Ingrid L'lerim - helyzetjáték

Go down

Ingrid L'lerim - helyzetjáték Empty Ingrid L'lerim - helyzetjáték

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 27 Jan. 2019, 00:00

Akkor legyen még Ingrid L'lerim is.
Lehet JK és KM is, mindegy, hogy alter, vagy kánon.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L'lerim - helyzetjáték Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2657
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L'lerim - helyzetjáték Empty Re: Ingrid L'lerim - helyzetjáték

Témanyitás by Godlaw / Tao on Szer. 30 Jan. 2019, 11:01

Egy alter (egyelőre) helyzettel kezdek neked: ötven negyven év elteltével, megannyi sikeres küldetéssel a háta mögött Ingridet 66 évesen leszerelik, és ideje nyugdíjba vonulni. Hogy képzeled a békés napokat, ha a mindenre kiképzett szuperügynök már nem teheti többé azt, amiben a legjobb?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2827
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Ingrid L'lerim - helyzetjáték Empty Re: Ingrid L'lerim - helyzetjáték

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 01 Feb. 2019, 00:07

Ingrid L'lerim - helyzetjáték JM2GNpD

Theme
” Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elveszítünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk.”
- Salvatore

***

~ Napokkal korábban ~
Nyugdíj, igazából még csak a kifejezést sem ismerte Ingrid, hála a közel negyven éve kapott regenerációs implantnak, még mindig csak fele annyi idősnek tűnt, mint ami valójában volt. Fizikailag, de lelkileg jóval többnek érezte magát. Nem is tudta már, hogy mikor volt itt utoljára, a hatalmas feliratos kőnél. Mikor látogatta meg ezt a helyet, vagy éppen a háta mögött romokban levő fővárost, a Rocksolid-ot. A lábai térdig, ha nem combközépig süppedtek a friss hóban, a haját és arcát a fagyos kaldahan-i szél tette próbára. Az arca kipirult és több helyen a könnyek végigfagytak az arcán, ahogyan kicsordultak a könnyek. A kezével végigsimított a kövön, a gyönyörű mintákkal és uralkodói díszítéssel felvésett neveken:
„Lord Tubrok Ragal
Lord Eyjolf Ragal
Lord Arnulf Ragal
Lady Svala Ragal, avagy Kisboszorka, apa szeme fénye”
Ezek voltak felül, a legdíszesebb helyen, le kellett a havat és a jeget söpörnie, hogy a többi név is látható legyen. Mordaen és Hyrsi Moldenson, Elofon Rien-Moldenson, Diederik Höll, Szelin Ragal, Eréna Eleint és még sorolhatta volna tovább azokat, akik a családjához közel álltak. Egyetlen név nem szerepelt rajta csupán, Nava Ragal. Az idejét nem tudta a nő, hogy mikor volt itt utoljára, mikor sírt utoljára. Az évek során a szíve és a lelke olyan hideg és kegyetlen lett, mint a Kaldahan tele és fagyos szelei, zord és kíméletlen vidékei, amik soha sem látnak tavaszt, csak az örök tél fogságában léteznek.
< - Már csak egyetlen dolog hiányzik, amire annak idején fogadalmat tettem. Hamarosan az is meglesz – ígérte. >
A hangja sem árulkodott a koráról, az alapján is könnyedén harminc körülinek tűnhetett volna. ezzel hátat fordított a sírfeliratnak és elindult vissza a hajójához, még egyszer, utoljára visszanézett, majd fellépett a hajóra és elhagyta a bolygót.

