Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Szomb. 03 Feb. 2018, 23:56

~ Caroline Hex ~

Elmeséltem, mit láttam, ha már így rákérdezett és be is igazolódott a sejtésem, ők nem futottak bele ilyen dolgokba.
- Akkor ezek szerint én kiemelt figyelmet kaptam. Bár sejtem miért.
Haladás közben találgattunk, a sorozatból szerzett tudásunkra hagyatkozva, hogy mivel állhatunk szemben. Annyi tuti, hogy egy család meghalt itt...vagy várj...még az se tuti, egyértelmű bizonyítékot még nem találtunk rá, vagyis az erőszakos halálra. Mert a mostani hely ahogy elnézem...de nincs sok idő nézelődni, az a valami csak jön és kb ilyen Jurassic Park-os feelingben hallom, mintha a t-rex közeledne. Társam megkérdezi, hol van a maradvány, vagyis a foltos ruha. amit mondtam, hogy kísértetünk nagyon őrzött. Mutogatok felfelé.
- Fent. Az első emeleten, aaa - gondolkodok melyik szoba is volt - asszeeem, ahogy felmész a lépcsőn, bal oldali. Nem nehéz rá ismerni, össze van égve az egész, és abból nyílik egy újabb szoba, a rumlis hálószoba, az ágy végén van a láda, nyitva...már ha, nem csukta vissza. - közben ha kell segítek nyitni a nagy nehéz ajtót - De nem tuti, hogy az egy maradvány, de annyira vigyázta, hogy biztos valami fontos. - és segítek csukni is.
Most talán biztonságban vagyunk, csak az a ciki, hogy zsákutca, ráadásul, azt hittem kint a kripta, de nem, ez egy föld alatti temető, de akkor az előző az mi? Krematórium? De hát nem volt semmi eszköz, se asztal, semmi. Mik lehetnek azokban a fiókokban vajon? De ez a kérdés most melékessé válik, amikor meglátom a hullát.
-B*zd...- kiszalad, de mielőtt kérdeznék, hogy a szemem képrázik-e miután felismertem a fazont, megerősíti, magas hangon, nem csondálom, hogy kibukott, én is csak rajtam egy kissebb sokként jött ki - Ez egy cseppet sem király, álmomban itt kapott el...vagyis a házban. Én így biztos nem hagyom itt, kössük meg vagy ássuk el. -még inkább kezdett eluralkodni rajtam a pánik, ahogy a rémálmom jutott az eszembe. Annyi eszement dolog történt már, hogy most egy felkelő hulla már nem oszt nem szoroz, lehetőséget se adnék. De közben a lépések is dübörögnek...szét fogok robbanni a feszültségtől.  Bár én az öregen tartom a szemem és agyalok mit kezdjek vele, a másik lány a szörny miatt jobban aggódik és már egy terve is van, hogy jussunk ki a csapdából.
- Ez tök jó ötlet lenne, ha egy emberrel állnánk szemben, de ez a valami. - mutatok az ajtó felé - Nem tudjuk mi ez és mekkora, lehet esélyünk sincs megmozdítani se, nem még belökni ide. Nem hallod hogy döngnek a léptei? - kicsit nekem is emelkedett a hangom, kb úgy érzem, hogy mintjárt felrobban a szívem és helyben kimúlok, kegyes halál is lenne, jobban venném, mintha szét cibálna valami, vagy még rosszabb amibe belegondolni se merek.
A fejemet fogva álltam meg egy újjabb szuszi szünetre, mielőtt tényleg elájulok. És körbe néztem, hátha van itt valami amit eddig nem láttunk, remélhetőleg a szörny addig nem törte át az ajtót, amit még eltorlaszolni sem tudtunk rendesen, nincs mivel. Csak sírásó felszerelés van, pár ásó meg egyéb, meg a hulla és ennyi, nem sok semmi. A hulla sem kelt bennem épp jó reményeket. Ha lány nem nyitotta ki az ajtót és vettük menekülőre, magamhoz vettem egy ásót és óvatosan megközelítettem a pasit. Először csak megbökdöstem a lábammal ütésre kész tartva a lapátot, ha nem mozdult, ellenőriztem az életelleit, biztos, ami tuti, és ha halottnak nyilvánítható, lábbal begurítom az üres sírba, aztán földet rá.
- Álmomban elkapott, ezt valóságban nem fogjuk eljátszani. - lihegbe mondom miután végeztem.
Ezután jó alaposan megnéztem még egyszer az egész "termet", hogy tuti nincs-e semmi egérút. Ha nincs, tényleg szembe kell nézni a szörnnyel. Kicsit kezdek már megkattanni, épp ideje...

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Vas. 04 Feb. 2018, 20:03

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 8. (csütörtök)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Haunte26


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Moira elkezdi építeni a megfelelő barikádot, Caroline ellenőrzi, hogy mozog-e a holttest. Hiába bökdösi a lábával, semmi reakciót nem ad az öregember holtteste. Ha ellenőrzi a pulzusát, akkor ugyan úgy sem talál semmit. Ha mindezek után még mindig nem biztos a test halottságában, akkor a lélegzését is megvizsgálhatja, amit szintén nem talál. Persze ezek nem jelentik, hogy halott, hiszen lehet csak nagyon-nagyon lassú a szívverése. Mindenesetre, a lány simán be tudja lökni a testet az üres sírba. Ahogy a test leért a sír aljára hirtelen nagy hanggal beomlott. Ha megnézi a lány, láthatja, hogy valamilyen alagút van lent.

Közben Moirának nem maradt sok lehetősége. A lapátokkal ki tudta barikádozni az ajtót, ez szinte minden embert visszatartott volna. Viszont nem volt garancia arra, hogy aki vagy ami üldözi őket az ember. Ha meg akarja még erősíteni, akkor el tudott mozdítani pár sírkövet az ajtó elé, amik talán növelik a barikád erősségét. A lépések egyre közeledtek, hamarosan az ajtó előtt lesznek közvetlenül. Szint egy végtelenségnek tűnő pillanat volt, mire a következő hang beszűrődött kintről. Ezt a csendet törte meg a vad kopogás és egy ismerős férfi hang.

