Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Csüt. 19 Okt. 2017, 00:02

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2017. október 23. (Hétfő)
Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Charles, Effie Blackburn, Caroline Hex

Moira hívja a 911-et, ahol szinte rögtön kapcsolják. Felveszik az adatait és biztosítják, hogy máris küldenek egységeket. És tényleg, kevesebb mint 5 perc alatt ideérnek a rendőrök. A fesztivál miatt a rendőrség fokozott készültségben volt, így nem kellett messze menniük. Maga Charles sem jutott messze a házba, csak felmászott a lépcsőn és már hallotta is a megérkező rendőröket. Ezután nagyon gyorsan egy teljes csapattal találta szembe magát, és bár talán letudott lőni párat közülük, de nem volt esélye elmenekülni és csak a saját helyzetét rontotta volna. Akár ellenáll akár nem, letartóztatják. A rendőrökkel megérkeztek a mentők is, akik rögtön kezelésbe vették Dannyt. Bár még várni kell a rendes eredményekre, de egyenlőre igazán súlyosnak tűnik a sérülés, talán fegyvert sem fog majd tudni fogni abban a kezében. A mentősök természetesen mindenki mást is megvizsgálnak, ezután pedig a rendőrök felveszik a vallomásokat. Dannyn és Charlson kívül mindenkinek olyan egy-két óra alatt véget is ért ez a folyamat, ami után hazaengedték őket. De valamiért, a ház minden jelenlévő aznap esti álmaiban megjelent.

//Well, ez az egész nagyon elment az eredeti tervtől. Szóval, ha nem haragszotok, akkor "újrakezdjük" ezt az egészet. Játékban csak annyi jelent, hogy holnap visszajöttök a házhoz és megyünk tovább. Ez persze nem kötelező. Ha nincs kedvetek vagy a karakter nem jönne vissza, akkor nyugodtan itt hagyhatjátok a kalandot. Ha van kedvetek folytatni akkor a kövi reagban legyen benne, hogy visszajöttök másnap. Charlest egyenlőre benntartják, és Dannynek is erősen javasolják, hogy maradjon a kórházban, de ő folytathatja a nyomozást. Ha kérdésetek van nyugodtan keressetek discordon vagy itt pmben.

Megértéseteket köszönöm.//


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Werda on Pént. 20 Okt. 2017, 02:02

Daniel Washington
Nyomozó
"I know I'm not one of your favorites.
I'm not even welcome in your house.
But, I could use a little attention."
Nem tudom, hogy ki tette és azt sem hogy mikor, de az biztos, hogy legközelebb, mikor olyanom lesz akkor imába foglalom a nevét. A megjelenő egyenruhásoknak felmutattam a jelvényemet, majd a másik pasas irányába mutattam, azután átadtam magam a nem sokkal ezután érkező mentősöknek. Sürgősségi ellátást intéztek a kezemen, de semmi jót nem mondtak róla. Nagyon jó lesz, ha ezután valami kis segédet kell felvegyek magam mellé, vagy legalábbis megtanuljak mindent bal kézzel csinálni. Ezért már biztosan megérte, hogy nem vetettem le magam valamelyik hídról idefele jövet.
Miután a mentőautónál elláttak, részletesen beszámoltam mindenről. Arról amit a másik pasas tett, arról amit én tettem, és hogy miért tettem és miért úgy tettem ahogy tettem. Majd aláírtam mindezt, hogy tényleg én mondtam és beleegyezek, hogy így kerüljön be. Szóval a szabályos dolgokat. Még került egy kolléga is, akinek odaadhattam a kulcsomat, hogy a kocsimat elvigye az őrsre, hisz jelen állapotomban egyhamar ne fog menni az autóvezetés. Persze ezután elvittek kórházba, hogy minden szükséges intézkedést megtegyenek a kezemet illetően. Ráadásul nem meglepő módon még álmomban is a ház volt, hát fasza, ez se fog nyugton hagyni.
- Nem érdekel. Most leléptem. - közöltem a kis nővérkével, akivel az itt maradásomat, vagy a távozásomat érintő vitát, már ébredésem óta elkezdtük, és nagyon látszott rajta, hogy legszívesebben leütne, de nem teszi, mert sérült vagyok, na meg nyomozó. Úgyhogy megkaptam a cuccaimat, még felöltözni is segítettek, majd jöhetett a hosszú séta a házhoz. Mennyivel egyszerűbb volt mindez amikor még tudtam vezetni...


felszerelés:

- Golyóálló mellény (rendőri szabvány)
- Glock 22-es
- Rendőri shotgun
- Jelvény, iratok
- Bilics
- Elemlámpa
- Okostelefon
- Két cseretár a Glockhoz
- Kulccsomó
- Cigi + gyújtó

Szakértelmek:

- Katonai, rendőri és nyomozói képzés.
- Jogosítvány.


_________________
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 FUn312o
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 6fZaEMM
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 614
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 20 Okt. 2017, 08:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgató


Játékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Betrayal-Banner

Moira végtelenül megkönnyebbült, amikor sikerült végül felhívnia a rendőrséget és kihívnia őket. Amíg meg nem jöttek és nem biztosították a területet, addig végig a kocsijában maradt lefeküdve, félt, hogy esetleg őt is eltalálja egy eltévedt golyó. Nem ő lenne efféle balesetnek az első áldozata a világon. Mint kiderült nem volt hülyeség a részéről az sem, hogy a mentőket hívja, mert tényleg volt sérült. Ő maga sajnos nem tudott túl sokat segíteni a tanúvallomásával a rendőrségnek, hiszen nem látott sokat. A fényképeit oda tudta adni, illetve, hogy látta, hogy puskával ment be, majd nem sokkal később következett a lövés és ezek után telefonált. Semmi sem történt addig, amíg a rendőrök ki nem értek, onnantól pedig ők maguk tudták és nem pedig Moira.
Ezek után még mindig remegve hajtott vissza a városba, amint engedték. A kocsit a motelnél parkolta le, majd gyalog ment el a legközelebbi kocsmába, mert szüksége volt töményre. Remélte, hogy ebben az államban nem 21 év a korhatár, csak 18. Ha szerencséje volt, akkor részegre itta magát, ha nem, akkor csak forralt bort és forrócsokit ivott jobb híján. Miután hazament ki is dőlt és egészen kora délutánig aludt. Forró fürdő és egyéb teendők után még a városban sétált, napközben is felment a házhoz, hogy nappali fotókat is készítsen, hogyha már itt volt. Egyelőre azonban nem ment be az épületbe. Ezek után még visszatért a városba, remélve, hogy még mindig, azaz ma is tart a vásár és az ünnepség a városkában. Ha igen, akkor ott töltötte a sötétedésig tartó időt, ha nem, akkor a tegnap este és a mai nap során lőtt képeket szerkesztgette és írt is még a diplomájához.
Végül este – sötétedés után – ismét kocsival megy fel a helyszínhez, a tegnapi napból okulva egyelőre nem szállt ki a kocsiból, csak várakozott, hogy jönnek-e mások is a tegnapiak közül, esetleg teljesen új személyek.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Szomb. 21 Okt. 2017, 18:50