***

~ Sok-sok évvel korábban ~
Ingrid egy feladat után jött vissza a Kaldahanra, ahogyan az lenni szokott. Sajnálta, hogy sok időt kellett a gyerekek és Tubrok nélkül töltenie, de ez ezzel járt, hiába volt a Kaldahan úrnője, a Birodalom ügynöke is volt. Eyjolf már kész férfi volt, az ikrek pedig kamaszkoruk végén voltak, hamarosan betöltik a nagykorúságukat is, ami pedig a férjét illette még mindig olyan volt a kapcsolatuk, mint amikor nagyon-nagyon régen összejöttek; fülig szerelmesek. Úgy tervezték, hogy közösen, családosan mennek nyaralni, hogy mindenki pihenhessen egy kicsit, de az indulás előtt pár órával Ingrindek befutott egy üzenet, hogy azonnal Dromund Kaas-ra kell mennie, mert az apját merénylet érte. Többet nem árultak el még biztosított csatornán sem a nagymoffról. Így Tubrok sem marasztalta őt, hanem bíztatta, hogy menjen azonnal. Ingrid távozott a bolygóról, mit sem tudta arról, hogy mi készül a háttérben.
Nava soha sem tudta megemészteni azt, hogy a bátyja kit választott és úgy döntött az évek során, hogy megöli, csak éppen megvárják a megfelelő időpontot. Ingrid külvilági ellenségeivel szövetkezett, hogy mindezt el lehessen érni. Csakhogy Navát is elárulták. Mikor a férfi megtudta, hogy a nő otthagyja a bolygót azon a reggelen, amikor meg akarták mérgezni le akarta fújni az akciót, mert a bátyját és a gyerekeket szerette, az ő halálukat nem akarta, csak Ingridét, de már nem tudta leállítani. A külvilágiak minden kommunikációt blokkoltak a bolygón, így még belső bolyón belüli kommunikációval sem tudott eljutni ide.
Ingrid, amíg hazafelé tartott a gyerekeket vigasztalta, hogy siet hozzájuk vissza, amikor hirtelen megszakadt az adás és nem tudta helyreállítani, rögtön tudta, hogy baj van. Kilépett a hipertérből és azonnal fordult vissza a Kaldahan irányába, de fél napos késésben volt. Mire visszaért a bolygóhoz a jégplanéta lángolt, az összes város, birtok, az egyeteme. Az ellenségnek már nyoma sem volt, a kommunikációnak már működnie kellett volna, de nem volt ki feleljen, nem volt se földi, se légi irányítás, nem felelt a biztonsági szolgálat, minden néma csendben volt. Először az uralkodói csarnokhoz ment, ami még mindig lángolt a fővárosban, a menedékeket járta körbe, mindenhol lemészárolt emberek, EMP-vel kisütött Végtelenek és droidok, megbilincselt és láncolt fagyott halottak. A kormányzati épületben megtalálta a Vezérkar lemészárolt tagjait. Egyedül Elofon volt életben még, de ő is haldoklott, a férfi a karjaiban halt meg, ő mondta, hogy a Moldenson birtok is elesett, ahogyan az Eleint is. Hyrsi és Eréna együtt voltak, amikor az ellenség megérkezett, Mordaen már nem ért oda, a gépét a levegőben szedték le miután elhagyta a fővárost. A férfi halála után elsőként azt az utat tette meg, amin Tubrokéknak kellett menni a pihenésre.
Háromnegyed úton találta meg a lezuhant, meglőtt uralkodói siklót, nem érdekelte, hogy alig volt rajta ruha, alul volt öltözve a hideg klímához, de kirontott a szabadba a lezuhant siklóhoz. Amikor kiért látta meg a mészárlást. A frissen esett porhó sem fedhette el azt a rengeteg mennyiségű vért, ami odakint volt. Megtántorodott, elsőként a hó alól félig kilógó rövid vörös hajat látott meg, felsikoltott, ahogyan a kisebbik fiát megismerte, azonnal odarohant hozzá, de már jegessé fagyott a fiatal fiú teste, több vágott sebet látott rajta, a szemei üvegesen meredtek a semmibe. Sírva szorította magához őt, hirtelen fagyos szél fújt át ezen a részen felfedve Eyjolf testét is. remegő lábakkal állt fel és botladozott el odáig, saját maga is sokkos állapotba került, fel sem fogta, hogy mennyire hideg van. Fogalma sem volt, hogy mennyi ideig volt a két fiával itt, amikor nyöszörgést hallott a lezuhant sikló felől. Felállt és odabukdácsolt, a sikló ajtaja ki volt robbanva, a havat már befújta a szél, az ajtóban a kivérzett és mostanra megfagyott Tubrok ült kabát, palást és pulóver nélkül, mind a mellette földön fekvő haldokló Kisboszorkán volt. Még halálosan sérülten is a kedvenc gyermekét védte a férfi, a lányát, a szeme fényét. A fiatal lány még élt, de csak azért, mert a sebei előbb befagytak, mintsem kivérezhetett volna.
< - Svala! – kiáltott fel. >
Azonnal odarohant hozzá és átölelte őt, a lány már alig volt tudatánál, de az anyja érintésére és szavaira reagált.
< - Nava… bácsi… tette… nagyon… félek… anya… ne… ne… hagyj… itt – préselte ki magából. >
< - Nem megyek el Csillagbogár, itt vagyok, itt maradok, harcolj, hisz te is boszorka vagy, erős. Élned kell kislányom, kérlek – a könnyei megállás nélkül peregtek az arcán és fagytak meg rögtön. >
< - Sze…ret… lek anya... >
Az utolsó szót már alig lehetett hallani, a lány szemei lecsukódtak, a remegése is megszűnt, a keze pedig oldalra hullt. Ingrid zokogva üvöltött fel, ahogyan magához ölelte Kisboszorka és Tubrok testét is.
Nava három nappal később lelte halálát Ingrid keze által, csak a regeneráló implantoknak köszönhetően nem lett beteg. Neki ezelőtt soha sem volt baja a férfival, annak ellenére sem, hogy az őt gyűlölte. Most azonban a lehető legkülönbözőbb kínzási módoknak vetette alá, több, mint két nap után lehelte ki a lelkét, de addig valószínűleg milliószor megbánta, amit tett.
Néhány nappal később, mikor a tüzek is abbamaradtak derült ki, hogy a bolygó lakosságának 95%-a halott volt, vagy eltűnt, elvitték rabszolgának őket. Ingrid, mint a Ragal klán utolsó tagja és a Kaldahan úrnője halott világgá nyilvánította a bolygót. Végül nem maradt más, mint mindenkit végső nyugalomra helyezni, egy gyönyörű követ emeltetett még oda, ahonnan egykor gyönyörű látvány nyílt a fővárosra és gyakran időzött itt Tubrokkal. A szertartás és a temetés volt, amikor utoljára sírt, ezek után közel két évtizedig egyetlen könnycsepp sem hagyta el a szemeit. Ezen a napon a korábban ismert Ingrid L’lerim-Ragal is halálát lelte, a Vörös Boszorkánnyal együtt. Egyedül rideg, könyörtelen Rejtjel Hét maradt életben, aki nem habozott annak idején az Alderaan-on gyerekeket ölni, a birodalmi hadigépezet, akinek nincs családja, gyermekei, csak az élete, amivel a Birodalom rendelkezik és ő pedig őket szolgálja.

***

~ Jelen ~
Ezek után csak a munkájának élt, könyörtelenül dolgozott és közben levadászott mindenkit a közel húsz év alatt, akinek köze volt ahhoz, ami történt. Nem volt képes többé mosolyogni, nem érzett bűntudatot, megbánást, csak tette a dolgát. Egyetlen egy személyt nem sikerült csak elérnie és megtalálni, mindaddig, amíg rá nem jött, hogy egy korábbi riválisa volt, egy férfi, aki most jelenleg a Hírszerzési miniszter. Ez volt az a cím, amit mindig is akart, de amikor kiderültek az ambíciói és a férfi rájött, hogy Ingrid tudja az igazságot nyugdíjazta. Mivel a nőnek nem sok veszteni valója volt, már hónapok óta készült erre egyébként is, ha más nem, belehal, nem érdekelte, de ha sikerrel jár, akkor ő lesz az, ami lenni akart. Nem akart nyugdíjas lenni, nem volt miért megtennie. Az egyetlen dolgot akart tenni, amihez értett, aminek értelme volt már csak, szolgálni a Birodalmat.
A Hírszerzési szféra nagyurának félhomályos trónterme kinyílt, Ingrid lépett be rajta a mandaloriai páncéljában, a kezében egy zsák volt, amiből vér csöpögött a citadella padlójára. Akik bent voltak a teremben azonnal felé fordultak, többen fegyverért is nyúltak, a Hírszerzési szféra új nagyura, vagyis úrnője a kezével intett a többieknek, hogy ne tegyenek semmit. A fiatal vörös hajú, arany – régen kék – szemű nő a saját lányára emlékeztette Ingridet. tudta, hogy eredetileg a nagyúr az apja szemeit és az anyja haját örökölte.
- Mégis mi ez az egész Hetes? Engedélyt adtam, hogy nyugdíjba vonuljon!
Ekkor kifordította a zsákot és hagyta, hogy az áruló feje végigguruljon a padlón, majd megálljon pár méterre tőle.
- Tudom nagyuram, de én nem óhajtok nyugdíjba menni, ez itt pár órával ezelőttig a minisztere volt, egy korrupt zsarnok, aki közel húsz éve parancsot adott egy birodalomhoz hű bolygó lemészárlásához, pusztán pénzért. Az ő posztját akarom, vele ellentétben én ismerem a szféra működését és nem vagyok korrupt. Önért és a Birodalomért dolgoznék, ahogyan ezelőtt az apjának, a néhai nagyúrnak, Lord Xeth-nek is tettem, nem saját magamért. Ön is tudja nagyúr, hogy az egyik legjobb embere vagyok, nálam nem talál alkalmasabbat. – mondta ridegen, érzelemmentesen. – Vagy akár meg is ölethet, ha úgy ítéli meg, hogy túl messzire mentem.
Fél térdre ereszkedett és lehajtotta a fejét, várva az ítéletet.
– Túl messzire ment Hetes, de elismerem azokat, akik gondolkodni is tudnak és ennek fényében cselekedni. Ha ez kiderült volna, akkor nagyobb problémával kerültünk volna szembe. Kap egy esélyt, ha ezt eljátssza maga halott. Álljon fel L’lerim miniszter!

