Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Hétf. 02 Okt. 2017, 13:20

Árulás az elhagyatott házban
Következő körváltás: Október 7. SzombatHalloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Map

Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington


Október vége fele járunk, Grover’s Corner kisvárosa éppen a halloweenra készülget. Az amfiteátrumtól (narancs1) a Palmer térig tele van árusokkal, akik az évi Sütőtök Fesztiválra jöttek. Természetesen van tökkiállítás, ahol a város és a körülötte fekvő farmokon nőtt legnagyobb sütőtököket lehet megcsodálni. Természetesen különböző vásári játékok is vannak. Mindenfelé lehet látni gyerekeket játszani, nem messze persze a szüleiktől. Különböző korú párok sétálgatnak és nézelődnek, miközben több árus próbál nekik eladni valamit. Az anfiteátrumban a város kedvenc színdarabját fogják előadni hamarosan, az Our Town-t, amiben szereplő város erről helyről kapta a nevét. Ezen az utcán található még a városi múzeum is, amiben a város történetével ismerkedhetnek meg a turisták. Néhány kávézó és pub is nyitva van, de inkább csak kint kávézgatnak az emberek.

Akár hogyan is jöttetek a városba, erről a fesztiválról biztos tudtok. Egyrészt természetesen büszkén hirdetik a honlapjukon is, de a városba vezető úton és a vasútállomáson is ki van plakátolva. A város többi része szinte teljesen üres. Úgy tűnik a város lakosságának nagy része a tökfesztiválon mulat. Az elméletileg kísértett ház a város északi részén van.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 03 Okt. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, vásár ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Betrayal-Banner

Mint mások, Moira is tudta, hogy most van a kisvárosban a vásár/fesztivál is, ahogyan közeledtek Halloween felé. A mai napon érkezett meg – ha lehet – és egyelőre inkább még csak a városiakat faggatta és nem ment el a házhoz. Szüksége volt interjúalanyokra is a diplomához, így akit csak tudott, moteles, bolti eladó, a vásáron levő, itt élő idősebb személyeket igyekezett kifaggatni a helyi legendákról. Mindezeket, hogyha tudta, akkor nem csak meghallgatta, de fel is vette egy olyan kütyüvel, amit később elég csak usb-vel a számítógépére/laptopjára csatlakoztatni és lementődnek a hangfájlok, így ezeket később csatolni is tudja a diplomához. Kíváncsi volt még a színdarabra is, ami majd lesz, így ezért sem indult a házhoz. Ellenben, ha tudott, akkor vett forró teát, vagy kakaót, és sült gesztenyét, vagy sült tököt, attól függően, hogy melyiket tudott szerezni. Egyelőre keresett embereket, akiket még most megtudna interjúztatni a felmenés előtt. Látta, hogy csomó gyerek van itt, ahogyan a szüleik, de ő most megint egy láthatóan helyi egyedülálló, vagy párban levő idős személyt, személyeket keresett. Ha talált ilyet, akkor oda is megy, ha szükséges több személyhez is, abban az esetben, hogyha elhajtják.
- Jó napot, Moira Sheppard vagyok, a Torontói főiskola végzős bölcsészhallgatója. A diplomamunkámat kisvárosi legendákból írom. Tudna nekem mesélni a Házról, ami a város északi részén van?
Remélte, hogy kaphat pontosabb információkat, mint amik az interneten voltak, de mindenféle az eredeti legendához hozzátett információk is érdekelték, hiszen ezekkel együtt volt kerek a történet. Persze még ott volt a tény is, hogy az ilyen extra utólag hozzátett történetek is beleírhatóak a diplomába, mint miként változnak a legendák szájhagyomány útján.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 03 Okt. 2017, 00:44

Jay izgalmasnak nevezhető feladatot kapott. Utazzon el egy kisvárosba és írjon anyagot az ott tapasztalt Halloween-i ünnepről amiről egyébként is híres volt a hely. Ez egy áldásos időszak a szerkesztőség számára ugyanis annyi téma van, hogy dúskálnak benne. Egy ilyen riportot pedig jól meg lehet írni. Jay ami anyagot meg tudott szerezni a vásár és a város történetéről elolvasott és azt rendszerezgette az odaúton is. Megérkezve pedig természetesen bele vetette magát a forgatagba. Elkattintott pár fényképet, lejegyzetelt néhány dolgot amit látott, megnézte a tökkiállítást(az mondjuk nem volt túl izgalmas), elbeszélgetett az ottani gazdákkal, majd elment a vásárba szétnézni és vett néhány sütőtökös kekszet, de leginkább azért, hogy szóba elegyedhessen az árussal.
-Ez tök jó. Mindig itt szokott lenni a Grover's-i vásáron? Riporter vagyok és anyagot gyűjtök az újságomnak. Tudna mesélni valami jót?
Közvetlen és miközben beszél kedvesen mosolyog. Ez is hozzátartozik a munkájához. Az árusokkal beszélget főként, de néha meg-megszólít egy-egy magányos járókelőt is. Ha hall valami érdekeset azt egyből leírja.
Felszerelés:

hátizsák
fényképezőgép
laptop és hozzá tartozó cuccok
jegyzetfüzet, 2 toll, ceruza
mobil
íratok, lakáskulcs, okos kulcstartóval
tárca pénzzel
pár darab sütőtökös keksz
Ruházat:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Main-qimg-fd2eef0c6849d1efd5ccf9c26218898e-c

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Michael Nikostratos on Kedd 03 Okt. 2017, 20:31

~Charles~

Charles nagyon unta már a különféle históriákat arról, hogy az elhagyatott házban kísértetek vannak. Nem egyszer hallott már ilyesmiről a hírekben, a helyi gyerekek ijesztgették a népeket, vagy az is előfordult, hogy drogosok/hajléktalanok költöztek be, és ők zavarták meg a környezők nyugalmát. Ezt pedig nem hagyhatta. Utálta a munkakerülőket, a léhűtőket, akik másokon élősködnek, és nagyon jól tudta, hogy ahol egy hippi megfordul, ott hamarosan több is lesz. Nem akarta, hogy a csendes város eddig biztonságos, nyugalmas világát megzavarják tolvajok és bűnözők. Persze a rendőrség szokás szerint semmire sem volt jó, nem zavartatták magukat. Ezért a férfi néhány előkészített jointtal, Bettyvel - a sörétes puskájával - és Thomasszal, a pisztolyával elindult, hogy kizavarja ezeket a semmirekellőket a házból. Természetesen Gina, megbízható kése is nála volt, szóval felkészült a legrosszabbra - tudta jól, hogy a drogosok nem restek rátámadni azokra, kik a területüket veszélyeztetik. Ahogy kilépett a házából bedobott egy szálat a szájába, érezte, hogy megint kezdenek rátörni a szorongások, és nem akart pánikbetegséget kapni fegyverrel a kezében. Az utóbbi időben egyre gyakrabban jöttek a rohamok. Néha úgy érezte, mintha megint a háborúban lenne. Mintha megint veszélyben lenne. Igyekezett meggyújtani minél előbb, és jóízűen beleszívni. Egyből jobban érezte magát, kellemesebb volt minden. A ház se tűnt már annyira távolinak, és úgyse találkozhat semmivel, amivel Betty ne bírna el. Ha mégis baj lenne, akkor ott a jobb farzsebében a brandyvel töltött laposüveg, ami szintén képes megnyugtatni az idegrendszerét. Attól függetlenül, hogy kellemetlenül érezte magát, egész magabiztos volt.

felszerelés:

- Betty, a megbízható winchester 1200-as, 6 db 3" sörétes tölténnyel betárazva
- Thomas, a megbízható Beretta 92-es pisztoly, 10 töltény
- Gina, az USMC taktikai kés
- néhány bekészített joint
- laposüvegnyi brandy
- napszemüveg
- hawai ing
- kopottas farmer
- benzines öngyújó
- harley davidson csatos bőrszíjas öv
- acélbetétes bakancs

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Werda on Pént. 06 Okt. 2017, 22:06