- Moira?? Moira, bent vagy? Mindjárt itt lesz, be kell engedned!-

[/color]

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 06 Feb. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Daniel Washington és Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Betrayal-Banner

Moira továbbra sem lett volna a másik lány helyében, bólogatott, hogy megvan, hogy hol és micsoda az, amit valószínűleg meg kellene semmisíteni, vagy ehhez hasonló. Már csak meg kellett volna valahogy azt, hogy oda is eljussanak, ami jelen helyzetben nagyon, de nagyon nem tűnt egyszerűnek.
- Akkor valahogy megoldjuk, hogy azt semlegesítsük – mondta bizakodóan. – Valahogy…
Következően akkor ütközött meg, amikor másik lány azt mondta, hogy álmodott a helyről.
- Te… te álmodtál erről? – kérdezte meglepetten.
Odabent egyelőre a barikáddal volt elfoglalva és annak építésével, már csak azért is, mert az ötlete, hogy mit tegyenek, hogy lökjék be az alakot és effélék nem nyertek el nagy sikert a másik lánynál.
- Van benne valami – hadarta idegesen. – De akkor remélem van jobb ötleted!
Tovább folytatta a barikádot, a hangos puffanásra ugrott egy hatalmasat, a kést is kiejtette a kezéből és még fel is sikoltott. Az sem volt megnyugtató, amikor hamarosan vad kopogás, amit inkább a lány dörömbölésnek nevezett volna. Főleg, hogy egy ismerős hang szólalt meg, nem az nem lehetett! Nem akarta elhinni, sápadtan fordult a másik lány irányába.
- Ez Dany… vagyis egykor ő volt – mondta.
Azért így, mert a hangok alapján nem lehetett az a vézna és nyüzüge rendőr, hiszen kizártnak tartotta, hogy ő így tudna dörömbölni és ilyen hangokat kiadni. Így azonban már sokkalta sürgetőbbé vált mindaz, hogy kitaláljanak valamit és jussanak valamerre.
- Találtál valami kijáratot? – kérdezte. – Nem hiszem, hogy sok időnk lenne.
Közben igyekezett felvenni a leejtett kést, ha pedig a másik lány mond valami használhatót, akkor követi és úgy tesz, ahogyan mondja.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Kedd 06 Feb. 2018, 16:45

~ Caroline Hex ~

Elég reménytelennek tűnt a helyzet. Ugyanbe tudtunk menekülni egy helyre, ahol elég masszívnak tűnt az ajtó ahhoz, hogy egy ideig legalább visszatartsa azt a dögöt, de más kiútat nem igazán láttam, ami ciki. Közben elmondtam neki, hol találja azt a valamit, amit annyira véd a kísértet, ha történne velem valami, vagy ha nem akarnám elkísérni az öngyilkos küldetésre, mert őszintén, a filmekben tök jó, hogy túlélik meg megmentik a napot meg minden, de ez kib*szott valóság, itt simán beadod a kulcsot aztán heló.
- Hát, én inkább megpróbálnék kijutni vagy meghúznám magam valami biztonságos helyen reggelig, és hagynám a rambózást azoknak, akiknek megy is. Ahhoz meg pláne nem füllik a fogam, hogy visszamenjek az emeletre, majd az, akinek két anyja van...
Közben kaptam egy kisebb sokkot, amikor megláttam az öreget, neeem, nem, nem, ez így nem maradhat. A társnőm rá csodálkozik, hogy álmodtam a házzal.
- Ja! Jó nagy idióta vagyok, hogy vissza jöttem, igaz? - tudom, csak kell egy kis megerősítés - Mondjuk, mentségemre legyen mondva, álmomban nem volt ilyen durva, ott nem jutottam valami sokáig, mert lelőtt ez az,...-mutatok az öreg felé, nem merem csúnya dologgal illetni, mert még felpattan - ez.
A másik lánynak volt egy ötlete, hogy juthatnánk ki innen, de lebeszéltem róla. Nem hinném, hogy kikéne nyitni azt az ajtót, amíg itt topog az az izé, az se biztos, hogy megállítja az ajtó, szép kómótosan dönget idefelé, hogy borulna a nyakába egy kád szentelt víz...Reméli van jobb ötletem, heh, persze, nekem mindig.
- Majd mindjárt lesz. - végülis, ha nem más kinyírjuk magunkat, még az is jobb,mintha széttépnének, nem? Arra legalább jó lesz az a kés...
Az optimuzmusom meg jól elhagytam valahol, talán Jézusnál, legalább vigyáz rá.  De előtte, még elföldelem az öreget, amíg ő barikádozza az ajtót. Leellenőriztem persze az életjeleket, úgy fest halott, hát jó, akkor fogtam és berúgtam a megásott sírba, de a test tompa puffanása helyett, valami hangosabb jött ki a gödörből, mire társnőm úgy megijed, hogy engem is halálra ijesztett, a szívem majdnem kiugrott.
- A rohadt életbe...- kapok a szívemhez és nyugszok, amikor oda nézek és látom csak mű majré.
Hirtelen nem is tudom mit hittem, mi történt, mert nem figyeltem rá, épp az öreg eltűntetésével voltam elfoglalva. Nem hibáztatom, érhető a reakció, mindketten pattanásig vagyunk a feszültségtől, úgy rettegünk.
Ami a hangot illeti, beszakadhatott valami, de a jó hír, lett egérútunk, a rossz hír, nem tudni hova vezet és egyáltalán biztonságos-e. De nem nagyon van választásunk.
- Köszönöm, Istenem! - mondom halkan, fellélegezve.
Kezdem nézegetni a járatot, hogy milyen mély és hogy tudnánk egyben lejutni, persze mindezt a lámpám segítségével, ami végig itt volt velem.
Közben a léptek zaja is eltűnt, nagy lett a csend...ez nem valami jó jel, én is megállok, abbahagyom a nézelődést, nagyon remélem nem indul el a másik irányba, az egérútunkhoz. De nem, nagy dörömbölés töri meg a csendet, majdnem eldobtam megint mindent ami a kezemben volt. Valami Moirát szólongat, gondolom a csaj, aki felismerte a hangot, a sérült nyomozóé volt. Érdekes dolgokra képes az adrenalin,de nem hinném, hogy sérült karral, így bírná verni az ajtót.
- Nehogy kinyisd! - szólítom fel halkan, de hál istennek neki sem áll szándékában.
De ennyit a dübörgőről, ideje meglógni.
- Igen, valami járat. Annyi tuti, hogy puhára érkezünk, aztán, hogy mi vár oda lent...majd meglátjuk, hátha szerencsénk lesz. Na menjünk! - már ha biztonságosnak tűnt, leugrottam vagy lemásztam.
Egy ásót is vittem magammal fegyvernek, próbáltam nem magamba állítani és a lámpámat sem elejteni. Egyből kapkodtam is a fejem és lámpám, van e valami mozgás, majd arrébb álltam, hogy a másik lány is le tudjon jönni.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Csüt. 08 Feb. 2018, 23:51

