Echo bázis

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 05 Júl. 2018, 19:14

Chuck elmondta, hogy szerinte mit kéne tenni. A birodalmiak természetesen nem törődnek ezzel. Sőt lelkesítő beszédeket kezdenek mondani. A halálosztagos megjegyzésén, hogy még szerencséseknek is számítanak Chuck felröhög majd visszaveszi az érzelemmentes arcát. Felmerül egy javaslat is arra vonatkozólag, hogy robbantsák fel a helyet. Az úrnő is hajlandó megszólalni és előáll pár ötlettel amiknek a nagy része használhatatlan.
-A droidokat a laborban is szétverték ahogy a kamerákat is.
~Ez a birodalmi meg inkább agyonlőtte magát minthogy használja az ellenszert vagy említést tegyen róla. Esetleg a birodalmi orvosok ilyen gyáva alakok, hogy a minimális túlélési esély esetén inkább magukat ölik meg? Nem nagyon illik a filozófiájukhoz.~
A csapdák ötletére viszont felfigyel. Ez még nem is akkora baromság. Ő még meg is tudná csinálni. Ezt ki is fejtette. Bár ő már feladta, de ha ennyivel is magával tud ragadni pár dögöt akkor megteszi.
-Amennyiben lenne néhány drót esetleg kábelek, fémlapok vagy ilyesmik akkor én tudnék csapdákat állítani. A macska talán tud segíteni a mázsás erejével ilyeneket szerezni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 951
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Ervin Bludheim on Csüt. 05 Júl. 2018, 20:39Meglepő módon a birodalmi rab velem ért egyet, de a többiek annyira nem hajlandóak meghalni az univerzum többi részéért. Pedig a generátorokhoz vezető út nem okoz gondot, valószínűleg biztonságosabb is. Mondjuk nem lep meg, hogy a Birodolmiak gyáva kutyák. Egy másik szituációban iszonyat vicces lenne, mennyire behúzta a fülét farkát a halálosztagos és hirtelen mennyire inspiráló vezető lett a sith. Mindezt csak azért, hogy ne haljanak meg. Nem tudom milyen kiképzést kaptak, de nem csoda, hogy nem tudták legyőzni a Köztársaságot. Ha a vezetőitek nem képesek a saját túlélésüket háttérbe szorítani amikor kell, akkor nem igazán bízhatsz bennük. De ennek most már mindegy. A robbanás talán megölné őket, de ki tudja. Nem lepődnék meg, ha tényleg túlélné ez a sz@r a robbanást és csak nagyobb gondot okoznánk. Persze, ha tényleg ennyire okosak, akkor már tudnak az ellenszer létezéséről és akkor már elpusztították. Nem beszélve arról, hogy ha a robbanás tényleg nem állítja meg, akkor tök mindegy mennyire adagoljuk túl magunkat a "gyógymóddal". A páncélunkon, a ruhánkon, a repülőnkön bármin és mindenen megragadhat. Akkor meg nem mindegy? Mindenesetre követem a sithet, ha másért nem, azért, hogy majd én lehessek az első, aki hátba lövi, ha tüneteket mutat.Felszerelés:
Felszerelés:
-  
Nehéz harci páncél:

                    Szenzorok:
                            Mozgásérzékelő: 500 kredit
                            Oxigén szenzor: 500 kredit  +200 mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
                            Vizor kijelzők:
                            - Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 kredit
                            - Oxigén minőség kijelzése 50 kredit
                            - Hőmérő 50 kredit
                            - Radar 50 kredit
                            - Hőérzékelő
                    Fegyverek:                              
                            - Háti rakéta: 2 pont
                            - Pisztoly: 500 kredit
                            - Közepes lézerfegyver: 2 pont (egyes lövés, félautomata, rövid sorozat és sorozat tüzelési móddal)
                            - Lángszóró: 900 kredit
                            - Huzalpuska: 250 kredit
                            - 3 x Elsősegély kiegészítés: 800 kredit, újra töltés költsége változó
- Mesterlövészpuska 1500 kredit
- Vibrokés 250 kredit
- Közepes lézerfegyver: 750 kredit ("sörétes" szórás és "slug" móddal)
- Kábító pisztoly: 300 kredit
- 2 x füst gránát: 100 kredit
- 2 x thermogránát: 100 kredit

Járművek:
- Top minőségű speeder nehéz fegyverekkel: 11500 kredit (új)
- Két személyes átlagos vadászgép: 5,5 pont (új)
avatar
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 06 Júl. 2018, 00:00Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk, DT-B3N / Ben Serrano


és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. július 10. (kedd)Helyi Idő: 10:35 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Továbbra is két lehetséges út volt arra, hogy a gyengélkedőbe, laborba visszajussanak. Az egyik a folyosókon át, valószínűleg az élőholtakon keresztül, a másik pedig a lifttel fel és újra le ott, ahol bejöttek. Mivel ez volt a leginkább járható út, így a csapat ezt választotta, vagyis Siqsa. Ez a lift ezen hangárnak a délnyugati részén volt, így szerencsére elhagyni sem kellett a helységet, ahol voltak.

