Felemelkedés

Go down

Felemelkedés

Témanyitás by Werda on Hétf. 12 Nov. 2018, 07:49

FELEMELKEDÉS

Helyi Idő: 2030. Július. 17. | 11:00 de.
Helyszín: Névtelen kisváros, Mojave-sivatag
Feladat: Túlélés, fajfenntartás, egyebek...
Résztvevők: Bestia | Cody Atkinson | Joshua Graham

Bestiát, a dzsungelből való befogást követően, orvosok és tudósok is megvizsgálták, viszont mindvégig saját épségüket szem előtt tartva altatva volt, ugyanakkor ez idő alatt intravénásan táplálták is. Ezután került be egy fémketrecbe, ami elég erős volt ahhoz, hogy ne tudjon kitörni belőle, és elsőként vitték ki a kis városkába a sivatagba.
Az ébredést követően először csak a ketrecének a fémpadlóját láthatta, ahol feküdt. Maga a ketrec elég nagy volt ahhoz, hogy négy lábon is lehessen körözni benne, kisebb körben, anélkül, hogy a rácsokat elérné. Az új "otthona" egy épület tornácára volt rögzítve, lefedés alá, az épületen nagy betükkel volt egy felirat egy nagy sárga csillagban, viszont számára olvashatatlan volt. Azon az épületen kívül még volt pár a hosszú utca két oldalán, amit láthatott, de mindenik elhagyatott volt és látszott, hogy nem az utóbbi pár évben ürítették ki.
Ekkor egy tálat löktek elé. Két darab sült hús meg némi köret volt a tálban, és habár a tál a ketrecen kívül volt, elég közel volt ahhoz, hogy kézzel is elérhesse. Nem sokkal messzebb tőle egy kis asztalka mellett egy katonafelszerelésben levő férfi ült, előtte is volt egy tál étel. Feltett pár kérdést, olyanokat, mint pldául a "Hogy érzi magát?", "Mi a neve?", "Tud-e angolul?". Ezekre akár ha néma csendet kapott válaszul, vagy dühöngést és támadási próbálkozást Bestiától, akkor csak megvonta a vállát s folytatta az evést. Elég messze volt ahhoz, hogy a nő ne érhesse el semmilyen módon. Az első nap, a további két étkezés alatt is, megpróbálkozott újra a kérdésekkel, viszont mivel nem volt mód ahogy Bestia angolul, vagy más nyelven felelhessen neki, így végleg feladta. Persze az étel, amiből a nőnek juttatott mindig, kevés volt, de Bestia "örülhetett" hisz a semminél több volt.
A következő nap minden étkezéskor a katona csak beszélt, nem törődve azzal, hogy Bestia miképp reagál erre. Elmondta, hogy neki nincs baja a mutánsokkal, sokkal együtt is szolgált, sőt az első felesége is mutáns volt, "Tüzes nő volt, na de nem úgy, hanem az ágyban..." ahogy mondta. A vele töltött időtől való megváltás Bestia számára a harmadik nap reggelén érkezett, amikor az utcán harckocsik és egy csapatszállító autó jelent meg.

