Olympia

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Olympia Empty Olympia

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 25 Nov. 2017, 09:51

Az örökkévalók városa Vadföldön, az eltűnésük óta romosan és feltehetőleg elhagyottan áll. A Végsőket kivéve semmilyen szenzor, radar stb. nem képes érzékelni a várost, ha valaki nem tudja, hogy pontosan hol is van, soha sem találja meg.
Olympia SCNJXKA
Olympia CgHszUr

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1349
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 26 Nov. 2017, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2017. november 30. (csütörtök)

” A tudomány gyógyíthat vagy ölhet. Annak az embernek a lelkétől függ, aki alkalmazza a tudományt.”
- Dan Brown – Angyalok és démonok

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Repülő, úton Olympia felé ~
kép:
Olympia Passaro-negro

Egyelőre sajnos nem sikerült Vanath nyomára bukkanni, mint kiderült valóban járt a Fukushimai atomerőmű érintett blokkjában és teljesen leszívta a sugárzást, majd eltűnt. Azóta nem volt nyoma sem volt a Végsőnek. Igazából még a végsők sem jártak sikerrel a keresésében, de felhívták az X-ek figyelmét egy lehetséges helyről, ahol érdemes lehetne utánanézni a dolgoknak. Ez pedig nem volt más, mint az Örökkévalók városa. Alapvetően a közelébe se tudna menni senki sem, de mivel az örökkévalók évekkel ezelőtt eltűntek megmagyarázhatatlanul, így a városuk is őrizetlenül áll ott.
Brahe is megerősítette, hogy tényleg van egy városuk a bolygón és nem csak a Titánon, noha ő maga soha sem járt ott, de tudja, hogy hol van. Mivel jobb ötlete nem volt senkinek Serena és Gabe áldásukat adták a csoportnak, hogy menjenek és nézzenek körbe ott.
Éppen ezért indultak el a BlackBirddel, hogy megnézzék a helyet. Vadföld nem arról híres, hogy a technológia nagyon működne ott – köztudott, hogy minden összezavarodik – így nagyon jó pilóta kellett ehhez – minimum többéves gyakorlattal, több ezer óra repüléssel –, így ha nem volt olyan, aki extrémrossz körülmények között tudta vezetni a gépet, akkor Veszély irányította távoli kapcsolattal, mint robotpilóta.
Mivel nagyjából a világ másik felére kellett menni, így az út jó pár órán át tartott, a repülő most érte el Vadföldet, így az eddig teljesen nyugodt és sima repülés után erős turbulencia következett, az eddig nyugodt repülőt erősen kezdte dobálni a szél és időnként másodpercekre el is ment az energia a hajóból, illetve mindenkinek az elektromos készülékei is teljesen meghibbantak, telefonok lefagytak, kikapcsoltak, a rádiók sípolni kezdtek, a tabletek lefagytak és még sorolni lehetett volna. A gép erősen zuhanórepülés feelinget vett fel, bár még tartani lehetett.
Nagyjából öt-hat percnyire volt még a hely, amit megkapott koordinátának a társaság.

//Mivel a karim itt van, így tőle fognak a KM reagok származni, hogy ne kelljen dupla reagot írnom. Remélem nem gond senkinek sem. ha igen szóljatok kérlek. Természetesen felszerelést írjatok.//
//És még annyi, hogyha szükséges, akkor Törpillával is kapcsolatba tudtok lépni, aki ha kell odamegy, mert ő az, aki a bolygón a legközelebb ál az örökkévaló technológiához félvérsége révén.//


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olympia Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Vas. 26 Nov. 2017, 18:41

A Vanath utáni nyomozás nem alakult túl fényesen. Sikerült felderíteni, hogy tényleg járt a fukushimai atomreaktorban és teljesen le is csapolta az ottani sugárzást, de már nem volt ott és a nyomai el is tűntek onnan teljesen. A végsők sem akadtak a nyomára viszont kaptak egy tippet. Más lehetőségük nem volt így Cody ellenkezése ellenére a gyerekekkel elindultak feltérképezni a várost ahol egy lehetséges isteni erejű szociopata is rejtőzhet. Viszont ha már mentek akkor ment ő is. Magára kapta azt a felszerelését amit csináltatott magának és annyi fegyvert vett magához amivel forradalmat lehetne kirobbantani egy afrikai országban és mondhatni fel is lett készülve. A nevek hallatán kik jönnek azért kicsit megenyhült, hisz olyan személyek akik sokat próbált megbízható személyek számára. Mikor a Blackbird-nél találkoztak akkor mindenkit vidáman köszöntött.
-Szép napot! Mindenki felkészült? Jó titeket látni. Nincs megnyugtatóbb ilyenkor mint egy megbízható csapat.
Mikor felszállnak még megveregette Rain vállát.
-Jó látni. Kicsit szét volt mostanában a fejem úgyhogy nem tudom mondtam-e már, de gratulálok a sikeres vizsgáidhoz.
Majd ő maga is felszáll ha más nincs aki alkalmasabb volna a hajó irányítására akkor robotpilótával mentek. Cody azért nem felejtette el felhívni mindenki figyelmét az övek bekapcsolására. Az út kicsit sokáig tartott. Ha nem beszélgettek akkor ő zenét hallgatott, a telefonján játszott, vagy könyvet olvasott. A problémák kezdetén ellenőrizte, hogy a robotpilóta aktív-e ha igen akkor sokat nem tudott tenni.
-Mindenki maradjon nyugodt. A pánik nem segít. Brahe kisasszony, van ötlete mi folyik itt?

