Hutt űr peremvidéke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow on Kedd 05 Dec. 2017, 23:08

Eme a terület a Hutt fennhatóságú űr széle.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 246
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow on Kedd 05 Dec. 2017, 23:13

Ahol az út véget ér…

Kalandorok: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook
Körváltás: December 10. 00:01 (Vasárnap)


Mule, semleges szállítóhajó

Jelenlegi hely: Hutt űr
Végcél: 1 nap, Nar Hekka, Hutt űrEgy újabb út a vén szállítóhajónak, mely gyakran járta eme vidéket, hogy Nar Hekka-ra szállítson a bolygó számára szükséges dolgokat, majd onnét visszafelé már egészen más árúcikkekkel térjen vissza. Bár a legénységen kívül általában nem utazott eme hajóval, most szép számmal voltak a fedélzeten zsoldosok, katonák, kalandorok, minden frakcióból, bár tartva egymástól a távolságot. Céljaik csak abban egyeztek meg, hogy el akarták törölni a fenyegetést, de a motiváció a kapott parancstól a pénzjutalmon át a hírnévig sokféle volt.
Ennek megfelelően a hajón a különböző fajok és társadalmi rétegek tagjai voltak, szegénytől a tehetősebbekig, civilek, katonák, erőhasználók, ami már magában hordozta az ellentéteket és a súrlódásokat. Ennek egyik kiváltó tényezői a Birodalmiak voltak, akik közül főleg a magasabb rangúak mindent kifogásoltak, amit csak lehetett, de parancsot kaptak, miszerint eme hajóval kevésbé feltűnően kellett utazniuk, míg a Birodalmi flotta ugrásra készen állt. Nem volt kétséges, hogy akármelyik területen van, oda befognak rontani és lecsapni, azon helyzetet kihasználva, hogy ők csak a mindenkire leselkedő veszélyt akarják felszámolni. Eközben azért a másik két frakció is készült a maga módján, ki békésebben, ki kevésbé.

Az eddig eltelt út alatt nem volt olyan időszak, hogy ne legyen valamilyen kisebb-nagyobb összezörrenés, vagy vita a fedélzeten.
-Hogy merészelik ezt a moslékot felszolgálni nekünk? Hogy az alsóbbrendűeknek ez bőven elégséges, de a Birodalom tisztjei felé ez sértés! És megmondtuk azt is, hogy egyik korcsot se akarjuk itt látni, mikor étkeznénk, vagy ez is meghaladja a képességeiket?! – visszhangzik az egyik birodalmi tiszt hangja.
-Uram, kérem. Ez egy semleges hajó, mindenkinek egyformán joga van itt lenni. – feleli a személyzet ott lévő tagja eléggé összehúzva magát.
Csak annak köszönheti, hogy nem esnek neki néhány, hogy nincs egyedül, hanem egy csapat katona társaságában, és mindig így mászkálnak, próbálva terrorizálni a nem emberi fajok tagjait, akik között sok a Twi’ilek, Zabrak, és még néhány Vuki is. Úgy nagyjából százötven fő lehetett a fedélzeten az alig húsz fős személyzettel együtt. Ennek ellenére a birodalmiak jóval több helyet foglaltak el, mert ragaszkodtak a külön szállásokhoz a tisztek, míg ennek hála több más frakcióba tartozóknak, osztozkodniuk kellett a kis fülkéken, Bár itt is jól elkülönültek frakciókra, és fajokra.
A kapitány se tudott rendet tenni, lenyugtatni őket, vagy nem is akarta, hogy nehogy a szerződése bánja. Ez jó kérdés volt, annyi viszont bizonyos, hogy mindenki egyre jobban várta az öt napos út végét, amiből már négy eltelt.

Aeyaj’gamu fiatal kora ellenére kíséret nélkül küldte ki a Jedi tanács, azzal, hogy már Nar Hekkara érkezett lovagnak segítsen a nyomozásban, és próbálják megtudni, hogy kik is állnak eme támadások mögött. Odaútja így a Muleval vezetett, majd visszafelé, már a lovaggal együtt fog visszatérni jelentést tenni, vagy követni a nyomokat. A szállító hajón senki se tudta, hogy ki is ő valójában, csak egy fiatal Twi’ilek lány volt a sok közül, és három másik korabelivel osztozott a szobáján, akikkel ha beszélgetett, akkor kiderült, hogy egyikük egy táncos rabszolga, másik kettő pedig fiatal technikusok voltak, akik szerencsét próbálni jöttek, hogy pénzt szerezzenek tovább tanuláshoz, és erre a bolygó kis ipara lehetőséget nyújtott, hogy tapasztalatot szerezzenek.

Mivel több fiatal felnőtt, vagy kis korú utazott ezen a hajón egyedül, így ők a legénység által felügyelt területen laktak kis csoportokban az út alatt, míg mindenki más egy, kettő, négy, vagy nyolc fős hálókban. A fiatalok nemek szerint voltak főleg elosztva a szobákba, és csak néhányan voltak, akik külön szobában lehettek, de őket nem is nagyon látta senki se kijönni.
A felügyelt terület is mindennel el volt látva, hogy ne legyen kényelmetlen itt se az út.

