Siqsa Povoxa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Siqsa Povoxa

Témanyitás by Werda on Szer. 06 Szept. 2017, 23:28

Név: Siqsa Povoxa
Egyéb név(i): „Lord Srax kis kedvence”
Faj: Hybrid (ebből a Chagrián a legerősebb, majd az Urdrarr)
Nem:
Jellem: Kívülről nyugodt, megfontolt, taktikus. Belül lázadó.
Születési helye és idő: ME 14, Korriban
Kor: 16 év
Család:
- Lord Srax (apa, mester)
- Srage'womu'dutthuo (anya, halott)
- 9 névtelen halott testvér
- Sok génalany
Foglalkozás/kaszt: Sötét Jedi Padawan
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: Aranysárga
Haja színe: -
Bőre színe: Kék
Különleges ismertetőjel: Kék bőr, szarvakban végződő nyúlványok, hosszú fejlemezek, hosszú fekete villás nyelv.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges.

Életrajza:
Az életem évekkel a születésem előtt el lett tervezve. Legalábbis bizonyos részeiben. Lord Srax, az apám, idejekorán rájött, hogy nem lesz mindig nagyhatalmú és erős sötét jedi úr, és szépen lassan kialakult a fejében a terv, hogy miként adhatná tovább a tudását és az erejét a megfelelő személynek. A többi úrban és a tanítványaiban alapból nem bízott, más gyerekét nem akarta maga mellé venni, és ezzel látszólag a lehetőségei be is záródtak. Egy nyugtalanabb éjszaka alkalmával viszont egyfajta vízióként jelent meg elméjében a megoldás. Az egyik legnagyobb alkimista volt a birodalomba, egyetlen szavára tudósok egész sora ugrott és tette, amit kellett, így a hosszú, de kifizetődő projekt elindult. Sok sikeres és kevésbé sikeres kísérlet követte egymást egészen addig, amíg a megfelelő formula ki nem alakult, és már csak egyetlen fontos alapanyag hiányzott, ami nélkül az utód nem lehetett tökéletes. Egy tiszta vérű Urdarr. Szerencsére erre is megvolt a megfelelő mód, hogy politikailag is korrekt legyen és a lehető legkevesebb kérdést tegyenek fel ez ügyben. Létrejött a politikai házasság, és az apám az első lehetőséget megragadva vette át az uralmat az „anyám” tudata felett. Ezután hónapokig orvosi vizsgálatok és felkészülések vártak rá, majd mikor az immáron tökéletes formula elkészült és elkezdődhetett az orvosi megtermékenyítés. Nehéz és hosszú hónapok következtek. Az apám azért várta a sikert, hogy a hatalmas ereje és tudása biztosítva legyen, a tudósok és orvosok pedig azért, hogy ne legyen az életük rendkívül rövid.
A szülést az „anyám” nem élte túl. Ez lehet annak az oka, hogy egész rendesen felvágták. Lényeg, ami a lényeg, hogy egy kisebb tartálynyi ebihalszerű valamit szedtek ki belőle. Ezek voltunk mi, én és a testvéreim. A szűkös hely miatti aggodalmat hamar megoldotta az apám, hisz miután az anyám testét eljuttatta a laborjába további kísérletekhez, az után a tartályunkhoz fordult és első dolga volt felmérni, hogy melyikünk rendelkezik erőhasználati jártassággal. Tíz kicsi ebihalból egyedül maradtam, hisz kilenc további testvéremet könyörtelenül és gondolkodás nélkül hajították ki. Selejtek voltak mindnyájan.
