Olympia

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 04 Feb. 2018, 17:00

Az épület felderítése közben újabb zajokra leszek figyelmes, és Atkinson már el is indult, és éles érzékeivel kikémlelje a hangok forrását. Én Alethea és Rain mellett maradok, míg Brahe már kardot is ránt, és úgy készül a harcra. Én magam csak meghúzom a táskám pántjait, hogy ha tényleg harcra kerülne a sor, ne zavarjon, és esetleg gyorsan ledobhassam magamról. Nem tudom, mi várhat itt ránk, Rain tippje szerint például deviánsok, de ezzel nem kerültünk előrébb. A deviánsok ahányan vannak, annyi félék, ennyi erővel mutánsok is lehetnének. Abban reménykedem, hogy Cody harci képességei eléggé a toppon vannak, én a képességemmel is meg tudom őket félemlíteni, és legrosszabb esetben még mindig ölre mehetek velük. Ha nincs emberfeletti erejük, gyorsaságuk vagy ellenállásuk, akkor még esélyem is lehet.
-Mit látsz? Veszélyben vagyunk? - Kérdem Atkinsontól, aki elmerészkedett a folyosó végére. Hangomat egészen suttogóra halkítom, és időről időre a bejárat felé tekintgetek. Ha tényleg értelmes lények vannak itt, akkor észrevehették, amikor átrepültünk a város felett, és most akár követhetnek is minket. Nem lenne jó két tűz közé szorulni, rövid úton kerülhetünk hatalmas pácba.
Kicsit átkozom magam, amiért fegyver nélkül jöttem, de végülis ez hivatalosan nem egy harci akciónak indult, csak felderítenénk, hogy járt-e egy kihalt városban Vanath. Persze a felállás azonnal megváltozik, ha kiderül, hogy a kihalt város egyáltalán nem kihalt. 

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2761
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Vas. 04 Feb. 2018, 19:39

Cody óvatosan odalopódzik a falhoz és kémlel ki onnan. Rain jól sejtette.
~Többen is kellenek majd, hogy legyenek. A furcsa, hogy szinte biztos észre kellett venniük a kocsit ahogy átrepült a város felett mégsem, azt jöttek megnézni. Talán a társaikat akarják figyelmeztetni. Követnem kéne őket.~
Visszamegy a csapathoz és suttogva válaszol.
-Két deviánst láttam. A folyosó vége felé tartottak megpróbálom követni őket. Godlaw te vigyázz a diákokra. Ha megtudok valamit azonnal visszajövök. Most jól jönne ha működnének itt a kommunikátoraink, de ez van.
Elővette a S&W-jét és át is nyújtotta Godlaw-nak, hogy ne fegyvertelenül álljon majd egy lehetséges támadás során. Akár felderítés akár nem Vanath után nyomoztak úgyhogy Cody magától értetődőnek gondolta a fegyvereket annak ellenére, hogy sok kárt nem tudnak tenni egy örökkévalóban.
-Fogadd el. Jól jöhet.
Ő így is túl lesz kicsit fegyverkezve. Ha mások nem ellenkeznek akkor el is indul, hogy ellenőrizze merre ment az a két deviáns. Talán kicsit veszélyes, de megvannak hozzá a képességei és amúgy is Cody mindig egy kicsit könnyelmű és kalandvágyó volt. Imádja az ilyen helyzeteket.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 160
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 06 Feb. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2018. február 10. (szombat)

” Akadnak (...) olyan titkok is, amelyek nem hagyják magukat elmondani.”
- Edgar Allan Poe

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:

A kommunikátorok működtek, mivel lehetett bennük váltani olyanra, mint a rövidhullámú rádióadó – azaz voki toki szerűen – így nagyjából három-négy kilomteres távolságon belül lehetett műhold és egyéb dolgok nélkül kommunikálni. Cody odaadta az egyik fegyverét Godlaw-nak majd a másik két lény után haladt, a többiek egyelőre maradtak itt hátul.
Cody el is indult a páros után, ahogyan haladt be-be tudott nézi a két folyosóra, ahol szerencsére semmi sem volt, így elsőként tovább tudott haladni az elsőn, majd a másodikon, végül megérkezett a harmadikhoz. Ahogyan odaérkezett már érezte, hogy nem érzi a másik kettőnek az illatát, ahogyan a folyosóra lesett egy hosszú és széles folyosót látott. Mind a két oldalon üvegfalakkal, a plafon és a padló is hasonló. Az egész olyan hosszú, hogy mindaz, amit látott lehetetlennek tűnt. Ugyanis a párost sehol sem látta, egészen biztos lehetett benne, hogy ennyi idő alatt a páros nem érhetett végig a folyosón és nem mehetett át a folyosó végén levő kétszárnyú fémajtón, ami csukva volt jelenleg is. Ha megtették volna, akkor azt hallania kellett volna…

