Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 21 Jan. 2019, 00:01

Akkor én is megpróbálkoznék ezzel Rhys esetében.
Elsőre altert és staff-ot szeretnék. (Csak amiatt, mert remélem, hogy megkapom @Werda -tól azt a helyzetet, amit felhozott korábban példának, hogy ilyenek kellenek-e Smile Utána végig bármi jöhet majd.)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2771
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 20
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Werda on Hétf. 21 Jan. 2019, 06:27

Rhyssa a császár eltitkolt lánya, akit a Jedi Rend... Nem leszek ilyen gonosz! Very Happy Marad az amit felvetettünk, hogy ilyen játékra jó lenne, mégpedig, hogy a történések úgy alakulnak, hogy mikor kiderül Rhyssa terhessége, vagyis inkább Keth észreveszi, akkor inkább úgy dönt, hogy felfedi kilétét Rhys-nek, mint Xeth, a hírszerzési szféra sötét nagyúra. Smile

_________________
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték FUn312o
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték 6fZaEMM
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 470
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 18
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 22 Jan. 2019, 00:01

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték N3mNv4E

”Te vagy a legféltettebb titkom (...). A szívem helyett te tartasz életben. És a napok, amiket veled töltöttem. A levegő, amit lélegzem: maga a te illatod. Ezek után úgy gondolod, hogy el tudnának felejteni téged? Soha nem lennék rá képes. Egy részed mindig velem lesz, hogy életet leheljen belém.”
- Citarium.hu-ról

Coruscant, MU 2, nyolcadik hónap
~ Vorco rezidencia a hónap közepe ~
Az első két hét még semmit sem mutatott abból, ami ekkor elindul. Az egyetlen furcsaság az volt, amit Rhys is észlelt magán, mintha kicsit fáradékonyabb lenne az utóbbi napokban és meg-megszédült, illetve a gyomra sem volt éppen a legjobb. Dex éttermére gondolt, hogy a tulaj által úgymond beléerőltetett hutt csemege okozhatta mindezt, hiszen az máskor is megfeküdte a gyomrát. Éppen néhány szabad napja volt, ahogyan Keth-nek is, így legalább úgy gondolta, hogy pihenéssel tölthetik. Annyi ugyan nem volt, hogy elmehettek volna a Toruga-ra, de annyi igen, hogy otthon Rhys-nél együtt töltsék mindazt. Egyik reggel még Keth aludt – legalább is ő azt hitte – mikor kiment a hálóból a közös étkezőhöz, hogy valami gyógyszert szerezzen a gyomrára, mert rémes hányinger kerülgette, sápadt volt és a lábán is alig ált meg. Ezekre ébredt fel időközben Keth és indult a lány után, aki belefutott Jassa-ba az étkezőnél. A barátnője éppen reggelizett és a reggeli illata sem segített a rosszulléten.
- Ne állj csak ott, hozz már egy gyógyszert Rhys-nek! – förmedt rá a protokoll droidra. – Rosszabbul nézel ki, mint egy umbariai! Azok nem ilyen hulla fehérek, ülj le végre mielőtt összeesel.
- Igenis anyu! – mosolygott.
- Ez már régen nem a gyomorrontás, amit összeszedtél. Szerintem terhes vagy!
- Minden egyes alkalommal ezt hozod fel Jass! Szedem a gyógyszert és két hete is megvolt rendes időben. Nem lehetek terhes, csak biztosan valami gyomorrontás, vagy fertőzés, a kadétoknál is volt többeknek a közelmúltban.
- Ühüm, azért nagyobb egy jó számmal a melled is, mert…
- Te mióta nézegeted a mellemet?! – fakadt ki.
- Nem szoktam, de együtt nőttünk fel, ismerem ezt a felsődet, most épp, hogy nem szakad szét rajtad. Csináltass egy tesztet az orvos droiddal!
- Nem szüks… Keth – mosolyodott el.
A férfi egészen eddig hallgatózott, elrejtve magát az Erőben, csak ekkor hagyta, hogy a felesége megérezze, nagyjából egyszerre lépett be a droiddal is. A nap folyamán a meditációs óra közben, amit Rhys-nek tartott az Erőn át megvizsgálta a feleségét, hogy felismerje mi okozza a rosszullétet és rá kellett jönnie, hogy Jassa nem tévedet, Rhys tényleg gyermeket várt. Az egész úgy mellbe vágta, egyszerre örült ennek illetve tudta, hogy ez Rhys halálos ítélete, főleg, hogyha itt marad, hogy az akkora zavart okozott az erőben, hogy Rhys is megérezte.
- Minden rendben? – kérdezte aggódva.
A férfi mosolyt erőltetett az arcára.
- Igen, csak egy kellemetlen rezgést éreztem az Erőben – hazudta. – Mihez van kedved most este?

