Nyanza (Viktória-tó)

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Theon Lupin on Hétf. 13 Nov. 2017, 08:51

Puh...puh-puh...puh-puh-puh...jött alig hallhatóan folyamatosan az áldás Theon fegyveréből. Másodpercről-másodpercre adta le a célzott lövéseket. Aztán a hátsó párosok előre haladnak. Aztán fedező és célzott tűz mellett a korábbi elsőkből lett hátsók jönnek fel. Talon felderítésével és azzal, hogy a bentiek lefoglalták a külső őrséget is, gyakorlatilag percek alatt felszeletelték a helyi ellenállást. Amint bejutottak és tisztázódott, hogy a helyi erőket teljesen kipucolták Theon megkeresi Victort és a helyi kapcsolattartóként működő Árvát.
-
Szép volt. Büszke vagyok rátok. Szedjétek össze a csapatotokat és teljes veszteségjelentést kérek. Haladjunk. - mondta és szíjra engedte a géppisztolyát. Aztán aktiválta a külső kommunikátorát. - Rohamcsapat, Blsck Talon. Vegyetek fel a tábor körüli 500 méteres körben megfigyelő állást. Tudni akarom, ha jön a felmentősereg. Tábornok asszony, belső csapat. Gyülekező és vigyétek ami kell. Ha kiment egy segélykérés is, kevés az időnk. Készüljünk a legrosszabbra. - Mondta, majd elindult az udvarra. Nem szeretett sokat a műveleti helyszínen maradni. Ő nem hadsereget vezet aki elfoglalja az erődöt és meg akarja tartani. Céllal jött ide. Közben elkezdi felmérni a felszerelésüket, hogy vajon hány robbanó ajándékot tudnak itt hagyni távozásuk után.

Felszerelés:

- Kés
- Walther p99 + póttár
- Helyi laza ruházat.
- Golyóálló mellény
- Maszk (még nem tette fel)
- MP5 SD a táskájában, + 3 tár
- Sportos ruházat
- Kommunikátor
avatar
Theon Lupin
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Black Talon on Hétf. 13 Nov. 2017, 09:08

-Tíz méterre előre. Egy és tizenegy óra...a tizenegyes még mozog. Kész. - adja az információkat a rádión. Egyáltalán nem bánja, hogy ez a szerep jut neki. Amúgy sem erőssége a nyílt konfrontáció. Illetve így legalább a távolból, de tanulmányozhatja az inplantált férfi mozgását és képességeit amit a különböző beépítésekkel turbóztak fel. Aztán a fegyverek elhalkultak, a por leült és a csatának hamarabb vége szakadt, mint ahogy elkezdte volna élvezni. Aztán kicsit feláll és kinyújtóztatja magát. Baromira unatkozott a semmittevésbe. Aztán jön Victor újabb utasítása. Nagyot sóhajt. Persze ebből egy pisszenés sem jut ki. Hátat fordít és elkezd keresni egy ideális fát, amire felmászhat és elkezdheti figyelni a környéket a vizorjával. Egyelőre nem tart támadástól, de ha a főnök azt mondja készüljenek, készülni fog. Illetve próbálja figyelni a légteret is, mert lehet hogy levegőből fognak érkezni.

Felszerelés:

- Páncélja
- 1 kardja
- Helyi, bő szabású ruházat.
avatar
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Victor Montano on Hétf. 13 Nov. 2017, 09:44