~ Caroline Hex ~

A lövés után, az öreg oda ment a sérülthöz, adott neki valamit, nekem meg kiadta, hogy hívjak mentőt, ha tudnék már azon lennék, bakker. Na mindegy, megpróbáltam kiegyenesedni, hogy előkaparjam a telóm, inkább engedelmeskedek, ekkorra a vérző pasi elkezdi a zsaru, dumát, " le van tartóztatva"...hát nem tudom ki hogy van vele, de ha engem vállon durrantanának egy fegyverrel, futnék erősítésért, nem a földről jampiznék, mielőtt kapnék még egyet, de az öreg ment tovább, mintha meg se hallotta volna, szerencsére. A sérült kiment és úgy döntöttem én sem maradok egyedül azzal, aki hidegvérrel lő meg egy másik embert. Gondoltam, mégis csak elfutok inkább, de befutott az erősítés, maradom kell, vagy nagyobb bajba kerülök. Én viszonylag sokat láttam az esetből, ott voltam alig egy pár méterre, éreztem a halál szelét. Kellett pár perc mire egészen helyre rázódtam és normálisan, összefüggő mondatokban el tudtam mondani nyelvbotladozás nélkül mi történt, mit láttam. Utána mindenki elment, úgy volt én is haza bringázok, de nem engedték, pedig már tök megnyugodtam, mondhatni, azért haza vittek inkább, nehogy bebambuljak és olyat essek vagy elüssenek. Hát, így történt, hogy lebuktam, kaptam is a pofámra egy keveset az akcióért, de látták, hogy nem vagyok jól, legalábbis ügyesen rá tettem arra a kis utórengésre, kb alig szóltam valamit, aztán felvonultam a szobámba és lefeküdtem, nem piszkáltak tovább. Éjjel azzal a tetves házzal álmodtam, bent voltam egyedül, legalább itt össze jött és találtam valami képet, meg ilyenek, aztán meghallottam megint a lövést és vért láttam, aztán valaki röhögött mögöttem, megfordultam és ott állt az öreg, rám fogta a puskát és meghúzta a ravaszt, ekkor ugrottam fel. Na ez mi az isten volt? Lehet ez mélyebbre ütött, mint gondoltam, vissza kell mennem, 1 ezt lezárni magamban, 2 befejezni amit elkezdtem. Szótlan voltam egész nap, agyaltam, tudtam, hogy ezt a lövöldözést nem ússza meg az öreg egy ejnyebejnyével, most még biztos nem lesz kint, a házat pedig átfésülte a yard, így valszeg, nem lesz ott senki, aki veszélyes lehet, max néhány takony, punk vagy csöves, bár kétlem, itt hiány van belőlük, na meg elég creepy történetek terjengnek a helyről, csak az olyan elmebetegek járkálnak oda, mint én.
Jobban felkészültem, mint múltkor, jobban át gondoltam a dolgokat, beraktam még plusz pár dogot, öltözékre sportosra vettem a figurát, aztán amikor besötétedett, az öregek már lefeküdtek, eljött az idő kiszökni. Kimásztam az ablakon, szerencsére egy szintes a ház, különben ez érdekes lett volna, így is placcsantam egyet, kicsit a bokám is meghúztam. A fészer le volt lakatolva, még mázli,hogy ugyanilyen a lakatunk otthon, veszem is elő a kulcsom, illesztem a zárba....de nem nyílik, próbálgatom, instant agyvérzés. Ne már! Jó, B terv kell, gyalog túl sok idő, bemenni a kulcsért rizikós, tömegközlekedés szóba se jöhet, meg már amúgy se nagyon van. Kis fejvakarás után, ugrott be valami. Van pár utcával arrébb egy ház, ott él egy srác, a "falubeli haverom", aki "titkon" oda van értem, úgyhogy nem szép dolog, de ezt most kihasználom. Bár jó ideje nem beszéltem vele....mióta is? Hmm...nem baj, azért megpróbáltam. Elmentem, megdobáltam az ablakát tuja terméssel vagy mi ez, a kő azért mégis durva lett volna, lehívtam, kénytelen voltam elmesélni neki a történteket, főleg, hogy már mindenki tudja, hogy valami bajba keveredtem. Kézzel lábbal ellenkezett az ellen, hogy vissza menjek, de aztán csak kölcsön adta a bicóját, a felemás kis kutyaszemeknek nem lehet ellenállni. Hála ölelés, aztán felpattantam a bringára és tekertem, mintha nem lenne holnap. A legutóbb is bevált helyen leraktam a cangát és elkocogtam a házig. H sikerült oda érni egyben, nem sz*rakodok sokáig, előkapom a zseblámpám, egy újat, nem amit elhagytam, és egyenesen befelé.


Felszerelés és ruházat:

- Pulcsi
- Aláöltözős hosszúujjú
- Szürke top
- Sportcipő
- Kék koptatott passzos farmer
- Táska
 Tartalma: egy üveg ásványvíz (0,5 l), egy fehér (szentelt) gyertya, gyufa, zseblámpa, pót elemekkel, tárca (benne pénz, iratok), telefon, külső aksi, fél csomag zsepi, csomag sebtapasz.
- Borostyánköves ezüst nyaklánc
- Piros fonott karkötő

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Ashley Godwin on Vas. 22 Okt. 2017, 20:19Előtörténet
Kaland neve: Halloween 2017
Játékostársak: -

Az események felgyorsultak a lövés(ek) után, hamarosan a rendőrség és a mentő is megérkezett. Effie nem mozdult el a helyéről, így őt is kihallgatták, mint szemtanut. Nem mondott semmi extrát, csak annyit amennyit látott és hallott, de azok közül mindent. A kihallgatás végén hazasétált a térkép segítségével, majd felsétált a szobájukba. A nagynénje már aludt, így ő neki nem volt más dolga, mint gyorsan megfürödni, bevenni a gyógyszereit és elmenni aludni. Aznap éjszaka a házról álmodott, szinte hívogatta őt, melyet leginkább a hatalmas kíváncsiságának a számlájára írt fel. Másnap reggel a nagynéni már nem volt ott, elindult információkat szerezni a helységgel kapcsolatban, így Effie sem akart sokáig a szobában maradni. Reggelizett, elintézte a reggeli gyógyszereit, összepakolt, felöltözött, majd kiment a szállásról. Még az eszében volt a tegnapi út, amelyen hazajött, így könnyedén visszatudott menni a helyszínre. Minden felszerelése ugyanaz volt, mint tegnap, csak a ruhája volt más. Amikor megérkezett, újra leült a megszokott helyre - távol a háztól - és elkezdte fürkészni a terepet. Valamiért volt olyan érzése, hogy minden tegnapi személy meg fog jelenni újra, hiszen senkinek sem sikerült a terve. Egy dologban reménykedik, hogy a két fegyveres férfi otthon marad... mert nem akar megint balhét, mint tegnap.

felszereléslista:
- ruha
- okostelefon, fülhallgató
- egy oldaltáska
- iratok, készpénz
- gyógyszerek (fájdalomcsillapító, asztma gyógyszer, inzulin toll)
- várostérkép
- sokkoló, kés
_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Hétf. 23 Okt. 2017, 00:05

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2017. október 27. (Péntek)
Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Effie Blackburn, Caroline Hex

Danny el tudta hagyni a kórházat, de volt néhány feltétele. A szolgálati fegyverét/fegyvereit több ok miatt is le kellett adnia. Egyrészt a vizsgálat még folyik, hogy pontosan mi is történt. Másrészt jelenlegi állapotában ön és közveszélyes, hiszen a célzó keze jelenlegi állapota miatt nem tud megbízhatóan célozni. Harmadrészt pedig igazából nem számítottak arra hogy visszamegy a házhoz. A helyi rendőrök úgy gondolták, hogy békésen pihen majd a kórházban, de hát hajtotta a tett vágy. Valószínűleg majd, ha visszaér a kórházba majd válaszolni kell pár kérdésre és lesz egy pszichológiai teszt is, de ez most egy ideig még nem fogja zavarni.

Moira sajnos szembesült azzal, hogy 21 év a korhatár így csak jól felforralt bort és forró csokit adtak neki. A fesztivál még most is tartott, mára csak nagyobb lett. Egésznapos programként voltak előadások és koncertek főleg helyi fellépőkkel. Voltak új árusok is, nekik bármilyen hétköznapi eszközből megtalálhatta a sütőtök verziót. Amikor éppen nem volt őt érdeklő program, akkor kisétált a házhoz fotózni. Készült néhány egész szép és jó kép is, de ahogy elkezdett lemenni a nap, itt volt az ideje a főfogásnak. Kocsiba ült és kiment a házhoz.

