N’Zoth

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Jelly on Kedd 04 Szept. 2018, 18:41

Kaland neve: Hódítás: A sivatag titkai / Célkitűzés 2: Város megvédése 

Nos, igen. Az olyasfajta taktika módosítók, mint az adott nép kulturális mintázatai most is egy teljesen más, eddig elképzelhetetlen irányba terelte az egész haditervüket. Jelen esetben, hogy a helyiek hallgatva a becsületkódexükre szemtől szembe akarnak megküzdeni a helyi barbárokkal.
Ibram ezért becsülte és átkozta őket, hogy önként és dalolva hajtják magukat a vágóhídra, arra nem is gondolva, hogy a kivételes harci képességeikre talán máshol is szükségük lenne.
Főleg, hogy a mandaloriak is beléptek az egyenletbe, akik mindenképpen csatába akartak meghalni. A birodalmi tiszt elgondolkodva pillantott végig a szürke mandalóri harcos páncélzatán, majd beszállt a sith úrnő mellé a siklóba.
Az kiadta az utasítást, hogy rakja le az E-webbeket és a megfelelő helyekre. Ő közben pedig részt vesz a kinti ütközetbe. Be is kapcsolta a fénylándzsáját és átugrott a falon, Ibram elgondolkodva fordult utána, és megdörzsölte az állát.
Egy erőhasználó egyszerre több ellenséges egységgel is elbírhat, valamint a képességeivel félelmet csepegtethet a szívükbe. És persze, hogy ha mandalóriak is vannak ott. Közben végignézi a birodalmi katonák közül azokat, akik jól ismerik az E-webbek használatát és komlinken kiadja az utasítást.
- Az e-web sugárvetők tűzét koncentrálják az ostromgépekre. Szabadítsák ezekre az inhumán barbárokra a poklot - mondja biztatóan, aztán a többi katonának is kiadja az utasításait. - Igyekezzenek pontos és halálos lövéseket leadni ezekre az állatokra. Ne feledjék, hogy a csatában mandaloriak is vannak most. Mutassák meg nekik, hogy mire képesek a birodalom hű katonái és hozzák szégyenbe őket azzal, hogy fedezik a hátsójukat.
Ezt úgy mondja, hogy Torian és az ő emberei ne hallják. Ennyien, ha együttműködnek a mandalóriakkal, fenn tudják tartani az ostromló sereget.
- És adjunk okot a köztársaságiaknak, hogy szégyelljék ezt a napot, mikor birodalmiak mentették ki őket a legrosszabb rémálmukból. És ez a N'zoth hős katonáinak is szól. Ma itt nem csak a királyukért harcoltok, hanem az egyetlen igaz hatalomért a Galaxisban a birodalomért! Ma ti lesztek a sivatag és a káosz ellen felhúzott fal! Ti lesztek a Birodalom és a Császár öklei! A győzelembe!
Kiáltja, és felhág a falra. Elsősorban az E-webbek elhelyezését felügyeli, hogy elég nagy szórásban adják meg a poklot a primitíveknek. Közben felméri az alakzatukat, miközben előhúzza az övéből a sugárvetőjét.
- Ma nem fogtok meghalni a hazátokért! Élni fogtok! - kiáltotta és a yevethák felé kiáltott. - Ezek az állatok pedig itt fognak olyan halált halni, amilyet érdemelnek. Tűz!
Közben megnézi, hogy Aria'wewir közelében mely egységek vannak.
Ha megnézi, komlinken szól oda nekik.
- Fedezzék az úrnőt. Ne feledjék egy sugár, egy halál. Összpontosítsák a tűzet az ő környékére, és úgy hangolják a lövések közötti időtartamot, ahogy lecsap a fegyverével.
Pszichológiai hadviselés, talán hatásos lesz.

Felszerelések:
Sugárpisztoly, vibrokard, mellvért, kommunikátor
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 07 Szept. 2018, 09:40

Az ész érvek nem használtak. Ostoba begyepesedett sivatagi barbárok. Claye szíve szerint kiosztotta volna őket, de e helyett csak hanyagul vállat rántott. Nem bölcs dolog tiszteletlennek lenni azokkal akik a jövőben talán neki is valamilyen szolgái lehetnek mikor majd beházasodik a családba. A birodalmi azért kihasználja a lehetőséget, hogy sározza a rókát. Claye ezen csak mosolyog. Sosem vette komolyan ezeket az ellentéteket. Tudott róla, arról is hallott, hogy mik történtek a háborúban és tisztában van vele, hogy most sem béke van hanem hidegháború. Viszont akkor is egy baromságnak tartotta. Viszont legalább a birodalmi értelmes kérdéseket is tett fel. Ezek szerint esze az van. Ez nem tetszett Claye-nek. A felvételeket alaposan igyekezett megnézni. A hercegnő láttán rávigyorgott a társára jelezve, hogy "Ő az én jövendőbelim haver."
~Talán kicsit gyerekarcú, de biztos össze tudnánk szokni. Szerintem fiatalabb nálam. Bár, azt mondják ez a jó házasság alapja. Vagy várjunk! Nem! Az öregemberek keresik a fiatal lányokat és a fiatal srácok az idősebb nőket. Bár engem sosem zavart a kor szóval mindegy.~
Jót vigyorgott magában miközben nézte a felvételeket. Ő is nagyjából, azt nézte amit a többiek. Milyenek a mozdulataik, van-e rajtuk valami külső változás miután visszatértek a palotába, miképp állnak egymáshoz a beszélgetésekkor. Mikor pedig megmutatják a kamerák helyét a társára néz kérdő, hogy ő lát-e valamit.

Xirq

Úgy látszik nem érdekli őket, hogy ő nem jelent veszélyt a nőkre. Baromságnak gondolja, ge ugyan olyan fapofával áll mint eddig. A köztársasági birodalmi villongásra nem is szentel különösebb figyelmet. Olyanok ezek mint a kígyók és a skorpiók. Ha összezárják őket egymásnak esnek. Az ember meg két dolgot tehet vagy jó pénzért segít az egyiknek vagy fogadásokat köt, hogy melyik győz. A birodalmit amúgy nem ejtették a fejére. Bár, hogy mit akar kérdeni a szakácstól, azt Xirq nem is tudta sejteni. Ahhoz, hogy biztos információkat nyerjenek ki belőle más körülmények kellenek és valószínűleg ezt az a birodalmi is tudhatja. A felvételek nézése közben látja a kapitánya felé villantott vigyorát amire csak egy halvány mosollyal megcsóválja a fejét. Komolytalan egy figura az már biztos. Ilyenkor is ezen jár az esze. Ő részt vett már olyan vadászatokon amiken értelmes fajok voltak a vadak. Az ott szerzett ismereteit próbálja felhasználni most is. Figyeli a nőt és a testőrét. A mozdulataikat a testbeszédüket a környezetüket mindent, amit csak lehet. A kamerák helyzetét is hasonló komolysággal nézte. A kapitány tekintetére pedig bólintott. Ezt a rendszert ki tudta játszani az, aki ismerte. Jól sejtették belső munka.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1142
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow on Pént. 07 Szept. 2018, 18:34

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságA századost figyelem ahogy reagál, majd a közeledőkre, aztán egy enyhe mosolyt ejtek meg.
- Megértem, és tisztelem is ezért. Remélem nem sértettem meg azzal amit mondtam, százados. Azonban azt hiszem szokásomtól eltérően, most ideje lesz hallgatnom, mert ez nem a szavak ideje. – Ezzel rámarkolok rendesen a csődarabra jobbommal, majd a tompább végét készülök használni, ahogy lendületet veszek egy pár lépés után, hogy így csapjak oda egy rendeset az ott lévőkre. Egyenlőre kihasználva a helyzeti előnyömet, hogy nekem könnyebbőket támadni. Próbálok úgy támadni, hogy ha lehet, akkor akit eltalálok, az jól hátra repüljön a többiek között. Talán ha a morált sikerül megtörni köztük, akkor lehet feladják, visszavonulnak, de ha nem akkor tovább csapok köztük a rúddal, ha az bírja, azonban nem megyek előre nagyon. Nem akarok útban lenni a többieknek, mikor lőni akarnak, plusz azért a harci tudásom messze nem akkora, hogy túl sokat tehessek, de ahhoz most talán elég, hogy kicsit zavart keltsek az ellenség soraiban, még akkor is, ha nem teljes erővel csapok. Azonban, ha kell, akkor hátrálok egy kicsit, egyenlőre azonban a nálam lévő kötszerre és orvosi felszerelésre nincs szükség, de ha lesz, akkor azonnal visszább vonulok és megyek a sérülthöz. Közben kicsit úgy el is feledkeztem a balomban tartott pisztolyról, legalábbis, hogy azzal is kéne lőni, ha már a százados kérésére hoztam magammal, azonban így se vagyok a lőfegyverekhez nagyon hozzászokva, és ha lehetne tárgyalni, akkor most azt csinálnám inkább.
Egy azonban biztos, ha meglátna így Kor nagyot nézne, és kapnék is a fejemre, hogy bezzeg mikor ő harcolt volna akkor nem hagytam… tény, nem vagyok egy harcos fajta, és inkább beszélek, amikor és ameddig csak lehet, de itt most nincs miről, túlerő van, és ha nem tennék semmit, akkor miért is jöttem volna ide? Az más dolog, hogy most azért az adrenalin dolgozik bennem, és utána lehet már nem így fogok mind erről vélekedni, de tudom, hogy ha egyedül maradok, és nem tudok kicsit se harcolni, magam megvédeni, és egyszer tényleg Xeth nagyúr utánam jön, vagy küld valakit, akkor végem. Hiába az erőm, ha nem tudok élni vele, és használni. Lehet ezért is jöttem, hogy azzal hogy itt segítek magamon is segítsek azzal, hogy tapasztalatot szerzek? Bár most is olyanok vesznek körül, akik mellett nagyon nem lennék veszélyben, még akkor se ha csak ülnék hátul várva, hogy kinek kell segítenem, vagy biztonságba vinni.

”Felszerelés”:

ruházat: top, sokzsebes nadrág, bakancs
egyszerű csatos bőr pánt ami lazán pihen a nyakán, amiről egy karom formára faragott kő lóg egy másik kis bőr pánton.
sugárpisztoly 1db

Kis méretű válltáska:
-Fordító
-Datapad
-HoloProjector
-„Energia” szelet, kulacs innivaló

háti táska
-orvosi felszerelés (kötszer fájdalom csillapító, orvosságok)

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 605
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 08 Szept. 2018, 00:00Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Aira'ewir'uorre,


Ibram Raunth, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim


Lairorellen Verenwar és Tic B'ilKövetkező körváltás: 2018. szeptember 12. (szerda)


Helyi Idő: 11:20 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Főváros térképe
Felszerelés: - 2db egykezes sugárpisztoly – nála, oldalán
- Vibrokard (1 kezes) – nála, a hátán átvetve
- hátizsák a vibrokard tokja felett – nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- Datapad adatokkal – nála, táskában
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- távcső – táskában
- Jármű: egy átlagos 1 személyes vadászgép (Z-95) – kikötőben
- NJK: - R2-es droid a vadászgéphez – kikötőben
- könnyű harci páncél; első kép, második kép – rajta
- hátitáskában a két tőrkard – nála
Információs kártyák:

A lényeg az, hogy legalább eljutottunk oda, hogy megnézhessük a szobát. A szemeimet forgattam azon, hogy a birodalmi még itt is csak áskálódni képes és inkább szabotálná a feladat sikerét, csakhogy odaszúrhasson a jedinek. Nem mintha jedikkel jobban szeretnék doglozni, de ők legalább nem áskálódnak. Lopva igyekeztem körbenézni, megcsodálni az építészetet, az itt sétálókat. Csak diszkréten, amit kitanultam a fejvadász szakma alatt, közben. Odaérve a szobához az első dolgok, amiket megláttam az olyasmi volt, amit egy ilyen hercegnőtől vártam, hagyományőrző, rendezett dolgok. Szép tágas lakosztály meseszép kilátással. Eltudtam volna itt tengetni az életemet, annyi biztos. Ahogyan az megdöbbentő volt, hogy milyen extra helységet találtunk itt. Olyan technológia, ami nem illik a bolygóhoz, közös nyelvet tanult, nem helyi, hanem általános külvilági viselet.
- Legközelebb el kéne mennem szerencsejátékozni – állapítottam meg. – Tényleg nem ezt várnánk, bár amilyen állapotok ezen a bolygón vannak… nem csodálkozom.
Ha látom, hogy a jedi nekilát feltúrni a szobát, akkor nekilátok segíteni, közben üzenek a többieknek.
- Úgy néz ki, hogy a hercegnő tervezhette egy ideje a szökést – mondom a komvonalba. – Erre elég sok a bizonyíték.
Ha lehet, akkor én a kutakodás közben olyasmit igyekszem keresni, ami arra utalhat, hogy kivel, kikkel és hol kellene, kellett volna találkoznia.
Gin és Sil nagyjából egyszerre találta meg a helységet, ahol ezek a titkos dolgok voltak. Neki is láttak annak, hogy átvizsgálják a helyet. Gin főleg a datapadokat nézte, míg Sil a kézzel írott dolgokat. Mind a ketten találtak érdekesebb dolgokat.

Gin nyelvleckéket, bolygókról, fajokról és kultúrákról. Minden frakcióból voltak itt bolygók, ami feltűnő volt, hogy egyetlen sivatagos bolygó sem volt lehetséges végcélnak megjelölve. Mind inkább hűvösebb éghajlatú, olyan helyek, amik bőségesen el voltak vízzel látva. De sivatagbolygók sem voltak itt.

Többnél, majd egy tucatnál szerepeltek nevek is, férfiak és nők vegyesen, ezek mellet egy-egy szám 7-10 közöttiek. Ha Gin belenézett a személyesebb bejegyezésekbe is, akkor ott is láthatta ezeket a neveket, az ismerősei voltak a hercegnőnek, a számok itt is szerepeltek, itt már lejegyezve, mint megbízhatósági ráta.

Az adatoknál egy darab 10-t talált Gin, egy bizonyos Val Thul nevű egyénnél, akinek a neve Coruscant és Alderaan bolygónál merült fel. A leírás alapján pedig, amit talál Val-ről, újságíró volt. Így hirtelen ennyit talált róla az adatok között.

Közben Sil is keresgélt, de ő papír alapú dolgoknál, a legtöbb nyelvlecke volt, ahol a lány gyakorolta a közös nyelv írását és ezen a nyelven írt naplót is talált. Az utolsó bejegyzések alapján egy bizonyos Val Thul-lal kellett az eltűnése napján találkozni a városban a gyerekotthonnál.

Ekkor az összes komvonalon, a hutt városvédők részéről igencsak kellemetlen hír futott be…

(Sil elmondja az infót Gin-nek, azért írom így, mert ugye én utánad írok és emiatt ne veszítsünk még egy kört.)A Gin-t érő gunyoros megjegyzésre Al-Fayed nem reagált és nem is akadályozta meg, hogy Silhana-val menjen megnézni a helyet. Mint általában lenni szokott nem volt hangfelvétel, csak képi. Ráadásul ez nem is holografikus volt, hanem archaikusabb, egyszerű videofelvétel.

A férfi bólintott arra, hogy a szakáccsal akarnak beszélni, azonban Nio látta, hogy erre nem igen lesz szükség. A lány mozgása teljes mértékben megjátszott volt, ezt ki tudta olvasni a testbeszédéből, a szemei nem tükröztek lázat, vagy rosszul létet, ha lehet, akkor pedig még kicsit idegesnek is tűnt és kerülte mások tekintetét. Ezt csak Nio tudta kiolvasni, mert neki szakmai dolog.

Ezt a többit már mindenki. Nem mintha bárki rá nézett volna. Az őr sem tette, a fejtartása olyan volt, hogy maximum a szeme perifériáját tartotta a lányon. Éppen ezért nem is tűnt fel neki semmi, mert csak egy-egy pillantást kapott a lány, a többiben a környezetet figyelte, hogy érkezhet-e bármilyen támadás. Nem volt indokolatlan mozdulat, precíz katonás volt.