Felszerelés:

Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló)
500-as Smith&Wesson
Uzi géppisztoly
shotgun
lőszer
2 db krabi krabong kard
telefon
pénz
iratok
napszemüveg

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 191
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Akerman on Vas. 26 Nov. 2017, 20:32

:: Kree invázió 4 – Az ősi város szellemei
:: Játékos társak: Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Brahe Elaine McKenzie
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló, pulóver Saki kése oldalán tokban, övtáska benne két külön dobozban gyógyszerei(Antidepresszáns, nyugtató) 300ml víz
::fegyver::Saki (egy katonai kés, saját modifikációkkal sokkolási funkcióval kiegészítve)::


Eddig még nem sikerült megtalálunk Lord Vanathot, de legalább most úgy festett, hogy van lehetőségünk rá. Úgy mond. Egy régi várost kell csak meglátogatnunk hozzá, hogy hátha ott megtaláljuk vagy valami nyomokat ami utalhat arra, hogy merre ment tovább el. Most, hogy már nem számítok diáknak, kijártam és elvégeztem a sulit így már kicsit jelentősebb a jelenlétem is most és miután engedték, hogy jöjjek így jobb is ha megőrzöm a higgadtságomat és remélem hasznos is leszek majd. Már Atkinson úrhoz is és Godlaw úrhoz is hozzá szoktam az ismételt alkalmakkal, hogy velük tartottam így már annyira nem is feszélyez az utazás velük. Alethea-val egész rég találkoztam, Brahe-val pedig a halottak napja óta nem igen. Persze Atkinson úrral vagy Godlaw úrral sem igen futottam össze ha nem volt muszáj azért, vissza gondolva pedig csak örülök, hogy nem tartottam vele arra a megnyitóra vagy mire.
Amikor találkoztunk a gépnél akkor Atkinson úr igen vidáman fogadott mindenkit meg ahogy érkeztünk. Mikor én is közel értem a vállveregetésen hiába már az ismeretség és az évek meg a többi, erősen vissza kellett fognom magam, hogy csak egy kicsit ugorjak meg tőle és ne nézzek ki úgy mint aki épp most megy át pánikba és akar elszaladni egy vállveregetés miatt.
- Köszönöm Atkinson úr. - Végül csak válaszoltam is egy majdnem kínossá vált csend után és felszálltam a gépre én is.
A repülőn ülve pedig kissé azért feszélyez amit mondtak, hogy az elektronikus dolgok azok elromolhatnak, a lehetősége, hogy ha nincs jó pilótánk, hogy akkor majd az MI fog otthonról távirányítani pedig több mint rettenetes érzést keltő... Elromlik az elektromos dolog akkor az hol jó ötlet, hogy akkor majd távirányítja egy robot messziről a gépet? Nem látom jó ötletnek... Nagyon nem. Azért remélem, hogy nem lesz semmi baj sem az odaút során. Ezekkel a reményekkel tele ülök bekötve a gépen, ha volt választásom akkor valószínűleg vagy Brahe vagy pedig Alethea mellett ülök. Remélem csak, hogy az út jó lesz, gond nélküli de tudom is, hogy ez úgy sem fog megtörténni, mert sosem történik meg szóval kénytelenül veszem a mély levegőt és fújom ki úgy mond már előre felkészülve az elkerülhetetlen lezuhanásra és a minden tönkremenésére. Az erős turbulencia volt az első rossz jel, ekkor már elkezdtem erősen megfeszülni a székben ám mikor a gép szinte zuhanórepülésbe kezdett bele már teljesen bele gyógyultam a székembe, megerősítettem magamat, hogy minden be van csatolva és némán imádkoztam, hogy egyben érkezzünk meg.

_________________
Olympia Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Serenity on Vas. 26 Nov. 2017, 22:07

Alethea Faust
X-Diák
"You're going to make a difference.
A lot of times it won't be huge, it won't be visible even.
But it will matter just the same."
Egész nap be voltam pörögve, mint valami búgócsiga. Nem kaptam sehol a helyemet, vagy akárcsak egy perc nyugtot is, miután felkeltem. Ma volt a nagy nap. Ismét mehettem küldetésre. Persze előre szóltak, meg azt is közölték, hogy kik megyünk, épp ezért még inkább izgatott voltam. Amikor pedig értesítettek, hogy indulni kell a repülőhöz, akkor mint a szélvész úgy rohantam.
- Hello! Hello! Hello! - köszöntem gyorsan és egyszerűen mikor beértem a gyülekező pontra, majd egyenesen Godlawwal szembe állva szembe tartottam vele a jobb tenyeremet kérve a jól megérdemelt ötöst bele. Elég rég találkoztam vele, sőt talán nem is találkoztam vele a nyár előtt óta. Biztos meglepődhetett mikor meglátott, de ez most nem számít. Addig fogok az orra előtt állni és lengedezni a kezemmel, amíg nem hajlandó pacsit adni!
- Mr. Atkinson, most tartja meg a Blackbird vezetés órát? - nagyon, de nagyon küzdöttem azért, hogy ezt a poént ne süssem el, de nem jártam sikerrel. Sőt egy csúnya nagy vigyor is volt a képemen közben. Remélem senkinek sem jut eszébe nyaklevest adni nekem mindezért.
- Szia. Milyen a felnőtt élet? - miután helyet foglaltam, igyekezvén a diákok felé orientálódni ezúttal, egyből Raint kérdeztem, őt mégis csak ismerem is, bár olyan sokat nem beszélgettem vele, majd utána a szőke lányhoz fordultam. - Szia! Az én nevem Alethea Faust, de szólíthatsz Aletheának, vagy Lettinek is. Téged hogy hívnak? - amennyiben kellő közelségben volt, úgy kinyújtom felé a jobbomat egy kézfogás érdekében, legalábbis úgy tudom ilyenkor ez a helyes viselkedési forma.
- Ez. Olyan. Szuper. - igyekeztem nem túl hangosan kimondani mindezt, hisz biztosan voltak olyanok akik nem bíztak annyira az X-ekben, a tanárokban, meg a repülőben, mint én, vagy nem voltak ennyire szeleburdiak. Például úgy tudom, hogy Rain-nek vannak valami gondjai, bár fogalmam sincs, hogy mi és egyáltalán talál-e ide vagy sem. Remélem azért semmi gondja nincs most, és lazábban veszi a dolgokat, vagy nem tudom. Közben pedig az övembe kapaszkodok annak érdekében, hogy önkénytelenül ne kezdjem a fejem felett lóbálni a karjaimat, mintha csak hullámvasútban ülnék.

