Zerae'Remur'Arez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae on Vas. 27 Aug. 2017, 00:16

Név: Zerae'Remur'Arez
Egyéb név(i): Miss Arez ; Miss Zerae ; Zerae
Faj: Tisztavérű Urdrarr
Nem:
Jellem:Nárcisztikus, önimádó és némileg kicsavart személyisége van. Magát nagyra tartja és tökéletesnek. Lenéz mindenkit és úgy is kezeli a világ korcsait. Nem tolerálja ha csak úgy nekiáll valaki hozzá beszélni akinek csak egy kis árnyalattal is már eltér a bőrszíne az övétől.Míg szóba áll más Urdrarr-vérűekkel többnyire státusz miatt teszi csak azt, akik ha nem Tiszta vérűek mint ő maga akkor lenézi azokat, vagy ha nem oly rangban áll az illető, hogy tiszteletre jogosult.  Gúnyos mosolya folyamatosan ül az arcán diadalmasan mert hiszi, hogy megszületésével is már többet tett a világért mint más porban mászók. Ámbár önimádó és naív korából és tapasztalatlanságából adódóan nem ostoba, tudja mikor kell visszakoznia.
Születési helye és idő: ME 15
Kor: 17
Család:
Apja: Darko'Remur'Arez (kor: 210)
Anyja: Sime'Remur'Arez (kor: 48)
Bátty: Tahem'Remur'Arez (elhunyt 28 évesen)
Férje: Sligha'zaen'iassase (kor: 19)
Foglalkozás/kaszt: Sith padavan
Testmagassága: 168(cm)
Testsúlya: 74(kg)
Szeme színe: vörös
Haja színe: fekete
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: kék bőre és vörös szemei rögtön felismerhetővé teszik, hogy ki is ő és milyen származása van.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:

Illem, etikett. Minden ami ahoz kellett, hogy ne legyek kártékony a család hírnevére. Mivel ez volt a legfontosabb a szüleimnek, hogy nehogy kárt tegyek még az ő becses nevükben. Nevetséges volt, az egész vérvonalunk bőven olyanokkal volt tele akik az erőt kiválóan tudták használni, tehetségük volt és még is pofákat vágtak, kedélyeskedtek. Mind nevetséges volt. Hálásak lehettek volna a többi család tagjai, hogy egyáltalán társalogtunk velük. Persze ez nem így működött. Nem lehetett őket csak úgy félre tenni és elzavarni mint bárki mást. Fontos volt, hogy egy kellemesebb kapcsolatot ápoljunk a többi tiszta családdal. Erre pedig a legjobb lehetőség mindig a gyerekek összeházasítása volt. Az én családomban pedig ketten is voltunk, micsoda lehetőség. Biztos voltam benne, hogy átfutott azon a kemény koponyájukon "biztosított az örökös ezzel a családdal". Miért ne hinnék? Amennyire tudom mi nem voltunk olyan gyakori jelenség, testvérpárság. Akkor pedig ez az egy a levonható következtetés, hogy sokkal jobb eséllyel lesznek nekünk is gyerekeink. Persze egyik se gondolkozott el azon, hogy a saját selejtjüket is hozzák. Ettől függetlenül mikor betöltöttem az ötöt meglett kérve a "kezem". Nem éppenséggel az enyém és háh, ha bármit is szólhattam vagy tudtam is mit jelent az egész ekkor még.. Persze, hogy se nem szólhattam se nem tudhattam a jelentését. Annyi biztos volt, hogy a rutinjaim közé kiváltságos látogatások is betársultak. Mondhatni pofavizit ide és oda, hogy mutogassák a fiukat meg, hogy engem az én szüleim. Bármi is ez folyamattá vált egy ideig. Ezen kívül nem mentem el a bolygóról, de aztán a közeliekre már mehettem miután voltam hét éves is. Kíséretem mindig volt persze, ostobák lettek volna a nélkül elengedni. Mindig akad olyan aki megunta az életét némi könnyű pénznek hitt munkán és a végén még egy olyant vállal el amit nem kellett volna sosem. Szerencsére sosem volt olyan aki megpróbált volna ártani vagy elrabolni engem. A kísérők mindig elintézték, hogy ne legyen lehetőségük se.