Arcokra nem igen lehetett, mert mindenki elfordult, vagy távozott, amikor a hercegnő és a testőr távozott. Úgy tűnt, hogy még a szolgálók, vagy ágyasok, rabszolgák sem nagyon társaloghattak, érintkezhettek a

Ha Nio ezt hangosan szóvá is teszi, akkor Al-Fayed rákérdez, hogy még mindig akar-e beszélni a konyhán dolgozó személyzettel, révén nincs rá szükség, mert nem volt mérgezés. Ha a válasz nemleges, akkor nem történik semmi, ha pedig igenlő, akkor hamarosan megérkezik egy fekete bőrű idősebb férfi és három droid, a konyhai személyzet.

Ekkor az összes komvonalon, a hutt városvédők részéről igencsak kellemetlen hír futott be…


Helyi Idő: 11:20 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Főváros térképe
Nála/Vele:
- Könnyű harci páncél – rajta
- - Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra (alkar, könyök, váll és háti részek)
- Hordozható szkenner – alkaron levő, életjelet jelez 50 méteren belül, páncél alkarján
- lila fénykard – oldalán
- BB-4, asztrodroid – vele
- - nyomkövető (BB-4-be építve)
- - droid komlink – beleépítve
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- E-11 sugárpuska – nála
- 2 rövidkard
- 1 sugárpisztoly

A páncélja festése a rajának mintázata, aki ért komolyabban a köztárasági elit haderőkhöz, akkor felismerheti ezt, ahogyan azt is, hogy rajparancsnok a karakter.
Amit viszont mindenki megismer, a páncél vállrészein mindkét oldalon 1-1 Havoc Squad embléma van festve. Ugyanis a HS olyan híres mint a Birodalmi Halálosztag, vagy a Manadaloriai fejvadászok, elit spec egységek Smile
Információs kártyák:


Remélte, hogy az ellenség megfog torpanni és próbálnak majd közelebb jönni a látható veszteség megállásra fogja őket ösztönözni. Az elején még úgy is érezte, hogy fellélegezhetnek, de végül az ellenség mégiscsak elindult irányukba. Úgy tűnt, hogy a halálkultuszuk erősebb lehetett, mint minden más és egyáltalán nem félték a halált. Pedig már látniuk és tudniuk kellett volna, hogy ez itt mészárlás lesz és nekik lesz nagyobb veszteségük.
- Ameddig lehet tartsuk a sort! Ne törjön meg! – mondta a komvonalba a sajátjaiknak.
Most ez volt a legfontosabb, hogy ne törjenek meg, nem mutathattak gyengeséget az ellenség irányába.
- Ne feledjék, folyamatos jelentést kérek, ha történik valami! – tette még hozzá.
Eszébe jutott, hogy mennyire egyszerű lenne, kimenni és félelmet generálni, menekülésre késztetni mindenkit, csak éppen nem volt kellő fedező tűz hozzá és kellően erős páncélja ahhoz, hogy kibírja ott, amíg koncentrálni kezd. Most továbbra is, amíg nem szorulnak arra, hogy közelharcban legyenek, addig továbbra is az E-11-el szándékozta az ellenfelet lőni, továbbra is úgy célozni, hogy egy lövéssel egy ellenséget tudjon leszedni.
~ Köztársaság ~
Mindenki harcolt, továbbra is sikerült egyelőre távol tartani a fal közvetlen közeléből az ellenfelet annak köszönhetően, hogy az első pillanattól kezdve, amint beléptek a 700 méteres távra – ami az E-webek hatótávja nagy szórásban lőve voltak.

A levegőben még mindig robbantak fel dolgok, amiket a mesterlövészek szedtek le, de már rájöttek erre, hogy így nehéz lesz és egyre kevesebbet használták az ostromgépeket. Helyette máshoz folyamodtak.
- Asszonyom, rájöttek, hogy nem jutnak el az ostromgépek lövési a falig, mert leszedjük őket a becsapódás előtt. Így most a robbanó „tölteteket” fizikailag próbálják eljuttatni a falig.

Miinnek egyszer-egyszer kellett csak egyelőre kinyúlnia, Rhys már nem válaszolt neki, nem nagyon volt ideje a csapatok koordinálása mellett. De egyelőre úgy tűnt, hogy tartani tudták a helyet az előzőleg mondottakon kívül.

Miinnek még nem kellett senkit sem hátrébb vinnie, mert azért fentről a falról is lőtték azokat, akik a csapatra mentek volna. még egy újabb jelentés is érkezett.
- Több helyen elérték a falat, létrákat döntenek neki azon próbálnak felmászni, vagy dobócsáklyával.

Ekkor az összes komvonalon, a hutt városvédők részéről igencsak kellemetlen hír futott be…~ Birodalom ~
Aewiru kiosztotta a parancsokat, majd egyetlen ugrással a fal tetejére érkezett meg, onnan láthatta, hogy mennyire sokan vannak az ellenség tagjai. A sivatag, ameddig a szem ellátott szürke-fekete volt és mozgott. Mint a hangyák, amik beleptek valamilyen élelmiszert.

Több tízezren, ő maga is hallotta, hogy becsült érték a teljes városra kétszázezer fő volt. A Mandaloriaiak már kint voltak, a legtöbb sorban a falról lőtte az ellenséget, illetve akiknek volt háti rakétája a levegőből pusztította őket, többen lángszóróval is.

Ibram ekkor állt volna neki parancsokat osztogatni, de nem volt kinek. Két katona volt még, akik velük együtt érkeztek, a többieknek még legalább negyed óra kellett ahhoz, hogy ideérjenek, révén gyalogosan jöttek és nem járművel. Az E-webeknek meg kétszer ennyi.

Így ő most nem tudott mást tenni, mint vakon várakozni – révén a fal aljánál volt és nem lát ki – hogy majd megkezdhesse a dolgokat, ha megérkeztek az övéik. A szövegeket eltudta mondani, de a mandaloriaikat nem tudta kizárni belőle, révén szövetségesként ugyanazt a vonalat használták.

Amíg Ibram lent lényegében malmozott Aewiru pedig a fal előtt fénylándzsával irtotta al egtöbbször páncélt is nélkülöző ellenfelet. Könnyű dolga volt, neki ezek nem voltak kihívások, csak a tömeg miatt fáradhat el majd.

Ekkor mind a ketten a folyó túloldalán nem olyan messze maguktól hangos robbanást hallhattak, Aewiru látta jobban komvonalon pedig azonnal ment is a hír.
- A falat átrobbantották, ezen felül a két kikötőben, ahol nem volt védelem ellenállás nélkül özönlöttek be a városba!

Ekkor az összes komvonalon, a hutt városvédők részéről igencsak kellemetlen hír futott be…

//Szép hosszú reag Svarog, de nem tudok vele mit kezdeni, ott van lent, hogy 6 kör mire megérkeznek és felrakják az E-Webeket, ebben a körben értek csak le az eredeti helyükről…
Friss térkép is lent.//


Helyi Idő: 11:20 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
Felszerelés:
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát (sisak a másodiké) – csak a páncél sisak és szimbólumok nélkül rajta
- Egykezes sugárpisztoly – nála
- Kés/tőr – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – Erkunál, hajón (sajátja a fejébe ültetve)
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- Mesterlövész puska – nála
- Közepes energiapajzs – nála
- Álcagenerátor – nála
- Computer interfész vizor – (ilyennek néz ki) – nála
- Hátizsák a holmik egy részének – nála
- Holografikus álcázó – nála
- éjjellátó vizor – nála


Ingrid számára nem hozott egyelőre semmilyen segítséget az, hogy hallgatózott. Nem volt még a környéken senki sem. Igazából pontosan tudta, hogy az egész így egy olyan művelet, mintha tűt keresne a szénakazalban, mert átkozottul nehéz lehet bármit, vagy bárkit is megtalálni egy ekkora hajóban. Közel két kilométeres hajóra egy személy, úgy, hogy az ellenfelek nagyjából maximum egy-egy tucat személyt fog csak beküldeni. Esetleg még annyit sem. Ennek ellenére esze ágában sem volt feladni a dolgot, nem vallott volna rá. Inkább elővette a holoprojectorát, hogy gyorsan végignézze az ilyen típusú hajók tervrajzát. Elsődlegesen most az érdekelte, hogy alapjáraton merre találhatóak rajta hangárok, ahol be lehet jutni. Rámpát nem is nézett, ezek a hajók nem arra valóak, hogy landoljanak, így ilyenük sincs. Mivel arról nem kapott adatot, hogy hol voltak sérülések a hajón, így erre nem alapozhatott, hogy azokra a részekre menjen.
Már éppen ki akart szólni, hogyha az utászok feltérképezték a helyet, akkor küldjék már át neki a legfrissebb térképet a környékről, de ekkor még ő is érezte és hallott, hogy egy robbanás történt. Eleget volt már kint terepen, hogy tudja, hogy ez nem egy a roncs mellett történő robbanás volt, hanem pont a roncs burkolatán, nem olyan nagy erejű, sokkal inkább precíziós robbantásnak tűnt. Valaki, vagy valakik be akartak jönni a hajóba. Most már csak egyetlen remek kérdés volt az, hogy kicsodák. Ha a sajátjaik, akkor esze ágában sincs elindulni arra, csak akkor, hogyha a másik két frakció.
~ Itt Rejtjel hét ~ szól bele komvonalba a parancsok felé. ~ A mienk robbantottak, ha nem, akkor lehet tudni melyik frakció? ~
Most már csak a választ kellett tudnia ahhoz, hogy induljon-e, vagy sem.

Ekkor az összes komvonalon, a hutt városvédők részéről igencsak kellemetlen hír futott be…


Helyi Idő: 11:20 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis; Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar | Tic B'il
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
Felszerelés:
- Egykezes vörös pengéjű fénykard
- Datapad adatokkal – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- Könnyű harci páncél + Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) – rajta
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy semleges droidhang modja, hogy menni fog-e a légzés) , mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Kicsi kutaszdroid – nála


Ellen semmilyen furcsaságot nem talált a növényeknél, sem pedig a tónál, minden pontosan olyan volt, mint amilyen egy oázisnál lennie kell. Ettől tudta, hogy lehet, hogy nem így van, csak úgy látszik, de továbbra sem volt nála semmi, mivel az ellenkezőjéről megbizonyosodhatna. Amíg ő nézelődött, addig a kutaszdroid is végzett a hely vizsgálatával és visszalebegett Ellen mellé. Amikor ez megtörtént a nő a datapadra nézett, amire befutottak az adatok a droidtól. Azon a környéken észlelt hűvösebb levegőt, ahol a növények és a tó van, illetve egy barlangjáratot azon a részen, ahol fal van. Ez lehet az a pont, amit a lány keresett. Egy barlangjárat, ami tovább vezethet innen, remélhetőleg egyesen ahhoz, amit érez. Próbálta felidézni az Erő segítségével, hogy mit is tud a bolygóról, hogy kik lakták korábban, de nem sokra jutott. Nem azért, mert nem ment neki, hanem azért, mert egyszerűen a kapott adatok között nem volt túl sok minden. Mindig is túlságosan jelentéktelen dolgok voltak itt, amik nem voltak méltóak arra, hogy lejegyezzék őket. A helyi őslakosok halálkultusza érdekes lehet, de jó kérdés, hogy képesek voltak-e valaha is ők létrehozni sötét oldali ereklyét. De itt eszébe jutott, hogy akár lehetséges az is, hogy az isteneik voltak sithek, vagy más effélék, akik erre tanították őket. A lelet talán választ ad erre, nem akart előre találgatásokba bocsátkozni.
Igyekezett odamenni a falhoz, ahol a droid érzékelte a falban a járatot. A falat próbálta megnézni, hogy lát-e valamit, valamit, amit be lehet nyomni, vagy rátaposni. Kinyúlt az erőbe és próbálta a hely előtt a homokot némileg telekinetikával, hátha a földön van valami nyitó szerkezet. Most egyelőre ezzel szándékozik bajlódni, hogy megtalálja azt, hogy miként juthat be abba a helységbe.

Ekkor az összes komvonalon, a hutt városvédők részéről igencsak kellemetlen hír futott be…
Tic a romokat nagyon réginek vélte, a falak már simák voltak, nem lehetett tudni műszerek nélkül, hogy alapból azok voltak-e, vagy pedig később a természet kíméletlensége, az erózió hatására váltak-e ilyenné. Valahogy mégis ismerősnek tűnhetett minden a jawa számára ezen a helyen.

Maga a boltozat, a falak kialakítása, minden. Odahaza a Tatooine-n számára is ismertek lehettek a mondák, mesék, miszerint egyszer a bolygón dzsungelek, erdők, óceánok voltak. Akkor hatalmas épületek is voltak ott, még azelőtt, hogy minden sivatagossá vált.

Ez az épület azokra a történetekre, épületelmesélésekre emlékeztethette. Tic pedig úgy döntött, hogy nem marad itt lent, hanem felmegy a magasabb részekre és ott próbál körbenézni. A magassága miatt és azért, mert pár lépcsőfok is hiányzott Tic-nek többször nagyot ugrani, vagy éppen másznia is kellett.

Így jó pár percbe tellett, mire sikerült felmennie a következő szintre. Itt láthatta, hogy a folyosó két irányba is megy, először volt egy négyzet alakú körfolyosó, ahonnan a lenti részre lehetett látni és két keskenyebbik részen két-két irányba haladni. Lent ez három-három volt, itt csak kettő-kettő.

Egy-egy lépcső vezetett az ő oldalán felfelé még az épület magasabb részére a lépcső két oldalán voltak ezek a lépcsők, hasonlóan szélesek, mint amin feljött. Itt fent már csak minimális homok volt, annyi, amennyit a szél felfújt idáig. Ez mozgásban sem akadályozta Tic-et már.

Ekkor az összes komvonalon, a hutt városvédők részéről igencsak kellemetlen hír futott be…


Célkitűzés 2: Aktuális térkép.
- 4 kör a sugárpajzs felállításáig a köztáraságiaknál.
- 6 kör az E-webek leszerelése, falhoz vitele és feltevése

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:
Körök száma: 5 kör / eltelt körök száma: 4
Célkitűzés 1:
Gin: 4 reag – @Giodibi
Niomahlohan Lomaste: 3 reag – @Mickey Thunder
Silhana Lolaes'ra: 4 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Claye Jaro: 4 reag – @Adrian Sommerfield
Xirq: 4 reag – @Adrian Sommerfield

Célkitűzés 2:
Aira'ewir'uorre: 4 reag – @Caryeth Zh'ald
Ibram Raunth: 3 reag – @Jelly
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 4 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Heiwanna Miin Klodov: 4 reag – @Shadow

Célkitűzés 3:
Ingrid L'lerim: 4 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 4:
Lairorellen Verenwar: 4 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Tic B'il: 2 reag – @Mickey Thunder (második körben csatlakozott)

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2250
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Mickey Thunder on Vas. 09 Szept. 2018, 10:51


Nio gúnyosan mosolygott és szó nélkül hagyta a jedi válaszát. A nők ellen lehet, hogy nem vet be trükköt, de egy világos oldali jedi még sok másra is képes. A fő baja az volt ezzel, hogy nem az ő érdekeit szolgálta. Az itteni férfit nem zavarta, neki nyilvánvalóan az számított, hogy a hercegnő meg legyen és mindegy volt, együtt találják-e meg vagy külön-külön. Nio nem vonta kétségbe, hogy az ígéret teljesül, ha valaki sikerrel jár. Ez egy őszinte, naiv és egyenes társadalom volt, egy ilyen szintű szószegés romba is dönthette volna.
A birodalmi bólintott magában, mikor meglátta, hogy színészkedett a hercegnő. Fiatal kora ellenére nagyon jól játszott és mivel senki nem feltételezett semmi ilyet róla, meg se nézhették ennyire, sikeresen átvert mindenkit.
- Tisztelt Uram! Ne haragudjon, hogy rámutatok, de okom van feltételezni, hogy a hercegnő csak tettette a rosszullétet. A viselkedése pontosan ezt mutatja. Először arra gyanakodtam, hogy az ételtől lett baja, de nem. A szakács így már nem is tudna sokat segíteni.
Egyéb összejátszásnak nem volt nyoma a felvételen, látszólag minden a legnagyobb rendben volt. Úgy nézett ki, hogy a hercegnő rendezte meg az egészet, belement a kérő keresésbe, húzta az időt és a kellő pillanatban távozott.
Nio figyelt, hogy a többiek mondtak vagy tettek-e valami érdemlegeset és Al-Fayed reakciójára is nagyon kíváncsi volt, meg próbálta elemezni, ha tehette.
Az üzenet a legjobbkor jött. Ha Nio tehette, megmutatta Al-Fayednek is, hogy más is hasonló következtetésre jutott. A nőnek visszaírt, a többieknek felolvasta, mit küldött:
- "Kedves Silhana! A felvétel láttán még erősebb a gyanú és a kamerákat ki lehetett játszani. Van nyoma, hogy ki segített neki?"
Annyiban jó volt, hogy a közös nyelvet gyakorolta, hogy ha valamit leírt és gondatlanul nem tüntette el, a nő és a kis jedi könnyen értelmezhették. A hercegnőnek valakivel szövetkeznie kellett, egy bennfentessel, azt kellett megtalálniuk. Niónak volt egy gyanúja, egyenlőre nem mondta ki, mert jogtalanul senkit nem vádolhatott. Magában megállapította, hogy Silhana bármilyen agresszíven adta elő, valóban jó nyomon járt.
Újabb üzenetet kapott és ez aggodalommal töltötte el. Nem tudta, hol volt a seregük.
- Al-Fayed Úr! Mi a biztonsági protokoll ilyenkor?
Megjegyezte, hogy az előző kérdésre nem kapott választ, nem tudta meg, ki volt a következő a rangsorban. Ennek miértjén még kellett gondolkodnia, most első volt, hogy biztos helyre kerüljenek. A palotát jól védettnek gondolta, elvégre ez volt a város és a társadalom legfontosabb épülete, de ha ennek is egy még biztonságosabb részébe kellett menni, akkor ment. Közben ha lehetett, küldött az övéinek is egy üzenetet egy kérdéssel.


