Jalea Fiwi Fry

Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 17 Szept. 2017, 20:32

Név: Jalea Fiwi Fry
Egyéb név(i): Zöldike, Fiwi (ezt a nevet használja)
Faj: Mirialan (humanoid)
Nem:
Jellem: szabadszellemű
Születési helye és idő: ME 20, Mirial
Kor: 22 év
Család: egyedülálló, az eredeti családról nem tud semmit
- Arrik Dorvin – fogadott bátyja, él
- Drex Ragnos - Gerr fia - legjobb barát - él
- Jonathan Strex - legjobb barát, Khun nagymester padája, él
Foglalkozás/kaszt: csempész/szállítmányozó (üzletemberszerűen), szürke Jedi
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: színes, eredetileg fekete
Bőre színe: sárgászöld
Különleges ismertetőjel: tetoválásai, az arcán felül. ami fajára is jellemző egyébként,  van egy a vállán, ilyen van Drex-nek és Strex-nek is
Egészségi állapot/ betegségek: sebhelyek vannak a testén ruha alatt, adrenalin-függő
Jalea Fiwi Fry WQfxgER

Életrajza:
Jalea Fiwi Fry, aki a Fiwi nevet szereti használni huszonkét évvel korábban született a Mirial nevű bolygón. Nem sok mindenre emlékszik ebből a korából, igazából semmire, hiszen még járni sem tudott, amikor a Jedi rend egyik tagja felfedezte, hogy a lány kellően fogékony az Erőre, így magával vitte Coruscantra. Itt ugyanaz lett a „sorsa” mint a többi növendéknek, elsőként is bekerült az egyik csoportba, ahol az alapokat tanulták. Megtanultak meditálni, vigyázni az érzelmeikre, használni az Erőt. Az érzelmek moderálása nem igen ment Fiwi számára, mivel roppant temperamentumos leányzó volt, egy igazi örökmozgó, aki egy pillanatra sem tudott megállni. Mindig kereste a veszélyt és az meg is találta őt. Röviden, folyamatosan gond volt vele és a tanulásban is lemaradt a többi diákkal szemben, egy idő után a többség elkerülte, mert ha vele voltak, akkor az ő eredményük is romlott és a lánnyal ellentétben ők szerettek volna Jedik lenni, míg Fiwi-t nem különösebben érdekelte mindez. Ennek fényében valahogy nem is volt olyan meglepő, hogy míg a vele egyidősek többsége 10-12 éves korukban mind mesterre leltek és padawanok lettek tanoncságuk után, addig Fiwi-nek nem akadt tanítója. Ahogyan lenni szokott az efféle tanítványokkal továbbra is a Köztársaságon belül maradnak és az AgriCorps-hoz kerülnek, vele is így lett, a Naboo-ra vezényelték, hogy az egyik mezőgazdasági telepen dolgozzon és valószínűleg mezőgazdasági munkásként élje le az életét. De a sors nagyon nem így akart. Tizenegy éves volt, amikor ide került és már az első adandó alkalommal „összebarátkozott” a nála egy évvel idősebb Such Traves-el. A barátkozás annyira talán nem jó szó, de mindig az antiszociális fiú társaságát kereste a lány, úgy vélte, hogy az egyetlen normális személy itt.
Egy évvel később ME 8-ban a Naboo-t támadás érte a Birodalom részéről, még egy sötét jedi is megjelent itt az embereivel. Az itt levő bukott tanoncok kis része átállt és velük ment, néhány főt elraboltak, a többieket lemészárolták. Fiwi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett miközben igyekezett megtalálni Such-ot – akiről mind a mai napig nem tudja, hogy mi lett vele. A következőkből nem sok emléke van, rémlik neki, hogy egy szakállas, hosszabb hajú, jóképű fickó és egy fiatal majdnem a lánnyal egyidős megmentik és magukkal viszik. Elég sok időt töltött bacta-tartályban, szinte az egész teste tele lett hegekkel mire kikerült onnan, de élt. Újra kellett tanulnia járni és finom mechanikai mozgásokat a kezeivel. Mint megtudta egy Gerr’IUs nevű szürke jedi mester és a tanítványa Drexer Ragnos mentették meg, amikor arra jártak és észlelték a támadást. Mint megtudta jelenleg a Nagoon Tanítványai Rendnél volt, akik befogadták. Itt ismerte meg a másik fiatal srácot is Jonathan Skrex-et, aki a későbbi nagymester Gamion Khun tanítványa volt. A két fiú és a lány között jó barátság szövődött, Drex jól megértették egymást, mert jellemben hasonlítottak egymásra, bár Fiwi nem volt annyira elszállva magától. Jól jött, hogy ott volt velük Skrex is, ő legalább visszafogta a másik két tanítványt józanságával.
Fiwi a következő éveket itt töltötte, bár az Erőhasználati dolgokban nem mutatott előrelépést a lány, még a mestere is inkább útjára engedte, hogy belőle soha sem lesz lovag, annyit tud, amivel valószínűleg nem bukik át a sötét oldalra, de ennél többet nem lehet belőle kicsikarni. Így inkább nekilátott más dolgokat tanulni, mechanikát, teherhajó vezetést, pénzügyi dolgokat, hogy a helyiek hasznára legyen. Olyan tizenhat-tizenhét éves volt ekkor, ME 4-ben. Noha a Nagoon Tanítványai engedték, hogy maradjon a rendnél és Tudnál, de ő úgy döntött, hogy ideje volt távoznia, hogy még több tapasztalatra tegyen szert. Mivel a bolygó egyik frakció területére sem esik, így nehézkes volt fuvart szereznie, de végül is sikerült. A Hutt űrben kötött ki, messze a háborútól. Az ügyességével, leleményességével és azzal, hogy jó szerencsejátékos jó pár barátot szerzett, ahogyan ellenségeket is. Egy fajtársa karolta fel végül Arrik Dorvin nevű fiatal csempész férfi, aki a húszas éveinek elején járt. Tőle tanult meg szinte mindent, rendesen teherhajót vezetni, sugárpisztollyal lőni, logisztikát, illetve a kettős könyvelést is. Az évek során, amíg kitanulta a csempészet csínját-bínját, amikor csak tudott visszalátogatott a Tundra és HoloNet-en is tartotta a két barátjával a kapcsolatot. A jelleme miatt nem egyszer került bajba, de szerencsére Arrik mindig ott volt, hogy kihúzza a csávából. Rávette a férfit, hogy mi lenne, hogyha időnként szállítanának dolgokat a Tundra, mindenfélét, amire a Nagoon-nak szüksége lehetett. Így ezzel sikerült folyamatos kapcsolatot kiépítenie a renddel, hogy ezzel is viszonozza azt, hogy ők mentették meg és tanították, ameddig tudták.
A háború végével a Nagoon-nál is változások álltak be, a korábbi nagymester Gerr’IUs lemondott a címéről és egykori tanítványa, Gamion Khun lett az egyik Nagymester, Fiwi egykori megmentője pedig eltűnt még azelőtt, hogy a tanítványának, Drex-nek, Fiwi egyik barátjának oktatását befejezte volna. Gamiontól a lány kapott egy hajót is, így a fogadott bátyjától, Arriktól különválva saját maga függetlenül kezdett dolgozni. Amikor csak tudta a két barátját is magával vitte, velük is nem egyszer került jó nagy pácba, ahonnan csak a hajó miatt és persze nagyban Skrex jelleme miatt tudták megúszni a dolgokat. Fiatalok voltak, övék a jelen és a jövő, legalább is Fiwi így gondolta, miközben imádta az éles, feszült és életveszélyes helyzeteket. A Tund-on nyitott egy üzletet is, egy kisebbet, itt vette fel a megrendeléseket a csempészethez és egyéb legális szállítmányozáshoz.
Az utóbbi néhány standard hetet távol töltötte a Tundtól és a barátaitól, mert a Birodalmi űrből csempészett több fordulóval fegyvereket és alkoholt a Köztársaság területére, de most, hogy végzett mindezekkel, a hajójával, aminek időközben a Nagoon Fénye nevet adta visszatért a bolygóhoz, hogy ismét csatlakozzon a két barátjához és remélhetőleg újra elmennek valahova innen… bajba kerülni.

