Shadow és Sakura szobája

Go down

Shadow és Sakura szobája Empty Shadow és Sakura szobája

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Feb. 2011, 16:51

Két ágyas szoba fürdővel és egy szekrénnyel és az ágyak mellett egy-egy kis szekrénnyel rajtuk lámpával és telefonnal.

A régi topic


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 26 Feb. 2011, 21:06-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Shadow és Sakura szobája Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Shadow és Sakura szobája Empty Re: Shadow és Sakura szobája

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 26 Feb. 2011, 09:23

#1 2009-08-20 19:07:30
Morsus
Shadow és Sakura szobája
Két ágyas szoba fürdővel és egy szekrénnyel és az ágyak mellett egy-egy kis szekrénnyel rajtuk lámpával és telefonnal.


#2 2009-08-25 16:32:14
Shadow
//előzmény: fedélzet//

Lassú léptekkel haladok egészen a szobámig. Bár nem egy rövid út volt hála a tömegnek, hogy párszor sikerült még el is tévednem, aminek nem nagyon örültem, de ez van. Sokan pihenni vannak itt, ahogy elvileg én is, így nem nagyon foglalkoztam eme kellemetlenségekkel inkább amint elértem nyitottam a szobámat, s beléptem rajta, hogy egy kicsit elterüljek az ágyon. Kellett egy kis magány, főleg, hogy a vacsoránál, már ott akartam lenni. Addig is lesz időm, hogy átgondoljam a dolgokat, s... hm... minek van itt két ágy, mikor csak egyedül vagyok? A másik ágyról a plafonra emelem a tekintetemet, s veszek egy mély levegőt. Reménykedtem benne, hogy nem lesz senki aki boldogít eme út alatt, mert ha olyan, akkor véletlen elmegy úszni és nem a medencébe.


#3 2009-08-27 20:19:15
Hjuchia Sakura
Pár szép pillanat múltán az ajtó nyílik szépen. Ismerős alakot pillanthat meg Shadow. Titanisz az. Egy laptop táskával, két fotoaparat táskával, egy nagyobb méretű hátitáskával és egy bőröndel.
-Ó szevasz. Rég láttalak.
Csukom magam mögött be az ajtót és a táskákat szép óvatosan lerakosgatom az ágyra.
-Tyű. Ez jó nehéz volt. Látom fáradt vagy. Hagyjalak? Neagódj úgyse foglak mert most pakolni fogok. De nyugi halkan mert érzékenyek a kütyüim.

Az éjjeli szekrényre kikerül a laptop táskából egy komoly Asus laptop. majd igen komoly kábelezés után plusz memória rákötés. áramellátás és internetbekötés után előkerül pár álvány amelyek egyikére egy komoly vállkamera kerül, mellé egy fényképezőgép is. A bőröndöt kinyitva nem hogy ruhával lenne tömve de egy csere ruhán kívül csak a riporter munkához való elektronikus szarokkal van tömve.

-Na azért remélem zárhatóak lesznek a szobák..

Közben felveszem a sajtókártyát ami a nyakamba lóg immárom. Halkan de elkezdek rendeszkedni. A nekem kijelölt szekrénybe elrakom azon dolgaim amik nem kellenek egyenlőre. A vicc az az egészben, hogy egy összerakható asztal eg ykinyitható székkep likerül és felállítom. Az asztalra átkerül a laptop, egy fényképezőgép. Kikerül egy diktafon két cserekazival plusz egyel benne. Leülök a gép elé. Bekapcs és elkezdek rajta ügyködni. Persz ha Shadow szeretne valamit rá figyelek, egyépként a laptopba bújok.


