Asgard földjei - Torony

Go down

Asgard földjei - Torony

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Feb. 2011, 16:02

Az eredeti helyszín

Egy elhagyottabb tavas vidéken levő torony. Egykor Loki birodalmához tartozott ezen térség, mára senkiföldje, csak egy-két rosszabb arcú társaság szokta meghúzni magát erre.Az eredeti helyszín

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard földjei - Torony

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 27 Feb. 2011, 14:36

#2 2010-03-03 21:02:49
Henry White
//Előzmény:Thor palotája//

Tehetetlenül nézem ahogy Shywa elvonul messzebbre tőlünk. Pontosan tudom hogy mit érezhet most. Legalábbis részben. Azt hittem hogy elfogadtam hogy félig halandó vagyok, de most újra előjött az az érzés hogy igazán egyik oldalhoz sem tartozok. Alyra is megérkezik arcán égett hólyagos sebek. Egyből mindenki kitalálja ki tette ezt vele. Keserűen pillantok Einarra.
<-Csak azért mert más nyelven beszélt. Elhiszem hogy szereted, de mindent megbocsájtasz neki amit csak tesz?->
Két csoportra válunk, s Einar elteleportál minket a toronyhoz. Első látásra elég elhagyatottnak tűnik a környék. Körülnézek hátha van valami mozgás vagy esetleg érzek-e asgardi jelenlétet a környéken.
-Azt hiszem jobb ha egyenlőre gyalog közelítjük meg a tornyot...-
Ha nincs ellenvetés vagy jobb ötlet akkor elindulok a torony felé. Amennyire lehet takarásban, aztán ha elfogy a szárazföld úgyis kénytelenek leszünk repülni. Hacsak nem sekély a víz.


#3 2010-03-04 19:47:50
Shadow
Nem jön senki se oda hozzám, de süket se vagyok. Jól hallom Lornat, majd pedig Alt, s lehajtom a fejem. Igazuk van, hogy elszúrtam, s jobb lenne nekik nélkülem menni. Épp készülnék elrugaszkodni, mikor Einar hangját meghallom, hogy engem hív. A terem felé fordulok, majd a korlátról leugorva megindulok befelé. Alyra pillantok, de egy hangot se szólok, csak Einarra nézek.
- Készen állok. - ezután várom a teleportálást.

Miután megérkeztünk a kis csapatra nézek, majd Freyr-re.
- Igen jobb lesz gyalogolni egy ideig, meg az is, ha nem az angolt használjuk, bár ezt nem tudjuk nagyon kiküszöbölni... - Victoriára és Al-ra pillanotok – Bocsi, nem fajgyűlöletből mondom, csak a mesékből ítélve a Thor pártiakon kívül senki se rajong a midgárdiakért, se a nyelvért, mint ahogy Alyra megtapasztalhatta a saját kárán Thorhallatól. - ezzel az említettre pillantok. < - Vigyázz Thorhallával, s ügyelj nagyon a szavaidra, tetteidre és gondolataidra a közelében. Bár lehet eme já tanácsokkal előbb is szolgálhattam volna. - > ezután a torony felé pillantok, majd Miller Ezredes elég feltűnő kicsi lányára, hogy aztán igen csendesen szóljak hozzá.
- Victoria megtennél annyit, hogy valami kevésbé feltűnőt húzol fel? Anyám szavaival élve, így még egy zöldfülű mesterlövész is kiszúr azonnal. - hát igen, kicsit feltűnő a kék piros cucc a zöld tájban. Freyr vállára teszem a kezem és kicsit meghúzom a vállát, hogy Alyra mellé jöjjön, mert a kövi kérdésem talán őt is érdekelné.
< - Alyra, tudsz valamit a jelen helyzetről, hogy milyen csoportosulásra számíthatunk errefelé? Volt Lokisták, vagy mások? Ha a mesélt dolgokból tudunk valamit, akkor legalább lenne egy kis helyzeti előnyünk. - > kérdem csendesen, miközben azért haladok, ha a társaság megindult.


