Siqsa Povoxa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Siqsa Povoxa

Témanyitás by Ravohra Tirgir on Szer. 06 Szept. 2017, 23:28

Név: Siqsa Povoxa
Egyéb név(i): „Lord Srax kis kedvence”
Faj: Hybrid (ebből a Chagrián a legerősebb, majd az Urdrarr)
Nem:
Jellem: Kívülről nyugodt, megfontolt, taktikus. Belül lázadó.
Születési helye és idő: ME 14, Korriban
Kor: 16 év
Család:
- Lord Srax (apa, mester)
- Srage'womu'dutthuo (anya, halott)
- 9 névtelen halott testvér
- Sok génalany
Foglalkozás/kaszt: Sötét Jedi Padawan
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: Aranysárga
Haja színe: -
Bőre színe: Kék
Különleges ismertetőjel: Kék bőr, szarvakban végződő nyúlványok, hosszú fejlemezek, hosszú fekete villás nyelv.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges.

Életrajza:
Az életem évekkel a születésem előtt el lett tervezve. Legalábbis bizonyos részeiben. Lord Srax, az apám, idejekorán rájött, hogy nem lesz mindig nagyhatalmú és erős sötét jedi úr, és szépen lassan kialakult a fejében a terv, hogy miként adhatná tovább a tudását és az erejét a megfelelő személynek. A többi úrban és a tanítványaiban alapból nem bízott, más gyerekét nem akarta maga mellé venni, és ezzel látszólag a lehetőségei be is záródtak. Egy nyugtalanabb éjszaka alkalmával viszont egyfajta vízióként jelent meg elméjében a megoldás. Az egyik legnagyobb alkimista volt a birodalomba, egyetlen szavára tudósok egész sora ugrott és tette, amit kellett, így a hosszú, de kifizetődő projekt elindult. Sok sikeres és kevésbé sikeres kísérlet követte egymást egészen addig, amíg a megfelelő formula ki nem alakult, és már csak egyetlen fontos alapanyag hiányzott, ami nélkül az utód nem lehetett tökéletes. Egy tiszta vérű Urdarr. Szerencsére erre is megvolt a megfelelő mód, hogy politikailag is korrekt legyen és a lehető legkevesebb kérdést tegyenek fel ez ügyben. Létrejött a politikai házasság, és az apám az első lehetőséget megragadva vette át az uralmat az „anyám” tudata felett. Ezután hónapokig orvosi vizsgálatok és felkészülések vártak rá, majd mikor az immáron tökéletes formula elkészült és elkezdődhetett az orvosi megtermékenyítés. Nehéz és hosszú hónapok következtek. Az apám azért várta a sikert, hogy a hatalmas ereje és tudása biztosítva legyen, a tudósok és orvosok pedig azért, hogy ne legyen az életük rendkívül rövid.
A szülést az „anyám” nem élte túl. Ez lehet annak az oka, hogy egész rendesen felvágták. Lényeg, ami a lényeg, hogy egy kisebb tartálynyi ebihalszerű valamit szedtek ki belőle. Ezek voltunk mi, én és a testvéreim. A szűkös hely miatti aggodalmat hamar megoldotta az apám, hisz miután az anyám testét eljuttatta a laborjába további kísérletekhez, az után a tartályunkhoz fordult és első dolga volt felmérni, hogy melyikünk rendelkezik erőhasználati jártassággal. Tíz kicsi ebihalból egyedül maradtam, hisz kilenc további testvéremet könyörtelenül és gondolkodás nélkül hajították ki. Selejtek voltak mindnyájan.
Mikor annyira megnőttem, hogy elhagyhattam a tartályt, már készen volt a teljes nevelési program. Az apám úgy döntött, hogy nem fogok a többi kis kölyökkel járni az akadémiára, hanem a kezdetektől a kezébe veszi a nevelésem. Nagyon hamar megtanultam, hogy mi az a gyűlölet, hisz a legapróbb hibát sem tolerálta túlságosan. Gyakran ütött meg, vagy kínzott a maga módján, így hamar kialakult a gyűlöletem vele szembe, meg úgy általában mindenkivel szembe.
A tanításai viszont nem voltak haszontalanok. Bevezetett a kardvívás alapjaiba, az erő fortélyaiba és az alkímiát sem hagyta ki. Egy idő után mégis csak elvitt a sötét jedi akadémiára, de nem azzal a szándékkal, hogy ott okítsanak. Le kellett győznöm az összes tanítványt. Ezt megszervezte nekem. Képzettnek képzettek voltak, de elég sokan alulmaradtak, akik viszont képesek voltak állni a sarat velem szemben azokat az apám magához vette. Aki esetleg fölénybe került velem szemben, azt megölte, én pedig kínzást kaptam a veszteségért.
Az egyetlen rövid időszak, amikor tényleg amolyan apaként viselkedett velem az volt, mikor az ősi urdrarr nyelvet tanította meg. Elmondása alapján ezzel adta a lehető legnagyobb hatalmat a kezembe, bár ebből én semmit nem éreztem. Ezt az esemény viszont beködösítette az, amikor elvette a fénykardomat. Persze lehet, hogy kicsit túllőttem a célon mikor a fél laborját leromboltam vele és a tudósainak és orvosainak egy részét apró kis darabkákba vágtam, mert nem akarták felfedni előttem a születésem körülményeit. És ez még a kisebbik büntetés volt.
