Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Szomb. 03 Feb. 2018, 23:56

~ Caroline Hex ~

Elmeséltem, mit láttam, ha már így rákérdezett és be is igazolódott a sejtésem, ők nem futottak bele ilyen dolgokba.
- Akkor ezek szerint én kiemelt figyelmet kaptam. Bár sejtem miért.
Haladás közben találgattunk, a sorozatból szerzett tudásunkra hagyatkozva, hogy mivel állhatunk szemben. Annyi tuti, hogy egy család meghalt itt...vagy várj...még az se tuti, egyértelmű bizonyítékot még nem találtunk rá, vagyis az erőszakos halálra. Mert a mostani hely ahogy elnézem...de nincs sok idő nézelődni, az a valami csak jön és kb ilyen Jurassic Park-os feelingben hallom, mintha a t-rex közeledne. Társam megkérdezi, hol van a maradvány, vagyis a foltos ruha. amit mondtam, hogy kísértetünk nagyon őrzött. Mutogatok felfelé.
- Fent. Az első emeleten, aaa - gondolkodok melyik szoba is volt - asszeeem, ahogy felmész a lépcsőn, bal oldali. Nem nehéz rá ismerni, össze van égve az egész, és abból nyílik egy újabb szoba, a rumlis hálószoba, az ágy végén van a láda, nyitva...már ha, nem csukta vissza. - közben ha kell segítek nyitni a nagy nehéz ajtót - De nem tuti, hogy az egy maradvány, de annyira vigyázta, hogy biztos valami fontos. - és segítek csukni is.
Most talán biztonságban vagyunk, csak az a ciki, hogy zsákutca, ráadásul, azt hittem kint a kripta, de nem, ez egy föld alatti temető, de akkor az előző az mi? Krematórium? De hát nem volt semmi eszköz, se asztal, semmi. Mik lehetnek azokban a fiókokban vajon? De ez a kérdés most melékessé válik, amikor meglátom a hullát.
-B*zd...- kiszalad, de mielőtt kérdeznék, hogy a szemem képrázik-e miután felismertem a fazont, megerősíti, magas hangon, nem csondálom, hogy kibukott, én is csak rajtam egy kissebb sokként jött ki - Ez egy cseppet sem király, álmomban itt kapott el...vagyis a házban. Én így biztos nem hagyom itt, kössük meg vagy ássuk el. -még inkább kezdett eluralkodni rajtam a pánik, ahogy a rémálmom jutott az eszembe. Annyi eszement dolog történt már, hogy most egy felkelő hulla már nem oszt nem szoroz, lehetőséget se adnék. De közben a lépések is dübörögnek...szét fogok robbanni a feszültségtől.  Bár én az öregen tartom a szemem és agyalok mit kezdjek vele, a másik lány a szörny miatt jobban aggódik és már egy terve is van, hogy jussunk ki a csapdából.
- Ez tök jó ötlet lenne, ha egy emberrel állnánk szemben, de ez a valami. - mutatok az ajtó felé - Nem tudjuk mi ez és mekkora, lehet esélyünk sincs megmozdítani se, nem még belökni ide. Nem hallod hogy döngnek a léptei? - kicsit nekem is emelkedett a hangom, kb úgy érzem, hogy mintjárt felrobban a szívem és helyben kimúlok, kegyes halál is lenne, jobban venném, mintha szét cibálna valami, vagy még rosszabb amibe belegondolni se merek.
A fejemet fogva álltam meg egy újjabb szuszi szünetre, mielőtt tényleg elájulok. És körbe néztem, hátha van itt valami amit eddig nem láttunk, remélhetőleg a szörny addig nem törte át az ajtót, amit még eltorlaszolni sem tudtunk rendesen, nincs mivel. Csak sírásó felszerelés van, pár ásó meg egyéb, meg a hulla és ennyi, nem sok semmi. A hulla sem kelt bennem épp jó reményeket. Ha lány nem nyitotta ki az ajtót és vettük menekülőre, magamhoz vettem egy ásót és óvatosan megközelítettem a pasit. Először csak megbökdöstem a lábammal ütésre kész tartva a lapátot, ha nem mozdult, ellenőriztem az életelleit, biztos, ami tuti, és ha halottnak nyilvánítható, lábbal begurítom az üres sírba, aztán földet rá.
- Álmomban elkapott, ezt valóságban nem fogjuk eljátszani. - lihegbe mondom miután végeztem.
Ezután jó alaposan megnéztem még egyszer az egész "termet", hogy tuti nincs-e semmi egérút. Ha nincs, tényleg szembe kell nézni a szörnnyel. Kicsit kezdek már megkattanni, épp ideje...

