Ingrid L’lerim

Go down

Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 08 Aug. 2017, 14:23

Név: Ingrid L’lerim
Egyéb név(i): Hetes ügynök, „Rejtjel 7”, megannyi álnév
Faj: Aiper (tisztavérű)
Nem:
Jellem: Képes bármilyen helyzetben teljesen higgadt, rideg maradni, de bármilyen helyzetben ugyanígy képes szenvedélyes és csábító lenni. Tökéletesen ura az érzelmeinek, amik hihetetlenül veszélyessé teszik. Hideg, számító, könyörtelen és apatikus. Egyszerre megtalálhatóak benne a szüleire jellemző személyiségjegyek is, amiket tökéletes harmóniában képes kezelni.
Születési helye és idő: ME 24, De-Purteen, Ord Cantrell (7. szektor)
Kor: 26 év
Család: titkosított adat a Hírszerzési miniszter által
- Jon L’lerim – apa, Einus moffja, él
- Steph L’lerim – anya, ex-őrző, Einus biztonsági főnöke, él
- - Gunn’hild L’lerim – húg, speciális osztagos katona, él
- Tubrok Ragal aka 2B – Kaldahan uralkodója, Ingrid élettársa
család:
 - - Herja L’lerim – húg, Einus kommunikációs tisztje, katona, él
- - Aesa L’lerim – húg, figyelő a Hírszerzésnél, él
- - Yrsa L’lerim – húg, tiszt, diplomata, él
- Ein’ar L’lerim – nagybáty, admirális, él
- Hall’a L’lerim – nagynéni, sötét jedi, befolyásos „politikus”, él
- - Fonn L’lerim – unokatestvér, flotta tiszt, él
- - Asvald L’lerim – unokatestvér, flotta tiszt, él

Foglalkozás/kaszt: Birodalmi Hírszerzési ügynök, hadnagy a Birodalmi haderőben
Testmagassága: 184,5 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Ingrid szülei még nagyjából harminc évvel korábban találkoztak a frontvonalon. Az anyját küldetésre küldték arra a bolygóra, amit az apjáék – még csak alacsonyabb rangú tisztként és stratégaként – éppen ostromoltak. A nő feladata volt, hogy kimentse a bolygón levő stratégákat, a későbbi férjét is a Köztársaságiak karmai közül. Noha nem igazán lett volna szabad, de a páros egymásba szeretett a küldetés után nem sokkal. A fiatal tisztnek igencsak remekül ívelt a pályája és nagyon hamar a háborúban szerzett érdemei miatt először admirális, majd pedig saját származási bolygójának, Ord Cantrell-nek a moffja lett. Az anyja pályája is remekül ívelt, de miután kiderült, hogy valakihez köthető kivonták a terepi szolgálat alól és irodában kapott munkát. Továbbképzések után először figyelő, majd őrző rangot kapott. Abban az évben, amikor ez megtörtént ME 24-ben derült ki, hogy a nő várandós, így összeházasodtak, majd az év végén megszületett Ingrid. A következő hat év során négy további gyerek követte Ingridet, két-két ikerpár. Az utolsó gyermek születése után a lány anyja visszavonult az aktív szolgálatból és Ord Cantrell biztonsági főnöke lett.
Ingrid gyermekkora igazából teljesen átlagosnak volt mondható, legalább is azokban az időkben. Elég közel voltak a harcvonalhoz, így már nagyon pici korában elkezdte őt és a testvéreit is képezni az anyjuk, hogy megtudják védeni magukat, hogyha mindez szükséges lenne. Mivel az anyjának szélesebb körökben volt ügynök képzése, így az ott tanultakat is igyekezett átadni a lányának, lányainak. Ahogyan ő a többi testvére is aiperként képességgel született, ami genetikai eredetű volt, a szülei erényeit örökölték a lehető legjobban. Ezt pedig mindkét szülő igencsak igyekezett kihasználni. Kicsi korától kezdve tanult fegyverforgatást, mivel nem voltak fogékonyak a Misztikumra, így máshogy kellett ebben a kegyetlen világban érvényesülni. Ingrid kicsiként is imádta a fejtörőket, amikből mindig egye és egyre bonyolultabbakat kapott, hogy az elméjét fejlessze. Tornázott és sportolt is már kis kora óta. Mindig a lehető legjobb magántanárok vették őt és a testvéreit körbe.
Ennek ellenére azért voltak barátai, nem csak a testvéreivel és tanárokkal töltötte az időt. Külön elit iskolába járt a fővárosban, ahol a bolygó magas katonai rangon levő tisztek gyermekei is jártak. Itt jó néhány barátja is volt. Fiatal korában nem igen hagyta el a bolygót, párszor járt Dromund Kaas-on a szüleivel, amikor odarendelték őket, de a fővároson kívül nem sokat látott a bolygóból. A háború miatt nagyjából tizennégy éves volt, amikor befejezte az iskolát és nem túl meglepő módon jelentkezett a Hírszerzési Akadémiára. Mivel ekkor már jó tizenkét éve erre készült, készítették fel nem volt csoda, hogy felvették. A következő évek azonban még így is igencsak nehezek voltak. Szinte folyamatosan a tűrőképessége határán volt, egyszerre zajlottak a fizikai és mentális felkészítések. A többség természetesen kihullt a sorból, de Ingrid mindig ment előre és csinálta, amit kellett, megállíthatatlan hévvel. A közel hét éves képzés alatt nem látta egyszer sem a családját, mint a Jediknél őket is arra nevelték, hogy ne legyen velük kapcsolatuk, bár ez nála nem történt meg.
Körülbelül huszonegy éves volt, amikor kikerült az akadémiáról és ténylegesen elkezdhetett dolgozni a Birodalmi Hírszerzésnek. Az első tényleges feladata során máris bedobták a mélyvízbe, ami egy több hónapos, vagy éves feladatnak nézett ki. Valóban így is lett. A feladata az volt, hogy fényt kellett derítenie a Birodalmi seregben levő árulókra. A nyomok először még az akadémiára és ott is az egyik alsóbb évfolyamra nyúltak és innen terjedtek szét szinte a legmagasabb körökig. Így Ingrid újra egy Akadémián találta magát, itt ismerkedett meg „2B” kódjelzésű személlyel, akire csak a saját legtitkosabb fájljaiban hivatkozik így és azok szerint gyengéd szálak fűzik az érintett személyhez. A faját és nemét nem lehetett tudni ennek a személynek, ugyanis a képzése révén nőket is ugyanúgy el kellett tudnia csábítani, mint férfiakat. Így ő csak a rejtélyes 2B maradt. Még az is lehet, hogy csak egy droid jelzése. Még ha fel is törnék és hozzájutna valaki az adatokhoz, amiket nem tárol hálózatban akkor is titkosírással volt írva mindez, így fel kellett volna törni. Ahogyan teltek az évek egyre több fiatalt tudott lebuktatni miután ő maga is bekerült a körökbe, majd mire végzős évfolyamra ért már bejutott az egyik legmasszívabb sejtbe. Főtörzsőrmesteri rangban végezte el az akadémiát és vezényelték ki az egyik hajóra. Itt a háború végnapjaiban végig aktív szolgálatot főleg harci pilótaként, vagy pedig mesterlövészként. Az utolsó napokban az egyik legnagyobb csata után Ingrid hadnagyi rangot kapott a flottánál.
Végül bekövetkezett az idegen hajó megérkezése a Yavin-4-hez. Ezek után már igazból neki és a más beépült ügynököknek játszi könnyedsége volt annak, hogy leszereljék az árulókat, hiszen ők továbbra a háború újra fellángolásáért ügyködtek. Miután elvégezte a feladatát jó pár hetes szabadság után, amit odahaza a családja kötelékében töltött visszatért Dromund Kaas-ra újabb feladatért. A következő feladata Nar Shaddaa-ra szólt, ahol több a Birodalomból elmenekült dezertőröket kell levadásznia. Egy igencsak hosszú listát kapott, illetve többen tovább is álltak, így Ingridnek a következő másfél éve azzal telt el, hogy több tucat dezertőrről információkat szerzett és szépen lassan sorban bolygóról bolygóra járva likvidálta őket a Birodalom törvényei szerint, senkinek sem kegyelmezve. Ezen idő alatt végig tartotta a kapcsolatot titkos csatornákon a családjával és 2B-vel is, aki így most már így igencsak hosszú távú kapcsolata volt a nőnek.
MU 2-ben sikerült végeznie az összes dezertőrrel, akik rá voltak kiosztva, így most hamarosan újra vissza kell térnie Dromund Kaas-ra, hogy újabb feladatot kapjon a feletteseitől.

