Levi Aschenwald

Go down

Levi Aschenwald Empty Levi Aschenwald

Témanyitás by Levi Aschenwald on Hétf. 10 Jún. 2019, 17:17

Név: Levi Aschenwald
Egyéb név(i): (aka) Murasaki; yōkai, ayakashi, the oni with two sai (becenevek)
Faj: Nephayem
Nem: férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát / kaotikus-jó
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1997, Németország
Kor: 33
Család: -
Foglalkozás: vándorcirkuszi előadó (jelenleg)
testőr (korábban)
Testmagassága: 184 (cm)
Testsúlya: 86 (kg)
Szeme színe: vörös
Haja színe: Feketébe hajló sötétlila
Bőre színe: Lila

Különleges ismertetőjel: Az egész megjelenése egyetlen komplex ismertetőjel, kezdve bőrének és szemének színével. Ha az ördögi megjelenés, villás farok (melyet ötödik végtagként képes használni) és szarvak nem lennének elegek, minderre még öltözékével is erősen rájátszik, színes, arkánum mintás patchwork köpenyét mintha egy színházi/cirkuszi kelléktár mélyéről húzták volna elő, sőt, nem is mintha. Hátát, vállait és jobb karját, sőt nyakát és jobb állkapcsának alsó negyedét tetoválások szövevényes-színes kavalkádja fedi. Flamboyant megjelenésének minden szegmense a figyelemfelkeltést szolgálja, többnyire több, mint kevesebb sikerrel.

Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Remek egészségnek örvend.

Képességei:
Emberfeletti gyorsaság 2. szint (100-150 km/h; egyéb cselekvés 6-8x gyorsabban kivitelezhető általa - átlagemberhez mérten)
-> Ennek folyományaként fejlettebb reflexek; a harcművészeti képzettsége is a reflexeire volt kihatással
Passzív: Érintése égeti a Cheyarafimokat. (Erről azon egyszerű okból kifolyólag mit sem tud, hogy még eggyel sem találkozott.)

Szakértelmei:
Pusztakezes harc (korábbi szakmából adódó)
Fegyveres harc - kés, tőr (korábbi szakmából adódó)
Harcművészeti stílus - Okinawan Kobudō, sai  (korábbi szakmából adódó)
Lőfegyverhasználat;  (korábbi szakmából adódó)
Lopakodás, álcázás (korábbi szakmából adódó)
Atlétika (jelenlegi szakma)
Jövendőmondás - tarot; nem természetfeletti minőségben (jelenlegi szakma)
Marketing kommunikáció (street lvl, nem szakmai)

Megjegyzések:
Van egy macskája, Mana, aki különösen szeret kergetőzni Levi villás farkával. Néha elkapja, olyankor fájdalmas kiáltások szűrődnek ki a nephayem sátrából.


Életrajz:

“Az első emlékem egy halvány töredék. Levelek zörgése a fejem felett, lanyha tavaszi szellő, amely a virágzó kőriserdő, az avar földes odőrjét - és a közelben bóklászó állatok pézsmaillatát hozta magával. A napfény átszüremlett a lombkorona levelei között, és én akkor, ebben a csendes békében csodálkoztam rá először erre a világra.”