Tic nem időzött el sokat a falaknál. Mindegy volt, hogy miért lettek simák. Eladni nem tudta őket, úgyhogy nem igazán érdekelte a dolog. Furcsa volt, hogy ismerősnek tűnt a hely. Az anyjától nagyon sok legendát, mondát hallott, többet, mint a legtöbben. Pont olyan volt itt minden, mint amilyennek a Tatooine meséiben. Mintha ez lett volna a bolygó őse vagy ha ugyanazok építkeztek volna itt is, mint ott. Ennek örült, mert akkor találhatott droidokat, mint ott is. Küzdött a magasságokkal, futott, ugrott, amikor kellett mászott. Már előre eltervelte, milyen drágán fogja adni, amit talál, mert ez nagyon nehéz terep volt.
Alaposan megnézte a folyosót. Már itt is kereste, hogy volt-e valami mozdítható. Apróságokra gondolt, nem festményre, nem vázára vagy hasonló műtárgyra, amit amúgy is rég ellophattak. Ha semmi nem volt, még feljebb akart indulni és a jobb oldali lépcsőt választotta. Látta, hogy kevesebb volt a homok, örült, hogy könnyebb lesz feljutni. Amikor üzenet érkezett, megállt és magában felkiáltott:
- Hujujujj! Lerohannak? Ne rohanjanak le!
Megijedt, de rájött, hogy ezt itt nem igazán lehetett városnak nevezni és ha bármi harc ment volna, már rég tudott volna róla. Félt, hogy egyszer ide is eljutnak. Most arra gondolt, hogy ez egyáltalán nem volt fontos hely, addig kellett kutatni, amíg más nem talált ide. Még gyorsabban igyekezett felfelé és ott benyitott az első szobába, ami a legközelebb volt a lépcső tetejéhez, ha ezt meg tehette.
avatar
Mickey Thunder
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 11 Szept. 2018, 16:25

Claye

A felvételek ne épp a legmodernebbnek számítottak. Claye látott már ilyen technológiát szóval tudta, hogy hangfelvétel nincs is. A testőr testőrként a környezetet figyelte. Azok meg akik mellett elsétáltak szintén rájuk se néztek nagyon. A birodalmi mondatán, hogy a hercegnő állítólag csak megjátszotta a rosszullétet a társára néz, de tőle nem kap megerősítést. Érdekes az biztos. Teljesen nem tud megbízni a fickóban. Cseles alaknak gondolja akivel szemben érdemes vigyázni. Nem olyan mint a kis jedi. A twi'lek csaj üzenetén elmosolyodott.
~Milyen kedves. Nem is hittem volna róla.~
Ami, pedig még inkább meglepte, hogy a birodalminak is üzent. Persze ezt a meglepettségét nem fejtette ki. Ő egy privát üzenetet még küldött a lánynak, amit viszont nem kötött a többiek orrára. A birodalminak azért bólintott.
-Remek. Az információmegosztás hasznos.
A következő üzenetre már ráncolta a homlokát. Örült neki, hogy a hajója nem ott állomásozik hanem fent lebeg a bolygó felett.
-Nem hiszem, hogy itt veszély fenyegetne minket.

Xirq

A fejvadász figyelte a felvételeket, de nem sokat tudott róla megállapítani. Ami, érdekesnek tűnt, hogy a helyi szolgálók nem nagyon néztek ki olyannak mint akikkel a hercegnő össze beszélhet a szökést illetően. Ezek szerint külsős segítsége van. Ha van. A birodalmi szavai szerint csak megjátszotta a rosszullétet. A kapitány tekintetére ő megrántotta a vállát. Van rá esély. Ő mindenesetre nem látta. Majd egy újabb olyan bizonyíték is érkezik, ami a szökést erősíti meg. Hogy a twi'lek lány miért segített nekik, azt ő nem teljesen értette, de mindenesetre gyanúsnak gondolta. Ő nem teljesen bízott benne. A kapitánnyal meg a birodalmival ellentétben, akik a testvéri információmegosztást kezdeményezték. Ő kicsit realistább és önzőbb volt, de ezt Claye-re kellett bíznia. Az üzenet hallatán ő nem idegeskedett főleg mert hasonló megállapításra jutott mint a kapitány. Itt vannak a legnagyobb biztonságban. Méghozzá ha szükséges igencsak hamar ide tudják hívni a hajót, hogy kimentse őket. Azért üzen a droidoknak, hogy készüljenek fel rá, hogy bármelyik pillanatban ide tudjanak jönni kimenteni őket.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1142
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Giodibi on Kedd 11 Szept. 2018, 19:49


Ebben a kis szobában, rengeteg érdekesség rejlik, többek között nyelvleckék, de ezen kívül leírások más bolygókról, kultúrákról és hasonló információk. Külön érdekesnek tartom, hogy egyik bolygó sem sivatagos, sőt mind hideg és víz és bőven található rajtuk. Ez erősíti a gyanúmat, hogy a hercegnő a népe élére állt és talán a következő célja éppen az, hogy megszállhassanak egy ilyen bolygót. A másik fontos dolog, hogy kell lennie egy külső embernek, akitől ezeket az információkat megszerezte, hiszen ezt a féle tudást, nem hiszem, hogy az utcán osztogatták. Tovább keresgélek és találok bejegyzéseket bizonyos ismerősökről, amiket még megbízhatóság szerint értékelt is a hercegnő. Igazán tanult kisasszonynak tűnik nekem, hogy ilyesmiket csinált, s ha valóban a felkelés élére állt, akkor egy igazi vezérléleknek is nevezhetném. Csak egy bizonyos személynél van a legmagasabb értékelés, aki újságíró lehet és fontosabb bolygóknál merül fel a neve, szinte biztos vagyok abban, hogy tőle szerezte az információkat. Majd a fejvadász nő is megosztja velem amit talált, s persze én is elmondom neki, hogy mit találtam erről a különös alakról, sőt, ha érdekli, akkor meg is mutatom a bejegyzést. A komlinken egy  figyelmeztető hír fut be, ami kissé nyugtalanítani kezd, mert egyre kezd fogyni az időnk és a legjobb esélyünk talán, ha megtaláljuk azt az embert a gyerekotthonnál, ha egyáltalán kapcsolódik oda a figura, de akár rá is kérdezhetnénk, hogy a tolmácstól.
- Mit gondol? Kérdezzünk rá a tolmácstól vagy egyszerűen járjunk utána, bár ez utóbbi kétségtelenül sokkal veszélyesebb vállalkozás.
Szavaimat ismét a hölgy felé intézem, majd jelentést teszek a kapitánynak.
~ Üdv kapitány! Fontos dokumentumokat találtam és a jelek szerint a hercegnő megszökött, bár véleményem szerint köze van a felkeléshez is, de erre nincs egyértelmű bizonyíték. Egy név merült fel, méghozzá egy bizonyos Val Thul. Megpróbálunk utána járni a dolognak, ha esetleg bármi információja lenne az emberről, kérjem könnyítse meg a nyomozást és ossza meg velem! Az erő legyen önnel! ~
Kérdőn pillantok fel a nőre, hogy akkor most mégis mihez kezdjünk.

Felszerelés:


 • Zöld pengéjű fénykard
 • Jedi köpeny
 • Jedi elfogó űrhajó
 • Asztrodroid
 • Komlink
 • Holoprojector
 • Datapad (adatokkal a bolygóról és a városról)


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretéem, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
avatar
Giodibi
1. szint - 4 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 94
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 2
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow on Kedd 11 Szept. 2018, 20:51

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságKi-ki csapok, de még nincs sok dolgom, miközben a többiek harcolnak jobban ahogy lövik az ellent és a felénk repülő dolgokat. Figyelek csak, majd mikor jön a hír, hogy a falhoz értek, akkor megszólalnék, de jön egy újabb üzenet, amire kicsit felvonom a szemöldökömet, és eléggé nyugodt hangon szólok a százados felé.
- Ha jól sejtem erre célzott, mikor azt mondta, hogy „hacsak nem döf hátba a birodalom” – pillantok felé eléggé komoly képet vágva miközben hangom eléggé nyugodt. Igaz a fejem fognám legszívesebben. De ezt nem igazán akartam kimutatni jelen esetben, mert se az idő, se a hely nem volt erre alkalmas. Nem akartam a komlinken ehhez most hozzászólni, mert nem vagyok harcos, katona, vagy bármi hasonló, hogy felettük ítélkezzek, vagy a véleményem elmondjam. Talán jobb is, mert akkor mint diplomata szólnék hozzá, és azt most nem is kéne. Azért figyelem, hogy a százados mi az amit hozzátesz, miközben az ellenfelek és mieink felé is pillantgatok, sérültek, vagy épp támadók miatt.
- Mi a parancsa Százados? Menjek a falakhoz a feljövőket visszatessékelni, vagy maradjak itt és ha sérültek vannak, akkor velük foglalkozzak? – teszem fel a kérdést, hogy mit lát helyesnek, mert itt ő a jobb stratéga, és tapasztaltabb a harctéren. Amit mond annak fényében cselekszem, ha azt akarja, hogy itt maradjak, akkor amíg nem szorul senki se segítségre, és az ellenség közel jön, akkor kilépve csapok oda nekik, de ha máshova küld át akkor készen állok meg is indulni arra.


”Felszerelés”:

ruházat: top, sokzsebes nadrág, bakancs
egyszerű csatos bőr pánt ami lazán pihen a nyakán, amiről egy karom formára faragott kő lóg egy másik kis bőr pánton.
sugárpisztoly 1db

Kis méretű válltáska:
-Fordító
-Datapad
-HoloProjector
-„Energia” szelet, kulacs innivaló

háti táska
-orvosi felszerelés (kötszer fájdalom csillapító, orvosságok)

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 605
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 12 Szept. 2018, 06:45Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Aira'ewir'uorre,


Ibram Raunth, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim


Lairorellen Verenwar és Tic B'ilKövetkező körváltás: 2018. szeptember 16. (vasárnap)


Helyi Idő: 11:25 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Főváros térképe
Felszerelés: - 2db egykezes sugárpisztoly – nála, oldalán
- Vibrokard (1 kezes) – nála, a hátán átvetve
- hátizsák a vibrokard tokja felett – nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- Datapad adatokkal – nála, táskában
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- távcső – táskában
- Jármű: egy átlagos 1 személyes vadászgép (Z-95) – kikötőben
- NJK: - R2-es droid a vadászgéphez – kikötőben
- könnyű harci páncél; első kép, második kép – rajta
- hátitáskában a két tőrkard – nála
Információs kártyák:

Egyre érdekesebb dolgok derültek ki a hercegnőről, igencsak kiterjedt ismeretségi köre is volt a bolygón kívül. Közben pedig úgy tűnt, hogy a kommunikációs vonal is beindult, kezdve azzal, hogy az ostromvédők pocsékul állnak, naná, hogy a beképzelt, öntelt birodalmiak. Bah! És még a Birodalmi is írt vissza, amennyire a saját papírjaimból láttam, az alapján pedig még úgy tűnt, hogy segítsége is volt. Igaz úgy véltem, hogy nem innen bentről a palotából, hanem kintről. Így gyorsan egy rövid szöveges üzenetet még írtam Lomaste-nak is:
”Úgy tűnik, hogy volt, igaz nem a palotán belülről, egy Val Thul nevű nő. A Thul név ismerős, nem lehet, hogy ez a nő az Alderaan-i ősi nemesi ház a Thul Háznak az egyik képviselője? Mindegy… ma kellett volna a városban a gyerekotthonnál találkoznia vele.”
Kékvérűek… ironikus, hogy ezt pont én gondoltam, mikor származásom révén én is az voltam egykor. De az a múlt… A mai munka egy másik hercegnőről szólt. Reméltem, hogy a többiek közül valaki felhozza azt, amire gondoltam, hogy ki kéne menni a gyerekotthonhoz, hogy ott szaglásszunk körbe. Ha senki sem mondja, akkor majd én felhozom nekik. Ennél jobb kiindulási pontom nem volt, nem tudom, hogy a többiek találtak-e valami mást, amin el lehet indulni. Aztán csak remélni tudtam, hogy a városnak nem pont azon részébe kell majd menni, ahova a helyi halálkultusz tagjai is beszabadultak, az felettébb kellemetlen lett volna, főleg, hogy nem tudjuk, nem tudom, hogy a hercegnő mennyire tud harcolni és megvédeni magát. A bejegyzéseket hálásan fogadtam Gin-től és gyorsan átfutottam, nagyjából ugyanaz.
- Szerintem mi magunk nézzünk utána, úgy érzem, hogy a helyiek csak hátráltatnának… bár mindenképp meg kell kérdeznünk, hogy hol is van a gyerekotthon.
Közben Claye-tól is kaptam üzenetet, amire gyorsan válaszoltam.
”Akkor irány a város és nézzük meg azt a gyerekotthont.”
- Visszamegyünk a többiekhez? – kérdeztem.
Ha igent mond, akkor elindulok, ha még maradna, akkor megvárom.A páros ezzel úgy tűnt, hogy végzett, megvolt, hogy hova mehetett a hercegnő. Még mind a ketten küldözgettek és kaptak üzeneteket, majd úgy döntöttek, hogy visszamennek a többiekhez, ami megtudtak tenni.

