Tiana Seavers

Go down

Tiana Seavers Empty Tiana Seavers

Témanyitás by Sortilegus on Szomb. 19 Május 2018, 19:21

Tiana Seavers Tiana210

Név: Tiana Seavers
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: minden-ellenes
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: ismeretlen
Kor: 22 körül
Család: Apa, anya halottak, más ismert rokonai nincsenek
Foglalkozás: harcművész (megélhetését kisebb lopásokból biztosítja)
Testmagassága: 163 cm
Testsúlya: 52 kg
Szeme színe: a jobb szeme méregzöld, a bal szeme szürke
Haja színe: szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Testét több helyen is tetoválás borítja, hátán egy álomcsapda, combján rózsák koszorúja, csuklóján egy piramis és mindent látó szem, kulcscsontját egy fekete szárnypáros díszíti.
Egészségi állapot/ betegségek: kicsit szocio- és pszichopata

Életrajza:

Teljesen normális, szerető családba született. Édesapja rendőr volt, anyja középiskolai tanár, ő maga pedig egy született kis csoda, mert az orvosok szerint édesanyja meddő volt. Sokévnyi fárasztó próbálkozás után pedig egy kellemes szeptemberi napon világra jött, született bajkeverőként. Születésekor mindkét szeme ezüstös szürkében játszott, és a gondot még akkor nem is ez okozta. Életének korai évében is látszott, hogy nincs vele minden rendben, mert gyakran rohantak el mellőle játszópajtásai sírva, anélkül, hogy akár csak egy szót is szólt volna. 4-5 éves korában tűnt fel szüleinek, hogy amikor csak egyedül marad a többi gyerekkel, a szemei furcsán megváltoznak, a kiskölykök meg ugyanúgy elszaladnak tőle. Nagyon sokáig beszélni sem akart, és ezért úgy gondolták, hogy néma, vagy hasonló problémái vannak.
Az első, nem túl komoly traumáját az okozta, mikor iskolában megverték, ő pedig ahelyett, hogy bármit is tett volna, csak bámulta szekálóit, izzó zöld tekintettel, a verés miatti dühkitörésében pedig a közelében lévő gyerekeket kiütötte, mintha sokkolták volna őket. Ekkor kezdődtek folytonos fejfájásai, éjszakai rémálmai, és ekkor kezdett el beszélni is, mit beszélni, folyamatosan kiabálni, hogy bárcsak eltűnnének a hangok a fejéből!
A szülei elkezdték különböző orvosokhoz cipelni, hogy majd azok leszedálják, vagy jól kiütik valahogy, hogy egyrészt ne kiabáljon, másrészt megszűnjenek a szülők szerint csak kitalált hangok a fejében.
Az apját 11 éves korában lelőtték egy rajtaütés során, ekkortól kezdve megint nem beszélt, de elkezdte tudatosan felfedezni saját képességét, így anyjával maximum egy-két szóban, de főleg gondolatban kezdett el kommunikálni. Az édesanyja beleőrült az apa elvesztésébe, aztán meg abba, hogy a gyermekét valami fura bolondnak tartotta, akit biztos démonok szálltak meg, és Tiana 13 éves korában az anyuka öngyilkos lett. Ezen veszteségek összessége hozta elő végleg a képességét, amikor aztán már minden létező élőlény minden gondolatát hallani vélte, majd egy újabb kitörést követően elájult.

