Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 16 Júl. 2018, 00:04

Akkor a próba kaland itt SW-n, hogy minél többen lehessen jönni a „hódítás” témát választottam elsőre.
Ne feledjétek a kaland PÁRHUZAMOS!

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)
Résztevő frakciók: Birodalom, Köztársaság, Hutt Kartellek
Meghívott frakciók: Mandaloriai Birodalom, Chiss Fennhatóság (Birodalom), FRK (Köztáraság), bármilyen alvilági személy (hutt kartellek)
Leírás:
N’Zoth, egy hatalmas gázóriás egyetlen lakható bolygója. Az Ossuss bolygójának rendszere mellett található a hármas határnál egy kisebb csillagködben, ami megnehezíti a megtalálását. A bolygó sivatagbolygó, a planétán egy szultán uralkodik mérhetetlen gazdagságban, hiszen ezen a helyen a legnagyobb érték a víz, a bolygón található összes vízlelő helyen milyen érdekes, de szultáni létesítmények állnak. Vizet kapni e helyen jutalom és ki kell érdemelni, mindenki neki dolgozik és ez a fizetség. A bolygónak eredetileg nem is emberi lakossága van, hanem egy brutálisan xenofób és halálkultuszukról ismert idegen faj, a yevetha. Az N’Zoth őslakói alulfejlett létforma, az egyedüli technológia amit a szultán családja annak idején idehozott, modernek, de hosszú távú csillagközi utazásra nem képesek. Éppen ezért az elmúlt évszázadokban eléggé elszigetelten éltek, jellemzően csak alvilági személyek tévedtek erre, időnként a birodalom és a köztársaság is.
A szultánság nem tartozik egyik ismert frakcióhoz sem, túlságosan jelentéktelen ahhoz, hogy bárkinek is a figyelmét felhívta volna ahhoz, hogy magának szerezze meg a helyet.
Egészen eddig…
„A szultán lánya a gyönyörű hercegnő, mostanra olyan korba lépett, hogy feleségül adhassa az apja. Kérők érkeztek szép számmal a lány legendás szépsége miatt, azonban teltek múltak a hetek, hónapok nem találtak megfelelő kérőt. Amikor már-már úgy tűnt, hogy végre megvan a jelölt és a lány is rábólintott, mert ebben volt saját választása egyik napról a másikra eltűnt. Reggel a nevelőnője csak az üres szobát találta az egyik toronyban, a fiatal lány pedig nyomtalanul eltűnt. Dulakodásra utaló nyomot és a lány vérét is megtalálták a padlón, így derült fény arra, hogy emberrablás történt.
Hetekig kerestette a szultán a lányát, mert emberrablóktól nem érkezett követelőzés, a bolygót elhagyni készülő hajókat letiltották, így az biztos, hogy a bolygót nem hagyhatták el a lánnyal. Azonban a keresések sorba kudarcba fulladtak. A kétségbeesett apa végül arra a lépésre szánta el magát, hogy külső segítséget kér, hogy ők keressék meg a leányát ezen a bolygón. Magas jutalmat ígért és a hír a holoneten is olvasható, egyrészt a lánya kezét ígérte annak – fajtól és nemtől függetlenül – a gazdagságon és jutalmakon kívül, aki visszaviszi egészségben a hercegnőt az apja palotájába. Illetve attól függően, hogy melyik frakció viszi haza a lányt ahhoz fog csatlakozni”

Éppen ezért és mert a bolygó stratégiailag fontos lehet döntöttek úgy a nagy frakciók, hogy megpróbálják maguknak megszerezni a bolygót. A helyzetet azonban tovább nehezíti, hogy az őslakosok megérezvén az uralkodó szorult helyzetét megtámadni készülnek a fővárost.

