Jalea Fiwi Fry

Go down

Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 17 Szept. 2017, 20:32

Név: Jalea Fiwi Fry
Egyéb név(i): Zöldike, Fiwi (ezt a nevet használja)
Faj: Mirialan (humanoid)
Nem:
Jellem: szabadszellemű
Születési helye és idő: ME 20, Mirial
Kor: 22 év
Család: egyedülálló, az eredeti családról nem tud semmit
- Arrik Dorvin – fogadott bátyja, él
Foglalkozás/kaszt: csempész/szállítmányozó (üzletemberszerűen), szürke Jedi
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: színes, eredetileg fekete
Bőre színe: sárgászöld
Különleges ismertetőjel: tetoválásai, az arcán felül van egy a vállán, ilyen van Drex-nek és Strex-nek is
Egészségi állapot/ betegségek: sebhelyek vannak a testén ruha alatt, adrenalin-függő

Életrajza:
Jalea Fiwi Fry, aki a Fiwi nevet szereti használni huszonkét évvel korábban született a Mirial nevű bolygón. Nem sok mindenre emlékszik ebből a korából, igazából semmire, hiszen még járni sem tudott, amikor a Jedi rend egyik tagja felfedezte, hogy a lány kellően fogékony az Erőre, így magával vitte Coruscantra. Itt ugyanaz lett a „sorsa” mint a többi növendéknek, elsőként is bekerült az egyik csoportba, ahol az alapokat tanulták. Megtanultak meditálni, vigyázni az érzelmeikre, használni az Erőt. Az érzelmek moderálása nem igen ment Fiwi számára, mivel roppant temperamentumos leányzó volt, egy igazi örökmozgó, aki egy pillanatra sem tudott megállni. Mindig kereste a veszélyt és az meg is találta őt. Röviden, folyamatosan gond volt vele és a tanulásban is lemaradt a többi diákkal szemben, egy idő után a többség elkerülte, mert ha vele voltak, akkor az ő eredményük is romlott és a lánnyal ellentétben ők szerettek volna Jedik lenni, míg Fiwi-t nem különösebben érdekelte mindez. Ennek fényében valahogy nem is volt olyan meglepő, hogy míg a vele egyidősek többsége 10-12 éves korukban mind mesterre leltek és padawanok lettek tanoncságuk után, addig Fiwi-nek nem akadt tanítója. Ahogyan lenni szokott az efféle tanítványokkal továbbra is a Köztársaságon belül maradnak és az AgriCorps-hoz kerülnek, vele is így lett, a Naboo-ra vezényelték, hogy az egyik mezőgazdasági telepen dolgozzon és valószínűleg mezőgazdasági munkásként élje le az életét. De a sors nagyon nem így akart. Tizenegy éves volt, amikor ide került és már az első adandó alkalommal „összebarátkozott” a nála egy évvel idősebb Such Traves-el. A barátkozás annyira talán nem jó szó, de mindig az antiszociális fiú társaságát kereste a lány, úgy vélte, hogy az egyetlen normális személy itt.
Egy évvel később ME 8-ban a Naboo-t támadás érte a Birodalom részéről, még egy sötét jedi is megjelent itt az embereivel. Az itt levő bukott tanoncok kis része átállt és velük ment, néhány főt elraboltak, a többieket lemészárolták. Fiwi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett miközben igyekezett megtalálni Such-ot – akiről mind a mai napig nem tudja, hogy mi lett vele. A következőkből nem sok emléke van, rémlik neki, hogy egy szakállas, hosszabb hajú, jóképű fickó és egy fiatal majdnem a lánnyal egyidős megmentik és magukkal viszik. Elég sok időt töltött bacta-tartályban, szinte az egész teste tele lett hegekkel mire kikerült onnan, de élt. Újra kellett tanulnia járni és finom mechanikai mozgásokat a kezeivel. Mint megtudta egy Gerr’IUs nevű szürke jedi mester és a tanítványa Drexer Ragnos mentették meg, amikor arra jártak és észlelték a támadást. Mint megtudta jelenleg a Nagoon Tanítványai Rendnél volt, akik befogadták. Itt ismerte meg a másik fiatal srácot is Jonathan Skrex-et, aki a későbbi nagymester Gamion Khun tanítványa volt. A két fiú és a lány között jó barátság szövődött, Drex jól megértették egymást, mert jellemben hasonlítottak egymásra, bár Fiwi nem volt annyira elszállva magától. Jól jött, hogy ott volt velük Skrex is, ő legalább visszafogta a másik két tanítványt józanságával.
