Aina Bennet

Go down

Aina Bennet

Témanyitás by Aina on Szomb. 24 Jún. 2017, 17:22

Név: Aina Bennet
Egyéb név: nincs
Faj: Mutáns
Alfaj: Mágiahasználó
Nem: nő
Jellem: elégedetlen, visszahúzódó
Személyazonosság: nyílt (még nincs is mit rejtegetni)
Születési helye és idő: New Orleans, 2009. december 21.
Kor: 18
Család:
- Apja: David Bennet (régész)
- Anyja: Sarah Bennet (jós)
- Testvér: Evelyn Bennet (22)
- Testvér: Keelin Bennet (16)
Foglalkozás: tanuló/munkanélküli
Testmagassága: 156 cm
Testsúlya: 46 kg
Szeme színe: Sárgásbarna
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Szokatlanul fehér
Különleges ismertetőjel: Egy sötétebb színű szem a homlokán.  Enyhén hegyesebb fülek és szemfogak.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges.


Ahhoz képest, hogy látványos külső mutációval jöttem világra, az életem egészen normális volt. Pont jó évben születtem. Az óvodát úgy ahogy van kihagytam, és mire iskolás lettem, a mutánsokat már hivatalosan elfogadták. (Akkor még nem tűnt fel, de utólag sokat mosolyogtam azon, ahogy hirtelen minden filmeben és irodalmi alkotásban egyszer csak felbukkantak a mutánsok). Ettől függetlenül persze az elején még furcsán néztek rám. Egy párszor el kellett magyaráznom, hogy nem vérrel táplálkozom, és hogy senkinek sem látok a lelkébe. Miután senki nem halt meg, ezt szerencsére el is hitték.
Az első pár évem annyira nem volt vidám, az olvasás nehézségeket okozott és a matekot sem szerettem annyira. Hivatalosan nem mondhatták ki, de szerintem a tanárok nem kedveltek. Középiskolában ezen változtatni akartam. Megtaláltam az iskola mutánsait (akik szerencsére már egészen szervezettek voltak), és a nap nagy részét velük töltöttem. Itt jobban be tudtam illeszkedni, de azért még mindig zavart, hogy nekem nem jutott képesség. Csak néha idétlen fényeket láttam, de sosem akkor, amikor jól jött volna.
Egy kissé talán zűrösnek számítottunk, a mai napig nem tudom megmondani, hogy hogy jutott eszembe a bokámra tetováltatni Magneto sisakját. (Otthon sem értékelték nagyon, be is perelték a tetováló művészt). Volt köztünk egy-két lupine, akik nagyon benne voltak a falka-hangulatban, így szinte minden hülyeséget együtt műveltünk. Aztán idővel lenyugodtunk. Az extrém dolgok helyett inkább csak mászkáltunk a városban.
Ebből sokáig semmi baj nem volt, de egyszer amikor későn mentem haza, egy gyanús alak követni kezdett. Nem volt épp kellemes érzés. Még sok kis utcán át kellett mennem, és senki sem volt a közelben. Egy ideig próbáltam figyelmen kívül hagyni, hátha csak én képzelem az egészet, de a fickó tényleg nem szállt le rólam. Az egyik saroknál futni kezdtem, és hallottam, hogy üldözőbe vett. Nem tudtam pontosan, hogy mit tervez, de azért volt egy pár ötletem. Már majdnem utolért, amikor a semmiből felbukkant előttem egy furcsa öltözetű idegen, én meg ahogy illik, egy kis sikoltással hanyatt estem. Nagyon dühösnek tűnt, és őt is körbe lengte az a fény, amit néhány embernél láttam. A zsebébe nyúlt, és erősen megszorított valamit, mire az üldözőm hirtelen szikrázva összeesett. Felsegített, egy kis gondolkozás után közölte velem, hogy nem vagyok halott (ami jó), és megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Abban a pillanatban nem tudtam válaszolni, csak bólogattam. Csak akkor tértem magamhoz, amikor elkezdte elvonszolni a földön fetrengő férfit. Meg akartam köszönni a segítségét, és megkérdeztem volna, hogy ki ő, de mielőtt bármit szólhattam volna, átnyújtott egy névjegykártyát, és eltűnt.
Otthon nem mertem elmondani, hogy mi történt. Sokáig meg sem néztem, hogy mi van a kártyán, de aztán csak nem hagyott nyugodni. Egy természetgyógyász volt, vagy valami olyasmi. Gondoltam csak meg kéne köszönni, hogy megmentett, ezért meglátogattam. Nem éppen olyan volt, mint vártam. Egy kisebb lakótelepre értem, ahol majdnem mindenki furcsán világított, vagy legalább foszforeszkált. Mire megtaláltam az embert, már nagyon érdekelt, hogy mi folyik itt. Egy rövid köszönet után meg is kérdeztem, hogy kik ők. Gyorsan megértette, hogy igazából mit szeretnék. Amos Chevalként mutatkozott be, de ott inkább csak Amos Testvérnek szólítják. Elmondta, hogy ők a voodoo hit követői, és megkérdezte, hogy nem szeretnék-e erről többet tanulni. Nem egészen tudtam, hogy ez pontosan mit jelent, de nagyon meg akartam tudni, hogy hogyan csinálta, amit azon a napon csinált, ezért csak csendben bólogattam. Remélem ezzel nem csatlakoztam semmilyen őrült szektához, ahol gyerekeket áldoznak. Ő erre csak mosolygott, és azt mondta, hogy jöjjek vissza vasárnap, és mindent elmagyaráz.
A kijelölt napon végül tényleg eljöttem, éppen jó időben, hogy szemtanúja legyek egy érdekes szertartásnak (legalábbis akkor még érdekesnek tűnt, igazából egy fete volt). Közben egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam. A sok dobolás és ének közepette nem egészen tudtam kivenni, hogy mi is történik, de a végén elbeszélgettem Amos Testvérrel, aki mindenre részletes magyarázatot adott. Sajnos a trükkjeibe még nem avatott be. Azzal még várnom kellett, de mondta, hogy szívesen látnak a ceremóniáikon.
A következő évek várakozással teltek. Otthon nem díjazták, hogy hétvégénként kijárok a város szélére, hogy 'kultistákkal' töltsem az időmet. Igaz, hogy anyám jós volt, de az errefelé inkább csak a turistalátványosságnak számít. Rengetegszer meg kellett hallgatnom, hogy "Bezzeg Evelyn milyen jól teljesít, hamarosan ügyvéd lesz belőle, neked is komoly dolgokon kellene gondolkodnod stb...". Talán egy kicsit tényleg igyekezhettem volna jobban, de azért így sem lettem olyan szörnyű. Nem éppen 4.0, de egy kis erőfeszítéssel akár még tovább is tanulhatnék. Persze ha minden igaz, ennél lesz jobb dolgom is.