#4 2010-03-05 20:03:40
Halloween
...egyből egy mocsár kellős közepén teláljuk magunkat. Nos, a célzási képességein van még mit csiszolni, vagy csak megtaláltam azt a közös nevezőt, ami miatt megtetszett Thorhallának. A lucsok közepén magasodik az úticélunk.
< - Ahogy mondtam, nem vagyok cukorból. - > felelem halkan Freyr megjegyzésére. Azt már nem teszem hozzá, hogy saccperkábé a kapott pofon fele is azonnal megölt volna egy halandót. Csakhogy, ha az előttünk álldogáló, a jelen környezetben kissé érdekes tákolmány ránkdőlne, én akkor is karcolás nélkül másznék ki alóla. A seb az arcomon pedig, ha nem is gyorsan, de azért rövid megfigyelés esetén szemmel láthatóan gyógyul. Fél óra múlva legfeljebb egy apró pirosodás fog már csak látszódni, vagy még az sem. Biztos vagyok benne, hogy Balder többek között elmesélte, hogy mennyire hatástalanok voltak az általa kapott büntetések - ő pedig tudatosan csak annyira erősen ütött, hogy megjegyezzem.
< - Igen, azt határozottan pozitívan értékeltem volna. - > felelek Shywa szavaira, de már egy fanyar mosoly kíséretében. Elvégre, ha utánuk kell kémkednem, akkor egy "baráti" kapcsolat nem árt. És az újdonsült kedvessége remek alkalom ennek a megalapozására.
- Remek elterelés lesz, egy kis illúzióval karöltve. Bár, ehhez nekünk kellene kezdeményezni, úgyhogy addig tényleg jól jönne valami... Visszafogottabb. - utalok arra bocsánatkérő hangon, hogy ez a gönc tényleg megnehezíti a lopakodást.
~ Ilyen rövid idő alatt nem akarhat egy komplett jellemrajzot róluk! ~ siklik tekintetem Freyrre és Shywára.
- Van egy ötletem a hangokra. Ha ezt használom, mindenki használja az angolt nyugodtan, ha akarja, de ha másokkal kell szóba elegyednünk, én beszélek, mert lebukhatunk. De előtte le kell ellenőriznem valamit, addig keressetek egy nem túl nyílt fedezéket a közelben. - ezzel lehunyom a szemem, és elsődlegesen "mágiahullámok" után kutatok, amik jelenléte aktív mágiára, vagy mágiahasználókra utalnak. Bármi olyan, ami a varázslataim érzékelné vagy zavarná veszélyes lehet.


#5 2010-03-05 20:10:55
Thorhalla
Victoria Shywa-ra pillantott és megrázta a fejét, őt is idegesítette a lány folyamatos okoskodása. Mintha mindent csak ő tudna, mert az anyja egykor az volt, ami. Volt egy olyan érzése, hogy jobban kiképezték, mint „Shadow”-t, az istenített anyját. Megrázta a fejét, majd halkan szólalt meg. Vic általában nyugodt személy volt, hűvös és nyugodt, mint az apja, de Shywa egy hét alatt még neki is az idegeire ment és fel tudta húzni.
- Bagoly mondja verébnek a rikító narancssárga színnel – felelte a lány komolyan. – Az anyád egy selejt program selejtes eredménye, bocs, hogy nem fogok hinni annak, amit ő tanított neked. Hozzád hasonlóan engem is ilyen feladatokra képeztek, csak éppen hatékonyabban és profibb személyek. Lassan két és fél éve terepen vagyok kinn ebben a szerelésben, van annyi tapasztalatom, mint az anyádnak. És nem volt gondom, mellesleg Alyra és én többet voltunk terepen, mint ti összesen, így mielőtt megöletnél mindenkit, vegyél vissza végre a hatalmas arcodból. Ez nem az a bolygó, ahol úgyszintén semmit sem csináltál, csak sopánkodtál mindenen, igen a többiektől hallottam. Ismerem az Asgardiakat, nem egy volt a tanárom az évek során.
Körbekémlelt a tájon. Majd vissza a többiekre.
- Remélem mindenki érti a katonai kézjeleket, mert akkor ettől kezdve úgy kommunikálunk.
Bólintott Freyr szavaira, hogy gyalogosan közlekedjenek, lassan és óvatosan indult el a nádasban, hogy egy olyan részt keressen, ahol könnyedén lehessen a torony szigetére jutni.

Alyra nem érzékel semmilyen mágiát a közelben, vagy leplezik, vagy meghaladja a tudását, vagy pedig nincs is. Egyelőre néma csend honol a környéken, a beszédeteket és a vízben való tocsogáson felül néhány madár zaját lehet csak hallani semmi egyebet. Asgardi személyt sem érezni a környéken egyelőre, teljesen magatok vagytok ezen tények szerint. Amennyiben bármelyik irányba is indul a társaság jellemzően percekig kénytelenek a térdig érő iszapban és vízben gázolni, mire sikerül egy szárazabb helyre érniük. A tó maga egy völgyesebb terület alján van, így minden irányban lejt az egész. Néhány fát láttok, cserjéket, amik jók a rejtőzésben, de ha van is valaki a toronyban, akkor észre fog bárkit is venni ezen a kinti helyen. Jó helyre építették stratégiailag. A közeletekben három olyan helyet is láttok, ahonnan elvileg meg lehet könnyedén a tornyot. Mindegyik a mocsárban van már vízzel elöntött helyen, de innen egyelőre több mindent nem láttok.


