Ősi Je'daii templom

Go down

Ősi Je'daii templom Empty Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Werda on Vas. 02 Szept. 2018, 22:29

A régmúlt egy kis darabkája fekszik nem kevés természetes és nem természetes védelem mögé elrejtve. Elsődlegesen védelemnek az a vízesés szolgál, amihez csupán akkor lehet hozzáférni, amikor az azt védő sziklák némileg elmozdulnak, ezzel teremtve meg a rést ami bejáratként szolgál.
Ősi Je'daii templom XBQ8fse

_________________
Ősi Je'daii templom 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Ősi Je'daii templom FUn312o
Ősi Je'daii templom 6fZaEMM
Ősi Je'daii templom EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Werda on Vas. 02 Szept. 2018, 23:36

SETHRA / VELALWYN ATRIS

Kaland címe: A múlt árnyai
Foglalkozás: Vadász, Kovács, Kereskedő, Kincsvadász
Helyszín: Ősi Je'daii templom, Casharila
Feladat: Megtalálni a hívás forrását
Résztvevők:Nalah / Tish Vizsla

Hónapok óta ugyan azok az álmok mutatkoztak meg éjszakánként. Mindig azokat a termeket láttam, azt a dúdolást hallottam, de egyik alkalommal sem tudtam meg többet, mint máskor. Az egész akkor változott meg, amikor utazásom során egy számomra még idegen területre érkeztem, egy Hajnalvölgy nevezetű falu közelébe. Az álom amit láttam, most nem a termeket mutatta, hanem sziklás képződményeket, ahogy lassan megnyílnak és víz zubogását hallottam, olyat, amit vízesések közelében lehet hallani. Eltartott egy ideig, amíg sikerült találnom valakit, aki ismeri is a környéket és el tudta magyarázni, hogy az általam szóban leírt hely merre is található. Amolyan megérzésszerű volt részemről, hogy bizonyára a közelben kell legyen ez a hely, meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg valamerre egészen máshol lenne. Természetesen megköszöntem az információt és el is indultam ahhoz a bizonyos sziklához, amit a férfi "Ősök Sziklája" névvel illetett. Néhány napnyi utazásba beletellett, főleg, hogy egy vadásztanyán el is időztem egy keveset.
Az érkezést követően nem sok időm volt bámészkodásra, vagy épp a terep felmérésére, hiszen amikor a sziklához elértem, akkor láttam amint egy nálam valamennyivel fiatalabb, vörös hajú lány lépett be a nyílásba. Fogalmam sem volt arról, hogy ő lenne-e az álmok forrása, vagy valaki aki véletlenül pont ugyan erre a hívásra érkezett, esetleg valaki teljesen más, így kellő távolságot tartva követtem csak. A nyílásba belépve a szemem pillanatok alatt alkalmazkodott a gyér fényviszonyokhoz, a másik lánynak feltehetőleg komolyabb gondot jelenthetett, nekem viszont soha nem volt bajom a sötétséggel. A járat szerencsére teljesen egyenes volt, semmi leágazás, vagy hasonló. Az egyetlen nehezítő tényező a csúszós kövek voltak, de a vízesés hangja egyre inkább erősödött minél beljebb értünk. Közben a lányt is sikerült megfigyelnem, hisz elég hangtalanul tudtam ahhoz közlekedni, hogy ne vehessen észre és a szagomat sem észlelhette a szembe szél miatt. Felszereléséből és öltözetéből arra következtettem, hogy talán vadász lehet, vagy legalábbis most vadászatra öltözött. Én nem hagytam el a barlangot, hiszen a sötétség kellő segítség volt ahhoz, hogy elrejtsen előle. Kinn egy hatalmas vízesés volt, messze az égbe nyúló kőfal előtt, amire különböző arcokat vagy maszkokat faragtak. Maga a víz is egy hatalmas arc két szemgödréből hullott alá a mélybe. Felfele, egészen a tetejéig a falnak vastag hídszerű képződmények voltak kőből egymástól olyan három-négy méteres távolságokban. A képességeimmel nekem nem okozott volna gondot, de egyelőre a jelenlétemet nem akartam felfedni, kíváncsi voltam, hogy mit fog csinálni a lány. Ha visszafordul, akkor úgyis szembetalálkozunk, és idővel úgyis előlépek, csak jobb felmérni egyszer a dolgokat.

Mesélés:
A különös álmok tartottak egy ideig, aztán egyszer csak teljesen más álmok kezdtek megjelenni. A vízcsobogás hangja volt hallható, és nem a termeket láttad, hanem ismerős sziklákat, amik elmozdultak és egy bejáratot képeztek. Magát a helyet ismerted, hiszen vadászataid során nem egyszer elhaladtál mellette, ahogyan korábban, mikor még El'kar életben volt, akkor gyakran jártatok erre. Kicsit olyan volt, mintha a megszállottja lett volna a helynek, de az sohasem fedte fel neki a titkát. Most viszont előtted volt a lehetőség, hogy a faludba visszatérve felkereshesd. Egy falusi épp abba az irányba tartott szekérrel, így az odavezető utad is megoldható volt gyorsan és relatíve kényelmesen.
A sziklához megérkezve az pont olyan volt, mint amire emlékeztél, azzal az apró különbséggel, hogy most egy kisebb bejárat is volt. Belépve oda elég nagy sötétség fogadott, valamint csúszós, vizes kövek. Maga az út egyenes volt, lejáratok vagy bármilyen csapda, akadály nélkül. Szemből szél fújt és vízcsobogás hangját lehetett hallani, ami vízesést jelzett. Kiérve hatalmas sziklafalat láthattál magad előtt melybe különböző arcokat és maszkokat faragtak. Maga a víz is egy ilyen hatalmas faragott arc két szemgödréből hullott alá a mélybe. Három-négy méterenként hídszerű képződmények voltak egészen a fal legtetejéig.

