A Kerék űrállomás

Go down

A Kerék űrállomás

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 04 Dec. 2018, 08:45

A 15-16. szektor határához közel (Tatooine és az Örök birodalom közti terület) egy nagyobb, furcsa elég ősi (pár ezer éves) űrállomás is működik, a Kerék.

Az űrállomás teljesen automatizált, a droidok magukat fejlesztik, gyártják stb., (ez általam mesélt későbbi kalandhoz lényeges) az itt élők nem is látják őket.
Az űrállomás elég nagy és a hely érzi valahogy, ha valaki ellenséges szándékkal jön – ami az állomást bántaná –, azt nem is hagyja leszállni. Ellenben a hely a békés utazókat, kutatókat nagyon szívesen látja.
Itt nincsenek kaszinók, se egyebek, a béke szigete igazából, elég sok kutató állomás van rajta, de nem is emiatt meglepő a hely. Teljesen önellátó egy csoportosulásnak köszönhetően.
Ők magukat az Erő, vagy Egyensúly Gyermekeinek nevezik, egy nagyjából 30.000-50.000 fős kolóniájuk él az űrállomáson (ami egyébként 300.000 főt simán eltart). Azért érdekes a nevük, mert nem erőhasználók.
Ők egykor nomád, békeszerető, vallásos csoport, akik nem használnak technológiát már nagyon régóta. Régen évszázadokig laktak egy bolygón, amit a háború elpusztított, utána vándorlásba fogtak, mígnem megtalálták ezt a helyet és birtokba vették.
Nagyon sok legelőt hozott nekik létre a bázis, így földet művelnek és állatokat (főleg nerf-eket) tenyésztenek. Szóval az űrállomás egy része olyan, mintha nem is űrállomás lenne, hanem egy bolygó, egy gigantikus biodome. Az Erőben hisznek és hozzá imádkoznak, az entitáshoz, amihez tartozik, amiből jön. Bárkit, aki a békét, megvilágosodást keresi befogadják, így a háborúban elég sokan érkeztek hozzájuk. Olyanok, mint az amish-ok, csak sok fajjal.
Elszigetelten élnek, nem sűrűn érintkeznek az űrállomás többi részével. A körgyűrű az ő részük, a belső részeken vannak a tudósok, itt van kantina, szórakoztató helyek is stb, azaz normális élet. Valamilyen szinten az alvilág is, addig, amíg nem akarnak és nem tesznek kárt az űrállomásban._________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2386
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Werda on Szer. 05 Dec. 2018, 07:03