#6 2010-03-06 10:52:01
Henry White
Hagyom hogy Syhwa Alyrához húzzon, miközben arról faggatja hogy kikkel is találkozhatunk itt ezen a vidéken. Mind a ketten kifogásolják Victoria ruháját.
-Nem mindegy milyen ruhában van? Tapasztaltabb mint mi. Amúgy meg ha egy erős mágiahasználó is van a környéken akkor lehet hogy máris érzékeltek minket. Tök mindegy milyen ruhában vagyunk.-
A hangom nyugodt, s csak a tényeket soroltam fel. Alyrára pillantok, nem igazán bízok benne. De mindenesetre jól jön, egy vérbeli asgardi most ebben a helyzetben. Senkit sem érzek a közelben, gy egyenlőre magunk vagyunk. Elindulok Victoria után, bokáig, térdig a vízben gyalogolva. A torony egy kisebb völgyben helyezkedik el, fedezék pedig alig akad. A toronyból, feltéve ha van benne valaki, könnyedén észrevehetnek minket. Alyrához fordulok.
-El tudsz minket rejteni valahogy? Egy illúzióval vagy ilyesmi? Ahogy nézem bármerről is megyünk, nagy az esélye hogy észrevesznek minket a toronyból.-


#7 2010-03-06 13:42:18
Hjuchia Sakura
Kis kalapács lengetés és elteleportálnak minket egy lápos vidékre. Körbelesek, hogy milyen is a terep. Közben hallom, hogy valamiről nagyon cseverésznek de csak a felét értem mert csak azt mondják angolul el. Oltják egymást mintha ez lenne a legjobb móka mikor térdig állunk a vízben. A karom fájdalma mintha enyhülni látszana. Vagy csak már a zsibbadástól nem érzem, hogy fájna. Tuti, hogy köze van ennek az elmebeteg bandának a dologhoz. Előtte nem volt ilyen. Rá kéne jönni, hogy mitől van...
- Nagyjából, filmekből.
Válaszolok Victoria-nak a katonás kérdésére és ha megindulunk akkor kicsit begörnyedve megyek utánuk közben a Tornyot nézve. Vajon mi lesz odabenn?


#8 2010-03-07 20:37:12
Halloween
- Nem kell aggódni, nem érzékelek senkit erre magunkon kívül. De a kézjeleket felejtsétek el, ha illúzióval takarom el magunkat, csak én fogom tudni, hogy közülünk ki merre van... És még akkor sem látlak titeket, csak érzem a saját mágiám. A suttogás amúgy is kevésbé feltűnő a látványunknál. - érvelek, majd elmosolyodom, kielégítőnek ítélem a kutatás eredményét, bár az igazán nagy trükköket azért félreteszem egyelőre. Most elég egy rövid kántálás, annyira halkan, amennyire a varázs megengedi, és a levegőrészecskék fénytörésének megváltoztatásával (persze én ezt nem ilyen tudományos módon meghatározva, mint inkább ösztönösen alkalmazom) random szétszórják a rólunk visszaverődő fényeket. Gyakorlatilag mintha valami modern Midgardi fegyver szétporlasztott volna minket felhőszerűen, amit a szél széjjelfújt. Így mindenkinek minden látható, egy négyzetmiliméteres része máshol és máshol látszik, személyenként száz köbméteren elosztva, akár 180 fokkal elforgatva.
Ahhoz képest, hogy milyen ügyesen oldja meg a behatárolhatatlanság problémáját - a véletenszerű távolság-, és helyválasztás miatt korántsem biztos, hogy a látott részek középpontjában lesz az illető -, ennek az a hátránya, hogy nem tesz teljesen láthatatlanná, inkább egy fura (néhol sűrűbb, néhol szinte észrevehetetlen) felhőt eredményez, és az alacsony energiaigényét ellenpontozza, hogy csak fél óráig tart.
- A hangokat is elterelhetem, ha akarjátok, de akkor még azzal sem fogunk tudni kommunikálni, ha pedig csak tompítom őket, az feltűnő lehet... És ez már mindenképp légmozgással jár. - szólok utánuk valamivel halkabban.


#9 2010-03-08 08:52:06
Thorhalla
Victoria elindult az egyik partos rész felé összehúzva magát lopakodva, ahogyan korábban is tanulta. Őt magát a ruhája nem igazán zavarta, elég ideje volt ebben és rosszabb körülmények helyszínén is. nyílt beton úton épületek között, egy-két konténerrel, az rosszabb volt. A pajzsa végig a kezében volt és így osont, a többiek nem válaszoltak arra, hogy ismerik-e a katonai kézjeleket, csak a mágiával jöttek volna. Nem reagált erre szóval, csak bólintott, hogy próbálják meg. Azon elmosolyodott, hogy Al legalább valamilyen szinten ismeri a katonai jeleket, egy gonddal könnyebb, ha legalább valaki így van vele. ő maga nem állt meg, amíg ki nem ért a mocsáros részből a szárazra, és ott várta be a többieket.
- Melyikre a három útból? – kérdezte nagyon halkan?
Muszáj volt szóval, mert a többiek nem mondták, hogyha kézzel kezd mutogatni, az jó lesz-e. Egyelőre nem indult, mert nem ő volt a csapat vezetője és nem is ő volt hazai terepen.

