Hala

Go down

Hala

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 25 Ápr. 2018, 10:29

Cithe főadmirális hajója és a Birodalomi Flotta zászlóshajója. Egyike a 13 db szuper csillagrombolónak (a másik 12 a Sötét Tanács tagjainak tulajdona), amik 19 km hosszúak. A hajó paraméterei megegyeznek az itt leírtakkal.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1325
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Hala

Témanyitás by Kirageen Disra on Vas. 20 Május 2018, 13:15

[Előzmény: Kaylyn és Kirageen Lakása (Dormund Kaas) ]

  Kíváncsi lettem volna arra, hogy Kaylyn hogyan ébredt ezen a reggelen. Aki azt mondja merni rólam, hogy én egy "reggeli személy" vagyok, hát azt a Legfelsőbb Bíróságra utaltatom szemenszedett hazugság miatt. Még fél percig hevertem az ágyban, próbálva ököllel kinyomogatni a szemeimből az álmosságot, aminek csak annyi következménye lett, hogy fájós testrészeim listájára most már a látószerveimet is felírhattam. Még fél perc ment el csipa vadászattal, meg félkómás kutakodással az éjjeli szekrényemen hagyott iszonyat erős kávé után. Mynar se volt éppenséggel nagy segítségemre, hisz legalább két percig ásítozott, ami nagyon ragadós volt, úgy hogy egy szép duettet műveltünk le. De ettől eltekintve tényleg minden rendben ment...eltekintve attól, hogy egy ideig a nadrágomat akartam a fejemre húzni, aztán rájöttem, hogy talán egy póló sokkal jobb választás lett volna. Azon már nem is csodálkoztam, hogy a zoknikat kifordítva aggattam magamra, és csak a bakancs felvétele után javítottam ki a tévedéseimet. Utálok ébresztőre kelni kora reggel...vagy is hát, hajnalban. Rohadjon meg mindenki, aki kitalálta a reggeli kelést. Ideális esetben délben feltápászkodnék, meginnék két üveg likőrt, és már is vidámabb lennék.
  Miközben Kay készülődött, igyekeztem őt nem nagyon zavarni. A protokoll droid összedobott valami reggelit, ami iszonyatosan undorító volt és csak nekem kedveskedett vele, Kay-nek valami mást csinált. Eh...hát már semmi se működik jól ezen az átkozott helyen? Öt percig hajkúrásztam Mynar-t, aki az őrizetlenül hagyott adrenalin kapszulákból kapott be kettőt és most úgy rohangált a lakásban, mint egy megkergült rancor és mynock keveréke. Mire sikerült leszedálnom valamivel, sikerrel felkeltem én is és azon nyomban valami hordozható ketrecbe vágtam őt bele, hogy nyugodtan el tudjam szállítani. Mindezek után már csak a felszerelések magamra aggatása volt vissza, az utazó táskát a vállamra dobtam, aztán már mentünk is a siklóhoz - legalábbis én azt választottam - és némi dzsungeles terepen átvágva már a kikötőnél voltunk.

  Az igazat megvallva valahogy az a rész nekem kiesett, hogy miképp is találtuk meg a legújabb cimborámat, valami Diggz századost. Nem nagyon kedvelte az én kis drágaságomat, de legalább Kay macskájára is fújtatott és a fejét csóválta. Éreztem, hogy már is jobban megkedveltem a rusnya kis dögöt, a századost meg már kevésbé.