Fiwi a következő éveket itt töltötte, bár az Erőhasználati dolgokban nem mutatott előrelépést a lány, még a mestere is inkább útjára engedte, hogy belőle soha sem lesz lovag, annyit tud, amivel valószínűleg nem bukik át a sötét oldalra, de ennél többet nem lehet belőle kicsikarni. Így inkább nekilátott más dolgokat tanulni, mechanikát, teherhajó vezetést, pénzügyi dolgokat, hogy a helyiek hasznára legyen. Olyan tizenhat-tizenhét éves volt ekkor, ME 4-ben. Noha a Nagoon Tanítványai engedték, hogy maradjon a rendnél és Tudnál, de ő úgy döntött, hogy ideje volt távoznia, hogy még több tapasztalatra tegyen szert. Mivel a bolygó egyik frakció területére sem esik, így nehézkes volt fuvart szereznie, de végül is sikerült. A Hutt űrben kötött ki, messze a háborútól. Az ügyességével, leleményességével és azzal, hogy jó szerencsejátékos jó pár barátot szerzett, ahogyan ellenségeket is. Egy fajtársa karolta fel végül Arrik Dorvin nevű fiatal csempész férfi, aki a húszas éveinek elején járt. Tőle tanult meg szinte mindent, rendesen teherhajót vezetni, sugárpisztollyal lőni, logisztikát, illetve a kettős könyvelést is. Az évek során, amíg kitanulta a csempészet csínját-bínját, amikor csak tudott visszalátogatott a Tundra és HoloNet-en is tartotta a két barátjával a kapcsolatot. A jelleme miatt nem egyszer került bajba, de szerencsére Arrik mindig ott volt, hogy kihúzza a csávából. Rávette a férfit, hogy mi lenne, hogyha időnként szállítanának dolgokat a Tundra, mindenfélét, amire a Nagoon-nak szüksége lehetett. Így ezzel sikerült folyamatos kapcsolatot kiépítenie a renddel, hogy ezzel is viszonozza azt, hogy ők mentették meg és tanították, ameddig tudták.
A háború végével a Nagoon-nál is változások álltak be, a korábbi nagymester Gerr’IUs lemondott a címéről és egykori tanítványa, Gamion Khun lett az egyik Nagymester, Fiwi egykori megmentője pedig eltűnt még azelőtt, hogy a tanítványának, Drex-nek, Fiwi egyik barátjának oktatását befejezte volna. Gamiontól a lány kapott egy hajót is, így a fogadott bátyjától, Arriktól különválva saját maga függetlenül kezdett dolgozni. Amikor csak tudta a két barátját is magával vitte, velük is nem egyszer került jó nagy pácba, ahonnan csak a hajó miatt és persze nagyban Skrex jelleme miatt tudták megúszni a dolgokat. Fiatalok voltak, övék a jelen és a jövő, legalább is Fiwi így gondolta, miközben imádta az éles, feszült és életveszélyes helyzeteket. A Tund-on nyitott egy üzletet is, egy kisebbet, itt vette fel a megrendeléseket a csempészethez és egyéb legális szállítmányozáshoz.
Az utóbbi néhány standard hetet távol töltötte a Tundtól és a barátaitól, mert a Birodalmi űrből csempészett több fordulóval fegyvereket és alkoholt a Köztársaság területére, de most, hogy végzett mindezekkel, a hajójával, aminek időközben a Nagoon Fénye nevet adta visszatért a bolygóhoz, hogy ismét csatlakozzon a két barátjához és remélhetőleg újra elmennek valahova innen… bajba kerülni.

