Lairorellen Verenwar

Go down

Lairorellen Verenwar Empty Lairorellen Verenwar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 29 Júl. 2017, 18:13

Név: Lairorellen Verenwar
Egyéb név(i): Lady Ellen, Lairorellen Rix
Faj: ember-kiffar félvér (humanoid)
Nem:
Jellem: Igaz külseje miatt csak embernek tűnik, de megvan benne a Kiffarok büszkesége és harcossági elkötelezettségük. Gyűlöli az anyja fajtáját, hiszen a kiffarok ölték meg és még születése után sem fogadták be őt félvérsége miatt. Ahol csak teheti pusztítja őket. Kiélvezi és kihasználja, hogy erőhasználó lenézi, és megveti az egyszerű lényeket, akik nem bírnak eme képességgel. Gőgös, nagyképű és ezen felül nagyon türelmetlen is és mindenekfelett vágyja a hatalmat, amit úgy hisz, hogy egykoron az apja megtagadott tőle, amikor befejezte a tanítását. Azóta változott, türelmesebb lett, megtanulta értékelni a sima embereket is a birodalomban, hiszen rajtuk keresztül juthat el oda, ahova akar, elég jól boldogul már a politikai hadszíntéren a fiatal kora ellenére is.
Születési helye és idő: ME 16, Rix klán területe, Kiffu
Kor: 19 év
Család: halottak, csak a Rix klán él
- Nagymama - Rix klán vezetője, él
- Öccse -életben, Kiffun, elrabolták
Foglalkozás/kaszt: sith/urdrarr tanonc, Krant úrnője
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: arany (eredetileg zöld)
Haja színe: vörös
Bőre színe: hófehér (eredetileg kaukázusi)
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges
Lairorellen Verenwar TDpsudk


Előtörténet:

Gyermekkor:
Ahhoz, hogy az egészet megértsük, korábbra kell visszamenni, mintsem hogy megszülettem volna. Nagyanyám a Rix klán vezetője évekkel korábban engedte anyámnak, hogy távozzon a Kiffuról és szerencsét próbálhasson szerte a galaxisban, mint fejvadász. Anyám Nolane, a Hutt űrbe ment dolgozni, ahol megismerte apámat, egy jómódú kereskedőt Damasol-t, és az ő szolgálatába állt személyi testőrként. Alig telt el két év, anyám a szeretője lett, majd a felesége. Újabb fél év telt el és terhes maradt velem. Közvetlenül a szülés előtt hazatért a Kiffura, ahol meglepte a fogadtatás.
Nagyanyám nem tudta elfogadni, hogy a lány összefeküdt egy hétköznapi emberrel ráadásul teherbe is ejtette, anyám lett volna a következő, aki átveszi a Rix klán irányítását, ha az öreg banya egyszer lefordul onnan. A következő csapás akkor érte, amikor megszülettem, bőröm fehérsége apámra ütött akárcsak vörös egyenes szálú hajam. Külsőleg mindenben elütöttem a kiffar őseimtől, talán anyám zöld szeme volt az egyetlen, ami arra utalt, hogy mégsem.
Nagyanyám megfenyegette, hogy csak akkor maradhat itt és tartozhat a családba, ha megöli a saját lányát, de nem ezt választotta, fogott engem és maga mögött hagyta a Kiffut, soha többé nem tért ide vissza és hazavitt Nar Shaddaa-ra, egy évvel később leköltöztünk a Tatooin-ra - Mos Eisley-ba - és ettől kezdve mind a bolygón, mind a holdon igen sok időt töltöttünk. Ne kérdezze senki, hogy miért pont a csillagköd két átellenes végét választotta, nem tudom.
Eltelt közel egy év és minket senki sem zargatott, egy éves koromra már beszéltem és jártam is. ekkortájt derült ki, hogy még valamit örököltem drága kiffar rokonságomtól, a psziometria képességét én is birtokoltam és még egy dolgot, amit csak évekkel később tudtam meg, hogy mi is, Erő érzékenység. Imádtam azzal játszani kiskoromban, hogy megérintek tárgyakat és mindenféle dolgot látok.
Soha sem voltam jó gyerek, nehéz volt fegyelmezni engem, folyamatosan a sivatagos utcákat jártam, amikor a Tatooine-on voltunk és a Nar Shadaa bűnözökkel teli utcáit, és a többi velem egykorú kisgyerekkel játszottam, már amikor volt időm. Magántanárok foglalkoztak velem, mivel volt pénzünk ezt megfizetni. Az üzlet is remek volt és született négy éves koromban egy öcsém is, ő már inkább a kiffarokra ütött mint én, a haja is sűrű volt, fekete és a bal arcán végig egy vastag vörös csík díszelgett. Nagyanyám de örült volna, ha ezt megtudja…
Öt éves lehettem, amikor először kezdtem tapasztalni, hogy megérzem a körülöttem lévő embereket és meg tudom mondani, hogy hányan is lehetnek a közelemben és a többi gyereket könnyedén tudom befolyásolni, ekkor apám kezdett el velem foglalkozni. Mint kiderült ő maga is értett ezekhez a trükkökhöz, egy gyermek számára azok voltak csupán. Soha sem mondta meg, hogy mi ez, de megtanított rá. Utólag csak a halála után tudtam meg, hogy egykoron Jedi tanonc volt, aki végül soha sem fejezte be a tanulmányait, hanem visszatért a családjához és a szülei halála után ő maga vette át a családi vállalkozás irányítását. Nem érdekelte többé a Köztársaság és a Jedik sem, akik annak idején elszakították a családjától. A legnagyobb szívességet igazából akkor tették volna, ha elküldenek a Korribanra az Urdrarr akadémiára, hogy ők képezzenek ki, rendes sötét jedinek.
Többször kijártunk a sivatagba is gyakorolni, persze a testőrök mindig velük voltak, tanított, hogy miként tudom megőrizni a nyugalmamat és nem elveszíteni a fejemet és, hogy ezt a képességemet miként tudom használni. Mire hét éves lettem már képes voltam tárgyakat röpködtetni, elkövettem azt a hibát, hogy a barátaimnak megmutattam…
Az egyiknek észrevette az anyja és elmondta a többieknek is, soha többé nem engedték a közelembe őket. Ez csak a tetőfoka volt az egésznek már amiatt is átkozottnak mondtak, hogy balkezes voltam és nem jobb. Hét és fél éves voltam, amikor apám az egyik edzés után egy tárgyat adott a kezembe, egy gyakorló fénykard volt.
- Neked készítettem, ezzel nem árthatsz magadnak, próbáld csak ki – mondta mosolyogva.
Nem értettem először, hogy mire gondol, de amikor kipróbáltam és párszor csaptam a levegőbe a fénykard könnyűsége miatt elbizakodott lettem és alig pár perc alatt sikerült néhány helyen megégetnem vele magam. Apám csak nevetett, hogy figyelmeztetett. Ettől kezdve ezt is folyamatosan tanította, főleg az ügyességemhez és gyorsaságomhoz igazította az edzéseket további évek teltek el és lassanként elkezdtem kamaszodni.

