Hódítás: A fenevad (Takodana)

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 23 Aug. 2019, 00:00Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. augusztus 27. (kedd)

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Vcf1YkY
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Xqi2hPx

Helyi Idő: 16:00 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- a kinézet – aktuális kinézet
- 2x egykezes sugárpisztoly – nála
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- könnyű harci páncél – rajta első kép, második kép
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – rajta (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) a kinézet
Páncél fejlesztések:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas, (egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) + mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő rendszer: A rendszer egy egyszerű számítógépet és vizuális szenzort tartalmaz, a távolságmérő kiszámítja a távolságot bármelyik mindenik ponthoz, ami a használó látómezejében van, és pontos információkat küld a vizor HUD-jára. Ezzel az információval a használó a fegyverét annak maximális kapacitásával képes kihasználni, hiszen így tudni fogja, hogy mikor mellőzzön egy lövést annak lehetetlensége okán. A legjobb hatás érdekében ajánlott célzó rendszerrel együtt használni.
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer: Komplex és kifinomult fejlesztés. A rendszer magába foglal egy fejlett célzó számítógépet és szenzorcsomagot, ellátva a használót folyamatosan információval. A modelltől függően az információt hang útján, vagy a vizor HUD-jára kivetítve juttatja el. Apró vibro-motorok járnak mellé, melyek a kesztyűben és/vagy alkarvédőbe vannak beépítve és összeköttetésben állnak a sisakkal, ezáltal a rendszer a háttérben apró mozgásokkal és irányításokkal segíti a használót a minél pontosabb célzás elérésében.
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Radar
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer
Beépített kütyük:
- 2 db Westar-35 sugárpisztoly: (külön is használhatóak)
- Huzalpuska
- Háti rakéta
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 YreafAR - Örüljünk annak, hogy nem túl modern a megoldása a helynek – vigyorodtam el a sisak alatt.
Amikor könnyedén ki lehetett nyitni az ajtót. Benéztem a liftaknába, ami úgyszintén régies megoldást használtak, ami és a szűk hely miatt sem akartam hátirakétát itt benn használni, így maradt az a lehetőség, hogy leereszkedem a drótokon. Amikor lenn voltunk, akkor jómagam semmit sem hallottam, hogy kik lehetnek odakint, odalent, még szerencse, hogy a társamnak jobb hallása van. Szóval ketten vannak. az ötlete tetszett, bár nem értettem egyet, aminek hangot is adtam suttogva.
- Szerintem így lenne idejük jelenteni, hogy valami hangot hallottak mielőtt belépnek a liftbe – suttogtam. - Nem feltételezhetjük, hogy komplett idióták. Szerintem menjünk le a liftbe, előre megyek, hangtalanul és utána egy-egy oldalt leszedünk.
Nem akartam kockáztatni és inkább én kapjak lövést mintsem rögtön megtudja mindenki, hogy itt vagyunk. Így igazából jelen esetben, ha nem akadályoz meg abban, amit akarok, akkor úgy is fogok tenni, hogy leugrom azok után, hogyha kinyitottuk a lift tetejét. Ha szavakkal ellenkezik, azzal nem szándékozom törődni. Így majd igyekszem hangtalanul lejutni a liftaknába, bár előtte kilesni, hogy mire számítsak, nyitva van-e az ajtó vagy sem. A leérkezés után, ha Sogan velem tart, akkor bevárom, ha nem, akkor saját magam próbálok úgy helyezkedni, hogy mindkét ellenfélre rálássak. Ha nem szükséges, akkor csak az egyiket, és akkor utána indulhat a szórakozás. Bármennyi ellenfél is jusson rám, igyekszem őket egy-egy lövésből leszedni, hogy minél kisebb zaja legyen a csatának.A páros megérkezett, bár a terv részen annyira nem értettek egyet, Sogan a lassabb módszert választaná, amivel Silnek az volt a gondja, hogy akkor figyelmeztethetik a társaikat komvonalon. Ha Sogan tiltakozik is a nő akkor is lemegy egyedül. Ha Sogan követi, akkor ő maga is könnyedén letud menni hangtalanul.

Ha a férfi is lejött, akkor mind a ketten eltudtak úgy helyezkedni csöndben, hogy rálássanak az ellenfelekre, majd azokat egy-egy lövéssel leszedni. Ha nagyon nem akarnak zajt csapni, akkor itt még arra is volt lehetőségük, hogy az összeeső ellenfeleket elkapják, hogy ne essenek a földre. Ha azonban csak Sil ment le, mert Sogan nem értett egyet, akkor is letudja a nő szedni a két őrt, de azokat nem tudja elkapni.

Az eredmény mindkét esetben ugyanaz van két halott kalózuk, akik mind a ketten emberek voltak és őket be lehetett húzni a liftbe. Innen valóban, ahogyan gondolták korábban egy folyósó nyílt, aminek a jobb oldalán fal volt, a balon korlát, mert azon az oldalon lefele menő csarnok volt, ahol csokoládétartályok – nyitott és zártak – voltak láthatóak.

A folyosó kör alakban ment, így a szemközti éppen nem látható oldalon akár további őrök is lehettek. Ami még látszott innen a liftből, hogy ez volt a legfelső emelet és lefelé voltak még továbbiak, bár ez a lift, amiben most voltak nem ment tovább, de a folyosó végén ajtó látszott lépcsőház felirattal, pár méterre a kanyar után, mert még így előrefelé is ment a folyosó az ajtóhoz egyfajta kisebb nyúlványként.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 IrTRWL0

Helyi Idő: 16:00 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
- Jedi ruha – rajta
- fekete jedi köpeny – rajta
- 2 db ezüst színű fénykard – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála, övben
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála, övben
- Jedi öv – rajta
- - energia- és étel kapszulák
- - légzőkészülék (szájba vehető)
- - huzalpuska (az a pici kézi, ami a filmben is volt a grappling hook)[/url]
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 RRAt6WNEssi még egyszer Rhea-ra nézett miután kivágta az ajtót, hogy akkor most mi legyen, mennek-e vagy sem, saját maga már ment volna. Nem csak azért, mert sürgős volt az egész, hanem amiatt is, mert nem akarta, hogy a droidok esetleg beérjék őket, ami nagyon kellemetlen tudott volna lenni. Már lépett volna be, amikor megkapta Edric telepatikus üzenetét, hogy mindjárt itt vannak. így ő maga is igyekezett visszaüzenni neki.
~ Akkor megvárunk a bemenéssel titeket ~ üzente. ~
Így legalább lesz utánpótlás és nagyobb biztonságban is tehetik meg mindezt. Addig azért igyekszik a benti részre is figyelni, nehogy onnan támadás érje őket, egyébként pedig a falnak támaszkodik és a mellkasa előtt összefonja a kezeit. Igyekszik kinyúlni az Erőbe, hogy a környéket is fürkészhesse azon keresztül. Így talán megérzi azt, ha a fiúk visszaérnek, nem is beszélve arról, hogy tudni fogja, hogyha a benti részről valaki meg akarja őket támadni. Feltéve, ha élőlényről van szó, de azt pedig remélte, hogyha nem élőlény, hanem droid az, vagy egyéb ilyesmi, akkor azt a hangja alapján fogják majd meghallani. A várakozás közben megfordult a fejében, hogy lehet, hogy kissé elsiette az ajtóra való extra ajtó kreálást, vagy éppen túl későn tette. Hamar, mert a társaik jöttek vissza és most várhatják be őket, későn, mert ha előbb megteszi már bent lehetnének lennének információik, amiket átadhatnának a két érkezőnek és talán hamarabb végeznének. Nem számít, így alakult. Ha a fiúk visszaérkeznek, akkor köszönti őket.
- Sziasztok! – mondta. – Mibe botlottatok odakint? – érdeklődött.A fiúk hamarosan oda is értek, ahol a lányok voltak. Ők is látták a kinti nagyobb letisztított területet, ami furcsa volt, hiszen a levegőből mindez nem látszott. A szerint itt erdő volt. mindazonáltal beértek oda, ahol a lányok voltak. az ajtó már ki volt vágva eddigre fénykarddal és a páros csak rájuk várt.

Amint beértek Essi azonnal arról érdeklődött, hogy mi is volt odakint és csak rajtuk áll, hogy ebből mennyit mondanak majd el a lányoknak. Ami pedig a helyet illette az egész sötét volt, az ajtón túl is teljesen sötét volt, nem is lehetett belátni oda, hogy mi volt ott. Ezeken felül az volt még bizonyos, hogy saját magukon kívül nem éreztek élőlényt a közelben, senki sem.

Odabentről néma csend volt, kintről pedig a félig nyitott ajtó miatt a szél süvítését lehetett hallani, de ezen felül minden néma csendes volt. az egyelőre még mindig nem látszott, hogy hol is fér el annyi nyúldroid, amennyit láttak korábban vonulni, mert az biztos, hogy odakint a letarolt és lebetonozott részen nem.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 8RQA8Dk

Helyi Idő: 16:00 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Közepes páncélnak megfelelő replika – rajta (létfenntartó rendszerrel, mert közepes páncél)
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal
- 2 sima tőr
- energiaíj
- 2x Westar-35 - nála
- Komlink
- Holoprojector
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 527DsgwMivel Ophi néni végül is nem vitte le maradt a másik eshetőség, hogy neki kellett lemennie. Olyan helyet pedig szerencsére talált, ahol le tudott menni anélkül, hogy megsérülne. Így ahogyan lehuppant kicsit még kilihegte magát, nem volt hozzászokva az ilyen nehéz páncélokhoz, ami most volt rajta, vagy az ebben való rohangáláshoz, így kissé kimerítette mindez egyelőre. Amikor lent volt, akkor a lehető leggyorsabban, amit a páncél engedett neki igyekezett odarohanni a megbénított személyhez. Nem szerette volna, ha még azelőtt magához tér, vagyis elmúlik a bénítás, hogy ez megtörténne. Nem akarta újra meglőni úgy, mert akkor ki tudja, hogy mennyit kellene várnia ahhoz, hogy olyan állapotba kerüljön, hogy beszélni tud. Addig pedig ki tudja, hogy mi történik odalenn. Végül meg is érkezett a másikhoz, aki ahogyan lenni szokott magánál volt, csak mozogni nem tudott.
- Nem foglak bántani, így nem kell aggódnod, de válaszokat szeretnék kapni a kérdéseimre. A néni, aki vigyáz rám és most is rád szegezi a fegyvert már nem olyan kedves és a barátságos, mint én – mondta a kislányos hangján.
Bár a páncél némileg torzított a hangján, de még így is hallatszott, hogy gyerekes. Az egyik lőfegyvert azért a biztonság kedvéért a kezébe vette, hogyha szükség lenne rá, akkor újra kiüthesse vele a másikat. Továbbra is csak bénítón volt, nem haláloson, de azért megnézte, ha mégsem, akkor átállította. Most pedig nem volt más dolga már, mintsem várni, hogy a földön fekvő végre elkezdjen mozogni és így beszélni is.Ugyanaz, lásd Nalah posztja.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 4WXHM1w

