Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 16 Júl. 2018, 00:04

Akkor a próba kaland itt SW-n, hogy minél többen lehessen jönni a „hódítás” témát választottam elsőre.
Ne feledjétek a kaland PÁRHUZAMOS!

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)
Résztevő frakciók: Birodalom, Köztársaság, Hutt Kartellek
Meghívott frakciók: Mandaloriai Birodalom, Chiss Fennhatóság (Birodalom), FRK (Köztáraság), bármilyen alvilági személy (hutt kartellek)
Leírás:
N’Zoth, egy hatalmas gázóriás egyetlen lakható bolygója. Az Ossuss bolygójának rendszere mellett található a hármas határnál egy kisebb csillagködben, ami megnehezíti a megtalálását. A bolygó sivatagbolygó, a planétán egy szultán uralkodik mérhetetlen gazdagságban, hiszen ezen a helyen a legnagyobb érték a víz, a bolygón található összes vízlelő helyen milyen érdekes, de szultáni létesítmények állnak. Vizet kapni e helyen jutalom és ki kell érdemelni, mindenki neki dolgozik és ez a fizetség. A bolygónak eredetileg nem is emberi lakossága van, hanem egy brutálisan xenofób és halálkultuszukról ismert idegen faj, a yevetha. Az N’Zoth őslakói alulfejlett létforma, az egyedüli technológia amit a szultán családja annak idején idehozott, modernek, de hosszú távú csillagközi utazásra nem képesek. Éppen ezért az elmúlt évszázadokban eléggé elszigetelten éltek, jellemzően csak alvilági személyek tévedtek erre, időnként a birodalom és a köztársaság is.
A szultánság nem tartozik egyik ismert frakcióhoz sem, túlságosan jelentéktelen ahhoz, hogy bárkinek is a figyelmét felhívta volna ahhoz, hogy magának szerezze meg a helyet.
Egészen eddig…
„A szultán lánya a gyönyörű hercegnő, mostanra olyan korba lépett, hogy feleségül adhassa az apja. Kérők érkeztek szép számmal a lány legendás szépsége miatt, azonban teltek múltak a hetek, hónapok nem találtak megfelelő kérőt. Amikor már-már úgy tűnt, hogy végre megvan a jelölt és a lány is rábólintott, mert ebben volt saját választása egyik napról a másikra eltűnt. Reggel a nevelőnője csak az üres szobát találta az egyik toronyban, a fiatal lány pedig nyomtalanul eltűnt. Dulakodásra utaló nyomot és a lány vérét is megtalálták a padlón, így derült fény arra, hogy emberrablás történt.
Hetekig kerestette a szultán a lányát, mert emberrablóktól nem érkezett követelőzés, a bolygót elhagyni készülő hajókat letiltották, így az biztos, hogy a bolygót nem hagyhatták el a lánnyal. Azonban a keresések sorba kudarcba fulladtak. A kétségbeesett apa végül arra a lépésre szánta el magát, hogy külső segítséget kér, hogy ők keressék meg a leányát ezen a bolygón. Magas jutalmat ígért és a hír a holoneten is olvasható, egyrészt a lánya kezét ígérte annak – fajtól és nemtől függetlenül – a gazdagságon és jutalmakon kívül, aki visszaviszi egészségben a hercegnőt az apja palotájába. Illetve attól függően, hogy melyik frakció viszi haza a lányt ahhoz fog csatlakozni”

Éppen ezért és mert a bolygó stratégiailag fontos lehet döntöttek úgy a nagy frakciók, hogy megpróbálják maguknak megszerezni a bolygót. A helyzetet azonban tovább nehezíti, hogy az őslakosok megérezvén az uralkodó szorult helyzetét megtámadni készülnek a fővárost.