Képességei:
Erőképességek:
 Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru haladó; Dun Möch, kezdő))
 Telekinézis: * 1 pont
 Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
 Szabadulás * 1 pont
 Meditáció * 0pont
 Erőérzékelés * 0pont
 Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Szakértelmei:
Erőhasználónak elég pocsék a leányzó, alig tudta azt is megtanulni, amit tud, szinte esélytelen, hogy ennél valaha jobb lesz. Azonban a szerencsejátékokhoz, teherhajó vezetéshez, mások átveréséhez remekül ért, ahogyan a pénzügyekhez, logisztikához, könyveléshez – főleg a kettős könyveléshez – is. Ért ahhoz, hogy robotokat buheráljon, ahogyan teherhajókat is, nem jön rosszul, ha valami bedöglik. Átlagos számítógép-használói ismeretei vannak. Akrobatikus mozgása van, amire a faji képessége és az ataru tanulása is rátesz. Fénykardot ritkán használ, a legjobb szerinte, ha ez nem derül ki, így kitanulta a sugárpisztolyok használatát.

Külső:
Jalea Fiwi Fry IWwSNVv
Jalea Fiwi Fry XoxesSV
Jalea Fiwi Fry Ab9xxpy
Jalea Fiwi Fry Q9fdCbB

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 17 Szept. 2017, 20:33

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Erő alkalmazások:
 Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
 Telekinézis: * 1 pont
 Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
 Szabadulás * 1 pont
 Meditáció * 0pont
 Erőérzékelés * 0pont
 Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6000 credit/hó bevétel

Kredit:
Alap: 500 credit
Elköltött: 500 credit
Fennmaradó: 0 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 26 Márc. 2018, 00:01

Jalea Fiwi Fry KrhbYSH

Jalea Fiwi Fry 2tr0Tu9


Feltöltés később.


A hozzászólást Rhyssa Edaara Quillan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Júl. 2018, 17:16-kor.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 08 Júl. 2018, 00:03

Jalea Fiwi Fry 5U622FL

Jalea Fiwi Fry 2tr0Tu9


1. korszak:
Jalea Fiwi Fry TJpXAv2


01. Ami elromlik el is romolhat (Magánkaland, félbeszakadt)
02. Első bővítés (bővítés, befejezett)
03. Kessel Run (korszakkaland, befejezett)
04. Második bővítés (bővítés, befejezett)
05. Szellemek (korszakkaland, befejezett)
06. Harmadik bővítés (bővítés, befejezett)
07. A jelen bűnei (korszakkaland, befejezett)
08. Pihenőnap (párhuzamos, félbeszakadt)
09. Negyedik bővítés (bővítés, befejezett)
10. A jövő ígérete (korszakkaland, befejezett)
11. Pihenőnap megint (párhuzamos, tart)
12. Ötödik bővítés (bővítés, befejezett)
13. Két világ határán (korszakkaland, tart)