Mikor annyira megnőttem, hogy elhagyhattam a tartályt, már készen volt a teljes nevelési program. Az apám úgy döntött, hogy nem fogok a többi kis kölyökkel járni az akadémiára, hanem a kezdetektől a kezébe veszi a nevelésem. Nagyon hamar megtanultam, hogy mi az a gyűlölet, hisz a legapróbb hibát sem tolerálta túlságosan. Gyakran ütött meg, vagy kínzott a maga módján, így hamar kialakult a gyűlöletem vele szembe, meg úgy általában mindenkivel szembe.
A tanításai viszont nem voltak haszontalanok. Bevezetett a kardvívás alapjaiba, az erő fortélyaiba és az alkímiát sem hagyta ki. Egy idő után mégis csak elvitt a sötét jedi akadémiára, de nem azzal a szándékkal, hogy ott okítsanak. Le kellett győznöm az összes tanítványt. Ezt megszervezte nekem. Képzettnek képzettek voltak, de elég sokan alulmaradtak, akik viszont képesek voltak állni a sarat velem szemben azokat az apám magához vette. Aki esetleg fölénybe került velem szemben, azt megölte, én pedig kínzást kaptam a veszteségért.
Az egyetlen rövid időszak, amikor tényleg amolyan apaként viselkedett velem az volt, mikor az ősi urdrarr nyelvet tanította meg. Elmondása alapján ezzel adta a lehető legnagyobb hatalmat a kezembe, bár ebből én semmit nem éreztem. Ezt az esemény viszont beködösítette az, amikor elvette a fénykardomat. Persze lehet, hogy kicsit túllőttem a célon mikor a fél laborját leromboltam vele és a tudósainak és orvosainak egy részét apró kis darabkákba vágtam, mert nem akarták felfedni előttem a születésem körülményeit. És ez még a kisebbik büntetés volt.
A nagyobb csak ez után következett, meg az után, hogy végighallgattam a dühöngését és túléltem a kínzásait. Elküldött valami ismeretlen kis bolygóra, egyedül, fegyver nélkül, hogy találjak meg neki valami ősi urdrarr ereklyét. Mondanom sem kell, hogy két lépést nem tettem meg a fránya erdőbe, amikor is hagynom kellett magam, hogy el tudjanak fogni és egy cellába bevágni. Természetesen a cuccaimat is elvették és egy szürke kis testre feszülős kezeslábast kaptam, meg egy pár karperecet. Normál esetben megöltem volna mindet, de szükségem volt arra, hogy információhoz jussak, és ez egy roppant jó ötletnek tűnt. Persze a kis tudatlan egyszerű emberek egyből azon kezdtek el tanakodni, hogy majd váltságdíjat kérnek értem, vagy megölnek, vagy eladnak egy fejvadásznak. Mintha nem egy olyan idétlen bolygón lennénk, ahova még a galaxis hírei is fél éves késéssel jutnak el. De hát mit is várnánk egy olyan helytől, amit csak azért nem zargatnak, mert nincs amiért. Semmi nagyobb nyersanyagforrás, vagy fontosabb hely. Egy-egy őrjárat jár erre max, hogy a köztársaságiak ne telepedjenek meg itt és kész.
Már azon kezdtem gondolkodni, hogy egyszerűen kitörök innen és megölök mindenkit, majd átkutatom a magam módján a bolygót, amikor megjelent egy fiú. Sötétedéskor jött. Amikor meglátott majd kiestek a szemei, és akkor bekattant, hogy ő lehet az én tökéletes informátorom. Csak annyi dolgom volt, hogy eljátsszam a bajba jutott kislányt.