***

Újra bármi és bárki.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L'lerim - helyzetjáték Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2657
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L'lerim - helyzetjáték Empty Re: Ingrid L'lerim - helyzetjáték

Témanyitás by Godlaw / Tao on Pént. 01 Feb. 2019, 10:27

Szép fordulat a végén a nyughatatlan harcostól, és különösen szívszorító volt a Kaldahani mészárlás. Jutalmad egy holofelvétel Kaldahanról, arról a pontról, ahová itt az emlékkövet állította Ingrid, hogy mindig emlékezhess rá - mégha a jövőben tényleg meg is történik ez a merénylet.
Egyelőre nem adok új szitut, hagyok terepet másnak is. Smile

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2827
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Ingrid L'lerim - helyzetjáték Empty Re: Ingrid L'lerim - helyzetjáték

Témanyitás by Werda on Szomb. 09 Feb. 2019, 20:49

Legyen egy kis kánon. Ingrid új megbízást kap, amit most egy új társsal kell végrehajtania. A fiatalos újoncnak ez az első küldetése, viszont rendkívül ígéretes és egyfajta született tehetség. Ezzel magában nem is lenne olyan nagy "gond", csupán a misszió végeztével kiderül (még ha Ingrid számára akár nem is publikusan), hogy az újonc igazából nem is annyira újonc, hanem magam Lord Xeth, a hírszerzési szféra nagyura.

_________________
Ingrid L'lerim - helyzetjáték 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Ingrid L'lerim - helyzetjáték FUn312o
Ingrid L'lerim - helyzetjáték 6fZaEMM
Ingrid L'lerim - helyzetjáték EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 440
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ingrid L'lerim - helyzetjáték Empty Re: Ingrid L'lerim - helyzetjáték

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 12 Feb. 2019, 00:00

Ingrid L'lerim - helyzetjáték FLkpssZ

” Az ember mindig azt hiszi, hogy valaki más hal majd meg helyette. ”
- Charlie Higson

***

Ingrid mindig is büszke volt arra, hogyha nem akarja, akkor semmilyen érzelem nem tükröződik az arcán, de még a szemein sem szokott, ahogyan arra is, hogy a nem veszti el a hidegvérét a legdurvább helyzetekben sem. Most azonban érezte és tudta, hogy a szemei kikerekedtek, ahogyan az újonc ügynökre, Rejtjel Negyvenkettőre nézett, az arcára is lehetséges… nem, teljesen biztosan kiült a döbbenet. Érezte, hogy ahogyan a szíve hevesebben ver, mint a Tubrokkal folytatott legvadabb szeretkezések után emiatt a vér hangja is ott zubogott a fülében. Ezek miatt tudta, hogy az arca is kipirulhatott. Alig telt el azóta egy pillanat, hogy megtörtént az a dolog és mégis, mintha egy amatőr lett volna úgy tört millió darabra az, amikre mindig is büszke volt.
~ Tudom, hogy halott vagyok… ~ futott át a fején. ~