Caroline a rémálma ellenére (vagy éppen pont az miatt) újra elindul sötétedéskor a házhoz. Sikerül elkérnie a biciklit a "titkos" hódolójától és a házhoz hajt. Rögtön lámpát gyújt és bemegy a házba. Most is nagyjából ugyan úgy találja a folyosót. A nagy ingás óra ugyan úgy jár, a falak még mindig csupaszok. A vérfoltot eltüntették és mintha több lábnyom lenne benne. Belül egy hang sem hallatszott, azokon a nyikorgásokon és csikorgásokon kívül, amit egy ilyen öreg ház hallatott.7

Effie könnyedén eljutott a házig ismételten és még a helyét is megtalálta. Ahogy ült és várt, bekövetkezett amire gondolt. Szépen lassan megérkeztek azok, akiket tegnap látott. Először a kocsi hajtott el mellette, ami megállt a háztól távol. Ezután érkezett meg az a lány, aki bement az öreg után tegnap. Most is rögtön a házba ment. Végül pedig az egyik fegyveres érkezett meg, de ránézésre nemhogy fegyver nem volt nála, de még az egyik keze is be volt kötve. Szóval nem gondolja, hogy sok balhé lenne belőle._________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 24 Okt. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Betrayal-Banner

Moira szomorúan tapasztalta, hogy itt is 21 év volt a korhatár, így a forrócsoki maradt előző este, amit inni tudott. Másnap még nagyobb kavalkád volt a városban, mint előző nap, így akkor tényleg itt töltötte a nap világos felét, este pedig ment felt a házhoz.
Amennyire látható volt nem volt egyedül a háznál. Valaki máris besietett, de még más mozgást is látott, bár a sötét miatt valószínűleg nem tudta jól kivenni őket. Mivel valaki máris bement a házba, akkor ideje volt az, hogy ő is menjen. Az öreget, vagy egyéb más egyéb furcsa alakot szerencsére nem látott, így akkor egy mély levegő után ideje volt, hogy induljon. Nem a háztól félt, hanem attól, hogy megint lövöldözésbe fordul az este. Így kiszállt a kocsiból, majd a kulcscsomón levő szerkezettel le is igyekszik zárni azt. Ha mindez megvan, akkor a nadrágja zsebébe teszi a kulcsot, majd a hátára kapja a táskáját, kezébe a telefonját és elindul azzal a ház felé. A mobilnet most is be volt kapcsolva, így a képek, hanganyagok remélhetőleg továbbra is szinkronizálódnak a dolgok ott, ahol kell.
Útközben vett még egy mély levegőt és kissé aggódva tekint körbe, a tegnapi este nyomán még mindig aggódott a fegyveres öregurak miatt. Vagy bármilyen fegyveres személy miatt. Ha itt kint mindent rendben talált és megérkezik a bejárathoz, akkor próbálja kinyitni az ajtót és belépni rajta, hogy utána beléphessen és már itt körbenézhessen, illetve elkészíthesse az első fotóit is.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Szer. 25 Okt. 2017, 19:33

~ Caroline Hex ~

Nem szeretek sunnyogni, de ezt az álmot nem tudtam nem jelnek venni, úgyhogy mégse hagyom annyiban este vissza látogatok. Akadt néhány akadály, pl az ablakon keresztül való szökés, meg a közlekedési eszköz szerzés, de mindkettőt megoldottam szóval, eddig laza.
Reménykedtem, hogy a tegnapi elmebeteg nyuggert, nem váltja ma egy másik és hogy más sem fog shotival rohangálni a közelben. Ha minden igaz a terepnek tisztának kéne lennie, akit láttam, nem volt olyan közel mint én de kb annyira sokkos, ő biztos nem lesz ott, a dombon üldögélő zöld hajú kis csaj meg remélem nem valami közeli elmeroggyant aki oda jár ki nézelődni...de igazából, nem zavar sok vizet, úgyhogy bánja a franc, ha csak kint ül és les, mint egy fa, kb annyira is zavar.
Közben beértem, lezártam a bringát, zsebre vágtam a kulcsot, még mindig tart ez a francos fesztivál úgyhogy kerülve kellett jönnöm, kapucnival a fejemen. Még körülnéztem jön-e valaki, de üresnek tűnt, így ledobtam a süsüt a fejemről és elindultam gyalog, kocogva, így is húztam már eleget az időt a kerülgetéssel. Amennyire körülnéztem nem láttam senki...oh a növény csaj, ott e helyén, lehet valami jól fizetett humán térfigyelő,...biztosan..."bocsánat", nem tehetek róla, nem bírom a hülyéket.
A múltkor már meg volt a terepszemle, most csak a lámpám kaparom elő és megyek befelé. Az ajtó, szerencsére, most is nyitva, így egyszerű természetességgel bemegyek. Vajon nyitva hagyjam az ajtót, vagy becsukjam? Ha nyitva hagyom, könnyen a nyakamba ugorhat valaki jó esetben, ha becsukom...rám zárják? Eddig nem zárták, csak nem most jön rájuk, ha mégis majd kiugrok az ablakon, az elsőről is kiugrottam simán, csak a bikám törtem ki majdnem, mit nekem második, olyan vagyok mint egy macska...tök mindegy, becsuktam. A lábnyomokat nézem, vajon van közte friss, vagy ez még a tegnapi termés? A vért szépen eltüntették, bár ha nagyon keresném kósza cseppeket biztos találnék. Berendezés se nagyon van, csak az az egy régi inga óra. Hmm, bátraké a szerencse. Rövid egy helyben állás és nézelődés után, rá jöttem a lépcső az ami a leginkább hívogat, az az óra, kicsit furcsa nekem, hogy az itt maradt, talán van mögötte valami. Neki feszülök vállal és megpróbálom eltolni, de nem erőlködök sokáig, ha nem mozdul, ott hagyom és a lépcső felé veszem az irányt, óvatosan elindulok felfelé, már ha nem szakad össze alattam. Ha bármi olyat látok, fül behúz és egyenest az ajtónak, nem követem az idióta horror áldozat modellt, nem fogok arra futni, ahol valami azonosítatlan izét láttam, ami talán valami veszélyes...izé lehet, el innen!


Felszerelés és ruházat:

- Pulcsi
- Aláöltözős hosszúujjú
- Szürke top
- Sportcipő
- Kék koptatott passzos farmer
- Táska
 Tartalma: egy üveg ásványvíz (0,5 l), egy fehér (szentelt) gyertya, gyufa, zseblámpa, pót elemekkel, tárca (benne pénz, iratok), telefon, külső aksi, fél csomag zsepi, csomag sebtapasz.
- Borostyánköves ezüst nyaklánc
- Piros fonott karkötő

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 26 Okt. 2017, 18:55

Ha volt rá lehetősége akkor Jay feltett néhány kérdést az ottaniaknak. Még a sérülttől is megkérdezte ki ő és mi történt a házban. A kiérkező rendőrökről is elcsattint pár fotót és ha hagyják akkor minél több képet is elsüt. Egyébként a kérdésekre válaszol és mivel leírta amit le kellett ezért elég pontos beszámolót is tud nyújtani. Majd elengedték. Ha a készült képeit megtarthatta akkor este azt feltette a gépére és megírta az anyagot amiben érzékletesen leírja az este történteket majd el is küldte. Egy hotelban szállt meg és vagy az idegen környezet vagy az, ami aznap este történt vele, de a hotelről álmodott. Elég rossz érzéssel kelt fel másnap és megnézve az emailjait látta az üzenetet a szerkesztőjétől, hogy az anyag zseniális ő maga a szerencse fia és ha tud akkor tudjon még meg valamit a házról mert ettől a sztoritól ő sokat vár. Jay pedig így is tett. Egyszerre volt boldog is és nem ugyanis ez tényleg olyasmi amivel nagyot üthet. Viszont valamiért rossz érzés fogta el a házzal kapcsolatban. Mindenesetre napfénynél elment a házhoz és elsütött egy pár képet kívül-belül, majd a fesztiválra is elment ahol ismét beszédbe elegyedett a helyiekkel. Érdeklődött még kicsit a házról meg arról a tegnapi lövöldözésről. Például, hogy tudják ki volt az-az ámokfutó. Ismét mindent lejegyzetelt. Majd bár túl sok kedve nem volt hozzá, de a házhoz is elment sötétedés után. Néhány kép belülről jól nézhet ki.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Werda on Csüt. 26 Okt. 2017, 19:43

Daniel Washington
Nyomozó
"I know I'm not one of your favorites.
I'm not even welcome in your house.
But, I could use a little attention."
Igazából csak ténferegtem a városban. Utcáról utcára, mint aki legalább egy másik országból érkezett turista. Végül csak eljutottam a tegnapi házhoz. Azt már biztosra vettem, hogy csak kihűlt nyomokat találok, ha találok, a tegnapi után, így nem volt annyira sietős. Ösztönösen nyúltam a fegyverem irányába, de egyrészt még tegnap leadtam azt, másrészt be volt kötözve a kezem, így még csak megfogni sem tudtam volna.
- Chh... - csupán egy ennyit szóltam ahhoz, hogy megint voltak itt civilek. Határozottan vannak akik mások kárára veszélyesen akarnak élni, de legalább az öreg pasas nem lesz itt. Még az hiányozna, hogy a másik kezemet is ellője, aztán még forgalmi rendőrnek se leszek jó. Mély levegőt vettem és elindultam be a házba, hogy hátha valamiféle nyomra bukkanhatok, amit a civilek még nem hordtak szanaszét.


felszerelés:

- Golyóálló mellény (rendőri szabvány)
- Jelvény, iratok
- Bilics
- Elemlámpa
- Okostelefon
- Kulccsomó
- Cigi + gyújtó

Szakértelmek:

- Katonai, rendőri és nyomozói képzés.
- Jogosítvány.


