Flagstaff (Arizona)

Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cerebro on Vas. 07 Ápr. 2019, 19:25

Flagstaff városa Arizona államban, mintegy 70.000 lakossal. A 2030. április 1-i kree támadásban a város teljesen megsemmisült.
Flagstaff (Arizona) 09268

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1254
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 08 Ápr. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás:2019. április 12. (péntek)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:00 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:
Épp nincs.


~ 2030. április 1. ~
Flagstaff (Arizona) CXTs5aB
A nap, amelytől kezdve április elseje nem a viccekről és komolytalanságról fog szólni, hanem arról lesz emlékezetes az elkövetkezendőkben, hogy ez volt az a nap, amikor a Kree-k tényleg megérkeztek. Amikor a civilizáció életében először nem a bolygón levő országok között tört ki háború, hanem a Föld és egy másik civilizáció között. A nap, amikor tízmilliók haltak meg egy személy szeszélye miatt, aki képtelen volt túltenni magát azon, ami egy olyan világban történt, amire talán egy tucat személy emlékszik összesen.

Éppen ezért a emberek, a politikai, katonai vezetők, és senki más sem tudja, érti, hogy miért is ez a támadás. Az egyetlen, amire gondolhattak, hogy talán Attilan miatt támad a Kree Sztelláris Birodalom, hiszen az uralkodójuk egyszer Attilan uralkodója volt, de elűzték, de sem Attilan, sem a Föld nem kapott hadüzenetet, csak a támadás érkezett. Pont azt a napot választották ki, amikor a Destroyer – Ko-Rel hadihajója – nem volt a naprendszerben, mert közelben levő anomáliákat vizsgált.
Flagstaff (Arizona) QbCsPhK
A támadást először Észak-Amerika felett látták meg, bár nem ezt érte támadás. Az első áldozat a Csúcs/Peak űrállomás lett, a SWORD főbázisa, majd a műholdak következtek. Ezeknek a kilövése tűnt fel a bolygón, megszűnt a GPS, a kommunikáció a teljes bolygón leállt, megszűnt az internet, minden, ami a műholdakon keresztül működött. Már ettől pánik lett, a SHIELD még időben igyekezett a még létező kommunikációs csatornákon kiadni a vészjelzést, de a támadás elkerülhetetlen volt.

A bolygó minden részét érte, úgy tűnt, hogy a kree-knek nem az volt a fontos, hogy a nagy városokat töröljék el a föld színéről, kisebb, kevésbé jelentéktelenebbnek tűnő – ám stratégiailag inkább fontosabb – helyeket támadtak. Úgy tűnt, hogy inkább megfélemlítésre törekednek és pánikot akarnak okozni a bolygón és a lakosai között. Mindez pedig határozottan sikerült is. A 3. Világháború óta nem volt akkora káosz és pánik, mint most.
Flagstaff (Arizona) GKeezbG
Még a pár éve bekövetkezett Hydra támadás sem ért ennek a nyomába. Ha valaki látta volna a támadást az űrből, akkor láthatta volna, hogy a világ minden kontinenség, még a déli sarkot is érték támadások. Újabb és újabb vöröses robbanások jelentek meg a bolygó felszínén, mintha csak valamilyen hólyagos betegség hagyta volna nyomát a planéta felszínén. Városok, falvak, erdők, kastélyok, ipari területek lángoltak. Az emberiség szerencséje az volt, hogy nem atomfegyverrel támadtak a kree-k, csak sima bolygóbombázáshoz szükséges raktékákkal.

Egy bombázás és ezeknek a környékén kree katonák is megjelentek, illetve más városoknál, településeknél, városoknál is, újabb pánikkeltés céljából, ám mielőtt a Bosszú Angyalok, Osborn angyalai – USA-ban – az X-men, vagy a katonaság kiérkezett volna az adott területre, ezek mindig rendre eltűntek. A kommunikációt, GPS-t, internetet nem műholdakkal, de az AIM-nak hála más technológiával sikeresen helyreállították két-három napon belül, de az űrben levő kree hajót nem sikerült megtalálni, ami a támadásért felelős.
Flagstaff (Arizona) En1er5E
Április első hetének közepén a NATO főparancsnoka Jonathan Miller-rel, akit az ENSZ kért fel, hivatalosan is bejelentették azt, hogy a Föld hadban áll a Kree-kkel és nyilvánosságra hozták, hogy ők a felelősek mindezért. A teljes bolygón az áldozatok száma összesen 112.658.795 fő lett, az eltűntekkel együtt, de nem tartották kizártnak, hogy ez a szám növekedhet a későbbiekben. A legtöbb állam azonnal bevezette a hadiállapotot és természetesen a szükségállapotot is.