Felszerelés
Spoiler:
- Könnyű harci páncél – 2 pont
- Sima íj + tegez íjakkal – 100 kredit
- Primitív lándzsa – 50 kredit
- Tőr – 50 kredit
- Kommlink (alkarvédőbe épített, lemerült)
Képességek
Spoiler:
Aiper örökség:
- Vörös haj, zöld szemek
- Erőérzékenység
Sakiyan örökség:
A sakiyanok agya közel kétszerese az emberinek, és az érzékszervek ingereinek felfogására és feldolgozására szolgáló központ sokkal fejlettebb, még a Bith fajénál is fejlettebb. Látásuk kiváló, az infravörös spektrumban is látnak és perifériákon is kiválóan észlelik a mozgást. A szaglásuk rendívüli, sok faj természetfelettinek is tartja, hiszen képesek napokkal korábbi szagokat és illatokat is érzékelni. Hallásuk olyannyira fejlett, hogy, ha nincsenek zavaró tényezők, akkor a földben levő giliszta hangját is képesek meghallani. Az izomzatuk fejlett, és az inak és ínszalagok olyan szögben csatlakoznak a csontokhoz, hogy a fizikai erejük, a velük egy méretű emberekének, másfél szerese és mozogni is gyorsabban képesek.
Erőalkalmazások
Spoiler:
- Rövid idejü emlékezetnövelés
- Szabadulás
- Érzékszerv élesítés
- Erőérzékelés
- Meditáció
- Receptív-Projektív telepátia
- Telekinézis

Ősi Je'daii templom 4fB8aTQŐsi Je'daii templom KaLgwUAŐsi Je'daii templom NfXBuVjŐsi Je'daii templom 3mYO7cz

_________________
Ősi Je'daii templom 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Ősi Je'daii templom FUn312o
Ősi Je'daii templom 6fZaEMM
Ősi Je'daii templom EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 04 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda


Ősi Je'daii templom RHir1Pq
Ősi Je'daii templom N35nTty

Idő: Ismeretlen idő, 245.3 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Casharilia
Cél / Feladat: Megtalálni a hívást forrását
Szövetségesek: -
Egyéb információk:
Ellenségek: felderítők


//Előzmény: Hajnalvölgy//

Az álmok egy idő után megváltoztak Nalah számára, egy nappal volt csak túl a rakghoulos kalandon, vadászaton, így egy picit még fáradt volt, hiába aludt a hazafelé vezető úton. Az álmok ezúttal már ismerős környéket mutattak, a Papával nagyon sokszor jártak arra, és saját maga is, vadászatra menve, vagy visszatérve. A Papa úgy vélte, hogy egy ősi civilizáció hagyhatott hátra még nagyon-nagyon régen itt valamit, de soha sem sikerült ennél többet megtudni. Most pedig úgy tűnt, hogy saját maga mégiscsak talált valamit ezzel kapcsolatban. Mivel erre az útra nem nagyon akarta Pacit vinni, nem tudta volna hol hagyni biztonságban így nagyon jól jött a kislánynak, hogy az egyik falusi is erre ment, valószínűleg a fővárosba tartott, ami úgyszintén erre volt, vagyis az út vitt arra. Középkori szintű mászó holmit vitt magával, élelmet és vizet is magával, ki tudja, hogy meddig lesz itt. Sikerült oda eljutnia, ahova az álom vezette, de most nem csak a megszokott sziklák fogadták, hanem valami más is, egy bejárat. Óvatosan lépett be a folyosóra, aztán még hangot is hallott, vízcsobogást. Igyekezett arrafelé haladni, csapdába nem futott bele, végül pedig az egésznek a másik oldalán érkezett ki. Egy vízesésnél, ahol hidak vannak, illetve mintha egy síró arc is lenne, mert olyanra volt formálva egy hatalmas arccá a szikla. Úgy tűnt, hogy a Papa nem tévedett a feltételezésével, csak azt nem értette, hogy minderre eddig hogyan nem bukkantak rá, hiszen olyan nyilvánvaló helyen volt az egész. Hacsak nem volt valamilyen földmozgás a közelmúltban és annak köszönhetően került elő mindez.
Jó néhány percig csak igyekezett gyönyörködni a látványban és sajnálta, hogy nem hozott könyvet és tollat, hogy le tudja rajzolni mindezt. Így elsőre nem igazán tudta, hogy merre is kellene elindulnia, hogy hol lehet az, amiről álmodott. Így most igyekezett leülni a földre és koncentrálni, ahogyan a Papától látta, hogy hátha megérzi merre menjen, vagy hátha az Erő megsúgja neki. Ha nem jár sikerrel, akkor szépen sematikusan igyekszik majd a helyet feltérképezni, innen alulról kezdve felfelé haladva.

felszerelés/egyebek:

Ősi Je'daii templom RfMXijq Ősi Je'daii templom M9G7Xdl Ősi Je'daii templom H1o8E7O Ősi Je'daii templom GYaADmt Ősi Je'daii templom FuZUeEV