Kamaszkor:
Tizenhárom éves lehettem, amikor apám közölte, hogy többé nem hajlandó tanítani, ennyi bőven elég volt. Hetekre-hónapokra utazott el, én nem akartam beletörődni a dologba. Még ma is emlékszem, amikor ezt az egészet lezárta.
- Túl nagy benned a hatalomvágy ez iránt, nem folytatom, mert nem akarom, hogy ez legyen önön pusztulásod útja – felelte.
Ekkor már nem csak azért akartam ezt csinálni, mert szerettem, mert tudtam, hogy ezzel hatalmam van a többiek fölött, és imádtam, hogy rájuk kényszeríthetem akaratomat. Gyengék voltak, szörnyen gyengék. Apám lehet, hogy okult az én hibámból, mert öcsémet már nem volt hajlandó tanítani sőt mintha attól kezdve undort is éreztem volna benne, amikor rám nézett.
Egyre inkább elkezdtem gyűlölni és egy idő után már képtelen voltam elfojtani ezt az érzést és örökös részemmé kezdett válni. Örültem, amikor nem volt itthon és, ha pedig igen, akkor próbáltam tönkretenni az életét, lehet, hogy ezért is járt olyan keveset haza és ő maga intézte a szerződéseseket és mindent, amit korábban másra bízott.
Tizennégy éves voltam, amikor találkoztam egy fiúval az utcákon, messziről érezni lehetett róla, hogy ő is olyan, mint én, ekkor még mindig nem tudtam, hogy az, amit használok és az amihez értek Erő, drága atyám biztosan úgy gondolta, hogy veszélyes lehet, hogy ilyenekről tudok.
Így egy vadidegentől tudtam meg, hogy mi is ez az egész, mi az Erő, mesélt a Jedikről és felajánlotta, hogy tanítani fog, ha már egyszer így félbe maradt a taníttatásom, mert tehetséget látott bennem és úgy érezte, hogy nem lenne jó, ha csak ilyen szinten maradnék. Allen Fumer-nek hívták, furcsálltam, hogy csak így egyedül van itt, pedig nem sokkal volt idősebb nálam, pár év csupán. Sajnos nem maradt túl sokáig itt, de megígérte, hogy nemsokára visszajön értem. Hónapokat kellett rá várnom, de végül is tényleg eljött.
Tizenhat éves lehettem, amikor az egyik nap hazafelé tartottam az egyik barátnőmtől a Tatooine-on, amikor arra lettem figyelmes, hogy a fallal és katonákkal körülvett házunk körül senki sincs, még a katonák sem. Senkit sem éreztem a közelben, belestem a kapun és megdöbbentem a látványtól, apám emberei lemészárolva feküdtek a házhoz vezető köveken és a homokban. Letérdeltem az egyik mellett megnéztem a pulzusát halott volt, pár méterre tőlük ismeretlen férfi feküdt hason, felfordítottam, csík az arcok, kiffar volt.
Egy pillanatra ledermedtem, nagyanyám annak idején megfenyegette anyámat, hogy megöleti őt és a gyermekét. Futva indultam a ház hátsó bejárata felé, fel apám dolgozószobájába, az egyik fiókból előkapartam a fénykardját és amerre élő lényeket éreztem arra tartottam. Több Erő érzékenyt is észleltem, ez nem volt meglepő, mert a családban mindenki az volt. Beléptem anyám hálószobájába és megdöbbentem a látványtól.
A hátán feküdt, szemei üvegesen tekintettek a semmibe mellkasában egy tőrrel, felismertem rajta a címert a Rix kláné volt. Térdre rogytam mellette és kihúztam a tőrt, a megszokott dolog következett.
- A fiút élve hozzátok el nekem, a lányomat és a másikat nyugodtan öljétek meg – hallottam nagyanyám hangját.
- Értettem asszonyom – felelte egy férfi
Majd láttam, hogy anyám fegyverrel fordul meg, de túl sokan vették körbe és a tőrt a mellkasába vájták.
- Neeee!! – kiáltottam fel dühösen és kétségbeesve.
Mögülem lépések zaját hallottam, három férfi jött fel, egyből emelték a fegyverüket, de félreugrottam, majd az apámtól tanult módon feléjük lendültem, hagytam, hogy a düh és a harag erőt adjon, olyan erőt, amit még soha sem éreztem magamban. Másodpercek alatt voltam előttük és lesújtottam a fénykarddal. Újabb másodpercek teltek el, csak három holtesten léptem már át mire végeztem velük.
Öcsém szobájába rohantam, de sehol sem volt. Leszaladtam az emeletről a nappaliba, itt is hatalmas volt a pusztítás, mindenhol lemészárolt katonák és a háztatásunk többi alkalmazottja. Nem érdekelt más, csak a bosszú, hogy egyszer megöljek mindenkit, aki ezt tette a családommal, a nagyanyám a kiffarok, az apám! Órákig kerestem az öcsémet, de nem találtam sehol, a dokkoknál lévő munkások azt mondták, hogy elment a hozzá hasonló férfiakkal, azt nem tudták, hogy hova. Én pontosan tudtam, a Kiffu-ra mentek vissza. Gyűlölettel a szívemben tértem vissza a családi házba, amit többé nem tudtam annak tekinteni.

