Ki-Renn

Go down

Ki-Renn Empty Ki-Renn

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 13 Júl. 2019, 00:01

Név: Ki-Renn
Egyéb név(i): Lady Ki, hercegnő
Faj: Élő számítógép, Mesterséges Intelligencia(?), szuperzseni (egykor kree örökkévaló)
Nem:
Jellem: elég szabadelvű és nagyszájú, aki szereti a szabadságot és kiáll az elveiért, az eredeti Ki-Renn tudata van az MI-be töltve, így egyszerre MI és élő számítógép, aki ugyanúgy érez és reagál mint amikor fizikai teste volt. Ezen felül mélyen tiszteli a kree törvényeket és azok szerint él.
Születési helye és idő: Hala, Nagy Magellán Felhő, ~ 30.000 éve
Kor: ~ 30.000 év
Család: egyedülálló
- La-Renn - ikertestvér, él
- Ta-Renn - ikertestvér, él
- Lady Zelia Belua - sógornő, él
- - 3 gyermek - 2 unokaöcs, 1 unokahúg, nem tudni, elvileg élnek
- Lady Dodhorn Harert - sógornő, él
Foglalkozás/kaszt: hercegnő, Mesterséges Intelligencia/érző gép, tudós
Testmagassága: 185 cm (teljes testes alakban, de hologramként változó)
Testsúlya: -
Szeme színe: fehér
Haja színe: fekete
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: megjelenés
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
Az ő életéről még kevesebbet tudni, mint az ikerbátyairól. Annyi bizonyos, hogy egyszerre született velük és ő volt az, akire mindig vigyázni kellett, legalább is a két férfi így gondolta. Mint minden kree ő is megkapta a katonai képzést, bár inkább mesterséges intelligenciák és robotok programozásával foglalkozott tudósként. Míg a két bátyja a hadtéren szereztek érdemeket Ki a tudományos pályán. Megannyi robotot, őrszemet hozott létre, MI-ket a Legfelsőbb Intelligencia parancsára. Ő maga elég sokat volt távol a két bátyjától, így minden percet kihasznált, mikor együtt lehettek.
Amit még tudni, hogy részt vett a Földi akcióban kutatóként, amikor létrehozták az Emberteleneket, sokat harcolt a skrullokkal is, mert neki is kellett.
Az ikertestvére La meggyőzte őt és Ta-t abban, hogy vegyenek részt a Földön a Nagy Kataklizma eseményei során, amik 20.000 éve voltak nagyjából. Mindez hiba volt, Ki-t a végsőkkel dolgozott együtt egy új számítógépen és programon, amikor Vanath és csatlósai megtámadták őket. A lány szállt szembe a nagyúrral, de alábecsülte a végső hatalmát, ahogyan a vele levők is. A végső képes volt arra, hogy teljesen elpusztítsa a lány fizikai testét, azonban a halálakor a felrobbanó számítógép a teljes elméjét és a szellemét mentette, letöltötte magába, így lényegében furcsa módon, de érző számítógépként túlélte a dolgot, de többé nem tudott fizikai testet ölteni.
A tudata tulajdonképpen Mesterséges Intelligencia lett, legalább is ennél jobb szót nem találtak rá, maximum az élő számítógép lehetne még. Mivel ebben a formában másolni és többszörözni lehet, így Ta és La sem engedte el, hanem maguknál tartották őt, aminek határozottan örült, hogy nem mondtak le róla.

Ki-nek ez a verziója La-Renn mellett maradt és bár nem örült annak, hogy távoli útra megy felfedezni a bátyja és elhagyja lehet, hogy örökre La-t és őt, de nem tudott mit tenni. Egészen addig kapcsolatban volt a másik Ki-vel, amíg ő maga és La fogságba nem került. A következő húszezer évben ő maga is kikapcsolt állapotban volt, egészen addig, amíg az emberek nem aktiválták azzal, hogy megpróbálták a bandázsát levenni a bátyjáról, ekkor ébredt fel. Mivel a sztázis felolvasztása túl gyors volt a bátyja haldoklott, így az ő segítségével Constantine és Turner megmentették a bátyját.

Ahogyan a férfi ő maga is a SHIELD-hez került, ahol őt egy roppant kellemetlenkedő Vízió nevű MI vizsgálta meg, vagyis próbálta, mert Ki nem hagyta magát sem feltörni, sem lemásolni, vagy átprogramozni. Ellenben ő maga felszabadult az internetre, majd az Attilan-i hálózatra és így a holonetre és minden létező adatot lementett és megtudta, hogy miként áll a helyzet. Ezek után már hajlandó is volt felelni mások kérdéseire már csak azért is, hogy a bátyjával maradhasson.

Azóta is New Yorkban lakik vele együtt, ugyan felkínálták neki, hogy kap Vízióhoz hasonló testet, akár a saját eredeti alakjával, de egyelőre nem akart élni ezzel a lehetőséggel, jól érezte magát úgy, ahogyan volt. Azon felül a majmoktól nem kellett neki segítség, az itt levő kree-k meg nem értettek ilyesmihez.

Képességei:
Eredeti elmén alapuló Mesterséges Intelligencia, nem programozva lett, hanem konkrétan az élő Ki-Renn elméjének lenyomata lett, így részben élőlény, részben gép. Szinte bármilyen gépre képes felcsatlakozni, feltörni azt, talán még Vízióval is elboldogulna, bár ezt nem tudni.
Jelenleg a La által hordott bandázshoz van kötve a tudata, ezen mini szuperszámítógépben lakik, így fizikailag ott van, ahol ez a bandázs is.

Szakértelmei:
Sok minden, nem ismert a többség, ezen felül lényegében bármi, amit letölt magának.

Képek:
Ki-Renn Yh6N9IG
Ki-Renn OJ8PRx8
Ki-Renn 4f7f8pc
Ki-Renn Uqbk9Y8
Ki-Renn NBg64Gk

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ki-Renn Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 35
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.