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi Je'daii templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Werda on Kedd 04 Szept. 2018, 22:38

SETHRA / VELALWYN ATRIS


Előtörténet
Kaland címe: A múlt árnyai
Foglalkozás: Vadász, Kovács, Kereskedő, Kincsvadász
Helyszín: Ősi Je'daii templom, Casharila
Feladat: Megtalálni a hívás forrását
Résztvevők:Nalah / Tish Vizsla

A sötétségbe meglapulva szerencsére a másik lány nem fedezte fel az ittlétemet. Viszont sokkal több időt kellett itt eltöltenem, mint azt vártam volna. Arra nem igazán számítottam, hogy a másiknak az első dolga az lesz, hogy bámul majd körbe karikába. Tisztában voltam vele, hogy az amit lát, tényleg figyelemre méltó és fantasztikus látvány, viszont az én mércémhez mérten túlságosan sok időt töltött el a megfigyelésével. Talán amiatt, hogy képes vagyok jó részletességgel visszaidézni az emlékeimet, általában nem időzök el sokat valaminek a hosszas figyelésével, hiszen olyan helyzetben, mikor biztosan tudom, hogy biztonságban vagyok, nyugodtan újra élhetem a dolgot aggodalom nélkül.
Amikor a lány a földre üléssel foglalatoskodott, előbb megfeszültek az izmaim, védekezésre készen, hiszen azt feltételeztem, hogy észrevett, vagy hogy úgy döntött, hogy visszaindul. Csak akkor lazítottam, mikor biztosra vettem, hogy ezekből egyik eshetőség sem áll fenn. Igazából az is végigszaladt a fejemen, hogy ebben a pillanatban igazából egy egészen könnyű prédának bizonyulna, de végül a ragadozó ösztönöket inkább elnyomtam és vártam, hogy miféle fejlemények lesznek. Nem egészen olyansmi történt, amire vártam.
Egy pillanatra olyan volt, mintha a másik lány helyén álltam volna, önkénytelenül is hátranéztem oda, ahol rejtőzködtem, viszont magam helyett azt a lányt láttam, akit én figyeltem meg. Visszafordítva a tekintetemet a vízesésre azt láttam, ahogy egy csuklyás alak indul a vízesés felé, majd olyan egyszerűséggel, mintha nem lenne nagy távolság a hidak között, egyikről-másikra ugrálva haladt egészen a vízesés tetejéig, majd a nagy, síró arc tetején landolva még egyszer visszanézett, mintha csak minket figyelne, majd eltűnt a látomással együtt.
Ekkor újra a "rejtekhelyen" találtam magam, viszont abban is biztos voltam, hogy mostanra a másik lány is tisztában van azzal, hogy nincs egyedül. Ha sokat nem is, de annyit tudok az ilyen látomásokról és álmokról, hogy érezzem, hogy bárki vagy bármi is ez a lány, ő is láthatta vagy átélhette ugyan azt, amit én. Lévén a látomásban helyet is cseréltünk, így biztosan tudhat már arról, hogy itt vagyok. Éppen ezért a saját biztonságom érdekében, és már-már csak megszokásból is, elővettem az íjamat és egy nyílvesszőt helyeztem az idegre, majd kihúztam, hogy ha esetleg egyből támadásra gondolna, vagy valami hasonló, akkor időben reagálhassak rá.

Mesélés:
Az Erőtől, vagy Papától, való segítség, útmutatás kérés nem maradt el, bár az érezhető volt, hogy az, amit megmutattak, az egyiktől sem származott, hanem valaki teljesen mástól, ismeretlentől. Helyszínileg ugyan ott voltál, ahol eddig, viszont most a barlangban álltál, egy nagyobb kő mögött lapulva, és ahogy előre néztél arra a helyre, ahol eddig ültél, most egy nálad idősebb, szintén vörös hajú lány ült. Az öltözete és fegyverei alapján be lehetett határolni, hogy bizonyosan egy vadászról van szó. Amikor megfordult és egyenesen rád nézett, akkor pár ismerős vonást is felfedezhettél. A bőre és a szemei olyanok voltak, mint amit Liamea esetében is láttál. Ekkor felfedezhetted a mellette levő csuklyás alakot is, aki miután a másik lány a vízesés irányába fordult, elindult és olyan könnyedén ugrált az egyik hídról a másikra, mintha csak lépcsőfokokon ugrálna felfelé. A síró arc tetején landolva még visszafordult és titeket nézett, majd egyszerűen a látomással együtt eltűnt és újra a korábbi ülő pozícióban és helyen találtad magad.

Felszerelés
Spoiler:
- Könnyű harci páncél
- Sima íj + tegez íjakkal
- Primitív lándzsa
- Tőr
- Kommlink (alkarvédőbe épített, lemerült)
Képességek
Spoiler:
Aiper örökség:
- Vörös haj, zöld szemek
- Erőérzékenység
Sakiyan örökség:
A sakiyanok agya közel kétszerese az emberinek, és az érzékszervek ingereinek felfogására és feldolgozására szolgáló központ sokkal fejlettebb, még a Bith fajénál is fejlettebb. Látásuk kiváló, az infravörös spektrumban is látnak és perifériákon is kiválóan észlelik a mozgást. A szaglásuk rendívüli, sok faj természetfelettinek is tartja, hiszen képesek napokkal korábbi szagokat és illatokat is érzékelni. Hallásuk olyannyira fejlett, hogy, ha nincsenek zavaró tényezők, akkor a földben levő giliszta hangját is képesek meghallani. Az izomzatuk fejlett, és az inak és ínszalagok olyan szögben csatlakoznak a csontokhoz, hogy a fizikai erejük, a velük egy méretű emberekének, másfél szerese és mozogni is gyorsabban képesek.
Erőalkalmazások
Spoiler:
- Rövid idejü emlékezetnövelés
- Szabadulás
- Érzékszerv élesítés
- Erőérzékelés
- Meditáció
- Receptív-Projektív telepátia
- Telekinézis