Daniel Washington
Nyomozó
"I know I'm not one of your favorites.
I'm not even welcome in your house.
But, I could use a little attention."
Az egész utazás rémunalmas volt, igaz, hogy nem volt túl hosszú, és időközönként megálltam ezért-azért, de attól még nem volt sokkal élvezetesebb. A szükséges infókat megkaptam telefonon. Ilyesmit, mint a keresett személy képe, adatai és azt, hogy mennyire veszélyes. Néhány fegyveres rablás volt a nevéhez köthető. Mondhatni csodálatos, hisz biztos, hogy ebben az átkozott kisvárosban kell rohadnom több napig. Mindennél már csak az egész halloweeni hercehurca jobb, ami itt folyik. Nagyjából a második reklámfelület után, ami ezt hirdette fordult egyet a gyomrom és döntöttem úgy, hogy biztosan nem fogom megnézni,
amúgy sincs időm szájtátva, számomra, indokolatlanul boldog emberek között járkálni. Így hát egyenesen a ház felé vettem az irányt az autóval.
- Isten lássa lelkemet, hogy én nem akarok rosszat. - mondtam magam elé, számban egy cigivel, miközben kinyitottam a csomagtartót. Miközben elszívtam a szálat nyugodtan végignéztem, hogy milyen felszerelés van, és mire lesz szükségem. A csikk elnyomása után levettem a ballonkabátomat, felvettem a golyóálló mellényt, majd vissza a kabátot. Kerestem még némi lőszert a pisztolyom mellé és a shotgunt is kivettem a kocsiból. Veszélyesnek tűnt a pasas, szal' nem fogom az életemet kockáztatni és inkább biztosra megyek. Mindezek után magamhoz veszem a jelvényemet a kocsiból és bezárom. Még az hiányzik, hogy itt valaki elkösse nekem, nem lehet a mai fiatalokban megbízni.
- Na lássuk azt a házat. - jól betanult mozdulatokkal, a shotgunt előre tartva indultam meg a ház bejárata felé, úgy, mintha legalább egy SWAT-os csapat lenne velem, nem pedig egyedül akciózgatnék. Biztos ami biztos alapon próbálok meg a fpajtón bejutni, ha pedig ez nem lehetséges, akkor elindulok körbe a ház körül hátsó bejáratot, vagy nyitott, esetleg betört ablakot keresve a bejutásra.


felszerelés:

- Golyóálló mellény (rendőri szabvány)
- Glock 22-es
- Rendőri shotgun
- Jelvény, iratok
- Bilics
- Elemlámpa
- Okostelefon
- Két cseretár a Glockhoz
- Kulccsomó
- Cigi + gyújtó

Szakértelmek:

- Katonai, rendőri és nyomozói képzés.
- Jogosítvány.


_________________
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban FUn312o
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban 6fZaEMM
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Ashley Godwin on Pént. 06 Okt. 2017, 22:31Előtörténet
Kaland neve: Halloween 2017
Játékostársak: -

Az utazás hamar elkezdődött, az első úti állomásra pedig nagyjából az indulás után két nappal ért oda Effie a nagynénjével. Amerikába repülővel, míg Grover’s Cornerbe vonattal érkeztek meg. Az első hely amit kiszemeltek maguknak, az interneten talált egyik kisebb motel volt a városban, melyben egy kétágyas szobát már korábban lefoglaltak. A kipakolás után a lány átöltözött, mivel nem akart egésznap az utazásban összekoszolt ruhájában mászkálni. Ezután megbeszélte a nagynénjével, hogy ő körbenéz a városban, a nagynéni pedig nyugodtan tulajdonítsa el magának a fürdőszobát egy darabig, ahogyan szokta. Összeszedte a fontosabb dolgait, gyógyszereit, majd kisétált a motelből és elindult a belváros felé. Nem kötötték le soha az árusok vagy a látványosságok, mindent csak távolról szemlélt és csak olyan helyeken állt meg, ahol vagy valami nagyon különös, vagy valami nagyon érdekes dolgot talált. Fülében közben szólt az egyik kedvenc száma, számára mindig szükséges volt valamit hallgatni, hogy jól érezze magát... a zene nála egyfajta létszükségletként szerepelt. Sétálás közben nem jelölt ki magának konkrét irányt, csak ment előre amerre látott utat és nem akadályozta semmi az előrehaladásban. Miután körbesétálta az egész tökfesztivál helyszínét, azt sem bánta, ha a belvárostól kicsit távolabb keveredik, elvégre fel akarta fedezni a várost. Úgy gondolta tesz egy nagyobb kört a városban, aztán visszamegy a motelbe, hiszen már nagyon lefárasztotta az utazás, csak a kíváncsisága és a nagynénje fürdőzése űzte ki a szobából. Talán mire visszaér, ő is sorra kerülhet.

felszereléslista:
- őszi ruha
- okostelefon, fülhallgató
- egy oldaltáska
- iratok, készpénz
- gyógyszerek (fájdalomcsillapító, asztma gyógyszer, inzulin toll)
- várostérkép
- sokkoló, kés
_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Pént. 06 Okt. 2017, 23:42

~ Caroline Hex ~

Halloween, gyerekként még buli volt, ma már, hát, nem sok mindent mozgat meg bennem, nem vagyok az a beöltözős típus. Otthon is tölteném az időmet, a meleg ágyikóban pár jó kis horror társaságában, azért ennyit adjunk az ünnepnek, de most küldetésem van. Talán ez a legjobb alkalma az évnek ahhoz, hogy bizonyítékot szerezzek, ugyan van e élet a halál után, léteznek e kísértetek és hasonló ömm, entitások. Szóval nagyiéknál töltöm ezt az időszakot, ugyanis a szomszéd faluban van is erre a célra tökéletesen megfelelő elhagyatott ház, de a poént ugye nem lőhetem le náluk, mert akkor nekem kampec lenne. Az esedékes tök jó Tökfesztre megyek, jéj!
Elkészültem szépen, választanom kellett egy egyszerű jelmezt, legyen az IT című horrorból, csak egy sárga kabát és egy piros lufi kell, easy, csak utóbbit kell beszerezni, az se nagy durr. Gondosan bepakoltam a tasim, plussz pulcsi, sál, inni való és egy zseblámpa, na meg a lóvé. A csuklómra kötöttem egy piros fonott karkötőt, meg felvettem a ezüst borostyánköves nyakimat, mert elvileg ezek némiképp védenek ha valami nem kívánatos lélekbe botlanék. Nem mondom, kicsit aggódok és lehet, hogy ez is valami elb*szott kóklerség, de még egy csipet sót is szórtam a zsebembe és elcsentem egy állítólag szentelt gyertyát nagyiék vitrinjéből, úgyse tűnik fel nekik.
Nem soká már a bringámon ültem és tekertem a szomszéd faluba, közben vegyes érzelmek terjengtek bennem, hogy lehet ezt mégse kéne, de ahhoz túl kíváncsi voltam, hogy elálljak a tervtől. Mi  a legnagyobb baj,  ami megtörténhet?
Megérkeztem a fesztiválra, pár éve nem voltam már amúgy mindig kilátogattunk amikor kisebb voltam. A nagyiék jöttek volna most is, eddig minden évben kijöttek szétnézni vagy inkább strécselni, de papa egészségi állapota nem engedte, lehet ez most csúnya lesz, de ezek szerint, a sors az én javamra játszik, vagy a vesztemre...
Viszont hátrány, sok itt az ismerős, úgyhogy pofa vizitet kell tartanom, hogy legyen látszatja, hogy ott jártam, különben gyanús lesz a történet, már tuti van akinek le is van jelentve az érkezésem. Az előnye viszont az ingyen kóstoló, legalább, egy kis édes vigasz. Szóval körbe járás, udvariaskodás, csevegés, pipa, sőt kaját is szerváltam, vagyis nasit későbbre, ha kéne, üres hassal nehéz gondolkodni.
Végül a piros lufimat kikötöttem a bicikli tárolóhoz, aminek a közelében van is egy csatorna, hehe, poén, érti, aki érti, majd felpattantam a bringámra és elindultam a házhoz.
Egy párszor elmentem arra Google street view-el, úgyhogy megjegyeztem az utat, főként az érdekes épületeket, amik alapján könnyen  tájékozódni, nem hiszem, hogy eltévednék. Remélem nem tűnik fel senkinek, hogy egész hamar leléptem, de nem akartam teljes sötétségben a házhoz menni, bár úgyis lefoglalja őket a forgatag, úgyhogy szerintem nem lesz gáz.
Leraktam a bicót egy boltnál, ami a legközelebb van a helyhez és az utat gyalog folytattam. Meg is van az ominózus ház, amit a verandán füstölgő öregről jegyeztem meg, bár most nincs kint, de így is megvan, na irány egyenest és nem soká ott leszek.

