Karanténvilág

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Karanténvilág - Page 3 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 09 Nov. 2019, 00:00Egy kaland: A Karanténvilág

Karanténvilág


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex, Qymaen jai Sheelal, Mogwar, Aejay'gamu


Shayla Kelborn, Lord Xeth / Keth Tye E’ron és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. november 13. (szerda)

Karanténvilág - Page 3 X6wNsye

Helyi Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Jelenlevők: TA-016 | TA-069 | TA-010 | TA-028 | TA-051 | TA-026 | TA-052 | TA-043
További információk:
Ki kicsoda:
TA-016 – Rhys; TA-069 – Ingrid; TA-010 – Skrex; TA-028 – Sheelal; TA-051 – Mogwai; TA-026 – Aeyaj; TA-052 – Shayla; TA-043 – Lord Xeth / Keth Tye E’ron, TA-045 – Edric
Rhys felszerelés: 1db fabot; Ingrid felszerelés: 2 kisebb fémbot, némi fémdrót, 2 kés, és egy golyó alapú fegyver
Karanténvilág - Page 3 UVprZNU


Karanténvilág - Page 3 XVbNPWXCsillagvirág az elejétől kezdve érezte, hogy a férfi mennyire jól érzi magát itt a táraságában és a kezelés közben. Ebből az egészből az jött le neki, hogy a férfi is legalább úgy érezhet, mint saját maga. Furcsa volt, hogy nála még könnyebben és még jobban érzi az érzéseit, mint másokét, pedig nem ő volt az egyetlen olyan, aki így érzett a korábban látott arckifejezések nyomán. Mindegy, most próbált nem a többiekre figyelni, gondolni, hanem a megmentőjére. Arról sem volt tudomása, hogy a gondolatait véletlenül elküldte Xesh-nek, aki nagyon jól „mulatott” rajta, vagyis elégedett volt, hogy mind a ketten hasonlóképpen éreznek.
- Annál azért jobban fogok vigyázni rád – mosolygott ő is.
Tényleg nem szeretett volna fájdalmat okozni a férfinak, azért is volt olyan figyelmes és vigyázó, a seb ellátása közben pedig megint ott volt azaz érzés, hogy ismeri a másikat és nem először csinálja ezt, amit most csinál. Igaz ez sokkalta egyszerűbbé is tette a dolgokat, mert szinte ösztönösen tudta, hogy mit és hogyan kell csinálnia. Ő maga is elmosolyodott azon, amit a másik felől érzett, bár tény és való, hogy ez némileg zavarba is hozta ismét. Megfordult a fejében, hogy megjegyezze, hogy örül annak, hogy ennyire szerencsésnek érzi magát a férfi, bár nem nagyon tudja, hogy egyelőre mivel szolgált rá erre.
- Vagy lehet, hogy én szeretem és miattam tetováltattad ezt… már ha elfogadjuk azt, hogy valószínűleg ismerjük egymást. Mi másért lenne mindkettőnkön tetoválás? Tényleg nekem is van a hátamon, vagy csak a kezeimen és a homlokomon? – kérdezte.
Igyekezett ő maga is hasonló stílusban felelni, mint a férfi. A tükörbe nem látott magán a hátán semmit, de lehet, hogy olyan magasságban volt valami, amit nem láthatott a tükörnél, így igazából, ha már ez felmerült, akkor ez a kérdés is megállta a helyét. Arra, hogy miért nem segít Xesh neki a kötözésben nagyjából azt a választ kapta feleletül, amire számított, mert túlságosan is élvezi a kiszolgálást. Ezen Csillagvirág csak mosolyogva csóválta meg a fejét, már csak azért is, mert sejtette ezt a választ. Ekkor olyan szívesen megcsókolta volna a másikat, de egyelőre még sikerült visszafognia magát. Még akkor is, hogyha érezte a másik felől, hogy az érintések miatt nem akart segíteni, mert így a nő hozzá tudott simulni és meg-meg simogatta az izmait, amikor épp a férfi mellkasát, vagy oldalát kötözte, arra járt a kötszer. Szerencsére a kötözés után a fülsuttogást követően pozitív visszajelzést kapott, a válasz után pedig ő maga is elmosolyodott. Eléggé pont a férfi háta mögött volt, így Xesh kissé nehezen érhette