Sriluur

Go down

Sriluur

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 28 Okt. 2018, 11:30

A weeqay-ek anyavilága, egy sivatagbolygó, ami a 10. szektorban található, nem messze Nar Shaddaa-tól, a bolygó fővárosa, Dnalvec. A bolygón hatalmas roncstelepek is találhatóak, ahonnan vonattal szállítják el a feldolgozott fémárukat.
_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2151
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 29 Okt. 2018, 08:17Hidegháború 5. – Vajon ki a leggyorsabb?

Dnalvec, Sriluur


Résztvevők: Claye Jaro Xirq Gribes, Chamm Varr'ighat és Jalea Fiwi FryKövetkező körváltás: 2018. november 2 (péntek)
Videón itt nézhető meg a kaland felvezető!
(zenével+mozgó szöveggel, ugyanaz, mint a képen)


Helyi Idő: 11:00 SHI, 302.3 MU;
Helyszín: Dnalvec, Sriluur
Feladat: Végrehajtani a rablást és lelépni
Alvilági erők: Claye Jaro | Xirq Gribes | Chamm Varr'ighat
Egyéb információk:


A feladatra több csoport is jelentkezett, a szerencse úgy hozta, hogy Claye, Xirq és Chamm egy csapatba kerüljenek, amit egy bizonyos fiatalember, Tarlion Teneb pénzelt, fogott össze. A fiatalembert valószínűleg ismerte mindenki Nar Shaddaa-ról, ahol neki, de főleg a nagybátyjának van igencsak nagy neve.

A felhívása kellően izgalmasnak tűnt, hogy a trió tagjai eljöjjenek Sriluur fővárosába, Dnalvec-be, és az ott megadott kocsmába. A bolygó nem volt túl lakott, így szigorú ellenőrzések se nagyon. A leszállóhelyek és űrkikötő hasonló volt, mint a Tatooine-n, kör alakú külön dokkok voltak, ahol le lehetett szállni.

Az események miatt elég nehéz volt találni, igazából már ez is versenyfutás volt. Az egyik ilyen dokkban Claye Fiwi hajóját is észrevehette. A leszállás után taxi szerűséggel volt a legegyszerűbb eljutni a találkozó helyére, révén a város elég nagy volt. Meglehetően nagy nyüzsgéssel, sok vízhordó, vízkereskedő és alvilági alak miatt.

Bármelyik módot is választották a megbeszélt időpont előtt pár perccel érkeznek meg a kantinához, ami a belvárosban volt. Itt bent az volt a hirdetésben megadva, hogy Teneb néven lesz az asztal, vagy külön szoba – nem volt egyértelmű a megfogalmazás – lefoglalva,

Így már csak az urakon múlt, hogy bemennek-e a kocsmába, vagy inkább mégis passzolják a munkát…


Helyi Idő: 11:00 SHI, 302.3 MU
Helyszín: Ismeretlen helyen, Sriluur
Feladat: Megtudni, hogy mi történt
Alvilági erők: Jalea Fiwi Fry
Egyéb információk:
Épp nincs ilyen


Lásd Fiwi külön reagjában, révén egyedül van, így felesleges külön ide irkálnom, hanem a játékosi lesz mesélő is.


Felszereléslistát írjatok! Rátok bízom, hogy ismertétek-e a srácot korábbról és van egy infókártyátok is a fenti spoiler részben.

A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:
Körök száma: 1 kör / eltelt körök száma: 0
Claye Jaro: 0 reag – @Adrian Sommerfield
Xirq Gribes: 0 reag – @Adrian Sommerfield
Chamm Varr'ighat: 0 reag – @Cyara
Jalea Fiwi Fry: 0 – @Rhyssa Edaara Quillan
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Szellemek
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: -


Helyi Idő: 11:00 SHI, 302.3 MU
Helyszín: Sriluur, ismeretlen helyen
Feladat: Megtudni, hogy mi történt
Szövetséges: -
Egyéb információk:
K-2SO és Cutie a Nagoon fénye hajón.