#4 2009-08-27 21:45:17
Shadow
Nem telik bele sok idő és kiderül, hogy ki a másik ágy tulaja. Hát igen, ki lenne más, mint az aki az életét mentette és aki belekeveredett az egész titkos históriába.
- Szia Hjuchia! Látom igen gyakran össze futunk. - egy mosoly is megjelent az arcomon, majd felülök – Kicsit se zavarsz, s nem vagyok annyira fáradt. Csak elgondolkoztam a közel múlt eseményein. Figyelem ahogy pakolászik szorgosan.
- Tied lehet a szekrényem, nincs cuccom. - mondom, s elgondolkozva figyelem. - Látom melózni jöttél, s nem pihenni, legalábbis a sok kütyüből erre következtetek. - felállok közben és bezárom az ajtót, majd közelebb megyek a lányhoz. Csendesen szólalok meg, pontosabban szinte a fülébe súgom.
- Itt a főnök és a barátnője is. Volt egy pofás balhé, miután elváltunk, s túl könnyen úsztuk meg. Szükségem lenne a segítségedre. - oda nyúlok a géphez és egy szövegszerkesztőt megnyitok, s csak annyit írok bele: S.H.I.E.L.D. Ezután félre sétálok, s hangosabban megszólalok.
- Nincs nálam papír, de remélem, hogy nem is kell. Valami bűzlik, hogy nem csak gyorsan kikerültünk, de még ilyen pihenési lehetőséget is kaptunk. - Leülök a közelébe. - Ezenfelül kéne egy fényképező gép is. A sajtókártya amit adtál még meg van. Kicsit jobban szeretnék elvegyülni, de nem csak mint vendég. Persze csak akkor ha megoldható. - hangom nyugodt, s közben eredeti alakom veszem fel. - Ja igen. Egy apróság. Találsz valamit, arról ne tudjon Miller, s akkor tuti nem minősül annyira titkosnak, ha lesz valami. - majd elhallgatok. Direkt nem mondtam, hogy kormány cég, mert úgy érdekelt, hogy még mit talál erről esetleg, ha csak nem valami szuper titkos cuccos, mert akkor nem leszek semmivel se előrébb.
- Remélem, hogy nem túl nagy kérés. - teszem még azért hozzá.


#5 2009-08-28 19:46:51
Hjuchia Sakura
-Hát igen meló is. Igazából valami szaftos sztorit keresek, hogy lazíthassak.
Figyelem mit csinál Shadow aztán látom, hogy mit is ír be a szerkesztőbe. A szemem megakad rajta egy kicsit majd elgondolkozom.
-Hát a régi sajtókártyádat mellékesen dobd el. Kapsz egy újat mert itt a fénykép nélküli már gázosabb kicsit. De agy fél percet. Felkészültem ám, hogy nem most látlak utoljára.

Ezzel a gép elé ülök és megnyitok egy Baza nevű mappát abban névtelen_12.jpg -t töltök be. Egy hirtelen villanás még shadow emberi formályakor. Aztán pár pillanat és érdekes hang szűrődik ki a táskából.

-Nemtudom, hogy hol tanultad ezt a szerkesztési módot. - utalok a shieldes szövegre amit beírt. - de érdekes. Eddig nem ismertem ezt a módszert de utána nézek majd. Na de nézz bele a táskába. Van ott egy nyakbaakasztó, fekete. Mellette a gép valszeg már kiköpte a kártyád. Csak vigyázz még meleg lehet.

Ha megteszed megtalálod a táskában a kártyát és mellette a nyakbaakasztót.

A kártya:
Shadow és Sakura szobája Signqe

-Ezt viseld. Egy gépet meg vihetsz. De aztán össze ne törd nekem. A Millert majd boldogítom kicsit. Biztos örülni fog nekem. hehe. Ja és neaggódj. Ez még nem nagy kérés. hidd el volt már rosszabb kérés is.. Ja ha tényleg még ennél is jobban akarsz elvegyülni túrj bele a tatyóba. Biztos találsz valami sajtós feliratú felsőt.


#6 2009-08-28 20:52:44
Shadow
Nem nagyon szeretem a fényképeket, de most nem ellenkezek, s mikor elkészül Sakura és mondja, hogy a táskába nyúljak bele, akkor kiveszem kártyát, a nyakba akasztóval.
- Tökéletes, köszi. - ezután a másik táskába beletúrok, s egy pólót kapok ki. Ezután az ágyamra pakolom, s Sakurára nézek.
- A főnököt egyenlőre ne háborgassuk, mert nincs kedvem semmilyen hegyi beszédhez, meg, hogy a hangulatot rontsa csak. Úgy is láttad, hogy képtelen még beteg szabin se lazítani, s egy fotóért milyen lett. Nem tudom, hogy az a kis csaj, hogyan bírja ki azt a meló mániást. - elhasalok az ágyon, s lustán lógatom le a farkam az ágyról. - Kivételesen tényleg nem kéne nagy bajba keveredni. - előveszem a mobilom, s nézegetem benne a mobil számokat. Elég rég csördült már meg, ami vagy azt jelenti, hogy már nem akarnak nekem a régi főnökök munkát adni, vagy arra várnak, hogy én hívjam őket, s úgy könyörögjem magam vissza. Na de erre várhatnak, mert ez nem fog megtörténni. Lerakom a készüléket, s a két kezem pihentetve a fejem nézem, hogy Sakura mit is csinál éppen.
- Valahol utána lehet nézni, hogy a hajón milyen utasok vannak? Legalábbis, milyen hírességek, vagy fontos személyek? Csak, hogy kikről érdemes jobban képeket készíteni és a nyomokban lenni.


