Echo bázis

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 15 Május 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk,


DT-B3N / Ben Serrano és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. május 19. (szombat)Helyi Idő: 09:50 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw | Aric Ouren
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

A csapat még marakodott egy sort, aztán ha a többieknek nem volt kifogása, akkor Ben lehívta a pilótát a tetőről előrelátóan, hogyha sürgősen távozni kell, akkor nem biztos, hogy feljutnak a tetőre, így jobb ha itt van. Ha beleegyeztek, akkor alig fél percen belül meg is érkezett a pilóta és a hangár bejárata előtt le is tette a gépet, hogy ott várakozzon a többiekre.
El is tudtak indulni a gyengélkedő irányába, bármelyik folyosót is választották eljutottak oda a megbeszélt felállás szerint. Ahogyan az ajtó kinyílt már egyből látszott, hogy valami nagyon, de nagyon nincs rendben itt. A gyengélkedő és a laborok teljes egésze szét volt verve, az orvosi műszerek, droidok, még a bacta-tartályokat is bezúzták. Ha mindez nem lett volna elég, akkor több tartálynak a belseje is véres volt, a falak, a padló is vérben ázott. Több helyen leszakadt végtagok voltak láthatóak több különböző fajból, a falakon a véren kívül lövésnyomok is látszottak, a talajon pár helyen vibropenge által felsértett talajrész is látszott. Egyértelműen valamilyen mészárlás volt itt, a dolgok pedig elég frissnek voltak mondhatóak, maximum két naposnak, annál semmi esetre sem régebbiek. Azonban az itt található vérmennyiség legalább egy tucat személytől származott.
Azonban volt egy jobb kérdés, hova tűntek a holtak? Ugyanis a földön semmi nyoma sem volt annak, hogy bárki elhúzta, vagy elvitte volna őket innen. Az egész nézelődést továbbra is kellemetlenné tette, hogy a fények itt is villóztak, vagy éppen teljesen sötét foltok is voltak, hála annak, hogy az itteni fényforrások egy része is tönkre volt menve, jelentős részük sugárfegyver tüzétől.statisztika:
Körök száma: 5. kör / eltelt körök száma: 4
Riku Blackclaw: 4 reag
Aric Ouren: 2 reag
Siqsa Povoxa: 4 reag
Chuhk G'vaamnohrk: 4 reag
DT-B3N / Ben Serrano: 4 reag
Darcol Randarn / Ballista: 2 reag

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1325
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Jelly on Szer. 16 Május 2018, 19:44

Az akciót csöndben járta végig. Arra ment, amerre a többiek, és a kitörő marakodásból is kimaradt. Csupán nyilvánvaló ellenérzéssel figyelte a birodalmiaknak dolgozókat és a kíséretükben érkezett halálosztagosokat.
Magában arra gondolt, hogy meddig bírnák egymás ellen fénykardpárbajban. Persze mikor kiderül, hogy a pilóta talán nem jön el, és ezen a bázison ragadtak, akkor az gondot jelenthet. Hatalmas gondot.
~Mit nem adnék, hogy ha nálam lenne a fénykardom ~ gondolja fancsali ábrázattal és aztán magában elkezdi ismételgetni a jedi kódex sorait. A lány hirtelen megkérdezi, hogy neki nincs e rossz előérzete.
- Félsz? - kérdezte. - Figyelj, majd akkor rancorntól, mikor az már a csontjainkról szopogatja le a húst, világos?
És rámosolyog a macskaforma, újdonsült barátjára. A gyengélkedőre undorral az arcán nézz körül.
- Beszabadult ide valami ragadozó? - morogta. - Vagy kiszabadult egy mintapéldány?
~Esetleg a mocskos sithek valami kísérlete? Ó, az nem lehet, hisz azok soha nem sülnek el rosszul~
Közben lopva lehunyja a szemét és próbál a közelben idegenre utaló gondolatokat vagy érzéseket felfedezni, remélve, hogy a velük tartó sithek ezt nem érzékelik.

