Hódítás: A fenevad (Takodana)

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Edric Kane on Vas. 02 Jún. 2019, 15:58

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan


Végül ahogyan kitették a lábukat az irodából, légvédelmi szirénák csendültek fel odakint. Az egészen irritáló hang persze arra volt hivatott, hogy a helyieknek jelezzék a droidok érkezését, így aztán kellően hangos és magas frekvenciájú hullámokról volt szó ahhoz, hogy már a második után a falat kaparja gondolatban Edric. Egy pillanatra elképzelte, ahogy több ezer nyúlnak kinéző droid ugrál a város falai felé erre a furcsa dallamra. Szürreális és komikus kép lehetett egyben és alig hitte el, hogy ez a valósága. A munka persze nem várt, az időből pedig kellően ki is futottak immár. Ha csak arra gondolt, hogy ugyan csak pár percet kellett várakoznia az irodában az imént és már ásítozott az unalomtól, hirtelen már mégis egészen más volt a szituáció és az unalom helyett kezdett végre izgatott is lenni. Valahol mélyen igazából nem tudta az ellenséget komolyan venni, noha józan esze folyamatosan emlékeztette, hogy nem volt érdemes lebecsülni őket. A kellemetlen meglepetésekből túl sokszor kijutott már neki az életben, a hasonló hibát pedig nem szándékozott újra és újra elkövetni. Mégha Max továbbra is azt mondogatta, hogy konok és arccal megy a falba vagy a pofonért. Nem mintha néha nem esett jól egy-két pofon felébredés gyanánt, gondolta.

A csipet csapatban ugyanakkor apróbb ellentétek lassan kezdtek körvonalazódni, mindannyian tettek hozzá a tervhez egy-egy szeletet, így több út is lehetségessé vált számukra szó szerint is és átvitt értelemben is: egyfelől lemehettek kivárni a kormányzóval a támadás végét, majd rohanva a droidok után követni őket. Ez lett volna a legbiztonságosabb megoldás négyüknek, de Edric ebből csak annyit látott maga előtt, hogy pár órát el kell ütni az időt egy bunkerben, ami dögunalmasnak ígérkezett. Néha muszáj volt türelmesnek lenni, de a mai nap valamiért viszketett a tenyere némi akcióért és adrenalinért. Amikor erről volt szó, így inkább megrázta csak a fejét, hogy tudassa, ő nem támogatná ezt a verziót túlságosan.

Aztán ott volt a lehetőség, hogy amúgy az épületek elég alacsony, ám lapos tetejű és zömök házak voltak, remek parkour lehetőséget adva a négy erőhasználónak, így akár a droidok felett is elugrálhattak volna. Nyúl droidok felett. Ugrálni. Edric ismét elvigyorodott egy pillanatra kissé szánalmasan a saját gondolatain, ám a képet gyorsan elhessegette. Mivel a droidoknak elég jó érzékelőik voltak, ebből gyorsan egy négy versus több ezer harc lett volna, ami nem igazán kecsegtetett pozitív végkimenetellel. Edric pedig ugyan vágyott némi izgalomra, azért a nap végén még mindig megivott volna egy jól megérdemelt italt, na meg persze szívesen elszórta volna az itt megkeresett pénzt is különféle kikapcsolódásra. Mivel Max ráadásul nem is volt itt, kivételesen még osztoszkodnia sem kellett az öreggel a jutalmon. Na persze azt leszámítva, hogy pár kölcsön miatt így is tartozott neki. Szinte átkozta magát, amint ez eszébe jutott, aztán tovább folytatta a lehetséges stratégiák sorba vételét.

Számolni már elfelejtette, hol is járt, úgyhogy talán harmadik és talán negyedik útként könyvelte el azt, mely szerint a föld alatti csatornarendszert használják. A kormányzó úr szerencséjükre készségesen elmagyarázta, hogy bőven el tudnak vele jutni a város északi határára, így könnyen követni lehet akár a sereget, odalent pedig volt némi navigáció is a segítségükre. Ez egészen kellemes meglepetésként érte Edricet, akinek ha valaki azt mondta, hogy csatorna, inkább olyan betoncsövek jutottak eszébe, amelyekben bokáig állt a mindenféle végtermék és azok megannyi halmazállapota, az egészet pedig tetőzte a labirintus szerű kuszaság. Már a szagok gondolata is csípte az orrát, mint egy idegesítő porszem, de a többi közül számára ez volt a leglogikusabb és leghatékonyabb megoldás. És persze ki tudja, lehet, hogy a csatorna is legalább olyan utópisztikus volt, mint az egész város, és illatosították.

Ami azonban némi vitára adott okot az osztagban, az maga az időzítés volt. A padawanok egyike szerint még a támadás vége előtt meg kellett volna próbálniuk kitalálni honnan érkeztek a gépek. A lényege persze minden tervnek ugyanaz volt, méghozzá, hogy kiderítsék, honnan a pokolból másztak elő ezek a cuki kis... illetve... borzalmas szörnyetegek. Valamiért azt érezte, senki nem akar senkit megbántani, ami szép volt, de ilyen helyzetekben pont nem ez kellett volna legyen szempont. Persze majdnem mindenki jedi volt, de most nem akadt elég idő megtárgyalni milyen árnyalatú barna legyen a köntös, amit felvettek a harcra. Pont az ilyen túltárgyalások miatt lett nagyon hamar elege a Rendből. A folytonos bürokrácia az élet minden területén bénító hatású volt, ha pedig nem beszéltek meg valamit, az már felért egy, vagy akár komoly probléma esetén már kettő felvont szemöldökkel.

Odáig hála az Erőnek eljutottak, hogy leereszkedtek a csatornába, s elindultak észak felé. Mit ad az Erő, tényleg egészen kulturált állapotban volt a kanális, ellentétben a corsucantival amihez már volt szerencséje a férfinak. Na meg a koréliai, nos arra jobb volt inkább nem is gondolni. Max utána nem győzte a hajóját illatosító bigyókkal teleaggatni.
Menet közben persze Jonathan ismét felhozta a menetrendet és hogy szerinte mi is lenne a legmegfelelőbb. Az ő olvasatában jobban megérte volna némileg felfedezni az erdőt amikor északra értek, s ha a szélén találtak valami használható nyomot, akkor elindulhattak akár a támadás ideje alatt is azt követni. Edric csak bólintott egyet, de aztán mégis halkan kifejtette álláspontját.
- A nyomok utáni kutatás jó ötlet- mondta, majd Essi felé fordult- Annyi kockázat szerintem van az eléjük vágással, elvégre fogalmunk sincs, mennyire gyorsan mozoghatnak a droidok visszafelé, hogy akár utol is érhetnek minket. Hátulról. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem annyira nem kell most a hátmasszázs egy sugárnyalábtól- jegyezte meg.
Közben igyekezett fülelni, mennyire lehet hallani a droidokat felettük, illetve, hogy az Erőben lehetett-e bármit is érezni. Ugyan elvileg biztonságban voltak, egy csatornarendszer mélysége és összetétele utcáról utcára változhatott, így valamennyi óvatosságra igenis szükség volt. Már csak ezért is jobb lett volna, ha a beszélgetéseket a minimumon tartották és mindannyian higgadtak maradtak.

_________________
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 13
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Werda on Hétf. 03 Jún. 2019, 21:32

REAH TU


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Padawan
Helyszín: Tako város
Feladat: Megállítani a droidinváziót
Résztvevők: Edric Kane | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 P8qfODz

Kicsit meglepett, hogy Essi tulajdonképp azt szerette volna, amit én is, csak ezek szerint elbeszélgettünk egymás mellett. Egyszóval van még mit javítani a kommunikáción. Mondjuk nem tudom mennyire lett volna jó, ha két részre oszlott volna a csapat vélemény szempontjából, így végül csak jól alakult a dolog. De miközben mentünk kifelé és a többiek is felszólaltak a dologgal kapcsolatban és kiderült, hogy sokkal zavarosabb az egymás közötti megfelelő értelmezés megtalálása.
- Azt hiszem kellően elbeszélgetünk egymás mellett. A legjobb lenne szerintem összefoglalni, hogy pontosan mit is fogunk tenni, ahelyett, hogy újra és újra ugyan azokat a köröket járjuk le. Abban gondolom megegyezhetünk, hogy a csatorna rendszeren keresztül északra megyünk. Azt, hogy onnan miképp folytatjuk, várakozással vagy megelőző kutakodással, azt elegendő, ha eldöntjük majd odérve, attól függően, hogy milyen a helyzet és a körülmények. Rendben? - vigyorogva kezdtem bele a dologba miután már mindenki elmondta a magáét és a kormányzótól is búcsút vettünk. Amennyiben ebben mindnyájan egyetértettünk, vagy legalábbis részben egyetértettünk és végre elindultunk a csatornába, akkor természetesen elővigyázatosan tettem mindezt, hogy ha lehetséges volt, akkor észrevegyem, hogyha valamilyen nyoma vagy jele volt annak, hogy észrevettek a droidok, vagy épp egy részük a csatornában is lófrál.

Felszerelés
Spoiler:
- Közepes harci páncél.
- Másfél kezes, kék színű fénykard
- Datapad
- Holoprojector
- Kommlink
Szakértelmek
Spoiler:
- Jedi képzés;
- Kisebb űrhajók vezetése;
- Földi és vizi járművek vezetése;
- Lőfegyverhasználat; (habár ezért nem rajong)
- Harcművészeti képzés; (a Wing Chun helyi megfelelője)
- Tud asztrodroidul;
Erőalkalmazások
Spoiler:
- Fénykardvívás 1. szint (Soresu haladó)
- Telekinézis 1 szint
- Receptív-Projektív telepátia
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
- Szabadulás 1. szint

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 MRhtcHq Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Q4uDHcY Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 PLZyNoo
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Nogbuvl

SHAYLA KELBORN / OPHI SURR


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Fejvadász
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Kiszabadítani az elraboltakat
Résztvevők: Nyshani Ry Shami | Tish Vizsla / Nalah

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Cv6EXSy

A farghul leányzó tovább jártatta a száját, amire csak a szemeimet forgattam. Egyértelműen nem vette a lapot, amikor arról volt szó, hogy nem kell sokat beszélni. Tovább folytatta a beszédet, kifogásokkal, üres információkkal, hasztalan beszéddel. Ostoba volt. Az pedig, hogy csak azért engedték el, mert egy mandaloriaival volt, az nevetséges kifogás volt. Ha ennyire hasztalanok a kiképző tisztjei vagy bármije is van neki, akkor kár is bármit kezdenie velük.
Szerencsére szót fogadott, amikor utasítást adtam, aztán hamarosan a vendéglátóink is megjelentek. Kalózok, vagyis közük lehet ahhoz, amiért mi ide jüttönk. Természetesen nem vártam tőlük "meleg" fogadtatást, vagy bármi hasonlót, de nevetségesnek tartottam a felajánlásukat.
- Igazán kedves ajánlat. Természetesen elfogadjuk, úgyhogy meghálálnám, ha bejönnének és segítenének levenni. Tudják meztelen vagyok a páncél alatt, és biztosan nem láttak még meztelen mandaloriait. - különösebb időhúzás nélkül ajánlottam fel a "biztos" megoldást az urak számára és apró nevetést is hallattam, ami talán inkább kuncogás volt. Egyelőre a pajzs mindkét irányba működött úgyhogy ahhoz, hogy bármit is tehessenek velünk, ahhoz egyszer azt kellett megszüntetniük, abban az esetben pedig elég nagy veszélybe sodorják magukat, ahogyan akkor is, hogyha közelebb jönnek majd "segíteni". Habár kívülre nem mutatom, marad a korábbi pozíció, de közben az izmaimat felkészítem arra, hogy abban a pillanatban kész legyek mozdulni, ahogyan a pajzsot megszüntetik és elsősorban kitérjek, hogyha támadnának, vagy éppenséggel elsőként lőjek én. Ha nem támadnának, de közel jönnének segíteni, akkor a közelharc lehetőségét választanám, akár addig is elmenve, hogy az egyiküket élő pajzsként használhassam.

