Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK)

Go down

Keilara Aleena Kala'myr (Köztársasági MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 19 Jan. 2018, 16:41

Név: Keilara Aleena Kala'myr
Egyéb név(i): Lady, Lara
Faj: ember, humanoid
Nem:
Jellem: fegyelmezetlen, öntörvényű, de alapvetően jó szándékú
Születési helye és idő: ME 16, Carnelion IV
Kor: 19 év
Család: egyedülálló
- Lerak Kala’myr – apa, Carnelion IV szenátora, él
- Kalei Kala’myr – anya, halott
- Drexel Kala’myr – nagybáty, Carnelion IV uralkodója, él
Foglalkozás/kaszt: trónörökös/hercegnő, gerillaharcos, katona
Testmagassága: 174 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: kék
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: haja színe, tetoválás a szemek alatt, vörös tetoválás a halántékoknál
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Aleena egy közel sem barátságos bolygón, a Carnelion IV-n született. A bolygót alig pár évtizede fedezték csak fel csupán, a csillagköd „keleti” részén egy csillagászati anomáliában. Mivel igencsak távol voltak a határtól, így a birodalommal szembeni háború is elkerült őket. Azonban a bolygó népe harcos, hiszen a bolygó másik őshonos fajával, a halászokkal folyamatos harcban állnak. A lány családja évszázadok óta gyakorolja a bolygó feletti uralmi jogot, ami már jellemzően már csak alkotmányos jog és igazi hatalommal nem jár, maximum annyival, hogy ők a bolygó szenátorai.
A kislány, amikor megszületett nagyon messze volt attól, hogy trónörökös legyen, legalább a nyolcadik volt a sorban, de az élet úgy hozta, hogy MU 2 végén ő lett a trónörökös.
Az élete teljesen átlagosan telt, amint járni tudott fegyvert kapott a kezébe, a taníttatása nem különbözött a közemberekétől, gyakorta fordult meg közöttük. Az édesanyját fiatalon, olyan hat-hét éves korban vesztette el, ahhoz elég korán, hogy a jelleme emiatt nagyon megváltozzon és kezelhetetlen legyen, ahhoz pedig elég későn, hogy örökre emlékezzen az édesanyjára. Mint mindenki a bolygójukon ő maga is fiatalon, alig tíz évesen került az akadémiájukra, ahol harcászatot, stratégiát, fegyverhasználatot, pusztakezes harcot. Illetve ezeken felül általános műveltséget is tanultak itt némileg, írás, olvasás és a Carnelion történelme, de semmi extrát, révén erről a bolygóról kevesen szoktak elmenni kalandozni máshova. A Köztársaság érkezése előtt annyira sem voltak fejlettek, hogy elhagyják a bolygójukat.
Alig volt tizenhárom, amikor a halászok elfoglalták a fővárosukat, utána évekig kint terepen kellett a gerillaharcokat gyakorolnia, amiben kiváló is volt, a teljes kamaszkorát végigharcolta, miután véget ért a Birodalommal való harc a köztársaság csak akkor tudott segítséget küldeni, így MU 1-ben vissza is foglalták azt. Azóta is tart az újraépítkezés ott.
MU 2-ben a korábbi szenátor elhunyt, aki Aleena unokatestvére volt, meggyilkolták a halászok, amikor éppen idehaza tartózkodott. Drexel ekkor nevezte ki az öccsét, Aleena apját, Lerak-ot az új szenátornak, illetve a lányt trónörökösnek. Mondani sem kell, hogy nem rajongott mindezért, mert képzése sem volt ehhez, se semmi. Az apja Coruscantra vitte őt, hogy nagyobb biztonságban legyen és a Köztársaság fővárosában tanulhassa meg mindazt, amit egy politikusnak kell.

Képességei/Szakértelmei:
Nincsenek képességei.
Saját bolygóján általános műveltséggel rendelkezik, a csillagköd történelmében nagy hézagai vannak. Főleg katonai ismeretei vannak, remek stratéga, hadvezér, gerillaharcos. Közelharci ismeretei és jártassága van, tud vadászgépeket és léghajót vezeti, jól bánik a közelharci és távolharci fegyverekkel.
Minimális etikett ismerete is van.

Külső:_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2386
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.