Norman Osborn sem volt kivétel mindezek alól, egy nyilvános tévéadásban tette meg mindezt, egyenesen a fehérház ovális irodájából, amit az utóbbi tizenöt évben minimum háromszor, de esélyesen többször kellett teljesen helyrehozni, vagy éppen újraépíteni. Osborn-nak egyébiránt remekül jött ez az egész. Évvégén ugyanis választások lettek volna, mert letelt a férfi második ciklusa. Most azonban a szükségállapot bevezetésével a fontosabb dolgok felé akart figyelni, így a választásokat is a szenátus támogatásával elhalasztották a háború végéig, így az elnök addig hivatalban maradhatott.
Flagstaff (Arizona) QYVhbkb
A bolygó lángolt, az emberek féltek és a tényleges invázió ki tudja, hogy mikor fog megkezdődni…Flagstaff (Arizona) TkqN5bS Az utóbbi néhány napban az X-men is nagyon elfoglalt volt, a diákok közül azokat is bevetették, akiket lehetett, hogy a kree bombázást követően túlélőket keressenek, sérülteket lássanak el. Ennek köszönhetően sem Serena, sem pedig Cody nem aludtak túl sokat és igazából ezen a napon értek csak vissza Salem Centerbe Ázsiából. Ekkor érkezett a hír, hogy Arizona államban Flagstaff városát is lebombázták, azonban ott volt egy túlélő, egy fiatal mutáns, akinek a kimentését az X-ekre bíznák, mert végül is ők a szakértők mindebben. És azt is hozzá tették, hogy ezúttal nem egyedül kell menniük, hanem a kormány is küld segítséget számukra. Theon azt kapta feladatul, hogy az X-eknek segítsen Flagstaff-ból kimenteni egy túlélőt. Azt is hozzá tették, hogy az X-men vezetőjével és helyettesével fog kimenni a helyszínre, megadták a helyet és időt, hogy hol kell velük találkoznia.

Ez pedig az X birtok volt, a csapat a Black Birddel ment ki a helyszínre és a város határában le is tudták tenni a gépet, amit szinte biztosan Cody vezetett, révén Serena nem értett hozzá a tériszonya miatt. A városban még mindig voltak tüzek, szinte mindenfelé elszenesedett épületek voltak. Tetemeket már nem nagyon lehetett látni, a zömét egy hét alatt összegyűjtötték, vagyis inkább öt nap alatt, mert amikor a mutánst észlelték és azt, ami körülötte volt, akkor inkább visszavonultak a mentő és takarító brigádok.

A Blac Bird az északi részen a 180-as út mellett a városhatáron kívül található tűzoltóság épületénél tudott leszállni. Ez az épület a bombázást megúszta, nem károsodott, így a mentőcsapatok egy része itt vert tábort. Pontosan mi a gond arról nem tájékoztatták az X-eket, valami olyasmit mondtak, hogy nem tudnak róla beszélni és mindenki sokkos állapotban van, ha odaérnek, akkor meglátják.

A megérkezéskor pedig meglátták, a város tele volt… de nem emberekkel, hanem korábban soha sem látott démonikus lényekkel…
Flagstaff (Arizona) HQI5sGs

Flagstaff (Arizona) DEnq8lR

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c

Felszereléslistát írjatok.
Az egyetlen különbség a kép és a valóság között, hogy a fehér lényeken sincs lánc, hanem ők is csak úgy mászkálnak, kutakodnak, belőlük van a legtöbb egyébként.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) PbbL9XN
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson on Szer. 10 Ápr. 2019, 18:48