el őt egyelőre, de így is, amikor a férfi épp a combjához, karjához, vagy oldalához ért, vállához, ha a saját válla fölött nyúlt át, akkor hihetetlenül forrónak, perzselőnek érezte a másik érintését és kellemesen beleborzongott mindegyikbe. Amikor pedig végül meg akarta csókolni Xesh-t és oda mászott mellé, akkor a férfi megelőzte, mert már húzta is magához, ami ellen nem volt kifogása. A csók közben, hogy még közelebb legyen a férfihoz lovagló ülésben ült a férfi ölébe és simult hozzá szemből miközben átölelte őt. A látomás ekkor érte el, ami tényleg bizonyította azt, amit éreztek, hogy ismerhetik egymást. Úgy vélte, hogy az első csókjuk lehetett. Néhány pillanatra teljesen kizökkent és meg is akart szólalni, de a férfi ezt nem hagyta. Először próbált ellenállni és eltolni a másikat, hogy megszólalhasson, bár nem túl nagy ellenállással, mert túlságosan is élvezte csókot és valószínűleg az érintéseket, végül pedig csak hagyta, hogy belevesszen ebbe az egészbe, következzék is bármi kettejük között, bár nem volt kétsége, hogy mi fog és ellenvetése sem volt.Karanténvilág - Page 3 YovW2Pl Boszorkának végül is úgy tűnt, hogy nem kell beavatkoznia abba, hogy Ophi éppen helyre teszi a gyíkfajzatot, mert az nem igazán állt ellen. A kék lány és a fiatal srác is elvonultak valahova, bár ők hamarabb tértek vissza. nem igazán értette, hogy mit kell szégyenlősködni és miért nem itt helyben ejtette meg azt, amit mindenki más, de végtére is annyira nem érdekelte mindez. A droidos, felszereléses ládát ő maga is igyekezett alaposan végigtúrni, valamilyen fényforrás, vagy ehhez hasonló után, amit használni tudnak. Közben felpillantott a fiatal férfi kérdésére.
- Átkutatjuk a teljes épületet, egyelőre amíg esik az eső mást nem tudunk tenni – mondta.
Mint kiderült ebben is egyetértettek Ophi-val, mert a nő is ezt tette volna. A terminál bekapcsolással is hasonló véleményen volt, hogy nem kéne kockáztatni mindaddig, amíg nem lesz stabil az energiájuk. Ő maga is igyekezett a fényforrás összeszerelésében segédkezni, vagy saját maga összetenni egyet, hogyha nem volt működő. Bár, ha minden le van merülve, akkor remélte, hogy azért valamivel csak sikerül generálni, amíg átfésülik a helyet. Ophi kérdésére elgondolkodott.
- Abban biztos vagyok, hogy értek az elektronikához, mivel tudom, hogy miként kéne működésre bírnom a droidokat, és abban is biztos vagyok, hogy kaptam harci képzést, ahogyan azt hiszem felderítőit is. A lőfegyvereket tudom, hogy miként kell használni, szét is tudnám mindet szerelni és megjavítani. Érzem, szinte látom magam előtt, hogy miként működik és a kések is biztonságot, nyugalmat adnak – mondta.
A harci dolgokat egyelőre hanyagolta volna, mert jó lett volna előbb tudni, hogy mi van itt. ha mindenki készen van és sikerült fényforrást találniuk, kreálniuk, akkor el is indul a többiekkel felfedezni.
Karanténvilág - Page 3 GxBFAIY
Padawan sajnos nem talált kardokat magának, a leghosszabb pengés fegyver is csak katonai kés hosszúságú volt. ezeken felül pedig csak a lőfegyverek voltak. Mivel a gyíkfajzat nem védekezett, de nem is állt ellen, így Ophi könnyedén ki tudta ütni és a gyíkfajzat eszméletlenül terült el a földön.

Közben a vörösök beszélgettek is, illetve válaszoltak a Kölyök kérdésére, hogy mit fognak tenni. Ez pedig a hely felmérése volt. A következő lépésben a vörös hölgyek fényforrást gyártottak, sajnos olyan nem volt, ami folyamatosan világít, mert minden le volt merülve, ez igaz volt a fényforrás droidokra is. Azonban foszforeszkáló rudakat találtak, amit meg kell törni és világít.