//Bocsánat a rövid reagért, este 8ig vártam, hogy a többiek írjanak és eddigre szétment a fejem :\ //


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 225
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Akerman on Szer. 07 Feb. 2018, 11:55

:: Kree invázió 4 – Az ősi város szellemei
:: Játékos társak: Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Brahe Elaine McKenzie
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló, pulóver Saki kése oldalán tokban, övtáska benne két külön dobozban gyógyszerei(Antidepresszáns, nyugtató) 300ml víz
::fegyver::Saki (egy katonai kés, saját modifikációkkal sokkolási funkcióval kiegészítve)::

Brahe válasza kicsit bonyolultnak hangzik realitásokkal meg időkkel, kiszabadulás és a többi, így csak hümmögök mintha a válaszán morfondíroznék éppen
Úgy fest, hogy van még erre valaki. Atkinson úr ment is előre én meg hátra maradtam a többiekkel együtt. Odaadta az egyik fegyverét Godlaw úrnak, én pedig a biztonság kedvéért elővettem a késemet és a jobb kezemben tartva azt vártam, hogy mi lesz. Egyelnőre még csak csendben vagyok, próbálok nem is zajt csapni sem. Ha van valami akkor pedig fog tudni szólni Atkinson úr nekünk és talán még Godlaw úr is érzékelné is ha lesz valami így nem is aggódok. Annyit csinálok csak még, hogy visszafelé figyelek amerről jöttünk, hogy ne hogy az legyen valaki mögénk kerül miközben mind előre figyelünk. E mellett még elgondolkozok, hogy van-e valami amit tudnék csinálni most de nem sok van, szóval csak várok és kissé unatkozok. Nem mintha bánnám, sosem keresem a harcot szóval ha elkerül minket a végén annak csak nagyon is örülni fogok.
Az meg amikor vissza jött elmondani nekünk, hogy mit látott Atkinson úr kicsit örültem, hogy igazam volt de mégse. Mármint hurrá nekem! Deviánsok, jól tippeltem. Bezzeg ilyenkor. Ezer meg egy másik alkalom van amikor örülnék annak ha bejön a tippem. Ez nem tartozik közé.

_________________
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 09 Feb. 2018, 09:46

Atkinson nem a legjobb híreket hozzá, Rainnek igaza volt a deviánsokkal kapcsolatban. Elfogadom a pisztolyt, használtam már ilyet, még ha nem is vagyok egy Clint Eastwood, azért boldogulni fogok vele. Ellenőrzöm a forgótárat, aztán visszacsukom, és kibiztosítom a fegyvert. Jó nagy mordály ez, oda kell figyelnem a visszarúgására majd.
-Állítsd rövidhullámú frekvenciára, úgy menni fog - válaszolom Atkinsonnak, és ha kell, segítek neki. Nem tudom, mennyire ért az ilyesmikhez, de ha beállítja, akkor én is átállítom az enyémet ugyan arra a hullámhosszra.
A többiekre nézek Atkinson távozása után, Alethea tehetetlenül várakozik, Brahe a kardját markolássza, Rain meg a kését. Hát ez a kirándulás is jól kezdődik. Kilesek én is a folyosóra, amit korábban Cody nézett, Rain pedig okos módon addig fedez minket. Némi várakozás után kezdek türelmetlenné válni, a kezem izzad a pisztoly markolatán, ahogy szorítom a fegyvert. Végül megtörve a csendet, halkan beleszólok a kommunikátorba.
-Látsz valami, Atkinson? Itt hátul csend van - teszem hozzá, és továbbra is figyelem a folyosót, időnként pedig hátratekintek a diákokra.
Olyan érzésem van, mintha vihar előtti csend lenne. Valami készül, és a várakozás nem a legjobb döntés, amit hozhatunk, de a diákok és a saját épségünk érdekében nem rohanhatunk fejjel a falnak. Hány deviáns lehet a közelben? Mi van, ha ez a kettő most szól a többinek, mert láttak minket landolni? Vészhelyzet esetén a leggyorsabb úton vissza kell mennünk a siklóhoz, azzal talán meg tudunk lógni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2761
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 10 Feb. 2018, 00:00

//Serenity és Adrian is jelezte, hogy nem tud írni, így szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14325
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Vas. 11 Feb. 2018, 14:31