Némi szabadsággal az utazásra és a szükséges tanulmányok és látogatások töltötték meg a napirendjeimet, miután a hetet betöltöttem már vívások is, erőnlét és egyenes kiképzés is társult hozzá. Nem egy könnyedség volt az már biztos. Már-már gyors talpalónak éreztem azt a három évet amit túlnyomóan az edzésekkel töltöttek meg. Egyszerű volt az indoka, mikoron tíz lettem fel lett adva a választás. Elmegyek ősünk sírjához és remélhetem, hogy tanoncának fogad, vagy pedig úgy fogok tanulni ahogyan mindenki más. Visszautasítási lehetőségem nem volt, de nem is akartam. Remek lehetőség volt ez, végre ki az ismert házból, el a csak oktatóktól. Lehetőség egy igazi mesterre aki majd megtanít rendesen és nem csak a csőcselék akik itt vannak, könyveket meg kardokat forgatnak mint az idióták. Végre érdemes lehetőség! Ha azt hiszik, hogy majd a korcs köznéppel fogok tanulni akkor tévednek. Saját mesterem lesz, egyszerű lesz. Magabiztossággal és céltudatosan szedtem össze a tulajdonjaimat amik kellettek majd az útra. Főként egyszerű dolgok, nem voltam híve a fényűzésnek, vagy inkább a rabja nem voltam mivel nem tagadtam meg ha volt rá módom. Biztos voltam benne, hogy évekig nem fogok haza jönni és biztos voltam benne, hogy házasságért sem fogok bármit otthagyni amiért dolgozok. Kételkedtem benne, hogy bármi mentális ereje lenne majd a jövendőbelimnek, hogy ellenem menjen de már tervezgettem, hogy miként fogom elintézni, hogy ne higgye azt, hogy ő van a nyeregben.
A várt utazás. Zökkenő mentesen telt.  Mondottam, hogy utazom és elő is állították a gépet nekem. Feltették rá az összekészített dolgaimat ami mind egy ládába volt bezárva s e mellett pedig a kezemben sem fogva semmit, oldalamon egy kulacs víz előre, csupán alkalmas ruházat a sivatag bolygóra volt rajtam. Korriban. Az út rövid nem volt, de főképp csupán unalmas lehetett. Meditációval töltve el az odavezető út idejét. A bolygó az első szektorban helyezkedett el, én pedig a kilencedik szektorból érkeztem. Mikor a bolygóhoz értünk pedig már éreztem a különbséget ami itt volt és ami bárhol máshol. Fojtogató volt a légkör, nem volt megmagyarázhatatlan persze, pontosan tudtam miért volt kellemetlenség amit éreztem. Nem voltam hozzá szokva? Nagy eséllyel ez volt az oka. Megvolt, hogy hova mentem így a gép le is tett nem messze a családi kriptától egy homokfutóval és a cuccaimmal az megpakolva. Ezzel zártam be a maradék táv nagy részét majd a kripta bejáratához felfelé vezető lépcsősor mellett leállítottam a gépet, a lépcsők elé sétáltam és onnan néztem fel végig mérve a hatalmas épületet.