Alyra elsuttogja a varázsigéket és néhány pillanatig senki sem látja a másikat, de ez csak addig tartott, amíg valaki meg nem mozdult. A varázslás hatására Algernon kezébe ismét fájdalom hasít igen erősen, így lassanként a fiatal fiú rájöhet, hogy mi is okozza a karjában a fájdalmat. A mágia abban a pillanatban lefoszlott arról a személyről a mágia. Alyra-nak rá kell jönnie, hogy mindössze álló tárgyakon vagy mozdulatlan személyeken tudja ezt végrehajtani, mert a mozgáskor folyamatosan változik minden a társaság körül, így a minden pillanatban meg kéne újítania a mágiáját, hogy működjön ez, de erre pedig maximum egy személyen lenne képes és azt sem sokáig. Rendes illúzió mágiával képes lenne arra, amit szeretett volna, de a saját képességével nem. Így marad az a lehetőség, hogy lopakodik a csapat. Alyra, Shywa és Freyr továbbra sem éreznek Asgardi jelenlétet a közelből és a csapat még mindig a kinti részen lapul nem messze a tőlük levő három kisebb lagúnától, amin be lehetne jutni a toronyhoz, hacsak nem akarnak tovább kerülni a tó körül más helyet keresni.


#10 2010-03-08 18:21:55
Henry White
Bólintok Alyrának hogy csinálja az elterelést. Elkezd kántálni, majd hirtelen mindenki eltűnik mellőlem, de csak pár pillanatig tart az egész.
-Azt hiszem ez nem fog működni így. Meddig bírod fenntartani, ha közben mozgunk? Túlságosan ki merítene, nem?-
Kérdezem Alyrától, közben Victoria azt kérdezi melyik úton menjünk tovább. Több mint valószínű hogy csak gyalog kell megközelítenünk a tornyot. Alaposan szemügyre veszem a három lehetőséget, majd arra mutatok amelyik több fedezéket nyújt nekünk.
-Azt hiszem az lenne a legjobb választás.-
Victoriára pillantok, neki talán több tapasztalata van ilyen téren. Ha rábólint és Alyra sem tud láthatatlanná tenni minket, akkor elindulok a választott ösvény felé.


#11 2010-03-08 18:27:26
Shadow
Victoriával való szóváltás után csak két gondolat villan át rajtam, egy vízbe fojtom a szemtelen lányt, kettő, hagyom had tegyen amit akar, s ha bele bukik, akkor legalább elhallgat. Más Asgardit nem érzek a közelben, miközben a lehető legjobban lapulva haladok a többiek után a szárnyaim összehúzva, sajnos a távcsövem is a puskám mellett volt, így nem tudom úgy megfigyelni a tornyot. Az oda vezető három utat vizsgálom, majd az általam legbiztonságosabb irányába bökök, s jelzem kézjelekkel, hogy arra kéne tovább lopakodni. Persze, ha a többiek leszavaznak, akkor nem erősködök. Így is csak a vakok nem szúrnak ki minket, főleg, hogy ketten igen csak feltűnőek vagyunk. A táskám megigazítom a hátamon. Nem szólok egy szót se, csak a tornyot figyelem, majd az utat, amerre megindulunk. Mozgást keresek főleg.


#12 2010-03-08 19:47:28
Hjuchia Sakura
Alyra valamit motyog és mindenki eltűnik a szemem elől és megint gyötrő fájdalom hasít bele a kezembe. Majdnem hogy felüvöltök a hirtelen fájdalomtól de beleharapok a számba. Nem kéne egy női sikolyt ereszteni eme csendes tájba. Alyra nézek és megfogom a ruháját. Fájdalomtól gyötört arccal nézek rá és halkan szólalok meg.

- Ezt ne csináld még egyszer különben sikítok.

Remélem egyértelmű lesz számára, hogy tényleg nem kéne gyötörni egy tizenéves kisgyereket. Nem tudom, hogy mi a franc volt ez de tuti, hogy varázslás vagy valami olyasféle. De az száz, hogy a csaj miatt van és leküldök neki egy sallert ha még egyszer ezt csinálja.
Közbe elengedem a ruháját és átfogok a kezemre és lassan megyek tovább. A válaszutakat megnézem de nem igazán tudom, hogy melyik lehetne a legjobb. Inkább meghallgatom a többieket és a döntésük szerint haladok velük tovább. Ők a tacktik leaderek hát kövessük. Éljen a falka szellem. Ám ha megint bűvészkedik valamit amitől megfájdul a karom neki is fájni fog valamije de nagyon.


#13 2010-03-09 20:36:57
Thorhalla
Örült, hogy a lány nem szólt vissza arra, amit mondott neki, sokkal jobb, amíg nem kezd hisztérikázni. Alig haladtak előre, amikor Al-nek fájdalmai lettek abban a pillanatban, amikor Alyra varázsolni kezdett. Ugrásra készen volt, hogy lefogja a fiút és befogja annak a száját, de nem volt rá szükség. Meglapult az egyik bokor mögött és onnan figyelte a tájat és a három lagúnát, mérlegelte fejben a lehetőségeket, hogy melyiket is válasszák. Freyr szólalt meg mellette, néhány pillanatig még nem nézett a fiúra, csak továbbra is a helyet, majd oldalra nézett.
- A legtávolabbi bizony – suttogta. – Lapulva nesztelenül, ha lehetséges. Ha mindenki készen van, indulás libasorban. Megyek előre, kövessetek!
Fejezte be a lány, majd hasra vágta magát és a földön kúszva tette meg az utat a következő nagyobb bokorig, ami alatt mindannyian el kellett, hogy férjenek.

