Ruusan

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Ruusan

Témanyitás by Werda on Szomb. 28 Ápr. 2018, 00:19

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

A menekülésben a legrosszabb az volt, hogy a szellemek elől nem tudtunk tulajdonképp menekülni, valamint a fénykard is elég hatástalannak bizonyult ellenük. A jó az volt, hogy semmiféle hátrálást, vagy sérülést nem okoztak, csupán minden egyes alkalommal kirázott a hideg mikor áthaladtak rajtam. Ahogy elnéztem Rhys is hasonló problémákkal küzdött az esetükben, de végül sikerült elérnünk a tábortüzet és ide már nem üldöztek minket, sőt úgy tűnt, mintha el is felejtették volna, hogy valaha léteztünk.
- Igenis, százados. - igyekeztem imitálni egy katonát, miután deaktiváltam a fénykardjaimat és elpakoltam őket. Amolyan viccnek szántam, amiről beszélni szoktak, bár fogalmam sem volt arról, hogy mégis hogyan kell az ilyesmit csinálni és hogy egyáltalán jól csinálom-e. Ezután pedig a földön fekvő alakhoz sétáltam és óvatosan elkezdtem átkutatni, titkon pedig azon reménykedtem, hogy nem találok nála semmit. Amennyiben így van, úgy közlöm is Rhyssel, hanem akkor azt, hogy mit találtam.
- Akkor is elengeded, hogyha birodalmi? - tettem fel a kérdést, hiszen lehetséges, hogy egy szimpla civilt lött le, aki rosszkor volt rossz helyen, vagy valaki éppenséggel bábnak használja. Ez esetben lehet birodalmi állampolgár és mégse akar minket bántani.
Felszerelés:
- Könnyű páncél
Páncélleírás:

Egy kilogramm összsúlyú nagyon zárt és nagyon vékony anyagú. Kényelmes és roppant feszes, ezért különösebb gond nélkül van rá lehetőség, hogy egy második páncélzatot is lehessen rajta viselni.
A ruha az egész testet befedi és védi a fej kivételével. Arra volt tervezve, hogy a használót megvédje a nehéz külső hatásoktól, habár a lézerfegyverek lövéseitől nem képes.
Képes megvédeni a használót minimális radioaktív sugárzástól, vagy káros kémiai hatásoktól az atmoszférában, kibírva 18 órát ilyen körülmények között. Véd extrém nyomástól és hőmérséklettől (-(-30 foktól 100 fokig), ezt beépített kis melegítők és hűtők biztosítják. Képes elviselni a szúrást, hasítást és vágást (hagyományos fegyverekkel szemben).
- 1 kék színű fénykard
- 1 arany-fekete színű fénykard
- Kommlink
- Holoprojektor
- Datapad
- Öv
- Szerszámkészlet
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz.
Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (Jar’Kai alapszinten, Niman alapszinten)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Szabadulás
- Érzékszerv erősítés
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
Szakértelmek:
- Erőhasználat;
- Fénykard használat;
- Földi és légi járművek vezetése;
- Kézművesség és technikai ismeretek;Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
XETH NAGYÚR NYOMÁBAN
Ruusan, Fort Nowhere

A droid kalitkáján nem volt túlságosan komplex zár, így Rhys különösebb megerőltetés nélkül ki tudta engedni a droidot. Mihelyst szabad volt az út BB-4 gyorsan kigurult és néhány örömkört tett a nő lábai körül boldogan csipogva.
Az átkutatás alatt Aeyaj semmit sem talált a földön fekvő alaknál, csupán annyit tudott meg róla az alakja alapján, hogy nővel van dolguk. Miután felültették, ha felültették, vagy akár ha a földön fordították a hátára, akkor észrevehették a maszkot ami az arcát borította, így azt nem igazán lehetett látni. Amikor Rhys megpróbálta azt levenni elég nehezen, de végül sikerült és egy ismerős arc fogadta. Pontosan ugyan olyan volt, mint akit korábban mindketten láttak a bázison, csupán a bőre volt világosabb és a haja volt barna, azontúl a megszólalásig hasonlított rá. Víz hiányában az ébresztgetéshez csupán a pofozgatás állt a rendelkezésükre, így eltartott egy kis ideig amíg magához tudták téríteni.
- Most már emlékszem, hogy miért gyűlölöm a kábítást. - jegyezte meg még elég gyengén és az arcán is elég jól látszott, hogy nagyon is forog vele a világ, meg még nem igazán tudta az arcotokat sem befókuszálni, valószínűleg még leginkább csak formákat és színeket lát, alakokat és részleteket nem. A hangja Aeyaj számára ismerős lehetett, hiszen ugyan az volt, mint a nőnek a bázison, így nem csak a külső hasonlított. Viszont egyelőre a nő semmit sem tett, csak abban a helyzetben tartózkodott amibe ébredés előtt hagyták/tették.