Godlaw javaslatára Cody bólint és így is tesz. Természetesen tudja kezelni a felszerelését csak úgy látszik elszokott thai földön ettől, hogy minden nemcsak, hogy működik, de még profi módon is. Godlaw-ban biztos, hogy tudni fogja kezelni a fegyverét. Azzal valószínűleg szép lyukakat lehet lőni deviánsokba is. Cody nem is várt sokat követte a két eltűnt figurát. Amit talált az viszont nem nagyon tetszett neki. Alaposan szétnézett a földet és a levegőt is megfigyelve.
~Itt valami hibádzik. Ez nem lehet láthatatlanság hisz azzal szagokat nem lehet eltüntetni. Talán teleportáltak? Vagy szólnak a többieknek vagy ez egy csapda. A lényeg, hogy nagyon úgy tűnik, hogy gáz van. Godlaw szavaira fojtott hangon válaszol.~
-Elvesztettem a nyomaikat. Szerintem teleportáltak. Visszatérek hozzátok. Legyetek figyelmesek, Alethea vizsgálja mágikusan a környéket. Úgy érzem valami készül.
Nem is vár sokat. Visszaindul a többiekhez. Természetesen ugyan olyan óvatosan haladva mint eddig is. Ki tudja talán rátalál egy épp a diákjai ellen gonosz terveket szövögető deviáns csapatra. Nem volna jó ha egyből észrevennék.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 160
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 14 Feb. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2018. február 18. (vasárnap)

” Because I can offer you what you've always wanted”
- Valerian Mengsk (StarCraft 2)

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:

Mivel Godlaw és Cody is átállította rövidhullámra a kommunikátort, így már képesek voltak egymással beszélni. Az igazgatóhelyettes azonban furcsa híreket hozott, hogy egyszerűen eltűntek azok, akiket keresett. Ezek után vissza is tudott menni a többiekhez, de útközben még nagyobb furcsaságot észlelt, már a folyosón sem érezte a páros illatát, sőt, ahogyan közeledett a saját társaihoz őket sem. Se élőlényekét, sem semmilyen más illatot, szagot. Lehet, hogy ez a helyzet állt fent a folyosón már, amikor teleportálásnak ítélte a dolgot, akkor nem volt olyan feltűnő, de itt a többieknél már igencsak feltűnő volt/lehetett a számára.
A többiek ebből egyelőre semmit se észlelnek, hiszen messze nincs olyan jó szaglószervük, mint amivel Cody rendelkezett.
Azonban az, ami most következett azt mindannyian észlelték. Egy hatalmas fémes dördülés, mintha odakint valami nagyon nehéz dolog, vagy valami nagy erővel szállt volna le arra a platformra, ahol a csapat letette a járművet, amivel érkezett.

//Bocsánat a rövidségért, de nem történt sok minden Embarassed //


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 225
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 18 Feb. 2018, 00:00

//Csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14325
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 20 Feb. 2018, 11:17

Atkinson hírei nem valami bíztatóak, de legalább visszajön a csapathoz, és úgy tűnik, egyelőre minden nyugodt.
-Ha tudnak teleportálni, miért sétálgattak itt a folyosón? Vagy rájöttek, hogy követjük őket, és ezért teleportáltak, vagy talán nem is teleportáltak. Talán csak egy titkosajtón mentek be, vagy ilyesmi - vetem fel az aggályaimat a teleportálással kapcsolatban, amikor is meghallom a hangos csattanást odakintről.
-Ha ez a deviánsok erősítése, akkor visszafelé már nem mehetünk, itt pedig két tűz között lennénk. Csak előre menekülhetünk! Keresnünk kell egy helyet, ahol elbújhatunk, vagy legalább megvethetjük a lábunkat, ha harcra kerül sor. Atkinson, te menj előre, már ismered a folyosókat, én fedezem a sort!
Ezzel a többieket sürgetve megindítom a menetet, aminek a végén haladok. A hátunk mögé figyelek, kezemben a pisztollyal készen állok arra, hogy tüzet nyissak, ha ellenséges alakokat látok meg. Nem hagyok senkit hátra, ha valaki esetleg csak állna bambán, vagy félne elindulni, azt is tovább lökdösöm Atkinson után.
-Gyerünk-gyerünk-gyerünk! Mozgás! - Noszogatom a többieket, mert nyilván én leghátul eléggé féltem a seggemet. A jó hír, hogy ha ilyen gyorsan érkezett erősítés, és deviánsok járkálnak itt, akkor valószínűleg jó helyen járhatunk. A rossz hír viszont ugyan ez...