Ősi Je'daii templom 4fB8aTQŐsi Je'daii templom KaLgwUAŐsi Je'daii templom NfXBuVjŐsi Je'daii templom 3mYO7cz

_________________
Ősi Je'daii templom 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Ősi Je'daii templom FUn312o
Ősi Je'daii templom 6fZaEMM
Ősi Je'daii templom EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 06 Szept. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda

Ősi Je'daii templom RHir1Pq
Ősi Je'daii templom N35nTty

Idő: Ismeretlen idő, 245.3 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Casharilia
Cél / Feladat: Megtalálni a hívást forrását
Szövetségesek: -
Egyéb információk:
Ellenségek: felderítők


Sikerült neki, amit szeretett volna, ha mélyebb tudása lett volna az Erőben, akkor valószínűleg még könnyebben ment volna az egész, de ennek hiányában és fiatal korára való tekintettel nem. De még így is kapott egy látomást, noha ennek nem volt köze ahhoz, amit szeretett volna. hirtelen újra abban a barlangban találta magát, ahonnan nem sokkal korábban érkezett. Azonban ahol eddig ült, most nem saját maga nézett vele „farkasszemet”, hanem egy másik vörös hajú lány ült. Idősebb, mint saját maga, de nem saját önmaga idősebb képmása, hanem egy másik lány. Akin több olyan vonást látott, mint Liamea-nak is volt. Ennek nagyon megörült, bár tudta, hogy úgysem lesz semmi köze a lánynak ahhoz a nőhöz. Ekkor még hirtelen mást is észre vett, egy csuhás alakot, aki nagyon könnyedén ugrált felfelé a hidakon egészen az arcig, ott pedig lenézett még rá és a másik lányra, majd eltűnt. Ekkor újra ott volt a saját helyén, ahol meditálni kezdett. Lassan állt fel és porolta le magát, majd hátrafordult.
- Szia! Te vagy az, akinek az éneklését hallottam az álmaimban? – kérdezte gyermeki ártatlansággal.
Nem nyúlt semmilyen fegyveréért, egyrészt nem akart ártani annak, aki ott volt a barlangban, másrészt fegyvertelenül sokkalta veszélyesebb volt az echani harcművészet miatt, mint bármilyen fegyverrel.
- Nem akarlak bántani, sem ártani neked. Álmodtam erről a helyről már hosszú ideje, azért jöttem el. Azt hiszem, hogy te is, vagyis remélem, hogy te vagy az, akiről álmodtam. – tette hozzá.
Így egyelőre csak várt arra, hogy a másik előjöjjön és felfedje magát. Ha úgy alakulna, hogy a másik ennek ellenére, hogy ő nem lépett fel ellenségesen támadna, akkor próbál kitérni a támadás elől.

felszerelés/egyebek:

Ősi Je'daii templom RfMXijq Ősi Je'daii templom M9G7Xdl Ősi Je'daii templom H1o8E7O Ősi Je'daii templom GYaADmt Ősi Je'daii templom FuZUeEV

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi Je'daii templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Werda on Pént. 07 Szept. 2018, 00:05

SETHRA / VELALWYN ATRIS


Előtörténet
Kaland címe: A múlt árnyai
Foglalkozás: Vadász, Kovács, Kereskedő, Kincsvadász
Helyszín: Ősi Je'daii templom, Casharila
Feladat: Megtalálni a hívás forrását
Résztvevők:Nalah / Tish Vizsla

Nem is kellett sokat várjak arra, hogy a sejtésem beigazolódjon, bár lehet jobban örültem volna annak, ha nem teszi. Amíg a másik lány felállt, leporolta magát és megfordult végig megfeszülve vártam, hogy kell-e ellentámadásba, vagy megelőző támadásba lendüljek vagy sem. Végül megszólalt. Ugyan azt a nyelvet használta, mint én, habár a kifejezései és az akcentusa ugyan oylan volt, mint a többi helyié akivel beszéltem. Végül lejebb engedtem a fegyveremet és lazítottam a nyílvessző tartásán is.
- Én is egy álmot követtem egészen idáig. Egy női hang dúdolt benne, de nem az enyém volt, és ahogy hallom, nem is a tiéd. - kilépve a sötétségből alkalmazkodik a fényhez a szemem és gyorsan, most már közelebbről, én is felmérem a vízesést ami a lány mögött van és felfelé mindent, amit csak láthatok. A magam biztonságát nem féltettem, hiszen tudtam, hogy ha valami megmozdul a látószögemen belül bárhol, azt észreveszem. A többi részen pedig a hallásomra hagyatkoztam. Viszont nem történt semmi, így végül elraktam a fegyveremet. A másik lányban még nem bíztam, de tisztában voltam annyira a képességeimmel, hogy ha más nem, egy bizonyos távolságot képes vagyok kettőnk között létrehozni ha szükséges.
- Talán a legjobb lenne, ha követnénk annak a csuklyásnak a példáját. Gondolom nem véletlenül vezetnek és kíváncsivá is tettek. - szólaltam meg végül, és különösebben nem várva meg a másik lány válaszát, hiszen ha már úgyis felfedtem magam, akkor ténylegesen arra kéne figyeljek amiért ide jöttem, úgyhogy a hozzánk legközelebbi sziklahidat célba véve, a különleges képességemet használva növeltem meg az ugrásomat és igyekeztem landolni rajta. Kicsit elszámoltam a távolságot és a híd szélességét, hiszen éppen hogy sikerült a túlsó szélét elérnem és kicsit meg is inogtam, de végül biztos talajt fogtam.
- Jössz te is? - fordultam vissza a lány felé és vártam, hogy ha ténylegesen akar, akkor kövessen. Igazából nem is oylan vészes az ugrás, meg azt nem néztem meg, hogy mennyire mély az a hely, ahova a sok víz ömlik. Azt nem lenne jó sehogy sem kipróbálni.