_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo, Xeth
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir, Aeyaj’gamu
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 248
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 29 Ápr. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználó


Játékostárs(ak) neve: BB-4 és Aeyaj’gamuHelyszín: Ruusan, Fort Nowhere
Idő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

Szerencsére nem kellett sokat bíbelődnie Rhys-nek azzal, hogy megtalálja a módját BB-4 kiengedésének. A zárat igencsak könnyen feltudta törni és a hűséges kis droid szinte örömtáncot járt a lábai körül. Mosolyogva guggolt le hozzá és ha végre megállt a jószág, akkor mintha csak valamilyen háziállat lett volna, vagy egy gyerek játékosan és kedvesen paskolta meg a droid fejét.
- Most már itt vagyok és nem hagyom, hogy elvigyenek tőlem, rendben? – kérdezte. – De most nézzük meg, hogy ki az, aki elrabolt téged.
Közben még elhangzott az is, hogy mit is tenne, hogyha birodalmi az illető. Ez egy roppant fogós kérdés volt, most már szerencsére tudott higgadtabban gondolkodni. A Xeth-el való beszélgetés után valószínűleg rávágta volna, hogy agyonlövi az illetőt, amit most már szerencsére tudott, hogy hatalmas hiba lenne. Révén egy birodalmi személy elég jó út lehet a meneküléshez és ahhoz, hogy kijussanak a bolygóról.
- Csak akkor, hogyha kijuttatott minket a bolygóról, addig nem – mondta.
Egyébként nem engedte volna el, hanem hazavitte volna és landoltatta volna őt is az első börtönben, de mivel jelenleg csak hidegháború volt, így nem tehette meg, hogy becibál egy birodalmit Coruscantra, hogy a Birodalom területén fogta el, mert annak beláthatatlan következményei lehettek volna minden tekintetben. Nem csak a békeszerződés megszegése – bár jó esetben soha sem derülne ki – de a katonai karrierjének is teljesen bizonyosan búcsút mondhatott volna. Ezek után fordult oda ő is a meglőtt alakhoz a kezeinek és lábainak megkötése után felültette és igyekezett levenni a maszkot róla, ami igencsak nehezen adta meg magát. De amint lekerült egy ismerős alakot pillantott meg alatta. azonnal lépett hátrébb és próbált kinyúlni az erőbe, hogy a környéküket kémlelje, illetve a puskája távcsövén keresztül hőlátó funkcióban körbekémlelni a környezetüket és halkan szólalt meg.
- Nem vagyunk egyedül – mondta. – Picúr, az érzékelőiddel vizsgáld meg, hogy érzel-e valakit a közelben.
Volt egy érzése, hogy nem fogja érteni Aeyaj, hogy mire gondol, így folytatta.
- Egy pontosan ugyanígy kinéző nőt láttam, amikor a cellában magamhoz tértem, csak sötétebb bőrrel és fekete hajjal. Úgy vélem, hogy az a nő még itt lesz a közelben valahol.
Túlságosan is gyanúsnak találta, hogy két szinte teljesen megszólalásig hasonlító nőbe bukkannak ugyanott. A hasonlóság még nem lett volna furcsa, hiszen a klónok előfordultak, még ha általánosak nem is voltak, de akkor is itt egyszerre az viszont igen. Nem is beszélve arról, hogy itt a táborban sem volt túl sok minden, semmilyen felszerelés, semmilyen tárgy, csak a nő. Mivel fogta a lényt, amit sütött, mivel védi meg magát és még lehetett volna sorolni. Még víz sem, pedig az ember nem megy sehova sem víz nélkül, főleg nem ha étkezni akar. Szóval az egészet összességében igencsak gyanúsnak találta. Nem kellett ehhez katonának sem lenni, elég volt a puszta józan paraszti ész is. Ha nem észlelt sem ő, sem pedig BB-4 senkit sem, akkor ezek után állt neki annak, hogy felébressze a nőt, amit végül is sikerült megtenniük, bár a másik nem igazán volt még magánál és nem is mondott semmit sem. Még várt néhány pillanatot, hogy látszódjék a nőn, hogy némileg magához tért és képes már észlelni, felfogni azt, ami körülötte van, akkor szólította meg.
- Kezdjük a legelején… ki maga, kit szolgál, hol van a társa és miért rabolták el a droidomat? – kezdte. – Remélem normálisan tudunk beszélgetni, ha nem ellenséges, akkor még arról is szó lehet, hogy elengedjük. Ha hazudik, vagy nem felel, akkor nem kábító lövéssel lesz kiütve, hanem puskatussal, ami még kellemetlenebb. De nagyon bízom benne, hogy nem fognak a dolgok elfajulni addig, mindenki érdekében.
Tényleg remélte, hogy nem fognak odáig eljutni, bár ha muszáj megtennie, akkor megfogja, a szavaival is igyekezett úgy hangsúlyozni, hogy a nőnek teljesen világos legyen, hogyha muszáj, akkor tényleg addig fogja ütni, amíg nem kap válaszokat. Remélte, hogy meggyőző lesz, sokan már csak ennyitől is dalolni kezdenek, mert jobban félnek már csak a fájdalom puszta gondolatától is. Volt egy érzése, hogy Aeyaj úgysem hagyná, de nem volt idejük a jedi módszerre, hogy majd kimeditálják és szép szavakkal meggyőzhetik, hiszen lehetséges, hogy az ellenség pontosan tudja, hogy hol vannak és már úton vannak ide. A lehetséges válaszok fényében pedig még további kérdései is lehetnek majd, meg persze Aeyaj-nak is.

felszerelés/egyebek:_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1325
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Ruusan

