Felinx

Go down

Felinx

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 08 Szept. 2018, 10:04

A Felinx a 18. szektorban található, szinte közvetlenül a Ismereteln Régió határán. A bolygó teljes mértékben jelentéktelen - a 100 évente itt megrenezendő bált leszámítva. Az egyetlen export áruja a felinx - hófehér házimacska - a genetikailag módosított macska, amiből azonban naponta millió számra adnak el kereskedőknek.


A kastély:

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2000
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Felinx

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 09 Szept. 2018, 00:00Egy kaland: Mikor minden valóra válik

Felinx


Résztvevők: Paqha Vuranethe, Nyshani Ry Shami és Hyrsi MoldensonKövetkező körváltás:2018. szeptember 13. (csütörtök)
Helyi Idő: 11:00 FHI, 252.3 MU
Helyszín: Felinx-i kastély
Feladat: Túlélni a bált
Résztvevők: Paqha Vuranethe | Nyshani Ry Shami | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk:
Éppen semmi


A meghívóját mindenki megkapta. E nélkül útnak indulni sem volt célszerű, mert e hiányában a bolygóra sem engedetek senkit sem leszállni. Akinek nem volt saját hajója az tudott fogadni olyat, ami elvitte oda, bár az ilyenen őrültnek tartották, aki a Felinxre jött.

Már a bolygó körül is rengeteg hajót lehetett látni, feltehetőleg mindenki Coruscant, Nar Shaddaa, Dromund Kaas, Mandalore, Zakuul, vagy valamelyik ekkora hatalmas planéta körül láthatott ekkora forgalmat, mint itt, pedig ez tényleg csak egy kis jelentéktelen bolygó volt csupán.. Bár a legenda, ami titeket is idecsalt valóban akkora horderejű, hogy megéri eljönni ide.

Mindenki láthatott köztársasági, birodalmi, mandaloriai, FRK, chiss, hutt és egyéb felségjelzésű hajókat is, ezenfelül felismerhettek egy-egy nagyobb kereskedő ház, vagy éppen cég jelzéssel ellátott hajót is. A felvonulás egyedülálló, ennyi különböző érdekű személy egy helyen. Amit elsőre megállapíthatott mindenki, hogy konkurencia van, szép számmal.

A bolygóra való lejutáshoz a meghívó holoképét kellett elküldeni, amiben rejtett chip volt a vendég nevével, így hamisítani sem lehetett. Amint ez megtörtént, engedték a hajókat, kompokat a légkörbe, megkapva a koordinátákat a kastélyhoz.

Maga az elrendezés hasonlított Theed városához. Maga a kastély és előtte hatalmas kert egy fennsíkon volt egy sziklafal közelében, messze bármilyen várostól. A sziklafal nagyjából három-négyszáz méter magas lehetett, ennek a tetején volt a kastély és a kert. Odalent a földön pedig a hatalmas leszállópálya.

A sziklafal szélétől nagyjából még háromszáz méter kellett a kastély bejáratához való érkezéshez. Maga a kert, gyönyörű volt, ez már leszállás közben is látszott. Egzotikus növények, fák, gyönyörű szökőkutak, útvesztő minden friss, mintha csak erre az alaklomra készítették volna el. A kertben pedig nagyon sokan haladtak a kastély bejáratai felé.

Miközben ereszkedtek le a leszállópályára a dokkokhoz, láthatja mindenki, hogy több nagyobb YT típusú hajót eresztenek le a föld alá, az alapzat megsüllyedt és a hajók lassanként eltűnnek a föld alatt, majd a fém alapzat újra feltűnik és az egész hely ismét sík lesz, éppen ez kell ahhoz, hogy a további hajók könnyedén landolhasson. A felszínen nem is látszik dokk, ahova beférnének a hajók, így a föld alatt levő „mélygarázs” tökéletes megoldásnak tűnhet ezen célra.

Maga a kastély nagyjából két kilométer széles, előtte egy hatalmas, gyönyörű kert van, ez után található a fentebb említett leszállópálya. A leszállás után mindenki láthatta, hogy többen igyekeznek a palota felé, nem csak emberek, teljesen vegyesen népcsoportú egyenék. Kiken jobb minőségű ruha van, vannak teljesen elegáns is, de „a most jöttem a legelső kocsmából” stílus is előkerül valakin. Annak ellenére, hogy elegáns ruhát írtak elő.