Ő maga sem tudja mennyi ideig lehetett kiütve, de mikor legközelebb felébredt, egy olyan helyen volt, ahol egy kósza gondolat, de még neszek sem hallatszottak, kényelmes ágyban feküdt, tiszta ruhákban, de legfőképpen, távozott fejfájása és a hallani vélt hangok is. A legnagyobb problémát az egészben viszont az okozta számára, hogy emlékei is eltűntek, minden, amit addig tudni vélt, vagy ismert, egy csettintésre törlődött az agyából, így nem emlékezett arra sem, hogy hívják, honnan jött, de még azt sem tudta megmondani, hogy mikor született. Külsejében pedig a legfontosabb változás, hogy az egyik szeme örökre méregzöld szín maradt, így csodás felemás íriszei emlékeztették egyedül arra, hogy valójában semmire sem emlékszik.
Mint később kiderült, néma buddhista szerzetesek találták meg valahol egy erdőben, és elvitték magukkal a kicsit, azzal a céllal, hogy majd ők jól felnevelik és nem hagyják csak úgy magára. A szerzetesek önmegtartóztatásának hála kimondott szavakat egyáltalán nem hallott, kizárólag kósza gondolatok jutottak el agyáig, és miután sikerült megértetnie velük, hogy mit tud, illetve mit nem tud, hozzáfogtak képzéséhez. És hát kik is lennének jobbak ebben, mint olyan emberek, akik sosem szólalnak meg?
Taníttatásának korai évében szintén szuperül kirajzolódott, hogy jellemzően szeret kegyetlenkedni, nem értett kifejezetten sem a reál, sem a humán tárgyakhoz, főleg mert mindig arra koncentrált, hogy a válaszokat tanárai fejéből szerezze meg, nem pedig saját kútfőből megoldani a feladatokat. Amikor csak lehetett, inkább kilógott a kolostorból, hogy a közeli erdőben keressen és nyúzzon meg kisebb állatokat, a nagyobbakat csak azért passzolta, mert vadászni nem kifejezetten tudott.
17 éves korában addig szekálta a szerzeteseket, míg rá tudta venni őket, hogy valamilyen harcművészetet is kitanulhasson, így végül karate, ezen kívül pedig kenjutsu (mindenféle japán kard forgatása) képzésben részesült, és mint kiderült, utóbbiban messze kiemelkedőbb volt, mint előbbiben. Nagyon gyakran próbálta teljes mértékben kikapcsolni agyát, hogy képessége semmilyen módon ne befolyásolja, harcolni mindig ösztönszerűen szeretett, és piszok jól ment neki. Amikor aztán arra is rájött, hogy a telepátia segítségével ellenfelének minden mozdulatát azelőtt kiismerheti, hogy akár csak egy lépést is tenne, még jobbá vált. Évekig gyakorolt vért és verejtéket is hullatva, ám a fejében uralkodó különös sötétség miatt mindig többet akart és mindig jobb akart lenni.

A szerzetesek között ez is lett a veszte, mert egy éles karddal való edzés során annyira elszabadultak az indulatai és ösztönei, hogy puszta véletlenből három darabba vágta az edzőjét. A szerzetesek ekkor döntöttek úgy, hogy a sokéves tanításnak és felvigyázásnak vége kell, hogy szakadjon, és útjára küldték a lányt, hogy éljen meg a maga sötét és gonosz módján a világban, vagy ahogy tud.

A világba beszabadulva pedig hamar ráébredt, hogy mindig várja valami sötétség, amit képességének köszönhetően valahogy mindig megtalálhat, és mindig igyekezett részt venni benne, még akkor is, ha csak egy névtelen öltönyös férfi sikátorban való megveréséről és kirablásáról is van szó.

Képessége: Telepátia: képes megnyitni elméjét a közelében (maximum 30 méter sugarú kör) tartózkodó emberek gondolatainak olvasására. Akik a körben tartózkodnak, és nem látja őket, azoknak csak hallani képes a gondolatait (3 körig, legfeljebb 5 különböző emberét), azonban akiket lát is, azoknak képes telepatikus úton üzenetet küldeni/tényleges szavak nélkül beszélni hozzájuk (2 körig, vagy két különböző gondolat erejéig, legfeljebb 3 embernek egyszerre).

Szakértelmei: harcművészetek (karate és kenjutsu), ügyes bolti tolvaj

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: -
Sortilegus
Sortilegus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 10
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. May. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Tiana Seavers
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tiana Seavers Empty Re: Tiana Seavers

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 19 Május 2018, 22:53

Elfogadva, 700$ kezdőtőkéd van.
Egyébként, ha gondolod ez a pontos leírása az eleső szintű telepátiának:
Képes tőle nagyjából 50 méter sugarú körben tartózkodó személyekkel telepatikus kapcsolatot létesíteni. Maximum 5 fővel tud ezen szinten kapcsolatot fenn tartani ennél több személynél már elájul. A lére jövő csatorna segítségével képeket és illózókat tud más ember fejébe vetíteni. Egy állati intelligenciájú lényt legfeljebb 15 (3kör) egy átlagembert legfeljebb 10 (2kör) egy játékost legfeljebb 5 (1kör) percig tarthat uralma alatt.

Ha szeretnéd, akkor írd át erre nyugodtan, ha nem, akkor maradhat a mostani is Smile

Egy adatlapot még írj és hess játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tiana Seavers Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14750
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 33
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tiana Seavers Empty Re: Tiana Seavers

Témanyitás by Sortilegus on Vas. 20 Május 2018, 01:29

Adatlap:

Név: Tiana Seavers
Lakás/Létesítmény: nincs
NJK: nincs
Foglalkozás: megélhetési tolvaj
Munkahely: nincs
Pénz: 700 $
Bevétel/hét: 200 $
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: New York utcái
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4

(a képességét azért írtam így, hogy legyen kis egyediség benne.^^)

Köszönöm!
Sortilegus
Sortilegus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 10
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. May. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Tiana Seavers
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tiana Seavers Empty Re: Tiana Seavers

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:36

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1346
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Tiana Seavers Empty Re: Tiana Seavers

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.