Such Tavres

Go down

Such Tavres

Témanyitás by Bishop on Kedd 01 Aug. 2017, 15:03

Név: Such Tavres
Egyéb név: S
Faj: ember (humanoid)
Nem: férfi
Jellem: Hidegvérű, számító. Teljesen reális és tudatában van, mi zajlik körülötte. Hogy mit tesz, mit mond, és mit gondol, valójában az teljesen különbözik. Kettős képet ad ez magáról, sokszor csak háttérbe vonulva figyel, vagy látszólag jelentéktelennek próbál tűnni, majd egyszer csak felszínre kerül igazi valója. Mint egy mérges kígyó. Kedveli a félelmet mint eszközt, szereti ha az ellenfelei félnek tőle, ezt próbálja éreztetni.
Születési helye és idő: ME 21, Coruscant
Kor: 23 év
Család: életben vannak, de nincs kapcsolat
Foglalkozás/kaszt: sötét jedi padawan
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 70 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér (kaukázusi)
Különleges ismertetőjel: bal karján tetoválás
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges


Előtörténet:

Such első szülött gyerekként jött világra, jómódú családba született. Ehhez mérten kezdte meg semmiben hiányt nem szenvedő életét. Eredetileg kereskedő vagy vállalkozó lett volna belőle, de még fiatalon kiderült róla, hogy valamilyen szinten áthatja az erő. Kezdetben nem sokan gondolták róla, hogy lehet belőle erőhasználó, ennek pedig meg volt az oka. A Rend magához vette igaz kis hátszéllel, de magához vette és így átvette a nevelését is. Volt, ami tetszett neki és volt ami nem, de nem mondta ki ami nem, inkább magában tartotta, és figyelt, fülelt. Eldöntötte, hogy szerinte mi a helyes és mi a nem, már nagyon fiatalon, ami hatással volt rá a későbbiekben. Nem volt igazán célja, mint például Jedi lovag legyen és életeket mentsen vagy hasonló, nem értette ez neki miért lesz jó. Antiszociális lett, elfordult másoktól, ekkor derült ki róla, hogy a Sötét Oldal ereje is jelen van benne. Ezt ki kellett belőle ölni, de minél hamarabb. Ennek érdekében jobban odafigyeltek rá és így már nehéz volt álarcot viselni, ennek hatására derült ki, hogy nem különösebben érdekli, mi történik másokkal, ami nem nyugtatta meg vele foglalkozókat. Volt azonban egy nagy erénye, türelmes volt, ezért a Jedik úgy vélték, ha most félre teszik egy kicsit a fiút akkor később nem lesz gond vele.
Tizenkét éves korában nem kapott mestert, nem lett belőle padawan, ehelyett az AgriCorps-hoz került, egy távoli bolygóra a Köztársaság terültén belül, a Naboo-ra. Itt a növényekkel való kísérletezésre volt ítélve. Sok mindenre számított, de arra soha, hogy ilyen tanonc, kutató lesz nem gondolt. Neki ez az egész élelmezési osztály és laboratóriumok unalmasak voltak, de türelmesen kivárt, tudta attól nem lesz jobb, hogy ellenkezik és panaszkodik. Háttérbe vonult és onnan figyelte csoporttársai tetteit, figyelte őket, akár napokon át is, hogy megtudja azt, amire kíváncsi volt. Ezalatt talált önmagára, egyik éjjel nem tudott aludni, visszagondolt régebbi emlékeire, összefüggéseket kezdett el észrevenni, reggelre már biztos volt benne, ő belül gonosz, még ha tettei szavai nem is tükrözik ezt, belül akkor is gonosz, amit most jól el kell rejtenie, mert most ez veszélyes lehet, de majd később lehet az ami valójában.
A forduló pont tizenhárom éves korában következett be. A Birodalom egyik támadása után nagy zavar keletkezett érezte, nem tudta, de érezte, hogy számára ez egy lehetőség lehet, bár fogalma sem volt róla, mi ez az egész és miért hallgatnak el előle annyi mindent, mégis már tervezte, hogy ha vannak a Jediknek ellenségeik, az neki alkalom lehet. Az események sodra következett azután, nagyon fiatal volt, de azt megértette hogy a bolygó háborúban áll. Első, ami eszébe jutott, hogy a Jedik jók, megvédik, feláldozzák magukat másokért, védelmeznek és rendet tartanak. Tehát nyilván aki őket meg akarja