Felnőttkor:
Apám, amint értesült a hírről azonnal hazatért. Hetek teltek el mire megtalálták, rémült arccal kezdett hátrálni tőlem, amikor meglátott. Ez a néhány hét a színtisztagyűlöletben bőven elég volt, hogy rajtam fizikai változások is történjenek, az amúgy is fehér bőröm most már szinte világított és túlvilági hatást keltett. A szemem nem volt többé zöld, vörös tűzben égett, ugyanabban a gyűlöletben és haragban, mint én.
- Mi… mi történt? – kérdezte.
- Szerinted? – kérdeztem vissza dühösen. – Meghaltak, mert nem voltál itt, hogy megvédd őket, mert nem tanítottál és nem voltam képes megvédeni őket, de most már megvan a hatalmam hozzá! Miattad haltak meg apám az öcsémet meg elvitték a Kiffura!
- Nyugodj meg, a gyűlölet nem megoldás.
- Hallgass ezzel a Jedi maszlaggal! – sziszegtem. – Szinte semmit sem mondtál el nekem! Egy vadidegentől kellett mindent megtudnom a sötét és a világos oldalról.
- Pontosan ezért nem mondtam el. A kiffarok kiszámíthatatlanok…
- És mégis egy ilyen nőt vettél el feleségül!
- Mert szerettem, ő akarta, hogy tanítsalak nekem eszem ágában sem volt.
- Most már ezt hazudod mi? – kérdeztem gúnyosan.
- Nem hazudtam, nincs értelme…
- Ez is jedi marhaság, a bosszú igen is megoldás! Sőt még örömöt is ad.
- Add oda a fénykardot Ellen, utána elviszlek innen, minden rendben lesz.
- Nem atyám, soha semmi sem lesz már rendben! – kiállottam, éreztem, hogy egy könnycsepp is végig szalad az arcomon. – Ezt akarod? – mutattam felé a fénykardot. – Gyere és vedd el.
Közelebb lépett a kezét még mindig kinyújtva, nem hitte, hogy bármit is teszek ellene. Aktiváltam a fénykardot, egyetlen szúrás elég volt, még láttam az arcán a döbbenetet. Még ekkor sem haragudott rám, mire lerogyott a földre halott volt. Ostobák voltak a rend őrei is, engem senki sem gyanúsított, mindenki tudta, hogy sok ellensége van apámnak, így az ártatlan kis leánykáját senki sem faggatta, hogy tud-e valamit. Ostobák!
Apám halála után nagybátyám vette kezébe apám üzletének irányítását, míg elég idős nem leszek, hogy én lehessek a tulajdonos. Néhány nappal a tizenhetedik születésnapom előtt Allen is a városba érkezett, most jött el az ideje, hogy vele menjek, hogy a kiképzésemet tovább folytathassam.
Nagybátyám talán még örült is, hogy eltűnök a színről, így Allennel mentem, nem tartott vissza, legalább ülhet a gazdagságban, amíg vissza nem térek. A Dantooine-ra vitt, ő legalább folytatta a kiképzésemet, még ha annyira nem is volt jó, mint apám, de legalább tanulhattam. Napról napra mélyebbre süllyedtem a sötétségben. Sokáig csak az tartott életben, hogy egyszer bosszút fogok állni a teljes Rix klánon azért, amit velünk tettek és amiért az öcsémet elvitték magukkal.
Eltelt egy év, Allen kisebb időszakokra egyedül hagyott, amikor az Birodalomnak szüksége volt rá. Pár hete betöltöttem a tizennyolcat és elvileg nemsokára vissza kell érkeznie az Utapauról, ez volt az utolsó hely, ahova elment. Tudtam, hogy csak napok kérdése és újra látni fogom.

Képességei:
Erőképességek:
  Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru haladó)
  Telekinézis: * 1 pont
  Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
  Érzékszerv élesítés * 2 pont
  Szabadulás * 1 pont
  Meditáció * 0pont
  Erőérzékelés * 0pont
  Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Psziometria: kiffar örökség, ha hozzáér egy tárgyhoz szabad kézzel, akkor képes annak a múltját látni, azt, hogy mi is történt az adott tárggyal.

