Frakciók > Hutt Kartellek

Go down

Frakciók > Hutt Kartellek Empty Frakciók > Hutt Kartellek

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 01 Szept. 2018, 10:36

Hutt kartellek: (Semleges/alvilági területek)
A semleges azért annyira nem helytálló ezen a helyen, hiszen a teljes régiót különböző kartellek és alvilági csoportok akik uralják ezt a régiót. Az ő szabályaik szerint lehet élni és halni. Ez a hely talán veszélyesebb, mint a másik kettő.
A fő uralma a Kartellek tanácsának van (huttok, ha van valakinek jó neve, ne tartsa magában), az ő kezük minden bolygóra elér. Szerencsére ők csak nagyon nagyban játszanak (globális, csillagrendszeri méretekben), éppen ezért a kisebb/nagyobb szervezeteknek, szindikátusoknak is bőven van bevétele, akik csak egy-egy bolygón, kontinensen, városban, vagy még kisebb területen ügyködnek.
A Kartellek csak ebben a régióban ténykednek, maximum a határ menti bolygókon, de a többi nyugodtan lehet úgy is, hogy akár a Birodalomban vagy a Köztársaságban van a központjuk és csak ki-ki járnak ide. Mint az SW univerzumban a Fekete Nap.
Ezek kereskedhetnek drogokkal, rabszolgákkal, itallal (bár ez inkább csak csempész), fegyverekkel, akár zsoldosseregekkel, vagy robotsereggel is, ha úgy van.
Mivel ebben a szektorban kb. mindenki érintkezik az alvilággal, így igazi csempész, bérgyilkos, fejvadász, zsoldos paradicsom a hely.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Frakciók > Hutt Kartellek Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2764
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 19
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.