Cody és Joshua nagyjából egy azon időpontban jutottak el a katonai támaszpontra, ahonnan később elszállították őket, az éjszaka közepén. Joshuáért egy autó ment, amit egy olyan tiszt vezetett, akit korábban ő is oktatott. A támaszponton kicsivel jobb bánásmódban részesült, mint a többi mutáns. Nem piszkálták és közbe-közbe került egy-egy ismerős tiszt, vagy katona, aki köszönt neki. Ennél többet az illetékeseken kívül senki sem beszélt vele a támaszpont személyzetéből.
Cody-t a rendőrség hozta be. Ő már a standard csomagot kapta, ami megvető tekinteteket jelentett és amikor nem volt magasabb rangú tiszt a közelben akkor beszélgetésnek álcázott hangosabb sértő vagy rasszista megjegyzéseket is hallhatott.
Ahogy a támaszponton levő összes többi mutáns, úgy ők is kaptak egy képességblokkoló karperecet. A két férfin kívül még négy további mutáns volt itt. Egy rézbőrű, amerikai őslakos, 25-0 év körüli nő. Őt a neme és a rassz miatt, amibe tartozott inkább piszkálták, de minden alkalommal visszaszólt valami rendkívülit, amitől az ilyen helyzetek azonnal félbemaradtak és a katonák nem folytatták a dolgot. Ha valaki beszélgetni akart vele, akkor maximum csak a nevét mondta el, semmi mást magáról. Volt még egy tinédzser lány, olyan 16-17 éves lehetett, aki nagyon zavarodott volt, ha valaki rákérdez akkor elmondja, hogy a képességének blokkolása miatt olyan, mintha kicsit süketebb lenne, gyengébb a látása és a szagok megkülönböztetésével is gondjai vannak. Ezen kívül csak a nevét árulja el. Ő általában a másik nő mellett van, aki anyáskodik felette.
A másik két mutánsból az egyik egy kopasz férfi, a 40-es 50-es évei közötti, aki folyton könyvet olvas vagy ír és nem ér rá beszélgetni senkivel, a nevét sem árulja el ha kérdik. A másik szintén egy férfi, fiatalabb, 30-35 éves, barna bőrű, rövidre vágott hajjal és a múltját érintő kérdésekre elmondja, hogy az X suliban tanult, majd manager lett egy ingatlanügynökségnél, amit a bátyja vezet. Sok idő amúgy sincs az ismerkedésre, hiszen hamarosan mindenkit egy csapatszállítóhoz kísérnek.
- Cody Atkinson, Terrence Rasmussen, Cassius Harton, Alaya Garner, Dakota Reynolds, Joshua Graham. - olvasta fel egymás után a neveket egy tiszt és ebben a sorrendben kellett felszállnia mindenkinek. Először Codynak, majd a kopasz férfi következett, a barna bőrű férfi, a tinilány, a nő és a sort Joshua zárta. Ezután felcsukták és zárták a hátfala majd leengedték a ponyvát. Több órás megálló nélküli autóút következett, ami alatt az utat vagy a tájat senki sem láthatta, aki pedig megpróbált hátul a ponyva alatt vagy mellett kinézni azt megkérték, hogy üljön vissza a helyére.
Az első megálló a hosszú út után a Falnál volt. Itt egy rövid időre, wc-zés, mindenkit leszállítottak, majd beszállás előtt mindenkitől elvették a személyüket igazoló iratokat (személyi, jogsi, stb.) és a ponyva leeresztése előtt mindenki láthatta ahogy helyben darabokra vágják őket. Ezután újabb pár órás út következett, most viszont gyengébb minőségű utakon, így a jármű sokat rázkódott, néha egyik vagy másik oldala nagyobbat ugrott is. Egy ilyen alkalommal a tinilány, Ayala, Cody ölébe esett át a saját helyéről és sűrű bocsánatkérések közepette ült vissza. Amikor a csapatszállító megállt mindenki érezhette, hogy ez az utolsó, innen már se tovább, sem pedig vissza nem fogják vinni őket.
A kiszállást követően egy kisváros egyetlen és fő utcáján találták magukat. A város kilenc kétemeletes épületből állt, a legtöbbnek bolt volt az alsó szintjén és egy kivételével mindenik elhagyatottnak tűnt. Az utca végén, ott ahol a csapatszállító és az azt követő harckocsik megálltak, egy nagyobb tornácos épület volt és egy nagy sárga csillagban a "Sheriff hivatal" nagy felirat díszelgett. A tornác egyik oldalán egy fémketrecet láthattak benne egy macskaszerű nővel, Bestia, a másik oldalon pedig egy katona üldögélt.