***

Két nappal korábban szóltak Ingridnek, hogy még lenne egy utolsó feladata, amit el kéne végeznie mielőtt a következő pár hónapra irodai munkára fogják a terhessége miatt. Nagyjából egy hónap telhetett el a Szellemholdas akció óta, saját maga pedig már a terhessége közepén volt, négy és fél hónap telt el azóta, hogy a chiss bolygón teherbe esett. Aminek örült, hogy továbbra sem látszódott ennek külső jele, nem nőtt meg a hasa, így könnyedén tudta elrejteni mások elől. Csak a hormonális része volt, amit érzett. Némileg érzelmesebb lett és bármikor, bármin képes lett volna elbőgni magát, ha nem fogja vissza az érzelmeit. Ezt a részt utálta az egészben. Igaz, annak meg örült, hogy egy könnyű feladatot kapott. Az egyik FRK-s bolygóra kellett utazni, ahol egy éppen frissen koronázásra kerülő uralkodót kellett likvidálni. Leginkább azért, mert erősen birodalom ellenes volt és a bolygójához közel két olyan bolygó is volt, amik azonban Birodalom hűek voltak és ez kellemetlenségeket szülhetne később. A nőnek nagyon hamar egyértelmű volt és lett, hogy miért pont őt küldték erre a feladatra. Az egyik planéta ugyanis a Kaldahan volt, így pedig neki azzal, hogy a bolygó úrnője lesz és a helyi uralkodó menyasszonya ez belügy is volt. Duplán. Afelől pedig egyetlen egy percig sem volt kétsége, hogy a Hírszerzés úgyis tudja, hogy megvolt az eljegyzés. A feladattal nem volt gondja, örült, hogy kimozdulhatott és ilyen munkája volt. A megrökönyödés ott érte, hogy egy friss ügynököt, egy újoncot akasztottak a nyakába. Ugyan hallotta, hogy a férfi született tehetség, de akkor is ez lesz az első küldetése. Ingrid számára pedig ez a küldetés duplán fontos volt és soha sem basáskodott újoncokkal.
Ahogyan lenni szokott ragaszkodott ahhoz, hogy 42-es az ő gépével repüljön, úgyis legalább egy, maximum másfél napos út lesz az, hogy megérkezzenek az FRK azon részéhez, ahol a Kaldahan is van, illetve a most érintett Elrood bolygóra. Amíg meg nem érkeznek addig még a feladat előtt tesztelni és vizsgáztatni akarta a férfit, aki pár évvel tűnt idősebbnek nála. Saját maga közeledett a harminchoz, de a jó genetika miatt inkább húszas évei elején levőnek tűnt, a férfi meg annak a végén, bár a kapott adatok szerint idősebb volt valamivel. A kor nem érdekelte, voltak, akik idősebb korban döntöttek úgy, hogy beállnak a hírszerzéshez és lehet, hogy jobbak lesznek, mint akik fiatalon. Éppen ezért ez nem is érdekelte a nőt, őt az eredményesség foglalkoztatta csak. Mivel a bolygón kénytelenek lesznek elvegyülni a nemesek között, így remélte, hogy a férfi hozott magával efféle öltözetet és örömmel nyugtázta, hogy 42-es valóban így tett. Akkor legalább nem kellett azt keresni még a feladat előtt.
Elsőre egyszerűbb feladatot választott, szituációs játékot játszottak, ahol Ingrid mondta meg a férfinak, hogy milyen jellemű személy bőrébe kell bújnia és bármi is történjék, nem szabad kiesnie, mert akkor büntetést kap. 42-es csak az első egy órában követett el hibákat – legalább is olyanokat, amit Hetes annak vélt – így jó néhányszor, összesen négyszer kapott sokkoló ostorral ütést, ami kellemetlen égető és fájdalmas érzést hagy maga után, de fizikai, vagy látható sérülést nem okoz. Csak a fájdalomérző receptorokra hat mindez. Ezek után már nem hibázott a másik és mindvégig tökéletes eredményt nyújtott. A következő az volt, hogy Ingrid tudni akarta, hogy mire számíthat harcban a másiktól, milyen kezes, hogy forgatja a kézifegyvereket, kést, tőrt, esetleg kardot. Illetve miként céloz és hogy tudja fegyverek nélkül megvédeni magát. Mind végig roppant szigorú, távolságtartó és természetesen professzionális volt. Nem volt rest kiigazítani a másikat, hogyha úgy vélte, hogy hibázik. Minden esetben elmondta, hogy mi a gond, megmutatta, hogy mit hogyan kéne tennie, vagy éppen mivel lehet jobb, ha ilyen helyzet volt. Még be is állította a férfit egy-egy hatékonyabbnak tűnő helyzetbe, vagy épp, hogy miként tartson fegyvert. Mindezek ellenére nem sokszor kellett mondania bármit is. Az esetleges szidások, letolások mellett nem felejtette el megdicsérni sem a másikat, hogy mikor csinált valamit jól. Nem az volt a célja, hogy összezúzza és ellehetetlenítse a fiatal ügynököt, hanem még jobbá formálja, hogy még nagyobb hasznára legyen a Birodalomnak. Mindezt hangosan is kimondta.
- De akkor is, minek kellünk ketten erre a munkára, ez egy pitiáner, egyszerű ügy még egy ügynök tanoncnak is, nemhogy egy képzett ügynöknek. Kardjaik vannak és íjaik… – fintorgott a férfi.
Ingrid szúrós szemmel nézett a jelenleg öt-hat éves gyerek szintjén álló elvileg profi ügynökre.
- Jegyezze megy Negyvenkettes, mert most mondom el először és utoljára, hogy nálunk nincs olyan, hogy könnyű, vagy nehéz feladat. Nálunk csak olyan feladat van, ami fontos a Birodalom számára és minden esetben a lehető legjobb tudásunk szerint kell eljárni! Még akkor is, ha csak a feletesse kávéscsészéjét dobja ki – mondta ridegen és fenyegető tekintettel. – Ha ezt nem érti meg, lehet bármilyen jó, heteken belül repül a Hírszerzéstől.
- De… – kezdte volna némileg bizonytalanul a másik.
- Nincsen de, ha úgy érzi, hogy a képességei ellenére nem magának való ez a munka, akkor maradjon a hajón és kérje az áthelyezését máshova. Azonban, ha csak úgy megszökik már most garantálhatom, hogy a bolygót nem hagyja el élve.
- Értem, lehetnek kérdéseim asszonyom? – kérdezte.
- Maga egész úton rosszabb volt ilyen téren, mint egy öt éves, szóval ne kíméljen – sóhajtott fel.
- Elnézést hetes – vigyorodott el kisfiúsan. - Szóval miért mi végezzük az ilyesfajta munkát, erre vannak bérgyilkosok, vagy orgyilkosok, nem?
- Egyrészt jobbak vagyunk, másrészt ez is a feladatunk része, hogy minden létező módon megvédjük a Birodalmat a rá leső fenyegetésektől. Ez időnként csak információszerzés, de máskor orgyilkosság is. még az is előfordulhat, hogy valamikor gyerekeket kell majd ölnie.
- Maga képes lenne megölni mondjuk a családját, szeretteit, barátait, ha azt a parancsot kapná?
- Ha meg kell tenni, muszáj megtenni. Azt nem mondom, hogy olyan könnyedén menne, mint akiket nem ismerek. De a Birodalom az első, a magánélet és a család csak utána jön – felelte őszintén.
- Milyen feladatokat végzett már el, volt már a birodalmon kívül, esetleg a köztársaságban? – kérdezte lelkes kamaszként az annál legalább kétszer idősebb férfi.
- Nem beszélhetek a feladataimról, hogy miket végeztem és hol. Magát biztosan nem a belsőellenőrzéstől küldték? Ők kérdeznek ennyit… – forgatta meg a szemeit.
- Nem, bocsásson meg, csak izgulok, tudja, hogy ez az első küldetésem, magáról pedig hallottam, hogy már veterán, ha katonai zsargont használunk – felelte.
- Mindjárt megérkezünk, kezdjen el készülni. Az érzelmek kimutatására ügyeljen, nem méltó egy Birodalmihoz, hogyha kimutatja azokat! Ha szerepet játszik egy küldetésen ott elfogadott, de egyébként nem! – küldte el a másikat.
Egy kis pihenés saját magának se ártott, már-már falra mászott a férfitól és a kérdéseitől. Visszagondolt, hogy vajon ő maga isi ilyen volt az első küldetése előtt? Nem, sokkal nyugodtabb, csak magában izgult. Már akkor is remekül tudta irányítani az érzelmeit. Mire végzett a sminkeléssel, ruhákkal és fegyverek elrejtésével már megfelelő idő volt és letehette a gépet egy eldugottabb helyen. Ment hátra, hogy lenyissa a rámpát és indulhassanak, amikor ott meglátta a várakozó Negyvenkettest. Az öltözéke és tartása remek volt, de az arc…
- Elvegyülni Negyvenkettes! Azzal a hatalmas xesh tetoválással az arcán mindenki fog emlékezni magára. Jöjjön velem!
Ezzel ellentmondást nem tűrően ragadta meg a férfi kezét és a saját szobájába húzta, ahol a két vállát megragadta és lenyomta a székre. Nem volt nehéz gondja, a férfi két-három centivel alacsonyabb is volt nála. A sminkes készletéhez ment és odahúzta magához, azzal látott neki eltűntetni a férfi lila tetoválását. Amíg ezzel foglalkozott addig többször feltűnt neki, hogy a másik időnként lopva a dekoltázsát bámulja. Diszkréten próbálta felhívni a figyelmét a férfinak, hogy tökéletesen észleli, hogy mit művel. A negyedik után már egyébként is végzett a feladatával egy hatalmas pofont kevert le a férfinak.
- Ne játsszon a türelmemmel! Két percet kap, hogy eltűntesse az arcáról a vörös kézlenyomatot és találkozunk a rámpánál! Leléphet ügynök! – adta ki a parancsot.