Por és törmelék mindenütt, Victor fekszik és tüzel...tak-tak...tak-tak-tak...kicsit megint a mexikói kősivatagban érezte magát, ahol drogkartellek emberei vadászott. Professzionális hadsereg végtelen pénzzel, szemben a mexikói rendőrség speciális egysége, az állami költségvetéssel. Most pedig egy professzionális hadsereg ellen harcol, gerilla módszerekkel és némileg szegényesebb felszereléssel. De ugyanolyan profi bajtársakkal. Amikor van egy lélegzetvételnyi ideje, féltérdre pattan, tárat cserél és onnan alacsony profillal indul el előre. Tak-tak...tak-tak...aztán befejezi a tüzelést, mert azonosítja a saját embereiket. A tűzharcnak vége. Még mindig harckész állapotban, de Okoyahoz siet.
-
Veszteségek? - Teszi fel röviden a kérdést, mert korábban erre nem volt idejük. Aztán megérkezik Theon és egyből úgy viselkedik, mintha ő lenne a főnök. De Victor cselekszik, legalábbis megkezdte a veszteséglista felmérését, majd ismét Okoyához fordul. - Rendben. Keressük meg a terminált és szedjétek le az adatokat.

Felszerelés:

- Military jellegű túraruházat
- Golyóálló mellény
- Kommunikátor
- Egyedi M4a1 + 4 tár (táskában)
- HK USP Compact .40 + tár

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
avatar
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 120
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Ervin Bludheim on Hétf. 13 Nov. 2017, 21:30

Nagy nehezen kapom a hátamra a parancsnokot. Igazán felébredhetne. Lehet, hogy a speciális Y projektes szervezetét jobban kikezdte a gyerekek fura képessége. Vagy lehet, hogy engem direkt keltettek fel előbb. Talán reménykedtek benne, hogy el fogom árulni a parancsnokomat és/vagy HYDRÁT. Esetleg abban reménykedtek, hogy nekem kisebb a lojalitásom a HYDRÁhoz mint a parancsnokomnak. De úgy gondolom, hogy meggyőztem őket az ellenkezőjéről. Összességében szerintem elég gyorsan és jól kivágtam magunkat a szituációból. Persze előbb ki kéne jutni innen. Csak azután lehet ilyen nagy dolgokat mondani. Miután kijutottam az egyik kertbe már valamennyire ismerős volt a hely. Eggyel lejjebb kell mennünk, ha jól látom. Lemászni a parancsnokkal a hátamon eléggé nehézkes lenne és lassan már félidőnél vagyok. Hm, talán, ha ledobnám? Azt hiszem Y projektesként gyorsabb regenerációja van. Ha igen, ha nem, ha lassan megyek le, akkor lehet, hogy mindketten meghalunk. Szóval ledobom a parancsnokot, gyorsan utána mászok és igyekezve próbálom szedni a lábam, hogy elérjek az ajtóig időben. Természetesen miközben a parancsnokot viszem magammal a hátamon.
avatar
Ervin Bludheim
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 72
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Kedd 14 Nov. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sírrablók és terroristákRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, Joseph Soltzbauer, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. november 18. (szombat)

” A dzsungelben a folyó a legjobb barátod.”
- Dzsungel c. kalandfilm~ Tó alatti bázis ~
Ervin tovább haladt, ahol kellett ledobta az egyik szintről a másikra Joseph-et, aki így jó pár zúzódást, kéz és bordatörtést szenvedett, de ez így külsőre nem látszott és szükséges volt a haladáshoz. Az eredeti növényes szintnél balra kellett haladni, ahol a gépterembe érkeztek, majd innen megint lehajítás és már csak két további helység volt. mivel Joseph nem volt túl könnyű, így a haladás lassú volt, de végül hat másodperccel a tíz perc lejárata előtt a komp belsejébe érkezett a páros.
Ervin itt láthatta, hogy a saját embereik is itt vannak, éppen most ébredeztek hangos nyögésekkel, nyöszörgéssel, a fejüket fogva. A szerkezete és minden felszerelés is megvolt, azokat is ide dobálta be a férfi. A kommunikátorra ekkor még érkezett egy üzenet a férfitól.
”Bebizonyítottad, hogy lehet hinni a szavadnak, szabadon távozhattok.”
Joseph továbbra sem tért magához, de mindenki más már igen, a komp irányítója így Ervinhez fordult.
- Mik a parancsai uram? – kérdezte. – Távozzunk, vagy visszamegyünk?