Felszerelés
Spoiler:
- Közepes harci páncél. Rendelkezik létfenntartó egységgel.
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) +mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Radar
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer
Beépített kütyük:
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer: Komplex és kifinomult fejlesztés. A rendszer magába foglal egy fejlett célzó számítógépet és szenzorcsomagot, ellátva a használót folyamatosan információval. A modelltől függően az információt hang útján, vagy a vizor HUD-jára kivetítve juttatja el. Apró vibro-motorok járnak mellé, melyek a kesztyűben és/vagy alkarvédőbe vannak beépítve és összeköttetésben állnak a sisakkal, ezáltal a rendszer a háttérben apró mozgásokkal és irányításokkal segíti a használót a minél pontosabb célzás elérésében.
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő rendszer: A rendszer egy egyszerű számítógépet és vizuális szenzort tartalmaz, a távolságmérő  kiszámítja a távolságot bármelyik mindenik ponthoz, ami a használó látómezejében van és pontos információkat küld a vizor HUD-jára. Ezzel az információval a használó a fegyverét annak maximális kapacitásával képes kihasználni, hiszen így tudni fogja, hogy mikor mellőzzön egy lövést annak lehetetlensége okán. A legjobb hatás érdekében ajánlott célzó rendszerrel együtt használni.
- Pisztoly
- Lángszóró
- Huzalpuska
- Háti rakéta
- Elsősegély kiegészítés
- Mesterlövészpuska
- Egykezes sugárpisztoly
- Sima sokkoló
- Közepes energia pajzs
- Datapad
- Holoprojector
- Kommlink
Szakértelmek
Spoiler:
- Felderítői képzés.
- Magas fokú, ori’ramikad, képzés.
- Kiválóan bánik a legtöbb közelharci és távolsági fegyverrel.
- Földi, légi és vízi járműveket képes vezetni.
- Képes számítógépes rendszereket feltörni, programozni, droidokat javítani, programjaikat átírni, programozni.
Gépek
Spoiler:
- BC6V-Demon Pyre (vadászgép)
- "DD-3" (asztrodroid)
- "FR-09" (kutasz droid)

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 VCDZ8BNHódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 04Opun9Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 HlC9305Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 M0EebCb

_________________
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 FUn312o
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 6fZaEMM
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 497
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 33
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 04 Jún. 2019, 00:01Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. június 8. (szombat)

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Vcf1YkY
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:20 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- a kinézet – aktuális kinézet
- 2x egykezes sugárpisztoly – nála
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- könnyű harci páncél – rajta első kép, második kép
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – rajta (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) a kinézet
Páncél fejlesztések:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas, (egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) + mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő rendszer: A rendszer egy egyszerű számítógépet és vizuális szenzort tartalmaz, a távolságmérő kiszámítja a távolságot bármelyik mindenik ponthoz, ami a használó látómezejében van, és pontos információkat küld a vizor HUD-jára. Ezzel az információval a használó a fegyverét annak maximális kapacitásával képes kihasználni, hiszen így tudni fogja, hogy mikor mellőzzön egy lövést annak lehetetlensége okán. A legjobb hatás érdekében ajánlott célzó rendszerrel együtt használni.
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer: Komplex és kifinomult fejlesztés. A rendszer magába foglal egy fejlett célzó számítógépet és szenzorcsomagot, ellátva a használót folyamatosan információval. A modelltől függően az információt hang útján, vagy a vizor HUD-jára kivetítve juttatja el. Apró vibro-motorok járnak mellé, melyek a kesztyűben és/vagy alkarvédőbe vannak beépítve és összeköttetésben állnak a sisakkal, ezáltal a rendszer a háttérben apró mozgásokkal és irányításokkal segíti a használót a minél pontosabb célzás elérésében.
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Radar
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer
Beépített kütyük:
- 2 db Westar-35 sugárpisztoly: (külön is használhatóak)
- Huzalpuska
- Háti rakéta
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 YreafARMiből gondolja, hogy érdekel az a sok dolog, amit elmond, de egy biztos, hogyha a velünk levő ipse tudja, hogy az impek vérdíjat tűztek a fejére, akkor éppen most csinál céltáblát magából, így igyekeztem a szavaiba vágni, már csak azért is, mert nem érdekelt, hogy milyen helyről jött és mennyire volt sanyarú a sorsa. Én sem siránkozom tele minden jöttmentnek, hogy miket is műveltek velem azelőtt, hogy fejvadász lettem.
- Elfogadom a bocsánatkérést, de fejezd be, ezek nem tartoznak rám sem pedig Sogan-ra. Nem ismerjük egymást annyira, hogy kiöntsd a szíved, lelked nekem - mondtam talán kicsit ridegebben és ingerültebben, mint szerettem volna.
A többi részt inkább csak magamban tettem hozzá és nem kimondva hangosan. A feladatot elmondtam, hogy miként lehetne megoldani, mindezt és szerencsére mindenki benne volt. Ha Miin készen áll arra, hogy dobáljon, akkor leveszem a Fosztogatót a hátamról és csatlakoztatni szándékozom, próbálom a páncél célzó rendszeréhez. Mégiscsak jobb lenne egy-egy lövéssel leszedni azt, ami velünk próbálná ugyanezt tenni. Ha elkezdődik a dobálás, akkor próbálom aktiválni a célzó-rendszert és saját tapasztalatom, illetve a gépi segítség által becélozni a megfelelő pontot, pontokat. Fél pillantást igyekszem vetni Sogan-ra, hogy melyiket is célozhatja, hogy ne ugyanazt lőjük ki, hanem minél hatékonyabbat többet egy csapásra. Ha megvan és a lövések az ellenfél részéről megtörténnek és nekem is célban vannak a pontok, akkor meghúzom a ravaszt.Akkor a csapat nekilátott annak, hogy véghezvigye a tervet. Sogan kamerákat szabad szemmel nem látott, ha voltak is, akkor minden bizonnyal rejtve voltak, hogy ne láthassa meg őket az avatatlan szem. Miin szerencsére nem aggodalmaskodott, hanem azonnal nekilátott szétnézni, hogy miket használhatna dobálásra. Szerencsére szép számmal akadtak dolgok, amiket lehetett dobálni.

Az egyik fa ugyanis egy gyümölcsfa volt, ami alatt a társaság meghúzta magát. A fáról éretlen, félig érett, vagy épp teljesen érett barack nagyságú gyümölcsök lógtak alá és a földön is volt belőlük szép számmal. Bár a földön zömmel rohadtak, de attól még dobálni lehetett velük. De voltak kövek is, vagy kitéphető fűcsomók, így a bőség zavarva volt erre a műveletre.

Ennek fényében nem is várakozott sokat Miin, hanem nekilátott dobálni. A védelmi rendszer, mint az előzőekben most is bekapcsolt. Sogan most is tökéletesen látta, hogy hova kell lőnie, egy célponton. Hiába volt remek a szeme és jó lövő is, azért a természetes adottságaival hátrányban volt a gépi célzó-rendszerrel szemben.

Így Sogan egy célra tüzelt, míg Silhana fegyvere először az elsőre, majd a másodikra. Miin-nek összesen három dolgot kellett kidobnia. A lövések minden irányba mentek, majd a negyedik kő, vagy gyümölcs esetében már nem volt védelmi tűz, ami kilőtte volna azt. A biztonsági rendszer ezen a részen ki lett iktatva, az út szabad volt az épületig.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:20 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
- Jedi ruha – rajta
- fekete jedi köpeny – rajta
- 2 db ezüst színű fénykard – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála, övben
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála, övben
- Jedi öv – rajta
- - energia- és étel kapszulák
- - légzőkészülék (szájba vehető)
- - huzalpuska (az a pici kézi, ami a filmben is volt a grappling hook)[/url]
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 RRAt6WNEssi végre megörült, hogy volt olyan is, aki azt mondta, amit ő. Legalább is elsőre ez jött le neki Skrex szavaiból, hogy ő leküldte a kormányzót a föld, hogy saját maguk menjenek fel északra.
- Na végre! - mondta, amikor a szürke kimondta, hogy menjenek északra. - Csak azt nem értem minek kellett ennyire túlbonyolítani.
Tudta persze, hogy mindenki más mentalitás szerint nevelkedett, legalább is a három jedit kivéve, de remélte, hogy a fejvadász, vagy harcos ki tudja melyik még hétköznapibb gondolkodással van, lesz megáldva. Így valószínűleg ők tényleg északnak fordulnak és haladnak a csatornában. Itt válaszolt Skrex felvetésére is.
- Elvileg azt mondta a kormányzó, hogy később vonulnak vissza, most meg a legmagasabban van a nap. Ha tippelünk ez lehet, hogy a napnyugta a visszavonulás. Akkor pedig óráink vannak addig, hogy az erdőben körülnézzünk - felelte. - Lesz, ahogyan lesz! Felesleges túlgondolni… ha terepen vagy úgysem sül el úgy semmi, ahogyan tervezted. Őrszemként ezt nagyon jól megtanultam az évek során.
Fejtette ki a saját gondolatát. Ő nem a tárgyalás, hanem a cselekvés híve volt, nem volt forrófejű, de túlgondolni valamit, hogy aztán úgyse valósuljon meg felesleges volt, mert saját magukon kívül álló erők is dolgoztak, amivel nem számolhattak.
- A helyzet szerintem közel sem annyira vészes, mint a Rhen Var-i csata volt - mondta Edric szavaira.
Utalt a háború vége előtti legnagyobb csatára, ami heteken, vagy hónapokon át tartott egy stratégiailag teljesen jelentéktelen jégbolygón, ahol milliók haltak meg a semmiért, bár a mészárlás akkora volt a birodalom részéről, hogy már abba beleroppantak volna a köztársaságiak fejben, ha tovább húzódott volna.
- De úgyis hamarosan kiderül, hogy mennyire gyorsak ezek a tapsifülesek - mondta.
Közben, ha megérkeznek olyan részre, ahol feltudnak menni, hogy ellenőrizzék a droidokat, akkor ő maga is igyekszik kimászni.A négyes akkor úgy döntött, hogy hagyják a komrányzót a menedékbe menni, ők maguk pedig kimentek az udvarra és ott le a csatornába. Egy biztos volt, hogy ez a csatorna sokkal jobban karban volt tartva, mint a nagy bolygóvárosok esetében. Az egészben fertőtlenítő szaga lengte be a levegőt, ezen felül semmilyen más kellemetlen illat nem volt érezhető. Kellően szélesek is voltak a járatok és még fény is volt.

Így nem volt nehéz a tájékozódás és szerencséjük is volt, ugyanis a fővezeték úgymond + jel alakban szelte át a várost és egyenesen haladt végig. Így meglehetősen gyorsan haladt a séta is, mert nem kellett keresgélni, hogy merre kell haladni. A mélység és falak vastagsága, és a minőség nem változott az út során. Időnként voltak létrák, ahol felehetett jutni, de semmi különös ezen kívül. Emiatt hamar meg is érkeztek a város széléhez, legalább is a jelek ezt mutatták itt lent.

Az alagút ugyan vezetett tovább, a kiírás alapján a 200 méterre levő mesterséges patakba ömlik, ami beleviszi a távolabb levő folyóba és tóba a szennyvizet tisztítás után. A levegőből látták még korábban mindannyian, hogy a patak már lényegében az erdős részen van és több helyen híd is vezet át rajta, amin keresztül a városba vezető utak voltak elérhetőek.

Ezeken felül még két másik kijárat is volt, az egyik a város falán kívül, közvetlen a fal mellett, a másik pedig a falon belül az egyik biztonsági torony és az ahhoz tartozó épület elkerített udvarán egy másik. A csapaton múlt, hogy hol és miként akarnak majd kimászni és körbenézni a környéken.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:20 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Közepes páncélnak megfelelő replika – rajta (létfenntartó rendszerrel, mert közepes páncél)
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal
- 2 sima tőr
- energiaíj
- 2x Westar-35 - nála
- Komlink
- Holoprojector
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 527DsgwNalah sokatmondóan bólogatott a másik lány szavaira, hogy akkor jól gondolta azt, hogy tényleg nem volt még soha sem igazából a vadonban. A csapdába esés után egy picit türelmetlenül toporgott, de végül is megjelentek azok, akik sikeresen csapádba csalták őket. A fajt sem nagyon ismerte fel, így nem tudta, hogy mire számítson tőlük, de egyben biztos volt, hogy nem áll szándékában megszegni azt, mai a mandaloriai szabályzatban szerepel, azaz semmilyen esetre sem fogja levenni a páncélját, vagy a sisakját sem. Igazából úgy sejtette, hogy Ophi néni sem fogja a könnyebb utat választani, így hát saját maga sem szándékozott így tenni. Inkább csak dacosan összekulcsolta a kezeit a mellkasa előtt. Igazat megvallva eldöntötte, hogy nem fogja levenni, de mivel Ophi néni volt a felettese jelenleg, így ha ő azt mondja, hogy igen, akkor megfogja tenni. De valahogyan továbbra is úgy gondolta, hogy belevalóbb a néni annál, mintsem megijedjen néhány ilyen haramiától. Nehezen állta meg azt, hogy ne nevessen fel, amikor Ophi néni feladta a leckét az ellenfeleiknek. Eléggé biztosra vette, hogy blöffölt, vagy hazudott, mert eléggé ügyesnek és képzettnek gondolta ahhoz, hogy ne úgy legyen, ahogyan mondta. Néhány pillanatra megfordult a fejében az, hogy megjegyezze, hogy egyedül egyébként sem tudná levenni. Felvenni sem ment neki, a barátai segítettek benne, de végül is úgy döntött, hogy jó katona módjára nem fog megszólalni, csak bólogatott néhányat, hogy úgy van, ahogyan Ophi néni mondta.Az elején úgy nézett ki, hogy a hölgyek nem adják meg magukat, hanem mindenképp a nehezebb utat választják. Shani és Nalah nem is válaszoltak a weeqayeknek, csak Shayla tette meg, ráadásul mindazt igencsak pikáns hangnemben és mondandóval. Az rögtön látszott, vagyis főleg Shayla-nak, mert a lányok még kicsik voltak hozzá, hogy a férfiak fejében rögtön ott volt az elképzelt kép a fejvadászról.