Felszereléslista:

Könnyű páncél
Lézerpisztoly
Vibrotőr
Komlink
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Michael Nikostratos on Csüt. 17 Május 2018, 15:17

1. szint
Előtörténet | Hajó (még nincs)  | Adatlap

Felszerelés:

* komlink
* holoprojector
* DataPad  
* dt páncél
* dt fegyver
* scramble key

Egy kaland: a közös munka
Játékostárs(ak) neve: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa úrnő, Chuck G'vaamnorhrk, Darcol Randarn / Ballista
A kis közjáték végeztével végre elindultunk, miután a pilóta is elfoglalta a helyét a hangárban. Úgy tűnt a gyengélkedővel, mint cél nem akadt, aki ellenkezne, ennek örömére célba is vettük. Ahogy beértünk egyből jó döntésnek éreztem, hogy végig a legrosszabbra készültem.
- Mostantól mindenki csendben van, ha nagyon fontos halkan beszéljünk. - mondtam a csoportnak fojtott hangon, miközben körülnéztem a helyen, és a komlinkemhez nyúltam, ellenőriztem hogy van-e kapcsolatunk a küldetést adó sith nővel, aki folyamatos jelentést kért a helyzetről. Ha van, akkor meg is teszem az első jelentést.
- Úrnő, itt DT-B3N, a gyengélkedőn dulakodás és gyilkosság nyomait találtuk, a tartályok és a műszerek is szétverve, minden csupa vér, nem tűnik pár naposnál többnek. A falakon lövés nyomok, holttesteket nem látok, csak leszakadt végtagokat, maradványokat. Kéri, hogy mintát vegyünk kivizsgálásra, vagy haladjunk tovább? - igyekszem rövidre fogni, aztán a parancsnak megfelelően cselekedni. Ha nem érem el a bázist, akkor a pilótán keresztül próbálok jelentést tenni, a hajónak jobb a kommunikációs felszereltsége mint nekem. Ez esetben viszont mindenképp keresek néhány épen maradt üvegcsét, hogy vérmintát vegyek, és elteszem ezeket az egyik zsebembe, lehetőleg úgy, hogy véletlenül se koccanjanak össze, adjanak hangot mozgás közben.
- Nem tudom maguk hogy vannak vele, de én szeretném látni a kamera felvételeket, hogy mi történt itt, úgyhogy továbbra is a központi irányító felé tartanék. Mostantól mindenki legyen harckészültségben, bármi is tette ezt, valószínűleg még itt van.  - néztem a társaimra, és ha nincs ellenkezés - a haza akarok menni, nem tetszik ez nekem, stb nem tartozik ebbe a kategóriába -, illetve indulásra kész a csapat, akkor kiadom a parancsot a továbbhaladásra._________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Michael Nikostratos
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 959
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Werda on Pént. 18 Május 2018, 05:38

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Végül a csapat felállítása ugyan az maradt, amit az őrmester mondott, annyi különbséggel, hogy az őrmester megengedte a köztársasági lánynak, hogy mögötte, vagy esetleg mellette haladjon. Odalent nem voltak túl jók a viszonyok. Minden teljesen üres volt és az energiaellátás sem bizonyult éppenséggel megfelelőnek. Volt egy rossz érzés, emlékfoszlány a tudatom méylén, de msot igyekeztem ezzel nem törődni és nem összehozni a jelenlegi helyzettel.
- Katonai kérdésekben az ön döntése a helytálló, őrmester. - válaszoltam a férfinek, mikor felhozta, hogy ki szeretné nyitni a hangárajtót és lehívni a pilótát gépestől. Igaz, hogy ha bármi ellenséges van itt, annak így a pilóta és a gép is könnyű préda lehet, de egy esetleges visszavonuló esetén, vagy ha gyorsan ki kell jutni, akkor nekünk is gyorsabb lehet így, ezért is nem ellenkeztem a dologgal szemben. Az elsődleges célunkkal pedig még annyira sem kívántam vitába szállni, így végül a csapat a gyengélkedő irányába vette az utat.
A gyengélkedő láttán egy nagyon rövid időre undor ült ki az arcomra. Nem a vér látványa miatt, sokkal inkább a korábbi rossz érzés, emlék most egész intenzíven ugrott elő és némiképp úgy éreztem, mintha újra azt élném át. Viszont elhessegettem a dolgot, hiszen a páncélom szenzorai tudtommal jelezték volna, ha változás áll be a levegőben. Legalábbis remélem, hogy jelezte volna és nem kell megint azt az agymenést átélni.
- Hacsak nem ismer olyan ragadozót, ami vibropengét vagy lőfegyvert képes használni és eltüntetni a halottakat, akkor kétlem. - jegyzem meg a kalóz szavaira félvárról, közben igyekszem végignézni a helyiségen. Az esetleges sötét helyek számomra különben sem jelenthetnek gondot, hiszen gyenge fényben is általában elég jól szoktam látni, és ez több, mint gyenge fény. Ugyanakkor ha lehetséges, és az őrmester sem ellenkezik, akkor az orvosi droidhoz lépek annak érdekében, hogy megnézzem mennyire károsodott és valamilyen információt le lehetne-e a memóriájából tölteni. Az is adhat támpontot arra, ami itt történt. A holtestek hiánya mindenképp zavaró tény.
- Egyetértek. - szólaltam fel a halálosztagos továbbhaladási javaslatára és a fénykardom markolatát, tonfaként használva, leakasztottam az övemről és készenlétben tartottam, hogyha szükséges, azonnal aktiválni tudjam és védekezni vele. Ugyanakkor az Erőbe is igyekeztem kinyúlni annak érdekében, hogy hátha meg tudom érezni, hogy valamiféle élőlény van-e a közelben, valamint az érzékszerveimet is megpróbáltam egyúttal élesíteni, hogyha bármilyen különösebb, vagy érdekesebb hang, vagy szag van, esetleg olyasmi, amit szemmel azelőtt nem vettem észre, akkor észlelhessem. Az is csak több információt jelenthet.
Felszerelés:
- Vibrovívótőr (Vibrorapier)
- Könnyű harci páncél
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek)
- Becsületőr köpeny
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés), mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Energia Diszperziós Rendszer - [Páncél modifikáció. A páncélba ágyazott fém vezetékeknek köszönhetően az elektromosságot elvezeti és földeli a páncélzat tulajdonosát. Ennek köszönhetően az elektromosság alapú támadások hatófoka gyengül. A használót védi a gyengébb elektromosságtól és a bénító fokozatoktól/fegyverektől, habár a sugárfegyverek lövéseit nem tudja teljesen elvezetni.]
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Öv
- 7 x Méreg
Mérgek:

Folyékony halmazállapotúak, a szervezetbe kell jussanak a hatás kifejtéséhez. (Ha csak bőrrel érintkezik nem fejti ki a hatását.) Szállításuk fiolában történik, kis mennyiségben.A szervezetbe jutástól számított 2-3. körben kezdik el kifejteni a hatásukat és 3-4. körig tart.
- 1. méreg: Tájékozódási zavart okoz. Sárga színű.
- 2. méreg: Izomgörcsöt okoz. Sötétzöld színű.
- 3. méreg: Vad hangulatingadozást okoz. Sötétvörös színű.
- 4. méreg: Fáradtságot és letargiát okoz, majd zsibbadást, izomfájdalmat, végül teljes paralízist. Világoskék színű.
- 5. méreg: Hallucinációt okoz, csak a hallásra hat. Barna színű.
- 6. méreg: Rövid távú emlékvesztést okoz, és gátolja a racionális gondolkodást. Fehér színű.
- 7. méreg: Növeli a fizikai erőt és kitartást, viszont minden esetben halálos kimenetelű rövid időn belül. Fekete színű. (átlagos személy számára halálos, szóval jk-nak, vagy neves npc-nak max eszmélet vesztét, vagy állóképességtől függően azt sem okoz, de egy sima katonát, embert/idegent stb simán megölhet)
- 7 x Ellenméreg
- Sokkoló ostor
- Guard Shoto fénykard
Fénykard módosítások:

- Szabványos, vörös színű fénykardkristály
- Szabványos, 90-100 cm-es penge hossz
- Vízálló bevonat (ezáltal a fénykard nem sül ki vízalatti használat esetén sem)
- Közepes energiapajzs  (bal alkaron)
- Datapad
- Holoprojector
- Kommlink
Misztikum jártasságok:
- Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont
- Ráolvasás - 2. szint /2. pont (80%)
- Méregtelenítés - 2.szint /1. pont (80%)
Szakértelmek:
- Sith padawan képzés
- Alkímiai ismeretek
- Ősi urdrarr nyelv ismerete
Faji képességek:
- Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.


_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo, Xeth
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir, Aeyaj’gamu
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 248
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Ervin Bludheim on Pént. 18 Május 2018, 18:27