Képesség:
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.
Felszerelés:
- Sportos öltözet, beanie, ujjatlan kesztyű;
- Telefon;
- Inhaláló;

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 30 Nov. 2017, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2017. december 4. (hétfő)

” A világ pokol, de a romokból újat építhetünk. Csak ahhoz előbb romok kellenek.”
- Forráskód c. film

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Repülő, úton Olympia felé ~
kép:
Olympia Passaro-negro

Végül is nem volt olyan személy, aki képes lett volna vezetni a Vadföldi körülmények között a BlackBird-öt, így maradt az, hogy Veszély irányította, de még így is igencsak rázósak voltak a körülmények.
~ Szia! ~ halhatta a lány hangját a fejében Letti. ~ Brahe Elaine McKenzie vagyok. ~
Cody kérdésére Brahe helyett Veszély szólalt meg a gép hangosbemondóján, hogy választ adjon.
- Ez teljesen normális Vadföldön – mondta. – A legjobb tudomásunk szerint az örökkévaló technológiát kivéve minden létező technológia teljesen megzavarodik. Nincs magyarázat eddig, hogy miért. Hamarosan megérkezünk a célhelyszínre.
Pár percig még rázkódtak, az utolsó kettőt már hegyek között, elvileg már látniuk kellett volna a helyet, ahova mennek, de csak a havas csúcsokat látták. Még akkor is, amikor a gép süllyedni kezdett, majd egy havas, alacsonyabb sziklapárkány és csúcs előtt a hóban landolt. Itt kellett jó néhány pillanatot várni mire végül – a topickeződben levő képen – egy romos félig a hegybe épített épületet nem sikerült kivenniük.

~ Azt hiszem, hogy megérkeztünk, a külseje stimmel az elmondások alapján ~ hallhatta mindenki Brahe hangját a fejében. ~
Ezt megerősítette az is, hogy Veszély leállította a BlackBird hajtóművét és a rámpát is leengedte, most már kimehetett a csapat. Ami még érdekes volt, hogy az elektronikus eszközök és az iránytűk is most már ismét teljesen normálisan működtek.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olympia Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Csüt. 30 Nov. 2017, 21:59

Ha tudott volna akkor ő biztos megmosolyogja Alethea lelkesedését, ami benne is ott van. Annak megjegyzésére az ő keze tényleg emelkedik, de nem nyaklevest ad a lánynak hanem csak a szemébe húzza annak sapkáját.
-Persze. Elméleti Blackbird vezetési órát. Kinek van elsőbbsége egy útkereszteződésben? Teherautónak, mezőgazdasági vontatónak vagy a Blackbirdnek?
Vigyorogna elmésségén ha tudna. Mindenesetre a diákok felmennek a gépre, Rain bár kicsit furán fogadta, de gratulálva lett neki szóval indulhatnak. Az út közbeni gondokra Cody megkapta a válaszát, de Veszélytől.
Akkor rendben. Nincs gond.
Abban biztos volt, hogy az android nő kezében biztonságban vannak. Hasonlóképp fontosak a diákok számára mint Cody számára. Vagyis jobban mint akár maga a Blackbird. Szóval ha rajta múlik mindenképp biztonságban érnek földet. Így is történt. Kis idő múlva meg is látták az épületet és a hercegnő közölte is, hogy az volna állítólag a célpontjuk. Cody pedig bólintott és összeszedte a cuccait. Felcsatolta a fegyvereit, kardokat X alakban a hátára, shotgun a kézbe, szemüveg felvéve és indulhatnak. Természetesen ő ment elől.
~Érdekes. Ez a ruha tényleg jól véd a hidegtől. Hihetetlen!~
-Nem ismerem a mágikus képességeitek határát, de ha a környezetünkben körbe tudnátok nézni, hogy van-e valami mágikus az hasznos lenne. Van rá esély, hogy nem annyira kihalt ez a hely mint mondták.
Ő maga is megtette persze a magáét hisz a levegőbe szagolt és az emberfeletti érzékeire odafigyelt, hogy előbb lásson vagy halljon meg valamit mint meglephetnék őket. Mindez persze csak elővigyázatosság amire szükség is volt.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 191
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Serenity on Pént. 01 Dec. 2017, 04:27

Alethea Faust
X-Diák
"You're going to make a difference.
A lot of times it won't be huge, it won't be visible even.
But it will matter just the same."
- Elló, elló, elló! Nem pesztráljuk a kisebbeket! Különben is, mindenki tudja, hogy előbb mezőgazdasági vontató, majd teherautó és csak azután a Blackbird. zépen áll a levegőbe amíg sorra nem kerül. - igyekszem helyreigazítani a beanie-t és egyúttal az összekócolódott hajamat is, miközben válaszolok a tanárnak, félig nevetve, hisz mégis csak egy poénos beszélgetés közepén voltunk vagy mi.
- Wow. Telepátia. Nagyon menő. - vigyorogtam ezerrel a bemutatkozást követve és egy felemelt hüvelykujjat is mutattam Brahe felé. Kíváncsi vagyok, hogy zavarná-e ha Ellynek vagy valami hasonlónak szólítanám, a Brahe-t kicsit nehéz kiejtenem. Habár lehet velem van a baj. Nem tudom. Az is lehet, hogy ki kellene találni valami jó becenevet neki. Vagy megkérdezni, hogy milyen becenevet szeretne. Lehet az célszerűbb lenne.
Amíg mindenki elvolt azzal, hogy Veszély válaszolt, meg megnyugodhatott, hogy ez teljesen normális dolog, mármint, hogy rázkódik a gép, meg zuhanunk kicsit, addig én vidáman izegtem-mozogtam. Egy szóval élveztem a hullámvasutat. Basszus, soha életemben nem ültem még hullámvasúton. Be kell majd pótolni, mondjuk felvethetném, hogy hazafele ugorjunk már be egy vidámparkba, kinek fog feltűnni, hogy egy méretes repülővel jövünk? Parkolóhely is biztosan lenne.
Sajnos hamar lejárt az egész, és ekkor egy újabb felfedezést kellett tennem. Nem hoztam magammal kabátot. Csizma volt rajtam, és vékonyan sem öltöztem, de a téli kabátot nem hoztam. Vagy elfelejtettem, vagy nem figyeltem kellőképpen mikor mondták, hogy kell. Úgyhogy miután kiszabadultam az ülésből első dolgom volt a gépen keresni egyet. Azért most már a méretemben is könnyebb cuccokat találni, éljenek a hormonok, és biztos akad ezen a gépen legalább egy vészhelyzet esetére, vagy az is lehet, hogy fel vannak készülve egy feledékeny Lettire. A lényeg, hogy keresgélek és ha találok akkor magamra kapom, hanem anélkül megyek ki. Akkor meg biztos megfázok egy életre.
- Egy próbát tehetünk szerintem. - szólalok meg, miután odaértem az igazgató mellé/köré valahová, és amint kérte úgy igyekszem koncentrálni járkálás közben. Egyrészt arra, hogy ne bukjak fel és legyen belőlem hóangyal, másrészt pedig, hogy amennyiben lehetséges úgy próbáljam letapogatni, hogy a közelünkben valamiféle mágikus dolog van-e. Igazából az sem kizárt, hogy teljesen hasznavehetetlen leszek, mint legutóbb, mert vagy nem tudok semmit érzékelni, vagy nem elég nagy hatókörben. Nem vagyok egy nagy varázslónő, ami azt illeti.