Felszerelés és ruházat:

-Kabát
- Póló
- Bakancs
- Kék koptatott passzos farmer
- Táska
   Tartalma: Egy fekete fehér csíkos pulóver, barna körsál, egy üveg citromos ásványvíz (0,75 l), egy fehér (szentelt) gyertya, zseblámpa, pénztárca (benne pénz, iratok), telefon, külső aksi, jó pár db zsepi, és a fesztiválon szerzett nasi (gumicukor, fehércsokis perec)
- Borostyánköves ezüst nyaklánc
- Piros fonott karkötő

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szomb. 07 Okt. 2017, 00:02

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: Október 11. Szerda


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Charles, Effie Blackburn, Caroline Hex

Lehet, hogy bármelyik másik nap elküldték volna a kérdezősködőket, de a mai nap kivétel volt. Akárki is kérdezte őket mind szívesen mesélt. Sok változó részlet volt a különböző embereknél, amik egyszerűen nem lehettek egyszere igazak. Egy öreg boszorkány lakott ott, aki gyerekeket rabol, majd felvágja az ereiket, hogy lassan áldozz fel őket a sötét istenének. Mások szerint egy öregemberé volt a ház aki a függetlenségi háború után költözött oda és évekig rabszolgák sikolyait lehetett onnan hallani. Szólnak még mesék arról is, hogy egy családapa ölte meg ott a teljes családját miután mindent elvesztett a Világválságban. Olyat is hallani lehetett, hogy egy kis Kelet-Európai porfészekből ide került bevándorló lakott ott. Néha máshonnan hozott nőket... akik aztán eltűntek. Persze ezek csak a nagyon nagy vonalú történetek voltak. A nemek, származások, idővonal mind változott. Úgy tűnt, hogy mindenkinek megvolt a maga története.

Dany a kocsijával a ház előtt állt meg. Se közel se távol nem állt más. A ház kinézetre tipikus kísértetháznak nézett ki. Dany nem nagyon tudta megtippelni, hogy mikor épült, de azt biztos, hogy nem mostani darab. Az ajtó nem volt kulcsra zárva, simán be tudott sétálni. Bent a egy folyosót lát, az ajtóval szemben a lépcsővel, két oldalt pedig két-két ajtóval. A szobának a berendezése szegényes, látszik, hogy régen képek voltak a falon, amik mára eltűntek. Még volt egy ingás óra, ami 4:14-nél állt meg. Úgy tűnik akárki is pakolta át dolgokat az ingaórával nem bírt.

Charles, Caroline és Effie kényelmesen sétálva tudtak elérni a házig. A férfit már ismerték és jobban tudták minthogy belekössenek. Még egy rendőr kocsi is elment mellette annyival, hogy vigyázzon és megköszönték a szolgálatát. Effie körbe járta a vásárt, ám az nem sokkal különbözött az otthoniaktól. Végül is mindkettő csak egy vásár, szóval lehet, hogy hasonlóak. Mindketten körülbelül egyszerre érnek oda. Caroline gyorsan és könnyen le tudott lépni az ismerősöktől. A tömegben gyorsan el lehetett tűnni és sok idő mire észreveszik és gyanakodni kezdenek. Ahogy mind a hárman megérkeznek, messziről látják, hogy egy ballonkabátos férfi shot gunnal sétál be a házba. Közelebbről látszik, hogy a kocsija az államon kívülről jött és nem helyi lakos.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Szomb. 07 Okt. 2017, 19:57

~ Caroline Hex ~

Értékes órákat vesztegettem el a fesztiválon, de amit muszáj, azt muszáj, nem akarok arra hazamenni, hogy lámpát nyomnak az arcomba és kihallgatás, hogy mit sunyiztam. Legalább volt annyi eszem, hogy belekalkuláltam, viszonylag korán jöttem és még teljes sötétség előtt a házhoz érhettem.
Miután lezártam a bringát a kis boltnál, ledobtam a kapucnimat, ami eddig a fejemen volt, mint jelmez rész és kicipzároztam a dzsekim, nincs is olyan hideg, mint vártam. Na, elsétáltam a házhoz, közben nyitva tartottam a szemem és fülem, néha hátra pillantottam a vállam fölött, nem-e követ valaki vagy bármi. Nem örülnék, ha valaki akadályozná a felfedező túrám. Aztán csak egy pár pillanatra gondolkodtam el, úgy éreztem a háztól sínen vagyok és eddig nem láttam senkit, már tuti minden, erre mit látok, mikor felemelem a fejem? Egy zöld hajú csajt és egy felfegyverkezett hawaii inges öreget...Ne már...aztán a ház felé néztem és ott is egy fegyveres pasi, épp bement. Egyre jobb, pont kettővel több felfegyverzett ember van itt mint, amennyit örömmel látnék. Fújok is egyet, ezzel egy kósza kis kóctincset meglobogtatva. Hát ez így remek kísértet vadászat lesz, nem mintha tudat alatt nem örülnék kicsit, hogy mégse vagyok tök egyedül, de lehet inkább mégis egyedül lennék. Nem kérhetném meg szimplán őket, hogy menjek el? Szépen, kedvesen, hogy erre tök rég készülök és ne vegyék már el. Annyi mindent csináltam, még krétát is megpróbáltam szentelni, igaz jól eltoltam, mert a kréta szét porladt és el kellett tüntetnem, mielőtt kókónak nézik a szüleim vagy valami...hát na, senki nem szólt, hogyha belerakom ázni a szentelt vízbe szét fog porladni és ha kiszárítom se segít, az eszem meg épp vándorúton volt, de nem is ez a lényeg. Menjen már mindenki haza, vagy legalább el innen. Annyira utálom, amikor keresztül húzzák a terveim. Ezért fogok a jövőben inkább hullákkal dolgozni...
Egyelőre nem is mondok semmit, biztos távban állok tőlük, már a fegyver képességeit leszámítva, nem is óhajtok közelebb menni, ha valami elmebetegek, legyen némi esélyem elfutni. Bízom benne, hogy csak ijesztgetésre szolgál az a fegyver és nincs megtöltve. Kedvem lenne szentségelni. Úgy szólt az eredeti terv, hogy először majd körbejárom a házat és csak azután megyek be, de így, hogy bent van egy fegyveres, hát, nem akarok rá ijeszteni, hogy aztán lerobbantsa a fél fejem. "Fordulj meg és menj haza!" - ezt tanácsolja egy halk belső hang egyre nyomatékosabban, de még így sincs sok kedvem meghátrálni, ha már itt vagyok. Talán várhatnék kicsit, amíg a ballonkabátos pasi körbeszaglászik, legalább kitakarítja a fizikailag veszélyt jelentő dolgoktól a helyet, aztán majd bemegyek. Na de jó kérdés meddig fog bent molyolni, és az is, hogy miért gondolom, hogy "jó fiú" és "kitakarít", illetve még ma lelép. Istenit!
Közben ez kívülről úgy néz ki, hogy lesem a házat és környékét, rezzenéstelen arccal, zsebre dugott kezekkel, persze fél szemem a másik kettőn van. Aztán sóhajtok egy nagyot és megvakarom a fejem, oda megyek a kocsihoz, hátha látok benne valami biztatót, mondjuk egy jelvény vagy használaton kívüli villogót vagy rendőrségi rádiót, vagy valami arra utaló jelet, hogy max haza leszek zavarva, de egyben. Nem fogom ilyen könnyen feladni, ha már eddig eljutottam.
Ha valamelyik érdekes arc hozzám szól, akkor próbálom rövidre zárni, ha kérdés van, csak egy egyszerű lényegre törő tömör választ adok, lehetőleg minél kevesebb szóból megoldva. Igaz, úgy jobban feltudnám mérni, hogy mennyire veszélyesek, ha szóba elegyednék velük, de most nem vagyok beszédes kedvemben, kicsit morcos vagyok.


