Olympia

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 04 Feb. 2018, 17:00

Az épület felderítése közben újabb zajokra leszek figyelmes, és Atkinson már el is indult, és éles érzékeivel kikémlelje a hangok forrását. Én Alethea és Rain mellett maradok, míg Brahe már kardot is ránt, és úgy készül a harcra. Én magam csak meghúzom a táskám pántjait, hogy ha tényleg harcra kerülne a sor, ne zavarjon, és esetleg gyorsan ledobhassam magamról. Nem tudom, mi várhat itt ránk, Rain tippje szerint például deviánsok, de ezzel nem kerültünk előrébb. A deviánsok ahányan vannak, annyi félék, ennyi erővel mutánsok is lehetnének. Abban reménykedem, hogy Cody harci képességei eléggé a toppon vannak, én a képességemmel is meg tudom őket félemlíteni, és legrosszabb esetben még mindig ölre mehetek velük. Ha nincs emberfeletti erejük, gyorsaságuk vagy ellenállásuk, akkor még esélyem is lehet.
-Mit látsz? Veszélyben vagyunk? - Kérdem Atkinsontól, aki elmerészkedett a folyosó végére. Hangomat egészen suttogóra halkítom, és időről időre a bejárat felé tekintgetek. Ha tényleg értelmes lények vannak itt, akkor észrevehették, amikor átrepültünk a város felett, és most akár követhetnek is minket. Nem lenne jó két tűz közé szorulni, rövid úton kerülhetünk hatalmas pácba.
Kicsit átkozom magam, amiért fegyver nélkül jöttem, de végülis ez hivatalosan nem egy harci akciónak indult, csak felderítenénk, hogy járt-e egy kihalt városban Vanath. Persze a felállás azonnal megváltozik, ha kiderül, hogy a kihalt város egyáltalán nem kihalt. 

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2633
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Vas. 04 Feb. 2018, 19:39

Cody óvatosan odalopódzik a falhoz és kémlel ki onnan. Rain jól sejtette.
~Többen is kellenek majd, hogy legyenek. A furcsa, hogy szinte biztos észre kellett venniük a kocsit ahogy átrepült a város felett mégsem, azt jöttek megnézni. Talán a társaikat akarják figyelmeztetni. Követnem kéne őket.~
Visszamegy a csapathoz és suttogva válaszol.
-Két deviánst láttam. A folyosó vége felé tartottak megpróbálom követni őket. Godlaw te vigyázz a diákokra. Ha megtudok valamit azonnal visszajövök. Most jól jönne ha működnének itt a kommunikátoraink, de ez van.
Elővette a S&W-jét és át is nyújtotta Godlaw-nak, hogy ne fegyvertelenül álljon majd egy lehetséges támadás során. Akár felderítés akár nem Vanath után nyomoztak úgyhogy Cody magától értetődőnek gondolta a fegyvereket annak ellenére, hogy sok kárt nem tudnak tenni egy örökkévalóban.
-Fogadd el. Jól jöhet.
Ő így is túl lesz kicsit fegyverkezve. Ha mások nem ellenkeznek akkor el is indul, hogy ellenőrizze merre ment az a két deviáns. Talán kicsit veszélyes, de megvannak hozzá a képességei és amúgy is Cody mindig egy kicsit könnyelmű és kalandvágyó volt. Imádja az ilyen helyzeteket.

_________________
Cody Atkinson
avatar
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 127
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 06 Feb. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2018. február 10. (szombat)

” Akadnak (...) olyan titkok is, amelyek nem hagyják magukat elmondani.”
- Edgar Allan Poe

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:

A kommunikátorok működtek, mivel lehetett bennük váltani olyanra, mint a rövidhullámú rádióadó – azaz voki toki szerűen – így nagyjából három-négy kilomteres távolságon belül lehetett műhold és egyéb dolgok nélkül kommunikálni. Cody odaadta az egyik fegyverét Godlaw-nak majd a másik két lény után haladt, a többiek egyelőre maradtak itt hátul.
Cody el is indult a páros után, ahogyan haladt be-be tudott nézi a két folyosóra, ahol szerencsére semmi sem volt, így elsőként tovább tudott haladni az elsőn, majd a másodikon, végül megérkezett a harmadikhoz. Ahogyan odaérkezett már érezte, hogy nem érzi a másik kettőnek az illatát, ahogyan a folyosóra lesett egy hosszú és széles folyosót látott. Mind a két oldalon üvegfalakkal, a plafon és a padló is hasonló. Az egész olyan hosszú, hogy mindaz, amit látott lehetetlennek tűnt. Ugyanis a párost sehol sem látta, egészen biztos lehetett benne, hogy ennyi idő alatt a páros nem érhetett végig a folyosón és nem mehetett át a folyosó végén levő kétszárnyú fémajtón, ami csukva volt jelenleg is. Ha megtették volna, akkor azt hallania kellett volna…