Szakértelmei:
Ellen eléggé művelt ifjú hölgy, a közös nyelven felül a kiffart is beszéli, és ismeri a kultúrájukat, noha teljesen megveti mindazt. Általános műveltséggel rendelkezik (de több kultúrát ismer a magántanároknak hála), korábban érdeklődött a művészetek iránt is. Tud siklókat és földi járműveket vezetni. Pénzügyek és üzleti terén is járatos, mert ezt is tanult. Fénykardvíváson (és egyéb acél, illetve vibropengékkel való víváson) felül ért a sugárpisztolyok használatához is.

Külső megjelenés:
Magasságához egy sovány és csinos test párosul, fehér bőr, hosszú vörös haj, eredetileg zöld szemek, amelyek mára a sötét oldal erejétől vörössé váltak.
Lairorellen Verenwar P5nzsoG
Lairorellen Verenwar GyipDPQ
Lairorellen Verenwar XdyODPH

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lairorellen Verenwar Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2982
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 68
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lairorellen Verenwar Empty Re: Lairorellen Verenwar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 29 Júl. 2017, 18:14

Adatlap:
Szint: 1.
Pont: 10 pont

Felszerelés:
- Egykezes vörös pengéjű fénykard – 3pont
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes

Kredit:
500 kredit

Különleges képességek:
  Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru haladó)
  Telekinézis: * 1 pont
  Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
  Érzékszerv élesítés * 2 pont
  Szabadulás * 1 pont
  Meditáció * 0pont
  Erőérzékelés * 0pont
  Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Psziometria: kiffar örökség, ha hozzáér egy tárgyhoz szabad kézzel, akkor képes annak a múltját látni, azt, hogy mi is történt az adott tárggyal.

Pontok:
Pontok: 10 pont
Elhasznált: 9 pont
Maradt: 1 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lairorellen Verenwar Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2982
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 68
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lairorellen Verenwar Empty Re: Lairorellen Verenwar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 10 Szept. 2017, 00:00

Lairorellen Verenwar KrhbYSH

Lairorellen Verenwar 2tr0Tu9


Feltöltés később.


A hozzászólást Rhyssa Edaara Quillan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Júl. 2018, 17:32-kor.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lairorellen Verenwar Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2982
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 68
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lairorellen Verenwar Empty Re: Lairorellen Verenwar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 03 Május 2018, 00:00

Lairorellen Verenwar 5U622FL

Lairorellen Verenwar 2tr0Tu9


1. korszak:
Lairorellen Verenwar TJpXAv2


01. Fuvar és hazatérés (szabadjáték, befejezett)
02. Első bővítés (bővítés, befejezett)
03. Ismerkedés a többi tanítvánnyal (Párhuzamos, félbeszakadt)
04. Birodalmi gyorstalpaló (magánkaland, befejezett)
05. Második bővítés (bővítés, befejezett)
06. Újbóli találkozás (Párhuzamos, félbeszakadt)
07. Gondok otthon (magánkaland, tart)
08. Sivatag titkai (N'Zoth) (Hódítás, befejezett)
09. Új munkaerő (Párhuzamos, tart)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lairorellen Verenwar Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2982
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 68
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lairorellen Verenwar Empty Re: Lairorellen Verenwar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 14 Júl. 2018, 17:33

Karakter neve: Lairorellen Verenwar
Kaland címe: Fuvar és hazatérés?
Játékostárs(ak) neve(i): Claye Jaro
Kalandmester: -
Kezdő reag: Dantooine – Kutatóállomás
Záró reag: Nar Shaddaa – X Club