A leszállás után mindenkihez egy-egy protokoll droid lépett oda.
- Üdvözlöm önt a Lady Seena Ne Dago kastélyában – köszönt. – Engedelmével elkísérném, hogy megmutassam a szálláshelyét!


Felszereléslistát írjatok kérlek, Hyrsi-vel majd a kör végén írok.

statisztika:
Körök száma: 1 kör / eltelt körök száma: 0
Paqha Vuranethe: 0 reag – @Werda
Nyshani Ry Shami:0 reag – @Shadow
Hyrsi Moldenson: 0 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2000
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Felinx

Témanyitás by Werda on Vas. 09 Szept. 2018, 01:55

PAQHA VURANETHE


Előtörténet
Kaland címe: Mikor minden valóra válik
Foglalkozás: Pilóta | Sötét Jedi
Helyszín: Felinx-i kastély
Feladat: Túlélni a bált
Résztvevők: Nyshani Ry Shami | Hyrsi Moldenson

Először nem akartam hinni a szememnek. Hiába állt egy ismeretlen személy előttem. Hiába volt a kezébe a meghívó. Hiába tudtam, hogy az a meghívó nekem szól és senki másnak. Mégsem akartam elhinni. Nem tudtam felfogni, hogy mire van. Magamhoz vettem, hiszen tudtam, hogy biztos forrásból van, előre értesítettek. Akkor is furcsa volt.
Amikor az öregnek felhoztam mindezt és megkérdeztem, hogy miért is kaptam és mit kezdjek vele, csak annyit mondott, hogy azt csinálok vele, amit akarok. Ezt utáltam benne mindig is, ezt a ködösítést, ezt a semlegességet. Mikor arra kérdeztem rá, hogy ha elmegyek oda, akkor mit tegyek, akkor csak annyit kaptam válaszul, hogy az én belátásomra van bízva, hogy mit is fogok tenni. Ezzel aztán jól ki voltam fizetve.
Eltartott egy darabig, amíg találtam egy olyan gépet ami a nevezett bolygóra tartott és fellopakodtam rá. Megfordult a fejemben, hogy keressek egy olyat, amit magam kell elvezessek odáig, de most bőven elég izgalom volt az, hogy ruhát kellett szereznem magamnak. na jó, gyakorlatilag elloptam őket, de ez már egy teljesen másik kérdés. A fő, hogy volt hajó, ami elvitt a Felinxre.
- Remélem nem vagy hamis. - beszélek, nem kicsit méregetve, a meghívóhoz, miközben a kellő instrukciók szerint elküldtem az arról készült holoképet. Mindkettőnk szerencséjére a meghívók valósak voltak, és ezek szerint tényleg került valaki aki akart engem itt látni. Ez egyszerre érdekes és zavaró tényező volt.
Ez alapján gond nélkül beléphetett az engem szállító hajó is, mit sem tudva a jelenlétemről annak köszönhetően, hogy valós meghívóim voltak, és egyenesen a célhelyre vihetett. Saját magam kilopása pedig már nem okozott gondot.
- Ezt a sok fölösleges pazarlást. - jegyzem meg jobb beszélgetőpartner hiányában csak úgy magamnak látva mindazt, amit itt létrehoztak. Leszállás közben sem töltött el sok boldogsággal, de így testközelből még rosszabb. A palota felé igyekvő népet elnézve elmondhattam magamról, hogy relatíve elegáns kategóriát ütök meg. Legalábbis elég sokakhoz képest messze jól öltözött voltam. Legalább emiatt nem lehet kivetnivalójuk velem kapcsolatban.
- Csak utánad, kedves idegen. - válaszolom a hozzám odalépő protokoll droidnak, egyelőre semmi jobb nevet vagy jelzőt nem adhatok neki, hiszen még csak a sorszámát sem közölte velem. Egyáltalán ez illendő dolog? Lehet, hogy egy protokoll droid nem ismeri az etikettet? Nem mintha én ismerném, vagy bármi hasonló. De lényeg, ami lényeg, amennyiben a droid elindul én a nyomdokába szegődök és megpróbálom nem elveszíteni szem elől. FOgalmam sincs hány ilyen droid lehet ezen a helyen.