- Melyikőjük a vezető? - tette fel a kérdést emelt hangon miközben elindult a most érkezett csapat felé. Közben a kopasz férfi, Terrence, a közeli árnyékhoz sietett és idegesen pillantgatott a kezén levő képességblokkoló irányába.

//A két úriemberhez kérnék egy-egy felszerelés listát, amiben az az utazótáskányi dolog van, amit magával hozott otthonról. Smile //
@Serena Davidson @Bishop @Cody Atkinson

_________________
avatar
Werda
Lil'SW KM
Utini!
Hozzászólások száma : 361
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Felemelkedés

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 13 Nov. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Felemelkedés
A Bestia
feline, ösztönlény, egykori AIM ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Werda, @Bishop, @Cody Atkinson / @Adrian Sommerfield


Idő: 2030. Július. 17. szerda, 11:00
Helyszín: Névtelen kisváros, Mojave-sivatag
Cél / Feladat: Túlélés, fajfenntartás, egyebek...
Többiek: Cody Atkinson | Joshua Graham
egyéb információk:
Éppen nincs


A közelmúlt eseményei nem különösebben voltak Becca legfényesebb napjai, bár talán most esélye lehetett arra, hogyha valaki később megszánja, akkor még az ép elméjét is úgy-ahogyan visszaszerezze, de ez úgyis a jövő zenéje volt.
Ki tudja, hogy mikor fogták el és mióta nem tudott rendszeresen étkezni – az intravénás táplálás valószínűleg nem volt annyi, mint ami neki kellett volna –, így már az első nap, amikor felébredt is gyenge volt, csak hangosan, ilyen hangon morgott a férfira, ámbár, amikor az illető hozzá beszélt láthatta a nő szemeiben, hogy pontosan érti minden szavát. Minden kérdés után morgás volt a válasz, mintha próbált volna válaszolni, de már nem volt képes arra, hogy emberi hangokat kiadjon. Bármilyen más esetben valószínűleg nekiugrott volna a kerítésnek, de szédült és az éhségtől hányinger kínozta, így csak lekuporodott a férfitól a legtávolabbi sarokban és macska módjára karikába feküdt és hangosan dorombolt, így próbálva gyógyítani magát. Jelen pillanatban a saját kibernetikus beültetései voltak azok, amik elkezdték szépen lassan felemészteni őt, a tartalékait, hiszen nem tudott háromszor-négyszer annyit enni, mint egy felnőtt ember. Ennek híján a kibernetikus beültetései is rosszabban működtek, nem szállították úgy a megfelelő ingereket a mesterséges gerincoszlopában, a mozgása gépies, ügyetlen lett. Az ételre az első nap még rávetette magát, de kevés volt. Panaszosan nyávogott egész éjjel éhségében. Másnap reggelre a kimerültségtől aludt el a sarokban, de mivel valószínűleg több napja nem kapott már rendesen enni, így mostanra már annyi ereje sem maradt, hogy felkeljen, így az ételért sem tudott kinyúlni, amit messzebb tett le ugyanúgy a férfi neki. Próbált volna felállni, de a lábai sem tartották meg eddig, ahogyan a fémpadlón próbált csúszni a mozgása hihetetlenül darabos volt, így inkább csak próbálta magát újra összehúzni és tovább dorombolni. Ahogyan telt az idő valószínűleg meleg és hőség volt a sivatagban, ami csak tovább rontott az amúgy is elég rossz állapotán. Ekkora már erősen a kiszáradás jeleit is mutatta és az elmúlt két napban is azzal, hogy a saját teste élte fel magát pár kilót fogyott, amitől csontjai is kezdtek kiállni a bőrén. Erősen bódult/kábult állapotban volt és a külvilágból sem fogott fel túl sokat, így azt sem, hogy mások is érkeztek…

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1291
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Felemelkedés