Levi Aschenwald névtelenül született egy aprócska, elszigetelt falu vonzáskörzetében, 1997-ben, legalábbis saját bevallása szerint. Az igazság azonban az, hogy meglehetősen kevés konkrétumot tud világrajövetelének körülményeivel kapcsolatban - értsünk ezalatt akár olyan egzakt és triviálisnak tűnő részleteket, mint szüleinek kiléte.
Mindössze annyi bizonyos, hogy egy Eversdorf nevezetű egyutcás, akkoriban kiépített úthálózatoktól messze eső, izolált települést körülölelő németországi erdőségben talált rá az a jenis cigányközösség, amely befogadta, és a következő néhány évben nevelte. Volt közte, az árván egyedül hagyott, furcsa, rémisztő sötétlevendula bőrű ördögfajzat és a 20. századi társadalomból kitaszított és kinézett jenisek közt egyfajta sorsközösség- ez vehette rá a csoport javasasszonyát és jövendőmondóját arra, hogy pártfogásába vegye a gyermeket.
Életének első néhány éve vándorlással telt, utazással - és azzal, hogy megtanulja, mennyire különbözik másoktól: a nagyobb városokban kéregetve (elvégre gyerekként a ‘családjukban’ ő ezzel tudott hozzátenni bármit a megélhetéshez) gyakran elborzadt, máskor tolakodóan kíváncsiskodó vagy épp gyűlölködő tekintetekkel találkozott.

Fiatalon észrevette, hogy képes jóval gyorsabban mozogni, mint mások, ha koncentrál, ugyanazt a cselekvés- és mozdulatsort a többiekhez mérten az idő töredéke alatt viszi véghez: legyen szó megtett távolságról vagy egy tárgy elemeléséről. Ebből kifolyólag -mivel percepciója saját gyorsaságához szokott hozzá- a reflexei is jobbnak mondhatóak az átlagosnál, bár ez aligha üti meg a természetfeletti minőséget.
A gyorsaság azonban hasznosnak bizonyult sokmindenben: könnyű volt átadni egy üzenetet, könnyű volt kikerülni az utcai kéregetőket igazoltató rendőröket, könnyű volt elemelni egy pénztárcát - csak épp a golyótól nem véd meg, ha a rossz személy zsebébe téved a kezed.
.. a golyóálló bőr sosem tartozott emberfeletti képességei közé, sem nyolc évesen, de még most, harminchárom év után sem.

Tanaka Ryuushiro üzletember volt, utazó és szenvedélyes gyűjtő:
Vállalkozása Japán egyik legdinamikusabban növekvő cége volt, remek üzleti érzékkel és éles szakmai szemmel választotta meg azt a pillanatot, mikor meglovagolhatja a 2000-es évek elején társadalmilag begyűrűző félelmet a nyilvánosság kereszttüzébe kerülő mutánsoktól. Az első biztosítók közt volt, aki felvették repertoárjukba a természetfeletti események végett bekövetkező károkat, baleseteket  - a világ történései pedig máig csak a vállalat tőzsdei értékét növelik.
Mr. Tanaka kifejezetten vonzódott más kultúrákhoz, valósággal belebetegedett a gondolatba, ha nem mozdulhatott ki Japán általa túl jól ismert, megszokott szigetéről, így kapva kapott minden alkalmon, mikor üzleti tárgyalás végett újabb esély nyílt arra, hogy használatba vegye a magányrepülőjét.
És nem utolsó sorban szenvedélyesen gyűjtötte maga köré azokat a.. személyeket, akiket potenciálisan hasznosnak talált. Különösen igaz volt ez azokra, akiknek valamilyen átlagon felüli vagy természetfeletti képesség volt a birtokában.
Amiről sem a Forbes, sem a Japán nemzeti média nem beszélt, az történetesen az volt, hogy Mr. Tanaka volt a 2000-es évek derekán működő yakuza oyabunja Okinawa prefektúrában

E kitérő szükséges volt annak tisztázására, mit kell értenünk az alatt, hogy a ‘rossz személyt meglopni’. Mert hiába az addig bevált gyorsaság, a streetwise ravaszság és talpraesettség, mindez nem véd meg egy jól képzett testőrtől, amely parancsánál fogva automatikusan tüzel, amint váratlanul idegen személy kerül munkaadója közelébe.