Rhyssa, Chuhk, Aadya és Rorrwwook számára a jutalmat kitűző cég jelezte, hogy ezzel a hajóval menjenek Nar Hekkahoz, ahol majd csatlakozniuk kell egy jól felszerelt csali hajó legénységéhez teljes fegyverzetben. Nagyon nem volt más dolguk csak élvezni az utazást a cég pénzén ahogy az épp jól esett nekik. A zsoldosok közt fogadásokkal, szerencsejátékokkal is elüthették az időt, de voltak itt olyanok is, akik fegyverekkel, alkatrészekkel kereskedtek, vagy épp információkkal, pletykákkal, vagy épp hamis belépési engedélyeket a felügyelt területre berakott fiatal rabszolgákhoz, akik csak azért voltak ott, hogy útközben szórakoztassák azt aki eleget fizet érte. Ha nem keresték a bajt, vagy csak kerülték a birodalmiakkal való érintkezést, akkor azt megtudták tenni.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 246
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 05 Dec. 2017, 23:49

Chuhk az a fajta alak, aki azt mondja magáról, hogy nem keresi a bajt. Mégis mikor szembetalálkozik vele akkor nem kerüli el. Az igazság viszont az, hogy néha kimondottan keresni szokta a bajt. Például ha a birodalmi barmok beszóltak neki akkor a legnagyobb hidegvérrel mindig visszaszólt. Ha pedig tömegben szóltak be neki és esetleg tényleg bajt akartak keverni és veszélyesek voltak akkor ugyan olyan hidegvérrel megkocogtatta az oldalán lévő thermo gránátokat mondván "Elég gáz lenne ha egy alsóbbrendű ennyi birodalmit magával vinne a halálba nem?"Hogy tényleg felrobbantaná-e magát az kérdéses, de olyan nyugodtan tudja mondani, hogy kevesen akarnak próbát tenni vele. Az idejét egyébként kellemesen tölti el. Szerencsejáték a többiekkel, a harmadik nap felkeresett egy rabszolganőt akin kicsit levezette a feszültségét és fegyverkarbantartás és tisztítás. Talán nincs rá szükség hisz mivel nem használja ezért még kosz sem érheti, de nincs semmi dolga és a legtöbben békén hagyják a fegyvereit tisztogató zsoldost.

Felszerelés:

1,5 pont kétkezes sugárpuska
1,5 pont nehéz sugárpisztoly
4 pont nehéz harci páncél, hozzá 3 pont rakéták
250 kredit vibro kés
150 kredit 3 gránát(2 thermo, 1 EMP)
datapad
komlink
holoprojector
Képességei:

Fajából adódóan különlegesen éles szemek és jó mélységérzékelés. A karjai végén három éles karom.
avatar
Adrian Sommerfield
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 664
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Kaylyn Rix on Szer. 06 Dec. 2017, 10:22
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ahol az út véget ér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok (hadnagy a speciális erőknél, Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook~ Helyszín: Mule, semleges szállítóhajó ~
kép:

Kora délután volt, Rhys az egyszemélyes szobájában üldögélt az ágya közepén. Még az induláskor sikerült megszereznie az egyik birodalmi tiszttől, amit elkapott az egyik kietlenebb részen. roppant meggyőző tudott lenni, mégcsak fizikai erőszakot sem kellett használnia hozzá. Kihasználta a birodalmiak nagyképűségét, beképzeltségét. Kihasználta hogy mennyire kellemetlen és kínos lenne a tisztnek, ha kiderülne, hogy egy nő, egy köztárasági katona vette el a szállását. Tippnek meghagyta, hogy mondja, hogy pazakkon, vagy szabbakon vesztette el.
Hosszú percek óta hallgatta, ahogyan a HoloProjectora csörgeti Keth holoszámát, újra és újra a csöngés, de ahogyan az előző négy hónapban most sem kapott választ, nem vette fel a férfi. Bármit is gondoltak a többiek tudta, hogy a férje nem halt meg, érezte, hogy él. Az álmok alapján pedig menekült az elől a páncélos alak elől. Nem értette, nem tudta, hogy miért ment el a férfi és miért hazudott, hogy a Tanács küldte el. Már tudta, hogy ez nem igaz, félt, hogy ráakad azaz alak? Nem tudta. A csöngés nem maradt abba, ismét nem felelt. Tudta, hogy nem fog, ha menekül, akkor lehet, hogy elrejtette valamelyik bolygón a készüléket és nincs is nála, hogy ne az alapján akadjanak rá. Vagy elfogták és azért nem tud. Kétségek között őrlődött és ez szinte felemésztette, fájt, nagyon fájt neki. ha a tükörbe nézett szinte meg sem ismerte önmagát, pár hónapja boldog volt, élete legboldogobb szakaszát élte boldog volt, gyermeket várt, együtt volt a férfival, a férjével, akit mindennél jobban szeret és az őrnagyi kitüntetése előtt állt. Aztán minden egy csapásra véget ért. Keth eltűnt, elvesztette a gyermekét, folyamatos rémálmok gyötörték, nemhogy őrnagy nem lett, de visszafokozták hadnagyi rangra és eltávra küldték. A kutatásba felélte minden félretett pénzét, az alvilági informátorok nagyon drágán dolgoztak. A tükörből egy elgyötört nő képe nézett vissza rá, a háború végnapjaiban nem volt ennyire kikészülve, mint most. A talaj teljesen kicsúszott a lába alól. Itt most gyorsan tudott pénzt keresni, azzal tovább folytathatja a nyomozást, elmehet újra Toruga-ra, hátha talál valami nyomot. De ez még a jövő zenéje volt.
A rendes megszokott harci páncéljában jött, talán pont azért, hogy mások is megismerjék és békén hagyják. A páncél vállrészein mindkét oldalon ott virított a Havoc Squad címere, ezt a legostobább űrszemétnek is megkellett ismernie és tudni, hogy mit jelent. A páncél többi festését nem feltétlen azt akkor csak, ha járatos a köztársasági haderő elit speciális egységeinek címereinél. Akkor kiolvasható volt, hogy hadnagyi/tiszti rangon volt és rajparancsnok, illetve az egysége neve is megmondható volt. Bár azt nem hitte, hogy nagyon sokan megismernék, maximum, ha valaki még a köztársasági haderőtől volt itt. Meg persze a birodalmi tisztek.
Az ideje nagy részét a szobájában töltötte, nem nagyon vegyült a többiekkel, maxim akkor, ha más katonatára is volt, akkor vele/velük beszélt és egy-két parti szerencsejátékot is letudott, de inkább egyedül csöndben volt a fájdalmával. Meg persze igyekezett a helyi információkereskedőktől információt szerezni, hátha valamit megtudhat Keth-ről, vagy a pácélos alakról, akit látott. Jellemzően szerencsejátékot használt infószerzésre, pénze nem igen volt extra, de legalább játszani tudott. Hátha, hátha valamit megtudhatott. Szerencsére már négy napon túl voltak, az utolsó tartott, egyelőre támadás sem volt, így már számított arra, hogy hamarosan ez is megtörténik. Végül is ezért voltak itt, csak várakozni kellett, amiben sajnos elég jó lett az utóbbi időben…

// A páncélja festése a rajának mintázata, aki ért komolyabban a köztárasági elit haderőkhöz, akkor felismerheti ezt, ahogyan azt is, hogy rajparancsnok a karakter.
Amit viszont mindenki megismer, a páncél vállrészein mindkét oldalon 1-1 Havoc Squad embléma van festve. Ugyanis a HS olyan híres, mint a Birodalmi Halálosztag, vagy a Manadaloriai fejvadászok, elit speciális egységek Smile//

felszerelés/egyebek:


_________________
Kaylyn Rix - erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
"Most ezzel azt akarod mondani Kaylyn, hogy kizsebelted, amíg azzal volt elfoglalva, hogy agyon verjen?"
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Kaylyn Rix
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 613
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Werda on Szer. 06 Dec. 2017, 20:09

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”
Amióta csak felszálltam erre a hajóra, jóformán ugyan azzal töltöttem az időmet. Meditáltam, olvastam, ha épp senki nem volt a szobatársaim közül a szobában, akkor a számomra tanított mozdulatokat gyakorolgattam, ha pedig benn voltak, akkor néha-néha szóváltásba keveredtem a két technikus lánnyal beszélgettem. Velük volt közös téma amiről tudtam beszélgetni, hisz a gépek és kütyük működése és az innovatív ötletek mind egybevágtak a tanulmányaimmal. Elég speciális és vékony rétegébe tartoztam a jediknek, akik a kézművességet és a tudományos oldalát követték az Erő által vezetett útnak, mintsem a harciasabb, vagy diplomatikusabb utakat.
Ugyanakkor információt is kaptam tőlük a fontosabb dolgokról, vagy személyekről akik a hajón voltak. Például olyasmiről, hogy a birodalmi tisztek terrorizálták a hajó legénységét és az utasait is, valamint, hogy egy magas rangú köztársasági tiszt is van a hajón. A lányok azt mondták, hogy a Havoc Squad egyik tisztje. Az egyetlen furcsa dolog csak az volt, hogy más jedi jelenlétéről nem beszéltek, pedig az erőn keresztül érzékelhető volt a jelenléte. Igaz az is lehetett, hogy nem járt ki a szobájából, bár arról sem tájékoztattak, hogy lenne más jedi a fedélzeten. Lehetséges volt, hogy egy szürke az, és hétköznapi cuccokba öltözve nem keltett feltűnést.
~ Üdvözlöm! Hall engem? ~ próbálkoztam meg meditálás közben kapcsolatba lépni a hajón levő másik erőhasználóval akit érzékeltem. Persze ez nagyon sok mindentől függött, egyrészt attól, hogy mennyire sikerül használnom és irányítanom az Erőt, másrészről a "vonal" másik felének némi gyakorlata is kellett legyen, hogy ne csak fogadni tudja az üzeneteket, hanem válaszolni is. A hajlandóságról már nem is beszélve.
Amennyiben hosszabb ideig nem kapnék semmiféle választ, úgy felejtősnek fogom tartani az egészet és inkább visszatérek az általános tevékenységeimhez és folytatom a tanulást, vagy a gyakorlást. Ha pedig a lányok visszajönnének akkor velük fogom megvitatni a tegnap félbemaradt és elnapolt dolgokat. Mégis csak szükségünk volt az alvásra, ahelyett, hogy éjszakákon keresztül ébren végigmegyünk a dolgokon, és az álmosság miatt hibákat ejtünk, vagy rossz számításokat végzünk.