Témanyitás by Bishop on Szomb. 17 Nov. 2018, 16:35


Joshua Graham

Misszionárius, ex-Legate, volt hadvezér és törzsfőnök
felszerelés:
Fegyverek: M1911 pisztoly, .45 kaliberű, "A Light Shining in Darkness" gravírozással az oldalán
Ruházat: Vászong ing törzsi mintázattal, farmer, SWAT mellény, kígyóbőr cipő és öv
Egyéb: Géztekercsek, pólyák, biblia, öngyújtó, aloe vera és agave gyógykenőcs és gyógyital
egyebek:
Előtörténet: Felemelkedés
Kaland: Felemelkedés
Játékostársak: Bestia, CodyHang: minta
Zene: Joshua Graham's Theme

Joshua tudta, hogy el fog jönni ez a nap. A mutánsok elleni gyűlölet csak fokozódott és el kellett jönnie a napnak, amikor áttelepítik őket. A személyes tárgyait, felszerelését és fontos eszközeit már összeszedte. Szerencsére nem volt sok minden, próbált puritán életet élni, minden megfelelni az Úr akaratának, és egyébként is megszokta már a törzsi életmódban töltött évek alatt. Egy nagy fekete táskával, nem civil, hanem az egyenruhájában száll be az autóba. A bázison türelmesen várakozik, vagy egy könyvet olvasgat, vagy a bibliát. Mindenkinek tisztelettel a hangjában, jókedvűen köszön vissza, olyan mintha nem is számára negatív dolog miatt tartózkodna a bázison, türelmes és nyugodt, várja a folytatást. Ő maga ha nem kérdezik, nem szólal meg, viszont ha kérdezik, akkor tisztességesen válaszol. Hamarosan szólítják őket, mindenki hallhatja a másik a nevét, és megtudják kit hogy hívnak. Színes kis társaságba került, ameddig várakozott mindegyik személyt megvizsgálta és sejtést kapott milyen lehet, persze valaki el is mondta a történetét. Utolsóként száll fel a járműre, tőle megszokott módon még hátranéz és egy utolsó pillantást vet a helyre. Az út alatt vagy meditál, vagy a többi útitársát figyeli, miközben az ujjait tördeli. Az első megállónál szív egy kis friss levegőt, nyújtózkodik, alaposan körbekémlel, megsaccolva a fal melyik részén lehetnek, legalább égtáj szerint, aztán mosdóba is elmegy. Az iratait gond nélkül adja át, nem zavarja ha elpusztulnak, hiszen azok amúgy sem jelentenek sokat, mert alapvetően nem állampolgár, nem ebbe az amerikába tartozik. Még több zötykölődés következik a csapatszállítón, mire megérkeznek az utolsó megállóba.
Szemeit a kezeivel védve a nagy fénytől száll le a járműről, táskáját a vállpánttal keresztben teszi magára. A sivatagi kisváros képe túlságosan is ismerős számára, túlságosan valódi emlékek. Csak a fejével követi az árnyékba futó férfit, aztán a katonára pillant, majd a ketrecre és vissza a katonára. Mivel még senki nem válaszolt, mély, érdes hangján szólal meg.
- Az Úr a mi vezetőnk, ahogyan minden élő embernek.

//Felszerelés:
Fegyverek: M1911 pisztoly, .45 kaliberű, "A Light Shining in Darkness" gravírozással az oldalán, tönkrement és ütésre használható csak
Ruházat: Vászong ing törzsi mintázattal, farmer, SWAT mellény, kígyóbőr cipő és öv
Egyéb: Géztekercsek, pólyák, biblia, öngyújtó, aloe vera és agave gyógykenőcs és gyógyital//