Lapulva, kúszva, csúszva és guggolva járással mintegy tíz perc alatt sikerül is a táraságnak elérkeznie addig a pontig, amit kiszúrtatok, hogy az lehet a legjobb gázló. Ahogyan a többi mellett elhaladtatok valóban láttátok, hogy nem mindegyikkel tudtatok volna egészen bejutni oda, ahova akartok. A megfelelő pontra érkezés után pedig ott vagytok szemben a saját gázlótokkal, távolabb sem volt olyan jó, mint itt. Olyan tíz méterre lehettek a víztől egy nagyobb bokor alatt ismételten. Még mindig nem látni senkit és semmit sehol, azonban a társaság már megérzi, hogy Asgardok vannak a közelben, és ha ti érzitek, akkor valószínűleg ők is Alyra-t.


#14 2010-03-10 16:04:50
Halloween
Kellemetlen tényre döbbenek rá a varázslatom jellegével kapcsolatban: Bár tökéletesen működik, a levegő részei nem követik a célpontokat, ergo, csak addig működik, amíg nem mozognak.
~ Többet kellett volna figyelnem a nagyira, mikor magyarázott... ~ gondolom rosszkedvűen, csúnyán besültem a többiek előtt. Aztán a Midgardi elkezd tapogatni.
- Most mi van? - szabadítom ki magam a kezéből, de egyből reklamálja is, hogy mi a baja.
- Ezt előbb is mondhattad volna. Akkor nem próbálkozom feleslegesen. - felelek rá. Elvégre van rá némi esély, hogy valóban van köze ahhoz, hogy nem jött össze. Ha így reagál a mágiára... És pont nekem kell vele egy csapatban lenni. Bezzeg Freydisnek nincs ilyen gondja, lévén ő amúgy sem varázsló tudtommal.
~ Miért nem az ő nyakába lett sózva ez a gyáva hülye? ~ alkotok róla egy, még nem végleges véleményt.
- Nem az energiával van a probléma. - felelek Freyrnek. Majd Vic vezetésével eljutunk a kiszemelt pontig, ahol azonban már asgardokat érzékelek.
- Váljunk külön. Nem akarlak lebuktatni titeket. - suttogom halkan, és elkezdek egy másik irányba oldalazni. Engem biztos kiszúrnak, de addigra félre tudok esetleg húzódni, hogy ők nyugodtan továbbmehessenek. Némi segítségnek örülnék, pl. Freyr-nek, őt, ha velem marad, sem lenne könnyű kiszúrni, bár talán Shywa jobban örülne egy kis verekedésnek...


#15 2010-03-10 18:40:42
Henry White
Remek, a illúzió nem fog összejönni. Ha jobban belegondolok Alyrának igaza van, nem az energiával van a baj, hanem a mozgással. Hisz akkor tört meg a mágia mikor megmozdultunk. Victoria rábólint, arra az ösvényre amelyiket, én is kinéztem, majd el is indulunk. Hol mászva, hol guggolva elérjük a kiszemelt pontot, mikor Alyra megszólal, hogy asgardiakat érzékel a közelben. Csak pár pillanattal előzött meg a bejelentéssel. Alyra fogja magát és elindul egy másik irányba.
-Majd én megyek vele. Menjetek tovább, mi a másik úton megyünk, felesleges lenne ha mind annyian lebuknánk.-
Azzal Alyra után megyek.


#16 2010-03-11 13:22:13
Shadow
Végül sikerül dönteni, de a kúszással vannak gondjaim, főleg, hogy nekem van pár extra testrészem, amikkel együtt nehezebben leszek úgy észrevétlen, mint a többiek. Épp ezért kicsit hátrébb húzódok, s némi sárba szó szerint elterülök, hogy a szárnyaimnak és a farkamnak se legyen olyan feltűnő színe a testemmel együtt. Amint kellően sáros lettem és nem igazán látszik a pikkelyes bőröm színe, akkor kúszok a többiek után, majd mikor megállunk egy bokornál, akkor oda súgok a többieknek.
- Ha várunk estig, akkor fel tudok repülni a torony tetejére észrevétlenül, vagy kisebb feltűnéssel, főleg, hogy asgardiakat érzek én is. - Victoriára pillantok. - Sötétben több esélyünk lenne közelebb menni, legalábbis szerintem. - mondom a véleményemet, majd lapítok tovább, bár hála annak, hogy csupa sár vagyok, nem vagyok annyira feltűnő jelenség, de jól tudom, hogy ha a sár száradni kezd, az nem lesz túl kellemes, mert igen hamar felbukkan az eredeti bőrszínem az „álca réteg” alól.