Eleinte csak nézett, én meg eljátszottam, hogy oda se figyelek lá. Aztán néhány nap múlva már eljutottunk odáig, hogy bemutatkozott és megkérdezte a nevemet. Aztán egyre többször lopakodott be és beszélgettünk. Elmeséltem neki az életemet, természetesen átszínezve kicsit, hogy valóban bajbajutottnak tűnjek. Meg is lett a hatása, hisz hamarosan már azt tervezgette, hogy hogyan juttathatna ki engem. Közbe-közbe egy-két dolgot azért én is kértem tőle. Csupán pár növényt és ilyesmit. Olyan dolgokat, amik egy kis őrjítő méreghez tökéletesek voltak.
Időbe telt, amíg minden megvolt, de végül felfedtem neki a nagy kijutási tervet. Odaadtam a mérget, altató álnéven, hogy öntse bele a vízforrásba, ezzel létrehozva a megfelelő lehetőséget a kiszabadításomra. A nap második felére már rendesen lehetett hallani a felfordulást a településen. A fiú ijedten rohant a cellámhoz, meglepetésemre a cuccaimmal, és kiszabadított. Elmondta, hogy a terv rosszul sült el, mindenki egymás torkának esett (ami a célom is volt) és, hogy az egyetlen biztos hely, egy régi rom a közelben. Már épp felugrottam volna örömömben, amikor egy fegyvert nyomott a kezembe. Ez igazán meglepő volt, és legszívesebben ki is nyírtam volna vele őt rögtön, de még szükségem volt rá.
Ki kellett harcolnunk magunkat a településről, majd el a templomig, de az számomra nem jelentett különösebb gondot, a fiú viszont több kisebb-nagyobb sérülést is szenvedett, de úgy látszott elég jó motiváció volt számára az, hogy engem kellett megmentenie. A kis naiv.
Egészen a romokig elvezetett, amikről hamar fel lehetett ismerni, hogy valamikor urdrarr építmény állhatott itt, csupán az nagyon régen volt és az óta eléggé tönkre ment. Némán követtem, miközben elmagyarázta, hogy már évek óta ez a kedvenc helye és, hogy tudja, melyik csapda hol van, és mit csinál, és hogyan kerülhetjük el. Egészen a központi csarnokig elbarangoltunk így és ott meg is láttam, amiért jöttünk.
Élveztem látni azt az arcot, amit vágott, amikor az általa adott fegyver átdöfte őt hátulról. Olyan is aranyos volt, de mindössze csak pár pillanatig, utána már rémunalmas volt. Hagytam elvérezni, miközben az itt kapott öltözettől megszabadultam és felvettem a sajátomat. A sráctól kapott fegyvert azért magamhoz vettem, a csigolyák roppanása kísérte a mozdulatot, amivel kihúztam a hátából.
A tulajdonképpeni küldetésem célja egy kis datacron volt, a kijutás pedig biztosítva volt, hisz ahol bejöttünk ott mentem ki, tudva a kijutás módját és a csapdák pontos helyét és kikerülésük módját.
A településen már csak holtestek voltak, még néhány kiáltás hallatszott a közeli erdőből. Kommlinken adtam jelentést az apámnak, hogy jöjjenek értem, és amíg ezt vártam addig zenét hallgattam. Semmi sem nyugtatóbb, mint a szívemnek kedves zene egy halom hulla látványvilágával.
Képességei:
Chagrian:
- Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.