Ezeken felül sikerült két olyan lámpát is összedobni, aminek a végét magukra kellett erősíteni és a mozgás generálta az elektromosságot neki, így igazából a négyes neki is láthatott annak hogy felderítse a helyet. Négy emelet felfelé és kettő lefelé. Az ajtók minden folyosón szétfeszíthetőek voltak.

Lefele haladva, maguk alatti szint tele volt terminálokkal, mintha valamilyen megfigyelő állomás lett volna a hely. Illetve itt lenn volt egy hatalmas víztartály is, ami a teljes bázist látta el vízzel. Ennek még működöt a műszerfala, ami teljesen ihatónak ítélte a vizet, amiből nagyon sok volt és kiderült az is, hogy valaki nemrég használta.

Egy szinttel lejjebb volt a generátor, itt az egész szint a generátorszoba volt, a hely geotermikus energiát használt, azonban nagyon sok helyen volt sérülés, alapos karbantartást igényelt a hely, amit a két vörös úgy ítélt meg, hogy talán megfelelő szerszámokkal – amikből volt jó pár – pár nap, vagy egy hét alatt talán rendbe tudják hozni, hogy újra működjön.

A földszint feletti első szinten úgyszintén lakrészek voltak, hasonló elrendezésben, mint a földszinten, de itt nem volt energia. A második szinten laborok voltak, mindenhol tönkrement berendezéssel és itt a szint is sérült volt, innen be lehetett látni a hangárba is, ami teljesen üres volt, bent megannyi csontvázzal.

A harmadik szint még jobban ki volt téve a környezetnek, ott már nyomok is voltak, hogy állatok szoktak járkálni. Itt fenn főleg raktárhelységek voltak, de minden szétdúlva, tönkretéve, maximum egy-két tároló rekeszt lehetett megmenteni. És végül felértek az utolsó szintre.

Az eddigi vizsgálat és körbenézés nagyjából egy órán át tartott, itt fenn pedig egy rövid folyosó szakasz után egy újabb kétszárnyú zárt ajtóhoz érkeztek, ami furcsa volt, mert az alacsonyabb szinten minden ajtó nyitva volt a lépcsőházit kivéve ez pedig itt fenn zárva…A páros nem úgy tűnt, mint akik nagyon le akarnak állni, már csak azért sem, mert egyre jobban élvezték egymás társaságát főleg így ölelkezve és csókok között. Ugyan csillagvirág még rá akart kérdezni a látomásra, de Xesh nem hagyott neki esélyt minderre. Ettől kezdve igazából egyikőjük sem akart, próbált, vagy tudott ellenállni a másiknak, így az események egymást követték és hamarosan, az előjáték után egymásba is gabalyodtak.

Ahogyan elkezdték a szeretkezést, most is hasonló látomásbeli emlékképek zavarták meg őket néhány pillanatra, mint az első csóknál. Itt éjszaka volt, hangok most sem voltak, csak képek, hogy Csillagvirág a rémálomban levő Xesh-t ébresztette fel, mire a férfi ösztönösen ragadta meg a torkát. Ezek után még beszéltek valamit, ami után a nő némileg bánatosan távozott volna a férfi sátrából, azonban ezt a férfi nem hagyta és visszahúzta a nőt.

Itt tovább beszéltek valamiről röviden, míg végül itt a férfi csókolta meg a nőt, majd húzta le magával az ágyra és tették azt, amit most is. Csupán érzések párosultak az egészhez, ugyanazt érezték akkor is, mint most, és Xesh érezhette, hogy hatalmas megkönnyebbülés volt az egész, mintha nagyon, de nagyon régóta vágyott volna arra a látomásban, de Csillagvirág is ugyanezt érezte. Teljesen biztosak lehettek benne, hogy itt most emlékek nélkül hamarabb jutottak el ide, mint rendes életükben.

A következő kicsivel több, mint egy óra csak kettejükről és ez érzéseikről szólt, ezen idő alatt igazából csak tőlük függött, hogy hányszor lettek egymáséi, de ezen idő letelte után eléggé kifulladva egymás karjaiban feküdtek az ágyon. Nagyjából most volt az események kezdete óta néhány pillanatnál több idő, amit nem azzal töltöttek, hogy szeretkeznek, vagy épp az ajkak ősi játékát játsszák…A férfi arra ébredt, hogy fáj a feje és az arcán valamilyen égető valami folyik végig. Ahogyan kinyitotta a szemét akkor érzékelte, hogy fejjel lefelé van és lóg le valahonnan. Valamilyen helységben volt, a falak fémből voltak, ahogyan a padló is, a plafon be volt szakadva, odakint az eső esett és növényekről víz csöpögött az arcára, ez volt, ami fájdalmas volt.  Ezek után jött, hogy érezte, hogy mindenük fáj.