Kaland tartalma:
Ellen a Dantooine bolygón, ezen az isten háta mögötti helyen volt és tanult, gyakorolt a mestere, Allen Fumer nélkül. Az urdrarr férfi azért választotta ezt a helyet a lánynak, mert neki még ügyei voltak, ami miatt egyelőre nem tudta a Birodalom területére vinni a lányt és itt ezen a helyen bizonyosan nem akadnak a nyomára a kiffar fejvadászok, akik rá vadásznak. Amíg a lány itt tanult a mestere felbérelte Claye Jaro-t, hogy hozza el őt a Dantooin-ról a Csempészek Holdjára. A férfi megérkezését Ellen igencsak bizalmatlanul fogadta, nem tudta, hogy a rá vadászók küldték-e. Szerencsére a férfi hozott magával egy holoüzenetet is, amit Allen küldött. Ezek után ment a férfival, amíg meg nem érkeztek a gépéhez, addig beszélgettek is és a lány még akkor is beavatta pár dologba a férfit, főleg az erőhasználókkal kapcsolatban, amiről a másik hallani sem akart, de ez később még a hasznára lehet.
Amint a hajóhoz értek a lány újra bizalmatlan lett, főleg, hogy a férfi beszélt valakivel, de mint kiderült csak egy protokoll droid volt az. Az utat, amit a hipertérben tettek meg azt végig a szobájában töltötte meditációval. Még mielőtt leszálltak a Nar Shaddaa-n tudta meg, hogy melyik részre mennek az X Clubba, aminek még landolás előtt utána tudott nézni. A landolás után álcázta is magát, a csuklyát feltette a fejére, hogy biztosan ne szúrjon szemet senkinek se. A Clubba való érkezés után szerencsére nem is kellett sokat várakoznia, hiszen a mestere már ott várta őket. Amint kifizette Claye-t azonnal indultak is tovább.

Bővítés:
Nem maradtak a találkozás után sokáig a Nar Shaddaa-n, Allen-nek egy-két dolgot el kellett még intéznie, Ellen nagybátyjával, ellenőrizték, hogy az üzlettel minden rendben van-e. De ezek utána egy birodalmi hajóval elhagyták a Csempészek holdját és életében először a lány végre Birodalmi űrben lehetett. A férfit a politikai a Dromund Kaas-ra szólították, így ide hozta Ellen-t is. A lány első ízben találkozott az Urdrarr kultúrával, eddig csak olyan helyen élt, ahol ilyesmi nem volt. Itt elsőként használhatta ki, hogy a rendes emberek felett áll és természetesen a tanulmányai is folytatódtak, vagy éppen kezdődtek. Itt már hozzáférhetett olyan történelmi adatokhoz, könyvekhez, amik a HoloNet-en nincsenek fent és nem is kapott meg korábban a mesterétől. Így a napjai jelentős részei tanulással és gyakorlással teltek, a jelenlegi tudását javította, gyakorolta tovább és várta, hogy részletesebb eligazítást, okítást kapjon a Birodalom működéséről.


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lairorellen Verenwar Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2982
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 68
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lairorellen Verenwar Empty Re: Lairorellen Verenwar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 14 Júl. 2018, 17:33

Karakter neve: Lairorellen Verenwar
Kaland címe: Birodalmi gyorstalpaló
Játékostárs(ak) neve(i): Werda, Joemoha Peakwall
Kalandmester: Werda
Kezdő reag: Birodalmi Citadella
Záró reag: Krant, Ősi templom romjai

Kaland tartalma:
Ellennek egy igencsak érdekes kalandban volt része. A mestere a korábbi tanítványához Lady Werdához küldte, hogy majd a nő segít neki beilleszkedni az Urdrarr/Sith rendbe és eligazodni a helyi szokásokban. Az első benti leckéket sikeresen vette a fiatal lány, azonban hamar megszakadt a gyakorlás, mert Werda egyik embere tért vissza rabokkal. Két nőt fogott el, az egyiknek a gyomrában egy ereklye volt, amikre mint kiderült a nő megszállottan vadászik, ahogyan a fénykardokra is. Az ereklye csak a fogoly megölésével volt elvehető, a másikat pedig Ellen ölte meg. Mivel kiderült, hogy hova is kell menni, így mind a két urdrarr nő a Krant-ra igyekezett. A hajón az út során Ellen a kiffar képességét latba vetve kiderítette az ereklye múltját, ahogyan azt is, hogy hol lehet. Szerencsére elég jól látta a jeleket, szimbólumokat, így a kranti romokból könnyedén ki tudta választani, ahova menniük kellett. A bolygóra leszállva egy fiatal tiszt fogadta őket – Peakwall – aki elmondta, hogy nem jó a helyzet a bolygón, fejvesztés terhe mellett még öt EM gránátot is adott a két nőnek. A fiú apja a helyi százados tájékoztatta a két úrnőt, hogy a templomból támadás alatt vannak, de a moff nem tesz semmit. A moff emberei tiltakoztak is, mire Werda kivégezte az egyiket, majd nem sokkal később a másiknak is annyi lett, a százados azonban biztosította az úrnőket, hogy visszaveszik a templomot.
Így is tettek, megtámadva azt a katonák a felsőbb és földszinten harcoltak, míg a két nő az alagsorba ment, ahol további droidokon kellett átvágniuk magukat. Végül sikerült megtalálni a helyet, ahonnan az ereklye való, kiderült, hogy Werda két ellensége volt, aki ezt összehozta, hogy bajba keverjék a nőt. A helyi kormányzó/moff is beérkezett, akit aztán Ellen szavakkal semmisített meg, hogy a férfi még rá is akart támadni. A becsületőrök voltak, akik megakadályozták mindezt, végül a fiatal lány pedig kinevezte az őket segítő Joemoha Peakwall századost a bolygó kormányzójává/moffjává.