~ Néhány órával később ~
A kérdésre nem igazán tudott pontos választ adni, különösebben nem volt kedve semmit sem tenni, csak lustálkodni éppen. A nap hátralevő részében Rhys-nek az akadémiára kellett mennie, mert órát kellet tartania a kadétoknak, nem is nagyon remélte, hogy mire hazaér Keth még ott lesz, vagy már ott, ezt nem tudhatta. Az igazat megvallva olyan sok és fontos dolga volt, hogy el is felejtette már azt, amit Jassa mondott neki, hogy csináltasson egy tesztet. Inkább az forgott a fejében, hogy orvoshoz kéne elmennie, mert még az akadémián is kétszer hányt és lázasnak érezte magát. Egy pillanatra sem merült fel benne a terhesség lehetősége. A nap folyamán ugyan nem volt éhes a hányinger miatt, de most úgy érezte, hogy akár egy egész nerf-et feltudna falni egészben. Bár egy félig átsült steaknek is roppantul örült volna. Hazafelé még néhány társnőjével is összefutott, akikkel elbeszélgetett, így kissé késő volt, mikor jókedvűen hazaérkezett.
A kedve különösen akkor lett jó, amikor meglátta a rezidenciára való belépéskor az alig észrevehető titkos jelet, amit Jassa szokott hagyni neki, amikor Keth is itt van. emiatt sietős lépetekkel indult a saját lakrésze irányába. Kinyúlt az Erőbe is, hogy ezzel könnyítse azt, hogy merre lehet a férje. Sikerült is megtalálnia a terasznál volt, ahonnan a legjobb kilátás volt a városra és ha valaki járművel érkezett, akkor ott tudott parkolni, ha kapott engedélyt. A jó kedve azonban nem tartott túl sokáig, amint belépett ezúttal megérezte és meg is látta, hogy mennyire komoly, vagy komor a férje. Nem is nagyon tudta, hogy látta-e valaha ilyennek őt korábban. Így nem is rohant oda hozzá, mint máskor tette volna, hogy a férfi nyakába ugorva megcsókolja őt, hanem inkább csak megállt az ajtóban és onnan szólalt meg. Biztos volt benne, hogy a társa úgyis megérezte már azt is, hogy belépett a rezidenciára.
- Mi a baj, történt valami? – kérdezte aggódva.
Az első gondolata az volt, hogy a jedik rájöttek, hogy titokban viszonyt folytatnak és akár arra is, hogy összeházasodtak, ez pedig Keth azonnali kizárását jelentené a rendből. Soha sem akarta kitenni ennek a párját, nem akarta, hogy miatta zárják ki onnan. A második pedig az, hogy el akarja hagyni a férfi és most készül szakítani. Amint ezek megfordultak a fejében a férfi felnevetett, bár ez most nem volt olyan boldog és örömteli, mint máskor, sokkalta inkább gondterhelt. Mire észbe kaphatott volna a férfi már ott termett előtte és homlokon csókolta.
- Hogy tud ennyi butaság az eszedbe jutni Csillagvirág? – kérdezte mosolyogva.
- Ha annyira komoly vagy és valami nyomaszt, hogy kivételesen én is megérzem, akkor komoly dologról lehet szó – felelte.
Tudta, hogy a másik nagyon, de nagyon jól eltudja rejteni az érzelmeit és szinte soha sem érez meg felőle semmit az Erőn keresztül, bár ebbe az is közre játszott, hogy nem volt Rhys sem túl képzett Erőhasználat terén és nem sűrűn érzett meg semmit, csak a nagyon erős dolgokat, még úgyis, hogy életkötelék volt kettejük között, aminek létezéséről úgyszintén nem volt tudomása. A szavai után Keth elkomorult és a fejét is lehajtotta, ez ismét alátámasztott azt, hogy valamilyen komolyabb dologról lehet szó.
- Valamit el kell mondanom, amit már régen el kellett volna – mondta komoran.
Rhys most már komolyan aggódni kezdett, hagyta, hogy Keth odavezesse az ülőalkalmatosságokhoz és magával szemben ültesse le őt. Félt, hogy olyasmit hall majd, amit nem fog kibírni, mit sem tudva arról, hogy mennyire erős és mennyi mindnet lenne képes kibírni. Kérdőn, már-már könyörgően nézett a férfira, hogy kezdjen el beszélni, próbált volna megszólalni, de a hangok és a szavak bent ragadtak, nem tudta megkérni Keth-t, hogy elmondjon bármit is.
- Én nem az vagyok, akinek hiszel Rhys. Nem vagyok Keth Tye E’ron, ami azt illeti ő nem is létezik, csak felvettem ezt a nevet, amikor először találkoztunk. Nem vagyok jedi, de még csak köztársasági sem… szinte minden, amit rólam tudsz hazugság, egy kitalált élet. – kezdte.
Rhys zavartan nézett rá, nem igazán értette, hogy mi ez az egész, immáron több mint tíz éve ismerte a másikat, többször mentették meg egymás életét, segítették egymást, először barátként, majd egymásba szerettek. Azt hitte, hogy mostanra minden tud a férfiról, erre kiderül, hogy semmit és minden hazugság? Nem, ezt nem akarta nem elhinni, mert még semmit sem hallott, de érteni sem.
- Én ezt nem értem… akkor mi is hazugság le…
- Nem, te és én az valós, talán a legvalósabb az elmúlt tíz évben. Benned bízom a legjobban a világon, azért is mondom el ezt. – vágott a nő szavába.
- Akkor viszont nem érdekel, hogy mi a múltad. Az elmúlt tíz évet együtt töltöttük, jóban, rosszban. Te egy jó ember vagy, csak ez számít!
A férfi keserűen szegte le a fejét minderre, Rhys most tisztán érezte a másik fájdalmát és ebből tudta, hogy valószínűleg nem is tévedhetett volna nagyobbat. Egyszerre tudni akarta és nem is azt, hogy mit akar a másik mondani.
- Sajnálom, de nem vagyok jó ember. Lord Xeth vagyok, a Sötét Tanács tagja, a Hírszerzési szféra nagyura. A Birodalom egyik vezetője vagyok, azért érkeztem a Köztársaságba, pont akkor, amikor megmentettelek, hogy beépüljek a jedi rendbe és megtudjam a titkaikat a Birodalom számára.
Rhys érezte, hogy átkozottul nehezen tudta csak a férje kimondani a szavakat, saját maga a vallomásra teljesen ledermedt, meredten bámult a másikra és érezte, hogy a szemeit csípni kezdték a könnyek, majd az egyik forrón végigpergett az arcán. Nem akarta elhinni, amit hallott, ez nem lehetett, hogy a férfi tíz éven át csak játszott vele és mindenki mással. Noha nem sokat tudott ezekről, sem a rangokról, de azért annyit igen, hogy a Sötét Tanács irányítja a Birodalmat és ők vannak legfelül közvetlen a Császár alatt. Fogalma sem volt, hogy mit tegyen, sebzettnek érezte magát, teljesen összezavarodott. Valahol a tudata mélyén a lelkiismerete ott üvöltött, hogy értesítse a feletteseit és a jediket, hogy mi történt, de a szíve és érzései miatt képtelen lett volna ezt tenni. Tudta, hogy félnie, rettegnie kellene Keth-től, vagy Xeth-től, de ezt sem volt képes megtenni. Csak meredten és döbbenten bámult a férfira, aki még mindig kínlódott.
- Rhys… Csillagvirág, kérlek mondj valamit! – kérte.
- Nem, nem ezt hiszem el, kérlek mond, hogy nem igaz. Kérlek mond, hogy te te vagy és nem pedig egy olyan személy, akinek… akit feladatom megölni, vagy legalább letartóztatni. Kérlek Keth! – könyörgött.
- Nem tehetem.
- Miért… miért most? Szívesen éltem volna úgy, hogy fogalmam sincs erről.
Az első döbbenet és keserűség után már a düh is bele-bele vegyült az érzelmeibe. Mindig is temperamentumos volt, nagyon jól esett volna számára, hogyha törhetett és zúzhatott volna ebben a helyzetben. Ha a férfi fejéhez vághatta volna a legelső vázát, vagy tárgyat, ami a keze ügyébe kerül, vagy felpofozni, bármit! Ökölbe szorította a kezét, bármennyire is szerette volna mégsem volt képes arra, hogy behúzzon neki egyet, vagy felpofozza őt.
- Mert ma megváltozott minden, ha nem teszem, akkor a saját biztonságod érdekében el kellett volna, hogy hagyjalak. Jassa nem tévedet, amikor a reggel során felhozta azt, hogy terhes vagy. Valóban gyermeket vársz – a szavai végén egy kisfiús boldog mosolyt engedett meg magának.
Rhys-el megfordult a világ, ez az egész este kezdett túl sok lenni neki. Kellett néhány másodperc, hogy egyáltalán eljusson a tudatáig, hogy mit is mondott a férje, gyermekük lesz. Bármikor máskor ez a hír a legnagyobb boldogsággal töltötte volna el, de most csak kábultnak érezte magát. Ha nem tudja meg, hogy kicsoda, micsoda a férje igazából, akkor már a nyakába ugrott volna, hogy megcsókolja, de így? Aggódott és félt, hogy miként lesz tovább, milyen lesz az életük, a saját pályájának vége, ha ez kiderül, sőt valószínűleg börtönbe is kerülne, nem is beszélve Keth-ről. Milliónyi gondolat cikázott az elméjében, de megoldást nem talált. Muszáj volt megkérdeznie, hátha a férfi már tudott választ erre.
- Most mi lesz így velünk? – tette fel a kérdést végül nagy nehezen.
- Nem tudnálak itt hagyni, hogy bajod essék. Azt szeretném, hogy gyere velem a Birodalomba, de ha azt akarod, akkor otthagyom azt az életet és érted vállalom azt az életet, amiről beszéltünk, hogy milyen jó lenne, ha egyszerű emberként valahol egy gazdaságunk lenne – vallotta be és mosolyodott el a végén.
Az eldugottan való életük, amikor mind a ketten csak sima emberek és nincs semmi gondjuk, maximum az, hogy a droidok nem működnek. Nem tudta, hogy mit feleljen neki, nagyon szívesen vágyott volna arra a békés és nyugodt életre, de tudta, hogy nem való kettejüknek, nagyon hamar elunnák. Nem akarta a férfit veszélybe sodorni, hogy arra kérje maradjon itt vele, de nem tudta, hogy miként lenne képes saját maga elárulni a köztársaságot. Szíve szerint igent mondott volna, hogy vele megy, de akkor az élete eddigi munkája vált volna semmisé. Ezt alaposan át kellett volna gondolnia, hiszen itt voltak a barátai, az élete, a családja, aki alatt Jassáékat értette, de a másik oldalon ott volt a férje, akit mindennél jobban szeretett és még azt is képes volt elnézni neki, hogy a Birodalom egyik nagyura.
- Nem kell most döntened, szeretném, ha alaposan átgondolnád ezt.
Rhys még mindig könnyes szemmel szegte le a fejét egy kicsit, pontosan tudta, hogyha elengedi a férfit, vagy rákényszeríti arra, hogy olyan legyen, amilyen nem valójában, akkor egész életében bánná és lehet, hogy megutálnák egymást. Képtelen lenne végignézni, hogy másnak kell lennie, mint ami. De… de ott volt, hogy szinte fizikai fájdalommal járt az aggódás, amikor küldetésen volt Keth, amikor nem lehettek együtt, olyan nehéz volt kibírni azokat a napokat, vagy a heteket.
- Én… én nem tudnék nélküled élni és nem akarom látni, hogy olyan életre kényszeríted magad, ami nem te vagy. Én veled és a gyermekünkkel akarok lenni. Veled megyek, még akkor is, ha életem legrosszabb döntése is lesz ez.
Keth végigsimított a nő arcán, majd odahajolt és boldogan csókolta meg a feleségét, miközben Rhys szorosan hozzásimult és mielőtt elveszett volna a csókban még remélte, hogy képes lesz valaha megbocsátani önmagának azért a döntésért…
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték ZspBwz1
Bármi jöhet, kánon és alter is, bárkitől, km és JK is írhat (csak várjátok meg egy staff értékelését először Smile


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2771
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 20
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 30 Jan. 2019, 09:50

Hát ez megúszósra sikerült, Keth-nek még egy pár repülő tányért sem kellett kikerülnie, pedig egy terhes nőtől nem várható el a higgadtság. Smile De mindezzel együtt élvezetes lett. Én azt mondom, duplázz egyet valami király jutalomért, de ezúttal kevésbé nyugodt a szitu:
A Jedi tanács legjobbjai Rhys és Keth otthona felé tart. Rhys úgy tudja, a kapcsolatukra fény derülhetett a tanács előtt, ezért a váratlan látogatás. Valójában a tanács Keth valódi kilétére jött rá, és leszámolásra készülve kopogtatnak az ajtón.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 03 Feb. 2019, 00:01

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték GWVF0EH

”Nem számít, milyen ellenségesnek tűnik a világ, egy szerető család a biztonság, a védelem és a gondoskodás fészke marad.”
- Deepak Chopra

***

Hetek teltek el azóta, hogy megtudta a férje titkát, hogy kicsoda is ő valójában és igent mondott arra, hogy vele tart. Az igazat megvallva még mindig nem tudta, hogy jól döntött-e, mégiscsak a Birodalom egyik vezetőjéről van szó, egy olyan személyről, akit le kellett volna fognia és átadnia a hatóságoknak. De ha megtette volna, akkor soha sem bocsátotta volna meg magának; igencsak őrlődött a helyzeten. Nem akarta a férfit sem elárulni, akinek a gyermekét várta, hogy apa nélkül kelljen felnőnie, de a Köztársaságot sem akarta cserbenhagyni. Vagyis, már megtette, amikor belement, hogy Keth-el… vagy inkább Xeth-el? Vagyis egyszerűbben a férjével tart. A férfi már távozott, hogy a Birodalomban mindent elrendezzen és mostanság kellene Rhys-nek is utánamennie, de ezt a lépést nem volt könnyű meglépni. Még úgysem, hogy nagyon hiányzott neki a férje, de itt hagyni Jassa-t, a nő bátyját, Ranát, a barátokat is hasonlóan nehéz volt. Miközben pakolászott felsóhajtott, lehet, hogy tényleg meg kellett volna kérnie a férfit arra, hogy inkább maradjon, de tudta, hogy soha sem lett volna úgy boldog és nagy veszélynek tette volna ki őt. Ez volt a kisebbik rossz, főleg, hogy nem volt háború, így talán Jassa-val is tudja tartani a kapcsolatot.
Most egyedül volt itthon, csak BB-4 és a többi droid volt csak itt a Vorco rezidencián, senki más. A mai napra szabadságot vett ki, hogy mindent elrendezzen és csöndben távozzon. Egy holoüzenetet akart még felvenni Jassa számára, de az még nem volt kész. A távozás hirtelen lett sürgős, Morwen-nel való legutolsó találkozáskor a nő mintha utalt volna rá, hogy tudják, hogy együtt van Keth-el. ezzel saját maga ugyan nem kerülhet baja, hiszen nem voltak erre tiltások, mindössze Keth-t zárhatnák ki a Rendből, aminek valójában a tagja sem volt soha sem. De az talán mindkettejüknek jobb is lenne, mert akkor nem kellene attól tartani, hogy a férfi legnagyobb titkára fény derül. Éppen végzett a pakolással, amikor már felvette volna az üzenetet Jassa-nak, ám az idegesítő protokoll droid, akit se ő, se BB-4 nem szívlelt különösebben.
- Úrnőm! Az ajtóban jedik vannak, önnel akarnak beszélni!