Helyi Idő: 16:00 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- Könnyű harci páncél, sith – rajta
- Holografikus álcázó - nála
- Álcagenerátor – nála
- 2db rejtett penge alkarvédővel – nála
- lila fénykard – oldalán
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 XVbNPWXCsak akkor engedte meg magának a megkönnyebbült sóhajt, amikor a két férfi már távolabb kerültek és biztosan nem érezhették meg tőle mindezt. Nagyon neccesnek érezte ezt az egész szituációt és még le is kellett a végén kicsit ülnie az egyik kőre. Az adrenalin még zubogott a szervezetében és hallotta, ahogyan hevesen lüktet a szíve. Eddig még soha sem hazudott ekkorát saját szövetségeseinek, még akkor sem, ha most éppen az ellenség oldalán voltak, mert mint birodalmi volt jelen a bolygón. Most is érezte, hogy előbb, vagy utóbb ez az egész fel fogja emészteni. Nem tudta, hogy egyáltalán meddig folytathatja így ezt az egészet. az egészet az sem könnyítette meg, hogy nem tudott választani a két férfi közül. Ha tudott volna, akkor oldalt is választana és nem pedig csak őrlődne a kettő között. És ott volt még, hogy Kane tudott valamit, érdekelte, hogy mit, hátha olyat, ami megmentheti az életét és nem kéne attól tartania, hogy egyszer Benûwia arat győzelmet. A gondolataiból Romet hangja zökkentette ki.
- Nem is tudtam, hogy már ennyire jól megy, hogy átverjen másokat, elismerésem úrnőm – mondta a férfi.
Csak elfintorodott a férfi szavain, ő maga nem örült ennek, őt mindig is arról ismerték, hogy őszinte, erre most arra kap dicséretet, hogy át tud verni másokat. Nem azaz elismerés, amire valaha is vágyott. Végül sóhajtott még egyet, majd intett a férfinak, hogy vegye fel a sisakját és saját maga is így tett. Most már tényleg itt volt az ideje annak, hogy végre megnézzék ezt a vaultot maguknak, hátha tényleg lesz valami használható, ahogyan Xeth és Keth remélték mindazt. Amint a sisakja a fején volt, akkor újra intett a tábornoknak, hogy a férfi kövesse, majd elsőként indult lefelé a lépcsőkön most, hogy már végre nem zavarta őket senki sem.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:
Körök száma: 13 kör / eltelt körök száma: 12
Célkitűzés 1:
Heiwanna Miin Klodov: 4 reag – @Shadow
Sogan Bardak: 11 reag – @Giodibi
Silhana Lolaes'ra: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Reah Tu: 8 reag – @Werda
Jonathan Skrex: 12 reag – @Jonathan Skrex
Freya Essia Sagan: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Edric Kane: 12 reag – @Edric Kane

Célkitűzés 3:
Nyshani Ry Shami: 4 reag – @Shadow
Tish Vizsla / Nalah: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Shayla Kelborn / Ophi Surr: 8 reag – @Werda

Célkitűzés 4:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Giodibi on Hétf. 26 Aug. 2019, 14:43
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Sil szavai hallatán a "kissé" elavult technológia kapcsán, Sogan szájára egy mosoly húzodik, s így felel.
- Talán így spórolták össze a pénzt arra a jó kis biztonsági rendszerükre.
Mindenesetre a négykarúnak igazán tetszett az automatizált fegyverek működése és rejtettsége, még annak ellenére is, hogy majdnem találatot kapott. Nem számított a dologra, ugyanis nincs hozzászokva efféle tűzerőre egy gyár körül, na persze ez azért is lehet, mert nem sok gyárban kellett élete során megfordulnia.
Végül mindketten leereszkednek a liftaknába, s Sogan felvázolja saját tervét, amivel Sil nem ért egyet, ugyanis felhívja a négykarú férfi figyelmét egy aprócska, de annál fontosabb tényezőre, amit nem vett számításba. Így hát egy biccentéssel jelzi a nő felé Sogan, hogy akkor egyszerűen leszedik őket. Sil ugrik le elsőnek, ugyanis hölgyeké az elsőbbség, ahogy mondani szokták, meg hát végtére is ez most az ő ötlete volt. Sogan természetesen követi, majd miután elhelyezkedtek, leadják a lövéseket, s Sogan ezután igyekszik is elkapni azt, amelyik közelebb van hozzá. Ezután megpróbálja bevonszolni a liftbe, s a liftajtó mellé ültetni, hogy kevesebb sikerrel lássák meg a hullákat, ha valaki benézne a liftbe. Ez után Sogannek adódik egy kis lehetőség, hogy felmérje a terepet, s le is vonja a következtetést, hogy nem lesz egyszerű megtalálni a receptet. Bár reményei szerint egy irodában, esetleg egy széfben lehet elrejtve, de ha a kalózok rátaláltak már és felmérték az értékét, akkor talán nagyobb mozgás figyelhető meg a recept körül. A négykarú megpróbálna lejjebb jutni, hátha lát valami jelet vagy feltűnő dolgot, ami alapján megtalálhatják amit keresnek. Sogan kérdően Silre pillant, majd a lépcsőház felé mutat, hogy egyet ért-e azzal, hogy arra menjenek, vagy esetleg van valami más ötlete.

Felszerléslista:

- Vibro-kés
- J-19 bo-rifle [Fénykard álló lőfegyver ami  közelharci fegyverré alakítható]
- 4 db RX-7 ismétlő pisztoly
- Vibro-kés
- Folyékony kábelvető [Csáklya]
- Gránátok [2db sima, 2db kábító, 1db füst]


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 131
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 2
Reputation : 21
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Jonathan Skrex on Hétf. 26 Aug. 2019, 20:01

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 TTi6FdK

Jonathan Skrex (13. kör)
Helyi Idő: 16:00 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Visszatértünk a saját ösvényünkre, ha lehet így fogalmazni. Nem állítanám, hogy egészen a kezdőpontra ugrottunk vissza, hiszen attól függetlenül, hogy az elmúlt órákat aligha töltöttük akciódúsan, azért történt jó pár érdekes esemény, még ha nem is mind az aktuális feladatunk szempontjából volt fontos. A droidinvázió megállítására tett próbálkozásaink kis időre háttérbe szorultak, miközben Edrickel némileg elkallódtunk a küldetéstől és kivizsgáltuk a korábban felszabaduló sötét energiák forrását. A felfedezések váratlanok voltak, hiszen két köztársasági hőssel, Gilad Romet ezredessel és Rhyssa Edaara Quillan őrnaggyal hozott minket össze a sors, akik állításuk szerint egy roppant titkos küldetés közepén tartottak éppen. Nem állítom, hogy minden magyarázatukat értettem, de annyi bizonyossá vált, hogy nem kértek a segítségünkből, attól függetlenül, hogy a helyzetük nekik sem volt éppen fényes, de tudomásul vettük és hagytuk őket tovább játszani. Újdonsült szürke jedi társamnak bizonyosan többet mondott és adott ez a találkozás, mint nekem, hiszen a visszaút nagy részét a hallott és tapasztalt dolgokon való töprengéssel töltötte, amiben nem szándékoztam megzavarni. Jómagam is sokat gondolkodtam, mi is zajlott az elmúlt percekben, de még rengeteg darabot nem tudtam hová helyezni, így inkább egy későbbi alkalomra tartogattam ezeknek a végleges helyrerakását. Most, hogy visszakanyarodtunk a fő csapásirányhoz, ismét a feladatunkra kellett koncentrálnunk, ezt így is szándékoztam tenni. Sikeresen visszaértünk arra a pontra, ahonnan elváltunk a két fiatal hölgytől, a droidoknak egyelőre nem állt szándékában visszavonulót fújni, így semmi sem állított meg minket abba, hogy felvegyük a padawanok nyomát és mi is meginduljunk a nyuszikák fészke felé.

Kifejezetten eseménytelen utunk volt. Hiába pásztáztam a környezetünket, semmiféle veszélyforrást, csapdát, vagy akárcsak furcsaságot nem észleltem a közelünkben. Sőt, kifejezetten úgy nézett ki minden, ahogy azt várhattuk indulásnál. Az átvonuló droidcsapatok szépen kipusztították az útjukba kerülő füvet, aljnövényzetet, alacsonyabb ágakat, bokrokat, leveleket, ezzel tökéletesen visszakövethetővé téve a haladási útvonalukat. Miközben a pusztítást követtük, az utunkba akadt néhány tönkrement nyúl példány is, akiket végre közelebbről is megvizsgálhattunk, bár nem voltak túl érdekesek, pontosan úgy néztek ki, ahogy a kormányzó leírta őket és ami az adatbázisokban olvasható volt róluk. Eddig nem volt semmi extra, nade utána következett az első furcsaság. Bármiféle átmenet nélkül egy nagyobb, lebetonozott rétre értünk. Ez önmagában rendben is lett volna, de a térképek és a levegőből történő felderítések szerint ennek nem kellene itt lennie, itt ugyanis erdőnek kellene leledzenie, tehát az egész hely valamiféle álcázás alatt volt. Pontosan úgy nézett ki minden, ahogy Essi az egyik telepatikus üzenetében leírta nekünk. Közeledtünk a célhoz, ebben egyre biztosabb voltam. Főleg, miután megláttam a rét másik felén elterülő dombot, benne egy biztonsági ajtóval. Edric is megüzente rögtön a hölgyeknek, hogy hamarosan ismét láthatjuk egymást, majd mindketten átzarándokoltunk a réten és mindenféle gond, megzavarósás, vagy biztonsági rendszer aktiválódás nélkül a résnyire kinyitott kapuhoz értünk.