_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
avatar
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3552
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 22
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter

bisur13

Vissza az elejére Go down

Re: Felemelkedés

Témanyitás by Cody Atkinson on Csüt. 29 Nov. 2018, 13:59

Cody visszafogottan tűrte a bánásmódot. Sokat komolyodott azóta, hogy elhagyta az államokat. A képességblokkoló karpereceknek zavarták, de nem tett megjegyzést főleg mivel feleslegesnek érezte. Mikor összezárták a többiekkel akkor elkezdett ismerkedni. Előbb a két nővel mivel leginkább rajtuk látta, hogy rájuk férne egy kedves mosoly. Az indián nő meg tudta magát védeni ez látszott rajta, de a lány elég rosszul festett. Most nem voltak cuki kiskutya szemei, de egy kedves mosollyal közelítette meg őket és próbált barátkozni. Mint megtudta a lány a képességeinek elvesztése miatt tűnt zavartnak.
-Kicsit megértem. Én lupine vagyok. Kicsit olyan mintha meglőttek volna ezzel.
Mosolyog megértően. A kopasz fickó nem tűnik olyan szimpinek és még bemutatkozni se akar. A másikkal viszont hamar megtalálják a közös hangot.
-Te is? Cody Atkinson 2011-es évfolyam. Jó egy másik X sulisat itt látni. Remélem számíthatok rád.
Ha már ketten vannak X-esek akkor egymásra biztos számíthatnak. Valószínűleg a másik is kapott önvédelmi és egyéb kiképzést a sulis évek alatt. Ami, persze lehet, hogy megkopott, de valahol még ott van. Az utolsó alaknak is bemutatkozik.
-Heló Cody vagyok. Jól vagy?
Sajnos nincs sok idejük beszélni mert már pakolják is őket kocsira. Az utazás elég unalmasra sikeredik. Cody megpróbál egyszer a ponyva mögül kikémlelni, de szólnak, hogy üljön vissza. Így megpróbál a többiekkel beszélgetni. Ami ha nem megy akkor előkeresi a könyvét és elkezdi olvasgatni. Mikor megérkeznek ő is kicsit megmozgatja magát. Elülte a fenekét szóval jó leszállni. Pedig nem épp a legjobb helyre érkeztek. Terrence idegességét látva Cody halkan a többiekhez fordult.
-Nyugalom! Ne idegeskedjünk!
A kapott kérdésre a kötéses arcú válaszol, de olyat amitől Cody felvont szemöldökkel néz a fickóra. Nem tudja, hogy ezt komolyan gondolta-e. Mindenesetre ő kiegészíti.
-Valóban nincs vezetőnk. Idehoztak minket. Mi is arra számíthatunk?
Bök a fejével a nem túl jó állapotban lévő mutánscsajra a ketrecben. Látszik rajta, hogy nem bízik a fickóban ami abban a helyzetben meg is érthető.

Felszerelés:

2 krabi krabong kard
tűzgyújtó eszköz
huzal
iránytű
elsősegély készlet
vízfertőtlenítő tabletta
horgászkészlet
kulacs
tekerős zseblámpa
pár váltásruha
egy könyv(A túlélés kézikönyve)

Emberi kinézet:_________________
Cody Atkinson
avatar
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 160
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Felemelkedés

Témanyitás by Werda on Pént. 30 Nov. 2018, 16:54

FELEMELKEDÉS

Helyi Idő: 2030. Július. 17. | 11:00 de.
Helyszín: Névtelen kisváros, Mojave-sivatag
Feladat: Túlélés, fajfenntartás, egyebek...
Résztvevők: Bestia | Cody Atkinson | Joshua Graham

