Olympia

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Olympia - Page 4 Empty Re: Olympia

Témanyitás by Akerman on Szomb. 17 Márc. 2018, 20:53

:: Kree invázió 4 – Az ősi város szellemei
:: Játékos társak: Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw, Brahe Elaine McKenzie
Felszerelés / egyéb:
ruha:: edzőcipő, farmer, fekete rövid ujjú testhezálló póló, pulóver Saki kése oldalán tokban, övtáska benne két külön dobozban gyógyszerei(Antidepresszáns, nyugtató) 300ml víz
::fegyver::Saki (egy katonai kés, saját modifikációkkal sokkolási funkcióval kiegészítve)::

Felvettem a hátamra Aletheat és még Brahe is segített benne ami azért jól jött. Meg is indultunk, hogy akkor a másik kettőre hagyjuk a szörnyeteget bár nem tudtam, hogy mit és mennyit tudnak majd ellene tenni.
Amennyire tudtam sietős lépteim voltak, ebből viszont hirtelen zökkentem ki és vágtam magam vigyázzba ahogy "elszáguldott" mellettem majd landolt előttem nem messze a szörny feje. Valahol ezen a ponton már biztosan pánik rohammal elöntve lennék és próbálhatnának össze szedni a tanárok ha nem lenne bennem annyi gyógyszer amennyi. Így viszont határozott zavartsággal az arcomon fordultam meg amerről a meglepetés repült. A lefejezett tetem ott feküdt, Atkinson úr pedig kényelmes léptekkel jött oda hozzánk vissza adva Brahenak a kardját. Bár erősen motoszkált valami a gyomromban éppenséggel nem tudtam rábökni, hogy mi is.
Csak némán figyelem az igazgató urat majd csak megindulok utána, hogy akkor keressünk járgányt. Bár én csak cipelem a hátamon Aletheat és a kutakodást rájuk bízom. Bár most nem tudom mit akarunk csinálni. Az a másik kettő eltűnt, ezt megölte Atkinson úr és, most hogyan tovább? Már az biztos, talán, hogy nem járt erre akit keresünk. De ha járt is sem hiszem, hogy sok mindent tudunk kezdeni ezzel az információval.

_________________
Olympia - Page 4 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Olympia - Page 4 Empty Re: Olympia

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 18 Márc. 2018, 00:00

//Mivel nagyon a végén vagyunk és Tao wellnesezik megvárom, csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olympia - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14760
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia - Page 4 Empty Re: Olympia

Témanyitás by Godlaw / Tao on Vas. 18 Márc. 2018, 21:21

Nagyon elmerülök a figyelemelterelésben, csak az utolsó pillanatban állok félre, mikor észreveszem, hogy mögöttem közelít Atkinson. Még jó, hogy nem vagyok útban, mert a deviáns is eléggé nekilódul, és Atkinson kardja sem szorul élezésre. A kettő találkozása egyértelműen az előbbi számára ér szomorú véget, én pedig a falhoz lapulva nézem, ahogy elgurul a fej.
-Fúj - állapítom meg Atkinsonra nézve, szemöldökömet félig felvonva, szinte faarccal, de aztán csak kiül rá a vigyor, amit nem tudok elfojtani.
Ellépek a faltól, és a folyosó felé nézek, amerre rain már elindult Braheval és Aletheaval. Az tuti, hogy a hatalmas zaj figyelemfelkeltő volt, nem is beszélve a másik két deviánsról, aki az imént vált köddé. A repülő autónk se egy kémjárgány, de az tűnik a legbiztonságosabb megoldásnak most.
-El kell tűnnünk innen, mielőtt többen jönnek. Ez a hely korántsem annyira elhagyatott, mint hittük, és ez rossz jel - magyarázom a véleményemet Atkinsonnak, miközben elindulok kifelé a diákok után. - Ha Vanath itt volt, és ezek a deviánsok még élnek, akkor valószínű, hogy már őt szolgálják valamilyen módon. Mondanám, hogy ejtsünk egy foglyot, akit majd kihallgathatunk, de nem tudom, vagyunk-e abban a helyzetben a diákokkal. Mit gondolsz?
Ha közben kiérünk, és nem tolonganak a sofőr szerepéért, akkor gondolom ismét én vezetem majd a repülő autót. Érdekes, sosem gondoltam magamra pilótaként, de valahogy tetszik ez a szerep.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Olympia - Page 4 Empty Re: Olympia

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 22 Márc. 2018, 00:00Kree Invázió 4 – Az ősi város szellemeiRésztvevők: Brahe Elaine McKenzie, Alethea Faust, Cody Atkinson, Jackson Godlaw


és Rain AkermanKövetkező körváltás: -  

” Az emberek meghalnak. A szerencsésebbek csak egyszer.”
- A rejtély c. sorozat

Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree 4. kaland
Brahe Elaine McKenzie
Időutazó, X-diák, mágiahasználóJátékostárs(ak) neve: Rain Akerman, Alethea Faust, Cody Atkinson és Jackson Godlaw


~ Helyszín: Olympia ~
kép:
Olympia - Page 4 BCSu0Tp

A kezdeti sokk után mindenki gyorsan összeszedte magát. A kard aranyfényes izzása is megszűnt és ismét csak egy normális kard volt. Szerencsére járgányt nem kellett szerezni, mert amivel ide érkeztek az még mindig kint volt és sértetlen. Könnyedén visszatudtak jutni oda és azzal pedig akár egészen el addig, ahol a saját hajójuk várakozott. Brahe is egyetértett Godlaw gondolatával, miszerint lehet, hogy ezek a deviánsok most is, mint régen a háborúban Vanath oldalán állnak. De ahhoz túlságosan is sok volt az ellenség, hogy ennek ténylegesen utána tudjanak járni főleg úgy, hogy már tudták, hogy itt vannak. A járművel mindazonáltal visszatudtak jutni a Black Birdhöz, azzal pedig felszállni. Alethea még nem tért magához, de az életjelei erősek és stabilak voltak, így nem volt komolyabb baja. Cody szaglása és egyéb érzékei itt tértek vissza, ahogyan már a lakatlanabb, kihaltabb részen voltak.
A hajóval újabb kellemetlen utazás következett, a felszállás és az, hogy kijutottak Vadföldről, utána azonban már teljesen nyugodt és eseménytelen út következett vissza az iskola birtokára.