//Előzmény: Nakar’tuur űrállomás//

Fiwi nem érezte magát túlságosan jól, amikor kezdett magához térni. A szája ki volt száradva és érezte, hogy ki is van peckelve. A kezeit, lábait nem tudta mozgatni, mert azok összekötözve, vagy épp bilincsben. A földön feküdt, a szemét csípte valami, félhomályos állapotok voltak. Amennyire érezte az arcára, ruhájára vér tapadt és ennek köszönhetően legyek is repkedtek körülötte. A gyomra felfordult, amikor rothadás szagot is érzett. Egyelőre homályosan látott csak, de többeket is látott a földön feküdni, néhányan mocorogtak, de a többség csak feküdt. Az utolsó emléke, hogy megérkezett egy tárgyalásra, alig hagyta el a kikötőt, amikor valaki megtámadta, el akarták valamivel kábítani, de nem sikerült, utána érezte az ütést a fején. Most szerencsésnek érezte magát, hogy a fénykardot a hajón hagyta, lehet, hogy már nem élne.
Megpróbált felülni és a háta mögött levő falnak, vagy épp ládának támaszkodni. Ahogyan megtette fájdalom hasított a fejébe és elöntötte a hányinger a szédülés miatt. Lecsukta a szemeit, hogy jobban legyen, ha már kezdett, akkor nyitotta ki újra. Félhomályos állapotok, továbbra is csak alakokat tudott kivenni, de többet nem igazán. Még konténerszerűségeket, illetve magasan ablakokat, ahonnan fény szűrődött be. A kezei a háta mögött voltak megkötve a csuklóknál. Így legalább könnyebb dolga lesz. Ez az egyik dolog, amit még jedi növendék korában megtanult, hogy miként szabaduljon ki. Felkészült, hogy ez azért fájdalmas lesz, de még mindig jobb, mintha megölnék.
Vett az orrán át egy mély levegőt és nekilátott annak, hogy kiugrassza a csuklóit és kiszabadulhasson.

felszerelés/egyebek:


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2151
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 30 Okt. 2018, 23:27

Claye

A kapitány eléggé benne van az alvilági ügyekben ahhoz, hogy meghalljon dolgokat. A Sriluur-i események pedig elég nagy por kavartak ahhoz, hogy nálánál kisebb halak is halljanak egy két dolgot. Bizonyos ellopható kincsek, eltűnt roncsvadászok... Fura dolog. És ha jó helyre keveredik az ember akkor igencsak jövedelmező is. Nem is akart kimaradni ilyesmiből. Főleg mikor Talion Teneb nevét is meghallotta a megbízók közt. Ahogy a srác üzleteiről és korábbi ügyeiről hallott, Claye szimpatikus figurának képzelte. Aki, hozzá hasonlóan tudja hol lehet a pénzt keresni és eddig úgy tűnik tisztességes is. Le is csapott a lehetőségre. A bolygóra megérkezve Xirq-el leparkolta a hajót, fent hagyva az összes droidot. Most nem fognak semmit ellopni. Ha Bo-t át is tudnák verni, de Theresa profi. Remek befektetés volt a robotcsaj. A hangárban ismerős hajót lát és oldalba is löki Xirq-et.
-Fiwi hajója. Ő is munka miatt jött?
Felmerül benne, hogy hallott történeteket elrabolt alakokról, de tudja jól, hogy a lány tud magára vigyázni és nincs oka félteni. Azért ha végeztek itt akkor utána kérdez majd. Taxival mentek el a megbeszélt találkozási pontra és mivel elég gáz lenne itt visszafordulni úgy, hogy nem tudják még a részleteket se. Bemegy hát és a legnagyobb magabiztossággal közli.
-Üdv. Claye Jaro kapitány vagyok. Tudtommal van egy foglalás Teneb névre.

Xirq

Az egykori fejvadász, kaszinókban és különböző versenyeken vett részt, hogy a melókból kapott bevételeik rá eső részét mind egy szálig eljátssza. Nehéz feladat, de becsülettel csinálta. Közben a pletykák hozzá is eljutottak, de különösebben csak akkor kezdett velük foglalkozni mikor Claye üzent neki, hogy munka van és megtudta tőle, hogy Sriluur-ról van szó. Erről a Teneb-ről már ő is hallott. Azzal pedig, hogy a másik zsíros pénzecskét ígért már meg is lett véve. Pedig ha csak annyit mondott Claye, hogy meló van akkor is ment volna. Xirq már csak ilyen. Kellenek neki a társak akikre számíthat. Claye jelenleg ez a társ. Mikor megérkeztek a bolygókra a droidokat hátra hagyták, de még a hangárból se értek ki Claye érdekes megfigyelést tett. A hajót látva még nem, de a kapitány kérdéséből rájött mire gondol a másik. Az eltűnések.
-Tud magára vigyázni. Megjártátok a Kesselt.
Persze utána fognak valszeg járni. Claye nem olyan alak, aki magára hagyna egy barátot, aki veszélyben lehet. Ezért Xirq valahol tisztelte a másikat. Taxival mentek a megbeszélt találkozási pontra és megérkezve a kapitány ment előre. Xirq pedig felvette a szótlan testőr szerepét és rábízta egyelőre a beszédet.