***

Néhány órával később mind a ketten elvegyültek a tömegben az FRK-s nemesek között. Ingridnek jobban elkellett, mert nem kellett volna, hogyha a Kaldahan-i küldött észreveszi, aki valószínűleg Hyrsi volt egyébként. Már ha mostanra elengedte őt Tubrok és Mordaen. Ha nem, akkor esélyes, hogy Nava volt küldve. Szerencsére elég sokan voltak, így nem kellett aggódnia emiatt. Mivel fegyvereket nyíltan nem vihettek be, így maradt a többi módszer. Nem kellett aggódnia sem neki, sem Negyvenkettesnek amiatt, hogy bármi gond adódna, hiszen nagyon sokrétű volt a képzésük. Egyelőre itt túl sokan voltak, így úgy határozott Ingrid, a könnyebb elszökés érdekében majd akkor ütnek rajta, hogyha kevesen vannak az uralkodó közelében. Ehhez pedig a legjobb időpont a nászéjszaka volt. A bolygó ugyanis technológiailag nem volt a legfejlettebb. Iparosodás után álltak már, de még nem voltak az űrkorszak közelén. Gépeket nem tudtak gyártani, kamerák pedig bőven nem voltak. Így az esküvővel egybekötött koronázás közben a két ügynök felmérte a terepet a kastélyban és a környékén, hogy mikor és hogyan fognak tudni behatolni, majd kijönni közben megölik a királyi párt, révén ha a nő is ott lesz a hálóteremben, akkor ő sem maradhat életben.
Mindezt könnyedén megtudták tenni, hiszen mindenben magasan a helyi őrség felett álltak, képzésben, felszerelésben. Sikerült megtalálniuk a lakosztályt az egyik legfelső emeleten, ami kívülről csáklyavetővel könnyű szerrel megközelíthető volt. A helyieknek esélyük sem lett volna erre, de nekik gyerekjáték. Éjfél körül a vacsora és mulatság után vonult el az ifjú pár a közönségtől. Ez volt azaz időpont, amikor a páros is a lehető leghamarabb felszívódott és visszatértek a hajóra egy rövid időre. Ingrid mindössze közelharci fegyvert engedett negyvenkettesnek, mert nem akarnak zajt csapni. A férfinak is figyelnie kellett arra, hogy a lehető leghalkabban és legészrevétlenebbül kell végrehajtaniuk a feladatot. Természetesen álcázót mind a ketten vittek és sima egyszerű fekete testhezálló ruhában mentek, hogy minél jobban el lehessen vegyülni. Azt a hat kilométert, ami a hajó és a kastély között volt futva tették meg mind a ketten. Ekkor érkeztek ki az erdőből a város melletti erdőből, itt mindössze egy hat-hét méternyi széles alacsony vízállású kiszáradásban levő folyón kellett átjutni, amin ebben az állapotban könnyedén végiggyalogolhattak. Amint átértek pár méter után következett a városfal. Nem rögtön mászták meg, hanem annak aljában immáron „láthatatlanul” haladtak végig egészen a palotáig.
Csupán egyszer fordult elő majdnem, hogy észrevették őket, de a helyiek szerencsére nem láttak még árnyakban, álcázva/láthatatlanul mozgó személyeket, így azt hihették a páros meg-megmozduló sziluettjére, ami megrezdült a közelség miatt, hogy a szemük káprázik a fáklyáktól. Hamarosan oda is értek a lopakodás és osonás a palotának azon részéhez, ahol az uralkodói párnak a terasza volt. Ingrid rémesen pocsék építészeti megoldásnak vélte ezt, bent kellett volna lennie a palotának a város, majd egy várfalon belül és nem pedig úgy megoldva, hogy a kastély fala is a városfal része. Nem sűrűn háborúzhattak a bolygón, ha így volt megoldva, de mindez most remekül jött. katonai jelzésekkel némán mutatta, hogy lőjék fel a kiálló erkélyre a csáklyavetőt. Kommunikátort sem engedett hozni, mert ha rosszkor szólal meg, akkor az kellemetlen tud lenni. Szinte másodpercre pontosan egyszerre mozdultak, mindkét csáklyavető az erkély korlátjába állt bele a páros pedig felhúzhatta magát. Teljesen hangtalanul érkeztek meg az erkélyre láthatatlanul. Az, hogy borús este volt és a holdak is elbújtak a felhők mögül úgyszintén a párosnak kedvezett. A bolygón éppen nyári idő volt, így az erkélyre nyíló ablakok és ajtó is nyitva volt, hogy huzat legyen. Még nagyobb könnyítés az orgyilkosoknak. Odabentről szeretkezés hangja volt hallható, ha egy fejlettebb bolygón lettek volna, akkor annyira könnyű lett volna ez az egész, hogy az már gyanús lett volna.
Mielőtt beléptek a helységbe Ingrid kézjelekkel jelezte a férfinak, hogy övé lesz a nő, saját maga a férfit fogja intézni. Még odakint előhúzta a vádlijánál a bakancsába rejtett tőrt és a felsője ujjába csúsztatta azt. Ezek után lopakodtak be mind a ketten, odabent teljesen sötét volt, így még az álcázó sem kellett volna, de azért biztos, ami biztos. Amint közel értek az ágyhoz, ahol éppen a páros egymással volt elfoglalva, jelzett Negyvenkettesnek. A páros teljesen egyszerre mozdult, már a hajón látta, hogy a férfinak is voltak reflex és gyorsaság növelő implantjai – bár itt még nem tudta, hogy ezzel mennyire bakot lőtt – így igazából még egy kezdő padawannak sem nagyon lehettek volna esélyei, nemhogy sima embereknek. A férfi volt felül, Ingrid megragadta a karját, és mire a férfi felfoghatta volna, hogy mi történt, a karjával átkulcsolta annak a nyakát és fogta be a száját, majd szorította le az ágyra, hogy a hátán feküdjön. Ezzel egy időben Negyvenkettes a nő fölé hajolt, amint már a férj nem volt ott, azonnal fogta be a másik száját, annak sem volt ideje sikoltani, vagy bármilyen hangot kiadni. Az uralkodó pár egyik tagjának sem volt ideje arra, hogy felfogják, hogy mi történt, mert addigra a két kés, vagy tőr átvágta a torkukat olyan mélyen, hogy az összes hangszalagot is átmetszette a légcsővel és az ütőerekkel egyetemben.
A páros, mintha évek óta dolgozott volna teljesen egyszerre perdült némán hátra, a vér, ami kicsapott a két áldozat torkából el sem érhette őket. az uralkodói párnak arra sem volt ideje, hogy a torkukhoz kapjanak, bár a férfi próbálkozott a keze félúton lehanyatlott a nő pedig nem is mozdult többé a vágás utántól. Amint ez megvolt nem is ellenőrizték, hogy sikerrel jártak-e, már a fulladás zaja sem hallatszott, mindkettő halott volt, egyszerre mozdultak az ablak felé és hagyták el hálótermet, majd magát a kastélyt is, ahogyan megérkeztek. Most nem fáradtak addig, hogy odáig menjenek el, ahol megérkeztek. A leereszkedés után lecsatlakoztatták az erkélyről a csáklyát, nehogy bárki megtalálhassa a nyomaikat és itt keltek át a folyón, majd vetették be magukat az erődbe.