ölni az a rossz, de hisz ő is rossz. Egyik nap immár Birodalmi hajók érkeztek az AgriCorps-hoz, itt voltak a mester nélküli fiatal növendékek, ideálisak, hogy szolgálatot tegyenek a Sötét Oldal számára. Lord Darex sötét nagyúr személyesen tett látogatást, és megérezte Suchban rejlő sötét erőt, azt az erőt, ami ott van benne, elbújva egy szikla mögé, csak arra várva, hogy a másik oldalon mozgás legyen. A Sith magához vette a fiút, remélve egyszer még halálos fegyverként használhatja őt. Megkezdődött a képzése. Az alapokat már tudta csak rá kellett építeni, mestert is kapott, Rai foglalkozott vele, nagy örömére a tanítvány minden Jedi tanításról elmondta, hogy az merő ostobaság. Persze Such a másik oldalt is valamilyen szinten bolondságnak tartotta, de kénytelen volt tiszteletet mutatni. Így visszatért a már bevált módszerhez, kivár aztán eldönti mi a jó alternatíva. Most úgy tűnt jó úton jár, volt számára motiváció is, a fénykard, imádott azzal vívni, forgatni, egyáltalán a kezébe fogni. Nagyon akart egy sajátot, de tisztában volt azzal, még nincs itt az ideje. A mozdulatok megtanulásával nem is volt gondja, gyorsan fejlődött ilyen téren, ha valami mégsem ment, ő nem töltött napokat gyakorlással, inkább átgondolta fejben, sokszor, újra és újra, majd mikor megpróbálta sikerült. Számára ez örömet okozott, kitalálni, megtervezni és véghezvinni. Kezdetben a Niman formát fejlesztette, univerzális mindenre jó, mestere úgy gondolta, ha ezt megtanulja, akkor később könnyebb lesz neki más irányba indulni. Így is lett, nem kellett sok idő amíg a padawan rájött, szeret párbajozni, megmutatni a másiknak, hogy ő a jobb, ő az esősebb egy szemtől szembe harcban. A Makashi stílus felelt meg neki, itt nem kellett magát annyira megizzasztania, határozott precíz mozdulatokkal is nyerhetett. Így lett saját kategóriájában a legjobb, kifejlesztet egy módszert, aminek alapja a félelem. Ha képes volt rá igyekezett az ellenfele szívében rettegést kelteni, de ezt még sokat kellett gyakorolnia, később csak a jellemében maradt meg ez a fogás.
Az erő használatával több gondja adódott, nem ment neki kezdetben, semmilyen téren, a kudarc keserű volt. A hozzá állása a fő probléma, sok mindent tárgyilagosan kezelt eddig, az erőt is inkább eszköznek akarta, amit úgy használhat, mint a fénykardot. Itt nem tudta megtervezni előre lépéseit, mindig keresztbe tett valami. A megoldásra Darex vezette rá, néhány alkalommal foglalkozott a növendékkel, persze a Sith fölényesen győzött minden alkalommal, ezzel zargatta elő azt a valamit, ami eddig megbújt a fiúban. Ez adta meg a kellő löketet, most már nem látszott reménytelen esetnek ilyen téren. Sok energiát kellett ahhoz befektetnie, hogy felnőjön a feladatokhoz, Rai a mestere elve a „teher alatt nő a pálma” volt, ez egyet jelentett azzal, hogy tanítványa szabadidejében különböző feladatok megoldása közül választhatott. Szerencsére Suchnak ez nem okozott problémát, nem vágyott társaságra és maximum meditációval töltötte a felesleges idejét. Egybemosódtak a napok, a hetek, a hónapok, miközben egyre jobb lett, megérte a belé fektetett energia. Érezte magában a változást, tudta fejlődik nem is keveset, úgy gondolta lehetne jobb a mesterénél, és erre kell törekednie, annak érdekében, hogy saját érdekeit jobban érvényesíthesse. Észre se vette az idő múlását, amikor elérkezett az ideje, hogy átessen a próbáján. Meglepetés volt ez számára, nem számított ő erre, azt hitte csak majd később érhet el ilyen szintet, főleg azért mert nem teljesen volt biztos az erőben.