Felszerelés: Atkinson pisztolya, hátizsák, laptop, telefon, szendvics, víz, sugárzásmérő

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2761
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Szer. 21 Feb. 2018, 17:22

Godlaw szavait Cody idegesen hallgatja. Csakhogy nem csak az idegesíti amit hall hanem inkább az amit nem érez. Szimatol a levegőbe, de semmi. Ilyen még nem volt. Majd jön a hang. Egyből leszűr egy lehetséges történetet mi történt.
-Godlaw, lehet, hogy ráhibáztál. Nem érzek semmi szagot. Szerintem ez egy csapda. Mindenki figyeljen. Alethea, a mágiáddal figyeld a környéket.
Aki, nem hoz fegyvert bár neki nem is kell hisz varázsló annak ez a sors marad. Mondjuk Rain-nek sem fogják komoly hasznát venni. Egy villámló késnek a használatához közel kell kerülni hacsak nem tudja valakibe beleteleportálni. Godlaw, Brahe és ő számítanak a legütőképesebbnek a csapatból. Godlaw tervét elfogadja. Igyekszik úgy vezetni a csapatot, hogy ne foghassák őket közre. Ezt a helyzetet nem így képzelte. Ennek ellenére izgatott hisz mindig is imádta a hasonló kalandokat. Még most is pedig felelős a diákjai testi épségéért.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 160
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 22 Feb. 2018, 08:20Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2018. február 26. (hétfő)

” Rejtély, honnan jövünk, és rejtély, hová tartunk. Talán létezik valami, de lefogadom, hogy az nem az az Isten, akiről bármelyik egyház tanítása szól.”
- Stephen King

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználó


Játékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:

~ Teljesen felesleges mágiával figyelni ~ mondta Brahe. ~ Ez nem telepátia, vagy efféle… semmit sem fogunk érezni, ha nem mágikus. Az örökkévalóktól, végsőktől és deviánsoktól teljesen távol áll. Itt se nekem, sem Alethea-nak nem veszitek hasznunkat. Godlaw lehet az, aki képes bármit is érzékelni mások érzelméből. ~
Ez igazából teljesen igaz volt, azonfelül nagyon kicsi területen tudna a két lány mágiát érzékelni és csakis mágiát. Szóval végül is a lányok figyelhették a környéket, de azzal nem mennek semmire és csak magukat fárasztják. Ha Alethea mégis ezzel próbálkozott nem meglepő módon semmit sem érzett csak annyit, hogy a manaháló nem túl erős ezen a helyen és így még nehezebb akárcsak mágiát érzékelnie is. Amit igazából csak Brahe-ból érzett, rajta és önmagán kívül semmi mágikus nem volt sehol.
Godlaw megakarta indítani a menetelést befelé az épületbe, de az nem volt olyan könnyű. Ugyan felkészült rá, hogy lökdösődnie kell, de két fiatal lökdösése még neki is nehézkes volt, révén sem Rain, sem Alethea nem akartak mozdulni. Így haladva valószínűleg egy csiga is lehagyta volna őket. még a sarkot sem érték el, amikor az a valami, ami odakint volt betörte az ajtót, ami a szemközti falnak csapódott. Hangos, állatias üvöltés hallatszott, olyan, amit a hídon átértve hallottak, majd mély dübörgő hanggal egy hatalmas majomszerű lény jött a folyosóra, ami dühösen méregette a társaságot.


felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 225
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 26 Feb. 2018, 00:00

//Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14325
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 26 Feb. 2018, 18:57

A srácok a kiabálásom, noszogatásom, lökdösésem ellenére sem mozdulnak, itt hagyni meg nyilván nem fogom őket, szóval jó nagy szarban vagyunk, az a nagy helyzet. Atkinson szemében szinte csillog az izgatottság, a képességem nélkül is teljesen tisztában vagyok vele, hogy mennyire felvillanyozza a helyzet, még a lehetséges veszélyekkel együtt is. Hát, legalább egy valaki jól érzi magát...
Amikor mögöttünk óriási robajjal vágódik a falnak a kitépett ajtó, reflexből odakapom a fegyveremet, és célzok, de mielőtt elsütném azt, egy pillanatra hezitálok. Lehet, hogy ez egy deviáns, aki azért van itt, mert a többiek riasztották. De az is lehet, hogy nem miattunk van itt, hanem a másik kettőt üldözte. Ebben az esetben talán nem támadna ránk azonnal, hacsak mi nem provokáljuk.
-Várjatok! - Szólok rá a társaságra. - Készüljetek, de ne támadjátok meg. Megpróbálkozom valamivel...
Azt azért nem mondom, hogy megszelídítem, mert lehet, hogy csak a külseje állati, és valójában értelmes lény, akkor meg sértőnek vehetné ezt. A lényeg, hogy koncentrálok a lényre, és nyugalmat, barátságosságot sugárzok felé. Nem ez az erősségem, félelmet kelteni egyszerűbb lenne, de ha nem elég nagy a hatás, akkor arra is reagálhat agresszíven, úgyhogy marad ez. Talán lesz elég időm, hogy kifejtsem a hatást, és egy pár percre lenyugodjon.
-Nem vagyunk az ellenségeid. Nem akarunk ártani neked - magyarázom neki, és leengedem a fegyvert is, bár készen állok arra, hogy újra céloznom kelljen. - Érted, amit mondok? Tudsz beszélni?
Brahe felé tekintek, hogy esetleg megpróbálkozhatna telepatikus kommunikációval, ha a lény nem ért angolul.
Igyekszem olyan testtartást felvenni, ami a legkevésbé fenyegető, szemben állok a lénnyel, a fejemet felemelem, a karjaimat leengedem, a hátam egyenes. Ha állati intelligenciával rendelkezik, ebből akkor is érti, hogy nem támadásra, ugrásra készen állok itt. Közben továbbra is koncentrálok a képességemre, és próbálom megnyugtatni, barátságosság tenni a lényt.
Ha ez nem jön be, akkor lövöldöznöm kell,  és félelmet keltenem irányunkban, de remélem, erre nem kerül sor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2761
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Csüt. 01 Márc. 2018, 19:36