A hozzászólást Rhyssa Edaara Quillan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 28 Jún. 2019, 08:27-kor.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 14 Júl. 2018, 17:16

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Ami elromolhat, el is romlik
Játékostárs(ak) neve(i): Drexer Ragnos, Jonathan Skrex
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Devaron
Záró reag: Devaron

Kaland tartalma:
Fiwi, akárcsak a többiek szakadó esőben tértek magukhoz, mindenük fájt, nem igen emlékeztek semmire attól kezdve, hogy a Kamino-ra értek. Khun nagymester küldte el őket a Kamino-ra, hogy ott egy zsoldostól hozzanak el három datapadot, amin a Nagoon számára fontos információk vannak. Az még megvolt, hogy landoltak a bolygón, a zsoldos egy Ithoriai – pörölyfejű – illető volt. valaki még reklamált is azon, hogy esik az eső ezen az átokverte óceánbolygón, majd sötétség… egészen az ébredésig. Miután összeszedték magukat elindultak a legközelebbi városhoz, ahol megtudták, hogy három cathar volt az, aki elvitte a hajójukat, náluk látták. Szerencsére volt az Intergalaktikus Bankár Klánnak kirendeltsége, így Fiwi tudott pénzt kivenni maguknak, így tudtak szállást kivenni, illetve élelmet, és kérdezősködni is. Sikerült is a három cathar nyomára bukkanni némi információvásárlás után. Még nem hagyták el a bolygót, így egy várossal odébb be is tudták érni őket. némi csetepaté után visszafoglalta a trió a droid segítségével a hajót, minden felszerelésük megvolt. Mint kiderült a hármasnak azaz alak tartozott, akitől Gamion információkat akart, így úgy vélte a cathar család, hogy majd a trió törleszt nekik. Fuvart szerettek volna a Kamino-ról, így a három szürke jedi felajánlotta, hogy elviszik őket, ami hiba volt. Később gázzal kábították el őket, majd itt kihajították. Ha nem cselekedtek volna gyorsan, akkor még a hajót is elvesztették volna. A három Cathar-t leadták a bolygó hatóságánál, majd az információval, amit alapból haza kellett volna vinniük a Tund-ra vissza is tudták vinni Khun nagymesternek.

Bővítés:
Ami a Kamino-i kiruccanást illette azt Fiwi nagyon, de nagyon el akarta felejteni. Kishíján mindenüket bukták, ami nagyon, de nagyon kellemetlen lett volna. Még szerencse, hogy minden a lehető legjobban alakult végül és vissza tudtak menni a Tundra. Nem akart volna úgy Khun nagymester elé állni, hogy semmijük sincs, mert mindent elhagytak. De szerencsére ez nem történt meg.
A következő fél éve teljesen átlagosan és szokványosan telt el, mivel ő maga nem számított különösebben padawannak, inkább csak besegített a rendnek, így nem sokat tanult. Ellenben inkább a világot látta. Természetesen folyamatosan hozott friss árukat a Tundra a rend számára, mindezt fizetség nélkül, hiszen nagyon sokat köszönhetett nekik, úgy érezte még mindig, hogy tartozik nekik ennyivel. Tovább folytatta a legális és mellette az illegális üzletelést is, azaz a csempészést is. Mostanság igyekezett a vevőinek és alkalmazóinak a körét bővíteni minden téren. A fél év alatt lassanként kezdett annyi pénzt összegyűjteni, hogy majd vehessen magának egy saját űrhajót is és ne mindig a Nagoon-ét használja, még akkor sem, hogyha azt örömmel adták neki oda.
Eleinte főleg csak a hutt űr „északi” peremvidékén dolgozott, hiszen azon túl volt a Tund is, de a félév során egyre jobban bemerészkedett a Hutt űr mélységébe és már előfordult, hogy Nar Shaddaa-ról is szállított, illetve oda is vitt mind legális, mind pedig csempészárut. A két legjobb barátjáról Drexer-ről és Skrex-ről sem feledkezett meg, amikor csak tudott a két jómadárral is a lehető legtöbb időt igyekezett eltölteni és fuvarozta őket a hajóval, ahova csak kellett a küldetéseik miatt.
Egyik alkalommal éppen Nar Shaddaa-n volt az egyik kocsmában, amikor meghallotta, hogy hamarosan indul a Kessel Run-on egy nagyobb akció, amiben a birodalmiakat akarják megkárosítani. Jól is fizetnek, a Kesselről kell a mandaloriai határon belülre elvinni a fűszert, hogy honnan tovább szállítsák. Mivel éppen semmilyen más dolga nem volt, így Cutie-val együtt a hajójukkal elindult oda, hogy részt vegyen ezen az eseményen.