Célkitűzések:
Célkitűzés 1.: A hercegnő felkutatása. A bolygóról hetek óta egyetlen hajó sem távozott, amint észlelték a lány eltűnését mindent lezártak, így minden bizonnyal még mindig a bolygón van. Az apja hiszi, hogy életben van, így meg kell keresni és épségben hazajuttatni. – 4 pont
Célkitűzés 2.: Főváros/egyéb település megvédése, amit az őslakosok, a yevetha-k éppen megtámadni készülnek, mindhárom frakció a saját magának fontosnak ítélt részt fogja védeni, amik többször össze is érhetnek – 5 pont
Célkitűzés 3.: A sivatag mélyén egy nagyobb egykori tenger területén – ami manapság egy kietlen síkság romokkal, hajóroncsokkal – egy lezuhant hajó van, amivel még az uralkodóház tagjai érkeztek évszázadokkal ezelőtt. Az egyik itteni roncsban nagy mennyiségű ritka coaxium van, ezt kell megszerezni mielőtt egy másik frakció teszi rá a kezét. – 4 pont (földi csata, PVP-vel, ha PVP-vel győz valaki az extra 2 pont a győztesnek)
Célkitűzés 4.:. Saját küldetés, itt mindenki maga mondja meg, hogy mit akar, ne a km-nek kelljen kitalálnia az alapötletet és a célt, ezt adjátok meg ti. Pl.: szeretné valaki megölni az uralkodót és átvenni a helyét, vagy kirabolni a kincstárat stb. - 3 pont
Kaland vége: A kaland 20 körös, 20 körnél automatikusan vége van, az nyer, akinek több pontja van. Vagy hamarabb akkor lesz vége, ha valamelyik frakció eléri a 10 pontot.
Játékszabályok:
Szokásosak, mint nálam máshol az oldalon. 4 naponta körváltás, sorrend nincs, mindenki úgy ír, ahogyan szeretne.
Aki több karaktert szeretne más-más frakcióból, lehet, de akkor úgy, hogy más-más célkitűzésre és nem azonosra.
Aki szeretne játszani, de nem a sajátjával, az megteheti, hogy egy adatlappal jelentkezik, előtörténet nélkül, aztán a kaland végén eldönti, hogy akarja-e a karaktert, vagy sem, ha igen, akkor megírja magának.
Mint mindig halál előfordulhat, de az továbbra is csak jellemzően ha valaki nagyon h*lye akkor, vagy ha eltűnik úgy, hogy nem jelzi, hogy nem fog tudni írni. Azonban! Mivel ez SW és sokan fénykarddal rohangásznak lehet, hogy itt a sérülések az oldal többi részéhez képest súlyosabbak lesznek, értem ezt végtagvesztések alatt. Bár ez sem olyan vészes, mert itt nevetve lehet bárkinek művégtagokat szereznie, ami jobb is, mint az eredeti. Smile Remélem ez nem rettentett el senkit.
Itt, ha valaki nem ír/nem tud írni, annál nem lesz következmény, nem fogom megölni érte, már önmagában az hátrány mindenkinek, ha nem ír, mert ugyebár teljesíteni kell a célkitűzéseket.

Jutalmak:
Ez egyelőre jó kérdés. Azon vagyok, hogy szokásos legyen abban az esetben, ha kánon lesz. Azaz pontok és pénz. Így ez elég motiváló lehet arra, hogy gyertek játszani Smile
Azaz:
Amit lootoltok/összeszedtek fegyvereket stb., tietek lehet, és ha eladjátok a végén megbeszéljük miért mennyi pénzt lehet kapni.
Ezen felül a kalandért mindenki kapja majd a megfelelő pontot, maximum 2-t.
Plusz ezeken felül 10.000 creditet fizetnek mindenkinek a fáradozásaikért (Jediket kivéve, ők nem kapnak pénzt).
Az új szigorúbb pontrendszer van, így 2x jokerezhettek, ha valamiért nem tudtok írni és akkor az a kör beszámít olyannak, mintha írtatok volna. Fontos, hogy előre kérjétek a jokert, utólag nem adom meg.