A haladás lassabbra sikerül mint ahogy, azt Cody gondolta volna. Pedig a jelen helyzetben nem engedhetik meg a totyogást hisz elég nagy az esélye, hogy veszélybe vannak. A gond pedig meg is történik. Egy hatalmas lény jelenik meg előttük. Ahogy elnézi Cody is megállapítja róla, hogy értelmes és nem egy vadállat. Egy olyan érzése is van vele kapcsolatban, hogy nem biztos, hogy az ellenségük mert akkor minden bizonnyal egyből rájuk rontott volna. A tekintetében inkább, azt látja, hogy méregeti őket. Godlaw is hasonlóképp gondolkozhat és meg is próbál kapcsolatot létesíteni a lénnyel. Cody természetesen ismeri a másik képességeit úgyhogy sejti, hogy nem csak szavakkal próbálja meggyőzni a lényt arról, hogy nem ellenségekkel áll szemben. Ő sem fog fegyvert az óriásra, de természetesen fel van készülve rá, hogy ha mégis rájuk támadna akkor shotgun-al képen lője. Nem volna hozzá kedve, főleg a diákjai szeme láttára. Reméli nem is lesz erre szükség.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 160
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 02 Márc. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2018. március 5. (kedd)

” Ha egy macska nyávog a lábadnál és felnéz rád, az élet mosolyog rád.”
- Kedi - Isztambul macskái c. film

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:

Brahe is megpróbált kommunikálni a lénnyel, de nem tudott, ezt meg is üzente a többieknek, hogy egyszerűen lepattant a devinánsról a telepatikus üzenetküldés. Godlaw is pontosan ugyanezt tapasztalta, a lény annyira állatias és elborult volt, hogy az intelligens beszéd, vagy emberi érzelmek egyszerűen lepattantak róla. Azaz, mind a mágikus mentális képesség, mind az asztrális mutáns teljességgel haszontalan volt ezen esetben. A lény pedig megérezhette azt, hogy az agyára, és az érzelmeire próbálnak hatni, mert fújtatni kezdett. Két lábra állt a mellkasára csapott párszor, olyan erővel, hogy a falak is megremegetek ettől. Végül hangosan felüvöltött, semmilyen értelem nem volt a hangjában, egyszerű állatias üvöltés, ami átkozottul hangos volt.
Ezzel a lény nem is várt sokáig, hanem rohanva, négy lábon indult a csapat felé. Godlaw és Cody nem is tétováztak, rálőttek a lényre. Godlaw kiskaliberű fegyvere valószínűleg az ütések után várhatóan lepattantak a lényről, de ugyanez volt igaz a shotgun lövéseire is. Egyszerűen lepattantak a lény pofájáról, aki csak még dühösebb lett minderre és gyorsított.
Alig három-négy méter választja már el csak a társaságot a gyorsan közeledő lénytől, aki ezt a távot egy másodpercen belül könnyedén tudta teljesíteni…


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 225
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Akerman on Hétf. 05 Márc. 2018, 10:27

:: Kree invázió 4 – Az ősi város szellemei
:: Játékos társak: Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Brahe Elaine McKenzie
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló, pulóver Saki kése oldalán tokban, övtáska benne két külön dobozban gyógyszerei(Antidepresszáns, nyugtató) 300ml víz
::fegyver::Saki (egy katonai kés, saját modifikációkkal sokkolási funkcióval kiegészítve)::