Claye felszerelés::

egyszerű védelmi öltözet felturbózva+maszklehetővé teszi a légzést nem megfelelő környezetben is(űrben nem használható), többféle szenzor segíti a környezet feltérképezését, a bal karjába egy közepes lézerfegyver van építve, a jobb karjába meg egy közepes energia pajzs ami több pisztolylövést, illetve néhány nagyobb lézerfegyver találatot is hárít. 2 körönként töltődik fel, a hátán egy rakéta teszi lehetővé a repülést és a páncéljában lévő bachta segítségével a kisebb sérülései pár napon belül felgyógyulhatnak(egyszer 1000 kredit rá lett kölve mikor javítani kellett)
hollografikus álcázó
1 db thermo, 1 db emp gránát, 1 db füst gránát, 1 db sokkoló gránát
marksman H combat remote(átalakítva, hogy halálosak legyenek a lövései)

Xirq felszerelés:

nehéz harci páncélvan benne: mozgásérzékelő, oxigén szenzor, mérgező toxin jelző, vizor: indikátor mozgás érzékelőhöz, oxigén minőségének kijelzése, hőmérő, radar, elsősegély kiegészítés, háti rakéta, közepes energiapajzs
4 gránát(thermo, füst, EMP, sokkoló)

Xirq faji képességek:

Erős
A kezei három karomban végződnek
Éles fogazat
Képes hőlátásban látni

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1119
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Cyara on Csüt. 01 Nov. 2018, 18:47


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
Könnyű harci páncél: Beépített lángszóró, Háti rakéta, oxigén szenzor
Vizor kijelzők: Oxigén minőség kijelzése, Hőmérő, Radar
Fegyverek: kétkezes karabély, DH-17
Egyéb: Datapad, komlink, holoprojector
egyebek:
Kaland: Hidegháború 5
Játékostársak: társak nevei


Eléggé unalmas volt az utóbbi hónap, így kapva kapott az alkalmon, amikor meglátta a hirdetést a klán titkos csatornáján. Jelentkezett, elfogadták és elküldték, de mindent neki kellett megoldania. Így mindenét vitte, ami számít, egy a klán számára ismerős fuvaros némi extra kreditért tett egy kis kitérőt a bolygó felé. Chamm az út során nem igazán beszélgetett senkivel, pedig egy szemrevaló pilótalány is volt velük, aki lehet, hogy benne lett volna néhány közös estébe. Viszont a fegyverei, páncélja és minden eszköze tökéletesen működött, mire odaértek és kifizette a fuvardíjat. Taxival ment a helyszínre, és éppen előtte lépett be a helyre egy kisebb férfi, meg egy nagy páncélos alak. Elmosolyodott, habár az arca takarva volt a sisakja miatt, így nem láthatta más a vigyorát. Közben leszkennelte a környezetét, de már tudta, hogy ez nem egy nagy rendőri jelenlétet alkalmazó bolygó. Elcsípte a kisebb, borostás féri szövegét, és egy lépéssel oda is ment ő maga is.
- Nekem is ezt a nevet mondták – hallatszik a maszk mögül, és már csak a kocsmárosra vár, hogy mondjon valamit. Szerinte asztal lett foglalva, de az egyszerű kocsma akár titkos helyeket is tarthatott.

avatar
Cyara
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 13
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 02 Nov. 2018, 00:00Hidegháború 5. – Vajon ki a leggyorsabb?

Dnalvec, Sriluur


Résztvevők: Claye Jaro Xirq Gribes, Chamm Varr'ighat és Jalea Fiwi FryKövetkező körváltás: 2018. november 6. (kedd)


Helyi Idő: 11:05 SHI, 302.3 MU;
Helyszín: Dnalvec, Sriluur
Feladat: Végrehajtani a rablást és lelépni
Alvilági erők: Claye Jaro | Xirq Gribes | Chamm Varr'ighat
Egyéb információk:


A kantinába való beérkezés után Xirq és Claye egyből Tarlion után kérdeznek az egyik droid felszolgálótól. Az int is, hogy kövessék őt. Maga a kantina egy kétszintes nagyobb épület volt, a droid pedig az emeltre a VIP szobákhoz kísérte a párost.

Az ajtó ki is nyílt nekik, odabent egy tágas, jól berendezett szoba volt látható. Belül, az ajtóval szemben pedig a fiatalember ücsörgött a vállánál egy kowaki majom-gyík. Amint a társaság belépett a fiatal férfi felállt a helyéről és kézmozdulattal invitálta beljebb a társaságot. Ha odaértek, akkor a kezét is nyújtotta.

- Üdv, Tarlion Teneb vagyok – mutatkozott be. – Örülök, hogy eljöttetek, kérlek foglaljatok helyet. Ha jól tudom, még egy személyt, egy mandaloriait várunk, ő jelentkezett a munkára. Várunk rá pár percet, hátha késik. Ha mindenki itt lesz, akkor ismertetem a feladatot. Addig is rendeljetek nyugodtan, csak ha kérhetem ne erős alkoholos italt, józan fejre lesz szükség a munkához.

Ezzel a páros le is ülhetett, a rendelés pedig úgy zajlott, hogy a panel, amin keresztül el lehetett olvasni az étel- és itallapot az asztal lapjába volt építve és ott lehetett kiválasztani a dolgokat. Néhány pillanattal később újra nyílt az ajtó, ezúttal Chamm érkezett meg.

Odalent mivel a droid elkezdte kísérni a párost, így őket nem érte utol, főleg, mert egy másik droid lépett be a férfi elé. Ha megmondta neki, hogy ő is Teneb-hez jött, akkor őt is kíséri ez a droid. Ugyanazt látta, amit a másik páros. Még látta, hogy becsukódott az ajtó előtte, majd amint odaértek, akkor ismét kinyílt.