A feladata egyértelmű volt, kutasson fel és öljön meg két Jedit, akik a peremvidékeken bujdosnak, ezzel bizonyíthatja erejét és rátermettségét. Nem vette fél vállról a dolgot, ez az egy esélye van, tisztában volt vele. Álruhába bújt és kitalálta a szerepét, igyekezett jó Jedinek mutatkozni, könnyen megjátszotta magát, egész életében azt tette eddig. Morzsákat csipegetett fel kisebb csoportoktól, két csuklyás jótevő alak körvonalazódott ki ezekből az apró darabokból, a pontos helyük nem volt ismert, de ismét egy megérzés segítette. Így jutott el egy kisebb sziklás bolygóra, a nagy semmi kellős közepére, ahol még fosztogatók sem jártak. Hajóját egy fennsíkra parkolta le, majd kiszállt és távcsőjével körbe fürkészett. Egy kis települést pillantott meg, úgy gondolta ott majd szerez néhány fontos információt a Jedik hol és miben létéről. Ezúttal nem jött be a kalibrálása, sőt csempészek tanyájára tévedt, ahol nem éppen kedvelték a Birodalomhoz köthető dolgokat, sőt még a birodalmi kreditet sem fogadták el. Az egyik szemfüles egyén felfigyelt Suchra és figyelmeztette a többit. Előkerültek a lézerpisztolyok, ezek ellen pedig nem volt felkészülve, túl erő és a lézerfegyverek kifogtak rajta. A bárpult mögött húzódott meg, a másik oldalon pedig öt fegyver is volt, keze már megsebesült, először érezte magában az erőt tisztán, ahogy átjárja, és ahogy pusztításra bátorítja. Felugrott, majd egy lökést küldött egyenesen az asztalok felé, ahol a csempészek voltak, közelebb rúgta magát, mit sem törődve azzal, hogy meghalhat. Egy asztalt rá rúgott két ellenségre, harmadiknak elrántotta kezéből a fegyverét. Más felállás, már csak ketten voltak ellene, és közel voltak, egy hirtelen mozdulat, egy zizzenő hang és a fej máris elválik a testtől. Pontos, precíz és megtervezett, amikor az el akart hajolni, belehajolt a kardba és bevégezte, most a másikon volt a sor. De a Kiffar már készült és egy kötéllel elkapta a férfi karját, erre Such megrántotta a zsinórt és az előre szegezett kardba rántotta, sokáig nem engedte el a testet, megvárta, amíg a fény szépen kihuny a lélek tükrében. Jól jött neki a fogás, még ki se élvezte a gyilkolás édes élvezetét, rögtön pajzsként kellett használnia a testet, elkerülve a halálos lövéseket. Kezdték összeszedni magukat a kocsmában tartózkodó csempészek, de volt, aki elfutott, gyorsan hajójához vette az irányt és eltávozott a színről. A félelem megtette a hatását, most fordult a kocka és a birodalmi érezte magát fölényben, vakmerő akciója sikerült és a maradékot is lemészárolhatta, egyet hagyott hátra. Falhoz nyakánál fogva megemelte az árulót, aki a szorításból próbált kitörni, de nem sikerült neki.
- Akkor most egyszer mondom el. Elmondod, hogy hol bujkál az a két Jedi, akit segítetek. Ha nem beszélsz, akkor ezzel a késsel élve kibelezlek és közben úgyis elmondod, amit tudni akarok. Ha viszont most elmondod, halálod gyors lesz. Nekem mindkettő ugyanakkora élvezet, választhatsz.
Kis hadoválás után a Kiffar rögtön rátért a tárgyra és egy közeli barlangot emlegetett, de pontos helyet nem mondott. Könyörgött volna az életéért a szerencsétlen, de nem volt ideje hamarosan már két, azután négy darabban volt és csak hörögni volt képes a padlón. Megvolt a pontos cél a Sötét Jedi számára, elkötött egy járművet és észak felé vette az irányt, egy kis hegyi utat követett, aminek a végén egy barlang szája tátongott. Bentről érzett valamit, biztosra vette legalább az egyik Jedinek bent kell lennie. Csuklyáját felöltve bemerészkedett, bent csontok és tetemek hevertek, halk morgást is lehetett hallani, de ez nem tévesztette meg, tudta, hogy csak egy álca, ezért beljebb ment és egy szűk résen átpréselve magát egy nagyobb barlangba léphetett be. Odabent már világosság volt, lába alatt egy szakadék, alul egy kis patak csordogált, mellőle éles sziklák meredtek az égnek. Oldalt talált egy szikla hidat, ami a földalatti repedés másik oldalára vezetett. Félúton járt, mikor vele szemben megjelent valaki, megérezte, hogy az is egy erőhasználó. Lehajtotta fejéről csuklyát, ezt a másik alak is viszonozta, és megpillantották egymás arcát, hasonlítottak, nagyjából egy korúak is lehettek.
