Ziare Dyarron

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Ziare Dyarron

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 30 Nov. 2017, 00:00

Név: Ziare Dyarron
Egyéb név(i): Zi, Rózsa
Faj: ember (humanoid)
Nem:
Jellem: szabadelvű, szabadságszerető, birodalomgyűlölő, gyakorta melankolikus, Birodalom ellenes
Születési helye és idő: ME 20, Kuat City, Kuat
Kor: 22 év
Család: egyedülálló, a családja valószínűleg meghalt
Foglalkozás/kaszt: lázadó, önjelölt szabadságharcos, gépészmérnök, stratéga
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: lilás (festett; eredetileg barna)
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: haja színe, tetoválás a hasán
Egészségi állapot/ betegségek: fizikailag teljesen egészséges, depressziós

Életrajza:
Az életem lehetett volna teljesen unalmas, hogyha nem a 9. szektor egyik legjelentősebb bolygóján látom meg a napvilágot, de azért ne rohanjunk ennyire előre. A szüleim mind a ketten gépészmérnökök, és a KDY-nek, azaz a Kuat Drive Yards-nak dolgoztak. Tudjátok a bolygónk körül egy hatalmas gyűrű található, ami mesterséges. itt készülnek sorra a hadi és nem hadihajók. Mi voltunk a Köztársaság legnagyobb hadihajó szállítói, amíg ME 10-ben nem jöttek a Birodalmiak. Szóval a szüleim a KDY-nek dolgoztak, mind a ketten mérnökök, én a család harmadik gyermekeként láttam meg a napvilágot ME 20-ban. Hiába van az a hatalmas gyűrű a bolygó körül a szüleim mégis azt választották, hogy a bolygón lent Kuat City-ben élnek és naponta gavitációs lifttel teszik meg az utat a gyűrűre. Az egyedüli lány gyerek voltam, a bátyáim pedig közel húsz évvel idősebbek nálam, nem várt gyerek voltam. Az egyik mérnöknek ment, mint a szüleim a másik pedig beállt pilótának.
Az életem első feléről nem igazán érdemes szót ejteni, ugyanúgy éltem, mint bármelyik korombeli, szerettem játszani a játékokkal és másokkal. Óvodába, majd iskolába jártam, a háborúról csak távolról hallottunk és akkor is főleg amiatt, hogy a jedik miket tesznek és mint minden gyermek én is arról álmodtam, hogy egyszer fénykardot foghatok a kezembe és jedi leszek. Nem lettem, erő-érzékeny sem vagyok, így pedig mindez nehéz lenne. Az akkori baráti körből senki sem lett az, bár az egyik togruta barátném öccsét elvitték a Jedik, hogy kiképezzék. Mind őt irigyeltük. Óvoda után következett az iskola, akkoriban is inkább kint lógtunk volna a városban, vagy éppen a főváros melletti területeken, mintsem tanulni mindenféle ostobaságot. Ma is annak tartom, mert az életre nem készít fel, helyette manapság szegény gyerekeket meg még Birodalmi propagandával tömik, már ha engedik azt, hogy a rabszolgaként tartott emberek gyerekei iskolába járhassanak. De megint előre rohantam…
Az életem, az életünk ME 10-ben változott meg nagyon, igazából soha senki sem gondolta azt, hogy eljutunk oda, ami történt. Amennyire mai fejjel emlékszem senki sem gondolta azt, hogy ez lesz a vége. Minden olyan gyorsan történt. A teljes 9. szektor ekkor még a Köztársaságé volt, a Köztársasági haderő pedig a 8. és az 5. szektort támadta. Már közel voltunk ahhoz, hogy megtörjük a Birodalmat és akkor valószínűleg – legalább is a történészek szerint – behatoltunk volna a Birodalom szívébe. Azonban a harctéren fosztották meg az ellenség Főadmirálisát a hatalomtól és jelenlegi vette át a hatalmat a flotta felett. Emlékszem, hogy anya és apa igyekezett mindent összepakolni, hogy megszökhessünk és biztonságosabb területre, mélyen a Köztársasági magvilágokba meneküljünk. Az első bátyám halálhíre is ekkor jött, a másik bátyám és családja velünk akart menekülni. Azt hitték, hogy van időnk, de nem, még az indulás előtt a Birodalmi flotta megérkezett Kuat-ra és szétverték a Köztársasági flottát. Alig pár órás harc után a bolygónk elveszett és immáron a Birodalom része voltunk. Mi emberek voltunk, ebben szerencsénk volt, valamivel több jogunk volt, mint az idegeneknek, a rabszolgáknak. Emlékszem, hogy minden munkásra szüksége volt odafent a gyűrűn a Birodalomnak, így minden mérnököt, akik lent voltak a bolygón felhurcoltak az űrbe, hogy ott legyenek állandóan. Családostul. Mikor anyámékért eljöttek, akkor láttam őket utoljára, én csak a család barátain keresztül tudtam megmenekülni.