Ott bent ő is látta a többieket, így Xirq-nek és Claye-nek talán két lépést volt csak ideje megtenni.

- Nos, akkor úgy látom, hogy mindenki megérkezett. Üljetek le, mutatkozzatok, mutatkozzunk be egymásak… Tarlion Teneb vagyok ő pedig hűséges társam Mancs.


Helyi Idő: 11:05 SHI, 302.3 MU
Helyszín: Ismeretlen helyen, Sriluur
Feladat: Megtudni, hogy mi történt
Alvilági erők: Jalea Fiwi Fry
Egyéb információk:
Épp nincs ilyen


Lásd Fiwi külön reagjában, révén egyedül van, így felesleges külön ide irkálnom, hanem a játékosi lesz mesélő is.


A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:
Körök száma: 2 kör / eltelt körök száma: 1
Claye Jaro: 1 reag – @Adrian Sommerfield
Xirq Gribes: 1 reag – @Adrian Sommerfield
Chamm Varr'ighat: 1 reag – @Cyara
Jalea Fiwi Fry: 1 – @Rhyssa Edaara Quillan
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Szellemek
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: -


Helyi Idő: 11:05 SHI, 302.3 MU
Helyszín: Sriluur, ismeretlen helyen
Feladat: Megtudni, hogy mi történt
Szövetséges: -
Egyéb információk:
K-2SO és Cutie a Nagoon fénye hajón.


Éles fájdalom hasított a kezébe, amikor kiugrasztotta a csuklóját, hogy ki tudja húzni a bilincsből. Szerencsére tudta, hogy mire számítson így emiatt nem sikoltott fel, csak hangosan nyögött fel. Így, ahogyan a csuklója már nem volt úgymond kötött, könnyebben tudta mozgatni és így kihúzni a bilincsből is. Persze mindez nem volt fájdalommentes, de legalább már szabad volt a két keze. Így, hogy előre tudta húzni őket az éppel vissza is ugrasztotta a másikat, és utána kivette a pecket a szájából, majd a lábát is eloldozta. Amint szabad volt, ki kellett fújnia magát, hogy a fájdalom is elmúljon és persze össze is kellett szednie magát. Egy-két percig még kapkodta a levegőt, mintha valamilyen komolyabb fizikai igénybevételen lenne túl, vagy túlhajtotta volna magát, de erről szó se volt. Egyelőre nem tudta felmérni, hogy milyen súlyos agyrázkódása lehet, ahhoz fel kellett volna állnia. Még mindig eléggé duplán látott és így is szédült, ülve, nem is beszélve arról, hogy mindene fájt, olyan érzés volt, mintha még meg is rugdosták volna a leütésen felül.
De tudta, hogy itt nem maradhat, mert akik idehozták bármikor visszajöhetnek, így muszáj volt innen mennie. Vett egy nagy levegőt, majd megtámaszkodott a háta mögött levő ládákban, vagy konténerben, nem tudta pontosan melyik, de annyira nem is volt fontos. Ha ez sikerült lassan és óvatosan próbál felkelni. Ha közben megszédült, vagy rosszul lett, akkor időközben megállt pihenni egy kicsit és ha összeszedte magát, vagy picit jobban lett, akkor folytatta a műveletet, amíg nem tud már kiegyenesedve megállni.

felszerelés/egyebek:


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2151
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 05 Nov. 2018, 10:41

Claye

Claye bement és előadta az egyik droidnak, hogy mit akar. A dolgok pedig a normális kerékvágásban mentek. Vagyis közölve lett, hogy kövesse ő meg követte. És el is vezették egy valószínűsíthetően kibérelt szobához. Jól nézett ki és Teneb is ott volt egy kowaki majomgyíkkal a vállán. Claye egy kellemetlen báli emlék óta nem bírta azokat a kis dögöket, de ennek nem mutatta jelét. Odament és kezet fogott a megbízóval.
-Üdv! Claye Jaro kapitány.
A kapitány fontos. Azt sose hagyná ki. A hosszabb bemutatkozástól is csak azért tért most el mert jobban érdekli a küldetés. Meg valószínűleg túl sok újdonságot nem tudna vele elmondani a másiknak csak, azt hogy Claye tisztában van vele, hogy ő mennyire király.
-Nyugi! Claye kapitány feje mindig tiszta. Szóval nem egyedül megyünk? A fizetés remélem fix. Nem szívesen figyelnék a hátamra kapzsi társak miatt.
~A mandalorok elég üresfejűek és veszélyesek ahhoz, hogy ne akarjam, hogy a halálom az érdekükké váljon.~
Majd egy gyengébb sört rendelt magának mire meg is érkezett a leendő társ. És a sors pedig újra megkísértette Claye-t, aki most már nem bírta megállni és a hosszabb, fellengzősebb bemutatkozását vette elő.
-Én pedig Claye Jaro kapitány volnék a Világjáró. A legjobb hajós a galaxisban. Egyenesen a csillagködön kívülről, aki megjárta a Kesselt.