Képesség:
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.
Felszerelés:
- Sportos öltözet, beanie, ujjatlan kesztyű;
- Kabát (?);
- Telefon;
- Inhaláló;

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szomb. 02 Dec. 2017, 11:24

//Bocs a késésért.//
A Blackbirdre készülődve átmegyek elmélkedős üzemmódba, és azon gondolkodom, nem lett-e volna jobb döntés mégis inkább megdögleni a másik dimenzióban Codyval, Rainnel és Aletheaval együtt ahelyett, hogy segítünk Vanathnak kijutni. Szokásos önmagamat hibáztatós epizód, kis könnyítést jelent csak, hogy áltathatom magam azzal, hogy megmentettük a diákok életét ezzel. Mondjuk előtte veszélybe is sodortuk őket az egész akcióval.
Szó nélkül csapok bele Alethea makacsan előretartott kezébe, mert úgy tűnik, enélkül nem lesz felszállás. Egy mosolyt is magamra erőltetek, hogy ne kérdezzen rá senki, miért van rossz kedvem, de érzem, hogy ez a színészi teljesítmény még engem sem győzne meg. A gépre ülve előveszem a laptopomat, és elmerülök benne, nincs kedvem a hosszú úton sokat diskurálni, aludni meg úgyse tudnék. Végül mégis belebólintok párszor a monitorba, és a gép rázkódására ébredek fel.
-Hé, épp néztem - motyogom magam elé, aztán rájövök, hogy nem a tévét kapcsolta le valaki, hanem a gépem kezd megőrülni. Ezek szerint közel járunk. A többiek megtárgyalják, mi is az oka pontosan annak, hogy zuhanunk, és látszólag én vagyok az egyetlen, aki úgy érzi, baromi rossz ötlet volt ez az út. Veszély végül mégis visszanyeri az irányítását a gép felett, és nem csapódik a földbe, helyette puhán landolunk.
Miután landoltunk, felveszem a sálamat, sapkámat, meg a vastag kabátomat, és a vállamra kanyarítom a táskámat. Mikor megint kinézek a gépből, már látom a várost, amit keresünk. Nem tudom, hogy az alvástól van-e, de egy kicsit jobban érzem magam, mint induláskor. Kis híján felröhögök, amikor meglátom Atkinson cuccait: kardok és shotgun, a legjobb cuccok Vanath ellen... Jó, persze lehet itt más is, ami veszélyt jelent ránk. De tényleg érdemes egy lupine-nak kardot használnia?
Kisétálok a gépből Alethea mellett.
-Legalább a hangulat karácsonyi - jegyzem meg, ahogy belelépek a hóba, és elindulok a többiekkel együtt a város felé.
-Brahe, érzékelsz más tudatokat a környéken a miénken kívül?

Felszerelés: meleg öltözék és bakancs, hátizsák, szendvics, víz, laptop, telefon
//Ha van rá lehetőség, akkor Godlaw kérvényezett indulás előtt egy sugárzásmérő eszközt (Geiger-Müller számláló, vagy annak valami modern változata), mondván segíthet kideríteni, hogy Vanath járt-e itt.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 04 Dec. 2017, 08:11Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2017. december 8. (péntek)

” A dolgokat nem irányítja senki. Emberek, események egyszerűen összeütköznek, véletlenül, a történelem pedig rohan tovább, és hagyja, hogy mi, akik hátramaradtunk, kikecmeregjünk a romok alól.”
- Jojo Moyes

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:
Olympia SCNJXKA

~ Mágia ~ helyesbített a lány Letti szavaira. ~ Némának születtem, az én időmben nem voltak még olyan kézjelek, mint a tietekben és mivel mágikus voltam, erre tanítottak meg, saját magam fejlesztettem ki mindezt. ~
Letti érezhette, hogy mire is gondotl, nem sima telepátia volt, mert megérezte a jókedvet és derűt is a lány szavaiból, érzelmeket kapott, az pedig nem kifejezetten telepátia volt, hanem már empátia. Így a lány varázslat egyszerre mentál- és asztrálmágia volt. Ha többiek meséltek neki, hogy mi is volt akkor, amikor a Nevada sivatagba mentek, akkor beazonosíthatta, hogy ez a lány volt az, aki a múltból került át ide a jelenbe és a múltban vele harcoltak Vanath ellen, ő volt az ottani seregek egyik főparancsnoka.*
A kiszállás után mindenki felöltözött, egyedül Brahe nem vett fel semmit a nyáriasabb öltözékén kívül. Kint a csípős hideg széltől és friss, tiszta levegőtől az utazás okozta rosszullét is javul, már akinél szükséges volt ez és mindenki egészen jól volt. Godlaw neki is látott annak, hogy máris „parancsokat” osztogasson.

~ Sajnos a képességeim még nem olyan jók, mint korábban, de megpróbálkozom vele ~
Hallhatta mindenki a lány szavait a fejében, amit Godlaw-nak válaszolt, mellé kisebb bánatot, szomorúságot is érezhettek. Azt, azok akik voltak a múltban tudhatták, hogy a jelenbe érve a lány a képességeinek jelentős részét elvesztette és csak nagyon lassan tértek vissza. Ennek ellenére nekilátott koncentrálni, a homlokán a szimbólum is világított.
~ Nem érzek senkit itt a közelben, nem tudok mással telepatikus kapcsolatot létesíteni, de ezt fenn tudom tartani később is, így ha bent észlelek valakit tudok szólni. És így javaslom is, hogy induljunk befelé. ~

* Rátok bízom, hogy mennyit mondatok el neki Very Happy
//Kaphatott sugárzásmérőt.//

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olympia Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Kedd 05 Dec. 2017, 20:14