- Nyuugi kicsikém, a százados nem akart semmi rosszat sem.
  Nyugtattam le a fújtató kutyaszerűséget, miközben a siklóban ülve hallgathattuk a százados tüsszentés szonátáját. Igyekeztem elrejteni a vigyoromat, bár nem nagy sikerrel, így inkább az út hátra lévő részében határozottan és feltűnően máshova nézegettem, igyekezve felmérni a terepet. A bolygó körül hajók egész sora várakozott, amelyek elegek lettek volna egy masszív offenzíva kivitelezéséhez. Na meg persze civil és kereskedő hajók, de azok nem nagyon tudtak érdekelni. A technológia nagyban emlékeztetett a mi világunkéra, döbbentem rá ismételten, és ettől egy pillanatra majdnem otthon is éreztem magam - de csak majdnem. Aztán amikor a bolygót megkerülve megláttuk a hatalmas szuper csillagrombolót, az állam is leesett.
- Még hogy nem a méret a lényeg...
  Dünnyögtem az orrom alatt a masszív konstrukció láttán. Ebbe a kis apróságba annyi tűzerőt pakoltak, hogy lazán kiírthatott volna egy egész szektort. Mindig is érdekelt, hogy amikor még a Birodalomnak - a miénknek - száz számra álltak rendelkezésre Csillagrombolók és az Executor - na meg még pár szuper csillagromboló - hogyan voltak képesek a mocskos Lázadók győzni. Bolygóról bolygóra kellett volna kiírtani az összes rendszert, ami szimpatizált velük, és hagyni a picsába a Halálcsillagokat. De senki se kérdezte ki a véleményemet és mindenki láthatja az eredményét.

  A landolás simán ment és végre a rohadt nagy hangárban találhattuk magunkat, ami tele volt pakolva hadi felszerelésekkel, szárazföldi támogató egységekkel, vadászokkal és siklókkal. Észre se vettem, hogy menet közben a kísérőink csak úgy elpárologtak s már csak Kay és az állatok voltak velünk. Egészen addig, míg valaki meg nem szólalt és magára nem vonta a figyelmemet. Ahogy megláttam a rangjelzését, rögtön haptákba is vágtam magam és vártam a "Pihenj!" parancsra. Fenébe a hülye beidegződésekbe. Mocskos katonaság...

- Kirageen Disra hadnagy szolgálatra jelentkezik. Természetesen készen állunk, D'jek ezredes.
~ Legalábbis én mindenképp. Lehet, hogy Kay még elugrik egy kis manikűrözésre, meg az Úrnős bőrszerkóját felvenni. Hmm...lehet, hogy el kellett volna fogadnia azt az ajánlatot. Vajon az itteni cirkuszi mutatványosoknak milyen felszerelése lehet? Remélhetőleg valami mély dekoltázs, feszülős bőrnadrág és....KIRA, MI A FRANC?!~
  Hát igen na, a figyelmem néha még mindig elkalandozott.


Felszerelések:

[/color]

 • E-5s mesterlövész puska vállra akasztva
 • 2 db. EC-17 könnyű pisztoly oldaltáskákban
 • Vibro kés csizma s zárába csúsztatva
 • Közepes harci páncél

  • Mozgásérzékelő szenzor
  • Mozgásérzékelő indikátor
  • Oxigén szenzor
  • Oxigén minőség kijelző
  • Hőmérő
  • Beépített pisztoly
  • Beépített huzalpuska
  • Háti rakéta
  • Elsősegély kiegészítés
  • Közepes energiapajzs


 • 1 db. villanógránát
avatar
Kirageen Disra
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 24
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Oct. 28.
Age : 26
Tartózkodási hely : ahova beosztják

Karakteradatok
Főkarakter: Kirageen Disra
Főkari/multi: Főkarakter

chrisitantoth911021

Vissza az elejére Go down

Re: Hala

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 21 Május 2018, 00:00Az új munkahely

Dokkok, Hala


Résztvevők: Kaylyn Ashanté Rix és Kirageen Disra hadnagy
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új munka
Kaylyn Ashanté Rix
Pellaeon fan, Birodalmi elitosztag parancsnok, elitkatona, erőhasználó fejvadász, szürke jediJátékostárs(ak) neve: Kirageen Disra / Balfasz Hadnagy és Cithe főadmirális


Idő: 09:05, GSI, 78.3 MU, 2. nap
Helyszín: Hala, Dokkok
Cél / Feladat: Reggel jelentkezni az űrkikötőben
Szövetségesek: Kirageen Disra
Ellenségek: -
kép:

//Előzmény: Kaylyn és Kirageen lakása//

Ha valamit nagyon rühellek az a kora reggeli kelés a katonaságnál. Csak még öt percet, csak öt perccel tovább aludni, mint hajnali négy. De legalább a hideg vizes zuhany segít rajta és utána már ébren is voltam. A pakolással nem kellett fáradnom, már készen voltam vele előző napról. A reggel legnehezebb része az volt, hogy belegyömöszöljem Nyaut a szállítódobozába. De amint megvolt a reggeli és ezek után már indulhattunk is. Szerencsére végigaludta az utat, csak akkor kelt fel és lett igencsak morcos, amikor megérkeztünk a siklóhoz és kiderült, hogy a százados allergiás az állatszőrre és végigtüsszögte az utat. Nem elég nekem, hogy alapesetben végig Kirageent hallgatom, de most még ez is. Inkább lőjenek agyon máris sokkalta jobban járok. Ahogyan kiértünk a bolygóról ismét a megszokott flotta látszott, ami itt volt már akkor is, amikor megérkeztünk. Ez igazából kényelmes volt, hogy szinte, vagy éppen pontosan úgy néztek ki ezek, mint a sajátjaink otthon. Így legalább nem kellett mindent előröl tanulni, hanem csak egy-két apróságot. Én is hasonlóképpen reagáltam, mint Kirageen, amikor megláttam a szupecsillagrombolót. Odahaza az Executor-t is csak holoneten és holofelvételen láttam, de ez a hajó. Wow! Ahogyan olvastam tizenhárom ilyennel rendelkezett a Birodalom. Minden Sötét Tanácstagnak volt egy és még Cithe-nek a tizenharmadik.
- Wow! – mondtam halkan az orrom elé.
Mindig is akartam egy ekkora hajón lenni, legalább körbejárni, végre teljesül ez az álmom. Több, mint háromszázezren szolgálnak egy ilyen hajón. Hirtelen roppant izgatott lettem, mint amikor egy gyerek megkapja a legnagyobb álmát, vagy olyan, mint amikor otthon csatlakoztam a Birodalomhoz. A landolás után olyasmi történt meg velem, ami nem sűrűn szokott, kissé elveszettnek éreztem magam a hatalmas hangárban és fogalmam sem volt róla, hogy merre kellene menni, vagy mit kéne tenni. Végül is egy ezredes személyében érkezett meg a felmentő-sereg.
- Asszonyom! – köszöntöttem tisztelgéssel. – Készen állok.
Legalább egyből bevetés ennél nincs is jobb.

~ Mesélői ~
Lirri D’jek ezredes bólintott is arra, hogy mind a ketten benne vannak a küldetésben, magukhoz intett két rohamosztagost és utasította őket, hogy vigyék a páros szállására őket, majd még elmondta a párosnak, hogy bármelyik terminálról lekérhetik azt, hogy hol van a két szoba és az eljutás is ott lesz.
- Akkor máris a feladatra térnék – váltott témát igencsak gyorsan. – Az aktájuk szerint mind a ketten dolgoztak már a Chiss Fennhatóság területén és chissekkel is együtt. Így viszonylag otthonos közegben fognak mozogni. A chissek évezredek óta a Birodalom szövetségesei, ezt mind a tizennégy uralkodói családjuk, házuk elismeri, de mindig vannak elégedetlenkedők. Ez igaz éppen Lico házra, akik szövetségeseket gyűjtenek, mindezt nem engedhetjük meg. Három nap múlva Eriadu-n a birodalmi kormányzói palotában egy bál lesz, ahol ők is megjelennének és beszédet tartanának. Nem érkezhetnek meg. A célszemélyek a házat vezető házaspár, Dlur'apuse'lico és Kozu'saika'lico. Bővebb tájékoztatást a chiss szövetségeseinktől kapnak, amint megérkeznek Eriadu-ra. Kövessenek.
Nem is kellett olyan sokat haladni, néhány vadászgépet és szállítóhajót kellett megkerülni, mögötte utazásra felkészítve két hajó várakozott. Az egyik egy TIE vadász az, amit Kirageen otthon használt, a másik Kaylyn Aing tii vadászgépe.
- A főadmirális ajándéka önöknek – mondta. – Azt üzente, hogy pár kilométerrel az önök felszedési helyétől találták meg őket. hozzátette, hogy érteni fogják, hogy mire vonatkozik mindez.


felszerelés/egyebek:


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1325
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Hala

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.