Infokártyák:
- Mit csináltak vele?! - fakadt ki a tinédzser lány meglátva a ketrecben fekvő nőt és nem törődve a katonákkal, vagy bárki mással, rohant egyenesen a ketrechez. - Ne aggódj. Kitalálok valamit. - mondta halkan Bestiának miután megvizsgálta az állapotát, majd berohant az épületbe és nem sokkal később vízzel és egy zacskó hússal tért vissza. A ketrec melletti tálat kiürítette, majd a rácsok között betette a macskanő elé és feltöltötte vízzel, ezután kinyitotta a zacskót és azt is betette. Eközben a közjátékra csak megvonta a vállát a katona. A kérdésére viszont közel sem olyan választ kapott, amire számított.
- Reméltem, hogy valamelyikük majd előáll, de ez esetben én fogok választani. Ami a ketrecet illeti, miután letudtuk a formalitásokat és kötelezőket akkor megkapják hozzá a kulcsot, aztán önökön áll, hogy mit kezdenek vele. - szólalt meg és elkezdett a táskájában kutakodni. Néhány másodperc után egy mappát vett elő, rajta az Amerikai Egyesült Államok lógójával, azután pedig egy kis fém ládát, amin semmiféle jel vagy felirat nem volt.
- Mr. Graham. Katonai múltja, és amiatt, amit átélt már, önre esik a választásom. Ide kérek egy aláírást.- nyújtotta a mappát kinyitva és egy írószert Joshua felé. A mappában egy adás-vételi szerződés volt. - A szerződésben az áll, hogy ez a város és a környező földek az önök tulajdonát képezik. Hogy mit kezdenek vele az teljesen önökre van bízva, az Államok nem szól bele. Viszont van pár dolog, amit kötelességem elmondani. Mint láthatták és tudhatják a Mojave sivatagot egy fal veszi körbe. Az Államok vállalja, hogy a sivatagot megvédi a külső veszélyektől. Viszont a Mojave sivatagot semmilyen módon sem hagyhatják el, mert azt az Államok támadásnak veszi és az őrök ennek fényében járnak el. Ha túlságosan megközelítik a falat, vagy túl magasra repülnek, az őrök rádión figyelmeztetik önöket, amennyiben visszafordulnak, úgy nem lesz gond, ha nem teszik, akkor az adott személyt aki ezt a szabályt megszegte azonnal és kérdés nélkül likvidálják. - magyarázta végig a férfi amíg az aláírást várta. Miután az megtörtént, akkor ő is aláírta ugyan azt a lapot és egy másikat, majd mindkettőt, vagyis egy számlát és a szerződés másolatát, átnyújtotta Joshuának, és azt követően a fém ládát is.
- A ládában megtalálják a rádiót, amin az említett esetben figyelmeztetik önöket, a ketrec kinyitásához szükséges kulcsot, valamint egy kulcsot a terepjáróhoz, amit itt hagyunk önöknek. Üzemanyag van benne, de csupán annyira elegendő, hogy pont elérnék azt a határt, amin túl érkezne a rádión a figyelmeztetés, úgyhogy ajánlom, hogy okosan gazdálkodjanak vele. - következett az újabb magyarázat miközben egy másik katona a közelbe parkolta az említett telepjárót. Öt személyes katonai harckocsi volt, fegyverek nélkül, minimális páncélzattal.
- Van egy pisztoly is a ládában, tizenkét golyóval, ha esetleg szükség lenne rá. - tette még hozzá annyira halkan, hogy csak Joshua hallhassa meg, majd intett a katonáknak, akik beszálltak a járműveikbe és felkészültek az indulásra.
- A karperecek maguktól kikapcsolnak, miután kellő távolságba kerültünk egymástól. Sajnálom, hogy erre került a sor és remélem békés társadalmat tudnak itt létrehozni. - mondta még mielőtt ő is beszállt az egyik járműbe és látszott, valamint a hangján érződött, hogy komolyan gondolta a szavait, nem csak jópofiskodni akart. Ezt követően a katonák járműveikkel elindultak és pár másodperc múlva már látótávolságon kívül is voltak.
Rögvest ezt követően mindenik karperec pittyegett egyszerre hármat, majd kinyílt és a földre esett. Cody azonnal visszakapta lupine kinézetét, így ismét régi, kutyás valójának örülhetett.
Rajta kívül még ketten váltottak alakot. Az egyik a tinédzser lány volt, aki izmosabb lett, zöld bunda vonta be, oroszlánfarka nőtt, egy pár bogarakéhoz hasonló antenna a fejére és legyekéhez hasonló összetett szemei lettek. A másik a barna bőrű férfi, Cassius, volt. AZ ingjének az ujja kapott lángra és érthető is volt, hogy miért, hiszen könyöktől lefelé a bőre koromfeketévé vált, több helyen megrepedt és lávaszerű anyag látszott ki. Hamarosan ugyan ez történt térdtől lefelé is vele. Ugyanakkor a másik férfi, Terrence, eltűnt és az indián nő, Dakota, felől Cody és Bestia is veszélyt érzett, de nem történ vele semmi, csak az érzés volt ott folyamatosan.
- Így sokkal jobb. Hol kezdjük? - szólalt meg mosolyogva Cassius és összecsapta a kezeit, aminek hatására kicsit megremegett a föld mindenki lába alatt.
- Mondd miben tudok segíteni? - szólalt meg Bestia ketrecén kívül a lány, a nő érezhette Alayán, hogy feline, ahogy Codyn pedig azt, hogy lupine.
- Már most elegem van ebből a helyből. - szólalt meg Dakota miután körbe nézett és köpött egyet.