//Bocsánat a rövid reagért, este 8ig vártam, hogy a többiek írjanak és eddigre szétment a fejem :\ //


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 176
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Akerman on Szer. 07 Feb. 2018, 11:55

:: Kree invázió 4 – Az ősi város szellemei
:: Játékos társak: Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Brahe Elaine McKenzie
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló, pulóver Saki kése oldalán tokban, övtáska benne két külön dobozban gyógyszerei(Antidepresszáns, nyugtató) 300ml víz
::fegyver::Saki (egy katonai kés, saját modifikációkkal sokkolási funkcióval kiegészítve)::

Brahe válasza kicsit bonyolultnak hangzik realitásokkal meg időkkel, kiszabadulás és a többi, így csak hümmögök mintha a válaszán morfondíroznék éppen
Úgy fest, hogy van még erre valaki. Atkinson úr ment is előre én meg hátra maradtam a többiekkel együtt. Odaadta az egyik fegyverét Godlaw úrnak, én pedig a biztonság kedvéért elővettem a késemet és a jobb kezemben tartva azt vártam, hogy mi lesz. Egyelnőre még csak csendben vagyok, próbálok nem is zajt csapni sem. Ha van valami akkor pedig fog tudni szólni Atkinson úr nekünk és talán még Godlaw úr is érzékelné is ha lesz valami így nem is aggódok. Annyit csinálok csak még, hogy visszafelé figyelek amerről jöttünk, hogy ne hogy az legyen valaki mögénk kerül miközben mind előre figyelünk. E mellett még elgondolkozok, hogy van-e valami amit tudnék csinálni most de nem sok van, szóval csak várok és kissé unatkozok. Nem mintha bánnám, sosem keresem a harcot szóval ha elkerül minket a végén annak csak nagyon is örülni fogok.
Az meg amikor vissza jött elmondani nekünk, hogy mit látott Atkinson úr kicsit örültem, hogy igazam volt de mégse. Mármint hurrá nekem! Deviánsok, jól tippeltem. Bezzeg ilyenkor. Ezer meg egy másik alkalom van amikor örülnék annak ha bejön a tippem. Ez nem tartozik közé.

_________________
avatar
Akerman
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 09 Feb. 2018, 09:46

Atkinson nem a legjobb híreket hozzá, Rainnek igaza volt a deviánsokkal kapcsolatban. Elfogadom a pisztolyt, használtam már ilyet, még ha nem is vagyok egy Clint Eastwood, azért boldogulni fogok vele. Ellenőrzöm a forgótárat, aztán visszacsukom, és kibiztosítom a fegyvert. Jó nagy mordály ez, oda kell figyelnem a visszarúgására majd.
-Állítsd rövidhullámú frekvenciára, úgy menni fog - válaszolom Atkinsonnak, és ha kell, segítek neki. Nem tudom, mennyire ért az ilyesmikhez, de ha beállítja, akkor én is átállítom az enyémet ugyan arra a hullámhosszra.
A többiekre nézek Atkinson távozása után, Alethea tehetetlenül várakozik, Brahe a kardját markolássza, Rain meg a kését. Hát ez a kirándulás is jól kezdődik. Kilesek én is a folyosóra, amit korábban Cody nézett, Rain pedig okos módon addig fedez minket. Némi várakozás után kezdek türelmetlenné válni, a kezem izzad a pisztoly markolatán, ahogy szorítom a fegyvert. Végül megtörve a csendet, halkan beleszólok a kommunikátorba.
-Látsz valami, Atkinson? Itt hátul csend van - teszem hozzá, és továbbra is figyelem a folyosót, időnként pedig hátratekintek a diákokra.
Olyan érzésem van, mintha vihar előtti csend lenne. Valami készül, és a várakozás nem a legjobb döntés, amit hozhatunk, de a diákok és a saját épségünk érdekében nem rohanhatunk fejjel a falnak. Hány deviáns lehet a közelben? Mi van, ha ez a kettő most szól a többinek, mert láttak minket landolni? Vészhelyzet esetén a leggyorsabb úton vissza kell mennünk a siklóhoz, azzal talán meg tudunk lógni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2633
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 10 Feb. 2018, 00:00