Képességei:
Erőképességek:
 Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru haladó; Dun Möch, kezdő))
 Telekinézis: * 1 pont
 Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
 Szabadulás * 1 pont
 Meditáció * 0pont
 Erőérzékelés * 0pont
 Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Szakértelmei:
Erőhasználónak elég pocsék a leányzó, alig tudta azt is megtanulni, amit tud, szinte esélytelen, hogy ennél valaha jobb lesz. Azonban a szerencsejátékokhoz, teherhajó vezetéshez, mások átveréséhez remekül ért, ahogyan a pénzügyekhez, logisztikához, könyveléshez – főleg a kettős könyveléshez – is. Ért ahhoz, hogy robotokat buheráljon, ahogyan teherhajókat is, nem jön rosszul, ha valami bedöglik. Átlagos számítógép-használói ismeretei vannak. Akrobatikus mozgása van, amire a faji képessége és az ataru tanulása is rátesz. Fénykardot ritkán használ, a legjobb szerinte, ha ez nem derül ki, így kitanulta a sugárpisztolyok használatát.

Külső:
_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 17 Szept. 2017, 20:33

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Erő alkalmazások:
 Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
 Telekinézis: * 1 pont
 Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
 Szabadulás * 1 pont
 Meditáció * 0pont
 Erőérzékelés * 0pont
 Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6000 credit/hó bevétel

Kredit:
Alap: 500 credit
Elköltött: 500 credit
Fennmaradó: 0 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 26 Márc. 2018, 00:01

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Ami elromolhat, el is romlik
Játékostárs(ak) neve(i): Drexer Ragnos, Jonathan Skrex
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Devaron
Záró reag: Devaron

Kaland tartalma:
Fiwi, akárcsak a többiek szakadó esőben tértek magukhoz, mindenük fájt, nem igen emlékeztek semmire attól kezdve, hogy a Kamino-ra értek. Khun nagymester küldte el őket a Kamino-ra, hogy ott egy zsoldostól hozzanak el három datapadot, amin a Nagoon számára fontos információk vannak. Az még megvolt, hogy landoltak a bolygón, a zsoldos egy Ithoriai – pörölyfejű – illető volt. valaki még reklamált is azon, hogy esik az eső ezen az átokverte óceánbolygón, majd sötétség… egészen az ébredésig. Miután összeszedték magukat elindultak a legközelebbi városhoz, ahol megtudták, hogy három cathar volt az, aki elvitte a hajójukat, náluk látták. Szerencsére volt az Intergalaktikus Bankár Klánnak kirendeltsége, így Fiwi tudott pénzt kivenni maguknak, így tudtak szállást kivenni, illetve élelmet, és kérdezősködni is. Sikerült is a három cathar nyomára bukkanni némi információvásárlás után. Még nem hagyták el a bolygót, így egy várossal odébb be is tudták érni őket. némi csetepaté után visszafoglalta a trió a droid segítségével a hajót, minden felszerelésük megvolt. Mint kiderült a hármasnak azaz alak tartozott, akitől Gamion információkat akart, így úgy vélte a cathar család, hogy majd a trió törleszt nekik. Fuvart szerettek volna a Kamino-ról, így a három szürke jedi felajánlotta, hogy elviszik őket, ami hiba volt. Később gázzal kábították el őket, majd itt kihajították. Ha nem cselekedtek volna gyorsan, akkor még a hajót is elvesztették volna. A három Cathar-t leadták a bolygó hatóságánál, majd az információval, amit alapból haza kellett volna vinniük a Tund-ra vissza is tudták vinni Khun nagymesternek.

Bővítés:
Ami a Kamino-i kiruccanást illette azt Fiwi nagyon, de nagyon el akarta felejteni. Kishíján mindenüket bukták, ami nagyon, de nagyon kellemetlen lett volna. Még szerencse, hogy minden a lehető legjobban alakult végül és vissza tudtak menni a Tundra. Nem akart volna úgy Khun nagymester elé állni, hogy semmijük sincs, mert mindent elhagytak. De szerencsére ez nem történt meg.
A következő fél éve teljesen átlagosan és szokványosan telt el, mivel ő maga nem számított különösebben padawannak, inkább csak besegített a rendnek, így nem sokat tanult. Ellenben inkább a világot látta. Természetesen folyamatosan hozott friss árukat a Tundra a rend számára, mindezt fizetség nélkül, hiszen nagyon sokat köszönhetett nekik, úgy érezte még mindig, hogy tartozik nekik ennyivel. Tovább folytatta a legális és mellette az illegális üzletelést is, azaz a csempészést is. Mostanság igyekezett a vevőinek és alkalmazóinak a körét bővíteni minden téren. A fél év alatt lassanként kezdett annyi pénzt összegyűjteni, hogy majd vehessen magának egy saját űrhajót is és ne mindig a Nagoon-ét használja, még akkor sem, hogyha azt örömmel adták neki oda.
Eleinte főleg csak a hutt űr „északi” peremvidékén dolgozott, hiszen azon túl volt a Tund is, de a félév során egyre jobban bemerészkedett a Hutt űr mélységébe és már előfordult, hogy Nar Shaddaa-ról is szállított, illetve oda is vitt mind legális, mind pedig csempészárut. A két legjobb barátjáról Drexer-ről és Skrex-ről sem feledkezett meg, amikor csak tudott a két jómadárral is a lehető legtöbb időt igyekezett eltölteni és fuvarozta őket a hajóval, ahova csak kellett a küldetéseik miatt.
Egyik alkalommal éppen Nar Shaddaa-n volt az egyik kocsmában, amikor meghallotta, hogy hamarosan indul a Kessel Run-on egy nagyobb akció, amiben a birodalmiakat akarják megkárosítani. Jól is fizetnek, a Kesselről kell a mandaloriai határon belülre elvinni a fűszert, hogy honnan tovább szállítsák. Mivel éppen semmilyen más dolga nem volt, így Cutie-val együtt a hajójukkal elindult oda, hogy részt vegyen ezen az eseményen.
Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Erő alkalmazások:
 Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
 Telekinézis: * 1 pont
 Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
 Szabadulás * 1 pont
 Meditáció * 0pont
 Erőérzékelés * 0pont
 Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit

Kredit:
Alap: 36.500 credit
Elköltött: 1.500 credit
Fennmaradó: 35.00 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1314
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.