_________________
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 FUn312o
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 6fZaEMM
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 614
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 27 Okt. 2017, 14:04

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2017. október 31. (Kedd)
Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Effie Blackburn, Caroline Hex

Jayden ma is beszélgetős kedvben találta a fesztiválozókat. Elmondták neki a férfi történetét, bár néhány része eléggé hihetetlennek tűnt. Minden háborúban harcolt Vietnám óta, többszörösen kitüntetett és hasonlók. A legtöbb városi szerint ok nélkül még senkire sem lőtt rá, de hát a mai világban ez már egyáltalán nem biztosíték. Mikor megérkezik, a házhoz látja, hogy a tegnap meglőtt rendőr megy be éppen.

Caroline sikeresen arrébb tudta tolni az órát és mögötte egy négy részbe hajtott papírlap volt. A lap egy gyerek rajznak tűnt, de nem lehetett megmondani, hogy mikor vagy ki rajzolta, sem azt, hogy hogyan került oda. Ahogy felfelé megy a lépcsőn két másik ember is bejön a házba. Ha mégis tovább megy, akkor fent egy másik folyosóra ér, amiből három ajtó nyílik. Egy északra, egy nyugatra és egy délre. A falakon üres képkereket lógtak és még volt pár por borította kis asztalka is. Mindegyik elég öregnek tűnt. A padló első pár méterén még ugyan úgy látszottak a lábnyomok, de beljebb már érintetlennek tűnt.

Moira és Danny majdnem egyszerre mennek be és őket is az elhagyott és kifosztott előszoba fogadja. Előttük a lépcső, bal és jobb oldalon kettő-kettő ajtó. A fali óra láthatóan kicsit arrébb volt tolva. Ahogy felnéztek a lépcsőre láthatták, ahogy egy lány éppen elindul felfele. A padlón még látszanak a tegnapi eset lábnyomai, de szerencsére a vérfoltokat már eltüntették.

//Sorry, szétcsúsztam//

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Pént. 27 Okt. 2017, 23:14

~ Caroline Hex ~

Kísértet ház, booo, na majd az lesz kísérteties inkább, ha rájönnek, hogy ellógtam ide, megint. Bye, bye nagyiék, hello darkness my old friend.....alias szoba fogság, haaahaa, koliban? Próbálkozni lehet...
Szóval, azért ott motoszkál a fejemben, hogy ez amúgy nem helyes, meg normális, meg épp észre vall, de megint itt vagyok, immár tovább, mint pár röpke másodperc. Sőt, eljutottam addig, hogy tanulmányozzam a belső terepet is, bár nem sok minden van, azaz egy creepy lépcső és egy óra, pont elég, hogy megfogják a figyelmem. Ez egy elég régi ház, elég elég régi, amikben, hurrá Hollywood, de szoktak lenni, ilyen titkos ajtószerű cuccok, szóval gondoltam, adok neki egy esélyt, neki rugaszkodtam az órának, gondolván nem lehet véletlen, hogy ez az egyetlen berendezési tárgy jelenleg. Nagy örömömre megmozdult, de nem épp azt találtam mögötte, amire gondoltam, csak egy papír fecnit. Felvettem, kihajtogattam és egy nem túl bizalom gerjesztő gyerekrajz volt az, és ez is elég régi lehet, már ha nem csal a lámpa fénye és nem sárgítja még inkább a papírt. Egy "kedves" kis családot ábrázol, kis lány, kis fiú, anyuka és öööö, gonosz mostoha apu? Halott démon apu? Házbéli démon mostoha apu? Kicsit para, lehet el kéne égetnem, vagy ilyesmi, mondjuk a szentelt gyertya lángján, na tudtam én, hogy hasznos lesz, de náááh, egyszerűbb ezt inkább a zsebembe suvasztani, legalább a nadrág zsebemben, amiben még hömpölyög pár sókristály tegnap este óta. Folytatom az utat, de itt már érzem, hogy valami nem jó, az a rajz...egy horror jutott róla eszembe, a Sinister, báááár...ott a lemészárolt család van, a boldog gyermekkel és a mumussal, de....akkor is. Elindulok felfelé a lépcsőn, még inkább fokozott óvatossággal, mert már meg van az alap hangulat, erre nyílik az a baznyákos ajtó. Megmeredtem a lépcsőn, hátra lestem a vállam fölött, emberszerű képződményeket láttam, heh, közte egy ismerős arcot, a lepuffantott hivatalos szerv, de fegyvert nem látok nála hirtelen, csak a felkötött karját, akkor veszélytelen. Folytatom tovább az utam felfelé. Egy ideig még a tegnap lábnyomait követtem, de itt jön az a terep, amit oly hosszú idő óta nem taposott senki, a vastag, érintetlen szűzpor. Itt azért már van több minden, pár asztalka, képkeretek, amik üresek, azért egyet megnézek közelebbről, hogy valóban üres-e vagy csak a vastag por takarja el. Ha tényleg üresek, a 3 ajtóra fordítom a figyelmem, na melyik legyen? Hol rejtőzik a jackpot? A gyerekrajz ihletére, kiszámolom melyik legyen, ecc-pecc, kimehetsz...a végén a nyugati ajtó kerül ki győztesen, nyissuk ki. Jó, itt már nem vagyok olyan bátor, ki tudja mi lesz abban a rohadt szobában. Lassú megfontolt léptekkel közelítem meg az ajtót, fülem mint a denevéré és remélem, nem zavarnak meg a lentiek. Ha ők is feljöttek, akkor is benyitok, legalábbis be szeretnék. A lényeg, hogy most kicsit kalapál a szívem, ahogy a kilincsért nyúlok, aztán elfordítom a kallantyút, belököm az ajtót és hátra ugrok pár métert, onnan világítok be a szobába, ha valami megindul, meg legyen a lendület, hogy én is megindulhassak lefelé, aki az utamba áll, tiprom magammal. Igen, baromira fosok a kib*szott jump scare-ektől és belém nevelték a horrorok ezt a parát, hogyha valahova benyitnak, ott nagy eséllyel van valami sápadt, hálóinges, megnyúlt szájú frászkarika, ami hirtelen rohamoz. Mondjuk lehet egyszerűbb lenne, ha a valóság talaján állnék stabilan két lábbal és nem idióta kiszínezett filmekre alapoznék. Egyébként is a gyerekek szoktak érdekes dolgokat rajzolni, nem tudom miért vágott belém a para, lehet az első felvetésem volt a helyes, egy gonosz, szemét mostoha apa vagy biológiai apa van a képen, akit a rajzoló így lát, mert bántja őket. Na, miután kifújtam maga és valóban nem ugrott ki semmi a szobából, még veszek egy nagy levegőt, lassan kifújom és csak utána közelítem meg óvatosan a szobát, amennyiben persze nem akadályoznak benne.