A haladás közben Chuhk láthatott olyasmiket, amikre szüksége volt, kábelek, szerszámosláda, fémtárolók, amik szétszedhetőek voltak, hogyha erre volt szükség. Ezenfelül két vadászgép is állt itt bent a hangárban, ezek félig-meddig szétszedve, a szerszámok és kábelek is ezekhez voltak odatéve. Ezekből feltud pakolni a férfi, hogyha akar.

A csapat végül is megérkezett a liftekhez, éppen időben, mert a hangár másik végébe ekkor érkezett meg egyelőre négy darab élőholt, ennyi látszott, amint kitántorogtak arra a részre, ahol a főbelőtt helyi személyzetis is volt. De eddigre már mindenki betudott szállni a liftbe, mivel haladtak is felfelé. Az utat minden gond nélkül megtudták tenni, majd a tetőre érve, ahol alapból megérkeztek át lehetett menni a másik felvonóhoz, ahhoz, amin lementek. Ezt is minden gond nélkül megtudták tenni.

Amikor leértek, akkor nem az a látvány fogadta őket, ami korábban. Egyrészt most itt volt a LAAT, amivel érkeztek másrészt a jármű mellett ott feküdt holtan a pilóta. A testpáncélja letépkedve róla, a belei szanaszét hevertek és félig megrágva, a torka feltépve, a fél arca hiányzott, ahogyan letépték és lerágták. Az egyik karja kitépve a helyéről, a másik könyök alatt lerágva, az egyik lábán a bokája leszakadva, a másik térdből. Minden csupa vér körülötte, még a jármű fala is telespriccelve. Még nem mozgott, csak halott volt. Kétpár véres lábnyom vezetett el tőle abba az irányba, amerre a csapat is haladna majd tovább, vissza a laborba…Aktuális térkép, rózsaszín az, amit Ballista keresett, a többi látszik.

statisztika:
Körök száma: 16. kör / eltelt körök száma: 15
Riku Blackclaw: 13 reag – @Shadow
Aric Ouren: 3 reag – @Jelly
Siqsa Povoxa: 12 reag – @Werda
Chuhk G'vaamnohrk: 12 reag – @Adrian Sommerfield
DT-B3N / Ben Serrano: 12 reag – @Michael Nikostratos
Darcol Randarn / Ballista: 11 reag – @Ervin Bludheim

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1695
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow on Hétf. 09 Júl. 2018, 21:26