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 12. (hétfő)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Haunte26


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Bocsánat, mostanában nagyon fáj a fejem, most nem lesz körváltás. Sad


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Hétf. 12 Feb. 2018, 21:05

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 16. (péntek)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Haunte26


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Caroline megvizsgálja a sírt, ahova belökte az öreg testét. Úgy tűnik valami öreg, megkorhadt fából készült rejtekajtó lehetett. Ahogy az hulla ráesett, teljesen megadta magát. A nagy csörömpölés oka az üres üvegek voltak, amikre érkezett a holttest. Mindezek ellenére nem lehetetlen lemászni, csak óvatosnak kell majd lenni. Moirának sikerül felvennie a kést, és a két lány úgy dönt, hogy tovább mennek anélkül, hogy beengednék a férfit. Ahogy másznak le a lyukba, még hallják a szörnyűséges sikolyokat, amik hosszú percek után halnak csak el. Ha fülelnek, akkor egyenlőre nem hallják, hogy nekifeszült volna az üldözőjük Moira barikádjának, így néma csöndben sétáltak az alagútban. Az alagút csak egy ásott lyuk volt a földben, még kiegyenesedni sem tudtak. Ha lámpafényél megvizsgálták a falakat, akkor csákánycsapásokra utaló nyomokat találtak. Több percig tudtak nagyobb akadály nélkül sétálni, amikor elérkeztek egy elágazáshoz. A bal oldali alagút lefelé vezetett, még a jobb oldali emelkedett tovább.

//bocsánat hogy rövid és tömör de nagyon rosszul vagyok. :S

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 13 Feb. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Daniel Washington és Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Betrayal-Banner

- Egyetértek – bólogatott Moira. – Jussunk ki innen az a legfontosabb… aztán biztos, hogy többé nem jövök ide vissza,
Még az is megfordult a fejében, hogy az egyetemet is hagyja ennyiben és nem érdekli, de nem fogja befejezni a diplomamunkáját. Nem igazán tudta, hogy mit is mondjon a lánynak arra, amikor idiótának nevezte önmagát, abban bizonyos volt, hogy nem fogja annak nevezni, mert nem is ismeri a lányt és lehet, más magyarázata is lehetett ennek.
- Nem tartalak annak, könnyedén tehette össze a tudatalattid egy rémálomnak, a tegnapi után nem lett volna csoda – mondta.
Sikerült sokkalta diplomatikusabbnak lennie ebben a kiakasztó helyzetben, mint hitte, bár tényleg úgy vélte, hogy ez lehet a magyarázat. Mármint remélte, hogy így lesz. A következőkben várta, hogy történjen valami, a kinti személyt nem akarta beengedni, esze ágában sem volt és csak remélte, hogy kitart az ajtó, amíg a másik lány ki nem talál valamit. Némi szívroham és egyebek után kiderült, hogy van kijárat. Megvárta, ahogyan a lány lemászott oda, ahova mehetnének, ő maga is lenézett, hogy mi lehet ez, de mivel nem igen volt innen más kiút, így végül ő maga is próbált lemenni. A sikolyoktól már kezdett rosszul lenni és a „hátán is felállt a szőr”, így örült annak, hogy mehetnek tovább. Azonban, ami furcsa volt, hogy nem hallotta azt, hogy Dany próbált volna bejönni a helységbe.
Mivel muszáj volt haladni, így engedte azt, hogy Caroline induljon előre, az üvegek után pedig befogyasztja a térdeit és lehajtja a fejét és úgy követi őt egészen az elágazásig, ahol lejtőn felfelé és lefelé lehetett haladni.
- Szerintem alapvetően felfelé kéne menni… most is a föld alatt vagyunk, ha lefelé megyünk nem biztos, hogy kijutunk – suttogta. – De hátha beválik, hogy huzatot nézzünk…
Igyekezett az ujját benyálazni és az elágazásban felemelni, hátha érzékel valamelyik irányba fújó huzatot. Ha igen, akkor azt javasolja haladásnak, ha nincs, akkor bízik Caroline ösztöneiben, bár saját maga felfelé haladna…

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Csüt. 15 Feb. 2018, 12:54

~ Caroline Hex ~

Beszorultunk egy szobába és látszólag nem volt kiút, ha nem kapok frászt az öreg láttán és akarom mindenképp eltüntetni, talán most is csak néznénk egymást riadtan és kezdenénk lemondani a túlélés esélyeiről. Idióta vagyok, hogy visszajöttem, már szerintem, de a másik lány nem erősít rá.
- Emlékképekből épül fel egy álom, úgyogy ja, de azért vehettem volna valamiféle omennek, hogy távol kéne maradnom, csak ez a francos kíváncsiság...a tegnapi meg, hát maradjunk annyiban, hogy amúgy se vagyok egy fegyverpárti ember és több dolog miatt is ellenzem ezt a fajta szabad fegyvertartást ami itt van, de biztos van előnye is.
Na de mázlinkra, a megásott sír valójában egy földalatti alagúthoz vezetett. A nagy zaj nem csak a falap törése miatt volt, üveges hangot is lehetett biztos hallani, ha fülelt az ember és nem épp a saját szívdobogását akarta elnyomni. A testnek is van haszna, megtaláltuk a kijáratot és nem mi érkezünk az üvegre és vágtuk össze magunkat. Körülnéztem a lámpámmal, nem tűnik a veszélyesnek, de az üvegcserép és a faszilánkok miatt óvatosnak kell lenni, ha nem akarjuk magunkat összevágni. Magammal vittem egy ásót is, hátha le kell csapni valamit és eszembe jutott az is, hogy esetleg átkutathatnánk az öreg zsebeit, de ha fegyvert találunk is, én nem tudom használni, lehet több kárt okozok magunkban mint amúgy, szóval nem vinném és örülnék ha a másik lány se, ebben az idegileg felfokozott helyzetben, ha tudná is használni, nem hiszem, hogy képes lenne normálisan célozni. Rráadásul elég ijedős, nem lenne poén, ha ijedtében hátba lőne vagy magát lábon. Először elég szerencsétlenül ment a művelet, de végül nagy nehezen sikerült lemászni, áldom magam a sportosabb öltözetért. Miután lejutottam, kisebb karcolásokkal megúszva a dolgot, arrébb állok, hogy a másik is le tudjon jönni. Közben hallgathatjuk, hogy kint küzd tovább az az izé és pszichésen próbál minket megtörni a sikolyokkal, de próbálom figyelmen kívül hagyni, ez úgyis csak megtévesztés akar lenni, ha mégsem, hát...már mindegy.
Elég alacsony a belmagasság ebben az alagútban. Kicsit olyan, mintha törpök bányász alagutja lenne, legalábbis szerintem. Szerecsére görnyedve tudunk haladni, nem a legkényelmesebb de élünk, szóval...Aztán elágazáshoz érünk, egyértelmű, hogy felfelé kéne haladni, hátha visszajutunk a felszínre újra, a másik lány meg is jegyzi.
- Szerintem is felfelé kéne, de próbáld meg azért.
Mert ha továbbra is lefelé haladunk, soha nem jutunk ki innen, normál esetben, de ami ebben a házban van, semmilyen értelemben se mondanám normálisnak, úgyhogy ki tudja.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 16 Feb. 2018, 23:47