A nagyobb csak ez után következett, meg az után, hogy végighallgattam a dühöngését és túléltem a kínzásait. Elküldött valami ismeretlen kis bolygóra, egyedül, fegyver nélkül, hogy találjak meg neki valami ősi urdrarr ereklyét. Mondanom sem kell, hogy két lépést nem tettem meg a fránya erdőbe, amikor is hagynom kellett magam, hogy el tudjanak fogni és egy cellába bevágni. Természetesen a cuccaimat is elvették és egy szürke kis testre feszülős kezeslábast kaptam, meg egy pár karperecet. Normál esetben megöltem volna mindet, de szükségem volt arra, hogy információhoz jussak, és ez egy roppant jó ötletnek tűnt. Persze a kis tudatlan egyszerű emberek egyből azon kezdtek el tanakodni, hogy majd váltságdíjat kérnek értem, vagy megölnek, vagy eladnak egy fejvadásznak. Mintha nem egy olyan idétlen bolygón lennénk, ahova még a galaxis hírei is fél éves késéssel jutnak el. De hát mit is várnánk egy olyan helytől, amit csak azért nem zargatnak, mert nincs amiért. Semmi nagyobb nyersanyagforrás, vagy fontosabb hely. Egy-egy őrjárat jár erre max, hogy a köztársaságiak ne telepedjenek meg itt és kész.
Már azon kezdtem gondolkodni, hogy egyszerűen kitörök innen és megölök mindenkit, majd átkutatom a magam módján a bolygót, amikor megjelent egy fiú. Sötétedéskor jött. Amikor meglátott majd kiestek a szemei, és akkor bekattant, hogy ő lehet az én tökéletes informátorom. Csak annyi dolgom volt, hogy eljátsszam a bajba jutott kislányt.
Eleinte csak nézett, én meg eljátszottam, hogy oda se figyelek lá. Aztán néhány nap múlva már eljutottunk odáig, hogy bemutatkozott és megkérdezte a nevemet. Aztán egyre többször lopakodott be és beszélgettünk. Elmeséltem neki az életemet, természetesen átszínezve kicsit, hogy valóban bajbajutottnak tűnjek. Meg is lett a hatása, hisz hamarosan már azt tervezgette, hogy hogyan juttathatna ki engem. Közbe-közbe egy-két dolgot azért én is kértem tőle. Csupán pár növényt és ilyesmit. Olyan dolgokat, amik egy kis őrjítő méreghez tökéletesek voltak.
Időbe telt, amíg minden megvolt, de végül felfedtem neki a nagy kijutási tervet. Odaadtam a mérget, altató álnéven, hogy öntse bele a vízforrásba, ezzel létrehozva a megfelelő lehetőséget a kiszabadításomra. A nap második felére már rendesen lehetett hallani a felfordulást a településen. A fiú ijedten rohant a cellámhoz, meglepetésemre a cuccaimmal, és kiszabadított. Elmondta, hogy a terv rosszul sült el, mindenki egymás torkának esett (ami a célom is volt) és, hogy az egyetlen biztos hely, egy régi rom a közelben. Már épp felugrottam volna örömömben, amikor egy fegyvert nyomott a kezembe. Ez igazán meglepő volt, és legszívesebben ki is nyírtam volna vele őt rögtön, de még szükségem volt rá.
Ki kellett harcolnunk magunkat a településről, majd el a templomig, de az számomra nem jelentett különösebb gondot, a fiú viszont több kisebb-nagyobb sérülést is szenvedett, de úgy látszott elég jó motiváció volt számára az, hogy engem kellett megmentenie. A kis naiv.
Egészen a romokig elvezetett, amikről hamar fel lehetett ismerni, hogy valamikor urdrarr építmény állhatott itt, csupán az nagyon régen volt és az óta eléggé tönkre ment. Némán követtem, miközben elmagyarázta, hogy már évek óta ez a kedvenc helye és, hogy tudja, melyik csapda hol van, és mit csinál, és hogyan kerülhetjük el. Egészen a központi csarnokig elbarangoltunk így és ott meg is láttam, amiért jöttünk.
Élveztem látni azt az arcot, amit vágott, amikor az általa adott fegyver átdöfte őt hátulról. Olyan is aranyos volt, de mindössze csak pár pillanatig, utána már rémunalmas volt. Hagytam elvérezni, miközben az itt kapott öltözettől megszabadultam és felvettem a sajátomat. A sráctól kapott fegyvert azért magamhoz vettem, a csigolyák roppanása kísérte a mozdulatot, amivel kihúztam a hátából.
A tulajdonképpeni küldetésem célja egy kis datacron volt, a kijutás pedig biztosítva volt, hisz ahol bejöttünk ott mentem ki, tudva a kijutás módját és a csapdák pontos helyét és kikerülésük módját.
A településen már csak holtestek voltak, még néhány kiáltás hallatszott a közeli erdőből. Kommlinken adtam jelentést az apámnak, hogy jöjjenek értem, és amíg ezt vártam addig zenét hallgattam. Semmi sem nyugtatóbb, mint a szívemnek kedves zene egy halom hulla látványvilágával.
Képességei:
Chagrian:
- Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.