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
avatar
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 675
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Vas. 04 Feb. 2018, 20:03

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 8. (csütörtök)


Térkép:


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Moira elkezdi építeni a megfelelő barikádot, Caroline ellenőrzi, hogy mozog-e a holttest. Hiába bökdösi a lábával, semmi reakciót nem ad az öregember holtteste. Ha ellenőrzi a pulzusát, akkor ugyan úgy sem talál semmit. Ha mindezek után még mindig nem biztos a test halottságában, akkor a lélegzését is megvizsgálhatja, amit szintén nem talál. Persze ezek nem jelentik, hogy halott, hiszen lehet csak nagyon-nagyon lassú a szívverése. Mindenesetre, a lány simán be tudja lökni a testet az üres sírba. Ahogy a test leért a sír aljára hirtelen nagy hanggal beomlott. Ha megnézi a lány, láthatja, hogy valamilyen alagút van lent.

Közben Moirának nem maradt sok lehetősége. A lapátokkal ki tudta barikádozni az ajtót, ez szinte minden embert visszatartott volna. Viszont nem volt garancia arra, hogy aki vagy ami üldözi őket az ember. Ha meg akarja még erősíteni, akkor el tudott mozdítani pár sírkövet az ajtó elé, amik talán növelik a barikád erősségét. A lépések egyre közeledtek, hamarosan az ajtó előtt lesznek közvetlenül. Szint egy végtelenségnek tűnő pillanat volt, mire a következő hang beszűrődött kintről. Ezt a csendet törte meg a vad kopogás és egy ismerős férfi hang.

- Moira?? Moira, bent vagy? Mindjárt itt lesz, be kell engedned!-

[/color]

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
Kalandmester

Hozzászólások száma : 430
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 06 Feb. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Daniel Washington és Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:

Moira továbbra sem lett volna a másik lány helyében, bólogatott, hogy megvan, hogy hol és micsoda az, amit valószínűleg meg kellene semmisíteni, vagy ehhez hasonló. Már csak meg kellett volna valahogy azt, hogy oda is eljussanak, ami jelen helyzetben nagyon, de nagyon nem tűnt egyszerűnek.
- Akkor valahogy megoldjuk, hogy azt semlegesítsük – mondta bizakodóan. – Valahogy…
Következően akkor ütközött meg, amikor másik lány azt mondta, hogy álmodott a helyről.
- Te… te álmodtál erről? – kérdezte meglepetten.
Odabent egyelőre a barikáddal volt elfoglalva és annak építésével, már csak azért is, mert az ötlete, hogy mit tegyenek, hogy lökjék be az alakot és effélék nem nyertek el nagy sikert a másik lánynál.
- Van benne valami – hadarta idegesen. – De akkor remélem van jobb ötleted!
Tovább folytatta a barikádot, a hangos puffanásra ugrott egy hatalmasat, a kést is kiejtette a kezéből és még fel is sikoltott. Az sem volt megnyugtató, amikor hamarosan vad kopogás, amit inkább a lány dörömbölésnek nevezett volna. Főleg, hogy egy ismerős hang szólalt meg, nem az nem lehetett! Nem akarta elhinni, sápadtan fordult a másik lány irányába.
- Ez Dany… vagyis egykor ő volt – mondta.
Azért így, mert a hangok alapján nem lehetett az a vézna és nyüzüge rendőr, hiszen kizártnak tartotta, hogy ő így tudna dörömbölni és ilyen hangokat kiadni. Így azonban már sokkalta sürgetőbbé vált mindaz, hogy kitaláljanak valamit és jussanak valamerre.
- Találtál valami kijáratot? – kérdezte. – Nem hiszem, hogy sok időnk lenne.
Közben igyekezett felvenni a leejtett kést, ha pedig a másik lány mond valami használhatót, akkor követi és úgy tesz, ahogyan mondja.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 176
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Kedd 06 Feb. 2018, 16:45