Képességei:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Szakértelmei:
Rendkívül képzett ügynök, képes bármilyen helyzetben teljesen higgadt, rideg maradni, de bármilyen helyzetben ugyanígy képes szenvedélyes és csábító lenni. Tökéletesen ura az érzelmeinek, amik hihetetlenül veszélyessé teszik. Hideg, számító, könyörtelen és apatikus. Az ügynök lenyűgöző képességeket mutat harcban és manipulációban. Az adottságai/képzése kiterjed merényletekre, kémkedésre, manipulációra, csábításra, kézitusára és távolsági harcra is.
Éveket töltött gyakorlatozással és képzéssel, hogy harcban pillanatok alatt képes legyen a lőfegyvereket és a késeket váltogatni, hogyha szükséges. A távolsági szakértelme kiterjed nagy (mesterlövészpuska) és rövid (sugárpisztolyok, puskák) hatótávú fegyverek használatára. Kiváló célzó mindkét féle fegyverrel.
Egyszerre megtalálhatóak benne a szüleire jellemző személyiségjegyek is, amiket tökéletes harmóniában képes kezelni. Az apja révén rideg, higgadt, merev és távolságtartó, ahogyan időnként apatikus is. Az anyja részéről jön a szenvedélyesség, hevesség, csábítás és a manipuláció. a feladatától is függ, hogy éppen melyik arcát mutatja, idegenekkel szemben az apjától örökölt érzelmek dominálnak, akiket közel enged azoknak nyílik meg csupán tényleg.
Apjától örökölte a remek harci tudását, fegyverszakértelmeket, azt, hogy ő maga is kiváló stratéga, könnyedén kiismer másokat. Tudományok terén apja miatt a fizika, matematika, elektronika, fegyvertervezés, amikben járatos. Jó pilóta is, nem csak vadászgépeket, de azoknál nagyobb hajókat is elvezet.
Az anya révén kiváló színész, aminek köszönhetően szinte bármit képes eljátszani Remek nyelvérzékkel rendelkezik, jó informatikus és kódfejtő.
Roppant magas intelligenciával rendelkezik, így képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti.

Külső:
Birodalmi tiszti egyenruhában
Civilben

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2095
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 08 Aug. 2017, 14:24

Adatlap:
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes

Később szándékozok venni:

- Mesterlövész puska – 1,5 pont / 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 4 pont / 900 credit
- Álcagenerátor – 4 pont / 5.000 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2 pont / 2.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 2 pont / 1.500 credit

Kredit:
Alap: 500 credit
Elköltött: 430 credit
Fennmaradó: 70 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2095
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 12 Nov. 2017, 00:00Tubrok Ragal aka 2B: A férfival még az akadémia évei alatt ismerkedett meg és jöttek össze. A kapcsolatukat a Birodalmon belül végig titokban tartották, mert arrafelé ez volt leginkább elvárható, illetve, ha nem tud róla senki sem, akkor a másik felet sem lehet megzsarolni a kapcsolattal. Azok után, hogy a férfi visszafoglalta a saját bolygóját, ami a háború végeztével az FRK területére került a kapcsolatuk is kiteljesedhetett. Ingrid szinte minden szabadidejét a most már 2B által uralt bolygón tölti a párjával. Azon a helyen kívül szinte nem is találkoznak már, főleg, hogy a férfi bolygója immáron nem is tartozik a Birodalomhoz, noha még mindig hű hozzá, már csak azért is, mert korábban tiszt volt. Ingrid roppant hálás a férfinak azért, hogy nem rója fel azt, hogy milyen a munkája, hogy néha csábítania is kell és összefeküdnie másokkal információk, vagy gyilkosság reményében. Úgy véli, hogy nála szerencsésebb nő nem nagyon van a csillagködben. A pár között egyelőre nem merült fel a házasság sem pedig a gyerekvállalás, noha már elég régóta igencsak szenvedélyes kapcsolatban élnek egymással.

Gunn’hild L’lerim: Gunny a második legidősebb L’lerim lány, azaz Ingrid legidősebb húga. Gunny mindig is idegennek érezte magát a családban, köszönhetően annak, hogy neki volt a legspeciálisabb képessége a családban. Ingrid mindig is igyekezett őt közelebb hozni a többiekhez, hog ne érezze magát kitaszítottnak, egyedül levőnek. Így talán kettejük között a legszorosabb a kapocs a testvérek közül. Mikor mindenki kirepült otthonról ők akkor is szoros kapcsolatot tartottak. Gunny az alakváltásának köszönhetően mindenhova könnyedén befért és kiváló harcosként a speciális osztagnál, ahol szolgál hamar összebarátkozott Mandaloriakkal is. Legutolsó alkalommal éppen emiatt kereste fel Ingrid a húgát, hogy ki lehessen használni ezt az ismeretséget és egy mandaloriai páncél replikát készítsenek neki, amit csak hozzáértők tudnak megmondani, hogy nem az. Természetesen mivel a húgáról volt szó, nem csak úgy kérte, hanem megígérte, hogy később viszonozni is fogja mindezt, hogyha tudja. Egyébként még közös programokat is űznek, hogyha kivételesen valamikor találkozni tudnak, hiszen Gunny katona, Ingrid ügynök, nehéz összeegyeztetni az idejüket.

Lady Hall’a L’lerim: A nagynénjével eléggé érdekes a kapcsolata, talán ő az, akivel a lehető legtávolságtartóbb, nem azért, mert a nő az Ősi tudás szférájának nagyura, hanem azért, mert talán túlságosan is jó az árnyjátékokban. Nah meg azért, mert esze ágában sincs az, hogy a nénikéjét kihasználva tudjon előrébb jutni a ranglétrán. Pedig már többször felajánlotta a nő, de Ingrid soha sem élt vele. Nem szereti, ha valaki hátszéllel szerez meg valamilyen pozíciót és nem pedig kemény munkával. De egy nagyúr esetében igencsak nehéz, vagy szinte lehetetlen nemet mondani. Nincs kétsége a felől, hogy a nő egy nemleges válasz esetében vele is ugyanolyan könnyedén végezne, mint egy névtelen katonával, vagy tiszttel. Így ezek miatt is igyekszik a nő látókörén kívül maradni. Bár azt nem tagadhatta, hogy annak az egy dolognak örült, hogy a nő hatalmával elintézte, hogy saját maga is kaphasson olyan génkezelést, aminek a Halálosztagosokat vetik alá, így legalább még hatékonyabban tudja majd a munkáját végezni. De ezt leszámítva vele nem szokott csak úgy találkozgatni, maximum ha a nő magához rendeli őt.