A lába valamilyen nyálkás anyaggal volt bevonva térdig és ezzel volt a plafonra erősítve. Ezek után realizálhatták, hogy fogalma sincs hol van, hogy került ide, vagy egyáltalán kicsoda saját maga. Az ébredező férfi még a saját nevére sem emlékezett, nemhogy másra.

Azt még láthatta, hogy valamilyen narancssárga kezeslábasban van és a ruhán egy betű és szám kombinációja szerepelt, ami a „TA-045” volt. Egyelőre egyedül volt a helységben semmilyen más élőlényt nem látott, bár orrfacsaró bűz volt, néhány oszló állatit temet volt a földön, vagy épp lógott ugyanúgy, ahogyan 45-ös.

A helységből egyébként egyetlen kijáratot látott – a beszakadt tetőn kívül – egy kétszárnyú ajtót, ami mellett egy láthatóan nem működő terminál is megtalálható volt. odakint pedig hatalmasat villámlott, majd dörgött is az ég…

Karanténvilág - Page 3 GxBFAIY

Fent spoiler tagbe kaptatok térképet a helyről.
És kérlek a felszereléslistát egészítsétek ki, jelenleg ételt és italt is vegyétek bele.
@Svarog karaktere megint magához tér, ha írt

statisztika:
Körök száma: 11 kör / eltelt körök száma: 10
Rhyssa Edaara Quillan-E'ron: 10 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Ingrid L'lerim: 10 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Jonathan Skrex: 7 reag – @Jonathan Skrex
Qymaen jai Sheelal: 6 reag – @Qymaen jai Sheelal
Mogwar: 4 reag – @Svarog
Aejay'gamu: 10 reag – @Werda
Shayla Kelborn: 10 reag – @Werda
Lord Xeth / Keth Tye E’ron: 4 reag – @Werda (7. körben csatlakozott)
Edric Kane: 0 reag –@Edric Kane (11. körben csatlakozott)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3341
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 163
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 3 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Edric Kane on Szomb. 09 Nov. 2019, 12:20