***

Rhys felkapta a fejét, tehát tényleg tudták. Szerencsére felkészült, hogy mit fog mondani ebben az esetben, bár Xeth azt mondta, hogy nyugodtan vállalja fel, hogy együtt vannak, úgysem tehetnek ez ellen semmit, mert nincs rá jogkörük. Ennek tudatában és fényében ment ajtót nyitni, és mint kiderült nem is nagyon tévedhetett nagyobbat. Már az ajtónyitás pillanatában meglepődött, hogy nem csak egy sima lovag, vagy mester volt az ajtóban, hanem a Jedi tanács tagja. És nem volt egyedül, hanem négyen voltak. A nő ebben a pillanatban már tudta, hogy tudják az igazságot, különben nem jöttek volna ennyien, főleg nem a tanácsból. Szóval kénytelen lesz az ostobát játszani, hogy megóvja mindhármukat. Egyik megjelent mestert sem ismerte személyesen, saját maga csak Nemic Rix-et és Morwen Avenay-t ismerte, a többieket csak arcról. Beinvitálta a mestereket a lakásba, majd becsukta az ajtót mögöttük és feléjük fordult.
- Üdvözlöm önöket, miben lehetek segítségükre? – kérdezte ártatlanul.
Igazából megjátszania sem kellett magát, hiszen tényleg nem tudta, hogy miért vannak itt, ötletei voltak, de a valóságot nem tudta.
- Quillan százados, a köztársaság elárulásáért és a Birodalom vezetőségének segítéséért, hazaárulás vádjával letartóztatjuk! Kérem, ha lehetséges ne álljon ellen.
Rhys megrökönyödve nézett rájuk, nem amiatt, hogy tudták, hanem azért, hogy mit merészeltek. Ehhez nem volt joguk, még ha ezzel is vádolják, akkor is katonai bíróság elé kellett volna állnia és nekik kellett volna értük jönni.
- Nem értem, hogy mi folyik itt… elmagyaráznák? Én soha sem szegtem meg a Köztársasági törvényeket, nemhogy ennyire aljas vádakkal! – fakadt ki dühösen.
Tekintve, hogy tényleg nem segítette soha sem a birodalmat, nem is tudta több mint tíz éven át, hogy ki a barátja, oktatója, majd társa és párja. Nem is beszélve arról, hogy a férje mindig magasabb rangban volt mindenhol, mint ő, így mindez elő se fordulhatott, hogy ő adjon ki bármilyen adatot, információt.
- Itt lakik magával E’ron lovag? – kapta a következő kérdést.
- Nem, időnként eljön és ennyi. Mégis mi ez az egész?!
- Erre nem vagyunk kötelesek válaszolni – érkezett a válasz.
- Én pedig nem vagyok köteles magukkal menni! – kérte ki magának.
Elszántan és makacsul nézett a négy jedi tanács tagra, hogy esze ágában sincs azt tenni, amit mondtak neki. Nem azért, mert nem tisztelné a jediket, csak tényleg nincs erre joguk és volt egy olyan érzése, hogy túsznak akarták használni, hogy előcsalják vele a férjét.
- Ne nehezítse meg a helyzetét azzal, hogy ellenáll, vagy hazudik – kapta az egyik helyről.
- Az ő gyerekével várandós? – kérdezte a rodián gyógyító.
Már majdnem rávágta, hogy nem és hagyják békén az idióta
~ A minket érintő kérdésekben ne hazudj nekik, csak az igazat mond. Azzal nem tudnak mit kezdeni, sem fogódzkodót találni rajtad! ~ mondta még a férfi, mikor elment. ~
- Igen, együtt vagyunk, a felesége vagyok, az ő gyermekét várom, de ezzel nem sértettem meg a Köztársaság törvényeit, maximum Keth a Jedi rendét és tudom, hogy vállalja érte a kizárást is, ha úgy döntenek!
A válaszon a jedik döbbentek meg, nem hitték, hogy egyrészt bevallott mindent, másrészt az arcukon az látszott, hogy erről semmit sem tudtak és ennyire megdöbbentette őket, amit hallottak. Rhys-nek ez furcsa volt, annak a fényében, hogy tudják, hogy sötét Tanács tag, akkor mit csodálkoznak azon, hogy megszegte a rend törvényeit, szabályait, nem is egyszer.
- Nos, ez valóban nem sért semmit, de ami miatt itt vagyunk, a férje a Sötét Tanács tagja, ő a birodalom egyik nagyura – szinte szabadkozott a rodián.
- Maguk megőrültek! Keth a Havoc Squad tábornoka, jedi lovag, aki a háború végnapjaiban végig az első sorban harcolt a birodalmiakkal szemben. Számtalan jedit, katonát és civilt mentett meg az impektől! Meg merik vádolni azzal, hogy hazaáruló lenne, ahogyan engem is, aki többszörösen kitüntetett veterán és a köztársaság egyik legjobb pilótája és végletekig lojális?! – kérdezte kiakadva.
Mindez igaz volt, még ha át is menne Xeth miatt a birodalomba, soha sem dolgozna nekik, nem árulná el a köztársaságot, semmit sem mondana el nekik. A hűsége a Köztársaságé, ezen még Keth/Xeth sem változtathatott, ahogyan a Császár sem. El kellett fogadniuk.
- Bizonyítékunk van rá – érkezett a nyugodt válasz.
- Bizonyíték, amit maguk gyártottak?! Bizonyára azért, mert maguk szolgálják a birodalmat és ő rájött és le akarja magukat buktatni. Maguk meg eltűntetnek mindenkit, akit veszélyesnek ítélnek meg… nem pont ilyen a birodalom módszere?
Ahhoz Rhys remekül értett, hogy miként sértegessen másokat és húzza fel őket. Egyrészt pszichológiai hadviselésként, így könnyebben hibázik az ellenfél. Másrészt a Dun Möch-re a jelleméből akadóan megtanította Keth az évek alatt. Látta a jediken, hogy betalált, hogy a saját vádjaikat ütötte vissza rájuk, katonaként azonnal feltűnt neki, hogy megfeszültek az izmaik és ugrásra voltak készek. Szomorúnak találta, hogy lehet, hogy készek lennének egy alig képzett erőhasználóra rátámadni.
- Elég legyen ebből, hozzák, majd a jedi templom fogdájában folytatjuk a beszélgetés. Hozzátok! – mondta az egyik.

***

Rhys próbált volna hátrébb lépni tiltakozva, hogy ezt akkor sem tehetik meg a jedik, mert nincs hozzá joguk. Ennyire nem volt járatos a jedik dolgaiban, de soha sem látott ilyet és nem is hallott. Egészen eddig tartotta magát, de most már a helyzet abszurditása miatt ő maga is megijedt. Nem nagyon tudta, hogy mihez kellene kezdenie, vagy egyáltalán mit tehetne. Ha elviszik, akkor ide fogják csalni és talán elfogják, amit semmiképpen sem akart. Azt sem tudta, hogy milyen bizonyítékuk lehet, de azt igen, hogyha bűnösnek találják, akkor tényleg saját maga is mindent elveszthet. Két jedi pedig oda is ért hozzá és két oldalról ragadták meg a karját, hogy magával húzzák. Ő ösztönösen próbált úgy mozdulni, hogy kibújjon az őt tartó kezekből és leüthesse a mellette állókat. A mozdulata félbemaradt, ahogyan megérezte azt, hogy a jedik teljesen lefagytak valamitől.
A következő pillanatban a mesterek a fegyvereik felé nyúltak, de ekkor egy lila penge villant és egy széles vágást követően a két tanácstag, akik Rhys karját tartották fogva hangos üvöltés mellett zuhantak a padlóra, a levágott alkarjaik egy pillanattal később estek le ugyanúgy a földre melléjük. A megmaradt két mester azon nyomban a kardjuk nyúltak volna, a bothan – Girral mester – öreg és lassú volt már, esélye sem volt arra, hogy időben reagáljon, a rozoga csontjai és ízületei nem tették lehetővé mindezt. Rhys ott volt már és egyetlen csapással szabadította meg az öreg bothant a fejétől, majd mozdult tovább Noye felé. A rodián, a gyógyítók vezére, ahogyan várható volt végül mégsem próbált a fegyvere után nyúlni, úgyis olyan volt, hogy még önvédelemre sem akart soha se fegyvert használni. A fénykardmarkolata lerepült az övéről és a földön landolt. Ahogyan odaért Rhys hozzá látszott a rodián arcán, hogy már tudja, hogy miről van szó.
Csupán széttárta a karjait, mutatva, hogy nem fog védekezni, egyetlen villanás látszott és két puffanás, ahogyan a rodián két fele a földre omlott. A nő megfordult és a földön fekvő párosra pillantott, majd elindult újra feléjük, Seda és Losak mesterek felé. Elvesztett végtagokkal is próbáltak még valamit tenni, de a fénykardok könnyű szerrel Rhys-hez repültek.
- Komolyan azt hittétek, hogy hagyni fogom azt, hogy valaha is akárcsak egyetlen ujjal is hozzáérjetek?! – kérdezte a Rhys testét megszállva tartó sith nagyúr.
A két jedi arcára mintha félelem ült volna ki, amikor meglátták a feléjük hajított fénykardmarkolatokat, amiket Xeth a megfelelő pillanatban aktivált…

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték ZspBwz1
Bármi jöhet, kánon és alter is, bárkitől, km és JK is írhat (ha jk ír, a staff majd beleszerkeszti az esetleges jutalmat Smile )


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2771
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 20
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Godlaw / Tao on Hétf. 11 Feb. 2019, 15:28

Hát ez már badass lett, nekem különösen a jedik megvádolása tetszett, mintha ők lennének a birodalmi kémek. Ahogy mondtam, íme a jutalom a két körért: egy speciális bölcső kifejezetten ikrekre kialakítva, valamint egy fél évre bérelt, dajkának programozott droid (több millió gyermekdallal és altatóval feltöltve)! Bár a gyerekek születéséig még van egy kis idő, jobb előre készülni. Gondoltam, kijár nekik egy kis figyelem, ha már a gyújtópontjai voltak mindkét helyzetjátéknak. Smile

A következőhöz átengedem a lehetőséget másnak, szabad a vásár!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Werda on Hétf. 18 Feb. 2019, 20:46

Csak, hogy éreztessem, hogy milyen furcsa helyzetben jutott a következő szituáció az eszembe, jelezném, hogy ez kolbászfőzés közben történt:

Két fél régóta verseng egymással. Időtől és helyzettől függetlenül mindig mindenki ugyan azt a kérdést kérdezte. Ki a jobb? Ki a tehetségesebb? Kinek a keze alatt izzanak a fedélzeti komputerek? Kinek a nevével ijesztgetik az asztrodroid szülők a rendetlen gyerekeiket? Birodalom vagy Köztársaság? KI AZ ÁSZ? *a nézőtér visszhangozza hangos kiáltásokkal a kérdést*
Béke idő van a galaxisban, de ez nem tarthatja vissza a Birodalmat és a Köztársaságot, hogy összemérje pilótái tehetségét és újra meg újra eldöntse, hogy ki a jobb a galaxisban. Így hát semleges területet választanak, ahol ténylegesen a képességek, az elszántság és a belső tűz dönt. Természetesen a külső tűzből sincs hiány, hiszen Tatooine kegyetlen dűnéit perzseli a nap fénye. Úgy bizony, az örökös sivatagban fog eldőlni, végérvényesen (vagyis csak most, mert ahogy ezelőtt is volt, úgy ezután is lesz még vagy ezer "végérvényes" összetűzés), hogy ki a jobb. A Birodalom is a legjobbjait küldi, ahogy a Köztársaság is a legjobbjait küldi, hogy az év egyik legnagyobb eseményén, egy Birodalom vs. Köztársaság Pod versenyen eldőljön, hogy ki a jobb, és hogy melyik hutt az amelyik ügyesebben tud fogadni és a végén bezsebel egy halom creditet. Természetesen Rhyssa a Havoc Squad színeiben vesz részt az eseményen. S mivel helyzetjáték, és a feladat, hogy az író is kihívást kapjon, ne csak a karakter, így a következő listában szereplő dolgokat szeretném, ha belefoglalnád:
- Kiválasztás. Miképp történt mindez a köztársaságnál? Hogyan került Rhys többek között a versenyzők csapatába?
- Pod. Milyen járgánya van Rhysnek? Mennyire vett részt az összeszerelésében? Kik voltak a segítségére abban, hogy a lehető legjobb járgányt összedobják?
- Veszély. Ez egy kifejezetten veszélyes verseny. Nem csak alapvetően, hanem még az örökös konfliktus miatt a szervezők rátettek egy lapáttal rizikós helyzetekkel és embert próbáló akadályokkal. Milyenek voltak ezek? Miként vészelte át a hősnőnk?
- Célegyenes. Kíváncsi vagyok az utolsó kilométerekre, a véghajrára, az izgalomra, a felfokozott indulatokra, a vérre és verejtékre, amit izzadt Rhys azért, hogy célba érhessen.