FORGÓTŐKE

Idő: 1. nap
Helyszín: A Kerék űrállomás
Feladat: Nyomozás a halálok ügyében / Megmenteni a lányt
Résztvevők: Silhana Lolaes'ra, Freya Essia Sagan
Essia újabb küldetése ezúttal egyenesen a szenátustól jött, akik felkérték a Jedi Rendet, hogy segítsék ki őket. Ez azért volt elkerülhetetlen számukra, mert máskülönben a Köztársaság nem indíthatott nyomozást a halott kutatójuk ügyében. A haláleset olyan helyen történt, ahova katonákat érthető okokból nem küldhettek, és a civil erőknek nem volt hatáskörük. A padawan a Kerék névre keresztelt űrállomásra kellett ellátogasson. Az űrállomás belső részénél dokkolt a hajója, és mire kiszállt két üzenet is várta. Az egyiket az űrállomáson tartózkodó köztársasági tudósok egyikétől kapta, akivel az állomás kantinájában kell találkoznia, és aki a segítségére lesz a nyomozás alatt. A másik üzenet is ehhez volt köthető, de az sokkal elszomorítóbb volt, mégpedig, hogy azalatt a két nap alatt, mjg errefelé utazott újabb haláleset történt, vagyis újabb köztársasági tudós vesztette életét.
A kantinába való belépést követően rögvest vele, vagyis a bejárati ajtóval szembe, az egyik asztalnál egy nőt vehetett észre. Hosszú fehér haja volt és szép nőies arca, akár egy modellnek, habár ettől némiképp elütött a világoslila színű páncél, amit viselt. Egyedül a sisakja hiányzott, ami ott pihent mellette az asztalra letéve, de az mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy egy mandalóriai harcosról van szó.
Az egyik kezét az asztal alatt, a másikat a poharán tartotta miközben tüzetesen megnézte magának Essiát. Ez nagyjából olyan érzést keltett, mintha nagy teljesítményű szkennerrel vizsgálnák át teljesen. Az egész végén egy tizedmásodpercig olyan arcot vágott, mintha valami nagyon rossz illatút szagolt volna, majd figyelmét visszafordította az italára. A helységben érezhető volt a feszültség, amit az itt levőkben valószínűleg a nő jelenléte válthatott ki, hisz tényleg olyan benyomást keltett, mint egy királynő. Egyedül a barista volt nyugodt, de droid lévén ez érthető is volt.
- Üdvözlöm a Kerék katninájában. Mit parancsol? Vagy esetleg óhajtja, hogy ajánljak valamit? - fordul Essia felé a droid amennyiben a bárpulthoz lép, vagy elég közel ér ahhoz. A tudósnak, akivel találkoznia kell, egyelőre nyoma sincs.A Renliss fejvadász céhet az Atrisia-i nemesség feje, Tching császár, kereste fel. A hónapokkal korábban szerzett hírneve miatt egyenesen Silhanát kérte, mint az a személy, aki elvégzi a feladatot. Néhány nappal korábban elrabolták a lányát, Oeana Tchinget, és váltságdíjat követelnek érte, amit egy hét múlva kell átadjanak. Mivel a lánya életének érdekében saját erőit nem küldhette, ezért fogad fel fejvadászt. Az emberei annyit kiderítettek, hogy a rablók a lánnyal együtt a Kerék nevű űrállomás külső gyűrűjében rejtőztek el a csere napjáig. Sil feladata, hogy még a csere napja előtt megtalálja őket, kiszabadítsa a lányt és likvidálja az emberrablókat.
Az űrállomásra két napi utazás után érkezik meg és nem kis meglepetés lehet számára a belső rész után, ahova először érkezik meg, a külső gyűrű. A nő számára őrültnek tűnhetnek az itt élők, akik közel sem modern környezetben élnek, és bár egyikük sem erőhasználó, de mind az Erőhöz imádkoznak. A nő pedig egy ilyen faluba érkezve kell megtaláljon egy lányt, akiről csak egy fényképe van, és az elrablóit, akiknek pontos kiléte ismeretlen.
A falu több, egyszintes, házból áll. Van egy kisebb, leginkább kávézóra hasonlító, "kocsma" épület, ahol teákat és kávékat szolgálnak fel. Ezen kívül van egy főtér, ahol kisebb csecsebecséket, ruházati cikkeket és hasonlókat lehet vásárolni, bár inkább cserekereskedelemmel, mintsem credittel, valamint egy nagyobb dombon található egy talá szentélynek nevezhető építmény, ami az imádkozás központi és társas helye.


_________________
avatar
Werda
Lil'SW KM
Utini!
Hozzászólások száma : 376
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 06 Dec. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az Egyensúly gyermekei
Silhana Lolaes'ra
Angyalarcú gyilkos, fejvadász, Renliss-ház, Fejvadász céhJátékostárs(ak) neve: @Werda


Idő: Ismeretlen idő, 339.3 MU
Helyszín: Kerék Űrállomás, Határ (Ismeretlen Régió)
Cél / Feladat: Megtalálni a lányt
Szövetségesek: -
Egyéb információk:
Ellenségek: -


//Előzmény: Árnyékváros//

A feladat kísértetiesen emlékeztetett a legutóbbira, ahol végül egy halott hercegnőnk volt a birodalmiak miatt. A váltságdíj jó, legalább is addig a pontig általában, amíg ki nem fizetik, ezért nem szabad fizetni. Mert attól kezdve nincs szükség a túszra, ha addig nem ölték meg, akkor utána biztosan. De most talán még volt esély arra, hogy ki legyen szabadítani, főleg, hogy most nem voltak inkompetens birodalmiak, akik elrontsák a feladatot. A Kerék; nem ez az első eset, hogy ide kellett jönnöm, már jártam itt korábban, igaz nem a külső részén, hanem a belső technológiailag fejlett részen. Sok személy szokott itt elbújni, hogy eltűnjön később, vagy akár marad is.
A megérkezésem után az egyik terminálról igyekeztem lementeni mindent, amit csak lehetett és hivatalosan leszedhető volt. Az információk alapján a külső gyűrűre kellett menni, aminek a kinézete egyszerre volt lenyűgöző és nem is tudom, hogy minek neveztem volna. természetesen hallottam a meséket, történeteket, hogy az Egyensúly Gyermekei milyenek, de akkor is, akkor nem a saját szememmel láttam, így megdöbbentő volt. Nem igazán értettem, hogy miért mondott le bárki önként a technológiáról. Nem is beszélve arról, hogy az Erőhöz imádkoztak. Ha még valamilyen elfuserált jedik lettek volna, vagy ehhez hasonló, akkor megértem, de így?
Nem számít, megékeztem a faluhoz, aminél körbe is néztem, sikerült felmérni, hogy mekkora és milyen dolgok vannak benne. Mivel nem igazán akartam feltűnő lenni – a kinézetemen felül, bár reméltem, hogy mások is vannak külvilágból, akik ide jönnek már csak látványosságból is – így nem a kantinában, kocsmában akartam kérdezősködni. A templom, imádkozó hely felé vettem az irányít, ha odaérek, akkor ott igyekszem megérdeklődni, hogy van-e bármilyen pap, vagy papnő, vallási vezető, esetleg valami öreg, bölcs itt a faluban, mert szeretnék vele beszélni.
Ő talán tudott volna segíteni és talán a szája sem jár el, hogy kutatok valaki után.