Témanyitás by Werda on Pént. 04 Május 2018, 05:39

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

- És amennyiben csak egy civilt kábítottál el, akit csak felhasználtak, akkor hogyan tudna kijuttatni? - teszem fel a költői kérdést, hiszen semmiképp sem várok rá választ, mivel tudom azt már. Sehogy. Persze attól reménykedni lehet, hogy képes innen kijuttatni minket, de ez már más kérdés. Szerencsére az alaknál semmit sem találtam, így emiatt nem kellett aggódni, vagy azért, hogy már csak azért is rosszul bánna vele Rhys, mert mondjuk van nála egy sugárpisztoly önvédelemre. Igaz, az sokat nem használ, ha még azelőtt elkábítják, hogy használhatná önvédelemre.
- Valószínűleg ugyan azt a nőt láthattad, akitől a felszerelésedet kaptam. Nagyon fura volt. - kémleltem én is körbe miután erről a dologról említést tettem, de semmit sem láttam, vagy éreztem, ahogyan amint észrevettem se a droid, sem pedig Rhys. Ez egyszerre volt megnyugtató és zavaró is, hiszen lehetséges volt, hogy csak ez a nő van itt, de sajnos rengeteg más lehetőség volt arra is, hogy el tudjanak rejtőzni előlünk ha úgy van. Kicsit sajnáltam, hogy senkinél sem volt víz, és jobb híján pofozkodással kellett magához téríteni a nőt.
- A nevem nem fontos, szólítson csak Akmulnak. A megbízómat természetesen nem adhatom ki, gondolom megérti. Társam nincs. A droidját nem elraboltam, hanem kihoztam, még mielőtt bármi baja történhetett volna. A ketrecre azért volt szükség, mert tartottam tőle, hogy az újra aktiválást követően ellenséges lesz, vagy éppenséggel elkóborolna, mielőtt még újra találkozhatnának. A fájdalom okozással hiába fenyeget, közel sem tud olyat okozni, amivel már nem találkoztam volna valaha. Valamint azt eléggé kétlem, hogy meg tudná mondani, hogy mikor mondok igazat, vagy mikor hazudok, százados. - a nő arckifejezése, feltehetőleg azután, hogy már képes volt konkrétan kivenni az arcunkat és nem csillagokat látott a kábítástól, keményre és hidegre változott. - De hol is hagytam az illemet, kérem egyenek mielőtt még teljesen szénné égne az étel, amivel önöket vártam. - az arckifejezése ismét változott és most roppant kedves és meleg volt, ahogyan a tábortűznél levő húsokra mutatott a megkötözött kezeivel. Azok valóban már pont azon a ponton voltak, amikor jó ropogósra voltak sülve, a legfinomabb pillanatban, így odaléptem és elvettem a fémbotokat, amiken voltak és az egyiket Rhysnek nyújtottam.
- Biztos erőszakkal akarod megoldani? - tettem fel a kérdést Rhysnek és egészen addig tartottam az ételt, amíg el nem vette vagy valami. Közben a másik kezemben levő boton levő egyik húsdarabba beleharaptam. Nagyon is szokványos hús íze volt és nagyon finom. Néhány harapás után sem történt semmi, se rosszullét, se ájulás semmi.
- Erre semmi szükség, ha ártani akartam volna maguknak, akkor már megtettem volna. Sőt, ha jól emlékszem inkább a segítségükre voltam. - emelte fel a nő a kezét utalva a kötözésre. Amennyiben Rhysnek nem volt ellenvetése, úgy odamentem, hogy eloldozzam. Egyelőre neki kellett igazat adnom, hiszen ha ő tényleg ugyan az a nő volt, aki korábban segített, úgy tényleg lett volna alkalma, hogy "megöljön" még ha nem is közvetlenül.
Felszerelés:
- Könnyű páncél
Páncélleírás:

Egy kilogramm összsúlyú nagyon zárt és nagyon vékony anyagú. Kényelmes és roppant feszes, ezért különösebb gond nélkül van rá lehetőség, hogy egy második páncélzatot is lehessen rajta viselni.
A ruha az egész testet befedi és védi a fej kivételével. Arra volt tervezve, hogy a használót megvédje a nehéz külső hatásoktól, habár a lézerfegyverek lövéseitől nem képes.
Képes megvédeni a használót minimális radioaktív sugárzástól, vagy káros kémiai hatásoktól az atmoszférában, kibírva 18 órát ilyen körülmények között. Véd extrém nyomástól és hőmérséklettől (-(-30 foktól 100 fokig), ezt beépített kis melegítők és hűtők biztosítják. Képes elviselni a szúrást, hasítást és vágást (hagyományos fegyverekkel szemben).
- 1 kék színű fénykard
- 1 arany-fekete színű fénykard
- Kommlink
- Holoprojektor
- Datapad
- Öv
- Szerszámkészlet
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz.
Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (Jar’Kai alapszinten, Niman alapszinten)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Szabadulás
- Érzékszerv erősítés
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
Szakértelmek:
- Erőhasználat;
- Fénykard használat;
- Földi és légi járművek vezetése;
- Kézművesség és technikai ismeretek;


_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo, Xeth
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir, Aeyaj’gamu
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 248
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 05 Május 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: BB-4 és Aeyaj’gamuIdő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Helyszín: Ruusan, Jedik völgye / vadon
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