Szinte csorgó nyállal indultak volna el ketten máris a ketrec irányába, de a főnökük, aki eddig beszélt, egy szemforgatás közepette ragadta meg a két idióta vállát és rántotta őket vissza maga mögé.

- Idióták! Csak szórakozik, hogy megölhessen titeket - mondta. - Akkor marad a nehezebb módszer.

Ezzel a saját nyelvén mondott valamit, amire a cellát tartó droidok egy pillanatra abbahagyták a repülést. A következő másodpercben sistergő hangot lehetett hallani, ahogyan valamit bejuttattak a cellán belülre. Mivel Shayla és Nalah létfenntartással rendelkező páncélban voltak, ők nem éreztek semmit sem, Shani viszont annál inkább.

Szinte azonnal rosszullét tört rá, egyre nehezebbek voltak a szemei és a világ is forogni kezdett, illetve sötétedni. Annyi ideje még lehetett, hogy átfusson a fején, hogy rájön, hogy altató gázt kaptak a levegőbe, majd össze is esett eszméletlenül.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:20 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- Könnyű harci páncél, sith – rajta
- Holografikus álcázó - nála
- Álcagenerátor – nála
- 2db rejtett penge alkarvédővel – nála
- lila fénykard – oldalán
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 XVbNPWX Elsőre kicsit gondban volt, hogy miként is kellene belekezdenie a dologba, hiszen még mindig ahhoz volt hozzászokva, hogy emberként oldja meg a gondokat, Erő használat nélkül. Most azonban ehhez az Erő kellett. Lehet, hogy már varázsló volt, de ettől függetlenül nehéz volt gondolatban, fejben átállnia arra, hogy erőhasználóként gondolkodjon. A három évtizedes megszokás még mindig erősebb volt, mint az elmúlt másfél, de inkább csak egy évben szerzett tudás. Pedig elég sok mindent szedett össze, amivel már a jedik között bőven lovag lehetne, de úgy érezte, hogy nem tud semmit még. Plusz akkor ott volt még ugye a terhessége is, ami miatt ideges volt. vett egy mély levegőt és a férjeitől tanult módon igyekezett elűzni minden gondolatát, hogy csak arra koncentrálhasson, ami előtte áll. Szóval, akkor igyekezett kinyúlni az Erőbe miután elcsöndesítette az elméjét. Igazából nem nagyon volt elképzelése, hogy mit keressen, de mivel Benûwia saját maga volt, így igyekezett ismerős érzést, zavart keresni az Erőben, ami akár saját maga is lehetett volna. Nem tudta, hogy ez lehetséges-e, vagy jut-e bármire, de elsőre ez jutott eszébe. Néhány pillanatig semmit sem érzett, aztán hirtelen valamit igen. Az egyik irányból igencsak erősen lehetett sötét oldali zavart érezni, pulzáló érzés volt az egész. Nem túl kellemes érzések töltötték el ezzel kapcsolatban, egyértelműen érezte a veszélyt is, hogy gondok lesznek, hogyha odamennek. Ilyesmi érzése még korábban nem igen volt, de a tanulása nyomán tudta, hogy lehetséges.
- Megvan a célhely úrnőm? - kérdezte Romet.
- Igen, megvan, bent az erdőben, mélyebben. Úgy érzem, hogy ellenállásra is kell számítanunk, így erre készüljön - mondta.
A férfi még biccentett, majd sietős léptekkel indultak el a megfelelő irányba az erdő belseje felé.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Vcf1YkY

Bocsánat az esetleges rövidebb reagokért, csak a kezem épp nem az igazi (ínhüvelygyulladás) Embarassed

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:
Körök száma: 4 kör / eltelt körök száma: 3
Célkitűzés 1:
Heiwanna Miin Klodov: 4 reag – @Shadow
Sogan Bardak: 4 reag – @Giodibi
Silhana Lolaes'ra: 4 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Reah Tu: 4 reag – @Werda
Jonathan Skrex: 4 reag – @Jonathan Skrex
Freya Essia Sagan: 4 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Edric Kane: 4 reag – @Edric Kane

Célkitűzés 3:
Nyshani Ry Shami: 4 reag – @Shadow
Tish Vizsla / Nalah: 4 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Shayla Kelborn / Ophi Surr: 4 reag – @Werda

Célkitűzés 4:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 4 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2876
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Edric Kane on Csüt. 06 Jún. 2019, 23:03

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia SaganKissé összekavarodott mindenki a menetrendet illetően, de némi tisztázás után végül az összes társa egy lapra került, hogy igenis a csatorna a kiválasztott út, a kormányzó pedig ennek megfelelően el is sietett a búvóhelyre. Edric még mindig kissé túl tökéletesnek tartotta az egész helyet, de az Erő nem sejtetett semmilyen hátsó szándékot a kormányzó felől sem, így lassan tényleg el kellett hinnie, hogy még léteznek a galaxisban ilyen helyek, ahol az emberek nem ismerik túlságosan a szenvedést. Nem fuldokoltak a szennyezett levegőtől, nem lettek betegek a vízbe került mindenféle vegyülettől. Ahogyan a csatornába ereszkedtek, még Edric fejében az is megfordult, hogy illatos a végtermékük. Persze nem erről volt szó, csupán arról, hogy még a csatornarendszerűk is patyolattiszta volt, főleg összehasonlítva azokkal a helyekkel, amit korábban látott. Ami azt illeti még némi csalódást is érzett a szájában a fertőtlenítő csípős íze mellett, amiért ennyire steril helyre tévedt. Valahogyan nem tudta elképzelni, hogy bármikor ilyen városban éljen, ez számára unalmas lett volna és magából kiindulva az egész vége egy komoly balhé lehetett.

A munka ugyanakkor munka volt, és ennek kapcsán Edric igenis komolyan akarta végezni dolgát. Persze ahányszor a droidokra gondolt szinte röhögni támadt kedve, ám az egész abszurditását jól ellensúlyozta az apróbb kis kommunikációs hiba a csipet csapat eddig szintén tökéletes és steril munkájában. A konfliktus jót tudott tenni, ez azonban inkább idegesítő volt, Edric legalábbis mindenki hangneméből ezt szűrte le. Ő pedig körülbelül jót nevetett magában az egészen, arcán pedig néhány izom akaratlanul is mosolyra húzta a száját emiatt. Nem akart illetlen lenni, de a helyzet akkor is ironikus volt. Óvatosan lépkedtek egymás gondolatain, nehogy azok ketté törjenek. Igazi jedik, gondolta, és inkább továbbra is csendben maradt és nem folyt bele a dolgokba.

Essi szavai ráadásul rávilágítottak, hogy neki tényleg nem volt igaza a stratégiát illetően, hiszen a támadás tényleg napnyugtáig tarthatott. Talán valamennyire mégis elálmosodott az eligazítás alatt, hogy ez a részlet szimplán kimenjen a fejéből.
- Hm, igaz. Nem vagyok egy türelmes típus, úgyhogy inkább menjen az akció!- tette le a voksát amellett, hogy mégis nézzenek körül még a támadás alatt és próbáljanak találni nyomokat a droidok eredeti helyéről. A rhen var-i csata említésére Edric csak vállat vont. Hallott róla és a hideg rázta minden alkalommal az elvesztegetett életek miatt. Megismert olyanokat kalandjai során, akiknek családtagjai vesztek oda, a történetek pedig egytől egyig bekerülhettek volna a kegyetlenség szócikkébe a Jedi Archívumba. Egy sóhajtás követően elindult észak felé, követve a főcsatorna járatát. Nem igazán érezte, hogy meg kellett volna kérdeznie erről társait, elvégre már áttárgyalták a dolgot, de ha esetleg kissé lemaradtak volna, a következő útjelzőnél bevárta őket. Ha pedig már útjelzők, ki gondolt arra, hogy egy csatornát kitáblázzon? Nekik nyilván pont kapóra jött, de ez egy újabb adalék volt a “hogyan legyen tökéletes bolygónk?” kézikönyvhöz, amit ezután a kaland után tutira megírt és a bestseller íróknak járó fényűzést vizionált magának a férfi.

Miközben haladtak, Edric a különféle keresztező járatok előtt lassított és egy-egy óvatos pillantást követve folytatta útját. Nem tudhatták, hogy a droidok nem-e pont a mai napot választották stratégiájuk változtatására, így érdemes volt kissé óvatosnak maradni. Kezét a pisztolytáskáján pihentette út közben, noha lehet a fénykard egy biztosabb pont lett volna, voltak napok, amikor a pisztoly kicsit kedvesebb volt számára.
A járatban gyalogolva a fények és illatok elsősorban inkább egy kórházi folyosóra emlékeztették valamiért, amihez szerencsére csak ritkán volt szerencséje. Ennek ellenére kellemetlenebb memóriadarabok jutottak neki az ilyen helyekről, úgyhogy inkább gyorsított kicsit a léptein. Nem volt épp klausztrofóbiás alkat, ám az ilyen tereken az ember elég sebezhető volt és a friss levegő még mindig kellemesebbnek bizonyult az orrnak, mint a fertőtlenítő erős szaga.

A jelek hamarosan már azt mutatták, hogy megérkeztek a város határába, és Edric alig hitte el, milyen gyorsak voltak. Egy biztos, dögunalmas lett volna kivárni azt a pár órát, úgyhogy már neki is viszketett a tenyere némi akció után.
Az alagút persze nem volt zsákutca, de több lehetőségük is volt immár arra vonatkozóan, hogy hol is bukkanjon fel a fejük a felszínen. Ha tovább haladtak, a csatorna egy mesterséges patakba ömlött nem túl messzire, közel az erdőhöz. A második a jelek szerint közvetlen a fal után jött fel, míg a harmadik egy őrtoronyhoz tartozó udvarszerűségen. Tudva az előbbi kommunikációs malőrt, Edric a jeleket ismertette a többieknek is, majd szavazásra bocsájtotta a dolgot, nehogy a jedik véletlen még lezsarnokozzák.
- Szóval mivel én nem üldögélnék szívesen a szennyvízben órákat, mehetünk a patak felé, a fal mellett, vagy az őrtoronyba. Részemről én a fal mellől kezdeném elvégre onnan biztos lesznek nyomok, de a patak sem rossz megoldás- mondta, majd a jelekre mutatott a csatornafalon. Igazából úgy volt vele, hogy a véleményét elmondta, a többiek pedig úgy is eldöntötték többség alapján, melyik is legyen a helyes út.

_________________
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 13
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Giodibi on Pént. 07 Jún. 2019, 16:23
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Nem nagyon késlekedik a csapat, ugyanis mindenki neki lát a feladatnának elvégzéséhez. Sogan is felkészül, hogy amint Miin elhajítja a csalikat, azonnal lőni tudjon a biztonsági rendszer ágyúira. Habár Sogan számos fejlett érzékszervét használja a pontossága javítása érdekében, a biztonsági rendszer gyorsaságával viszont alig érhet fel, így csupán egyet sikerül eltalálnia, miközben látja, hogy társa Sil kettőt is leszedett. Sogan kissé dühös, hogy ismét alulmaradt, de legalább úgy tűnik, hogy sikerült megszabadulniuk az ágyúktól, így talán már biztonságban közelíthetik meg.
- Remek! Úgy tűnik működött a dolog. Viszont maradunk az eredeti tervnél vagy valakinek van jobb ötlete?
Ha az eredeti tervnél maradnak, illetve nem vesznek észre egyéb akadályozó tényezőt, akkor Sogan felvesz egy követ, majd ezúttal is igyekszik megcsáklyázni a tetőt, hacsak valaki meg nem állítja. Ha sikerül a lövés, akkor megpróbál feljutni a tetőre, azonban mielőtt felérne, feldobja a követ, hogy meggyőződjön arról nincsenek-e ott is hasonló mozgás érzékelős ágyúk. S csak utána mászik fel egészen, ha már megbizonyosodott arról, érzékszervei segítségével is, hogy nincs veszély.
Azonban, ha a többiek inkább másként próbálnának meg bejutni az épületbe, más tervük van, akkor aszerint próbálja meg cselekedeteit igazítani a fejvadász, feltéve, ha nem találja a tervet őrültségnek.
Felszerléslista:

- Vibro-kés
- J-19 bo-rifle [Fénykard álló lőfegyver ami  közelharci fegyverré alakítható]
- 4 db RX-7 ismétlő pisztoly
- Vibro-kés
- Folyékony kábelvető [Csáklya]
- Gránátok [2db sima, 2db kábító, 1db füst]


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 116
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 2
Reputation : 8
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 08 Jún. 2019, 00:00

//Ma nem voltam jól enyhe kifejezés és szóltam a többieknek is, hogy ráérnek írni, mert nem fogok tudni. Szerdán lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2876
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Jonathan Skrex on Kedd 11 Jún. 2019, 19:49

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 TTi6FdK

Jonathan Skrex (5. kör)

Helyi Idő: 15:20 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

A vártnál kicsit nehezebben jutottunk egyről a kettőre, de legalább mindent alaposan átbeszéltünk. Átbeszéltünk, elismételtük és újra és újra és újra. Amennyire effektív volt a kormányzóval folytatott beszélgetésünk eleje és az információszerzés folyamata, annyira vontatott és egyazon köröket lefutó volt az elindulási fázis. Ez azért volt kiemelkedően zavaró, mert végső soron mindannyian ugyanazt akartuk, csak vagy elbeszéltünk egymás mellett, vagy csak szerette mindenki elmondani a saját szavaival, vagy nem értettük meg egymást, vagy mindegyik egyszerre, de a döntések, hogy végre elindulunk észak felé, illetve hogy a csatornákon keresztül közlekedünk, sokkal hamarabb is megszülethettek volna. Nem baj, ennyi baj legyen egész nap, sikerült végre elindulni a közös megegyezés alapján, sőt, még abban is sikerült zöldágra vergődni, hogy a terv többi részéről majd később döntünk, ha megérkeztünk a kijelölt úti célhoz, attól függően, milyen körülményeket találunk arrafelé. Gördülékenyebben is kezdődhetett volna ez a történet, de őszintén szólva, az elmúlt hónapok, a rengeteg külsős együttműködés és végtelen számú megismert idegen után kezdtem már hozzászokni ehhez az egészhez.