Jalea Fiwi Fry 00120

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit

Kredit:
Alap: 36.500 credit
Elköltött: 1.500 credit
Fennmaradó: 35.00 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 14 Júl. 2018, 17:17

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Kessel Run (3. korszakkaland)
Játékostárs(ak) neve(i): Qui-Genua Non, Tirvuk Sheron és Claye Jaro
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Kessel Run
Záró reag: Kessel Run

Kaland tartalma:
Fiwi még mindig nem tudja, hogy miért is volt olyan ostoba, hogy elvállalja ezt a feladatot. Talán unalom, talán csak fel akart vágni a többieknek. Nem tudja ő mag sem. A Kesselre vezető út még normális volt és könnyű. Arra igazán remek volt, hogy megismerje az utat, visszafelé sejtette, hogy nem sokat fognak látni belőle. A megérkezés után a felpakolás még rendben zajlott, de a káosz már a végén elszabadult. Megérkeztek a Birodalmiak és a hajókat akarták ellenőrizni. Fiwi és Qui fénykarddal vetettek ennek véget, itt sikerült zsákmányolnia egy rohamosztagos sisakot és egy E-11-et. A felszállás után máris elvesztették a negyedik hajónak a kapitányát, akit elfogtak a birodalmiak.
A bolygóról való kijutás után egy rövidke csata után megléptek egy csillagromboló elől, majd az ugrási pont előtt egy másodiktól is. Itt azonban a negyedik hajót elvesztették. Innen ködbe jutottak, amin át érkeztek. Már aggódott amiatt, hogy mi lesz a köd után a birodalmi ellenőrzőponton, de amikor odaértek, akkor megdöbbenve látta, hogy az ellenőrzőpont szét volt lőve. A lehető leggyorsabban akart átjutni ezen a részen, amint a túloldalra ért a többiekkel együtt meglátta a hatalmas méretű ionágyúval felszerelt hajót. Épp az utolsó pillanatban tudott elugrani és úszta meg azt, hogy elpusztuljanak.

Bővítés:
A szállítmányt végül sikerült leszállítani és meg is kapta a fizetséget érte. Ő maga nem kívánt élni a vendéglátással, így miután még ha tudta aznap este meghívta a fiúkat az italra, amit ígért, aztán lefeküdt aludni. Másnap még elköszönt tőlük, majd az itt haladó kereskedelmi úton keresztül visszament a hutt űrbe, onnan pedig a Tundra.
A hazaérkezése után az egyik első dolga az volt, hogy igyekezett utána járni, hogy melyik frakciónak a hajójába botolhattak bele a Kessel Run-on, azonban hiába szánt heteket, hónapokat erre a kérdésre, semmivel sem jutott előrébb. Hiába kereste meg a kapcsolatait, senki sem tudott semmit. Igazából mindenki ugyanolyan tanácstalanul állt a dolgok előtt, mint ő maga is. annyit tudott meg, hogy a Birodalmiak még szigorúbban járőröznek azóta, így tényleg igaza lett azoknak, akik végül is azt mondták, hogy ők az elsők, akik úgy mentek végig a Kessel Run-on, hogy sokkalta nagyobb a fenyegetettség ott. Vagy épp az utolsók, akik még azt hitték, hogy eléggé nyugodtan tehetik meg mindezt.
Neki nem volt arra lehetősége, hogy pihenéssel töltse az idejét, hiszen legális fuvarozással is foglalkozik, így ehhez is tért vissza. Voltak, akik megkeresték a korábbiak fényében, hogy menjen nekik is fűszert csempészni, de ezeket a lehető legkevésbé sem akarta megtenni. Éppen emiatt új hirdetést is írt a cégéhez, hogy SOHA TÖBBÉ NEM VÁLLAL KESSEL RUN-T. és ez fontos volt. Éppen ezért készített új cégtáblát is, amibe beleírta mindezt és így tette ki újra a HoloNet-re.
Amikor éppen nem üzleti ügyei voltak, akkor továbbra is igyekezett a srácokkal lógni, Drexer-rel és Skrex-el, az örök barátokkal. Most túlságosan sok elfoglaltsága volt egyébként, így az erőhasználói tanulmányait ezúttal hanyagolta. Amiket tudott, azokat gyakorolta persze, és ha igényelték a barátai, akkor edzett is velük. Nem is olyan rég a fogadott bátyja, Arrik kereste fel holohíváson keresztül, hogy megtalálta az évszázad üzletét. A lány már itt aggódott, hogy ebből mi fog kisülni. Arrik tudta, hogy Fiwi egy ideje keres egy droidot, ami tud nehezet cipelni, de harcolni is, illetve akár a hajón kisegítő pilótának is használható. Emiatt a lány el is utazott Nar Shaddaa-ra, ahol kiderült, hogy egy K-2SO típusú droidról van szó. Eléggé nagy ellenérzései voltak a dologgal kapcsolatban, hiszen egy lopott átprogramozott imp droidról volt szó. De végül is meggyőzték, hogy vegye meg.
Cutie nem lelkesedett amiatt, hogy egy ekkora csúnya fekete droid lett az új társuk, de végül is az első néhány közös feladat után kiderült, hogy kissé szarkasztikus, de alapvetően jópofa volt a programozása Kaytoo. Messze nem volt olyan, mint amit egy birodalmi exdroidtól várt volna a lány és még jól el is lehetett vele beszélgetni, ha éppen nem volt más Fiwivel az úton.
Annak ellenére, hogy a Kessel Run-t a Nakar'tuur űrállomást többször is útba ejtette, ha épp arra volt feladata.