#17 2010-03-11 17:19:33
Hjuchia Sakura
Eléggé bunkózik a kishölgy. Ha tudtam volna előbb, hogy mitől fáj akkor szóltam volna....
Morcosan nézek rá majd besorlok a libasorba s kúszok én is a többiekkel együtt. Asgardokat emlegetnek, hogy érzik a jelenlétüket és a morcos néni el is kezd kúszni másik irányba, hogy le ne buktasson minket mert őt is érezhetik akkor. Freyr is megy utána, hogy ne legyen egyedül a morcos néni. Hát jó. Legalább nem lesz véletlen "baleset" ami miatt lehet, hogy nem sikerül befognom a szám és tényleg elordítom magam.
Közben tipp is jön, hogy jó lenne az éjszakát megvárni, hogy ne legyünk feltűnőek..

- Van elterelésünk.

Szólalok meg röviden és halkan. Remélem eszükbe jut, hogy a bejutásunkat már eléggé megtervezték elterelő támadással együtt...


#18 2010-03-11 17:21:50
Thorhalla
Tovább lapult a lány a bokor alatt, vagyis ahova megékeztek, a helyet figyelte, hogy mikor indulhatna el a toronyhoz, amikor Alyra fgiyelmeztette, hogy Asgardiakat érez a közelben. Azaz valószínűleg őt is megérezték. Nem értett egyet azzal, hogy külön kéne válniuk, hiszen együtt többre mennek...
- Túl sokat mocorogtok feleslegesen! – figyelmeztette a többieket. – Együtt több az esélyünk még úgyis ha felfedeznek minket... az este túl sokára van még... és kétlem, hogy látsz a sötétben Shywa.
De már elkésett vele, mert a másik kettő, Freyr és Alyra elindultak visszafelé.

Dél körül lehet az idő, így az este még túlságosan sokára lenne, hogy azt kivárja a csapat. Ahogyan Freyr és Alyra elindultak nem vigyázva arra, hogy lapulva legyenek egy nyílvessző landolt a lábuk előtt, a toronyból kürtszó harsant fel és odafentről, és ha a csapat arra nézett, akkor meglátott egy asgardi nőt odafenn állni a toronyban, ő fújta meg a kürtöt és a kezében egy nyílvessző is volt. A kürt szava mintegy fél percig vízhangzott a völgyben, majd négy Asgardi harcos tűnt fel nem messze tőletek az emelkedő tetején és fegyverekkel a kézben rohantak felétek. Kettőnél kard és pajzs volt, egynél lándzsa a negyediknél egy kétkezes csatabárd.


#19 2010-03-12 13:42:37
Hjuchia Sakura
Victoria néni nem nagyon repes a szétválásért de késő, hogy megállítsa a két kiválót. Nem is kellett sok és a lábuk mellett becsapódott egy nyíl veszző és kürt hangja zengi be a torony környékét. Bal kezemmel fejemet fogom de nem szólalok meg csak lapulok tovább. Van még nekünk lehetőségünk bejutni ha nem vesznek észre minket. Remélem most nem ugrik ki Shywa a bokorból mint a parknál és kezd el üvöltözni. Hasalok szépen tovább a bokor alatt, nem mocorgok feleslegesen. Victoriara nézek majd a két lebukott felé pillantok de nem indulok meg semerre. Én biztos nem ugrom ki a rejtekből, hogy esetleg bekapjak egy kellemetlen lövést viszont kicsit elsápadok. Ha a morcos néni nekiáll harcolni tuti le fogom magunkat buktatni mert megfájdul a karom tőle. Remélem nem lesz hülye. Bár lehet, hogy le fogja tojni magasról. De remélem nem...


#20 2010-03-12 19:50:06
Henry White
Még hallom ahogy Victoria ellenzi a szétválást, de már Alyra el is indult én pedig követem. Még mindig jobb ha vele megyek, mintha egyedül keveredne bajba. Ámbár biztos vagyok benne hogy megtudja védeni magát. Alig jutottunk pár méterrel messzebb, egy nyílvessző csapódik a lábunk elé, majd egy kürt harsan. A torony tetején pedig egy asgardi nő tűnik fel. Elfintorodok.
-Ennyit arról hogy belopózunk a toronyba.-
Négy asgardi harcos tart felénk. Remélem Victoriáék meglapulnak, így ők elkerülhetik a felfedezést. Kezembe veszem Fagyharangot. Ha közelebb érnek, egy kisebb hullámmal megpróbálom feldönteni őket, víz van elég a környéken. Aztán Fagyharanggal megfagyasztom a vizet, remélhetőleg odafagyasztva ezzel őket a földhöz.