Karanténvilág - Page 3 DKWVO9N

Helyi Idő: ???
Helyszín: ???
Célkitűzés: Túlélés
Jelenlevők: TA-045

Karanténvilág - Page 3 GxBFAIY

Mintha épp víz alatt lebegett volna vakon, a sötétség és csend ölelte körül, aztán egy hangos dörrenés rántotta fel a felszínre kényelmetlenül. Talán az ég dörgött vagy robbant valami, egyszerűen nem tudta. Elméje lemaradt érzékszerveitől, valahol még a víz alatt járt és a fény fogalmát sem ismerte. A hangok egyre tisztábbak és hangosabbak voltak, némelyik ismerős volt, mások pedig teljesen idegenek, de már hallotta őket korábban, legalábbis volt egy ilyen furcsa érzés valahol a homloka környékén. Ahogy az eső kopogását hallgatta, agya végre elérte a felszínt, ám ezzel együtt hatalmas fájdalom is belehasított koponyájába. A lüktető érzés minden egyes dobbanással mintha csak erősebbé vált volna, talán valami épp belülről akart a fejéből kitörni,. Orrát elképesztő bűz kezdte simogatni, mintha magát a halált szagolgatta volna, ami egyszerre keveredett az esőtől rothadó növények dohos illatával.
A fájdalom mellé egy égető érzés is társult, valami folyékony futott végig arcán, közben pedig olyan nyomot hagyott maga után, mintha egy éles tárgyat húztak volna végig bőrén. A férfi szemhéját összeszorította, mintha attól a fájdalom csillapodhatna, ám ez nem így történt. Óvatosan felnyitotta szemeit, a kelleténél lassabban, mint egy csecsemő, aki anyja méhe után most először látott igazi fényt és világot. Tekintete homályos maradt még több másodpercre, először csak foltokat látott, felfelé egy viszonylag nagy, fényes fehér foltot, a többi irányba pedig minden sötétnek tűnt. Ahogyan pislogott, a kép úgy kezdett tisztulni, mintha csak köd szállt volna fel egy csípős reggel után egy völgyből. Belső füle is ekkor küldte el az első jeleket az agyának, hogy valami bizony nincs rendben a gravitációval, vagy legalábbis a testének a pozíciójával. Csak ezután tudatosult még mindig félálomban lévő agyában, hogy fejjel lefelé lóg. A felismeréstől összes izmát hirtelen egyszerre érezte, mintha a vér ereiben apró tűk milliói szurkálták volna belülről.
Látása és elméje egyszerre kezdtek kitisztulni végre, aminek hála gyorsan körbe is nézett. A plafonról lógott, talpa valahogyan annak felületéhez volt rögzítve, talán azzal a nyálkás anyaggal, ami egészen térdéig ért és teljesen bevonta alsó testét. Az előbbi nagy fény odafent nem volt más, mint egy jókora lyuk a helyiség tetejében. Innen folyt le az esővíz egészen a férfi arcára, ami odakint meglehetősen komoly intenzitással esett. Egy fényes villanás cikázott át ekkor a sötét égen, mint megannyi forrás és patak torkolatokkal együtt. Alig telt el pár másodperc és hangos dörrenés követte a jelenséget, amire a férfi összerezzent. Lefelé nézve a teremben látta végre, hogy fémes falak és padló vette körbe, ami pedig komoly problémát jelentett, hogy odalent egy rakás állati tetem hevert, némelyikük pedig a férfihez hasonlóan még a plafonon ragadt, de már élettelenül.
- Mi a franc?- kezdte halkan, miközben agya végre komolyabb gondolatokra is képessé vált és lassan rájött, hogy fogalma sem volt, hol is van pontosan. Ha ez nem lett volna elég, a saját nevére sem emlékezett, mintha az egész elméje összekavarodott volna, a darabjai szétszóródtak a sötétben, ő pedig csak tapogatózott utánuk hasztalanul. Ha darabokat meg is talált volna, egymagukban a kirakók sem értek semmit a teljes kép megléte nélkül. A nevére próbált koncentrálni, de semmi nem jutott eszébe, csak egy hangzása, mint amikor valami ott van az ember nyelvének hegyén, de ha az élete múlt rajta, akkor sem tudott rá pontosan emlékezni. Pillanatra behunyta szemét ismét, hogy jobban tudjon koncentrálni, de ekkor egész mást sikerült elindítania magában. Annak ellenére, hogy csukva volt szeme, mintha látott volna, élőlényeket és az esőt egyszerre. Mintha hirtelen az egész bolygó lélegzett volna vele együtt, de ahogy az érzés kezdett eluralkodni rajta, kinyitotta a szemét és megszakította. Nem értette mi volt ez az egész, és mivel semmi sem jutott eszébe, agya a primitív részéhez nyúlt, az ösztönökhöz, azok közül pedig a túlélő kerekedett felül. Szépen tervet kovácsolt, hogy először is ki kellett szabadulnia, elvégre nem tudhatta, mióta lógott. Nyilván a fejfájásnak sem tett jót, hogy a gravitációval ellenkezően helyezkedett el a teste. Csak ekkor nézett végig magán, s még kissé meg is lepődött. Méretes ember volt, és mintha a narancs kezeslábas is, amit viselt, szűkös lett volna végtagjai izmainak és mellkasának. A ruhán még egy szép nagy felirat is szerepelt, TA-045. Nem igazán tudta, mit jelenthetett, talán a saját azonosítója volt, vagy csak a ruhához tartozott, de aligha volt lényeges épp. Újra körbenézett a teremben, ekkor már egy kétszárnyú ajtón is megakadt a szeme, mellette egy láthatóan ósdi és működésképtelen terminállal. A másik lehetőség a tető volt, de ha épp sikerült kiszabadulnia, erősen kételkedett benne, hogy vissza tudott volna mászni.
Le kellett jutnia, bár a zuhanás gondolata sem volt túl kívánatos, mert a fej- és teljes testében lévő izomfájdalom is pont elég volt már, nem igazán akart még mondjuk egy bordatörést vagy gerincsérülést is összeszedni, de úgy tűnt, nem nagyon volt választása, ha ki akart jutni. Ami pedig a halott tetemeket illette, valami azt súgta a férfinak, hogy valamiféle állat fészkében lehetett, és talán ő lett volna a nap főfogása, amit igyekezett volna inkább elkerülni.
Törzsét megfeszítve és karjait lendítve megpróbált először felfelé két karjával ráakaszkodni a térdhajlatára, ám a nyálkás anyag csúszósabb volt, mint gondolta és szimplán nem találtak ujjai fogást. Nem mellesleg hiába volt izmos, mivel már jó ideje lóghatott lefelé, végtagjai szinte teljesen elzsibbadtak és alig maradt bennük erő. Nem működött az első taktika, így inkább megpróbált hintázva minél többet mozgolódni, hátha a nyálkás anyag egy idő után a lendülettől meggyengül és kiszabadul a szorításból a férfi. Pár másodpercenként azért meg-megállt egyet szusszanni, hogy ugyanolyan vagy épp nagyobb lendületet tudjon venni.
Ha esetleg ez sem vált be percek után, kissé már frusztráltan sóhajtott egyet és elgondolkodott. Fejében ott motoszkált az előbbi furcsa érzés, amikor szinte mindent érzett a bolygóból. Egy halk hang suttogott elméjében, hogy használja, de nem értette az egészet. Ismét behunyta a szemét, kezét ösztönösen a nyálkás anyag felé emelte, és valahogy elképzelte, hogy szinte kilő belőle.