Urdrarr:
- Kék bőrszín.
- Erőérzékenység.

Erő jártasságok:
- Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont

Szakértelmei:
- Sith padawan képzés
- Alkímiai ismeretek
- Ősi urdrarr nyelv ismerete


Képek:A hozzászólást Ravohra Tirgir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 07 Szept. 2017, 03:33-kor.
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Siqsa Povoxa

Témanyitás by Werda on Szer. 06 Szept. 2017, 23:28

Adatlap:
Szint: 1. szint
Pont: 10.

Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont

Felszerelés:
- Vibrovívótőr (Vibrorapier) – 400 kr.

Kredit: 100 kr.

Különleges képességek:
Chagrian:
- Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.

Urdrarr:
- Kék bőrszín.
- Erőérzékenység.

Pontok: 10. pont
Elhasznált: 9. pont
Maradt: 1. pont

_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
Halloween-i kaland: Daniel Washington
BB kaland: Aeyaj’gamu
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Siqsa Povoxa

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 07 Szept. 2017, 08:12

Elfogadva.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Siqsa Povoxa

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 29 Okt. 2017, 19:17

A Mandaloriai birodalom kidolgozásáért kapsz +1 pont jutalmat.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Siqsa Povoxa

Témanyitás by Werda on Vas. 12 Nov. 2017, 01:07

Karakter neve: Siqsa Povoxa
Kaland címe: Hidegháború 1.: A Czerka Részvénytársaság
Játékostárs(ak) neve(i):  Zerae'remur'arez, Tormen Lurien
Kalandmester: Kaylyn Rix
Kezdő reag: Ilum
Záró reag: Ilum

Kaland tartalma: A legutolsó küldetésemből egyenesen ebbe az újabba dobtak be. Nem éppenséggel a legkellemesebb társasággal lettem összezárva, ennek legjobb példája az az idióta, aki úgy gondolta, hogy milyen menő lesz attól, ha pár apró fémdolgot röptet felém. Persze utólag ezt honoráltam is, de az már más kérdés. Az első konfrontációnk holmi nagyobb méretű kutyaszerű lényekkel történt, akik az ősi urdrarr nyelvet beszélték, és még az Erőt is képesek voltak úgy ahogy használni. A háromból kettőt kellett én kinyírjak, habár ezt csak úgy tehettem meg, ha az egyiket a védelmemen belül engedtem, mert másképp eléggé patt helyzet alakult ki, ez viszont azzal járt, hogy egy elég szép harapást kaptam az oldalamba, a harapó fél viszont a fejét adta ezért. Ezek után a másik dögöt is különösebb gond nélkül el tudtam intézni. A másik csaj, aki még velünk jött és akivel legalább lehetett mit kezdeni, pedig megölte a harmadikat. Közben a csapat is ismét háromra bővült (a harc alatt a srác nem tudom merre lehetett, de lenne pár ötletem mit csinálhatott lányos zavarában).
Tovább mentünk, de ezzel csak azt értük el, hogy az események felgyorsultak. Szellemlények jelentek meg (akikhez egy ügyes kis rúgással a srácot közelebbi ismeretségbe intéztem), nemsokkal ezután valaki megszakította a kapcsolatunkat az Erővel, először egy árnyalak jelent meg, majd hirtelen a saját mesterem lett belőle és számon kért, valamint fojtogatni kezdett. Mikor pedig már azt hihettük, hogy ennyivel vége, a fojtogatás abba maradt és erővillámok következtek majd ájulás.
Egy hadihajón tértem magamhoz, utálkozó tisztek társaságában, útban Korribanra. Pillanatok múlva Halálosztagosok jelentek meg, akik közölték, hogy a császár, a mesterem és az urdrarrok java része halott. Valamint ránk is ez a sors vár. Ebben biztos lehettem, hisz a másik csajt elég szépen mellkasba lőtték. Próbáltam több információt kicsikarni belőlük ezekről a dolgokról, de a szemem sarkából láttam, hogy valaki jelet ad a tüzelésre, és ezt követően már csak a lézernyalábokat és a velük járó fájdalmat éreztem, majd jött a sötétség.
Az ébredést először kétkedően fogadtam, hiszen semmivel sem tért el attól, amit eddig tapasztaltunk. Persze ez megváltozott mikor két személy jött be, és az egyik elmondta, hogy egy kísérlet önkénytelen önkéntes résztvevői voltunk, ahol valamiféle hallucinogén szert teszteltek. Annak cseppet sem örültem, hogy rajtunk tették mindezt, ráadásul anélkül, hogy szóltak volna róla. Habár nincs kizárva, hogy az apám tudott róla, csak nem avatott be. A lényeg, hogy sikerrel jártak, vagy sem, ezt nem osztották meg velünk, viszont egy nagyobb összeg ütötte a markunkat. Minden felszerelésünk épen megmaradt és pénzt is kaptunk, hát nem egy win-win szituáció?