Bővítés:
Néhány napig még maradt a Kranton, hogy segítse Joemoha hatalom átvételét és lássa is, hogy miként működik mindez. Miután hazaértek a mestere is megdicsérte, hogy büszke volt arra, amit a lány elért a Krant-on. A tanulmányai mindezek után folytatódtak, mivel Ellen kifejtette Allen-nek, hogy őt magát leginkább a politika érdekli és ezzel szeretne foglalkozni, ha lehetséges, természetesen a tanulmányai mellett. Főleg, ha már ennyire fiatalon és ifjan moffot emelhetett egy bolygó élére és így szövetségest nyert. A mesterének nem volt kifogása mindezek ellen, így a lány ezzel is nekilátott foglalkozni. Közben járt Werdához is hetente legalább két alkalommal, hogy tőle is tanuljon, gyakoroljon vele, cserébe a nő ereklyéit kellett fogdosnia és elmondania, hogy mit látott a látomásokkal. Mivel politikával akart foglalkozni, így alapból természetesen az urdrarr nyelvet kellett a következő hónapokban elsajátítania, ami igazából elég gyorsan ment, révén jó tanuló volt. Már csak azért is kellett, mert szinte minden ilyen nyelven volt, lehet, hogy volt közös nyelven is, de ő urdrarr-t kapott. Át kellett a jogi dolgokat is nyálaznia, hiába nem abba a szférába tartozott. Aztán jöhetett a bürokráciás dolgok, közigazgatás, pénzügyek és minden efféle. Hamar kiderült, hogy ezeket miért adatta neki Allen, mert ha már politikus akar lenni és van egy szövetséges moffja, akkor a Szellembázist neki kellene felügyelnie, mint úrnő. A lányt meglepte, mert ennyire komoly ügyre nem gondolt még, főleg nem ilyen fiatalon.
Mivel pénzre volt szüksége a bázis fejlesztésére, emberek ellátmányára, így a mesterével egyeztetett, hogy honnan is szerezzen kellően sok pénzt. Szerencsére volt üzlete, amit a szülei halálakor örökölt, így hazautazott és eladta a részesedését a nagybátyjának, ami kellően jó tőke volt. Minderre még azért is szükség volt, mert ezzel lezárhatta a múltját teljes mértékben és egy új fejezetbe léphetett. Legalább is a mestere ezt mondta. A hónapok során többször is járt a Kranton egy-két napra, hogy ellenőrizze a dolgait, megnézze a jelentéseket és efféle hivatalos, adminisztratív ügyek miatt. A cégéért kapott pénz nagy részét elkezdte beforgatni a bázisba, ahol emiatt nagyobb építkezések kezdődtek, új katonák és civilek érkeztek, főleg a moff korábbi szövetségesei. Igazából fel sem tűnt neki, hogy az efféle alkalmakkor valahogy mindig Marwalk Peakwall lett a kísérője, amíg itt volt. Mivel a fiatal férfival nem volt nagy különbség köztük korban – nem úgy, mint másokkal a bázison – így időnként el is beszélgetett vele mindenféléről.
Amikor éppen otthon volt tovább folytatódott az elméleti oktatás és a nyelvlecke is. közben kapott a mesterétől egy páncélt is, mivel a rejtélyek szféra tagja, ők pedig általában elrejtik magukat mások elől, így a lány is tehetne így, ha akarja. Igazából nem volt kifogása mindezek ellen, eleinte picit furcsa volt, hiszen a páncélban valamivel nehezebb volt a mozgás és a harc, de ahogyan így gyakorolt a hónapok alatt a végére már nem érezte meg mindezt. Mikor a bázis építkezése már elég jól állt, akkor elhívta a mesterét is oda, hogy megmutassa neki, hogy miként állnak, Allen pedig örömmel mozdult ki Dromund Kaas-ról. A férfi elégedett volt a látottakkal, hogy a tanítványa ilyen fiatalon elérte mindezt, de figyelmeztette, hogy a neheze csak ezek után jön. Ezen alkalommal is természetesen Marwalk volt, aki kísérte őket, Allen pedig félreértetlenül utalt arra a lánynál, hogy nyugodtan használja ki a helyzetet és szórakozzon, mert mióta ismeri még nem tette és kevésbé lenne görcsös, ha kiengedné a gőzt. Ellen elsőre még így sem vette a dolgot, a nemiség eléggé távol állt tőle mióta a sötét oldalra került, pedig még így is szemrevaló teremtés volt. De végül csak leesett neki és késő este a szobájába hívatta a moff fiát, akivel egy igencsak kellemes éjszakát töltött együtt. A Dromund Kaas-ra való visszatérte után diszkréten utánajárt, hogy mennyire általános az, ha egy urdrarr/sith tiszt szeretőt tart. Mint kiderült a számára teljesen hétköznapi és semmilyen szégyellnivaló nem volt benne, gyakori volt az is, hogy egy úr, vagy úrnő katonát vesz feleségül, ahhoz megy hozzá. Így akkor nem csinált ebből nagy ügyet, és amikor Kranton volt és Marwalk is ott volt minden alkalommal magához rendelte ezek után egy-egy éjszakára.
A feladatai és bázisa révén kénytelen volt mélyebb kapcsolatot ápolni a logisztikai szférával is, amitől időnként már a haja is égnek állt, de ezt is muszáj volt ellenőriznie, vagy éppen magának intéznie.
Így igazából ezekkel telt el az elmúlt nyolc hónapja és most egy nagyobb, több napos túrára készült a Krant-ra, hogy felügyelje a dolgokat ott ismét és ellenőrizze, hogy miként áll a bázisa.