Nos, úgy tűnik, hogy nem tetszett senkinek sem az ötletem. Még az egyik köztársasági fogoly sem értett velem egyet, úgy hogy inkább hagytam a továvvi vitatkozást. Ha a sith hátba szúrja, akkor legalább elmondhatom majd, hogy megpróbáltam. Ha mást nem legalább a sith nőnek adtam egy két örömteli percet. Mindegyik birodalmi szereti ha okosabbnak tűnhet másoknál. Lemegyünk a hangárba, ahol a halálosztagos megpróbálja biztosítani a kiutat. Bent úgy tűnik szakadozik az áram, ami mindig jó előjel. Kicsit a drogos hallucinációban látott bázisra emlékeztett, ami nem jó előjel. Miker elérünk a gyengélkedőbe, szinte biztossá válik, hogy itt bizony valami vagy valaki betört. Arra emlékeztet, mint egy tábor, ami valamilyen primitív őslakó támadás áldozata lett. Az egyetlen ami ezt kizárja az a lövedék nyomok a falban. Gyorsan végigfutok a páncélom összes szenzorán, hátha találok valamit. Nem igazán tudom, hogy a nyomozást merre máshol lehetne kezdeni, hiszen még holtestek sem voltak sehol. Ez utóbbi volt, ami igazán aggasztott. Nem tudom miért ne hagyná bárki itt a holtesteket.

Felszerelés:
Felszerelés:
-  
Nehéz harci páncél:

                    Szenzorok:
                            Mozgásérzékelő: 500 kredit
                            Oxigén szenzor: 500 kredit  +200 mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
                            Vizor kijelzők:
                            - Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 kredit
                            - Oxigén minőség kijelzése 50 kredit
                            - Hőmérő 50 kredit
                            - Radar 50 kredit
                            - Hőérzékelő
                    Fegyverek:                              
                            - Háti rakéta: 2 pont
                            - Pisztoly: 500 kredit
                            - Közepes lézerfegyver: 2 pont (egyes lövés, félautomata, rövid sorozat és sorozat tüzelési móddal)
                            - Lángszóró: 900 kredit
                            - Huzalpuska: 250 kredit
                            - 3 x Elsősegély kiegészítés: 800 kredit, újra töltés költsége változó
- Mesterlövészpuska 1500 kredit
- Vibrokés 250 kredit
- Közepes lézerfegyver: 750 kredit ("sörétes" szórás és "slug" móddal)
- Kábító pisztoly: 300 kredit
- 2 x füst gránát: 100 kredit
- 2 x thermogránát: 100 kredit

Járművek:
- Top minőségű speeder nehéz fegyverekkel: 11500 kredit (új)
- Két személyes átlagos vadászgép: 5,5 pont (új)
avatar
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow on Pént. 18 Május 2018, 20:46

Riku Blackclaw

Tüskére pillantok, mikor kérdésemre kérdéssel válasz elsőre.
- Nem, csak rossz érzésem van – felelek, majd kérdőn nézek az utána jövő kérdésére.
Ezután csak haladok a halálosztagos mellett teljes nyugalommal csendesen, figyelve a helyet, amerre megyünk, majd a gyengélkedőhöz érve nem épp a legjobb látvány fogad minket. Csupán bólintok a katona szavaira, és még jobban hegyezem a füleimet zajok után, miközben a helyet és a nyomokat nézegetem, de nem megyek nagyon közelebb. Jobb kezem lassan rácsúszik a kard markolatára, de még nem húzom elő, miközben végig nézek a többieken, főleg mikor arról esik szó, hogy tovább kéne indulnunk az irányítóba.
- Reméljük az jobb állapotban lesz, mint a gyengélkedő – szólalok meg halkan, nyugodtan, miközben az említett hely felé indulok, ha a halálosztagos is megindul arra, hiszen arról volt szó, hogy mellette, vagy mögötte mehetek. Azért a kardom markolatán tartom a mancsom, ha esetleg szükség lenne rá, bár lehet itt inkább pusztakezes harc kéne, mint fegyveres, hogy ne tegyünk sok kárt a helyben. Azonban egyenlőre azt kell megtudni, hogy van e ott valami, és milyen állapotban van a másik helység, főleg, a gyengélkedőben uralkodó állapotok után.
Közben azért figyelek a legapróbb kis idegen neszre is, hogy van e valami az Erő segítségét is igénybe véve, annak érdekében, hogy meghaljak morgást, karom kopogást, vagy valami oda nem illő zajt, amire jobb lesz odafigyelni.