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 20. (péntek)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Haunte26


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

A lányok elindulnak az alacsony és sötét alagútban. A körülményekhez képest jól tudnak haladni, egészen az elágazásig. A huzat iránya elsőre természetesnek tűnt, a felfelé vezető út vége felől jött. Ha arra indulnak ell nem kell sokat sétálniuk és egy létrához érnek. Ha azon is felmennek, akkor a végén lévő csapó ajtót felnyitva egy szobába érnek. A létra magassága miatt akár még az emeletig felmászhattak. A szoba szinte teljesen üres volt de a padlóján egy nagy pentagramma volt, valamilyen vörös festékkel felfestve. Az öt ágának öt végén egy-egy régen elfogyott gyertya volt. Az egyik mellett egy doboz gyújtós fapálcikát is találtak. A falakon gyertyatartók voltak, régiek, mint a ház többi része. Ezek is üresek, a viasz alattuk gyűlt összejöttük, akárki is gyújtotta meg őket utoljára, nem takarított el maga után. Ha nem lett volna ott Caroline lámpája semmit sem láttak volna a lányok. A pentgramm közepén egy éget folt volt, ami olyan volt, mint amit Carolinet látott az éget szobában. A szoba szaga furcsán csatorna és algaszerű volt, hasonló a lenti tóhoz.  A szobából egy ajtó vezetett ki, egyenlőre ismeretlen helyre._________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 18 Feb. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Daniel Washington és Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Betrayal-Banner

Moira akaratlanul is elmosolyodott azon, amit Caroline mondott a fegyverekről.
- Úgyszintén – felelte. – Greenpace-s vagyok és tüntetek a fegyverstop mellett.
Ironikus volt, hogy pont a két pacifista volt az, aki egymásra szorult és nem olyan, aki még megvédeni is megtudta volna magát. Nem sokkal később már az alagútban voltak és elérkeztek az elágazáshoz. Noha mind a ketten inkább az emelkedő utat választották volna, úgy érezte, hogy az lehet, ami kifele vezet, de még azért a biztonság kedvéért felhozta, hogy le kellene ellenőrizni, hogy merről is van légmozgás. Nem akart kockáztatni, ki akart innen jutni. Ezért benyálazta az ujját és kitartotta a levegőbe, hogy megérezze a huzatot. Megkönnyebbült részben, amikor érezte, hogy honnan jön mindez.
- Fentről jön a huzat – mondta.
Akkor így tényleg eldőlt, hogy arra mennek, odafent egy olyan látvány fogadta őket, amitől totál kiakadt. Pentagramma, és még a szagok is; ráadásul innen nem is volt kiút, csak egy darab. Remélte pedig, hogy lesz ablak, amin kitudnak ugrani. Még ha a bokáját törte volna egy ilyen ugrás után sem érdekelte volna, mert legalább kijut innen.
- A fenébe, tűnjünk el innen! – próbálta sürgetni a társnőjét.
Igyekezett végig Caroline mellett maradni, hiszen a lány lámpája volt az egyetlen fényforrásuk.
- A szag pont olyan, mint az alagsori tónál volt – fintorgott egy kicsit. – Remélem nem az alagsorig jöttünk csak fel…
Nagyon, de nagyon merte remélni, hogy nem a tó közelében vannak. Ha pont felette az már jó, mert akkora földszinten vannak. Mindegy, ha Caroline elindul, akkor követi őt a lámpa fényben, nem megy túl közel hozzá, nem akar a lány személyes terébe belemászni, de azért reméli, hogy hamar kijutnak ebből a szobából.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Kedd 20 Feb. 2018, 23:21

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 24. (szombat)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Haunte26


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Mivel Jenna nem írt így következő körben lesz váltás.