Nem akarok túlzásokba esni, de a csatorna kifejezetten kellemes meglepetésnek bizonyult. Amúgy sem a legundorítóbb lyukra számítottam a modern város után, de minden várakozásom felül lett múlva. A hely rendesen karban volt tartva, fertőtlenítő szagon kívül nem terjengett semmi kellemetlen illat, a járatok szélesek voltak, még fény is volt és nem kellett magunknak világítani. Mindannyian óvatosan közlekedtünk az ismeretlen terepen, de látszólag és érzésre is biztonságban voltunk az emlegetett „tapsifülesektől”, a csatorna relatíve mélyen volt és vastagak voltak a falai is, így az út során nem kellett attól tartanunk, hogy a nyúldroidok szagot fognak és lekukkantanak hozzánk egy összejövetelre. Miután elmondtam a magamét az út során, hallgattam a többiek véleményét és elraktároztam magamban az idő közben róluk gyűjtött információkat. Elég hamar sikerült leszűrnöm, hogy Edric, a hozzánk később csatlakozó erőhasználó nem különösebben volt oda a jedi rendért, de legalábbis a jedikkel való együttműködésért biztosan nem. Még nálam is látványosabban, az pedig már jelent valamit. Ha tippelnem kellett volna, velem ellentétben neki volt korábban kapcsolata a renddel, ami nem alakult feltétlenül kellemesen. Magának való renegátnak tűnt, de minden esetre azért rajta terveztem tartani a szemem, hátha esetleg egy potenciálisan besorozható szürke jedivel hozott össze a sors. Korai volt még erről beszélni, nagyon az elején voltunk még az ismerkedésnek. A két jedi tanítványnak ennyi „előnye” volt velünk szemben, hogy ők már sokkal jobban ismerték egymást, bizonyosan nem először dolgoztak együtt. Essi (az arkaniai) és Reah (a nautolán) is egészen talpa esett, cselekvésre kész fiatal tanítványoknak tűntek és úgy is viselkedtek, talán egy picit túlságosan is az én ízlésemnek. Az picit meglepett, amikor a korábbi leányzó felemlegette a Rhen Var-i csatát. Jómagam nem voltam ott a háború vége környékén keltezett csatánál, de hallottam az ott lezajlott mészárlásról, ezek szerint több terepgyakorlata volt a hölgynek, mint elsőre tippeltem volna. Jómagam továbbra sem feltétlenül támogattam ezt a nagy cselekvési kényszert, amit társaim mutattak, nem szerettem alaposan átgondolás nélkül belemenni semmilyen szituációba, de az tény volt, hogy olyasmin egyelőre felesleges volt agyalnunk, amiről túl keveset tudtunk a megfelelő döntéshozáshoz. Végső soron mindannyian egyetértettünk abban, hogy érjünk oda, ott okosabbak leszünk, szóval ismételten egy véleményen volt a csapat, ami jót jelentett.

A jelzések hamar elvezettek minket az úti célunkhoz, ahonnan több lehetőségünk is volt a további menetrendhez. Az alagút tovább vezetett, ha az emlékeim nem csaltak meg egy, már a levegőben is látott mesterséges patakba, ami egy folyóba, ami pedig egy tóba ömlött. Ezek már tulajdonképpen mind az erdős részen voltak, szóval nem feltétlenül tűntek a legtökéletesebbnek arra, hogy felvegyük a nyomozás fonalát. Számomra sokkal kecsegtetőbbek voltak a további, közelebbre célzó lehetőségek, nevezetesen két másik kijárat, Egyik a városfalon kívülre vezetett már, míg a másik az egyik falhoz tartozó biztonsági toronyhoz.
- Én kezdésnek a biztonsági tornyot javasolnám. Nem tudjuk, milyen a helyzet odafent, talán abban lenne a legtöbb lehetőség, hogy körbe nézzünk és felmérjük a terepet. De ha a patak vagy a fal felé akarnak menni, nekem igazából mindegy, csak induljunk el valamerre és elemezzük az ottani helyzetet. Utána pedig eldönthetjük, a kinti körülmények fényében, mi legyen a következő lépés. Szétválást egyelőre semmiképpen sem támogatnék. Akármerre is megyünk, maradjunk együtt.
Ezúttal nem fejtettem ki hosszabban a gondolatot, röviden igyekeztem összefoglalni, miért az őrtoronyban látom a legtöbb potenciált jelenlegi helyzetünket tekintve. De indokolt esetben nekem a patak vagy a fal is megfelelt, nem terveztem vitába szállni ebben a kérdésben, érvényesüljön a többség akarata és hozzunk egy gyors döntést, így is sok időt vesztegettünk el felesleges körök lefutásával. Kivételesen szívesen engedtem az általam mondott választásból, ha a többiek mást szerettek volna, egyelőre az volt a lényeg, hogy valamerre menjünk és gördüljön csak tovább a folyamat. Az őrtornyot láttam erre a legjobb lehetőségnek, de ha a többiek ezt máshogy gondolták, szívesen engedtem a többség akaratának ebben a kérdésben. A szétválást egyáltalán nem támogattam volna, így is kevesen voltunk sok ellen, egyelőre mindenképpen együtt kellett maradnunk, így volt a legbiztonságosabb és a legbölcsebb is. Akármilyen döntésre is jutottunk, a megbeszélt irányba vettem az irányt, immáron sokkal óvatosabban közlekedve mint eddig, felkészülve a nyúldroidok társaságára.


Felszerelés:

- Zöld pengéjű egykezes fénykard
- Szürke utazó öltözet
- Barna csuklyás köpeny
- Rövid hatótávolságú kommunikátor (kommlink)
- Hosszú hatótávolságú kommunikátor (holoprojektor)
- Információ tárolásra szolgáló datapad

Szakértelmek:

- Pusztakezes közelharci ismeretek
- Közelharci fegyverek használata
- Sugárfegyverek használata
- Vadászgép, kisebb szállítóhajó vezetői ismeretek

Erőalkalmazások:

- Fénykardvívás (Shien haladó)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Érzékszerv élesítés
- Szabadulás
- Rövid idejű emlékezetnövelés
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Werda on Kedd 11 Jún. 2019, 20:44

REAH TU


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Padawan
Helyszín: Tako város
Feladat: Megállítani a droidinváziót
Résztvevők: Edric Kane | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 P8qfODz

Sokáig tartott, hogy elhatározásra jussunk, de végül sikerült a csatornába is lemenni és elindulni észak felé. A csatorna meglepően tiszta volt, nem is emlékszem, hogy valaha láttam volna ilyet, igaz, hogy nem sokban jártam, ami azt illeti, pedig részben vízi lény vagyok, habár nem is igazán vonz egy általános csatornarendszer. Nem hiszem, hogy túlságosan egészséges lenne, meg nevetséges az, hogy a mai világban még léteznek helyek, ahol senkit sem érdekel a szennyeződés mértéke.
Ami a felszínre való jutást érintette, három esélyünk is volt. A tó, a biztonsági torony, meg a fal. A fejvadász a fal felé akart indulni, a többiek egyelőre csendben maradtak. A tavat nem igen tartottam jó megoldásnak, hiszen négyünkből csak én voltam, aki megfelelő felszerelés nélkül képes volt a víz alatt létezni és nem hiszem, hogy túlságosan sok nyom lett volna a vízpart mentén.
- Szerintem a fal jó megoldás. Az őrtorony abban az esetben lenne jó, ha meg akarnánk a droidokat figyelni, viselkedés és hasonlók miatt. A patak partján nem hiszem, hogy sok nyom lenne, kétlem megállnának "inni" hazafele menet. Ha mindenképp nyomokra és megelőzésre utazunk akkor marad a fal, igaz ezzel biztonsági kockázat is jár, de mégsem húzhatjuk a dolgot a végletekig. Előbb utóbb szembe kerülünk legalább eggyel. - gondolkodtam hangosan összefont karokkal. Igazából kész voltam arra, hogy ha valaki vitázni szeretne a logikámmal, természetesen nem úgy, hogy ezzel időt húzzunk, hanem a biztos továbbhaladás érdekében. Eddig is eléggé, sőt talán néha túlságosan is, demokratikusan oldottuk meg a dolgokat, de semmiképp sem kéne azért túlságosan elhúzzuk a dolgokat.

Felszerelés
Spoiler:
- Közepes harci páncél.
- Másfél kezes, kék színű fénykard
- Datapad
- Holoprojector
- Kommlink
Szakértelmek
Spoiler:
- Jedi képzés;
- Kisebb űrhajók vezetése;
- Földi és vizi járművek vezetése;
- Lőfegyverhasználat; (habár ezért nem rajong)
- Harcművészeti képzés; (a Wing Chun helyi megfelelője)
- Tud asztrodroidul;
Erőalkalmazások
Spoiler:
- Fénykardvívás 1. szint (Soresu haladó)
- Telekinézis 1 szint
- Receptív-Projektív telepátia
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
- Szabadulás 1. szint

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 MRhtcHq Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Q4uDHcY Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 PLZyNoo
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Nogbuvl

SHAYLA KELBORN / OPHI SURR


Előtörténet
Kaland címe: Hódítás: A fenevad (Takodana)
Foglalkozás: Fejvadász
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Kiszabadítani az elraboltakat
Résztvevők: Nyshani Ry Shami | Tish Vizsla / Nalah

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Cv6EXSy

A szavaimmal elértem azt amit akartam, vagyis kideríteni, hogy mégis mennyire okosak vagy bölcsek ezek a kalózok. Az egész teljes mértékben nevetséges volt, a közjátékról nem is beszélve, ahogy ketten elindultak és az egyik, feltehetőleg a vezető, fogta vissza őket. Nem kellett sok ész, hogy valaki rájöjjön, hogy csupán egyik volt a sok csaliból, ami a repertoáromban van, hogy idecsaljam ezzel az aprósággal őket ahhoz, hogy könnyedén végezhessek velük. Derogáló lenne, ha ilyen szánalmas férgek képesek lennének egy magasan képzett mandaloriait hazavágni.
~ Amatőrök. - forgattam meg a szemeimet, amikor a páncél jelezte, hogy káros gáz került a levegőbe. Komolyan azt gondolták, hogy egy ennyivel lehet hatástalanítani? Ennél jobban nem is játszhattak volna az én kezembe, még csak meg se kell erőltessem magam ahhoz, hogy stratégiát alakítsak ki arra, hogy miképp is végezzek velük a saját ostobaságuk miatt.
Éppen ezért, azt követve, hogy a farghul lány össze esett csak pár másodpercet vártam, majd ugyan azokat a reakciókat produkáltam, amiket a lány, annyi különbséggel, hogy engem nem befolyásolt a gáz. Az egész csak azért volt szükséges, hogy a következő csapdát kialakítsam. Ha az előbbivel együtt fog működni az egész, akkor röhejesen könnyű dolgom lesz, hiszen a korábban visszafogottak, meg azok, akik nem indultak el, biztosan kapnak majd az alkalmon, hogy "meztelen mandaloriai nőt" láthassanak életükben először. Természetesen az első dolgom az lesz, hogy azt hatástalanítsam (ergo megöljem) és/vagy élőpajzsnak használjam bármi féle támadással szemben, közben pedig a páncélban levő lángszórót és a célzórendszer segítségét használva hatástalanítsam és megöljem a vendéglátóinkat. Kicsit soknak érezném azt, hogy arra számítsak, hogy jó ellenfélnek, vagy akár bemelegítésnek elegendőek legyenek, maximum annyira, hogy kicsit megmozgassam a végtagjaimat.