Felszerelés és ruházat:

-Kabát
- Póló
- Bakancs
- Kék koptatott passzos farmer
- Táska
   Tartalma: Egy fekete fehér csíkos pulóver, barna körsál, egy üveg citromos ásványvíz (0,75 l), egy fehér (szentelt) gyertya, zseblámpa, pénztárca (benne pénz, iratok), telefon, külső aksi, jó pár db zsepi, és a fesztiválon szerzett nasi (gumicukor, fehércsokis perec)
- Borostyánköves ezüst nyaklánc
- Piros fonott karkötő

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 08 Okt. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, vásár ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Betrayal-Banner

Moira-nak szerencséje volt, ugyanis az emberek többsége készséges volt, így könnyedén tudott megfelelő mennyiségű információt, törtétet, hiedelmet megtudott a helyiektől. Annyi bizonyos, hogy valami van ott, ami köré igencsak színes folklore épült, hiszen mindenki más történetet mesélt. Lényegében semmilyen egyezés nem volt, még a nemet, kort és rasszt nézve sem. Ez nem könnyítette meg a diplomamunkáját, így az egész helynek még egy extra fejezetet kell szánnia. Jó lett volna a könyvtárba bemenni, hogy a helyi könyveket megnézze, hogy mi az első monda a házról. Azonban ezt jó eséllyel most már nem tudta megtenni, egyrészt késő volt, másrészt kételkedett benne, hogy ezen a napon valaki még ott lenne ilyenkor. Így maradt az, hogy másnap megy majd a könyvtárba és néz pontosan a régi könyvekből utána a városka történelmének. Ez a módszer még az AZ-ban is bevált, így jobbal remélhette, hogy neki is befog. Ha mindennel készen volt és már úgy ítélte meg, hogy a helyszínen kellene további információkat szereznie, képanyagokat többek között, akkor már csak annyi dolga volt, hogy a házhoz menjen.
Az, hogy ezt miként tudja megtenni azonban már több mindentől is függött. Alapvetően szerette a kényelmes utazást és már sötétedik, illetve a háztól vissza is kell jönnie majd később, így ezt is belevette a számításaiba. Ha túlságosan is sokan voltak az úton és emiatt nehézkes lett volna a közlekedés, akkor a talpalást választotta, hogy eljusson az épülethez, remélve, hogy így gyorsan eljut oda akadálymentesen. Ha azonban könnyedén lehetett kocsival is haladni a kisvárosban, akkor a motel előtt álldogáló bérelt autóhoz ment és azzal igyekszik eljutni oda, majd nem messze a háztól leparkolni az út szélén lehetőleg.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Ashley Godwin on Vas. 08 Okt. 2017, 11:25Előtörténet
Kaland neve: Halloween 2017
Játékostársak: -

A belvárost hamar letudta, nem volt olyan érdekes a vásár, mint azt elsőre gondolta volna. Persze miért is különbözne ez a vásár a hazai verzióktól? Nagyon sok mindent nem változhat, az alapja mindegyiknek ugyanaz. Ennek következtében tovább is sétált észak felé, nem félve az eltévedéstől, ugyanis volt nála egy várostérkép amit vészhelyzet esetén előránthat és úgy visszatalálhat a motelba. Több utcán végigsétált, míg végül talált magának végre egy érdekes dolgot. Egy romos házat, mely eléggé kísértetjártának tűnt így első pillantásra Effie számára. Nem csak ő jött erre, vele együtt egy idősebb különös kinézetű férfi is megjelent, akinek csak biccentett egyet köszönésképpen, majd messzebb sétált tőle. Közben egy korabeli lány is megérkezett, akit szintén ugyanezekkel a cselekedetekkel letudott. A következő pillanatban ismét a ház felé tekintett, ahol egy ballonkabátos férfit látott besétálni shotgunnal az épületbe. Az első gondolata az volt, hogy valamiféle drogügyletnek a rajtaütése zajlik itt éppen, bár azt a lehetőséget sem zárta ki, hogy a férfi is benne van a dologban. A később érkezett lány neki is látott körülnézni a férfi kocsijában, Effie szerencsére nem volt ennyire vakmerő. Ő csak leült messze mindenkitől, messze a háztól, messze az autótól és onnan nézte tovább az eseményeket. Ez volt az az érdekes dolog amit eddig keresett, tehát most kiélvezi a pillanatot. Közben az oldaltáskájából előveszi a kést és a sokkolót, majd elérhetőbb helyekre teszi őket, mint a cipője és a nadrágjának a zsebe. Közben a playlistje is a következő számra ugrott, ez még inkább mosolyt csalt az arcára, az egész így olyannak hatott, mintha csak egy izgalmas filmet nézne. Reménykedett abban, hogy a film nem lesz interaktív, mert annak nem igazán örülne, ha őt is belevonnák az egészbe.

felszereléslista:
- őszi ruha
- okostelefon, fülhallgató
- egy oldaltáska
- iratok, készpénz
- gyógyszerek (fájdalomcsillapító, asztma gyógyszer, inzulin toll)
- várostérkép
- sokkoló, kés
_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 10 Okt. 2017, 11:24

Azért az elég csúnya lenne ha az árusok elküldenék a kérdezősködő újságírót. Viszont ami meglepő, hogy mások sem zavarják őt el és szívesen beszélgetnek vele. Ő pedig jegyzetel készségesen. Ami nagyon megtetszik neki az egy kísértet járta ház, amiről egyébként sok pletykát is hall a helyiektől. Ránéz a mobiljára és ha úgy látja van ideje meglátogatni a helyet mielőtt a színházban kezdődne a darab akkor így is tesz. Google Maps-en megnézi mennyire van messze a hely és hogy miképp juthat oda. Ha közel van akkor gyalog el is indul. Így főként a sötétedéssel együtt egész jó képeket fog tudni majd csinálni a helyről. Az ilyen kis apróságok azok, amik még jobbá tehetnek egy cikket. A téma meg Halloween-ra tökéletes. Talán néhányan el is jönnek majd megnézni vagy felkerül a hely valami ismert szellemjáró helyek közé és akkor az ő cikke is népszerűbbé válhat. Ezt persze magának is megoldhatja majd. Ez a modern újságírás. Generálj érdeklődést és helyezd el magad is ott, hogy lássák a neved. Az ismertség mindenekfelett.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Michael Nikostratos on Kedd 10 Okt. 2017, 15:30

~Charles~

Charles sétája elég zavartalannak volt mondható, bár nem volt közel a ház, szerencsére még mindig kondiban tartotta magát az öreg, úgyhogy meg se érezte. Ő nem volt olyan, mint sok kortársa, akik panaszkodnak hogy így fáj, meg úgy fáj minden. Persze neki is fájtak az ízületei, de ő inkább próbált ezekről tudomást sem venni, nem pedig felerősíteni az egészet azzal, hogy állandóan ezeken jár az agya. Út közben összefutott a rend őreivel, és köszöntötte őket, még intett is nekik, de amikor elhajtottak az orra alatt zsörtölődni kezdett, hogy ezek mennyire nem valók semmire, és hogy csak dísznek vannak a városban. Különben nem kellene most neki intézkednie.
Ahogy a házhoz ért, látott egy ballonkabátos férfit fegyverrel bemenni az ajtón, mire összevonta a szemöldökét. Nem hitte, hogy más is azért lenne itt mint ő, sokkal inkább azt gyanította, hogy az egyik tag aki ijesztgeti a helybélieket. A látása már nem volt a régi, szóval nem tudott sokat megmondani róla, de mintha valami lett volna a kezében. Ha nincs a háborús tapasztalata valószínűleg botnak, vagy husángnak nézi, de a tartásból arra következtetett, hogy egy fegyver volt nála. Épp ezért még morcosabb lett, amikor fiatal kölyköket látott a ház körül.
- Mit kerestek itt, nyüves kölykök? Ti is a helybélieket ijesztgetitek? Nem ide valósak vagytok, ne is akarjatok átverni. Ismerem a komisz kölyköket errefelé. Menjetek dolgotokra a fenébe, és tegyétek tönkre a jövőtöket valahol máshol! - kiabált rájuk, mielőtt megpróbált bemenni a házba. Természetesen éberen fülelt, hogy valamelyik gyerek megpróbál-e a háta mögé kerülni, és rátámadni. Kész volt bármikor fordulni, és leütni a puskatussal azt, aki így tenne. Ha bejutott a házba, ott először körbenézett, vett egy mély levegőt - köhögött egy sört, aztán megismételte - és elkiáltotta magát.
- Nem tudom kik vagytok és miért szórakoztok a városkámmal de ideje elhúzni a beleteket innen rohadt semmirekellők. Mostantól bármilyen erőszakos mozdulatot támadásnak veszek és lövök! Én figyelmeztettem mindenkit! - innentől ha rátámadnak az jogos önvédelem, legalábbis szerinte. Az ő idejében még így néztek ki a dolgok, aztán ki tudja hogy azóta az anyjuk köténykéjét markolászó politikusok mit puhítottak a törvényeken. Rég nem követte figyelemmel hogyan változnak ezek a hülyeségek.