Célkitűzések:
Célkitűzés 1.: A hercegnő felkutatása. A bolygóról hetek óta egyetlen hajó sem távozott, amint észlelték a lány eltűnését mindent lezártak, így minden bizonnyal még mindig a bolygón van. Az apja hiszi, hogy életben van, így meg kell keresni és épségben hazajuttatni. – 4 pont
Célkitűzés 2.: Főváros/egyéb település megvédése, amit az őslakosok, a yevetha-k éppen megtámadni készülnek, mindhárom frakció a saját magának fontosnak ítélt részt fogja védeni, amik többször össze is érhetnek– 5 pont
Célkitűzés 3.: A sivatag mélyén egy nagyobb egykori tenger területén – ami manapság egy kietlen síkság romokkal, hajóroncsokkal – egy lezuhant hajó van, amivel még az uralkodóház tagjai érkeztek évszázadokkal ezelőtt. Az egyik itteni roncsban nagy mennyiségű ritka coaxium van, ezt kell megszerezni mielőtt egy másik frakció teszi rá a kezét. – 4 pont (földi csata, PVP-vel, ha PVP-vel győz valaki az extra 2 pont a győztesnek)
Célkitűzés 4.:. Saját küldetés, itt mindenki maga mondja meg, hogy mit akar, ne a km-nek kelljen kitalálnia az alapötletet és a célt, ezt adjátok meg ti. Pl.: szeretné valaki megölni az uralkodót és átvenni a helyét, vagy kirabolni a kincstárat stb.
Kaland vége: A kaland 20 körös, 20 körnél automatikusan vége van, az nyer, akinek több pontja van. Vagy hamarabb akkor lesz vége, ha valamelyik frakció eléri a 10 pontot.
Játékszabályok:
Szokásosak, mint nálam máshol az oldalon. 4 naponta körváltás, sorrend nincs, mindenki úgy ír, ahogyan szeretne.
Aki több karaktert szeretne más-más frakcióból, lehet, de akkor úgy, hogy más-más célkitűzésre és nem azonosra.
Aki szeretne játszani, de nem a sajátjával, az megteheti, hogy egy adatlappal jelentkezik, előtörténet nélkül, aztán a kaland végén eldönti, hogy akarja-e a karaktert, vagy sem, ha igen, akkor megírja magának.
Mint mindig halál előfordulhat, de az továbbra is csak jellemzően ha valaki nagyon h*lye akkor, vagy ha eltűnik úgy, hogy nem jelzi, hogy nem fog tudni írni. Azonban! Mivel ez SW és sokan fénykarddal rohangásznak lehet, hogy itt a sérülések az oldal többi részéhez képest súlyosabbak lesznek, értem ezt végtagvesztések alatt. Bár ez sem olyan vészes, mert itt nevetve lehet bárkinek művégtagokat szereznie, ami jobb is, mint az eredeti. Smile Remélem ez nem rettentett el senkit.
Itt, ha valaki nem ír/nem tud írni, annál nem lesz következmény, nem fogom megölni érte, már önmagában az hátrány mindenkinek, ha nem ír, mert ugyebár teljesíteni kell a célkitűzéseket.

Jutalmak:
Ez egyelőre jó kérdés. Azon vagyok, hogy szokásos legyen abban az esetben, ha kánon lesz. Azaz pontok és pénz. Így ez elég motiváló lehet arra, hogy gyertek játszani Smile
Azaz:
Amit lootoltok/összeszedtek fegyvereket stb., tietek lehet, és ha eladjátok a végén megbeszéljük miért mennyi pénzt lehet kapni.
Ezen felül a kalandért mindenki kapja majd a megfelelő pontot, maximum 2-t.
Plusz ezeken felül 10.000 creditet fizetnek mindenkinek a fáradozásaikért (Jediket kivéve, ők nem kapnak pénzt).
Az új szigorúbb pontrendszer van, így 2x jokerezhettek, ha valamiért nem tudtok írni és akkor az a kör beszámít olyannak, mintha írtatok volna. Fontos, hogy előre kérjétek a jokert, utólag nem adom meg.

Kezdés:
Amint lenne elég játékos.
Jelentkezés módja, ezt tessék kitölteni:
Kód:
Karakternév:
Oldal: (értelemszerűen a megfelelőt)
Célkitűzés: (a megfelelő szám beírása)

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1835
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Giodibi on Hétf. 16 Júl. 2018, 17:50

Karakternév: Gin
Oldal: Köztársaság
Célkitűzés: 1.ET:
Név: Gin (Dzsin)
Egyéb név(i): G (Dzs)
Faj: Wof
Nem: Férfi
Jellem: Van egy kicsi kisebbségi komplexusa, s nem igazán szereti, hogyha valaki a méreteire célozgat, ettől könnyen begurulhat, bár ezen hiányosságán kívül igencsak fegyelmezett, bár néha előfordul, hogy elszalad vele a fogat.
Születési helye és idő: ME 18
Kor: 21
Család: Ismeretlen
Foglalkozás/kaszt: Jedi padawan
Testmagassága: Két lábon állva 60 cm, négy lábon 20 cm
Testsúlya: 1,5 kg
Szeme színe: Sötét zöldesbarna
Bundája színe: Homok színű, hasa fehér
Különleges ismertetőjel: Fekete bojt a farka végén
Egészségi állapot/ betegségek: Érzékeny a hidegre és a virágok illata megzavarhatja a szaglásátKépességei: - Rendkívül ellenálló az hőségre
- Fürge, akrobatikus, mozgékony
- Sokáig bírja levegő nélkül
- Erőérzékeny
- Jó szaglás (képes kiszagolni az élőlényeket, kivéve a növényeket, de nem képes különbséget tenni köztük)
Szakértelmei:
- Vadászat
- Nyomkeresés

Adatlap:

Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (1. szint - 1 pont, Ataru haladó)
- Telekinézis (1. szint – 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint – 1 pont)
- Meditáció (1. szint – 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint – 0 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint – 2 pont)
- Rövid idejű emlékezetnövelés (1. szint – 0 pont)
- Szabadulás (1. szint – 1 pont)

Felszerelés:
- Shoto fénykard, zöld pengéjű (2 pont)
- Shoto fénykard, zöld pengéjű (2 pont)
Kredit:
500 kredit

Különleges képességek:
- Rendkívül ellenálló az hőségre
- Fürge, akrobatikus, mozgékony
- Sokáig bírja levegő nélkül
- Erőérzékeny
- Jó szaglás (képes kiszagolni az élőlényeket, kivéve a növényeket, de nem képes különbséget tenni köztük)

Pontok: 10
Elhasznált: 10
Maradt: 0

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretéem, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
avatar
Giodibi
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 73
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 2
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 17 Júl. 2018, 08:12

Elfogadva.