Aeyaj legutolsó kérdése után még nyilvánvalóbb lett a nő számára, hogy a padawan milyen kevéssé tudja, hogy miként mennek a dolgok odakint a világban és mennyire tapasztalatlan. Ez a valaki minden volt csak nem civil. Egy kedves, de nem lekezelő mosoly ült ki az arcára.
- Olyan ártatlan és tapasztalatlan vagy még – felelte. – Eléggé távol vagyunk mindentől, itt erőszellemek járkálnak nem is olyan messzire, talán egy kilométerre, maximum kettőre a Birodalom éppen most bombázza le a Fort Nowhere-t. Egy civil sikoltozva menekült volna innen és ennyire távol nem jött volna felszerelés nélkül, nemhogy elejtsen bármit, amit meglehet sütni, de szerintem a hely közelébe sem mernek jönni. bárki is ez, nem civil.
Ebben teljes mértékben biztos volt, nem találtak a nőnél semmilyen olyan dolgot, ami arra utalt volna, hogy csak túrázni jött. abba pedig igencsak bízott, hogy nem fogja megbántani a lányt a szavaival. Nem szerette volna, ha így lenne, mert nem állt szándékában. Figyelte a nőt, amikor az nekilátott válaszolni a kérdéseire. Amint a kábítás valószínűleg teljesen kiment a nőből máris arckifejezést váltott, nagyon profin, úgy, ahogyan azt csak Rana-tól látta, illetve azoktól a SIS ügynököktől, akikkel összesodorta a sors. Minden más is, amit a nő elmondott arra adott következtetni, hogy valóban ilyesféle személlyel lehet dolguk, de akkor sem állt össze az egész. Lehet, hogy csak a Xeth-el való beszélgetés miatt volt ennyire gyanakvó, vagy éppen azért, mert nem is olyan messze minden hemzsegett az impektől és az impek területén voltak. Vagy az egész együtt. Mindegy is volt, de a rossz, baljós érzése akkor is magmaradt.
- Lehet, hogy nem tudom megmondani, hogy mikor hazudik, de ennek ellenére egészen jól lehet magából olvasni. Maga egy ügynök, vagy ex-ügynök – állapította meg. – Ők változtatják ennyire gyorsan és jól az arckifejezésüket. Profin, annak fényében, hogy mit kíván a szerepük, vagy az adott helyzet. A hajszínváltás, bent fekete volt, most barna. Vannak ismerőseim a SIS-nél, ők ilyenek. Ahogyan ezt támasztja alá az is, hogy tudja a rangomat miközben nem említette senki és nincs rajtam erre utaló jelzés sem, ahogyan az is, hogy kiképzik őket a fájdalommal szemben.
A kérdés már csak az volt, hogy melyik oldalt szolgálja, abban biztos volt, hogy az alvilági szinteken felhívta magára a SIS figyelmét és ők is figyelhetik, mert túlságosan is sokat kérdezősködik. De ettől még nem tudta, hogy melyik oldalon állhat és mik a céljai. Az már biztos lett, hogy a nő, Akmul küldte a jelet, hogy erre jöjjenek, mi lett volna akkor, hogyha nem ezt teszik, hanem egy teljesen másik irányba mennek? Ahogyan az ételt felé nyújtotta Aeyaj megrázta a fejét, hogy nem kér belőle.
- Ha valóban segíteni akart volna, akkor kiengedhetett volna a börtönből és nem gúnyos mosollyal nyugtázza, hogy ott vagyok miután valószínűleg maga szedett el tőlem mindent… vagy a droidot már odaadhatta volna a lánynak is, mint a felszerelésemet.
BB-4 ekkor egyetértően kezdett csipogni.
- WRRRRRRRR, BLEEP, BEEP, WOORP! – csipogta a magáét.
Volt egy olyan érzése, hogy ezt nem kell lefordítania, mert mindenki értette, hogy mire is utalt a droid a csipogással. Akmul pedig újra azt hozta fel, hogy ő segített és éppen ezért nyugodtan el lehetne engedni. A nő szavaira csak megcsóválta Rhys a fejét, ezeket a szavakat végtelenül amatőrnek érezte és egyáltalán nem volt meggyőzve arról, hogy a nő nem egy csapda, vagy nem csalná őket oda, ha elengedik.
- Csak egy amatőr tenné úgy, bárki más, amikor már beférkőzött bizalmukba. Nem fogom elengedni.
Bízott benne, hogy Aeyaj sem fog elindulni és nem oldozza el a másikat.
- Szóval… miért is segít nekünk ennyire lelkesen? Honnan tudta, hogy itt tisztogatás lesz pont azok után, hogy engem elfogtak? Mert nem független a kettő egymástól. Ugyanis ketten tudták csak, hogy itt leszek ekkor… egy alvilági figura, aki túl jelentéktelen ahhoz, hogy megbízó legyen, nem beszélve arról, hogy azoknak dolgozhatott, akik itt votlak… még ha le is kapcsolta a SIS, ha megfigyelnek, akkor sem érhettek ide előttem. A másik pedig… karabast!
Ebben a pillanatban élesítette a fegyverét újra és emelte a nőre. Egyvalakinek állt érdekében az, hogy kihozza őt innen és bármikor ideszólhatott a bolygóról áthívja ide az egységeket. Mert ahogyan a SIS a Birodalmi hírszerzés benti emberei is elkaphatták az alvilági alakot és nekik könnyebb, gyorsabb volt a reakcióidejük.
- Birodalmi hírszerzés – mondta megvetéssel. – Maga Xeth embere…

felszerelés/egyebek:


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1325
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Ruusan