felszerelés:

- Betty, a megbízható winchester 1200-as, 6 db 3" sörétes tölténnyel betárazva
- Thomas, a megbízható Beretta 92-es pisztoly, 10 töltény
- Gina, az USMC taktikai kés
- néhány bekészített joint
- laposüvegnyi brandy
- napszemüveg
- hawai ing
- kopottas farmer
- benzines öngyújó
- harley davidson csatos bőrszíjas öv
- acélbetétes bakancs

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szer. 11 Okt. 2017, 11:08

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: Október 15. Vasárnap


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Charles, Effie Blackburn, Caroline Hex

Ahogy telt az idő a vásár egyre jobban megtelt emberekkel, a tömeg egyre nőtt. Ahogy sokasodtak az emberek egyre nehezebb volt közlekedni a vásár mellett. Szerencsére Moira kocsija kicsit arrébb állt, így ha akart, akkor kocsival is mehet. Parkoló helyet annál a kisboltnál talál ahol Caroline tette le a bicikliét. Jayden megnyugodhatott, a színházi darab még csak jó pár óra múlva kezdődik, az a nap záróeseménye. Még bőven odamehet a házhoz, nyomozhat és vissza is ér.
 
Ha Moira kocsival megy még pont látja ahogy egy hawaii inges idős fegyveres férfi besétál a házba. Egyenlőre mindenki vár, hogy mi történik a két fegyveressel és tartják a távolságot. Caroline benéz a kocsiba és meglát egy eszközt, ami ránézésre egy rendőrségi rádiónak tűnik. Jayden csak később ér oda, és nem lát mást csak a többieket kint, meg a házat, aminek az ajtaja nyitva van.

Ahogy Charles bemegy a házba, ő is a folyosóra lép. A fegyveres ember egyenlőre dermedten áll a folyosó közepén, mozdulatlanul. Charles figyelmeztetésére semmi sem reagál. Csupán enyhe nyikorgást lehet hallani, ami egy ilyen háznál megszokott. Ezen kívül minden drámai csöndbe burkolódzott, szinte teljesen halk volt, mint egy régi sír…

//Sorry a kései reagért//

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Szer. 11 Okt. 2017, 21:11

~ Caroline Hex ~

Szóval, itt vagyok a háznál, de nem vagyok feldobva, valószínű, hogy amúgy se lennék annyira, de úgy, hogy rajtam kívül még itt vannak hárman, ebből kettőnél fegyver van és nem ám valami pisztoly, hanem az egyiknél valami puska, meg talán a másiknál is valami olyasmi, nem láttam jól, és nem is értek hozzá. Ezért utálom ezt a helyet, boldog boldogtalannak lehet fegyvere és a kutya se ellenőrzi, max akkor ha már meg van a baj. Az öreg el is kezd kiabálni, rám meg a másik lányra, közben a mozgását figyeltem. Nem hadonászott a fegyverrel, ránk se fogta, lefelé irányult a puska csöve, ebből levontam némi biztató következtetést, hogy nem egészen elmebeteg, legalábbis eddig úgy fest nem fog lelőni. Így viszont figyelmen kívül hagyom a felszólítását, csak nézek rá rezzenéstelenül egy pillanatra, aztán elindulok a kocsi felé. "Nyüves kölykök", bocs, de ez nem megfelelő megszólítási forma. Nyilván ha ezerrel kalimpál a puskájával, meghátrálok, vagy ha lő is, akkor elég tempósan indulok el vissza, de így, nem hiszem, hogy van tőle félni valóm. Viszont ami a másik férfit illeti, a kocsijában láttam valami rádió félét, filmekben láttam ilyet, rendőrök kocsijában, úgyhogy ha hihetek Hollywoodnak, a pasi valami zsernyákféle lehet, esetleg nyomozó, elvileg azok szoktak civil cuccban, ilyen..."civil kocsival" rohangálni. Tök mindegy, ha minden igaz, jó fiú, ő se fog indokolatlanul arcon nyomni ólommal. Zsír, kicsit megnyugodtam, bár még mindig útban vannak. Vetek egy fél pillantást a zöld hajú csajra, aki leült és vár, de mire? Ha már ilyen produktív, haza is mehetne akár, kicsit megrázom a fejem és elindulok, hogy körbe nézzem a házat. De előbb előbányászom a zseblámpám, megnézem van-e hátsó ajtó, ablakok, illetve ha egy emeleti ablakról kell kiugranom, hova számíthatom az érkezést és egyáltalán megéri-e ugrani, de remélem ilyenre nem kerül sor. Ha a gyors szemle megvolt, a fegyveresek után megyek, de nem vagyok hülye, próbálok nem rájuk ijeszteni, úgyhogy óvatos leszek de mégse és nem világítok az arcukba, vakságukban még lőnének. A földre szegezem a lámpám és mielőtt megpróbálnék elhaladni mellettük, azért beugrik, hogy lehet nem hülyeségből van itt egy "nyomozó"szerű, valami rendőri szerv.
- Hé! Mit keres? Történt itt valami?- kerek-perec kérdezek az a legegyszerűbb, de valahogy jeleznem kéne kihez szóltam volna, meg legalább megtudom, jól sejtem-e vagy hatalmas a homály a fejemben -Ööm, nyomozó...úr?- ejtem ki teljes bizonytalansággal és remélem a legjobbakat. Ha fordulásból tüzelne, készülök hasra vágódni, hogy majd kikúszhassak. De ha csak rám fogják a fegyvert, már felcsapom a mancsaimat a levegőbe.


Felszerelés és ruházat:

-Kabát
- Póló
- Bakancs
- Kék koptatott passzos farmer
- Táska
   Tartalma: Egy fekete fehér csíkos pulóver, barna körsál, egy üveg citromos ásványvíz (0,75 l), egy fehér (szentelt) gyertya, zseblámpa, pénztárca (benne pénz, iratok), telefon, külső aksi, jó pár db zsepi, és a fesztiválon szerzett nasi (gumicukor, fehércsokis perec)
- Borostyánköves ezüst nyaklánc
- Piros fonott karkötő

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 12 Okt. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, vásár ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Betrayal-Banner