Kezdés:
Amint lenne elég játékos.
Jelentkezés módja, ezt tessék kitölteni:
Kód:
Karakternév:
Oldal: (értelemszerűen a megfelelőt)
Célkitűzés: (a megfelelő szám beírása)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Giodibi on Hétf. 16 Júl. 2018, 17:50

Karakternév: Gin
Oldal: Köztársaság
Célkitűzés: 1.ET:
Név: Gin (Dzsin)
Egyéb név(i): G (Dzs)
Faj: Wof
Nem: Férfi
Jellem: Van egy kicsi kisebbségi komplexusa, s nem igazán szereti, hogyha valaki a méreteire célozgat, ettől könnyen begurulhat, bár ezen hiányosságán kívül igencsak fegyelmezett, bár néha előfordul, hogy elszalad vele a fogat.
Születési helye és idő: ME 18
Kor: 21
Család: Ismeretlen
Foglalkozás/kaszt: Jedi padawan
Testmagassága: Két lábon állva 60 cm, négy lábon 20 cm
Testsúlya: 1,5 kg
Szeme színe: Sötét zöldesbarna
Bundája színe: Homok színű, hasa fehér
Különleges ismertetőjel: Fekete bojt a farka végén
Egészségi állapot/ betegségek: Érzékeny a hidegre és a virágok illata megzavarhatja a szaglását

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) YvZMdjp

Képességei: - Rendkívül ellenálló az hőségre
- Fürge, akrobatikus, mozgékony
- Sokáig bírja levegő nélkül
- Erőérzékeny
- Jó szaglás (képes kiszagolni az élőlényeket, kivéve a növényeket, de nem képes különbséget tenni köztük)
Szakértelmei:
- Vadászat
- Nyomkeresés

Adatlap:

Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (1. szint - 1 pont, Ataru haladó)
- Telekinézis (1. szint – 1 pont)
- Receptív-Projektív telepátia (1. szint – 1 pont)
- Meditáció (1. szint – 0 pont)
- Erőérzékelés (1. szint – 0 pont)
- Érzékszerv élesítés (1. szint – 2 pont)
- Rövid idejű emlékezetnövelés (1. szint – 0 pont)
- Szabadulás (1. szint – 1 pont)

Felszerelés:
- Shoto fénykard, zöld pengéjű (2 pont)
- Shoto fénykard, zöld pengéjű (2 pont)
Kredit:
500 kredit

Különleges képességek:
- Rendkívül ellenálló az hőségre
- Fürge, akrobatikus, mozgékony
- Sokáig bírja levegő nélkül
- Erőérzékeny
- Jó szaglás (képes kiszagolni az élőlényeket, kivéve a növényeket, de nem képes különbséget tenni köztük)

Pontok: 10
Elhasznált: 10
Maradt: 0

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 141
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 4
Reputation : 23
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 17 Júl. 2018, 08:12

Elfogadva.

Elfogadott karakterek:
Birodalom:

Hutt/Alvilág

Köztársaság
Gin (célkitűzés: 1)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Kedd 17 Júl. 2018, 21:06

Karakternév: Aira'ewir'uorre
Oldal: Birodalom
Célkitűzés: 2.

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 18 Júl. 2018, 06:56

Elfogadva, szerintem majd én is hozok magamtól karikat, megvan kiket, de a szálakat még nem döntöttem el Smile

Elfogadott karakterek:
Birodalom:
Aira'ewir'uorre (célkitűzés: 2)

Hutt/Alvilág

Köztársaság
Gin (célkitűzés: 1)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Mickey Thunder on Vas. 29 Júl. 2018, 23:18

Kód:
Karakternév: Niomahlohan Lomaste
Oldal: Birodalom
Célkitűzés: 1.
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 30 Júl. 2018, 00:02

Yay még egy jelentkező, gyűljetek, gyűljetek szépen.
Lassan nekem is tényleg el kéne dönteni, hogy ki hova megy... Rolling Eyes

Elfogadott karakterek:
Birodalom
Aira'ewir'uorre (célkitűzés: 2)
Niomahlohan Lomaste (célkitűzés: 1)

Hutt/Alvilág

Köztársaság
Gin (célkitűzés: 1)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 03 Aug. 2018, 08:21

Végre döntöttem, yay Smile
Tessék bátran jelentkezni másoknak is Smile

Elfogadott karakterek:
Célkitűzés: 1
Gin (Köztársaság)
Niomahlohan Lomaste (Birodalom)
Silhana Lolaes'ra  (Hutt/Alvilág)

Célkitűzés: 2
Aira'ewir'uorre (Birodalom)
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron (Köztársaság)