Témanyitás by Werda on Kedd 15 Május 2018, 09:04

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

- Csak egy feltételezett dolog volt. Meg ha egy civil minimum olyan jellemmel rendelkezik, mint te, úgy kétlem, hogy elszaladna. - persze igaza volt a nőnek, hogy talán túlságosan bizakodó irányból tekintem a dolgokat, de nekünk azt tanítják, hogy mindenki ártatlan, amíg az ellenkezője ki nem derül róla, éppen ezért így is viseltessünk iránta, még ha ellenség is. Sőt akkor még inkább, ha ellenség, hiszen senki előtt nincs elzárva a változás útja, az pedig, hogy melyik utat követi teljes mértékben akarat és döntés függő.
- Én közel sem nevezném magam ügynöknek. Habár sok olyan módszer van az arzenálomban, amit akár melyik frakció hírszerzésének tagjai is használnak, sokkalta több az, ami elkülönít tőlük. A rangját könnyű volt kideríteni, mondhatni azon kevés katona közé tartozik, akinek eléggé egyedi a megjelenése. Ha azokat megjegyzi az ember, és találkozik az adott személlyel, úgy könnyű a dolga. Ami a fájdalmat illeti, inkább nevezném sanyarú előéletnek, mintsem kiképzésnek. - A szavai végére fintorba ment át az arca. Az eddigiek alapján, meg amit Rhys is mondott nem igazán tudtam eldönteni, hogy ez most szándékos volt-e a részéről, vagy valódi érzelem kimutatás. Feltehetőleg ebben aligha lennék én a megfelelő ítélő.
Arra, hogy a vörös hajú nő elutasította az ételt, amit felé nyújtottam csak megvontam a vállamat, én nyugodtan haraptam bele a sajátomba. Igaz feltételezhettem volna azt, hogy mérgezett, vagy kábítószer van benne, de tapasztalat útján kiderítettem, hogy egyik sem igaz. Teljesen normális sült hús volt.
- Ha kiengedtem volna, akkor a saját helyzetemet, és az ön kijutását nehezítettem volna meg csupán. A droidját pedig jóval azután sikerült megtalálnom, hogy a kis hölggyel találkoztam, ha akkor nálam lett volna, akkor biztosan az is visszakerült volna önhöz még korábban. - a nő arca és hangja is őszintének tűnt. Igazából közel sem értettem, hogy miért nem lehetett ezt a beszélgetést ténylegesen civilizáltabb körülmények között folytatni, de nem hittem volna, hogy bármennyire is meghallgatná ezt a javaslatomat a százados. A nő közben tovább folytatta, de csak azután, hogy Rhys a korábban említett nagyúr nevét is szóba hozta.
- Xeth? - ismételte el a nevet kérdően a nő és nem igazán látszott rajta, hogy zavarta volna különösebben az, hogy élesített fegyvert tartanak rá. - Ez sok mindent megmagyaráz. - megrázta a fejét, majd egyenesen rám nézett. Furcsa érzés fogott el, leginkább valami olyasmi, mint amikor valaki gondolatbeli üzenetet küld az Erőn keresztül, de ez mégis más volt, annál sokkalta durvább és erőszakosabb, mégsem sértő, vagy fájdalomkeltő. Viszont a következő pillanatban a nő egész arca és fizikuma változni kezdett, majd egy fiatal twi'lek nő nézett vissza rám, aki sokban hasonlított hozzám. Amennyibiben esetleg a százados meghúzná a ravaszt, úgy különösebb gond nélkül emeli fel a kezét, aminek következtében annyit módosul a fegyver helyzete, hogy a lövés ne találjon célt, míg a kötés most már könnyedén lecsúszik a kezéről, hiszen ez az alak vékonyabb, mint a korábbi.
- Tudtam a közelgő tisztogatásról, hiszen napok óta ezen a bolygón vagyok, és még azelőtt jeleztem a katonáknak, hogy egyáltalán önök ideértek volna. A jövetelükről nem tudtam, és a halálukat, vagy fogságba esésüket nem kívántam. Valóban dolgozom a Birodalom Hírszerzésének, de nem csak, és megélhetésből. Az igazi hűség egy másik személyhez köt. - a hangja is más volt. Számomra úgy hatott, mintha a sajátomat hallanám felvételről, vagy valami hasonló. Közben az is érezhető volt, ahogy a jelenléte, mintha csak a semmiből jelent volna meg az Erőben, és elég komolyan. Közel sem volt olyan zavaró, vagy sötét, mintsem egy urdrarr jelenléte, de közel sem volt ugyan az, amit egy jedi lovag, vagy mester esetében érezhető. Valószínűleg az úgynevezett szürkékhez tartozott. Mégis valami furcsa érzést keltett bennem, de nem a jelenléte, hanem sokkalta inkább a kinézete. Talán a leghelyesebb kifejezés az, hogy tartottam tőle és akaratlanul is Rhys felé közeledtem. Amennyiben a százados esetleg támadni akart volna, úgy ha lőni akart, akkor egyszerűen a fegyvert ugyan úgy elmozdította a nő, mint korábban, ha pedig közelharcot választott volna, akkor egyszerűen az Erő segítségével, telekinetikával tartotta magától távol, anélkül, hogy fájdalmat, vagy sérülést okozna neki.
- Egy urdrarr assasin, ráadásul az egyik kisebb, különösebb csoport tagja. Legalábbis a minták és a vörös szín erre utalnak. Miért fél, ettől a nőtől? - fordult közben felém és az arcán ténylegesen kíváncsiság tükröződött. Amennyiben Rhys továbbra is támadással próbálkozik, vagy akár a droid, úgy távol tartja mindkettőt magától, anélkül, hogy sérülést okozna nekik. Én viszont nem támadok, nem csak azért, mert valószínűleg engem is távol tartana magától, de nem is akarok közelebb kerülni hozzá, ami azt illeti.
- Félni? Sohasem láttam még önt. - szólaltam meg, miután sikerült ismét uralkodnom magam fölött. Se az arc, sem pedig a bőrszín vagy a minta nem volt ismerős a számomra.