#7 2009-08-29 23:32:51
Hjuchia Sakura
-jolvan jolvan. Úgysem azért jöttem, hogy ő vele összefussak. Igazából utaslistám van. De senki érdekes nincsen. Mondhatni a hajó miatt vagyok itt. Mivel nagy, szép és valami nyeremény győztesei is lesznek rajta kénytelen vagyok ezzel a piti melóval kicsit kihúzni magam az anyagi kátyúból.

Válaszolok nyugodtan Shadownak miközben a laptopon nagy serényen yrok. Csak úgy pörög az ujjam, hogy csak az összefüggő kattogást lehet hallani. E-mail-t írok, a főnök részére. Majd ha ezzel megvagyok egy másik e-mail-t megnyitok és abban a csatolt file megnyitásakor szemünk elé tárul az utaslista.

-A főnök elüldte, hgoy tudjam kire érdemes rászálni kicsit jobba és kit kéne hanyagolni mert értékteen avagy agresszív.


#8 2009-08-31 18:52:16
Morsus
Este

A rádióban felszól egy kellemes csilingelő hang.
- Eljött a vacsora idő, aki szeretne a együtt étkezni a kapitánysággal azokat kérjük fáradjanak a bálteremben ahol pompás fogások és kellemes zene fogja önöket várni.


#9 2009-09-01 01:36:38
Shadow
- Értem – szólalok meg, majd egy könnyed mosoly kíséretében az ágyhoz lépek, hogy kicsit jobban összeszedjem magamat. Azaz azt a kevés holmim ami volt és kitaláljak valami jó megjelenést, amivel nem lesz gyanús, hogy igen szegényes a ruhatáram. Közben azért figyelek a lányra, s mikor az utaslista kerül szóba, akkor tekintetem végig szalad a listán, majd pedig a hangosbemondó szavaira elmosolyodok.
- Akkor azt hiszem eljött a pillanat, hogy egy kicsit közelebbről is felmérjük az itt lévőket. - ezzel alakot váltok, s a megszokott fiatal lány alakjában vagyok, csak most fekete ruhában, ami illik egy ilyen puccos hajón lévő vacsorához. Egyenlőre most mindenféle eszköz nélkül akartam felmérni a terepet, hogy tudjam, hogy is állunk most. Még mindig nem akartam elfogadni, hogy minden rendben, s épp ezért talán nem a békét láttam, hanem a vihar előtti csendet. Minden esetre ennek nem túl sok jelét adtam.
- Tartsuk szemmel Millert, de most távolról, ha lehet. Nincs kedvem megint a morgó ábrázatát nézegetni. Velem jössz most? - kérdem, s ha igent mond, akkor megvárom, míg elkészülődik, majd az ajtót nyitom, s kimegyek. Persze alaposan be is zárom a szobánk ajtaját, ha mind ketten távozunk, hogy ne tűnjenek el a cuccok.

//folytatás: Bálterem és étkező//


#10 2009-09-02 12:57:31
Hjuchia Sakura
-Jolvan. hát akkor messziről. Úgy sincs kedvem nekem se hogy pattogjon.
Ezzel a laptopot lecsukom és felkapom a kártyám és egy fotoaparatot. Felkelek és kimegyek énis a szobából. Shadow szépen bezárja majd elindulunk a bálterem felé.
SZép csendesen megyek. Csak a akamerával ügyködök. Pár beállítást még bütykölök.


#11 2009-09-07 10:09:06
Hjuchia Sakura
Szép morcos léptekkel visszaérek a kabinba. Magam után berántom az ajtót és csak úgy zeng tőle a kabin. Villany felkapcs és a gép elé beülök. Laptop felnyit és a zsebből kiveszek egy kis memóriakártyát.