”Felszerelés”:

Komlink
Könnyűpáncél
Vibrokard 1db
Sugárpisztoly 1db

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 412
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 19 Május 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk,


DT-B3N / Ben Serrano és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. május 23. (szerda)Helyi Idő: 09:55 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw | Aric Ouren
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Ben próbálta a komlinket, de 100km-n kívül voltak a fővároshoz képest, így mindenképpen a nagy hatótávú kommunikációra volt szükség. Az viszont nem működött, ehhez először majd ki kell szólnia a pilótának, hogy a csapatszállítón keresztül lehessen nagyobb hatótávban üzenni. Mindezt meg is tette, a pilótától pedig kapta is a választ.
- Kell pár perc, hogy átkalibráljam a vevőket, alapvetően a bázisét használta volna a hajó is, de az nem működik – mondta. – Kérek tíz percet és meglesz.
Ben sajnos nem talált már itt semmit, amivel mintát tudott volna venni, minden szét volt törve, de szerencsére elég nagy volt itt minden, hogy ne menjen tönkre addig, amíg találnak valamit és utána abba rakják a mintákat. Közben Siqsa nekilátott megnézni a droidot, szegény párát nagyon helybenhagyták, nem csak félbe volt vágva, de még bele is lőttek a memóriaegysége sérült. Azt nem lehetett megmondani, hogy helyre lehet-e állítani, vagy sem, de talán már az is pozitívum, hogy kiszedhető belőle. A javaslat után Siqsa kinyúlt az erőbe, de semmit sem tapasztalt, észlelt magukon kívül. Ami a szagokat illette pedig fémes, alvadt vér szag volt csupán.
Ballista páncélja sem talál semmilyen több információt itt.
Azonban abban nagyjából mindenki egyetértett, hogy meg akarnák nézni a felvételeket, hogy mi is történt itt valójában, így indultak is tovább, a gyengélkedő harmadik részét érték elsőként, ahol ugyanolyan állapotok fogadták a csapatot, mint a másikban. Innen kiérve a folyosóra értek, ahol hamarosan elágazáshoz. Innen lehetett a bázis belseje felé haladni, ha lekanyarodnak, ha pedig egyenesen mennek tovább, akkor egy raktárszerűségbe jutnak. A folyosó is véres volt, de itt már jócskán kevesebb volt belőle, főleg olyan, mintha nagyon vérző testet húzott volna valaki. A leágazásnál nem nagyon tudott egyelőre a csapat tovább haladni, mert egy varactyl teteme volt keresztben az úton. Innen távolról, félig sötétben annyi látszott, hogy valami, vagy valamik nagyon széttépték szegény állatott. Több helyen a csontjai is kilátszottak és a belei is javarészt hiányoztak már…statisztika:
Körök száma: 6. kör / eltelt körök száma: 5
Riku Blackclaw: 5 reag
Aric Ouren: 3 reag
Siqsa Povoxa: 5 reag
Chuhk G'vaamnohrk: 4 reag
DT-B3N / Ben Serrano: 5 reag
Darcol Randarn / Ballista: 3 reag

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1325
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Michael Nikostratos on Kedd 22 Május 2018, 17:35

1. szint
Előtörténet | Hajó (még nincs)  | Adatlap

Felszerelés:

* komlink
* holoprojector
* DataPad  
* dt páncél
* dt fegyver
* scramble key

Egy kaland: a közös munka
Játékostárs(ak) neve: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa úrnő, Chuck G'vaamnorhrk, Darcol Randarn / Ballista
Nem tudtam innen elérni a bázist, de úgy tűnt, hogy a pilótának is kell egy kis idő, hogy megtegye amit kértem.
- Rendben, de kérem siessen. Szeretném, ha minél előbb összeköttetésben állnánk a központtal. - válaszoltam, viszont nem sikerült üvegcséket találjak, mindent szétvertek az orvosi szobában. Miután a csapat nem ellenkezett, elindulhattunk tovább. Úgy tűnt, hogy minden helységben ugyan az vár minket, vér, csonkított maradványok, de testek sehol. Szerencsére ennél láttam már durvább dolgokat is a kiképzésem során, szóval nem viselt meg a dolog, de azért a csapat többi tagját figyelemmel tartottam, amennyire tudtam. Érzelmileg megterhelő lehet az átlag köztársasági számára a látvány, és nem akartam, hogy valamelyik sokkos állapotba kerüljön, és ön illetve közveszélyes viselkedést mutasson. Ha azt látom, hogy valaki nagyon nem bírja a látványt, akkor változtatok a felálláson, és magam mellé hívom, hogy meg tudjam nyugtatni ha szükséges. Ez alatt igazából a szőrös kislányt, és a másik köztársasági rabot értem, a többiek nem tűnnek úgy, mint akiket megviselne egy kis vér. Ha igen, akkor így jártak. Természetesen figyelemmel tartom őket, de magam mellé nem hívom egyiket se, túl tökösnek tűnnek ehhez, szóval ha érzelmi összeroppanás jeleit mutatják, akkor az inkább kelt bennem gyanút.
Ahogy a hullához érünk jelzek a többieknek, hogy álljanak meg, és lassan lopakodva megközelítem a hullát, meg akarom nézni közelebbről is, hogy miféle ragadozó nyomait találom. Nagyjából mekkorák a harapások, milyen karmolás és egyéb sérülés nyomok láthatóak rajta, és hasonlók. Ha megvagyok, felőlem a többiek is megnézhetik, több szem többet lát, de persze végig figyelek, számítok rá, hogy ami vagy amik ezt tették, azok nincsenek messze. Ezen kívül haladok tovább a csoport élén ha mindenki kigyönyörködte magát a tetemben._________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Michael Nikostratos
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 959
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Werda on Kedd 22 Május 2018, 20:27