_________________
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték FUn312o
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték 6fZaEMM
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 470
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 18
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 03 Márc. 2019, 00:02

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték MOAp4x9

”A verseny a legközönségesebb feladatot is izgalmassá teszi.”
- Scott Jurek

***

Letörölte a homlokáról az izzadtságot, még mindig alig akarta elhinni, hogy rávették, hogy ide jöjjön. A rávevés gyenge szó volt, lényegében kényszerítették a többiek miután állítólag a felállított szabályoknak megfelelt, vagy éppen nem. Úgy vélte, hogy túlságosan is sok ideje van a szerelőknek, ugyanis ők voltak azok, akik a birodalmi szerelőkkel együtt összehozták ez az eseményt. Igazából a legjobb érvet fel sem hozhatta Rhys, hogy miért nem érdemes őt nevezni, mert lényegében ha ő indul, akkor nem kell ellenfélnek. Xeth révén birodalmi is lett… Ha ő nyer, akkor elviekben ő a legjobb pub és imp pilóta is egy személyben. Ha meg nem… olyan pedig nem fordulhatott elő, hogy kikap egy sima egyszerű ember pilótától. Igazából Erő nélkül is a legjobbak között lett volna, de azzal, hogy erőhasználó kimagaslott a többiek közül, azóta meg még inkább, hogy már nem csak ösztönösen képes arra, hogy használja, hanem tudatosan is. A szerelők az összes rajparancsnokot és sima pilótát is végignézték, majd folyamatosan szűkítették a kört, míg végül tíz főre szűkült az egész. Itt mindenféle felvételeket megnéztek és végül három fő volt az, akik bekerültek a szerencsések közül. Ironikus módon a másik két személy is Rhys alatt szolgált. Kiera és Lor voltak azok. Mindannyian nemet mondtak, de a szerelők érve, miszerint egy hónapig az ő részlegüket veszik utoljára javítás szempontból és mindenkit eléjük sorolnak eléggé meggyőző volt. A trióból teljesen egyhangúan, mintha mindig is ismerte volna egymást Kiera és Lor visszaléptek a felettesük részére, hogy nyugodtan versenyezzen ő. Mondani sem kell, hogy Rhys mennyire odavolt mindezért, főleg, hogy ismét egy sivatagos bolygóra kellett menni. az utóbbi időben már túlságosan is sokszor fordult elő mindez.
A szerelők roppant készségesek voltak abban, hogy örömmel segítenek nekik felépíteni a fogatot, mert is ajánlani a nő, révén soha sem versenyzett ilyenben korábban. Miért nem tudtak egy sima vadászgép versenyt tartani? Mondani sem kell, hogy végig morcos volt emiatt, de azért amennyire csak tudott, igyekezett részt venni az építésben, hogy már a gép működését is megértse. Hogyha bármi gond lesz a versenyen, akkor ott helyben tudja saját maga is korrigálni. Ahogyan az lenni szokott és saját maga az X szárnyú gépekhez szokott, így itt is egy nagyon gyenge pajzzsal ellátott, apró, ám gyors gépet kért. Nem valami nagyot és pajzsosat, azok egyébként sem illettek hozzá, meghagyta a Birodalmiaknak. A verseny előtt még igyekezett kipróbálni a gépet, hogy ne teljesen új élményként kelljen kiállnia a versenyre és rájöjjön a gép esetleges hibáira is, hogyha vannak olyanok. Akkor azokat még lehessen gyorsan javítani a verseny előtt. Izgulni nem izgult, pilótáskodás terén talán nagyképűnek is tűnhetett, hogy mennyire magabiztos, de tényleg tudta, hogy mennyire jó benne.

***

Úgy tűnt a nő számára, hogy az előkészületek nagyon gyorsan teltek el és máris itt volt a verseny. Előre sem ő, sem pedig a vetélytársa nem tudta, hogy milyen pályával kell számolniuk, mert a rendezők nem mondták meg. Mint kiderült rengeteg szponzor és efféle is beszállt mindebbe, nagyon sokan fogadtak az eseményre és jöttek el. A verseny, ahogyan lenni szokott három körös volt, így legalább lesz ideje arra, hogy felmérje a terepet és megnézzen mindnet a pályán. Ahogyan számított rá az ellenfele valóban nagy és nehézkes fogatot hozott, mintha most is csak egy X szárnyú és egy TIE versenyzett volna. valóban így is tett az első két körben, ahogyan eltervezte, hogy felmérje a pályát és beazonosítsa a veszélyeket. Mivel a pilótáskodáshoz az Erő is hozzátartozott, így azt is igénybe vette, hogy a birodalmi elé kerüljön, semmilyen esetre sem lehettek másodikak és biztosra vette, hogy a birodalmi is folyamatosan csalni fog, így ő maga is hajlandó volt megtenni. BB-4 kissé szomorú volt, hogy nem tarthatott a gazdájával, de ez most nem olyan jármű volt, ami minderre képes lett volna, hogy őt is elvigye.
A pálya első része, viszonylag nyílt terepen zajlott, ahol néhol voltak magasabb sziklafalak, csak egy-egy kiemelkedés a talajból, de kellően magasak. Ezeken mesterlövészek, vagy efféle személyek, akik lőni tudták a két fogatot. Rhys-nek kerülgetnie kellett ezeket, az Erőre hagyatkozva tette meg mindezt, ösztönből, de többször szándékosan lemaradva az ellenfelétől, hogy azt a fogatot használhassa védelemnek. Amikor az utolsót is elhagyták, akkor lőtt ki a másik mellett és húzott el tőle. Amint ezen a részen végig értek, a másik némileg lemaradva következett a völgyes, sziklás terep, ahol gyakran volt keskeny az út és több féle leágazás és kisebb részek is voltak benne. Itt még durvábbak voltak az akadályok, nem egyszer robbanás is történt mögötte, ahogyan gránát robbant, még a szelét is érezte és a por is a képébe repült, főleg, amikor éppen nem sokkal előtte, vagy egy másik járaton volt robbanás. Ezeket igyekezett a lehető legjobban megjegyezni, hogyha következő alkalommal erre jön, akkor ne ezekbe fusson bele.
Tovább haladva egy rövid egyenes szakasz következett, majd le a föld alá régi kiszáradt folyómederbe és barlangba. Ez nagyon kényelmetlen és rossz szakasz volt a nő szerint, szinte végig sötétben, de legalább is félhomályos állapotokban kellett menni az össze-visszaálló sziklák között. Sok olyan volt, hogy a birodalmi fogat könnyedén átgázolt rajtuk, de a sajátja nem bírta volna ki. Így is jó pár karcolást összeszedett, mert annyira a falhoz lapulva kellett haladnia féloldalasan, hogy ne robbanjon fel, de még így is néha nekiért a falnak, vagy a sziklának. Legközelebb nagyobb szerencséje lesz már, mert addigra kitakarított az imp. A kiérkezés után buckalakók és banthák által lakott részen kellett átjutni, ahol közel sem volt kellemes a fogadtatás és még a banthákat is kerülgetni kellett. Bele sem mert gondolni, hogy mekkora bukás és valószínűleg halálos kimenetelű lett volna az, hogyha itt belemennek egy élőlénybe, vagy helyibe. Külön „kellemes” volt, hogy a buckalakók még lőttek is rájuk. Ezen rész után pedig egy újabb üres rész. Egyenes, amin már csak végig kellett menni.

***

Az utolsó kör vége felé voltak már, Ryhs-nek nagyon elege volt az egészből már, ha minimum egy kiló homokot nem evett, akkor semennyit, szomjas volt és a melegtől kezdett rosszul lenni. Nem ehhez a klímához volt hozzászokva. A fogata már nem működött 100%-san, sokkal lassabb volt, mert több sérülést is összeszedett, főleg azzal, hogy ütközött a birodalmi fogattal. Amennyire látta azon is voltak jócskán sérülések és továbbra is fej-fej mellett haladtak. Mivel most jött a föld alatti rész Rhys úgy döntött, hogy kockáztat és egy nagyon merész lépést, húzást fog megejteni. Szándékosan úgy tett, mintha lassulna a gépe, így hagyta, hogy feljöjjön rá a másik pilóta, aki láthatóan be is vette a manővert és a saját fogatának gondolájával nekiment Rhys-ének. A nőnek igazából pont ez volt a célja, majd az, hogy a másik elkezdje rátolni a falra, hogy így akarja megölni őt. Mivel a tényleges konfrontációt nem bírta volna ki már a saját gépe, így közben kinyúlt az Erőbe, hogy telekinetikát használva tartsa távol a másikat pár centire a saját fogatjától. A külső szemlélők, de még a másik pilóta számára is úgy tűnhetett, hogy teljesen nekiment a másiknak és így sodorja. Egyáltalán nem mondhatta azt, hogy könnyű volt a vezetésre és erre si koncentrálnia, plusz arra, hogy ne menjen a falnak és vezessen. Végül pedig eljött a pillanat, amire vágyott.
A másik ekkor szándékozott egy nagyobb lökéssel odapasszírozni a nőt és a fogatját a falhoz, Rhys amikor érkezett a lökés a másik részéről szüntette meg az erőalkalmazást és fékezett le teljesen. A másik hirtelen bucskázott át az eddigi láthatatlan falon és egyébként is lendült a fal felé, csak éppen már nem volt ott a köztársasági gép. Rhys látta, ahogyan a birodalmi fogat nekiütközik a falnak és berobban az adott gondola és lekszakad, miközben a teljes fogat még haladt előre és méterekkel később becsapódott a talajba. Amikor saját maga felgyorsított és elhúzott, mintha hallotta volna, hogy anyázik a másik és kászálódott volna ki az ülésből. De ezzel nem foglalkozott. Az sokkal inkább lekötötte a figyelmét, hogy megszüntesse a mikro szivárgást, ami fenn állt. Szerencsére mivel ez már a harmadik kör volt, így a bantháknak az utolsó szakaszon volt annyi eszük, hogy elmenjenek az útból és csak néhány lövés érkezett felé a tuskenektől.
Mivel most már nehezebben volt irányítható a gépe, így pár lövés lepattant róla, mert nem tudott kitérni, vagy éppen beleállt a fémbe, de átjutott. Az energia is lassan fogyni kezdett ennek köszönhetően, de végül pár méterrel a cél előtt adta csak meg magát a fogat, de a lendületnek köszönhetően az egész Rhys-el együtt becsúszott a célvonalon keresztül a másik oldalra, így ezzel érvényes lett a verseny. A Köztársaság győzött, Rhys pedig fáradtan és kimerülten kászálódott ki a fogatból, immáron győztesként.