Család: Ingrid világéletben úgy volt nevelve a testvéreivel együtt, hogy a Birodalom után a család a legfontosabb. Éppen ezért szoros köteléket ápol mind a szüleivel, mind a testvéreivel és unokatestvéreivel. Fontosak számára, noha nagyon kevesek tudják, hogy igazából kiknek is a rokona. Jól tudott jönni, ha a családban volt egy moff, egy admirális, illetve egy Sötét Tanácstag is. A munkája révén egyébként is titkosított adat a családja. Mindenki a hadsereg, vagy épp a hírszerzés kötelékében dolgozik, így keveset tudnak érintkezni egymással, ritka az olyan esemény, amikor a teljes család össze tud ülni ünnepelni valami miatt Ord Cantrell-en. A szülei és Herja húga élnek ott állandó jelleggel, a többiek szanaszét a csillagködben. Így az otthon maradatottakat a legkönnyebb elérnie, a többieket nehéz, már csak azért is, mert Ingrid a legtöbb munkáját a Birodalmon kívül végzi ügynökként. Aesa-t tudja még könnyedén, hiszen ő is a hírszerzés egyik embere, mint figyelő, bár a kapcsolatukat nem vállalják fel Dromund Kaas-on mindkettejük érdekében. Igazából szeretne velük több időt tölteni, de ezt elég nehézkes kiviteleznie a legnagyobb sajnálatára.A hozzászólást Rhyssa Edaara Quillan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Júl. 2018, 17:29-kor.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2095
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 08 Márc. 2018, 00:00
1. korszak:01. Élni és halni hagyni (Magánkaland, félbeszakadt)
02. Első bővítés (Bővítés, befejezett)
03. Évvégi bál (párhuzamos, befejezett)
04. Van data, nincs data (Magánkaland, befejezett)
05. Szerencsejáték event (párhuzamos, félbeszakadt)
06. Második bővítés (Bővítés, befejezett)
07. Van data, nincs data 2. (Magánkaland, befejezett)
08. Harmadik bővítés (Bővítés, befejezett)
09. Rejtélyek éneke (magánkaland, tart)
10. Sivatag titkai (N'Zoth) (Hódítás, tart)
11. Rakghoul event (párhuzamos, tart)
 

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2095
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 14 Júl. 2018, 17:29

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Élni, és halni hagyni
Játékostárs(ak) neve(i): -
Kalandmester: Caryeth Zh'ald
Kezdő reag: Dromund Kaas – Katonai és hírszerzési központ
Záró reag: Prolla GF6

Kaland tartalma:
Ingrid kisebb ügyek után egy fontosabbat kapott, amiben egy erőhasználót kellett „levadásznia”. A célpont ugyanis 100% biztonsággal látja a jövőt, a Birodalom magának akarta megszerezni, vagy pedig ne legyen senkié. A nőnek voltak fenntartásai, hiszen ezek Urdrarr belügyek voltak és nem tetszett neki, hogy már megint az Urdrarr-ok mocskát kell végezniük, de tette a dolgát és az adatok összegyűjtése után el is indult a két lehetséges lehetőség közül az egyik irányba, a Prolla GF6-re, ami a célszemély szülőbolygója volt. Meg is érkezett oda, és máris egy kisebb „kellemetlenségbe” ütközött, hogy nem lehet fegyvert bevinni a bolygóra. Kellően profi volt, így megoldotta volna könnyedén, de elsőre két nagyobb hajtűn kívül semmit sem vitt. Az első útja a helyi kantinába, az Amnesia-ba vezetett, hátha ott megtud pár dolgot. Élből egy részeg rendvédelmi találta meg, aki fel akarta csípni, ő pedig kapott az alkalmon. Előadta, hogy eltűnt a barátnéja és őt keresi, persze adta a részeg alá a lovat is, hogy a férfi megkaphatja, hogyha ő maga is hangulatba kerül és isznak egy kicsit. Amint a célpont lány képét megmutatta a fickónak az nem tudta elrejteni az érzelmeit és távozott is. Természetesen Ingridnek esze ágában sem volt hagyni, hogy eltűnjön a fickó, mert tudta, hogy valamit tud. Követte az utcán egy sikátorig, ahol egy holoterminálon a férfi a társaival beszélt, ahol kiderült, hogy tényleg tud a nőről és leadta azt is, hogy ki keresi a célszemélyt. Pechére még a helyet is elárulta, ahol találkozni kell. Miután a férfi távozott Ingrid felhívta a helyi rendfenntartó erőt és megadta a raktár számát, hogy emberkereskedelemmel foglalkoznak. Ő maga is oda ment, a szellőzőből hallgatta ki a beszélgetést, a helyi csendőrség azonban csak röviden nézett be. Kiderült a számára, hogy a társaság – a testőrség – fegyverekhez jut a korrupciónak hála és azt is, hogy egy hotelban szállt meg a célpont. Mikor a társaság távozott ő maga is megtette, visszament a hajóra, hol álruhát öltsön és így kezdjen kutatni a megfelelő hotelek után. Azonban erre nem maradt ideje, mert az ügyet elvették tőle és Urdrarr harcosok vették át tőle, őt pedig visszarendelték Dromund Kaas-ra.

Bővítés:
Három és fél hónap telt azóta, hogy visszahívták a Prolla-ról, azt nem tudta meg, hogy mi lett az eredménye a küldetésnek, de nem is érdekelte, már régen megtanulta, hogy nem jó ötlet az Urdrarr játszmákban részt venni. Nem egy nagy életbiztosítás az átlagos emberek számára. A köztes időben egy-két kisebb feladata volt és jellemzően papírmunka, de semmi komolyabb. Bőven volt ideje saját magára is, amikor tudott elugrott „2B”-hoz is, hogy vele legyen, mindezt továbbra is a lehető legnagyobb titokban természetesen. A feladatai most jellemzően a Birodalmi magvilágban, azaz az 1-es szektorban voltak. Több személyt kellett lenyomoznia és ellenőriznie, személyesen is, ugyanis felmerült velük szemben a gyanú, hogy kollaborálnak a Köztársasággal, vagy éppen köztársasági kémek. Nem csak alacsony rangú személyek voltak ezek, hanem magasabb rangú tisztek is voltak a gyanúsítottak között a Flottában. Szándékosan Ingridet jelölték ki a feladatra, hiszen neki volt akadémiai képzése is a korábbi feladatát illetően, így tökéletesen beleillett mindebbe. A képesítése alapján, mint vadászpilóta került az aktuális rajhoz és Gladiátor osztályú rombolóra. Az elején igencsak nehéz dolga volt, hiszen a megszokott csoportok, rajok nem nyílnak meg az újoncoknak. A teljes képzésére és vonzerejére szüksége volt ahhoz, hogy hamar úgymond bevágódjon a csapatba. Még a felettesei sem tudták, hogy miért helyezték a hadnagyot oda, csupán a hajó kapitánya tudott róla, hiszen ő kért valakit a hírszerzéstől. Az egész project nagyjából az egész három hónapot igénybe vette, hiszen azért nagyjából kétezer-ötszáz fő szolgált itt a rohamosztagosokkal együtt. A munkát, mint mindig most is profin és teljes odaadással végezte. A kapitány minden aktát a rendelkezésére bocsátott ő pedig végezte a dolgokat a lehető legnagyobb titokban. Az egész nyomozás végére kiderült, hogy a nyomok igencsak magasra vezettek és végül öt darab olyan személyt talált a legénység soraiban, akik valamilyen módon kapcsolatba voltak hozhatóak a Köztársasággal. Az egyik az első tiszt volt, a másik a fegyvermester, a harmadik és negyedik rohamosztagosok, az ötödik pedig egy karbantartó. Hogy a munkája végén ne legyen túl feltűnő a dolog több személyt is áthelyeztek a hajóról máshova, köztük őt magát is. Ami az ő esetében az volt, hogy visszahívták Dromund Kaas-ra, hogy majd ott újabb megbiztatást és feladatot kapjon a feletteseitől.
A legutóbbi kalandján, ahonnan ki kellett mesélnem 1 pontot és 5000 kreditet kapott.