Kissé bele is bambultam a várakozásba míg a két tanár intézte a dolgokat és végül az elszáguldó ajtó térített magamhoz amit egy óriási, állatias deviáns küldött el sétálni. Godlaw úr próbált rá hatni sikertelenül és végül a deviáns rohamot indított nekünk, Godlaw úr és Atkinson úr is elkezdett lőni rá semmi sikerrel ránézésre én meg szorongathatom a késemet itt, még ha tökig tekerem rajta az elektromosságát sem hiszem, hogy sokat fog segíteni de egy próbát megérhetne ha utána nem lennék biztos abban, hogy kapnék egy maflást amit véget is vetne nekem rögtön. A sörétes sem okoz semmit az arcába, egy kis sokkolás is valószínűleg csak tovább idegesítené fel. Miért is van nekem ilyenkor igazam... Persze, hogy deviánsoknak kellett lennie.
Viszont mindjárt bezárja a távolságot közöttünk szóval ideje megindulni gyorsabban mert úgy is lefut talán letudjuk rázni ha elbújunk majd valami mellék járatban amik voltak is lenyílva a folyosóról a kanyar után szóval remény.
- Akkor gondolom futás van.
Jegyzem meg de biztos vagyok benne, hogy így lesz. Alethea még mindig nem csinált semmit és egy ideje már nem szóval felkapom a vállamra mert elég kicsi hozzá és könnyű, hogy elbírjam és futásnak eredek el, keresve közben valami helyet ahova be lehet bújni. Godlaw úr és Atkinson úr pedig remélem, hogy kieszel valamit vagy nem fogunk sokra menni. Vagy sokáig.

_________________
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Hétf. 05 Márc. 2018, 20:20

Brahe üzenete nem volt túl megnyugtató a számukra. A lénnyel nem tudta felvenni a kapcsolatot. Ennek akármi is volt az oka Cody egyből érezte, hogy nem jelent jót. A sejtése pedig be is igazolódott. A lény látszólag ideges lett. Akkorákat csapott a mellére amitől megremegtek a falak. Nem is várt ezek után sokat és egyből meg is indult feléjük. Cody pedig megküldte a lény képét ami úgy látszik egyáltalán nem viselte, azt meg. Sőt csak még jobban feldühítette. A helyzetük pedig veszélyes lett. Menekülni kell, de a lény látszólag túl gyors a többieknek. Cody érzi, hogy nyílt küzdelemben nincs sok esélye a lény ellen, de időt kell nyernie a diákjainak és Godlaw-nak. Felüvölt és ő is elindul a lény felé. Talán az nagyobb és valószínűleg erősebb is nála, de talán nem olyan okos és gyors. Cody megpróbálja a lény közelébe jutva kicselezni, azt és könyékkel, azt úgy térden csapni, hogy elveszítse az egyensúlyát és elessen.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 160
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 06 Márc. 2018, 08:07

//Mivel Tao jelezte,hogy beteg és nem tud írni, megvárjuk; szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14325
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 10 Márc. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2018. március 14. (szerda)

” Merjünk boldogok lenni, ez a legszebb bátorság.”
- Joseph Joubert

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:

Rainnak annyi ideje nem volt már, hogy felkapja Alethea-t, hiszen már csak tényleg pillanatok voltak a deviáns megérkezéséig. Így annyit tudott tenni, hogy félrelökte a lányt és saját maga is oldalra vetődött. Ugyanezt tette Brahe is, Alethea lökése azonban nem volt túl szerencsés, mert úgy esett, hogy beütötte a fejét és elvesztette az eszméletét.
Cody egészen közel merészkedett a deviánshoz és próbálta megütni azt, hogy kizökkenjen és elveszítse az egyensúlyát. Teljes erőből ütött a férfi, ez általában arra is elég, hogy végtagokat tépjen le, vagy egy ütésből megöljön valamit, most azonban a lény meg sem rezzent az ütéstől, cserébe Cody karja rándult meg egy kicsit és úgy söpörte félre a lény, mintha csak egy léggyel, vagy szúnyoggal tette volna. Így az igazgatóhelyettes métereket csúszott a földön, a lény meg haladt tovább.
Godlaw is igyekezett kitérni, többé-kevésbé sikerült, a légmozgás őt is a földre vágta, a lény pedig tovább csörtetett a folyosó végéig. Ott megfordult, ekkor Cody úgy tizenöt méterre volt tőle, a többiek nagyjából tízre. És mivel jelenleg a földön fekvő fiatalokat és Godlaw-t spécizte ki magát magának, a karmait kiengedve indult el feléjük, ezúttal nem rohanva, csak komótos léptekkel, mint akinek van ideje és ráér. Amit mindenki látott, hogy Brahe homlokán a jel felvillant és a kardja is némileg fényleni kezdett aranyfényben. A fegyvert odacsúsztatta Cody-hoz.