//Serenity és Adrian is jelezte, hogy nem tud írni, így szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13839
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Vas. 11 Feb. 2018, 14:31

Godlaw javaslatára Cody bólint és így is tesz. Természetesen tudja kezelni a felszerelését csak úgy látszik elszokott thai földön ettől, hogy minden nemcsak, hogy működik, de még profi módon is. Godlaw-ban biztos, hogy tudni fogja kezelni a fegyverét. Azzal valószínűleg szép lyukakat lehet lőni deviánsokba is. Cody nem is várt sokat követte a két eltűnt figurát. Amit talált az viszont nem nagyon tetszett neki. Alaposan szétnézett a földet és a levegőt is megfigyelve.
~Itt valami hibádzik. Ez nem lehet láthatatlanság hisz azzal szagokat nem lehet eltüntetni. Talán teleportáltak? Vagy szólnak a többieknek vagy ez egy csapda. A lényeg, hogy nagyon úgy tűnik, hogy gáz van. Godlaw szavaira fojtott hangon válaszol.~
-Elvesztettem a nyomaikat. Szerintem teleportáltak. Visszatérek hozzátok. Legyetek figyelmesek, Alethea vizsgálja mágikusan a környéket. Úgy érzem valami készül.
Nem is vár sokat. Visszaindul a többiekhez. Természetesen ugyan olyan óvatosan haladva mint eddig is. Ki tudja talán rátalál egy épp a diákjai ellen gonosz terveket szövögető deviáns csapatra. Nem volna jó ha egyből észrevennék.

_________________
Cody Atkinson
avatar
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 127
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 14 Feb. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2018. február 18. (vasárnap)

” Because I can offer you what you've always wanted”
- Valerian Mengsk (StarCraft 2)

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:

Mivel Godlaw és Cody is átállította rövidhullámra a kommunikátort, így már képesek voltak egymással beszélni. Az igazgatóhelyettes azonban furcsa híreket hozott, hogy egyszerűen eltűntek azok, akiket keresett. Ezek után vissza is tudott menni a többiekhez, de útközben még nagyobb furcsaságot észlelt, már a folyosón sem érezte a páros illatát, sőt, ahogyan közeledett a saját társaihoz őket sem. Se élőlényekét, sem semmilyen más illatot, szagot. Lehet, hogy ez a helyzet állt fent a folyosón már, amikor teleportálásnak ítélte a dolgot, akkor nem volt olyan feltűnő, de itt a többieknél már igencsak feltűnő volt/lehetett a számára.
A többiek ebből egyelőre semmit se észlelnek, hiszen messze nincs olyan jó szaglószervük, mint amivel Cody rendelkezett.
Azonban az, ami most következett azt mindannyian észlelték. Egy hatalmas fémes dördülés, mintha odakint valami nagyon nehéz dolog, vagy valami nagy erővel szállt volna le arra a platformra, ahol a csapat letette a járművet, amivel érkezett.

//Bocsánat a rövidségért, de nem történt sok minden Embarassed //


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 176
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 18 Feb. 2018, 00:00

//Csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 13839
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar@freemail.hu nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 20 Feb. 2018, 11:17

Atkinson hírei nem valami bíztatóak, de legalább visszajön a csapathoz, és úgy tűnik, egyelőre minden nyugodt.
-Ha tudnak teleportálni, miért sétálgattak itt a folyosón? Vagy rájöttek, hogy követjük őket, és ezért teleportáltak, vagy talán nem is teleportáltak. Talán csak egy titkosajtón mentek be, vagy ilyesmi - vetem fel az aggályaimat a teleportálással kapcsolatban, amikor is meghallom a hangos csattanást odakintről.
-Ha ez a deviánsok erősítése, akkor visszafelé már nem mehetünk, itt pedig két tűz között lennénk. Csak előre menekülhetünk! Keresnünk kell egy helyet, ahol elbújhatunk, vagy legalább megvethetjük a lábunkat, ha harcra kerül sor. Atkinson, te menj előre, már ismered a folyosókat, én fedezem a sort!
Ezzel a többieket sürgetve megindítom a menetet, aminek a végén haladok. A hátunk mögé figyelek, kezemben a pisztollyal készen állok arra, hogy tüzet nyissak, ha ellenséges alakokat látok meg. Nem hagyok senkit hátra, ha valaki esetleg csak állna bambán, vagy félne elindulni, azt is tovább lökdösöm Atkinson után.
-Gyerünk-gyerünk-gyerünk! Mozgás! - Noszogatom a többieket, mert nyilván én leghátul eléggé féltem a seggemet. A jó hír, hogy ha ilyen gyorsan érkezett erősítés, és deviánsok járkálnak itt, akkor valószínűleg jó helyen járhatunk. A rossz hír viszont ugyan ez...