Ennek az átgondolatlan döntésnek folyományaképpen vált Tanaka Ryuushiro magángyűjteményének újabb darabjává 2005-ben, és került el a mindig harsány, színes vándorcsaládjától egy idegen, kiszámított és kíméletlen közegbe a világ másik felén. Személy szerint ha ezekről az évekről kell beszélnie, egy érzelmileg megterhelő, sivár, lélektelen időszakként írja le, ugyanakkor nehéz lenne nem elismerni, hogy ezzel együtt rengeteget adott neki a Japánban eltöltött közel 15 év. Többek között az addigi jenis cigány és német anyanyelve mellé elsajátította a japánt és angolt, előbbit a mindennapi boldogulás és kommunikáció végett kellett megtanulnia, utóbbit pedig a gyakorta megejtett üzleti utak miatt később, amelyeken testőri minőségben részt vett. A szikár, gyakorlatias gondolkodású alvilág könnyen kiaknázta a benne rejlő lehetőségeket, természetfeletti gyorsaságát és fejlett reflexeit. Ruháztatták, taníttatták, tetőt adta a feje fölé, terített asztalt elé, a kezébe pedig fegyvert.

Végre hivatalos papír is készült a létezéséről, a nevet maga választotta: Levi mint az ószövetség bosszúálló alakja, aki nemes indíttatásból követett el könyörtelen mészárlást - és Aschenwald, amely első emlékéhez, a kőriserdőhöz köti.
Az Okinawan Kobudō művészetét annak szülőhazájában tanulhatta ki, és bár a harcművészet ezen ágának többi fegyverével is úgy ahogy tud mit kezdeni, Levi valódi tehetsége a ‘sai’-t forgatván kezdett igazán formán önteni. A sai méretét tekintve a hosszútőrhöz áll közel, így ha épp a saját fegyvere nincs kéznél, a késekkel és tőrökkel is jól bánik. E képzettsége természetfeletti gyorsaságával ötvözve hamar Tanaka személyes testőrei közé emelte. Megtanították ugyan a lőfegyver használatára, és bár ha muszáj, nincs elveszve a kezelésével, mindig is hangosnak, kellemetlennek és tőle idegennek érezte.

Mégsem élte meg ezt igazán sikerként. Ugyan a harcművészetben, a mögötte húzódó ideológiában (amelynek elhagyására sajnos túl gyakran kényszerítette rá az e tekintetben cseppet sem elnéző alvilág) megnyugvást talált, ahogy a tanulásban is, ez a környezet sosem fogadta el igazán - és ő sem vélte igazán magáénak Japánt soha. Választott neve helyett csak a bőrszíne ihlette gúnynév terjedt el: Murasaki (jelentése: lila) - ez volt a leggyakoribb megnevezése, még tulajdon munkaadója is eképp hivatkozott rá. Rosszakarói pedig sorban álltak elő a háttérben kétkedőn elmormogott nevekkel, mint ‘yōkai, ayakashi’ (rosszindulatú démon, ördög).

“In every way that counted, I was dead. Inside somewhere maybe I was screaming and weeping and howling like an animal, but that was another person deep inside, another person who had no access to the lips and face and mouth and head, so on the surface I just shrugged and smile and kept moving. If I could have physically passed away, just let it all go, like that, without doing anything, stepped out of life as easily as walking through a door I would have done. But I was going to sleep at night and waking in the morning, disappointed to be there and resigned to existence.”

Murasaki. A démon, akinek vöröslő tekintete meg sem rebben, ha ölni kell - mert Mr. Tanaka ellenségeinek sora végeláthatatlan, a vagyonára és befolyására szomjazóké pedig kiapadhatatlan tenger. Azt mondják, akit nem a sai tűéles pengéje koncolt fel, azt ördögi villás farkával fojtotta meg. Ez amúgy szemenszedett hazugság, puszta alvilági legenda, szóbeszéd, amelyet néhány túlzottan babonás fajankó költött. - Levi ugyanis ahogyan rezignáltan viselte ezeket az éveket, úgy nem is lelte örömét a kegyetlenségben. Ha Murasaki dolgozott, az csendes volt, diszkrét, gyors és szükségtelen vérszomjtól mentes.
A 2019-es katasztrófasorozat eredményeképp Okinawa közel egyharmada víz alá kerül, a mentésekben bár szíve szerint aktívan részt vett volna, de alkalmazója mellé volt kirendelve, így az ő épségét kellett védenie.

