Torox

Go down

Torox Empty Torox

Témanyitás by Torox on Szer. 29 Aug. 2018, 02:16

Adatok:
Torox Caf8644ad50c339295b170dd68e0e5e2
Név: Torox
Egyéb név(i): nincs
Faj: Torox
Nem: nemtelen
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Olarus 2, Torox tenyésztelep, születési idő földi idő szerint 1985
Kor: 44 (emberi számításban)
Család: A Torox faj nem él családban
Foglalkozás: Célra tervezett életforma, ki teremtői parancsait teljesíti.
Testmagassága: 196cm
Testsúlya: 100kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: -
Bőre színe: bőrszínű
Különleges ismertetőjel: Teljes mértékben eltér a földön megszokott teremtményektől. Zömök testű, nagy darab testét az állától a hasáig sötét barnás foltok borítják elszórtan. Feje egy erős csontos homlokban végződik.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Megfelelő minőségű testtel rendelkező, aktív szolgálatot teljesítő torox.

Életrajza:

Teremtők:
“A torox nem kap nevet, hiszen nem egyed csak egy eszköz. A tartály gyermeke, teremtője fegyvere.”
A fajt egy Stuq’et, ősi civilizáció hozta létre, mely képes a fénynél gyorsabb utazásra. Saját galaxisukban a legmagasabb technológiai szinttel rendelkeznek. Politikai berendezkedésük, teokratikus diktatúra, kasztrendszerrel. Xenofób társadalom, csupán a Toroxot hajlandó eltűrni, de csak mert saját kezük munkája. Vallásuk egy ősi prófécián alapszik, mely fajuk pusztulását jövendölte meg. Ha csak újjá nem születik Khatorako akit vallásuk félisteni gyermeknek tekint. A Stuq’et faj vezetője a főpap, kinek teljhatalma van a teljes birodalom felett. A főpapi címet csak a főpap ruházhatja át, egy olyan személynek aki nem tartozik a családjába. Mivel a Stuq’et faj alapvetően csupán technológiával volt képes túlnőni ellenségein a galaxisban, ezért kénytelen volt kifejleszteni egy könnyen tenyészthető fajt, hogy a flottájukat és gyalogságukat kiegészítve küzdjenek az oldalukon. Később már nem kiegészítésként szolgál a Torox a Stuq’et-nek, hanem a teljes haderejét töltötte be. Hűségesre, és mindenre elszánt, érzelmek nélküli gyilkológépeket építettek maguknak, mely végül a végső hatalmat hozta el számukra.

Egyedünk földi időszámítás szerint 1985-ben került legyártásra, az 5. generációs gének szolgálták testének alapját, mely több meghódított faj DNS-ből állított össze a Stuq’et faj. Az egyre növekvő Oarkar faj ellenállása késztette őket, hogy seregüket 4 millió egyeddel bővítsék ki. Köztük volt a 4225. ös tartály lakója is. Az új generáció élettartamát és szívósságát megnövelték, 140 emberi évről 200-ra. Ugyanis, idővel a hosszabb élettartamú egyedek sokkal hasznosabbnak tűntek. Az ellenséges frontra minél gyorsabban kellett a szorgos kéz, ezért a negyedik napon a csecsemők agyába implantátumot ültettek, mely különböző adatokat tárolt. A 4225. tartályt földi idő szerint 1985 Augusztus 7. nyitották meg, majd tovább szállították a még sztázisban lévő gyermeket a génmutációs kamrába, ahol 8 órát eltöltve érte el a 196cm magasságot és 100kg súlyt. A sikeres génmutációt követően, egy komolyabb minőségellenőrzésen esett át. A test elkészítését követően az implantátumot aktiválva a Torox egység is aktiválódott. Mivel csupán elméleti tudással rendelkezett, ezért a kiképzési időszak közel 3 hétig tartott. Az állóképességének tesztelése után tovább léphetett. Az állomáson tartózkodó 400 kész egyedből egy 30 fős csoportba került. A hierarchia második lépcsőfokára került, mint Arur (Rangidős tiszt, akinek a feladata egy kisebb raj vezetése). Az első bevetésére földi idő szerint Szemptember 5. került sor. Egy Oarkar kolónia felszíni bombázása után egy felszíni tisztogatásra került sor. Az planéta félvidékére került, ahol egy nagyobb település feküdt. A parancs egyértelmű volt, a minimális ellenállást elhárítani, az Oarkar fertőzést eltávolítani. Az osztag a landolást követően egy nagyobb ellenálló csoportba ütközött. A bombázás sikeresnek bizonyult, az energia nélkül maradt őslakosság tüzérség és nehézfegyverek hiányában hamar elesett.