Felszerelés
Spoiler:
- Ruha
- Meghívó
- Datapad
- Kommlink
- Holoprojector
- Kommlink
- Fénykard
Képességek
Spoiler:
Képes a fajának ősi képességére amely a fizikailag manipulációja a vágyaknak. Férfiakban (ha azok vonzódnak nőkhöz) képes nehezen leküzdhető vágyat kelteni önmaga iránt, egy szerelmet. Az erőssége az a célpontjától függ de erősített ellenszenvtől, leküzdhetetlen vágyig terjedhet. Ehhez viszont fizikai kontaktot kell létesítenie az illetővel, például megérinteni.
Erőalkalmazások
Spoiler:
- Rövid idejü emlékezetnövelés
- Szabadulás
- Érzékszerv élesítés
- Erőérzékelés
- Meditáció
- Receptív-Projektív telepátia
- Telekinézis
- Fénykardvívás (Juyo haladó)_________________
avatar
Werda
Lil'SW KM
Utini!
Hozzászólások száma : 313
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Felinx

Témanyitás by Shadow on Szer. 12 Szept. 2018, 19:39

Nyshani Ry Shami

Eléggé átlagosan teltek a napjaim, ha úgy vesszük, pontosabban semmi olyan nem történt, ami máskor ne lett volna. Tanulás, gyakorlatok, plusz feladatok, amolyan titkos küldetések, hogy gyakorolhassam az információ gyűjtést, volt mikor másokkal versengve, vagy épp egymást szabotálva nem túl feltűnően, vagy csapatban. Voltak akikkel jól együtt tudtam dolgozni, volt akikkel annyira nem, de ez azért várható is volt és hát volt mikor lebuktunk szépen. Sose tudtuk, hogy épp a másik milyen feladatot kapott, és épp ki figyel minket, vagy próbál szabotálni, így készen kellett állnunk arra, hogy bármikor bármi lehetett.
Egyik nap azonban érdekes meghívót kaptam, ami egyben egy feladat is volt.
- Felinx, asszonyom?
- Igen, mit tud róla?
- Nem túl sokat, csak szóbeszédeket, meséket az utazásaim során, de semmi konkrétumot, és most ez a meghívó… ez egy újabb próba?
- Nem, de ha már így alakult, hogy belépést nyert, akkor kapunk az alkalmon, hogy egyrészt gyakoroljon, de közben fel is mérje, hogy mi folyhat ott – a parancsnok asszony az aktámat nézegeti közben – De csak óvatosan, és nem egyedül megy, hanem a kiképzője elkíséri.
- Igenis asszonyom – válaszolom kihúzva magam.
- Ha nincs kérdése, akkor leléphet.
- Nincs kérdésem asszonyom. – ezzel megindultam a szobám felé, és felkészültem a bálra. Nagyon sokminden nem is kellett, csak… kiöltözni és némi plusz ruha, hogy legyen mit felhúznom a napokon, tisztálkodó szerek, meg ami még kelhet. Semmi olyan nincs nálam, ami gyanús lehet, hiszen csak egy kis lány leszek, aki a kísérőjével megy oda, és semmi más extra.
Ezzel érkezik el az utazás napja, és a hajón várok, hogy elérjünk a célra, miközben öltözékem igazítom le rendesen.
- Ry…
- Igen? – pillantok a velem érkező kiképző nőre.
- Csak könnyedén, ahogy Coruscanton is szoktad csinálni.
- Igen, értem, csak most ez a hely… - mutatom a táblát - …furcsa, és nem is tudom mire is lehet majd itt számítani, meg egyáltalán kikre. Itt most bárki lehet…
- Ez igaz, talán zavar valami?
- Nem, semmi… - mondom, azt amit hallani akar, csak az utóbbi időszak olyan jól telt el, de most, mintha ott izzana, égne a hátamon a jelkép, ami nincs ott, és már nem is vagyok az aki korábban, legalábbis papíron és külsőleg. Veszek egy mély levegőt, majd leülök lotuszülésben. – Talán csak annyi, hogy a küldetés izgalma miatt kicsit elhanyagoltam a meditálást – teszem hozzá, majd lehunyom a szemeimet.
- Tudom, hogy erőhasználó vagy, de sohase beszéltél róla, hogy hol tanultad, ahogy senki más se.
- Az életem egy olyan szakaszának a része, ami fájó emlék szüleimről, ezért nem beszélek róla… mert ők jutnak róla eszembe… de talán majd egyszer, mesélek, ha eltelik némi idő, és már nem fáj annyira… - válaszolom csendesen. Az benne van mindenhol, hogy a kilences szektorból származok és elvesztettem mindenkit, de az nincs sehol se, hogy hol is tanultam, mert nem beszéltem róla, de mivel a Jedik kimondták, hogy nem vagyok veszélyes, se sötét oldali, így ezt nem is feszegette jobban senki se. Talán, csak ő, hiszen a kiképzők közül vele töltöm a legtöbb időt terepen gyakorlások közben, vagy csak általában ő az aki a feladatokat továbbítja nekem attól aki éppen a következő feladatot osztja ki.
Eme kis beszélgetés után meditáltam egy keveset, hogy a lehető legösszeszedettebb legyek. A meditálás nagyon sokat segített ebben.
A bolygóhoz érkezénél elővettem a meghívót és átküldtem, mire megkaptuk a leszállási engedélyt is. Most már, mint egy lelkes átlagos tini viselkedtem, aki örül a nyert meghívónak és a vele járó kalandoknak, és úgy figyeltem a helyet, persze kicsit jobban felmérve az ablakból már, ahogy tanultam, majd a landolás után, ahogy a droid megjelent.
- Üdvözlöm, és köszönöm. Kérem, majd intézkedjen, hogy a csomagjaink is a szállásunkra kerüljön – mondom illemtudóan, majd a kísérőmre nézek, aztán körbe. – Csodaszép ez a hely, biztosan nagyon jól fogjuk érezni magunkat és jó lesz itt egy kis kikapcsolódás is – mondom vidáman, majd elmosolyodok, miközben a droidot figyelem, aztán követem, egy kicsit csodálkozó képpel figyelve a placcot, ahol a „mélygarázsba” eltűnnek a hajók. Kicsit igazgatom közben az estélyi ruhát ami rajtam van, hogy biztosan jól álljon.