Karanténvilág - Page 3 GxBFAIY

Felszerelés:


  • Narancs kezeslábas


_________________
Karanténvilág - Page 3 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 63
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 48
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 3 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Werda on Kedd 12 Nov. 2019, 21:51

TA-043


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 3 3kYe0I4
Természetesen megnyugtattam a nőt, hogy nincs a tetoválás a hátán. Az kellemes gondolat volt, hogy miatta tetováltattam magam tele egyetlen betűvel, a másik lehetőség eléggé röhejesen hangzott amúgy is, hogy annyira szeretném ezt a betűt, hogy teletetováltatom vele magam. Az jobban hangzik, hogy annyira szeretek valakit, hogy teletetováltatom magam egy betűvel, aminek semmi jelentősége nincs.
Aztán a helyzet elég hamar eszkalálódott és nagyon jó irányba. A látomások kicsit zavaróak voltak, inkább kisebb fejfájást okozóak, de sikerült eltekinteni mindettől és azon túl az idő olyan gyorsan telt, hogy csak na. Az nem is kérdés, hogy rendkívül kellemesen. Ahogy ott egymás karjaiban feküdtünk azt kívántam, hogy bárcsak örökre tarthatna ez a pillanat, vagy legalábbis az elmúlt körülbelül egy, másfél órát az idők végezetéig újra és újra kéne élnünk, de tudtam, hogy erre sajnos nem sok esély van. Ettől függetlenül nem keltem fel egyből, hanem a velem levő gyönyörűség hátát és vállát simogattam.
- Azt hiszem elég nyilvánvaló, hogy ismerjük egymást korábbról és olyan közelről, mint amennyire most újra megismertük egymást. Valami azt súgja, hogy jobb lenne ha ez egyelőre kettőnk között maradna, de igazából ez a te döntésed is. A szikrát nem tudjuk eltitkolni, meg a lehetőségét, de azt, hogy biztosan tudjuk lehet egyelőre nem kéne nyilvánosságra hozni. - éreztem, hogy a kellemes együttlét és szórakozás után lassan a fogaskerekek a fejemben újra a túlélés témáján kezdenek el dolgozni. Biztos voltam benne, hogy a csajok kint már elkezdték ezt a témát tüzetesen körbejárni. Azt nem tudtam még, hogy miként fogom azt intézni, hogy csak részben engedjek az ösztöneimnek és ne vegyem át az irányítást. Bizonyos szempontból szerettem volna főnököt és vezért játszani, de az sokkal fontosabb volt, hogy amennyire csak lehet zavartalanul lehessek Csillagvirággal amennyi időt csak lehet.
- Lassan ki kellene mennünk mi is. Ha más nem, akkor felszerelésért és, hogy megnézzük mi is van ezen a helyen még. Idehozom a ruháinkat. - szólaltam meg végül, amikor már úgy éreztem, hogy Csillagvirág sem heverészéssel akarja tölteni az időt. Óvatosan kibújtam az öleléséből és az ő új ruháit és a sajátomat is az ágyhoz hoztam, hogy felöltözhessünk. Természetesen a saját öltözésemet igyekeztem olyan gyorsan megejteni amennyire lehet, hogy a továbbiakban legeltethessem a szemeimet a nőn, amíg még nyugodtan megtehetem, és amennyiben lehetséges volt közben csókokat is loptam tőle. Lehet kicsit zavaró voltam, de nem hiszem, hogy bánná. Amennyiben mindezen túl vagyunk, akkor elsőnek lépek ki a szobából, ez amolyan ösztönös védelmező dolog lehet nálam. Odakinn ha a többiek ott vannak akkor megkérdem, hogy mire jutottak, máskülönben a konténerek felé veszem az irányt, ha lehetséges akkor a nővel együtt, hogy fegyvert és más fontosabb dolgokat szerezhessünk magunknak.