Felszerelés
Spoiler:
- Könnyű harci páncél
- Sima íj + tegez íjakkal
- Primitív lándzsa
- Tőr
- Kommlink (alkarvédőbe épített, lemerült)
Képességek
Spoiler:
Aiper örökség:
- Vörös haj, zöld szemek
- Erőérzékenység
Sakiyan örökség:
A sakiyanok agya közel kétszerese az emberinek, és az érzékszervek ingereinek felfogására és feldolgozására szolgáló központ sokkal fejlettebb, még a Bith fajénál is fejlettebb. Látásuk kiváló, az infravörös spektrumban is látnak és perifériákon is kiválóan észlelik a mozgást. A szaglásuk rendívüli, sok faj természetfelettinek is tartja, hiszen képesek napokkal korábbi szagokat és illatokat is érzékelni. Hallásuk olyannyira fejlett, hogy, ha nincsenek zavaró tényezők, akkor a földben levő giliszta hangját is képesek meghallani. Az izomzatuk fejlett, és az inak és ínszalagok olyan szögben csatlakoznak a csontokhoz, hogy a fizikai erejük, a velük egy méretű emberekének, másfél szerese és mozogni is gyorsabban képesek.
Erőalkalmazások
Spoiler:
- Rövid idejü emlékezetnövelés
- Szabadulás
- Érzékszerv élesítés
- Erőérzékelés
- Meditáció
- Receptív-Projektív telepátia
- Telekinézis

Ősi Je'daii templom 4fB8aTQŐsi Je'daii templom KaLgwUAŐsi Je'daii templom NfXBuVjŐsi Je'daii templom 3mYO7cz

_________________
Ősi Je'daii templom 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Ősi Je'daii templom FUn312o
Ősi Je'daii templom 6fZaEMM
Ősi Je'daii templom EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 08 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda

Ősi Je'daii templom RHir1Pq
Ősi Je'daii templom N35nTty

Idő: Ismeretlen idő, 245.3 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Casharilia
Cél / Feladat: Megtalálni a hívást forrását
Szövetségesek: -
Egyéb információk:
Ellenségek: -


Nalah türelmesen várakozott arra, hogy a másik előjöjjön, ami meg is történt. Ahogyan a másik lány megszólalt hallotta az akcentusát, ugyan értették egymást, de helyenként más szavakat használtak és más kiejtést. Próbálta összevetni, hogy ugyanaz lehet-e ez, mint azok, akik korábban jöttek, a felderítők, akiket elűzött. A hangja alapján tényleg nem ő volt az, akinek a hangját hallotta korábban az álmokban, de ő is azt álmodta, így ugyanazért voltak itt.
- Akkor lesz még itt minimum egy harmadik személy – mondta ki a teljesen nyilvánvalót.
Ekkor körbenézett, de nem látott magukon kívül senkit, csak az a korábbi csuklyás volt a látomásból, de annak meg azóta hűlt helye volt. A másik lány már ment volna is. Mennyire türelmetlennek vélt őt Nalah. Figyelte, ahogyan felugrott a hídra, ugyanolyan képességekkel bírt, mint a Papa. Igaz neki ez meg sem kottyant volt, saját maga pedig nem volt képes effélére. Nem tudta, hogy valaha képes lesz-e. A Papa mindig nyugalomra, megfontoltságra nevelte, így saját maga most is higgadt maradt és nem rohant fejjel a falnak, azaz nem akart máris a másik nyomába eredni.
- És ha csapdába csal? Nem kéne óvatlannak lennünk – fejtette ki a véleményét.
Szíve szerint először feltérképezte volna a helyet, utána nézett volna, hogy mi a hely igazából, mire számíthatnak, vannak-e csapdák, a hidak elég erősek-e ahhoz, hogy megtartsák őket. Le is szakadhatott volna, ahogyan a másik lány ráugrott. Nem akart kockáztatni, hiszen senki se tudja, hogy itt van, ha megsérül és nem tud kijutni, akkor meghal itt. Azon kívül a hívás is megvárja őket, ami úgyszintén lehet, hogy csapda.
~ Bár itt lenne a Papa, hogy segítsen ebben ~ gondolta. ~
- Jövök, de nem ugrással – mondta.
Nem is nagyon tudta, hogy tudna-e ekkorát ugrani, így gyorsan körbenézett, hogy van-e még alagút, járat errefelé azon kívül, amin bejött. Ha volt, akkor óvatosan indul el arrafelé figyelve, nehogy csapdába fusson, remélhetőleg az ilyen kis barlanggal, átjáróval feljuthat majd arra a kőhídra, amin a másik lány is van.