Odakint, amikor kiértek az őr csatlakozott hozzájuk és vezette vissza azon az úton őket, amelyiken jöttek. Majd ott elkanyarodtak és egy másik helységhez érkeztek, ahol a többiek is voltak és a hangulat igencsak feszült volt.Al-Fayed arcára Nio feltételezése után olyan arckifejezés kúszott fel, hogy nem, ez teljesen kizárt, a hercegnő ilyet soha sem tenne. Eléggé felháborodott mindezen, ezt mindenki könnyedén leolvashatta róla. Hogy mindez eléggé sértő feltételezés volt.
- Teljes mértékben ki van zárva szahib – mondta. – Mégis miért tenne így, kiváltságos helyzetben van, nála jobban senki sem él a bolygón…

A testbeszéde, artikulálása teljesen azt a benyomást keltette, hogy egyáltalán nem tudná ezt feltételezni a hercegnőről, mire most fény derült. A hangulat ekkor roppant kellemetlen hangulatú és már-már ellenséges lett. Hirtelen olyan érzése lehetett mindenkinek, hogy már nem látják őket szívesen. Kínos, csöndes percek következtek…

Már éppen válaszolni akart Al-Fayed, amikor az őr megjelent és vele együtt visszatért Lynne és Gin is.
- Ilyesmire nem volt a szultánság fennállása óta precedens – mondta sértetten. – Éppen ezért nincs is rá biztonsági protokoll…


Helyi Idő: 11:25 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Főváros térképe
Nála/Vele:
- Könnyű harci páncél – rajta
- - Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra (alkar, könyök, váll és háti részek)
- Hordozható szkenner – alkaron levő, életjelet jelez 50 méteren belül, páncél alkarján
- lila fénykard – oldalán
- BB-4, asztrodroid – vele
- - nyomkövető (BB-4-be építve)
- - droid komlink – beleépítve
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- E-11 sugárpuska – nála
- 2 rövidkard
- 1 sugárpisztoly

A páncélja festése a rajának mintázata, aki ért komolyabban a köztárasági elit haderőkhöz, akkor felismerheti ezt, ahogyan azt is, hogy rajparancsnok a karakter.
Amit viszont mindenki megismer, a páncél vállrészein mindkét oldalon 1-1 Havoc Squad embléma van festve. Ugyanis a HS olyan híres mint a Birodalmi Halálosztag, vagy a Manadaloriai fejvadászok, elit spec egységek Smile
Információs kártyák:


Rhys kapta folyamatosan a jelentéseket, aminek örült, azonban egy olyan is érkezett, minek nagyon, de nagyon nem örült. Annyi előny volt, hogy mindez nem sajátjaiké volt, hogy betörtek a városba, de ez a huttoktól jött, hogy a birodalmiaknál van gond és nem látják hol vannak az impek. Mivel a csatorna nyitva volt a sajátjai felé, így váltott a birodalmiak irányába:
- Elárulnák, hogy mégis mi a fészkes fenét művelnek?! Ha azt tervezik, hogy velünk, vagy a huttokkal csesznek ki ma itt ezzel, akkor kezdhetnék realizálni, hogy magukkal még inkább!
Holdak anyja… karabast! Mégis miféle személyeket küldött ide a hadiügyi trió?! Viszont a saját gondjaikat is kezelni kell, az előbb történtek fényében a sugárpajzs felállítása is olyan feleslegesnek nézett ki.
- Akik a birodalmiak részének közelében vannak, mit látnak? – kérdezte.
Közben igyekezett továbbra is az ellenséget lőni és parancsokat adni arra, amiket a sajátjaik jeleztek.
- A létrákat döntsék le, ha tudják, a dobócsáklyákat vágják le, azokat, akik a robbanószert hozzák lőjék ki! Lehetőleg magát a robbanószert, ha kellően távol vannak tőlünk!
Közben a környéket is igyekszik felmérni, hogy miként állnak itt, vannak-e már sérültek a félkörben, vagy nincsenek. Közben igyekezett Miin-nek is felelni.
- Ez még a legrosszabb számításaimat is alulmúlta... Egyelőre tarts vonalat, ha lát sérültet és úgy érzi, hogy vinné a felcserekhez tegye.~ Köztársaság ~
Rhys parancsai és szavai után folyamatosan futottak be a hírek, visszaigazolások, ezt Miin is hallhatta. A szemük sarkából láthatták, hogy az említett létrák dőlni kezdtek, illetve az ellenség sorai között robbanások történtek.

Egyelőre a csapat még mindig távol tudta tartani az ellenséget magától köszönhetően annak, hogy fentről is lőtték őket. Ami arra ment kérdés, hogy miként állnak Birodalommal határos részen a dolgok eléggé elkeserítő válasz érkezett.
- Nem látjuk sehol a birodalmiakat százados, az ellenséget sem, de tőlünk elég távol van a kikötő.

Két sérült volt most már itt a félköríves fronton, amit tartott a társaság, mind a kettő nyílvessző okozta sérülés volt, az egyik személynek – egy hátrébb levő mérnök – fenekébe állt bele egy eltévedt ellenséges nyílvessző, ő most a földön fekve nyüszített és üvöltött a fájdalmában. A másik az egyik katona volt, akinek a karjába – nem volt teljes páncél rajta – ő viszont csak letörte a nyílvesszőt és harcolt tovább.~ Birodalom ~
Ugyanaz. Raven jelezte, hogy nem tud írni.

A katonák haladnak tovább előre, hogy felzárkózzanak, Aewiru továbbra is kint harcolt, egyre könnyebb dolga volt, mert a támadók azokra a részekre kezdtek menni, ahol bejuthatnak a városba. Ibram pedig még mindig a katonákra várt.
– Engedélyt kérünk arra arra észre menni, ahol betörtek a városba – kapott a páros legalább húsz-huszonöt ilyen üzenetet szinte egyszerre.

Közben újabb üzenetet kaptak két személytől is, az egyik egy birodalmi személy volt, a másik pedig a Köztársaságiak parancsnoka.


Helyi Idő: 11:25 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
Felszerelés:
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát (sisak a másodiké) – csak a páncél sisak és szimbólumok nélkül rajta
- Egykezes sugárpisztoly – nála
- Kés/tőr – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – Erkunál, hajón (sajátja a fejébe ültetve)
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- Mesterlövész puska – nála
- Közepes energiapajzs – nála
- Álcagenerátor – nála
- Computer interfész vizor – (ilyennek néz ki) – nála
- Hátizsák a holmik egy részének – nála
- Holografikus álcázó – nála
- éjjellátó vizor – nála


- Negatív! – kapta vissza a választ az egyik tiszttől. – Valamelyik zsoldos volt a huttoktól.
Ebből már azonnal tudta, hogy a feladata az, hogy likvidálja őket és ne hagyja, hogy beljebb jussanak. Eléggé barbár munkának tartotta, amit a zsoldosok csináltak, vajon tudták, hogy mennyire robbanékony dolgok vannak odabent? Kételkedett benne. Így úgy döntött, hogy elindul arra, ahol lehetnek, úgyis ez volt a parancsa, a legegyszerűbb pedig az volt, hogy a szerviz-alagutat, vagy a szellőzőt használja, amelyik éppen felette volt. Ebben már volt gyakorlata és tapasztalata az Alderaan-on is így közlekedett. Közben pedig a bolygó szintű kommunikáció is és hallotta, hogy mi történik a fővárosnál. A helyzet pocsék, ki volt odarendelve? Sajnos nem az ő dolga volt, közben egy ismerős is beköszönt, úgy tűnt, hogy Nio sem tud kimaradni a jóból soha sem. Közben sikerült a feje felett levenni, leverni a fémpanelt és igyekezett egy ugrással megkapaszkodni benne. Óvatosan igyekezett felhúzni magát, nehogy az legyen, hogy az egész leszakad és ráomlik önmagára. Ezért, ha sikerült felhúznia magát, akkor nagyon óvatosan, a lehető leghangtalanabbul igyekszik áthidalni a roncs két oldala közötti távolságot. Nem akarta, hogy rájöjjenek, hogy itt van, közben pedig figyelt és fülelt – szerencsére a komvonaltól nem kellett tartania, hogy lebuktatja hiszen az a fejében szólt – hogy az ellenség merre járhat éppen. Ha pedig meglesznek, akkor nem marad más, mintsem becserkészni őket és eliminálni az összest.
Ha azonban azon a részen nem tud felmenni, amit kinézett magának, akkor igyekszik majd egy másik hasonló helyet találni magának, ami elbírja a súlyát és nem szakadna le alatta.


Helyi Idő: 11:25 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis; Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar | Tic B'il
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
Felszerelés:
- Egykezes vörös pengéjű fénykard
- Datapad adatokkal – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- Könnyű harci páncél + Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) – rajta
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy semleges droidhang modja, hogy menni fog-e a légzés) , mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Kicsi kutaszdroid – nála


Ellennek sikerült a telekinetikával pár perc alatt megtisztítania az érintett részt a falnál, csak éppen hiába. Odalent nem talált semmit sem a földön, aminek hasznát vehették volna. Azonban, ahogyan a falat vizsgálta az egyik helyen ugyanúgy falnak nézett ki egy rész, de amikor hozzáért a fal egy részéhez a keze bemélyedt a falba és mögötte fémes dolgot tapintott ki. Ahogyan ehhez hozzáért a barlang megremegett egy kicsit és feltűnt a falban a fémajtó, ami néhány pillanattal később pedig próbált is kinyílni, de elég hamar megállt. Ekkor lépett volna oda, hogy fizikai erővel próbálja meg a bejutást, amikor meghallott az első üzenetet, amit még a hutt pártiak parancsnoka küldött. Arról hallott, hogy milyen másik feladatra küldtek ki embereket, többek között az egyik a város védelme volt a másik két frakcióval együtt. Erre most azt mondják, hogy sehol sincsenek a birodalmiak? Fogalma sem volt róla, hogy ki lehet az a hozzá nem értő egyén, aki azokat a csapatokat vezette. Minden erejére szüksége volt ahhoz, hogy ne kérdezzen rá erre, mert nem őt küldték arra a feladatra. Ez fontosabb volt és prioritást élvezett, mint az. Ha tovább romlik a helyzet, majd akkor rákérdez. Eléggé biztosra vette, hogy van velük megfelelő szférából személy, aki ért ahhoz, hogy a vesztes helyzetből is győztesen hozza ki őket.
Így annyira nem foglalkozott ezzel, visszaterelte a gondolatait ahhoz, hogy saját magának mivel kell foglalkoznia. Kinyitni az ajtót annál is jobban, mint most van.
- Menj be, indulj és nézz körül – utasította a kis kutaszát.
Saját maga pedig közben odalépett az ajtóhoz és próbálta kifeszíteni azt, elsőre addig, hogy a droid átrepülhessen közötte, utána pedig annyira, hogy saját maga átcsúszhasson. Ha nem tudta megmozdítani, akkor az marad, hogy fénykarddal vág utat magának.Tic szerencsére hamar megnyugodott, valóban nem volt itt semmilyen zaj, ami a csatára utalt volna, amit a holoprojectoron át küldtek. Mindössze a szél hangját hallotta, ahogyan süvöltött odakint, de semmilyen más zaj nem volt szerencsére.

Itt kint már semmi sem volt, ami mozgatható, néhány helyen még látszott, hogy bútorok állhattak, amik nem fémből voltak, de ezek már teljesen szétkorhadtak és csak sötétebb korhadék maradt meg a homokon, vagy mellette.

A falak is teljesen üresek voltak, így Tic úgy döntött, hogy a lépcsőhöz legközelebbi ajtón fog bemenni. Mindezt könnyedén megtudta tenni. Amint belépett valószínűleg olyan látvány fogadta őt ott, amivel egyáltalán nem számolt.

Az épület hátsó fala elég erősen hiányzott, egy nagy helységről volt szó, ahol szanaszét pozsgás növények nőttek. Főleg kaktuszok és egyéb ilyenek. Még látszott némileg kikövezett út is itt.

Egykor egy növénykert lehetett, valószínűleg több fajta növénnyel, de ezek több víz hiányában mostanra kipusztultak. Ahogyan a hely kinézett az egész akkora volt, hogy az érintett bal szárny egészére kiterjedhetett, így a folyosóról nyíló ajtók is ide vezethettek.


Célkitűzés 2: Aktuális térkép.
- 3 kör a sugárpajzs felállításáig a köztáraságiaknál.
- 5 kör az E-webek leszerelése, falhoz vitele és feltevése

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:
Körök száma: 6 kör / eltelt körök száma: 5
Célkitűzés 1:
Gin: 5 reag – @Giodibi
Niomahlohan Lomaste: 4 reag – @Mickey Thunder
Silhana Lolaes'ra: 5 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Claye Jaro: 5 reag – @Adrian Sommerfield
Xirq: 5 reag – @Adrian Sommerfield

Célkitűzés 2:
Aira'ewir'uorre: 4 reag – @Caryeth Zh'ald
Ibram Raunth: 3 reag – @Jelly
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 5 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Heiwanna Miin Klodov: 5 reag – @Shadow

Célkitűzés 3:
Ingrid L'lerim: 5 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 4:
Lairorellen Verenwar: 5 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Tic B'il: 3 reag – @Mickey Thunder (második körben csatlakozott)


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2250
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Mickey Thunder on Szomb. 15 Szept. 2018, 09:34

Célkitűzés 1:


Niomahlohan Lomaste

felszerelés:
Felszerelés:
Komlink (ingyenes)
HoloProjector (ingyenes)
Datapad (ingyenes): egyszerű típus, bolygók, népek adatai vannak rá feltöltve és néhány szótár
diplomata igazolvány/jelvény
iratok

Niomahlohan elolvasta az újabb üzenetet. Fel nézett, amikor azt mondták neki, hogy az információ megosztás hasznos volt. Csapatként nyilvánvalóan jobban tudtak együtt dolgozni, de ebből még birodalmi előnyt is kellett kovácsolni. Ezt nem felejtette el. A tiw'lek bizalma és az infók jól jöttek, elgondolkoztatták, de egyenlőre mással kellett foglalkoznia. Tabukat döngetett, pedig ez nem volt szokása. Megőrizte a higgadtságát és próbálta csillapítani a kedélyeket. Várt, hogy megszólalhasson, nem akarta lerohanni Al-Fayedet még több beszéddel. A többiekre nézett, az őrökre is, ha még láthatóak voltak innen. Nem volt ijedt, nem feltételezte, hogy máris bilincset kapnának. Meg akarta várni a választ, amit késleltetett a támadás és a visszaérkezők.
- Értem és bizonyosan ez az ország legjobban védett helye, úgyhogy én nem is aggódnék, csupán azért kérdeztem rá a protokollra, hogy még véletlenül se akadályozzam a rendet. Azért érkeztem, hogy a nagyra becsült szultán szívfájdalmát enyhítve segítsek megtalálni a lányát és mivel minden apró információ fontos lehet, borzasztó szarvashiba lett volna nem megemlítenem azt, amit tapasztalatomból és szakértelmemből eredően észre szoktam venni, mert ha pont ezen részlet miatt indulunk el egy olyan úton, aminek a végére a hercegnőt újra biztonságban tudhatja az édesapja és a birodalom, akkor egyszerűen nem is tehetem meg, hogy hallgatok.
Ha még engedték beszélni, folytatta, hivatalos hangon, kimért, tárgyalóterembe illő gesztikuláció.
- Nyilvánvalóan kiváltságos az igen tisztelt hercegnő helyzete és mint minden fontos ember, ő is célpontja lehetett valakinek, valakiknek, akik képesek lehettek a tudat és a döntések befolyásolására. Volt már olyan eset, akár meg nem erősített híresztelés a birodalmukban, amely szerint valaki tudott hatni mások akaratára olyan szinten, ami hihetetlen volt? Lehetséges, hogy meg tudta közelíteni a hercegnőt valaki például egy városi látogatása során, hogy később egyre jobban a befolyása alá kerüljön?
Hallott róla, hogy egyes erőhasználók vagy aiperek, különleges képességű fajok képesek lehettek ilyenre. Konkrét esetet nem tudott volna mondani, pontosan meg nem erősített híresztelésről volt szó. Nem akart tovább a lázadó hercegnő gondolatából építkezni, mert túl nagy volt az ellenállás.
- Korábban említette, hogy találtak vérfoltot. Sikerült esetleg meg tudni róla valami közelebbit, hogy kihez vagy milyen fajú illetőhöz tartozott?
Nio arra gondolt, hogy ezt még nem is vizsgálták, mert nem volt rá technológiájuk és kizártnak tartottak egy szöktetést. Tudta, hogy ha ez egy egyszerű szökés lett volna, a hercegnő vérének nem kellett volna folyni. Egy papírral elvághatta a kezét, de ez annyira valószínűtlen volt, nem illett ide. Egy részlet még hiányzott, egy fontos részlet, nem állt össze a teljes kép. Lehet, hogy mindannyiuk gondolatában volt igazság. Szívesen utána nézett volna Val Thulnak a darapaden, de véletlenül sem akarta tiszteletlenség jelét mutatni, ezért most nagyon figyelt Al-Fayedre. Diplomataként azt tartotta a legfontosabbnak, hogy kulturáltan, érvekkel, agresszió nélkül tudjanak beszélni. Az újabb holonet üzenetet nem nézte meg, későbbre hagyta.