“The tongue is the most remarkable. For we use it both to taste out sweet wine and bitter poison, thus also do we utter words both sweet and sour with the same tongue.”

Ironikus módon Tanaka végzete nem egy igazán elszánt ellenfélnek, sem egy közeli alkalmazott árulásának lett köszönhető, hanem az emberi test alapvető törékenységének és gyengeségének, amely olyan kérlelhetetlenül kiszolgáltatott olyan triviális elemeknek, mint maga az idő. Az üzletembert, a vezetőt, a szenvedélyes utazót és gyűjtőt egyszerűen az öregkor vitte el - és ez ellen nem tudott tenni semmilyen magasan képzett testőr, bérgyilkos, magánorvos és szerencsétlenségére mutáns sem. Oly sokféle képességgel rendelkező alkalmazottat szedett össze, mégsem volt köztük senki, aki az örök fiatalsággal vagy legalábbis élettel tudta volna megajándékozni.

A vezetőváltás volt az a pont, amely tényleges elhatározásra és cselekvésre ösztökélte. Tanaka felé érzett egyfajta elköteleződést, mégha az nem is volt elvakult hűség. Egyrészt sosem volt elragadtatva a szándéktól, ami miatt lényegében magához vette, sem a munkától, amit adott neki - ugyanakkor gondoskodott róla, taníttatta, és alapvetően adott egy biztos pontot az általa ismert világon belül, amelyről minden kontroverzív ellenérzés ellenére is nehéz volt lemondani.
Tanaka halálával azonban mindez megváltozott, és nem is maradt semmi, ami szorosan kötötte volna Okinawa szigetéhez.

Ugyanakkor mihez kezdhet egy démoni kinézetű nephayem, miután megnyílik előtte egy világ, amely épphogy kinyílt a mutánsok és különleges adottságokkal rendelkezők számára, amely tele van ellenérzésekkel, kétkedéssel, ugyanakkor valami gyermeteg rácsodálkozással? Hogyan utazhatna? Felengednék egyáltalán egy repülőre?
Ekkor érkezett a szigetre egy egészen különleges fenomenon, amely merőben új lehetőségeket nyitott meg számára.

“You don't get explanations in real life. You just get moments that are absolutely, utterly, inexplicably odd.”

A Desmond Faust’s Traveling Carnival of Curiosities társulata a maga módján rendhagyó, mégsem formabontó, a régi idők vándorcirkuszainak hagyományait őrzi, s ebből kiindulva azt gondolhatnánk, hogy egy réges-régen leköszönt és elavult műfaj képviselője. Ám tudnivaló, hogy minden műfajnak, minden stílusnak a kezdetei, aranykora, majd lassú hervadása után elérkezik a reneszánsz korszaka. Az emberek mintegy elfeledett, érdekes műtárgyat, megtalálják az elporosodott padláson. Így volt ezzel Desmond Faust vándorcirkusza is, amely nem akart nagyon markolni a szórakoztatóiparból, ugyanakkor egy újra feltámadó igényt szándékozott kielégíteni. A világ zavaros, katasztrófaövezte, bizonytalan - az egyszerű, mindennek kiszolgáltatott ember pedig mindennél jobban kiéhezett a pillanatnyi örömre, pillanatnyi csodára.