Lairorellen Verenwar 00120

Adatlap:
Szint: 3.
Pont: 15 pont (2 kaland, 3 jutalom)
Az új szabály értelmében a 3 jutalompont mellé még 15.000 credit is jár

Felszerelés:
- Egykezes vörös pengéjű fénykard – 3pont
- Fénykardmarkolat - karácsonyi ajándék Werdától (csak markolat)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Könnyű harci páncél + Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – 2.000 credit. (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) – 3.000 credit (1.000 + 2.000)
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő: 500 credit (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: 500 credit, belégzésre alkalmas,(egy semleges droidhang modja, hogy menni fog-e a légzés) +200 credit, mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 credit
- Oxigén minőség kijelzése 50 credit
- Hőmérő 50 credit
- Kicsi kutaszdroid - 1.500 credit
- Asztrodroid – 2.000 credit

Birtokok/üzletek/Politikai befolyás:
- Krant-i bázis (lvl 2) – 5 pont (10.000 credit bevétel / hó)
   - Leírás: Szellembázis
- Joemoha Peakwall – Krant kormányzója/moffja, szövetséges (Ellen nevezte ki)

Credit:
Alap: 25.500 credit
Elköltött: 7.850 credit
Fennmaradó: 17.650 credit

Különleges képességek:
  Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru haladó)
  Telekinézis: * 1 pont
  Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
  Érzékszerv élesítés * 2 pont
  Szabadulás * 1 pont
  Meditáció * 0pont
  Erőérzékelés * 0pont
  Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Psziometria: kiffar örökség, ha hozzáér egy tárgyhoz szabad kézzel, akkor képes annak a múltját látni, azt, hogy mi is történt az adott tárggyal.

Pontok:
Pontok: 15 pont
Elhasznált: 14 pont
Maradt: 1 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lairorellen Verenwar Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2982
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 68
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lairorellen Verenwar Empty Re: Lairorellen Verenwar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.