Edric bekukkantott a résen, majd én is megvizsgáltam, mivel is van dolgunk. B1-esek. Szép, kimért darabokra vágva, jónéhány darab. A lányok nem unatkoztak, miközben mi felfedezőset játszottunk. Nem kifejezetten lepett meg, hogy ezekkel a szerencsétlen droidokkal hozott minket össze itt a sors, de egyelőre még nem vontam le ebből messzemenő következtetéseket. Kicsit hátrébb léptünk és Edric bátortalanul tekintett rám, a pocakját vizslatva, amin tőlem szokatlanul, de kénytelen voltam elmosolyodni picit.
- Nyugi, én se vagyok éppen a legjobb formában, de azt hiszem, ezen még átférünk.
Tekintettem rá biztatóan, majd mindketten nekiveselkedtünk a résnek. A lányok valószínűleg könnyebben átcsusszantak rajta, de végső soron nekünk sem jelentett problémát a bejutás. Bent minden csendes és nyugodt volt, plusz szükségünk volt némi időre, hogy megszokjuk a sötétséget. De amikor sikerült, megkönnyebbülten láthattuk, hogy társnőinknek kutya baja sem volt, sőt, éppen elbántak egy komolyabb ajtóval is, amely a tovább haladásunkat volt hivatott akadályozni.
- Üdv, örülök, hogy egyben látunk titeket viszont.
Mondtam megnyugtatóan a lányok felé, némi bűnbánattal a hangomban. Végső soron nekik volt igazuk, a feltörő sötét energiáknak nem volt közük, legalábbis közvetlen közül a droid invázióhoz, elhamarkodott lépés volt rögtön ugrani a dologra és eltérni a fő csapásiránytól. Essi érdeklődött is mibe futottunk bele, de egyelőre nem voltam benne biztos, mennyi időnk van a sztorizgatásra, vagy mennyire jó ötlet. Váltottam egy jelentőségteljes pillantást Edrickel, amiből már jópáron osztozkodtunk az elmúlt órákban, majd gyorsan válaszoltam Essi kérdésére, mibe is botlottunk odakint.
- Kicsit többe, mint amit most el tudunk mesélni, de majd visszatérünk rá később. Minden esetre igazatok volt, nem volt köze a dolognak a droidokhoz. De úgy látszik ti megütöttétek a főnyereményt.
Véletlenül se akartam, hogy a lányok azt érezzék titkolózni akarunk előlük, de ez most nem éppen a legtökéletesebb alkalom volt a történetmesélésre. Pláne, hogy nekünk is nehéz lett volna teljesen megérteni és elmagyarázni, a két neves alak pontosan mit is csinált, illetve mit állított, hogy csinált odakint. Nem tudhattuk ki hall minket éppen idebent és mennyire veszélyeztetjük a másik küldetést, ha elkezdünk róla csevegni. Egyelőre jobbnak láttam a hallgatást és a téma visszaterelését az aktuális küldetésünkhöz. Reméltem, hogy Edric is egyetért ebben a dologban, ha nagyon mesélni támadt kedve nem vágtam a szavába, de egyelőre sokkal biztosabbnak tűnt, ha ez az egész kiruccanás kettőnk között marad és majd maximum a droidok ügye után visszatérünk rá és akkor beavathatjuk a padawanokat, ha továbbra is érdeklődnek. Ha ezen a témán sikerült túllendülni, akkor figyelmemet az újonnan gyártott bejáratra összpontosítottam.

Az ajtón túl teljesen sötét volt, bármi megbújhatott odabent. Minden esetre élőlénynek híre hamva sem volt, de ez nem jelentette azt, hogy nem bujkált odabent bármiféle droid, biztonsági eszköz, vagy bármi egyéb nemű csapda. Egyelőre nem ütköztünk olyan hatalmas helyiségbe, ahol elfért volna a droid sereg, szóval biztosak lehettünk benne, hogy van még beljebb, illetve lejjebb az aktuális pozíciónknál.
~ Nos, ahogy látom, nincs más hátra, mint előre! ~
Bátorkodtam visszaváltani a telepatikus kommunikációra, hiszen nem tudhattuk, mi vár minket odabent. Az érzékeim kiélesítése egyelőre nem sokat segített, pusztán a kinti ajtó résén besüvítő szelet sikerült érzékelni. Bámultam picit az ajtóra vágott lyukat, majd kerestem egy kisebb droid darabot, amit a lányok már kedvesen előre leaprítottak nekünk, és ha másnak nem volt ellenvetése az ötlet ellen, bedobtam az ajtón vágott lyukon. Nem voltak nagy elvárásaim az ötletet illetően, de ha esetleg valamiféle csapda várt minket odabent, jobb lehetőségnek tűnt, hogy inkább a droid darabot lője/aprítsa/égesse darabokra, mint minket. Ha nem történt valami, annak megfelelően cselekszem, ha viszont semmi, akkor nagy érdeklődéssel jómagam is nekiveselkedtem a lyuknak. Látni sem láttunk semmit, szóval jobb ötletem nem volt, mint kezembe venni a fénykardomat. Sóhajtottam egy nagyot, majd végignéztem társaimon. Ha volt bárkinek bármi jobb ötlete, szívesen hallgattam, ha pedig nem, akkor aktiváltam a kezemben a fénykardomat és elsőként indultam át a legyártott ajtórésen. Igyekeztem óvatosan és bármire felkészülve haladni előre, különösen ügyelve arra, mi van előttem és körülöttem. Ha esetleg közeledésünk aktiválna valamiféle biztonsági rendszert, akkor próbáltam annak megfelelően reagálni, vagy védekezni, vagy fedezékbe húzódni. Nem tudtam mire számítsak odabent, szóval próbáltam mindenre felkészülni. Volt egy olyan érzésem, hogy közel járunk ahhoz, amit keresünk, szóval egyelőre sajnos nem láttam jobb megoldást, mint minden óvatosságommal együtt felvértezve, de nekiinduljak az ismeretlennek. Remélhetőleg, miután kiderült, hogy biztonságos a terep, a többiek is követnek majd. Bíztam benne, hogy semmi kellemetlen meglepetés nem volt érni odabent, de azért igyekeztem mindenre felkészülni.


Felszerelés:

- Zöld pengéjű egykezes fénykard
- Szürke utazó öltözet
- Barna csuklyás köpeny
- Rövid hatótávolságú kommunikátor (kommlink)
- Hosszú hatótávolságú kommunikátor (holoprojektor)
- Információ tárolásra szolgáló datapad
Szakértelmek:

- Pusztakezes közelharci ismeretek
- Közelharci fegyverek használata
- Sugárfegyverek használata
- Vadászgép, kisebb szállítóhajó vezetői ismeretek
Erőalkalmazások:

- Fénykardvívás (Shien haladó)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Érzékszerv élesítés
- Szabadulás
- Rövid idejű emlékezetnövelés

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 27 Aug. 2019, 00:00

//Lassan szeptember, remélem akkor tudunk majd rendesen haladni tovább. Szombaton lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 31 Aug. 2019, 00:00

//@Edric Kane szólt, hogy nem tud írni csak holnap, így szerdán lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Edric Kane on Szomb. 31 Aug. 2019, 07:47

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 QBCnhVd

Egészen egyedi hangulatot varázsolt az apró résnyi fény az immár B1-es roncsokból kiparkettázott teremben. Essi és Reah a csarnok végében várakozott, láthatóan egy újabb, ezúttal teljesen zárt ajtó előtt, amiben egy jókora lyukat vágott valamelyikük a fénykardjával. A vágás kerülete még halványan izzott a plazmával való találkozás után, mintha fluoreszkáló festék lett volna a nagy feketeségben. Nyilvánvaló volt, hogy a két lány már bőven tovább is tudott volna menni, ám mégis bevárták a két férfit, akik a kis kalandjuk után jókora időt elpazarolhattak a kis csapatuknak. Ettől függetlenül Edric még mindig úgy volt vele, hogy jobb volt tényleg megnézni a zavart, elvégre tényleg lehetett volna akár összefüggés is a droidokkal.

A találkozás persze egészen mást jelentett, neki ráadásul különösen. Rhyssa invitálása Coruscantra pedig ott motoszkált a fejében, mint amikor az ember nem tudta eldönteni, hogy égve hagyta a villanyokat, vagy nem. Talán ő is tudhatott valami a családjáról és a holocronok őrzőiről? Nyilván nem lett volna okos épp Skrex előtt feltenni néhány kérdést azzal a nagyon egyedi mintázattal kapcsolatban, amit csak itt és a Dantooine-on érzett, de talán ha ennek a küldetésnek vége, válaszokat tudott kapni az őrnagytól.

Szerencséjük volt, hogy nem csapda lett a végkimenetel, de még az sem lett volna túlságosan meglepő a sok furcsaság között ami ezen a látszólagos paradicsomi helyen történt. Még nagyobb szerencse az is, hogy a két padawannal sem történt semmi baj amíg ők felfedezősdit játszottak. A legutolsó dolog, ami hiányzott volna még a lelkének egy jó adag bűnbánat, amiért valaki a saját makacssága miatt sérült meg. Pedig sajnos erre is volt már bőven példa.
Essi köszöntésére még biccentett egyet, miközben Jonathan szavakkal is üdvözölte ismét a két jedit. Azért elismerésre való volt, hogy a két padawan önállóan eljutott idáig is, és az Edrichez hasonló fiatalokkal ellentétben lehiggadtak annyira, hogy bevárják őket és ne rohanjanak fejjel a további veszélynek, amikor a két társuk a közelben járt. A fejvadász tudta, hogy valószínűleg ilyen idősen és fordított esetben ő már rég beugrott volna azon a lyukon, magasról téve a többiek hollétéről és csak a küldetés célját szem előtt tartva. Nem hiába nem maradt jedi.