Xirg

A dolgok zökkenőmentesen haladtak egyelőre. Persze elég gáz is lett volna ha még fel se vették a küldetést és máris gondok vannak. Szerencsére nem így volt. Elvezették őket egy külön helyiségbe ahol az a bizonyos Teneb már várta őket. Xirq csak egy pillantást vetett a kis kedvencre, de komolyabban nem foglalkozott vele.
~Ezek szerint ő nem megy terepre. Azokat a dögöket úgy hallottam nehéz fegyelmezni.~
A kézfogást ő is viszonozta.
-Xirq Gribes.
Hogy ő mi az látszik rajta. Neki nem kell mindig kijelentenie, hogy kapitány. Bár talán ha Claye is mindig magával vinné a hajóját mindenhová akkor neki se kéne. Mondjuk elég hülyén nézne ki a hajójával a hátán. A fejvadász komolyabb figyelmet nem szentelt ennek a gondolatnak. A kapitány szavaira először csak egy mosollyal a szemét forgatja, de a pénz témájához érve elkomolyodik. Ő se szívesen húzna ujjat mandalorokkal. Mondhatná, hogy fejvadász-fejvadász, de nem. Ők nem véletlenül a galaxis legjobbjai akiknek a vérébe bele nevelték a harcot. Jó társak, de szörnyű ellenségek. Ő egy sima vizet kér. Küldetés közben kicsit se iszik. Majd meg is érkezik az emlegetett. Ő megnézi magának a másik páncélját és felszerelését is. Az is elárulhat pár dolgot a katonáról. Teneb bemutatkozásakor most már komolyabban felfigyelt a kis dögre.
~Hűséges társ? Ez érdekes.~
Claye-t pedig elkapja a gépszíj és előveszi, azt a fajta stílusát, aminek hallatán leginkább egy piaci kofára emlékezteti Xirq-et csak az ő esetében az áru saját maga. Tocsogó szarkazmussal igyekszik visszatéríteni a kapitányát a bolygóra mielőtt még visszahúzza a csillagködön kívülre az egója.
-Én meg Xirq Grabes vagyok. A szerencsés, aki mindig megmentheti a galaxis legjobb hajósának hátsóját.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1119
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Cyara on Hétf. 05 Nov. 2018, 18:16


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
Könnyű harci páncél: Beépített lángszóró, Háti rakéta, oxigén szenzor
Vizor kijelzők: Oxigén minőség kijelzése, Hőmérő, Radar
Fegyverek: kétkezes karabély, DH-17
Egyéb: Datapad, komlink, holoprojector
egyebek:
Kaland: Hidegháború 5
Játékostársak: társak nevei


- Hmm, mit akarsz? - kérdezi a robotot, de nem kell sok hozzá, hogy az is az itteni személyhez tartozik. - Már mondtam bádog, Tenebhez jöttem - mordul rá és a kiszolgáló szerkezet, a tudtára adja, hogy elkiséri őt. ~ Mintha nem tudnék két embert követni...~ morgolódik kicsit magában, de gyorsan elhessegeti a késztetést, hogy kiüsse az előtte állót. Szépen baktat a robot mögött, majd miután felszisszen az ajtó és kinyílik előtte, arrébb tessékeli a bádoglemezt és bemegy. Megvárja, amíg becsukódik az ajtó, majd megnézi magának a három jómadarat, meg a dögöt. Rögtön mindenki bemutatkozik neki, ő pedig gyakorlott mozdulatokkal leveszi a sisakot.
- Hangszigetelt a szoba? - kérdezi a bemutatkozást megelőzően és mikor megfelelő választ kap, megejti az elmaradt beköszönést. - Üdv, Chamm Varr'ighat vagyok, a Sharratt klánból. De szólítsatok csak Ruk'ko nak - bemutatkozása egy mandalór üdvözlő kézjellel ér véget. - És kurvára lelövök bárkit - von vállat, majd a kézfogások után leül az egyik üresen hagyott székre. Az asztalra teszi a sisakját, ez nála a bizalom jele. Már az, hogy egyáltalán levette a sisakot, lehet, hogy nem fogják látni e nélkül később.

avatar
Cyara
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 13
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 06 Nov. 2018, 00:00Hidegháború 5. – Vajon ki a leggyorsabb?

Dnalvec, Sriluur


Résztvevők: Claye Jaro Xirq Gribes, Chamm Varr'ighat és Jalea Fiwi FryKövetkező körváltás: 2018. november 10. (szombat)


Helyi Idő: 11:10 SHI, 302.3 MU;
Helyszín: Dnalvec, Sriluur
Feladat: Végrehajtani a rablást és lelépni
Alvilági erők: Claye Jaro | Xirq Gribes | Chamm Varr'ighat
Egyéb információk:


A srác megforgatta a szemeit, látszott, hogy ez az egész kínos volt számára. Látható volt, hogy közel sem komolytalan, elhülyéskedő válaszra várt, hanem teljesen normálisra, amit nem kapott meg.