Háború. Na, ez nagyon nem kellett senkinek. Persze szinte már természetes, hogy történik valami. Mondjuk intergalaktikus hadüzenetről Cody még nem hallott. Vagyis hallani hallott már, de a föld még nem küldött ilyet ő úgy tudja. A munkája mindenesetre alaposan felhalmozódott. Aludni se nagyon volt ideje nemhogy csak úgy megpihenni. Alig értek vissza Ázsiából Salem-be ahol amúgy Cody ismereteinek vették egy kicsit hasznát. Megérte annyit járkálni arrafelé. Szóval máris mehettek Arizonába egy túlélőért a kormány egyik emberével. Akinek Cody azért egy kézfogás kíséretében bemutatkozott.
-Üdv. Cody Atkinson.
A Blackbird-el mentek amit Cody-nak kellett vezetnie. Természetesen álca módban ment mivel nem akart feltűnősködni. A kapott infók elég gyérek voltak. Állítólag a helyzet olyan, hogy azt látni kell. Ezt elég nehéz volt elhinni, de mikor a városhoz értek az igazgató helyettes megértette.
-Azt, hiszem ezt tényleg látnotok kell! -Ha odaértek, hogy megcsodálják a látványt az igazgatóhelyettes fel is tette a kérdését.- Serena szerinted ezt a túlélőnk csinálta? Mi lehet ez? Valami dimenzió kaput nyitott vagy manipulálta a realitást mint Emma tudja? Mit csináljak? Száljak le valami eldugott helyen vagy a városon kívül?
Közben igyekezett megnézni magának azokat a démonokat. Látott-e valami hierarchiát vagy értelmet náluk. Esetleg, hogy mit csinálnak. Építkeznek, keresnek valamit, őriznek valamit...

Felszerelés:

Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromosáramtól, golyóálló, saválló)
500-as Smith & Wesson
Uzi géppisztoly

shotgun
2 db krabi krabong kard
Két övtáska lőszerekkel.(2 tartalék tár az uzi-ba, egy tucat golyó a S&W-be és hat golyó a shotgun-ba
napszemcsi

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 163
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin on Csüt. 11 Ápr. 2019, 16:44

Theon épp a távol keleten teljesített pihenőidőt kiskutyájáva, amikor globálisan beütött a bélsár. Akkora volt a támadás ereje, hogy még a "világ végének" számító hegyvidéki településeken is lehetett érzékelni a világvégét elhozó pusztulást. Az első órákat menedék keresésével és ott kivárással töltötték. Majd másnap, még semmit sem sejtve arról, hogy a világ civilizáltabbnak gondolt feléből mennyi maradt, amilyen gyorsan csak tudta, felkereste a legközelebbi repteret, ahonnan kínkeservesen eljutott egy amerikai szövetséges légitámaszpontra. Nah onnan végre hazajutott. Otthon pedig gyorsan különböző egyen és formaruhákba bújtatták és néhány napig a rendfenntartó erőknek segítettek úrrálenni a káoszon több városban is. Mikor végre úgy nézett ki, hogy csillapodnak a kedélyek és a kormányok úrrá lesznek a kialakult káoszon, kaptak volna pár nap kimenőt...
...de ehelyett új feladatot várt ráju. Nem személy szerint őket kérték, de az egyik pentagoni felettese őket jelölte ki arra, hogy támogatást nyújtsanak az X-eknek. ~
Mennyire szomorú polgárok volt lakhelyén katonai műveletekben részt venni... ~ gondolta. De ha War Junkie kell nekik, akkor megkapják. A légierő egyik repülőjével szállították őket a célállomása közelébe. A gépen felszerelkeztek, majd onnan egy elrekvirált autóval kerültek az X-Men birtokra. Ott Theon szerencséjére nem nagyon erőlködtek hosszú bemutatkozással és, hogy mondjon magáról pár szót.
-
Üdv. Nomád százados vagyok...a kis barátom Crossbow főhadnagy. - fogott kezet egyszerűen és ha más is bemutatkozott, neki akkor pont ugyanilyen fáradt hangsúllyal és egyszerűen válaszolt. Az elkövetkező rövid repülő úton meditált egy kicsit, egészen addig, amíg Cody oda nem hívta őket a pilótafülke ablakához. Ekkor felállt, kezébe vette karabélyát és odasétált. Amikor meglátta a kinti...lényeket, nagyot sóhajtott.
-
Innen nézve mindenki ellenség...tudom csak tanácsadó vagyok itt...de h mindhárman elhagyjuk a gépet...és feltételezzük, hogy ezt az álcázást fent tudja tartani ha nem repül akkor is...akkor én bent szállnék le, a gyors érkezés, csendes kutatás és gyorsa távozás reményében.