felszerelés/egyebek:

Ősi Je'daii templom RfMXijq Ősi Je'daii templom M9G7Xdl Ősi Je'daii templom H1o8E7O Ősi Je'daii templom GYaADmt Ősi Je'daii templom FuZUeEV

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi Je'daii templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Werda on Szer. 03 Okt. 2018, 00:28

SETHRA / VELALWYN ATRIS


Előtörténet
Kaland címe: A múlt árnyai
Foglalkozás: Vadász, Kovács, Kereskedő, Kincsvadász
Helyszín: Ősi Je'daii templom, Casharila
Feladat: Megtalálni a hívás forrását
Résztvevők:Nalah / Tish Vizsla

A másik lány sokkalta "lassabb" volt. Mármint ő azok közé tartozott, akik többet gondolkodnak egy cselekvésen, vagy egy döntés meghozatala előtt. Nem megvetendő dolog.
- Ha csapdába csal, akkor már megtette. Nem látom sehol nyomát annak, hogy strukturális sérülés lenne a hidakon, sőt, annak inkább látszik nyoma, hogy javítottak rajta. Ahogy mondtad, biztos kell legyen itt egy harmadik személy, ha nem több. - válaszoltam a lánynak miközben kicsit fel-alá járkáltam a hídon megvizsgálva azt. Helyenként tényleg látható volt az, hogy valaki vagy valakik megjavították, megerősítettek az építményt.
- Hogy hívnak? - tettem fel a kérdést, miközben ugyan abba az irányba mozogtam amerre a lány egy feljáratot keresett. Ha eléggé elmentünk jobb oldalra, akkor lépcsőszerű vájatok váltak láthatóvá a falban, amit eddig a fény tükrözése vagy játéka rejthetett el a szemünk elől, lehet távolabbról nem is látszik, még számomra sem. Igaz, hogy a lépcsőfokok kicsivel nagyobbak voltak, mint egy normális ember mérete, olyan 2-3 méteresek lehettek, de egyenesen ahhoz a hídhoz vezettek, amin én is álltam.
- Fel tudsz mászni, vagy segítsek? - cseppet sem ugratásként kérdeztem, hiszen ha ténylegesen a segítségemet kéri, akkor lesietek a legalsó fokig, hogy valamilyen módon felhúzzam. Leghamarabb lenyújtom a lándzsámat, hogy abba kapaszkodjon bele, vagy ilyesmi.

Felszerelés
Spoiler:
- Könnyű harci páncél
- Sima íj + tegez íjakkal
- Primitív lándzsa
- Tőr
- Kommlink (alkarvédőbe épített, lemerült)
Képességek
Spoiler:
Aiper örökség:
- Vörös haj, zöld szemek
- Erőérzékenység
Sakiyan örökség:
A sakiyanok agya közel kétszerese az emberinek, és az érzékszervek ingereinek felfogására és feldolgozására szolgáló központ sokkal fejlettebb, még a Bith fajénál is fejlettebb. Látásuk kiváló, az infravörös spektrumban is látnak és perifériákon is kiválóan észlelik a mozgást. A szaglásuk rendívüli, sok faj természetfelettinek is tartja, hiszen képesek napokkal korábbi szagokat és illatokat is érzékelni. Hallásuk olyannyira fejlett, hogy, ha nincsenek zavaró tényezők, akkor a földben levő giliszta hangját is képesek meghallani. Az izomzatuk fejlett, és az inak és ínszalagok olyan szögben csatlakoznak a csontokhoz, hogy a fizikai erejük, a velük egy méretű emberekének, másfél szerese és mozogni is gyorsabban képesek.
Erőalkalmazások
Spoiler:
- Rövid idejü emlékezetnövelés
- Szabadulás
- Érzékszerv élesítés
- Erőérzékelés
- Meditáció
- Receptív-Projektív telepátia
- Telekinézis

Ősi Je'daii templom 4fB8aTQŐsi Je'daii templom KaLgwUAŐsi Je'daii templom NfXBuVjŐsi Je'daii templom 3mYO7cz

_________________
Ősi Je'daii templom 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Ősi Je'daii templom FUn312o
Ősi Je'daii templom 6fZaEMM
Ősi Je'daii templom EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 05 Okt. 2018, 09:12
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriai


Játékostárs(ak) neve: @Werda

Ősi Je'daii templom RHir1Pq
Ősi Je'daii templom N35nTty

Idő: Ismeretlen idő, 245.3 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Casharilia
Cél / Feladat: Megtalálni a hívást forrását
Szövetségesek: -
Egyéb információk:
Ellenségek: -