Célkitűzés 4:

Felszerelés:
https://www.daz3d.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/c/sci-fi-tools-and-equipment-2.jpg[/img]
tartalma:
- feszítővas
- forrasztó
- kalapács
- univerzális csavarhúzó készlet
- fúrógép
- diagnosztikai eszköz
- jelszint mérő
- amatőr programozó csatlakoztatás
- ragasztó
- lazító folyadék
- fényező spray

- droid kábító fegyver (harci droidok ellen nem jó) - 0,5 pont

- Hordozható szkenner - övre szerelt, kis tartóban - alap 1 pont
- 150 méteren belül scanneli a droidokat - 400 kredit
- droidhoz csatlakoztatható pontosabb analizálásért - 1 pont

- holoprojektor - 0 pont

- kezdetleges kézi fegyver - 1 pont
Tic B'il
Ticnek egyre ismerősebb, otthonosabb volt a hely. Úgy fújt a szél is, mint a Tatooinon. Nem állt meg hallgatni, sietett, hogy találjon valami eladni valót. Az idő mindent ki kezdett, bútor nem maradt épen, tartósabb anyagból semmi nem készült itt, csak a falak. Hátul ezek sem maradtak épen, vagy egybe voltak nyitva. Tátva maradt a szája és felkiáltott, amikoron meglátta a kertet. Vidáman kurjantott.
- Jááá!
Nagyon szép volt és egyáltalán nem illett ide.Hasonlítgatta a növényeket, hogy látott-e ilyet oda haza vagy bárhol máshol. Meglepte az emeleti kert, ez már igazán mesés volt. Az egyik gömb alakú kaktuszhoz rohant oda, letette a bőröndjét, fel csapta a tetejét és a fórút vette elő. Meg próbált belefúrni a növénybe, hogy jött-e belőle lé. Ha jött, akkor elugrott előle, tapsolt kettőt, össze rakta a szerszámait és rohant a kikövezett útpn, hogy meglássa, hova vezetett.
avatar
Mickey Thunder
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow on Szomb. 15 Szept. 2018, 14:18

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságFigyelem a kialakult helyzetet, és azt amit a százados mond. Mikor elér ahhoz, hogy nekem is választ adjon, akkor csak bólintok egyet, és figyelem a többieket, majd a támadókat.
Egyenlőre itt jól álltunk, de azért valahol zavart, hogy a Birodalom oldalán gondok vannak, amik nagyon felboríthatják a dolgokat nálunk is, ha nem tudjuk kezelni rendesen. De majd jobban a százados dolga lesz, hogy hogyan is kezeli, hiszen ő itt a rangidős tiszt, aki a csapatokat vezeti nálunk. Mikor meglátom, hogy vannak sérültjeink, akkor elsőre a katonához rohanok, elővéve a táskából fájdalom csillapítot és kötszert.
- Hogy érzi, tud harcolni? Esetleg kér fájdalomcsillapítót, és kötszert, vagy vigyem a felcserekhez? – Kérdezem nyugodt hangon, és ha szüksége van rá, akkor neki adom, de nézve ahogy viseli, nem hiszem, hogy egyenlőre még kellene számára, hogy hátra vigyem, és lehet még a fájdalomcsillapítót, kötszert is elutasítja. Minden esetre megvárom, hogy mit is reagál, és ha nem kell neki segítség, vagy ha csak gyógyszer, akkor adok neki, és egyenlőre bekötöm a sebét úgy, hogy a nyíl darab ne mozogjon, és vérzéssel se legyen gondja, míg nem akar vagy épp nincs olyan állapotban, hogy felcser kéne neki.
Ahogy végzek a katonánál megyek a mérnökhöz, akinél kérdezés nélkül adok neki fájdalom csillapítót.
- Nyugalom, mindjárt viszem egy felcserekhez – ekkor nézem meg milyen súlyos lehet a sérülése, és jelentek a Századosnak attól függően, hogy a katona mit is reagált, hogy egy vagy két embert viszek a felcserekhez, aztán felemelem a mérnököt, hogy aztán könnyedén meginduljak vele vissza, bár nem épp séta tempóban, hanem rohanva igen gyorsan, hogy minél kevesebb ideig tartson az odaút, hogy aztán miután a dokik gondjára bízom a sérültet akkor rohanhassak is vissza, ha esetleg valaki még megsérülne, vagy az előző sérült katona lenne rosszul.
- Kérem nézzék meg, hogy ha lehetséges, hogy van e valami a nyíl hegyeken, és ha találnak valamit, akkor jelentsék – mond nyugodt hangon az orvosoknak. Bár nem számítok semmire, hogy lenne, de azért jobb biztosra menni, főleg egy halál kultuszos néppel szemben, hogy nem mártották e valamibe a nyilak hegyeit a jobb hatékonyság érdekében. Nem időzök azonban ott sokat, amint ezek után átvették tőlem a mérnököt, már indulok is vissza a századoshoz és csapatához.

”Felszerelés”:

ruházat: top, sokzsebes nadrág, bakancs
egyszerű csatos bőr pánt ami lazán pihen a nyakán, amiről egy karom formára faragott kő lóg egy másik kis bőr pánton.
sugárpisztoly 1db

Kis méretű válltáska:
-Fordító
-Datapad
-HoloProjector
-„Energia” szelet, kulacs innivaló

háti táska
-orvosi felszerelés (kötszer fájdalom csillapító, orvosságok)

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 605
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 15 Szept. 2018, 15:13

Claye

Úgy látszik a birodalmi szépen beletenyerelt egy újabb helyi elmaradott gondolkodásból táplálkozó valamibe. Claye hamar megérezve a hangulatot rosszallón megrázta a fejét a diplomata felé mintha ő is felháborítónak tartaná, hogy egyáltalán ilyesmi felmerülhetett. Valójában persze ő is hasonlóképp gondolkozik. A továbbiakban is fent marad rajta ez a figura ami a birodalmit ássa el a szultán főcsicskája előtt.
- Na, de Lomaste úr! Az eddigi kérdései alapján önt jobb megfigyelőkészségű alaknak gondoltam. Már elég ideje itt vagyunk a palotában, hogy meggyőződhessünk róla, hogy itt ilyen éktelen hibának még a lehetősége is van zárva. Még ilyet. Azt, feltételezni, hogy hagynák azt, hogy akárki csak úgy megközelíthesse a hercegnőt és ilyesmit tegyen. Láthatta a felvételeken is, hogy a hercegnő teljes biztonságban van. Nem bölcs dolog ilyesmivel sértegetni a kedves házigazdánkat.
Bár úgy néz ki mint, aki teljesen komolyan mondja belül sír a nevetéstől. A többiek megérkezésével viszont ő is előáll egy kérdéssel.
- Ahhoz, hogy tökéletesen lássuk a történéseket én és a társam szívesen elmennénk megnézni, azt a gyerekotthont amit a hercegnő meglátogatott. Velem tart még valaki? Egy járművet kölcsönözhetnénk a palotától erre a célra?

Xirg

Úgy látszik a hangulat elég fagyos lett. Pedig nem akkora lehetetlenség hangzott el. Úgy tűnik az itteniek valami nagyon begyepesedett gondolkodású figurák. Mondjuk pont ezért tökéletesek arra az ilyen helyek, hogy vadászatokat rendezzenek rajtuk. A birodalmi próbált javítani a helyzetén, de a kapitányba úgy tűnik most belebújt valami mert teljesen ártatlan pofával megpróbálja még jobban elásni a fickót. Xirq elmosolyodott, de más reakciót nem adott a helyzetre. Mindenesetre tetszett neki ez a játék csak ne üssék meg nagyon a bokájukat. A többiek is csatlakoztak hozzájuk a kapitány meg egy újabb ötlettel állt elő. Xirq nem értette, hogy minek menjenek a gyerekotthonba. Nem hiszi, hogy ott találnának más nyomot, de bíznia kellett a kapitányban mert mégiscsak tőle kapja a fizetését. Pedig nem mindig értett vele egyet. Például ez a ki tart velünk szöveg is. Ők nem valami baráti társaság volnának. Mindenki önös célokat szolgál.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1142
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Szomb. 15 Szept. 2018, 18:47Karakter előtörténete: Aira'ewir'uorre
Kaland neve: Hódítás: A sivatag titkai / Célkitűzés 2: Város megvédése
Játékostárs(ak): Ibram Raunth
A káosz eluralkodott a csatatéren és ez többnyire az ő hibája volt. A falakat kettő, s talán három helyen is betörték, a birodalmi egységek pedig még messze voltak a helyszíntől. A komlinkeken is zűrzavar uralkodott, éppen ezért Aewiru csak a belső csatornára figyelt. - Minden egység menjen a hozzá legközelebb lévő áttörési ponthoz. Próbáljuk őket visszaszorítani, ha még lehetséges! - adta ki a parancsokat és az engedélyeket, bár legbelül tudta, hogy ez már esélytelen. A falon kívüli harc könnyen ment neki, a robbantás pedig csak még könnyebbé tette a szituációt, hiszen az ellenfelek inkább az áttört részekhez próbáltak csatlakozni. Ő maga a folyó túloldalán lévő középső ponthoz igyekezett, természetesen a falakon kívül, hogy továbbra is irtani tudja az ellenfeleket. Tisztában van azzal, hogy ha ennyire keményen harcol akkor hamar ki fog fáradni, de igyekszik teljesen kihasználni az adottságait, ha a stratégiai és hadvezetési képzettségei hiányosak, legalább itt remekeljen. A tervei közt szerepel visszaszorítani a yevethákat, legalább azon a ponton, ahova most éppen igyekszik. Az E-webekkel talán könnyen vissza lehetne foglalni a falat és onnantól kezdve csak kívül kellene tartani a beözönlő tömeget, a bejutottakat pedig le kellene vadászni. Kérdés, hogy ki tudnak-e addig tartani, míg megérkeznek a fegyverek. Majd kiderül.

felszereléslista:_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
avatar
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Giodibi on Szomb. 15 Szept. 2018, 19:26


Ez a név nekem egyáltalán nem mond semmit, de bizonyára igencsak érdekes személy lehet, ha újságíró és a napló szerint, igencsak fontos helyszíneken fordult már meg. Szinte teljesen biztos vagyok, hogy nem véletlenül kapta meg a legnagyobb számot a bizalmi skálán és szinte az is biztos, hogy ő látta el a hercegnőt információval a külvilágról. Egyelőre nem szólhatunk a szultánnak se senkinek, aki a szultán közvetlen szolgája, hiszen biztosan nem néznének ránk jó szemmel, ha az uralkodójuk kedvenc lányát különféle vádakkal illetjük. A fejvadásznak látok értelmet a szavaiban, hiszen valóban nem sokra mennénk a helyiekkel, valóban jobb, ha magunk járunk utána a dolgoknak.
- Igazad lehet...
Vakargatom a hosszú fülem tövét, majd a kérdésére csak biccentek egyet, majd elindulok visszafelé, amerről jöttünk. Kívül az őr is csatlakozik hozzánk és visszavezet a többiekhez. A többiek körül érezhetően forró a levegő, úgy tűnik nem igazán értenek egyet valamiben, persze nem tudom, hogy miben, de én ezt nem is nagyon szeretném kideríteni, mert meg kéne találnunk azt az alakot, mielőtt még teljesen elárasztják az utcákat a lázadók. Elő is lépek, hogy feltegyem a kérdéseimet a tolmácsnak, nem örülök, hogy mindenki hallja, de nem szeretnék problémát ebből is.
- Nem tudom éppen miről folyik a beszélgetés, de sajnos kénytelen vagyok félbe szakítani, mert lenne egy pár kérdésem. Először is, mit lehet tudni a támadókról? Engem főként a helyzetük érdekelne, illetve, hogy merre találjuk a gyerekotthont?
Szeretnék már elindulni, mert minden másodperccel távolabb kerülünk a hercegnőtől és egy idő után elveszíthetjük. Remélem nem kell nekem is kérdésekre válaszolgatnom, hanem azonnal indulhatunk, amint megkaptam a választ.

Felszerelés:


 • Zöld pengéjű fénykard
 • Jedi köpeny
 • Jedi elfogó űrhajó
 • Asztrodroid
 • Komlink
 • Holoprojector
 • Datapad (adatokkal a bolygóról és a városról)


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretéem, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
avatar
Giodibi
1. szint - 4 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 94
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 2
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 16 Szept. 2018, 10:36Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Aira'ewir'uorre,


Ibram Raunth, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim


Lairorellen Verenwar és Tic B'ilKövetkező körváltás: 2018. szeptember 20. (csütörtök)


Helyi Idő: 11:30 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Főváros térképe
Felszerelés: - 2db egykezes sugárpisztoly – nála, oldalán
- Vibrokard (1 kezes) – nála, a hátán átvetve
- hátizsák a vibrokard tokja felett – nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- Datapad adatokkal – nála, táskában
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- távcső – táskában
- Jármű: egy átlagos 1 személyes vadászgép (Z-95) – kikötőben
- NJK: - R2-es droid a vadászgéphez – kikötőben
- könnyű harci páncél; első kép, második kép – rajta
- hátitáskában a két tőrkard – nála
Információs kártyák:

Amikor visszaértünk láthatóan igencsak ellenséges volt a közeg. Nem tudtam, hogy amiatt-e, hogy a birodalmiak éppen bukni készülnek a város nagy részét, vagy pedig valami más is elhangzott. Igazából nem akartam tudni, a zsold és a fizetség annyira nem érdekelt, ahogyan az sem, hogy a huttok kapják-e a helyet, úgyis terveztem már, hogy lelépek tőlük és tényleg beállok abba a céhbe. Engem tényleg az érdekelt, hogy a kislány – ironikus ezt gondolni, amikor én sem vagyok túl idős – rendben és biztonságban legyen. Az elveimet még pénzért sem voltam hajlandó eladni. Ha kiderül, hogy nagyon rossz itt neki tényleg nem adom vissza az apjának, még akkor sem, ha ezzel a többiek ellen is kell mennem. Egy valamire azonban még senki sem kérdezett rá, ami a legfontosabb volt, annak fényében, hogy oda akartunk menni. Legalább is én oda akartam menni, úgy tűnt, hogy szerencsére sikerült a padawant is meggyőzni arról, hogy ő is ki akarjon menni, mert valószínűleg nagyjából egyszerre kérdezünk rá ugyanarra.
- Melyik részen van a gyerekotthon? – kérdeztem, reméltem, hogy válaszol. – Kérem mondja, hogy nem ott, ahol a Birodalom van…
Kedvesen, szép csillogó szemekkel igyekeztem a férfira nézni, hogy végre legyen olyan kedves és vegye figyelembe azt is, hogy én magam is itt vagyok ezen a helyen. Ha más nem is, remélem, hogy más is megkérdezi, mert már mentem volna ki a gyerekotthonhoz.Al-Fayed igyekezett nem kivenni a részét abból, hogy a páros egymást próbálta lejáratni.
- A legfontosabb, hogy meglegyen a hercegnő – igyekezett csitítani őket. – Ha elmegy meglátogatni valamilyen helyet, akkor beszélni szokott a civilekkel és igen, érintkezni is. de előzetesen a helye át van vizsgálva, ellenőrizve, hogy senki olyan ne lehessen jelen, aki nem oda való, vagy árthatna az uralkodói családnak.

A vérmintára megcsóválta a fejét Al-Fayed.
- Túlságosan szennyezettek voltak valamivel, nem lehet semmilyen eredményre jutni velük.