Felszerelés és ruházat:

- Pulcsi
- Aláöltözős hosszúujjú
- Szürke top
- Sportcipő
- Kék koptatott passzos farmer
- Táska
 Tartalma: egy üveg ásványvíz (0,5 l), egy fehér (szentelt) gyertya, gyufa, zseblámpa, pót elemekkel, tárca (benne pénz, iratok), telefon, külső aksi, fél csomag zsepi, csomag sebtapasz.
- Borostyánköves ezüst nyaklánc
- Piros fonott karkötő

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 28 Okt. 2017, 00:04
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Betrayal-Banner

Moira végül is nem egyedül ért oda az ajtóhoz, hanem a tegnap meglőtt férfi is jött. Őt nem látta tegnap bemenni a házba, csak utólag, amikor kihozták a mentők a teljesen bebugyolált kézzel. Az a kéz bekötve se nézett ki túlságosan bíztatóan. Nem kérdezett rá végül, hogy nem kellene-e a férfinak most is kórházban lennie, hiszen nem az ő ügye volt. Így ezek után csak azt remélhette, hogy nem lesz rosszul az alak, és nem kell újra mentőket hívnia rá. Akkor tuti, hogy teljesen el lenne cseszve az egész hosszú hétvégéje, amit a diplomaírásra szánt. Amint belépett az épületbe most már láthatta, amit tegnap nem, hiszen ő maga nem volt még itt. Vért szerencsére nem látott, de lehet, hogy beljebb lett meglőve a fazon, bár itt is sok nyom volt mindenfelé. Ennek ellenére már most igyekezett fényképeket készíteni, így elő is vette a telefonját és a falakon látható dolgokkal kezdte a fényképezést. A föld annyira nem érdekelte első körben, bár a teljes szobát is próbálta levenni, a plafonon esetleges csillárt, az ablakokat, a falakat, ha még volt rajtuk valami, akkor azokat is.
Közben még azt is igyekezett felmérni, hogy innen merre lehet tovább haladni, a padlón lejárót nézett egy esetleges pincébe, vagy titkos rekeszbe. Igaz úgy számolt vele, hogy külön ajtó lesz az, ami a pincébe vezet, ahogyan az lenni szokott, bár ki tudja, hogy mikor épült a ház és miként alakították ki. Ha sikerült minden érdekes dologról fényképet csinálni, akkor igyekszik tovább haladni a következő helységbe az épületen belül, hogy azt is felmérje. Mivel kintről látszott, hogy emeletes a ház, így egyelőre nem szándékozik felfelé menni, hanem csak itt maradni a földszinten.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Werda on Vas. 29 Okt. 2017, 21:28

Daniel Washington
Nyomozó
"I know I'm not one of your favorites.
I'm not even welcome in your house.
But, I could use a little attention."
Megint bebizonyosodott, hogy nem csak én leszek a házban. Egyrészt ott volt ez a kis csaj, aki ránézésre a lányom is lehetett volna. Vele együtt mentem be a házba, úgyhogy egy intés félét csináltam a bal kezemmel (igen, elsőre a jobbal akartam, de rájöttem, hogy az idétlenül nézett volna ki), hogy azért mégse legyek teljesen tapló, és természetesen előre engedtem. Másrészt ott volt a tegnapi szemtanú csaj is, aki az emeletre tartott fel éppen. Nem akadályoztam meg, hagytam csináljon amit akar. Most már azon se lepődnék meg, ha mindkettejüknél lenne fegyver valahol. Komolyan egyetértek azokkal a kollégákkal akik azért küzdenek törvényes úton, hogy ne legyen már mindenkinek fegyverviseléshez joga, vagy ha van is, komolyabb megszorítások legyenek, ha már nekünk is szabályozzák, hogy hogyan használhatjuk a fegyvereinket.
- Daniel Washington. - szólaltam meg, a lánynak szánva, miközben ép kezemmel előkotorásztam az elemlámpámat és bekapcsoltam, hisz nem kizárt, hogy hamarosan elég sötét lesz az egész házban. Gondolom az elég nyilvánvaló lesz számára, hogy a saját nevemet közöltem vele, és remélhetőleg a sajátját is közli. Habár fogalmam sincs, hogy mennyit tanítanak a mai fiataloknak illem szempontjából. Mindazonáltal igyekszem mellette maradni, hisz egyrészt most egy félkarú rablóra hasonlítok, másrészt valószínűleg az én reflexeim gyorsabbak és olajozottabban működnek, mint az övéi, így ha valami gond lenne akkor segíthetek is neki akár.


felszerelés:

- Golyóálló mellény (rendőri szabvány)
- Jelvény, iratok
- Bilics
- Elemlámpa
- Okostelefon
- Kulccsomó
- Cigi + gyújtó

Szakértelmek:

- Katonai, rendőri és nyomozói képzés.
- Jogosítvány.


_________________
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 FUn312o
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 6fZaEMM
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 614
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 30 Okt. 2017, 21:58

Meg kell hagyni elég hihetetlen sztorikat hallott Jay amiknek majd alaposabban utána kell járnia. Elég durva lenne ha kiderülne, hogy tényleg egy többszörösen kitüntetett minden háborút megjárt veterán lőtt volna rá a zsarura. Méghozzá a meglepetéseknek még nincs vége. Mikor a házhoz ér akkor látja is azt a rendőrt bemenni a házba.
~Jó ég ha ennek vége akkor veszek valami paprika sprayt vagy valamit mert úgy látszik ez a szakma nem a legbiztonságosabb. Pedig nem is valami háborús zónában vagyok. Bár sérült kézzel csak nem lőhet le. Sőt akár hallhatok tőle valami érdekes dolgot az ügyről. Például, hogy mit keres itt. Az tuti jól venné ki magát a sztoriban.~
Előkeríti hát a fényképezőgépét, elkattint még egy pár képet kint majd be is megy és ott is igyekszik. Remélhetőleg nem fog egyből valami a nyakába ugrani amint belép az ajtón. Például egy újabb háborús veterán.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Kedd 31 Okt. 2017, 00:00

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2017. november 4. (Szombat)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Haunte10


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Effie Blackburn, Caroline Hex

Caroline folytatja az útját felfelé anélkül, hogy bárki is megállítaná. Megnézi az északi szoba melletti kisszekrényt, de az ténylegesen üres. Ezután elhatározza, hogy benyit az északi szobába. Hiába várja a jump scaret egyenlőre semmi sem ugrok rá. Ha jobban megnézi a benti szobát láthatja, hogy ez valaha egy képgaléria volt. Néhány festmény hiányzik, helyüket a tisztább fal jelöli. Néhány helyen egy látszólag üres képkeret lóg, még máshol arcképek vannak. Ha jobban megnézi a meglévő képeket észreveheti, hogy egyre régebbre nyúlnak vissza. Egy egész dinasztia, akik az 1600-as évekig nyúlnak vissza. A névtáblák eléggé elkoptak, de pár betűt ki tud olvasni. B, N, T, E. A dinasztia utolsó két tagja nem is olyan régi, 1977-es dátum szerepel. A lehetséges tovább vezető ajtók nyugatra és keletre visznek.

Moira és Dany elkezdik tüzetesen átkutatni a szobát. Ezen a folyosón csak egy ablak van, az főbejárat feletti rózsaablak. Csillár már valószínűleg régóta nincs a folyosón, a helye üres áll. Moira sikeresen dokumentálta mindezt a telefonján, de valamiért nagyon lassan mentek fel a képek a felhőbe. Valószínűleg a ház vastag falai elegek voltak, hogy blokkolják a hálózatot. Pince ajtót sem találtak, úgy tűnik innen csak felfelé vagy pedig a négy ajtó valamelyikén lehet tovább menni.

Jayden készít pár képet kint, ami jó lesz majd a cikk bevezetőjébe. Szerencsére nem ugrik a nyakába sem háborús veterán, sem pedig más. Legalábbis egyenlőre. A folyosót láthatólag már párszor kirabolták, régi bútorok nyomai tarkítják a falat. Bent az utcáról látott két ember fogadja, akik éppen valamit keresnek. Két oldalán két-két ajtó, ami feltehetőleg másik szobákba vezet, előtte pedig egy lépcső ahonnan lépések és hasonlók hallatszanak.