-De. A kisebbeket pesztráljuk. Szekálni nem szoktuk őket.
Nagyon jót nevet magában. Jókedve pedig neki ki is tart. Az utat kibírták még hányinger sem lett. Ha lett volna akkor valószínűleg már kevésbé kellemes hangulatban indultak volna haza. Mert Cody most valahogy sokkal optimistább mint eddig volt. Nem tudja miért. Godlaw megjegyzésére bólint.
-Ha minden jól megy hazaúton majd énekelhetünk karácsonyi dalokat.
A két lány próbát tett a környezet feltérképezésével, de egyelőre egyikük sem érzett senkit. Cody sem nagyon, de azt megállapíthatta, hogy itt fent nagyon tiszta a terep. Mivel pedig egyelőre semmi sem volt, ami szétnyomta volna a vizsgálódó elméket ezért elindulhattak a város felé. Brahe biztos fontos szerepet fog eltölteni ebben a küldetésben hisz lehet, hogy nélküle még egy ajtót sem tudnának kinyitni. Cody nem elmaradott a technológiával kapcsolatban hisz ha kell bármilyen gépet összerak és általában nem kell szakember, de azért az örökkévaló technológia kicsit magas neki.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 191
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 07 Dec. 2017, 15:20

Brahe válaszára bólintok, tisztában vagyok vele, hogy a képességei most gyengébbek, de remélem, azért így is hasznunkra lesz. Már a szakértelme a végsők technológiáját és kultúráját illetően alapból hasznos persze. Egyelőre úgy tűnik, tiszta a terep, én pedig előveszem a táskámból a sugárzásmérőt. Ha valami megeszi az összes sugárzást Fukusimában, az olyan lehet, mintha én benyomnék egy tíz fogásos vacsorát. És egy ilen vacsora után tuti, hogy hagynék néhány morzsát magam után. Lássuk, vajon Vanath hagyott-e morzsákat...
-Bekapcsolom a sugárzásmérőt, talán árulkodhat Vanath nyomairól - jegyzem meg a többieknek, miközben kezembe veszem a kütyüt. - Na menjünk!
Elindulok a többiekkel együtt a város felé, és közben fél szememet a szerkezeten tartom. Először nem találtunk Vanathra, amikor sugárzás alapján kerestük, csak később jutott eszembe, hogy a sugárzás megszűnése árulkodik a hollétéről. Most viszont itt nem hinném, hogy korábban hatalmas ugárzás lett volna, így a sugárzás hiánya nem valami nagy segítség. De ha az elméletem tényleg helyes, akkor valamennyire hagyhat nyomokat, amit ennyire közelről, egy kellően érzékeny műszerrel érzékelhetünk.
-Van esetleg valamilyen fontosabb épület, kutató központ, vagy ilyesmi, amit Vanath felkereshetett? Egyáltalán milyen funkciókat láttak el ezek a helyek? - Kérdem csevegésképpen Brahet, miközben gyaloglunk a hóban.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Akerman on Csüt. 07 Dec. 2017, 19:55

:: Kree invázió 4 – Az ősi város szellemei
:: Játékos társak: Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Brahe Elaine McKenzie
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló, pulóver Saki kése oldalán tokban, övtáska benne két külön dobozban gyógyszerei(Antidepresszáns, nyugtató) 300ml víz
::fegyver::Saki (egy katonai kés, saját modifikációkkal sokkolási funkcióval kiegészítve)::


A gép végül sikeresen leszállt és probléma nélkül is történt. Megnyugodva ettől sóhajtottam egyet majd szépen kicsatoltam magamat és kiszálltam a székből utána. A többieket csupán hallgtattam most még. Nem volt mit hozzáadnom egyébként most és nem is akartam beleszállni a beszélgetésbe. Brahe dolgát már ismertem mert a halloweeni bálon beszéltünk róla, hogy milyen rossz ez neki hogy meggyengült. Meg is értem. Én sem örülnék neki ha ilyesmi történt volna velem. Persze a mi szemszögünkből pont olyan erős és idős mint egy gyerek, fiatal szóval nekünk teljesen normálisnak is festhet az ereje. Persze az ő idejéből ahonnan érkezett meg nem ez volt a norma. Kissé elmélázok ezen ahogyan lesétáltam a gépről és körbe nézelődtem közben. A hót nagyon imádom, a hideg is nagyon kellemesen csípi a bőrömet is. A testhezálló pólóm a melegebb fajtából való és a pulóverem is elég meleg hogy ne fagyjak meg de érezzem a kellemes hideget.
Körbe nézek és miután Godlaw úr feltette a kérdését már csak Brahe válaszára várok, hogy meglássuk van-e fontosabb hely ahol kezdenünk kéne a vizsgálódást. Viszont nehéz nem észre venni, hogy ruhailag nem öltözött túl, ámbár mi sem nagyon azért az ő nyáriasabb öltözete lehet kevés lesz. Minden esetre biztosan szól ha fázni fog vagy ilyesmi.

_________________
Olympia Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 08 Dec. 2017, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2017. december 12. (kedd)

” Az emberek meghalnak. A szerencsésebbek csak egyszer.”
- A Rejtély c. sorozat

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:
Olympia SCNJXKA

~ Mi az a karácsony? ~ tette fel meglepetten a kérdést Brahe, a meglepettséget nem csak a hangsúlyából érezhette a társaság, hanem közvetítette az érzelmet is. ~
Godlaw kiszállás után bekapcsolta a sugárzásmérőt, ami egyelőre radioaktivitásra teljesen normális adatokat mutatott. Mivel ez már újkeletű darab, így több féle sugárzást is lehetett vele mérni, mint alfa, béta, gamma, vagy épp kozmikus sugárzást. Ami azt illette a kozmikus és egy idegen fajta sugárzást kivéve minden negatív volt. A kozmikus még nem volt egészségkárosító, maximum hosszú távon, ami több hetet, hónapot jelentett, az ismeretlen sugárzás alacsony volt, bár annál ismeretlenségét kifolyólag nem lehetett tudni, hogy mennyi a káros. A séta közben Godlaw tovább kérdezett.
~ Ez az egész egy komplett város ~ mondta. ~ Lakóhelyekkel ellátva, itt éltek mindannyian hatvanötmillió éven át. Az örökkévalóknak igazából szinte semmilyen laborra, vagy effélére nincs szükségük, hiszen celestial technológiát használnak. bizonyára voltak olyanok, akik kísérleteztek, vagy kutattak, de lehet, hogy azt a Titánon élők tették jobban. Soha sem voltam itt, azt tudom, hogy innen tartották féken a deviánsokat, hogy ne rohanják le a bolygót. De bent biztosan lesz valamilyen terminál, amiből megtudhatunk többet. ~
A hegy oldalán szerencsére a csapat talált lépcsőket – és nem működő liftet is – így azon feltudtak sétálni az épületkomplexumhoz. Egy jó hosszú, legalább félórás lépcsőzés következett, de amint felértek egy belső nagyobb csarnokrész fogadta őket, minden romos, elgyötört, hófehér márványnak néztek ki az épületek, a megmunkálás, de észrevehető, hogy ez nem márvány volt, hanem valamilyen fém. A növények elszáradva, minden halott…
Olympia BQRBJcD