Emlékeztem rá tisztán, az összes részletére amit elmeséltek, hogy milyen nagy hatalmú volt egyik ősünk, szelleme még mindig itt honol és eddig senkit sem tartott méltónak a tanítására. Az épület hatalmasabbnak tűnt minél tovább figyeltem azt. A homok tisztelet tudóan kerülte ki a kriptát mintha a lakójától félne. Egyet értettem vele. Büszkeség, kitartás, zsenialitás, kiválóság. Minden megvolt amit akartam eddig, semmit sem buktam el sem. Remekül vívtam és gyorsan tanultam. Nem féltem semmitől és nem is tartottam senkitől. Elhátrálás is kizárt volt, megalázó lenne ha bármiből is visszakoznék és mégis ahogy nézem a lépcsőket csak egyre hosszabbnak tűnnek, egyre többnek. Mintha az egész hely azt mondaná, hogy nem érhetek fel oda. Aztán rájövök, az ismeretlen érzésre amit az egész bolygó okozott már, rettegés.
Halk, vízhangos kacaj rázza meg a süvítő szelet mögöttem. Riadtan fordulok meg ahonnan a hangnak kellett volna jönnie. Követtek? Valaki volt itt csupán nem vettem észre? Nem éreztem volna? Kizárt, biztos voltam benne, hogy észleltem volna bárkinek is a közeledését, és mégis, senki sem volt ott, csupán egy kisebb szikla állt ki a homokból, pont olyan amire kényelmesen leülsz. Vissza fordultam a lépcsők felé és határozottan elindultam felfelé a lépcsősoron. Bármi is volt már nincs itt vagy nem is volt, nem számít, most felkel mennem a kriptába és találkoznom kell az ősömmel. Nem fogok bemenni az akadémiára mint a többi, én nem vagyok olyan mint a többi szóval nincs keresnivalóm ott.
Bármennyire is növekedett az érzés bennem sugallva, hogy fussak leküzdöttem azt és felértem a hatalmas bejáratához a kriptának. A vastag kőajtói lassan mozdulni kezdtek, kő kaparva követ a hangja kellemetlen volt de főképp a kicsapódó állott levegő volt a kellemetlenebbik.
Ezek után nem volt teljesen tiszta a fejem. Kissé kómásan sétáltam be a kriptába, hatalmas belső terében meglepetésemre függönyök lógtak az oszlopok között kihúzva és a falak körül, plafonról. Elveszett az egésztől, hogy mekkora is a terem ténylegesen. Díszítve voltak a falak festményekkel és kőfaragásokkal az oszlopok. Még hatalmas és kisebb darab díszpárnák is voltak elhelyezve sok felé. Az egész kép olyan volt mintha egy használt szobába lépnék be, a mindenen ülő port leszámítva.
Az egész végén lépcsősor várt amint lemenve a következő terembe érhettem át. Itt már nem volt semmi féle olyasmi mint az elsőben. A terem másik végében egy pódiumon ott ékeskedett a kő sír már, előtte egy kis emelvény, tetején egy vörös lepel mint egy terítő és azon ott ült ami miatt jöttem, a holocron. A vörösen izzó háromszöghöz lépek és kitartom a kezemet felé. Kitisztul a fejem végre az egésztől ami eddig nyomott és kinyílik a holocron nekem.
- Ideje volt…
Hallom a hangot meg amely ismerősen cseng, a kinti nevetéshez hasonló. Felnézek és látom a megjelent alakot, szellemet. Letérdelek azonnal.
- A nevem Zerae Ramir Arez, tanulni jöttem tőled.
- Egyértelmű. Már egy ideje nem merészkedett be senki sem a sírkamrámba nem hogy a holocronom felnyitása. Ám legyen, meglátjuk meddig tart a lelkesedésed.
Egyértelmű volt, hogy elfogad tanítványának mivel én vagyok az. Kevésbé volt a tudomásomra, hogy lehet csak unatkozott, tudomásom szerint már apám sem járt itt.
A felső szintet kitakaríttatta elsőre velem majd az egész sír rendberakása folyamatosan...A család igazán küldhetett volna valakiket ezeknek az elvégzésére. Nem épp úgy képzeltem el a tanulást, hogy száz éves port kaparjak egy dohos kriptában de nem volt beleszólásom. Ez volt a megkötés, az egyik, hogy minden parancsot teljesítenem kell. Nincs felesleges csevegés és visszabeszélést se próbáljam meg. Végül a tanításom is természetesen megkezdődött és a napjaim ezzel telnek el. Jó pár év el is tűnik hamar.