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Szer. 21 Feb. 2018, 22:44

~ Caroline Hex ~

Ezekszerint egyikünk sem bírja a fegyvereket, ami annyiból jó, hogy nála sincs eldugva semmi, bááár ha lenne, a nyomorult kés helyett az lenne a kezében, na mindegy.
Nem volt valami hosszú ez a földi alagút, hamar elérünk egy elágazáshoz. Szerencsére nem veszünk össze merre kéne menni, nyilván fel. Le is ellenőrizte és jup, "onnen fúj a szél" is, úgyhogy irány. Hamar elérünk egy létrához, elég magasnak tűnik innen is, remélem nem korhadt vagy valami, mert az úgy buli lesz. Leellenőrzöm mennyire "stabil" és óvatosan felmászok, a lámpával a számban. Fent kicsit hezitálok ugyan kinyissam-e a csapó ajtót, de nem ülhetünk itt örökké, fellököm. Na, még egy égett sátáni szoba, ilyet már láttam, valami új? Kicsit azért körbe világítok. Nincs úgy összeégve, mint a másik és itt nincs törött üveg. De bakker, ezek idézgettek valamiket? Vagy mi ez a sok ilyen szoba? Meg minek ennyi? Ugyanott nem jó? Vagy egyidőben csinálták? És mi ez a szag? Biztos, hogy mentünk annyit, hogy legalább a földszinten legyünk. Vagy lehet hogy ahol mentünk, az egész csalókán lejtett lefelé? Áh, ilyen mértéket csak észrevettünk volna, ez bullshit...de nem értem, mit vagyok már megint meglepődve...
Közben ahogy cikáztak a kérdések a fejemben, kicsit el is feledkeztem, hogy van még itt valaki, amikor megszólal csodálkozok rá, hogy jé, közelebb van mint gondolnám. Enyhén kitörte a frász, ahogy látom, hallom.
- Nyugi, van fent egy ugyan ilyen, csak az durvábban össze van égve és az a komoly, hogy ott még biztonságban is éreztem magam, öö viszonylag, a mini templomhoz képest biztosan. Na de mi a franc lehet ez?
Közelebb megyek az égett folthoz a csillag közepén, hogy közelebbről megnézzem, bár én sem tudom, mit vélek látni benne, de ha nem találok semmit, az egyetlen kijáratra szegezem a lámpám. Sóhajtok egy nagyot.
- Az a para, hogy fent, a hasonló szobából nyílt a para szoba...a torzuló képpel meg minden, tudod...- megyek közelebb az ajtóhoz lassan óvatosan - Mondjuk nem sok választásunk van, úgyhogy...- hallgatózok kicsit, de ha nem hallok semmit, mint fent az első ajtóknál, befeszülve, ugrásra készen nyitom az ajtót, mondjuk nem tudom hova az anyámba szaladnék, ha bejönne valami, de ha már rutin. Amúgy...kezdek belefésulni a félelelmbe vagy nem tudom, hogy lehetne ezt az érzést leírni, ilyen van?


//Bocsi, ezt benéztem, csak a napot néztem...><"//

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szomb. 24 Feb. 2018, 23:46

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. február 28. (szerda)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Haunte26


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Bocsánat, de ma nem tudok kört váltani, szét megy a fejem. Szerdán lesz új kör.


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Csüt. 08 Márc. 2018, 19:14

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. március 12. (hétfő)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Haunte27


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

A páros gyorsan felmérte a szobát, hiszen nem akartak sok időt eltölteni itt, elég jó indokkal. Ahogy átmennek észrevehetik, hogy a fura szag a gyertyák melletti viaszból jön, úgy tűnik valahogy a vizet is felhasználták öntésükkor. Az égett pentagramm közepén egy hamu halom volt, a tetején egy kis papírdarab volt. Rajta csak egy kis mondat látszott. Sanctus Dominus Infernus Ad Astra Láthatóan egy hosszabb szöveg része volt, de az mára már feledésbe merült. Mást nem találtak a szobában, így Caroline úgy döntött, hogy tovább indul. Szerencsére most a másik szobában nem várja őt semmilyen ijesztő dolog. Egyelőre. A szoba legszembetűnőbb része egy hatalmas fém ajtó volt, közepén egy aranyozott koponyával. Ha közelebb merészkedtek, akkor láthatják, hogy van valami írva a koponya homlokára.
Az ember, aki csinált, nem akar engem. Az embernek, aki megvett, nem kellek. Az ember, akinek szüksége van rám, nem tud rólam. Mond mi vagyok és kinyílok neked.
A szobából egy ajtó vezet ki.


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 09 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Daniel Washington és Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Betrayal-Banner

Moira közel sem volt olyan nyugodt és nem kezelte annyira jól a dolgot, mint Caroline, akit láthatóan nem akasztott ki ez a helység, ahol most voltak. Moira-t nagyon és mint kiderült, hogy volt ennél rosszabb is, amit a másik lány mondott? Nem, nem akarta tudni és nem akarta látni azt a helységet. Csak el akart tűnni ebből a házból örökre.
- Nem tudok megnyugodni! – motyogta.
Valamilyen mentolos illóolaj most jól jött volna, amit meg tudott volna szagolni. A következőkre csak bólogatott, de már megszólalni sem nagyon tudott. Így az elmondás alapján remélhették, hogy nem a paraszoba fog jönni ezek után. Itt is volt elég para a felirat a hamuban és a pentagramma. Át is mentek a szobába, ahol szerencsére nem volt semmi gond, egyelőre. Fém ajtó és koponyás ajtó.
- Ki a fene szórakozik ilyesmi építésével? – kérdezte eredeti hangjától pár oktávval magasabban.
Köszönhetően a pániknak, igyekezett továbbra is Caroline mellett maradni és úgy eljutni a koponyás ajtóig, amin egy felirat volt. Végigolvasta egyszer, majd még egyszer és igazából többször nem is kellett, mert a lehetséges válasz be is ugrott neki semmiből.
- Ez nem a koporsó? – kérdezte halkan.
Remélte, hogy nem célzás volt arra, hogy csak így fognak kijutni innen. Mármint abban, koporsóban. Így zavartan és félve nézett körbe, nehogy valamilyen csapda is megjelenjen, ami megpróbálja megölni őket. Ha így lett volna, akkor igyekszik félreugrani, ha nem és kinyílik az ajtó, akkor igyekszik kimenni a szobából és ablakot keres majd, hogy azon át akár kiugorva azon kijussanak a szabadba.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Szomb. 10 Márc. 2018, 23:24