A vándorcirkusz tagjai egytől egyig különleges adottságokkal rendelkező emberek, lények, férfiak, nők, egyebek. Itt nem találni tűzkarikán átugró oroszlánt, de teleporttal légtornászkodó ikerpárt, akik a levegővel pontosan ugyanott bukkannak fel, hogy megragadják egymás kezét - igen. Két lábukon ágaskodó elefántok? Ugyan. Monumentálisra megnőni képes óriásgyík, vállán földöntúlian éneklő kislánnyal? Annál inkább. Lángoló kardokat lenyelő szikár férfi, aki aztán az elnyelt lángokat tűzokádó sárkányként köpi vissza; színes bohóc, aki a gyerekeket azzal szórakoztatja, hogy kívánságainak eleget téve képes felvenni kedvenc mesehőseik alakját; háziállatának tudatát megszállni képes nő; gyíkember; az emberek elméjét valóban olvasni képes mentalista: mind egyetlen nagy, családias társulat tagja.
A Desmond Faust’s Traveling Carnival of Curiosities nem trükköket, nem hazugságokat ad el. A Desmond Faust’s Traveling Carnival of Curiosities a valóság gyönyörű színkavalkádját teríti a néző elé.

2020-ban, alig egy-két hónappal azután találkozott a társulattal, hogy hátrahagyta addigi lakóhelyét, és szerény mennyiségű (alig egy táskányi) holmival nekivágott az ismeretlen világnak, hogy kitalálja, mihez kezdjen a továbbiakban. Az akkor kapucni és és csuklya alatt rejtőző, kinézetét takargató Levi aligha hasonlít a ma ismert majdhogynem exhibicionista, de életvidám férfihoz.
Csatlakozott a társulathoz, akik nem kérdezték, honnan jött, mit csinált azelőtt. Minden, amire kíváncsiak voltak, és minden, ami számított nekik, az a jelenlegi Levi Aschenwald. Azóta, közel 10 éve velük járja a világot, mindenhol csak az előadások idején időzve, időközönként vissza-visszatérve azokba a városokba, ahol nagyobb népszerűségnek örvendenek.

“Name the different kinds of people,’ said Miss Lupescu. ‘Now.’
The man thought for a moment. ‘The living,’ he said. ‘Er. The dead.’ He stopped. Then, ‘... Cats?’ he offered, uncertainly.”

A pillanatnyi megkönnyebbülésnek sosem volt akkora értéke, mint a III. világháború kitörése után. Habár az államok és országok között utazni is jóval kockázatosabb volt - még szerencse, hogy egy teljes képességekkel gazdagon felruházott társulat állt rendelkezésre, hogy átvészeljék a legrosszabbakat. Volt egy alkalom, mikor megkeresték őket más mutánsok, hogy cirkuszi bohóckodás helyett erejüket akár a jó vagy a világ szolgálatába is állíthatnák, de a társulat közössége nem csupán felnőttekből, gyerekekből is áll, együttesen inkább amellett döntöttek, hogy szeretnének kimaradni a háború borzalmaiból, mint tevékeny résztvevők. A következményeket elszenvedni és kármentesíteni is épp elég kihívás számukra - nem hiányzik egyiküknek sem, hogy önként vállalva veszítsenek el egy családtagot.
A Desmond Faust’s Traveling Carnival of Curiosities-zel töltött évek alatt Levi kinyílt és teret kapott valódi személyisége, ami egy világra nyitott, jókedélyű, kissé frivol, de alapvetően jó szándékú, altruista és hedonista férfi képét mutatta. Sokat takaró ruháit díszes patchwork köpönyeg váltotta fel, arcane- és színes-ornamentum mintázatú tetoválásai gyarapodtak. Még egy előző világból származó Németországi életéből az évek során nagy becsben tartott, de fiók mélyére száműzött tarot paklija állandó társává és eszközévé vált, s bár a két sai még mindig két oldalán függött, egyre kevesebbet és kevesebbet kellett használnia. Feltűnő kinézete és extrovertált, nyílt személyisége miatt könnyedén a cirkusz egyik prominens arcává vált - nem lélegzetelállító mutatványai miatt, hanem mert többedmagával ő vált a vándorcirkusz előörsévé, akik egy-egy városban hirdetni kezdték a társulat érkezését: szórólapokkal, kisebb mutatványokkal, Levi személy szerint rögtönzött tarot jövendőmondással hozza meg a kedvet, népszerűsíti a műsort.
Az élet különös fordulata, hogy a világ legzavarosabb éveiben találta meg a saját békéjét.