Nalah nem értett egyet a másik lánnyal, hogy már most csapdában lennének, ő maga úgy látta, hogy innen tökéletesen tudnának még távozni, ha akarnának. Csapda pedig akkor lenne, ha nem. Kissé rohanónak és nem túlságosan megfontoltnak gondolta a másikat. Aki túl hamar ítélkezik és dönt el valamit.
- Akkor lennénk csapdában, ha nem tudnánk távozni, most pedig mindezt megtudnánk tenni – mondta.
Ahogyan nézelődött úgy tűnt, hogy van feljáró pont abban az irányban, mint ahol ő maga gondolta mindezt. Igaz a lépcsők sokkalta nagyobbnak tűntek, mint ő maga, de ettől még úgy vélte, hogy ezt még képes megmászni. A természetes elrejtést pedig érdekesnek találta, hogy addig nem látta, amíg közel nem ment hozzá. Effélével eddig még soha sem találkozott, de mindenképpen hatékonynak vélte.
- Tish Vizsla, de itt a környéken mindenki Nalah-nak hív. Téged? – mondta és kérdezte.
Ami a feljutást illette igyekezett bevetni a teljes harcművészeti és egyéb tudását, hogy feltudjon ugrani, mászni a megfelelő magasságig, a lépcsőfok tetejére, majd ott felhúzza magát. Ehhez a hátára kellett az íját is akasztania. Az eredmény függvényétől fog függni, hogy mit is fog mondani a másiknak. Ha boldogul, akkor természetesen azt mondja, hogy igen. Ha nem, akkor segítséget kér.
Ha pedig végül egyedül, vagy a másik segítségével, de feljut a hídra, akkor ott körülnéz és igyekszik a következő feljárót keresni, valószínűleg a híd ellentétes oldalán, mint ahol most feljött.

felszerelés/egyebek:

Ősi Je'daii templom RfMXijq Ősi Je'daii templom M9G7Xdl Ősi Je'daii templom H1o8E7O Ősi Je'daii templom GYaADmt Ősi Je'daii templom FuZUeEV


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi Je'daii templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Werda on Szer. 28 Nov. 2018, 18:27

SETHRA / VELALWYN ATRIS


Előtörténet
Kaland címe: A múlt árnyai
Foglalkozás: Vadász, Kovács, Kereskedő, Kincsvadász
Helyszín: Ősi Je'daii templom, Casharila
Feladat: Megtalálni a hívás forrását
Résztvevők:Nalah / Tish Vizsla

Az egyáltalán nem volt kérdéses számomra, hogy van különbség a kettőnk gondolkodása között és, hogy nem egy nézeteltérés lesz még közöttünk.
- Nem hiszem, hogy minden csapdához szükséges, hogy a belépés pillanatában bezáruljon. - persze azt már nem tettem, hozzá, hogy az ilyet általában csak olyankor láttam, ha valamit vagy valakit élve akartak elfogni, vagy kínozni akarják.
- Velalwyn Atris. De általában a Sethra névvel illetnek. - szeretem a nevemet, azt viszont, amit gúnynévként kaptam igazságtalannak érzem és mindig annak is éreztem. MÉg akkor is, ha annak a falunak, a tetteim után, már van oka ezen a néven szólítani. Nem mintha bármikor is hallgattam volna rá.
Nalah elsőre pár milliméter híján tévesztette el a fogást, de a második próbálkozásra már sikerült megkapaszkodnia. Felhúzódzkodás közben vagy a térde, vagy a lábfeje érte el az egyenes fal egyik pontját, aminek hatására egy kis, négyzet alakú rész, kattanó hang kíséretében beljebb nyomódott. Ezáltal már volt amire rálépve könnyíthette a feljutást. Mindennek a rosszabik hatása viszont az volt, hogy mindenik kőhíd két végén kis nyílások nyíltak ki melyekből több, rövid kis nyílvessző indult útjára nagy sebességgel. A lány a lépcsőknél biztonságban volt, nekem viszont kerülgetni kellett a lövedékeket, amikből egy-egy még így is kisebb vágásokat ejtettek a ruhámon vagy a bőrömön. Semmi komolyat, csak kellemetlent.
Mire Nalah felért a hídra addigra a lövedékek elfogytak, de hallani lehetett ahogy a szerkezet tovább próbálkozik.
- Nem ott vannak a csapdák, ahol számítunk rájuk. - jegyeztem meg lihegve Nalahnak, majd megvizsgáltam a sérüléseimet. A karomnak azon a részén voltak kis felületi vágások ahol nem defte ruha, a ruhán pedig csak kis szakadások voltak, amitől az nem vesztett védő értékéből semmit és egy kis varrást követően már nem is lesz gond.
Ezt követően a következő és az követő jó pár lépcsőfoknál, a gyorsabb haladás érdekében, segédkezet nyújtottam a lánynak, így könnyebb volt szintről-szintre jutni.
A nagy faragott kőarc közelről magasztos látvány volt és a faragóművész tudását tükrözte az, hogy egyszerre volt rendkívül ismerős és teljesen ismeretlen. Viszont a tetejére ugrással nekem se sikerült volna feljutni, szerencsére volt lépcső felfelé és normális méretű lépcsőfokok voltak.
Kiérve a tetőre egyik irányba a hegyek és sziklák voltak láthatóak, a másikba pedig a vízesés és a völgy, amibe Hajnalvölgy is volt. Itt mintha erősebben sütött volna a nap és a nagy szél okán hideg is volt. A legszembetűnőbb mégis a közelben levő nagy kör alakú lapos szikla volt, amit hat kőszobor vett körbe. A sziklán további körök voltak, a külső részén, a szobrok előtt valamennyivel, hat darab, a közepén pedig szintén hat darab úgy, hogy az egyiket az öt másik vette körbe.
- Mi lehet ez a hely? - tettem fel a költői kérdést miközben közelebb mentem, hogy a hozzánk legközelebb eső szobrot megvizsgálhassam.