Elfogadott karakterek:
Birodalom:

Hutt/Alvilág

Köztársaság
Gin (célkitűzés: 1)

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1835
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Kedd 17 Júl. 2018, 21:06

Karakternév: Aira'ewir'uorre
Oldal: Birodalom
Célkitűzés: 2.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
avatar
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 47
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 18 Júl. 2018, 06:56

Elfogadva, szerintem majd én is hozok magamtól karikat, megvan kiket, de a szálakat még nem döntöttem el Smile

Elfogadott karakterek:
Birodalom:
Aira'ewir'uorre (célkitűzés: 2)

Hutt/Alvilág

Köztársaság
Gin (célkitűzés: 1)

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1835
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Mickey Thunder on Vas. 29 Júl. 2018, 23:18

Kód:
Karakternév: Niomahlohan Lomaste
Oldal: Birodalom
Célkitűzés: 1.
avatar
Mickey Thunder
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 30 Júl. 2018, 00:02

Yay még egy jelentkező, gyűljetek, gyűljetek szépen.
Lassan nekem is tényleg el kéne dönteni, hogy ki hova megy... Rolling Eyes

Elfogadott karakterek:
Birodalom
Aira'ewir'uorre (célkitűzés: 2)
Niomahlohan Lomaste (célkitűzés: 1)

Hutt/Alvilág

Köztársaság
Gin (célkitűzés: 1)

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1835
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 03 Aug. 2018, 08:21

Végre döntöttem, yay Smile
Tessék bátran jelentkezni másoknak is Smile

Elfogadott karakterek:
Célkitűzés: 1
Gin (Köztársaság)
Niomahlohan Lomaste (Birodalom)
Silhana Lolaes'ra  (Hutt/Alvilág)

Célkitűzés: 2
Aira'ewir'uorre (Birodalom)
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron (Köztársaság)

Célkitűzés: 3
Ingrid L'lerim (Birodalom)

Célkitűzés: 4
Lairorellen Verenwar (Birodalom)

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1835
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Shadow on Pént. 03 Aug. 2018, 13:39

Karakternév: Heiwanna Miin Klodov
Oldal: Köztársaság
Célkitűzés: 2.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 533
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 03 Aug. 2018, 21:36

Karakternév: Claye Jaro, Xirq
Oldal: huttok
Célkitűzés: 1.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 04 Aug. 2018, 09:55

Ami kimaradt (bár a hadijátékok leírásánál szerepelt) ide is ideírom, hogy a játék PÁRHUZAMOS! Így nyugodtan jöhet olyan is, aki máshol játszik.
Elfogadott karakterek:
Célkitűzés: 1
Gin (Köztársaság)
Niomahlohan Lomaste (Birodalom)
Silhana Lolaes'ra (Hutt/Alvilág)
Claye Jaro (Hutt/Alvilág)
Xirq (Hutt/Alvilág)

Célkitűzés: 2
Aira'ewir'uorre (Birodalom)
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron (Köztársaság)
Heiwanna Miin Klodov (Köztársaság)

Célkitűzés: 3
Ingrid L'lerim (Birodalom)

Célkitűzés: 4
Lairorellen Verenwar (Birodalom)

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1835
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Jelly on Szomb. 04 Aug. 2018, 14:08

Karakternév: Ibram Raunth
Oldal: Birodalom
Célkitűzés: 2.
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 336
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 05 Aug. 2018, 00:03

Ami kimaradt (bár a hadijátékok leírásánál szerepelt) ide is ideírom, hogy a játék PÁRHUZAMOS! Így nyugodtan jöhet olyan is, aki máshol játszik.Elfogadva.

Elfogadott karakterek:
Célkitűzés: 1
Gin (Köztársaság)
Niomahlohan Lomaste (Birodalom)
Silhana Lolaes'ra  (Hutt/Alvilág)
Claye Jaro (Hutt/Alvilág)
Xirq (Hutt/Alvilág)

Célkitűzés: 2
Aira'ewir'uorre (Birodalom)
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron (Köztársaság)
Heiwanna Miin Klodov (Köztársaság)
Ibram Raunth (Birodalom)

Célkitűzés: 3
Ingrid L'lerim (Birodalom)

Célkitűzés: 4
Lairorellen Verenwar (Birodalom)

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1835
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 11 Aug. 2018, 10:47

Még várom a jelentkezőket, előreláthatóan jövő héten kezdünk, csak előbb be szeretném fejezni Rhys bővítését.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1835
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.