Felszerelés:
- Ruha;
- 2 darab zöld színű egykezes fénykard;
- Kommlink;
- HoloProjector;
- Datapad;
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz.
Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (Jar’Kai alapszinten, Niman alapszinten)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Szabadulás
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
Szakértelmek:
- Erőhasználat;
- Fénykard használat;
- Földi és légi járművek vezetése;


_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
Halloween-i kaland: Daniel Washington
BB kaland: Aeyaj’gamu
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 127
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Lanka Raved Hock on Csüt. 07 Dec. 2017, 09:41

Van az a fajta zsoldos, akit egy birodalmi is elkerül, kivéve ugye, ha csapatban járnak... Aadya az öngyilkosságig vakmerő és bele ugyan nem köt senkibe, de azt a legkevésbé sem tűri, hogy őbelé kössön bárki más. Magassága és szinte ruhaként hordott erővértje, ha nem is elrettentő látvány, minden esetre figyelemfelkeltő. Homlokán a forradás jelzi, hogy nem zöldfülű újoncról van szó, erről árulkodnak a karcolások szarvain is. Láthatóan a fejjel a falnak dolgot néha hajlamos szó szerint érzelmezni, és lássuk be, senkinek sem az a legfőbb vágya, hogy egy szarvas zabrak lefejelje. Amíg nem zaklatják marhaságokkal, addig mondhatni ő a legbékésebb zsoldos a fedélzeten. Túl sok fölösleges energiát emésztene fel, ha zaklatna másokat. Ha van, aki hozzá akarna szólni, azzal már-már barátságosan elbeszélget, de magától nem indít társalgást. Legfőbb elfoglaltsága újra és újra és újra és megint újra szétszedni puskáját, tisztogatni, zsírozni, összerakni, megint szétszedni. Többet törődik néha a fegyverével, mint a saját külsejével, pedig ez a második legfőbb élvezete. Naponta vagy hat különböző formára van belőve a sérója és van, hogy két-három eltérő színben.
Karakterkép:


Felszerelés:

1,5 pont mesterlövészpuska
7,5 pont erőpáncél + háti rakéta + mozgásérzékelő szenzor
datapad
komlink
holoprojector
Képességei:

- Erőhasználat:
- Telekinézis – 1. pont
- Meditáció – 0. pont
- Erőérzékelés – 0. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés – 0. pont;
- Mesterlövész fegyverek használata;
- Földi és légi járművek vezetése;
avatar
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Aegis on Szomb. 09 Dec. 2017, 12:06

Rorrwwook utazása, leszámítva az első napon  történt verekedést a feeorin-nal viszonylag békésen telt, ha kényelmesen nem is. A vukiknak sikerült a nagyobb kabinok közül lefoglalni, nem sokan vitatkoztak a fent említetten kívül, De ez nem segített azon, hogy nem volt akkora ágy, amiről nem lógott le a fél lába és álladóan attól kellet rettegnie, hogy egyik éjszaka megadja magát a súlya alatt. Viszont voltak vukik is a fedélzeten, így legalább a társaság kellemes volt. Sok féle népség gyűlt össze, rabszolgák, technikusok, zsoldosok ennyire vegyes társaság mellett nem csoda hogy állandó volt a feszültség az utasok között. Szerencsére őt békén hagyták, csak a birodalmiak sértegették amikor azt hitték hogy nem hallja, de inkább annyiban hagyta dolgot mert már így se lopta be megát a legénység szívébe a verekedés miatt. Bölcsen meghagyta a birodalmiakat saját csökevényes fajuk felsőbbrendűség tudatát, mást úgy sem adott nekik a természet. Az idejét többnyire a nyílvetője karbantartásával töltötte már rég ráfért egy teljes tisztítás és az egyik vuki lánynál is bepróbálkozott de azzal sajnos nem jutott túl messzire. A többi zsoldossal néha kártyázott és egy lézercélzót is elcserélt egy célzótávcsőre a fegyveréhez.

miegymás:
Képességei: Nos, egy egészséges életerős fiatal vuki. Cirka 1t erő, meglepő szívósság, húsz egyenként 3 cm-es kapaszkodó karmok és legalább ekkora agyarak(szerecsére ezeket harcban nem használhatja). Emberinél jobb érzékszervek. Nem képes emberi nyelven beszélni de tökéletesen érti.