Célkitűzés: 3
Ingrid L'lerim (Birodalom)

Célkitűzés: 4
Lairorellen Verenwar (Birodalom)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Shadow on Pént. 03 Aug. 2018, 13:39

Karakternév: Heiwanna Miin Klodov
Oldal: Köztársaság
Célkitűzés: 2.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 718
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 26
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 03 Aug. 2018, 21:36

Karakternév: Claye Jaro, Xirq
Oldal: huttok
Célkitűzés: 1.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1360
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 04 Aug. 2018, 09:55

Ami kimaradt (bár a hadijátékok leírásánál szerepelt) ide is ideírom, hogy a játék PÁRHUZAMOS! Így nyugodtan jöhet olyan is, aki máshol játszik.
Elfogadott karakterek:
Célkitűzés: 1
Gin (Köztársaság)
Niomahlohan Lomaste (Birodalom)
Silhana Lolaes'ra (Hutt/Alvilág)
Claye Jaro (Hutt/Alvilág)
Xirq (Hutt/Alvilág)

Célkitűzés: 2
Aira'ewir'uorre (Birodalom)
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron (Köztársaság)
Heiwanna Miin Klodov (Köztársaság)

Célkitűzés: 3
Ingrid L'lerim (Birodalom)

Célkitűzés: 4
Lairorellen Verenwar (Birodalom)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Jelly on Szomb. 04 Aug. 2018, 14:08

Karakternév: Ibram Raunth
Oldal: Birodalom
Célkitűzés: 2.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 05 Aug. 2018, 00:03

Ami kimaradt (bár a hadijátékok leírásánál szerepelt) ide is ideírom, hogy a játék PÁRHUZAMOS! Így nyugodtan jöhet olyan is, aki máshol játszik.Elfogadva.

Elfogadott karakterek:
Célkitűzés: 1
Gin (Köztársaság)
Niomahlohan Lomaste (Birodalom)
Silhana Lolaes'ra  (Hutt/Alvilág)
Claye Jaro (Hutt/Alvilág)
Xirq (Hutt/Alvilág)

Célkitűzés: 2
Aira'ewir'uorre (Birodalom)
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron (Köztársaság)
Heiwanna Miin Klodov (Köztársaság)
Ibram Raunth (Birodalom)

Célkitűzés: 3
Ingrid L'lerim (Birodalom)

Célkitűzés: 4
Lairorellen Verenwar (Birodalom)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 11 Aug. 2018, 10:47

Még várom a jelentkezőket, előreláthatóan jövő héten kezdünk, csak előbb be szeretném fejezni Rhys bővítését.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 18 Aug. 2018, 00:00

Ma este fogom kezdeni a kalandot, valszeg lehet majd később is csatlakozni, de mégis tisztább, ha ma jelentkezik, aki jönne.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Mickey Thunder on Szomb. 18 Aug. 2018, 20:33

Az utolsó pillanatban:)

ET+adatlap:
   Név: Tic B'il
   Egyéb név(i): -
   Faj: humanoid/jawa
   Nem: férfi
   Jellem: izgága, hadaró, mindent összegyűjt és el akarja adni valakinek, tukmálós, békés, legfeljebb önvédelemből lő, azt sem jó kedvvel
   Születési helye és idő: ME 17
   Kor: 20
   Család: Nbenothih Kiney (anya), mindenki más halott
   Foglalkozás/kaszt: droidszerelő és -kereskedő
   Testmagassága: 98 (cm)
   Testsúlya: 25 (kg)
   Szeme színe: világító sárga
   Bőre színe: sötét, még senki se látta
   Haja: -
   Különleges ismertetőjel: köpeny, kesztyű (mindig)
   Egészségi állapot/ betegségek: hámlik a bőre
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Swk1_jawa_original
   Életrajza: Elrabolta egy csapat roncskereskedő, aki az űr kevésbé fontos bolygóit járja. Folytatás később

   Képességei: Leírás: Körülbelül egy méter magas, gyors humanoid lények, arcukat maszkkal, testüket köpennyel fedik el, szemük sárgásan világít. Rokonaik a buckalakóknak. Klánokban élnek és minden klánnak van egy sámán vezetője. A Jawák hatalmas erődökben laknak a dűnék között és nagy homokjárókkal róják a sivatagot értékes alkatrészek és roncsok után kutatva, alapjában véve kereskedők. Rendkívül erős a szervezetük és az immunrendszerük, szívós kis lények.