Felszerelés
Spoiler:
- Közepes harci páncél. Rendelkezik létfenntartó egységgel.
Páncél szenzorok:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) +mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Radar
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer
Beépített kütyük:
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer: Komplex és kifinomult fejlesztés. A rendszer magába foglal egy fejlett célzó számítógépet és szenzorcsomagot, ellátva a használót folyamatosan információval. A modelltől függően az információt hang útján, vagy a vizor HUD-jára kivetítve juttatja el. Apró vibro-motorok járnak mellé, melyek a kesztyűben és/vagy alkarvédőbe vannak beépítve és összeköttetésben állnak a sisakkal, ezáltal a rendszer a háttérben apró mozgásokkal és irányításokkal segíti a használót a minél pontosabb célzás elérésében.
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő rendszer: A rendszer egy egyszerű számítógépet és vizuális szenzort tartalmaz, a távolságmérő  kiszámítja a távolságot bármelyik mindenik ponthoz, ami a használó látómezejében van és pontos információkat küld a vizor HUD-jára. Ezzel az információval a használó a fegyverét annak maximális kapacitásával képes kihasználni, hiszen így tudni fogja, hogy mikor mellőzzön egy lövést annak lehetetlensége okán. A legjobb hatás érdekében ajánlott célzó rendszerrel együtt használni.
- Pisztoly
- Lángszóró
- Huzalpuska
- Háti rakéta
- Elsősegély kiegészítés
- Mesterlövészpuska
- Egykezes sugárpisztoly
- Sima sokkoló
- Közepes energia pajzs
- Datapad
- Holoprojector
- Kommlink
Szakértelmek
Spoiler:
- Felderítői képzés.
- Magas fokú, ori’ramikad, képzés.
- Kiválóan bánik a legtöbb közelharci és távolsági fegyverrel.
- Földi, légi és vízi járműveket képes vezetni.
- Képes számítógépes rendszereket feltörni, programozni, droidokat javítani, programjaikat átírni, programozni.
Gépek
Spoiler:
- BC6V-Demon Pyre (vadászgép)
- "DD-3" (asztrodroid)
- "FR-09" (kutasz droid)

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 VCDZ8BNHódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 04Opun9Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 HlC9305Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 M0EebCb

_________________
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 FUn312o
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 6fZaEMM
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 497
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 33
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 12 Jún. 2019, 09:26Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. június 16. (vasárnap)

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Vcf1YkY
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- a kinézet – aktuális kinézet
- 2x egykezes sugárpisztoly – nála
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- könnyű harci páncél – rajta első kép, második kép
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – rajta (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) a kinézet
Páncél fejlesztések:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas, (egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) + mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő rendszer: A rendszer egy egyszerű számítógépet és vizuális szenzort tartalmaz, a távolságmérő kiszámítja a távolságot bármelyik mindenik ponthoz, ami a használó látómezejében van, és pontos információkat küld a vizor HUD-jára. Ezzel az információval a használó a fegyverét annak maximális kapacitásával képes kihasználni, hiszen így tudni fogja, hogy mikor mellőzzön egy lövést annak lehetetlensége okán. A legjobb hatás érdekében ajánlott célzó rendszerrel együtt használni.
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer: Komplex és kifinomult fejlesztés. A rendszer magába foglal egy fejlett célzó számítógépet és szenzorcsomagot, ellátva a használót folyamatosan információval. A modelltől függően az információt hang útján, vagy a vizor HUD-jára kivetítve juttatja el. Apró vibro-motorok járnak mellé, melyek a kesztyűben és/vagy alkarvédőbe vannak beépítve és összeköttetésben állnak a sisakkal, ezáltal a rendszer a háttérben apró mozgásokkal és irányításokkal segíti a használót a minél pontosabb célzás elérésében.
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Radar
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer
Beépített kütyük:
- 2 db Westar-35 sugárpisztoly: (külön is használhatóak)
- Huzalpuska
- Háti rakéta
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 YreafARA lövések úgy néz ki, hogy jól sikerültek, nekem messzemenően könnyebb dolgom volt, mint Sogannak, de ő is kiváló munkát végzett. Nem sok olyan személyt ismertem, aki azt a pici dolgot csak így szabad szemmel ítélve eltalálta volna főleg ilyen távolságból, hogy a torkolattűz is bezavar.
- Szép lövés célzó rendszer nélkül! - mondtam elismerően.
Ezek után igyekeztem óvatosan kilépni miután az utolsó kidobott dolgot már nem szedte le semmi sem. Én továbbra is tartottam volna magam ahhoz, amit korábban kijelöltem magamnak, hogy az ajtón át szándékozom bemenni. Közben Sogan is feltette ugyanezt a kérdést, hogy miként is akarunk bemenni. De azért képes voltam a kooperációra is, hogyha másra lenne igény, mint amit kitaláltam.
- Ami engem illet, én továbbra is az ajtót választanám, de támogatom azt, hogy több oldalról hatoljunk be, legalább nekik is meg kell osztaniuk a figyelmet - mondtam. - De ha kell, akkor megyek én felülre a háti rakétám miatt.
Torian szerint úgyis szükség volt még az efféle gyakorlásra, mert ez volt még a harci tanulmányaim repertoárjában újdonság és ebből adódóan kevésbé ment. Már tudtam irányítani és a harc is úgy-ahogyan ment, de vele szemben esélyem sem volt, hogy ő gyerek korától tanulta mindezt. A többiekre néztem, hogy akkor melyik is legyen, a válaszuk értelmében fegyvert előreszegezve indulok majd el az ajtó irányába, hogy megnézzem azt, vagy pedig repülök fel a tetőre, hogy ott nézzek körül és próbáljak bejutni az épületbe. Mindkét helyen persze ügyelek majd az ellenállásra, és ha kell, akkor igyekszem kitérni a támadás elől. ha az ajtó, akkor, ha nem nyílik magától, akkor próbálom szétlőni a zárszerkezetet.Akkor egyelőre csak Sogan és Sil voltak azok, akik közelebb mentek az épülethez. A páros rövid megbeszélés után úgy döntött, hogy mennek amerre eredetileg akartak menni. E szerint a férfi ment a tetőre, a nő pedig itt lent, Miin pedig egyelőre hátra maradt és még mindig a bokorban megbújva lapult.

Sogan kitudta lőni a szigonypuskát, amivel feljutott a tetőre. Az egy lapostetős hely volt, ahonnan az egész tetőt be lehetett látni. Több helyen növények voltak és a talajon is fű volt vetve. Összesen három olyan hely volt itt, ami ilyen kisebb trafónak volt mondható és mind egy-egy ajtóval volt ellátva, amin keresztül be lehetett jutni az épületbe.

Az egyik közel volt pár méterre a férfitól, a másik az épület közepén, a harmadik pedig a tető másik végén. Ellenségnek nyoma sem volt, teljesen egyedül volt idefenn és csak Sogan-on múlt, hogy itt melyik ajtón akar a bejutással próbálkozni, vagy úgy dönt, hogy mégis lemegy. Közben lentről lövéseket hallott ekkor…

Sil is megérkezett az ajtóhoz, közelebb ment hozzá, de az nem akart kinyílni, terminál sem volt itt, így a brutálisabb módszert használta - révén minden üveg törésmentes a modernebb helyen és lövésálló - így az ajtót lőtte meg néhányszor, ami végül is megadta magát és mivel nem volt kifejezetten lövésálló, vagy jó minőségű. Így itt lent már szabad volt az út az épületbe.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
- Jedi ruha – rajta
- fekete jedi köpeny – rajta
- 2 db ezüst színű fénykard – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála, övben
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála, övben
- Jedi öv – rajta
- - energia- és étel kapszulák
- - légzőkészülék (szájba vehető)
- - huzalpuska (az a pici kézi, ami a filmben is volt a grappling hook)[/url]
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 RRAt6WNAmi a csatornát illette Essi-t is nagyon, de nagyon meglepte a hely, nem számított ennyire tisztán tartottra. Volt már dolga pár bolygóváros csatornarendszeréhez, így a legrosszabbat is eltudta képzelni, de itt a fertőtlenítő szagán kívül semmi mással nem találkozott. Volt egy olyan gondolata, hogy itt nem fog semmilyen kísérleti döggel, vagy éppen elhagyott „házi kedvenccel” találkozni, mint amikbe a mesterével már belefutott. Az is kellemes csalódás volt, hogy voltak irányjelzők és még fény is volt, így nem kellett a látást kiélesítenie ahhoz, hogy biztonságosan tudjon haladni idelenn. Úgy tűnt, hogy kellően mélyen lehettek, mert sehol sem történt robbanás, a nyulak nem támadták meg őket, így egy kiadósabb séta után meg is érkeztek a célhoz, ahol újabb válaszút elé kerültek. Az előzőek után remélte, hogy nem kerülnek többé ilyen helyzetbe, ahol több minden közül kell dönteni, mert eddig nem sűrűn sikerült közös nevezőre jutni, vagyis arra igen, de miután kismilliószor elbeszéltek egymás mellett. A haladás közben Edric válaszára elvigyorodott.
- A mesteremnél így is türelmesebb vagy - vigyorodott el.
Igen Nemic mester valószínűleg örömmel fogadta volna a droidokat már a városkapuban, hogy alaposan megnézhesse őket, még akcióban is. De a kis csapat ennél óvatosabb volt és mégsem tettek így. Hamarosan pedig megérkeztek arra a helyre, ahol el kellett dönteni, hogy merre menjenek. Edric szavaiból úgy derült ki, hogy ment volna ki a városból, igazából Essi is így döntött volna, de Skrex éa tornyot választott volna, míg Reah a falat. úgy tűnt, hogy rajta múlt, hogy merre is mennek, félbeszakadnak-e, vagy mennek mind a toronyba. Szíve szerint ki ment volna, de a józan esze a tornyot mondta. De mivel ketten mentek volna a falhoz, így…
- Menjünk a falhoz - mondta.
Ezzel pedig el is indul arra.Úgy tűnt, hogy a csapat leginkább óvatos tagját Skrex-et a másik három személy leszavazta és ők a falhoz mentek volna. így akkor el is indultak arra és nekiláttak ott kimenni. A létrán egyszerű volt felmenni, ott pedig csak fel kellett tolni a csatorna fedelet. Bárki is tette meg, láthatta, hogy odakint szabad a levegő és nyugodtan körbe lehetett nézni, illetve kimenni a szabad levegőre.

A patak is itt volt a közelben, ahova kifolyt a tisztított szennyvíz, de itt a fal mellett jelenleg éppen az árnyékos részen volt a csapat. Rá lehetett a hídra is látni, illetve arra az útra, ami befutott a városba és az erdő felé halad. A fal mellett is volt kikövezett út, de ezen semmilyen nyom sem látszott, azonban az erdő felöli rész még mindig porzott.

Nyulak már nem voltak idekint, de a fémes hangokat, ahogyan leértek a városfalon belül a tappancsaik. Innen egyébként, ahol most volt a trió egyenes út vezetett az erdőbe, a patak nem volt széles, az Erő segítségével mindenki könnyedén áttudta ugrani. Ha a biztonságosabb utat választanák, azaz a hidat, az nagyjából kétszáz méterre volt tőlük és onnan még a városba is be lehet látni és megszemlélhették a nyulakat is.

Itt ugyan kő út volt, még a híd is fémből, illetve kőből volt, azonban utána szerencsére környezetbarát megoldással dolgoztak a helyiek, mert ott már földút volt és csak a természet várta az erőhasználókat, ha arra akartak elindulni.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Közepes páncélnak megfelelő replika – rajta (létfenntartó rendszerrel, mert közepes páncél)
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal
- 2 sima tőr
- energiaíj
- 2x Westar-35 - nála
- Komlink
- Holoprojector
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 527DsgwNalah most már tényleg közel állt a nevetéshez, amikor ketten elindultak volna Ophi néni szavaira, de azért szomorú is, hogy a férfiak vezetője nem hitte el, amit mondott a néni. Így maradt a nehezebb megoldás, ami hamar ki is derült, hogy micsoda. Hallotta a sistergő, vagy talán sziszegő hangot és arra kapta a fejét. Látta, ahogyan a társnője megszédül mellette, majd szépen összeesett. Ebből már tudta, hogy miről is van szó, csak még nem látott ilyesmit korábban. Altatógáz, vagy efféle dolog. Egy pillanatra felmerült benne, hogy a hitelesség miatt neki is össze kellene esnie, de nem tudta, hogy mit is fog csinálni Ophi néni. Mert ő nem teszi ezt, akkor saját magának is felesleges. Azért addig is, amíg a néni eldönti, hogy mi legyen saját maga is úgy tett, mintha megtántorodna. Úgy tudta egyébként, hogy a sisakja véd az effélétől és a páncél is, mivel eddig nem érezte a mellékhatásokat. Ha Ophi néni összeesik, akkor saját maga is igyekszik úgy elesni, hogy hiteles legyen az, hogy kifutott a lába alól a talaj. Ha nem, akkor vár. Mind a két esetben igyekszik majd a lehető legkevésbé gyanúsan megvárni azt, hogy a férfiak odaérjenek hozzájuk. Ez főleg akkor fontos, hogyha úgy tesznek, mintha elkábították volna őket. Ha sikerül észrevétlenül és mozdulatlanul is megmaradnia amíg odaérkeznek ebben az esetben, akkor igyekszik legalább az egyik férfit kigáncsolni és az egyik tőrrel igyekszik elvágni a torkát, vagy mellkason szúrni. Nem tudta, hogy mire képesek és azt sem, hogy mennyivel tud egyszerre elbánni, de abban biztos volt, hogy Ophi néni többel tud, mint ő. Azért mindenesetre igyekszik majd a néni segítségére menni. Amíg nem muszáj, addig nem akarta a fénykardját használni mindehhez, mert mandaloriaként nem jött volna ki jól és sokat kellene magyarázkodnia.Shani „példáját” követve Shayla és Nalah is úgy döntenek, hogy ők is „elájulnak” és eljátsszák mindezt. Az öt alak továbbra sem volt az eszéről híres, mivel a főnök intett a többieknek, hogy menjenek oda hozzájuk. Mind a két „ájult” láthatta, hogy ketten sima egyszerű sugárpisztolyt fognak rájuk, miközben a másik kettő közelebb ment hozzájuk, a főnök nem mozdult hátulról.