- Ki vagy te? És mit akarsz? –kérdezte előbb a Jedi
- A végzeted. –hangzott a hideg válasz
Aktiválta fénykardját majd maga elé tartotta, megvárta, amíg ellenfele is így tett, igaz vonzotta a sötét oldal, de a piszkos trükköknek nem volt híve, inkább a fölényes győzelemre vágyott, főleg ez alkalommal, amikor kihívás is van. Megkezdődött a párbaj, többször gyorsan egymásnak csapkodtak a pengék, csak kóstolgatták egymást eleinte, majd mindketten gyorsabbra vették a tempót. Such hátrálásra kényszerítette ellenfelét, igyekezett kihasználni a terep előnyeit. Majd fordult a kocka és ellenfele vette kezébe a harc irányítását, de csak látszólag valójában ő volt hátrányban.
- Nem győzhetsz! A jónak kell győznie… az én erőm nagyobb! –kiáltotta a Jedi lovag
A folyamatos hátrálás közben Such gyűjtötte az erőt és várt, amíg ellenfele nagyobb erőfeszítéseket tett. Meglepte a kiáltás, a másikban is volt valamennyi a sötét oldalból, hiszen saját erejét fitogtatja, gondolt arra, hogy meg kellene próbálnia átállítani, de lemondott róla, tudása ezen a téren bizony hiányos volt még. Ehelyett a Makashi mozdulatokat vetett be és rátört a másikra, egészen közel került hozzá, szemében megcsillant saját kardjának vörös fénye.
- Az egyetlen dolog, amiben jobb vagy nálam, az a kavicsok emelgetése.
Az igazság valóban ez volt, és ahogy kimondta érezte a gonoszt, nem indulat, sokkal inkább akarat formájában. Balkezével erőlökést idézett elő hátrébb lökve az ellenségét, ezután precíz mozdulatokkal törte darabokká az ellenfél védelmét. A Jedi elkövette utolsó hibáját, egy óvatlan pillanatban akart támadást bevinni, de a csapásra csapás volt a válasz, és jobb lába combtól lefele elvált a testtől elvesztette egyensúlyát és elesett. Such rálépett a nyakára, kardjával blokkolta a másikét. Pár perc csend következett, a Jedi nem tudott üvölteni, mert nem volt elég levegője hozzá, csak nézte, ahogy a sötét ruhás alak fölé tornyosul és hideg tekintetét rá veti, mintha a halál árnyéka lenne. A győztes kiélvezte helyzetét, majd egy láblendítéssel a szakadék felé küldte az alul maradottat. Az éles sziklák már várták a csemegét, de nem kapták meg, a test nem esett le, hanem megállt a levegőben. A sötét hős megfordult és egy idősebb Miralukat pillantott meg, látszott rajta, hogy tapasztalt talán az előző ember mestere lehetett. Az erő segítségével könnyen mozgatta az eszméletlen sérültet egy sziklaszirtre. A látvány emlékeztette valamire Suchot, és már tudta is, ez a mester is vizsgálta őt még fiatalabb korában, és az előző lovag pedig valamikor még a barátja volt, vagy legalábbis annak nevezhette, csak ő nem ismerte fel.
- Beigazolódott félelmem. A Sötét Oldal hatalmába kerített, most pedig minket vadászol, mi lett belőled?!. Hagyj fel ezzel, még van esélyed visszatérni a jó útra.
Igen most már tökéletesen emlékezett, ez a mester akarta, hogy ő ne vesszen kárba, jótét lélek. Ennél fontosabb volt, hogy emlékezett a mester tanításaira, amiket most könnyen ellene fordíthatott.
- Tévedsz. Nem kerített semmi a hatalmába, én magam döntöttem így, és veled ellentétben én még mindig a megfelelő oldalán állok.
- Megfelelő? A birodalom? Birodalom, diktatúra! Élén Urdrarr császárral, ezt ezt választottad? Nézz körül! Csak egy eszköz vagy, semmibe vesznek, csak elhitetik, hogy fontos vagy. Ma még rám vadászol, majd mikor túl erős leszel, rád fognak vadászni, nehogy veszélyeztesd mások hatalmát.
- Betanult monológon kívül más nincs a tarsolyodban?
A Jedi arca elkomorodott, telepátiáját használva belelátott a másik fejébe egy kis ideig.
- Téged nem az indulatok vezetnek. És nem is a hatalom…
