Ingrid L’lerim

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 08 Aug. 2017, 14:23

Név: Ingrid L’lerim
Egyéb név(i): Hetes ügynök, „Rejtjel 7”, megannyi álnév
Faj: Aiper (tisztavérű)
Nem:
Jellem: Képes bármilyen helyzetben teljesen higgadt, rideg maradni, de bármilyen helyzetben ugyanígy képes szenvedélyes és csábító lenni. Tökéletesen ura az érzelmeinek, amik hihetetlenül veszélyessé teszik. Hideg, számító, könyörtelen és apatikus. Egyszerre megtalálhatóak benne a szüleire jellemző személyiségjegyek is, amiket tökéletes harmóniában képes kezelni.
Születési helye és idő: ME 24, De-Purteen, Ord Cantrell (7. szektor)
Kor: 26 év
Család: titkosított adat a Hírszerzési miniszter által
család:
- Jon L’lerim – apa, Einus moffja, él
- Steph L’lerim – anya, ex-őrző, Einus biztonsági főnöke, él
- - Herja L’lerim – húg, Einus kommunikációs tisztje, katona, él
- - Gunn’hild L’lerim – húg, speciális osztagos katona, él
- - Aesa L’lerim – húg, figyelő a Hírszerzésnél, él
- - Yrsa L’lerim – húg, tiszt, diplomata, él
- Ein’ar L’lerim – nagybáty, admirális, él
- Hall’a L’lerim – nagynéni, sötét jedi, befolyásos „politikus”, él
- - Fonn L’lerim – unokatestvér, flotta tiszt, él
- - Asvald L’lerim – unokatestvér, flotta tiszt, él
- 2B – ismeretlen kilétű személy, semmi adat nincs róla