Elsőre úgy közelítettek, hogy Shani-t húzták ki a lábánál fogva, kellően messze egyelőre ahhoz, hogy bármelyik ébren levő elérje őket. Ezek után, miután elhúzták a két fegyveresig a tényleg ájult személyt, akkor indultak Nalah irányába. Szerencsére ő pont úgy esett, hogy közvetlenül ott volt Shayla mellett, így a két hölgyemény elért egy-egy ellenfelet.

Az egyik Nalah lábait, a másik a kezeit akarta megragadni. A két hölgy pedig szinte teljesen egyszerre mozdult. Shayla-nak volt könnyebb dolga, hiszen ő volt a gyakorlottabb, könnyedén ragadta meg a nála levő ellenfelet és egy mozdulattal tudta kitörni a nyakát, majd testpáncélnak használni.

Mellette Nalah mozdult, ő mivel fizikailag hátrányban volt, így kisöpörte a nála levő ellenfél lábát, amint leért a földre rávetette magát és amíg a másik próbálta magát összeszedni elvágta a torkát. Shayla tökéletesen láthatta, hogy a fiatal kislány mit is csinált. Közben a másik kettő tüzet nyitott rájuk, Shayla pedig nem is tétlenkedett, a lángszóróval támadt a párosra.

Azokat szinte azonnal lángra kaptak, nem volt esélyük arra, hogy kitérjenek, erre nem számítottak szinte biztosan. Hangos üvöltés közepette futkostak egy rövid ideig, majd már csöndben dőltek el a földre és égtek tovább ropogósra. Közben a főnök felemelte a földről az ájult Shani-t és tőrt fogott a torkához.

- Le a fegyvereket, vagy a bundásnak vége - fenyegetőzött.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- Könnyű harci páncél, sith – rajta
- Holografikus álcázó - nála
- Álcagenerátor – nála
- 2db rejtett penge alkarvédővel – nála
- lila fénykard – oldalán
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 XVbNPWX Mivel egyikőjük sem akart semmilyen feltűnést, így Romet és Rhyssa teljesen csöndben haladtak az erődben a fák között. A teljes néma csend nekik is feltűnt, mind a ketten tudták, hogy mindez természetellenes. Valami volt itt, ami miatt nem voltak állatok, se földön levők, se madarak. Valami nem természetes, hanem gépi és civilizációs dolog. Ami miatt az itt élő állatok elmenekültek. Rhys kinyúlt az Erőbe, hogy megtudja, hogy mégis mi lehet, hol érez érző lényeket, de semmit sem érzett. Amíg emiatt megálltak Romet nyomokat keresett a környéken, majd visszatérve katonai jelzésekkel mutatta, hogy nem talált semmit sem. Rhys hasonlóképpen tudta a saját kutatását jellemezni, hogy semmit, de semmit sem talált, nem érzett az Erőn keresztül. Ez az egész egyre jobban alátámasztotta számára, hogy van itt valami. Mivel továbbra is csak azt érezte, amit korábban, így még mindig afelé igyekezett és intett a férfinak is, hogy kövesse. A fénykardját most már a kezébe vette, ki tudja, hogy mi fog történni és kell-e majd az a fegyver. Főleg, hogy most már nem csak magára, hanem a két magzatra is vigyáznia kellett, nem lehetett olyan felelőtlen. A gondolatra ismét beléhasított a félelem és a kétségbeesés, hiszen nem voltak jó tapasztalatai ezzel kapcsolatban. Nem akart újra végigmenni azon, amin egyszer végigment pontosan emiatt. Igyekezett elhessegetni a gondolatot és haladt továbbra is arrafelé, ahonnan alapból érezte azt az ismerős és mégis idegen érzést. Egyre jobban haladtak befelé az erdőbe, mígnem a fák között egy nagy halom egymásra hordott követ találtak, amit a növények is nagyjából befedtek. Ez volt az a hely, ahonnan Rhys az érzést érezte…

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:
Körök száma: 6 kör / eltelt körök száma: 5
Célkitűzés 1:
Heiwanna Miin Klodov: 4 reag – @Shadow
Sogan Bardak: 5 reag – @Giodibi
Silhana Lolaes'ra: 5 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Reah Tu: 5 reag – @Werda
Jonathan Skrex: 5 reag – @Jonathan Skrex
Freya Essia Sagan: 5 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Edric Kane: 5 reag – @Edric Kane

Célkitűzés 3:
Nyshani Ry Shami: 4 reag – @Shadow
Tish Vizsla / Nalah: 5 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Shayla Kelborn / Ophi Surr: 5 reag – @Werda

Célkitűzés 4:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 5 reag – @Rhyssa Edaara Quillan


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2876
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Jonathan Skrex on Szer. 12 Jún. 2019, 14:57

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 TTi6FdK

Jonathan Skrex (6. kör)

Helyi Idő: 15:25 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Nos, a jó hír hogy ismét zöldágra vergődött a csapat, a rosszabb hír hogy nem az én zöldágamra. Igazából nem különösebben zavart, hogy „le lettem szavazva”, egy beleegyező bólintással tovább is léptem a dolgon, de a döntéssel nem feltétlenül értettem egyet. Miután elbúcsúztunk a kormányzótól, végig gázoltunk a meglepően tiszta csatornarendszeren és válaszúthoz érkeztünk, egyre inkább baljóslatú előérzetem lett. Három lehetőségünk volt innen, továbbmenni a patak felé, illetve vagy a városfal, vagy az egyik őrtorony környékén kilyukadni a felszínen. Személy szerint azért választottam volna az utóbbit, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között keveredjünk ki a föld alól és lehetőségünk legyen az egész környéket megszemlélni, felmérve az előttünk álló lehetőségeket. Reah is tökéletesen összefoglalta, mi mindenre jó lenne az őrtorony, az ellenség megfigyelése, megismerése és elemzése szempontjából főleg, nem igazán láttam, hogy ez miért ne lehetne egy jó indok a választásra, de abban legalább egyetértettünk, hogy a patak nem feltétlenül a legjobb helyszín a nyom felvételére. Edricnek minden esetre abban igaza lehetett, hogy a fal mellett van a legjobb esélyünk a friss nyomok felvételére, csak az a része nem tetszett, hogy amint felérünk, kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk és fokozottan figyelnünk kell mindenre, nehogy lerohanjon minket több ezer nyúldroid. Mintha Essin éreztem is volna habozást ezzel a terv változattal kapcsolatban, de végül ő is a fal mellett döntött, szóval én az előbb említett bólintással belenyugodtam a többség döntésébe és a kijelölt irány felé vettem az utamat a többiekkel együtt. Lehet hogy most is csak túl akarom óvatoskodni a dolgokat, mint általában, majd kiderül.

Fel a létrán, csatornafedél eltolása és már kint is voltunk újra a felszínen. Minden biztonságosnak tűnt, legalábbis egyelőre, szóval gond nélkül kimászhattunk mind a négyen a szabadba. Megvolt a fal, a közelben a patak és az erdő is, teljes a készlet. A nyulak már valószínűleg bemasíroztak a városba, mert látni nem láttuk őket, de a fal túloldaláról bőszen hallatszódott a számtalan tappancs dobogása. Innen két gyors lehetőségünk volt, vagy egyenesen, az Erő némi segítségével a patakot átugorva közelítjük meg az erdőt, vagy a közelben lévő hídon kelünk át, amiből még a városra is nyílhatott némi rálátásunk.
- Ugorjuk át a patakot vagy a hídon keljünk át? Én azt javaslom, most siessünk és ugorjunk át, ne bámészkodjunk feleslegesen. Érjünk be minél hamarabb az erdőbe és nézzünk körül, mielőtt kihűlne a friss nyom.
Immáron sokkal halkabbra vettem a hangomat, mint az eddigi beszélgetések alatt, hiszen már mondhatni ellenséges területen jártunk. Jómagam tehát nem akartam húzni az időt a hidas kerülővel, hiszen időt is vesztettünk volna, illetve fennállt annak a veszélye is, ha mi észrevesszük a nyúldroidokat, akkor ők is észrevesznek minket. Személy szerint most a gyorsabb változatot preferáltam volna, tehát a patak felett való gyors átugrást és az erdő szélének átvizsgálását, hiszen még szinte porzott a friss nyomoktól. De ha a többiek máshogy gondolták és ismét leszavaztak, akkor újból csak bólintottam és elfogadtam a döntést, továbbra sem terveztem vitát nyitni ezekből a kérdésekből, nekem minden változat megfelelt, ami mellett döntöttünk, de azért fontosnak tartottam mindig hangot adni a saját meglátásaimnak is. Továbbra is, sőt, most már még inkább igyekeztem óvatos maradni, a szavaimat és a mozgásomat is minimális hanghatással kísérni, véletlenül se uszítsuk magunkra a több ezres túlerőben lévő droid hullámot, az nem lett volna kellemes az egészségünkre nézve. Ezt a problémát harccal aligha lehetett megoldani ekkora túlerővel szemben, meg kellett találnunk a forrást és ott kezelni a gondot, ahhoz pedig el kellett jutnunk élve. Minél később kell fénykardot rántanunk ezen a küldetésen, annál nagyobb az esélyünk a végén a sikerre.


Felszerelés:

- Zöld pengéjű egykezes fénykard
- Szürke utazó öltözet
- Barna csuklyás köpeny
- Rövid hatótávolságú kommunikátor (kommlink)
- Hosszú hatótávolságú kommunikátor (holoprojektor)
- Információ tárolásra szolgáló datapad

Szakértelmek:

- Pusztakezes közelharci ismeretek
- Közelharci fegyverek használata
- Sugárfegyverek használata
- Vadászgép, kisebb szállítóhajó vezetői ismeretek

Erőalkalmazások:

- Fénykardvívás (Shien haladó)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Érzékszerv élesítés
- Szabadulás
- Rövid idejű emlékezetnövelés
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Edric Kane on Szomb. 15 Jún. 2019, 15:32

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia SaganMiután elmondta véleményét, Edric szépen háttal a csatorna falának dőlt- persze egy szárazabb pont keresése után- majd összefont karokkal várta meg, amíg a többiek megtárgyalták merre is menjenek. Igazából a küldetés eddig pofonegyszerű volt, a csoportjuk dolgát pedig komolyan megkönnyítette az is, hogy nem kellett a civilek miatt aggódniuk, vagy éppen a több ezer droidtól tartani. A veszély így is fennállt, hogy egy talán kiszimatolja a nyomukat, de ennek minimális esélyét látta még Edric is a kormányzótól kapott infromációk alapján. Hogy ki állhatott a kissé elfuserált stratégiájú invázió mögött még persze korai lett volna elkezdeni találgatni még a gyártó és megannyi konkurens cég ismeretében is. Továbbra sem értette az egészet, de tény, hogy emberek életét megkeserítették a dögök, mind fizikai, mind megélhetési veszélyt okoztak.
Elmosolyodott Essi megjegyzésére, miközben türelmesebb volt a lány mesterénél, bár ezt alig tudta elképzelni egy jeditől. Talán mégsem ő volt az egyedüli a Rendben, aki nem egészen oda való volt.

Mivel saját szavai alapján sem volt épp az a türelmes típus, neki a fali kijárat egyértelmű választásnak tűnt. Max valószínűleg meg is jegyezte volna ironikusan, hogy megint fejjel ment a falnak, de koponyája szerencsére volt elég kemény ahhoz, hogy ne legyen ebből komoly probléma. Megtehette volna, hogy meg sem várta a többiek véleményét és makacsul elindult, ám tudta, hogy a későbbiekben talán még jól jön némi kapcsolat más jedikkel. Bizalmat is kellett még a csapatnak építenie főleg a furcsa kommunikáció után, ezt pedig már az alapozáskor is ügyelve kellett megtenni, különben az elégtelen erősségű habarcstól összeomolhatott az egész.
És persze sosem vallotta volna be, de azért egyedül nem szívesen nézett volna farkasszemet pár tucat droiddal egyszerre. Ha pedig már droidok, a tapsi hapsik hangjait a csatornából alig lehetett hallani. Nyilván ellenfél nélkül a gépek is csak tébláboltak odafent, csak épp ők a furcsa áramköreikben nem tudtak olyasmit érezni, amit Edric, nevezetesen, hogy majdnem rátör egy ásítás, amíg a többiek beszéltek.

