Xeth (Birodalmi - MNJK)

Go down

Xeth (Birodalmi - MNJK) Empty Xeth (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Werda on Vas. 04 Feb. 2018, 20:14

Név: Xeth
Egyéb név(i): Lord Xeth, Xeth Nagyúr, Bloodhound, Keth Tye E’ron
Faj: Humanoid, erőhasználó
Nem: Férfi
Jellem: Célorientált, ambiciózus.
Születési helye és idő: ME 32, születési helye ismeretlen;
Kor: 34 év
Család:
- Rhyssa Edaara Quillan-E’ron (feleség)
Foglalkozás/kaszt: Urdrarr nagyúr
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 77 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Kaukázusi
Különleges ismertetőjel: Lila színű „Xesh” betű tetoválva az arcára, hátára  és a karjaira;

Életrajza:
Születési körülményei ismeretlenek. Szüleiről, vagy testvéreiről (ha ugyan voltak neki) semmiféle feljegyzés nem született. Kisgyermekként került a birodalom egyik kiképzőtelepére, több másik, vele hasonló korú gyermekkel együtt. Mint mindenik, úgy ő is kapott egy tetoválást az arcára, hátára és a karjaira. Ez alapján különböztették meg a többiektől.
Nagyon fiatalon megtanult két nagyon alapvető dolgot, ami azzá formálta a jövőjét amivé. Első sorban azt, hogy ne bízzon meg senkiben, másod sorban pedig, hogy hogyan kell gyorsan, kíméletlenül ölni. Nem kellett néhány hónapnál több, és a sok gyermekből már csak ő volt, aki életben volt. Rátermettsége és az erővel való szoros kapcsolata volt, ami ide juttatta.
Természetesen ez csak bemelegítés volt, hisz az igazi próbatétel csak ezután következett számára. Korribanra került, mint növendék. Az urdrarrok akik odavitték úgy gondolták, hogy majd az lesz a veszte, hisz ott hozzá képest tapasztaltabb és jobb növendékek voltak. Ez az apró tévedés volt az első, amivel megakadályozhatták volna későbbi felemelkedését. Tizenkét éves volt, mikor a többi növendék rettegte már csak azt is, ha a nevét meghallották, még a felügyelők is gyanakodva és néha félve tekintettek rá. Így az sem volt meglepő, hogy nem kisebb személy figyelmét vonta magára, mint a Sötét Tanács egyik tagjáét, a Birodalmi Hírszerzés akkori nagyuráét. Azt hitte, hogy aranybányára talált a többi nagyúrral szemben és ezért oktatni kezdte a fiút mindenre, amit csak lehetett. Az pedig, mint egy szivacs, úgy fogadta be az információkat. Ez volt a második tévedés, amit ha időben észrevesznek, kerékbe törhették volna a fiú jövőjét.
Remek tanítványnak bizonyult. Harcászati ismeretei mestereit hamar fölülmúlták, a hírszerzés kis és magasiskoláit a legjobb ügynököktől sajátította el. Mestere nagyhatalmú és ősi rituálékat, erőhasználatot tanított neki. Aztán elkövette a lehető legnagyobb hibát, amit valaha is megtehetett. Elbízta magát, azt hitte, hogy tanítványát a markában tartja, és egyszer, egy igazán rövid időre hátat fordított neki. Egyetlen pillanat volt az egész, s mikor az ügynökök beléptek az irodájába, akkor csupán egy régen kihűlt testet találtak, és egy fiatal nagyurat, aki előtt fejet kellett hajtaniuk.
A birodalomban futótűzként futott végig a hír, hogy egy tizenöt-hat éves fiatal tanítvány megölte mesterét, és ezzel elfoglalta annak helyét a Sötét Tanács tagjaként. Természetesen a szervezet tagjai között voltak, akik ezzel nem feltétlen értettek egyet, de a Császár törvényeinek értelmében, valamint a többedik halott kihívó után, már kevésbé adtak nyíltan hangot nemtetszésüknek. Csupán egyetlen egy tanácstag volt, aki egyből kedves fogadtatásban részesítette, Lady Vadrin a Terjeszkedés és Diplomácia szféra úrnője. Persze hamar kiderült, hogy az egész csak álca és mindez csak azért van, hogy információt kaphasson a hírszerzéstől valakikről akiket keresett.
Hamarosan azonban a birodalom határain belül és kívül is egy teljesen más néven is ismerni kezdték őt. Nem úgy, mint Lord Xeth, urdrarr nagyúr, hanem egy olyan névvel, amit senki sem akart, hogy a sajátjával egy mondatban elhangozzon. A Császár vérebének nevezték, ami roppant találónak is bizonyult, hiszen, mint a Hírszerzés legmagasabb embere, rengeteg információ állt a birtokába, és amikor kellő adat összegyűlt egy olyan személyről, akivel szemben ügynököket már nem lehetett küldeni, akkor ő tett lépéseket az ügyben. Az ilyen személyek, általában csak addig éltek, amíg minden információt kipréseltek belőlük, akár szokványos módszerekkel, akár kínzással. A háború alatt nem is egyszer volt, hogy olyan csatában jelent meg az ifjú nagyúr, amibe nem is rendelték ki, és sohasem úgy, hogy bárkit is értesítettek volna előre.