Felszerelés: Atkinson pisztolya, hátizsák, laptop, telefon, szendvics, víz, sugárzásmérő

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam
avatar
Godlaw / Tao
Moderátor

Hozzászólások száma : 2633
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Szer. 21 Feb. 2018, 17:22

Godlaw szavait Cody idegesen hallgatja. Csakhogy nem csak az idegesíti amit hall hanem inkább az amit nem érez. Szimatol a levegőbe, de semmi. Ilyen még nem volt. Majd jön a hang. Egyből leszűr egy lehetséges történetet mi történt.
-Godlaw, lehet, hogy ráhibáztál. Nem érzek semmi szagot. Szerintem ez egy csapda. Mindenki figyeljen. Alethea, a mágiáddal figyeld a környéket.
Aki, nem hoz fegyvert bár neki nem is kell hisz varázsló annak ez a sors marad. Mondjuk Rain-nek sem fogják komoly hasznát venni. Egy villámló késnek a használatához közel kell kerülni hacsak nem tudja valakibe beleteleportálni. Godlaw, Brahe és ő számítanak a legütőképesebbnek a csapatból. Godlaw tervét elfogadja. Igyekszik úgy vezetni a csapatot, hogy ne foghassák őket közre. Ezt a helyzetet nem így képzelte. Ennek ellenére izgatott hisz mindig is imádta a hasonló kalandokat. Még most is pedig felelős a diákjai testi épségéért.

_________________
Cody Atkinson
avatar
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 127
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 22 Feb. 2018, 08:20Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2018. február 26. (hétfő)

” Rejtély, honnan jövünk, és rejtély, hová tartunk. Talán létezik valami, de lefogadom, hogy az nem az az Isten, akiről bármelyik egyház tanítása szól.”
- Stephen King

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználó


Játékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:

~ Teljesen felesleges mágiával figyelni ~ mondta Brahe. ~ Ez nem telepátia, vagy efféle… semmit sem fogunk érezni, ha nem mágikus. Az örökkévalóktól, végsőktől és deviánsoktól teljesen távol áll. Itt se nekem, sem Alethea-nak nem veszitek hasznunkat. Godlaw lehet az, aki képes bármit is érzékelni mások érzelméből. ~
Ez igazából teljesen igaz volt, azonfelül nagyon kicsi területen tudna a két lány mágiát érzékelni és csakis mágiát. Szóval végül is a lányok figyelhették a környéket, de azzal nem mennek semmire és csak magukat fárasztják. Ha Alethea mégis ezzel próbálkozott nem meglepő módon semmit sem érzett csak annyit, hogy a manaháló nem túl erős ezen a helyen és így még nehezebb akárcsak mágiát érzékelnie is. Amit igazából csak Brahe-ból érzett, rajta és önmagán kívül semmi mágikus nem volt sehol.
Godlaw megakarta indítani a menetelést befelé az épületbe, de az nem volt olyan könnyű. Ugyan felkészült rá, hogy lökdösődnie kell, de két fiatal lökdösése még neki is nehézkes volt, révén sem Rain, sem Alethea nem akartak mozdulni. Így haladva valószínűleg egy csiga is lehagyta volna őket. még a sarkot sem érték el, amikor az a valami, ami odakint volt betörte az ajtót, ami a szemközti falnak csapódott. Hangos, állatias üvöltés hallatszott, olyan, amit a hídon átértve hallottak, majd mély dübörgő hanggal egy hatalmas majomszerű lény jött a folyosóra, ami dühösen méregette a társaságot.


felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Meadow Kerr-Osborne
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 176
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.