Szakértelmei:
Vuki: Született mászó és parkoros.
Technikus: Hivatalos papírja nincs róla de több évtizednyi tapasztalattal a háta mögött szinte mindenhez ért ami civil érában is hozzáférhető.
Pilóta: Közel se egy mester pilóta de a legtöbb járművel elboldogul, leginkább harci helyzeteken kívül. Persze csak ha befér a pilótaülésbe.
Vadászat és túlélés: Kiváló vadász és nyomolvasó továbbá széleskörű túlélőismeretekkel rendelkezik.
Harc: Ért a sugárvetőé és a vuki fegyverek használatához. Közelharci fegyverekhez még inkább. Továbbá jártas a Wrruushi harcművészetben.Kredit:
Vuki íjpuska 4p
Ryyyk penge(Machete fazonú) 1p
N-3PO(3CO droid feje egy energia cellára kötve, álltalában a töltényövén lóg) 2p
Egyéb: Adattábla, Comlink, HoloProjector , túlélőkés(50k),

_________________
avatar
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 291
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 21

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow Yesterday at 00:00

Ahol az út véget ér…

Kalandorok: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook
Körváltás: December 14. 00:01 (Csütörtök)


Mule, semleges szállítóhajó

Jelenlegi hely: Hutt űr
Végcél: 1 nap, Nar Hekka, Hutt űr

Chuhk G'vaamnohrk
A fenyegetőzésén csak nevettek, valahogy senki se hitte, hogy megmerné tenni, de ki se akarták próbálni. A rabszolgák közül jó pénzért tudott válogatni, korra, fajra, amihez kedve szottyant éppen, ahogy szerencsejátékra is volt mindig jelentkező, nem egy olyan akik nagyobb tétekben is játszottak, de voltak olyanok is, akik csak kistétekben mertek szerencsét próbálni több kevesebb sikerrel. Itt hallhatott pletykákat arról, hogy nem egy fénykardot láttak a hajó fedélzetén különféle fura alakoknál.

Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
A szobában amit szerzett magának nem nagyon zavarta senki se, de mintha valaki elkezdte volna figyelni, az átlagnál jobban, akik csak a kinézete alapján figyeltek fel rá esetleg. A kérdezősködése egy ideig úgy festett, hogy zsákutca és nem ismeri itt senki se a férjét, sem pedig a titokzatos páncélosról, míg az egyik szerencsejáték közben csak annyit hallhatott, hogy egy csuklyás alak felé intézi az egyik informátor néhány szót.
-Ő az aki keresi… - folytatná, de elhallgat, mikor a csuklyás az informátorra néz, és inkább elmegy. Maga a csuklyás alak alacsony, de hogy hova tartozhat az kérdéses. Majd egy csapat zsoldos halad el Rhyssa és a csuklyás között aki ennyi idő alatt eltűnik.

Aeyaj’gamu
A többi Twi’ilek lánnyal jól el tud beszélgetni ellenben azzal akivel kapcsolatot próbál teremteni, ráadásul igen hamar jöhetett számára egy felismerés, ahogy jobban figyelt az erőre, hogy nem is csak egy erőhasználó van jelen, legalábbis olyan aki nem rejti magát.
Egyenlőre így csak az maradt, hogy tanul, meg figyelje a két másik leányzót akik időre visszatértek, de a kis táncos csak késve és kissé megverve. A többiek rögtön faggatni kezdik, hogy az egyik Birodalmi tiszthez küldték táncolni, egy macskás kinézetű lánnyal együtt. Az ő dolga az volt, hogy táncával szórakoztassa, míg a másik lánytól többet is elvárt volna látszatra, mikor érkezett két fekete csuklyás, akiknél fénykard markolatot látott. Az egyik Twi’ilek nő volt, és a Birodalmi tiszt eléggé meghunyászkodott, míg a másikról nem tudta milyen faj tagja lehetett, mert maszkot viselt, de aztán csak arra emlékezett, hogy fáj minden és a folyosón ül a fal mellett távolabb a szobától, és onnét botorkált vissza.

Aadya Valerie
Mondhatni nyugalomban teltek a napjai és senki nem zavarta elfoglaltságában, bár eléggé megbámulták néha, de ezen kívül más nem nagyon történt körülötte. Páran beszélgettek körülötte, vagy más zabrak társalgott vele, elmondva milyen élvetek vannak a hajón, vagy esetleg jó fegyverek olcsó áron, de eseménytelen volt az útja egész addig míg egy illető meg nem állt előtte. Egy egyszerű embernek volt, talán a harmincas éveiben járó férfi, aki egy ideig figyelte, majd odébb sétált, egy egyszerű kézmozdulatot téve beszéd közben néhány ott állónak, akik elmennek az alsóbb szintek felé, majd a férfi is tovább állt.