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték ZspBwz1
Bármi jöhet, kánon és alter is, bárkitől, km és JK is írhat (ha jk ír, a staff majd beleszerkeszti az esetleges jutalmat Smile )


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2771
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 20
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Werda on Kedd 12 Márc. 2019, 23:58

Szép munka volt! Az igazat megvallva döntetlen a vége, hiszen Rhyssa egy személyben mindkét oldalhoz tartozik í]y-vagy úgy, de erről természetesen nagyon kevesen tudnak és a galaxis többi része nem, így mint a Köztársaság pilótája, és ebben az évben a Birodalom is kelletlenül elismeri, hogy a legjobb, így egy KUPÁVAL és egy RONCSSAL térhet haza a homokbolygóról. A roncsot felírhatod a fogatok közé, viszont mivel kicsit megviselte a verseny a járgányt, így egy későbbi bővítésben nem árt, ha helyrepofozza, vagy megbíz valakit vele, hogy használható is legyen.

Ami a folytatást illeti, alter vizekre evezünk. Ebben a tér és idősíkban Rhyssa szülei sohasem dezertáltak a Birodalom berkeiből és a fiatal erőhasználó lányt Lady Vadrin és Lord Organa neveli fel. 16-18 éves korában pedig politikai házasságra kötelezik az akkor 22-24 év körüli Lord Xethhez. Vadrin és Organa számára is kellenek a szövetségesek, így ők nagyon jól jönnének ki ebből a politikai házasságból. A kérdés az, hogy a fiatal Rhyssa miként viseli mindezt, ahogy a számára "ismeretlen" nagyurat is, akit mindenki csak páncélban látott, anélkül még senki sem, legalábbis nem él ilyen személy a birodalomban. (Lehet, hogy ronda? scratch )

_________________
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték FUn312o
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték 6fZaEMM
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 470
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 18
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 22 Márc. 2019, 00:04

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték JMYih08

” A háború mindenekelőtt nyers őszinteséget követel. Itt nem lehet színészkedni, még tréfából sem.”
- Camil Petrescu: A szerelem utolsó, a háború első éjszakája

***

Lady Elara egy légi bemutatóról tért vissza a nevelőszülei hívására Dromund Kaas-ra. Fogalma sem volt a nagyjából tizenhat éves lánynak, hogy miért kellett mindezt megtennie, hiszen éppen gyakorlatozás közepette volt a pilótákkal. Most is magasan verte a nála jócskán idősebb pilótákat, még az erőhasználókat is, akik nehezen emésztették meg, hogy egy éppen csak tizenhat éves kis bakfis messze lekörözi őket. Mi mást lehetett volna tenni, ha Elara őstehetség volt? Mint mindig most is a páncéljában érkezett, a nevelőapja, Lord Kalen Organa nem engedte, hogy anélkül mutatkozzon mások előtt, ahogyan a nővérének sem. Bár vele legalább viselkedései gondok nem voltak. Amikor a lány megérkezett a hangárból ment ki és hallotta, hogy a nevelőszülei éppen vitatkoznak, rajta. Lady Vadrin nem akarta elhinni, hogy mit tett a férje, Lord Organa meg számon kérte, hogy Elara nővérét úgysem engedte volna semmi ilyesmire használni Vadrin. A fiatal bakfis egyre kíváncsibb volt, hogy miről is lehet szó, mert a veszekedés közben szóba került az, hogy kezelhetetlen és senki sem képes rá hatni. Végül az apja annyiban hagyta a dolgot, hogy akkor maximum megölik egymást, bár Lord Xeth elég türelmes fajta volt, így talán jobban féken tudja tartani a csípős nyelvéről, szabadszájúságáról és folyamatos ellentmondásáról híres Elara-t. A pár nem látott más kimenetelt, mint a tényleg megölik egymást, vagy egymásba szeretnek, de igazából egyik sem volt fontos, hiszen csak politika volt az egész. Nagyjából ekkor vette észre a házaspár, hogy a neveltlányuk is ott van és hallgatózik, aki még némileg jókedvűen kérdezett rá, hogy miként kerül képbe ő Lord Xeth-el. ekkor mondták el neki, hogy össze fognak házasodni, politikai alapon. Elara felnevetett és megrázta a fejét.
- Kizárt! Nem! Ezt már most felejtsétek el, soha sem megyek hozzá! – kötötte az ebet a karóhoz.

***

Nem mintha olyan sok választási lehetősége lett volna arra, hogy nemet mondjon, ehhez ő túl kevés volt, főleg, hogy a feje felett három Sötét Tanácstag döntött a sorsáról, révén Lord Xeth elfogadta a szövetségi ajánlatot. Így néhány nappal később meg is kötötték a szerződést és Elara-nak költöznie is kellett Lord Xeth palotájába. A szerződéskötés után találkozott a Hírszerzés nagyurával először, az egésztől igazából felfordult a gyomra és nevetségesnek találta, hogy két olyan személy házasodik, akiket nem is nagyon láttak eddig páncél nélkül. Próbált a férfiról kideríteni, amit lehetett, ami nem volt sok. Azt megtudta, hogy megölt mindenkit a másik, aki meglátta sisak nélkül azt megölte. Remek kilátásnak tűnt, éppen ezért senki sem tudta, hogy milyen fajú lehet, a korát tudták megmondani, hogy húszas évei elején járhat és ő a legfiatalabb személy, aki valaha is bekerült a Tanácsba. Ezeken felül meglehetősen csöndes, halkszavú és megfontolt alak volt. És amit nem tettek hozzá, halálos, de ezt magától is tudta Elara, az ilyenek voltak mindig a legveszélyesebbek és legkiszámíthatatlanabbak.
A párosra kínos csend borult, ahogyan mindketten a hatalmas csarnokban levő hosszú asztal két átellenes végében ültek és még véletlenül sem néztek egymásra. Nem mintha olyan sok látnivalójuk lett volna, hiszen már pontosan felmérték titokban a másik páncéljának a legapróbb szegletét is. A vacsorához egyikőjük sem nyúlt, akkor le kellett volna venniük a sisakjukat, amit pedig láthatóan egyik sem akart megtenni. Nem akarták felfedni a másik előtt a valódi kilétüket, legalább is Elara részéről ez állt fenn. Végül is nem túl meglepő módon ő volt az, aki elunta az egészet és felállt, hogy visszatérjen a szállásának kijelölt helyre. Ahogyan felállt és elindult a férfi felemelte a fejét.
- Nem adtam engedélyt, hogy távozz! – mondta.
- Húzz a peremvidékre és feldughatod magadnak a parancsaidat, szabályaidat, egyiket sem fogom betartani! – nézett hátra dühösen.
Mindezt tökéletesen félelem nélkül mondta, ezzel meg sem várta, hogy a másik mit is reagál rá, nem is nagyon láthatta volna, de igazából Xeth-nek már most szimpatikus lett a fiatal lány, hogy végre valaki ellent mer neki mondani és pontosan az ellentét tenni annak, amit mond. A következő néhány hét is így telt, hogy szinte semmit sem szóltak egymáshoz, vagy ha igen, akkor annak vitatkozás lett a vége. Noha Elara nem érzékelte, de úgy az első hét végétől kezdve a férfi szándékosan provokálta ki mindezeket, csakhogy a másik direkt ellentmondjon neki, mert titkon nagyon jól szórakozott ezeken.