Adatlap:
Szint: 1. szint
Pont: 11 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit

Később szándékozok venni:

- Álcagenerátor – 4 pont / 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 2 pont / 1.500 credit

Kredit:
Alap: 5500 credit
Elköltött: 5030 credit
Fennmaradó: 470 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Pontok: 11 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 1 pont


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2095
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 14 Júl. 2018, 17:30

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Van data, nincs data
Játékostárs(ak) neve(i): Erku (saját droid, és Conrsil Forketc)
Kalandmester: Zerae
Kezdő reag: Alderaan – Hegyi városok
Záró reag: Alderaan – Hegyi városok

Kaland tartalma:
Ingrid küldetése igencsak kalandosan kezdődött, ugyanis életében először nem a valamelyik Figyelőtől kapta a küldetését, hanem Conrsil Forketc ügynöktől, aki a minisztériumban dolgozik. Először még a saját feletteseit hívta fel, hogy a küldetés valós-e, nem akart úgy belekezdeni a nyomozásba, főleg, hogy az mélyen a Köztársaságba vitte. Mivel megerősítést kapott, hogy valóban ez a küldetése, így el is indult az Alderaan-ra, ahova minden gond nélkül megérkezett.
Rejtjel Hét jelentése holofelvételen:
”A megérkezésem után hamar elértem a célt, anélkül, hogy bárkinek feltűnt volna a jelenlétem, mint egy egyszerű turista haladtam a hegyenek felfele. Fent a bázist megtalálták, három fiatalkorú köztársasági és néhány ládát felbontottak, felszerelést találva benne. Mindhárom gyereket likvidáltam és elrejtettem a testeket, a beszédükből kiderült, hogy senki sem tudta, hogy hol vannak. A bázis jelentős része energia nélkül volt, teljesen romos állapotban. A generátor helysége még működött, de a rendszereket a feltehetőlegesen dezertáló katonák vírussal fertőzték meg annak idején. Ezt a biztonsági tiszt holoprojectorának utolsó felvételéből derítettem ki. A tiszt az utolsó erejével még minden terminált, datapadot megsemmisített. Nekem már csak néhányat kellett, emiatt és a vírus miatt sem fognak semmit találni, ha valaha is megtalálják a bázist. A fegyvereket a dezertálók magukkal vitték, semmilyen használható felszerelés nem volt, némi energiaszeletet és a vizorokat kivéve. A generátort beállítottam, hogy a lehető leghamarabb merítse le magát és ne lehessen feltölteni már. Visszatértem a városba, majd el is hagytam a bolygót.”

Bővítés:
A visszaérkezés után Erkut leadta, hogy végezzenek rajta teljes rendszerellenőrzést, hátha okozott valamit benne a vírus, de mint kiderült az aggodalma alaptalan volt, minden tökéletesen működött a droiddal kapcsolatban. A holoprojectort leadta, ahogyan az írásos jelentést is. Mint mindig a küldetései után hazanézett, majd onnan 2B-hoz ment. Ingrid következő négy-négy és fél hónapja némileg máshogy telt, mint az előzőek. Legalább is abból a szempontból, hogy ezúttal ki kellett venni egy kisebb szabadságot is, mert orvosi beavatkozáson vett részt. Hogy még jobban és eredményesebben tudja szolgálni a Birodalmat. Egy agyi impantot kapott, illetve egy másikat, ami ettől kezdve komlinkként funkcionál és így gondolati úton is feltud hívni másikat, kommunikálni más komlinkekkel. Alighogy rendbe jött közeledett az óév vége, azaz az újév kezdete. Ezt mindig 2B-val szokta tölteni, idén azonban az apja kitalálta, hogy a nő kísérje el őt a Zakuul-i bálra. Itt ismerkedett meg Rhirt Trakk altiszttel is. Nem sokkal ezek után vissza is tért a munkájához. Itt engedélyt kért arra, hogy később majd valamelyik a Hírszerzés szférájában dolgozó urdrarr/sith úrtól, vagy űrnőtől méregkeverést tanulhasson, mert az úgyszintén nagyon sokat lendítene a munkáján, hatékonyabb lehetne, főleg, amikor valakiből drogokkal kell információt kiszedni. Az engedélyt megkapta, így majd később ezzel is fog foglalkozni. Még szerencse, hogy mindehhez nem kellett Erő, hogy az alapokat megtanulhassa.
Amint visszatért a munkájához kisebb ügyei voltak csupán, semmi komoly. Volt szerencséje Cithe főadmirális végrehajtójával is találkozni és a nővel Thea Eisahn-nal együtt dolgozni a Hala fedélzetén. A munka remek volt, bár annak, hogy pont őt ajánlották be annak a módjának nem örült, révén kedves nagynénje volt az, aki betuszkolta őt a feladatra. Azonban a munka során kellemesen csalódott, igencsak profi légkörben volt lehetősége dolgozni, ezúttal mint SIS ügynök a Köztáraság déli peremvidékén közel az FRSz területéhez. Köztársasági adatokat loptak el, itt pedig már végre igencsak éles helyzetben sikerült kipróbálnia az új implantjait is, bár a komlinkesre pont nem volt szükség, mert társnője telepata volt.
A küldetés után ismét volt kisebb ideje, azt újfent 2B-val töltötte a férfi jégbolygóján. Mivel nem volt túl messze és itt is bárki elérhette és nem kellett visszatérnie még Dromund Kaas-ra, így egyelőre itt töltötte a szabadidejét várva arra, hogy mikor is fogja a következő küldetést megkapni.
A legutóbbi kalandján, amit Saku mesélt 2 pontot és 10.000 kreditet kapott.

Adatlap:
Szint: 2. szint
Pont: 13 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit
- Álcagenerátor – 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 1.500 credit
- Computer interfész vizor – 1200 credit (ilyennek néz ki)
- Implant: Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni – 1 pont
- Implant: Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot. – 2 pont
- éjjellátó vizor (kalandon zsákmányolta)
- Fényforrás droid – 500 credit
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát – 1000 + 1000 credit (sisak a másodiké)
- Huzalpuska/szigonypisztoly – 250 credit (övre akasztható verzió)

Később szándékozok venni:

- Implant: Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek. – 2 pont
- Érzékelők / szenzorok a páncél sisakjába
- Méregkeverés * (Sith alkímia diszciplína) – 3 pont

Kredit:
Alap: 15500 credit
Elköltött: 15480 credit
Fennmaradó: 20 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Implantok:
Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni
Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot.


Pontok: 13 pont
Elhasznált: 13 pont
Maradt: 0 pont


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2095
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 30 Júl. 2018, 00:01

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Van data, nincs data II.
Játékostárs(ak) neve(i): Erku (saját droid, és Conrsil Forketc)
Kalandmester: Zerae
Kezdő reag: Coruscant – 2685. szint
Záró reag: Coruscant – 1782. szint

Kaland tartalma:
A küldetés közvetlenül az Alderaan-inak a folytatása, következménye volt. Hónapok teltek el azóta, hogy azon a bolygón járt, a kódfejtők pedig mostanra tudták helyreállítani és dekódolni az üzentet, amit onnan vitt haza Ingrid. Ennek fényében megvolt, hogy Gemic Matfellt hol találja. A férfi Coruscanton húzta meg magát. Ingrid mindig is el akart menni arra a bolygóra, így most megvolt az esélye. Mint csempész érkezett, itt sajátjaik vitték el a megfelelő szintre, ahol találkozott egy kontakttal, aki elirányította, hogy hol is találhatja a férfit, kivel van kapcsolata.Kiderült, hogy a dezertőr lakását felégették és egy Sabott nevű rodián alvilági alakkal van kapcsolatban, akinek sokkal tartozik. A nő elsőként a leégett lakást nézte volna meg, de a rendőrdroidok miatt nehéz volt megtennie és csak távolról tudta ezt. Ezek után pedig elindult a közel ezer szinttel lejjebb levő szintre, ahol Sabott lakhelye volt.
Itt egy kocsmába tért be elsőként, ahol a kocsmárossal volt egy kisebb összetűzése, megfenyegette, mert rájött, hogy a másik el akarja őt adni. Végül is a zsarolás, fenyegetés haott és megtudta, hogy hol is van a búvóhely. Így el is indult oda, hogy biztosan ne követhessék bekapcsolta az álcagenerátorát, hogy ne érzékelhessék. Amíg haladt az úton birodalmi bikereket látott elsuhanni maga mellett, ami nyugtalanná tette. Még Erku segítségét is kérte, hogy milyen messze van a hely, ahova kell mennie. Végül az egész távot lefutotta, sikeresen átjutott az őrökön beszéddel és tárgyalni tudott Sabott-al, mint a Vörös Boszorkány Nar Shaddaa-ról.
Kiderült, hogy Matfell ott volt nála a gyújtogatás óta és éppen részeg. Sikerült megegyezni, hogy karbonfagyasztva kapja meg Ingrid a testet és utána kapja meg a pénzt. Szerencsére erre a birodalmiak, akik itt voltak vevők voltak, így az üzletet nyélbe is tudták ütni. Amint ez megvolt, akkor Ingrid elhagyta Coruscantot. Ugyanolyan útvonalon jött, mint ahogyan érkezett, végül Dromund Kaas-ra érve, ahol le is adta a dezertőrt.