~ Dzsungel ~
Lásd Árva reagja.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1894
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 14 Nov. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 3: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Victor Montano


~ Helyszín: Dzsungel ~
Spoiler:

Miután a harcnak vége lett Theon is befutott a többiekhez, ő és Victor is azonnal a veszteségeket kérdezte, amihez a nő a tábornokhoz fordult, aki pedig nekilátott annak, hogy az áldozatokról kérdezzen. Ezzel egy időben még kiadta azt is, hogy a csapatok egymást fedezve induljanak, közben a tábornok volt az, aki felelt is.
- Egy halott, két könnyebb sérült – mondta. – A beomló fal ütötte agyon hátulról. A két sérült is a robbanásban sérült, nem a lő párbajban.
A csapatok többsége azonnal nekilátott annak, hogy biztosítsa a terepet itt bent, odakint pedig azok, akik kint maradtak. Talon talált magának kellően magas fát, a többi embere is így tett, illetve egy részük, ahol még volt sziklafal, annak a tetejére mászott fel, hogy onnan kémleljék a messzeséget. Egyelőre szerencsére nem volt nyoma sem volt.
Hatan indultak a megfelelő épület irányába – Lupin-éken kívül –, ahova menni kellett, a tábornok maradt kint, hogy koordinálja az embereit, így csak Árva tartott a csapattal és valószínűleg Victorral, illetve Lupin-nel. Az épület most már hála annak, hogy a generátort lekapcsolták könnyedén feltörhető volt és hamar bejutottak. Ott a tervrajz alapján pedig be is érkeztek a jelenleg inaktív szerverhelységbe. A technikusok azonnal neki is láttak annak, hogy a magukkal hozott mini generátorokra kössék a rendszert és így bírják működésre.


felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 133
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Ervin Bludheim on Pént. 17 Nov. 2017, 20:07

Ahogy ledobtam a parancsnokot egy nagy reccsenést hallottam ahogy a létrának csapódott. Aztán még egyet. És még egyet. Megpróbáltam úgy dobni, hogy a létrától kicsit arrébb essen, de a végtagjai még így is összeakadtak. Ami megtörtént megtörtént, sietnem kell nekem is. Már a növényeknél voltam, innen már emlékeztem az útra. Balra kell menni és ott lesz a gépterem. Onnan már tényleg nem leszek messze. A parancsnok elég nehéz volt ezért még jobban kellett szednem a lábam. A következő létrán már jobban sikerült ledobnom és nem is érte a fokokat. Cserében egy nagyon reccsent amikor leérkezett. Nem tudom pontosan, hogy működik a gyerekek kiütési rendszere de elég erős lehet ha ezek után sem kelt fel. Vagy neki adtak be valami mást. Majd az orvosok megvizsgálják. Mindössze hat másodperc volt hátra amikor beestünk a kompba. Bőven elég. Hangos lihegések közben nézek a kommunikátoromra. Úgy tűnik tartja a szavát és elenged minket. Sőt, annyira tartja, hogy még a katonáinkat is megtalálom, akik ébredeznek közben. Mire magukhoz térnek én is kifújom magam. A kérdésükre egy pillanatra elgondolkodok.
<- Menjünk vissza fel, miközben mindig figyelje valaki ezt az ajtót. A parancsnok nélkül nem akarok semmilyen akcióba kezdeni. Vissza megyünk Frau Raynoldshoz további parancsokért.-> mondom a katonának, aztán várom, hogy elkezdjünk emelkedni. Ilyen kevés emberrel túl veszélyes. Nem beszélve arról, hogy nem fogom megszegni az ígéretemet.
avatar
Ervin Bludheim
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 72
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Thorhalla Yesterday at 00:00

//Mivel a lezárás jönne és Paci nem írt, szerdán fogom befejezni a kalandokat.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13711
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.