-Na most megkapod. Híres írónő vagyok és jaj hagyon békén, Blablabla na ezek után majd monthatod, hogy a firkászok férgek hehe.

ezzel a mk bekerül a gépbe. A most készített képek vannak rajta. kivettem még mielőtt Shadownak oda adtam volna. De így is jó lesz neki a gép csakát filmre nyomja így macerásabb lesz...

Tehát neki ülök és mint jógyerekhez illik egy kép elő, kis módosítás se csupán a megfelelő címet kell adni eki és alá írni pár hülyeséget.


#12 2009-09-08 21:39:32
Morsus
Késő este

Az étterem lassan ürül és Rorschach egyre több dühöt kezd érezni. A hajó csendes lesz és már csak egy tucatnyi ember marad a fedélzeten majdnem mindenki visszavonul.


#13 2009-09-21 21:05:06
Shadow
//előzmény: Fedélzet//

Amint Antonyval együtt beértem a szobába, még kinézek, majd bezárom az ajtót, s az ágyra ledobom a srácot. Sakurára pillantok, s alakot váltok felvéve az eredeti alakom, hogy aztán az ágyra leüljek. A fejemet fogom, s Sakurára nézek.
- Valami nagyon nem stimm itt... Rettegek Sakura, s nem tudom, hogy mi a bánat okozza, meg eme kölyökkel is kéne valamit csinálni. - bökök Antonyra. - Lehet kéne nekünk egy titoktartásai nyilatkozat, amit alá kéne íratni vele. - közben Sakurára nézek, s nagyot sóhajtok, miközben félve nézek az ajtó felé, majd félelem csillan a szememben,a hogyan szemem sarkából pillantok a másik lányra. Nem biztos,h ogy biztonságban vagyok mellette.


#14 2009-09-24 19:31:44
Hjuchia Sakura
Nagyban laptopozom mikor nyílik az ajtó Shadow az. Egy alakot "lök" be az ágyra majd felveszi valóját. Aztán a furcsaságok csak most következnek. Fél? Pont ő?? Hm.. Pont most?

-Ugyan már kérlek. Mitől kéne neked tartanod ? Szerintem ezen a bolygón semmitől sem kell tartanod.

Mosojra görbül a szám közben ahogy a férfire nézek ki az ágyon fekszik.

-Bár az biztos, hogy még tanulnod kell, mi is az hogy pasizás. Tudod nem szó szerint kell elcsavarni egy fiu fejét... Bár tény, hogy ez a hajó út közel sem olyan nyugodt mint amiennek gondoltam. Lehet megkéne tépázni az utaslistát? Hmm nem is tudom..... Áh mindegy hagyuk, felejsd el viszont - lecsukom a laptopot - mond mitől tartasz most ennyire? Vagy mi történt egyáltalán? Mint veled és mint ezzek az alakkal. Érdekelne a sztori.

Kacsintok egyet majd elfekszem az ágyon.

-Mesélj fülelek.


#15 2009-09-26 13:12:31

Shadow
Sakurát figyelem, s hallgatom azt amit mond, s nagyot sóhajtok.
- Nem egyszerű megmagyarázni, így csak kislányként rettegtem utoljára, mikor a katonák vertek, neveltek, kiképeztek, s mielőtt kiölték volna belőlem az ilyen fölös érzelmeket, hogy csak a parancsot teljesítsem. Most meg csak úgy rám tőrt ok nélkül. - kezdek bele, s előre dőlve a térdemre könyökölök, s úgy támasztom meg a fejem a kezemmel. - Antonyval táncoltam egyet... - a fényképező gépet oda adom Sakurnak közben – Előtte egy ismerős alak jelent meg és félre vonult Millerrel. Tuti láttam az ipsét az előző balhén minimum. Azonban nem mentem a közelébe, hanem ott maradtam a főnök csajával és a sráccal. Aztán táncoltunk egy kicsit, s végül kimentünk a fedélzetre. A kölyök egy telepata, s az elmémbe látott, meg korábban látott alakot váltani, mikor az a valami megszállt a polgármesterre való támadásnál. Most azonban előbb őt kerítette hatalmába félelem engem meg késztetés, hogy csókot kapjak tőle, aztán meg rajtam is eluralkodott. Nincs konkrét oka, amitől félek, egyszerűen mindentől... mindenkitől... Ez nagyon nem normális... - a fejem fogom, majd felnézek a lányra. - Valami nagyon bűzlik eme hajón és nem tudom, hogy mi, de ez nem normális, ahogy a te viselkedésed se tűnt annak a bálteremben... - Egyenesen Sakura szemébe nézek.
- Vagy kezdek megőrülni?