Felszerelés:
- Könnyű páncél
Páncélleírás:

Egy kilogramm összsúlyú nagyon zárt és nagyon vékony anyagú. Kényelmes és roppant feszes, ezért különösebb gond nélkül van rá lehetőség, hogy egy második páncélzatot is lehessen rajta viselni.
A ruha az egész testet befedi és védi a fej kivételével. Arra volt tervezve, hogy a használót megvédje a nehéz külső hatásoktól, habár a lézerfegyverek lövéseitől nem képes.
Képes megvédeni a használót minimális radioaktív sugárzástól, vagy káros kémiai hatásoktól az atmoszférában, kibírva 18 órát ilyen körülmények között. Véd extrém nyomástól és hőmérséklettől (-(-30 foktól 100 fokig), ezt beépített kis melegítők és hűtők biztosítják. Képes elviselni a szúrást, hasítást és vágást (hagyományos fegyverekkel szemben).
- 1 kék színű fénykard
- 1 arany-fekete színű fénykard
- Kommlink
- Holoprojektor
- Datapad
- Öv
- Szerszámkészlet
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz.
Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (Jar’Kai alapszinten, Niman alapszinten)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Szabadulás
- Érzékszerv erősítés
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
Szakértelmek:
- Erőhasználat;
- Fénykard használat;
- Földi és légi járművek vezetése;
- Kézművesség és technikai ismeretek;


_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo, Xeth
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir, Aeyaj’gamu
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 248
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 16 Május 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: BB-4 és Aeyaj’gamuIdő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Helyszín: Ruusan, Jedik völgye / vadon
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

- A jellememet nagyban a katonaság és a több éves fronton töltött idő formálta, illetve az, hogy rabszolga voltam évekig – felelte a lánynak. – Akinek hasonló a jelleme az nem civil.
Hanem minimum egy katona, de inkább egy fejvadász, de ezt nem mondta ki hangosan. Ha nem itt vannak a birodalom határán belül, akkor valószínűleg… lehetséges, hogy ő maga is próbálkozott volna, hogy a legjobbat nézze ki a másikból. Itt viszont mindez az életükbe kerülhetett volna és ezt sem magánemberként, sem pedig katonaként nem akarta megkockáztatni. Továbbra sem hitte el a nő egyetlen szavát sem, a válaszai valahogyan túlságosan is kézenfekvőnek tűntek. Évekkel ezelőtt talán még saját maga is elhitte volna ezeket, de most ez nagyon nem volt olyan helyzet, hogy így legyen. Már csak azért sem, mert nagyon sok helyen hibádzott a történet.
- Ebben a páncélban bármiféle rang- és megkülönböztető jelzés nélkül fejvadász is lehetnék – felelte ridegen. – Még a Havoc-nál is rengeteg egyedi megjelenésű katona van, olyanok is, akik jócskán felettem állnak rangban, akiket könnyebb megismerni. Így ez a magyarázat nem áll túl szilárd lábakon.
Olyan sokat nem volt terepen, hogy feltűnő legyen, utoljára a Fekete Napnál volt úgy, egyébként meg a legjelentősebb a Hylarinon volt, ahol még egy urdrarrt is látott, akivel Keth fénykardpárbajt, de ezeket leszámítva jellemzően a narancssárga pilóta ruhában volt, sisakkal a fején, ahol a homlokán levő tetoválás sem látszik. A sanyarú előélet a fájdalomtűrésre ebben a világban teljesen normális volt, így ez akár elfogadható válasz is lehetett volna mindebben. A végén nem tudta eldönteni, hogy a fintor az valós, vagy csak megjátszás, de akár ez is igaz is lehetett. A következőkre kapott válasszal sem volt túlságosan elégedett, már csak amiatt sem, hogy levezette, hogy hányan tudhattak egyáltalán arról, hogy itt vannak. Az a gúnyos, elégedett mosoly pedig, hogy cellában látja és nem szabadon közel sem volt olyan, ami miatt elhitte volna, amit hallott. Az egész beszélgetés ott kezdett más irányba haladni, amikor kimondta, hogy a nő szerinte a Birodalmi hírszerzésnek dolgozik és így közvetve, vagy akár közvetlenül is Xeth-nek. Nagyon nem tetszett Rhys-nek, ahogyan Akmul Aeyaj-ra nézett, ahogyan pedig alakot váltott ösztönösen próbálta lelőni a másikat a kábító lövedékkel, de nem sikerült, mert olyan volt, mintha félrerántották volna a fegyverét. Mindezt megismerte, hogy telekinetika volt, szóval nem csak alakváltó, de még erőhasználó is az illető.
- Holdak anyja! – szakadt ki belőle.
Mégis mi volt ez a nő(?) egyáltalán? Már abban sem volt biztos, hogy nőről van szó, persze tudta, hogy léteznek alakváltók, több ilyen faj is volt, de személyesen egyel sem találkozott még, vagy legalább is nem tudott róla. Karabast; gondolta, amikor Akmul bevallott, hogy dolgozik a birodalmi hírszerzésnek megélhetésből. Gyűlölte Rhys, amikor igaza van, olyankor mindig balul sülnek el a dolgok, többek között a Mule-n is ez volt. De legalább megerősítést kapott arra, hogy tényleg figyeli a birodalmi hírszerzés feltehetőleg Xeth miatt. Karabast! Soha sem akart ilyeneknek a célkeresztjébe kerülni, de már egy ideje, ha hinni lehetett a nyomorult nagyúrnak, akkor már jó tíz éve tudott róla a fickó. De ez a vörös twi’lek alak furcsa volt, pont olyan hangja volt, mint Aeyaj-nak csak mégis valamivel idősebbnek hatott. Lehetett valamilyen rokon. A hűsége azonban valaki másé. Ezt nem akarta elhinni, ahogyan az is eléggé nevetségesnek hatott, hogy megélhetésért dolgozott csak a hírszerzésnek.
- Végre, hogy elkezdett igazat beszélni – mondta. – Vagy legalább valamit, ami hasonlít arra és nem csak teljesen sületlenség az egész… hagyja békén a lányt!
Utalt ezzel Aeyaj-ra, akit igyekezett a saját maga háta mögé behúzni, amikor a lány egyébként is közelebb lépett felé. Noha tudta, hogy lelőni nem igen fogja tudni a másikat, de azért továbbra is megnyugtatónak érezte azt, hogy ráfoghatja a fegyvert. Ösztönös katona dolog volt, hogy így úgy érezhette, hogy ő maga irányít, pedig józan eszével tudta, ha Akmul akarta volna, akkor már halottak lennének. Elég erősen áramlott a nő körül az Erő, amikor előjött abból, hogy elrejtse mindezt.
- Szóval… - kezdte megint. – Mivel tudja, hogy ki vagyok és Xeth sem lepte meg, így eléggé gyanítom, hogy nem azért tudja ki vagyok, amit állít… mit akar a főnöke Keth Tye E’ron jedi lovagtól? És mielőtt visszakérdez nem mondta el Xeth, csak köntörfalazott! De én viszont válaszokat akarok!
A végén már megint nem tudta teljesen megőrizni a hidegvérét és roppant szenvedéllyel, vagy indulattal mondta mindezt, nem igazán lehetett eldönteni, hogy melyik is volt.
- És az egész után mi lesz? – kérdezte még. – Nehezen képzelem, hogy csak úgy elengedne minket innen vissza a Köztársaságba azok után, hogy a főnöke a tanítványaként akar engem látni és itt van egy padawan is…