//Még annyi, hogy az ég normális kék és nem a levegőben repül az egész, hanem ugye a hely tetején van. Ennyi a más a képhez képest.//


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olympia Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Szomb. 09 Dec. 2017, 22:11

A lány kérdésén Cody is meglepődött. Főként mert nem számított rá.
~Nem volt, aki felvilágosítsa őt legalább az ilyen fontosabb dolgokkal kapcsolatban? A jövőben gondolnom kell az ilyenekre ha más nem teszi meg.~
-Egy ünnep. Eredetileg vallási, de manapság már inkább családi. Főként Európában és itt Amerikában. Itt általában összegyűlik a család és ajándékokat adnak egymásnak. Máshol is ünneplik a karácsonyt persze csak másképp. Pár évig például Ázsiában éltem és náluk tök másmilyen a karácsony. Persze el lehet menni valami turistáktól nyüzsgő helyre ahol tudják mi ez az ünnep, de vannak sokan akik például nem is tudják mi az a karácsonyfa vagy mit jelent a Boldog karácsonyt felirat. Van aki, azt hiszi egy kínai szerencsét hozó varázsszöveg. Ott főként a színes feliratok és a közös családi vásárlás a divat nem a személyes ajándékozás. Ott így jött át az ünnep. Vicces.
Emlékszik vissza néhány thai karácsonyra. Elég más volt. Viszont ott vette át egy helyitől a karácsonyi whiskey-zés hagyományát.
-Tényleg és a suliban is szokott lenni egy karácsonyi bál. Olyasmi mint a halloween-i volt csak ugye itt nem öltöznek be jelmezekbe és más a hangulat. Mindenesetre jó muri.
Mármint a diákoknak biztos. Ő nem szokott olyan jól szórakozni ezeken az alkalmakon. Goldlaw bekapcsolja a sugárzásmérőjét és indulhatnak. Közben fel lesznek világosítva arról is, hogy mi az a hely.
-A deviánsok azok akikkel a múltban háborúztál nem?
Kérdi még meg, hogy biztosra menjen és nehogy valamit félreértsen. Meg, hogy a többi diák is tudja miről van szó. A lépcsőzés nem nagyon viseli őt meg. Közben hegyezi az érzékszerveit készen rá, hogy bármit észrevegyen. Felérve megállapíthatja, hogy annyira nincs tisztában az örökkévaló építészettel, hogy azt sem tudja melyik épület melyik.
-Brahe! Számomra az összes épület nagyon modern és szuper díszes. Remélem neked kicsit többet is elárulnak. Van ötleted merre tovább?

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 191
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 11 Dec. 2017, 20:44

A többség jelezte, hogy nem fog tudni írni, így szombaton lesz új kör, aki még most akart volna írni 10-ig, az ráér.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olympia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Akerman on Pént. 15 Dec. 2017, 10:12

:: Kree invázió 4 – Az ősi város szellemei
:: Játékos társak: Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Brahe Elaine McKenzie
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló, pulóver Saki kése oldalán tokban, övtáska benne két külön dobozban gyógyszerei(Antidepresszáns, nyugtató) 300ml víz
::fegyver::Saki (egy katonai kés, saját modifikációkkal sokkolási funkcióval kiegészítve)::


Az épületek meg a hely is lakatlannak néz ki már mérföldekről. Persze minden ugyan úgy is néz ki így nem igen lehet megmondani kívülről, hogy mi micsoda. Godlaw elővette a sugármérőjét, remélem, hogy nem lesz bajunk. Brahe szerint pedig van bent valami panel amiből többet fogunk megtudni is. Akkor meg irány befelé, hiszen ezért jöttünk vagy mi. Meg is indulok a lépcsők felé.
- Akkor keressük meg ezt a terminált odabent.
Mondom a többieknek majd egy pillanatra azért megállok és feléjük nézek, hogy jönnek-e. Aztán pedig ha jönnek akkor elindulok a lépcsőn felfelé. Bejáratot keresve közben és nézelődve is, figyelek arra is, hogy nehogy rálépjek valamire ami kapcsolhatna valamit vagy letörhetne alattam. Nem tudom mennyire van egyben még a hely. Gondolom, hogy eléggé de az még nem tartotta fel a gravitációt szóval inkább óvatosan közlekedek, fő a biztonság. Sajnos nem járt még erre Brahe még szóval nem fog tudni segíteni abban, hogy mi merre van de a terminált ha megtaláljuk legalább ő használni fogja tudni. Gondolom én.
A lépcsőzés jó sokáig tart, szinte nem akar vége lenni az egésznek de mikor felérünk egy nagy csarnok fogad. Minden lelakott, romos. Hát várható volt, nem lakik itt már senki aki karban tartaná a helyet. A fehér márvány szerű falak viszont nem is márvány. A falhoz megyek azt teszek egy pillantást rá de utána vissza is állok a sorba a többiekhez. Fura fém, vajon valami különlegessége is van vagy csak szimplán "fém" mint nekünk a vas. Csak szép fehér. Miután ezt megbeszéltem pedig magammal vissza a terminál kereséshez. Elsőre csak itt ebben a nagy csarnokban nézelődök, hátha lesz itt valami.