~ Caroline Hex ~

A szoba, ahova kijutottunk, nekem nem volt akkora újdonság, már jártam hasonlóban és amúgy is, amíg nem hallom követés zaját vagy bármi egyebet, ami nem tőlünk származik, valamivel nyugodtabb vagyok. A másik lányt is nyugalomra intem, de ő " nem tud megnyugodni", hát oké, én sem vagyok a nyugalom mintaképe, de ahogy élnézem, közelebb állok hozzá, mint ő. Most ráhoznám a frászt, hogy a felfokozottabb érzelmi állapotban lévőket jobban szeretik a démonok játszópajtinak, vagy hasonlók, de elég idegbajos így is, még az hiányzik, hogy ijesztgessem. Nem is mondtam inkább semmit, csak oda mentem az égett csillag közepére és megnéztem a hamukupacot. Volt rajta egy cetli, fel is emeltem, hogy közelebbről megnézzem.
- Találtam valamit. - lefújtam róla a hamut és próbáltam megfejteni.
Latin szöveg lehet, sőt, ez hülye egyértelmű megállapítás volt, szerencsére az orvosin tanulunk valamennyit, úgyhogy megpróbálom lefordítani. Igaz, ha jól sejtem milyen szövegből származik, nem egészen ilyen témákra szakosodunk, de gyakorláshoz szinte csak a régi szövegek állnak rendelkezésre, úgyhogy van remény. Na lássuk, a Sanctus az szent lehet, a Dominus meg úr vagy uralkodó, az egész biztos, Infernus gondolom, tűz vagy pokol vagy ilyesmi, az Ad egyszerű kötőszó, de hogy mi lehet az Astra, arra tippem sincs.
- ÖÖÖ...-próbálom összerakni a szöveget - Valamiii Szent Ura a Pokolnak...vaagy ilyesmi lehet, éés a többit nem tudom de tuti valami sátánista cucc...-hezitálok eldobjam-e a cetlit- Nem mintha meglepne. - motyogva hozzá teszem és végül mégis eldobom.
Végül megcélozzuk a másik szobát, hátha, ott nincs ilyen büdös. Óvatosan nyitok ajtót. Szerencsére nem vár bent senki, csak egy fém ajtó koponyával, aminek a homlokába van vésve valami, közel megyek, hogy megnézzem. Egy találós kérdés...milyen beteg már. A másik lányon ismét kitör a para.
- Rengeteg hülye, elmebeteg ember van,...valakiktől öröklődött.- csak ennyit jegyzek meg, közben már töröm a fejem a hülye találós kérdésen, de hiába olvasom, nem mond nekem semmit.
Mi az isten lehet?! Közben úgy néz ki más képes gondolkodni, annak ellenére, hogy majd szétveti a félelem, koporsó....akkor se jutott volna eszembe, ha agyon ütnek, pedig tökre "témába vág".
- Simán lehet. - és most kíváncsian várok vajon mi történik, ha semmi.. - Szerint ismételd meg hangosabban és határozottabban. - és próbálok nem túl feltűnően távolodni tőle egy lépést.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Hétf. 12 Márc. 2018, 15:22

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. március 16. (péntek)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Haunte27


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Caroline-nak sikerült nagyjából lefordítani az üzenetet, de jelen helyzetében nem jelentett sokat neki. Nem is vitte magával amikor a következő szobába. Moira szinte azonnal kibökte, hogy szerinte a megfejtés a koporsó. Bár először egy hangosat kattant a nagy vasajtó, úgy tűnik nem egy csapdát kapcsoltak be. A kattanás után nem sokkal két felé hasadt a koponya és kinyilt az ajtó. Bent talán a legszembetűnőbb dolog egy csontváz volt, aki egy karosszékben ült, egyik keze a saját ölében, a másik keze pedig a mellette lévő asztalon, egy pár papíron volt. Körülötte a falon végig polcok voltak, tele mindenféle tárgyakkal. Gyűrűk, kesztyűk, könyvek és még néhány tényleges fegyver, első ránézésre kések és egy lándzsa, is nyugodott a polcokon. Az egész széfet két fáklya világította meg, amik a csontváz felett égtek. A fáklyák között egy kép lógott, amit Caroline felismerhetett. Ugyan olyan kép volt, mint ami a hálószobában lógott, de valamiért itt nem tűnt annyira ijesztőnek. A lány nem látta ennek okát, csupán egy megérzés ezt sugalta neki.


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 13 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Daniel Washington és Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Betrayal-Banner

Mikor Caroline mondta, hogy talált valamit, akkor érdeklődve nézte meg, nagyon picit tudott ő maga is latinul, így néhány szót ő is ki tudott venni. Nem nagyon tudta, hogy mi lehetett ez, mi lehetett az értelme ennek a feliratnak, már azon felül, hogy valaki bizonyosan valamilyen sátánista rituálét akart itt végrehajtani. Az, hogy mennyire sikerült az teljesen kétséges volt.
- Egyetértek, hogy valamilyen sátánista rituálé, vagy efféle lehetett… – mondta.
Azzal is egyetértett, hogy mennyi hülye beteg ember van, a találós kérdésre szinte teljesen ösztönösen vágta rá halkan, hogy koporsó. Caroline bíztatta, hogy mondja ki hangosabban, bár nem nagyon merte, mert mi van ha rossz és bekapcsol egy csapdát. Félve csukta le a szemét, amikor a kattanást hallotta, de nem történt semmi olyan, amibe belehalt volna. Csak kinyílt az ajtó és be lehetett nézni a helységbe. Egyelőre ő maga nem mert belépni, már csak a csontváz miatt sem és mert nem volt bent másik ajtó.
- Lehet, hogy a helység a koporsó – mondta félve. – Én itt maradok őrzöm az ajtót, hogy ne csukódhasson be.
Nem igazán mert bemenni abba a helységbe még a sok csecsbecse miatt sem, de leginkább a csontváz volt az, ami távol tartotta. Mi van, ha valaki bement és becsukódott mögötte az ajtó és nem tudott kimenni? Szóval inkább marad és próbálja megakadályozni, hogy becsukódjon az ajtó, hogyha Caroline úgy dönt, hogy körülnézne. Ha nem akarna, akkor sem fogja erőltetni mindezt, igazán megértette volna, hogyha a másiknak sincs esze ágában bemenni oda. Ha Caroline nem megy be, akkor igyekszik a másik ajtóhoz eljutni, ami még a szobánál volt, hogy kinyissa azt. Ha azonban bement, akkor volt bent, amit saját maga szívesen megnézett volna, ha lett volna bátorsága.
- Megtudod nézni, hogy mi van azokon a papírokon, amik a keze alatt vannak? – kérdezte.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Csüt. 15 Márc. 2018, 22:19