#16 2009-09-26 14:10:58
Hjuchia Sakura
ahogy végighallgatom Shadowot körvonalazódik pár dolog. Az, hogy ő ennyire elkezdett félni, amit a telepatáról beszélt és én is furcsán viselkedem. Ez a három dolog túl hasonló ahhoz, hogy a véletlen műve legyen.
dasétálok Shadowhoz és a vállára teszem a kezemet

-Ne aggódj, nem hiszem, hogy az őrület kerülgetne. Szerintem ez valami más kezének műve lesz. Nem lehet egyszerűen véletlen, hogy hárman így reagáltunk. Csak félek, hogy esetleg valaki más is...megkattan vagy nemtudom.

A fotoaparatot az asztalra időközben leteszem.

-Attól tartok, hogy valakiből kicsit más fog kitörni mint félelem vagy valami hasonló hanem gyilkolási vágy vagy valami hasonló.


#17 2009-09-28 02:15:18
Taikuri
A tervem nem sikerül az erőm pedig végleg elhagyok és kábán omlok a fekete hajú szépség karjai közé. Fogalmam nincs, hol vagyok, fogalmam sincs, mi történik, velem csak lebegek a boldog fájdalomtól mentes öntudatlanságban. Testem fájdalmát és a világ zaját csak távoli morajként érzékelem és végre nem kell más gondolataival foglalkoznom. Nem tölthetek, azonban sok időt ebbe a kellemes delíriumos állapotban szépen lassan kezdek visszatérni a való életbe. A fájdalom ismét végig hullámzik a testemen így szinte teljesen megbénulok. Hosszú küzdelem után végül sikerül kinyitni a szemem, amellyel egyelőre csak homályosan látok a szoba félhomályában. Nem sokára hangok is eljutnak a fülembe és a kép is tisztulni kezd így tisztán hallom a lányok beszélgetését. Kicsit megnyugtat a tudat, hogy nem vagyok egyedül Shadow-l talán van esélyem még a túlélésre is. A telepatikus erőm is működésbe lép így megpróbálhatok Sakura-val kapcsolatba lépni. Ez azonban nehezebb mint gondoltam mivel igen csak ki vagyok fáradva
~ Kérlek segíts! ~
Hallatszik a telepatikus üzenet majd egyből vissza is kerülök az ájulás széli állapothoz. Úgy látszik hogy az elmúlt időszak túl sokat kivett belőlem.


#18 2009-09-29 13:52:12
Shadow
Sakurát hallgatom, s közben, mikor a vállamra teszi a kezét megborzongok. Érezheti, hogy az izmaim megfeszülnek, s csak azért nem védem magam ösztönösen, mert ismerem. Lehajtom a fejemet, s nagyot sóhajtok.
- Valamit kell tennünk ellene, mert így eme hajóra nem az lesz veszélyes aki szórakozik, hanem én. Most csak félek, de kitudja, mit kényszerít rám. Nem más kényszere miatt akarok fűbe harapni, hanem a saját hülyeségem miatt... - morgom, majd Antonyra pillantok.
- Valahogy térítsük magához, hiszen éberen több haszna lesz, mint így kábán. - nézek vissza Sakurára. - Nem tudsz vele valamit csinálni? - válik a tekintetem kérdővé.