_________________
Olympia Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 15 Dec. 2017, 18:36

//Nekem szétmegy a fejem, így valószínűleg lefekszem, mivel még mindig nem írtak a többiek / jelezve volt, hogy nem tudnak csak hétvégén/jövő hét elején, így szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olympia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 17 Dec. 2017, 14:29

Brahe kérdésére én is megdöbbenek. Tény, hogy még nem túl régóta van csak ebben az időben, de tekintettel arra, hogy októbertől kezdve már a csapból is a karácsony folyik, különös, hogy nem is hallott róla. Nem néz elég tévét, egyértelmű, pedig abból a legkönyebb eltanulni a "kultúránkat". Atkinson gyors összefoglalása közben kicsit állítgatom a sugárzásmérőt, megnézem, hogy mi mindent lehet itt észlelni, de egyelőre úgy tűnik, semmi extra.
-Nincs nyoma Vanathnak, csak némi kozmikus háttérsugárzás van jelen, de nem veszélyes.
Azért nem kapcsolom ki a gépet, továbbra is kéznél tartom, hátha valahol majd kiugró értéket fog jelezni. Addig is, ideje nekivágni a lépcsőknek. a fél órányi lépcsőzés önmagában is kicsit fárasztó, hát még ilyen hidegben! Figyelnem kell, hogy hová lépek, mert a hó alatt nehéz megtalálni néha a lépcsőfokokat, és jeges is lehet a föld. De legalább a kilátás szép innen fentről, úgy néz ki, mintha egy óriási fehér leplet borítottak volna a világra.
-Ez igen - jegyzem meg, mikor felérünk, és elénk tárul a hatalmas márványváros. - Oké, hát akkor nézzünk egy terminált. Gondolom ez az épület is lesz olyan jó, mint bármelyik másik - mutatok rá a legközelebbire. - Nézzünk körül!
Az épület bejáratához megyek, és megvizsgálom az ajtót. Gyanítom, hogy nem egyszerű mechanikus zárakat használtak, és a legtöbb ajtó elektromosan működhetett. Most viszont nem úgy néz ki a hely, mintha lenne energia, ami ellátná a várost, úgyhogy meglátjuk, be tudunk-e egyáltalán jutni valahová. Ha nyitható az ajtó, akkor megpróbálom kinyitni, és óvatosan benézni. Ha nem, akkor Brahe-nak adom át a terepet, hátha erre is tud valami okosat mondani.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Serenity on Kedd 19 Dec. 2017, 21:08

Alethea Faust
X-Diák
"You're going to make a difference.
A lot of times it won't be huge, it won't be visible even.
But it will matter just the same."

- A mágia menő! - vigyorodok el. Bár a többi részét nem igazán értem. Nagyjából velem egyidősnek néz ki a lány, talán kicsivel fiatalabb, de azontúl nem úgy tűnik, mint aki messze a kézjelek előtt élt volna. Habár az is lehet, hogy csak nagyon jól titkolja az életkorát és emiatt olyan amilyen. Nem ez lenne az első ilyen eset a történelemben.
Ezt követően a jó dolog az volt, hogy a mágikus képességeim működtek, a rossz meg, hogy semmit sem éreztem. Brahe is hasonlóképpen járt, bár neki még a telepátia dolog se mutatott többet. Legalább nem éreztem magam teljesen haszontalannak.
A lépcsőzésért nem voltam túlságosan oda, mármint nem a mozgás miatt, hanem, hogy a lépcső és a hó általában nem túl jó kombó. Úgyhogy ügyelnem kellett arra, hogy se orra ne bukjak, se ne guruljak vissza a kiinduló pontig. Nem lett volna túl kellemes.
- Vajon melyik lehet a Mardekár ház? - teszem fel a kérdést hangosan, de nem igazán az előrehaladás érdekében, mert azt úgyis letudják a hozzáértők, mint például Brahe, vagy Mr. Atkinson, esetleg az eléggé furán viselkedő Godlaw. Nem is tudom, hogy a nem túl sok közös akció során láttam-e valamikor ennyire búvalbéleltnek. Határozottan rá kell kérdeznem, hogy miért van, bár nem szeretnék indiszkrét se lenni, de a számat úgysem foghatom be.

Képesség:
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.
Felszerelés:
- Sportos öltözet, beanie, ujjatlan kesztyű;
- Kabát (?);
- Telefon;
- Inhaláló;

Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 20 Dec. 2017, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2017. december 24. (vasárnap)

” Minél nagyobb a jólét, annál könnyebben felborulhat!”
- Arisztotelész

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:
Olympia SCNJXKA

~ Értem ~ üzente a karácsonyra. ~ Furcsa ez a kor… ~
Állapította meg, közben pedig haladtak tovább, Cody-nak pedig tovább kérdései voltak, főleg a deviánsokkal kapcsolatban.
~ Igen, az a nő is deviáns volt, akit Godlaw fejezett le ~ bólintott mellé, szavait mindenki hallhatta. ~ A végsőktől úgy tudtam meg, hogy az örökkévalók ismét kontroll alá helyezték őket a háború után, de ugye ők eltűntek, így nem tudni, hogy mi lett velük ~
Közben Godlaw is ismertette az eredményeket és a kis csapat elindult az épületbe. Amint beértek azonnal tudatosulhatott bennük, hogy mekkora ez a város. Ajtó egyelőre nem volt, könnyedén be lehetett sétálni. A főcsarnok egy több száz méter hosszú és hasonlóan széles, legalább negyven-ötven méter magas csarnok volt. Sok oszlop, szobor díszítette, ezek zöme romokban és az ókori görög építészeti stílusban, végig kertek, szökőkutak, mind kiszáradva. Helyenként egy-egy erkély is látható volt az egész szélén. Itt a hőmérséklet már kellemes volt, olyan 15-16 fok lehetett a kinti mínuszok után. Jó pár percet kellett sétálnia a társaságnak, de végül úgy fél távnál egy jó negyven méteres szobor – ami félbe is volt vágva a felsőteste a földön széttörve feküdt – lábánál egy működőképes terminált találhattak.
Idáig ez volt az első dolog itt, ami nem tűnt teljesen halottnak azzal, hogy volt benne energia.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olympia Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 22 Dec. 2017, 10:11

