Akan, a misztikus pókember

Go down

Akan, a misztikus pókember Empty Akan, a misztikus pókember

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Szomb. 15 Dec. 2018, 05:13

Név: Akan Bonaire
Egyéb név(i): A Misztikus Pókember
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: Jó, segítőkész, de ravasz, gyakorlatias
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: 2008. november. 22. New Orleans
Kor: 20 év
Család: Külön él tőlük, de él mindkettő vér szerinti szülő
Foglalkozás: Egyetemista, gyakornok
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 83 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Közép-barna
Különleges ismertetőjel: Sebhely a szája felett
Egészségi állapot/ betegségek: Kicsattan

Háttértörténet:

Akan Bonaire született New Orleansban, 2008 őszén, a szülein kívül talán senkinek nem volt különösebb jelentőségű a nap. A fiatal pár elsőszülöttjeként látta meg a napvilágot, apja egy fiatal mérnök, aki akkor alig egy éve kezdte meg a karrier építését két év katonai szolgálat után, édes anyja szabadúszó grafikusként dolgozott, bár a fókusza sokat változott Akan felé megszületése után.

A fiú gyerekkora többnyire alaposan megtervezett tanulás, edzés, szórakozás egyvelege volt, a szülök szoros együtt működésben hozták létre azt az élményt amit egy ideális gyerekkornak tudtak nevezni mind a ketten. Persze nem voltak tökéletesek a terveik, ezt ők is tudták, de sajátos vehemenciával vetették magukat bele, hogy egy kivételesen rendszerezett formát öltsön a gyermekük élete. Akan egészen kiskorától sokfajta hobbiba, szabadidős tevékenységbe kóstolt bele hosszabb vagy rövidebb ideig ízlelgetve azokat. Idővel újaknak helyet adva cserélte le a régi szórakozásait újakra. Akkoriban még csak határtalanul kíváncsinak tűnt a szülőknek. Az oktatók pedig nyájasan biztatták őket: "Rendkívül tanulékony", "Gyorsan ráérez majd erre is!", "Ezzel is csak szélesíti a látóterét"

Sokat költöztek a gyermekkorra során, az új helyen hamar talált új barátokat és egyre könnyebben felejtette el a régieket. A szülök szempontjából ezek mind jó jelek voltak, az apa munkája miatt költöztek, édesanyja remekül tudott távolról is dolgozni az ügyfeleinek. Mind inkább tökéletes volt így a család összhangja. De a nagy idillt megtöri a 2019-es nagy leleplezés az AIM irányításáról, apja inkább kilép a cégtől és Európába költöznek, sokáig annak nyugati részén élnek továbbra is viszonylag sokat költözve, átlagosan évente váltanak lakóhelyet. Úgy tűnik Akan jól viseli, általában hamar felveszi a helyi akcentust és próbálkozik a közeg anyanyelvével is ha teheti.

2020 körül lelkesen elkezd önkénteskedni anyja tanácsára, sűrűn tart kisebb csapatokkal külföldi programokra, mivel ezeknek a témája állandóan változó megtudja tartani a fókuszát és lelkesen ismerkedik korabeliekkel világszerte. Akkoriban fordul el a figyelme a művészetekről a politika felé, bár soha nem teszi le az "ecsetet" az anyával való kapcsolata miatt és mindig kellemes menekülés is az életében uralkodó alapos renddel szemben is az alkotás.

2022-ig több év nyugalom és stabilitás várt a családra, a 3. Világ Háború miatt megáll kicsit a sebesen robogó életük és egy kis béke költözik az otthonukba. Akan elkezd randizni és nem törődik azzal, hogy a a világ éppen megint a hajszál híján nem pusztul el. Kivételesen jó volt benne, hogy azzal törődjön amihez köze is van. Így egészen egy felnőttes nihil útján sikerül valamennyire még gyereknek maradnia.

2025-ben apjával tart egy céges kirándulásra egy gyakornoki program keretében. A Kongói Köztársaságban tesznek látogatást pár hétig, Akan nem túl letört, hogy hátra hagyja a barátait az időszakra. Megszokta már, először hagy hátra barátnőt, de a legnehezebb az elválás során, hogy nem tud teljesen együtt érezni a lánnyal mikor az a végtelenséghez hasonlítgatja a távol tartandó időt. Az utolsó napokban a kis diákcsapat több nagyszabású kísérletet figyelhet meg biztonságos távolságból. Akkor még nem tudta, hogy a HYDRA kísérleteiben vettek részt különböző vírusok kifejlesztését elősegítve. Ők is csak az egyik célzott csoport lettek volna mikor egy eddig ismeretlen szervezet támadás alá vette a komplexumot.