Riku Blackclaw

Végül nem igazán megyünk semerre se elsőre. Tekintetem a sötét erőhasználó felé fordítom teljesen nyugodt arccal annak jele nélkül, hogy legszívesebben felnevetnék, azon, hogy ennyire naiv a felfogása, ráadásul vagy alábecsüli a fajtámat, vagy nincs tisztában a fajom sajátosságaival. Ennek ellenére ezt nem említem meg neki, bár így lesz meglepetésben is része annyi biztos.
A tervezgetés közepette, mivel senki se nyúl az öngyilkos fegyvere felé, így azt felveszem és elrakom egyenlőre, hiszen még jól jöhet, ha nem nekem, akkor másnak a csapatból. Közben a lelkesítő beszédre a halálosztagos felé pillantok.
- Teljesen fölösleges egy droidot keresnünk asszonyom, majd a pilóta továbbítja az adott információt – jegyzem, amikor azt feszegeti, hogy majd egy droid megoldja. Főleg, hogy volt más kapcsolatunk is a külvilággal, csak őt kellett elérni és készen is van. Mennyire egyszerű, de belül valahogy éreztem, hogy itt nem stimmel valami, csak nem tudtam, hogy mi. Ezen azonban most nem gondolkoztam, mert a birodalmi rabra terelődött a figyelem, akinek a lőfegyverem is adtam, amikor azt említi, hogy tudnék neki segíteni az erőmmel.
- Csak mutasd mi az amire szükséged van – jegyzem meg felé csendes nyugodt hangon. Látom, hogy ő összerakta, hogy minden bizonnyal képes vagyok rá ezért is vetettem fel a dolgot, így mikor megindulunk, akkor vele tartok és amire mondja, hogy kell neki, azt ha más nem egyszerűen fizikai erőmet használva tépem le neki, hogy a lehető leggyorsabban tudjunk haladni. Amint meg van, akkor ha most akar csapdát állítani, akkor csak figyelek, hogy ne érje meglepetés közben, vagy segítek is, ha tudok és mondja mit akar, de utána már jelzek neki, mielőtt nagyon belemerülne, hogy a többiek a lift felé haladnak és nekünk is mennünk kéne.
- Nem hiszem, hogy nagyon várnának ránk – jegyzem meg csendesen, majd haladok a lifthez kicsit szaporább léptekkel, de úgy, hogy tudja tartani velem a tempót, és a lifttel mi is fel tudjunk menni.
Ahogy felérünk, ott figyelve haladok a másik liftes lejárat felé, ahol eredetileg is leszálltunk, de már most is gyanús, hogy ahogy az eget kémlelem, sehol se látom a szállítóhajót.
- Ez aztán nagy körben mehet, hogy nem látni – teszem még hozzá, majd a ahogy megindulunk lefelé, a lifttel csak ácsorgok a kardot készenlétben tartva. Készülök arra, hogy lehet itt meglepetés, azonban, mikor a lift megáll, akkor olyan meglepetésben van részem, amire nem számoltam. Ott a szállító hajó, és a pilóta is. Legalábbis ami megmaradt belőle.
- Szóval, akkor már tudta a támadás előtt is, hogy gond van…. uram – mondom csendesen, ahogy nézem a szétmarcangolt tetemet – Talán ha szólt volna… - kezdek bele, majd inkább elhallgatok és megrázom a fejem.
- Mindegy már, sok választásunk nincs, hogy mit kell tennünk most vele a felvétel alapján, ha nem akarjuk, hogy ő is ránk támadjon… - egy pár pillanatra elhallgatok, majd folytatom -…megteszem, ha más nem vállalja. - hangom teljesen csendes, és meg se remeg, ahogy uralom az érzelmeimet, indulataimat. Ha más nem akarja, vagy nincs rá reakció, akkor ezt úgy veszem, hogy rám hagyják mindezt. Nehéz dolog, de nincs sok választásunk.
~ Nincs érzelem, béke van. Nincs tudatlanság, tudás van. ~ megindulok a pilóta maradványai felé lassú léptekkel megforgatva a kardot a mancsomban figyelve, hogy hova is lépek
~ Nincs szenvedély, egyensúly van ~ majd lendületet veszek, és izmaim megfeszülnek, amint a fejem fölé emelem a kardom elég közel érek a pilótához, hogy lesúlythassak, ha senki se állít meg.
~ Nincs halál, erő van! ~ csendül fel az utolsó gondolat, ahogy egyenesen siklik előre a penge, majd le, ahogy elválasztom a pilóta fejét a testétől. Egy egyszerű mozdulat, kitudja figyel e több olyan élőhalott valahonnét, és nem kéne bármi mást mutatni, ráadásul ez is épp elég most. Lassan állok fel a mozdulat sor után és csak ránézek a pengére, hogy mennyire lett véres, hiszen az a vér már biztos fertőzött teljesen.

”Felszerelés”:

Komlink
Könnyűpáncél
Vibrokard 1db

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 514
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 10 Júl. 2018, 08:09

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1695
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 14 Júl. 2018, 00:01

//Továbbra sem tudok kört váltani, szerdán lesz új kör, következő körnél már írok, ha ti nem is és az fájni fog.//

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1695
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 17 Júl. 2018, 19:24

Ha az úrnő engedélyt ad Chuhk Összeszedi amit talál és hasznát látja. Ha szükséges út közben pár egyszerűbb csapdát fel is állít. Nem tudja, hogy mennyi hasznuk lesz az élőholtak ellen, de ha nem is biztos, hogy meghalnak, talán szerezhetnek olyan sérüléseket amik aztán akadályozzák őket a mozgásban. A liftbe beszállva meg is látják őket az élőholtak.
- Láttak minket és van helyismeretük.
Chuhk elég tömören fogalmaz, de remélhetőleg még a birodalmiak is megérthetik ebből a lényeget. A hajó és a pilóta látványa őt is meglepi. A macska csaj kimondta a magától értetődő dolgot majd megkérdezte a következőt. A társaságra nézve hacsak az úrnő nem akarja vállalni a piszkos munkát, amire nincs sok esély, az ő dolga lesz.
- Nálad van penge.
Ő nem nézi a műveletet hanem inkább a környezetüket vizsgálja meg és a lábnyomokra mutat.
- A labor felé vezetnek.
A hangjában most találni egy kis érzelmet amiből sejthetik a többiek, hogy szerinte nem bölcs dolog arra menni. De ő csak egy rabszolga. A többiek fognak dönteni róla, hogy mi lesz.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 951
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Werda on Kedd 17 Júl. 2018, 22:23

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."