Moira kocsija megvolt, szerencsére még külsőbb részen parkolt le korábban, így most sem kellett felgyalogolnia a házig. Így felvezetett és nem messze attól állt meg. Már csak azért is így tett, mert meglátta a tömeget, amit itt volt. Ennek határozottan nem örült, így nem lehetett dolgozni és neki nem volt több ideje. Ha most nem sikerül kellően sok információt, képet és anyagot szereznie, akkor kirúgják az iskolából, pont ekkor, amikor már csak az utolsó információszerző körútján van. Amit látott, hogy idekint elég sokan voltak és egy hawaii inges alak éppen bement az épületbe. Az volt az érzése, hogy ez így nagyon nem fog jól alakulni, mert még tönkretesz mindent az idős alak. A helyzet nem volt éppen a legbiztonságosabb saját maga meg inkább visszahúzódó alkat, mintsem az erélyes és hangoskodó. Még az is megfordult a fejében, hogy inkább visszamegy és visszajön később, addig is a városban marad és figyeli a műsorokat. Annyi biztos, hogy egyelőre nem száll ki a kocsiból, nem akart senkivel sem semmiféle atrocitást, inkább marad a csendes figyelő.
A telefonját mindenesetre elővette, hogy már innen a kocsiból, ha másról nem is, de legalább az épületről készítsen néhány képet és annak a környékéről. Ezeket azonnal szinkronizálja is az otthoni gépével és az éppen aktuális felhőszolgáltatással, beállítva az egészet, hogy bármit is vesz fel, vagy fényképez, akkor azonnal mentődjön is oda, aztán, hogyha hazaér, majd akkor fogja a felvett dolgokat szelektálni. Ha letudott kapni pár fotót a házról és környékéről, akkor az itt levő személyeket igyekezett felmérni, hogy miért csak álldogálnak és miért nem mennek közelebb az épülethez, hiszen az volt a fő látványosság errefelé.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Ashley Godwin on Szomb. 14 Okt. 2017, 11:59Előtörténet
Kaland neve: Halloween 2017
Játékostársak: -

A történések folytatódtak, az emberek pedig egyre többen kezdtek lenni. Effie továbbra is a helyén maradt, elvégre csak most kezd érdekes lenni az egész. Az agresszív öreg is bemegy a kísértetházba, majd nem sokkal később a kíváncsiskodó lány is követi őket. Effie nem tudja, hogy bolondnak vagy csak nagyon bátornak vélje a lányt, ezért inkább nem törődik vele, nézi tovább az eseményeket. Egy fiú is közben megérkezik a ház közelébe, valamint egy kocsi is a közelben parkol le. Olvasott arról, hogy ez a ház a város legérdekesebb és legmisztikusabb dolga, de nem hitte volna, hogy ennyien fel fogják keresni, főleg éppen a mai napon. A lány úgy döntött, hogy továbbra sem megy közelebb, hiszen most már két különös alak is bement az épületbe, egy épeszű ember sem menne ilyen helyzetben oda. Közben a telefonján ír egy sms-t a nagynénjének, hogy hol van jelenleg pontosan és hogy ne aggódjon, hamarosan hazamegy csak még előtte megnézi mi fog ebből az egészből kibontakozni. A playlist az események során ismét egy újabb zenére váltott, így Effie keresztbe tette a lábát és tovább nézegette a hozzá hasonló kíváncsi embereket. Nem hitte volna, hogy ilyen hamar fog magának találni egy ilyen érdekes elfoglaltságot.

felszereléslista:
- őszi ruha
- okostelefon, fülhallgató
- egy oldaltáska
- iratok, készpénz
- gyógyszerek (fájdalomcsillapító, asztma gyógyszer, inzulin toll)
- várostérkép
- sokkoló, kés
_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Werda on Szomb. 14 Okt. 2017, 15:06

Daniel Washington
Nyomozó
"I know I'm not one of your favorites.
I'm not even welcome in your house.
But, I could use a little attention."
AZ egyetlen szerencsém a mai napon az volt, hogy a bejárati ajtó nem volt bezárva így simán bemehettem. Egy elég szomorú állapotban levő folyosóra léptem, szemben velem egy lépcsővel és négy ajtóval. Az biztos, hogy nem ez a legideálisabb hely a számomra.
Amikor kintről emberi hangokat hallottam akkor megálltam. Mondhatni megfagytam. Az érdekelt, hogy csak pillanatnyilag van itt valaki, teszem azt valami turista vagy fesztiválozó, vagy sem. Amikor a hawaii inges fazon a fegyverével megjelent és ordítozni kezdett akkor jöttem rá, hogy jobb lett volna, ha a villogót felszerelem a kocsira mielőtt bejövök. Gyors mozdulattal fordultam felé, rátartva a fegyver csövét közben könyökömmel annyival arrébb mozdítva a kabátomat, hogy az övemen levő jelvény jól látható legyen.
- Kifelé. Ez rendőrségi helyszín. - közlöm csendesen de nyomatékosan, közben mind a férfi, mind pedig a közben begyalogolt lány felé tartom a fegyvert. Igaz, hogy nem egyezik a kinézetük a nekem leküldöttel, de ettől függetlenül még civilek és semmi keresnivalójuk nincs itt. Mindig is gyűlöltem a fölöslegesen hősködni vágyókat, mert az esetek legnagyobb többségében a mi munkánkat nehezítették meg, lehetetlenítették el, vagy egyszerűen hülyeségükkel szereztek nekünk plusz munkát.
- Egy veszélyes személy van a házban. Azonnal menjenek ki. - nyomatékosítom a korábbi utasítást, ha esetleg tovább akarnának veszekedni vagy ellenkezni. A legkevésbé sincs kedvem bébiszittert is játszani, főleg huszonéves fruskáknak és idegbeteg nagytatáknak.


felszerelés:

- Golyóálló mellény (rendőri szabvány)
- Glock 22-es
- Rendőri shotgun
- Jelvény, iratok
- Bilics
- Elemlámpa
- Okostelefon
- Két cseretár a Glockhoz
- Kulccsomó
- Cigi + gyújtó

Szakértelmek:

- Katonai, rendőri és nyomozói képzés.
- Jogosítvány.


_________________
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban FUn312o
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban 6fZaEMM
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Michael Nikostratos on Szomb. 14 Okt. 2017, 19:33

~Charles~

Ahogy Charles bement a házba, egyből meglátta a fura alakot, akit korábban látott bemenni. Szerencse, hogy korábban látta hogy fegyvert volt a kezében, ezért ahogy hirtelen fordult csípőből, az öreg cselekedett is. Szerencsére az évek és a rutin még mindig megvolt, a fenyegetésre egyből reagált, és célzott a férfi kezében lévő fegyverre. Nem akarta egyből fejbe lőni, de ha a karjait sikerül eltalálnia, akkor ártalmatlaníthatja, és a sebeit is elláthatja amíg ideérnek a rend őrei, hogy bevigyék. Szóval amíg a fiatal fordult már emelte is a fegyvert, és még mielőtt rátarthatta volna meghúzta a ravaszt. Ő figyelmeztette, hogy bármilyen fenyegető mozdulatot támadásnak vesz. Minden joga megvan arra, hogy megvédje önmagát, ráadásul fegyveres támadó ellen alkotmány adta joga fegyverrel védekezni, nem tartott a következményektől. Ha sikerül lelőnie, akkor egyből felé indul, első dolga hogy lefegyverezze, és utána megnézze a sebeit. Remélhetőleg eltalálta a karját, és elejtette a puskát, ha így van, akkor simán odébb rúgja, hogy ne legyen elérhető közelségben. Természetesen attól függően, hogy mennyire érzi magát fenyegetve, lehet, hogy nem fog lehajolni a sebeit ellátni, inkább továbbra is tartja rá a fegyvert. Mindenféle fenyegető mozdulatra kész, hogy lelője a fejét a nyakáról.


felszerelés:

- Betty, a megbízható winchester 1200-as, 6 db 3" sörétes tölténnyel betárazva
- Thomas, a megbízható Beretta 92-es pisztoly, 10 töltény
- Gina, az USMC taktikai kés
- néhány bekészített joint
- laposüvegnyi brandy
- napszemüveg
- hawai ing
- kopottas farmer
- benzines öngyújó
- harley davidson csatos bőrszíjas öv
- acélbetétes bakancs

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Vas. 15 Okt. 2017, 00:01

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: Október 19. CsütörtökJátékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Charles, Effie Blackburn, Caroline Hex

Caroline körbe megy a ház körül és közben alaposan megvizsgálja azt. Hátsó ajtót nem talál, de van pár bokor, ami elég sűrűnek nézz ki ahhoz, hogy felfogja az esését. Nem lesz utána jó állapotban, de felfogja az esést. Moira elkezd fotózni, hogy legalább legyen valamilye a diplomamunkához. Sikerül lőnie pár jó képet a környékről és a házról is, de érzi, hogy ez még nem lesz elég. De egyenlőre kivárja a dolgokat, úgy mint Effie.