Foglalkozás/kaszt: Birodalmi Hírszerzési ügynök, hadnagy a Birodalmi haderőben
Testmagassága: 184,5 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Ingrid szülei még nagyjából harminc évvel korábban találkoztak a frontvonalon. Az anyját küldetésre küldték arra a bolygóra, amit az apjáék – még csak alacsonyabb rangú tisztként és stratégaként – éppen ostromoltak. A nő feladata volt, hogy kimentse a bolygón levő stratégákat, a későbbi férjét is a Köztársaságiak karmai közül. Noha nem igazán lett volna szabad, de a páros egymásba szeretett a küldetés után nem sokkal. A fiatal tisztnek igencsak remekül ívelt a pályája és nagyon hamar a háborúban szerzett érdemei miatt először admirális, majd pedig saját származási bolygójának, Ord Cantrell-nek a moffja lett. Az anyja pályája is remekül ívelt, de miután kiderült, hogy valakihez köthető kivonták a terepi szolgálat alól és irodában kapott munkát. Továbbképzések után először figyelő, majd őrző rangot kapott. Abban az évben, amikor ez megtörtént ME 24-ben derült ki, hogy a nő várandós, így összeházasodtak, majd az év végén megszületett Ingrid. A következő hat év során négy további gyerek követte Ingridet, két-két ikerpár. Az utolsó gyermek születése után a lány anyja visszavonult az aktív szolgálatból és Ord Cantrell biztonsági főnöke lett.
Ingrid gyermekkora igazából teljesen átlagosnak volt mondható, legalább is azokban az időkben. Elég közel voltak a harcvonalhoz, így már nagyon pici korában elkezdte őt és a testvéreit is képezni az anyjuk, hogy megtudják védeni magukat, hogyha mindez szükséges lenne. Mivel az anyjának szélesebb körökben volt ügynök képzése, így az ott tanultakat is igyekezett átadni a lányának, lányainak. Ahogyan ő a többi testvére is aiperként képességgel született, ami genetikai eredetű volt, a szülei erényeit örökölték a lehető legjobban. Ezt pedig mindkét szülő igencsak igyekezett kihasználni. Kicsi korától kezdve tanult fegyverforgatást, mivel nem voltak fogékonyak a Misztikumra, így máshogy kellett ebben a kegyetlen világban érvényesülni. Ingrid kicsiként is imádta a fejtörőket, amikből mindig egye és egyre bonyolultabbakat kapott, hogy az elméjét fejlessze. Tornázott és sportolt is már kis kora óta. Mindig a lehető legjobb magántanárok vették őt és a testvéreit körbe.
Ennek ellenére azért voltak barátai, nem csak a testvéreivel és tanárokkal töltötte az időt. Külön elit iskolába járt a fővárosban, ahol a bolygó magas katonai rangon levő tisztek gyermekei is jártak. Itt jó néhány barátja is volt. Fiatal korában nem igen hagyta el a bolygót, párszor járt Dromund Kaas-on a szüleivel, amikor odarendelték őket, de a fővároson kívül nem sokat látott a bolygóból. A háború miatt nagyjából tizennégy éves volt, amikor befejezte az iskolát és nem túl meglepő módon jelentkezett a Hírszerzési Akadémiára. Mivel ekkor már jó tizenkét éve erre készült, készítették fel nem volt csoda, hogy felvették. A következő évek azonban még így is igencsak nehezek voltak. Szinte folyamatosan a tűrőképessége határán volt, egyszerre zajlottak a fizikai és mentális felkészítések. A többség természetesen kihullt a sorból, de Ingrid mindig ment előre és csinálta, amit kellett, megállíthatatlan hévvel. A közel hét éves képzés alatt nem látta egyszer sem a családját, mint a Jediknél őket is arra nevelték, hogy ne legyen velük kapcsolatuk, bár ez nála nem történt meg.
Körülbelül huszonegy éves volt, amikor kikerült az akadémiáról és ténylegesen elkezdhetett dolgozni a Birodalmi Hírszerzésnek. Az első tényleges feladata során máris bedobták a mélyvízbe, ami egy több hónapos, vagy éves feladatnak nézett ki. Valóban így is lett. A feladata az volt, hogy fényt kellett derítenie a Birodalmi seregben levő árulókra. A nyomok először még az akadémiára és ott is az egyik alsóbb évfolyamra nyúltak és innen terjedtek szét szinte a legmagasabb körökig. Így Ingrid újra egy Akadémián találta magát, itt ismerkedett meg „2B” kódjelzésű személlyel, akire csak a saját legtitkosabb fájljaiban hivatkozik így és azok szerint gyengéd szálak fűzik az érintett személyhez. A faját és nemét nem lehetett tudni ennek a személynek, ugyanis a képzése révén nőket is ugyanúgy el kellett tudnia csábítani, mint férfiakat. Így ő csak a rejtélyes 2B maradt. Még az is lehet, hogy csak egy droid jelzése. Még ha fel is törnék és hozzájutna valaki az adatokhoz, amiket nem tárol hálózatban akkor is titkosírással volt írva mindez, így fel kellett volna törni. Ahogyan teltek az évek egyre több fiatalt tudott lebuktatni miután ő maga is bekerült a körökbe, majd mire végzős évfolyamra ért már bejutott az egyik legmasszívabb sejtbe. Főtörzsőrmesteri rangban végezte el az akadémiát és vezényelték ki az egyik hajóra. Itt a háború végnapjaiban végig aktív szolgálatot főleg harci pilótaként, vagy pedig mesterlövészként. Az utolsó napokban az egyik legnagyobb csata után Ingrid hadnagyi rangot kapott a flottánál.
Végül bekövetkezett az idegen hajó megérkezése a Yavin-4-hez. Ezek után már igazból neki és a más beépült ügynököknek játszi könnyedsége volt annak, hogy leszereljék az árulókat, hiszen ők továbbra a háború újra fellángolásáért ügyködtek. Miután elvégezte a feladatát jó pár hetes szabadság után, amit odahaza a családja kötelékében töltött visszatért Dromund Kaas-ra újabb feladatért. A következő feladata Nar Shaddaa-ra szólt, ahol több a Birodalomból elmenekült dezertőröket kell levadásznia. Egy igencsak hosszú listát kapott, illetve többen tovább is álltak, így Ingridnek a következő másfél éve azzal telt el, hogy több tucat dezertőrről információkat szerzett és szépen lassan sorban bolygóról bolygóra járva likvidálta őket a Birodalom törvényei szerint, senkinek sem kegyelmezve. Ezen idő alatt végig tartotta a kapcsolatot titkos csatornákon a családjával és 2B-vel is, aki így most már így igencsak hosszú távú kapcsolata volt a nőnek.
MU 2-ben sikerült végeznie az összes dezertőrrel, akik rá voltak kiosztva, így most hamarosan újra vissza kell térnie Dromund Kaas-ra, hogy újabb feladatot kapjon a feletteseitől.