Felszerelés
Spoiler:
- Ruha
- Bot
Szakértelmek
Spoiler:
- Minden amit Xeth tud.


TA-052


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 3 UZLRIbr
Egyre inkább meglep volt, hogy mennyire hasonlítottunk Boszorkával. Némileg félelmetes volt. Lehet, hogy ismertük egymást, vagy esetleg együtt nőttünk fel, rokonok voltunk? Fogalmam sincs, egyszerűen túl nagy volt a hasonlóság. Ez viszont azt is jelentette, hogy a kettősünk elég effektíven tud nagyon sok mindent megtenni a túlélésünk érdekében.
- Akkor lássunk is neki. - fordultam elsősorban a vörös felé és szerelés közben hangosan jegyeztem meg az észrevételeimet és azokat az esetleges problémákat, amik felmerültek és nem feltétlen láttam azonnal a megoldást rájuk. Közben az is pozitív meglepetés volt, amikor a kis kék lányka is beszállt a technikai megbeszélésekbe és voltak elég jó meglátásai. Igaz, inkább az apróbb és finomabb dolgokban, de még mindig hasznosabb volt, mint mások. Az sohasem gond, ha van még legalább egy valaki aki ért a technológiához és ilyen dolgokhoz rajtunk kívül. Az pedig, hogy ahogy elnéztem fegyvert is vett magához azt jelentette, hogy minimális túlélési ösztönnel rendelkezik és lehetőleg harci képességekkel is. Igazából az is érdekelt volna, hogy a gerlepár mire képes. A férfitől a szőr is felállt a hátamon olyannyira fura volt, volt benne karizma, de sok furcsaság társult melléje, a nő viszont úgy tűnt, hogy elég jól felszerelt nyaktól felfelé és a helyén van az esze. Az is érdekelt volna, hogy a kislány felügyeletére vállalkozó férfi miket is tud, de egyelőre hallgatásba burkolózott.
Az összedobott egyik mozgásra fényt generáló lámpást Boszorkának a kezébe nyomtam, a másikat pedig magamra szereltem fel. Egyértelmű volt, hogy a kettőnk szerepe és képzése biztosítja azt, hogy azt teljes mértékben ki tudjuk használni akkor is, ha fontos az, hogy ne működjön. Mindketten alkalmasak voltunk arra, hogy ha szükséges akkor ki tudjuk iktatni anélkül, hogy tönkretennénk, és, hogy felismerjük a helyzetet és pillanatot, amikor ezt meg kell tenni. A kislány is ki tudta volna iktatni, de nem úgy tűnt, mint aki felderítésre van kiképezve, a pasas meg kérdéses volt, így ezt véltem jó döntésnek. Azért a fényrudakból nekik is adtam, hogy ne maradjanak fényforrás nélkül, és már indulhattunk is felfedezni. A párost hagytuk egymásra, valamint a méretes alak örködött a gyík felett, a többieknek nem volt választása, minthogy velünk jöjjenek. Ez nem szabadidős kiruccanás. Éppen ezért vettem én is magamhoz egy kést és egy tartót számára, szükség esetén pedig a fém bot is ott volt, hiszen annak több haszna is volt, mint csak harcban.
- Ezek szerint a vízprobléma ideiglenesen meg van oldva. Ettől függetlenül még odafigyeléssel kell fogyasztanunk, hiszen energia nélkül a szűrők és az utántöltés sem valószínű, hogy működik, és a kifogyás, vagy a mérgezett víz se egy jó alternatíva. - némiképp megnyugtató volt a tiszta víz jelenléte. Az, hogy valaki használta, az nagyjából két-három ember lehetett. A kis csaj, vagy a gerlepárból valaki. Igazából reméltem, hogy csak kipróbálta valaki és nem egyből bőven fogyasztott, de ezt majd később kitalálhatjuk. Arra viszont hamar rájöttem, hogy ennek a helynek elég sok energiára van szüksége, hiszen ha a gyenge világítás és a tartály használja jelenleg az áramellátásunkat, akkor jóval több fog kelleni a terminálokhoz és minden máshoz, ha csak ezen a szinten ennyi terminál található.