Urdrarr:
- Kék bőrszín.
- Erőérzékenység.

Erő jártasságok:
- Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont

Szakértelmei:
- Sith padawan képzés
- Alkímiai ismeretek
- Ősi urdrarr nyelv ismerete


Képek:A hozzászólást Ravohra Tirgir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 07 Szept. 2017, 03:33-kor.
avatar
Ravohra Tirgir
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Siqsa Povoxa

Témanyitás by Ravohra Tirgir on Szer. 06 Szept. 2017, 23:28

Adatlap:
Szint: 1. szint
Pont: 10.

Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont

Felszerelés:
- Vibrovívótőr (Vibrorapier) – 400 kr.

Kredit: 100 kr.

Különleges képességek:
Chagrian:
- Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.

Urdrarr:
- Kék bőrszín.
- Erőérzékenység.

Pontok: 10. pont
Elhasznált: 9. pont
Maradt: 1. pont
avatar
Ravohra Tirgir
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Siqsa Povoxa

Témanyitás by Kaylyn Rix on Csüt. 07 Szept. 2017, 08:12

Elfogadva.

_________________
Kaylyn Rix - erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; Morwen Avenay, Silhana Lolaes'ra, Lairorellen Verenwar
"Most ezzel azt akarod mondani Kaylyn, hogy kizsebelted, amíg azzal volt elfoglalva, hogy agyon verjen?"
Mesélői, Aayn Seca Ayehe (template-s), Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak, Hiuval Dorat, Leyla Darmo'an
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Kaylyn Rix
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 392
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Siqsa Povoxa

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.