- Komolyan… haver… - mondta kínosan. – E szerint soha se dolgoztál efféle melóban az látszik… és azt se tudom, hogy eddig hogy maradtál életben. Kesselt hallottam, nem egyedül voltál, szóval ne a magad érdemének nevezd, volt ott még két másik hajó, egyet meg elhagytatok.

Amikor Xirq se mondja meg, hogy mihez ért és mit tudna az akcióhoz hozzátenni sóhajtva, közben a fejét rázva ült le az egyik székre.

- Akkor ez hosszabb lesz ami nem jó, először is… efféle munkában, mivel közös meló és egymásra kell számítanunk, lesz*rom, hogy mit csináltál korábban és ismerek jobb pilótákat… Szóval akkor azon felül, hogy nagypofájú vagy értesz is valamihez, aminek a hasznát vesszük az akció során? És te, azon felül, hogy a hátsóját véded?

Itt már-már reménykedve és szinte könyörgően nézett Chamm irányába, hogy legalább ő mondjon valami normálist. A hangszigetelésre bólintott és még egy zavaró berendezést is felmutatott a mandaloriainak, hogy lehallgatni se tudják őket. Chamm után ő is megszólalt ismét.

- Szóval ez az egész nem arról szól, hogy kinek van a legnagyobb pénisze, mert ha csak ezt tudjátok felmutatni, akkor az ajtó arra van, nem fogom a hátsómat és az életemet kockáztatni néhány nagyszájú egyén miatt, akik csak fel akarnak vágni a könnyű pénzszerzés miatt. De tény, hogy egy mandaloriait tudjuk, hogy mikre képesek, sokra. Szóóóóval… valami ilyen választ vártam a másik párostól: Én értek a lőfegyverekhez, a legjobban a nehéz sugárpisztolyokhoz, de ha kell puszta kézzel is tudok verekedni. Értek a droid- és biztonsági rendszerek programozásához és jelkövetők, nyomkövetők kiiktatásához. Egész jól vezetek bikereket és YT-kt is. Ennek a fényében kinek miben vehetem hasznát a leendő melóban?


Helyi Idő: 11:10 SHI, 302.3 MU
Helyszín: Ismeretlen helyen, Sriluur
Feladat: Megtudni, hogy mi történt
Alvilági erők: Jalea Fiwi Fry
Egyéb információk:
Épp nincs ilyen


Lásd Fiwi külön reagjában, révén egyedül van, így felesleges külön ide irkálnom, hanem a játékosi lesz mesélő is.


A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:
Körök száma: 3 kör / eltelt körök száma: 2
Claye Jaro: 2 reag – @Adrian Sommerfield
Xirq Gribes: 2 reag – @Adrian Sommerfield
Chamm Varr'ighat: 2 reag – @Cyara
Jalea Fiwi Fry: 2 – @Rhyssa Edaara Quillan
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Szellemek
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: -


Helyi Idő: 11:10 SHI, 302.3 MU
Helyszín: Sriluur, ismeretlen helyen
Feladat: Megtudni, hogy mi történt
Szövetséges: -
Egyéb információk:
K-2SO és Cutie a Nagoon fénye hajón.


Nem mondhatta, hogy jól van, még a legszétcsapottabb tivornyázása után is jobb állapotban volt, mint most, pedig akkor még harmad, illetve negyed napos is volt és nem azért, mert olyan rövidek voltak a napok az adott bolygón. Nem, galaktikus standard idő szerint volt így. Néhány másodperc álldogálás után ismét hánynia kellett, ezúttal jó adag epével vegyítve, de legalább elmondhatta azt, hogy ennyi után valamivel jobban érezte magát. Igyekezett körbenézni, óvatosan, lassan, mert különben újra megszédült, vagy épp erő fájdalom hasított a fejébe. Továbbra is csak annyit látott, amit korábban, bár a meleg miatt úgy tippelte, hogy még mindig a Sriluur-on lehet.
Az állapota miatt azzal nem próbálkozott, hogy kinyúljon az Erőbe, az túl veszélyes lett volna, így gondolta. Szóval, ha már tudott menni, akkor igyekezett a földön fekvőkhöz odabotorkálni, hogy megnézze életben vannak-e még. A lehajolás, vagyis guggolás elég nehézkesen ment, de amennyire megtudta állapítani, akik itt voltak nem voltak életben már. De a szag sem tőlük jött. Mivel senkit se tudott megmenteni, vagy épp magával vinni, így ideje volt annak, hogy megpróbáljon innen kijutni és elmenekülni, biztonságos helye jutni, majd utána vissza a hajóra. Vagy találni egy helyet, ahonnan felhívhatja K-2SO-t, hogy jöjjenek érte. Remek tervnek találta mindezt.
Éppen állt volna fel az utolsó test mellől, amikor fémes csattanást, csikorgást hallott, majd a helység, amiben volt hirtelen megrándult és mintha elindult volna….