A férfi megmutatta a vérmintákkal készült képeket, bárki, aki látott már sebesülést, amit maga szenvedte el, vagy okozta, annak egyből teljesen egyértelmű lehet, hogy a vérminták hamisak. Egyrészt órák teltek el elvileg az elrablás óta, a padlón a vér pedig nem alvadt meg, friss volt.

Olyan, mint amikor vért vesznek valakitől és tartósítják későbbre, az sem alvad meg. Másrészt nem voltak a vértócsa szélén fröccsenések, ami akkor lesz, ha magasabbról kerül a padlóra. Harmadrészt pedig tócsák voltak – kisebbek, nagyobbak – nem túl sok, de olyan nem volt, amibe valaki belelépett, vagy benne feküdt.

A képek alapján még függönyök voltak letépve, illetve olyasmi tárgyak, amit egy fiatal nő képes megmozdítani, nagyobb szobrok, vagy az ágy nem volt tönkretéve, kanapé nem volt felfordítva…

A férfi most meglepetten és riadtan fordult a twi’lek és Gin felé a kérdésük után, amikor a gyerekotthonról kérdeztek.
- A nyugati kikötőhöz közel van – megmutatta a térképet (amit lásd alul, a hely feltűntetve sárgával. – Igen az a Birodalom által védett terület… Ami a támadókat illeti ők voltak az őslakók, archaikus faj, halálkultuszuk van, nem ejtenek foglyokat…


Helyi Idő: 11:30 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Főváros térképe
Nála/Vele:
- Könnyű harci páncél – rajta
- - Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra (alkar, könyök, váll és háti részek)
- Hordozható szkenner – alkaron levő, életjelet jelez 50 méteren belül, páncél alkarján
- lila fénykard – oldalán
- BB-4, asztrodroid – vele
- - nyomkövető (BB-4-be építve)
- - droid komlink – beleépítve
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- E-11 sugárpuska – nála
- 2 rövidkard
- 1 sugárpisztoly

A páncélja festése a rajának mintázata, aki ért komolyabban a köztárasági elit haderőkhöz, akkor felismerheti ezt, ahogyan azt is, hogy rajparancsnok a karakter.
Amit viszont mindenki megismer, a páncél vállrészein mindkét oldalon 1-1 Havoc Squad embléma van festve. Ugyanis a HS olyan híres mint a Birodalmi Halálosztag, vagy a Manadaloriai fejvadászok, elit spec egységek Smile
Információs kártyák:


Szóval egyelőre nem láttak ellenséget a városban az övéik, de ettől még nem nyugodott meg. Most kivételesen örült volna annak, hogyha láttak volna birodalmiakat, mert azt jelentené, hogy érdekli őket a dolog és próbálják visszaverni a sereget, de semmi ilyenről nem hallott még.
- Menjen! – szól rá Miin-re, ha a nő nem menne.
Saját maga továbbra is az ellenséggel foglalkozott és várta, hogy mikor fognak újabb üzenetet küldeni, hogy miként is áll a helyzet. Igazából elég jól tartják magukat és a mászásnál is van idejük cselekedni. A nagy kérdés, hogy mikor kezdik majd elveszteni az oldalsó területet és mikor kell majd a birodalmiak miatt visszavonulniuk a belső falakig. Ha tudott, akkor néhány pillanatra hátranézett, hogy miként áll a mérnök csapat és Picúr valamivel hátrébb. Elvileg lassanként végezniük is kell, így saját maguknak a pajzs mögött kell lenniük, amikor az aktiválódik.
- Lassan készen van a sugárpajzs, kezdjük meg a hátrálást az alakzat tartása mellett!
Azon nem csodálkozott, hogy nem kapott választ a Birodalmiaktól, erős késztetést érzett, hogy üzenjen Xeth-nek, csak azért, hogy aláássa az itt levőket és három sötét tanácstag is szívhassa rendesen a fogát az események miatt.
Ha a többiek elindulnak hátrálva, akkor ő is megteszi velük együtt, addig pedig tartja a sort és hátrálás közben és előtte is továbbra is lövi az ellenfelet. Arra azért már figyel, ha szükséges, akkor átvált majd fénykardra.~ Köztársaság ~
Miin elsőként a katonához ment oda, hogy segítsen, de ő nem volt túl együttműködő, túlságosan is belemerült abba, hogy az ellenséget lője.
- Hagyjon! Menjen a technikushoz! – mondta a katona anélkül, hogy ránézett volna a nőre, vagy abbahagyta volna a lövéseket.

Így Miin kénytelen volt odamenni a tudóshoz, annak kérdés nélkül beadott fájdalomcsillapítót, aki erre már nem kiabált, csak hol hangosan, hol halkabban nyüszített. A nyílt elég csúnyán és mélyen befúródott, nem volt célszerű itt kiszedni.

Révén bármilyen eret, vagy ideget is érhetett, Miin-nek meg nem volt olyan felszerelése, sem szakértelme. Lehet, hogy nagyobb kárt okozott volna, mint hasznot. Így felkapta a férfit a földről és sietve elindult vele visszafelé.

Szerencsére nem volt nehéz dolga, semmilyen ellenállásba nem ütközött, az űrkikötő teljesen üres volt, azon át kellett végigcaplatnia, majd ki az épületből és további két sarkot kellett a folyóhoz, a híd lábánál volt a köztársasági gyógytábor.

Még hárman voltak itt a most megérkező pároson felük. Ők főleg vágott sebekkel voltak, ahogyan a sziklafal megsérült, lerobbant róla rész a találatok miatt és az sértette meg őket. ekkor tud majd csak visszaindulni, nem hamarabb.

//Mivel Miin külön megy, így Rhys részében lesz a köztársaságiaké is.//~ Birodalom ~
Aewiru úgy döntött, hogy odamegy a berobbant másik részhez a fal szélén. Most már ő maga is láthatta azt, ami a köztársaságiaknál is van, hogy jó pár esetben kisebb kocsikon, vagy kézben hoznak robbanószereket és távolabbról dobálják a falra – ezek kicsik nem sok kárt okozva – a kocsiknál pedig baj lenne ha odaérne.

Ezekkel szerencsére a mandaloriaiak foglalkoznak, így az ellenség soraiban több robbanás is hallatszott és látszott. Közben a nő elérte kiadta a parancsot a sajátjainak, akik visszaigazoltak, hogy három felé válva arrafelé orientálódnak, ahol a nagyobb a gond.

Közben a fiatal nő elérte a folyót, ami nagyjából harminc-negyven méter széles lehetett. Ekkorát ugrani nem tudott még az Erővel sem. Ez a hely pedig nagyon rossz megoldás volt, az ellenség itt sokkal jobban be tudta keríteni, mint egyébként, ami meg is történt. Mivel rájöttek, hogy közelébe nem érdemes menni taktikát változtattak.

Fegyvertávolságon kívül terelgették az egyébként is a folyóhoz haladó nőt, majd itt megálltak a távolságon kívül és félkörben vették körbe. Faltól a folyóig álltak, amíg a nő már a vízbe volt kénytelen belelépni, vagy közvetlen a partján állni. Ekkor valamivel távolabbról a közelharcosok mögül legalább egy tucat nyílvessző tartott a lány felé.

//Nincs várfal a híd felett, hanem beljebb az első híd az.//

Helyi Idő: 11:30 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
Felszerelés:
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát (sisak a másodiké) – csak a páncél sisak és szimbólumok nélkül rajta
- Egykezes sugárpisztoly – nála
- Kés/tőr – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – Erkunál, hajón (sajátja a fejébe ültetve)
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- Mesterlövész puska – nála
- Közepes energiapajzs – nála
- Álcagenerátor – nála
- Computer interfész vizor – (ilyennek néz ki) – nála
- Hátizsák a holmik egy részének – nála
- Holografikus álcázó – nála
- éjjellátó vizor – nála


Ingridnek sikerült felmásznia az aknába, azonban azt érezte, hogy az alja igencsak bizonytalan és nem elég stabil, így semmilyen esetre sem nehezedhet a közepére, mert nem biztos, hogy megtartaná a súlyát, hiába nem volt túl nehéz. Inkább azt választotta, hogy akkor pókszerűen fog haladni, hogy a falon támaszkodik. Tudta, hogy igaz így némileg lassabban fog csak tudni menni, de azért az előnye is megvolt, hogy nem kell tartania attól, hogy leesik idő előtt és nem fog tudni később felmenni. Neki nem volt vibrokardja, vagy hasonlója, hogy áttudja vágni magát a falon, ami egyébként is hangos volt. Ő a csöndes megoldásokat szerette inkább alkalmazni, mintsem a hangosakat. Így neki is látott amolyan pók formációban haladni előrefelé. Mivel az egész hely csöndes volt, így remélte, hogy a hangokat jól fogja az alagút közvetíteni azoktól, akik itt lehetnek.
Hamarosan pedig szerencséje is volt, mert ugyan szavakat nem értett, de legalább hallani hallott szófoszlányokat, beszédeket. Ami alapján két férfit és két nőt tudott megkülönböztetni. Azt nem értette, hogy milyen nyelven beszélnek, ahhoz túl messze voltak még, de legalább a hangszíneket már el lehetett különíteni egymástól. Hangtalanul igyekezett mászni és közben pedig fülelni is. Ha pedig a hangok alapján be tudja azonosítani, hogy az ellenfél merre ment, akkor arrafelé igyekszik haladni ő is. Ha sikerült beérnie őket, akkor próbál olyan helyet keresni, ahol le tudod ereszkedni az alagútból miután felmérte a társaságot.


Helyi Idő: 11:30 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis; Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar | Tic B'il
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
Felszerelés:
- Egykezes vörös pengéjű fénykard
- Datapad adatokkal – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- Könnyű harci páncél + Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) – rajta
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy semleges droidhang modja, hogy menni fog-e a légzés) , mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Kicsi kutaszdroid – nála


Ellennek sikerült utat csinálnia a droidnak, ami ment is befele, ahhoz viszont nem volt fizikai ereje, hogy annyira szétfeszítse, hogy az magától kinyíljon. Így nem maradt más, mintsem az, hogy aktiválja a fénykardot és szó szerint saját maga gyártson bejáratit utat magának. Ez pedig így már működött. A fémajtót áttudta vágni és az pedig befelé zuhant be. A végén egy nagyobb csattanás hallatszott, ez pedig visszhangot vert a járatban. Azt azonnal érezte, hogy itt bent valamivel kellemesebb a levegő és csak annyi homok van bent, amennyi most miatta bekerült. Hűvösebbnek érezte a levegőt, már amennyire lehetett a páncélban mindezt, a szenzorok szerint pedig tényleg jó pár fokkal volt hűvösebb és a levegő is párásabb volt. Határozottan volt itt lent valami, úgy gondolta, hogy lehetséges, hogy valamilyen vízalatti forrás, nagyobb tó, vagy folyó vezethetett el errefelé. Ez ok lehetett arra, hogy miért is itt épült egyáltalán a város. Sivatagos környezetben mást nem tudott elképzelni, vagy talán még az lehet, hogy korábban esős környék volt ez, mint a Tattoine-n is voltak ilyen helyek, azt a bolygót pedig nagyon is jól ismerte.
Most azonban nem volt ideje ezen elmélkedni, mert a feladatát kellett teljesítenie. A droidot, mivel egyelőre egyrészt messzire sem jutott, másrészt még olyan messze sem, így visszahívta magához. Igaz nem volt fényforrás droid, de azért némi világosságot tudott adni, hogy ne teljesen a szenzorokra és az Erőre kelljen támaszkodnia. Ha megvolt az, hogy a droid visszaér, akkor a droiddal együtt elindult a lejtős barlangjáraton, aminek a falai fémből voltak, és akkor már inkább folyosónak lehetett hívni.Tic nagyon megörült a kertnek, oda is rohant az egyik pozsgáshoz és megfúrta egy kicsit. Valószínűleg arra várt, hogy víz, vagy folyadék kezdjen belőle kijönni. Mindez ezzel is megtörtént, ezek a növények is elraktározták a vizet, mint azok, amiket ő maga is ismert.

A kinézetük ugyan más volt, mint ami neki ismerős lehetett, de az érintésük ugyanaz és a reakciók is az érintésre. Volt olyan pozsgás növény, aminek a törzse volt nagyobb, másnak a levele volt olyan, hogy abba folyadék férjen. Ha úgy alakulna, hogy napokat kell itt töltenie egyedül és a vize is elfogy Tic-nek, teljesen biztos lehet abban, hogy szomjan nem fog halni.

Célkitűzés 2: Aktuális térkép.
- 2 kör a sugárpajzs felállításáig a köztáraságiaknál.
- 4 kör az E-webek leszerelése, falhoz vitele és feltevése

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:
Körök száma: 7 kör / eltelt körök száma: 6
Célkitűzés 1:
Gin: 6 reag – @Giodibi
Niomahlohan Lomaste: 5 reag – @Mickey Thunder
Silhana Lolaes'ra: 6 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Claye Jaro: 6 reag – @Adrian Sommerfield
Xirq: 6 reag – @Adrian Sommerfield

Célkitűzés 2:
Aira'ewir'uorre: 5 reag – @Caryeth Zh'ald
Ibram Raunth: 3 reag – @Jelly
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 6 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Heiwanna Miin Klodov: 6 reag – @Shadow

Célkitűzés 3:
Ingrid L'lerim: 6 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 4:
Lairorellen Verenwar: 6 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Tic B'il: 4 reag – @Mickey Thunder (második körben csatlakozott)


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2250
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Giodibi on Szer. 19 Szept. 2018, 17:59


A többieknek éppen vérmintákat mutogat, a tolmács. A mintát kicsit furcsának találom, hiszen legjobb tudomásom a vér egészen hamar megalvad, bár persze lehet, hogy csak tartósították, nem tudhatom pontosan, de nem is fontos számomra ez mos annyira, hogy foglalkozzak vele, hiszen minél hamarabb el kell jutnunk a gyerekotthonhoz, mert talán ott megtudhatjuk azt amit akarunk. Persze nem lehetek ebben se biztos, de bízok benne, hogy az erő kegyes lesz hozzánk és rábukkanunk az igazságra, lehetőleg minél hamarabb, mert nem szeretném, hogy sokak életébe kerüljön a mi tétlenkedésünk. A fejvadász is felteszi a kérdéseket, amiket én is feltettem, s hamar meg is kapjuk rá a választ. A birodalmi oldalon fogjuk megtalálni az épületet, ami kicsit aggasztó, hiszen könnyen két tűz közé kerülhetek, mert nem hiszem, hogy a birodalom harcosai tárt karokkal fogadnának engem, akárcsak a lázadók, akik végeznének velünk, ahogyan a tolmács is mondta. Nem is tudom, hogy melyik a rosszabb, de mindenesetre nem lesz egyszerű dolgunk. Kissé lemondóan sóhajtok, majd megkérdezem a fejvadászt, hogy indulhatunk-e.
- Nos, akkor készen állunk?