Az első épületet megvizsgálva olyan érzésem van, hogy ez nem egy ház, hanem egy palota. A több futballpályányi területen szobrok, oszlopok, és különféle építmények vannak, amiken későbbi, emberi civilizációk stílusait is fel lehet ismerni - bár annyira nem vagyok jó ebben, hogy megmondjam, milyen kor és birodalom jellemzői ezek. A feltűnő hőmérsékletváltozást betudom a falakat alkotó különleges anyagnak, más okát nem látom, hogy ennyivel melegebb legyen itt bent. Végül elérünk egy óriási szoborhoz, ami még félbetörve is grandiózus látványt nyújt.
-Hát, ha ez a Roxfort, akkor Voldemort győzött - válaszolom Aletheanak.
A szobor előtt lévő számítógép működőképesnek látszik. Kicsit közelebb megyek, és megnézem, vannak-e rajta olyan típusú felületek, amikkel tudnám irányítani. Gondolom klasszikus billentyűzet és egér nem lesz, de még ha találnék is rajta használható kezelési felületet, valószínűleg egy kukkot sem értenék a nyelvből. Gyanítom, hogy nem angolul lesznek a menüpontok. Így inkább átadom a terepet Brahenak, hátha neki több esélye van használni a gépet.
Alaposabban szemügyre veszem a szobrot, hogy megállapítsam, vajon milyen régóta állhat is kettétörve.
-El tudom képzelni, hogy Vanath felismerte a tagot, és dühében kettéhasította az emlékművet. A város romos, de nincs megrongálva, ezt viszont egyértelműen ledöntötték.
Megnézem a szobor talapzatát is, hátha van egy felirat arról, hogy kit ábrázolt az emlékmű, esetleg az is árulkodó jel lehet olyasvalakinek, aki ismeri a történelmüket.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Akerman on Szomb. 23 Dec. 2017, 17:43

:: Kree invázió 4 – Az ősi város szellemei
:: Játékos társak: Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Brahe Elaine McKenzie
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló, pulóver Saki kése oldalán tokban, övtáska benne két külön dobozban gyógyszerei(Antidepresszáns, nyugtató) 300ml víz
::fegyver::Saki (egy katonai kés, saját modifikációkkal sokkolási funkcióval kiegészítve)::

El lehetne veszni könnyen a hatalmas üres térben, teremben amiben sétálunk végig. Én csak nézelődök egyenlőre, nem tudok mivel hozzá szólni nekik úgy sem és érteni se értek semmihez amit itt használhattak, szóval jobb ha csak megfigyelem mit is csinálnak a többiek. Meg meg kell hagyni szép a hely, lehet a romossága teszi.
Mikor kissé beljebb érünk már végre megtaláljuk az első működő konzolunkat is, rögtön egy félbetört szobor lábánál. A hatalmas szobort én is megnézem magamnak ahogy sétálgatok körülötte, talán mögötte van a leomlott része is. Lehet még arc is van rajta, nem mintha olyan sokat tudna mondani ha van is. Az egyetlen dolog ami biztos, hogy valami fontos vezető lehetett, gondolom ők is csak azoknak húztak szobrokat. A konzollal már foglalkoztak, meg minden szóval én inkább elsétálgattam, keringtem kicsit messzebbre is a többiektől. Felfedező útra indulok, ha csak nem állít meg más sem ebben akkor még messzebbre is megyek a többiektől. Úgy sincs itt semmi szóval nincs mitől tartani. Ha meg már elmentem felfedezni akkor olyan dolgokat keresek amik nyomok lehetnek valakitől aki járhatott itt nemrég. Vagy bármi más ami használható lehet, vagy hasznos. Esetleg érdekes.

_________________
Olympia Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Szomb. 23 Dec. 2017, 20:12

A megjegyzésre Cody bólintott.
-Lehet, hogy annak tűnik. Én szeretem az ünnepet. Nagy családom van és ritkán jövünk össze.
A magyarázatot Cody bólogatva hallgatta. Ezek szerint igaza lett. Mondjuk nem lett sokkal okosabb ettől.
-Azokat a kis lényeket láttam már korábban. Egy terrorista szervezet oldalán voltak mikor elfoglaltak egy szigorúan őrzött SHIELD létesítményt. Nem tűntek olyan veszélyesnek. Könnyen átjutottam rajtuk. Rain is ott volt ő is tudja kikről beszélek ugye?
Ami egy nem túl megnyugtató dolog ugyanis a helyzet csak még zavarosabb lesz tőle. Az épületbe bejutva megtapasztalhatták, hogy egykor valóban gyönyörű épület lehetett, de a méretei miatt és mert még ilyen állapotban is remekül megtartja a meleget így is lenyűgöző. A technikai dolgokat rábízza a hozzáértőkre és ő is a szobrot nézi meg a többiekkel. Főként, azt hogy milyen anyagból van és mivel vághatták ketté. A felfedezőnek azért odaszól.
-Rain azért ne messzire. Maradj elérhető.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 191
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 24 Dec. 2017, 00:01Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2017. december 28. (csütörtök)

” Békében a fiúk temetik el apjukat, háborúban az apák temetik el fiaikat.”
- Hérodotosz

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:
Olympia SCNJXKA

Brahe felelt azonnal Godlaw szavaira, mert ő maga is megismerte a szobrot, amin nem volt felirat, se semmi. Mondjuk nem feltétlen volt meglepő, hiszen azt mindenki tudta már innen-onnan, hogy az örökkévalók halhatatlanok és ha meg is halnak, feltámadnak, így valószínűleg mindenki ismer mindenkit és nem szükségesek névvel ellátni a szobrokat.
~ Biztos, hogy felismerte, ő Ikaris, az örökkévalók vezetője ~ üzente mindenkinek. ~ Egy nagyon jó és jólelkű férfi. Ha minden igaz, akkor évmilliók óta vezette már a kolóniát, védve a bolygót a deviánsoktól. ~
Cody szavaira értetlenséget kapott mindenki a lány felől, nem tudat, hogy milyen apró valamikről lehet szó. Utána is szólt Rainnak, bár itt nem nagyon lehetett egyelőre olyan messzire menni, hogy ne lássa a társaság egymást.
A konzollal igazából Godlaw védett, nagyot, szerencsére. Ahogyan Brahe behozta a holografikus felületet, rajta a piktogramokkal, azok azonnal változni kezdtek néhány másodperc múlva már azon a nyelven látszottak a feliratok, amit a többség értett, angolul.

~ Ezt viszont én nem tudom elolvasni egyedül, csak nagyon kevés dolgot ~ lépett hátrébb a lány. ~

Közben Rain külön indult, mivel a hely átkozottul nagy, így egyelőre annyit tudott megtenni, hogy a tér szélén levő falig tudott menni. Mivel ez a hely már nagyon árnyékos volt, így itt a szél sem fújt, mint a központi részeken. Ugyanúgy por ülte meg a helyet, semmi sem mutatott olyat, hogy az X-ek előtt járt volna itt valaki.

A szobor a férfiról:
Olympia 7-9


felszerelés/egyebek:
[/color]


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olympia Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia Empty Re: Olympia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.