Ahogy Caroline belép a házba, hirtelen felpörögnek a dolgok. Dany, egy pillanat figyelmetlenség után, a rendőrségi szabályokat figyelmen kívül hagyva, ráfogja a fegyverét Charles-ra és a most érkezett fiatal lányra. Nem kell több ok a háborús veteránnak és elsüti a shotgunját. A lövés hangja kintről is hallatszik. Dany érzi ahogy sok kicsi fémdarab fúródik a kezébe. Igazából szerencsés, hogy ennyire fáj, hiszen így nem érzi a pár sörét darabot, amit a kevlár mellénye fogott fel. Szinte rögtön eldobja a fegyvert, ami egy olyan méterre esik mellőle. Charles ez rögtön elrúgja előle. Mivel az ismeretlen férfi láthatólag nagy fájdalmakkal küzd, lehajol segíteni neki. Ekkor látja meg a rendőr jelvényt. Nos, jó kapcsolata van helyi rendőrséggel, de ez valószínűleg megszűnik ha megtudják, hogy meglőtt egy rendőrt. Még ebben a helyzetben is.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 16 Okt. 2017, 09:29
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Betrayal-Banner

A pár kép készen volt, amiket Moira megcsinált, azonban ez tényleg nagyon kevés volt. Ki kellett volna szállnia és bemenni, de még mindig nem igen tudott azon túllenni, hogy ennyien álldogálnak idekint és senki se mozdul. Remélte, hogy a szinkronizálás és minden egyéb, amit akart tenni mostanra már készen van és így az előbb lőtt pár képet is egyből feltöltötte a felhőszolgáltatásba. Nem akart igazán addig bemennni, amíg ilyen sokan vannak bent, nem is beszélve, hogy a puskával a kezében az öreg be is ment, ami nem tűnt túl bíztatónak és úgy érezte, hogyha oda próbálna menni, akkor az öreg úgyis elterelné, hogy itt nincs semmilyen látnivaló. Ezeken és efféléken gondolkodott miközben a szélvédőn tekintett ki időnként, hogy mi is van odakint.
Egyszer csak meghallotta odabentről a lövést, ültő helyétben ugrott egy nagyot, a fejét is beverte a kocsi tetejébe és hangosan sikoltott egyet pánikolás közepette. Az egész teste remegni kezdett a félelemtől, a szíve vadul kalapált és a fülében is hallotta mindezt. Ahogyan azt tanulták azonnal lefeküdt a kocsi ülésén elől és igyekezett elővenni az előbb leejtett telefonját.
- Te jó ég, te jó ég, tejóég, tejóég… - hadarta pániktól magas hangon.
Ilyesmire egyáltalán nem számított, hogy történni fog. Próbálta beütni a 911-es számot a telefonba. Ha felvették odaát a vonal másik végén a telefont akkor megszólalt.
- Moira Amelia Sheppard vagyok, lövöldözést szeretnék bejelenteni Grover's Corners kisvárosában az északi részén található elhagyatott háztól. Valaki bement az előbb az épületbe és most lövés dördült onnan. A biztonság kedvéért mentőt is küldjenek, ne csak rendőröket. Kérem siessenek!
Nem nyomta ki a vonalat, elég filmet látott már, hogy ilyenkor tartatja a diszpécser a vonalat, hogy folyamatosa tájékoztatást kapjon. Így ha ilyen történik itt is, akkor igyekszik így tenni. Ha meg nem kapcsolna a vonal, akkor addig próbálkozik, amíg nem jön össze mindez.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Kedd 17 Okt. 2017, 00:31

~ Caroline Hex ~

Őszintén szólva, nem zavartattam magam, miután beigazolódott, amiben reménykedtem, itt a rendőrségi rádiónak tűnő dologra gondolok, amit a kocsiban láttam és az öreg sem hadonászott a fegyverrel ordibálás közben, gondoltam nem lesz baj, sőt mondhatni biztonságban vagyok a fizikai támadásoktól. Miközben a házat jártam körbe, azon gondolkodtam, hogy talán okkal van itt egy nyomozó, talán történt valami, talán a hátamra ugrik egy fegyveres bűnöző, akit épp keres, úgyhogy hegyeztem a fülem nézelődés közben. Hátsó ajtót nem találtam, néhány bokrot, ami felfoghatja az esést, ha muszáj ugranom, viszont igen, bár nem túl stabilak, ha akkora lesz a vész, nem válogathatok, megteszi majd.
Felderítés meg volt, bemegyek hát,legalább azt is megtudom mi után nyomoznak itt, mi történhetett. Na, én ezt úgy képzeltem el, hogy szépen bemegyek, lesz egy kis feszkó, de felnőtt emberek vagy mi, egy kis szájkarate után kiegyeznek és lesz valami békés kimenetel. Hát szép álom lett volna. Ami a valóságot illeti, ahogy beléptem a házba, ugye lefelé tartott zseblámpával, a "jó fiú" épp felénk szegezi a fegyvert, vagyis az öregre, de ahogy beléptem, kicsit mintha felém is mozdította volna, ezt hirtelen nem értettem. Jó, a hawaii inges badass nyugger veszélyesnek tűnik meg minden, de én? Fura, mintha lenne valami rendőri protokoll, hogy nem fogják rá a civilekre a fegyvert, csak bizonyos helyzetekben, de nem vagyok szekértő, azért kicsit megingott a bizalmam. De inkább csöndben maradok és azonnal felteszem a kezeim, jelezve, hogy fegyvertelen vagyok, de mielőtt befejezhettem volna a mozdulatot, eldördült egy lövés...A lámpa koppant, szint úgy én is, a földön, nem vetődtem hasra, mint ezt terveztem, úgy gondoltam nem lenne rá időm, fel se fogtam, hirtelen azt se tudtam hol vagyok és mi van és miért. Egyáltalán azt se tudtam ki lőtt, megsérült-e valaki, én megsérültem e, nem érzetem semmit, csak egy kis zsibbadás, ahogy csontig hatolt a fegyver hangja és mintha áramütés ért volna, ekkor ejtettem el a zseblámpát is. Féltérdre guggolva kuporodtam a földre és emeltem a kezeim a fejem mellé, mintha sípolt volna a fülem és a torkomban éreztem a szívem dobogni, nehezen vettem a levegőt is, a szemeim összeszorítottam, egy percre mintha kiestem volna. Nem tudom meddig lehettem így, kb úgy éreztem a szívem megállt, sose lőttek még a közelemben sem és valahol mindig rettegtem ettől. Nem is tudom mit gondoltam, amikor megláttam, hogy több fegyveres is van itt, visszavonulót kellett volna a fújnom, hallgatnom kellett volna a megérzésemre, ebből jó sosem sül ki. Ezért utálom ezt a "szabad országot", minden mániákus baromnak lehet fegyvere, egy kis pisztollyal is nagy pusztítást lehet végezni, hát még ilyen nagy izékkel.
Egy kis idő után, amikor már nem remegtem annyira és visszacsatlakoztam részlegesen ehhez a dimenzióhoz, kinyitottam a szemem, óvatosan felnéztem. Láttam, ahogy a nyomozó a földön van, a vért és ahogy az öreg oda lép és arrébb rúgja a fegyvert, már tudom ki nyitott tüzet. Úristen, megmukkanni nem mertem, még mindig remegett a kezem és már a halántékomban és a fülemben éreztem a szívem dobogni. Lesokkoltam, nem merek felkelni, felkelni...mozdulni se. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy tudnak ilyen egyszerűen, csak úgy, lőni egymásra az emberek, nem megy a fejembe, miért kell kárt okozni egymásban, mennyivel másabb lenne a történet, ha nem lennének felszerelkezve a jelenlévők, mennyivel békésebb lenne. Európában ilyen nem történhet meg, de itt, ez már szinte megszokott. És nem mondom, hogy ez nem volt valahol önvédelem, de akkor is túlzás, meglőttek egy embert, ráadásul közelről, egy ekkora fegyverrel, a rohadt életbe. Ehhez az én esősegély tudásom vajnyi kevés lesz és már ha képes leszek megmozdulni, felajánlom a sálam vagy az övem, hogy legalább ne vérezzen el az emberünk és megpróbálok mentőt hívni, bár nem vagyok benne biztos, hogy épp kézláb mondatokat képes leszek kinyögni, de megpróbálom. Mondjuk előbb magamat kéne "csendesítenem" és észhez térnem, hogy legalább a kezem képes legyek koordinálni, vagy valami, mert ez így...addig használhatatlan vagyok. De az is lehet, hogy ezt nem fogom tudni egyben feldolgozni és elfogok futni, már ha tudnék, de lehet azzal többet ártanék, inkább maradok a seggemen. Mi a francot csináljak? A hisztérikus rohamot se szeretnék kapni, mert lehet én kapnák a következő ólomadagot, aminek, valószínű, hogy már a tudatától is meghalnék. Figyelem a támadót, hogy mi lesz a következő lépése, ha úgy ítélem, kénytelen leszek mégis elfutni, önzőség, lehet, de számomra a saját éppségem az első.