Rorrwwook
A napok könnyedén teltek, és úgy festett a legénység rá se fordít több figyelmet, mint másokra, bár ez lehet azért is volt, mert a birodalmiak eléggé lekötötték a figyelmüket és mellettük egy kisebb vuki balhé eléggé jelentéktelennek volt. Egyre jobban érzhető volt a feszültség, bár erről sokan mintha tudomást se akartak volna venni. Emellett azért volt pár bepróbálkozó lány Rorrwwooknál, ha esetleg lett volna kedve hozzá két fegyver takarítás, vagy szerencsejáték között.

Mindenki
Az erőn át egyre nagyobb félelem lett érezhető a hajón, majd nem sokkal később aki ezt esetleg nem érezte az is hamar szembesülhetett vele, hogy baj van. Megszólalt a riadó a hajón, és nem kellett sok idő, hogy kiderüljön az oka. Az egyik kontinerből elszabadult egy nagyobb falka Edan tigris és Korelliai homok párduc az alsóbb szinteken és már az éhes vadak áldozatokat is szedtek. Azt nem lehet tudni, hogy hogyan szökhettek ki, de igen alaposan lekötötte a személyzet figyelmét, így próbáltak közben segítséget kérni a zsoldosoktól/kalandoroktól, hogy a ragadozókat segítsenek elkapni, ha lehet minél kevesebb áldozattal és élve. Összesen egy tucat vadról volt szó, amiket jó eséllyel aréna harcokhoz rendelhettek.
Eközben a felsőbb szinten, az egy ágyas szobáknál hangos sikolyt lehetett hallani és az egyik szobában egy széttépett birodalmi tiszt feküdt. Erről leggyorsabban Aeyaj’gamu értesülhetett és Rhyssa ha visszatér a szobájába, mivel ők hallhatták is a sikolyt ami egy fiatal kis zabrak rabszolga lánytól jött mikor megtalálta. Ő maga csak italt vitt kérésre ahhoz a szobához, és így talált rá az áldozatra.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 246
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Lanka Raved Hock Yesterday at 00:23

Az erőpáncél valamennyire a nagymacskákat is képes feltartani. Vagy, ha mázlija van, akkor teljes mértékben fel is tudja fogni. Gyorsan magára öltötte a hiányzó darabokat és rögzítette a sisakot is, így teljes vértezetben indult a tigrisek és párducok elleni ökölharcra. Fegyvert nem vitt magával, jó öreg puskája egy lövéssel leterítené bármelyiket, márpedig a kérés úgy szólt, hogy a macskákat próbálják sértetlenül befogni. Látott pár könnyebb fegyverzetű zsoldost miközben a raktér felé robogott, nekik intett, hogy maradjanak mögötte és őt használják élő pajzsnak. Kérdés már csak annyi, hogy az állati ösztön a nagyvadakat támadásra, kitérésre vagy menekülésre fogja-e késztetni.
- Vyi oen ah selenor - a csata jó kihívás. - Mormogja orra alá elégedett vigyor kíséretében, amit senki sem lát a sisaktól.
avatar
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Adrian Sommerfield Yesterday at 03:36

A tisztek nem vették komolyan. Egyszer tegyenek csak próbát. Mindenesetre vicces lesz az biztos. Viszont nem tettek. Csak idegesítették. Ezt a feszültséget pedig le kellett adnia. Erre volt jó az a gamorrai rabszolganő akivel Chuhk eltöltött egy kis időt. A zsoldosnak ugyanis elég furcsa ízlése van a nők tekintetében. Az ő szemében az aki összetörik alatta nem is számít igazi nőnek. A kis kártyajátékokkal is eltelt az idő. Méghozzá neki nem tetsző híreket is kapott. Mint a legtöbb zsoldos ő sem szereti az erőhasználókat. Piszos módszereket használnak. Egyébként a kártyaasztalnál Chuhk nem játszott nagyban hisz ő az a fajta alak akinek komoly kiadásai szoktak lenni. Igen a zwill rudak. Jól is jönne legalább egy mert már kezd nagyon rossz hangulata lenni. A híradó és a szökött vadállatok híre kicsit fel is villanyozza. Ellenőrzi a fegyverzetét és a páncélzatát majd ha elég zsoldos akar önkénteskedni akkor csatlakozik hozzájuk. Ha jutalmat is ajánlanak akkor még a hangulata is kitűnő lesz. Egyébként kicsit furcsállja a dolgot. Gyanús számára, hogy állatok voltak a fedélzeten miközben nem volt rájuk szükség és van egy olyan érzése, hogy azokat valaki direkt engedte ki. Egy páncélos vállalta is, hogy előre megy, amire ő biccentett. A fegyverét átállította kábításra. Fejvadászként néha úgy kérik, hogy éljen az áldozat úgyhogy nem lesz gond.
avatar
Adrian Sommerfield
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 664
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Kaylyn Rix Yesterday at 10:20
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ahol az út véget ér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok (hadnagy a speciális erőknél, Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook~ Helyszín: Mule, semleges szállítóhajó ~
kép:

A kérdezősködése egyelőre nem vezetett semmire, igaz a Birodalmiakhoz még nem ment oda, csak a semlegesektől érdeklődött. Tudta, hogy az is benne van a pakliban, hogy ha tudnak is valamit, akkor sem fogják elmondani neki mindezt. Nem csak azért nem, mert köztársasági színekben parádézik itt, nagyon sokan halálba küldenék pontosan azért. A korábbiak után tudta, hogy Keth valószínűleg rejtőzködik a páncélos elől, csak azt nem, hogy miért nem válaszol semmire, amikor a holoüzenetet megkapta és tudja, hogy időről időre megnézi a férfi. Ami feltűnt neki, hogy figyelik, ebben biztos volt, hogy így lesz, nem csak a női, a katonai megérzése súgta ezt, hanem a józan paraszti ész is. Egyrészt magára vonzza a figyelmet a páncéljával, hogy köztársasági tiszt a speciális osztagnál, aztán ott volt, hogy a hajón levő esetleges erőhasználók kiszúrták már régen, hogy ő maga is közülük való. Arról nem is beszélve, hogy a kérdezősködése sem éppen olyan, ami ne vonná magára mások figyelmét. Így igazából a jó kérdés az volt, hogy mikor is fogja valaki felkeresni emiatt, hogy figyelmeztesse, hagyja abba a kutatást, vagy éppen húzza meg magát, mert még megjárja, vagy efféle fenyegetéseket kapjon. Az utóbbi hónapok után abban nem bízott, hogy szerencséje lesz és valaki amiatt kopogtat be hozzá, hogy ó ő tud valamit. Eddig nem kapott, tudott szerezni semmilyen információt se a főparancsnokságtól, se a Jedi tanácstól, se a SIS-től. Lassan arra kényszerül, hogy a birodalmiaktól próbálkozzon, de ezt továbbra sem tartotta olyan hülyeségnek. Már-már félelmetesnek találta, hogy mennyire kétségbe van esve.
Némi változás mindebben akkor lett, amikor éppen kint játszott és elkapott egy rövidke párbeszédet. Arra kapta a fejét, határozottan tudta, hogy róla van szó. Az informátort látta meg és egy csuhás alakot, vajon kire gondoltak? A nagyúrra, vagy Keth-re? Bár nem volt fontos, ha a nagyúr, akkor is eljuthat rajta keresztül a férjéhez, szóval édes mindegy volt neki. Csak információ legyen! Már indult volna el a csuháshoz, amikor páran átmentek előtte és mire eltűntek az alakot sem látta. Némi remény költözött a szívébe, volt olyan itt a hajón, aki mégis tud valami, az első jó jelek hónapok óta. A szíve hevesebben kezdett verni és egy pillanatra megakadt, most realizálta csak igazán, hogy mennyire rémes passzban van, hogy ennyitől jobb kedve lett, a remény minimális jelétől. Ekkor érezte meg azt, ami számára oly természetes volt, mert a háborúban is gyakran érezte az Erőn át. Az egyik első érzés volt, amit megtanult érzékelni másoktól, a félelem. Mire próbált volna kinyúlni az Erőbe, hogy mi is okozta mindezt, elszabadultak a nagymacskák. Lehet, hogy volt beépült kalóz a hajón? Eléggé logikusnak tűnt, néhány sokkoló lövés és könnyedén elintézik őket, nem akart a munkások és idomárok dolgába beleszólni, ő maga is utálta, ha hozzá nem értők kontárkodnak a dolgába. A tekintetével inkább a megszokott birodalmi kompániát kereste. Ha megtalálta őket, vagy csak néhányat, akkor igyekszik odasétálni.
- Na jó, játszunk egy gyors játékot – mondja, ha oda tud menni. – Alapból szerencsejátékozni akartam, de ahogy látom elkezdődnek a gondok és lassan nem marad időnk játszani… szóval maguk elárulnak nekem valamit, amit bizonyára örömmel tesznek meg, mert az eredménye mínusz egy köztárasági tiszt lesz… és még a haverjuk is visszakapja az egy ágyas szobát, amit elnyertem tőle.
Ezzel elővette a holoprojectorát és kivetítette a képet a páncélos urdrarr nagyúrról.
- Szóval… ki ő és hol találom?
Ha nem voltak birodalmiak most lent, akkor visszaindult a szobájába, ha igen és az előző kis közjáték megtörténhetett, akkor remélte, hogy kap választ minderre, ha így volt, ha nem, akkor is visszaindult a szobájába, hogy majd kicsit később megkeresse a csuhást. Így emiatt valószínűleg a sikolyra lett figyelmes, amit elindult megnézni. Meg kellett hagyni, nem szándékozott könnyet ejteni az illetőért. Volt egy olyan érzése, hogy ő lesz az egyik első számú gyanúsított már csak a köztárasági kiléte miatt, valószínűleg már nem tud – és egyébként sem feltétlen akarna – a test közelébe menni, így csak a lakrészbe belesve próbálja megnézni, hogy mi okozhatta a tiszt halálát.

felszerelés/egyebek:


_________________
Kaylyn Rix - erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
"Most ezzel azt akarod mondani Kaylyn, hogy kizsebelted, amíg azzal volt elfoglalva, hogy agyon verjen?"
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Kaylyn Rix
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 613
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Werda Yesterday at 15:30