#21 2010-03-12 21:36:01
Shadow
Victoriára pillantok lapulás közben, mikor az éjszakai látást említi.
- Nem lesz itt se szerintem vak sötét – súgom oda – de igazad van, a teljes sötétségben nem látok – ezután figyelem a két távolodó társunkat, majd a nyílvessző és a kürt szó után, ha a bokor mozgatása nélkül feltűnés mentesen a két mellettem lévő társamat be tudom „takarni” a sáros szárnyaimmal, hogy jobban takarva legyenek, akkor meg teszem, ha nem, akkor nem mozgatom őket. Al felé azonban kinyújtom a kezem, s a szájára tapasztom.
- Bocs, nem benned nem bízok – suttogom szinte hangtalanul, majd várom, hogy mi is fog most történni. Ha sikerül megoldani, hogy Al ne kiabáljon, mikor valaki mágiát használ, s esetlegesen senki se szúrjon ki minket, akkor egyenlőre megúsztuk a dolgot. Sajnos az igen látványos, hogy ezek jól fel vannak szerelve, s ide az én kardom is annyi érne, ha nálam lenne mint a mellettem fekvő fiú fa játékszerei, vagy ha többet, akkor is nagy rá az esélyem, hogy az erőm ellenére is nagyon könnyen földre nyomnák, s lefegyvereznének. Amennyire csak lehet csendben veszem a levegőt nem mocorogva. Attól nem tartok, hogy Al le tudja fejteni a kezem a szájáról, de arra ügyelek, hogy az orrán kapjon elég levegőt. Bár az tény, hogy a fiú képe is sáros lesz, de annyi baj legyen most, hisz ez lesz a legkisebb gondunk. Bár nem hiszem, hogy Freyre beköpne minket, de Alyraról nem tudok sokat, hogy ezt is tényként kezeljem. Igaz, hogy ennek csak a rövid ismeret az oka.


#22 2010-03-13 09:16:49
Thorhalla
A lány is látta a reppenő nyílvesszőt, azonban az, hogy csak egy érkezett és az is a kinti párosnak még némi reményre adhatott okot. A két társa, akik benn maradtak a bokor rejtekében továbbra sem akartak kiugrani, ennek végtelenül örült. Főleg, hogy némi értelem szorult beléjük, még hacsak a félelem miatt, akkor is. Hátranézett az épület felé. Egyetlen őr, négy Asgardival nem vehették fel a versenyt és talán az épület jól védhető volt.
- Az íjász figyelmét elterelem, fussatok az épületbe! Lehet, hogy mások is vannak ott, de erre most nincs idő – mondta. – Shywa ha a srác nem megy, cipeld! És most, futás!
A lány odébb lendült, hogy a másik kettőnek szabad utat hagyjon a pajzsát megragadta a szélét, majd az íjász felé hajította.
- Futás! – kiáltott Alyra-ra és Freyr-re is.

Noha a bokorban lapuló társaságot nem vették észre a közeledők Victoria tett róla, hogy ne így legyen, a négy harcos túlságosan gyorsan jött és valószínű, hogy felfedezték volna őket is. A pajzs repült és láthatták, hogy eltalálta az íjászt és az íját, az íj reccsent és eltört a nő pedig vérezve zuhant hátra, majd a pajzs, mint egy bumeráng visszafele kezdett repülni.
Mindenki hallotta a lány parancsát, hogy futás. Aki rohanni kezd, az még azok előtt eléri a vízben a torony alsó részét a bejáratot, hogy a harcosok beérnék őket. Íjász nem lőtt rájuk többet. A bejárati faajtó nyitva van, csak be kell menniük rajta.
Ha a társaság mégis marad, akkor láthatják, hogy a dombon további harcosok jelennek meg és indulnak az állók felé, a bokorban levők még mindig biztonságban lennének, bár csak idő kérdése, hogy meglássák őket. Freyr támadása nem Asgardi mágia, így Al ezt nem érzi a karján, a fiú varázslata néhány pillanatra megakasztotta őket szerezve maguknak néhány másodpercet, de a víz megfagyasztása nem ért semmit, hiszen a harcosok a száraz részről jöttek és ti is ott vagytok. Azonban arra tökéletesnek bizonyult, hogy akik át akarnak menekülni a toronyhoz jégen tehessék meg anélkül, hogy a vízben kellene gázolniuk. A harcosok pedig néhány pillanat múlva odaérnek a pároshoz.

Freyr
Fegyver: Fagyharang
Mágia: 40 egység


#23 2010-03-13 12:02:38
Shadow
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2008-10-25
Üzenetek: 943
IP: 81.182.233.134
E-mail PM Weblap
Lapítunk a bokor alatt, s most a kis sokat tanult lánykának jut eszébe kiugrani.
- Ne! Ez nem... - de késő a lány kiugrik a nagy eszével. Ezután egy szót se szólhat rám, ez ostobább cselekedet volt, mint az enyém - Őrült! - morgom, s most már fölösleges lapítani, mancsom lejjebb csúszik és megragadva Al övét török ki a bokor alól magammal húzva ki a fiút, majd pedig a karjaimba kapom ha tetszik neki ha nem, amint Victoria Futást kiállt. Nem állok le Victoriával vitázni, mert annak csak egy pofás jobb egyenes lenne az eredménye, s őt is cipelhetném. Néhány lépés után elrugaszkodok, hogy legalább ne a vízbe gázolva kelljen cipelnem a srácot, mert nem bíztam abba, hogy gyalogosan gyorsabb lennék, mint az Asgardiak. Amint a torony közelébe érek erős szárny csapásokkal fékezek, majd rakom le és lököm be Al-t a nyitott ajtón.
- Keress valamit, amivel betámaszthatjuk az ajtót. - mondom a fiúnak, majd hátra nézek, hogy hogy állnak a többiek – Én megnézem, hogy mennyire intézte el a fenti íjászt Victoria, mert ha nem eléggé, akkor tök mindegy, hogy a tornyon belül, vagy kívül vagyunk.. - ezzel erősebb szárnycsapásokkal emelkedek fel a torony tetejéhez, s a nőt keresem a tekintetemmel, ha meg van és eszméletlen, akkor szerencsénk van. Eme esetben keresek valamit, amivel meg tudom hamar kötözni, mielőtt magához tér és elveszem a még nála lévő fegyvereket, ha leesett, akkor talán nem lesz vele már gond, de ha eszméleténél van és harc képes, akkor gondok vannak, főleg, ha fegyvere is van. Azonban, ha nincs harcképes állapotban, akkor is megpróbálom lefegyverezni anélkül, hogy bajom esne.
< - Kinek az oldalán állsz Asgardi? - > Kérdem, ha eszméleténél van, mielőtt megközelíteném. Minden esetre kétlem, hogy leszállni lenne időm és bemenni. Csak remélem, hogy a többiek bezárták a lenti ajtót, s én majd itt fentről bemegyek akkor. Vagy lefoglalom a nőt.