~ Caroline Hex ~

Elég reménytelennek tűnt a helyzet. Ugyanbe tudtunk menekülni egy helyre, ahol elég masszívnak tűnt az ajtó ahhoz, hogy egy ideig legalább visszatartsa azt a dögöt, de más kiútat nem igazán láttam, ami ciki. Közben elmondtam neki, hol találja azt a valamit, amit annyira véd a kísértet, ha történne velem valami, vagy ha nem akarnám elkísérni az öngyilkos küldetésre, mert őszintén, a filmekben tök jó, hogy túlélik meg megmentik a napot meg minden, de ez kib*szott valóság, itt simán beadod a kulcsot aztán heló.
- Hát, én inkább megpróbálnék kijutni vagy meghúznám magam valami biztonságos helyen reggelig, és hagynám a rambózást azoknak, akiknek megy is. Ahhoz meg pláne nem füllik a fogam, hogy visszamenjek az emeletre, majd az, akinek két anyja van...
Közben kaptam egy kisebb sokkot, amikor megláttam az öreget, neeem, nem, nem, ez így nem maradhat. A társnőm rá csodálkozik, hogy álmodtam a házzal.
- Ja! Jó nagy idióta vagyok, hogy vissza jöttem, igaz? - tudom, csak kell egy kis megerősítés - Mondjuk, mentségemre legyen mondva, álmomban nem volt ilyen durva, ott nem jutottam valami sokáig, mert lelőtt ez az,...-mutatok az öreg felé, nem merem csúnya dologgal illetni, mert még felpattan - ez.
A másik lánynak volt egy ötlete, hogy juthatnánk ki innen, de lebeszéltem róla. Nem hinném, hogy kikéne nyitni azt az ajtót, amíg itt topog az az izé, az se biztos, hogy megállítja az ajtó, szép kómótosan dönget idefelé, hogy borulna a nyakába egy kád szentelt víz...Reméli van jobb ötletem, heh, persze, nekem mindig.
- Majd mindjárt lesz. - végülis, ha nem más kinyírjuk magunkat, még az is jobb,mintha széttépnének, nem? Arra legalább jó lesz az a kés...
Az optimuzmusom meg jól elhagytam valahol, talán Jézusnál, legalább vigyáz rá.  De előtte, még elföldelem az öreget, amíg ő barikádozza az ajtót. Leellenőriztem persze az életjeleket, úgy fest halott, hát jó, akkor fogtam és berúgtam a megásott sírba, de a test tompa puffanása helyett, valami hangosabb jött ki a gödörből, mire társnőm úgy megijed, hogy engem is halálra ijesztett, a szívem majdnem kiugrott.
- A rohadt életbe...- kapok a szívemhez és nyugszok, amikor oda nézek és látom csak mű majré.
Hirtelen nem is tudom mit hittem, mi történt, mert nem figyeltem rá, épp az öreg eltűntetésével voltam elfoglalva. Nem hibáztatom, érhető a reakció, mindketten pattanásig vagyunk a feszültségtől, úgy rettegünk.
Ami a hangot illeti, beszakadhatott valami, de a jó hír, lett egérútunk, a rossz hír, nem tudni hova vezet és egyáltalán biztonságos-e. De nem nagyon van választásunk.
- Köszönöm, Istenem! - mondom halkan, fellélegezve.
Kezdem nézegetni a járatot, hogy milyen mély és hogy tudnánk egyben lejutni, persze mindezt a lámpám segítségével, ami végig itt volt velem.
Közben a léptek zaja is eltűnt, nagy lett a csend...ez nem valami jó jel, én is megállok, abbahagyom a nézelődést, nagyon remélem nem indul el a másik irányba, az egérútunkhoz. De nem, nagy dörömbölés töri meg a csendet, majdnem eldobtam megint mindent ami a kezemben volt. Valami Moirát szólongat, gondolom a csaj, aki felismerte a hangot, a sérült nyomozóé volt. Érdekes dolgokra képes az adrenalin,de nem hinném, hogy sérült karral, így bírná verni az ajtót.
- Nehogy kinyisd! - szólítom fel halkan, de hál istennek neki sem áll szándékában.
De ennyit a dübörgőről, ideje meglógni.
- Igen, valami járat. Annyi tuti, hogy puhára érkezünk, aztán, hogy mi vár oda lent...majd meglátjuk, hátha szerencsénk lesz. Na menjünk! - már ha biztonságosnak tűnt, leugrottam vagy lemásztam.
Egy ásót is vittem magammal fegyvernek, próbáltam nem magamba állítani és a lámpámat sem elejteni. Egyből kapkodtam is a fejem és lámpám, van e valami mozgás, majd arrébb álltam, hogy a másik lány is le tudjon jönni.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
avatar
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 675
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Csüt. 08 Feb. 2018, 23:51