~ Caroline Hex ~

Eldobtam a cetlit, aminek a szövegével nem tudtam mit kezdeni, csak egy már egyértelmű dolgot újra kijelenteni. A másik szobában egy talányba botlottunk, amit a másik lány szinte egyből megfejtett, én nem tudom meddig álltam volna itt hülyén bambulva a koponyára, pedig annyira illik a szituhoz a válasz.
MIvel hirtelen nem reagált az ajtó, bíztattam, hogy mondja ki hangosabban, de mielőtt megtehette volna egy nagy kattanást hallottunk, megint csak majdnem eldobtam a lámpám olyat ugrottam, hiába tűnök nyugodtank...Kinyílt a vas ajtó, egy kisebb szobát rejtett, ahol a többi helységgel ellentétben van fény, de azért készenlétben tartom a lámpát is. Gyorsan körbenéztem mielőtt bent mielőtt beléptem volna. A másik lány szerint lehet ez a helység egy amolyan koporsó, biztos a csonti miatt, ami az én tetszésem sem nyerte el.
- Vagy inkább pánik szoba, lehet az ő lelke ragadt itt. - közben megakadt a szemem a festményen - Hé, ugyan ez a kép volt ott...ami eltorzult. - nem vettem le róla egy ideig a szemem, de kíváncsi voltam mi van még bent.
Plusz ez a szitu nem is volt olyan cpeery, mint amikot a másik képet láttam, ott valami erőteljesen figyelt. A csajszi nem akar bejönni, nem gáz, de én attól még benéznék.
Bementem és ha nem csapott agyon semmi, először a polcokon lévő tárgyakat néztem meg, főleg a gyűrűket és a könyveket, közben kérdezte a másik lány, hogy meg tudom-e nézni a csonti keze alatt a papírokat mire bólintottam.
-Az lesz a következő.
Miután végeztem a polcokkal, megközelítettem óvatosan a csontvázat és a keze alatt lévő papírokra vetettem egy pillantást, hogy mik lehetnek.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 16 Márc. 2018, 21:37

// Bocsánat, de nagyon elszámoltam az időmet, kedden váltok kört. Embarassed

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Kedd 20 Márc. 2018, 19:57

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. március 24. (szombat)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Haunte27


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Moira aggodalma ellenére egyelőre nem csukódott be az ajtó Caroline mögött. A lány először a polcokon lévő tárgyakat vizsgálta meg. Minden tárgynak különös kisugárzása volt. Ha ennek ellenére hozzá ért a gyűrűkhöz, akkor ez a kisugárzás erősödött fel. Volt amelyiknél erősebbnek érezte magát, volt, aminél a szoba részletei tűntek élesebbnek. Az egyik gyűrűnél hasonló érzést érzett, mint fent a szobában. Ha nem hagyja magát és mégis megvizsgálja a gyűrűt, akkor egy vésetet láthat rajta. "Örökké a tied, 1866". A könyvek a polcon mindenféle ezoterikus és okkult könyvek. Mindegyik eléggé régi és talán még jó pénzért el is adhatók. Persze, csak ha ki tudják vinni őket. Meglepő módon az okkult könyvek között volt két könyv, ami látszólag tudományos volt. Ezek is régiek, szóval a tudományosság kétségbe vonható. Az egyik betegségekről és a "rossz levegő" teóriáról a másik pedig egzotikus és fura gombákról szól. Ezeknek a fontossága a csontváz keze alatti papírokból derül ki. A papírok egy napló, ami részletezi, hogy mi történt a házban. Az író valószínűleg a családanya volt. Az első bejegyzés arról számol be, hogy találtak egy tavat a ház alatt, aminek furcsa szaga volt. Későbbi bejegyzések egyre furábbak. A kézírás romlik, a szóhasználat fura. A szavak véletlenszerűen nagybetűsek, erratikusak. A tartalma alapján nem csak az író mentális állapota romlik. Az írások vége már alig kivehető, de démonokról beszél, amik megszállták a családját. Akármi is tette ezt, az ő életében nem jött rá.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 22 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Daniel Washington és Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Betrayal-Banner

Egyelőre semmilyen rossz dolog nem történt, nem kezdett becsukódni az ajtó, se semmi ilyen, ennek ellenére nem mert közelebb menni, vagyis egészen pontosan bemenni a szobába. Ettől még mindig félt, hogy becsukódik az ajtó és bent ragadnak. Nem tudta, hogy van-e valamilyen érzékelő, vagy bármi, ami érzékeli és becsukná az ajtót. Így inkább odakint szobrozott, így legalább azt is láthatja, hallhatja, hogyha az a valami közeledik és menekülniük kell. Nem lenne késő szólni, kisebb lenne az esélye annak, hogy csapdába essenek.
- Rendben! – mondta. – Én figyelem tovább, nehogy bent ragadj, vagy valaki meglepjen minket.
Nem szólalt meg most már ezek után, nem akarta a szavaival sürgetni Caroline-t, de időnként érdeklődve be-be pillantott a szobába, hogy mire is jutott. Így egyelőre kintre figyelt, illetve azt is, hogy nem-e csukódik az ajtó, amit remélt, hogy továbbra sem akar. Fülelt, hogy jön-e valaki, de ha Caroline megszólítja, vagy elkezdi mondani, hogy miket is talált bent, akkor természetesen rá fog figyelni.

//Bocsánat a rövidségért, lehet, hogy meg kellett volna Jenna-t várnom, hogy most ő írjon előbb.//

