Sersi Aaproa (Köztársasági, Fekete Nap - MNJK)

Go down

Sersi Aaproa (Köztársasági, Fekete Nap - MNJK) Empty Sersi Aaproa (Köztársasági, Fekete Nap - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 29 Okt. 2017, 20:14

Név: Sersi Aaproa
Egyéb név(i): „Az Anya” (Fekete Napon belül)
Faj: zabrak (idegen)
Nem:
Jellem: A Köztársaság népe segítőkésznek, gondoskodónak ismeri, mert ezt mutatja nekik, de emellett a Fekete Napot könyörtelen vasmarokkal vezeti
Születési helye és idő: ME 32, Iridonia
Kor: 34 év
Család: a családja elhunyt a háború végnapjaiban
Foglalkozás/kaszt: Főkancellár, a Fekete Nap vezetője
Testmagassága: 189 cm
Testsúlya: 85 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: barna
Bőre színe: barnás
Különleges ismertetőjel: tetoválások
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Harmincnégy évvel korábban született az Iridonia bolygón. A hivatalos adatok elvesztek a gyermekkoráról, amikor a bolygóját is elérték a háború nagyobb csatái. Mint kiderült ez később nagyon is jól jött neki. Az új hivatalos adatai szerint hamar kimentették onnan és egy menekülttáborban nőtt fel, ahol hamar sokat segített a többi menekültnek ápolóként. Az emberek szerették és becsülték, majd egy gazdagabb család vette magához és vitték magukkal a Bespin-re. Itt kitanították, nagyon jó tanároktól tanult mindenfélét. Gyakran szervezett már kamaszként is jótékonysági rendezvényt és a népének küldte, amikor szüksége volt rájuk. Az Alderaan-i egyetemen tanult több mindent is. 18 évesen tért haza, két évvel később pedig őt küldték a Szenátusba, mint az Iridonia nagykövete. Itt mindig nagy lelkesedéssel beszélt, sokakat meggyőzött a karizmatikusságával, szépségével, energetikusságával. Fiatal kora ellenére csodálták és nagyon sokakat megnyert magának.
ME 12-ben, amikor a 9.szektort elvesztették szerzett nagy nevet és ismertséget, mert szinte elsőként ment a határra és Birodalmi területre, hogy segélyeket, ellátmányokat vigyen és harcoljon a menekültekért. Több esetben majdnem el is kapták. Ezzel nem csak a saját népe, de köztáraság szerte nagyon sok ember és szenátor jóhiszeműségét és bizalmát elnyerte. Ekkor még túl fiatal volt, így ekkor éppen csak lecsúszott a Főkancellári cím jelöléséről. Ezek után tovább folytatta a menekültek és rászorulók istápolását. ME 7-ben a háború végnapjait vívták, a Birodalom Cithe miatt igencsak erősen támadta a Köztársaságot és a Huttokat, így egy erőskezű harcias Főkancellárt választottak, ezen Főkancellár ME 2-ben sikeresen megnyerte újabb öt évre a megbízatását, azonban ME/MU 0-ban a Fellegvár csillaga lezuhanása után orgyilkosok megölték.
Újabb választásokat írtak ki, amit Sersi magasan megnyert, ő lett a Köztársaság legfiatalabb Főkancellárja. Ő volt az, aki a béketárgyalásokat lefolytatta a Birodalommal, majd megállapodtak a békéről. Ezzel a húzással minden idők legnépszerűbb és legszeretettebb Főkancellárja lett. Az elmúlt két évben is tartotta magát a programjához, ami leginkább újraépítésekről szólt, hogy béke és biztonság legyen a Köztársaságban, ami a ténykedése alatt újra virágzásnak indult.

Nem hivatalos életútja (a valódi)
Nem ismert tény, de Sersi már gyermekkorában kapcsolatba került a Fekete Nappal. A kislányra az egyik menekülttáborban találtak rá, és befogadták. Eleinte csak apróbb zsebtolvajlás, információk kihallgatása, megfigyelése volt a feladata. Mindebben roppant ügyes volt és szerencséje is volt, a Fekete Napon belül igencsak magas rangon levő házaspár vette magához. A lánynak a család nagy szerepet játszott, így jól kitanították, nem csak a politikai pályához kellő dolgokban, hanem alvilági körökben is. Sersi a politikai pályáját is nagyban kihasználta ahhoz, hogy a Fekete Napon belül pozíciókat szerezzen. A karizmájával megnyerte a vigokat, elérte, hogy mindegyiknek legyen az irányába tartozása. Nem volt könnyű, de az évek alatt összehozta. A szenátusban levő Fekete Naphoz köthető személyeket is megnyerte. Az alvilági csoportot is többször felhasználta, hogy a segélyszállítmányok célba jussanak, egy része ennek eltűnt, más része feketepiacon lett árusítva és így tovább. ME 12-ben nem csak azért ment a 9.szektorba, mert a rászorulóknak akart segíteni, hanem, mert a korábbi Fekete Nap vezetőt kereste, amikor megtalálta, akkor egyszerűen üzenetet küldött a Birodalomnak, hogy hol találják azt, aki sok borsot tör az orruk alá. Mivel a vigo-k tartoztak neki, így kénytelenek voltak a fiatal lányt megválasztani a Fekete Nap vezetőjének ezek után, ami igencsak jó húzásnak bizonyult. Remekül ráncba szedte a szervezetet és a háború végnapjaiban újra roppant erőssé és befolyásossá tette őket Sersi a remek üzleti érzékével.
Az irányítása alatt a Fekete Nap még a Chiss Fennhatóság és a Mandaloriai birodalomba is befészkelte magát. Egyedül az Örök Birodalomba nem tudta, mivel ott mindenkinek megvan mindene amit akar.

Képességei:
A fején látható szarvak igencsak ellenállóak. Zabrakként rendelkezik második szívvel és faji képességként rendelkezik természetesen ellenállással ami a fájdalomra korlátozódik. Azaz jócskán nagyobb a fájdalomküszöbe, mint egy embernek.

Szakértelmei:
Kiváló politikus, diplomata, jó érzéke van a pszichológiához is és a színészethez. Üzlet/cégvezetői képességei is nagyon jók. Képzett pénzügyi és közgazdaságtani dolgokban. Járatos az alvilági körökben (nem ismert). Némi önvédelmi ismerete is van.

Külső:
Sersi Aaproa (Köztársasági, Fekete Nap - MNJK) KgdWn3f

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sersi Aaproa (Köztársasági, Fekete Nap - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3664
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 184
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.