Such megunta a beszélgetést, gyorsan közel ugrott az öreghez és oldal irányba vágott, egy gyors mozdulata másiktól és a csapás teljesen ki volt védve, nem hiába egy Jedi mestertől elvárható. Gyors mozdulatok, hiába fáradozott az egykori tanítvány nem ment semmire, csak oda-vissza haladtak a barlangban a szakadék szélén. Lökésre nem volt kicsi a hely, futásra és ugrásra pedig nem volt elég nagy, a precíz csapások semmit nem értek. A Jedi mester Soresu formát használt, ez volt a kedvence és ebben volt a legügyesebb. Sötét Jedi pedig csak erejét pazarolta, hiába tett akármit, semmi nem változott, egyre jobban elöntötte a harag és a gyűlölet, már érezte, ott van benne. Teltek a percek, a páros már a barlang szájánál párbajozott, Suchról izzadságcseppek folytak le, a reménytelennek tűnő csata Darex-el való hosszas, kudarcokban gazdag edzésekre emlékeztette, most vált hasznára a dolog. Indulatos csapásokba kezdett és egyre több erőt vitt bele az egyre precízebb csapásokba, nem tervezte már meg őket előre, hiszen ösztönösen tudta hova kell csapnia. Több harci üvöltés is elhagyta torkát, de eredménytelenül az ellenfél védelme bevehetetlennek mutatkozott.
- Akkor is megdöglesz! Kicsinállak te rohadék. –vicsorgott fogai közül a másikra
De hiába, nem tudta ezzel ellenfelét megijeszteni, nem tudott semmi féle félelmet kelteni benne, még tovább nőtt ettől a gyűlölet. Jobb volt nála valaki, ez váltotta ki belőle a heves reakciót, ami még több csapást és még több hibát eredményezett.
- Harcolj gyáva féreg! Harcolj te szégyenletes! –ordibálta maga elé
Alig kapott levegőt, de tovább folytatta. A mesternek már nagyobb gondot okozott kivédeni a vörös fény csapásait, de még bírta tartani magát, nem válaszolt az üvöltésekre, csak némán harcolt tovább és várta, hogy kifáradjon az ellenfél. Such tudta, hamarosan itt a vége, ha most ő leáll a támadással, akkor, veszít, de miért? Miért így kell elbuknia? Egy olyan ellenfél ellen, aki nem hajlandó igazán harcolni. Hirtelen elméjébe hasított valami, megállt, hátra lépett egyet és széttárta karjait az ellenfél előtt. Hatalmas hibának látszott a dolog, még a kardja is majdnem kicsúszott a kezéből, mégis arcán önelégült mosoly villant. Az ellenfélt meglepte a dolog, ez nem megadó mozdulat volt, sőt ez semmilyen mozdulat nem volt, egyszerűen egy nyílt célpontot adott neki, reflexből támadásba lendült. Such csak erre várt, amint megindult felé a zöld fénykard pengéje oldalra lépett és nagy lendülettel függőlegesen vágott. Egy zöld csík, egy piros csík, aztán csönd, a pillanat tört része is éveknek tűnt mindkét félnek. A merész manőver sikerrel járt, levágta a Jedi mester kezét, amely a fénykardot szorította, a következő támadását pedig a szívre mérte. Kimerültségtől a földre zúgott, egyenesen az ellenfél hullájára, fújtatott, mint egy haragos bestia. Amint összeszedte magát magához vette a két fénykardot, és visszatért mesteréhez.
A próbát kiállta, elnyerte a címet, a sok munka megtérült, ekkor tetováltatott a balkarjára a vékony, hosszú, hegyes vonalakból álló mintát. Nem sokkal később kegyetlenségéről vált ismertté, Darex hagyta, hogy magának terelgesse az útját. Such hamarosan egy könnyen használható fegyverré vált, csak meg kellett neki mondani, hogy hol és mit, ő teljesítette a feladatot. Lehetett az ellenfél Jedi, vagy esetleg egy birodalomtól elfordult Sötét Jedi, esetleg rivális társa, mindig megtalálta a módját, hogy kivégezhesse. Ennek függvényében az önbecsülése és az önimádata is nőtt. Ezen vadászatok közben érzett rá az erőre és a sötét oldal valódi erejére. A Birodalomhoz hű, elvei megegyeznek, érdeke így kívánja.
Mestere Rai titokban felkereste a férfi családját, de egyelőre még nem utasította, hogy ölje meg őket, ugyanis tanítványa semmiféle érzelmi köteléket nem fűz hozzájuk.