***

Nagyjából fél úton lehettek, amikor Negyvenkettes holoprojectora csörögni kezdett. Ingrid azonnal a férfi felé fordult, hogy próbálja kikapni a kezéből az eszközt, a szemei szikráztak, hogy mégis mit engedett meg a másik magának, amikor határozottan megtiltotta. Lépett is a másik felé kettőt, hogy kivegye a kezéből az eszközt, de a férfi előbb aktiválta azt. A holoképen Lady Lyra Stradd jelent meg, a hírszerzési szféra második(?), vagy Lady Benûwia/Quillan őrnagy miatt harmadik embere, Lord Xeth jobb keze.
- Nagyuram, rossz időben zavarom? – kérdezte a nő.
Ingrid mindig is büszke volt arra, hogyha nem akarja, akkor semmilyen érzelem nem tükröződik az arcán, de még a szemein sem szokott, ahogyan arra is, hogy a nem veszti el a hidegvérét a legdurvább helyzetekben sem. Most azonban érezte és tudta, hogy a szemei kikerekedtek, ahogyan az újonc ügynökre, Rejtjel Negyvenkettőre nézett, az arcára is lehetséges… nem, teljesen biztosan kiült a döbbenet. Érezte, hogy ahogyan a szíve hevesebben ver, mint a Tubrokkal folytatott legvadabb szeretkezések után emiatt a vér hangja is ott zubogott a fülében. Ezek miatt tudta, hogy az arca is kipirulhatott. Alig telt el azóta egy pillanat, hogy megtörtént az a dolog és mégis, mintha egy amatőr lett volna úgy tört millió darabra az, amikre mindig is büszke volt.
~ Tudom, hogy halott vagyok… ~ futott át a fején. ~
Még ezzel a gondolattal egy pillanatban lépett hátra és térdelt le fejet hajtva a nagyurának.
- Nem, nem zavar Lady Stradd, feltételezem sikerült az, amit kiadtam parancsba, különben nem hívott volna – mondta ezúttal a férfi a megszokott hangsúlyában, nem a fiatal idióta ügynökként.
- Igen nagyúr, megérkeztem és felvettem a kapcsolatot Lady Benûwia-val. Ha nincs más parancsa nagyúr, akkor hagyom tovább, hogy Hetest vizsgáztassa – egy mosoly is megjelent az arcán.
A férfi csak bólintott, majd kikapcsolta a holoprojectort. Ingrid tudta, hogy halott, egyrészt még a Szellemholdon a férfi elmondta, hogy a Havoc Squad őrnagya a tanítványa, már azaz információ elég lett volna ahhoz, hogy megölje. A másik pedig, ő maga is ismerte és tudta a mondást, hogy Lord Xeth megöl mindenkit, aki meglátja az arcát, még nem volt olyan, aki élve megúszta volna mindezt. Saját maga pedig ezen felül többször megkínozta és meg is ütötte a másikat. Most azt kívánta bárcsak a belső ellenőrzéstől jött volna a másik, hogy ráhibázott volna, amikor a sok kérdés miatt megvádolta.
- Nagyuram! Bármit is követtem el vállalom érte a felelősséget, kérem büntessen meg, vagy öljön meg, mert kezet mertem emelni önre, hiszen ezáltal felségsértést követtem el. Ha tudtam volna, hogy ön az…
- Akkor nem viselkedik természetesen, éppen ezért volt ez a kis… hívja ahogyan akarja, játék, vagy próba. A pletykáknak meg ne higgyen, vannak egy páran, akik már látták az arcomat és élnek, mint láthatta Lady Stradd is ilyen. Most már maga is közéjük tartozik.
Szinte közönyösen vonta meg a férfi a vállát. Ingrid még mindig nem volt meggyőzve arról, hogy életben marad, az egészséges paranoia a munkájában egyébként is szükséges volt. Anélkül már régen halott lett volna.
- De a kínzás… – kezdte volna Ingrid.
- Semmiség, és álljon fel, haladnunk kell – vette át az irányítást.
Amikor engedélyt kapott, akkor rezignáltan állt fel és ezúttal már két lépéssel lemaradva a nagyura mögött haladt futva mögötte vissza a hajóig. Ahol a férfi is megállt és felé fordult.
- Ne aggódjon Hetes, hamarosan megtudja, hogy mire volt ez az egész jó – nézett a nő szemébe.
Ezek után megfordult és felment a hajóra, közben még intett a nőnek, hogy kövesse.
~ Tudom, hogy halott vagyok… ~ futott át a fején újra ~
Vett egy mély levegőt és ő maga is felment a saját hajójára remélve, hogy nem ez lesz élete utolsó tette…

***

Azt meg ugye discordon kifejtettem, hogy miért nem Xeth mondta el a játékban, hogy mire ment ki, mert felteszem az lesz a jutalom, ami miatt ez volt Smile Újra bármi és bárki.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L'lerim - helyzetjáték Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2657
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L'lerim - helyzetjáték Empty Re: Ingrid L'lerim - helyzetjáték

Témanyitás by Werda on Kedd 12 Feb. 2019, 23:21

Legalább annyira jól szórakoztam, mint amennyire Xeth szórakozhatott egészen a végéig (és valószínűleg a későbbi szívatások alatt is, a jövőben). Very Happy

Ami a jutalmat illeti Xethnek konkrét elképzelései voltak, mind a pozitív, mind pedig a negatív végkimenetelre , ez utóbbi gondolom nyilvánvaló. Mivel viszont Ingrid jól teljesített, így a megölést elvetette, helyette pedig előléptetést kapott Rejtjel Hét, mégpedig egyenesen a Minisztériumban végezheti a terhessége alatti irodai munkát, majd később innen nyugodtan mehet terepre is. Mindemellett ügynökök kisebb csoportja tartozik a keze alá, valamint a minisztériumban ő Xeth szeme és füle, vagyis míg a felettesének köteles a hivatalos dolgokat jelenteni, addig egyenesen Xethnek kell mindenről jelentést tennie/írnia.