Képességei:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Szakértelmei:
Rendkívül képzett ügynök, képes bármilyen helyzetben teljesen higgadt, rideg maradni, de bármilyen helyzetben ugyanígy képes szenvedélyes és csábító lenni. Tökéletesen ura az érzelmeinek, amik hihetetlenül veszélyessé teszik. Hideg, számító, könyörtelen és apatikus. Az ügynök lenyűgöző képességeket mutat harcban és manipulációban. Az adottságai/képzése kiterjed merényletekre, kémkedésre, manipulációra, csábításra, kézitusára és távolsági harcra is.
Éveket töltött gyakorlatozással és képzéssel, hogy harcban pillanatok alatt képes legyen a lőfegyvereket és a késeket váltogatni, hogyha szükséges. A távolsági szakértelme kiterjed nagy (mesterlövészpuska) és rövid (sugárpisztolyok, puskák) hatótávú fegyverek használatára. Kiváló célzó mindkét féle fegyverrel.
Egyszerre megtalálhatóak benne a szüleire jellemző személyiségjegyek is, amiket tökéletes harmóniában képes kezelni. Az apja révén rideg, higgadt, merev és távolságtartó, ahogyan időnként apatikus is. Az anyja részéről jön a szenvedélyesség, hevesség, csábítás és a manipuláció. a feladatától is függ, hogy éppen melyik arcát mutatja, idegenekkel szemben az apjától örökölt érzelmek dominálnak, akiket közel enged azoknak nyílik meg csupán tényleg.
Apjától örökölte a remek harci tudását, fegyverszakértelmeket, azt, hogy ő maga is kiváló stratéga, könnyedén kiismer másokat. Tudományok terén apja miatt a fizika, matematika, elektronika, fegyvertervezés, amikben járatos. Jó pilóta is, nem csak vadászgépeket, de azoknál nagyobb hajókat is elvezet.
Az anya révén kiváló színész, aminek köszönhetően szinte bármit képes eljátszani Remek nyelvérzékkel rendelkezik, jó informatikus és kódfejtő.
Roppant magas intelligenciával rendelkezik, így képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti.

Külső:
Birodalmi tiszti egyenruhában
Civilben

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 08 Aug. 2017, 14:24

Adatlap:
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes

Később szándékozok venni:

- Mesterlövész puska – 1,5 pont / 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 4 pont / 900 credit
- Álcagenerátor – 4 pont / 5.000 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2 pont / 2.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 2 pont / 1.500 credit

Kredit:
Alap: 500 credit
Elköltött: 430 credit
Fennmaradó: 70 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 12 Nov. 2017, 00:00

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Élni, és halni hagyni
Játékostárs(ak) neve(i): -
Kalandmester: Caryeth Zh'ald
Kezdő reag: Dromund Kaas – Katonai és hírszerzési központ
Záró reag: Prolla GF6

Kaland tartalma:
Ingrid kisebb ügyek után egy fontosabbat kapott, amiben egy erőhasználót kellett „levadásznia”. A célpont ugyanis 100% biztonsággal látja a jövőt, a Birodalom magának akarta megszerezni, vagy pedig ne legyen senkié. A nőnek voltak fenntartásai, hiszen ezek Urdrarr belügyek voltak és nem tetszett neki, hogy már megint az Urdrarr-ok mocskát kell végezniük, de tette a dolgát és az adatok összegyűjtése után el is indult a két lehetséges lehetőség közül az egyik irányba, a Prolla GF6-re, ami a célszemély szülőbolygója volt. Meg is érkezett oda, és máris egy kisebb „kellemetlenségbe” ütközött, hogy nem lehet fegyvert bevinni a bolygóra. Kellően profi volt, így megoldotta volna könnyedén, de elsőre két nagyobb hajtűn kívül semmit sem vitt. Az első útja a helyi kantinába, az Amnesia-ba vezetett, hátha ott megtud pár dolgot. Élből egy részeg rendvédelmi találta meg, aki fel akarta csípni, ő pedig kapott az alkalmon. Előadta, hogy eltűnt a barátnéja és őt keresi, persze adta a részeg alá a lovat is, hogy a férfi megkaphatja, hogyha ő maga is hangulatba kerül és isznak egy kicsit. Amint a célpont lány képét megmutatta a fickónak az nem tudta elrejteni az érzelmeit és távozott is. Természetesen Ingridnek esze ágában sem volt hagyni, hogy eltűnjön a fickó, mert tudta, hogy valamit tud. Követte az utcán egy sikátorig, ahol egy holoterminálon a férfi a társaival beszélt, ahol kiderült, hogy tényleg tud a nőről és leadta azt is, hogy ki keresi a célszemélyt. Pechére még a helyet is elárulta, ahol találkozni kell. Miután a férfi távozott Ingrid felhívta a helyi rendfenntartó erőt és megadta a raktár számát, hogy emberkereskedelemmel foglalkoznak. Ő maga is oda ment, a szellőzőből hallgatta ki a beszélgetést, a helyi csendőrség azonban csak röviden nézett be. Kiderült a számára, hogy a társaság – a testőrség – fegyverekhez jut a korrupciónak hála és azt is, hogy egy hotelban szállt meg a célpont. Mikor a társaság távozott ő maga is megtette, visszament a hajóra, hol álruhát öltsön és így kezdjen kutatni a megfelelő hotelek után. Azonban erre nem maradt ideje, mert az ügyet elvették tőle és Urdrarr harcosok vették át tőle, őt pedig visszarendelték Dromund Kaas-ra.