Természetesen két társuk kíváncsi volt arra is, hogy mit találtak. Skrexel tulajdonképp egyszerre pillantottak egymásra sokatmondóan, de Edric hálát adott, amiért Jonathan megoldotta a témát azzal, hogy most kissé hosszabb lett volna mindent elmesélni, mint amennyi idejük még lehetett, így jobbnak látta, ha most inkább haladt a csapat előre. Edric némi bólogatással jelezte, hogy egyet is ért, és remélte, hogy tényleg nem veszik úgy a jedi növendékek, hogy annyira titkolózni akarnak előttük, inkább csak rájött a két férfi is végre a kis kitérő után, hogy bizony az idő elkezdett szorítani és csak az Erő tudta, mikor döntöttek úgy a driodok, hogy visszamasíroznak az eredeti helyükre. Ha addig nem találták meg a forrásukat és nem intézték el a problémát, más esélyük nem volt, mint valahogy követni őket a rejtekhelyükre, de az lényegesen veszélyesebb terv lett volna, és Edric inkább preferálta a jelenlegit. Nem tett hozzá Jonathan szavaihoz, az csak magyarázkodásnak tűnt volna.

Mindketten közelebb léptek ezután a vágott lyukhoz, Edric pedig ezúttal már látta előre, hogy kivételesen ő is biztosan befért, noha a túloldalon csak további teljes sötétség várta őket. Igen, mintha kissé túl nagy kérés lett volna néhány lámpa ezen a helyen. Tény, hogy az izzók és neoncsövek drága dolgok voltak, de ha valaki több ezer droidot össze tud eszkábláni, csak belefér egy pár fényforrás a büdzsébe. Igaz, a droidoknak lehettek infra szemei. Nem baj, a fénykard, az fénykard, s valószínűleg ugyanez járhatott Jonathan fejében is, ugyanis aktiválta a sajátját és úgy indult előre a vágott résen át. Edric is lecsatolta a saját markolatát az övéről, majd a két lányra pillantott. Úgy volt vele, hogy ha kell, szívesen zárta a sort vigyázva arra, hogy ne támadja semmi vagy senki őket hátba, de persze előre is ment volna. Megvárta, míg a két padawan hogyan döntött, csak azután indult el annak megfelelően, aktiválva sárga színű pengéjét.
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 QBCnhVd

_________________
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 47
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 35
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 04 Szept. 2019, 00:00Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. szeptember 8. (vasárnap)

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Vcf1YkY
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Xqi2hPx

Helyi Idő: 16:05 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- a kinézet – aktuális kinézet
- 2x egykezes sugárpisztoly – nála
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- könnyű harci páncél – rajta első kép, második kép
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – rajta (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) a kinézet
Páncél fejlesztések:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas, (egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) + mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő rendszer: A rendszer egy egyszerű számítógépet és vizuális szenzort tartalmaz, a távolságmérő kiszámítja a távolságot bármelyik mindenik ponthoz, ami a használó látómezejében van, és pontos információkat küld a vizor HUD-jára. Ezzel az információval a használó a fegyverét annak maximális kapacitásával képes kihasználni, hiszen így tudni fogja, hogy mikor mellőzzön egy lövést annak lehetetlensége okán. A legjobb hatás érdekében ajánlott célzó rendszerrel együtt használni.
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer: Komplex és kifinomult fejlesztés. A rendszer magába foglal egy fejlett célzó számítógépet és szenzorcsomagot, ellátva a használót folyamatosan információval. A modelltől függően az információt hang útján, vagy a vizor HUD-jára kivetítve juttatja el. Apró vibro-motorok járnak mellé, melyek a kesztyűben és/vagy alkarvédőbe vannak beépítve és összeköttetésben állnak a sisakkal, ezáltal a rendszer a háttérben apró mozgásokkal és irányításokkal segíti a használót a minél pontosabb célzás elérésében.
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Radar
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer
Beépített kütyük:
- 2 db Westar-35 sugárpisztoly: (külön is használhatóak)
- Huzalpuska
- Háti rakéta
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 YreafARA sisakom alatt én is elmosolyodtam, amikor a biztonsági rendszerről beszélt Sogan. Nah igen, lehet, de az is, hogy azzal a kalózok készültek, főleg, hogy a hirdetés alapján nem volt biztonsági rendszer.
- Szerintem azt az ellenfeleink hozták, de ha nem, akkor tényleg amiatt spórolhattak – mondtam.
Nekem túl modernnek tűnt ehhez a világhoz és túlságosan is jónak. Bár itt nem is nagyon kellett több eddig. A leérkezés után meglehetősen könnyedén bántunk el a két első ellenféllel, nem igazán voltak kihívások. Én magam is igyekeztem ezek után a liftből kinézni, nem voltak a legjobb körülmények, de ezzel kellett dolgozni. Igyekeztem gyorsan felemlegetni magamban, hogy hova is kellene mennünk, mit mondtak az eligazításkor. Ahogyan Sogan a lépcsőházra mutatott a túloldalon, akkor bólintottam, hogy egyetértek, de előtte még halkan igyekeztem odamondani valamit.
- A legalsó szinten van az iroda, ott van a széf is, oda kellene eljutnunk valahogyan – mondtam.
Ezek után, ha már nem volt mit megbeszélnünk, akkor igyekszem óvatosan haladva elindulni. A páncélom nem kifejezetten alkalmas minderre, de azért csak jutok valamire, ha nem, akkor harc lesz, ott pedig remélhetőleg mi leszünk a jobbak. A szenzoraimat hagyom működni, hátha azok is tudnak segíteni abban, hogy úgy jussunk át, hogy ne támadjon meg minket senki sem. Még egy utolsó mély levegő, westarok a kézben és igyekszem indulni.Nos a páros elindult a lépcsőkhöz. Szerencséjük volt, mert ha teljesen a falnál mentek, akkor a lentebbi részekről nem lehetett rájuk látni, így anélkül tudtak megérkezni a folyosó másik végébe, hogy bárki észrevette volna őket. ők maguk ellenben három könnyű páncélos, sugárpuskás alakot láttak az eggyel lejjebbi szint velük szemben levő folyosóján.

Ahogyan megérkeztek a lépcsőházhoz az ajtó azonnal ki is nyílt nekik, nem kellett kódcilinderrel, vagy terminállal szórakozni. Ha bementek, akkor be is csukódott mögöttük. A lépcsőház mezei egyszerű ablaktalan körkörösen lefelé haladó lépcső volt itt és minden szintre nyílt ajtaja.

Ami még szerencse volt, Sogan hallotta, míg Sil látta a szenzorjai miatt, hogy kettőjükön kívül senki sem tartózkodott a lépcsőházban. Azaz most itt teljesen nyugodtan és saját tempóban tudnak haladni és tervet megbeszélni és azt a szintet is megtudják közelíteni, amelyiket akarják nem úgy néz ki, hogy bármelyik szintet elérhetik, nem fogják megzavarni őket.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 IrTRWL0

Helyi Idő: 16:05 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
- Jedi ruha – rajta
- fekete jedi köpeny – rajta
- 2 db ezüst színű fénykard – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála, övben
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála, övben
- Jedi öv – rajta
- - energia- és étel kapszulák
- - légzőkészülék (szájba vehető)
- - huzalpuska (az a pici kézi, ami a filmben is volt a grappling hook)[/url]
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 RRAt6WNEssi kicsit letört, amikor kiderült, hogy most nem fog semmilyen információt megtudni, mert a fiúk nem voltak kifejezetten beszédes kedvükben és nem akartak elárulni semmit sem. A nagy titkolózásból pedig arra a következtetésre jutott, hogy hosszabb lenne elmondani pár szónál, pedig tényleg érdekelte őt az egész. Jonathan szavaira bólintott, hogy majd később és a telepatikus üzenetre is, hogy akkor folytassák így. Mivel a fiúk láthatóan nagyon sietni akartak az ismeretlenbe, így félreállt és hagyta, hogy ők menjenek előre. Igazat megvallva nem tudta, hogy mi is várhat rá, rájuk odabenn, de most a másik dolog is izgatta a fantáziáját. Az biztos, hogy nem ellenség, mert akkor nem így viselkedtek volna… talán más köztársasági? Bár az nem magyarázná a sötét oldalt. Mindegy, most mennek ide, szóval erre kell figyelnie. Igyekezett az Erővel megtisztítani az elméjét, hogy erre koncentrálhasson teljes egészében. Ha sikerült neki, akkor a srácok után indul, a kezei a biztonság kedvéért az oldala mellett, hogyha szükséges, akkor majd a fegyvereit elérhesse. De remélte, hogy nem lesz rá szükség, mert nem lesz ellenség odabent. Amennyiben ő is átér, akkor ő maga egyelőre nem aktiválja a fénykardját, mert ki tudja, hogy mibe futnak bele, túl agresszívnak vélte és a mestere egyébként is úgy tanította, hogy csak a legvégső esetben hagyatkozzon a fénykardjára nem is beszélve arról, hogy neki el kell rejtenie a legtöbbször, hogy jedi. Szóval mivel ő maga nem vitt bekapcsolt fénykardot, akkor igyekszik úgy haladni, hogy a két férfi között legyen. Persze figyel és fülel, illetve az Erővel is igyekszik feltérképezni a környéket, ha pedig támadás érné őket és kell a fegyvere, akkor igyekszik kitérni és azokat is aktiválni. Ha nem, akkor továbbra is csak úgy halad, ahogyan eltervezte, anélkül, hogy a fegyverét aktiválná.Akkor a csapat eltudott úgy indulni, hogy Skrex ment előre, utána a lányok és végül Edric zárta a sort. Itt bent jó pár méterig teljes sötétség volt, csak az urak fénykardjai világítottak, de utána elkanyarodott a folyosó, ahol voltak, majd egy nagyobb földalatti csarnokba érkeztek, ahol már volt fény is.

Maga a csarnok egy teljesen üres valami volt, hatalmas liftszerkezettel, ami az alsóbb szintektől emelte fel a platót a felszínig. A fent látottak alapján nem volt nehéz belőni azt, hogy a nagy lebetonozott rész alatt volt a plató. Mivel most a plafon zárva volt és a hatalmas plató lent volt, így rá lehetett látni. Az egész egy nagy energiatelep volt. így már megvolt a válasz, hogy miként kaphattak a nyúldroidok energiát.