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”
A próbálkozásom, hogy felvegyem azzal a bizonyos erőhasználóval a kapcsolatot eredménytelennek bizonyult. Több teóriám is volt arra, hogy ennek miféle oka lehet. Ott volt a lehetőség, hogy nem vagyok még elég képzett ahhoz, hogy ilyen távolságra, vagy épp idegen személyekkel vegyem fel a kapcsolatot. Az is lehet, hogy a másik személy nem tudja, vagy nem akarja fogadni az üzenetet. Mindezek felett pedig még azt is figyelembe kellett vegyem, hogy interferencia is lehet, mert más jelenléteket is éreztem az Erőben, úgyhogy az is lehet, hogy elveszett az üzenet félúton.
Jobb elfoglaltság híján pedig úgy döntöttem, hogy meditálok és mikor a két technikus lány visszatért, akkor leginkább arra figyeltem, hogy mit is beszélgetnek. Információ szerzésnek jó volt, hisz mégis csak megtudhattam, hogy mi is történik odakint, vagy ha valami érdekeset láttak, akkor arról is tudomást szerezhettem. Hamarosan pedig a harmadik lány is visszatért, eléggé megviselten.
~ Ez jár a szakmával amit választottál. ~ fordul meg a fejemben a gondolat, miközben a történetét hallgatom az eseményekről ami vele történt. Igazából nagyjából csak a leges legelején láttam lehetőséget, amikor megváltoztathatta volna ennek az egésznek a végkimenetelét. Sőt, tulajdonképp a puszta véletlennek köszönheti, hogy életben van.
Közben pedig egy teljesen más dologra kezdtem el figyelni. Az Erőbe új és egyre erősödő érzelmek kezdtek vegyülni, mintegy előre jelezvén a baj közeledtét. Az eddig történtek alapján igazából az lett volna a legnagyobb meglepetés, ha nem így történt volna.
- Zárjátok be az ajtót és ne engedjetek be senkit. - mondom a lányoknak miután a riasztó is beindul, valamint sikítást is lehet hallani. A felszerelésemet magamhoz véve szállok le az ágyamról, majd hagyom el a szobát. Nyugodt tempóban indulok el a sikoltás irányába, hogy kideríthessem, hogy mi is történt. Igazából van némi elképzelésem, de ezek csupán feltevések és alapos bizonyíték nélkül csak vádaskodások lennének. Út közben igyekszem figyelni bármiféle gyanús jelre, hiszen a táncos lány azt mondta, hogy a folyosón tért magához, úgyhogy valami jele kell lennie annak, hogy hogyan is került oda.
Amennyiben a szobához érve a köztársasági tisztet is ott találom, akkor megtartva kellő távolságot állok meg, mind tőle, mind pedig a szobától. Végignézve a páncélzatán több és több információt tudok meg róla. Az elsődleges dolog amit megtudtam róla, hogy a Havoc Squad speciális egység tagja, és, hogy tiszt. További megfigyelést követve ismertem fel a jelzéseket, hogy rajparancsnok és hadnagy. Ilyenkor jöttek jól a tanulmányaim, hogy ilyesmiket is tudhatok.
- Üdvözlöm, hadnagy. - szólalok meg közömbös hangon és kicsit oldalra döntöm a fejem. Amennyiben lehetséges igyekszem az Erőbe is kinyúlni, hogy közben azt is felmérjem, hogy valaki olyan van-e a közelünkben, aki nem kellene ott legyen.
Ha ott van a tiszt, ha nem, akkor is végül közelebb lépek a szobához és benézek.Egy széttépett birodalmi tisztet láttam, és lassan összeállt a fejemben egy elég stabilnak mondható teória. A Twi'lek lány történetébe eléggé beleillik, hogy feltehetőleg ez volt az a birodalmi tiszt, akinél táncolt. Az elég nyilvánvaló, hogy a férfi most már halott, és nagy valószínűséggel nem természetes halált halt. A kérdés már csak az, hogy a két fekete csuklyás alak, akik feltehetőleg Urdrarrok voltak, tették-e, vagy az ő hatásukra a macskás kinézetű másik lány. Akárhogy is a táncos lánynak nagy szerencséje volt, hogy életben maradt. Ugyanakkor ezek után az is eléggé nyilvánvaló volt, hogy a nagymacskák szabadon engedése azért volt, hogy elvonják a figyelmet magukról, a tettükről és hogy eltüntessék a nyomokat, hisz ha vadállatok szabadultak el, akkor senki sem gondolna arra, hogy nem azok voltak akik széttépték ezt a tisztet.


Felszerelés:
- Ruha;
- 2 darab zöld színű egykezes fénykard;
- Kommlink;
- HoloProjector;
- Datapad;
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz.
Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (Jar’Kai alapszinten, Niman alapszinten)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Szabadulás
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
Szakértelmek:
- Erőhasználat;
- Fénykard használat;
- Földi és légi járművek vezetése;


_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
Halloween-i kaland: Daniel Washington
BB kaland: Aeyaj’gamu
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 127
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.