Előny: Fürgék, erős immunrendszerrel és szervezettel rendelkeznek, éjszakai is látnak.

Hátrány: Többnyire csak a Tatooinon találhatóak meg, roncskeresők és kereskedők képében. Gyenge fizikum.

Erőérzékeny.

   Szakértelmei: droidok szétszedése, összerakása nagyjából működőképes állapotba, alkudozás, kereskedelem


   Megjegyzések:


Kód:
   Adatlap:
   Szint: 1
   Pont: 10

   Felszerelés:
- bontó-, javító felszerelés ütött-kopott fém bőröndben - 5 pont
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Sci-fi-tools-and-equipment-2
tartalma:
 - feszítővas
 - forrasztó
 - kalapács
 - univerzális csavarhúzó készlet
 - fúrógép
 - diagnosztikai eszköz
 - jelszint mérő
 - amatőr programozó csatlakoztatás
 - ragasztó
 - lazító folyadék
 - fényező spray

- droid kábító fegyver (harci droidok ellen nem jó) - 0,5 pont

- Hordozható szkenner - övre szerelt, kis tartóban - alap 1 pont
- 150 méteren belül scanneli a droidokat - 400 kredit
- droidhoz csatlakoztatható pontosabb analizálásért - 1 pont

- holoprojektor - 0 pont

- kezdetleges kézi fegyver - 1 pont
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Dc22f2041446083c98e2e9ec0fdb4085

   Kredit: 500
       Elhasznált: 400
       Maradt: 100   Különleges képességek: faji képesség - Fürgék, erős immunrendszerrel és szervezettel rendelkeznek, éjszakai is látnak.

   Pontok: 10
   Elhasznált: 8,5
   Maradt: 1,5


Kód:
   Karakternév: Tic B'il
   Oldal: semleges
   Célkitűzés: 4. (roncs droidokat találni a felbolydult bolygón)
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 19 Aug. 2018, 00:01

Semleges oldal nincs, csak az a 3, amit írtam. Embarassed Szóval a közül válasz egyet, aztán következő körben bemeséllek annak fényében.

Akkor a kaland itt kezdődik:
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3840-hoditas-a-sivatag-titkai-nzothÉs mint múltkor (korszakon) most is kaptok headereket, amiket nyugodtan használhattok.
Célkitűzés 1:
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) S4fEP9o
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) WDTIIy2
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) GzcdzXM
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) N0qWa5T

Célkitűzés 2:
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) H2ZBYe0
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) R1Tcz3y
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) UcsKWqd

Célkitűzés 3:
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) C3Q7E3x

Célkitűzés 4:
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Y9q9Eex

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Mickey Thunder on Hétf. 20 Aug. 2018, 19:44

Bocs, így gondoltam:)

Kód:
Karakternév: Tic B'il
Oldal: Hutt kartellek
Célkitűzés: 4. (roncs droidokat találni a felbolydult bolygón)
Mickey Thunder
Mickey Thunder
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 180
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 21 Aug. 2018, 00:00

Így már stimmel Smile

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 23 Aug. 2018, 00:00

Akkor @Werda kedvence bemesélve, a jawa Smile

És csináltam oda is módosított headert:
Célkitűzés 4:
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) JeJtewA
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) RfUuQIE

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 15 Nov. 2018, 00:00

Akkor a kaland véget ért, köszönöm a tesztjátékot. Mint írtam alapból úgy vettem, hogy éles a kaland, ha van kifogás ez ellen, akkor itt tessék szóvá tenni Smile
Illetve, ha van észrevétel, hasonló, akkor azt is lehet mondani.
Egyébként a következő hadijátékot hétvégén fogom valószínűleg kiírni, ahol a központban egy rakata tudós lesz majd.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3749
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth) Empty Re: Hódítás: A sivatag titkai (N’Zoth)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.