Képesség: Harmadik szem
- Aina látja a mágikus erőket, tárgyakat, aurákat (leginkább fényjelenségekre emlékeztető módon).
- A mágikus illúziókat így felismerheti (ha a szemet csapják be, és nem az elmét)
- ez sötétben is működik (a ’fény’ megvilágítja számára a közvetlen környezetét)

Mágia:

- Alap képesség: Minden mágikus erővel rendelkező karakter érzékeli a mágikus aurákat. Legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter. Ezt el lehet rejteni mágiával és ahhoz külön varázslatot kell megtanulni, hogy a mágikusan leplezett aurákat érzékelje a karakter. (kicsit gyengébb, mint egy átlagos varázslónak)

- Szellembeszéd(Részmágia): Képes meditációval a holtak síkjára lépni és beszélni velük. Tárgyalni és segítséget kérni. Azok figyelmeztethetik vagy tanácsokat adhatnak. Ha konkrét személlyel szeretne beszélni, szüksége van ehhez valamire, ami a személyé volt. (Egyébként csak a közelben elhunytak/eltemetettek szellemével beszélhet)

Szakértelmek:
- francia nyelv
- furulya (kezdő)
- dob (haladó)
- jogosítvány
- SAT (79%)

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzés: Mivel a Marvel voodoo részlege eléggé hiányos, a réseket a Haitian Vodou-ból tervezem kipótolni.


A hozzászólást Aina összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 25 Jún. 2017, 19:26-kor.
avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 187
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Aina Bennet

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 25 Jún. 2017, 09:27

Akkor így elfogadva, 400$ kezdőtőkéd van, egy adatlapot írj, aztán kezdhetsz játszani.
Mivel nem tudom, hogy mikor látnád a privit, így ide is ide írom:
Egyébként még lehet 1db ezen felül, ha mutáns vagy, akkor nem 3 mágikussal indulsz, hanem csak 2-vel. De ez persze egyéni döntés, ha nem akarsz ezen felül mást, akkor ennyi. Smile
Szóval, ha akarsz még egyet, akkor írd azt írd be, az adatlap után megnézem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13922
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Aina Bennet

Témanyitás by Aina on Vas. 25 Jún. 2017, 14:56

Adatlap:

Név: Aina Bennet
Lakás/Létesítmény: nincs
NJK: nincs
Foglalkozás: tanuló (mambo si pwen)
Munkahely: -
Pénz: 400$
Bevétel/hét: változó
Eszközök: semmi szokatlan (ruhák, telefon, fogkefe stb.)
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: New Orleans
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4
avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 187
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Aina Bennet

Témanyitás by Cerebro on Vas. 10 Szept. 2017, 16:05

A kvízen elért eredményed alapján, amiért gratulálok, hogy megnyerted a tűzimmunitás rituáléját kapod.