Szerk.: Mivel Ingrid nagyon jó tanítónak/kiképzőnek minősült, így ahogy minden jó felettes tenné, újabb tanonccal "bünteti". Igazából ez nem is neki szánt bűntetés, hanem az ifjú jedi lovagból lett inkvizítor tanoncnak Cashla Vex-nek, akit Xeth azért választott Rhys mellett tanítványfélének, hogy saját embert képezzen az inkvizítorok élére. Most pedig arra kényszerítette ifjú tanítványát, hogy Rejtjel Hét keze alatt kupálódjon ki egy kicsit, és szigorúan megtiltotta a lánynak, hogy bármiylen formában is bántsa Ingridet. Az utóbbinak viszont szabad kezet adott.

_________________
Ingrid L'lerim - helyzetjáték 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Ingrid L'lerim - helyzetjáték FUn312o
Ingrid L'lerim - helyzetjáték 6fZaEMM
Ingrid L'lerim - helyzetjáték EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 440
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ingrid L'lerim - helyzetjáték Empty Re: Ingrid L'lerim - helyzetjáték

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 03 Márc. 2019, 00:02

Ingrid L'lerim - helyzetjáték SuLbaTc

”Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.”
- Yoda

***

Az egész egy teljesen átlagos hétköznapnak indult Ingrid számára az Orgyilkos Hivatalban, már kezdte egészen megszokni ezt a pozíciót, ezt a helyet. Ahogyan szokta minden nap, most is azzal kezdte, hogy a hírszerzéstől befutott jelentéseket olvasta, illetve azokat az anyagokat, aktákat, amit a sajátjai küldtek vissza. Ekkor kapta az üzenetet, hogy a nagyúr látni óhajtja. Nem igazán értette, hogy miért, hiszen nemrég küldte el a férfinak a jelentéseket, amikben hiba sem volt. Mindazonáltal nem váratta meg Lord Xeth-et, annyira nem volt ostoba, így azonnal el is indult a legfelső emeletre, hogy a nagyúr ottani irodájában tudja meg, hogy mit is akar tőle a másik. Egy meglehetősen érdekes(?) feladatot kapott, inkább szívatásnak vélte, még saját maga irányába is. Nem tudta eldönteni, hogy a férfi szórakozik-e, amikor jó oktatónak tartotta, vagy komolyan. Egy ex-köztársasági erőhasználóval kellett foglalkoznia, aki nem árthatott neki, ellenben saját maga bármit megtehetett a fiatal togruta nővel. Természetesen érzelmek és kicsapongó gondolatok nélkül vette tudomásul a feladatot, ahogyan mindaz egy birodalmi tiszttől elvárható a felettese a jelenlétében. Főleg, hogyha egy erőhasználóról van szó, aki nagyúr, vagy nagyasszony. Arra nem is mert vetemedni, hogy bármilyen érzelem is kiüljön az arcára. Csak akkor merte megengedni magának az ide kapcsolódó egyéb gondolatait, amikor kijött a nagyúr irodájából és már távolabb ért attól.
Vex… ha ezt Tubrok meghallotta volna, akkor az első pillanatban már kivégzi a nőt, amint meglátja, vagy éppen bármit is tesz. Már csak a név miatt is, a Kaldahan rendszerének közelében- volt egy másik rendszer, aminek az egyik bolygója körül egy Vex nevű hold keringett, illetve kolóniát is rajta Vex-nek hívta. Ingrid vőlegénye nagyon, de nagyon utálta őket a mentalitásuk és egyebek miatt is. Elsőre csak üzenetet küldött a nőnek, aki az elküldött időpontra meg is jelent Ingrid irodájánál. Amint belépett a helységbe már rögtön tudta, hogy miért kellett ez. A tanonc, akárcsak az első nem volt sötét oldali. A szemei elárulták. Nem a saját ügye volt, de nem tartotta kifejezetten jó ötletnek ezt az egészet. Hacsak nem arra ment, hogy az őrnagy mikor fog ezzel a tanítvánnyal végezni. Eléggé temperamentumos volt, a kérdés igazából az volt, hogy mennyire féltékenykedő. Egy pillanatnyi ideig sem volt egy szemernyi sajnálat sem Vex iránt, csupán ha tényleg meghal a végén a rá pazarolt órákért lesz kár, amiben mennyivel több minden mást tehetett volna. Szerencsére Ingrid nem csak okos volt, de gondolkodni is remekül tudott, így már tudta, hogy valószínűleg tényleg az a feladata, hogy átbuktassa, ha nem így lett volna, akkor nem lett volna ott a függelék, hogy Vex nem nyúlhat hozzá egyetlen ujjal sem. Vajon a tanonc tudta, hogy miért van itt? Ahogyan ránézett nem sejtett semmit és még össze is volt zavarodva, illetve félt. Kétség sem fért hozzá, hogy nem tőle, hanem a nagyúrtól. Vajon mit szólt volna, ha látta volna az eredeti tanítványt és a nagyurat a Szellemholdon? Valószínűleg, mint a többség, hogy frászt kapnak tőlük.
Elsőre egy gyors felmérést végzett, hogy miben mennyire lehet jó az ex-jedi lovag, igen, súlyos hiányosságokat mutatott szinte minden téren, annyi bizonyos volt, hogy sok munka lesz vele, amit be kell hoznia, hogyha tényleg arra a pozícióra kerül, ahova Lord Xeth szánta. Éppen ezért, meg azért, mert erőhasználóról volt szó – és Ingrid hallott pletykákat, hogy miként néznek ki próbák az akadémián – a legkisebb hibát is kegyetlenül büntette. Szándékosan olyan elektromos ostort hozott, ami még sebet és heget is hagy. Minden egyes kis hibánál egyre többször csapott oda. Mivel a másikon ruha volt, így csak az arcon és lekukkon láthatta a sérüléseket, amiket okozott. Az erőhasználók az efféle szerzetek úgyis tele voltak minden ilyesfajta sérüléssel. Ezeken felül mivel a nőnek tanulnia kellett nem magyarázta el azt, amin hibázott, hanem magának kellett másnapra megtudnia a helyes válaszokat. Direkt nehéz és fogós, ám alapvető dolgokat adott fel, olyanokat, amikre egy nap kevés volt. Sikerült elérnie, hogy a nő egyre nagyobb zavarban legyen és már az órákra is úgy jöjjön, hogy aggódik. Ez pedig még nagyobb zavart okozott a másiknál, amitől egyre gyakrabban hibázott. A hibáktól pedig frusztrált lett, amitől pedig dühös és haragos. Mindez pedig nagyon jó volt Ingrid számára, mert ezzel ért el igazán haladást.