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Habár jó ötletnek tűnt, de az orvosi droidból se tudtam meg sok mindent, eléggé helybenhagyták. Sajnos így sokat nem tudhattam meg belőle, az se kizárt, hogy a memóriaegységéről bármit vissza lehet-e állítani, de lévén mozdítható volt, így magamhoz vettem, hogy ha más nem, utólag még bármit kideríthetnek a dologból.
A továbbhaladás sem kecsegtetett sok jóval. Ugyan az dekorálta a további folyosót is, aki a gyengélkedőt, bár most némiképp visszafogta magát. Nem olyan hű de nagyon, de visszafogta magát.
- Egyszerűen imádom, amit ezzel a hellyel csináltak. Még néhány függöny és tökéletes lenne. - valahogy nem tudom megállni, hogy mindezt kellően halkan meg ne tudjam jegyezni. Valószínűleg ha az őrmester a sor másik végén nem is, de a közvetlen közelemben levők biztosan hallhatták. Az némiképp megnyugtató volt, hogy az élesített érzékekkel sem észleltem semmit a fém és vér szagán kívül, ahogy az Erőbe való kinyúlás sem utalt arra, hogy bármilyen élőlény lenne a közelben.
Kíváncsian figyelem ahogy a megállást követően a halálosztagos lopakodik a tetem irányába. Persze azért hátrafelé is figyelek, hogy ne tudjanak meglepni, viszont érdekel, hogy a férfi belesétál-e valami csapdába, vagy rettenetesen undorító dologba.
Amennyiben nem lesz vele semmi érdekes, vagy érdemleges és végre mi is megnézhetjük azt a tetemet, akkor szívesen megvizsgálgatom, már amennyire én értek az ilyesmihez, hogy hátha találok rajta valamit ami utalhat a támadójára, vagy bármi másra. Azt kétlem, hogy természetes úton, szívrendellenesség okozta volna a kimúlását. Amennyiben a lehető legtöbb információ megvan és a csapat is indulásra kész, akkor velük együtt folytatom az utat, továbbra is biztosítva magamat és magunkat minden oldalról.
Felszerelés:
- Vibrovívótőr (Vibrorapier)
- Könnyű harci páncél
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek)
- Becsületőr köpeny
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés), mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Energia Diszperziós Rendszer - [Páncél modifikáció. A páncélba ágyazott fém vezetékeknek köszönhetően az elektromosságot elvezeti és földeli a páncélzat tulajdonosát. Ennek köszönhetően az elektromosság alapú támadások hatófoka gyengül. A használót védi a gyengébb elektromosságtól és a bénító fokozatoktól/fegyverektől, habár a sugárfegyverek lövéseit nem tudja teljesen elvezetni.]
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Öv
- 7 x Méreg
Mérgek:

Folyékony halmazállapotúak, a szervezetbe kell jussanak a hatás kifejtéséhez. (Ha csak bőrrel érintkezik nem fejti ki a hatását.) Szállításuk fiolában történik, kis mennyiségben.A szervezetbe jutástól számított 2-3. körben kezdik el kifejteni a hatásukat és 3-4. körig tart.
- 1. méreg: Tájékozódási zavart okoz. Sárga színű.
- 2. méreg: Izomgörcsöt okoz. Sötétzöld színű.
- 3. méreg: Vad hangulatingadozást okoz. Sötétvörös színű.
- 4. méreg: Fáradtságot és letargiát okoz, majd zsibbadást, izomfájdalmat, végül teljes paralízist. Világoskék színű.
- 5. méreg: Hallucinációt okoz, csak a hallásra hat. Barna színű.
- 6. méreg: Rövid távú emlékvesztést okoz, és gátolja a racionális gondolkodást. Fehér színű.
- 7. méreg: Növeli a fizikai erőt és kitartást, viszont minden esetben halálos kimenetelű rövid időn belül. Fekete színű. (átlagos személy számára halálos, szóval jk-nak, vagy neves npc-nak max eszmélet vesztét, vagy állóképességtől függően azt sem okoz, de egy sima katonát, embert/idegent stb simán megölhet)
- 7 x Ellenméreg
- Sokkoló ostor
- Guard Shoto fénykard
Fénykard módosítások:

- Szabványos, vörös színű fénykardkristály
- Szabványos, 90-100 cm-es penge hossz
- Vízálló bevonat (ezáltal a fénykard nem sül ki vízalatti használat esetén sem)
- Közepes energiapajzs  (bal alkaron)
- Datapad
- Holoprojector
- Kommlink
Misztikum jártasságok:
- Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont
- Ráolvasás - 2. szint /2. pont (80%)
- Méregtelenítés - 2.szint /1. pont (80%)
Szakértelmek:
- Sith padawan képzés
- Alkímiai ismeretek
- Ősi urdrarr nyelv ismerete
Faji képességek:
- Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.


_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo, Xeth
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir, Aeyaj’gamu
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 248
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 22 Május 2018, 20:51

Chuhk némán követi a társaságot. Arcán már nem látszik semmi érzelem. A környezetét figyeli hátha észrevesz valamit. A gyengélkedőn észre is vett valamit.bár a többieknek is feltűnt. Viszonylag jól össze is foglalták a dolgokat. Ő csak némán állt és úgy tett mintha csak bambulna. Viszont mindent alaposan megfigyelt ő is. Feltűnt neki, hogy nem lát rá nyomokat, hogy elvonszolták volna a testeket innen és az is, hogy néhány üvegben mintha vért tartottak volna. Van egy olyan érzése, hogy ez nem csak egy sima gyengélkedő volt. Viszont észrevételeit nem osztja meg a többiekkel. Mennek tovább. A villódzó villany jobban zavarja őt mint a testek látványa. Anno, még a háborúban csúnyább dolgokat látott és tett is. Bár ő jobb szereti az áldozatait felgyújtani mint így széthagyni. Van valami beteg ízlése mert élvezi ahogy az égett hús szaga az orrát facsarja. Az őrmestert előre engedi, hogy megnézze a testet. Mondjuk ő már innen megmondja, hogy annak nagyon nem itt a helye. Egyrészt mit keres ott egy olyan állat, másrészt mi tépte szét? Ha ők is mehetnek akkor meg is próbálja jobban nézni a test környékét. Van benne tapasztalta. Ha talál valamit arról, hogy a támadó honnan jött vagy merre ment akkor arra rámutat, hogy a többiek is lássák. Ha nem akkor csak hallgat.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 874
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow on Kedd 22 Május 2018, 22:09

Riku Blackclaw

Lassan haladok a katona mellett, miközben a vért, és a maradványokat figyelem. Egyenlőre próbálok csak a feladatra koncentrálni jobban, azaz arra, hogy látok vagy érzek e valami nem oda illőt. Talán egy kicsit jobban rámarkolok a markolatra, ahogy a vér szag egyre jobban és jobban megtölti az orromat, és szemeim lassan követik a nyomokat, hogy vajon hol van még valamilyen maradvány, vagy valami ami már egy kicsit azért mégis csak több annál, mint amit eddig találtunk.
Mikor a nagyobb maradványra bukkanunk, ami egy nagyobb állat tetem, akkor nem tudom kizárni azt se, hogy tényleg ragadozóval is lehet dolgunk, a korábbi nyomok ellenére is.
- Talán a támadók hoztak valamilyen ragadozót is? – kérdem eléggé csendesen, azt ami eszembe jutott, hiszen ha tényleg csak fegyveresek lennének, akkor nem ilyen széttépett állatok lennének, hanem csak lelőtt, vagy lehet rosszul gondolom? Annyi biztos, hogy mikor a halálosztagos jelez, akkor megállok figyelve a folyosót.