Reklám a céghez: (cég holonet felülete)
Jalea Fiwi Fry MpqNg7J

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 2. szint
Pont: 12 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett

Kredit:
Alap: 70.500 credit
Elköltött: 15.600 credit
Fennmaradó: 54.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 12 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 2 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 17 Okt. 2018, 00:04

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Szellemek (4. korszakkaland)
Játékostárs(ak) neve(i): Claye Jaro
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Nakar’tuur űrállomás
Záró reag: Nakar’tuur űrállomás

Kaland tartalma:
Fiwi ezen kalandja szerencsére – az ő szemszögéből – nem volt túl eseménydús és fegyvert sem kellett használnia. A Nakar’tuur űrállomáson volt, ahol kiderült, hogy meglopták. Itt összetalálkozott két ismerősével, Claye-val és Qui-val. A shi’ar férfi hamar távozott tőlük, hogy nem akar bajt erőhasználó révén, de Claye segített neki abban, hogy megtalálják ki lopta meg őket, mert a két férfi is így járt. Először a kereskedelmi negyedbe mentek, ahol a páros összetette, hogy mi alapján szűkítsék a köröket, hogy hol kezdjék a dolgot. Az egyik nagy felvásárlóhoz, lerakathoz mentek, ahol kiderült, hogy sok gyógyszer tűnt el nem csak Fiwi-é. Ezen nyom alapján indultak el és keresték meg a kórházakat. Volt egy olyan is, ami évek óta elhagyatott. Így a páros ezt ment el megnézni. Ott egy csoport menekült defelt találtak, ők voltak azok, akik szellemként lopkodták a dolgokat, hogy megtudjanak élni. Rabszolgaként hozták őket, de képesek voltak megszökni, azóta itt bujdostak. Claye és Fiwi természetesen segítettek nekik kijutni innen és eljuttatni őket a Tundra, hogy ott leljenek új otthonra. A defelek vezetőjének még egy jó ötlete is volt arra, hogy miként szerezhetne a páros pénzt is, amivel éltek is.Jalea Fiwi Fry Ncft6Mg

Bővítés:
Jalea Fiwi Fry EFaSit9A munka után, hogy elvitték a defeleket és a Tundon új otthont kaptak Fiwi felvetette Claye-nek, hogy dolgozhatna neki. Nem szó szerinti főnöki-alkalmazott viszonyt kell érteni, hanem annyit, hogy a férfi besegít neki időnként a szállításban, csakis a legálisban és ezért havonta 5.000 creditet kapna. Lényegében veszélytelen munka, ami arra lenne jó, hogy így Fiwi tudná bővíteni az ügyfelei számát, amivel idővel Claye is több pénzt kaphatna. Nem fog neki parancsolgatni, ha valamit nem akar elvinni, mert zavarja, nem tetszik neki stb, akkor azt nem muszáj. Szerencsére a férfi belement mindebbe ezen feltételekkel, így megvolt Fiwi első alkalmazottja, vagyis inkább munkatársa. Ezzel egy időben megvásárolta az eddigi üzlete melletti helységet is, illetve az űrkikötő egyik dokkját is – ami lényegében egymás mellett volt – így bővítette a cégét is ezáltal. Azzal, hogy társult Claye-val az is előnyös volt, hogy így mind a kettejüknek hirtelen több ügyfele lett. Igaz ez több papírmunkával és hasonlóval is járt, de egyáltalán nem bánta, hiszen legalább az álma is teljesült, hogy végre igazán beindulhat ezáltal a cége. Ennek köszönhetően rengeteg terve lett, hogy miket is akar majd végrehajtani, megvalósítani a későbbiekben. Többek között a
fogadott bátyját is felkereste, hogy neki nem lenne-e kedve most, vagy majd később hasonlóképpen neki dolgozni, mint Claye is. Tudta, hogy a férfinak most nemrég ölték meg a munkaadóját és éppen munkát keres. Arrik roppant büszke volt a lányra, hogy ilyen magasra vitte, annak idején ugyanis ő hozta be ebbe a munkába, és most pedig Fiwi jutott magasabbra. Természetesen örömmel segített neki, míg Claye a szállításban, addig Arrik a papírmunkában főleg, hiszen Fiwivel sokkal jobban
ismerték egymást és jobban bíztak egymásban. Így ezzel Fiwinek máris nem volt olyan sok munkája. Így is bőven volt, hiszen még Arrik ügyefelei is bekerültek a rostába. Arrik és Claye valószínűleg maximum akkor találkoztak, amikor a csillagködről kívül érkezett kapitány árúért jött és azt a másik mirialantól vette át, ha Fiwi éppen nem ért rá. De mivel az idejének zömét most úgyis itt töltötte a Tundon Toonga városban, így ez is ritkás volt. Arra egyáltalán nem volt ideje, hogy az Erőhasználattal, vagy ilyen irányú tanulással foglalkozzon, de ezt nem is bánta, azt csinálta, amit szeretett, neki mindez tökéletes volt most így. Kénytelen volt további droidokat is vásárolni, amik segítettek neki a hajók karbantartásában, illetve a boltéban, ezenfelül kellett egy protokoll droid is, ami segített a tárgyalásoknál, illetve a szerződések fordításában, megírásában. Annak köszönhetően, hogy a munka beindult egyre kevesebbszer kellett csempészmunkával foglalkoznia, mivel már a legális üzletből is bejött bőven annyi bevétel, hogy remekül ellegyenek. Ha Arrik, vagy pedig Claye akartak csempészkedni azt hagyta, az ő dolguk volt, de saját magának nem volt rá ideje. Kezdett gondolkodni, hogy második boltot is nyisson valahol, egy tá-Jalea Fiwi Fry Bc8Gk3w
volabbi bolygón, de ez egyelőre későbbi project maradt. Ahhoz már kezdett hozzászokni, hogy időről időre neki kell elmennie valahova tárgyalni és nem pedig hozzá jönnek az ügyfelek, ez most sem volt másképp. Nem kellett ugyan messzire mennie, mert a közelben volt Sriluur nevű bolygó, ahol egy potenciális ügyfél adott időpontot a nőnek. Ugyan hallotta, hogy többen tűnnek el erre, fejvadászok, csempészek, roncsvadászok, de mivel önmaga üzletemberként, kereskedőként egy, így nem aggódott…

Szakértelmek változás:
Az utóbbi hónapokban hála a nagyobb üzletnek több tapasztalatot szerzett üzletvezetés, üzletkötés, alkudozás terén. Gyakorlottabb lett a logisztikában, adó- és pénzügyekben, illetve az efféle törvények ismeretében szerte a csillagködben.