_________________
avatar
Werda
Lil'SW KM
Utini!
Hozzászólások száma : 361
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: Felemelkedés

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 02 Dec. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Felemelkedés
A Bestia
feline, ösztönlény, egykori AIM ügynök


Játékostárs(ak) neve: @Werda, @Bishop, @Cody Atkinson / @Adrian Sommerfield


Idő: 2030. Július. 17. szerda, 11:00
Helyszín: Névtelen kisváros, Mojave-sivatag
Cél / Feladat: Túlélés, fajfenntartás, egyebek...
Többiek: Cody Atkinson | Joshua Graham
egyéb információk:
Éppen nincs


Hiába volt szinte alig magánál, amikor a számára idegen fiatal nő odalépett akkor hangosan kezdett morogni. Noha a szavaiból és testbeszédéből látta, hogy tényleg segíteni akart, de ettől még nem bízott meg benne. Amikor megérkezett az étellel és a vízzel Bestia akkor sem mert mozdulni, csak még jobban összehúzta magát. A sok zaj, ismeretlen szagok túlságosan is zavaróak voltak a számára. A beszédet ugyan megértette, de semmilyen jelentősége nem volt a számára, a legtöbb dologra már nem is emlékezett, hogy micsodák, ilyen volt például a képességblokkoló. Már-már éppen nyugodott volna, hogy a katonák eltűntek, de ekkor hirtelen túlságosan is sok inger érte.
Amint a lány és Cody is visszanyerték eredeti alakjukat Becca beleszagolt a levegőbe és ezúttal már fenyegetően morgott és fújt a kamasz lányra. A lány felismerhette, hogy Bestia rivalizálni próbált és kimutatni azt, hogy ő az alfa és felette áll a kamasznak annak ellenére, hogy éppen ő volt a cellában. A gyengesége ellenére felállt négy lábra és a gerincét is behajlította, egyértelműsítve a dominanciáját. Ezt, ha Cody erre nézett ő is kivehette.
A földrengés viszont, vagy is ez is teljesen olyan hatással volt rá, mint minden állatra. A rengésekre félelemmel teli hangon nyávogott fel, majd erősen ugrott neki a rácsnak, valószínűleg kiöntve a vizét és kisöpörve az ételt is. Ha nem sikerült kitörnie magát a rácson – korábban a félelem miatt nem próbált – akkor újra és újra neki ugrik, amíg vagy nagyon össze nem töri magát és már mozogni nem tud, vagy ha szerencséje van és kijut valahogy, akkor próbál elfutni és elbújni.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1291
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Felemelkedés

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.