Amikor a nő neki készült volna ugrani, vagy revánsot venni, akkor figyelmeztette, hogy ő maga is csak parancsot teljesít, ha valakit utálni akar, akkor saját magát tegye, hogy ennyire fegyelmezetlen és lassan tanul, meg a nagyurat, mert ezek az ő parancsai voltak. Ahogyan teltek múltak a napok és a hetek Ingrid egyre jobban látta, hogy mennyire feszült a nő és nagy erejébe kerül az, hogy visszafogja magát. Az egész elején még egészen jól uralta az érzelmeit, azonban a kínzások, hatására már alig tudta magát türtőztetni. Egyre lobbanékonyabb lett, gyakran üvöltözött Ingriddel, jobb híján, ha már nem nyúlhatott hozzá, de a nő hallotta, hogy Vex másokon töltötte ki a dühét, az elején még próbálta visszafogni magát, hogy ne tegyen így, de az utóbbi napokban már nem tudta visszafogni magát és a karbantartó személyzet egyik tagján súlyos sérüléseket okozott. Azonban ezzel egy időben fogadta el Vex azt a tényt is, hogy ez a módszer a Birodalomban, örülni nem örült neki, ez látszott rajta, de beletörődött, éppen ezért, hogy ezt elkerülje kezdett egyre jobb és jobb eredményeket elérni. Egyik nap végül elérték azt az órát, amikor Vex semmit sem hibázott. Azonban pontosan tudta Ingrid, hogy mit kell tennie ebben a pillanatban. Ahogyan máskor, amikor a nő hibázott, mindig kapott egyet, most nem, de mégis így történt. Egy újabb csapás véres és mély csíkot hagyott a másik arcán és nyakán, a vállán úgyszintén, a ruha is elszakadt némileg. Nem is beszélve a sokkolásról, amit az elektromosság okozott.
Ez volt legerősebb támadás, amivel a togrutát sújtotta, eddig nem ontott vért, de most igen, szándékosan. A fiatal nő ezúttal a fájdalmai ellenére minden eddiginél gyorsabban pattant fel, a tekintete izzott a gyűlölettől és a zavarodottságtól, nem értette, hogy mi volt ez az egész. Dühösen, üvöltve kérdezte Ingidet, hogy ezt most miért kapta, nem érdemelte meg, mindent tökéletesen csinált. Ingrid csak szánakozó tekintettel nézett rá.
- Látom még mindig nem tanultál semmit sem arról, hogy milyen urdrarr-nak lenni, vagy milyen itt a Birodalomban. Szánalmas, gyenge senkit vagy, akit Lord Xeth igazi tanítványa az első adandó alkalommal meg fog ölni. Szégyellem azt, hogy egy ilyen valamire egyáltalán időt és energiát áldoztam. Csak szégyent hozol a Hírszerzési szférára, annak minden tagjára és legfőképp a nagyurára! Hogy miért tettem? Mert megtehetem, ennyi. – mondta megvetéssel és undorral.
A helyzet miatt, amit hetek alatt épített fel még hátat is fordított. Hallotta a másik zihálását, már felkészült rá, hogy ez lesz az a pont és pillanat, amikor megfogja szegni Lord Xeth parancsát, de szükség volt rá. Most egy nagyon kicsit sajnálta, hogy nem erőérzékeny szívesen tanulmányozta volna, hogy mi játszódik a másikban. Fel volt készülve a támadásra, nem aggódott és nem félt, kiképezték erre azonkívül az implantjainak hála nagyon gyors volt és jók voltak a reflexei. Az ablakra pillantott, hogy lássa mi van a háta mögött, a togrutának eléggé eltorzult a tekintete. Éppen ezért még egy előre megírt üzenetet is elküldött Lord Xeth-nek, hogy most már jöhet. A háta mögött a nő felüvöltött és a fénykardjával a kezével Ingrid felé vetette magát. Éppen csak aktiválta a pengét, amikor csodálkozás ült ki az arcára, hogy még nála is gyorsabban mozdult a sima nem erőhasználó orgyilkos parancsnok. A következő, amit felfogott, hogy a fénykardot fogó keze a markolattal együtt a földre zuhan. Sikoltva zuhant a padlóra, miközben a kézfejéből a vér fröcsökölt mindenhova a vibropenge miatt. A sokkos állapotban valamit fröcsögött a saját nyelvén, Ingrid pedig mérhetetlen hűvös, fagyos nyugalommal nézett bele a másik immáron arany és körülötte vörös íriszű szemeibe. Ezalatt a nő a fájdalomtól vonyított a földön és próbálta a csonkot elszorítani, hogy ne vérezzen el.
- Nagyuram! Lady Chasla immáron készen áll a kiképzésének folytatására. Úgy vélem immáron megértette, hogy miként is működnek a dolgok a Birodalomban – mondta tisztelettel a belépő férfinak.
Szavaival egyszerre fordult Lord Xeth felé és hajolt meg irányába. A nagyúr még a második tanítványára nézett és nem sokkal a vérző seb felett egy újabb részt vágott le a togruta kezéből hogy a vérzést elállítsa. A kezével intett a mögötte jövő két őrnek, hogy vigyék el a tanítványt és lássák el. amint kivitték, akkor fordult meg ő is, hogy kisétáljon.
- Újabb remek munka parancsnok! – indult el kifelé.
Noha a férfi nem látta, de Ingrid a szokásoknak megfelelően mélyen hajolt meg a dicséretre, majd amint a nagyúr távozott visszatért a saját munkájához.

***


_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L'lerim - helyzetjáték Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2657
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L'lerim - helyzetjáték Empty Re: Ingrid L'lerim - helyzetjáték

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.