Felszerelés:

- Ruházat: Többszörösen ellenálló speciális öltözék; Felette NWU Type 1 mintájú katonai ruházat;
- 2 kés
- SigSauer p320 + 2 póttár
- Golyóálló, taktikai mellény zsebekkel, teletömve csomó aprósággal
- Golyóálló sisak + éjjellátó
- MK17 karabély + 8 póttár; hangtompító; távcső; reflexdot; -> Lőszerei urán magosak.
- Kommunikátor
Theon Lupin
Theon Lupin
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 134
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 12 Ápr. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. április 16. (kedd)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:10 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:
Épp nincs.


Flagstaff (Arizona) TkqN5bS - Üdvözlöm, Serena Davidson, az X-men vezetője és a Xavier iskola igazgatóhelyettese – mutatkozott be ő is Nomád irányába.
A megérkezés után mindenki feltudta mérni a terepet, ami valóban nem volt túl kecsegtető és bizalomgerjesztő. Amennyire fel lehetett mérni a helyet az egész városban démonok voltak, búvóhely meglehetősen kevés, mert ez nem volt túl nagy város, csak a belső részen voltak korábban emeletes házak, panelek. Kijjebb inkább a kisvárosi épületek. Sok családi ház ugyan rendelkezett emelettel, de azért a legtöbb csak földszintes volt. Az épületek zöme romokban volt, a fák, bokrok leégtek, elégtek teljesen és több helyen kráterek is voltak, ahol a rakéták becsapódtak. Az ezektől távol eső épületek nagyjából egyben voltak, de minél közelebb került valaki ezekhez, annál romosabbak, vagy teljesen elpusztultak.

- Hallottunk már olyan mutánsról, aki képes más dimenziókba teleportálni, vagy épp kapcsolata van démoni dimenziókkal, így akár ez is lehet. De az is, hogy a kree-k hozták őket, vagy a bombázás átjárót nyitott… bármi lehet. De nekünk ettől egy gyereket kell megtalálunk odalent. – mondta.

A kérdésre, hogy mit tegyen, és hol szálljon le a nő Theon-ra pillantott, aki már hozta is fel a javaslatokat. Serena nem értett ennyire a géphez, révén nem is vezeti és ha teheti nem is repül, így Cody-ra pillantott, hogy ő döntsön ebben. Cody pedig tudta, hogy a Blackbird képes megőrizni a láthatatlanságát azok után is, hogyha landolnak vele. A jobb kérdés az volt, hogy merre és hol lenne erre alkalmas terep, mert azt még nem kerestek eddig.

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c

Felszereléslistát írjatok.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) PbbL9XN
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Cody Atkinson on Vas. 14 Ápr. 2019, 22:53

Be lettek mutatva egymásnak. Cody általában vidámabb figura. Máskor a kutyának is jobban örült volna. Most csak érdeklődve ránézett és visszakérdezett.
-Főhadnagy?
Biztosra már nem lehet tudni mennyire poén az ilyesmi. Mindenesetre felszálltak a gépre és míg a városhoz nem értek nem nagyon beszéltek. Ott viszont jöttek a kérdések. Serena nagyjából, azt tudta elmondani amiről Cody is tudott. Annyival lettek okosabbak, hogy megtudták mennyire nem tudnak semmit. Az igazgatóhelyettes csak azért kérdezte mert ha a gyerek csinálta ezt akkor talán várhatnak valamit a közelében, esetleg kereshetik arrafelé. Azzal kapcsolatban, hogy hol szálljanak le érkezett is egy javaslat.
-Mondja nyugodtan százados. A gép képes fenntartani a láthatatlanságot akkor is ha nincsenek benne utasok. Egy épület teteje akkor jó lenne.
Megpróbál olyan helyet keresni ahol nem találhatják meg a Blackbierd-öt és ha lehet könnyen megközelíthető.
-Arra van ötlet, hogy merre lenne érdemes kezdeni a keresést? Megvan például a gyerek otthonának a címe?