De őket is elvitték, mert nem működtek együtt, lázadtak, óvóhelyeken húztam meg magam sok másik gyerekkel, fiatallal, mert mi maradtunk. Holoadásokon hallottuk, hogy többen lázonganak, az elnyomott nép szenved, nekik próbálnak segíteni. A hőseink lettek ebben a kemény időben, nekem, nekünk, a nemzedékemnek fel kellett nőnie máris. Ettől kezdve az utca volt az otthonom, hogy nehezebben ismerjenek meg, eleinte parókát hordtam, furcsa színnel, majd később mikor már idősebb lettem be is festettem, de ez jócskán később lett. Ahogyan kamaszodtam egyre nehezebb volt segélyt szerezni, egyre rosszabb volt a helyzet itt Kuat-on. Kénytelen voltam zsebtolvajlásból élni, de amikor nőiesedni kezdtem még a testemet is áruba kellett többször bocsátani. Gyűlöltem magam érte, de muszáj volt. Ekkoriban jelentkezett a depresszióm is, részben emiatt. Tizennégy-tizenöt körül lehettem, amikor először kerültem testközelbe a lázadókkal, egy helyes srác volt a tagjuk, akibe kamasz fejjel fülig beleszerettem. Ő bízott meg sokszor engem és a többi fiatalt azzal, hogy segítsük a munkájukat. Fizetett is érte, pénzzel, élelemmel, vagy éppen amire szükségünk volt. Ő volt az, aki megtanított arra, hogy miként tudjam megvédeni magam, vagy épp hogyan kell sugárpisztolyokkal bánni. A gyűrűről egyre rosszabb és rosszabb hírek érkeztek, mint tömegével halnak ott az emberek és még lehetett volna sorolni.
Tizenhat éves voltam, amikor az egyik feladatom során birodalmi őrjáratba futottam bele, noha a lázadókkal nem tudtak összekötni, de mivel megfelelő korú voltam, így felvittek a gyűrűre, hogy a KDY-nek dolgozzak. Mivel azonban ezt végzettség nélkül nem lehet, így volt szerencsém a főiskolát elvégezni, noha jócskán fiatalabbként, mint illett volna. Közben és utána is fent dolgoztam a gyűrűn. A „főiskolai” képzés eredménye az lett, hogy legalább volt egy szakmám és immáron értettem a KDY és egyéb cégek által gyártott hajókhoz. Jól jött, hogyha szabotálni kellett őket, a másik előnye mindennek, hogy megtanultam a bináris nyelvet, így már a kis asztromechek és egyéb droidok nyelvét is értem. Azonban ez a hely nem volt jó a lázadásnak, túlságosan sok kamera volt, őrség, így itt nem igen lehetett hibát véteni, vagy szabotálni. Akit rajta kaptak megkínoztak, majd megölték. Szerencsére a testi adottságaimra alapozhattam, így tizennyolc éves koromban sikerült behálóznom egy birodalmi tisztet. Az ő segítségével eltudtam hagyni a gyűrűt és visszamenekülhettem a bolygó felszínre. Itt lent befestettem a hajam, tetoválásokat csináltattam és a legjobb módszer, hogy ne találjanak meg? Légy szem előtt. A kirívó külsőmmel mindez nem okozott gondot, felvettem a Rózsa nevet és igyekeztem a lázadó sejtekkel kapcsolatot teremteni. A fent a Gyűrűn szerzett információim és tudásom nagy segítség volt, így hamar megkerestek.
A következő négy évem a harcokból állt, megloptuk a birodalmi szállítmányokat, élelemtől kezdve fegyverekig. Sokszor harcba kerültünk velük, adásokat szerveztünk a szenvedő népnek, információkkal kereskedtünk. Odafent a gyűrűn is voltak embereink a szaktudásom révén akciókat dolgoztam ki, megtanultam, hogy miként és hogyan kell robbantani. Egy idő után már szinte terepen alig dolgoztam, én lettem az összekötője jó pár csoportosulásnak, parancsokat adtam ki, terveztem és dolgoztam ki, mint kiderült elég jó érzékem volt mindehhez. Minden nap a Birodalom árnyékában éltünk, némileg félelemben, hogy mikor kapnak minket rajta. A Rózsa néven már a birodalom körözött is, noha egyelőre nem jutottak el hozzám. Két évvel ezelőtt azonban hiába ért véget a háború, a sanyargatás nem ért véget, még több hajót, még több munkást akartak, mi pedig nem bírtuk. Időközben az egyik bevetés közben egy a bolygónkon egyáltalán nem honos szelíd lothali loth-macskát találtam, aki sebesült volt és haldoklott. Nem tudtam otthagyni, befogadtam, meggyógyítottam és felneveltem, azóta ő az egyedüli családom. Néhány hónapja volt egy akciónk, az eddigi legnagyobb szabású, ami azonban csapda volt, hamis információkat kaptunk. Sok civil is meghalt, a nép pedig ellenünk, lázadók ellen fordult, egyik sejtet a másik után tudták lekapcsolni és hozzánk is közel kerültek. Ez az egész kezdett rajtunk nagyon túlnőni és egyedül, külső segítséggel már nem boldogulhattunk. Az embereim és feletteseim is azt tanácsolták, akarták, hogy én legyek az, aki kijut a bolygóról és odakint próbál segítséget szerezni.
Mondani könnyű… kijutni egy szigorúan őrzött bolygóról, ahol még az űr is tele van birodalmi hajókkal nem olyan egyszerű. Mivel megfogytunk így ismét a „frontvonalon” találtam magam, hogy én is kint vagyok és az utcán próbálok tenni a népért valamit és nem csak az iránytó-központunkban. Eközben pedig igyekeztem megfelelő embert, vagy embereket találni, akik segítségével kijuthatok innen az erősítés szerzés reményében.