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 01 Nov. 2017, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgató


Játékostárs(ak) neve: Jayden Anderson, Daniel Washington, Effie Blackburn, Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Betrayal-Banner

Úgy tűnt, hogy Moria nem maradt egyedül, a szó azon értelmében, hogy nem folytat szociális dolgot mással, mert a férfi, akit előző nap meglőttek csak megszólította. Picit furcsán nézett rá, hogy így se köszönés, se semmi nélkül csak benyögte a nevét. Nem ehhez volt szokva azon társadalmi körökben, ahova kényszerült a születése révén. Arra kifinomult, elegáns társadalmi szokások voltak, persze mindig voltak kivételek, mint a jelenlegi elnök, Trump, akit a lány nemes egyszerűséggel modortalan taplónak tartott.
- Üdvözlöm! – köszönt. – Moira Sheppard… én hívtam tegnap a mentőket és a rendőrséget a lövés után.
Tette még hozzá. Csillár sajnos nem volt és a mobilnet sávszélessége is negatív csúcsokat döntött a „legnagyobb örömére”. A többi helyet azonban végigfotózta, majd a szobákat nézte meg, hogy hány ajtó is van, négy darabot számolt, plusz a lépcső. Pince láthatóan nincs, szóval azzal kell beérnie, amit van, hogy nem megy le.
- Önnek nem kéne egyébként még kórházban lennie a kezével? – érdeklődött.
Végül csak feltette a kérdést, amire azt mondta, hogy nem fogja. Gyorsan végignézett ismét a tekintetével az ajtóval és úgy döntött, hogy órajárásával ellentétes irányban fogja végigjárni őket. Így igyekezett visszajutni első körben a bejárati ajtóhoz, amin Jayden ekkor jött be, őt igyekezett kikerülni, hogy ne menjenek egymásnak. Így innen a bejárattól kezdve szerette volna a korábbi terve szerint bejárni a földszintet, így a bal kézre eső legközelebbi ajtó felé vette az irányt, ha odaér az ajtóhoz, akkor óvatosan próbálja meg kinyitni azt, hogy benézhessen és bemehessen a másik helységbe.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 01 Nov. 2017, 00:57

Jay egész jó képeket készített. Persze manapság jó ha egy riporternek is van egy kis érzéke a fényképekhez. Az önéletrajzban is jól néz ki felsorolva, hogy képeket is készített amik meg is jelentek. Vannak akik elvégzik a sulit és gyakorlati tapasztalat nélkül odaállnak egy-egy szerkesztőhöz, hogy ők jöttek és dolgozni szeretnének. Aztán csodálkoznak, hogy kávét kell főzniük. Be is lépett az ajtón és látott két személyt. A tegnap meglőtt rendőrt és egy fiatal lányt.
- Üdv!
Köszönt nekik. Itt bent is megpróbált elkattintani néhány képet. Az épület mindenesetre tökéletes volt az ilyesmire. Ha nem tudná, hogy igazi akkor Jay biztos, azt mondaná, hogy egy film díszletében van. A rendőrt is megszólította.
- Csodálkozom, hogy újra itt látom. Az ön helyében én biztos inkább elkerülném a helyet.
~Hivatalból van itt? Nem hiszem. Szerintem tegnap el is vették a fegyverét hisz tűzharcban vett részt. Meg ha hivatalból volna itt akkor engem már rég kizavart volna innen. Mindenesetre isteni szerencse, hogy összefutottunk.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Csüt. 02 Nov. 2017, 23:46

~ Caroline Hex ~

Bejöttek még páran a házba, de nem vesznek rólam tudomást, hál'istennek, úgyhogy megyek tovább fel. Három ajtó és pár berendezési tárgy, "felszereltebb", mint az alsó szint. Körülnézek kicsit mielőtt benyitnék bárhová. Először egy képkeretet néztek meg, hogy valóban üres-e, úgy tűnik az, aztán az egyik szoba melletti kis szekrényt, ami szintén üres. Utána az ajtókkal álltam szemben, először úgy voltam, ha már rajtam van ez a creepy gyerek frász a rajz miatt, kiszámolóval választok ajtót, ez megtörtént, a középsőre esett a választásom, aztán elvetettem az ötletet és az a tuti, ha inkább sorban haladok, úgyhogy kezdem azzal ott (északi). Stabilan megragadom a kilincset és ugrásra készen állva, belököm az ajtót és lendülök a lépcső felé, hátha van valami a szobában. De nincs, legalábbis se élő, se holt mozgó akármi, tiszta a terep, eddig. Először csak bevilágítottam, ez se valami hű de felszerelt szoba, de vannak bent képek, sok kép, talán valami kiállító terem vagy nem tudom. Bemegyek, ahogy látom már nem hiánytalan a gyűjtemény, mégis voltak, akik felmerészkedtek ide is, bár a por alapján az is igaz, hogy nem mostanában volt. Vannak itt is üres képkeretek, de amikben van kép,...akkor ez mégse valami gyűjtemény, ezek portrék, gondolom az egykor itt élő családokéi, szülőről gyerekre szállhatott a ház. Egész régre visszanyúlik, sokáig húzták itt, már az évszámok alapján, de a neveket nem tudom kiolvasni, pedig már egy csalánév is elég lenne, de csak pár betűt tudtam kivenni, B, N, T, E,A. Ebből kéne kihoznom valamit? Hát köszi. Nyúlok egy tollért a zsebembe, hogy a kezemre írjam, hátha később rájövök valamire, vagy otthon rendes körülmények közt ki tudok szülni belőle valamit a zinternet segítségével, de hiába keresek író eszközt, ahh, akkor beírom a telómba.
Itt is találok két ajtót, de nem megyek be, van még 2 szoba, amit megnéznék, nem akarok kihagyni semmit, hátha kapok valami értelmes magyarázatot arra a beteg rajzra, úgyhogy kimegyek a lépcsőhöz, és bemegyek a következő szobába (asszem a nyugatiba). Érdekes, hogy azzal a szándékkal jöttem, hogy találok valami bizonyítékot a paranormális jelenségekre, erre most egy kis papírfecni, eltérített és már inkább normális választ szeretnék kapni arra a lángoló, gonosz jelenségre a rajzon, ami egy "egészséges" család modell szerint, az apa figura helyét foglalja el, hmm, lehet célszerűbb lett volna az "újabb" képek közt nézelődni, melyik hasonlít leginkább. Közben lentről is hallok hangokat, egyelőre egy férfi és egy női hangot, de a férfi hang, már amennyire emlékszek a sokk közepette, nem a zsarué. Vajon hányan tobzódhatnak már lent? Istenem, remélem végzek itt, mire úgy döntenek feljönnek, valahol éreztem, hogy célszerű fent kezdeni a nézelődést, remélem ők sem barmolnak össze semmit a poron kívül.

Felszerelés és ruházat:

- Pulcsi
- Aláöltözős hosszúujjú
- Szürke top
- Sportcipő
- Kék koptatott passzos farmer
- Táska
 Tartalma: egy üveg ásványvíz (0,5 l), egy fehér (szentelt) gyertya, gyufa, zseblámpa, pót elemekkel, tárca (benne pénz, iratok), telefon, külső aksi, fél csomag zsepi, csomag sebtapasz.
- Borostyánköves ezüst nyaklánc
- Piros fonott karkötő

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szomb. 04 Nov. 2017, 00:00


Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2017. november 8. (Szerda)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Haunte12


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Caroline elsétál a nyugati ajtóhoz és lassan kinyitja. Bent egy régi tornatermet talál. Egy vas fekve nyomó pad, egy bordás fal, pár hiányzó darabbal és néhány súlyzó meg súly a fal mellett. A szoba szaga igazán kellemetlen. Egyszerre keveri a teli konditermek ember szagát és a sok használt edzőruha száradt izzadtság szagát a rég elhagyott ház egyedi illataival. A por igencsak vastag szinte mindenen kivéve a nagy rúdon, amit fekve nyomáshoz használnak. Az úgy nézz ki, mint amivel nem rég edzettek. A szobában nem látni más ajtót csak, amin bejött.