#19 2009-10-01 11:22:12
Thorhalla
//Előzmény: Stephanie és Jon szobája//

Siettem amennyire csak tudtam, tudtam, hogy nem nagyon lesz Jonnak semmilyen baja sem, de ettől még aggódtam miatta, főleg a keze miatt, hogy amiatt nem tudja megvédeni magát, vagy bármilyen gondja lesz. Nem kellene ezzel foglalkoznom, hiszen ő az a személy, aki a lehető legjobban ki tudta vágni magát minden helyzetből. Értett is a harchoz és piszkosul jó is volt benne, így tényleg nem lesz semmi baj. De az érzelmek hada ellen semmit sem tud tenni, az ellen mindannyian védtelenek vagyunk, még én is éreztem, hogy a düh teljesen elborít, Thorhalla szokta magát így érezni, noha ő velem szemben élvezi a káoszt és mindazt, hogy ez veszi körül. Végül befordultam arra a részre, ahol úgy tudtam, hogy a szobájuk van, hiszen pontosan mellettünk váltotta ki Ms. Shadow a jegyét, így erre még emlékeztem. Amint odaértem az ajtóhoz bekopogtam rajta, reméltem, hogy nem alszanak már. Újra kopogtam, vagyis immáron dörömböltem, majd pedig bekiáltottam nekik.
- Ms. Shadow, Ms. Sakura kérem nyissák ki az ajtót! – kiáltottam. – Vészhelyzet van!

//Ó igen, hajnal van, olyan 6 óra körül és szabad körök.//


#20 2009-10-01 18:38:49
Shadow
Nem igazán akartam aludni, és nem is tudtam volna ilyen állapotban, ha akartam volna akkor se. Végül felkeltem az ágyról, s Sakurára néztem.
- Kérlek csinálj vele valamit – bökök a fejemmel Antony felé, majd a fürdő felé indulok, s belököm magam mögött az ajtót... Nem zárom be, hiszen a félelmem csökkenni látszik, majd egyszerűen megnyitom a hideg víz csapot, s beállok alá. Jóleső érzés, ahogy a víz a bőrömhöz ér, s lehűt teljesen. Csak állok ott és élvezem ahogy a víz folyik végig a testemen, amikor kopogást, majd dörömbölést hallok, s azonnal elzárom a vizet. Törülközőt kapok magamra, s kirohanok a fürdőből egy alakváltás kíséretében, majd a kezem a kulcshoz siklik. Kinyitom az ajtót egy lendületes mozdulattal, s a következő másodpercben, már ki is nyúlok, hogy berántsam a szobába a lányt, majd kipillantok a folyosóra.
- Követte valaki? - kérdem, miközben rá se nézek, csak visszalépek a szobába, s becsukom az ajtót. - Mi a baj? - kérdem elég hűvös hangon, majd visszavéve eredeti alakom, belépek a fürdőbe, s elkezdem hamar szárazra törölni magam, hogy minél hamarabb elkészüljek. Valahogy úgy érzem, hogy baj van, vagy különben nem így keresne meg minket.


#21 2009-10-02 00:40:57
Hjuchia Sakura
Gondolkozom kicsit majd A férfira nézek. Valami megszólal a fejembe de kis gondolkodás után úgy döntök ezt nem hallottam. Mert hogy hallhattam volna? Mindenesetre mikor Shadow elmegy zuhanyozni és egy régi bevált módszeremmel megpróbálom felkelteni Antony-t. Egy laza mozdulattal lerántom az ágyról, hogy koppanjon majd egy fadarabbal (ne kérdezd honnan) elkezdem bögdösni.
-Hahó, ébresztő te hogyishívják. ööö, izé.. .De rosz a névmemóriám..

De töretlen lelkesedéssel böködöm tovább míg nem tér magához. De mégis megtöri valami a lendületet. Kopogás majd dörömbölés. Heh a csajszi... Ilyen későn zavarni igen nagy pofátlanság... De Shadow kirohan majd berohan. Ez se fáradt bár feltűnően fél még mindig.

-Nyugi, nyugi mennyél vissza szárítkozz meg és öltözz föl. Egy perc és nem lesz a szobában, Ugye?

Kicsi ellenszenvesen szól az az uyge miközben a bottal a kezemben egy erősebbet bökök. Ha még mindig nem ébredt fel volna Antony egy nagy sóhaj kíséretében abbahagyom.

-Figyí, ez most vagy halott vagy a B-terv-re kell áttérnem viszont az 70%-ban vérrel jár. Tudsz egy helyet ahol senkit se zavar?

teszem fel halál nyugodtan a kérdést, nem is foglalkozva, hogy plusz eg yfő van a teremben.

-Ehjj, most tényleg rugdossam addig míg nem ébre fel?

teszek igazából csak magamnak egy halk de érthető megjegyzést. Feltéve ha Antony még nem ébredt fel. Ha felébredt akkor a b-verzió semmisnek tekintendő.