Jalea Fiwi Fry 00120

Az aktuális kalandon 2 pontot és 10k creditet kapott

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 2. szint
Pont: 14 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 7 pontos üzlet: 10.000 credit/hó bevétel (októbertől, 15k lenne, de 5.000-t fizet minden hónapban Claye-nek)
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett
- 3db PIT droid – 4.500 credit
- Protokoll droid – 1.500 credit

Kredit:
Alap: 83.500 credit
Elköltött: 21.600 credit
Fennmaradó: 61.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 14 pont
Elhasznált: 14 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 18 Feb. 2019, 00:00

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Hidegháború 5 – A jelen bűnei – Vajon ki a leggyorsabb?
Játékostárs(ak) neve(i): Claye Jaro, Xirq Gribes, Chamm Varr'ighat
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Sriluur
Záró reag: Sriluur


Kaland tartalma:
Ami azt illeti ez a küldetés nem volt és nem is lesz Fiwi kedvencei között. Azért ment, hogy tárgyalásokat folytasson arról, hogy errefelé is szállítson a cégével árukat, amikor a tárgyalásról a hajójához visszamenet leütötték és elrabolták. Megkötözve, kipeckelt szájjal nagyon rossz állapotban, hőségben ébredt fel. Sikeresen kiszabadította magát és rájött, hogy egy vonaton van. másokat is látott itt holtan, ő maga nem akart meghalni, így elindult, hogy megtudja mi történt vele és azt is, hogy hol van. tovább haladt több kocsival, közben belefutott két olyanba, akiknek köze lehet az elrablásához. Ezeket nagy nehezen sikerült leütnie, kiütnie, mert nagyon rossz állapotban volt. Amikor a kisebbik páncéljába bújt látta meg a régóta megszűntnek hitt Exchange tért vissza. Az páncélban, amit szerzett eljutott a vonat elejéig, ahol még valakit kiütött. Senkit sem ölt meg, nem akarta őket bántani annak ellenére se, amit vele tettek. Itt tudta meg, hogy hol van, majd letudott menekülni a járműről, majd K-2SO-t és Cutie-t hívni, akik rövid úton kimentették a végig nagyon rossz állapotban levő Fiwit, akit el is vittek a bolygóról ezek után. Az első útjuk a legközelebb eső orvosi űrállomás volt, hogy a fiatal nőt rendbe tudják ott hozni.Jalea Fiwi Fry B40oBn2

Bővítés:
A következő nagyjából két és fél hétben Fiwi az egyik orvosi állomáson, egészen pontosan űrállomáson töltött kellemesnek nem mondható időt. Mint kiderült elég súlyos agyrázkódása volt, az orra eltört, ahogyan az arccsontja is több helyen, illetve az állkapcsa is megrepedt és elvesztett pár fogat. Ezeket még itt az állomáson pótolták. Pár bordája megrepedt és kisebb belső sérülései is voltak és egy-két felszíni sebe a Sriluur-i mocsokban és porban elfertőződött. Így tényleg elég sokat kellett
Jalea Fiwi Fry EM51zXl itt vendégeskednie. A végén már halálra unta magát és folyamatos kapcsolatban volt a fogadott bátyjával. Közben holohívásokon keresztül igyekezett utána járni annak, hogy hol és merre bukkanhatott még fel az Exchange. Aggasztónak találta, hogy így a semmiből történt meg mindez. általában szoktak jelek lenni, de itt nem, ráadásul egyből nagyban csinálták a dolgokat, mindez pedig zavarta. Már csak azért is, mert arrafelé is ténykedtek, ügyködtek, amerre ő maga, Claye, vagy éppen a bátyja szokott fuvarokat szállítani. Nem akarta, hogy bármelyik személy is veszélybe kerüljön emiatt. Emiatt, amit megtudott, hogy feltámadt az alvilági szervezet és erre ténykednek, ezzel kapcsolatban Claye-nek is küldött üzenetet, hogy különösképp legyen óvatos és figyeljen mindezekre majd, nehogy úgy járjon, ahogyan ő. Még úgyis küldte az üzenetet, hogy K-2SO-tól tudta, hogy a kapitányi is tud már részleteket, hiszen ott volt a bolygón és kereste őt. Miután visszatért a Tund-ra folytatta az üzleti dolgokat, amikbe a korábbiakban is belefogott. Egyre jobban és rutinosabban ment neki mindez. A Sriluur-i események után sem Arrik, sem pedig K-2SO nem akarta őt sehova sem engedni. Legalább is addig, amíg lelkileg is ki nem heveri
a történteket. Addig is inkább felvette a kapcsolatot ismerősökkel, olyanokkal, akik szívességet tartoznak neki, hogy mindent megtudjon erről a dologról. Akkor sem hagyta nyugodni, hiába repkedtek a hetek egymás után. Mondjuk mellette is volt otthon dolga, így bőven lefoglalta magát, nem lehetett mondani, hogy megszállottá vált volna. Azonban hetekkel később jött el ő az, ami miatt Arrik arra kérte, hogy maradjon itthon, akkor kezdett el összerezzenni és megijedni, ha valaki a háta mögé
került. Mindettől nem lett paranoiásabb, de a poszttraumás stressz kijött rajta. Így tényleg jobbnak látta, hogyha marad a biztonságot jelentő Tudon. Nekilátott annak inkább, hogy miként tudná tovább bővíteni a céget, főleg, hogyha saját maga inkább marad most itthon egy ideig, akkor valakinek csak el kellet végeznie a munkát. Beszélt és egyeztetett építéstervezővel, kivitelezővel is, hogy miként lehetne hatékonyan felhúzni itt raktárakat, és hasonlókat, hogy minél több helyük legyen, több árut lehessen szállítani. Így akkor majd a saját flottát is kellene bővíteni, nem is beszélve a pilótákról. Bőven volt dolga, hogy mindent megszervezzen. Közben persze nem felejtette el az Exchange ügyet sem. Több információt is kapott ezen üggyel kapcsolatban, de a legtöbbel semmire sem ment, mert mind zsákutca volt. Végül MU 4. második hónapjának elején, közepén kapott bíztató híreket, amikkel már lehet tényleg kezdeni is valamit. Ezek pedig arról szóltak, hogy az Exchange nagyon sokat mozgolódik az Onderon nevű bolygón, vagy annak környékén. Még az is lehet, hogy ott van a központjuk. Ezek után nem is volt kétséges, hogy mit fog tenni Fiwi. Igyekezett a lehető legjobban feltérképezni, hogy mit is lehet tudni erről a bolygó-Jalea Fiwi Fry BLw2X2d
ról. Nem sok mindent, csak annyit, hogy nagyon sokaknak került hirtelen a középpontjába, mert nem csak az Exchange-el kapcsolatban vannak itt dolgok. Mindenesetre értesítette Claye-t is, hogy az Onderon bolygó az, ahol lehet, hogy az Exchange központja van, ha erre jár, akkor vigyázzon, vagy kerülje el. valószínűleg saját maga odamegy üzleti útnak álcázva és próbál utánajárni a dolgoknak. Arrik persze nem örült ennek a lehetőségnek, mert aggódott, hogy megint úgy jár a lány, mint legutóbb, de azt muszáj volt belátnia, hogyha ezt nem csinálja végig Fiwi, akkor lehet, hogy soha sem heveri ki azt, ami a Sriluur-on történt.