öltözék:Válltáska:

meghívó
Komlink
adattábla

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 551
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Felinx

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 13 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Mikor minden valóra válik
Lady Hyrsi Moldenson
Moldenson klán örököse, diplomata/szenátor, hadimérnök


Játékostárs(ak) neve: Paqha Vuranethe és Nyshani Ry Shami


Idő: 11:00 FHI, 252.3 MU
Helyszín: Felinx-i kastély
Feladat: Túlélni a bált
Többiek: Paqha Vuranethe | Nyshani Ry Shami
Egyéb információk:
Éppen semmi.


Hyrsi is kapott meghívót az eseményre, aminek utána is nézett, amikor ez megtörtént. Már csak azért is, mert nem jelentkezett semmilyen versenyre és nem is szokott hozzá ahhoz, hogy efféle módon kapjon meghívásokat, főleg azóta, hogy szenátor is lett. Mindazonáltal a mitológia megtetszett neki, ami a bál mögött van – nem hitte el, hogy ilyen van – valószínűleg csak egy fogás. Kikérte a bátyja és Tubrok véleményét is, akik pártolták, hogy nyugodtan menjen el és szórakozzon, úgyis ráfér. Azt eltervezte, hogy ezért a megfogalmazásért még kapni fog a két férfi – természetesen nem véresen kell komolyan venni mindezt. A tanácsot és ötletet mindazonáltal megfogadta és elment a Felinxre. Saját bolygójának megfelelő diplomata hajóval érkezett. Azt nem tagadhatta, hogy régen volt az FRK területén kívül, kicsit sajnálta, hogy LS-01 még nem volt olyan állapotban, hogy őt is eltudja hozni, talán majd legközelebb a következő útjára már megtudja tenni. És, ha már ezen a bolygón van, akkor lehetséges, hogy vesz majd magának egy hófehér felinxet és hazaviszi magának. Mivel saját maga nem volt a pilóta, bár eltudott volna egy ilyen gépet vezetni, így a droidnak hagyta, hogy ő vigye le a bolygóra.
Az ereszkedés közben igyekezett megcsodálni a palotát és a környékét. Így ránézésre nagyobbnak saccolta, mint amekkora a sajátjuk odahaza. A kert lenyűgözte, mindig lenyűgözte az efféle fauna, hiszen náluk nem nagyon volt ilyen, maximum belső kertként. A leszállás után kiszállt a hajóból és a minden igaz egy protokoll droid azonnal jött is, hogy elkíséri a szobájához.
- Indulhatunk! – mondta lelkesen.
Bár az kissé letörte, hogy többen nem tartották be, ami a meghívóra volt írva, hogy megfelelő öltözék kell. Remélte, hogy csak mostanra igaz ez és a bálra mindenki kifogástalan állapotba kerül majd.