#22 2009-10-02 01:38:08
Thorhalla
Végre kinyílt az ajtó és úgy tűnt, hogy Ms. Shadow volt az, aki kinyitotta. Még fel sem sikerült ocsúdnom az egészből, amikor máris berántott az ajtón, még körbenézett odakinn, majd pedig becsapta maga mögött. Akkor nem csak az én választottam tud a megszokottnál sokkal jobban paranoiás lenni, hanem ez a szakmával jár. De legalább már ezt is sikerült megtudnom. Majd még nem is válaszolhattam, de a nő már rohant is vissza oda, ahonnan feltehetőleg jött. Beljebb léptem a helységben, majd körbenéztem, és megláttam még a másik nőt és Antony-t is.
- Ennyire azért nem rossz a helyzet – mondtam döbbenten. – Jó reggelt Ms. Sakura! Hát ő? – néztem egy pillanatra az ájult Antony-ra.
Az első véleményem az volt, hogy nagyon-nagyon vad éjszakán voltak túl, amibe egy pirulás mellett tudtam volna csak belegondolni. Végül azonban elhessegettem ezeket a gondolatokat, majd pedig egy torokköszörülés után szólaltam meg újra.
- Jon szeretné, ha mind a ketten feljönnének és segítenének neki – mondtam. – Bizonyára mind a ketten észrevették, hogy egyesek igen furán viselkednek, esetleg saját magukon tapasztaltak valami furcsa hangulatváltozást. Ami már-már természetellenes. Mi is sikeresen megtapasztaltuk most hajnalban. Az egyik utas fel is fedezett valami furcsa alakot, aki köddé vált… szóval történtek furcsaságok és Jon illetve néhány másik személy nekiálltak, hogy megkeressék a felelősöket, akik a hangulatokkal és érzésekkel szórakoznak. Ebben kellene segíteni nekik. Remélem számíthat magukra.
Kedvesen próbáltam rájuk mosolyogni miközben a választ vártam az egészre.


#23 2009-10-05 00:47:50
Taikuri
Ájultan fekszem az ágyon vagy bármi legyen is az ahova az-az ördögi nőszemély ledobott az éjjel. A fejem még mindig fáj, ahogyan a karom is azonban ennél sokkal rosszabbakat is átéltem már egyelőre megelégszem annyival, hogy végül is életben hagytak. A szemem lassan szokik hozzá a fényhez és hallásom sem tökéletes így beletelik, egy kis időbe még pontosan felbírom mérni a helyzetemet. A mentális erőm három tudatott érzékel a közelemben a szokásos Shadow, és Sakura mellé hamarosan feltűnik Stephanie-t. Mire teljese rendbe jövök már vége a beszélgetésnek, de a lényeget sikerült felfognom. Valaki játszik az érzelmeinkkel és meg kell találnunk őt. Tehát nem csak Syn rendelkezhet érdekes képességekkel a társnőjének is lehetnek bizonyos adottságai. Persze nem biztos, hogy mutáns, de kétség kívül veszélyes lehet vigyáznom, kell most már vele is. A szőke hajú írónő látszólag erről azonban semmit sem tud, sőt a pirulásából és zavartságából ítélve van egy olyan gyanúm, hogy alaposan sikerült neki félre érteni a helyzetet. Egy kis időt még adok, magamnak a pihenésre aztán minden erőmet összeszedve nagy nehezen feltápászkodom az ágyról. Bágyadt tekintettemet körbe hordozom, a három szépséges nőn miközben kihúzom magam. Bár csak nagy nehezen bírok, talpon maradni kihúzom magam és nem támaszkodom neki semmire. A gyengeségem igaz egyértelműen látszik, de még sem adom meg magam az újabb szédülős rohamnak. Mindenben segít, hogy hamarosan jobban leszek és hogy kivételes akaraterővel áldott meg a sors. Bár nagyon könnyen lelepleződhetek, de talán nekem meg vannak az adottságaim ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan megtaláljak valakit.
- Én is megyek! Meg vannak a megfelelő képességeim ahhoz, hogy előkerítsem azt a személyt. Higgyen nekem én értek hozzá. Igaz nem vagyok sem katona sem riporter csupán egy egyszerű medikus. -
Mondom tőlem telhető határozottsággal miközben továbbra is feszesen állok a helyemen. Azonban amikor ismét érzem a szédülés rohamot visszaülök az ágyra. Az értelmetlen hősködésnek nincsen, értelme nem vagyok olyan jól, mint mutatom a színészkedéssel pedig csak magamat csapom be őket alig ha. Amennyiben megengedik hogy velük menjek akkor megkeresem a botomat majd arra támaszkodva elindulok velük amerre Staphanie vezet bennünket.