Jalea Fiwi Fry 00120

Az aktuális kalandon 2 pontot és 10k creditet kapott

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 3. szint
Pont: 16 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 7 pontos üzlet: 10.000 credit/hó bevétel (októbertől, 15k lenne, de 5.000-t fizet minden hónapban Claye-nek)
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett
- 3db PIT droid – 4.500 credit
- Protokoll droid – 1.500 credit
- Könnyű harci páncél – zsákmányolt

Kredit:
Alap: 133.500 credit
Elköltött: 21.600 credit
Fennmaradó: 111.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 16 pont
Elhasznált: 14 pont
Maradt: 2 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 28 Jún. 2019, 08:25

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Hidegháború 5 – A jövő ígérete - A triumvirátus nyomában
Játékostárs(ak) neve(i): Claye Jaro
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Fény városa
Záró reag: Fény városa


Kaland tartalma:
Ami azt illeti, Fiwi-nek nem esett nehezére mindazt beismer, hogy ez nem volt álmai kalandja és igen, fejvadászt kellett volna fogadnia ahelyett, hogy saját maga ment akciózni. A bolygóra mindenesetre könnyedén elértek, azzal nem volt gond. Jalea Fiwi Fry IucdHrCA gondok után kezdődtek, ugyanis már az elején kiderült, hogy elég mélyre kell ásniuk ahhoz, hogy eljussanak az Exchange-hez. Először az űrkikötőhöz egyik legközelebbi kantinába mentek, ahol némi lefizetéssel sikerült is a „VIP” klubba belépőt szerezni. Itt már nagyon nem tetszett neki, főleg, hogy milyen szerepek szerint játszottak, de mivel tudni akarta az igazat, így ment tovább a belvárosba a klubba, ahol egy alulöltözött twi’lek nő hologram virított. Itt úgy tűnt egy ideig, hogy Claye leblokkolt, mert saját magának kellett az irányítást a kezébe venni. Odafent egy valószínűleg rabszolga rodián fogadta őket, aki még vázolta is a lehetőségeket. Eléggé úgy érezte, hogy csapdába estek, de végül is Claye megoldotta, hogy ne kelljen bedrogozniuk magukat lazulás címszóval. Itt merültek fel a további lehetőségek, amik még kevésbé tetszettek a nőnek, aki igazából már menekült volna innen, ha lehet. Titkon remélte, hogy lesz lehetősége lelépni és mintha az Erő meghallotta volna a kívánságát meg is történt mindez. de nem úgy, ahogyan akarta, Összeesett és egy Erőlátomásban volt része, ahol egy bolygó látott úgymond „feltámadni”. De ez a világ pedig átbukott a sötét oldalra, így Claye-vel együtt szinte szó szerint elmenekült a bolygóról. Szerencsére időben az ő biker vezetésének köszönhetően időben visszaértek a hajókhoz és elhagyták a bolygót. Ezek után ő egyenesen Tund-ra ment, meg sem szándékozott állni sehol sem.