Bővítés:
Miután Ingrid visszatért Dromund Kaas-ra szóltak neki, hogy egyelőre ne hagyja el a bolygót, mert még lesz egy-kés kisebb dolog, amit intézni kell. Nem örült ennek és rossz érzése is volt dologgal kapcsolatban. Ha új munkát kapott volna, akkor szóltak volna, hogy ez az ügy és ezért nem, de most néma csönd. Mivel mást nem tudott tenni és nem volt lakása, így kivett pár napra az egyik hotelben magának egy szobát. Szerencsére nem kellett túl sokat várnia, mert a harmadik napon hívatták is. Ritkán szokott nagyon megdöbbenni, de most ez egy ilyen alkalom volt. Valaki ugyanis elintézte neki, hogy a Scarif-ra tudjon menni és a Halálosztagosok által megkapott génkezelést ő maga is megkapja. Nem volt kétsége afelől, hogy a nagynénje volt mindez, csak az okokat nem tudta egyelőre. Talán nem is voltak fontosak.
De mivel egy ilyen lehetőséget nem szokás csak úgy kihagyni, így amikor megtehette, hogy távozhasson a fővárosból megtette és egyenesen a Scarif-ra repült a Halálosztagosok bázisára. Más kérdés, hogy a tervrajzokat is itt tárolta a birodalom, de azzal nem volt ügye és dolga. Mikor megérkezett a Halálosztagosok bázisára már várták, hogy jöjjön. Igazából a képzése meglehetősen hasonlított ahhoz, amit ezek az elitkatonák kaptak, tudása és képesítése alapján még be is fért volna, mint Tubrok, csak éppen a saját fizikai képességei nem voltak ide elegendőek. Így maradt az, hogy ügynök legyen. A műtét és a génkezelés, az efféle módon való feljavítás kegyetlen fájdalmas volt, végig azt várta, hogy mikor ér véget, mert nem kapott hozzá altatást. A „jegye” arra nem jogosította fel, örüljön, hogy megkaphatta mindezt. Ha már ilyen felszerelt helyen volt, akkor megkapta a legújabb implantátumait is, amiknek megszerzése újfent nem volt túlságosan kellemes, és akkor mindez enyhe kifejezés volt mindarra, amit ennél is átélt. Nem is volt csoda, hogy a felépülése sem ment egy könnyen ezek után és meg kellett szoknia új adottságait is. Valamivel erősebb lett, mint eddig, ügyesebb, kitartóbb, ellenállóbb is.
Az implantoknak hála gyorsabb és a reflexei is jobbak sokkal. Az elméje mindeddigi is pallérozott, így az annyira nem volt szembeötlőbb, hogy gyorsabban tudott gondolkodni. Az amúgy is családi örökség volt. Igaz minden más is, de így már még jobban, minden értéke emberi határok szélére került. Nagyjából másfél-két hetet töltött a Scarifon mielőtt teljesen jól nem lett, mind mentálisan, mind fizikálisan. Mindezt orvosilag támaszották alá, hogy a génkezelés tökéletes lett, ahogyan az implant beültetés is. Egyik sem okozott semmilyen károsodást a nőben, minden teljes mértékben, teljesen optimálisan működik benne. A másik két implant is, mert arra is ránéztek, ha már itt volt ezen a helyen. Amint itt végzett és még nem volt új feladata igazából nem is volt kétséges, vagy kérdéses, hogy hova fog menni, ez pedig nem volt más, mint a Kaldahan bolygója volt, ahol az ex-birodalmi, ex-halálosztagos élettársa uralkodott. Ha a bolygó nem a FRK területén lett volna, akkor minden bizonnyal 2B moffként uralkodott volna ott, de így független lett, aki titokban még mindig a Birodalomhoz hű és ha kell, akkor még mindig segíti őket.
A Kaldahan, a trópusi Scarif-tól eltérően ez a bolygó jégplanéta volt, Ingrid mégis sokkal inkább szerette, mint bármelyik másikat – a saját otthonát kivéve. Örömmel tért vissza a párjához, akivel mindig remek időket szoktak eltölteni együtt. Amennyit tudott mesélni, ami nem volt titkos, azt elmesélte most is a férfinak, hogy milyen volt a küldetése Coruscanton. Noha nem volt sokat a Köztársaság fővárosban órákat tudott a helyről mesélni, Tubrok tudhatta, hogy a nő nagyon régóta meg akarta nézni az ellenség fővárosát magának. De ezért hozzátette Ingrid kis hízelgésként, hogy Kaldahan sokkal szebb, mint az a gigászi metropolisz. Illetve elmesélte, hogy milyen álnéven volt a fővárosban, hogy a Valeria Ragal nevet választott, már csak a férfi miatt is. És akkor már beszélt neki a Vörös Boszorkány alteregóról is, ami még jobban elnyerte a másik tetszését. Úgyis imádta Boszorkának becézni a nőt, így úgy vélte, hogy tökéletesen illik hozzá mindez. Ingrid is tudta, hogy jó sok munkája lesz azzal, hogy felépítse ezt a személyiséget, hogy könnyebben tudjon bárhol mozogni a csillagködben, anélkül, hogy a lebukástól kéne tartania. Ebbe persze Tubrokot is beavatta, segítséget kérve tőle, aki segített is.
Abban sikerült megállapodniuk, hogyha már úgyis fejvadász volt ez az alteregó, akkor tegyék magasra a lécet és had higgye mindenki azt, hogy mandaloriai a Vörös Boszorkány. Ingird úgyis bőven volt olyan képzett, hogy elhitethette bárkivel mindezt. Mivel annyi pénze nem volt, hogy feketepiacon megtudjon venni egy eredeti páncélt, nem is beszélve arról, hogy ezért meg is ölnék valószínűleg, így nem maradt más lehetősége, mintsem csináltatni egy hamisítványt. Ehhez pedig a húgát, Gunny-t akarta megkérni, hiszen neki voltak nagyon jó mandaloriai kapcsolatai több klánból is. Így fel is vette a nővel a kapcsolatot, innentől kezdve pedig az események igencsak felgyorsultak. Gunny néhány nappal később már jelentkezett is, hogy az egyik kapcsolata hajlandó lenne Mandalore-n találkozni Ingriddel, hogy megbeszéljék a részleteket és ő maga is ott lenne, hogy közvetítsen kettejük között, mégiscsak jobban ismerte a mandaloriakat, mint a nővére. Természetesen Ingridnek semmilyen gondja nem volt ezzel, igazából meg is akarta a húgát kérni minderre. Nem akarta a csillagköd egyik legveszedelmesebb népének egyik tagját sem magára haragítani. Bár a páncéllal valószínűleg meglesz, de erre is volt ötlete. Így egy időre el kellett, hogy búcsúzzon Tubroktól és Kaldahan-tól is.
A búcsú után valóban a Mandaloriai űrbe ment és ott is az anyavilágba, Mandalore-ra. Igazából birodalmiként könnyű dolga volt, hiszen elég sok helyi dolgozik fejvadászként a Birodalomnak, még akkor is, hogyha az állam maga független. Korábban még soha sem járt itt, így igencsak érdekesnek vélte a városok felépítését. Végre saját maga is láthatta, hogy miként néznek ki a kupolák alatt levő városok, vagyis ezen esetben a főváros. Mivel szerette az építészetet – persze titokban, ilyesmi nem volt túl megengedett egy birodalminak – így ilyen szemmel is végignézte a helyet. Itt találkozott Gunny-val is hosszabb idő után, akinek nagyon örült. A két testvér közösen találkozott a Lone klán egyik képviselőjével, aki ismert további személyeket. Ingrid neki mondta el, hogy mit is szeretne. Egy mandaloriai utánzatú páncélt, ami persze nem nyújt olyan védelmet, mint azok, de külsőre olyan, DE! Igen, volt de, a legfontosabb, szerette volna, hogyha hozzáértők, és/vagy mandaloriak megtudják mondani, hogy a páncél nem valódi, csak utánzat. Ezzel akarta kiküszöbölni azt, hogy bárkit megsértsen vele. Szerencsére mindezen kérése megvalósítható volt, és kapott egy javaslatot is, amit jó ötletnek talált és meg is fogadott.
Ez pedig nem volt más, minthogy ahhoz, hogy másokat átverjen kezdjen el megtanulni mando’a nyelven, azaz azon, amit a mandaloriak használnak. Ezt hálásan megköszönte a Lone klán tagjának, mert valóban jó ötlet volt. Úgy vált el tőlük, hogy majd szólnak, hogyha készen van a páncél. Ingrid még maradt pár napig itt, hogy megnézze a fővárost és utána ment vissza először a Kaldahan-ra, majd a Birodalomba. Ahogyan tanácsolták tényleg a jelentések megírása között tényleg nekilátott annak, hogy a mando’a-t megtanulja. Mikor épp nem volt feladata, akkor Tubroknál volt, ha volt, akkor a Birodalomban, vagy ott, ahova kiküldték. Természetesen haza is ment pár napra. Közben végig tanult. Nagyjából három héttel később kapta a hírt, hogy kész a páncélja, amiért el is ment. Ekkor írásbeli engedélyt kért a feletteseitől, hogy nagyjából két-három hónap „szabadságot” szeretne kivenni, hogy egy új személyazonosságot tudjon felépíteni a Hutt űrben azért, hogy hatékonyabban végezhesse a feladatait. Minderre engedélyt kapott. Egy ideig, egy-két hétig még a Kaldahan-on volt, hogy megszokja a páncélt és az abban levő mozgást, majd ezek után Nar Shaddaa-ra utazott, hogy elkezdje a beépülést. Amiben ismét könnyű dolga volt annak köszönhetően, hogy a bolygón voltak kapcsolatai.
Egyrészt voltak birodalmiak is a bolygón, akikkel kapcsolatba léphetett, másrészt a Lone klán is segítséget nyújtott, hogy hol van emberük, aki segíthet abban Ingridnek, hogy még jobban tudja a mandaloriait adni. Így mindezekkel élt természetesen. Itt is a Valeria Ragal álnevet használta, ha már Sabott ezt ismerte és lehet, hogy leadja a drótot ismerőseinek, akkor célszerű volt ezt megtartani és hozzápárosítani a Vörös Boszorkányt. A Lone klán tagjai ajánlották be egy olyan huttnak, ahol már volt saját emberük, hogy ismerik őt és kezeskednek érte. A huttot, Sersin-nek hívták és nő volt. Mivel, mint kezdő fejvadász volt beállítva Ingrid, így az elején csak könnyedebb, egyszerűbb feladatokat kapott, vagy épp a nőt szolgáló mandaloriakkal ment el bevetésre, hogy lássa, hogy ők miként harcolnak és át tudjon venni elemeket magánál. Itt kénytelen volt két Westar-35 sugárpisztolyt, mert a mandaloriaknál ez volt a szabvány. Amikor éppen nem volt feladatuk, akkor a két Lone klánossal gyakorolt közelharcot és fegyverest is, illetve ők voltak azok, akik a nyelvkönyveken felül tanították is a mando’a-ra a nőt. Naponta legalább négy-hat órát, bár volt, hogy több időben is, attól függően, hogy mennyi idejük volt a feladatok között.
Így Ingrid ideje főleg ezzel telt a következő nagyjából két és fél hónapban. Feladatokat hajtott végre Sersinnek, a nyolcadik hónaphoz közeledve a nő már megbízta mások levadászásával is, így ekkor már végre kezdtek többen is hallani a Vörös Boszorkányról Nar Shaddaa-n, így elérte, amit szeretett volna. Eddigre már jó erős középfokon képes is volt a mando’a-t olvasni és írni is. természetesen hetente küldött titkosított csatornákon át jelentést a Birodalmi Hírszerzésnek, hogy miként áll ezen feladattal és kapcsolatban maradt Tubrokkal is. Sajnos ezen fázis alatt nem tudta meglátogatni, de azért a saját holocsatornájukon beszéltek pár naponta egymással. Mivel ekkora le is járt az a nagyjából négy hónapos úgymond szabadság, amit a BH-tól kapott erre a feladatra, így már várta, hogy mikor fog érkezni a következő nagyobb feladata, ami esélyes, hogy el is fogja Nar Shaddaa-ról szólítani.