Miután Moira keresése nem járt eredménnyel úgy döntött, hogy tovább megy. Úgy tűnik egyenlőre a társai nem követik őt. A nyomozó úr tovább keresgél, még Jay ugyan úgy a házat fotózza belülről, mint nem sokkal ezelőtt Moira. A lány ennek ellenére benyit a főbejárathoz közeli ajtóba. Bent egy afféle régi módi szórakozásra és pihenésre szolgáló szobát talál. A falon agancsok és trófeák, mindenféle állattól. Az ajtóval szemben egy puska állvány szerű dolog, de a puska már hiányzik róla. A földön egy hatalmas fehér medve prémje szolgál szőnyegként. Két asztal van, mindkettő Moira bal kezénél. Az egyik úgy tűnik egy nagy kártyaasztal, rajta szétvetett kártyákkal. A másik egy kis asztal, amin egy sakktábla van félbehagyott játékkal. Moira tovább tud menni előre vagy pedig jobbra._________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 05 Nov. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Halloween 2017
Moira Amelia Sheppard
Főiskolai bölcsész hallgatóJátékostárs(ak) neve: Jayden Anderson, Daniel Washington, Effie Blackburn, Caroline Hex


~ Helyszín: Grover's Corners kisváros, elhagyatott ház ~
kép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Betrayal-Banner

Moira mégsem tudta úgymond megkerülni a frissen belépő férfit, mert az megszólította. Így felemelte a kezét és röviden integetett neki.
- Üdv! – mondta ő maga is.
Nem követte senki sem, legalább is egyelőre, így neki is tudott állni annak, hogy a bejárattól balra levő helységbe nézzen be elsőként. Mindezt szerencsére meg is tudta tenni. Az, hogy a szoba milyen jó állapotban volt meglepte egy kicsit, úgy gondolta az előzőek és az általános legendák alapján, hogy már régen szétdúlták, szétlopták a helyet, amit főleg bulizni, vagy drogozni tartanak fenn a fiatalok. De itt nem ez fogadta. Halkan füttyentett is egyet, úgy érezte, hogy ezzel megütötte a főnyereményt. Ahogyan körbenézett csak egy puska, vagy lőfegyver hiányzott innen, de az ágyelő, az asztalok, rajta kártyák és sakkparti megmaradt éppen. Azonnal neki is próbál látni, hogy mindent lefényképezzen mielőtt a többiek megérkeznek. A kártyákhoz, sakkpartihoz nem szándékozik nyúlni, nem akarja tönkretenni a helyet azzal, hogy széttúr mindent. Nem volt ő megszokott ember ilyen szempontból, mint a többségnek az első, hogy mindent meg kell tapizni. Sok műemléket, természeti csodát tette tönkre így emberek. Igyekezett a kártyákról, sakkpartiról, az agancsokról a prémről és minden egyébről közeli képeket is csinálni, nem csak távoliakat. Ezek után még egyszer körbenéz a helységben, hogy lát-e valamilyen érdekességet, valamilyen feliratot a falakon, padlón, esetleg a mennyezeten. Ha volt, akkor azokat is alaposan végignézte, ha pedig a teljes szoba fényképezésével és felmérésével végzett, akkor tovább befelé próbál haladni. A befelé alatt azt az ajtót éri, ami azzal szemben volt, amin bejött a helységbe.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Werda on Vas. 05 Nov. 2017, 19:07

Daniel Washington
Nyomozó
"I know I'm not one of your favorites.
I'm not even welcome in your house.
But, I could use a little attention."
Szerencsére nem hagyott figyelmen kívül a fiatal hölgy, és bemutatkozás szempontjából is sokkal jobb volt, mint én. Sohasem voltam az aki túlságosan jó lett volna az emberekkel való bánásmódban. A kapcsolataim is ezt tükrözik.
- Próbáltak marasztalni, de nem akartam, hogy az aktuális megbízásom teljesen értéktelen legyen civil beavatkozás után. Az meg, hogy ön és az a másik lány itt van, pedig eléggé alá is támasztja ezt az aggodalmamat. - nincs szándékomban megsérteni, de ha megsértődik akkor mindössze csupán egy vállrándítással intézem a dolgot, mert nem ez lesz az első eset, és nagy valószínűséggel az utolsó sem.
- Mégis itt van. - a belépő alaknak csupán intettem egyet, majd az általa feltett kérdésre csupán egy ennyit válaszoltam. Kezd megint túlzottan sok lenni a jelen lévő civilek száma. A férfi pedig kifejezetten azt váltotta ki belőlem, hogy inkább akarjak a kis csajjal maradni amennyiben lehet. Sajnos azt kellett észrevennem, hogy az említett személy már tovább is ment.
- Miss Sheppard, várjon, jövök én is. - közlöm a hölggyel amennyiben sikerül zavartalanul és akadálymentesen elérnem ahhoz a szobához amelyikbe belépett. Nem feltétlenül fog örülni a társaságomnak, de én sem örülnék a másik férfi társaságának, úgyhogy remélhetőleg az inkább másfele fog menni, mondjuk az ajtón kifele, vagy fel a lépcsőn, hogy pesztrálja a másik lányt.


felszerelés:

- Golyóálló mellény (rendőri szabvány)
- Jelvény, iratok
- Bilics
- Elemlámpa
- Okostelefon
- Kulccsomó
- Cigi + gyújtó

Szakértelmek:

- Katonai, rendőri és nyomozói képzés.
- Jogosítvány.


_________________
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 FUn312o
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 6fZaEMM
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 614
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Hétf. 06 Nov. 2017, 19:46

~ Caroline Hex ~

Az előző szobában megtudhattam kik éltek itt, van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem vettem észre mindent, plusz még a két ajtó is ott van, úgyhogy oda még valszeg visszamegyek, de most megnézem a következőt. Hasonlóképpen nyitottam be oda is, mint az északiba, fokozott óvatossággal, ugrásra készen, de ez is üres. Hmm, egy kondi, sok mindenre gondolnék egy ilyen öreg házban, amit rejthet egy szoba, de erre nem számítottam. Itt sincs sok minden, pár súly, súlyzó, egy foghíjas bordás fal, egy nyomó pad vagy mi volt ez fénykorában, meg a vastag porréteg, mint mindenhol, de a szag, az olyan mintha most is itt tolnák az edzést, fhu. Ijedten le is szegezem a lámpát a földre, hogy látok-e lábnyomokat, de ahhoz hogy ide betudjon jönni kint is lennének nyomok, hacsak nem tud repülni, szóval nem tudom miből jöhet ez a szag, de úgy döntöttem nem keresem meg a forrását és nem maradok itt sokáig. Gyorsan átvilágítom a szobát, megnézem a bordás falat, hátha bele van vésve valami vagy ilyesmi. Ha nem találtam rajta semmit, gyorsabban szedve a lépéseimet csak rá rá pillantok a többi dologra, valamin meg is akad a szemem. A vas rúd olyan, mintha most tették volna ide...szellem fittnes! Nah, hülyeség helyett körbe nézem jobban, hogy nem-e siklott el pár óvatos nyomon a figyelmem és ha van a közelben ablak, azt is megnézem, nyitva van-e, vagy van-e rajta valami. De hülye vagyok, ha nincs lábnyom minek? Belógna ide valaki, hogy aztán az ablakban eddzen vagy mi? Mindegy, tüzetesebben megnézem még a vas padot, még alá is benézek, aztán ha nincs semmi, megyek az utolsó szobához. Egy pillanatra megállok még hallgatózni, kapok-e társaságot vagy mindenki marad szépen a helyén, de eddig nem hallottam olyasmit, hogy feljönnének, viszont az ismerős férfi hangot igen. Szintén fokozott óvatossággal nyitom az utolsó ajtót, de már nem készülök az ugrásra, úgyhogy ha valami rám ugrik vagy támad garantált a sikítás és a kb 5 perc hempergés a porban, "jó esetben" lámpatörés kíséretében..., nheeeeem, azt nem engedem el, azt szorítom az életem árán is!


Felszerelés és ruházat:

- Pulcsi
- Aláöltözős hosszúujjú
- Szürke top
- Sportcipő
- Kék koptatott passzos farmer
- Táska
 Tartalma: egy üveg ásványvíz (0,5 l), egy fehér (szentelt) gyertya, gyufa, zseblámpa, pót elemekkel, tárca (benne pénz, iratok), telefon, külső aksi, fél csomag zsepi, csomag sebtapasz.
- Borostyánköves ezüst nyaklánc
- Piros fonott karkötő

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szer. 08 Nov. 2017, 11:00

Árulás az elhagyatott házban

Következő körváltás: 2017. november 12. (Vasárnap)


Térkép:
Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Haunte13


Játékosok: Jayden Anderson, Moira Amelia Sheppard, Daniel Washington, Caroline Hex

Moira elkezdi módszeresen végig fotózni a szobát, anélkül, hogy bármihez hozzá nyúlna. Amennyire meg tudta mondani, eredetiek voltak a bundák és a trófeák is. Rengeteg fajta állat volt főleg medvék, szarvasok és farkasok. Nehéz volt megmondani, hogy hány évesek, a por eléggé össze vissza volt mindegyiken. Ez igaz volt a kártyákra és sakkbábukra is. Volt olyan, amivel úgy tűnt mintha pár perccel ezelőtt játszottak volna vele, de olyan is, ami akár több évtizede is itt lehetett. Mikor Moira közelebbről megvizsgálja őket feltűnhet neki, hogy se a kártyák se a sakkkészlet nem egy szettből van. Üzenetet és írást nem talál sem a falon, sem a padlón vagy a mennyezeten. Ahogy átlép az ajtón hirtelen érzi, hogy kicsúszik a talaj a lába alól. Szerencsére nem leesett, csak egy csúszdára került, ami egyenesen lefelé ment. Nem csúszott sokáig, annyira nem volt mélyen a pince, ahová érkezett. Első ránézésre egy dohos és poros szobában találta magát, ahol pár üres dobozon kívül nem volt semmi. Három ajtó is kivezetett a szobából, keletre, nyugatra és délre. Dany Moira után megy és ha megvizsgálja a szobát ugyanazokat a dolgokat látja, mint ő. Fura sakkkészletek, kártyák és hasonlók. Ahogy követné a nőt, látja, hogy eltűnik a szeme elől. Ha lenéz a csúszdát is láthatja.