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 163
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Theon Lupin on Hétf. 15 Ápr. 2019, 10:46

Jelentőségteljesen bólintott az új információra, amit elraktározott magában. Ilyen technológiai fejlettségen azért elkezdte érdekelni, hogy vajon mit tudhatnának kezdeni az X-ek a szemével és a karjával. Azonban erre most nem volt ideje. Theon agya pörögni kezdett. Nézte a tájat és latolgatta a lehetőségeket. Nézi az épületeket, de azokkal komoly problémája van.
-
Az épület teteje nem jó. Egy bombázás vagy természeti...jelen esetben természetfeletti katasztrófa esetén a tartószerkezetek és a talaj olyan szinten sérülhet, hogy nem bírja el a gép súlyát. Illetve ha menekülni kell, nem lépcsőznék sokat. Fárasztó...ott a tűzoltóság mellett van egy kráter. Az épület jó fedezéket nyújthat távozáskor. - Próbál bizakodó lenni, ami a keresést illeti, de ilyen körülmények között nem fűz hozzá sok reményt. - Crossbow ki van képezve romok alatti túlélők keresésére. Ha a lények szaga és hangmintái eléggé eltérnek a keresett személytől, akkor vele lehet esélyünk megtalálni a célszemélyt...


Felszerelés:

- Ruházat: Többszörösen ellenálló speciális öltözék; Felette NWU Type 1 mintájú katonai ruházat;
- 2 kés
- SigSauer p320 + 2 póttár
- Golyóálló, taktikai mellény zsebekkel, teletömve csomó aprósággal
- Golyóálló sisak + éjjellátó
- MK17 karabély + 8 póttár; hangtompító; távcső; reflexdot; -> Lőszerei urán magosak.
- Kommunikátor
Theon Lupin
Theon Lupin
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 134
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 16 Ápr. 2019, 00:00

//Munka után még orvoshoz is kellett mennem, így eléggé elcsúsztam Rhys bővítésével... sry, de csak szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) PbbL9XN
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Yesterday at 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Egykor szép táncod ma halottak járják…


Résztvevők: Cody Atkinson, Theon Lupin és Serena DavidsonKövetkező körváltás: 2019. április 24. (szerda)

Flagstaff (Arizona) FEDzSQg

Idő: 2030. április 8. 10:15 (helyi idő)
Helyszín: Flagstaff romjai, Arizona állam
Cél / Feladat: Megtalálni az itt levő mutánst
Résztvevők: Cody Atkinson | Theon Lupin | Serena Davidson
Egyéb információk:
Épp nincs.


Flagstaff (Arizona) TkqN5bS Theon tudhatta a kormány közeli források miatt, hogy az X-men nagyon fejlett technológiával rendelkezik. Annyi bizonyos, hogy idegen technológiával rendelkeznek, és ezeken felül az Örök Birodalom is igencsak támogatja őket minden téren nem ismert okokból. Szóval az X-eken keresztül Theon igencsak fejlett technológiájú kapcsolatokat ismerhetne meg. Serena nem szólt bele, amikor a férfiak beszéltek arról, hogy merre is lenne a legjobb leszállni, vagy elkezdeni a kutatást. A kutatásra igaz volt ötlete, de a taktika sajnos nem az ő asztala volt. az tényleg jó helynek tűnt, mert még biztonságos távolban is volt a démonoktól, ha pedig kellett, akkor a hajó távirányítással is elhívható volt a városba – ezt úgyszintén tudta Cody – így ha a város másik felnél találják meg a gyereket, akkor is odatudják magukhoz hívni és nem kell visszajönni ide.

- Még ha meg is lenne a címe, akkor sem mennénk vele sokra. De nem, még csak a nevét sem tudni, csak rövid ideig látták és nem tudták azonosítani. Szerintem olyan helyen lehet, ahol kevés a démon és nehezen találják meg – mondta Serena az ötletét.

A gépet ott azon a helyen könnyedén le lehetett tenni, amit Lupin kiszúrt a csapatnak. Amint kiszálltak érezhették, hogy a levegő nagyon meleg és a sok hamu miatt kissé nehezebb is volt a légzés, mint egyébként. Így kintről még inkább pokolnak tűnt az egész hely, mint a gépből.

- Azt hiszem, hogy nem ártana egy kis figyelemelterelés, hogy egy ideig nyugodtan közlekedhessünk – mondta.

Ha ezzel mindenki egyetért, akkor Serena a táskájából elővett két plüsst, egy hulkot és egy sárkányt, majd eldobta őket. A hulk egy jó két és fél méter magas hulkká változott és egy „HULK ZÚZ!” felkiáltással indult a démonok felé a földön, a sárkány pedig egy jó negyven méter hosszú bestiává alakult és az égen indult a démonok felé.

- Most már viszonylag nyugodt utunk lehet – mosolyodott el.

Flagstaff (Arizona) 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Flagstaff (Arizona) PbbL9XN
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2159
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Flagstaff (Arizona) Empty Re: Flagstaff (Arizona)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.