Ingrid és Tubrok:

további képek:


Ingrid/Vörös Boszorkány mandaloriai páncélja (utánzat csak, nem eredeti)

további képek:

A legutóbbi kalandján, amit Saku mesélt 2 pontot és 10.000 kreditet kapott.

Adatlap:
Szint: 3. szint
Pont: 15 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit
- Álcagenerátor – 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 1.500 credit
- Computer interfész vizor – 1200 credit (ilyennek néz ki)
- Implant: Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni – 1 pont
- Implant: Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot. – 2 pont
- éjjellátó vizor (kalandon zsákmányolta)
- Fényforrás droid – 500 credit
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát – 1000 + 1000 credit (sisak a másodiké)
- Implant: Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek. – 2 pont
- Közepes harci páncél Rendelkezik létfenntartó egységgel, és egy szenzorral. Mandaloriai páncél utánzat – 2.500 credit
Páncél fejlesztések:
- Mozgásérzékelő: 500 credit (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: 500 credit belégzésre alkalmas, (egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) +200 credit mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő rendszer: A rendszer egy egyszerű számítógépet és vizuális szenzort tartalmaz, a távolságmérő kiszámítja a távolságot bármelyik mindenik ponthoz, ami a használó látómezejében van, és pontos információkat küld a vizor HUD-jára. Ezzel az információval a használó a fegyverét annak maximális kapacitásával képes kihasználni, hiszen így tudni fogja, hogy mikor mellőzzön egy lövést annak lehetetlensége okán. A legjobb hatás érdekében ajánlott célzó rendszerrel együtt használni. – 1.500 credit
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer: Komplex és kifinomult fejlesztés. A rendszer magába foglal egy fejlett célzó számítógépet és szenzorcsomagot, ellátva a használót folyamatosan információval. A modelltől függően az információt hang útján, vagy a vizor HUD-jára kivetítve juttatja el. Apró vibro-motorok járnak mellé, melyek a kesztyűben és/vagy alkarvédőbe vannak beépítve és összeköttetésben állnak a sisakkal, ezáltal a rendszer a háttérben apró mozgásokkal és irányításokkal segíti a használót a minél pontosabb célzás elérésében. – 3.000 credit
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 credit
- Oxigén minőség kijelzése 50 credit
- Hőmérő 50 credit
- Radar 50 credit
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő 50 credit
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer 50 credit
Beépített kütyük:
- 2 db Westar-35 sugárpisztoly: 800 credit (külön is használhatóak)
- Huzalpuska: 250 credit (a korábban, előző bővítésnél vett)
- Háti rakéta: 700 credit

Később szándékozok venni:

- Érzékelők / szenzorok a páncél sisakjába (az ügynökös sisakba)
- Portable scanner, sok extrával
- Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó*. – 2 pont
- Méregkeverés * (Sith alkímia diszciplína) – 3 pont

Kredit:
Alap: 25.500 credit
Elköltött: 25.480 credit
Fennmaradó: 20 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

A halálosztagosoknál kapott genetikai javításnak köszönhetően minden értéke emberi maximumra került (erő, állóképesség, ügyesség, stb). Erre jön még az implant reakciónál, reflexeknél.