Caroline megvizsgálja a szobát. Nem lát se lábnyomokat, sem ablakokat, a fekve-nyomó rudat leszámítva minden jel arra utal, hogy ő az első a szobában talán évtizedek óta. A bordásfal néhány elemébe van egy-egy pentegrama vésve. Első ránézésre gyorsan próbálták belevésni és ezért elég sok csak félig van kész vagy nem látszik mert nem ment bele elég mélyen. Még olyan is van, amit megpróbáltak kitörni miután belevésték, de nem sikerült nekik. A fekve nyomó pad alatt nem talált semmit, a rúd egyik oldalán viszont észrevett egy mélyvörös foltot, ami lehetséges, hogy régen megalvadt vér volt. Mikor befejezte a szoba átvizsgálását, akkor elindult tovább. A lépcsőnél az utolsó szobába nyitott be, ami első ránézésre merőben elütött az előzőektől. Úgy nézett ki, mintha egy nagy tűz égett volna benne régebben, a falakon és a padlón is fekete korom foltok látszottak. Középen mintha valami fura jel lett volna felfestve, de a nagy része már lekopott. Ezen kívül a szoba üres volt, csak néhány üvegdarab és megkeményedett viasz tócsa volt benne. Északi, nyugati, keleti és déli ajtó is kivezetett a szobából.
_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Jenna Collins on Csüt. 09 Nov. 2017, 01:13

~ Caroline Hex ~

Alaposan szemügyre vettem a régi kondit, mondjuk nem akartam itt sokat időzni, a végén kiderült megért ez a szoba is egy misét és jó, hogy nem fordultam inkább egyből a másik ajtóhoz. Először a törött bordásfalhoz mentem, hát sejtésem beigazolódott voltak benne vésések, de ez olyan...elcsépelt vagy nem tudom, de pentagrammák? Komolyan? Jó, amikor ezeket ide vésték biztos nem volt még olyan "népszerű", mint most, boldog, boldogtalan nyakában ott lóg, és talán jelenthetett is valamit. Viszont a véső nem végzett valami alapos munkát, elég hanyag, mintha kapkodott volna és aztán próbálta vagy próbálták volna kitörni. Sátánisták jártak itt? Akkor fejjel lefelé kéne legyenek a csillagok, nem? Hál'istennek ennyire ne értek hozzá. De rémlik még az is, hogy valami rituáléban a szelleműzéshez meg idézéshez volt köze. Háát, nem tűnik nekem olyan stabilnak ez a bordás fal, hogy ide kössenek egy tébolyultat, bocs, megszálltat és itt is maradjon. Tovább nézelődve, kicsit megijedek a túl tiszta vasrúdtól, körbe kapkodom a fejem, de semmi nyom, hogy járta volna itt jó ideje rajtam kívül bárki, ablak meg nincs is. Ezért megnézem jobban a rudat, látok a végén valami foltot, egész közel hajolok és közel tartom a lámpát is. Vörös vagy bordó színű, rászáradt vérnek tűnik, de festék is lehet, így nem igazán tudom pontosan megmondani, hozzányúlni nem fogok. Nem valami nagy folt, lehet leütöttek vele valakit, ölni nem hiszem, azért ha egy ekkora súlyú cuccal megegyengetik valakinek a koponyáját annak szépen kéne törnie és több vér hagynia, már amennyire jelenleg értek ehhez. Ha egy jó pár évvel később lennénk, és persze minden úgy ment, ahogy most is tervezem, biztos pontosabb megállapításokat tudnék tenni, így viszont kicsit lógok a levegőben. Szóval, lehet hogy vér, lehet, hogy más piros anyag. Lehet agyonütöttek vele valakit, lehet csak lecsapták. Hát úgy érzem erre pontos választ sose fogok kapni, de ez sem feltétlen biztos. Inkább megyek tovább, más érdekes dolgot úgyse találtam. Na, az utolsó szoba, na itt mi vár majd. Óvatos ajtónyitás...Aaaha, meg van hol áldoztak...legalábbis biztos, hogy valamit itt elégettek, vagy égettek, a falakon meg mindenhol ott a korom, a szobaközepén meg a felfestés, már ami megmaradt belőle, a viaszt még talán értem is, az üveget annyira nem, de van itt minden ami kell, már csak az alaposan becsomagolt bőrborítású könyvet kell megtalálnom, lesatírozott szövegekkel, amiket persze lekaparok és aztán hangosan elolvasok....Ja, bocs, nem fog menni, az állattetemeket elfelejtették kihelyezni, ezt a baklövést. Deee, az is lehet, hogy baleset volt. Az tuti, hogy voltak gyertyák és a viasz plecsnik alapján, égtek is, lehet véletlenül gyulladt ki valami. Mondjuk akkor lehet az egész háznak le kellett volna égnie, akkor nem volt poroltó és eddig egy csappal se találkoztam, valszeg kintről hozták a vizet, szóval nem hiszem, hogy az az oltási alternatíva megoldható lett volna. Ami tűz ilyen kormot hagy azt nem hiszem, hogy szimplán ellehet taposni, de lehet alábecsülöm a régieket.
Jól van, bevallom, kicsit kiráz a hideg a szobától, ha belegondolok miket csinálhattak vagy mik történhettek itt. Várjunk csak, lehet nem is idéző, hanem inkább űző hely? Fejembe ragadtak azok a hülye vésetek. Próbálom összekapcsolni az eddig látottakat, de annyira valótlan hülyeségnek tűnik, mint egy elcs*szett horror film. Szóval apát már egy ideje megszállta valami, a kis gyerek ezt látta, vaaagy kerülgette az anyát és majd csak később szállta meg, és akkor a "megszállott" személy véste a bordás falat, leütötték, ide hozták és megpróbálták megtisztítani és akkor....Spontán ön gyulladt? Felgyújtották? Baleset? Áh, nem áll ez össze. Sóhajtok a fejemet vakarva, itt is van 3 ajtó, de azt mondtam sorba haladok, vissza kéne mennem az északiba, kihagyok valamit, nem lesz jó, kusza lesz az egész, de ez az oda vissza rohangálás se jó megoldás. Gondolkodom, melyik szobát "érzem". Aaah, a francba, hiány érzetem van, vissza kell mennem az elejére. Az északi szobát célba veszem és gyors, annál kevésbé óvatos lépekkel, robogok vissza az ott hagyott két ajtóhoz, már ha nem ütközök akadályba. Ha sikeresen oda érek, egy pillanatra becsukom a szemem amíg kitalálom melyikbe menjek. Legyen a bal!

Felszerelés és ruházat:

- Pulcsi
- Aláöltözős hosszúujjú
- Szürke top
- Sportcipő
- Kék koptatott passzos farmer
- Táska
 Tartalma: egy üveg ásványvíz (0,5 l), egy fehér (szentelt) gyertya, gyufa, zseblámpa, pót elemekkel, tárca (benne pénz, iratok), telefon, külső aksi, fél csomag zsepi, csomag sebtapasz.
- Borostyánköves ezüst nyaklánc
- Piros fonott karkötő

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban - Page 2 Empty Re: Halloween 2017 - Árulás az elhagyatott házban

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.