felszerelés/egyebek:
Egy kaland: Mikor minden valóra válik

Felinx


Résztvevők: Paqha Vuranethe, Nyshani Ry Shami és Hyrsi MoldensonKövetkező körváltás:2018. szeptember 17. (hétfő)
Helyi Idő: 11:05 FHI, 252.3 MU
Helyszín: Felinx-i kastély
Feladat: Túlélni a bált
Résztvevők: Paqha Vuranethe | Nyshani Ry Shami | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk:
Éppen semmi


A saját droidja mindenkit nekilátott elkísérni a saját szállására. Először a leszállópályáról kellett a sziklafalnál levő turboliftekig menni. A liftekkel tették meg a felfele vezető egyenes nagyjából négyszáz méteres szintkülönbséget. Amint felértek megérkeztek a gyönyörű kertbe/parkba. Itt több út is vezetett a palotáig.

Itt fent még többen voltak, mint odalent, hosszú sorok kígyóztak a bejutáshoz, szerencsére kellően sok ajtaja volt a palotának. Mindenkinek kellett egy kicsit várakoznia a droidjával, odabent hatalmas egybefüggő csarnokba érkeztek, aminek a légterét időnkét egy-egy oszlop tört csak meg.

Nagyon sok információs pult volt itt, mindenki egy-egy ilyenhez jutott oda. A meghívót itt kellett leadni, a leadásért cserébe mindenki mágneskártyát és kód cilindert kapott. Ezekkel lehetett a lifteket használni, illetve mind egy-egy szobához volt társítva.

Mind a három hölgyemény a harmadik emeletre kapott magának szobát. A palotában sok helyen volt kihelyezve terminál, így könnyedén feltaláltak oda. Mindenkinek egy gyönyörű hatalmas nappalis, fürdőszobás, két szobás tágas lakosztály jutott, nagyjából egymás mellett, vagy egymással szemben.

Az ablakok és az erkély a kinti szabadba, vagy épp a belső kertbe nézett, attól függően ki melyik oldalon kapott szállást (rátok bízom). A kirendelt droid maradt a szobában az ideiglenes gazdájával. Szobaszerviz volt, bárki, bármikor rendelhetett, mindez ingyen volt, a meghíváshoz tartozott.

Egy üzenet fogadott mindenkit a szobájának terminálján, hogy az egy hetes bál és rendezvény este nyolckor vacsorával egybekötve kezdődik, ahova mindenkit örömmel látnak a nagy bálteremben. Ennek a helye is megvolt jelölve a térképen.


A bál és előtte a vacsora este 8kor kezdődik helyi idő szerint, most 11:05-van, ugrunk estig, írjátok meg, hogy ki mivel üti el az idejét.

statisztika:
Körök száma: 2 kör / eltelt körök száma: 1
Paqha Vuranethe: 1 reag – @Werda
Nyshani Ry Shami:1 reag – @Shadow
Hyrsi Moldenson: 1 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2000
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Felinx