Implantok:
Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni
Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot.
Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek.

Pontok: 15 pont
Elhasznált: 15 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2095
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 03 Okt. 2018, 08:28

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Rejtélyek éneke
Játékostárs(ak) neve(i): Erku (saját droid) és Niomahlohan Lomaste
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Iktotch
Záró reag: Iktotch


Kaland tartalma:
Ingridet ezúttal a feladata az Iktotch nevű bolygóra vitte, ahol a feladata az volt, hogy Niomahlohan Lomaste-t figyelje meg és róla tegyen jelentést. Az álcája az volt, hogy mintegy testőrként megy a feladatra és persze a hírszerzést is érdekli, hogy mi lehet ez. Most itt esze ágában sem volt eljátszani, hogy ő magasabb rangú, a csöndben megfigyeli a férfit, sokkalta jobb volt az adott helyzetben, főleg, hogy a férfi anyavilágára jöttek. Ő volt az, aki korábban érkezett meg, így be kellett várnia a másikat. Az első útjuk a kormányzói palotába vezetett, ahol további információkat kaptak az esetekről, azaz arról, hogy több helyen támadások értek bányatelepeket. Az egyiket pedig pont órákkal ezelőtt. Így oda mentek ki, ahol idegen lények tetemét is megtalálták. Mint kiderült ezek a killik tagjai voltak, akik rovarszerű lények és egyfajta kaptártudatban élnek. Sikerült megtalálni az egyik killik fészket, vagyis, amit építettek, így a páros oda ment, hogy ott vizsgálódjon és visszaszerezze az elrabolt személyeket. Az építményeknél sem futottak bele ellenséges erőbe, hanem teljesen nyugodtan tudtak beszélni azzal, akit elraboltak és a killikkel. Igazából a kettő egyszerre volt ugyanaz, mert Csatlakozó lett
a férfiból. Mindez az jelentette, hogy noha a fizikai külsejével továbbra is rendelkezik, de részben killik lett. Hallja az univerzum életét és kapcsolatban van a kaptártudattal. Mind iktotchi-ként, mind pedig Csatlakozóként elbeszélgettek fele, vagyis Niomah. Kiderült, hogy a hajójuk zuhant le és azt akarják megjavítani. Elmondták, hogy valami történni fog, mert a Dal elnémulhat, véget érhet hamarosan. Pontosan ők sem tudták mi az, de valószínű, hogy a tizenötezer évenkénti eseményre céloztak vele. Kiderült, hogy a Csatlakozó nem kíván hazatérni, hanem új családjával akar maradni. Miután Niomahlohan sikeresen szóbeli megállapodást kötött a killikkel a páros vissza is térhetett a fővárosba, ahol mind a ketten megírták a jelentésüket is és várták a további parancsokat. Ingridet nem lepte meg, hogy ezek után hazarendelték, ahogyan az sem, hogy a teljes killikes ügyet úgy, ahogyan voltak titkosították. A forrásain keresztül még megtudta, hogy nem sokkal később az összes érintett iktotchi is eltűnt. Igazából arra még kíváncsi lett volna, hogy a férfi, Niomahlohan ezek után hogyan szándékozik lépni, de az már tényleg nem az ő ügye volt, így ennyiben hagyta és folytatta a saját dolgait, ami ténylegesen az ő feladatai voltak.

Bővítés:
Ingrid a következő időszakban igencsak eseménydús két hónapot tudhatott maga mögött, amiből több is igencsak felkavarta és megváltoztatta az életét. Igazából nem is nagyon gondolta előtte, hogy így lesz. Egy részét tervezte ugyan, de a másik felét egyáltalán nem, illetve olyan tervei is voltak, amik majd hosszabb távon fogják befolyásolni az életét, vagy később lesznek kihatással rá. Nagyjából két és fél hetes pihenője volt, ami közben egy napra meglátogatta Tubrokot, utána pedig a munkája alapján visszatért a hutt űrbe, hogy továbbra is építse Valeria Ragal álcáját innen hívták el, hogy az N’Zoth-ra kell mennie.
Ide jön majd a Hódítás bővítése, ha annak a kalandnak vége lesz.
Ezen küldetés után majdnem két héttel jöhetett az, hogy újabb feladatot kapott. Igazából még rendesen kipihenni magát sem volt ideje, mert azonnal menni kellett. Szerencsére egy kellően nyugalmas feladata küldték az éppen Rakghoul járvány sújtotta Eazen bolygóra. Itt az volt a feladata, hogy megfigyelje azokat, akik idejönnek, ehhez pedig elég volt a kicsi kutaszroidja, ami felvette a THORN bázisra érkezőket. Idehívta az élettársát is, mert nagyon régen találkoztak egymással. Szerencséjére Tubrok (2B) el is jött, akivel ugyan a környezt nem volt a legjobb, de egy kellemes és romantikus estét tudott eltölteni. A feladata végeztével a férfi a Kaldahan-ra híva őt, így mind a ketten más-más hajóval ugyan, de odamentek. Az út alatt Ingrid elküldte az Ezaen-es jelentését is a minisztériumba. A bolygón, a fővárosban, Rocksolid-ban kellemes meglepetésben volt része. Tubrok ugyanis itt a megérkezésük után pár órával megkérte a kezét. Ingrid nagyon, de nagyon szívesen mondott volna igent minderre, de kénytelen volt ekkor még nemet mondott. Nem azért, mert nem akart igent, hanem ennél sokkalta komplexebb volt az egész. Főleg Tubrok és a Kaldahan iránti féltése volt a fő szempont, mindezt pedig igyekezett ki
is fejteni a férfinak. Csak remélni tudta, hogy Tubrok megérti az indokait és nem ellene szól az egész. Az egész az volt a részéről, hogy amíg nincs Tubroknak felesége, addig bármelyik a Kaldahanon élő törzs, klán, esetlegesen másik bolygó uralkodója, vagy vezetője reménykedhet, hogy a nőtlen Tubrok Ragal-hoz hozzáadhatja a lányát. Ezzel jó politikai szövetségest nyerhet magának, vagy még többet. Azzal pedig, ha elveszi őt – Ingridet – akkor lehet, hogy akaratukon kívül sok potenciális ellenséget generálnak, mind Tubroknak, mind pedig a bolygónak. És Ingrid pontosan ezt nem akarta. Ő egy erős Kaldahan-t akart, ami még tovább erősöd-
het és nem kell egy támadástól sem tartania. Illetve, ha nem is veszi el őt Tubrok, hanem mást, akkor sem változik semmi. Az politika, de ők meg szeretik egymást, és az ő gyermekük, gyermekeik lesznek majd az örökösök, mert lehet, hogy a feleségéhez hozzá sem fog érni a férfi, csak úgymond díszlet lesz. De akkor is, ott a remény, hogy valakivel fog szövetségre lépni. Mert az nem volt túl nagy hozomány Ingrid részéről, hogy innen származott és az apja egyike volt a kilenc nagy moffnak a Birodalomban. Látta, hogy a férfinak nem esett jól, aki úgyszintén érvelt, sőt még a titkos házasságot is felhozta, meg persze nem utolsó sorban azt is, hogy a Kaldahan-on több felesége is lehet és még így is megkaphatják más bolygók urai a reményt, hogy második feleség még lehet a lányuk. Végül is Tubrok sikeresen meggyőzte Ingridet, aki végül is igent mondott neki. Ekkor még nem is tudták, hogy a THORN bázison beszéltekkel nem is nagyon kell tovább próbálkozni, mert Ingrid már ott a bázison előző nap teherbe esett. Az igen után néhány nappal még egy nagyobb esemény, eljegyzési bál is volt Tubrok csarnokában, ahol hivatalosan is bejelentették az eseményt, hogy immáron jegyespárt alkotnak és hamarosan majd az esküvő
időpontját is kitűzik. Az események után ismét távoznia kellett a bolygóról, de ezúttal, először nem egyedül távozott. Most kapta meg a korábban igényelt kérvényének eredményét. Egy újabb, ezúttal tényleg az utolsó implantjára – legalább is ő annak tervezte, utolsónak – az engedélyt. Mivel gyakran van éles helyzetben, így regeneráló implant volt, amit szertett volna. Az engedéllyel együtt a műtét időpontját és helyszínét is megkapta. Így emiatt vissza kellett térnie Dromund Kaas-ra, a Birodalom fővárosába. Annyira nem rajongott ezért a bolygóért, leginkább a folyamatos eső miatt. A többi része nem zavarta, hiszen erőérzékenység híján nem érezte
a sötét oldal hatalmát, ami körbelengte a bolygót. A műtét előtt még egy vizsgálatra is sor került, ami igencsak meglepte. Mármint nem maga a vizsgálat, arra számított, hanem annak az eredménye. A szerint ugyanis terhes volt, néhány hetes csak, még annyira sem járt előrehaladva, hogy emiatt feltűnjön a kimaradó vérzése, vagy rosszul érezze magát. Gyors fejszámolást végzett és az alapján már tudta, hogy lényegében még az első, vagy második próbálkozásra össze kellett, hogy jöjjön a gyerek. Azt hitte, hogy hónapokig fog tartani, mire teherbe esik, nemhogy elsőre! Emiatt elég sok mindent kell majd tennie a műtét után. A hírt a jegyesével személyesen akarta majd közölni. Az implant beültetés egyébként mindenféle gond nélkül zajlott és az immáron működő implanttal a műtéti lábadozás is nagyon lerövidült. Igaz mellékhatásként szinte folyamatosan éhes volt, de ezt előre is mondták, hogy több energiára lesz szüksége, ha sérülése van, akkor 2-3x annyit fog enni, mint egyébként. A lábadozás alatt már megírta az ideiglenes áthelyezési kérelmét a belső ügyosztályra, a minisztériumba, arra az időszakra, amíg terhes. A biztonság kedvéért beleírta, hogy utána szeretne visszatérni a terepre és mindez csak
átmeneti. Tudta, hogy ez a bürokrácia útvesztőiben talán hetekig fog tartani, mire átfut, elbírálják és még sorolhatta volna. néhány napig még itt kellett maradnia Kaas City-ben, hogy különféle vizsgálatokat végezzenek el, hogy az implantok tényleg jól vannak-e beültetve, jól működnek, és ehhez hasonlók. Amint mindent leellenőriztek sés megbizonyosodtak arról az orvosok, hogy Ingrid tökéletesen rendben van és benne is minden, amit beültettek, akkor hagyhatta el a fővárost. Értelemszerűen az első útja a Kaldahan-ra vezetett Tubrokhoz, hiszen már nagyon várta, hogy megoszthassa vele a jó hírt az új jövevényről, aki bizonyosan a Ragal klán trónörököse lesz
a születése után. Miután hazaért a Kaldanhan-ra egy romantikus vacsora után mondta el a párjának, hogy gyermekük lesz. Sikerült nagyon meglepnie a férfit, mert ő is hasonlóképpen gondolta, mint Ingrid, hogy majd talán hónapok múlva összejön a project, de nem, hogy elsőre. Az első meglepettség után nagyon boldog lett amiatt, hogy apa lesz. Abban megegyeztek, hogy egyelőre nem jelentik még be a terhességet, jusson túl Ingrid az első harmadon, amikor már a vetélés kockázata is kisebb. Emiatt igazából még az esküvő időpontja is jobban behatárolódott, hogy majd a szülés előtt ejtsék meg. Így majd a terhesség bejelentése után lehet Ingridet úrnőnek nevezni. De így még arra legalább két hónapot várni kellett. Igazából érdekelte, hogy miként fogja a Kaldahan népe fogadni, hiszen eléggé titkos volt a kapcsolatuk Tubrokkal. Ezek után valószínűleg Tubrok legnagyobb bánatára Ingrid nem tudott túl sokáig maradni itt, mert a történetektől függetlenül dolgoznia kellett. Valamikor itt, vagy még pont ezelőtt döntötte el, hogy az anzatikat is jó lenne majd felkeresni, hogy kiképezzék orgyilkosnak. Nem csak jó akart lenni, de a legjobb, ahhoz pedig minderre is szüksége volt. De majd csak a gyerek születése után,
addig nem. Most a munkája egyelőre Nar Shaddaa-ra szólította vissza, hogy az álcájával még nagyobb hírnévre tegyen szert. Tudta, hogy így is túlságosan régen volt arra, túl hosszú időre tűnt el, bár a fedősztori megvolt, hogy máshol ténykedett. A következő nagyjából két hetet ott töltötte mielőtt újabb feladatot nem kapott.
A legutóbbi kalandján, amin Nio-val játszott 2 pontot és 10.000 kreditet kapott.