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Csüt. 22 Márc. 2018, 11:21

~ Caroline Hex ~

A másik lány nem mer, akar bejönni a szobába, gondolom a csontváz rádob, én azért körül nézek, nem tudni hol bukkanunk rá a kijutás kulcsára. Szemügyre vettem a polcokat, főleg a gyűrűket és a könyveket. A gyűrűktől furcsa érzsem lett, minél közelebb mentem hozzájuk, annál inkább erősödött, volt egy amitől ugyolyan paranoid érzésem támadt, mint fent. Hozzájuk érni viszont nem mertem, csak tisztes távból néztem őket, de innen nem láttam semmi furát rajtuk. A könyvekhez érve, számomra indokolt lett a két összeégett szoba és a ház egyéb "furcsasága".
- A könyveket elnézve, megdolgoztak ezért az állapotért. Akad "pár" okkult témájú könyv... - ekkor akadt meg a szemem valamiken - és egyéb is...
Találtam két fura könyvet, amik elsőre valahogy nem illettek a gyűjteménybe, az egyik betegségekről, a másik valamiféle gombákról szólt. A betegségeset még talán megértem, főleg a "rossz levegő teória" miatt, de a gombás? Megfordult a fejemben, hogy belenézek, de annyira nem vagyok bátor, hogy bármit összefogdossak ebben a szobában. Végül inkább áttérek a papírokra a csontváz keze alatt. Az első oldal után leesett, hogy ez valami napló féle lehet, itt már kénytelen voltam megfogdosni a papírokat, legalábbis, hogy szét húzzam őket és eltudjam olvasni a többit is, igyekeztem óvatos lenni és inkább a lámpa végével mozgatni őket. Lapról lapra egyre kuszább a történet és a kézírás is, aki írta szép lassan megbolundulhatott, mondjuk nem is csondálom, lehet őt is elére az a "dögvész", ami a többieket is. Számomra két kulcsszó van a történetben, a tó és a démonok és itt jön a feltételezésem, a démonok lehet valójában nem is démonok, hanem az a gomba, ami adta a fura szagot a tónak...de akkor miért ragadt itt a lelkük? Vagy lehet, hogy a gomba spórái az egész házat ellepték már és csak képzelődünk? Próbálnám tovább olvasni, de a vége már totál kivehetetlen. Közben azért megosztom a másik lánnyal is, hogy mi ez.
- Ez egy napló, arról a részről, amikor valszeg minden elromlott. A tóval kezdődött az egész, már ha...jól értelmeztem, azután hülyültek meg, hogy rátaláltak, úgyhogy ott van valami, ömm az egyik könyv után, gondolom valami gomba...a Sátán gombája...- úristen de bénán hangzott - De mit kezdünk vele? Gyújtsunk fel egy tavat? Szórjunk bele sót? Csináljunk valami szent gombaölőt? Vagy mi a...? - sóhajtok, de megnyugvás helyett csak jobban felpumpálom magam - Ez csak nekem tűnik egyre bizarabbnak? Még a végén kiderül, hogy nincs is semmi természetfeletti, csak valami mérges gomba szórakozik az agyunkkal. Lehet a bejáratnál fekszünk nyáladzva és már legalább háromszor hugyoztuk össze magunkat, miközben döglődve készülünk a Nirvánába...Mi a f*szért kellett ide jönnöm? A rohadt k*rva életbe, legszívesen szét verném az egész kócerájt. - az utolsó mondan közben felrúgtam az asztalt is, kicsit elgurult a gyógyszerem, kiadtam magamból egy kis feszültséget, de nem mondhatnám, hogy sokkal jobban vagyok.
Egy pillanatnyi hatás szünet után, lendületesen elhagyom a szobát és megindulok a másik kijárat felé.
- Lesz*rom, csak jussunk ki innen. - jelentem ki unottan.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szomb. 24 Márc. 2018, 16:39

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2018. március 28. (szerda)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Haunte28


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Úgy tűnik Moira hiába aggódik, nem csak, hogy az ajtó nem ad ki semmi hangot, de kintről sem érkezik semmi. Innen úgy tűnhet, hogy az egész ház elhagyatott, csak a szelet lehetett hallani, ahogy a ház falának vetődik. Caroline közben átkutatja a benti szobát, de nem mer semmihez sem hozzáérni, ami talán a legjobb ötlet. Ehhez képest az asztalt felrúgja, ami nagy hanggal jár. A felboruló asztal magával viszi a csontváz kezét is, leszakítva a testéről. Ha a lány visszanézz a csontvázra, láthatja, hogy kicsit balra dőlt a feje, mintha kérdően nézne a messzeségbe. Az ajtó oldalán lévő másik szoba az első égett szobába vezetett, ahonnan a hálószóba ajtó nyílt. Ahogy idelép Caroline megint elfogja a paranoia érzése, ám ezúttal talán kicsit gyengébben. Hogy azért volt-e mert a lány már sokat látott vagy csak nem volt elég közel a hálószóbához, nem lehetett tudni. Ahogy az ajtó kinyílt, mint egy nagy széllökés érte el Moirát is a félelem és paranoia érzése. Mintha a legősibb ösztönei mondták volna, hogy húzzon innen.


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 25 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Daniel Washington és Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Betrayal-Banner

Moira határozottan megkönnyebbült, amikor a továbbiakban sem történt semmilyen atrocitás odakint, nem próbált hallhatóan a közelükbe férkőzni semmi, és az ajtó sem akart becsukódni. Így úgy tűnt, hogy teljesen feleslegesen aggódott, aminek örült. Közben persze figyelte, hogy Caroline miket is mondott, miket talált odabent és egyre nyugtalanítóbb volt ez az egész. Úgy tűnt, hogy a társnője is arra lyukadt ki, amire ő maga.
- Sima hallucinogén gomba lehet – mondta ő is. – Akkor lehet, hogy mindent csak hallucinálunk itt és semmi sem igaz?
Egy próbát megért, megpróbálta megcsípni a karját, hogy érzi-e, vagy sem. Soha sem drogozott, így nem nagyon tudta, hogy milyen eredménynek kellene most jönnie, de ennél jobbat hirtelen nem tudott.
- Inkább csak tűnjünk el innen, ha lehet ez a javaslatom. – tette hozzá ő is.
Ha Caroline jött, akkor el is indult mellette, mögötte, követve őt, hiszen elvileg ő járt már az épületnek ezen részén. Ahogyan beléptek a szobába, úgy érezte, mintha „megcsapta” volna valami, leginkább az erős huzatra emlékeztette, de annak nem volt ilyen úgymond mellékhatása. Eddig is el akart innen tűnni, de most már még erősebben ezt akarta tenni, nem mintha eddig nem ez lett volna az elsődleges, de most már főleg. Gyorsan igyekezett körbenézni a helységben, mivel fogalma sem volt arról, hogy mennyi idő lehet innen lejutni a földszintre, vagy eljutni a bejárati ajtóig, ha a földszinten voltak, így a saját maga részéről akár a bokatörést is megkockáztatta, ha kitud ugrani az ablakon.
Így a szobában elsődlegesen ablakokat keresett riadtan, a pupillái kitágultak és a félelemtől gyorsabban szedte a levegőt is. Ha volt ablak, akkor megnézte, hogy kitudja-e nyitni, vagy van-e itt a helységben olyan dolog, amivel be tudja törni azt – legvégső esetben a hátizsákjával – és utána igyekszik ellenőrizni, hogy milyen magasan vannak. Ha nem nagyon, akkor megpróbál kiugrani, vagy inkább lemászni.
Ha mindezekre azonban nincs lehetőség, akkor igyekszik a lehető leggyorsabban kijutni a szobából és keresni olyan helyet, amin át kijuthat a házból.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 5 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.