Aewiru és Ibram (MU 3. Béke ünnepe)

Go down

Aewiru és Ibram (MU 3. Béke ünnepe) Empty Aewiru és Ibram (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Kedd 24 Júl. 2018, 12:14Karakter előtörténete: Aira'ewir'uorre
Kaland neve: Aewiru és Ibram (MU 3. Béke ünnepe)
Játékostárs(ak): Ibram Raunth

A Béke ünnepe... milyen törékeny és undorító dolgot imádnak az emberek egy ilyen semmitmondó esemény keretein belül. Legalábbis Aewiru ezt így látja, és esze ágában sincs megváltoztatni a véleményét. Szinte a rosszullét kerülgeti, ahogyan megérkezik a birodalmi hajóval és kiszáll a többi vendég közé. Ruhája szokásához híven egyedi, szeret kitűnni a tömegből, elvégre az a célja, hogy felkeltsen egy-két igen fontos figyelmet. Szüksége van különleges birodalmi kapcsolatokra, ha minden szférába bele akar látni és mindenről mindig tudni akar. Bár teljes mértékben hűséges a Császár és Hiuval mester felé, azonban ez nem gátolja meg abban, hogy kiépítse a saját kis információs hálózatát és keressen szövetségeseket. Ő az a fajta ember, akit az sem érdekel, ha valaki hátszéllel kerül feljebb a ranglétrán, hiszen néha a támogatásokért is nagyon sokat kell küzdenie az adott személynek. A megfelelő rangú és/vagy adottságú személyekkel kell jóban lenni és a kártyákat mindig úgy kell felmutatni, hogy az kedvező legyen saját maga számára. Az évek során sötét papnő tanoncként megtanulta a csábítás fortélyait, melynek köszönhetően könnyen eligazodik a szociális élet labirintusában. Urdrarr vére, a gyönyörű külleme és a rangja már önmagában olyan előnyhöz juttatja, amelynek köszönhetően kevesen mernek - vagy akarnak - neki nemet mondani. Aewiru pedig bolond lenne ezt nem kihasználni, hiszen ő ebből él, ő az ilyen intrikákkal képes elérni a céljait.

Az Örök Sárkány Palotája egy esztétikus és ízlésesen felépített hely, melyben még a lány is kedvét leli bizonyos szinten. Bár egy kastélyban nevelkedett és mindig mindenből megkapta a legjobbat, mégis be kell vallania, hogy vannak épületek, melyek még az otthonánál is szebbnek bizonyulnak. Ezt talán az ősi rakatáknak köszönheti az Örök Birodalom, hiszen az ő fejlettségük a technológiában és az építészetben tehette lehetővé talán ennek a palotának a létrejöttét, bár ez csak egyszerű spekuláció a félvér lány részéről. Miután alaposan szemügyre vette a látnivalókat úgy döntött, hogy ideje megkeresnie a partnerét, aki akár lehet egy magas rangú sith nagyúr, akár egy alacsonyabb rangú katonatiszt, de ha lát benne valami érdekeset, akkor megszerzi magának. Elvégre ezért is van itt, nem pedig az ünnepség miatt. Az csak egy szánalmas ürügy, aminek köszönhetően elengedték a kastélyból. Bizony, amíg tanonc, addig nagyon korlátozva vannak a cselekedetei, de talán ennek hamarosan vége lesz és ő is teljes értékű papnőként szolgálhatja Hiuval mestert. Ennél jobban nem vágyik semmire, épp ezért nem is fog belőle engedni. Ő nem az a fajta személy, ahogyan talán ez eddig is kiderült.


felszereléslista:_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Aewiru és Ibram (MU 3. Béke ünnepe) Empty Re: Aewiru és Ibram (MU 3. Béke ünnepe)

Témanyitás by Jelly on Kedd 24 Júl. 2018, 14:40

Távol volt a csatatérről, hogy megünnepelje a Béke három éves évfordulóját jelző eseményt. Persze ezt úgy tette mint minden hosszú eltávozáson lévő katonatiszt. Levett egy pohárnyi voriani gint a mellette elguroló droid tálcájáról és belekortyolt.
Az első lépcsőfok a részegségig vezető úton. Maga a palota ízlésesen volt berendezve. Az arany festékkel készített freskók. A sárkányokat ábrázoló domborművek, amelyek fenyegetően acsarkodnak azokra akik megünneplik a Köztársaság és a Birodalom közötti "békét". Ez persze röhej volt...
Béke volt, közben a határvidéken egész bolygókat támogatott a köztársaság fegyverszállítmányokkal és katonai szakértőkkel, hogy felvegyék a harcot a Birodalmi erők ellen, holott azok csak a saját területeiket akarták biztosítani.
Ezek a konfliktusok persze soha nem történtek meg. Raunth tudta, hogy az is csoda, hogy ez a helyzet három éve eltartott, de két évet nem adott a következő vérfürdőig.
Hogy a Köztársaság kezdi el e valami mondvacsinált ürüggyel, vagy az új császár indítja meg a dicső birodalmi armadát az ellenséges rendszerek ellen.
Ő csak egy altiszt volt, aki ha csatába hívták akkor ment ha menni kellett, mikor beosztották egy százados mellé, mint adjuntás. A pulthoz ülve kortyolgatta a gint, és rendelt egy újabbat a rovarszerű droidtól.
Persze ha feljebb jutna annyira a ranglétrán, hogy végre kapjon egy saját egységet, akkor már csak olyanok utasíthatják, akik maguk is kiérdemelték. Dicsőséges csatákról álmodott, amiket ő, csak ő nyert meg a Birodalom számára.
Felsóhajtott, mikor újra ott volt előtte az ital. A kaszinó játékasztalai nem érdekelték... Túl csöndes, túl békés volt neki. Hiányzott a veszély és a tudat, hogy bármelyik percben bizonyíthatja hűségét és bátorságát a Birodalomnak.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.