~ Ezzel próbáld! ~ üzente sietve. ~

//Serenity ha ír magához tér.//

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 225
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 13 Márc. 2018, 19:45

A képességem szart sem ér a behemóttal szemben, a szavak sem igazán hatják meg, de ami a legrosszabb, hogy a fegyvereink is hidegen hagyják. Innen viszont már nem sok ötlet jut eszembe, ez volt nagyjából a teljes arzenálom: szóval remélem, hogy a többiek előrukkolnak valamivel. Az utolsó pillanatban sikerül elugranom a rohamozó szörny elől, aztán már pattanok is újra fel, hogy felmérjem a veszteségeinket. Cody kapott egy nagyot, de ő kemény legény, Alethea viszont úgy látom, beverte a fejét, méghozzá elég alaposan.
-Rain, fogd Aletheat, és vidd a siklóhoz! Addig mi... - Hát igen, fogalmam sincs, hogy addig mi mit csinálunk, de az eszméletlen lány a bunyó közepén nem egy életbiztosítás. - Kitalálunk valami!
Hát nem a legfrappánsabb befejezés, de most erre tellett. Brahe közben valamit csinál, úgy tűnik, használja az erejét vagy a mágiáját, vagy... Akármit, és a kardját Codynak adja. Persze, ő a logikus választás, én nem vagyok valami nagy vívóbajnok. Bezzeg a múltban, a lány kiszabadításánál épp én voltam, aki lefejezte a fogvatartóját, vagy legalábbis az egyik ősöm, azt hiszem.
-Megpróbálom elvonni a figyelmét, te csak csapj le rá, ha lehetőséged lesz - javaslom Codynak, és mivel amúgy is én vagyok közelebb a lényhez, nem is nagyon kell sétálnom felé, hogy először velem fusson össze. A táskámat lecsúsztatom a vállamról, hogy ne zavarjon a mozgásban, és a földre dobom magam mellé. Cody pisztolya még nálam van, nem nagyon árt a szörnynek, de legalább felpiszkálhatom vele.
-Most keménynek hiszed magad, mi? Azt hiszed, mi leszünk a vacsorád... - Magyarázom a lénynek, aki valószínűleg egy szót sem ért ebből, úgyhogy a biztonság kedvéért még rá is lövök egyet. - Hát akkor dolgozz meg a vacsorádért!
A célom, hogy a teljes figyelmét én élvezzem, ami rohadt veszélyesnek hangzik, de Codynak össze kell szednie magát, és jó lehetőséget kell neki nyújtanom, hogy használhassa a kardot. A terv, hogy a szörny közelében maradok, de nem megyek hozzá  túl közel, a karmai elég veszélyesnek tűnnek. Minden gyorsaságomat, és a reflexeimet be kell vetnem, hogy elkerülhessem a támadásait, első sorban erre koncentrálok. Ha úgy látom, hogy lankadna a figyelme, akkor a pisztollyal pufogtatok az arcába, hátha szerencsém van, és eltalálom a szemét. Ha pedig Cody támadni készülne, akkor megpróbálok nem az útjába állni, mert az tuti, hogy neki sem lesz könnyű dolga. Basszus, ha ezt megúszom, komolyan el kell gondolkodnom, hogy lottózzak is...

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2761
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Kedd 13 Márc. 2018, 21:53

Cody megélt már pár dolgot. Nem túl gyakran, de olyanokkal is összefutott akikkel szemben mint most is alul tudott maradni testi erő szempontjából. Ez még nem is volt probléma, de úgy néz ki, hogy meg sem sikerült állítania a lényt. A hátra repülés meglepte és ha ennek vége akkor egy masszázsra is el kell mennie, de hamar felfogta, hogy ezen most nincs ideje gondolkozni. Felkelt és megmozgatta a karját. Kicsit felkuncogott a helyzetükön. Ugyanis fogalma sem volt mit tehet. A kardjai sem valószínű, hogy megsebeznék a lényt. Talán egy jól célzott rúgással pár percre kiüthetné, de nem biztos. Lehet csak elkábítani tudná. Ekkor Brahe egy használható ötlettel áll elő. Cody bólint és kézbe veszi a kardot. Godlaw is próbál neki segíteni elterelni a  dög figyelmét. Cody pedig igyekszik ki is használni a kapott lehetőséget. A gyorsaságát kihasználva igyekszik a lény közelébe kerülni lehetőleg úgy, hogy teljesen védtelen oldalról támadja majd felugrik és azzal a technikával ahogy általában két karddal most egy karddal összeszedi minden erejét és egy brutális vágással lesújt egyenesen a lény fejére.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 160
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Akerman on Kedd 13 Márc. 2018, 22:51

:: Kree invázió 4 – Az ősi város szellemei
:: Játékos társak: Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Brahe Elaine McKenzie
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló, pulóver Saki kése oldalán tokban, övtáska benne két külön dobozban gyógyszerei(Antidepresszáns, nyugtató) 300ml víz
::fegyver::Saki (egy katonai kés, saját modifikációkkal sokkolási funkcióval kiegészítve)::