#24 2010-03-13 14:50:06
Henry White
Fenébe, ahelyett hogy lapulnának Victoria ki ront a fedezékből. Elhajítja a pajzsát, az íjász felé. Majd elkiáltja magát, hogy fussunk a torony felé. Egy pillanatig habozok, aztán véghez viszem a támadást amit elterveztem. Sajnos, kicsit rossz ötlet volt megfagyasztani a vizet. Nem fagytak bele, inkább még gyorsabban tudnak haladni felénk. Ezek után sarkon fordulok, és futásnak indulok a torony felé, arra amerre Sywha lerakta Alt. Remélem Alyra követ és nem akar egyedül szembe szállni velük. A bejáratnál szembefordulok az asgardiakkal.
-Keresetek valamit amivel eltorlaszoljuk az ajtót, addig feltartom őket!-
Kiálltok rájuk, és vízhullámokkal próbálom távol tartani a támadókat.


#25 2010-03-13 16:52:15
Halloween
Ahogy Victoria ártalmatlanná teszi az íjászt, már nem kell azon töprengenem, hogy mihez kezdjek. Egyrészt kikapom a nyilat a földből, másrészt futásnak eredek. Ha így, akkor legalább együtt maradunk.
- Csak egy, de masszív hullámot! - szólok Freyr-re mikor odaérünk, s a szabad kezemet a jégen haladók felé lököm. Egyetlen szóval a körölöttünk lengedező szellőnek új irányt és erőt adok. A mágia amilyen gyorsan keletkezik, el is hal, de az amúgy is csúszós jégen közlekedők - főleg Freyr segítségével - jó eséllyel eltanyálnak és egymásba gabajodnak. Tapasztalatból tudom, hogy teljes fegyverzetben, roham közben elesni kényelmetlen, legalábbis ha az ellen még lábon van. Közben gyorsan ellenőrzöm a nyilat, csak egy egyszerű lövedék - meg se lehetne vele engem karcolni. Ha a többieknek is ilyen felszerelése van csupán, komolyabb baj nélkül megússzuk.
- Ja, bocs. - fordulok még hátra a halandó srácnak címezve szavaimat, hogy ne tűnjek túl bunkónak. Az előző trükk olyan lehetett neki, mint egy tőrszúrás - de még mindig jobb, mintha valóban a közeledők egyike nyársalta volna fel a fegyverével.
< - Feleslegesen azért ne maradj kinnt. - > szólok ki Freyrnek, miközben körbenézek az ajtó közelében bármi használható után, legyen az fegyver, avagy akadálynak való berendezési tárgy, omladék.


#26 2010-03-14 09:46:01
Thorhalla
Sejtette, hogy mindenki őrültnek titulálta, amiért kiugrott, csak az nem tűnt fel nekik, hogy túl sokan jönnek és előbb vagy utóbb úgyis észreveszik őket? Vagy pedig, mivel az íjásszal senki sem foglalkozott, így az leszedte volna a párost? Igazából nem törődött vele, a pajzs visszaérkezett a kezébe amit már fogott is meg úgy, ahogyan kellett. Egyelőre nem mozdult, csak a többieket fiygelte, utolsónak kezdett rohanni a torony felé, remélve, hogy még eléri ő maga is azt.

Al-t felkapta Shywa és vele együtt érkezik meg a bejárati ajtóhoz, a fiút belökte a lány, majd ezek után már senki sem tudott cselekedni. Al bezuhant és Shywa ekkor látta meg, hogy nem gondolkodott eléggé, a bejárati ajtó helyén a küszöb felett egy hatalmas nagy rúna volt láthatatlanul. Ha figyeltek volna, akkor talán megérzik a jelenlétét. Ahogyan Al átzuhan rajta fájdalom hasít a kezébe, majd amit még mindenki lát, hogy sárgás fény, sugár csap ki az épületből és találja el a társaság tagjait és a fények eltűnése után egy másik helyen találják maguka

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13973
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.