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 12. (hétfő)


Térkép:


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Bocsánat, mostanában nagyon fáj a fejem, most nem lesz körváltás. Sad


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
Kalandmester

Hozzászólások száma : 430
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Hétf. 12 Feb. 2018, 21:05

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 16. (péntek)


Térkép:


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Caroline megvizsgálja a sírt, ahova belökte az öreg testét. Úgy tűnik valami öreg, megkorhadt fából készült rejtekajtó lehetett. Ahogy az hulla ráesett, teljesen megadta magát. A nagy csörömpölés oka az üres üvegek voltak, amikre érkezett a holttest. Mindezek ellenére nem lehetetlen lemászni, csak óvatosnak kell majd lenni. Moirának sikerül felvennie a kést, és a két lány úgy dönt, hogy tovább mennek anélkül, hogy beengednék a férfit. Ahogy másznak le a lyukba, még hallják a szörnyűséges sikolyokat, amik hosszú percek után halnak csak el. Ha fülelnek, akkor egyenlőre nem hallják, hogy nekifeszült volna az üldözőjük Moira barikádjának, így néma csöndben sétáltak az alagútban. Az alagút csak egy ásott lyuk volt a földben, még kiegyenesedni sem tudtak. Ha lámpafényél megvizsgálták a falakat, akkor csákánycsapásokra utaló nyomokat találtak. Több percig tudtak nagyobb akadály nélkül sétálni, amikor elérkeztek egy elágazáshoz. A bal oldali alagút lefelé vezetett, még a jobb oldali emelkedett tovább.

//bocsánat hogy rövid és tömör de nagyon rosszul vagyok. :S

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
Kalandmester

Hozzászólások száma : 430
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 13 Feb. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Daniel Washington és Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:

- Egyetértek – bólogatott Moira. – Jussunk ki innen az a legfontosabb… aztán biztos, hogy többé nem jövök ide vissza,
Még az is megfordult a fejében, hogy az egyetemet is hagyja ennyiben és nem érdekli, de nem fogja befejezni a diplomamunkáját. Nem igazán tudta, hogy mit is mondjon a lánynak arra, amikor idiótának nevezte önmagát, abban bizonyos volt, hogy nem fogja annak nevezni, mert nem is ismeri a lányt és lehet, más magyarázata is lehetett ennek.
- Nem tartalak annak, könnyedén tehette össze a tudatalattid egy rémálomnak, a tegnapi után nem lett volna csoda – mondta.
Sikerült sokkalta diplomatikusabbnak lennie ebben a kiakasztó helyzetben, mint hitte, bár tényleg úgy vélte, hogy ez lehet a magyarázat. Mármint remélte, hogy így lesz. A következőkben várta, hogy történjen valami, a kinti személyt nem akarta beengedni, esze ágában sem volt és csak remélte, hogy kitart az ajtó, amíg a másik lány ki nem talál valamit. Némi szívroham és egyebek után kiderült, hogy van kijárat. Megvárta, ahogyan a lány lemászott oda, ahova mehetnének, ő maga is lenézett, hogy mi lehet ez, de mivel nem igen volt innen más kiút, így végül ő maga is próbált lemenni. A sikolyoktól már kezdett rosszul lenni és a „hátán is felállt a szőr”, így örült annak, hogy mehetnek tovább. Azonban, ami furcsa volt, hogy nem hallotta azt, hogy Dany próbált volna bejönni a helységbe.
Mivel muszáj volt haladni, így engedte azt, hogy Caroline induljon előre, az üvegek után pedig befogyasztja a térdeit és lehajtja a fejét és úgy követi őt egészen az elágazásig, ahol lejtőn felfelé és lefelé lehetett haladni.
- Szerintem alapvetően felfelé kéne menni… most is a föld alatt vagyunk, ha lefelé megyünk nem biztos, hogy kijutunk – suttogta. – De hátha beválik, hogy huzatot nézzünk…
Igyekezett az ujját benyálazni és az elágazásban felemelni, hátha érzékel valamelyik irányba fújó huzatot. Ha igen, akkor azt javasolja haladásnak, ha nincs, akkor bízik Caroline ösztöneiben, bár saját maga felfelé haladna…

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 176
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Csüt. 15 Feb. 2018, 12:54

~ Caroline Hex ~

Beszorultunk egy szobába és látszólag nem volt kiút, ha nem kapok frászt az öreg láttán és akarom mindenképp eltüntetni, talán most is csak néznénk egymást riadtan és kezdenénk lemondani a túlélés esélyeiről. Idióta vagyok, hogy visszajöttem, már szerintem, de a másik lány nem erősít rá.
- Emlékképekből épül fel egy álom, úgyogy ja, de azért vehettem volna valamiféle omennek, hogy távol kéne maradnom, csak ez a francos kíváncsiság...a tegnapi meg, hát maradjunk annyiban, hogy amúgy se vagyok egy fegyverpárti ember és több dolog miatt is ellenzem ezt a fajta szabad fegyvertartást ami itt van, de biztos van előnye is.
Na de mázlinkra, a megásott sír valójában egy földalatti alagúthoz vezetett. A nagy zaj nem csak a falap törése miatt volt, üveges hangot is lehetett biztos hallani, ha fülelt az ember és nem épp a saját szívdobogását akarta elnyomni. A testnek is van haszna, megtaláltuk a kijáratot és nem mi érkezünk az üvegre és vágtuk össze magunkat. Körülnéztem a lámpámmal, nem tűnik a veszélyesnek, de az üvegcserép és a faszilánkok miatt óvatosnak kell lenni, ha nem akarjuk magunkat összevágni. Magammal vittem egy ásót is, hátha le kell csapni valamit és eszembe jutott az is, hogy esetleg átkutathatnánk az öreg zsebeit, de ha fegyvert találunk is, én nem tudom használni, lehet több kárt okozok magunkban mint amúgy, szóval nem vinném és örülnék ha a másik lány se, ebben az idegileg felfokozott helyzetben, ha tudná is használni, nem hiszem, hogy képes lenne normálisan célozni. Rráadásul elég ijedős, nem lenne poén, ha ijedtében hátba lőne vagy magát lábon. Először elég szerencsétlenül ment a művelet, de végül nagy nehezen sikerült lemászni, áldom magam a sportosabb öltözetért. Miután lejutottam, kisebb karcolásokkal megúszva a dolgot, arrébb állok, hogy a másik is le tudjon jönni. Közben hallgathatjuk, hogy kint küzd tovább az az izé és pszichésen próbál minket megtörni a sikolyokkal, de próbálom figyelmen kívül hagyni, ez úgyis csak megtévesztés akar lenni, ha mégsem, hát...már mindegy.
Elég alacsony a belmagasság ebben az alagútban. Kicsit olyan, mintha törpök bányász alagutja lenne, legalábbis szerintem. Szerecsére görnyedve tudunk haladni, nem a legkényelmesebb de élünk, szóval...Aztán elágazáshoz érünk, egyértelmű, hogy felfelé kéne haladni, hátha visszajutunk a felszínre újra, a másik lány meg is jegyzi.
- Szerintem is felfelé kéne, de próbáld meg azért.
Mert ha továbbra is lefelé haladunk, soha nem jutunk ki innen, normál esetben, de ami ebben a házban van, semmilyen értelemben se mondanám normálisnak, úgyhogy ki tudja.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
avatar
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 675
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 16 Feb. 2018, 23:47