Ennek ellenére azért tényleg odafigyelt a szavaikra, Skrex például első körben inkább a tornyot nézte volna meg felmérni a terepet. Megfontolt fickó volt, talán kissé túl is gondolta a dolgokat Edric szerint, noha érvelésében mindig volt pár meggondolandó irány. Hiába a józan érvek, Reah is Edric felvetését támogatta, majd Essi került pillanatra döntő helyzetbe, aki végül szintén a fal mellett tette le a voksát. Induljon a fal, gondolta Edric magában, miközben ellökte magát a csatorna falától és megvárta, míg a többiek elindultak előre. Skrex mellé sorolt be egy pillanatra, mert úgy érezte nem árt megmagyaráznia, miért is a falon kívül akart volna kijutni.
- Tény, hogy a torony adott volna némi lehetőséget felmérni a terepet, de lehet túl sok időbe kerülne felmenni, majd visszajönni és az egyik másik kijáraton a városon kívülre kerülni. És mivel az belül van, szerintem a nyulak is könnyebben kiszagoltak volna- tette hozzá, bár igyekezett éreztetni, hogy nem kioktatásnak szánta a dolgot.

Amikor megpillantották a létrát, Edric kissé előre tolakodott, elvégre mégis az ő ötlete volt ez a kijárat, úgyhogy legalább annyit megtehetett, hogy kockáztatta a saját épségét.
- Engedjétek meg, körülnézek és adom a jelet, ha minden tiszta- mondta, s már mászott a létrán. Ahogyan a csatorna fedelét elérte, azt óvatosan megemelete, pont annyira, hogy szemei a felszín fölé lássanak. Körbe fordult, és örömmel konstatálta, hogy sem egy droid, sem egy lélek nem volt sehol. Jelzett a többieknek, majd felugrott a talajra és körbenézett, hogy hova is érkeztek. A fal árnyéka enyhítette a számára kissé túl meleg levegő érzését, patak csordogált nem messze tőlük, amibe a szennyvíz is érkezett nem sokkal távolabb, a közelben pedig egy híd is a csobogó víz fölött kanyarodott. Az erdő felé lévő út felett jókora porfelhő volt még mindig, az álló levegőben nyilván még nem telt el annyi idő, hogy a droidok által felvert kosz ismét leülepedjen a talajra. Két lehetőségük is volt ismét elérni az erdőt, Skrex pedig fel is tette a kérdést, melyik legyen. Szerencsére most egyre is gondoltak és Edric bólintott a szavaira egyet, hogy jelezze támogatását a patak átugrásáról. Ugyanakkor azt is jelezte főleg a két lány felé, hogy mindannyian igyekezzenek kevesebbet beszélni és ha kellett, halkan, elvégre a droidok lépteinek zaja őket is elérte, így jobb volt nem kockáztatni. Ki tudja mennyire érzékeny hallójárataik lehettek a tapsiknak.

Edric közben azért megállt egy pillanatra az Erőre fókuszálni, hátha elkerülte valami a tényleges érzékszerveik figyelmét. A környéket szemeivel is pásztázni kezdte, hogy lát-e esetleg bármilyen nyomot a droidoktól vagy tulajdonképpen bármiről, ami érdekes lehetett.

_________________
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 13
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Giodibi on Szomb. 15 Jún. 2019, 20:00
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Silhana dicséretén meglepődik a négykarú, ugyanis nem gyakran mondanak neki hasonlókat, főként mikor egyedül dolgozik. Meglepődöttségében nem is tud sokat kinyögni.
- Öhm... kösz.
Egy különösen bizsergető érzésre lesz figyelmes Sogan, amit büszkeségnek hívnak. Nem foglalkozik ezzel igazából különösebben, hiszen egy fontos küldetést kell megoldaniuk. Egyelőre nem bízza el magát, de bízik a sikerben, hiszen egyedül talán egyiküknek se lenne esélye, bár ez nem biztos, viszont Sogan úgy látja, hogy együtt több esélyük van, s szinte biztos a siker, hacsak nem jön közbe bármilyen kiszámíthatatlan tényező, amely az ellenfél oldalára billentené a mérleg pillérjét.
- Akkor szerintem osszuk fel a terepet, akkor én megyek fent, ha senkinek sincs ellenvetése.
Mivel nem ütközök semmilyen ellenállásba, így a szigonypuskával egy pontos lövést leadva, már húzhatom fel magam egészen a tetőre. Azonban első körben nem mászok fel rögtön, hanem, amíg takarásban vagyok, felhajítom a követ, amit még lent vettem fel, s miután semmi különös nem történik, én is felmászom. Valamiféle kopár, sima, szürke esetleg üveges tetőszerkezetre számítottam, azonban az egész inkább hasonlít egy parkra, mint egy egyszerű tetőre, persze nem ez az első ilyesmi tető amit látok. Három ajtót is látok, ahol talán bejuthatok, viszont nehéz a választás. Végül is úgy vélem, hogy a középút lesz a legjobb, habár azt mondják, hogy azt a legnehezebb járni, úgy érzem, hogy szerencsém lesz vele, tehát az épület közepén elhelyezkedő ajtót próbálom meg kinyitni, úgy, hogy takarásban legyek, hiszen akár fegyveres kalózok is várhatnak ott, akik csak arra várnak, hogy pár lézernyalábot beleereszthessenek a randa pofámba. Azonban eközben lentről lövések hallatszódnak fel, így szükségét érzem, hogy társaimhoz szóljak a komlinken keresztül.

Felszerléslista:

- Vibro-kés
- J-19 bo-rifle [Fénykard álló lőfegyver ami  közelharci fegyverré alakítható]
- 4 db RX-7 ismétlő pisztoly
- Vibro-kés
- Folyékony kábelvető [Csáklya]
- Gránátok [2db sima, 2db kábító, 1db füst]


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 116
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 2
Reputation : 8
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Yesterday at 00:00Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. június 20. (csütörtök)

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Vcf1YkY
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Xqi2hPx

Helyi Idő: 15:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- a kinézet – aktuális kinézet
- 2x egykezes sugárpisztoly – nála
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- könnyű harci páncél – rajta első kép, második kép
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – rajta (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) a kinézet
Páncél fejlesztések:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas, (egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) + mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő rendszer: A rendszer egy egyszerű számítógépet és vizuális szenzort tartalmaz, a távolságmérő kiszámítja a távolságot bármelyik mindenik ponthoz, ami a használó látómezejében van, és pontos információkat küld a vizor HUD-jára. Ezzel az információval a használó a fegyverét annak maximális kapacitásával képes kihasználni, hiszen így tudni fogja, hogy mikor mellőzzön egy lövést annak lehetetlensége okán. A legjobb hatás érdekében ajánlott célzó rendszerrel együtt használni.
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer: Komplex és kifinomult fejlesztés. A rendszer magába foglal egy fejlett célzó számítógépet és szenzorcsomagot, ellátva a használót folyamatosan információval. A modelltől függően az információt hang útján, vagy a vizor HUD-jára kivetítve juttatja el. Apró vibro-motorok járnak mellé, melyek a kesztyűben és/vagy alkarvédőbe vannak beépítve és összeköttetésben állnak a sisakkal, ezáltal a rendszer a háttérben apró mozgásokkal és irányításokkal segíti a használót a minél pontosabb célzás elérésében.
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Radar
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer
Beépített kütyük:
- 2 db Westar-35 sugárpisztoly: (külön is használhatóak)
- Huzalpuska
- Háti rakéta
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 YreafARAkkor tényleg eldőlt, hogy mindenki arra megy, amerre alapból akar, azaz én lent, míg Sogan felfelé. Elérkeztem az ajtóhoz, ami természetesen zárva volt, az üveg hasonló, mint máshol, így azt meglőni felesleges volt. Mivel nem volt túl sok lehetőségem, így az maradt, hogy próbálok belelőni az ajtóba, illetve az illesztésekbe. Talán én voltam az, akit a legjobban meglepett az, hogy mindez sikerült. Az ajtó végül is egy hatalmas csattanással adta meg magát, ahogyan az épület belseje felé dőlt. Alapvetően közelharcban kaptam el régen az ellenfeleimet, de változnak a dolgok, azóta elég sokat fejlődtem pisztolyokkal is. Közben még üzenetet is kaptam a tetőről, hogy mi is történt, miért lőttem. Nem szándékoztam írással szöszmötölni ebben a helyzetben, így én is komlinken keresztül szóban küldtem el a válaszomat Sogan-nak. Amíg ezt el nem küldtem, addig nem is mentem közelebb az ajtóhoz, úgy maradtam, hogy bentről ne lehessen rám látni. Ha pedig már elküldtem, akkor igyekeztem közelebb osonni az ajtóhoz és belesni rajta, hogy mit látok, látok-e ellenséget. Először az egyik oldalról, majd próbálok átjutni a másikra és onnan is benézni. Ha sikerül és kiderül, hogy sehol sincs ellenség, akkor igyekszem behatolni az épületbe. Közben persze próbálom figyelni a szenzorokat a kivetített HUD-on, hogy jelez-e mozgást, mert akkor már tudtam volna, hogy hol is lehet az ellenség, vagy éppen talán a lefele jövő Sogan. Szóval így, vagy úgy, de ha nincs komolyabb gond, aki gátolná az épületbe való bejutásomat, akkor igyekszem bemenni az épületbe, az előcsarnokot felmérni és azonnal fedezéket keresni, majd oda behúzódni, hogy onnan nézhessek körbe idelent.Miin egyelőre továbbra is hátul lapult, míg a két fejvadász a saját maguk által választott helyen igyekezett bejutni az épületbe. Odafent Sogan úgy döntött, hogy a középső ajtót fogja választani, hogy ott próbál bejutni. Minden nehézség nélkül eltudott jutni addig az ajtóig, ahol ugyanaz fogadta őt, mint az elsőnél.

Az első mellett ugyanis át kellett haladnia ahhoz, hogy elérje a középsőt. Mind a kettő esetében - azaz gyaníthatóan a legtávolabbinál is - csak az ajtó látszott, semmilyen terminál, vagy ehhez hasonló dolog nem volt. azonban szerencsére ezekhez nem kellett kódcilinder, vagy efféle kódos eszköz, tárgy.

Az ajtók ugyanis szimplán fotocellásak voltak, azaz abban a pillanatban, ahogyan a közelébe ment valaki rögtön kinyíltak. Ennek köszönhetően a fejvadász máris megláthatta a lépcsőházat, ahova az ajtó vezetett. Egy sima egyszerű lépcsőház volt, lift nem volt, csak lépcsők régies megoldással.

Ennek köszönhetően le lehetett a legaljáig látni, illetve az is látszott, hogy a lépcsőház minden szintet érint, mind a hat szinthez, beleértve a földszintet - mert ott ért véget, a föld alá ez nem vezetett - volt egy-egy kijárati ajtó, így bármelyik felszínen levő emelet elérhető volt innen. Ellenségnek nyoma nem volt és semmilyen zaj nem volt ezen részen.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 IrTRWL0

Helyi Idő: 15:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
- Jedi ruha – rajta
- fekete jedi köpeny – rajta
- 2 db ezüst színű fénykard – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála, övben
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála, övben
- Jedi öv – rajta
- - energia- és étel kapszulák
- - légzőkészülék (szájba vehető)
- - huzalpuska (az a pici kézi, ami a filmben is volt a grappling hook)[/url]
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 RRAt6WN Meg is voltak, elértek az út végére, ahol hamar el is dőlt, hogy merre mennek tovább. Azért érdekelte volna, hogy Skrex mennyire lehet lelombozott, vagy demotivált azt nézve, hogy minden ötletét és tervét eddig nemes egyszerűséggel leszavazták. Mikor elértek a feljárathoz, akkor ő maga nem sietett, felment, amikor esélye volt felmenni, ha ez az utolsó hely volt, akkor utolsóként tette meg. neki nem volt kifogása az ellen, hogy Edric akart előre menni, hagyta, aztán utána a jelnél volt mindegy, hogy mikor is megy fel. Odafent, ha már felért, akkor ő maga is felmérte a terepet, hogy mit is lát innen és mik a lehetőségeik. A patakátugrás tényleg elég jó lehetőségnek tűnt még a saját maga számára is, bár volt benne annyi kalandvágy, hogy úgy ment volna, hogy a híd felé, hogy azon be tudjon nézni a városba és megnézze a nyúldroidokat magának. A mestere bizonyára pártolta volna mindezt. Szóval a patak átugrásra ő maga is bólintott, hogy rendben van, majd Edric jelzésére, hogy beszéljenek kevesebbet nem is tétovázott, hanem Erőn keresztül igyekezett telepatikus üzenetet küldeni. A mesterével elég gyakran használták, amikor nem lehetett valahol beszélni, vagy így beszéltek egymással, míg szavakkal az apa-lánya, vagy unokahúg és nagybácsi beszédet színészkedték el.
 ~ Akkor a legjobb ha átváltunk arra, hogy telepatikusan csevegjünk, ha valaki nem tud így tenni, akkor jelezze. Fogadni mindenki tudja, így aki parancsot oszt, vagy mond valamit annál nincs gond. Ha valaki nem képes erre, akkor majd ő szóban beszél és így konstatáljuk mi többiek a szavait ~ üzente mindenkinek. ~
Közben kinyúl az Erőbe ő maga is és annak segítségével igyekszik átugrani a patakon nekifutás után, majd a környezetet felmérni, hogy mégse vakon sétáljanak bele az esetleges csapdákba.Ezúttal a rövid tanakodás után úgy döntött a csapat, hogy a patakon fognak átugrani és úgy folytatják az útjukat az erdőben. Essi telepatikus üzenetét mindenki könnyedén megkapta, ha pedig bárki így akarna kommunikálni a későbbiekben, akkor minden gond nélkül meg is tudják tenni, minimális erőfeszítéssel csak.