Ez egy varázslatnak felel meg, 1-2 körig kell a rúnákat rajzolnod és a szavakat mondanod, ekkor egy 10 körös védelmet kapsz. A sima tűz ellen teljes immunitást kapsz, a 10 kört bármikor a rituálé újra csinálásával frissítheted, azaz újra 10 kör lesz. Mágikus tűz ellen már más a helyzet, az ellen is immunis vagy, de itt körönként annyival csökken a 10 kör, amekkora a Te és a téged támadó ellenfél szintje közti különbség.
Azaz, Te első szintű vagy, ő meg mondjuk 6, akkor az első kör után csak 4 kör lesz a védelmed, a második kör után megszűnik. Ellenben, ha pl Halla támadna rád, ott 20+ szint különbség, akkor is 1 kört mindenképp túl élsz, mert hiába 20+ szint a különbség, az elmondott varázslatod az első körben nem nullázódhat, szóval 1 köröd mindenképp marad menekülésre Very Happy

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Trello kaland követés - itt lehet követni időpont szerint, hogy a főkalandokon melyik nap van körváltás (Thorhalla-nál)
avatar
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1104
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Aina Bennet

Témanyitás by Cerebro on Pént. 22 Dec. 2017, 00:00

A bannerversenyen elért harmadik helyezésért egy kredit a jutalmad.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Trello kaland követés - itt lehet követni időpont szerint, hogy a főkalandokon melyik nap van körváltás (Thorhalla-nál)
avatar
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1104
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Aina Bennet

Témanyitás by Aina on Csüt. 22 Márc. 2018, 00:17

Úgy elmeséltem volna valakinek, hogy mi történt, de éppen senkinek sem tudtam... A szüleimnél minden misztikus témát mellőzünk, Evelyn a vizsgái miatt aggódott (nem tudom miért, végül mindegyiken 90% fölött teljesített), Keelin meg... Hát neki elmondhattam volna, de már így is túl sokat beszéltem neki ezekről. Meg amúgy sem tudom, hogy hogyan vezethettem volna föl. "Képzeld, nemrég megmentettük a Mikulást és a karácsonyt egy gonosz démontól!" Nem hangzik valami jól, igaz?
Az ünnepek végeztével újra szétszéledtünk. Apám visszament Angliába, Evelyn maradt New Yorkban, mi meg mentünk vissza New Orleansbe. Hamarosan folytattam is a tanulmányaimat a szellemekről Arzilla Nővérrel és... eléggé úgy tűnik, hogy mégis specializálódni fogok. Az elején még azt terveztem, hogy ha meg tudom nyugtatni a dühös lelkeket, akkor áttérhetek a halottak megzavarására. Arzilla viszont ragaszkodott hozzá, hogy még legalább egy hónapig maradjak, mielőtt továbbengedne, és azt hiszem, igaza is volt. Zombikkal igazából semmi hasznosat nem tehetnék (csak menők... és büdösek), míg a szelleműzéssel szinte azonnal véget vethettem volna a Télapó ámokfutásának. Nem szeretnék még egyszer olyan haszontalan lenni, mint utoljára. Így hát maradtam.
Arzilla Nővér teljesen elégedett volt a döntésemmel. Miután  nem hagytam ott, amint lehetett, láthatóan több energiát fektetett a gyakorlatba is. Volt, hogy valódi megszállottakhoz is elkísértem! A tél végére eljutottam addig, hogy szerintem a következő Halloweenkor már kimehetek 'szellemirtónak'. Érdekes lesz.

//

A négy hónapot ezzel akkor mind a szellemekre költeném:

Lélekmentés - varázslat - 90 nap: Képes megnyugvást adni egy dühös léleknek. Ehhez 1 körig teljes nyugalomban kell lennie, és ezt kell kommunikálnia a szellem felé is koncentrálással, de esetleg meg is szólíthatja. (Ez idő alatt a szellem nem támadhat meg senkit, de ha bárki más megzavarja a folyamatot, a szellem újra dühönghet) Határozott paranccsal akár egy megszállás alatt álló embert is megszabadíthat egy szellemtől (vagy egy gyengébb démontól). Akár a mennybe is juttathatja vagy elérheti, hogy sose térjen vissza természetfelettiként, ha megfelelő temetést biztosít neki, és elmond pár imát (= igét). Egyébként minden elűzött lélek oda tér vissza, ahonnan elszabadult.