Felszerelés és ruházat:

-Kabát
- Póló
- Bakancs
- Kék koptatott passzos farmer
- Táska
   Tartalma: Egy fekete fehér csíkos pulóver, barna körsál, egy üveg citromos ásványvíz (0,75 l), egy fehér (szentelt) gyertya, zseblámpa, pénztárca (benne pénz, iratok), telefon, külső aksi, jó pár db zsepi, és a fesztiválon szerzett nasi (gumicukor, fehércsokis perec)
- Borostyánköves ezüst nyaklánc
- Piros fonott karkötő

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 17 Okt. 2017, 11:05

Jay kellemes hangulatban sétál végig a kisváros utcáin. Halloween este, mindenki vidám, itt mondjuk nem akkora az élet, de pont ez benne a szép. Meg is érkezik az adott házhoz. Mondjuk nem volt annyira kihalt, de ez érthető is egy kísértetkastély esetén Halloween-kor. Tényleg nagyon jó hely arra, hogy elsüssön pár fotót.
-Üdv hölgyek! Mi a helyzet errefelé? Valami bátorságpróba?
Elő is venné a kameráját, hogy elsüssön pár képet viszont mást sütnek el méghozzá jó hangosan. Ugrik is egyet ijedtében majd kimegy minden vér az arcából és kell pár pillanat míg összeszedi magát. Felfogta, hogy eldördült egy lövés, valaki sikított egy kocsiban mögötte. Ő az órájára nézett leírta az időpontot majd előkereste a fényképezőgépét és elkattintott pár fotót.
-Csajok jó lenne ha hívnátok a zsarukat. Tudja valaki mi folyik itt?
~Megütöttem a főnyereményt. Ezzel be fogok futni. A BBC is le fogja adni az száz százalék.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Michael Nikostratos on Szer. 18 Okt. 2017, 14:03

~Charles~

Az öreg veteránnak sikerült lelőnie a támadóját, mielőtt még a másik tehette volna meg ugyanezt. Ahogy elsütötte a fegyvert, egyből újra is töltött, és közelebb lépve, folyamatosan célozva a férfira, elrúgta a fegyvert ami kiesett a kezéből.
- Kölyök, hívd fel a mentőket. - szólt oda a lánynak, miközben óvatosan megközelítette a férfit. Természetesen felkészül rá, hogy támadás éri, hogy megpróbálja elvenni tőle a fegyvert a tag, ha ez megtörténik, akkor egyszerűen elengedi a fegyvert - úgyis meg kell fordítania, hogy rá foghassa, vagy fogást váltani ha ütni próbálna - és ezt az időt kihasználva lép hátrébb, nyúl a pisztolyáért, és lövi fejbe az illetőt. Nem fog leállni vele dulakodni, az öreg test valószínűleg könnyedén adná meg magát. Ha viszont magát Charlest próbálja megragadni, akkor is elengedi a puskát, miközben sípcsonton rúgja az acélbetétes bakanccsal, miközben elsődleges célja, hogy hátra tudjon nyúlni a pisztolyért. Ha sikerül, akkor a dulakodástól függően próbál leadni egy lövést, ha máshova nem tud, akkor a férfi lábába, és a pillanatnyi sokkhatást használja ki, hogy kiszabaduljon, és fejbe tudja lőni. Természetesen ha semmi támadó jellegűt nem követ el a sebesült, akkor megnézi közelebbről - ekkor látja meg a jelvényét is.
- Nagy hibát követtél el, kölyök. Nem lóbáljuk a fegyverünket, nem tanítottak meg rá? Itt van egy kis brandy, fertőtlenítsd le a karod. - dobja oda neki a laposüveget, ha nem kerül sor dulakodásra. Ahogy átadta az italt az elrúgott puskára tekint, aztán megvonja a vállát.
- Felmegyek az emeletre, hogy kitakarítsam ezt a helyet a nyüves semmirekellőktől. Ha szüksége van segítségre szóljon, de úgy nézem hogy semmi komoly sérülés nem érte, és magánál van. - teszi még hozzá, és a szájába dob egy bekészített cigarettát, aztán meggyújtja és a legközelebbi lépcső felé indul, ha nincs ilyen, akkor pedig keresni kezd egyet. Közben folyamatosan számít bármiféle támadásra. Ha azt hallja, hogy a jelvényes nagyon matat, akkor megfordul, és felkészül arra, hogy vetődnie kelljen, és ha így kell tennie, akkor közben lő, ezúttal fejre célozva.


felszerelés:

- Betty, a megbízható winchester 1200-as, 6 db 3" sörétes tölténnyel betárazva
- Thomas, a megbízható Beretta 92-es pisztoly, 10 töltény
- Gina, az USMC taktikai kés
- néhány bekészített joint
- laposüvegnyi brandy
- napszemüveg
- hawai ing
- kopottas farmer
- benzines öngyújó
- harley davidson csatos bőrszíjas öv
- acélbetétes bakancs

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Werda on Szer. 18 Okt. 2017, 21:18

Daniel Washington
Nyomozó
"I know I'm not one of your favorites.
I'm not even welcome in your house.
But, I could use a little attention."
Oké, valóban nem szabvány módjára cselekedtem, de ha bejön egy pasas és egyből fenyegetni kezd mindenkit, hogy bármit amit ő támadásnak vél, arra lövéssel válaszol, hát mégsem várhatta el, hogy majd eldobom a fegyveremet, főleg, hogy egy körözött személy miatt vagyok itt, és simán lehet ő is. Miután megfordultam az kiderült, hogy nem miatta vagyok itt, de miután rám lőtt és talált, hamar eldőlt, hogy miatta is itt vagyok most már. Láttam már cifra dolgokat a munkám során, de most ez viszi a prímet. Mindezek után még ki is oktat és egy Brandyt dob felém.
- Nem megy sehova. Leteszi a fegyverét és a falhoz áll arccal a fal felé, tarkóra tett kezekkel. Le van tartóztatva. - közlöm a férfival amikor az kijelenti, hogy tovább megy és még több bajt akar okozni. Persze még azelőtt levettem nagy nehezen és fájdalommal a ballonkabátomat és a kezem köré csavartam. Nem a megfelelő ellátás, de addig kitart amíg a mentők ideérnek. Amennyiben a férfi engedelmeskedik, úgy odasétálok és a kezeire bal kézzel felrakom a bilincset. Amennyiben fittyet hány minderre és tovább megy, úgy a kis csaj mellett elhaladva egyenesen az autómhoz megyek, kinyitom és a rádióba erősítést kérek, meg mentőt. Egyedül jelen helyzetben biztos nem tudok semmit tenni, ha nem működik együtt, a többit meg a kollégák elintézik majd, míg az én kezemet ellátják.


felszerelés:

- Golyóálló mellény (rendőri szabvány)
- Glock 22-es
- Rendőri shotgun
- Jelvény, iratok
- Bilics
- Elemlámpa
- Okostelefon
- Két cseretár a Glockhoz
- Kulccsomó
- Cigi + gyújtó

Szakértelmek:

- Katonai, rendőri és nyomozói képzés.
- Jogosítvány.


_________________
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban FUn312o
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban 6fZaEMM
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.