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 20. (péntek)


Térkép:


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

A lányok elindulnak az alacsony és sötét alagútban. A körülményekhez képest jól tudnak haladni, egészen az elágazásig. A huzat iránya elsőre természetesnek tűnt, a felfelé vezető út vége felől jött. Ha arra indulnak ell nem kell sokat sétálniuk és egy létrához érnek. Ha azon is felmennek, akkor a végén lévő csapó ajtót felnyitva egy szobába érnek. A létra magassága miatt akár még az emeletig felmászhattak. A szoba szinte teljesen üres volt de a padlóján egy nagy pentagramma volt, valamilyen vörös festékkel felfestve. Az öt ágának öt végén egy-egy régen elfogyott gyertya volt. Az egyik mellett egy doboz gyújtós fapálcikát is találtak. A falakon gyertyatartók voltak, régiek, mint a ház többi része. Ezek is üresek, a viasz alattuk gyűlt összejöttük, akárki is gyújtotta meg őket utoljára, nem takarított el maga után. Ha nem lett volna ott Caroline lámpája semmit sem láttak volna a lányok. A pentgramm közepén egy éget folt volt, ami olyan volt, mint amit Carolinet látott az éget szobában. A szoba szaga furcsán csatorna és algaszerű volt, hasonló a lenti tóhoz.  A szobából egy ajtó vezetett ki, egyenlőre ismeretlen helyre._________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
Kalandmester

Hozzászólások száma : 430
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 18 Feb. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Daniel Washington és Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:

Moira akaratlanul is elmosolyodott azon, amit Caroline mondott a fegyverekről.
- Úgyszintén – felelte. – Greenpace-s vagyok és tüntetek a fegyverstop mellett.
Ironikus volt, hogy pont a két pacifista volt az, aki egymásra szorult és nem olyan, aki még megvédeni is megtudta volna magát. Nem sokkal később már az alagútban voltak és elérkeztek az elágazáshoz. Noha mind a ketten inkább az emelkedő utat választották volna, úgy érezte, hogy az lehet, ami kifele vezet, de még azért a biztonság kedvéért felhozta, hogy le kellene ellenőrizni, hogy merről is van légmozgás. Nem akart kockáztatni, ki akart innen jutni. Ezért benyálazta az ujját és kitartotta a levegőbe, hogy megérezze a huzatot. Megkönnyebbült részben, amikor érezte, hogy honnan jön mindez.
- Fentről jön a huzat – mondta.
Akkor így tényleg eldőlt, hogy arra mennek, odafent egy olyan látvány fogadta őket, amitől totál kiakadt. Pentagramma, és még a szagok is; ráadásul innen nem is volt kiút, csak egy darab. Remélte pedig, hogy lesz ablak, amin kitudnak ugrani. Még ha a bokáját törte volna egy ilyen ugrás után sem érdekelte volna, mert legalább kijut innen.
- A fenébe, tűnjünk el innen! – próbálta sürgetni a társnőjét.
Igyekezett végig Caroline mellett maradni, hiszen a lány lámpája volt az egyetlen fényforrásuk.
- A szag pont olyan, mint az alagsori tónál volt – fintorgott egy kicsit. – Remélem nem az alagsorig jöttünk csak fel…
Nagyon, de nagyon merte remélni, hogy nem a tó közelében vannak. Ha pont felette az már jó, mert akkora földszinten vannak. Mindegy, ha Caroline elindul, akkor követi őt a lámpa fényben, nem megy túl közel hozzá, nem akar a lány személyes terébe belemászni, de azért reméli, hogy hamar kijutnak ebből a szobából.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 176
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Kedd 20 Feb. 2018, 23:21