Nem volt már időm arra, hogy felkapjam és futásnak is eredjek Aletheaval így csupán annyit tudtam tenni, hogy kilököm az útból és én is kivetődök az útból. Még pont időben, hogy ne legyen komoly bajunk viszont úgy tűnik elég esetlenül sikerült esnie a lánynak és nem reagált az egészre. Elájult, remek. Akkor viszont nincs mit tenni mint most már tényleg vigyázni rá vagy komoly baja lesz. Az más kérdés, hogy eddig senkinek sem sikerült semmifélét okoznia a lénynek. Feltápászkodok és odasietek az elájult Aletheahoz, komótosra vette a szörny így van időm arra, hogy felvegyem a hátamra, karjai a vállaim felett a két lába meg előre úgy hogy a saját kezeimet meg a feneke alatt kulcsolom össze, hogy fent is tartsam ott. ~más esetben ezt még élvezném is...mondjuk mínusz egy nyáladzó szörny és halál sugallatok, de mindegy.~ Godlaw úrnak is ez volt a terve velem, hogy vigyem innen a lányt így hát meg is indulok vele kifelé, és remélem, hogy nem fogja a szörny meg úgy gondolni, hogy bezárja pikk pakk ezt a távolságot. Nem szeretném kipróbálni, hogy a késemmel mennyire megyek mikor a sörét is pattog a fejéről lefelé. A fénylő kardra még vissza tekintettem, jó kis trükk, jó lenne az én késemre is. De erre most nem érünk rá, minden figyelmem arra irányul, hogy elcipeljem Aletheat.

_________________
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 14 Márc. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: 2018. március 18. (vasárnap)

” A háborúban ritkán mennek a dolgok terv szerint.”
- Anthony Ryan

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:

A terv meg is volt, ami igencsak kockázatos is egyben. Cody sikeresen megszerezte a kardot, amit a lány odagurított neki, közben pedig Godlaw mondta is a tervet. A fiatalok viszik az ájul társnőjüket, ő maga elvonja a lény figyelmét, addig pedig Cody támad.
A következő események lényegében teljesen egyszerre történtek.
A lény valóban – láthatóan – semmit sem értett abból, amit Godlaw mondott neki, így a szavakra fel sem dühödött, bár a figyelmét magára vonzotta a férfi, a lövés viszont már hatásosabb volt…
Ezen idő alatt Rain Brahe segítségével felkapta a hátára Alethea-t és a fiatalok elindultak kifelé, közben Cody elhagyta őket, immáron ők voltak az utolsó vonal.
Cody gyorsan lehagyta a karddal a fiatalokat és Godlaw mellett is elrohant, szinte csak a szelét lehetett érezni.
Szerencsére a lény kellően az ő rálövő Godlaw-ra figyelt, nem is tartotta most talán annyira ellenfélnek a közeledő lupin-t. Mindez pedig végzetes hibának bizonyult, a férfi megérkezett a Godlaw felé tartó lény elé és kicsit mellé és lesújtott a karddal. Igazából elég lett volna csak feltartani, mert a lény is rohant. A fényesebb kard Brahe varázslata nyomán pedig úgy ment át a lény nyakán, mint a kés a vajon. Minimális erőfeszítés sem kellett. A fej és a test a lendülettől még haladt előre és a menekülő fiatalok előtt landolt több méterre, a fej legalább is, de a test is csúszott jó négy-hat métert mielőtt megállt volna a földön.
A lény határozottan halott volt és a veszély is elhárult.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 225
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Cody Atkinson on Szomb. 17 Márc. 2018, 20:06

Cody megindult a lény felé. A kezében a fénylő kardal. Ez tipikusan egy olyan pillanat mikor ha nem jön össze amit akart akkor van rá esély, hogy nem is fog. Felugrott és ahogy már diákkora óta tanulta lesújtott. Nem ezt várta. A penge úgy suhan át a lény nyakán mint forró kés a vajon. Egy pár pillanat még neki is kell, hogy felfogja mi történt. Ekkor kifújja a levegőt, visszaadja a kardot a gazdájának, magához veszi a fegyverét, csőre tölti és a többiekhez fordul.
-Mehetünk. Kell egy járgány.
Reméli nem sokkolta le a diákjait. Az általában szeret komolytalankodni és történeteket mesélni, de nem ezért kapta meg az állását. Egyrészt mert nagyon elhivatott, másrészt mert képes megvédeni a diákjait és ilyen tetteket tenni anélkül, hogy lefagyna vagy moralizálna rajta. Egyből átlép azon amit tett és a túlélésre összpontosít. Majd később elrendezi magában a dolgot.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 160
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Olympia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.