A kísérlet során eszméletét vesztette a teljes emelet, Akan arra ébredt, hogy egy jól öltözött, magas fekete ember hajol felé barátságos mosollyal a kezét nyújtva. Röviden közölte vele, hogy segíthetnek egymásnak, hosszú távú befektetést emlegetve, potenciált meg egyebeket amik akkoriban nem voltak teljesen világosak a fiúnak. De pillanatokkal később már az omladozó épület falán szaladt Anansi felé a vállán átvetve négy társával. Nem telt bele fél órába se, hogy az épületet a földdel tegyék egyenlővé amiből szinte semmit nem vett észre. A különböző nyugtatók és az új keletű ereje keverékén csak annyi jutott át a fiú tudatába ami muszáj volt ahhoz, hogy teljesítse a küldetését.

Hetekig alig halott furcsa patrónusáról, mialatt szép lassan megszokta az erejét és örökké eleven kíváncsiságba ezer irányba húzta. Két év telik el mialatt Anasi alkalmi látogatásai a HYDRA ellen küldik a fiút, sosem tesz egyértelműen semmit az isten, de ezek után Akan lelkesen gyakornokoskodik tovább a cégnek a lehetséges információk
reményében. Mindent alávet az új személyazonosságának, felveszi a Pókember kódnevet és alkalmanként személyesen is próbál a szervezet ellen fellépni. De legtöbbször a hosszú távra gondolva inkább megmarad a háttérben és információkat szivárogtat ki a HYDRA-ról.

A 2027-es bukás után hónapokig nem tudja mit kezdjen magával, az apja romokban hever de egy ideje már nem tud a szemébe nézni, anyjával tartja a kapcsolatot miután elköltözik otthonról. Elindul New York felé, a vihar szeme felé, hogy felkeresse a világ legjobb okkultistáit. A reptérig jutott mielőtt megvette az Angliába szóló jegyét, hogy csatlakozhasson hozzájuk.Képességei: A karakter  Anansi áldásától pókszerű képességekre tett szert. Emberfeletti fizikum (kb 500kg), emberi maximum reflexek, ügyesség, gyorsaság, kitartás. Ezeken kívül képes akár 6-7 méteres ugrásokra, valamint megtapad akármilyen felületen és szögben a végtagjai segítségével.

Pókérzék: Pillanatokkal a veszély előtt érzi jöttét, Anansi a tudtára adja egy barátságos görcs által, ha veszélyben van a befektetése. Így a fizikuma és kivételes reflexei segítségével még akár a golyó elől is ki tud térni.

Felszerelés: Pókember jelmez, egy pár hálóvető, mobil. Egyéb ingóságait nem hordja magánál.

Szakértelmei: Anyanyelvi szinten beszél angolul és franciául, ért valamennyit spanyolul és németül. Járatos az információ technológia több ágában is, vannak alapvető tapasztalatai bonyolultabb kódok értelmezésével, átlátja a hálózatokat és az utóbbi években elektrotechnikával is kísérletezett.
A művészetekhez való vonzódása nem emelte ugyan közepesnél jobb festők közé de megtudja valósítani az elképzeléseit többnyire akár vásznon akár digitálisan.
Az utóbbi évben kutatott a különböző mágia területekkel kapcsolatban.
Fiatalon sok hobbiba belekóstolt, jelentős tudása nem maradt belőlük, de sok témához hozzá tud szólni, a sportok és a tánc örökké nyomot hagynak a tartásán és a mozgás kultúráján.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: I'm Bach


A hozzászólást A Misztikus Pókember összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 16 Dec. 2018, 14:12-kor.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Akan, a misztikus pókember Empty Re: Akan, a misztikus pókember

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Vas. 16 Dec. 2018, 05:06

Adatlap:

Név: Akan Bonaire
Lakás/Létesítmény: New York/Kollégium
NJK: Max Evans, Jonathan Holmes
Foglalkozás: Egyetemista, gyakornok(etikus hacker)
Munkahely:
Pénz:
Bevétel/hét:
Eszközök:
Pókember jelmez(Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló))
egy pár hálóvető
mobil
Felszerelés/fegyverek:
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:Úton
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség: HYDRA

Felhasznált kreditek:
Fennmaradó kreditek:8
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Akan, a misztikus pókember Empty Re: Akan, a misztikus pókember

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 16 Dec. 2018, 14:19

Elogadva, 1500$ kezdőtőkéd van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Akan, a misztikus pókember Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Akan, a misztikus pókember Empty Re: Akan, a misztikus pókember

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.