Felszerelés:


 • Zöld pengéjű fénykard
 • Jedi köpeny
 • Jedi elfogó űrhajó
 • Asztrodroid
 • Komlink
 • Holoprojector
 • Datapad (adatokkal a bolygóról és a városról)


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretéem, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
avatar
Giodibi
1. szint - 4 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 94
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 2
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Caryeth Zh'ald on Szer. 19 Szept. 2018, 19:26Karakter előtörténete: Aira'ewir'uorre
Kaland neve: Hódítás: A sivatag titkai / Célkitűzés 2: Város megvédése
Játékostárs(ak): Ibram Raunth
Aewiru sajnos rosszul memorizálta be a térképet, így nem talált hidat a folyóparton, az ellenfelei pedig kihasználták ezt a hibát, amit vétett, így a következő pillanatban már teljesen el lett zárva minden menekülő útvonala és egyedül állt szemben azzal a rengeteg harcossal. Lábával már a sekély folyóban állt, a hideg víz verte fel a meglepődöttségéből. Nem gondolkozott sokáig, ugyanis tudta mit akar. Át akar kelni a folyón, és ha nem sikerül híddal, akkor úszással fogja ezt a problémát megoldani. Deaktiválja a fegyverét, újra felcsatolja szorosan – ahogyan a kezdetekben is volt – majd a nyílvesszők elől egyenesen bemenekül a vízbe. Természetesen hogy ne érjék utol egykönnyen, az Erő segítségével megnöveli az ugrását, így 5-6 méterrel beljebb próbál teljesen elmerülni a – remélhetőleg mély – folyóban. A nyilak miatt próbál minél mélyebbre kerülni, hátha a víz lelassítja őket és így nem fogja őt eltalálni egy sem a későbbiekben, valamint mivel valószínűleg a partra célzott minden ellenfél, így a hat méteres ugrásnak köszönhetően ki is tudja majd minden bizonnyal őket kerülni. A cél most egyelőre a másik part, ahonnan majd könnyedén tovább tud menni a kijelölt pontra, ahova már kezdetektől fogva tartott.

felszereléslista:_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
avatar
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow on Szer. 19 Szept. 2018, 21:52

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságA katona elutasítása valahogy meg se lepett, ahogy ő inkább a harccal foglalkozik, és nem azzal, hogy a számára csak kis sérüléssel törődjön, így már mentem is a mérnökhöz, hogy neki adjak fájdalom csillapítót, majd miután láttam, hogy nem igazán tudok helyben többet tenni érte, így vittem is az orvosi csapathoz. Nem volt túl közel, így szaporáztam a lépteimet, hogy a lehető leggyorsabban oda jussak, elsőre a kikötőbe, majd ahogy átmentem rajta a város utcáin is csak annyira lassítottam, hogy könnyen tudjak a sarkokon befordulni, majd mikor elérek oda, akkor lerakom, hogy tudjanak vele foglalkozni.
Vannak ott még sérültek akik miatt várnom kell, de amint már foglalkoznak vele, megindulok visszafelé, talán kicsit jobban sietve, mint eddig, hogy minnél gyorsabban visszaérhessek.

”Felszerelés”:

ruházat: top, sokzsebes nadrág, bakancs
egyszerű csatos bőr pánt ami lazán pihen a nyakán, amiről egy karom formára faragott kő lóg egy másik kis bőr pánton.
sugárpisztoly 1db

Kis méretű válltáska:
-Fordító
-Datapad
-HoloProjector
-„Energia” szelet, kulacs innivaló

háti táska
-orvosi felszerelés (kötszer fájdalom csillapító, orvosságok)

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 605
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 20 Szept. 2018, 10:05

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2250
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 23 Szept. 2018, 18:48

Claye

Megnézték a képeket amikhez Claye-nek nem volt szüksége segítségre. Sőt, csodálkozott, hogy a helyiek nem tudták megállapítani, azt amit ő.
- Van egy jó hírem Al-Fayed úr. Ezek a minták szinte biztos vagyok benne, hogy nem a hercegnőből származnak. Vagy ha mégis akkor se dulakodás közben keletkeztek hanem valakik elhelyezték ott. Meg akarnak csalni minket csak tudnám miért.
Vakargatta meg vigyorogva az állát. Természetesen ő tudta, hogy miért. A hercegnő maga lógott meg ebből a kiváltságos helyzetéből. És hála a csapat legcsinosabb tagjának még arról is van sejtése merre kell keresniük. A többiek feltűnésével pedig rá kell jönnie, hogy a jedi is sejti hol kell keresni. Claye egyelőre nem látja még ezt problémaként. Azt, viszont már igen amit a birodalom szerencsétlenkedéséről hall. Mégpedig, hogy lehet veszélyben van az ő...Áh hagyjuk szinte már biztos, hogy nem veszi el.
-Ez esetben kölcsönözhetnénk egy gyors járművet? Szívesen megnézném, azt a helyet én is.

Xirq

A képek láttán a trandoshan is hasonló megállapításokat tesz mint a kapitány. Sőt, kicsit többet is amit meg is oszt bár talán nem túl bölcs ötlet látva a birodalmi példáját.
-A felfordulás is csak amolyan tessék lássék dolog. Egy nő elfogása kevesebb pusztítással jár. Ha meg kárt akarnak okozni a szobában akkor ennél jobb munkát végeznek. Ez egy nő volt vagy valami szánalmasan gyenge férfi. Látszik rajta.
~Ha pedig egy gyenge alak okozta volna a felfordulást akkor nem tudta volna kivinni a hercegnőt. Aki, ezek szerint magától ment. Most már szinte biztos. Bár ezek a sivatagi marhák nem hiszem, hogy hallgatnának a jó szóra.~
A többiek megérkezésével fura mód hasonló kérdések hangzanak el mint a kapitány szájából. Xirq-nek kezd valami sejtése lenni, hogy Claye tud valamit amiről ő lemaradt. Biztos is ebben ugyanis nem olyannak ismeri, aki ok nélkül bemenne egy veszélyes területre. Xirq megigazítja a vállán lógó E 11-es puskát amit még Claye-től kapott. Úgy tűnik nem csak nyomozni fognak.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1142
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 24 Szept. 2018, 08:12Hódítás: A Sivatag titkai

N’Zoth


Résztvevők: Gin, Niomahlohan Lomaste, Silhana Lolaes'ra, Claye Jaro, Xirq, Aira'ewir'uorre,


Ibram Raunth, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Heiwanna Miin Klodov, Ingrid L'lerim


Lairorellen Verenwar és Tic B'ilKövetkező körváltás: 2018. szeptember 28. (péntek)


Helyi Idő: 11:35 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, nemesi negyed
Feladat: Célkitűzés 1: A hercegnő megtalálása
Hutt/alvilági erők: Silhana Lolaes'ra | Claye Jaro | Xirq
Többiek: Gin | Niomahlohan Lomaste
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Főváros térképe
Felszerelés: - 2db egykezes sugárpisztoly – nála, oldalán
- Vibrokard (1 kezes) – nála, a hátán átvetve
- hátizsák a vibrokard tokja felett – nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- Datapad adatokkal – nála, táskában
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- távcső – táskában
- Jármű: egy átlagos 1 személyes vadászgép (Z-95) – kikötőben
- NJK: - R2-es droid a vadászgéphez – kikötőben
- könnyű harci páncél; első kép, második kép – rajta
- hátitáskában a két tőrkard – nála
Információs kártyák:

A vérminták határozottan hamisak, lehet, hogy úgy tűnt, hogy megszöktették, de ez megrendezett volt. Inkább nem szóltam semmit, majd mondja ki valamelyik úriember és meg is tették szerencsére. És sajnos a legrosszabb gyanú is beigazolódott, hogy a gyerekotthon azon a részen van, ahol az impek. Ráadásul igencsak közel az egyik olyan helyhez, ahol betörtek. Reméltem, hogy igazából volt esze a lánynak és Thul-nak ahhoz, hogy ne ott, hanem valahol biztonságosabb helyen találkozzanak. Esetleg már távoztak is, amikor megtudták, hogy támadás készül a város ellen. Ennek ellenére nem akartak megkockáztatni azt, hogy mi van, ha mégsem. Mert akkor egy ártatlan fiatal lány halna meg, ami lehet, hogy másokat csak a presztízs és a jutalom miatt érdekelne, de engem önmaga miatt érdekelt. Gin szavaira bólintottam, hogy indulhatunk, de mivel nem volt járművünk…
- Mivel nincs túl sok időnk, kaphatunk valamilyen járművet, ami ha a harci területekre nem is, de legalább annak a szélére eltud minket vinni, hogy ne veszítsünk túl sok időt Al-Fayed? – kérdeztem hadarva.
Más esetben szóltam volna a droidomnak, hogy hozza ide a gépemet, hogy azzal menjek, de most a köztársasági nő miatt nem volt a közelben, így nem is biztos, hogy visszaért volna időben. Így reméltem, hogy most már, hogy érezheti Al-Fayed, hogy szorul a hurok és nincs túl sok idő ahhoz, hogy odaérjünk. Így ha lesz olyan kegyes és ad nekünk járművet, akkor követem és remélem eljutunk vele valameddig.Al-Fayed amiatt egyre idegesebb lett, hogy hol is lehet a hercegnő, főleg, hogy kiderült, hogy megjátszott volt az emberrablás, azonban annak is örült, hogy voltak olyanok, akik a támadás híre ellenére is kimentek volna a területre, hogy megtalálják a hercegnőt.
- Természetesen tudok akkora járművet biztosítani, amin mindenkit ki tudunk vinni a harcok széléig.

Ezzel intett a kezével, hogy a társaság kövesse, vagy legalább is az a fele, amelyik úgy döntött, hogy kimegy a terepre. Aki ment, azt a férfi egy hangárba vezette, ahol egy LAAT-ra hasonlító jármű várta a társaságot.

Ez volt kellően nagy ahhoz, hogy mindenki betudjon szállni, egy pilóta pedig elvitte őket addig, amíg az még nem volt veszélyes. Azaz a második városfalig, ott pedig elég közel a gyerekotthonhoz.

A városfal tetején tették le a csoportot, innen már látszott, hogy a városban azon a részen, ahova menniük kell ott már csata zajlott és nem úgy nézett ki, hogy a lassanként odaérő birodalmiak tudni fogják tartani a frontot.

//A helyzeteteket lássátok a reag aljában levő térképen.//


Helyi Idő: 11:35 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Hariz, a főváros utcái
Feladat: Célkitűzés 2: Város megvédése
Birodalmi erők: Aira'ewir'uorre | Ibram Raunth
Köztársasági erők: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Főváros térképe
Nála/Vele:
- Könnyű harci páncél – rajta
- - Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra (alkar, könyök, váll és háti részek)
- Hordozható szkenner – alkaron levő, életjelet jelez 50 méteren belül, páncél alkarján
- lila fénykard – oldalán
- BB-4, asztrodroid – vele
- - nyomkövető (BB-4-be építve)
- - droid komlink – beleépítve
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- E-11 sugárpuska – nála
- 2 rövidkard
- 1 sugárpisztoly

A páncélja festése a rajának mintázata, aki ért komolyabban a köztárasági elit haderőkhöz, akkor felismerheti ezt, ahogyan azt is, hogy rajparancsnok a karakter.
Amit viszont mindenki megismer, a páncél vállrészein mindkét oldalon 1-1 Havoc Squad embléma van festve. Ugyanis a HS olyan híres mint a Birodalmi Halálosztag, vagy a Manadaloriai fejvadászok, elit spec egységek Smile
Információs kártyák:


Rhyssa parancsa után nekilátott mindenki tovább hátrálni meglehetősen lassan, annyira nem, hogy magukra húzzák az ellenséget, mert az kellemetlenségeket tudott volna okozni a mérnökök számára, csak annyira, hogyha a pajzsot fel lehet már húzni, akkor csak könnyedén vonuljanak hátra. Mivel a droidok mozogtak nehezebben, így azokat rendelte maguk elé, őket volt könnyebb pótolni, mint az emberi haderőt, ha végül mégis lerohannák őket, akkor inkább azokat kapják szét az ellenséges erők, mint a katonákat. Közben az embereit már átküldte a biztonságos részre, hogy már ott legyenek, illetve még hátráltak be a többiek, ahogyan a droidok is.
Ezalatt egy kellemetlenebb hírt is kapott a sajátjaitól, egyrészt, hogy már látták az ellenséget a birodalmi résznél, de legalább már a katonák is feltűntek. A másik rossz hír, az űrkikötő északkeleti részéhez közeli falnál volt, ahol alapból is gyengébb volt a fal, az egyik robbanásban megsüllyedt a fal és megremegett (Miin feliratnál). Nem biztos, hogy túl sokáig állva marad, főleg, hogyha újabb robbanás lesz a közelben.
- Próbálják aládúcolni, vagy kitámasztani a falat, nem engedhetjük, hogy leomolojon a fal egy része!
Ha már meglesz a fal, akkor át tudnak innen küldeni embereket arra a részre, ahol az a gond van, a mérnököket is, csak remélte, hogy addig ki fog tartani a terület. Ezalatt ő maga is folytatta a manővert, a lő és hátrál és már várta, hogy szóljanak, hogy kész a pajzs.~ Köztársaság ~
Miin elindult visszafelé miután lerakta a sérültet, aki mostanra elég kába volt mára a fájdalomcsillapítótól. Azt még látta, hogy azonnal neki is láttak annak, hogy ellássák a sérülését az orvosdroidok, bár szerencsére nem volt olyan súlyos és nem is nagyon vérzett.

Visszafelé most is futva igyekezett menni, ami ebben a helyzetben eléggé kimerítő volt. Egy átlagos bolygón valószínűleg nem lett volna az, de itt nagyon magas, közel 50-60 fokos volt a hőmérséklet a fák hiánya miatt. Persze Miin hüllőszerű lény, így neki minél magasabb annál jobb az idő.

De ez azért már neki is meleg volt, főleg úgy, hogy nem tudott izzadni, így mire visszaért az űrkikötőhöz már lógott a nyelve a melegtől és szédült, szó szerint értve, mert nagyjából csak a nyelvén át tudott izzadni és hőt leadni.

Itt bent, hogy árnyék volt és érezhetően hűvösebb volt, csak olyan 35-40 fok már ő maga is kezdte sokkal jobban érezni magát, bár a szervezete egyelőre folyadék bevitel nélkül erősen tiltakozott az ellen, hogy visszamenjen a hőségbe.

Közben láthatta, hogy a köztársaságiak egészen visszahátráltak már és a mérnökök is az utolsó simításokat végzik csak a pajzson.~ Birodalom ~
Aewiru már az ugrás pillanatában látta, hogy közel sem lesz olyan könnyű dolga, mint hitte. Az íjászok a partra rohantak és újra az idegre helyezték a nyílvesszőt és kiabáltak valamit a saját nyelvükön a túlpartra.

Természetesen a túlpart sem volt szabad, ott is hemzsegtek az ellenség tagjai, és a kiáltásnak hála a lány két tűz közé került. Az íj lehet, hogy archaikus fegyver, de arra bőven jó volt, hogy akár a folyó teljes szakaszát át lehet lőni vele.

A kiáltásoknak köszönhetően a túlpartról nyolc íjász fordult le és vették a folyóban levő nőt célba. Így most már két irányból záporoztak a nyílvesszők el mellette. Ami még talán kellemetlen volt, hogy a folyónak nem volt nagy a sodrása így lényegében álló célpontra kellett lőniük.

Ezalatt legalább két tucat vonalon jelentkeztek be a katonák folyamatosan, hogy mit is tegyenek. Az E-webeket szállítók szóltak, hogy nem tudnak odajutni a falhoz, mások, hogy összefutottak az ellenséggel, mit tegyenek, mert folyamatosan jönnek be. Egyre nagyobb területet árasztanak el, erősítés kell olyan helyről, ahol még nincsenek és efféléket.

Random number (1,100) : 31
//Ha a dobás 90-100 között van, akkor eltalált 1 nyíl, ha 1-5 között, akkor 2.//


Helyi Idő: 11:35 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Roncsok, sivatag mélye
Feladat: Célkitűzés 3: Coaxium megszerzése
Résztevő(k): Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét / Vörös Boszorkány
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
Felszerelés:
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát (sisak a másodiké) – csak a páncél sisak és szimbólumok nélkül rajta
- Egykezes sugárpisztoly – nála
- Kés/tőr – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – Erkunál, hajón (sajátja a fejébe ültetve)
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- Mesterlövész puska – nála
- Közepes energiapajzs – nála
- Álcagenerátor – nála
- Computer interfész vizor – (ilyennek néz ki) – nála
- Hátizsák a holmik egy részének – nála
- Holografikus álcázó – nála
- éjjellátó vizor – nála


Azt elég biztosra vette, hogy nagyon mókás lehetett az, ahogyan mászott az alagútban/szellőzőben ezzel a pók módszerrel. Nem is volt olyan gyors a haladás, mint szerette volna, de legalább a hangok alapján a másik csapat sem tudott túl gyorsan közlekedni. Ezt onnan tudta, hogy egyre közelebb és közelebb ért hozzájuk. Saját maga alatt látta, hogy kikkel és mikkel van dolga, szerencséjére olyan fajjal nem, ami remekül lát a sötétben, így hacsak nem volt éjjellátó vizorja a többieknek, vagy efféléjük, akkor előnyben volt. Amennyire látta mindannyian humanoidok, hárman emberek, a negyedik pedig egy weequay. Ő volt az, aki a nehezebb diónak számított a csoportból. Révén természetes ellenállása volt a sugárpisztolyok ellen, saját maga pedig nem hozott ionfegyvert. Azaz, ha a három embert le is tudja szedni, akkor is kénytelen közelharcba bonyolódni a férfival. Nem okozott számára ez sem nehézséget, de mégis jobban szerette a távolsági harcot.
Így most első körben egy olyan helységet keres itt a láthatóan szállásoknál, amit a négyes már átvizsgált, mert úgy tud majd kényelmesen a hátukba kerülni anélkül, hogy feltűnne az ittléte. Bár az is megoldás lett volna, hogyha előttük érkezik és amikor azok kinyitnak egy helységet akkor lövi le őket, de ott könnyebben kerülhet csapdába. Itt kitud majd jönni a folyosóra és eltűnni egy másikon.
Szóval nekilátott keresni egy ilyen helységet, szobát. Ha odaért, akkor hangtalanul igyekszik lejutni a talajra.