Sajnos a 2030-as bombázásokat a cirkusz sem úszta meg teljesen épen, hosszú hónapokat vett igénybe, hogy a sérült sátrat, illetve készleteket, kellékeket pótolni tudják, illetve sajnos két társulati tag is odaveszett. Hosszú idő után csak most kel útra ismét a Desmond Faust’s Traveling Carnival of Curiosities.

“Go and make interesting mistakes, make amazing mistakes, make glorious and fantastic mistakes. Break rules. Leave the world more interesting for your being here.”

Természet:
Levi egy mélyen gondolkodó és mélyen érző személy, markáns elképzelései és víziói vannak a világgal és emberekkel kapcsolatban. Annak ellenére, hogy valódi szülők híján gyökértelen, megteremtette a saját elképzelését azzal kapcsolatban, hol a helye a világban - és mit akar ezzel kezdeni. Démoni megjelenése és múltbeli tettei ellenére egy jó szándékú egyén, aki a maga módján jobbá szeretné tenni a világot, ugyanakkor saját személyének nem tulajdonít akkora jelentőséget, hogy heroikus, nagy tettekben gondolkozzon. Levinek elég, ha a vele szemben ülő idős asszony tekintete felcsillan, míg ő kiteríti a tarotkártyáit - vagy egy gyerek felnevet, mikor a két sai-jal zsonglőrködik.
Ugyanakkor van egy igen gyakorlatias oldala, amely hajlandó a nagyobb kép, a nagyobb jó érdekében rossz dolgokat megtenni. Sokan elhivatott pacifistaként gondolnak rá, így meglepődnének, ha tudnák, milyen biztos kézzel lenne képes használni a sai-t annak eredeti rendeltetésmódja szerint.

Viselkedés:
Extrovertált, feltűnő, nyitott. Jókedélyű férfi, aki szereti a történéseket a pozitívabb oldaláról szemlélni. Altruista és hedonista, elfogadja az ingyen italt, de ő is képes minden jelenlévőt meghívni egy körre, ha pénztárcája épp engedi. Hajlamos kis hazugságokra, ha ezzel színesebbé teszi a hétköznapokat. Könnyű vele kapcsolatot teremteni, mert tárt karokkal vár minden kísérletet és próbálkozást. Kezdeményező, de nem tolakodó, képes olvasni a pillanatot annyira, hogy tudja, mikor és kivel érdemes visszahátrálnia a közvetlenségből.


A hozzászólást Levi Aschenwald összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 25 Nov. 2019, 20:28-kor.
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Levi Aschenwald Empty Re: Levi Aschenwald

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 10 Jún. 2019, 17:36

Remek lett az előtöri!
2300$ kezdőtőkét kapsz, adatlapot írj és tegyél be egy avatart, utána mehetsz is játszani!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Levi Aschenwald Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Levi Aschenwald Empty Re: Levi Aschenwald

Témanyitás by Levi Aschenwald on Hétf. 10 Jún. 2019, 18:17

Adatlap:

Név: Levi Aschenwald
Lakás/Létesítmény: Desmond Faust’s Traveling Carnival of Curiosities (előadói sátor)
Foglalkozás: jelenleg vándorcirkuszi előadó; korábban testőr; harcművész (nem megélhetés) - Okinawan Kobudō (sai)
Munkahely: Desmond Faust’s Traveling Carnival of Curiosities
Pénz: 2300$
Bevétel/hét: 300$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: (részletes felszerelés- és fegyverlista)
-      Pillangókés 15$
-      2db sai (harcművész fegyver 2 x 100$) - Yogen ('jóslat') és Tsura ('a bűnös ember bélyege')
-      9 mm-es pisztoly (500$)
-      egy pakli egyedi készítésű (kézzel festett) antik tarot kártya, álmoskönyv
-      Olcsóbb alkalmi ruhák 250$
-      Középkategóriás mobiltelefon 100$
-      Középkategóriás laptop 300$
-      öngyújtó + ízesített dohány; vízipipa

Állat:
Mana, egyszerű siamese házimacska (0 kredit)


Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: Desmond Faust’s Traveling Carnival of Curiosities (egyben lakhely is)
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: A jelenlegi okinawai oyabun, aki nem értékelte az önkéntes felmondását

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 6,5
(+1 -100. discord member
+1 Bannerverseny
+2 mémverseny
+1 halloween bannerverseny
-2,5 2. szint - gyorsaság)


A hozzászólást Levi Aschenwald összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 25 Nov. 2019, 20:29-kor.
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Levi Aschenwald Empty Re: Levi Aschenwald

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 13 Jún. 2019, 09:19

Jajj, nálad elfelejtettem valamit, anno mondtam, hogy Te voltál az első 100. user/account discordon, így emiatt +1 kredit-et kapsz Smile Használd egészséggel ^^

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Levi Aschenwald Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Levi Aschenwald Empty Re: Levi Aschenwald

Témanyitás by Cerebro on Szer. 07 Aug. 2019, 00:00

A születésnapi bannerversenyen elért harmadik helyezésért a jutalmad 1 kredit.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Levi Aschenwald Empty Re: Levi Aschenwald

Témanyitás by Cerebro on Vas. 15 Szept. 2019, 00:01

A mémversenyen elért második helyezésért 2 kreditet kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Levi Aschenwald Empty Re: Levi Aschenwald

Témanyitás by Cerebro on Pént. 20 Szept. 2019, 16:57

A kvízen elért jutalmad:
Sarah-tól örökölt pakli.

A Tarot pakli
- A kártya minden esetben az alternatív jövőt mutatja meg a használó számára
- Mindez képek, látomások, hangok, benyomások által; ez a jövő külső tényezők által megváltozhat
- Minél jobban ismeri a személyt, helyszínt, tárgyat, esemény, amivel kapcsolatban kártyát vet, az eredmény annál konkrétabb és tisztább; ugyanígy ködösebb lehet ismeretlenekkel kapcsolatban.
- A nagyobb fordulópontokat maximum egy éves kerettel jósolja meg, ezek pedig nagyon jóslat és talán szerűek
- Szinte elpusztíthatatlan
- Ha elkerülne a tulajától (ami most Levi), újramaterializálódik nála (visszateleportál), amennyiben 2 órán belül észleli, koncentrál rá és 1km-es körzeten belül van, ha nem, akkor elveszett és más módon kell megkeresnie
- A tárgy mágikus, így mágiával érzékelhető

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Levi Aschenwald Empty Re: Levi Aschenwald

Témanyitás by Cerebro on Csüt. 24 Okt. 2019, 00:03

A bannerversenyen elért harmadik helyezésedért 1 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1356
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Levi Aschenwald Empty Re: Levi Aschenwald

Témanyitás by Levi Aschenwald on Hétf. 25 Nov. 2019, 21:10

2,5 kreditért cserébe az elsődleges képességemen fejlesztettem egy szintet, így most a karakter Gyorsasága 2. szintű. Smile Korlátok: (100-150 km/h; egyéb cselekvés 6-8x gyorsabban kivitelezhető általa - átlagemberhez mérten)
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Levi Aschenwald Empty Re: Levi Aschenwald

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 25 Nov. 2019, 21:27

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Levi Aschenwald Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Levi Aschenwald Empty Re: Levi Aschenwald

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.