Hármas, négyes és ötös haladjanak tovább a megadott koordináták felé, készenlétben.
Az alárendeltek gyorsan kapcsoltak, nem hezitáltak a parancsot teljesítik bármi áron. Itt mindenki kész volt meghalni a teremtőjéért, a Stuq’et faj céljaiért. Egyedünk a 4225 ös tartály Arur-ja egy épület bejáratához ért, ahol 4 életjelet fogott vizorjánl. (Páncél kiegészítő, mely szemüvegszerű, sisakba épített. Különböző információkat vetíthet ki, választható funkciókkal.) A rangidős tiszt lábával töri be az ajtót, ahol megpillant egy Oarkar nőstényt három ivadékát szorongatva, kegyelemért könyörög.
Kérem ne, a gyerekeimet ne bántsa!
Az Arur számára csupán fertőnek számított amit maga előtt látott.
A fertőt meg kell szüntetni, bármi áron - szólalt fel.
Az energiafegyvere cellái a vérengzés közepette lemerültek, gyengeség lett volna számára, ha a nő szeme láttára kellett volna kicserélnie azt egy teljesen feltöltött re. Tudta, ha hezitál akár megtámadhatja őt a nő, és akkor elbukik. A hátához nyúlt, ahol közelharci pengéjét tárolta. Kihúzta onnan, majd kilenc szúrással meggyengítette a nőt. A szobát kék vér borította, az Oarkar asszony könyörgött az életéért, közben már fulladozott. Átszúrta mindkét tüdejét, amibe valószínűleg vér került. Tudnia kellett az Arurnak, hogy ha életben marad az asszony, akkor képes lesz más ivadék létrehozására, hogy háborút viselhessenek teremtői ellen. Kénytelen volt felemelni hát testét, és elválasztani azt fejétől. A műveletet sikeresen véghezvitte, ám a gyermekek még életben voltak. Az alig pár éves csecsemők a földön hevertek bőgtek. A lábát használta, össze taposta őket, csontjaikat összetörte, majd mind hármat biztonságos módon kettévágta, hogy a jövőben ne okozhassanak problémát a szent faj számára. Az épület elhagyása után, többen jelentették, hogy a település megtisztult. 204 kifejlett, 41 fejletlen példány semmisült meg. A csatahajó még egyszer átfésülte a területet szenzorokkal, mikor megbizonyosodtak róla, hogy minden rejtekhelyet és zugot kitakarítottak kevesebb mint 10 perc alatt, elhagyták a települést. Az Arur tovább léphetett a katonai hierarchia következő szintjére. Társaihoz képest gyorsabban fejlődik terepen, jobban reagálja le az eseményeket ezért több fontos küldetést is rábíztak. Köztük volt a Oarkar kapitóliumának ostroma, ahol végül a kormányzó elfogásával és kivégzésével megnyerték a faji háborút. A 4225. tartály egyede hamarosan egy űrhajóra került, melyre csak a legkiválóbb és legjobb 10.000 katona kerülhetett fel. Egy hajóra, ami földi idő szerint 2000-ben hagyta el az ismert űrt. A sztázisban lévő sereg teremtőikkel utaznak, egyenesen a tejútrendszer felé. A jármű célja a felderítés, a hódításukat ki szeretnék terjeszteni egészen egy új galaxisra. Tízezer katona mellett megtaláltunk itt 20.000 selejtet, akik építőmunkára voltak alkalmasak, 2000 építőrobotot és 400.000 katona gyártásához elegendő génalapot.