A köztársasággal vívott háború és a vadászatok alatt, egy sokkal nagyobb és komolyabb behatást jelentő terv kezdett kialakulni a fejében, valami, ami sokban megváltoztathatta a galaktikus politikát. A Tanács tagjai között pedig csak egyetlen személy volt, aki segíthette és meg is érthette ezt a tervet. Lord Hiuval. A legtitokzatosabb és legnagyobb befolyással rendelkező nagyúr volt a célra a legmegfelelőbb, de ebből a két dologból egyik sem volt az, ami miatt szüksége volt rá. Kellett valaki, aki képes felfogni a terve értékét és szükségességét, valamint aki ha szükséges, a megfelelő lépéseket is meg tudja tenni. Hónapok és évek tervezése és tanulása következett. Olyat kellett megtanuljon, ami a birodalom berkein belül árulásnak is számíthatott volna. Megtanulta, hogy hogyan lehet, és hogyan legyen jedi lovag. A harcművészeti tudása megvolt hozzá, viszont filozófiát és az erő világos oldalát használni, meg kellett tanulja. Ebben a Rejtélyek szféra nagyura nagy segítség volt.
Nyolc évvel a háború vége előtt érkezett el az idő, amikor a beépülést el kellett kezdenie a jedi rendbe, hogy megtudja a számára legfontosabb információt szerezni. A Rend egyik legjobban dédelgetett titkát, a Tython koordinátáit. Tartott egy utolsó konzultációt Lord Hiuvallal, ezután következett annak a rituálénak a végrehajtása, amit az említett nagyúrtól tanult, és ami lehetővé tette, hogy teljes mértékben el tudja rejteni még a jedi mesterek elől is urdrarr mivoltát.
Első tette, amit már, mint jedi lovag hajtott végre, egy pilóta megmentése volt. Meglepő volt számára, hogy a nő erőhasználó, viszont kapóra jött, úgy a megmentése, mint a képességei. A háború hátramaradt éveiben a köztársaságot segítette, és a megmentett nővel is sokkal közelebbi és intimebb kapcsolatba került, viszont tényleges feladatát sohasem felejtette el. Amennyire csak az ideje és lehetőségei engedték közelebb és közelebb került a számára szükséges információkhoz.
Mindeközben egy előre be nem tervezett esemény miatt, tűzszünet alakult ki a két háborúzó fél között és békésebb idők következtek.
Pontos koordinátákat nem sikerült szereznie, de az annak tudatában levő személyek pontos kilétét igen. Viszont a jedi lovagkénti további kutatásának elérkezett a határa. A nő, aki közben titokban a felesége is lett, gyermeket várt. Ekkor érezte, hogy annak érdekében, hogy az egyetlen olyan személyt az egész galaxisban, akiben a legapróbb bizalma is volt, ne érhesse baj, a lehető legtávolabb kell kerüljön tőle.
Úgy búcsúzott el, mint bármelyik más alkalomkor, ám a hajója ezután egyenesen a Birodalomba vitte. Mint ahogy beépülése idején, úgy visszatértét követően is figyelmen kívül hagyta Lady Vadrin követelőzéseit, hiszen most már tudta, hogy kiket is keres tulajdonképpen, és mivel az egyik ilyen keresett személy pont a felesége volt, így még kevésbé állt szándékában kiadni őt. Újra ő lett Lord Xeth, a Hírszerzési szféra rettegett nagyura, és immáron két célja volt. Az egyik a régi, hogy megtalálja Tythont és ezzel súlyos sérülést okozzon a köztársaságnak és a jedi rendnek, a másik pedig, hogy minden képességével és befolyásával biztosítsa felesége életét, akit akár tanítványának is felvállalt a birodalom előtt, hogy megmenthesse a biztos végtől.

Képességei: Minden képességgel rendelkezik, amivel egy sötét nagyúrnak rendelkeznie kell. Mesteri fénykardvívó, sok sötét oldali és világos oldali erőhasználatot is ismer. Minden olyan képzést megkapott, amit a hírszerzés ügynökei is megkapnak.
Különleges, egyedi színű fénykardja van.

Páncél nélkül:
Xeth (Birodalmi - MNJK) NPQtCzw
Xeth (Birodalmi - MNJK) PDRnPFL
Xeth (Birodalmi - MNJK) J84hJZh
Xeth (Birodalmi - MNJK) V9XFZQS

Páncélban:
Xeth (Birodalmi - MNJK) Bd0z24h
Xeth (Birodalmi - MNJK) RHBt99O

_________________
Xeth (Birodalmi - MNJK) 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Xeth (Birodalmi - MNJK) FUn312o
Xeth (Birodalmi - MNJK) 6fZaEMM
Xeth (Birodalmi - MNJK) EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 468
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 16
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.