felszerelés/egyebek:


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1325
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Ruusan

Témanyitás by Werda on Kedd 22 Május 2018, 07:10

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

Kivételesen nagyon örültem annak, hogy Rhys védően viselkedett velem szemben. Valamiért tartottam a nőnek az új alakjától. Egyszerre éreztem nagyon közelinek és nagyon távolinak is, viszont sehogy sem tudtam megragadni azt, hogy miért. Mintha a válasz egyenesen előttem lebegne, csak nem tudnám elérni.
-Nem bántom a lányt. Mindössze van egy olyan apró kis képesség a birtokomban, aminek köszönhetően felvehetem annak a személynek az alakját akitől egy másik személy a legjobban fél. Úgy tűnik, hogy a kis barátnője ettől a nőtől fél, akár tud róla, akár nem. - habár értettem a félelmet, mint szó jelentését, de magát az érzelmet közel sem. Talán ez a távolságtartási vágy és biztonság hiánya lehetett az, amit mások éreznek ilyenkor, vagy nem is tudom. Igazából könnyedén felül kerekedhettem rajta, hiszen nem volt se mély, sem pedig legyőzhetetlen.
- Máskülönben eddig is igazat mondtam, csupán ön nem fogadja el. - ezt már egyenesen Rhysnek mondta egy vállrándítás mellett. Fura volt, mert némiképp a mozgása is hasonlított az enyémhez, kicsit olyan volt, mintha tükörképet láttam volna magamról. Az bizonyos volt, hogy érdeklődni fogok erről a mesteremnél miután hazaértünk.
- Nem a páncélja alapján tudom, hogy ki ön. Nem csak a birodalmi hírszerzésnek dolgoztam, a köztársaságnál is jártam és szerte a galaxisban mindenfelé. Arról pedig fogalmam sincs, hogy ki az a Keth Tye E'ron lovag, arról meg végképp nem, hogy kivel és milyen céljai vannak Xethnek. A nagyúrral nem vagyok puszipajtás. - ismételten úgy éreztem, mintha talán igazat mondana a nő. A legrosszabb pedig az volt, hogy ebben az alakban, amikor így beszélt, akkor még inkább hasonlított rám, mint korábban. Ez pedig csak még zavaróbbá tette az egészet.
- Hát az önök érdekében, még két órát itt tartanám magukat. Nagyjából annyi idő múlva járnak le a járőrözések, akkor meg szabadon eljuthatnak a fővárosig, onnan meg vissza a köztársaságba. Az, hogy Xeth hogyan kezeli a tanítványait és a padawanokat, az nem az én dolgom. - válaszolta a nő, majd újra visszavette a korábbi, emberi alakot, pontosan ugyan olyan könnyedén, mint ahogy korábban arcot váltott. Igazából sohasem láttam alakváltót, ugyanakkor nagyon sokat nem is olvastam vagy hallottam róluk. A biológia annyira nem érdekelt, a technológia sokkalta jobban.
- Ha gondolják akkor szívesen válaszolok addig a kérdéseikre. Azt megkérem, hogy a munkám részleteivel ne faggassanak, azokra érthető okokból, nem adhatok választ. Viszont bármi másra, amire csak módomban áll, válaszolni fogok. - újra kedves mosoly került az arcára és foglalt helyet a sziklán, amin azelőtt ülhetett, mielőtt Rhys elkábította.
- Minden alakváltó képes arra, amire ön? Felvenni annak az alakját, akitől valaki fél? - bukkant ki belőlem a kérdés akaratlanul miután újra uralkodtam a testem felett és már nem voltam annyira feszült, vagyis nem "féltem" tovább.