Felszerelés
Spoiler:
- Könnyű harci páncél
- Sima íj + tegez íjakkal
- Primitív lándzsa
- Tőr
- Kommlink (alkarvédőbe épített, lemerült)
Képességek
Spoiler:
Aiper örökség:
- Vörös haj, zöld szemek
- Erőérzékenység
Sakiyan örökség:
A sakiyanok agya közel kétszerese az emberinek, és az érzékszervek ingereinek felfogására és feldolgozására szolgáló központ sokkal fejlettebb, még a Bith fajénál is fejlettebb. Látásuk kiváló, az infravörös spektrumban is látnak és perifériákon is kiválóan észlelik a mozgást. A szaglásuk rendívüli, sok faj természetfelettinek is tartja, hiszen képesek napokkal korábbi szagokat és illatokat is érzékelni. Hallásuk olyannyira fejlett, hogy, ha nincsenek zavaró tényezők, akkor a földben levő giliszta hangját is képesek meghallani. Az izomzatuk fejlett, és az inak és ínszalagok olyan szögben csatlakoznak a csontokhoz, hogy a fizikai erejük, a velük egy méretű emberekének, másfél szerese és mozogni is gyorsabban képesek.
Erőalkalmazások
Spoiler:
- Rövid idejü emlékezetnövelés
- Szabadulás
- Érzékszerv élesítés
- Erőérzékelés
- Meditáció
- Receptív-Projektív telepátia
- Telekinézis

Ősi Je'daii templom 4fB8aTQŐsi Je'daii templom KaLgwUAŐsi Je'daii templom NfXBuVjŐsi Je'daii templom 3mYO7cz

_________________
Ősi Je'daii templom 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Ősi Je'daii templom FUn312o
Ősi Je'daii templom 6fZaEMM
Ősi Je'daii templom EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 627
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 98
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 29 Nov. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az űr a legvégső határ
Nalah / Tish Vizsla
Égből pottyant gyermek, Próféta, erőhasználó mandaloriaiJátékostárs(ak) neve: @Werda

Ősi Je'daii templom RHir1Pq
Ősi Je'daii templom MpM8KYm

Idő: Ismeretlen idő, 245.3 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Casharilia
Cél / Feladat: Megtalálni a hívást forrását
Szövetségesek: Velalwyn Atris / Sethra
Egyéb információk:
Ellenségek: -


Nalah a csapdának kissé mélyebb fogalmát gondolta, de nem mondta. Egy csapda akkor lesz csapda, ha beletörődsz, hogy az és nem szabadulhatsz. Még ha be is csukódott volna valami, ő akkor sem gondolta volna annak. Ilyesmi bölcseletfélét a papa mondott neki, nem is egyet. A mérlegelés és haladás közben a bemutatkozáson is túlestek. Amikor a lány a sethra szót mondta ki, akkor Nalah egy pillanatra megmerevedett, ez a szitokszó, vagy átok náluk is ismert volt, azokra ragasztották, akiket elűztek és száműzöttek lettek. Akkor ezek szerint lehet, hogy ott azokat a dolgokat, amikre képesek voltak nem tolerálták? Vagy éppen valami rosszat csinált? Annyira azért volt jól nevelt, hogy ne kérdezzen rá minderre.
Ahogyan próbált felugrani és felhúzni magát érezte, hogy valami benyomódott az ügyködése után és kattanás hallatszott. Még ő maga is összehúzta magát, mert azt hitte, hogy felé történik valami, de nem így volt. Látta a kiszálló nyilakat és azt is, hogy Vela kitudta őket szerencsére kerülni, de saját magának pedig könnyebb volt a feljutás hála annak, hogy a benyomódott részen jobban ki tudta támasztani magát. Mikor felért akkor már nem voltak ugyan nyilak, de még mindig hallani lehetett a kattogást.
- Én arra számítottam, hogy a hidak fognak leomlani megakadályozva a feljutást – mondta.
Ő maga tényleg erre gondolt itt csapdák terén, ha lezuhansz az kellemetlenebb tud lenni, mint néhány nyílvessző. Kivéve, ha mérgezettek, bár ennyi idő távlatából emiatt már nem aggódott. A további szinteken elfogadta a lány segítségét, legfelülre pedig már csak sima lépcsőn kellett menni, így ott nem volt semmilyen gond. Amikor kiértek a tetőre, akkor már egészen könnyedén tudott tájékozódni, hogy mi merre van. Ő maga is meglátta a különleges lapos sziklát és rajta a kifaragott szobrokat.
- Nem tudom, nem igen meséltek ilyesmiről semmit a helyiek. Papa kutakodott erre elég sokat, de nem találta meg ezt a helyet, mert szerintem ezt kereste – magyarázta a másik lánynak.
Közben ő maga is igyekezett közelebb menni és jobban körülnézni. Ezalatt próbált az Erőbe is kinyúlni, hogy az Erő segítségét vegye igénybe ahhoz, hogy megérezze, hogy fenyegeti-e őt, vagy őket veszély, hogy leselkedik-e rájuk valami. Igyekezett megnézni a szobrokat, feliratokat, vagy valami támpontot keresett, hogy megtudják mi ez a hely, vagy tartozik-e valami máshoz.

felszerelés/egyebek:

Ősi Je'daii templom RfMXijq Ősi Je'daii templom M9G7Xdl Ősi Je'daii templom H1o8E7O Ősi Je'daii templom GYaADmt Ősi Je'daii templom FuZUeEV Ősi Je'daii templom NBv7YEd

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi Je'daii templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3744
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 186
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi Je'daii templom Empty Re: Ősi Je'daii templom

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.