Adatlap:
Szint: 3. szint
Pont: 17 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit
- Álcagenerátor – 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 1.500 credit
- Computer interfész vizor – 1200 credit (ilyennek néz ki)
- Implant: Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni – 1 pont
- Implant: Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot. – 2 pont
- éjjellátó vizor (kalandon zsákmányolta)
- Fényforrás droid – 500 credit
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát – 1000 + 1000 credit (sisak a másodiké)
- Implant: Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek. – 2 pont
- Közepes harci páncél Rendelkezik létfenntartó egységgel, és egy szenzorral. Mandaloriai páncél utánzat – 2.500 credit
Páncél fejlesztések:
- Mozgásérzékelő: 500 credit (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: 500 credit belégzésre alkalmas, (egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) +200 credit mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő rendszer: A rendszer egy egyszerű számítógépet és vizuális szenzort tartalmaz, a távolságmérő kiszámítja a távolságot bármelyik mindenik ponthoz, ami a használó látómezejében van, és pontos információkat küld a vizor HUD-jára. Ezzel az információval a használó a fegyverét annak maximális kapacitásával képes kihasználni, hiszen így tudni fogja, hogy mikor mellőzzön egy lövést annak lehetetlensége okán. A legjobb hatás érdekében ajánlott célzó rendszerrel együtt használni. – 1.500 credit
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer: Komplex és kifinomult fejlesztés. A rendszer magába foglal egy fejlett célzó számítógépet és szenzorcsomagot, ellátva a használót folyamatosan információval. A modelltől függően az információt hang útján, vagy a vizor HUD-jára kivetítve juttatja el. Apró vibro-motorok járnak mellé, melyek a kesztyűben és/vagy alkarvédőbe vannak beépítve és összeköttetésben állnak a sisakkal, ezáltal a rendszer a háttérben apró mozgásokkal és irányításokkal segíti a használót a minél pontosabb célzás elérésében. – 3.000 credit
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 credit
- Oxigén minőség kijelzése 50 credit
- Hőmérő 50 credit
- Radar 50 credit
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő 50 credit
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer 50 credit
Beépített kütyük:
- 2 db Westar-35 sugárpisztoly: 800 credit (külön is használhatóak)
- Huzalpuska: 250 credit (a korábban, előző bővítésnél vett)
- Háti rakéta: 700 credit
- Implant: Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó*. – 2 pont
- Feljebb található páncél fejlesztések az eredeti könnyű páncél sisakjába – 5.900 credit
- - ezek hiányoznak egyelőre, azért nem 6.000 (Oxigén minőség kijelzése és Hőmérő)
- hordozható szkenner – alkarra tehető levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit

Később szándékozok venni:

- Érzékelők / szenzorok a páncél sisakjába (az ügynökös sisakba)
- Portable scanner, sok extrával
- Méregkeverés * (Sith alkímia diszciplína) – 3 pont

Kredit:
Alap: 35.500 credit
Elköltött: 35.480 credit
Fennmaradó: 20 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

A halálosztagosoknál kapott genetikai javításnak köszönhetően minden értéke emberi maximumra került (erő, állóképesség, ügyesség, stb). Erre jön még az implant reakciónál, reflexeknél.

Implantok:
Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni
Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot.
Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek.
Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó

Pontok: 17 pont
Elhasznált: 17 pont
Maradt: 0 pont


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2095
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.