***

Úgy lassan másfél hónapja lehettek már házasok, de még mindig nem látták egymást, amikor a lány már kezdett nagyon kíváncsi lenni, hogy mégis ki, vagy mi rejtőzhet a maszk mögött. Így az egyik alkalommal, amikor a férfi a hálójába visszavonulása alkalmával véletlenül, vagy épp szándékosan elöl hagyta a sisakját, akkor Elara nemes egyszerűséggel ellopta azt és magával vitte, hogy a férfinak utána kelljen jönnie valamilyen módon. Ha pedig megöli érte, nos… legalább megmenekül ettől a szörnyű állapottól és még Erőszellemként visszajárhat rémisztgetni, kísérteni Xeth-et az élete végéig. Ez is egy teljesen remek és jó opció volt szerinte. Más kérdés, hogy valószínűleg más nem értett volna egyet vele. Ahogyan azt sem tudta, hogy a férfi szándékosan hagyta elől a sisakot, mert már számított arra, hogy a lány ilyesmire készülhet. Aznap este semmi sem történt, másnap reggel pedig, mint mindig katonásan korán kelt, így még volt ideje letudni reggeli előtt a szokásos edzését, zuhanyt és fel is tudott öltözni. Így ült le reggelizni, nagyjából félúton járhatott, amikor a helység ajtaja kinyílt és egy fiatal emberférfi jött be rajta.
Még csak az Erőbe sem kellett kinyúlnia Elara-nak, hiszen a páncél többi része, ami a férfin volt egyezett azzal, amit Xeth hord. Valóban fiatal férfi volt a másik, nagyjából öt-hat évvel idősebb, mint a lány. Kellemes meglepetéssel töltötte el, hogy a férfinak is volt tetoválása az arcán, bár jócskán nagyobb, mint az övé. Arról nem is beszélve, hogy egészen jóképűnek találta. Szóval összességében kellemes csalódás volt, de az összhatáson hihetetlen sokat rontott az a tény, hogy Elara átkozottul elviselhetetlennek tartotta a másikat, aki mintha sportot űzne abból, hogy folyamatosan idegesítse és kihozza a béketűréséből – amit egyébként is könnyű volt megtenni. Ezúttal nem csak a lány nézte meg alaposan a másikat, hanem a férfi is őt, hiszen most látták egymást először. Noha Elara ekkor még nem tudta, de a férfi is roppant kellemesnek találta azt, amit látott.
- Idehoznád a sisakomat, amit elloptál? – kérdezte.
- Ha nem látnád, akkor reggelizem, szóval keresd meg magad, ha akarod! – felelte dacosan.
A férfi ekkor az asztal átellenes végén nekilátott kihúzni az egyik széket és intett is az egyik bent levő droidnak, hogy terítsen meg és hozza a reggelijét. Elara keze megakadt, amikor a következő falatot éppen a szájához emelte volna.
- Te meg mégis mi a fenét csinálsz?! – kérdezte.
- Reggelizek, nekem is vannak efféle igényeim – vonta meg a vállát a másik.
A lány dühösen tette, szinte csapta le az evőeszközöket az asztalra és elindult kifelé.
- Nekem azonban elment az étvágyam, így egyedül eszel!
Felelte, amíg átsietett a hosszú asztal mellett, azonban a végén mindenképpen Xeth mellett kellett elmennie, aki még mindig nem ült le, csak a két kezével támaszkodott a kihúzott szék támláján és Elara-t figyelte, mint aki remekül szórakozik azon, hogy a fiatal nő miként reagál. Ezzel szemben a lány pedig úgy tett, mintha a férfi nem is lett volna ott a helységben. Talán éppen ezért lepte meg igazán az, hogy miután elhaladt a másik mellett az megragadta a karját és megpörgetve magához rántotta úgy, hogy Elara pont vele szemben érkezett meg. A két páncél összecsapódott, amint egymáshoz ért a lánynak pedig feleszmélni sem volt ideje, mert a férfi keze a tarkójára csúszott, így húzta őt még jobban magához és már meg is csókolta őt. Jó néhány pillanatra lefagyott ezen mozdulat nyomán, amikor már képes volt megmozdulni jó katona módjára teljes erőből felrántotta a térdét és tökön térdelte a másikat. Hiába volt páncél a férfin, Elara páncéljának térd része is páncélozott volt, így azért eléggé érezhette a másik a találatot, mert a csók azonnal megszakadt és a férfi a lábai közötti részt szorítva hangosan nyögve terült el a földön.
- Legközelebb fénykarddal fogom megtenni, ha hozzám érsz!
Kérte ki magának, de minden erejére szüksége volt Elara-nak, hogy ne sírja el magát, így a lehető leggyorsabban fordult meg és rohant ki a helységből magára hagyva a fájdalmaik között még mindig remekül szórakozó Xeth-et.

***

Hónapok teltek el, most már igazából nem volt mit rejtegetniük egymás előtt, így a palotában nyugodtan mászkáltak mind a ketten páncél nélkül, főleg, amikor csak droidok voltak jelen és élő személyek nem. Elara folyamatosan került Xeth társaságát, míg a férfi mindig kereste a lányét, már csak azért is, hogy direkt húzza az agyát. Egy-egy talpnyalással teli nap után tényleg átkozottul élvezte, hogy valaki elküldi a melegebb éghajlatra és csak azért is nemet mond neki. Ennyi idő igazából elég volt ahhoz, hogy Xeth beleszeressen a makacs lányba a viselkedése szenvedélye miatt, ami azt illeti Elara is kezdve megkedvelni, amikor a férfi éppen nem a vérét szívta és nem próbálta meg szándékosa felhúzni. Más kérdés, hogy amíg a férfi teljes mértékben beismerte mindezt magának, addig a lány soha sem vallotta volna be, még maga előtt is tagadta az egészet.
Egy Dromund Kaas-hoz mérten is rémes nap estéje volt, a megszokottnál sokkal nagyobb vihar tombolt odakint, egész nap sötét volt és az Erő sötét oldala igencsak erősen háborgott. A császár éppen valamivel elfoglalt volt. Ezen az estén Elara egy forró tea társaságában a kisebbik nappaliban – ami tényleg aprócska volt a maga nagyjából száz négyzetméterével – a lángoló kályha előtt olvasott egy fotelben. Ilyen helyzetben találta meg, érkezett meg Xeth lényegében bőrig ázva. Ahogyan az jó szokása volt az utóbbi hónapokban, hogy húzza Elara-t, most is így készült tenni és nemes egyszerűséggel kikapta a lány kezéből a könyvet, főleg, mert az nem is vette a lány arra a fáradtságot, hogy visszaköszönjön a férjének. Azt azonban már nem tűrte el, hogy a könyvét csak így elvegye a másik. Azonnal fordult a fotelben feltérdelt, és nyúlt volna a fotel mögött álló Xeth kezében tartott könyvért, azonban nem tudta megtenni, mert az arca néhány centire került a másikétól. Az előbbi határozottsága, hogy elküldi a fenébe a másikat egy pillanat alatt szállt el, ahogyan hihetetlenül zavarba jött a közelségtől.
- Kérem vissza a könyvemet! – karta kikérni magának, de a hangja sokkal inkább kislányos volt, mintsem határozott.
- Ami azt illeti, egészen csinos és szép vagy ilyen közelről – vigyorodott el a férfi.
Elara arca ebben a pillanatban legalább olyan színt vett fel, mint amilyen a haja volt, teljesen zavarba jött.
- És imádnivaló, amikor éppen elküldesz a peremvidékre, vagy ellent mondasz – tette hozzá Xeth.
Ezt már szándékosan, csak azért, hogy még jobban zavarba hozza a fiatal lányt, ami maradéktalanul sikerült is. Elara érezte, hogy teljesen kiszáradt a szája és nyelni sem tudott, bármennyire is szerette volna megtenni. A pirulásnak köszönhetően valamivel gyorsabban is szedte a levegőt.
- Te is egészen elviselhető vagy, ha éppen nem akarsz az őrületbe kergetni – felelte halkan és rekedten.
A hírszerzési szféra nagyura közelebb hajolt, hogy megcsókolja a feleségét, ám Elara zavartan és riadtan húzódott hátébb.
- Ugye nem azt akarod mondani, hogy még soha sem csókolt meg senki? – vágta le egyből a dolgot a férfi.
Erre Elara még jobban elpirult és visszahuppant duzzogva a fotelba, így Xeth-nek meg kellett kerülnie azt, hogy újra szembe legyen a másikkal. Ott le is guggolt a fotel oldala mellett, hogy azért közel lehessen a lányhoz.
- De, te, amikor erőszakkal megcsókoltál! Tönkretéve életem első csókját!
Xeth némileg bűnbánó arckifejezést öltött, amivel szinte teljesen sikerült lekenyereznie a fiatal feleségét.
- Miből kellett volna gondolnom, hogy soha… fiatal vagy, gyönyörű…
- Talán mert Lord Organa a nevelőapám és nem viccből hordok kisgyerek korom óta páncélt, ennyire óv minket… így rajtad kívül nem nagyon volt senki, aki látott volna.
- Meg tudsz bocsátani? – kérdezte.
Elara összeráncolta a homlokát, ezt a mézes mázos beszédet már ő maga sem hitte el, már éppen készült volna odafordulni, hogy a férfi fejéhez vágja, amikor megérezte, hogy Xeth az arcához ér puszta kézzel és végigsimít rajta. A gyengédség meglepte, így ismét elpirult és nem is igazán akart ellenkezni azon, hogy a másik maga felé fordítsa az arcát. Nyelt egy nagyot, de ismét úgy érezte, mintha teljesen kiszáradt volna a torka. Ezúttal már szinte ő várta azt, hogy a másik megcsókolja, de magában próbálta magát korholni, hogy nem szerethet bele a férfiba, de eddigre már muszáj volt rájönnie, hogy ezzel elkésett. Ahogyan Xeth ajkai az övéhez értek lecsukta a szemét és az elején még kissé ügyetlenül, de viszonozta a csókot. Mivel kellően hosszan játszották az ajkak ősi játékét, így a végére már egészen kezdett belejönni. Miután elhúzódtak egymástól, akkor találta meg végre a hangját.
- Ha azt hiszed, hogy ezek után nem fogok mindenben ellent mondani, akkor nagyon tévedsz!
A férfi erre a válaszra felnevetett és szélesen, meglehetősen kisfiúsan vigyorodott el.
- Nem is akarom, hogy ez változzon – felelte boldogan.
Még egyszer megcsókolta a lányt, majd felkapva indult a háló irányába. Ettől a naptól kezdve pedig szinte elválaszthatatlanok lettek.

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték ZspBwz1
Bármi jöhet, kánon és alter is, bárkitől, km és JK is írhat (ha jk ír, a staff majd beleszerkeszti az esetleges jutalmat Smile )


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2771
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 20
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Werda on Szer. 24 Ápr. 2019, 06:40

Szép szép Smile *ad jeget Xethnek* Rhyssa jutalma pedig egy roppant érdekes (és természetesen fiktív) romantikus kalandregény, amit egy névtelen rajongótól/birodalmitól kapott és, nem túl meglepő módon, egy bizonyos Elara Daemona Sallin a főszereplő nő a könyvben. (A birodalmi lakásán megtalálja Wink )

Az új helyzet amit kap eléggé kötött és nem átvitt értelemben. Mikor kábításból magához tér (vagy épp ezt álmodja miután kaland alatt Keth cselekedete kiütötte?) egy cellában találja magát, amolyan középkorihoz hasonlatosban, az egyik falon, láncokon csüngve. Két oldalt, az egyik falon Xeth, a másikon Keth hasonlóan láncra verve. Erőt, a blokkolók miatt, egyikük se használhat és a láncok is kapcsolatban vannak, vagyis ha a két pasi egymásnak ugrana az fájdalmas lenne Rhysnek. Hogy kijutnak vagy pedig párterápia lesz-e azt rád bízom.