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 24. (szombat)


Térkép:


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Mivel Jenna nem írt így következő körben lesz váltás.


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
avatar
dr. Erwin Vayne
Kalandmester

Hozzászólások száma : 430
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Szer. 21 Feb. 2018, 22:44

~ Caroline Hex ~

Ezekszerint egyikünk sem bírja a fegyvereket, ami annyiból jó, hogy nála sincs eldugva semmi, bááár ha lenne, a nyomorult kés helyett az lenne a kezében, na mindegy.
Nem volt valami hosszú ez a földi alagút, hamar elérünk egy elágazáshoz. Szerencsére nem veszünk össze merre kéne menni, nyilván fel. Le is ellenőrizte és jup, "onnen fúj a szél" is, úgyhogy irány. Hamar elérünk egy létrához, elég magasnak tűnik innen is, remélem nem korhadt vagy valami, mert az úgy buli lesz. Leellenőrzöm mennyire "stabil" és óvatosan felmászok, a lámpával a számban. Fent kicsit hezitálok ugyan kinyissam-e a csapó ajtót, de nem ülhetünk itt örökké, fellököm. Na, még egy égett sátáni szoba, ilyet már láttam, valami új? Kicsit azért körbe világítok. Nincs úgy összeégve, mint a másik és itt nincs törött üveg. De bakker, ezek idézgettek valamiket? Vagy mi ez a sok ilyen szoba? Meg minek ennyi? Ugyanott nem jó? Vagy egyidőben csinálták? És mi ez a szag? Biztos, hogy mentünk annyit, hogy legalább a földszinten legyünk. Vagy lehet hogy ahol mentünk, az egész csalókán lejtett lefelé? Áh, ilyen mértéket csak észrevettünk volna, ez bullshit...de nem értem, mit vagyok már megint meglepődve...
Közben ahogy cikáztak a kérdések a fejemben, kicsit el is feledkeztem, hogy van még itt valaki, amikor megszólal csodálkozok rá, hogy jé, közelebb van mint gondolnám. Enyhén kitörte a frász, ahogy látom, hallom.
- Nyugi, van fent egy ugyan ilyen, csak az durvábban össze van égve és az a komoly, hogy ott még biztonságban is éreztem magam, öö viszonylag, a mini templomhoz képest biztosan. Na de mi a franc lehet ez?
Közelebb megyek az égett folthoz a csillag közepén, hogy közelebbről megnézzem, bár én sem tudom, mit vélek látni benne, de ha nem találok semmit, az egyetlen kijáratra szegezem a lámpám. Sóhajtok egy nagyot.
- Az a para, hogy fent, a hasonló szobából nyílt a para szoba...a torzuló képpel meg minden, tudod...- megyek közelebb az ajtóhoz lassan óvatosan - Mondjuk nem sok választásunk van, úgyhogy...- hallgatózok kicsit, de ha nem hallok semmit, mint fent az első ajtóknál, befeszülve, ugrásra készen nyitom az ajtót, mondjuk nem tudom hova az anyámba szaladnék, ha bejönne valami, de ha már rutin. Amúgy...kezdek belefésulni a félelelmbe vagy nem tudom, hogy lehetne ezt az érzést leírni, ilyen van?


//Bocsi, ezt benéztem, csak a napot néztem...><"//

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
avatar
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 675
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.