Azonban ezzel valószínűleg egyre több kérdés is felmerülhetett, ki építette ide és hogyan anélkül, hogy ez bárkinek feltűnt volna, bár minden elég réginek tűnik. Nem archaikusnak, vagy olyannak, amit a helyiek használnak, hanem réginek. A folyosók egyébként kör alakban haladtak végig – vagyis négyzetben – a plató körül és több szint volt.

A lépcsők is látszottak, ahol haladni lehetett, minden szintnek a négy sarkánál haladt tovább egy kicsit a folyosó és későbbi ajtóba nyílt. A szemközti volt egyenesen előre az, ami a lépcsőház volt, ezzel voltak most szemben a csapat tagjai, a saját maguk mögötti meg ugye ki vezetett a szabadba. Így volt még ezen a szinten kettő, amit nem tudtak és jelenleg ők voltak a legmagasabb szinten, négy másik volt még alattuk olyan öt-hat méterenként lefelé.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 8RQA8Dk

Helyi Idő: 16:05 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Közepes páncélnak megfelelő replika – rajta (létfenntartó rendszerrel, mert közepes páncél)
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal
- 2 sima tőr
- energiaíj
- 2x Westar-35 - nála
- Komlink
- Holoprojector
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 527DsgwHátrapillantott Ophi nénire, aki még mindig odafent volt ezen idő alatt, akkor úgy vette a kislány, hogy a néni fedezni fogja, amíg ő maga idelent kihallgatja a foglyot. Még megfordult a kislány fejében, hogy lehet, hogy meg kellett volna kötöznie a férfit, de ilyesmivel tényleg nem készült, így marad az, hogy lebénítja, hogyha újra szükséges lenne mindez. Remélte, hogy nem lesz rá szükség, mert szerette volna, hogyha ennél ésszerűbben tudják megoldani az ügyet. Lassanként elkezdett a férfi hangosan nyögni, majd a végtagjait is mozgatni.
- Ne lőj még egyszer, ha megoldható, nem foglak bántani – mondta a másik.
A kislány minderre bólintott, örült annak, hogy a páncélban volt és ijesztőbbnek nézett ki, mint ami valójában volt. Ha e nélkül látta volna a másik, akkor bizonyosan nem ijedt volna meg tőle, mert Nalah egyáltalán nem volt ijesztő, hanem inkább aranyos a pulykatojás arcával és vörös üstökével. De szerencsére nem úgy látta a másik, így ettől nem kellett tartania. Szóval igyekezett kihasználni azt, hogy ő az ijesztő mandaloriai harcos, még akkor is, ha látszik a testfelépítésén és alkatán, hogy fiatal személyről van szó.
- Ehhez el kell, hogy kezdj beszélni, aztán kiderül, hogy mit tehetünk és vedd le a sisakodat! – utasította a másikat.
Szerencsére a sisak is torzított a hangján, nem tűnt olyan kislányosnak. A férfi erre összerezzent és levette a sisakját, még Nalah is megdöbbent, hogy egy alig húsz év körüli fiú volt az összezavarodva, és nem valami elvetemült alak.
- Na? – sürgette a másik.
- Mindjárt, csak az egész olyan, mintha hangyák rohangásznának minden végtagomban, nagyon kellemetlen! – mondta a másik.Ugyanaz, lásd Nalah posztja.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 4WXHM1w

Helyi Idő: 16:05 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- Könnyű harci páncél, sith – rajta
- Holografikus álcázó - nála
- Álcagenerátor – nála
- 2db rejtett penge alkarvédővel – nála
- lila fénykard – oldalán
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 XVbNPWXAhogyan elindult lefelé Rhys már érezte azt, hogy mennyire erős a sötét oldal ereje itt lenn. Ösztönösen kapott a hasához, remélve, hogy a kicsikre semmilyen hatással nem lesz, bár ha lenne, akkor Xeth is lenne, amikor a közelében van és nem egy sötét oldali személynek volt gyereke. Senki sem születik a sötét oldalon, így végül is ezzel sikerült magát megnyugtatnia, de ez nem jelentette azt, hogy nem akart volna máshol lenni ebben a percben. A lépcsők alján egy hosszabb folyosó volt, dísztelen falak és padló. Némileg elbizonytalanodott, nem úgy tűnt, mintha valamilyen sír, vagy rejtekhely lenne. Inkább tűnt valami épület részének, ami mára teljes mértékben eltűnt. Kinyúlt az Erőbe a biztonság kedvéért újra, hogy hátha érez valamilyen Erővel átjárt csapdákat keresett, de semmi ilyet nem talált, ahogyan semmilyen másikat sem. Így viszonylag biztos léptekkel haladt, de azért felkészült, hogyha kell, akkor kitérhessen. A folyosó végén egy zárt ajtóhoz érkeztek, már éppen nekilátott volna annak, hogy keressen valamilyen terminált, vagy éppen nem túl elegáns megoldással fénykarddal menjen be az ajtón, amikor abból valamilyen sugár csapódott ki és szkennelte le őt és Romet tábornokot. Végül egy kellemes női hang szólalt meg ősi urdrarr nyelven, amivel üdvözölte Rhys-t, mint az Antares vérvonal egyik tagját és ki is nyílt az ajtó.
- Ez mi volt úrnőm? – kérdezte Romet.
- Felismerte a rendszer, hogy annak a leszármazottja vagyok, aki ezt a helyet építette, így beenged minket – felelte.
És valóban az ajtó ki is nyílt, beengedve a párost egy furcsa, régies, de mégis modern technológiával készült laboratóriumba, ahonnan még több másik ajtó is vezetett kifelé. Az egész hely elég poros volt, de sértetlen. Szóval itt kellene lennie talán valaminek, amivel többet megtudhatnak Benûwia-ról? örült volna, hogyha elhozta volna BB-4-et, legalább lett volna, aki kimentse a dolgokat a gépekből. Mindenesetre elsőre körbe szerette volna járni a helyet, aztán foglalkozni azzal, hogy ezek a dolgok, berendezések működnek-e még.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:
Körök száma: 14 kör / eltelt körök száma: 13
Célkitűzés 1:
Heiwanna Miin Klodov: 4 reag – @Shadow
Sogan Bardak: 12 reag – @Giodibi
Silhana Lolaes'ra: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Reah Tu: 8 reag – @Werda
Jonathan Skrex: 13 reag – @Jonathan Skrex
Freya Essia Sagan: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Edric Kane: 13 reag – @Edric Kane

Célkitűzés 3:
Nyshani Ry Shami: 4 reag – @Shadow
Tish Vizsla / Nalah: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Shayla Kelborn / Ophi Surr: 8 reag – @Werda

Célkitűzés 4:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 08 Szept. 2019, 00:13

//Bocsánat, most értem csak haza, csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Giodibi on Szer. 11 Szept. 2019, 16:25
Előtörténet: Sogan Bardak
Kaland neve: Hódítás: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Játékostárs(ak): Silhana Lolaes'ra | Heiwanna Miin Klodow
Sil elméletét a fejlett biztonsági rendszerre Sogan elismeri, hiszen esélyes, hogy így van.
- Hm... ez meg magyarázná a meglepően fejlett és jól elrejtett biztonsági rendszert.
A négykarú úgy véli, hogy egy gyártulajdonos bizonyára nem is akarja csapdába csalni az embereket, hiszen inkább arra törekedik, hogy senki ne kíséreljen meg támadást végrehajtani az épület ellen. Tehát bizonyára jól látható helyre tette volna a biztonsági berendezést, hogy még csak véletlenül se jusson senkinek se eszébe ártani a gyárnak, s dolgozóinak. Az ellenfelek elintézése után Sil elmondja, hogy hol lehet a széf, ahol a receptet őrizhetik. Sogan egyik kezébe előveszi sugárpisztolyát, majd Silhana után indul, s igyekszik viszonylag csendben mozogni, már amennyire ez tőle kitelik. A folyosóról Sogan észre vesz pár fegyveres katonát, de végül észrevétlenül érnek el a lépcsősorhoz, ami talán a legalsó szintre is elvezet.
- Úgy tűnik egyelőre senki sincs itt. Akkor megpróbálunk eljutni a legalsó szintre?
Ha Silhana tartja magát a tervhez, akkor Sogan elindul lefelé a lépcsőn, s igyekszik a falhoz közel maradni, hiszen, ha valaki belépne valamelyik ajtón, akkor vagy nehezebben látják meg Sogant vagy hamarabb tud velük végezni a négykarú.


Felszerléslista:

- Vibro-kés
- J-19 bo-rifle [Fénykard álló lőfegyver ami  közelharci fegyverré alakítható]
- 4 db RX-7 ismétlő pisztoly
- Vibro-kés
- Folyékony kábelvető [Csáklya]
- Gránátok [2db sima, 2db kábító, 1db füst]


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 IfWDynp
Giodibi
Giodibi
2. szint - 6 kredit

A köztársaság
Jedi
Őrszem
Hozzászólások száma : 131
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 2
Reputation : 21
Join date : 2017. Oct. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3612-dendarid-tefle#70475 http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 12 Szept. 2019, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 16 Szept. 2019, 08:54

//Tegnap nagyon sok mindent csináltam az oldalon, Gami is szólt, hogy nem tud írni, így pénteken lesz új kör, akkor pedig már ha írtok, ha nem, én fogok.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Edric Kane on Szer. 18 Szept. 2019, 06:22

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 TTi6FdK

Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Játékostársak: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 QBCnhVd

Nem kellett sok idő, mire mindenki átjutott a vágott lyukon és egy újabb folyosóra került a csapat. A sötétség még mindig körbe ölelte őket, mint egy barát, akit ők viszont annyira nem kedveltek. A fénykardok persze nyújtottak némi támpontot és segítettek eldönteni a helyes irányít, nehogy rögtön szó szerint a falnak menjenek, de azért így is kellemetlenül klausztrofóbiás érzést nyújtott a hely. Az Erőbe kinyúlva igyekezett Edric is többet megtudni vagy megérezni a helyről, de most hirtelen mintha az is lélegzet visszafojtva figyelte volna az expedíció további pillanatait. Részben még az is bőven elképzelhető volt, hogy Edric maga nem koncentrált eléggé, gondolatai még mindig vissza-visszatértek az előbbi kis kitérőhöz, nem hagyta nyugodni az egész. Ha talán lett volna még idejük, most többet tudhatna az egész ügyről, amibe a családja révén csöppent.