Bővítés:
Három és fél hónap telt azóta, hogy visszahívták a Prolla-ról, azt nem tudta meg, hogy mi lett az eredménye a küldetésnek, de nem is érdekelte, már régen megtanulta, hogy nem jó ötlet az Urdrarr játszmákban részt venni. Nem egy nagy életbiztosítás az átlagos emberek számára. A köztes időben egy-két kisebb feladata volt és jellemzően papírmunka, de semmi komolyabb. Bőven volt ideje saját magára is, amikor tudott elugrott „2B”-hoz is, hogy vele legyen, mindezt továbbra is a lehető legnagyobb titokban természetesen. A feladatai most jellemzően a Birodalmi magvilágban, azaz az 1-es szektorban voltak. Több személyt kellett lenyomoznia és ellenőriznie, személyesen is, ugyanis felmerült velük szemben a gyanú, hogy kollaborálnak a Köztársasággal, vagy éppen köztársasági kémek. Nem csak alacsony rangú személyek voltak ezek, hanem magasabb rangú tisztek is voltak a gyanúsítottak között a Flottában. Szándékosan Ingridet jelölték ki a feladatra, hiszen neki volt akadémiai képzése is a korábbi feladatát illetően, így tökéletesen beleillett mindebbe. A képesítése alapján, mint vadászpilóta került az aktuális rajhoz és Gladiátor osztályú rombolóra. Az elején igencsak nehéz dolga volt, hiszen a megszokott csoportok, rajok nem nyílnak meg az újoncoknak. A teljes képzésére és vonzerejére szüksége volt ahhoz, hogy hamar úgymond bevágódjon a csapatba. Még a felettesei sem tudták, hogy miért helyezték a hadnagyot oda, csupán a hajó kapitánya tudott róla, hiszen ő kért valakit a hírszerzéstől. Az egész project nagyjából az egész három hónapot igénybe vette, hiszen azért nagyjából kétezer-ötszáz fő szolgált itt a rohamosztagosokkal együtt. A munkát, mint mindig most is profin és teljes odaadással végezte. A kapitány minden aktát a rendelkezésére bocsátott ő pedig végezte a dolgokat a lehető legnagyobb titokban. Az egész nyomozás végére kiderült, hogy a nyomok igencsak magasra vezettek és végül öt darab olyan személyt talált a legénység soraiban, akik valamilyen módon kapcsolatba voltak hozhatóak a Köztársasággal. Az egyik az első tiszt volt, a másik a fegyvermester, a harmadik és negyedik rohamosztagosok, az ötödik pedig egy karbantartó. Hogy a munkája végén ne legyen túl feltűnő a dolog több személyt is áthelyeztek a hajóról máshova, köztük őt magát is. Ami az ő esetében az volt, hogy visszahívták Dromund Kaas-ra, hogy majd ott újabb megbiztatást és feladatot kapjon a feletteseitől.
A legutóbbi kalandján, ahonnan ki kellett mesélnem 1 pontot és 5000 kreditet kapott.

Adatlap:
Szint: 1. szint
Pont: 11 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit

Később szándékozok venni:

- Álcagenerátor – 4 pont / 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 2 pont / 1.500 credit

Kredit:
Alap: 5500 credit
Elköltött: 5030 credit
Fennmaradó: 470 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Pontok: 11 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 1 pont

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.