Bővítés: A cseppet sem kellemes kaland után, élvezhettem apám kiértékelő beszédét. Megvoltak rá a módszerei, hogy kiszedjen belőlem minden momentumot, és nem is próbálta meg elkerülni ezt a lépést, úgyhogy megfelelő mennyiségű tortúra után, már bőven felhívhatta a figyelmemet a hibáimra. Nem mintha nem tudtam volna róluk én is pontosan eleget, de így már többet is, mint amennyit kellett. Viszont mondatni jutalmat is kaptam, illetve ha pontosabb akarok lenni, akkor egy módot arra, hogy hogyan tudjam bővíteni a tudásomat. Az ősi urdrarr nyelv használata nem volt gond, hisz azt már egy ideje tanulom, de így is voltak bizonyos iratok, amiket nem tudtam elolvasni, nem volt meg rá a technikám. Most viszont az apám szánt rám, a hű de fontos, idejéből, és napokat töltött azzal, hogy megtanítson rá, hogyan kell varázskönyveket meg varázstekercseket olvasni. Annyira nem volt durva, mintha egy újabb nyelvet kellett volna megtanuljak, de eltartott egy kis ideig, míg rájöttem a nyitjára, azután meg rettenetesen könnyű volt.
Az Ilumon szerzett sérülésből okulva, még ha az nem is volt valódi, jobbnak láttam valamilyen módon növelni a saját védelmemet, mindazon kívül, hogy továbbra is gyakoroltam a vívást. Ezt pedig úgy tudtam megtenni, hogy költöttem abból a pénzből, amit az egész hercehurca után kaptunk. Tulajdonképp végül három felé lehet osztani a kiadásaimat. Elsősorban egy könnyű páncélt vettem, személyre szabottat, ami habár első ránézésre egyszerű szövetnek tűnhetett, főleg távolról, viszont ha valaki közelebbről megnézte láthatta a tulajdonképpeni fém részeket is. Különböző szenzorokkal is ellátták, mint mozgásérzékelő, levegő szenzor és még egy hőmérő is helyet kapott benne, ami pedig a vizuális kijelzést illette, a hozzá tartozó tiara szerű fejrészen lehelyezett gomb biztosította a kijelző megjelenítését és eltüntetését, amolyan visor szerűen. Egy teljes sisak kényelmetlen lett volna számomra, és nem volt okom elrejteni a kilétemet, ha ilyesmit akartam arra ott volt az öltözethez tartozó csuklya. Amit a páncélon kívül kellett vennem, az egy övet amelyen több eszköz vagy más olyan dolog is elfért amit általában magammal viszek. Például fegyverek. Ha pedig a fegyvereknél tartunk, akkor a második nagyobb kiadásom ehhez kötődik. Beletelt némi kutakodásba és keresgélésbe, mire találtam egy olyan távolságibb fegyvert, amit szeretnék, és mindezt olyan forrásból ami megbízhatónak is mondható. Meg kell mondanom, hogy nem okozott csalódást, sem az akitől vettem, sem pedig az amit vettem. Természetesen nem keveset kellett gyakorolnom az új fegyverrel, főleg, hogy az elején a legtöbb sérülést magamnak okoztam, és nem ritkán komolyabbakat, mint azt szerettem volna. De ezzel jár, ha valaki olyan ostort vásárol, ami akár ölésre is képes, sok más előnye mellett.
Amire még sok pénzt ki kellett adnom azok alapanyagok voltak. Mérgek és ellenmérgek alapanyagai. Ezeket már piacokról szereztem be, vagy magán forgalmazóktól, úgy, hogy megbizonyosodtam egészen pontosan, hogy amit veszek, az az-e amit venni akarok. Ez volt az a kategória amiben nem engedhettem meg hibaszázalékot. A legapróbb dolognak is végzetes következményei lehettek, és rám nézve volt ez gond, hisz méreggyártás szempontjából az esetleges próba személyek sorsa biztos halál volt. Akár így, akár úgy.
Egész pontosan hétféle mérget sikerült összehozni. Az ezekhez szükséges recepteket az apám által rendelkezésemre bocsájtott tekercsekből szereztem meg, és kezdésnek nem is voltak rosszak. Olyan, ami biztos halált okoz ellenszer hiányába, mindössze egy volt, viszont a többinek is elég jelentős hatása volt, ami bizonyos szituációkban kifejezetten hasznos lehet. Vagy megfelelő szituációkat képezhet. Az ellenszerek készítése viszont már nehezebb volt, hiszen általában azokhoz már nem voltak receptek, azokra magamnak kellett rájönnöm elég sok holtest felhalmozása után. Viszont volt egy tekercs, ami recept helyett, egy technikát tartalmazott. A tanulási folyamatot pedig egészen extrémen terveztem meg. Meditációval kellett elérnem azt, hogy az Erő segítségével a szervezetem méregtelenítse a testemet, amihez pedig mérget kellett bevinni. Gyengébb mérgekkel dolgoztam, ráadásul az ellen méreg is kéznél volt. Az elején mindig szükségem volt az ellenméregre, maximum egy-két alkalom lehetett amikor nem, ám napok és hetek múltán, már felesleges volt az ellenméreg. Mondhatni teljesen kész voltam egy újabb akcióra.