#24 2009-10-05 22:01:13
Shadow
Szárítkozok, de hallom, hogy mi folyik odakint, így kiszólok.
- Hjuchia, azért ne tégy benne nagy kárt... - majd ki is pillantok, amint egy alakváltással megszokott fiatal lányos alakomban vagyok fekete ruhában.
- Érdekes helyzet tudom – pillantok Stephanira – de semmi nem volt, annak a valakinek a szórakozásán kívül, aki az érzelmeinkkel játszadozik. - ezután Antonyra nézek, s sóhajtok.
- Gyere te is... jobb lesz, ha nem maradsz egyedül és a segítséged is jól jöhet Antony... - tekintetem ezután átsiklik újra Miller barátnőjére. - Szóval Miller szeretné... Pontosan hány percet kaptunk, amennyi idő alatt oda kell érnünk hozzá? Tuti megint a főnök előjött belőle, erre valahogy fogadni mernék... - Sakurára nézek.
- Én készen vagyok, te hogy állsz? - bár kétlem, hogy sokáig tartana neki is elkészülődni, Antony, meg hát úgy ahogy készen van a „készen” szó több értelmében is...


#25 2009-10-05 23:58:07
Thorhalla
Végül még sem az a személy szólalt meg, akit vártam volna, hanem a fiatal férfi, az az Antony ha jól emlékszem, hogy így mutatkozott be még este a bálteremben. Szóval ő is jön, ennek igazából nem tudom, hogy Jon mennyire fog neki örülni, de hát végül is több szem többet lát, nem így van a mondás? Nem mintha én olyan sok mindenben a segítségére lettem volna odafenn, de majd kiderül, hogy mire leszünk képesek és sikerül-e ennek az egésznek a végére járni. Tud segíteni a nyomára bukkanni annak, aki ezt tette? Egy egyszerű medikus? Ebben kételkedtem, de inkább nem tettem megjegyzést, csak bólintottam, hogy rendben van. Aztán pedig Ms. Shadow-ra figyeltem, ahogyan a többieket próbálta összeboronálni, hogy végre indulhassunk. Végül elmosolyodtam, szóval már ismerte Jon-t ez a nő. És most sem tévedet.
- Öt perccel ezelőttre kérte magukat – mondtam ártatlanul. – És valahogyan úgy azok után főleg, hogy kis híján megfojtott a pincér – mutattam a nyakamra. – Őt meg megvágta elég csúnyán…
Ezzel, ha megvannak és indulásra készek végre, akkor elhagytam a szobát, hogy ott várjam be őket. Reméltem, hogy mindenki gyorsan végez, mert nem akartam, hogy esetlegesen valami gond legyen abból, hogy késünk. Amint mindenki itt volt mellettem elindultam, és mutattam a folyosón az utat egészen addig, ahol elváltam a többiektől reménykedve, hogy még mindig ott vannak a közelben és megtaláljuk őket.

//Folytatás: Folyosók//


#26 2009-10-07 21:05:27
Hjuchia Sakura
-Én inkább ittmaradok a szobában. Van pár dolog amit még el kell intéznem. Lehet, hogy a későbbiekben megkereslek titeket. Sajnos a pénzkeresés az kicsit fontosabb a megélhetésemhez mint egy alak kergetése egy hajón. Millernek üzenem meg, hogy most az egyszer egy gonddal kevesebbje lesz. Legalábbis egy időre. Hehe majd még a nyakán leszek eleget.

Válaszolok mikor indulna a csapat majd felhajtom a laptopot. Felé fordulok és heves gépelésbe kezdek.

//off: Bocsi skacok de két hét múlva Az információtechnológia alapja tantárgyból elővizsgázom és muszály tanulnom rá :S Ezért nem lenne időm ide is írni és Terry-vel is írnom ezért, hogy ne hátráltassalak titeket egy időre kivonom magam. Így legalább Terry-vel lesz időm írni. Bocsi mégegyszer és sok siekrt a vadászathoz! Very Happy My Life Taked by Scool... Cry...//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Shadow és Sakura szobája Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14489
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.