Egy kanyarhoz értek lassacskán, ami után a járat beletorkollott egy jóval terebélyesebb csarnokba, ahol végre a világítás sem volt kispórolva, az egész komplexumban tulajdonképpen először. Persze könnyen lehetett, hogy a droidok nélkül valamilyen energiatakarékos módba kapcsolt az egész hely, de azért így is elkelt volna néhány villanykörte például az előbbi járatra is. Mindenesetre az újabb állomás már sokkal inkább tűnt olyan pontnak, ahonnan a nyulak elindulhattak a napi bulira, itt pedig megpihentek a fárasztó munkanap után. Egy hatalmas platón ugyanis energiatelepek kaptak helyet, méghozzá legalább annyi, amennyi droid masírozott a városban korábban. Az egész egy komoly méretekkel rendelkező szerkezet része volt, a plafon Edric saccára pedig az a hatalmas betonozott rész lett volna, amin ők maguk is átfutottak. Ezek szerint a kis dögöket a platón keresztül emelték fel, és eresztették a szabadba minden egyes nap, majd ugyanide is érkeztek vissza. A liftszerekezetek megsemmisítésével talán meg tudták volna akadályozni, hogy folytatódjanak az inváziók, de ennek csak akkor látta értelmét a férfi, ha a nyulak épp bent voltak, abban pedig kételkedett, hogy bárki hozott volna magával időzített bombát. Nyilván idejük ugyanakkor még volt, így a legjobb az lett volna, ha kicsit jobban körülnéztek és kitalálták, ki is tette ezt ide, elvégre nem olyan helynek tűnt, ami mostanában épült. A szerkezeteken itt-ott jókora rozsda éktelenkedett már, a festékek kopottak voltak és az egész komplexum láthatóan jó rég óta lehetett már itt, a helyiek tudása nélkül, tehát nem most építették fel, inkább valaki megtalálta és úgymond újrahasznosíthatta. Furcsa egybeesés volt ez, elvégre a kormányzó abban a hitben élt, hogy a Takodana mindig is békés bolygó volt, ez a droidállomás ugyanakkor egészen mást sugallt a planéta múltjával kapcsolatban.
- Gondolom senki készült időzített bombával?- kérdezte halkan a többieket- Fel lehetne robbantani a liftszerkezeteket, ha itt vannak a droidok és meg van oldva a probléma. De azért még nézzünk körül. A jobb oldali ajtó nekem tetszik, mit gondoltok?- tette még hozzá a leegyszerűsített tervet és rámutatva az ajtóra.Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 QBCnhVd

_________________
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 47
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 35
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Jonathan Skrex Yesterday at 16:04

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 TTi6FdK

Jonathan Skrex (14. kör)
Helyi Idő: 16:05 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót

Egészen úgy nézett ki a dolog, hogy fejest kell ugranunk az ismeretlenbe. Nem igazán tetszett ez a része a történetnek, szerettem előre tudni mi fog történni, felkészülni az előttem álló dolgokra, de a hely, ahová jelenleg keveredtünk nem igazán adott erre lehetőséget. Ez az egész takonadai kirándulás egyre furcsább volt. Őszintén szóval, amikor a legelején a kormányzóval tárgyaltunk a témáról, arra számítottam, hogy a mai nap főleg droid aprítással fog telni, amíg el nem jutunk a nagy piros kikapcsoló gombig. Igaz, az események korábbi alakulásához az is hozzájárult, hogy Edric-kel némileg letértünk a küldetésünk ösvényéről és más ügyleteibe is belekontárkodtunk egy rövid időre, de a két híres köztársasági figura, a végtelen másik információ mellett azt egyértelműen igazolta, hogy ezen a bolygón valami nagyon nincs rendben. Egyáltalán nem az a békés, egyszerű, csokigyártó planéta volt ez, amilyennek le volt festve, sötét titkok pihentek a mélyben, ezek közül csak az egyiknek igyekeztünk mi utánajárni. Miután sikerült visszakanyarodtunk a saját történetünkhöz, viszonylag egyszerűen sikerült a két jedi padawan nyomába szegődni, nehéz is lett volna letérni az ösvényről, a nyomok egyértelműen vezettek minket előre. Nem telt bele túlzottan sok idő, ismét együtt volt a csipet csapat, a négy erőhasználó és folytathattuk a feladatunk. Kicsit elfogott a bűntudat, hogy nem avattuk be rögtön a lányokat a kis kitérőnk részleteibe, főleg hogy közbe ők egészen sokáig jutottak a saját dolgunkban, de szürke társammal szavak nélkül is egyetértettünk abban, hogy ez se a legmegfelelőbb idő, se nem a legmegfelelőbb hely a sztorizgatásra. Itt volt előttünk a tátongó lyuk, mögötte pedig a mély sötétség, nem nagyon volt más opciónk, mint belevetni magunkat. A bedobott B1-es droid darabka nem indított el semmiféle védelmi rendszert, riasztót, lézershowt, szóval éltem azzal a feltételezéssel, hogy viszonylag biztonságos belépnünk, akárhová is terveztünk belépni. Fénykard aktiválásra se érkezett senki felől panasz, sőt, Edric csatlakozott is, szóval legalább néminemű fényforrásunk volt, még ha kevés is. Nagy levegőt vettem és elsőként átmásztam a lyukon, remélve a legjobbakat és felkészülve a legrosszabbakra.

Én haladtam elől, mögöttem a lányok, Edric pedig hátul. Furcsa, mintha némi zavart éreztem volna felőle, ami eddig nem volt jelen, de amióta találkoztunk odakint a két jómadárral, azóta mintha máshol jártak volna a gondolatai. Reméltem, hogy az idefele út elég volt neki a hallottak és érzékeltek feldolgozására, de úgy tűnt, még egy picit mindig odakint ragadt. Valami nagyon szöget ütött a fejében, de továbbra se akartam firtatni a témát és a magánügyeiben turkálni, sztorizgatásra amúgy se volt időnk, ahogy azt már korábban is megbeszéltük. Abban biztos voltam, ha a helyzet melegre fordul, ugyanúgy össze fogja rántani magát, ahogy mi mindannyian, szóval nem aggodalmaskodtam inkább. A sötét folyosó hamar véget ért és egy hatalmas földalatti csarnokba érkeztünk. Itt már voltak fényforrások, így fénykardomat deaktiváltam és helyére helyeztem, persze továbbra is készenlétben állva, ha esetleg szükség lenne rá, azonnal elő tudjam újra kapni és életre kelteni. Közel jártunk ahhoz, amit kerestünk. Ez lehetett az a hely, ahol a droidok két pusztítás között kicsit megpihentek, bulizgattak, kikapcsolódtak. Pontosabban itt töltődhettek, ugyanis az egész placc egy nagy energiatelep volt. Egy liftszerkezet segítségével felemelhető plató volt az egésznek a lelke, amely saccolásaim szerint pontosan a kint látott lebetonozott rész alatt helyezkedhetett el. A történet egészen egyszerűnek tűnt, a nyuszik alszanak és feltöltődnek itt, utána a plató segítségével kieresztik őket játszani, majd ugyanezen az úton vissza és újra és újra és újra ismétlődés. Maga az építmény azonban ennél több és bonyolultabb kérdést is felvetett. Ki építette ide ezt a dolgot? Nem tűnt új darabnak, határozottan régi volt minden. Megtalálta volna valaki és úgy használta fel az operációihoz? Vagy valaki már borzasztóan régen elkezdte tervezgetni azt, ami most zajlik és csak mostanában jutott el a kivitelezésig. Valamelyik szinten, valamelyik ajtó mögött ott bujkáltak a válaszok, amiket kerestünk. De mégis merre?

A mögöttünk lévő ajtó kifelé vezetett a szabadba ugyebár, velünk szembe pedig láthatóan egy lépcsőház volt, aminek segítségével az alattunk elhelyezkedő, ha jól számoltam négy másik szint valamelyikére lehetett lejutni. Ezen kívül még volt tőlünk jobbra és balra egy-egy ajtó, aminek nem tudtuk a beosztását. Valahol lennie kellett valamiféle kontroll szobának, az egyik ajtó mögött bizonyosan valami hasonló volt, a nagy kérdés az volt, melyik az. Edric rögtön a liftszerkezet használhatatlanná tételét javasolta, amivel a töltésre visszahelyezkedő droidokat huzamosabb időre, vagy akár örökre is a föld alá süllyeszthetnénk, de én egyelőre se lehetőséget, se szükségét nem láttam még efféle drasztikus akciókra.
~ Nem hiszem, hogy hoztunk magunkkal bombát, de én egyelőre nem is mennék ilyen irányba, amíg lehet, hogy van más választásunk. Szerintem nézzünk körül, hátha megtaláljuk az irányító termet, ahonnan jobb belátásra bírhatjuk, vagy akár ki is kapcsolhatjuk a nyuszikat. Ha ennyire tetszik akkor te nézd meg a jobbat, én megnézem a balt, hátha valamelyik mögött ott a főnyeremény. Ne csatangoljunk el egymástól messzire, egyelőre csak nézzük meg, óvatosan, melyikkel járhatunk jobban. Hölgyek, ez így megfelel, vagy más irányba gondolkodjunk inkább? ~
Próbáltam maradni a telepatikus kommunikációval, mert egyre inkább az volt az érzésem, hogy valaki, valamilyen úton módon, valahonnan, figyelt minket. Mindenképpen ki akartam kérni a két jedi lány véleményét a következő lépésünket illetően mielőtt bármit csinálunk, hiszen az előző válaszútnál is bebizonyosodott, hogy az ő megérzéseik bizonyultak jobbnak és tulajdonképpen nekik sikerült ráakadni erre a helyre, nem lenne tőlünk fair hogy megpróbáljuk kiragadni a kezükből a döntés jogát idelent, inkább csak javaslati szinten vázoltam fel az elképzeléseimet és vártam a többiek reakcióit.