Jelen:
Érkezés földi idő szerint: 2029
Cél: Ismeretlen

A hajó térváltás előtt kilenc nappal aktivál 500 Torox egységet, ebből 200 vadászpilóta további 300 pedig felszíni felderítésre szánták első körökben.
A hajó végre eléri úticélját, de sajnálatos módon az utazás katasztrófába torkollik. A kiválasztott koordinátákon egy aktív gravitációs anomália található. A hajó orrát elkezdi maga felé vonzani, a kiegyenlítők képtelenek stabilizálni a feketelyuk által termelt erőhatást, ezért az ionreaktorban maghasadás történik. Nincs sok ideje egyedünknek, láthatólag mentenie kell teremtőit a hajóról. A roskadozó szerkezet miatt csupán 5 en jutnak el a hangárig.
Ez az egyetlen lehetőségünk K’Satu, gyerünk befelé mindenki!
Mondja a vezetőnk, majd én két társammal és két úrral belépünk a hajóra amivel sikeresen kidokkolunk a megsemmisülő hajó hangárjából. A maghasadás pillanatában a menekülő hajónkat eléri a lökéshullám ami miatt kénytelenek vagyunk kevesebb mint három parszeket utazni, keresni egy helyet ahol leszállhatunk.
Egy bolygó uram, úgy tűnik, hogy lakott. Oxigén légkörrel rendelkezik, lakható bolygó. Kénytelenek leszünk kényszerleszállást végrehajtani.
A bolygót megközelítjük, de nem várt eredmények születnek.
O’Tor, mondd a gravitációs kiegyenlítők megadták magukat. Túlhevűltek, aktiválom a frontális pajzsokat.
Mielőtt kimondhatta volna, egy különös tárgynak ütköztünk.
O’Tor vigyázz navigáció közben, barbár tömegkommunikációs eszközöket helyeztek el bolygójuk pályáján. Nem lehet, tovább nő a külső hőmérséklet, már majdnem elértük a kritikus pontot. 203m a felszíntől, 603m/s a seb…

Becsapódtunk, körülöttem senki nem élte túl csak én.(Ha lehetséges innen szeretném folytatni a történetet Very Happy )


Képességei:
Sugárzás ellenállás - 2x az emberhez képest
Hosszú életkor
Implantátum alapú tanulási készség (ha képes bármit is feltölteni az adott helyen)
Erős fizikum - 500kg megemelése
Berserker szerű idegállapot, melyben öntudatlanul is képes harcolni.

Szakértelmei:
Osztagvezetés
2. Osztályú cirkáló irányítása
Hadtudományok
Alapszintű tárgykészítés
Robbanószerek készítése

Privát előtörténet véleményezést kérsz: nem
Megjegyzések:


Adatlap:

Név: Torox
Lakás/Létesítmény: -
NJK: -
Foglalkozás: Katona
Munkahely: -
Pénz: (a staff ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: -
Eszközök: Használhatatlan, sérült páncélzat
Felszerelés/fegyverek: Rendszeresített Torox Könnyű ionvető (Lézerpisztoly 4 kredites)
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek:4
Fennmaradó kreditek:0


A hozzászólást Dolomern összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 29 Aug. 2018, 13:14-kor.
Torox
Torox
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 7
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Aug. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Torox
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Torox Empty Re: Torox

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 29 Aug. 2018, 04:15

Üdv az oldalon,

Képessmivle több mindened van, így szupehumán szerint mondom, a fejlődésed is olyan lesz, mint a mutáns, vagy szuperhumán.
Sugárzás - 2x annyi ideig bírja a sugárzást, mint egy emberi lény
Fizikai erő - 500 kg súly emelése, mozgatása
A többi maradhat.

A megbeszéltek alapján elfogadlak, kezdőtőkét roppant sajnálatos módon neked nem áll módomban adni. Adatlapod van.
Egy avatart kérek szépen még majd.

Itt kereshetsz magadnak kalandmestert:
http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/f17-km-vagy-jatekostars-keretik

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Torox Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14516
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Torox Empty Re: Torox

Témanyitás by Torox on Szer. 29 Aug. 2018, 13:14

Bővítettem, raktam ki profilképet. Smile Köszönöm
Torox
Torox
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 7
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2018. Aug. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Torox
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Torox Empty Re: Torox

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.