Bővítés:
Természetesen amint már biztos helyen volt és nem érezte olyan félelmetesen a sötét oldal erejét sem, nekilátott utánajárni annak, hogy mi is történt a bolygón. Megtudta, hogy egy személy okozta a Nexus sötétbe fordulását és a birodalmiak is keresik. A többi birodalmi üggyel nem foglalkozott nem sok ügye volt a Mandaloriaiakkal sem a sithekkel egyébként sem. Ami jobban érdekelte az az Exchange volt, sikerült megtudnia, hogy nekik is menekülniük kellett, Jalea Fiwi Fry GRVmLOXfőleg azok után, hogy a bolygó Birodalmi rendszert vett fel és ők pedig nem nézik túl jó szemmel az olyan alvilági alakokat, mint az Exchange is. Az Exchange gyengülésének figyelése hosszabb távú project volt, így aztán foglalkozott minden mással is, ami többek között az volt, hogy tovább bővítse a vállalkozását és így végre a hajóparkot is, amivel dolgozik. Mindez és az építkezés is a Tundon több hónapnyi időt vett el. Új épületeket kellett felhúzni, vagy éppen a régieket kibővíteni. Éppen ezért a legtöbb idejét most itt a bolygón töltötte és a feladatokat is csak kiadta a bátyjának, vagy épp Claye-nek, esetleg bérelt pilótának. Igaz még így is sikerült elkerülnie mind Ragnos-t, illetve Jonathant is, mert amikor ő volt a bolygón, a fiúk nem. ez kissé morcossá tette. Nagyon örült volna annak, hogyha láthatta volna őket már. Ha ennek nem is, de legalább annak örülhetett, hogy a cége ügyei jól haladtak. De pont emiatt később még egy kicsit el is kellett utaznia, hiszen egyéb ügyek is voltak vele. A Tund messze esett szinte mindentől, ennek ellenére nem ment volna máshova Fiwi. Szóval mivel a hely messze esett mindentől, így emiatt kellett valahol egy iroda, ahol központibb helyen is megtalálhatóak. Ez pedig nem volt más, mint az ő esetében Nar Shaddaa. A Csempész hold. És igazából mindez roppant ironikus volt, mert úgy tér vissza arra a holdra, hogy nem illegális üzlettel, hanem teljes mértékben legálissal. Arra a helyre, ahol mindenki találkozik csempészárúval. Annyira nem is volt fontos, egy kellően jó helyen talált is egy irodát, amit ki is bérelt egy droiddal együtt, aki intézi majd ott az adminisztrációt és folyamatos kapcsolatban lesznek a Tunddal, így legalább még több megrendelése lehet. Jalea Fiwi Fry L6ZG2GfAmint ezzel is megvolt, akkor visszatért a Tundra, hogy tovább folytassa a cégterületének fejlesztését. Közben végre kapta a híreket is, hogy az Exchange hatalma némileg háttérbe szorult, mert egyre kevesebb helyen támadnak, csapnak le, úgy tűnt, hogy az Onderonon történtek mégiscsak súlyosan érintették őket, jobban, mint hinni lehetett elsőre. De ezzel tudta, hogy legalább arrafelé is elég biztosan lehet újra fuvarozást vállalni és nem kell aggódni, egyelőre. Mert nem volt kétsége afelől, hogy előbb, vagy utóbb úgyis feltámadnak és visszatérnek. Ami az egész dolgot, az építkezés és hasonlókat illette mire észbekapott Fiwi már nyár közepe volt lassanként. Ekkor volt Zakuul-on a Béke ünnepe is és mivel végre valahára itthon találta Jonathan-t is, így felpakolta a hajóra és meg sem állt az egyik legjobb barátjával addig, amíg el nem érkezett Zakuul-ra. Itt végre valahára rendesen tudtak beszélgetni is, csak amit mind a ketten sajnáltak, hogy Drexer nem volt ott velük, pedig vele lett volna teljes a társaság. Az itt kellemesen eltöltött pár nap után visszatértek a valóságba. Fiwi nagy örömére visszaérkezése után másnap érkezett meg a flottája két új hajója, egy közepes és egy nehéz szállítóhajó. A nehézzel csak „annyi” gond volt, hogy nem lehetett vele landolni a bolygón, mert akkor nem fog újra felszállni, így a legnagyobb hajója odafent keringett ezentúl bolygó körül, ha nem volt rá szükség. És ekkor futott be a hír is az Onderon-on látott látomásról, hogy megvolt a hely, amelyikről szól, és, hogy ott vannak állítólag a Császár gyermekei is. Az igazat megvallva ez egy olyan dolog volt, ami miatt úgy érezte, hogy érdemes félretenni az üzleti ügyeket és elmenni a Malachor V-re, ha már úgyis volt látomása az Onderon-on a helyről, akkor ő maga is meg akarja azt nézni…

Jalea Fiwi Fry 00120

Az aktuális kalandon 2 pontot és 10k creditet kapott

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 3. szint
Pont: 18 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett
- 3db PIT droid – 4.500 credit
- Protokoll droid – 1.500 credit
- Könnyű harci páncél – zsákmányolt
- Nagoon Szele - közepes teherhajó (200t) (50.000 credit)
- Behemót - nehéz teherhajó (500t) (100.000 credit)

Üzlet/cég:
- Fry szállítmányozás - cég leírás
- Fry Szállítmányozás – 10 pontos üzlet: 15.000 credit/hó bevétel (júliustól, 20k lenne, de 5.000-t fizet minden hónapban Claye-nek) (játéktéri topic)
- Fry szállítmányozás - piactéri topic
- Havi 250 credit kiadás, Nar Shaddaa-n kirendeltség fenntartása

Kredit:
Alap: 183.500 credit
Elköltött: 171.600 credit
Fennmaradó: 11.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 18 pont
Elhasznált: 17 pont
Maradt: 1 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.