Újabb szóváltásokba kerül amire végre sikerül elindulnunk, de legalább hallgatnak rám és ez már haladás. A köztársasági rab pilótás megjegyzésére inkább nem teszek megjegyzést és mimikában sem utalok arra, hogy erre hiába is számít.
- Akkor ön állítja fel a csapdákat. - válaszolom a birodalmi rabnak. Nem mintha jelen esetben sokban befolyásoló lenne, hogy engedélyt adok-e vagy sem, hiszen önfejűen is dönthet mindemellett, de ha már én voltam aki felhozta, hogy állíthatnánk csapdákat és kerül is aki megtegye, akkor természetes, hogy engedélyt adok rá.
- Nem feltétlenül nevezném helyismeretnek. Sokkal inkább érzik merre van a préda. - a hangomban nem kis megvetés érezhető, de nem a rab irányába, sokkal inkább az a tény zavar, hogy most én is a prédák között vagyok. Jobban szeretek a vadászok oldalán állni, de ezt most nem lenne egy hosszú távon jövedelmező opció.
A felszínre felérve kizárom a feline pilótával kapcsolatos szavait. Eddig ő is összerakhatta volna, hogy valószínűleg mi is történt azzal a személlyel. Abban pedig csak reménykedni tudtam, hogy gyorsabban tudunk haladni, mint ahogyan az élőholtak odalenn a bázison és remélhetőleg az a négy, amelyik korábban látott minket nem lesz képes átadni ezt az információt a többinek.
- Nem változtatott volna ha elmondja, mindössze már javában aggódtak volna, hogy mi lesz, vagy vissza akartak volna menni. Ha belegondol, így utólag, akkor jobb döntés volt, hiszen szembe ment volna az élőhalottakkal. - szólalok meg, mikor a köztársasági számon kéri az őrmestert a döntését illetően. Arra jó volt a korábbi tippem, hogy valami lett a pilótával, persze az is lehetett volna, hogy csak úgy lelép itt hagyva minket, vagy pedig az, hogy halott. Ez utóbbi be is igazolódott.
Azt nem várom meg, hogy külön szócséplés legyen azért, hogy ki is hajtsa végre, amit kell, inkább gyors léptekkel indulok meg az egykori pilóta felé, közben persze figyelve, hogy senki és semmi se tudjon rám támadni, majd fénykarddal egyszerű és gyors vágásokkal igyekszem több darabba szelni a szerencsétlen testét, hogy ő is ne okozzon még több fejfájást nekünk.
- Már nem sokkal azután követhettek, hogy megérkeztünk, így természetes, hogy abba az irányba vezetnek. - azok után, hogy, feltehetőleg most már, mindenki bevállalta, hogy megpróbáljuk megszerezni az ellenszert és ehhez feltehetőleg az is kapcsolódik, hogy szembe találkozunk az ellenfeleinkkel, nem értettem, hogy miért félnek a többiek. Ha annyira meg vannak ijedve, akkor már most fejbe is lőhetnék magukat, hiszen ha nem szedik össze a gondolataikat, akkor csak hátráltatnak majd minket. Én a magam részéről elindulok a labor irányába, hiszen jelenleg az egyetlen lehetőségünk arra, hogy megszerezzük az ellenszert és nem fogom megvárni, amíg mások támadnak ránk.
Felszerelés:
- Vibrovívótőr (Vibrorapier)
- Könnyű harci páncél
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek)
- Becsületőr köpeny
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés), mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Energia Diszperziós Rendszer - [Páncél modifikáció. A páncélba ágyazott fém vezetékeknek köszönhetően az elektromosságot elvezeti és földeli a páncélzat tulajdonosát. Ennek köszönhetően az elektromosság alapú támadások hatófoka gyengül. A használót védi a gyengébb elektromosságtól és a bénító fokozatoktól/fegyverektől, habár a sugárfegyverek lövéseit nem tudja teljesen elvezetni.]
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Öv
- 7 x Méreg
Mérgek:

Folyékony halmazállapotúak, a szervezetbe kell jussanak a hatás kifejtéséhez. (Ha csak bőrrel érintkezik nem fejti ki a hatását.) Szállításuk fiolában történik, kis mennyiségben.A szervezetbe jutástól számított 2-3. körben kezdik el kifejteni a hatásukat és 3-4. körig tart.
- 1. méreg: Tájékozódási zavart okoz. Sárga színű.
- 2. méreg: Izomgörcsöt okoz. Sötétzöld színű.
- 3. méreg: Vad hangulatingadozást okoz. Sötétvörös színű.
- 4. méreg: Fáradtságot és letargiát okoz, majd zsibbadást, izomfájdalmat, végül teljes paralízist. Világoskék színű.
- 5. méreg: Hallucinációt okoz, csak a hallásra hat. Barna színű.
- 6. méreg: Rövid távú emlékvesztést okoz, és gátolja a racionális gondolkodást. Fehér színű.
- 7. méreg: Növeli a fizikai erőt és kitartást, viszont minden esetben halálos kimenetelű rövid időn belül. Fekete színű. (átlagos személy számára halálos, szóval jk-nak, vagy neves npc-nak max eszmélet vesztét, vagy állóképességtől függően azt sem okoz, de egy sima katonát, embert/idegent stb simán megölhet)
- 7 x Ellenméreg
- Sokkoló ostor
- Guard Shoto fénykard
Fénykard módosítások:

- Szabványos, vörös színű fénykardkristály
- Szabványos, 90-100 cm-es penge hossz
- Vízálló bevonat (ezáltal a fénykard nem sül ki vízalatti használat esetén sem)
- Közepes energiapajzs  (bal alkaron)
- Datapad
- Holoprojector
- Kommlink
Misztikum jártasságok:
- Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont
- Ráolvasás - 2. szint /2. pont (80%)
- Méregtelenítés - 2.szint /1. pont (80%)
Szakértelmek:
- Sith padawan képzés
- Alkímiai ismeretek
- Ősi urdrarr nyelv ismerete
Faji képességek:
- Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.


_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo, Xeth
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir, Aeyaj’gamu
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 269
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 18 Júl. 2018, 06:57Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk, DT-B3N / Ben Serrano


és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. július 21. (szombat)Helyi Idő: 10:40 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

A megérkezés után, vissza az eredeti hangárban mindenki realizálhatta, hogy nem volt többé a pilóta. Riku azonnal rájött, hogy hazudott Ben neki. Túl sok lehetőségük nincs a pilótával kapcsolatban, de mivel más nem is vállalta, így Rikura maradt a dolog. Könnyedén letudta fejezni a halott pilótát. Mivel a nyakát tépték fel az élőhalottak, majd a gyomrát, így igencsak hamar kivérzett, így nem maradt túl sok vér a pengén.

A továbbhaladás is felmerült, azonban senki sem mondott minderre semmit, Chuhk mondott egy ötletet, de arra sem érkezett válasz. A percek teltek és múltak, amikor már Siqsa éppen indult volna a labor irányába, amikor a lift ajtói becsukódtak és a lift pedig elindult felfelé. Ezzel egy időben éles, magas hangú állatias visító hangot lehetett hallani, olyat, amit az öngyilkos személy is írt.

Néhány pillanattal később pedig további dolgok történtek, vízhangként mintha csoszogó hangokat lehetett volna hallani három kijárat közül kettő felől. Csak a magukhoz eső legközelebbi folyosó volt csöndes. Ezzel egy időben pedig Ballista mozgásérzékelője is jelezni kezdte azt, hogy közelednek az élőholtak két a hangforrások irányából. Ha összeszámolta, akkor négy híján megvolt mindegyik, amennyi elvileg a bázison kellett, hogy legyen…Aktuális térkép, fekete nyilak a mozgási iránya, amit jelez Ballista szenzora.

Bocsánat a rövidségért, csak mivel ketten írtak összesen és azok is a rabok…

statisztika:
Körök száma: 17. kör / eltelt körök száma: 16
Riku Blackclaw: 14 reag – @Shadow
Aric Ouren: 3 reag – @Jelly
Siqsa Povoxa: 13 reag – @Werda
Chuhk G'vaamnohrk: 13 reag – @Adrian Sommerfield
DT-B3N / Ben Serrano: 12 reag – @Michael Nikostratos
Darcol Randarn / Ballista: 11 reag – @Ervin Bludheim


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1695
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Shadow on Szomb. 21 Júl. 2018, 15:47

Riku Blackclaw

Megtettem, amit meg kellett, ezután kezdtek az események felpörögni némileg.
- Azt hiszem már értem mi lapulhat annak a hátterében, hogy az otthonom a független rendszerekhez tartozik… - jegyzem meg Siqsa megszólalására egy kis sóhaj kíséretében elé sétálok lassan figyelve a reakcióit.
- Utólag belegondolva is hibás döntés volt, mert akkor lezártuk volna az ajtókat rendesen és most nem lennénk egyel kevesebben se. – hangom eléggé rideg tárgyilagos és érzelem mentes.
- Csak abban reménykedem, hogy nem magából indul ki asszonyom, ha esetleg kor alapján ítél, mert nem lehetek sokkal fiatalabb önnél. – mondom még nyugodt, könnyed hanggal, a valódi érzelmeim uralva teljesen. Ezután, a tekintetem a becsukódó lift ajtó felé irányul, majd utána arra amerről más nem épp pozitív hangokat lehet hallani.
- Körbe akarnak venni – jegyzem meg röviden.
- Valaki ismeri a LAAT fegyver rendszereit? – pillantok a hajóra, majd a többiekre, ahogy arra fülelek amerről a zajok közelednek. – Ha senki, akkor meg kéne indulnunk az utolsó hely felé igen gyorsan, ha csak nem akar velük leállni harcolni valaki – hangom teljesen nyugodt, és csendes, ahogy felvetem az ott lévőknek.
- Ha van nálad még csapdának való, akkor jó lenne néhány, hogy ha a lifttel le tudnak jönni, akkor kapjanak meglepetést – nézek a birodalmi rabra – utána nincs túl sok irány választásunk, szerintem menjünk arra – teszem még hozzá és ha nincs valakinek nagyon ellenvetése, akkor az utolsó még olyan kijárat felé megyek, ahonnét nem hallok mozgást. Bár a hangok hiánya még nem jelenti azt, hogy tényleg nincs ott senki és semmi. Az is lehet, hogy még csak nem mozognak. Egyenlőre azonban túl sok más változás nincs ha csak nem ki akarunk menni az épületből. Ami nagyon jó lenne, ha tényleg valaki érten a LAAT fegyvereihez é akkor hamar kilőhetnénk az érkezőket vele, de erre túl sok esélyt nem láttam. Talán ha Tüske érthetett volna hozzá, de más meg kitudja, hogy tanult e hasonlót. Én a részemről tudtam, hogy maximum találomra nyomkodhatnám csak a gombokat, aztán vagy azzal lövök vagy nem, ami jelen esetben annyira nem lett volna a legjobb dolog. Ennek fényében hagytam is, és nem is erőltetem a dolgot. Ha senki se reagált rá, akkor csak azaz egy kijárat maradt innen, vagy a harc, ami kérdéses milyen is lenne végkimenetelre.