Mikor betöltöttem a 15 éves kort változott meg kissé körülöttem a világ. Jegyesemre ugyan is némi időt kellett szánnom hiszen az eljegyzés nem csupán díszből volt. A két családot így vagy úgy össze akarták vonni. Én inkább a vagy úgy híve voltam ám sokkal érdekesebb események kezdtek el kibontakozni mikor egy nem várt készségem alakult ki, jelent meg bennem. Miután a mesteremtől némiképp hosszabb időt kellett eltöltenem, hogy családi ügyeimet intézzem volt az, hogy jegyesem fokozatosan mintha barátságosabbá vált volna felém, már-már undorítóan kezdett el az érdekeimért kitérni. Talán a házasság után kerekedett ki teljessé a kép. Miután kettesben látványosan modora sokkalta szeretőbbé vált hirtelen. Ujjaink össze fonottan én hátamat a falnak támasztva néztem fel rá ahogy ott állt előttem egy gúnyos mosollyal az arcomon. Tudtam, hogy mi történik, hamar rájöttem és nem is késlekedtem a kihasználásában. Könnyű dolgom volt, hamar elhitettem vele, hogy ő nagyon is azt akarja tenni ami nekem jó. Így könnyedén kitudtam siklani minden elől amit akarhatott volna. A házasságot névlegesen tartottam, bár rángattam az érzéseit a képességemmel sosem vittem el túlzásba, hogy aztán túl látványosan kelljen ellöknöm magamtól.
Ez az egész újdonság viszont új lehetőségekre nyitotta meg a szememet. Ha a mesteremnek lenne fizikai teste akkor őt is ugyan így tudnám manipulálni. És tudtam is a tökéletes testet erre a feladatra, akit könnyedén bele is tudtam lovalni a tettbe. A bátyám. Bár házas volt, nem volt gyerek, szerencsémre a karriere ha lehet így nevezni sith padavanságának nem is tört magasra végül mert máshol kellett és teljesen gyengeelméjűként hagyta is magát átrántani a hülyék közé. Szép kérlelés és némi rásegítéssel pedig sikerült is elvinnem magammal egy útra vissza a Korribanra, hogy ott míg ő várt a közelben én felajánlottam a mesteremnek a lehetőséget. Persze, hogy élt vele. Bátyám jó testben volt, formában, némileg tanult az erőben de nem volt elég erős főleg kérlelésemmel már nem, hogy kihívást jelentsen mesteremnek.
Minten úgy ment eddig ahogyan azt elterveztem, ám most az igaz kihívás következett. A frissen kestbe került mester mellé lépve, finoman végig simítva a  karját akartam megkezdeni az igazi célomat, hogy majd eláruljon mindent, megtanítson mindenre és a legjobb tudása szerint tegye azt, semmit sem vissza tartva.
Ám vissza nem is tartott vissza valamit, alig ért végig az ujjaimnak a hegye a szabad karján mikor a karja lendült magasra arcon vágva lendületében. Én hátra tettem pár lépést, értetlen néztem le magam elé majd felemeltem a fejemet a tekintetemet a mesteremre szegezve, nem működött volna? De ő rám se hadarított csupán vett egy mély levegőt majd a kripta mélye felé kezdett el sétálni ahol az oltára is volt.
- Várj kint.
Az ismerős hang amit meghallottam egy idegen hideggel csengett már ami mégis ismerős volt. Egyértelműen a mesterem szavai voltak ellentmondást nem tűrően.
Némán meghajoltam és lábaimat már kifelé szedtem. Hüvelyk ujjam körmét fogaim közé fogtam lépteim közben, mit ronthattam el?
Fogalmam sem volt, hogy miképp lehetett de nem akartam feladni a lehetőséget. Még csak most tanultam ezt meg használni. Ki tudja, lehet, hogy némi tapasztalattal és gyakorlással majd működni fog. Ostobán biztos voltam ebben. Minden eshetőségre nem volt másik próbálkozásom már ez után. Az idő pedig csak telt tovább mesterem tanítása alatt. Mire 17 lettem megvolt minden tudásom, hogy végre küldetésre is elengedjen már. Fénykardom is már az övemen lógott, nem volt más hátra mint, hogy el is engedjen vagy küldjön mesterem feladatra.