Vége.

//Köszönöm a játékot, Tao valóban rájött itt a végén a dologra, hogy a deviánsok tényleg Vanath-ot szolgálják. Őt egyébként sem találtátok volna meg, de ha beljebb juttok rájöttök, hogy miért nem. Az Árnykirály telepátiája miatt „tűnt” el a két deviáns és miatta nem működtek Cody érzékei sem. Smile //


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Olympia - Page 4 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia - Page 4 Empty Re: Olympia

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 27 Márc. 2018, 00:00Kree Invázió  – Szemfényvesztés


Epilógusok


Résztvevő(k): Akik épp ott vannak


Wakanda:
A három férfi és a nő vállvetve harcoltak a démonok újabb és újabb hada ellen, mígnem az utolsó lényhez is elértek. Mivel végül egyikőjük sem volt hajlandó fogyasztani a növényből, mely megsokszorozta volna az erejüket, állóképességüket és regenerációjukat, így roppant nehéz volt leküzdeni a végső ellenfelet. Ugyanis az egyszerre létezett az asztrális világon – ahonnét fertőzte Bastet-et – illetve a fizikain is. Hosszú órák után, miközben végigüldözték többször az istennő dimenzióján végül győzelmet arattak. Eddigre már szinte minden fekete volt körülöttük, ahogyan rémálom hatalma végigterjedt mindenhol. Azonban a lény halála után mindez elkezdett eltűnni és az istennő is felébredt. Sikerrel mentették meg Bastet-et, aki ugyan kissé kótyagos volt, de hamarosan teljesen rendbe is jött.

~ Pár nappal később a fővárosban ~
Az egyik tudós lélekszakadva rohant a Reynolds parancsnokhoz, azzal kapcsolatban, amit nem sokkal korábban Ervin hozott vissza a csapatával. Nem kért engedélyt, se semmit, hanem csak berontott a nő lakosztályába.
– Standartenführer, Standartenführer! – zihálta. – Találtunk valamit!

Olympia:
Nem sokkal azok után, hogy az X-men távozott az örökkévalók romos városából az Árnykirály intett egyet a kezével nem messze attól a helytől, ahol letette korábban az X-men a gépet. A semmiből mindenki számára láthatóvá vált Vanath és még két mellette álló deviáns is.
- Nem lesz baj abból nagyúr, hogy rájöttek? – kérdezte az Árykirály.
- NEM – mondta. – ÚGYSEM TUDNAK MIT TENNI, A VÉGSŐK NEM FOGNAK BEAVATKOZNI. HA MEG MÉGIS… ITT VANNAK A DEVIÁNSOK ÉS AZ ÖRÖKKÉVALÓK VÁROSA. JÖJJENEK, HA MERNEK!
A nagyúr nevetése percekig hallatszott a romos tér falai között.

Rémálom síkja:
Már kétszeresen is olyan közel járt ahhoz, hogy valamilyen formában fizikailag is az ébren levők síkjára lépjen, hiszen egyébként minderre képtelen és be van zárva az álomsíkra. De mindkét esetben meghiúsították a tervét. Először az istennő, azok után a télapó. Rémálom roppant dühös volt, hogy nem is szuperhősök, vagy effélék, hanem teljesen átlagos emberek képesek voltak minderre, ráadásul az egyik a saját avatarja! Ki kellett találnia valamit, nagyon sürgősen, főleg, hogy most már egyre többen tudták azt, hogy visszatért. Igaz egyelőre szerencsére nem támadtak rá az istenek, vagy nem próbálták újra megállítani, de tudta, hogy ami késik, az nem múlik. Előbb, vagy utóbb ők is újra megjelennek a portáján.
Így Rémálom újabb terveket kezdett tervezni, amivel tervei szerint a fizikai síkra tud majd lépni.

Naprendszer határa:
A naprendszer határán a hipertérből egy álcázott kree csatahajó lépett ki. Mindezt még a Plútón élő raptorok – Kristály Népe – sem volt képes arra, hogy érzékelje. A legújabb fejlesztésű álcázó berendezéssel működött, amiből még csak ez az egy prototípus volt, a Novák álcázó-berendezését fejlesztették tovább éppen azért, hogy Ko-Rel hajója se észlelhesse ezt a lopakodó cirkálót. A támadások tervezése következő fázisába lépett, az pedig azt takarta, hogy gerilla hadműveleteket fognak végrehajtani a bolygón, bombázásokkal, szabotázzsal, mindezt pedig erről a hajóról, a Diadalmas-ról fogják végrehajtani. A biztonság kedvéért léptek ki a naprendszer szélén, hogy biztosan ne észlelhessék őket.
< - Irány a Föld! – adta ki a parancsot a hajó kapitánya. >
A hajó el is indult a megfelelő koordináták irányába.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Olympia - Page 4 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2350
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Olympia - Page 4 Empty Re: Olympia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.