Ha nem értettek egyet, akkor kíváncsian hallgattam mit kellene tennünk, esetleg nézzünk körül először a lent szinteken, ezt még egy járható útnak láttam, de más lehetőségekre is nyitott voltam, ha jól átgondoltak és megalapozottak voltak. Az is rendben volt, ha nem kezdtünk el külön vizsgálódni, hanem mindannyian egy irányba indultunk el, ezesetben elfogadtam, hogy a jobb oldali ajtóval kezdjük, hiszen az hangzott el előbb és egyik se tűnt se csábítóbbnak, se taszítóbbnak, mint a másik. Pusztán azért merült fel bennem hogy esetleg több fele is dolgozzunk, mert a belső órám azt jelezte, hogy lassacskán, de kezdünk kifutni az időnkből és csak idő kérdése volt, hogy valami kellemetlen meglepetés utolérjen minket, akár a visszatérő nyulak, akár bármi más formájában. Szóval, ha senkinek sem volt ellenére hogy amíg Edric ellenőrzi a jobb oldali ajtót, én megnézem a balt, hátha valamelyikünk talál valami érdekeset a másik oldalon. Akármelyik ajtóhoz is jutok el a megegyezés után, óvatosan környékezem meg a célpontot, oldalról megközelítve, az érzékeim és az Erő segítségével is alaposan megvizsgálva, nincs-e a környékén valamiféle csapda. Ha van, akkor természetesen ennek megfelelően cselekszem, ha pedig nincs és minden tisztának tűnik, akkor megnézem mit rejt az ajtóm maga mögött és ahhoz igazítom a következő lépéseimet. Akármi mellett is döntünk végül, nem szállok vitába, sodródom a többség akaratával, ha valamire, akkor vitatkozni most határozottan nem volt időnk és nem is nagyon lett volna rá ok. Minden esetre végig igyekszem figyelni a környezetre, állandó készültségben lenni, hiszen ennél ellenségesebb területen nehezen lehetnénk, egy pici hiba vagy figyelmetlenség is végzetes következményekkel járhat az ellenséges bunker szívében. Reménykedtem benne, akármelyik ajtót vagy ajtókat is sikerül kitárni, már ha egyáltalán sikerül, mögötte valahol ott fog bújni valamiféle irányító központ, vagy információs adatbank, amivel lehet dolgozni és aminek a segítségével vagy elintézhetjük a nyulakat, vagy legalábbis szerezhetünk némi információt erről a gyanús és furcsa helyről. De lassan már egy nagy piros gombbal is beértem volna, amivel ki lehet kapcsolni ezeket a masinákat. Nem tudtam megszabadulni az érzéstől, hogy valami baj, egy kellemetlen és váratlan meglepetés közelgett. Valamelyik sötét sarokból leselkedett ránk valami és csak arra várt, hogy lecsaphasson. Vagy csak megint paranoiás voltam. Ez is abszolút szerepelt a lehetőségek között. Minden esetre abban biztos voltam, hogy nem volt vesztegetni való időnk és sietnünk kellett, ha sikerrel akartunk járni.


Felszerelés:

- Zöld pengéjű egykezes fénykard
- Szürke utazó öltözet
- Barna csuklyás köpeny
- Rövid hatótávolságú kommunikátor (kommlink)
- Hosszú hatótávolságú kommunikátor (holoprojektor)
- Információ tárolásra szolgáló datapad
Szakértelmek:

- Pusztakezes közelharci ismeretek
- Közelharci fegyverek használata
- Sugárfegyverek használata
- Vadászgép, kisebb szállítóhajó vezetői ismeretek
Erőalkalmazások:

- Fénykardvívás (Shien haladó)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Érzékszerv élesítés
- Szabadulás
- Rövid idejű emlékezetnövelés

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Today at 00:00Hódítás: A Fenevad

Takodana


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodow, Sogan Bardak, Silhana Lolaes'ra, Reah Tu, Jonathan Skrex, Freyja Essia Sagan,


Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia,Shayla Kelborn / Ophi Surr


és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. szeptember 24. (kedd)

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Vcf1YkY
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Xqi2hPx

Helyi Idő: 16:10 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Csokoládégyár
Feladat: Célkitűzés 1: Visszaszerezni a receptet
Hutt/alvilági erők: Sogan Bardak | Silhana Lolaes'ra
Köztársaságiak: Heiwanna Miin Klodow
Egyéb információk/Sil felszerelése:
- a kinézet – aktuális kinézet
- 2x egykezes sugárpisztoly – nála
- Datapad adatokkal – ingyenes, nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes, nála
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- könnyű harci páncél – rajta első kép, második kép
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – rajta (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) a kinézet
Páncél fejlesztések:
- Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas, (egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés) + mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő rendszer: A rendszer egy egyszerű számítógépet és vizuális szenzort tartalmaz, a távolságmérő kiszámítja a távolságot bármelyik mindenik ponthoz, ami a használó látómezejében van, és pontos információkat küld a vizor HUD-jára. Ezzel az információval a használó a fegyverét annak maximális kapacitásával képes kihasználni, hiszen így tudni fogja, hogy mikor mellőzzön egy lövést annak lehetetlensége okán. A legjobb hatás érdekében ajánlott célzó rendszerrel együtt használni.
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer: Komplex és kifinomult fejlesztés. A rendszer magába foglal egy fejlett célzó számítógépet és szenzorcsomagot, ellátva a használót folyamatosan információval. A modelltől függően az információt hang útján, vagy a vizor HUD-jára kivetítve juttatja el. Apró vibro-motorok járnak mellé, melyek a kesztyűben és/vagy alkarvédőbe vannak beépítve és összeköttetésben állnak a sisakkal, ezáltal a rendszer a háttérben apró mozgásokkal és irányításokkal segíti a használót a minél pontosabb célzás elérésében.
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- Radar
- Taggeco MB-7 "Ranger" Távolságmérő
- Industrial Automaton "Accu-Strike" beépített célzórendszer
Beépített kütyük:
- 2 db Westar-35 sugárpisztoly: (külön is használhatóak)
- Huzalpuska
- Háti rakéta
Információs kártyák:
Épp semmi


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 YreafARCsak bólintottam a férfi szavaira, aztán haladtam tovább. Szerencsére elértünk a lépcsőházig, most már nagyon közel voltunk, így reméltem, hogy nem fogunk már nagyobb ellenállásba ütközni. Vagy legalább is nem fogunk mindenkit magunkra csődíteni innen, mert mindkét véglet kellemetlen lehetett, egyrészt nagyon lassulunk, másrészt lehet, hogy annyian vannak a kalózok, hogy nem is bírnánk el velük ketten. Mikor bent voltunk már indultam volna le, amikor Sogan szavaira megtorpantam és rápillantottam. Mégis micsoda kérdés ez? Rendben, én is feltehettem volna, hiszen lehet, hogy más jut az eszembe, eszünkbe, de egyelőre ennél jobb terv nem volt. lassan bólintottam a szavaira és meg is szólaltam.
- Igen, lemegyünk, aztán ott megpróbálunk eljutni az irodába, ahol a széf is van, mást nem nagyon tudunk tenni. Ha bejutunk próbáljuk meg elérni, hogy az összes kalóz ne jöjjön a nyakunkra – feleltem halkan.
Nem tudtam, hogy mennyire visszhangzik a terület, így maradtam a halk suttogásnál inkább, a fajának úgyis jó a füle. A haladás közben igyekeztem figyelni a csapdákra, és effélékre, nehogy belefussunk valamibe, amibe nem kellene és felveri az egész helyet. Ha ilyenbe futunk, akkor igyekszem átlépni, átugrani, vagy átrepülni, ha szükséges és felhívni rá Sogan figyelmét is. ha sikerül lejutni minden gond nélkül, akkor igyekszem a lenti ajtón kinézni, résnyire kinyitni, hogy fel lehessen mérni azt, ami ott van. Ha azonban nem, akkor védekezni igyekszem és kitérni az esetlegesen rám jövő támadások elől és felmérni az ellenfelet, hogy majd pontosan támadhassak vissza rá, rájuk, hogy a legkisebb erőfeszítéssel jussak túl a harcon.A páros minden nehézség nélkül lejutott a legalsó szintre, nem futott bele csapdába, se ellenállásba, se semmibe. Odalent ki lehetett nyitni a lépcsőház ajtaját úgy, hogy csak résnyire legyen nyitva – révén ez is a falba visszahúzódó fajta volt – és így ki lehessen látni rajta anélkül, hogy ebből gondjuk adódna.

Mert adódhatott volna, a folyosó teljes mértékben be volt látható és annak a végén itt nem lépcsőház volt, hanem az iroda. Szerencsére részben úgy volt kialakítva ez a folyosó, hogy a többi szintről ne lehessen belátni rá külünösebben, így ha valaki alacsonyan megy, akkor fentebbről nem fogják meglátni.

Itt nem voltak irodák, vagy effélék, csak a főnöké, az egyik oldalon csövek futottak, a másikon pedig fémfal volt látható. A fémfalas volt az a rész, ami a belső részre esett és ide nem lehetett belátni, mert elég magas volt. ami a folyosót illette, ugyanolyan hosszú volt, mint a feni, szélességre is.