_________________
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték FUn312o
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték 6fZaEMM
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 470
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 18
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 25 Ápr. 2019, 00:00

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték 7DLMfY9

”Ez nem amolyan egyszerű szerelmi háromszög, mint ahogyan azt gondolná valaki is, ez annál jóval több, vagy egyszerűen más.”
- Horváth Géza: A szerelem két arca

***

Hangos kiabálásra és veszekedésre kezdett magához térni, elég zavart állapotban. Elsőre a szavak értelmét sem fogta fel, csak a két nagyon hasonlatos hangot hallotta. Amelyeket bármikor felismert, még így is, hogy csak félig volt magánál. Az egyik a kedvesebb a másik a szinte teljesen ugyanolyan, csak a sötét oldal miatt némileg mélyebb és érdesebb hang. Mégis mind a kettő megmelengette a szívét, bármikor hallotta és emellett olyan fájdalmat is okozott Keth-é, amit alig tudott elviselni. A hangok persze, hogy hasonlítanak, hiszen ikertestvérek… nem, nem azok. Rhys lassanként kezdte realizálni, hogy mi történt vele nem is olyan régen. Az egyik utolsó emléke, hogy hazaért a bálról, ahova mennie kellett, egy ügynök fogadta, majd ott volt Keth. Mondott dolgokat saját maga finoman szólva elvesztette a fejét, pontosan tudta, hogy átbukott a sötét oldalra, de régen volt olyan szabad és akkor végre nem fájt az egész, Keth akart, vagy tett is vele valamit, ő maga Xeth-hez könyörgött, majd fájdalom, ami a lelkét tépte szét darabokra, mintha kitépett volna belőle valamit, és utána minden sötét lett. Most fájt megint, és nem csak lelkileg, hanem kezdte érezni a fizikai fájdalmat is, ami először a fejénél volt érezhető. A veszekedésnek már volt értelme, a szavak eljutottak hozzá, az alapján, amit hallott valami nagyon furcsa volt, mintha a két férfi nem is érzékelte volna, hogy magához tért és még Keth is közel állt a hangja alapján ahhoz, hogy dühös legyen, vagy már az volt. Ekkor érzékelte, hogy nem érzi, amit a két férfi, sem zavart az erőben és azt is, hogy saját maga mintha nem is lenne talajon.
A nyaka körül valami hideget érzett, megpróbált megmozdulni, de nem volt rá képes, cserébe a legkisebb próbától erős fájdalom hasított a vállába, azon a kézen, amelyikkel próbálta, ezek után igyekezett a lábát is megmozdítani. Az sem sikerült. A helyzetből már leszűrte, hogy X alakban van kiláncolva, már csak az nem volt világos neki, hogy a két férfi miért csak sértegeti egymást vág egymás fejéhez olyan dolgokat, amiket hallott. Lassan igyekezett kinyitni a szemét, a fonás nélkül egyébként nagyjából combja közepééig, vagy akár a térdéig leér érő haja zöme az arcába lógott, helyenként rá is tapadt a víztől, vagy könnyektől. A két férfi most tért rá arra, hogy miért és melyikőjüket kellene választania Rhys-nek. Ami itt talán a legjobban megdöbbentette az az volt, hogy mind a két férfi sértettnek és féltékenynek tűnt a másikra. Elsőre még a félhomályos fény is erős volt neki, kellett párat pislognia mire meglátta, hogy egy cellában vannak, magával szemben volt a bejárat, jobbra Xeth, balra Keth. Mindketten ugyanúgy láncokban, de sokkal szabadabban, mint saját maga. Ki tette ezt velük és ki volt erre képes? Aztán miért nem szabadult még ki a két férfi. Azt ugyan nem tudta, hogy Keth milyen Erős lehet, de feltételezte, hogy ugyanolyan, vagy közel ugyanolyan, hiszen ugyanazon személy voltak.
- Hagyjátok már abba mind a ketten! Szétmegy a fejem tőletek, rosszabbak vagytok, mint a gyerekek! – kiáltott fel.
A legnagyobb meglepetésére mind a két férfi abban a pillanatban csendben maradt. Próbált bármi ismerőst felfedezni a cellában, de semmi. Nem az zavarta, hogy fogságban van, nem először és valószínűleg nem utoljára lesz, hanem az, hogy a két férfit is képesek voltak elkapni és minden bizonnyal valaki tudott a titkukról. Ha igen, akkor miért nem halottak? Egy kicsit kába volt még, így nem vette észre az Erőblokkolókat a két férfi nyakán, meg nem is volt olyan világos, így lehunyta a szemét és próbált kinyúlni az Erőbe, ekkor hallotta a két férfitól teljesen egyszerre, hogy ne próbálja… a többit nem hallotta, mert ebben a pillanatban erős elektromosság rázta meg a blokkolóból, aminek köszönhetően fájdalmasan sikoltott fel. A fájdalomtól sűrűn kapkodva ejtette le a fejét közben látta, hogy Keth aggódva mozdult irányába, Xeth ráordít valamit, miközben láthatóan küzd azért, hogy ne próbáljon ő is mozdulni. A következő pillanatban meg is érette, hogy miért, ahogyan azt is, hogy miért csak szavakkal hadakozott a két fél és nem próbáltak egymásnak esni. Saját maga ugyan nem volt képes mozdulni így kifeszített állapotban, de Keth és Xeth igen. Az ő láncaik engedtek, de akkor a sajátjából vont el részt, azaz még jobban kezdte őt szétfeszíteni és széthúzni. Már tudta, hogy a vállai miért fájnak a felfüggesztésen felül. Próbálta összeszorítani a fogait, de ez az áramütésnél is rosszabb volt, velőtrázóan sikoltott fel, amikor Keth mozdulatának köszönhetően a bal válla és térde reccsent egyet, amint a szalagok szakadtak és a két érintett végtag kiugrott a helyéről. A fájdalomtól zokogva rázkódott meg és a könnyei a szájába folytak, alig kapott levegőt. Közben látta, hogy Keth inkább visszalép a falhoz, a fájdalom nem akart szűnni, csak tompult. A kevésbé sérült jobb kezével igyekezett megragadni a láncot, amihez a béklyó fogva tartotta, hogy legalább rögzítse magát, de amint ezt megtette az összes béklyóból fémtüskék pattantak ki és álltak bele a csuklójába és bokájába. Néhány pillanattal később láthatóan csurgott végig a vér a kezén és csöpögött le a földre alá. Ennél nem sikoltott fel újra, csak elvesztette a fájdalomtól az eszméletét.

***

Hamarosan… ki tudja, hogy mennyi idő múlva ismét kezdett magához térni, a fájdalom nem múlt el és már az izmai is kezdtek görcsben lenni. Hiába próbálta elengedni, vagy ellazítani magát, nem különösebben sikerült mindez. ahogyan körülnézett, a két férfi duzzogva ült a földön a saját faluknál, amennyire csak lehet, időnként egy-egy pillantást vetve arra, hogy vajon magánál van-e már Rhys. Közben pedig egymást fejéhez vágták a további sértéseket, vagy éppen némán hallgattak. A nő elméjében ekkor egy ismerős hang csendült fel, amit akkor hallott, amikor eljöttek az aing-tii bolygójáról, az az ominózus mondat.
~ Hamarosan választania kell majd. Nem maradhat ebben az állapotban. Hozza meg a döntést, itt nincs jó vagy rossz. ~
De valami akkor sem stimmelt, nem tűntek gonosz lénynek azok, de akkor ez valamilyen próba lett volna? Vagy tényleg a császárné? Ezúttal nem próbált megmozdulni, csak összeszorította a fogait. A légzése is ismét gyorsabb volt, mint kellett volna, de szerencsére nem olyan gyors, hogy felfedezhesse a két férfi, hogy már ébren van. inkább csak próbálta hallgatni, hogy min vitatkoznak.
- Még most is csak fájdalmat okozol neki, ezt teszed mióta egyáltalán létrejöttél. Meddig akarod még helyette eldönteni a dolgokat, már nincs rászorulva, soha sem volt. Legutóbb pont visszahozni őt a sötét oldalról… igazából tapsolnom kellene, hogy már az első szabadon töltött napodon urdrarrként viselkedsz. Igaz nem is csoda ezek után, hogyha nem akarsz olyan lenni, mint én, pedig nagyon sikerül.
- Veled ellentétben én legalább nem akartam megölni őt soha sem! – vágott vissza Keth.
- Egyszer történt, egy pillanatra, hogy átfutott a fejemen. Te elfutottál… igaz lehet, hogy meg kellene köszönnöm, ha te nem vagy, akkor én még mindig lehet, hogy a fény és a sötétség határán vívódom gyengeként.
- Még mindig marcangol a bűntudat téged Xeth.
- De veled ellentétben legalább én nem bújtam hallgatásba és nem akartam elhagyni. Te voltál az, aki úgy gondolta, hogy majd elfelejt mindent és valószínűleg vidáman élhetünk kettesben nélküle. Vagyis én, mert az én estem, én életem…
- Hazudtál neki és… - kezdte volna, de Xeth nevetése miatt megakadt a szava.
- És úgy tettem, ahogyan te tettél volna? Ajándékok, kedveskedés? Nem meglepő, hiszen én voltam előbb. Te csak azért tennél így, mert én így alkottalak meg. Minden egyes lépésed olyan, mintha én tenném meg, mert belőlem vagy. Ezenfelül… én egy szót sem mondtam neki. Bemocskolhattam volna a nevedet előtte, ellened hangolhattam volna, de nem tettem. Nevezz szörnyetegnek, de én azt az egy zsarolást leszámítva hagytam, hogy szabadon döntsön. Az, hogy te elhanyagoltad esélyt adott arra, hogy újra visszaszerezhettem és így újra a valós férje oldalán van. Ne felejtsd el, én kértem meg és nekem mondott igent. Ó, csaknem zavar ez téged?

Rhys látta, hogy Keth keze ökölbe szorul, tényleg zavarta, tényleg féltékeny volt. Rhys úgy érezte, hogy ez azt jelenti, hogy tényleg fenyegetésnek fogják fel egymást, mert túlságosan is hasonlóak voltak és… érezte, hogy a két férfi szavaira kicsordulnak a könnyei.
- Hagyjátok abba, kérlek! Összetöritek a szívemet, ha még lehet rajta bármit is sebezni… Tényleg én voltam? Miattam buktál át a sötét oldalra? Nem akartam… – kérdezte Xeth-et.
A férfi csak egy olyan mozdulatot tett, amiből Rhys könnyedén kiolvashatta, hogy nem tartja őt felelősnek érte és nem kell magára vennie a nőnek mindezt, de valóban amiatt történt az egész. nem mintha ez sokat segített volna a nőnek abban, hogy ne érezze magát rosszul a dolgok miatt.
- Meg akart ölni és te kérsz elnézést tőle? – kérdezte Keth szinte megrökönyödve.
- Én is meg akartam őt ölni azért, mert üldöz téged, amikor még egyek voltatok. És most már nem bántana, még ha hitegeti is magát, hogy megtenné a saját és a birodalom védelemében, nem tudná. Ha megtudná, akkor nem figyelmeztetett volna, hogy viselkedjem illően vele szemben, ha a tanítványaként vagyok jelen, mert különben bántania kellene és nem akarja. Egyébként pedig nem hagynám, hogy ő vagy te megtegyétek. Előbb végeznék magammal, ha ezen múlna a biztonságotok.
- Egyébként tudja valaki, hogy miért vagyunk itt és hogyan? – kérdezte Xeth.
- Azt nem tudom, hogy hol és hogyan, de azt hiszem, hogy miattam… – mondta.
A választ már nem hallotta, mert ismét elvesztette az eszméletét.