Témanyitás by Shadow on Vas. 16 Szept. 2018, 12:26

Nyshani Ry Shami

Ahogy megindultunk, úgy figyeltem a többi érkező vendéget, majd a liftben lelkesen vártam, hogy más jobban megnézhessem a felszint, akár egy lelkes gyermek.
Fent ahogy felértünk, elég komoly sorok fogadtak minket, akik mind bejutásra vártak.
- Uhh, ez aztán a népszerű esemény, ahogy látom elég sokan fogadták el a meghívást – mondom felnézve a kísérőmre, majd figyeltem a nagy tömeget, méregetve őket, de nem túl feltűnően, csak mint ahogy egy fiatal lány is végig mérné az érdekesebb alakokat, más kultúrák tagjait, meg hasonlók. Igazából olyan személyeket kerestem, akik esetleg gyanúsak lehetnek, vagy másokat figyelnek, kicsit talán feltűnőbben mint én. Próbáltam mindenre figyelni, főleg, hogy kiképzőmet ismerve, lehet tesz fel majd egy pár random kérdést, hogy kiről mit is gondolok.
Közben ahogy tudtunk haladni és beértünk a csarnokba, akkor kicsit jobban arra figyeltem, hogy milyen lenyűgözően nagy is. Igaz nálunk is voltak nagy épületek, de mégse ekkora és ilyen. Nálunk inkább a szűkebb terek voltak épületeknek, és a kiképző termeknek volt nagyobb szélessége magassága. Igaz, többszöröse volt akkor is a palota rész akármi másnak.
Mikor végre elértem a pulthoz, akkor beraktam a meghívómat, majd elvettem a kártyát és a cilindert győzedelmes mosollyal, úgy, mint aki már biztos benne, hogy most már nem lehet semmi más, mint, hogy élvezheti eme szép helyet, majd vidáman indultam meg a liftekhez, miután megtudtam, hogy hol is a szoba. Teljesen lelkesen, akár egy kis gyerek. A harmadik emeletre való felérés után, keresni kezdtem a szobám, hogy hol is, van, majd mikor oda jutottam, azért figyeltem, hogy kik vannak körülöttem, akik ideiglenesen a szomszédaim lesznek, mielőtt beléptem volna, a…
- Azt a jóóó… - kb úgy kell az államat összeszednem, és visszafogni magam, hogy ne folytassam. Igen a régi szobám még otthon se volt azért kicsit, de itt majdnem azaz érzésem, hogy a régi szobám, de talán az elvesztett hajóm is elférne majdnem ebben a szobában, plusz talán az iskolától kapott szállásom is. Bele telik egy pár másodpercbe, mire az állam kicsit felkaparom a padlóról, majd belépek a nagy szobába, és úgy nézegetem a dolgokat. Lassan megyek ki az erkélyre és végig nézek a környezeten, hegyeken, messzeségen egy kicsit elgondolkozva mély levegőt véve. Gyönyörű, békés hely, ahol mi baj történhet. Kértem némi ételt és üdítőt a droidtól, majd elővetem az adattáblámat és azon kezdtem el olvasgatni, miközben a szoba termináljához megyek és megnézem, hogy mi is van rajta. Szóval este lesz a bál nyitója. A kísérőmre pillantottam.
- Érdekes lesz az este már ahogy látom, előre, biztosan ott leszek – jelentem ki vidáman, majd estig kicsit készülődök az esti bálra, hogy illendően nézzek ki teljesen és ne legyen rám kis panasz se. Igaz elnézve az ittlévők jó részét, akiket láttam, többsége úgy tűnt, min akik gazdagok, uralkodói családok tagjai is talán, így kérdéses, hogy én mit is keresek itt, főleg, hogy nem tudja senki se, hogy ki vagyok valójában. De lehetek akár csak egy szerencsés kis fiatal álmodozó diáklány, aki csak jött egy kis pihenésre a sok tanulás közt, és kapott az alkalmon, hogy ha már meghívták akkor idejön és nem valamelyik jóval olcsóbb és közkedvelt üdülő bolygóra. Hosszú hajam kivételesen nem kötöttem össze, csak jobb vállam felett előre húztam egyenlőre. Kicsit furcsa volt mindez, hiszen hajdan azért volt, hogy a jelkép hátamon ne legyen takarva, majd inkább úgy hordtam, hogy hajam is rejtse a ruha alá rejtett jelölést, mely elárulja ki vagyok, vagy épp hova tartozok, de most ismét szabadon megtehetem, hogy se a ruha, se a hajam nem fedi el a hátamat. Sokkal jobb érzés, hogy természetesen úgy járhatok és viselkedhetek ami jól is esik, és nem csak kényszerből. Végül mikor az idő eljött így indultam el, lágyan ringó csípővel, lengő farkincával, és az estélyi ruha felett csak egy kis válltáskával, amiben a kódhenger és a mágneskártya mellett ott van az adattáblám és a komlinkem némítva egyenlőre.
Kíváncsi voltam, hogy mi is lesz a nyitó esten, bár minden bizonnyal valami szép nyitó beszéd és ünnepély, vagy valami hasonló békés dolog.

Válltáska:

kódhenger
mágneskártya
Komlink
adattábla

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
avatar
Shadow
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 551
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Felinx

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 17 Szept. 2018, 11:20

//Mivel Serenity nyaral, így jövő kedden lesz új kör leghamarbb, miután hazaért.//

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2000
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Felinx

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.