Külső: Átlagos testalkatú, edzett, erősebb, mint amilyennek látszik. Rövid barna haja van, zöld szemei és hideg, kegyetlen tekintete. Járása nyugodt és kimért. Tetőtől talpig feketében jár, több réteg ruhát is hord. Ismertetője a bal karján végig futó tetoválás.Képességei:
  Fénykardvívás: * 1 pont (Makashi haladó)
  Telekinézis: * 1 pont
  Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
  Szabadulás * 1 pont
  Meditáció * 0pont
  Erőérzékelés * 0pont
  Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Szakértelmei:
Jártas a sötét oldal tanításaiban padawan szinten, ért a fénykardvíváshoz, fénykard javításhoz, ért a sugárpisztolyok és sugárvetők használatához, tud vadászgépeket és közepes hajókat vezetni ahogyan földi járműveket is. Az alapműveltségen kívül van gazdasági-céges alapvető tudása, illetve a civilizáció által használt növényeket jól ismeri. Célpontok levadászásában tapasztalt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3412
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

surimano1996@gmail.com bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Such Tavres

Témanyitás by Bishop on Kedd 01 Aug. 2017, 15:07

Adatlap:
Szint: 1.
Pont: 10 pont

Felszerelés:
- Fénykard, vörös, egykezes – 3 pont

Kredit:
500 kredit

Különleges képességek:
Fénykardvívás: * 1 pont (Makashi haladó)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Pontok:
Pontok: 10 pont
Elhasznált: 7 pont
Szabad: 3 pont

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price Out: Andrew Ramirez, Lev Hudson, Jester, Andrew Ramirez (Ultis) AoA: Kane McTavish, Andrew Ramirez VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3412
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

surimano1996@gmail.com bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Such Tavres

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 01 Aug. 2017, 20:58

Elfogadva.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Such Tavres

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 29 Okt. 2017, 19:18

A Sith/Urdrarr mágia és alkímia erőskillek kidolgozásáért kapsz +1 pont jutalmat.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Such Tavres

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 18 Dec. 2017, 15:09

A megírt bővítésért (fajok) +1 pontot kapsz.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Such Tavres

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.