Képességei:
- Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktot kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

- Erőérzékeny

Erőjártasságai:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejű emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)


Szakértelmei: vezetni kisebb homokfutókat és gépeket, etikett, vívás, akrobatika, túlélési ismeretek lakatlan területeken

Megjegyzések:
Fiatalon kineveztek neki egy jegyest akit miután megjelent a képessége igazi teszt alanyként kihasznált így a férfi fülig szerelmes belé és ellentmondást nem tűrően cselekszik mikor kér bármit is tőle Zerae.
Mesterétől kapott egy fa maszkot ami feketére van égetve. Elég régi darab, viselésére van utasítva mikor feladatot végez de akkor is nála van mikor nem viseli.


A hozzászólást Zerae összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 27 Aug. 2017, 10:55-kor.
avatar
Zerae
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 23
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jul. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae on Vas. 27 Aug. 2017, 00:19

Adatlap:

Szint: 1
Pont: 10

Erő alkalmazások:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejü emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)

Felszerelés:
- Fénykard (3 pontos, normál méretű, vörös színű)
- Sötét szürke csuklyás köpeny + jóminőségű ruha.
- Égetett famaszk

Kredit: 100

Különleges képességek:
Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktot kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

Pontok: 10
Elhasznált: 9
Maradt: 1


A hozzászólást Zerae összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 27 Aug. 2017, 10:52-kor.
avatar
Zerae
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 23
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jul. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Kaylyn Rix on Vas. 27 Aug. 2017, 10:50

Elfogadva.
A fénykardnál írd oda kérlek, hogy az egy 3 pontos vörös színű Smile

_________________
Kaylyn Rix - erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
"Most ezzel azt akarod mondani Kaylyn, hogy kizsebelted, amíg azzal volt elfoglalva, hogy agyon verjen?"
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Kaylyn Rix
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 549
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae on Vas. 27 Aug. 2017, 10:57

Amiket beszéltünk javítva és köszönöm! Akkor megyek is játszani Very Happy

_________________
avatar
Zerae
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 23
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jul. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Kaylyn Rix on Vas. 29 Okt. 2017, 19:17

A pontokért vehető dolgok pénzért való átírásért kapsz +1 pont jutalmat.

_________________
Kaylyn Rix - erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
"Most ezzel azt akarod mondani Kaylyn, hogy kizsebelted, amíg azzal volt elfoglalva, hogy agyon verjen?"
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Kaylyn Rix
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 549
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Zerae on Hétf. 30 Okt. 2017, 20:46

Ennek fényében egy friss

Adatlap:

Szint: 1
Pont: 10

Erő alkalmazások:
- Meditáció (1. szint, 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint, 0 pont)
- Rövid idejü emlékezetnövelés (1. szint, 0 pont)
- Fénykardvívás (1. szint, 1 pont :: Két alapforma I.Shii Cho,  II. Makashi)
- Telekinézis (1. szint, 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint, 1 pont)
- Szabadulás (1. szint, 1 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint, 2 pont)

Felszerelés:
- Fénykard (3 pontos, normál méretű, vörös színű)
- Sötét szürke csuklyás köpeny + jóminőségű ruha.
- Égetett famaszk

Kredit: 100

Különleges képességek:
Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktot kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.

Bónusz Pontok:
+1 Kiegészítés írása
Kezdő pontok: 10
Elhasznált: 9
Maradt: 2

_________________
avatar
Zerae
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 23
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jul. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Zerae'Remur'Arez

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.