Képességei:
Nincsenek.

Szakértelmei:
Ismeri a közös és a bináris nyelvet, így könnyedén megérti a droidok beszédét is. Jól bánik a sugárpisztollyal, akár kettővel is egyszerre, rendelkezik önvédelmi ismeretekkel. Egész ügyes stratégiákat szokott összehozni a lázadó sejteknek Kuat-on. Gépészmérnöki végzettsége van a helyi egyetemen, mindez főleg a hadi- és teherhajókhoz. Így ezeket igencsak jól tudja javítani, szerelni, vagy épp szabotálni, hogyha szükséges. Nagyon kicsit ért a droid programozáshoz és droidok szereléséhez. Mióta lázadó lett megtanulta azt is, hogy miként és hol lehet jól robbantani (nem a hajóknál, házak stb.).
Tud speeder bike-t, illetve teherhajót vezetni.

Külső:többi kép:


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 737
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Ziare Dyarron

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 30 Nov. 2017, 00:01

Adatlap:
Szint: 1 szint
Pont: 10 pont

Felszerelés:
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- BB-9E asztrodroid – 2 pont
- Kés/tőr – 30 kredit
- 2db Egykezes sugárpisztoly – 2 pont
- Távcső – 200 credit
- Loth-macska – Aayla, 1 pont
- Könnyű páncél – 2 pont, hozzá a sisak is

Kredit:
Alap: 500 credit
Elköltött: 230 credit
Maradt: 270 credit

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 7 pont
Maradt: 3 pont

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 737
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.