[Maradék 30 napot "Szellem hívása" varázslatra költeném, de ehhez még hiányzik 9 nap Smile]
avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 187
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Aina Bennet

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 22 Márc. 2018, 17:32

Elfogadva.
Egyékbént, ha eléred az 1 évet (vagyis felet, mert iskolában tanulsz), akkor unlockolódik a teljes mágiád, hiába nem tanultál ilyen-olyan ágról dolgokat. Szóval azt hiszem, hogy hamarosan meglesz a karakterednek a voodoo teljes mágia.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13922
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Aina Bennet

Témanyitás by Aina on Vas. 01 Ápr. 2018, 14:13

Ismert varázslatok listája.

(Ezt a részt folyamatosan frissíteni fogom)

Magic tricks:


Teleportálás (részmágia):
Egy környi dobolással (nem feltétlenül valódi dobon) képes tíz méteres körzetben füstöt idézni, amin belül az ezt követő három körben háromszor teleportálhat (további próbálkozás rosszullétet okoz). Ő és a kiválasztott társai átlátnak a füstön, többiek nem (képzettek mindenképp átlátnak). A füstből szólhat dobszó (nagyon nyugtalanító). A füstöt csak olyan gyorsan tudja mozgatni, mintha a szél fújná (pl egy szaladó csapatot fedezhet, de egy autót nem). Abban a körben, amikor mozgatja, nem teleportálhat. Ha nem idézi meg a füstöt, és úgy próbál teleportálni, véletlenszerű helyen fog feltűnni. A biztonsága ilyenkor csak a loák (KM) jóakaratán múlik.

Szellem hívása (varázslat):
1 környi koncentrációval képes hívni a szellemeket azok, ha akarnak még maradhatnak is vele. Ha konkrét személyt szeretne megidézni, szüksége van ehhez valamire, ami a személyé volt. (Egyébként csak a közelben elhunytak/eltemetettek szellemét idézheti).
A megidézett szellem elméletileg bármeddig maradhat, de hét körnél tovább tartja maga mellett, azzal kockáztatja az adott túlvilág urának haragját.
A szellemeket kényszerítheti igazmondásra, vagy további egy környi koncentrációval apróbb feladatokat adhat neki (pl ijesszen rá valakire). Ennek csak az olyan szellemek állhatnak ellen, akik életükben mentális/asztrális erőkkel rendelkeztek, vagy maguk is szellemidézők voltak (minimum varázslat szinten).

Tűzimmunitás rituáléja (varázslat):
1-2 kör rúna (Ogun vevéje) rajzolás és kántálás után 10 körös védelmet kap. A sima tűz ellen ilyenkor teljesen immúnis, a 10 kört bármikor a rituálé újra csinálásával frissítheti, azaz újra 10 kör lesz. Mágikus tűz ellen körönként annyival csökken a 10 kör, amekkora a saját és az őt támadó ellenfél szintje közti különbség.

Szellembeszéd (részmágia):
Képes meditációval a holtak síkjára lépni és beszélni velük. Tárgyalni és segítséget kérni. Azok figyelmeztethetik vagy tanácsokat adhatnak. Ha konkrét személlyel szeretne beszélni, szüksége van ehhez valamire, ami a személyé volt. (Egyébként csak a közelben elhunytak/eltemetettek szellemével beszélhet).

Lélekmentés (varázslat):
Képes megnyugvást adni egy dühös léleknek. Ehhez 1 körig teljes nyugalomban kell lennie, és ezt kell kommunikálnia a szellem felé is koncentrálással, de esetleg meg is szólíthatja. (Ez idő alatt a szellem nem támadhat meg senkit, de ha bárki más megzavarja a folyamatot, a szellem újra dühönghet). Határozott paranccsal akár egy megszállás alatt álló embert is megszabadíthat egy szellemtől (vagy egy gyengébb démontól). Akár a mennybe is juttathatja vagy elérheti, hogy sose térjen vissza természetfelettiként, ha megfelelő temetést biztosít neki, és elmond pár imát (= igét). Egyébként minden elűzött lélek oda tér vissza, ahonnan elszabadult.

Voodoo báb (részmágia):
A bábhoz kell egy hajszál, bőrdarab, vércsepp vagy valami az áldozat testéről. Utána a babán egy igét elmondva lehet manipulálni. Lehet kínozni (tűvel szúrni, vízbe fojtani) és testet uralni (kivé a szájat). (Közvetlen serülést nem okozhat neki. Az áldozat csak a fájdalmat érzi).

avatar
Aina
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 187
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Aina Bennet

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Ápr. 2018, 17:59

Szerintem egyszerűbb lett volna azt írni, hogy Voodoo teljes mágia, én sem részleteztem így Steph-nél, mert szerintem ennél kreatívabb a karaktered, hogy csak 4-5 dolgot tudjon tenni teljes mágiával Smile
Egyébként elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13922
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Aina Bennet

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.