felszerelés/egyebek:


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2151
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 09 Nov. 2018, 15:58

Claye

A kapitány megtette a bemutatkozását, ami nem nyerte el ennek a Teneb-nek a tetszését. Ami, persze az ő baja ahogy a bemutatkozást is csak magának köszönheti.
-Nem elhagytuk. Védtük amíg lehetett, de a droid nem bírta tartani az iramot velünk és a minket üldöző birodalmiakkal. És attól még, hogy nem egyedül tettem meg az utat megtettem. És erre a legtöbb itt született kapitány nem lett volna képes. Rohadt jó vagyok. Leginkább a teherszállító hajók vezetésében, de van egy bike-om is és ha kellene meg tudnám magam védeni ha olyan a helyzet. Ha úgy alakul annak is tudom némi hasznát venni, hogy egy hajószerelő műhelyben kezdtem. Egyébként sokat segített a túlélésben, hogy nem árultam el többet magamról mint a mások magukról.
~Mancs meg Teneb. Mintha ennyi nekem elég lenne. Úgy tűnik viszont, hogy ő is velünk tervez jönni és hozza a majmát. Egyáltalán mit akar csinálni? Még nem hallottunk semmit arról a feladatról.~

Xirq

Úgy látszik a bemutatkozások nem jöttek be Teneb-nek. Se a kapitányé se az övé, se a mandalor-é. Xirq-nek tetszett a másik állásfoglalása a munkával kapcsolatban. Ő is hasonló elveket követ. Mit akarnak még tőle? Hogy részletezze? Claye meg is mondja a magáét talán szokásához híven kicsit egoistábban mint kéne válaszolni a megbízónak, de megteszi. Ő fáradtan sóhajt egyet és újra kezdi.
-Ölök. Nehéz és könnyű sugárfegyverrel. Késsel és puszta kézzel. Képes vagyok fegyverrendszereket kezelni. Akár hajókon is. Ha kell el is tudok vezetni egy szállítóhajót, de Claye jobb benne. Értek a lopakodáshoz és a csapdaállításhoz. Ha egy humanoid lényt élve vagy holtan el kell fogni az nem lenne nekem új feladat. De ha csak védeni kell a seggetek akkor is számíthattok rám.
Bizony ő korábban ebből élt. Előfordult, hogy rabszolgákat gyűjtött, de olyan is volt, hogy valakit le kellett vadászni akinek vérdíj olt a fején. Vagy csak szórakozásból beszállt az otthoni vadászatba ahol értelmes lények voltak a vadak.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus Vubalh Fass
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1119
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Cyara on Pént. 09 Nov. 2018, 20:19


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
Könnyű harci páncél: Beépített lángszóró, Háti rakéta, oxigén szenzor
Vizor kijelzők: Oxigén minőség kijelzése, Hőmérő, Radar
Fegyverek: kétkezes karabély, DH-17
Egyéb: Datapad, komlink, holoprojector
egyebek:
Kaland: Hidegháború 5
Játékostársak: társak nevei


Gondolta azonosul a többiekkel, és neki nagyon tetszett Xirg bemutatkozása. A megbízónak viszont nem igazán jött be az effajta körülírás, ezért a másik kettőnek az orrára koppintott. A Mandalórokról nagyjából tudják mit várhatnak, mondta a másik, és ez büszkévé is tette, talán még az arcára is kiült. Igen, az ő népe veszélyes, és ha ő azt mondja, hogy lelő bárkit, akkor ez így is van. Lehet, hogy nem szemtől szemben, de lelő, az ellenség milyenségétől függ. Miután a másik kettő bemutatkozott, jól átgondolta, hogy mihez is ért jobban.
- Én nem vagyok jó vezető, ami a gépeket illetti. Bár elboldogulok, sokat kár elvárni tőlem ebben a tekintetben. Közelharc és fegyverek, amiben jó vagyok, plusz felderítőként végeztem, az sem áll távol tőlem. A túlélés sem idegen tőlem, hát ennyi - von vállat, majd a többiek kimondatlan kérdését ő fel is teszi.
- Mit tud mondani a feladatról. Ha jól vettem ki jön maga is - bök felé az ujjával, majd hátradőlve hallgatja a választ amit kapnak.

avatar
Cyara
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 13
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 10 Nov. 2018, 10:25

//Bocsánat, nem vagyok jól, este korán is mentem, gondoltam írok most reggel gyorsan, de még mindig lázas vagyok. Szerdán lesz új kör.//

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2151
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Today at 00:00Hidegháború 5. – Vajon ki a leggyorsabb?