Felszerelés:
- Könnyű páncél
Páncélleírás:

Egy kilogramm összsúlyú nagyon zárt és nagyon vékony anyagú. Kényelmes és roppant feszes, ezért különösebb gond nélkül van rá lehetőség, hogy egy második páncélzatot is lehessen rajta viselni.
A ruha az egész testet befedi és védi a fej kivételével. Arra volt tervezve, hogy a használót megvédje a nehéz külső hatásoktól, habár a lézerfegyverek lövéseitől nem képes.
Képes megvédeni a használót minimális radioaktív sugárzástól, vagy káros kémiai hatásoktól az atmoszférában, kibírva 18 órát ilyen körülmények között. Véd extrém nyomástól és hőmérséklettől (-(-30 foktól 100 fokig), ezt beépített kis melegítők és hűtők biztosítják. Képes elviselni a szúrást, hasítást és vágást (hagyományos fegyverekkel szemben).
- 1 kék színű fénykard
- 1 arany-fekete színű fénykard
- Kommlink
- Holoprojektor
- Datapad
- Öv
- Szerszámkészlet
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz.
Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (Jar’Kai alapszinten, Niman alapszinten)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Szabadulás
- Érzékszerv erősítés
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
Szakértelmek:
- Erőhasználat;
- Fénykard használat;
- Földi és légi járművek vezetése;
- Kézművesség és technikai ismeretek;


_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo, Xeth
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir, Aeyaj’gamu
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 248
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ruusan

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 23 Május 2018, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Xeth nagyúr nyomában
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron százados
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok a speciális erőknél (Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: BB-4 és Aeyaj’gamuIdő: Ismeretlen idő, 99.3 MU
Helyszín: Ruusan, Jedik völgye / vadon
Cél / Feladat: Kijutni élve a bolygóról Köztársasági űrbe
Szövetségesek: Aeyaj’gamu, BB-4 aka Picúr
Ellenségek: Birodalmiak
kép:

Rhys dühösen nézett Akum irányába, úgy tűnt, hogy eléggé más elképzeléseik vannak arról, hogy mi a bántás valaki irányába. bár végül is nézőpont kérdése volt, hogy az-e és ezt most még sokkal durvábbnak is fel lehetett fogni.
- Igaza van, nem bántja, kínozza! – vicsorgott dühösen.
Annak fényében tényleg ez volt a helyes szó, amit a férfi mondott, hogy feltudja venni azoknak az alakját, akiktől más fél. Néhány pillanatra még önmagában is felmerült, hogy kitől félhet. Igazából nem tudta volna megmondani, nem volt konkrét személy, akitől tartott volna, inkább kötődések voltak. Mint Xeth esetében is, ő maga nem félt a férfitól, ami már önmagában is őrültség volt, ellenben attól igen, hogy mit tehet a Keth-el. Azok után, amin nemrég keresztülment Rhys nem csodálkozhatott senki, hogy teljesen bizalmatlan mások irányába. A legjobb tudomása szerint „csak” a sötét tanács negyede „vadászott” rá, nem beszélve a császár kezeiről. Amiről fogalma sem volt egyébként, hogy micsodák.
- Majd ha ad okot arra, hogy higgyek magának, akkor megfontolás tárgyává teszem. De az utóbbi hónapok dolgai után, ha tenne valamit és szavakkal megerősíteni sem hinném el!
Nem mintha egy birodalminak bármikor elhinne bármit, de az egy másik dolog. Most túlságosan is össze volt zavarodva és a bizalmatlanság, mindenkinek távoltartása volt a legjobb dolog, amit meg tudott tenni. Csak így érezte magát biztonságban még akkor is, ha rémesen elveszettnek érezte magát. A következő szavainál akaratlanul is felnevetetett, a nő nemrég állította, hogy a különleges külseje miatt tudta azt, hogy Rhys kicsoda és micsoda, mert nem nehéz ezt megjegyezni. Ironikus módon a viszont nem tudja azt, hogy kicsoda az a Jedi, aki legalább olyan különleges külsővel van megáldva, mint a nő. Noha tény, hogy a vörös haja is különlegesebb, de Keth-el már csak a tetoválásaikkal is igencsak hasonlóak voltak.
- Úgy már ismerősebb, hogy a Havoc Squad jedi tábornoka közel tíz éven keresztül? – kérdezte vissza gúnyosan. – Fekete haj, acélkék szemek, lila tetovált xesh szimbólummal az arcon. Ha az én megjelenésem olyan különleges, akkor az övé is legalább annyira.
Azt nem tette hozzá, hogy a férfi karjain és a hátán is van ugyanaz a szimbólum, azt, hogy a hátat honnan tudja nehéz lett volna kimagyarázni. Ahogyan a nő mondta, hogy nagyjából két órát kell még itt lenniük akkor engedte csak le Rhys a fegyvert, bár még mindig szemmel tartotta a másikat. Végül ő maga is igyekezett leülni, lehetőleg egy fának, vagy kőnek nekidőlni. Ételt továbbra sem akart elvenni, inkább csak csendben ült, arra sem reagált, hogyha van kérdésük, akkor a nő felel. BB-4 gurult oda hozzá és nézett fel rá.
- BLEEP, WRRRRRRRR, BEEP, WOORP? (Tudod már hol van Keth gazda?) – csipogta.
A nő bánatosan mosolyodott el és csóválta meg a fejét.
- Nem, még mindig nem, de megfogom találni – válaszolta halkan.
- BEEP,  BEEP, WOORP? (Xeth bántott?) – kérdezte.
- Igen, de nem fizikailag… az jobb lett volna.
- BLEEP! – mondta bánatosan.
Csöndben bámult maga elé és nézte a pattogó tüzet, arra azért figyelt, hogy mit mond Aeyaj kérdésére a másik nő.
- Kik, vagy micsodák a „császár kezei”? – bukott ki belőle a kérdés.
Szerette volna tudni, hogy mivel is áll szemben még a három tanácstagon felül…

felszerelés/egyebek:


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1325
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Ruusan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.