Itt azonban lent hat darab haramia is volt. nem volt rajtuk szerencsére páncél, inkább ilyen könnyű páncél, vagy csak sima ing, kabát és nadrág. A legtöbbjüknél vibrokard és sugárpisztoly kombó volt. Rajtuk túl az iroda látszott, de oda nem lehetett belátni, mert a roló le volt húzva. A haramiák pedig egyelőre nem vették észre a párost, folyamatosan mozogtak, volt, hogy erre néztek pont, volt, hogy épp senki, máskor a felük, vagy épp mindenki…

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 IrTRWL0

Helyi Idő: 16:10 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tako város
Feladat: Célkitűzés 2: Megállítani a droidinváziót
Köztársasági erők: Reah Tu | Jonathan Skrex | Freyja Essia Sagan | Edric Kane
Egyéb információk/Essia felszerelése:
- Jedi ruha – rajta
- fekete jedi köpeny – rajta
- 2 db ezüst színű fénykard – nála
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – nála, övben
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála, övben
- Jedi öv – rajta
- - energia- és étel kapszulák
- - légzőkészülék (szájba vehető)
- - huzalpuska (az a pici kézi, ami a filmben is volt a grappling hook)[/url]
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 RRAt6WNEssi sem látott sokat, igyekezett valamennyire nézelődni, számára is elég réginek tűnt a hely, nem nagyon tudta, hogy ki az, aki egyáltlalán ide beköltözött volna. Elég sok alvilági csapatot látott már, azok megtették, de ők sokan voltak, itt azonban csak réginek látszott minden, és nem pedig olyannak, hogy jelenleg is használva vannak. Ez az egész így eléggé összezavaró volt. Valahogy úgy érezte, hogy semmi sem stimmel. Mivel nem akart kifejezetten az érzékeire hagyatkozni, hiszen azok megcsalhatják az Erőn keresztül próbálta feltérképezni a helyet, hátha megérez vele valamit. Az Erőben nehezebb elrejtőzni, vagy ott elrejteni magát valakinek, így a sötétben, technológiát használva egyszerű. Ő maga is érezte a zavart Edric iránt, de mivel láthatóan a két férfi nem akart beszélni arról, ami történt, most nem, így nem is kérdezett rá erre. A kérdés meglepte, hogy gránát. Igazából ő maga tudott nem fénykardot is használni, főleg lőfegyvereket, de gránátot nem hordott magánál, nem volt túl jedis. Ha be van épülve van, hogy kell, de ide jediként küldték, így megrázta a fejét.
- Nem, sajnos nincs nálam ilyen – súgott vissza.
Skrex ötletével egyetértett és minderre bólintott is, hogy ez nem rossz és e szerint. Szóval a terv alapján ő is próbál majd eljárni úgy, hogy nem nagyon távolodik el a többiektől. A fénykardjait még mindig nem aktiválta, mert úgy tanulta a mesterétől, hogy akkor használja csak, ha már minden veszve van. most pedig sem veszélyben nem érezte magát, azt pedig megalázónak érezte volna, hogyha világításra használja. Így nekilátott ő is segédkezni az ajtók kinyitásában és remélve, hogy megtalálják azt, amit keresnek. Ha támadás érné őket, akkor próbál védekezni.A csapat nekilátott annak, hogy kinyissa itt az ajtókat. Azok eléggé be voltak ragadva, így nehézkes volt, de csak sikerült. Itt fenn az ajtók mögött nem volt semmi, csak üres szobák, néhány talán, mert egy-kettőben még látszik ilyen emeletes ágynak, vagy polcrendszernek tűnő dolog maradéka, ami már elrohadt teljesen.

Ebből is látszott, hogy a hely nagyon régi, simán lehetett több évtizedes is, vagy annál is régebbi. A teljes szintet végigtudta nézni a csapat, de tényleg nem volt itt semmi. Azonban, amikor az Erőben állt neki mindennek a csapat több tagja, az már eredményt hozott. Egyetlen egy élőlényt éreztek magukon kívül ezen a helyen, azt pedig odalent a legalsó szinten,

Annak is pont az szemközti folyosónak az ellentétes sarkában volt. Egy teljesen erős, élettel teli „pont” az Erőben. Azt nem lehetett tudni értelemszerűen, hogy erőérzékeny, vagy használó-e, mindenesetre sötét oldali zavar nem volt érezhető és az is biztos volt, hogy értelmes létforma, amit éreznek és nem pedig állati.

//Bocsi a rövid reagért.//
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 8RQA8Dk

Helyi Idő: 16:10 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Kastély, tóvidék
Feladat: Célkitűzés 3: kiszabadítani az elraboltakat
Köztársasági erők: Nyshani Ry Shami
Birodalmi erők: Tish Vizsla / Nalah | Shayla Kelborn / Ophi Surr
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
- Közepes páncélnak megfelelő replika – rajta (létfenntartó rendszerrel, mert közepes páncél)
- szivárvány pengés fénykard – mesterséges kristállyal
- 2 sima tőr
- energiaíj
- 2x Westar-35 - nála
- Komlink
- Holoprojector
Információs kártyák:
Éppen nincs.


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 527Dsgw - Még inkább olyan lesz, ha nem kezdesz el beszélni! – felelte szigorúan a lány.
Ha látta volna a fiú a külsejét, akkor szinte biztos, hogy nevetett volna, mert egyáltalán nem volt Nalah olyan ijesztő, mint ahogyan ijesztgetni próbálta a másikat. De szerencsére a páncél kellően hatásos volt, mert a fiatal férfi felült, miközben a lábát masszírozta és azalatt igyekezett kimasszírozni a végtagjaiból a fájdalmas is, amit a zsibbadás okozott a lövés után. Nalah úgy tett, mintha meg akarná megint lőni a másikat, mire az felemelte a kezeit és megszólalt.
- Jól van már, beszélek. Ezek az alakok engem is elraboltak még évekkel korábban, amikor olyan tíz lehettem… Azóta ők neveltek… tavaly beszereztek egy bébi rancort, az van benn, én nevelem. Csak nekem nyugszik meg, sikerült idomítanom úgy nagyjából. Szóval rám hallgat, de ezek az idióták valamiért felhúzták és beengedték azok közé, akiket elfogtak… nem tudom, hogy vannak-e túlélők, vagy bármi, de én nem szeretném, ha valami gond lenne ott lenn. Segítesz megmenteni azokat, akiket azok az idióták bezártak oda? Én meg foglalkozom Ankt-tal. Rendben? – hadarta a másik.
Nalah hátrapillantott a tetőre, ahol Ophi néni volt, majd beleszólt a kommvonalba. Nem érzett ellenségességet a fiatal férfi felől, így még az is lehet, hogy tényleg igazat mondott. Mindenesetre saját maga nem szerette volna, hogyha ártatlanok és védtelenek sérülnek, vagy halnak meg.
- Ophi néni, én vele megyek, egy rancor van lenn, aki bánthat másokat – mondta úgy, hogy ezt a másik nem hallhatta, majd hangosan folytatta. - Menjünk, te mész előre és semmi trükk!
Úgy rémlett neki, hogy a szlengben így használják ezt, náluk ilyen szó fordulat nincs, így remélte, hogy jól használta.Ugyanaz, lásd Nalah posztja.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 BF2qvAb
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 4WXHM1w

Helyi Idő: 16:10 GSI, 135.4 MU
Helyszín: Tóvidék, erdők, romok
Feladat: Célkitűzés 4: Nyomozni Lady Benûwia nyomai után
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Nála/Vele:
- Könnyű harci páncél, sith – rajta
- Holografikus álcázó - nála
- Álcagenerátor – nála
- 2db rejtett penge alkarvédővel – nála
- lila fénykard – oldalán
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es), fülbe dugható funkcióval, nála
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – nála
Információs kártyák:
-


Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 XVbNPWXRhys meglepőnek találta ezt a helyet, nem ilyen dologra számított itt. Igazából nem is tudta, hogy mire, csontvázakra, kutatásra, vagy hasonlóra. Még Xeth elmondása alapján sem ilyen volt egy labor, ez nem genetikainak tűnt számára, pedig a sithek nagyon szeretnek azzal szórakozni és régen is szerettek. Ez inkább valamilyen sima elméleti tudományos helynek tűnt, bár lehet, hogy téved és az elmúlt tízezerötszáz év alatt minden fontos dolog elrohadt, eltűnt. Nem lett volna meglepő, ennyi ideig kevés dolog marad fenn.
- Nézzünk át mindent, ami érdekes lehet, adathordozók, adattároló, könyvek, mindent gyűjtsünk össze Lord Xeth-nek – adta parancsba a férfinak.
Romet csak bólintott minderre, majd el is indult feltérképezni a helyet, amit Rhys is megtett. Kinyúlt az Erőbe és hagyta, hogy az Erő kiélesítse az érzékeit, hogy jobban lásson, halljon itt benn. Mivel elég sötét volt és a lámpáik sem adtak tökéletes fényt, ez remélhetőleg kellően sok segítség volt a számára. És valóban, már nem úgy érezte, mintha félhomályos állapotban lenne, hanem mintha gyengén sütne a nap. Így máris sokkalta könnyebb volt az, hogy nézze a dolgokat. Tudta, hogy felvehette volna az éjjellátó szemüveget, ami a páncéljához van, de most részben azért is itt volt, hogy gyakoroljon, ahhoz pedig az Erő kellett és nem pedig a technológia. Először ezt a szobát igyekezett átnézni, de nem sok mindent talált itt, így úgy döntött, hogy egy másik utat választ és nem pedig azt, amit a tábornok/ezredes. Ha talál valamit, akkor a férfi bizonyosan szól majd erről, így azért is nem érezte fontosnak arra menni. Azonban ettől még saját maga figyelni akart, továbbra is kinyúlva maradt az Erőben és annak segítségével próbálta feltérképezni a bázist, ahol voltak. Erőben elrejtett, vagy Erővel nyitható titkos rekeszeket, helységeket keresett, hátha találhat valamit.

Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Vcf1YkY

Célkitűzés 2: Tako város térképe.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:
Körök száma: 15 kör / eltelt körök száma: 14
Célkitűzés 1:
Heiwanna Miin Klodov: 4 reag – @Shadow
Sogan Bardak: 13 reag – @Giodibi
Silhana Lolaes'ra: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

Célkitűzés 2:
Reah Tu: 8 reag – @Werda
Jonathan Skrex: 14 reag – @Jonathan Skrex
Freya Essia Sagan: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Edric Kane: 14 reag – @Edric Kane

Célkitűzés 3:
Nyshani Ry Shami: 4 reag – @Shadow
Tish Vizsla / Nalah: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Shayla Kelborn / Ophi Surr: 8 reag – @Werda

Célkitűzés 4:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 14 reag – @Rhyssa Edaara Quillan

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hódítás: A fenevad (Takodana) - Page 4 Zyb0YuU
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 117
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hódítás Re: Hódítás: A fenevad (Takodana)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.