felszerelés/egyebek:

Előtörténet:
LINK

Kaland:
A laborok titka
Freya Essia Sagan
Jedi padawan, sentinel (őrszem), parancsnok


Játékostárs(ak) neve: @Werda


Idő: Ismeretlen idő, 339.3 MU
Helyszín: Kerék Űrállomás, Határ (Ismeretlen Régió)
Cél / Feladat: Megtalálni a lányt
Szövetségesek: Köztársasági tudósok
Ellenségek: Sherrak Beroya, a Beroya klán vezetője
Egyéb információk:
-


Mint mindig, amikor Essi saját feladatot kapott, amit a mestere nélkül teljesíthetett nagyon lelkes volt. Ez most sem volt máshogyan. Majdnem a Csillagköd másik végére kellett jönnie Corsucantról. Egy hagyományos jedi vadászt hozott el, egy hozzá tartozó asztrodroiddal egyetemben. Az űrállomásról már hallott, de még soha sem volt itt korábban, a feladatát pedig megértette, mit a Tanácstól kapott. Egy gyilkosságot kellett kivizsgálnia. A dokkolás után kiszállt a hajóból és két üzenetet kapott. Az egyik eléggé jó volt, hogy nem egyedül kell lennie, mert valaki segíteni fog neki és vele kell majd találkoznia. A másik viszont elszomorító, hogy egy másik gyilkosság is történt. Remélte, hogy hamar pontot tehet az ügy végére. A landolás után az egyik terminálhoz igyekezett odamenni, hogy rácsatlakozzon és lementse a megszokott adatpakkot, helyi térképek, általános ismeretek, törvények. Ha ez sikerült, akkor ezen lementett adatok segítségével igyekszik eljutni a megadott cantinába.
Ott elsőként egy nő szúrt szemet neki, hófehér hajjal, gyönyörűen nézett ki, a lilás-fekete színű páncélja pedig egyértelműsítette a lány számára, hogy Sherrak Beroya, a Beroya klán vezetője volt az. Essi teste ugrásra készen feszült meg, ahogyan a nő végig nézett rajta. Noha neki nem volt még korábban összetűzése a mandaloriaiakkal, de pontosan tudta, hogy miként viseltetnek a jedik irányába az egymással vívott háború miatt. Bízott benne, hogy nem lesz semmilyen harc, vagy ehhez hasonló, és nem is lett, a nő undorodva fordult el tőle, amikor valószínűleg ténylegesen megállapította, hogy Essi jedi. Itt megfordult a fejében, hogy lehet, hogy álcázóval kellett volna jönnie, de már nem számított.
Közben oda igyekezett sétálni a pulthoz, ahol a droid meg is szólította, a tudóst nem látta egyelőre.
- Egy pohár vizet kérek csak, semmi mást, köszönöm! – mondta udvariasan.
Közben, ha tud, akkor leül és egy rövid szöveges üzenetet próbál a Coruscanti Jedi templomnak küldeni ezzel a szöveggel.
”Megérkeztem a Kerék űrállomásra, valamiért itt tartózkodik Sherrak Beroya, a Beroya klán vezetője is. Sagan vége!”
Ha megkapja a vizet, akkor belekortyol és nézelődik a kantinában, várja a kapcsolatát.

felszerelés/egyebek:


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2386
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.