Dnalvec, Sriluur


Résztvevők: Claye Jaro Xirq Gribes, Chamm Varr'ighat és Jalea Fiwi FryKövetkező körváltás: 2018. november 18. (vasárnap)


Helyi Idő: 11:15 SHI, 302.3 MU;
Helyszín: Dnalvec, Sriluur
Feladat: Végrehajtani a rablást és lelépni
Alvilági erők: Claye Jaro | Xirq Gribes | Chamm Varr'ighat
Egyéb információk:


A fiatal srác továbbra sem volt meggyőzve arról, hogy olyan jó lett volna Claye, mint amennyire fenn hordja az orrát. Noha a jelenlevők nem tudták úgy volt vele, hogy aki tényleg olyan jó, az nem kérkedik vele, az utolsó küldetésnél meg valaki elintézte az impeket a Kessel Runnál, így átkozottul könnyű volt végigmenniük rajta. Persze ettől nem vitatta azt sem, hogy jó pilóta, hogy megcsinálta.

- Akkor és ott de, révén valaki 90%-ban kipucolta az utat azzal a rejtélyes hajóval, szóval vegyél vissza az arcodból. De akkor ezek szerint nem értesz semmihez a hajóvezetésen kívül. Szóval akkor a hajódnál találkozunk te mára itt végeztél. Előtted nem fogok a tervről beszélni, mert minél kevesebbet tudsz róla, annál kisebb az esélye, hogy azelőtt lekapcsolnak, hogy mi odaérnénk a szajréval – tette hozzá.

Xirq szavaira, hogy mikhez ért és miként vehetik hasznát elismerően bólintott, látszott rajta, hogy őt, ahogyan a Mandaloriait igencsak hasznosnak találja.

- Akkor mivel látom nehéztüzérségű fegyvered nincs, így azt szerzünk útközben, a weeqay-ek ugyanis ellenállóak a sima sugárpisztolyok lövéseire, pechünkre. Szóval erős tűz, vagy közelharc kell ellenük.

Chamm szavaira ismét bólintott, hogy mihez ért, bár nála tényleg nincs meglepetés, hiszen a fajtájától mindenki nagyjából pontosan tudja, hogy mit is várjon. És előkerült az, hogy mi is a terv és mi a feladat.

- A feladatról, amint a kapitány távozik… vagy ha mégis ért valamihez, aminek hasznát vesszük harc közben és csatában másokkal, akkor hozzá is látok a felvázoláshoz – mondta.

Itt Claye-ra nézett, hogy a férfi mit is választ, hogy mond-e valamit, vagy távozik…


Helyi Idő: 11:15 SHI, 302.3 MU
Helyszín: Ismeretlen helyen, Sriluur
Feladat: Megtudni, hogy mi történt
Alvilági erők: Jalea Fiwi Fry
Egyéb információk:
Épp nincs ilyen


Lásd Fiwi külön reagjában, révén egyedül van, így felesleges külön ide irkálnom, hanem a játékosi lesz mesélő is.


A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:
Körök száma: 4 kör / eltelt körök száma: 3
Claye Jaro: 3 reag – @Adrian Sommerfield
Xirq Gribes: 3 reag – @Adrian Sommerfield
Chamm Varr'ighat: 3 reag – @Cyara
Jalea Fiwi Fry: 3 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Szellemek
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: -


Helyi Idő: 11:15 SHI, 302.3 MU
Helyszín: Sriluur, ismeretlen helyen
Feladat: Megtudni, hogy mi történt
Szövetséges: -
Egyéb információk:
K-2SO és Cutie a Nagoon fénye hajón.


A mozgás miatt kissé nehezebb volt megállni és nem különösebben tett jót a hányingerének sem, emiatt alig volt ideje oldalra fordulni mikor elhányta magát. Szerencsére egyelőre legalább a sokk tüneteit nem vélte felfedezni magán, így legalább ennyi pluszt felírhatott mindennek. Az újabb hányástól még jobban lett, hogy nem volt már tényleg semmi a gyomrában, ugyan még mindig nem volt toppon. A holttesteket nem próbálta meg átkutatni, saját magánál se volt semmi nem gondolta, hogy azoknál lenne bármi is. Inkább igyekezett a falhoz eljutni, hogy próbáljon kinézni, vagy ajtót találni. Szerencsére annak a sebességen nem változott, amiben volt, így most már megtudott állni a lábain és eljutott a falhoz. Úgy gondolta, hogy valamilyen konténerben lehet, azt pedig felpakolták valamilyen járműre.
Sikerült odajutnia, majd a fal tapogatása közben találni egy panelt belül is, ami miután hozzáért végre fényt is adott valamennyit. Ezen már könnyű volt elérni, hogy az ajtó kinyíljon, de ami fogadta arra egyáltalán nem számított. Egy vonat kocsiban volt, az pedig roncsok és szeméthalmok között haladt. Ahogyan az égre nézett és körül azt látta, hogy az ég olyan, mint a bolygón, ahol volt és tudta, hogy ott van egy hatalmas roncstelep is vonattal.
Szóval már tudta, hogy még mindig a Sriluur-on van és ezek szerint pontosan azoknak a csapdájába esett bele, akik miatt a pletykák keringtek. Így már tudta, hogy mindenkit megölnek, eltűntetnek, csak azt nem tudta, hogy kik és miért…

felszerelés/egyebek:


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2151
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Sriluur

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.