”Felszerelés”:

Komlink
Könnyűpáncél
Vibrokard 1db
Sugárpisztoly 1db

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 514
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 21 Júl. 2018, 19:40

Chuhk nem tartozik azok közé a szociális személyek közé akik ha egy csapatban feszültség van akkor, azt igyekszenek megoldani. Ő inkább az, aki ha ilyen helyzet van akkor hátrahagyja a koloncokat és intézi maga a dolgokat. Ha szükséges lesz akkor most is így fog tenni. A sith nőt amúgy is úgy tervezte, hogy ha lehetősége van akkor hagyja meghalni ha lehet akkor úgy, hogy a későbbiekben már ne okozhasson feltámadva se problémát. A helyzetük mikor rosszabb lesz akkor ő is számba veszi a lehetőségeket amiket a másik rabnő jól össze is szed. Ez egy jó pont neki. Ha a többiek sem értenek azokhoz a fegyverekhez akkor ő is megerősíti a farghul nő következő opcióját.
-Egy út maradt. A harc öngyilkosság.
A birodalmiak köztudottan idióták, a velük lévő sith nő bizonyítottan az, de talán csak felfogja, hogy ha ők több oldalról vannak támadva egy nyílt terepen és egy út maradt menekülésre vagy arra, hogy valaki feltartsa az ellent míg a többiek elmenekülnek vagy csapdát állítanak akkor oda kell menniük mert az ellenség széttépi őket. Ha nem akkor amint kitör a káosz Chuhk otthagyja a többieket és megindul az egyetlen biztonságosnak tűnő úton.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 951
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Werda on Szomb. 21 Júl. 2018, 20:46

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."

- Az ön életkorát még csak figyelembe se vettem. - mindössze ennyi megjegyzésem volt a köztársasági rab szavaira. A jelenleginél ideálisabb helyzetben valószínűleg tovább fűztem volna kibővítve mindezt, de most se az idő, sem pedig a hely nem volt alkalmas minderre.
~ Ha körbe akarnának venni, akkor mindhárom irányból jönnének. - ezt csak gondolatban jegyzem meg, hiszen arra már rájöttem, hogy a jelenlevők nagy részével egészen felesleges bármit is megosztanom. Ami a hajó fegyverzetét illette arra csak megvontam a vállamat. Egy birodalmi vadászrepülő fegyverzetét droid segítségével még-még képes lettem volna kezelni, de ezekhez a járművekhez nem volt képesítésem.
Ami a továbbhaladást illette nem vesztegettem szavakat, hiszen fölösleges volt. Aki úgy akart szembeszállni az élőholtakkal, hogy volt potenciális menekülő útvonal, az amúgy is hülye lett volna és megérdemli a halált. Különösebb parancsot, vagy bármi hasonló kiadása nélkül indultam el az egyetlen járat irányába, amerről nem hallatszott hang. Ettől függetlenül a védelmemet nem hagytam alább, hiszen lehetősége volt annak is, hogy annyira intelligensek, hogy ez csapda lesz számunkra, akkor meg sok választásunk nem lesz, mint a nyílt konfrontáció.