***

Most amikor magához tért, kivételesen csönd fogadta, nem zavarta meg egyik férfi hangja sem, viszont már az első pillanatokban is magán érezte mind a kettejük tekintetét, és nem is tévedett. Amennyire látta mind a ketten aggódtak érte, de legalább nem próbáltak meg továbbra sem egymásnak ugrani és kivételesen nem is sértegették egymást. Úgy vélte, hogy már ez is haladás. Egyszerre kapta meg a kérdést, hogy hogy van. valamit próbált kipréselni magából, de nehezen ment. Hiába volt mindkét férfi teljesen a falnál, így is lebegett a levegőben és nem tudott mozdulni. Valószínűleg pozitív választ adhatott, hiszen kapott következő kérdést, hogy miből gondolja, hogy miatta van ez az egész. nyelt egy nagyot, ki volt száradva a torka és nehezen ment már ez is.
- Amikor jöttünk el az Aing-tii bolygójáról az egyik üzent telepatikusan, hogy muszáj választanom, mert ilyen állapotban nem maradhatok. Az előbb megint hallottam az elmémben ezt – felelte rekedten.
- Mi sem egyszerűbb, válaszd a másolatot, utána pedig visszahódítalak – vigyorodott el Xeth.
- Ezzel ne viccelj kérlek! – próbálta meggyőzni.
- Nem vicceltem, örömmel versenyzem a szívedért. Te nem is szólsz hozzá semmit? – fordult Keth felé.
- Én… - elakadt a hangja.
- Sejtettem, azok után, hogy magadat feláldozva rohantál volna bocsánatot kérni nem mondanál le róla
– fejezte be Xeth.
- ELÉG! – sikoltott fel. - Én is itt vagyok! Miért akartok mindig helyettem dönteni, mintha valamilyen baba lennék?! Miért? Miért történik ez az egész velünk? Én csak egy senki vagyok… egy jelentéktelen… Bár minden olyan lenne, mint régen…
Itt elakadt a hangja és sírva szegte a fejét. Elveszettnek érezte magát, tényleg nem értette, hogy miért is vannak itt, ki ilyen kegyetlen és miért. Nem tudta, hogy egyáltalán mivel érdemelte, érdemelték ki mindezt. Xeth vajon tényleg szerette annyira, hogy önként mondott volna le róla, vagy csak valamilyen játék volt ez is?
- Nem vagy senki és nem vagy jelentéktelen Csillagvirág. Arra képes voltál, hogy a Sötét Tanács egyik legerősebb tagját kis híján teljesen jedivé tedd pusztán azért, mert beléd szeretett és a szerelmeddel. Képes voltál arra, hogy olyan kétségeket ébressz benne, hogy még a feltétlen hűségét is feladta volna a Birodalom és a Császár irányában. Aláírta volna a halálos ítéletét érted. Ahogyan mondtam, ha te nem vagy, akkor én sem lennék, csakis miattad létezem. És szerintem Jassa, Enos, Rana, Picúr, a többiek, az a több ezer, vagy millió ember, akinek megmentetted az életét, még ha nem is tudják a neved nekik sem vagy az – mondta Keth.
- Ezt én sem fogalmazhattam volna meg szebben – értett egyet kelletlenül a másik férfi is.
Ahogyan az előbbi lemondás, most ez is nagyon jól esett neki, az nem is igazán jutott el a tudatáig, hogy amit nagyon jól rejtegetett eddig, hogy mennyire nincs önbizalma sem önértékelése az most ezzel kibukott. Korábban elég egészséges önbizalma volt, manapság pedig csak Xeth tanításának köszönhetően megjátszott, de nem valós.

***

További órák teltek még el úgy, hogy a hármas egymással beszélgetett, a hangulat is kezdett valamiért egyre feszültebb lenni, mintha kívülről is generálták volna, hogy a két férfi egymásnak essen és ezáltal mielőtt ez megtörténik válasszon Rhys a két férfi között. Az egyetlen, aminek örült ebben a helyzetben, hogy mindene annyira elzsibbadt, hogy már a fájdalmat sem nagyon érezte. Közben többször is elvesztette az eszméletét, de most már jó pár perce magánál volt éppen. Ekkor ismét hallotta a hangot, úgy tűnt, hogy ezúttal Keth és Xeth is, mert ők is felkapták a fejüket, amikor elhangzott, az, hogy ”Itt az ideje a választásnak!” mondat. Mind a két férfi felé kapta a fejét. Miért?! Miért kényszerítik bele ebbe? Miért nem dönthet szabadon meggondolva a dolgot nem kínzással kicsikarva?
- Nem tudok… és nem is akarok választani! Akkor szerettem meg őt, őket, amikor még egy személy voltak. Mit változott az, hogy nem úgy vannak?! Nem tudok választani, mert mind a kettejüket szeretem, ugyanúgy! Ha tehetnék kettőbe szakadnék, mint ők, hogy mind a kettejükkel legyek és ne legyenek féltékenyek és ne hadakozzanak egymással. El kellene engednem őket, hogy ennek vége legyen, de nem tudom, nem akarom megtenni! Túl sok mindenen mentem át értük, hogy velük legyek, gyenge vagyok hozzá, hogy megtegyem. Ha ez, hogy nem tudok dönteni azzal jár, hogy belehalok, hát legyen, így is bármikor feláldoznám értük az életemet. Ha csak az egyiket választanám, olyan lenne, mintha megcsalnám a másik felét… ők egy egész, én az egészbe szerettem bele. Ha egyet választanék, a másikban mindig keresném a hiányzó felet, a tetteit, mozdulatait. Nem tudnám megtenni… sajnálom, de nem tudok választani…
A forró könnyek végigperegtek az arcán és az álláról csöppökben zuhantak a kőpadlóra, ahol millió darabban terültek el.
- Válassz! – hallatszott a hang a semmiből.
- Nem! Ha megtenném olyan lenne, mintha magamba döfnék egy kést és magam venném el az életemet.
- Legalább most az egyszer ne legyél ennyire makacs és tedd, amit mondanak!
- Nem értünk, magadért!
– fejezte be Xeth elkezdett mondatát Keth.
Még egyszer utoljára, elszántan felemelte a fejét és először Xeth-re, majd Keth-re mosolygott rá.
- Én katona vagyok, világ életemben Erő nélkül boldogultam, most is menni fog. Még ha zavar is titeket és nem fogadjátok el… akkor is mindkettőtöket választom. És azt, hogy ti éljetek és ne háborúzzatok miattam. Ti erősebbek vagytok, mint én valaha is leszek, ti túl tudjátok élni, amit én nem…
Látta mind a két férfi tekintetén, hogy sejtik, hogy mire készül, ha megpróbálják megakadályozni is ugyanaz az eredmény, mintha végig kell nézniük. Igazából csak remélte, hogy nem bukik át Keth ettől, Xeth-enek ilyen szempontból mindegy volt. néhány pillanatra lehunyta a szemét, felidézte a legszebb pillanatokat, amiket eltöltött a két férfival, és engedte azt, hogy néhány másodpercre ábrándozzon is azon, hogy milyen életet tölthetett volna mellettük. Megragadta a sebes kezével a láncot lehunyta a szemét és összeszorította a fogát.
- Rhyssa elég, ÁLLJ LE! PARANCSOLOM! Visszalépek, válaszd őt, de ezt ne csináld magaddal! – kiáltotta idegesen Xeth.
- Ne tedd, ennyit nem ér, kérlek Rhys ne! – csatlakozott Keth is.
Még hallotta a szavakat, de nem Közelebb rántotta a láncot amennyire nagyon kicsit tudta, hogy kevésbé feszüljön a karja, majd a következő pillanatban kiugrasztotta a csuklóját a helyéről. Ebben a pillanatban álltak bele a tüskék újra a kezeibe és a bokáiba, amitől felsikoltott. A kiugrasztott csuklót kirántotta a béklyóból, amivel az egész kézfejét végigszakította. A vér dőlni kezdett a kezéből, és a tüskék még jobban beleálltak a másik három végtagjába. A saját oldalába csapott bele, hogy a csuklója visszaugorjon, majd szédülés és világ sötétedése közben szabadította ki a másik vérző karját. Ezek a tüskék is végigszántották a bilincsben levő kezét és ezek a csuklójában levő ütőeret is elvágták. Mivel nem tudta megtartani magát, így a földre zuhant, miközben a lábai még láncon voltak. A hátára esett, az eséstől a kiugrott válla, ismét felsikoltott, sípolva szedte a levegőt és a könnyeitől fuldoklott, de felült és kiszabadította a lábait is. próbált felállni, de a vértől kétszer is elcsúszott. Az épebb kezével, amiből úgyszintén erősen folyt a vér rászorított az ütőeres vérzésre és fájdalmak közepette vánszorgott oda Xeth-hez, akinek az első dolga a volt, hogy magához ölelte és megcsókolta őt.
- Ne engedd ide hozzám is, lásd el őt! – mondta Keth.
Xeth eddigre már úgyis tépett le a ruhájából, azzal igyekezett gyorsan bekötözni legalább az artériás vérzést. Közben Rhys kiszabadította a férfi egyik kezét, hogy aztán már ő boldoguljon és indult volna Keth-hez. Xeth próbálta elkapni, de elég volt hátrébb lépnie, hogy már ne legyen a lánc és a férfi karjának távján belül.
- Nem haragszom rád semmiért – mosolygott rá.
A férfi próbált utána nyúlni és rákiáltott, hogy forduljon vissza és menjen vissza hozzá, még Keth is erre bíztatta Rhsy-t, de ő hajthatatlan volt. Mire odaért Keth-hez Xeth nagyjából addigra szabadította ki magát, már csak az erőblokkoló nyakörvvel kellett bíbelődnie, de közben elindult a másik páros felé, ahol Rhys szinte belezuhant félájultan Keth karjaiba.
- Megbocsátok… megbocsátom, hogy elmentél – mosolygott az utolsó erejével.
A véres csúszós kezével még a férfi tiltakozása ellenére is nehezen, de sikerült kioldania a bilincset, még hallotta a kattanást, érezte, ahogyan Xeth keze a vállához ér, és utána elvesztette ismét végre eszméletét, így a fájdalom is megszűnt…

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték ZspBwz1
Bármi jöhet, kánon és alter is, bárkitől, km és JK is írhat (ha jk ír, a staff majd beleszerkeszti az esetleges jutalmat Smile )


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2771
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 20
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték Empty Re: Rhyssa Quillan-E'Ron - helyzetjáték

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.