Ami az átugrást illette, az Erő segítségével mindenki könnyedén végre tudta hajtani és szinte teljesen hangtalanul leérkezni a másik felén a helynek. Ott többen neki is láttak annak, hogy az Erővel vizsgálják meg a környéket, ki csak veszély után kutatva, ki az érzékszervei élesítésével nézve mindazt.

Veszély nem volt érezhető az Erdő felől, és jobb látással sem volt semmi sem látható, a jobb hallással Edric számára nyilvánvaló volt az is, hogy sem vadak, sem madarak nincsenek a közelben, mert elég nagy csönd volt. Igazából annyira nem is volt csoda, hogyha az állatok elmenekültek a több ezernyi menetelő droid elől.

Az erdő nem volt egyébként túl sűrű, ahogyan látszott, a napfény behatolt a talajszintig, ahol főleg fű és néhány bokor is volt. A fák lombhullatóak és az állapotuk alapján nyár lehetett a bolygón. Ha közelebb megy a társaság arra a rész felé, amerről a nyulak jöttek, akkor láthatták, hogy északkeleti irányba kell haladniuk, mert arról jöttek a droidok.

Az út könnyedén követhető volt, mert a nyulak legázoltak és letaroltak mindent a fákat kivéve, a nyomuk könnyedén követhető volt az úton is. Így legalább könnyű lesz visszakövetni őket. Ebben a pillanatban az északnyugati irányból néhány másodpercre erős sötét oldali zavar is észlelhető volt az Erőben. De amilyen gyorsan jött ez, úgy is tűnt el és állt vissza a rendes állapot az Erőben.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 8RQA8Dk

Helyi Idő: 15:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Közepes páncélnak megfelelő replika – rajta (létfenntartó rendszerrel, mert közepes páncél)
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal
- 2 sima tőr
- energiaíj
- 2x Westar-35 - nála
- Komlink
- Holoprojector
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 527DsgwAz ellenfeleik így is óvatosak voltak, de nem teljesen, igaz elsőre a macskalányt vitték el, aztán jöttek hozzá. Ekkor sem ő, sem pedig Ophi néni nem teketóriáztak, hanem támadtak szinte egyszerre. Egyelőre a cselekmények hevében és mivel Nalah testét is elárasztotta az adrenalin egyelőre nem is gondolt bele a kislány, hogy mit is érez valójában amiatt, hogy megölte élete első személyét. Korábban mindig kerülte ezt, de tudta, hogy lesz olyan, hogy nem lehet. A papája is elmondta, hogy valószínűleg a többiek védelmében meg kell majd ezt is tennie. A kést kirántotta a férfiból és igyekezett a lehető leghamarabb felállni. Látta, hogy Ophi néni eddigre már a saját ellenfelét is elintézte és nagyjából ekkor égethette halálra a másik kettőt. Ezek után már csak a főnök maradt, aki a bundást használta élőpajzsnak. Mivel pisztolyhoz nem volt annyira hozzászokva lövés tekintetében, így Nalah az energiaíját igyekezett elővenni és azzal próbálta becélozni a férfit. Az, hogy esetleg lelövi azt, aki miatt ebbe a helyzetbe kerültek annyira nem zavarta. A barátait és olyanokat, akik rászorultak olyanokat megvédett volna, de azokat, akik rossz helyzetbe hozzák nem. A férfi fejét próbálta becélozni, majd egy rövid pillantást vetett még Ophi nénire, hogy mit is szól ehhez, élve kell-e nekik információ miatt, vagy nem baj, ha meghal. Ha kapott valamilyen jelzést, akkor a szerint igyekszik lőni, ha nem, akkor továbbra is a másik fejét becélozva fogja elengedni az energiaíj nyílvesszejét. Ha a férfi valamilyen oknál fogva rájuk, rá lőne vissza, akkor igyekszik kitérni előle.Csak néhány másodpercig tűnt úgy, hogy patt helyzet van, Nalah-t nem igazán érdekelte az, hogy éppen zsarolni próbálja őket az emberrablók vezetője. Elővette az íját és rászegezte a férfira, aki erre megszorította az eszméletlen Shani nyakát, aki ugyan ebből semmit sem érzett. De egyik fél sem akarta megadni magát, vagy éppen letenni a fegyvert.

A férfival ellentétben Nalah nem is mondott neki semmit sem, hanem csak mivel a másik nem próbált futni, csak tettekkel fenyegetőzni, így a lány útjára engedte a nyílvesszőt. A weeqay arcán látszott az őszinte meglepettség, nem hitte volna, hogy a kislány megfogja tenni mindezt. Mindössze erre maradt ideje, majd a nyílvessző át is haladt a fején.

Elsőre a pisztolya esett ki a kezéből le a porba, majd az ájult Shani követte, aki így újabb zúzódásokat szedett össze, majd végül a weeqay is összeesett a meglepettséggel az arcán és mire a földre ért már életben sem volt. A két hangosabb puffanás zajának visszhangos elülése után néma csend ereszkedett a kastély belső részére.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 4WXHM1w

Helyi Idő: 15:30 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- Könnyű harci páncél, sith – rajta
- Holografikus álcázó - nála
- Álcagenerátor – nála
- 2db rejtett penge alkarvédővel – nála
- lila fénykard – oldalán
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 XVbNPWXAhogyan Rhys és Romet megérkezett ehhez a kőrakáshoz, amit már régen belepett a moha, ahogyan a nő az Erő segítségével csökkentett a félelmén és igyekezett megnyugtatni magát azt érezhette, hogy az egész, amit érzett gyengébb lett, már nem érezte annyira. Olyan volt, mintha az egész dolog, ami itt volt negatív érzelmekből táplálkozott volna. igazat megvallva nem csodálkozott ezen, hiszen végtére is egy sith-ről volt szó, csak annak nem örült, hogy ezeket az érzelmeket kell előcsalogatnia magából. Nem volt mazochista, azt meghagyta Xeth-nek. Nagyon nem akarózott az neki, hogy azokat a sebeket feltépje újra, amiket Keth már úgy-ahogyan elkezdett begyógyítani. De nem nagyon tudott mást tenni, hiszen azok kellettek láthatóan ahhoz, hogy itt tovább tudjon haladni. Vett egy mély levegőt és igyekezett magában felidézni azokat a kellemetlen érzéseket, amik dühöt, haragot és efféléket váltottak ki belőle. Direkt igyekezett olyanra gondolni, amit nem tudott összekötni azzal - vagyis nem teljesen - Xeth-el, vagy Keth-el. Az egyik ilyen volt a fia elvesztése, noha most újra terhes volt, ráadásul ikrekkel, de akkor is az első gyermeke volt. Aztán az érzések, amikor végig egyedül kellett lennie, Xeth szurkálódása, amikor arra utalt, hogy Keth mennyire elhanyagolja. Az összes érzés egyszerre tört rá és vágta szinte szó szerint gyomron. A lelki fájdalom ismét fizikai formában is jelentkezett és eléggé biztos volt benne, hogy a férjei is érezték Coruscanton, illetve valószínűleg Dromund Kaas-on mindezt. ökölbe kellett szorítania a kezét az egészre és hagyta, hogy a sötét oldali erők végigjárják, nem próbált meg küzdeni ellene, csak összepontosítani rá, azt nem hagyta azonban, hogy eluralkodjanak rajta, mert átbukni nem akart, csak egy kis dühöt, haragot. Ahogyan az megtörtént mintha a talaj megmozdult volna alattuk és a kövek is mintha megremegtek volna. érdeklődve pillantott arra miközben Romet is érezhette, mert ő a fegyverét emelte a kövek irányába.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:
Körök száma: 7 kör / eltelt körök száma: 6
Célkitűzés 1:
Heiwanna Miin Klodov: 4 reag – @Shadow
Sogan Bardak: 6 reag – @Giodibi
Silhana Lolaes'ra: 6 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Reah Tu: 5 reag – @Werda
Jonathan Skrex: 6 reag – @Jonathan Skrex
Freya Essia Sagan: 6 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Edric Kane: 6 reag – @Edric Kane

Célkitűzés 3:
Nyshani Ry Shami: 4 reag – @Shadow
Tish Vizsla / Nalah: 6 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Shayla Kelborn / Ophi Surr: 5 reag – @Werda

Célkitűzés 4:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 6 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
Fontosabb és érdekesebb hírek/kalandok: Információk és szabályzat, Zajló kalandok, Kalandok és keresők, Műhely dolgok
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 2876
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Edric Kane Yesterday at 13:46

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan
Egészen meglepődött azon, hogy Essi telepatikusan válaszolt a kérésére, miszerint jobb, ha csendben maradnak. Kissé váratlanul is érte mert szinte el is felejtette, hogy könnyedén tudnak így kommunikálni. Hüvelyk ujját felmutatva azért megdicsérte a gyors gondolkodást, aztán ő is nekiiramodott és az Erőhöz nyúlva átugrotta a patakot. Leérkezéskor azért ügyelt, hogy zuhanását lehető legjobban lelassítsa, elvégre súlyából ítélve talán ő okozott volna legjobban egy nagyobb porfelhőt némi koppanással kísérve.
Az erdő egészen ritka volt, szinte át lehetett látni rajta, noha valószínűleg beljebb már nem volt ennyire kevés fa. A nap sugarai megvilágították az épp leülepedő porfelhőt, amelyek így láthatóvá tették a fény nyalábokat, mintha egy sor reflektor égett volna. Edric az Erőre figyelt, s segítségével próbálta az erdő hangjait és látványát is felerősíteni, ám minden olyan nyugalmas volt, mintha épp a sziesztájukat töltötték volna az élőlények. Persze az sem volt utolsó szempont, hogy több ezer droid menetelt keresztül a helyen, valószínűleg pedig a vadakat is elriasztották, vagy esetleg ha valamelyik még kevésbé is akart volna elmenekülni, a nyúldroidok lézernyalábjával kellett felvennie a harcot. Ezzel együtt pedig nem voltak túl jó esélyeik az állatoknak.
A nagy csendet tulajdonképpen csak a patak csordogálása törte meg, bár annak monotonitását hamar ki tudta zárni Edric az érzékszerveiből. Valószínűleg nyár lehetett a planétán a zöld és dús lombok, illetve a burjánzó aljnövényzet alapján, bár a meleg nem volt túl kellemes Edric számára, aki már most érezte, hogy hátán és homlokán is elindulnak az izzadságcseppek.

Végül elindult az utat követve, amin jól látható volt a nyúldroidok fura tappancsainak nyomai is. Egy idő után ezek északkeleti irányba fordultak el, ráadásul elég könnyedén követhetőnek is tűntek. Kicsit túlságosan könnyen is, legalábbis Edric fejében ez futott át. Minden túl egyszerű volt eddig, ez pedig egyre jobban zavarta. Az Erő nem súgott sokat nekik, ennek ellenére mégis rossz előérzete volt. Aztán hirtelen pont az ellenkező irányból érzett valamit, egy kiugrást, mint amikor egy műszer mérője hirtelen kiakad a maximumon, hogy aztán alig egy másodperc után visszaálljon az átlagos tartományba. Az sötét oldalt érezte másodpercekig, zavart az Erőben pont északnyugat felől. Nem volt pontos helye, csak mintha egy sötét köd terítette volna be azt az égtájat, hogy alig pár pillanattal később visszahúzódjon és újra előbukkanjon a fény.
~ Gondolom nem csak én éreztem a hirtelen rengést~ küldte az üzenetet telepatikusan a többiek felé, s körbe is tekintett. A zavar persze megint döntés elé állította őket, elvégre ismét két irányt is választhattak, ráadásul eléggé ellentéteseket. Kecsegtető volt eredeti céljukat sutba hajítani, ám a zavar csak pár másodpercig tartott. Arra sem igazán volt garancia, hogy az bárhova vezetett, míg a fizikai nyomok egyértelműek voltak. Fejvadász oldala ment volna a tappancsok után, de jedi mivolta kíváncsi volt a sötét oldali rezonanciára is.
~ Tudom, hogy a droid nyomok a biztosak, de ez nem lehetett véletlen. Ugyan tényleg nem jó ötlet szétválni, most lehet mégis az lenne a legmegfelelőbb megoldás~ javasolta szintén telepatikusan. Tudta, hogy Jonathan már hangot adott a szétvállás ellen, amit igazából meg is értett, de mind a droid nyomok, mind a zavar az Erőben fontos nyomok voltak és egyiket sem volt jó ötlet kihűlni hagyni. És Edric tenyere már tényleg viszketett némi akció után, ha pedig ezt pont egy sötét jedi ellen teheti meg, még jól is fog szórakozni.

_________________
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 18
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 13
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.