Felszerelés:
- Vibrovívótőr (Vibrorapier)
- Könnyű harci páncél
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek)
- Becsületőr köpeny
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés), mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Energia Diszperziós Rendszer - [Páncél modifikáció. A páncélba ágyazott fém vezetékeknek köszönhetően az elektromosságot elvezeti és földeli a páncélzat tulajdonosát. Ennek köszönhetően az elektromosság alapú támadások hatófoka gyengül. A használót védi a gyengébb elektromosságtól és a bénító fokozatoktól/fegyverektől, habár a sugárfegyverek lövéseit nem tudja teljesen elvezetni.]
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Öv
- 7 x Méreg
Mérgek:

Folyékony halmazállapotúak, a szervezetbe kell jussanak a hatás kifejtéséhez. (Ha csak bőrrel érintkezik nem fejti ki a hatását.) Szállításuk fiolában történik, kis mennyiségben.A szervezetbe jutástól számított 2-3. körben kezdik el kifejteni a hatásukat és 3-4. körig tart.
- 1. méreg: Tájékozódási zavart okoz. Sárga színű.
- 2. méreg: Izomgörcsöt okoz. Sötétzöld színű.
- 3. méreg: Vad hangulatingadozást okoz. Sötétvörös színű.
- 4. méreg: Fáradtságot és letargiát okoz, majd zsibbadást, izomfájdalmat, végül teljes paralízist. Világoskék színű.
- 5. méreg: Hallucinációt okoz, csak a hallásra hat. Barna színű.
- 6. méreg: Rövid távú emlékvesztést okoz, és gátolja a racionális gondolkodást. Fehér színű.
- 7. méreg: Növeli a fizikai erőt és kitartást, viszont minden esetben halálos kimenetelű rövid időn belül. Fekete színű. (átlagos személy számára halálos, szóval jk-nak, vagy neves npc-nak max eszmélet vesztét, vagy állóképességtől függően azt sem okoz, de egy sima katonát, embert/idegent stb simán megölhet)
- 7 x Ellenméreg
- Sokkoló ostor
- Guard Shoto fénykard
Fénykard módosítások:

- Szabványos, vörös színű fénykardkristály
- Szabványos, 90-100 cm-es penge hossz
- Vízálló bevonat (ezáltal a fénykard nem sül ki vízalatti használat esetén sem)
- Közepes energiapajzs  (bal alkaron)
- Datapad
- Holoprojector
- Kommlink
Misztikum jártasságok:
- Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont
- Ráolvasás - 2. szint /2. pont (80%)
- Méregtelenítés - 2.szint /1. pont (80%)
Szakértelmek:
- Sith padawan képzés
- Alkímiai ismeretek
- Ősi urdrarr nyelv ismerete
Faji képességek:
- Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.


_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo, Xeth
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir, Aeyaj’gamu
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 269
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Ervin Bludheim on Szomb. 21 Júl. 2018, 20:58Sokáig nem történik semmi, csak halotti csöndben haladunk tovább. Szerintem mindenki érzi, hogy innen nem kerülünk ki élve. Hogy nem kéne élve kikerülnünk innen. De egyenlőre senki nem mondja ki hangosan és páran még megpróbálnak valamit tenni. Nem hiszem, hogy bármi működne, de talán egy próbát megér. A birodalmiak újabb árulása már meg sem lep. Csak azért nem mondtak semmit, mert féltek, hogy titkolózhassanak. A sith lekezelő "mindenki aggódott volna" magyarázata csak annyit jelent, hogy soha életben nem dolgozott még emberekkel. Ha ennyire nem tud csapatot vezetni, akkor csak valami rossz viccként küldték ki ide. Más értelme nem volt. Ha lett volna esélyünk a sikerre akkor nekik is jobban megérte volna egy olyat küldeni, aki ért is bármihez. De mindegy. Jobb lett volna otthagynom a teremben, hogy felrobbanjon a francba. Bár valószínűleg így is úgy is halott lesz, szóval igazából mindegy.

- Én értek a LAAThoz, és gondolom a halálosztagos is.- mondom miközben odasietek a gép a fegyvereihez. Ahogy gyorsan lépkedek, közben meghallom a mozgásérzékelőm csipogását. - Négy kivételével az összes itt van. A maradék négy valószínűleg valahol rajtaütést állított nekünk.- ezt valószínűleg ismerhetik, hiszen az utolsó túlélők is ezt csinálták ellenük. Ha ez így van, akkor valószínűleg a reaktornál vannak. Figyelek, nehogy a hajón belül rajtam üssenek, a fegyveremet készen tartom. Jó lenne, ha valaki fedezne, de csak a sith meg a birodalmi nem csinál semmit és arra a két idiótára még az ebédemet sem bíznám. Ha sikerül eljutnom a fegyverekhez és működésbe is tudom hozni őket, akkor megvárom még felbukkannak a halottak, majd tüzet nyitok rájuk. Ha számítanak erre vagy fedezékbe vonulnak, akkor megpróbálom beomlasztani a járatokat. Legalább le fogja őket lassítani. Ezután indulok a sith után, inkább csak a saját szórakoztatásomra. Látni akarom ahogy rájön, hogy nincs remény.
Felszerelés:
Felszerelés:
-  
Nehéz harci páncél:

                    Szenzorok:
                            Mozgásérzékelő: 500 kredit
                            Oxigén szenzor: 500 kredit  +200 mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
                            Vizor kijelzők:
                            - Indikátor mozgásérzékelőhöz 50 kredit
                            - Oxigén minőség kijelzése 50 kredit
                            - Hőmérő 50 kredit
                            - Radar 50 kredit
                            - Hőérzékelő
                    Fegyverek:                              
                            - Háti rakéta: 2 pont
                            - Pisztoly: 500 kredit
                            - Közepes lézerfegyver: 2 pont (egyes lövés, félautomata, rövid sorozat és sorozat tüzelési móddal)
                            - Lángszóró: 900 kredit
                            - Huzalpuska: 250 kredit
                            - 3 x Elsősegély kiegészítés: 800 kredit, újra töltés költsége változó
- Mesterlövészpuska 1500 kredit
- Vibrokés 250 kredit
- Közepes lézerfegyver: 750 kredit ("sörétes" szórás és "slug" móddal)
- Kábító pisztoly: 300 kredit
- 2 x füst gránát: 100 kredit
- 2 x thermogránát: 100 kredit

Járművek:
- Top minőségű speeder nehéz fegyverekkel: 11500 kredit (új)
- Két személyes átlagos vadászgép: 5,5 pont (új)
avatar
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Yesterday at 00:02Egy kaland: A közös munka

Echo bázis


Résztvevők: Riku Blackclaw, Siqsa Povoxa, Chuhk G'vaamnohrk, DT-B3N / Ben Serrano


és Darcol Randarn / BallistaKövetkező körváltás: 2018. július 26. (csütörtök)Helyi Idő: 10:45 OHI, 119.3 MU
Helyszín: Echo bázis
Feladat: Feltérképezni a bázist és visszafoglalni
Birodalmiak / foglyok: Siqsa Povoxa | Chuhk G'vaamnohrk | DT-B3N / Ben Serrano
Köztársaságiak / foglyok: Riku Blackclaw
Huttok / foglyok: Darcol Randarn / Ballista
Echo Base:

Elsőként az merült fel, hogy ki ért a LAAT fegyverrendszeréhez. Szerencsére egy olyan személy volt, aki jelentkezett is minderre, Ballista. A férfi pedig szerencsére gyorsan mozdult, így be tudott szállni a pilótafülkébe, mert ennek gépnek nem voltak oldalsó fegyverirányítói, nem háborúra, vagy harcra tervezték. Odabent Ballista könnyedén megtudta különböztetni a lézerlövedékeket az ágyútól és rakétától. A zombik még éppen csak feltűntek, amikor a három rakéta az ottani falakba és plafonba csapódott berobbantva az egész helyet és beomlasztva járatot.

A többiek közben elindultak egyetlen járaton, ami még volt, Ballista pedig utánuk. Mikor elérte a járatot, akkor még láthatta a szeme sarkából, hogy a lift visszaérkezett és a négy zombi tántorgott ki a liftból és indultak a hangok irányába. A szenzorai pedig érzékelték még, hogy az egészségügyi részlegnél ragadt zombik egy része elindult visszafelé felfelé, ahol majd esélyes, hogy saját maguk pont bele fognak futni.

A többiek felértek a nagy üres raktárhelységbe, ahol a szétdarabolt, vagy még nagyjából egyben levő droidok hevertek. Itt hallhatták a robbanások zaját, amit odakint a zsoldos okozott. Pillanatokkal később itt érte utol őket a férfi is. itt már szemben álltak az orvosi helység ajtajával, amit valószínűleg ki is nyitnak.

Amint ez megtörtént, akkor az utolsó, korábban meg nem vizsgált laborrészre jutnak. Itt is hasonló állapotok fogadták őket, a legtöbb minden szétzúzva, a bacta tartályok legalább is, az orvos és kutató droidok úgyszintén. Jobban nem volt idő körbenézni, ugyanis mindenki számára hallható volt, hogy a tőlük balra eső helységbe felértek a zombik és már az ajtóval babráltak, pillanatok kérdése lehet bejussanak ide iss.Aktuális térkép, fekete nyilak a mozgási irányok, elindultak visszafelé, illetve a négy utánatok (amit jelez Ballista szenzora). Az aranyszínű több vonal pedig, ahol beomlott a terület lezárva a zombik útját. Tietek pedig a rajzolt görbe nyíl a fenti raktárhelységből, ahova mentetek.

statisztika:
Körök száma: 18. kör / eltelt körök száma: 17
Riku Blackclaw: 15 reag – @Shadow
Siqsa Povoxa: 14 reag – @Werda
Chuhk G'vaamnohrk: 14 reag – @Adrian Sommerfield
DT-B3N / Ben Serrano: 12 reag – @Michael Nikostratos
Darcol Randarn / Ballista: 12 reag – @Ervin Bludheim

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1695
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Echo bázis

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.