Helyi Idő: 11:35 GSI, 231.3 MU
Helyszín: Föld alatti oázis; Romváros
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori
Résztvevő(k): Lady Lairorellen Verenwar | Tic B'il
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
Felszerelés:
- Egykezes vörös pengéjű fénykard
- Datapad adatokkal – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
- Könnyű harci páncél + Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) – rajta
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy semleges droidhang modja, hogy menni fog-e a légzés) , mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Kicsi kutaszdroid – nála
térkép:


Úgy tűnt, hogy csak az első lépéseknél nem volt semmilyen homok, illetve fémfolyosót látott Ellen, de ahogyan beljebb ment, olyan érzése volt, mintha valamilyen hártyán ment volna keresztül. Amint ez megtörtént, akkor a folyosót átváltotta a barlang, és homokos talaj volt. Saját maga mögé nézett, ahol csak a barlang falát látta, a kezével odanyúlt, amint áttudott nyúlni. Már ezt is érdekesnek és lenyűgözőnek találta, a tudományok szféra bizonyára oda lenne ezért. Elővette a holoprojectorát és készített egy felvételt a helyről, illetve ellenőrizte azt, hogy van-e kapcsolata a sajátjaival. Az egész néhány másodperc volt csupán és sikerült megállapítania, hogy még mindig van, bár elég gyenge a jel. Annyira értett ehhez, hogy tudja, hogy valamivel árnyékolva lehet a hely, de efféle technológiát még nem látott korábban. Abban eléggé biztos volt, hogy ez nem tartozott sem a huttokhoz, sem a köztársasághoz, sem pedig a birodalmi standardhoz. Igaz már a kinti romok is olyanok voltak, amiket nem látott még, így teljesen bizonyos volt – legalább is Ellen annak vette - , hogy egy olyan civilizáció része lehet, ami mára kihalt. Azt tudta, hogy több ilyen is volt, nagyon sok bolygón. A teljes csillagködre kiterjedve pedig a Rakata Birodalom, bár őket is szinte csak említés szintjén ismerte, behatóbban nem.
Annyira nem számított, ha valami olyasmibe fut bele, amit nem ismer, nem tudja, hogy mi az, továbbra is kérhet segítséget. Kinyúlt az Erőbe, hogy jobba érezze azt a valamit, aminek a forrása határozottan itt volt lent. Ezt az érzést követve igyekszik elindulni a mélyebb részek felé, hogy végre megtalálhassa az ereklyét.Tic nagyon megörült a kertnek, oda is rohant az egyik pozsgáshoz és megfúrta egy kicsit. Valószínűleg arra várt, hogy víz, vagy folyadék kezdjen belőle kijönni. Mindez ezzel is megtörtént, ezek a növények is elraktározták a vizet, mint azok, amiket ő maga is ismert.

A kinézetük ugyan más volt, mint ami neki ismerős lehetett, de az érintésük ugyanaz és a reakciók is az érintésre. Volt olyan pozsgás növény, aminek a törzse volt nagyobb, másnak a levele volt olyan, hogy abba folyadék férjen. Ha úgy alakulna, hogy napokat kell itt töltenie egyedül és a vize is elfogy Tic-nek, teljesen biztos lehet abban, hogy szomjan nem fog halni.

Ezek után úgy döntött, hogy elindul befelé Tic és megnézi azt, hogy az út merre is vezet. Ezt követve láthatta, hogy az egész szárnyat bejárja az út, végigvezet a kerten. Beljebb látszott, hogy miként is voltak az „ágyások”, néhány ősrégi terminál is volt itt egy-egy percella szerűség előtt.

Az, hogy régen melyik részen mi lehetett már nem lehetett megmondani, de a pozsgások itt is mindenhol ott voltak. ezeken felül olyan tárgyak – gépek – maradványait találta, amik a kert gondozásáért voltak felelősek, például locsoló berendezés, vagy páragyűjtők.

//Jajj előzőleg elfelejtettem befejezni a reagodat Embarassed Akkor most itt van a teljes.//


Célkitűzés 2: Aktuális térkép.
- 1 kör a sugárpajzs felállításáig a köztáraságiaknál.
- 3 kör az E-webek leszerelése, falhoz vitele és feltevése

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:
Körök száma: 8 kör / eltelt körök száma: 7
Célkitűzés 1:
Gin: 7 reag – @Giodibi
Niomahlohan Lomaste: 5 reag – @Mickey Thunder
Silhana Lolaes'ra: 7 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Claye Jaro: 7 reag – @Adrian Sommerfield
Xirq: 7 reag – @Adrian Sommerfield

Célkitűzés 2:
Aira'ewir'uorre: 6 reag – @Caryeth Zh'ald
Ibram Raunth: 3 reag – @Jelly
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 7 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Heiwanna Miin Klodov: 7 reag – @Shadow

Célkitűzés 3:
Ingrid L'lerim: 7 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 4:
Lairorellen Verenwar: 7 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Tic B'il: 4 reag – @Mickey Thunder (második körben csatlakozott)


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2250
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Mickey Thunder on Kedd 25 Szept. 2018, 21:35

Célkitűzés 1:


Niomahlohan Lomaste

felszerelés:
Felszerelés:
Komlink (ingyenes)
HoloProjector (ingyenes)
Datapad (ingyenes): egyszerű típus, bolygók, népek adatai vannak rá feltöltve és néhány szótár
diplomata igazolvány/jelvény
iratok


Niomahlohan oda fordult, amikor a nagy hangú férfi vígan elkezdett kötözködni. Nem akart ebben partner lenni, a választ is inkább Al-Fayedre bízta. Nála jobban senki nem ismerhette a helyieket. A válaszból az tűnt ki, hogy nem számítottak ilyenre, Nio ettől még nem zárta ki. Pont ezért lehetett sikeres valaki.
A képeket megnézte. Ehhez nem értett nagyon, de a felesége már vágta el a kezét mosogatás közben és a testvérének is volt sérülése. Nem így nézett ki. Nem akarta szóvá tenni, hogy valami mást néztek vérnek, nehogy megint megsértődjön a kapcsolattartójuk. Ha vér is volt, nem tiszta vér és nem dulakodás közben folyt ki. Minden úgy nézett ki, mintha a hercegnő maga borított volna fel mindent. Hogy elrablásnak álcázza a szökését, de ez még mindig nem volt tiszta. Claye mondta ki, ő is zavarossá tette, okosan. A nagydarab társa nyersebben fogalmazott, Nio erre nem várt sok jót. Voltak ötletei, eddig meghiúsulni látszottak.
- Csatlakoznék. Bármilyen kockázatos is, ez az egyetlen nyomunk, hogy megtaláljuk a hercegnőt - mondta röviden.
Annak örült, hogy Al-Fayed túl esett a kezdeti pánikon és haragon, most már újra egy követ fújtak. Az úton Niomahlohan megpróbált üzenetet küldeni a Birodalmiaknak. Az előzőre sem írt vissza senki, számított rá, hogy erre sem fognak, de ha mégis, az hasznos lehetett. Ha ezt sikerült megtenni, még a bátyjának akart írni és utána ő is kutakodott volna Val Thul után, a cenzúrázatlan részeken is, ha volt rá idő és lehetőség.
A harchoz nem értett annyira, fegyvere sem volt, muszáj volt a többiekre bíznia magát. A twi'lek kivételével mindenkit ellenségesnek látott, egyedül a nőtől nem várt hátba támadást, mert őt a cél érdekelte legjobban. A jeditől maximum egyenes támadást várt volna, a lényeg az volt, hogy itt ő számított a csapatban a közellenségnek és számított rá, hogy kinn a terepen ott hagyják vagy rá támadnak. Követte a csapatot és ha támadás érte volna, meg próbált kitérni és fedezékbe húzódni.
Célkitűzés 4:

Felszerelés:
https://www.daz3d.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/c/sci-fi-tools-and-equipment-2.jpg[/img]
tartalma:
- feszítővas
- forrasztó
- kalapács
- univerzális csavarhúzó készlet
- fúrógép
- diagnosztikai eszköz
- jelszint mérő
- amatőr programozó csatlakoztatás
- ragasztó
- lazító folyadék
- fényező spray

- droid kábító fegyver (harci droidok ellen nem jó) - 0,5 pont

- Hordozható szkenner - övre szerelt, kis tartóban - alap 1 pont
- 150 méteren belül scanneli a droidokat - 400 kredit
- droidhoz csatlakoztatható pontosabb analizálásért - 1 pont

- holoprojektor - 0 pont

- kezdetleges kézi fegyver - 1 pont
Tic B'il

Tic oda tartotta a száját és ivott a vízből. Jól esett neki ebben a hőségben, tudta, hogy mennyire fontos volt ez és mekkora kincsnek számított. Meg jegyezte a kis oázist, a helyét is. Ugyanúgy a viselkedtek a növények, ahogyan szoktak. Másként néztek ki, de ugyanazt tették. Az utak mindenfelé vezettek, neki pedig találnia kellett valamit. A gépek felé indult, hogy megnézze, van-e rajtuk valami mozdítható. Kisebb gépezeteket keresett vagy valamit, amit le tudott szerelni, törni akár. A termináloknál jobban körül nézett, érdekelte, hogy legalább mechanikusan lehetett-e működtetni bármelyiket. Energiára nem számított itt. A plafont is megnézte, addig megállt, nehogy elessen. Nézte, volt-e díszítés, hogy nézett ki, engedett-e be napfényt.
avatar
Mickey Thunder
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Jul. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3801-mickey-thunder#75381 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3802-gyasz-vladislava-cadavru#75411

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Shadow on Csüt. 27 Szept. 2018, 20:01

Heiwanna Miin Klodov


Feladat: Város védelme (Célkitűzés 2)
KöztársaságAhogy haladok visszafelé a meleget a városban egyre jobban érzem, és bár eddig jól éreztem magam, most már kezdek egyre jobban rosszul lenni, ahogy kissé kezdek túlhevülni. Kidugtam a nyelvem és lassítottam a tempót, majd az űrkikötő árnyékában meg is álltam. Szerencsére a meleg az nem jelent akkora gondot és olyan gyorsan, mint a hideg, de bizonyos fok fölött az is már sok lehet. Lassan nyúltam a nálam lévő kulacsért, hogy igyak egy kicsit, de talán a meleg miatt is, egy kicsit utolért a múltam.
„Na mi van, gyengécske, most hogy nem csak elmélet van, már nincs akkora szád? Gyerünk, még a táv harmada sincs meg, vagy már most feladod?” Igen, az emlékek otthonról, mikor a többiek csak gúnyoltak, mert jóval gyengébb voltam náluk, s fejletlenebb is.
Lassan tekintek magam elé, lihegve, ökölbe szorítva azt a kezem, majd iszok egy kicsit még, mielőtt elraknám a táskámba. Legszívesebben a fejemre borítottam volna, de most nem mehetett ennyire pazarlásba, és az árnyék hűvösebb levegője is segített annyit, hogy javuljon kicsit az állapotom. A többiek is hátráltak, be a pajzs mögé, amivel lassan végeztek is. Nekem is meg kellett indulnom, hogy segíthessek nekik.
Közben meghallom az üzenetet, hogy tőlem nem is olyan messze problémák vannak, így becsatlakozok az adásba én is.
- Odamegyek, segítek alátámasztani, vagy valamit még elé rakni, hogy erősebb legyen. – ezzel meg is indulok arrafelé, bár még nem úgy rohanva, mint az előbb, de sietősen, hiszen ott rögtön szükség lehetett az erőmre és nem csak lihegve lehettem az árnyékba, hogy összeszedjem magam. Ahogy oda érek próbálom felmérni, hogy mivel lehetne megtámogatni a falat, vagy esetleg valamit oda dönteni, hogy lehessen vele erősíteni.

”Felszerelés”:

ruházat: top, sokzsebes nadrág, bakancs
egyszerű csatos bőr pánt ami lazán pihen a nyakán, amiről egy karom formára faragott kő lóg egy másik kis bőr pánton.
sugárpisztoly 1db

Kis méretű válltáska:
-Fordító
-Datapad
-HoloProjector
-„Energia” szelet, kulacs innivaló

háti táska
-orvosi felszerelés (kötszer fájdalom csillapító, orvosságok)

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 605
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 28 Szept. 2018, 00:00

//Mivel a csapat fele nem írt, kedden lesz új kör.//

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2250
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 01 Okt. 2018, 17:45

Claye

Az meg lett állapítva, hogy a vérminták hamisak. Az is el lett döntve, hogy mennek a gyerekotthonhoz. Claye reménykedett benne, hogy a birodalmi okos lesz és inkább kimarad a veszélyből, de úgy látszik ő is velük akar tartani. Azért reméli legalább okos lesz a fickó és nem fogja nehezíteni a dolgukat. Bár ha a sejtése beigazolódik és a twi'lek tényleg butaságot tervez akkor komoly dilemma elé fog kerülni. Bár ez még csak a jövő zenéje. Majd meglátja. Járművet kaptak és ezt el is várta a szultántól ha már a lányát kell megkeresni méghozzá ilyen körülmények közt. Még a kocsiban próbál beszédbe elegyedni a többiekkel.
-Szóval mire jutottak azok a szerencsések akik bejutottak a hercegnő szobájába? Láttatok valami érdekeset. Én szinte biztos vagyok benne, hogy maga lépett le a palotából.
Mikor megérkeznek akkor elég háborús körülmények tárulnak eléjük. Claye nem hiszi, hogy látott már hasonlót. Mindenesetre nem tetszik neki.
-Mit gondoltok? Megnézzük a gyerekotthont? Ha kell tudok felülről segítséget nyújtani. Ja és Lomaste úr, ne mászkáljon el mert még bajba keveredik.

Xirq

Úgy látszik a csipet csapat nem fog feloszlani. Még a birodalmi is velük kíván tartani. Pedig neki aztán Xirq előre meg tudja jósolni, hogy nem fogják semmi hasznát látni. A sértődékeny, kisfickó úgy látszik most már elkezdett aggódni magáért és a hercegnőért mert nagyon készségesen segít nekik kocsit szerezni. Ott Xirq előbb a birodalmihoz fordul.
-Ha harci szituációba kerülünk akkor igyekezz ne láb alatt lenni. És csak semmi trükközés.
Nem túl megnyugtató vagy barátságos. Viszont ismeri a birodalmiak fajtáját. Vigyázni kell velük mert megőrülnek attól, hogy sose tudnak lazítani. Hajlamosak magukat és másokat akár ok nélkül is bajba keverni. Ezek után a twi'lek lányhoz és a kapitányhoz fordul.
-Lehet, hogy rosszul vettem észre, de mintha nem lennétek teljesen idegenek egymás előtt. Jól sejtem, hogy találkoztatok már?
A helyre megérkezve pontosan látják, hogy a birodalom fel lesz őrölve itt.
- Nem lesz sok időnk. Gyorsan kell cselekednünk. Viszont ahogy látom a támadóknak nincsenek modern fegyvereik. Kapitány a háti rakétáidnak lehet, hogy fogjuk hasznát látni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1142
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: N’Zoth

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.