”Felszerelés”:

Komlink
Könnyűpáncél
Vibrokard 1db
Sugárpisztoly 1db

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 412
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 23 Május 2018, 00:02Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk,


DT-B3N / Ben Serrano és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. május 27. (vasárnap)Helyi Idő: 10:00 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw | Aric Ouren
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Elsőként Ben érkezik meg a tetemhez szépen lopakodva, utána majd lassan a többiek is, révén mindenkinek erre kell jönnie, hogy tovább haladhassanak az úticéljuk felé. Mindazonáltal ha megnézték a szerencsétlenül járt varactyl testét, akkor igencsak meglepő dolgot tapasztalhattak. Noha valószínűleg senki sem ért az anatómiához azt mindenki tökéletesen láthatta, hogy nem állatok tépték szét a lényt, de még csak nem is fegyverek. Humanoid létformáktól származtak a karmolások és fognyomok. A legtöbb leginkább az emberére hasonlított, de volt néhány hegyesebb is, ami twi’lekek ismertető jele volt. Állati nyomok azonban nem voltak. A tetem után a folyosón már látható „emberi” nyomok láthatóak, azaz kétlábon járó humanoid lényeké, amik véresek. A nyomok jó pár méteren át látszanak, majd belevesznek a félhomályba, sötétbe. A csapat indult is volna tovább, ám…
Ben ekkor kapott üzenetet a pilótától, vagyis nem egészen üzenetet. Csak bugyborékoló hangot hallott, mint amikor valaki a saját vérében fulladozik, majd hörgést, végül egy hatalmas puffanás zárta a dolgot és az adás megszakadt. Mindezt mindenki hallhatta, hacsak nem volt fülese a férfinak, hogy az efféle komlinken, vagy rádión jövő üzeneteket csak ő hallja és más nem.

//Bocsánat ennek fényében nem írom, hogy tovább haladtok, mert eléggé esélyesnek vélem, hogy visszafordultok. És sry a pocsék reagért csak már megint iszonyú későn kellett írni és a fél társaságnak :\ //statisztika:
Körök száma: 7. kör / eltelt körök száma: 6
Riku Blackclaw: 5 reag
Aric Ouren: 3 reag
Siqsa Povoxa: 6 reag
Chuhk G'vaamnohrk: 5 reag
DT-B3N / Ben Serrano: 6 reag
Darcol Randarn / Ballista: 3 reag

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1325
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Michael Nikostratos Yesterday at 23:12

1. szint
Előtörténet | Hajó (még nincs)  | Adatlap

Felszerelés:

* komlink
* holoprojector
* DataPad  
* dt páncél
* dt fegyver
* scramble key

Egy kaland: a közös munka
Játékostárs(ak) neve: Riku Blackclaw, Aric Ouren, Siqsa Povoxa úrnő, Chuck G'vaamnorhrk, Darcol Randarn / Ballista
Úgy tűnik, hogy senkit nem borít ki túlságosan a hely, és ahogy kinéz, úgyhogy gond nélkül haladhatunk egészen a tetemig. Ahogy megvizsgálom, látom, hogy emberszabásúak tették ezt vele. Nem csak a fognyomok, és a karcolások, de a folyosót borító nyomok is erre engednek következtetni. Belegondolok, hogy mennyire ellenálló egy varactyl bőre, és hogy mennyire reális, hogy csak így felfalja néhány ember. Saját magamnak adott válaszul pedig kibiztosítom a fegyveremet, miközben valami furcsa hangot hallok a komlinken keresztül, úgy tűnik, mintha a drága pilótánk a saját vérében fuldokolna. Alaphelyzetben azonnal megosztanám a csapatommal az információt, de végignézve a társaságon, inkább nem mondok semmit. Persze ha lesz alkalmam kettesben beszélni az urdarr nővel, akkor megteszem, és leadom neki az infót, de nem akarom, hogy feleslegesen keltsek pánikot a többiekben, akik nem tudom hogyan reagálnának a helyzetre.
- Szerintem ezek az itteniek voltak, de még nincs elég bizonyítékom alátámasztani a feltételezést. - mondom a fiatal lánynak halkan inkább, és jelzek a csapatnak, hogy jöjjenek közelebb.
- Hátul fokozott figyelemre lesz szükség, akárkik is tették ezt, az elmúlt pár napban kiismerhették a helyet, sokkal jobban mint mi. Az is lehet, hogy már bekerítettek minket, szóval fokozott figyelemre lesz szükség hátul is. Minél hamarabb el kell érnünk a központi irányítót, hogy megtudjuk, mivel állunk szemben. Mindenki halkan haladjon tovább, és legyen résen. Egyes sorban haladunk, a korábban megbeszéltek alapján. - adom ki az utasítást, és megvárom, amíg mindenki elhelyezkedik, mielőtt megindulnék a csapat élén, figyelve mindenre, nem csak az apró neszekre, de még az árnyékok mozgására is, a kiképzésen megtanultak szerint. Nem akarom, hogy bármi meglepjen ezen a helyen._________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Michael Nikostratos
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 959
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.