Kaland jutalma: 2 pont + 10.000 kredit

§--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------§

Adatlap:
Szint: 2. szint
Pont: 13.

Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont
- Ráolvasás - 2. szint /2. pont + engedély Nefitől
- Méregtelenítés - 2.szint /1. pont

Felszerelés:
- Vibrovívótőr (Vibrorapier) – 400 kr.
- Könnyű harci páncél - 1000 kr.
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő: 500 kr. (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: 500 kr. belégzésre alkalmas,(egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) +200 kr. mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 kr.
- Oxigén minőség kijelzése 50 kr.
- Hőmérő 50 kr.
- Öv - 100 kr.
- 7 x Méreg - 700 kr.
Mérgek:

Folyékony halmazállapotúak, a szervezetbe kell jussanak a hatás kifejtéséhez. (Ha csak bőrrel érintkezik nem fejti ki a hatását.) Szállításuk fiolában történik, kis mennyiségben.A szervezetbe jutástól számított 2-3. körben kezdik el kifejteni a hatásukat és 3-4. körig tart.
- 1. méreg: Tájékozódási zavart okoz. Sárga színű.
- 2. méreg: Izomgörcsöt okoz. Sötétzöld színű.
- 3. méreg: Vad hangulatingadozást okoz. Sötétvörös színű.
- 4. méreg: Fáradtságot és letargiát okoz, majd zsibbadást, izomfájdalmat, végül teljes paralízist. Világoskék színű.
- 5. méreg: Hallucinációt okoz, csak a hallásra hat. Barna színű.
- 6. méreg: Rövid távú emlékvesztést okoz, és gátolja a racionális gondolkodást. Fehér színű.
- 7. méreg: Növeli a fizikai erőt és kitartást, viszont minden esetben halálos kimenetelű rövid időn belül. Fekete színű. (átlagos személy számára halálos, szóval jk-nak, vagy neves npc-nak max eszmélet vesztét, vagy állóképességtől függően azt sem okoz, de egy sima katonát, embert/idegent stb simán megölhet)
- 7 x Ellenméreg - 700 kr.
- Sokkoló ostor - 1500 kr.

Kredit: 4.750 kr.

Különleges képességek:
Chagrian:
- Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.

Urdrarr:
- Kék bőrszín.
- Erőérzékenység.

Pontok: 13. pont
Elhasznált: 12. pont
Maradt: 1. pont

Könnyű páncél (csuklyát és tiarát oda kell képzelni):


Sokkoló ostor használat közben:


A hozzászólást Werda összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 12 Nov. 2017, 10:53-kor.

_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
Halloween-i kaland: Daniel Washington
BB kaland: Aeyaj’gamu
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Siqsa Povoxa

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 12 Nov. 2017, 10:51

Elfogadva:
Ráolvasás: 50%-n áll jelenleg.
Méregtelenítés: 50%-n áll jelenleg.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Siqsa Povoxa

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 18 Dec. 2017, 15:09

A megírt bővítésért (Birodalmi bürokrácia) +1 pontot kapsz.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Siqsa Povoxa

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.