- Ez azért némiképp megnyugtató. Ahogy nézem néhány nap alatt rendbe lehet hozni, a szerszámok szerencsére megvannak hozzá és ha mindhárman dolgozunk, akkor hamarosan energiánk is lesz újra. Az átkutatás után ez kellene legyen a prioritásunk. - leginkább hangosan gondolkodtam csupán, főképp azért, hogy lássam Boszorka mit szól hozzá, milyen meglátása van a dologgal kapcsolatban. Kíváncsi voltam a véleményére, mert jelenleg ketten voltunk akik ezt a helyet leginkább rendbe akartuk hozni és valamiféle bázist kialakítani itt.
Ezután jött a felsőbb szintek átvizsgálása. Ezek már rosszabb állapotban voltak. Az első szint még használhatónak bizonyult, ha esetleg még többen lennénk valahogy, viszont ahhoz mindenképp meg kellett javítani a generátort, mert jelenleg áram nélkül volt a szint. Felette viszont már problémásabb volt. Vagyis innentől már biztonsági rés volt a dolog, amire oda kellett figyelnünk. A második szinten volt lehetőség belátnunk a hangárba is, de az egészen üres volt, a csontvázakat leszámítva. Egyszer majd azokat is el kell tüntetni, hogy a vadállatokat ne vonzzák ide még azok is.
A harmadik szinten már ösztönösen vettem kézbe a korábban magamhoz vett tőrt és itt már sokkal óvatosabban haladtam magam is és igyekeztem erre felhívni a többiek figyelmét is Boszorka miatt nem aggódtam, de a többieknek nem ártott egy kis irányítás. Néhány tároló volt, amiket ha esélyünk van rá akkor nem árt megmenteni, de semmi olyasmi, amiért érdemes lenne különösebben kockáztatni.
- Ez elég veszélyesnek tűnik. A lenti ajtók nagy része nyitva volt, vagy könnyen nyitható. Ezt lehet fel kell feszítenünk és a hely állapotából ítélve lehet, hogy valami meghúzta ott magát. Kinyissuk? - fordultam a csapat felé és igyekeztem olyan halkan beszélni amennyire csak lehet. Nem tudtam, hogy milyen állatok lehetnek itt és mennyire éles a hallásuk, meg ösztönösen is jött a dolog, hogy olyan halkan beszéljek, hogy ők még hallhassák, de más már ne igazán. Amennyiben a többiek is arra szavaztak, hogy kinyissuk, ahogyan én is szerettem volna, akkor önként feláldozom erre a fémbotot, hogy annak a segítségével próbáljuk meg kifeszíteni az ajtót és kinyitásra sarkalni, természetesen teljes harckészültségben.

Felszerelés
Spoiler:
- Ruha
- Fémbot
- Katonai kés
- Lámpa (mozgásos)
- Fényrúd
Szakértelmek
Spoiler:
- Felderítői képzés.
- Magas fokú, ori’ramikad, képzés.
- Kiválóan bánik a legtöbb közelharci és távolsági fegyverrel.
- Földi, légi és vízi járműveket képes vezetni.
- Képes számítógépes rendszereket feltörni, programozni, droidokat javítani, programjaikat átírni, programozni.
Gépek
Spoiler:
-


TA-026


Kaland címe: A Karanténvilág
Foglalkozás: ?
Helyszín: ?
Feladat: ?

Karanténvilág - Page 3 DKWVO9N

Kardfélét nem találtam, de katonai kést igen kettőt. Ezekkel is meg tudtam csinálni a formagyakorlatokat, amiket próbáltam, de éreztem, hogy nem ezek azok a fegyverek amiket a legjobban képes vagyok használni. Ahhoz képest, hogy kések túl nehéznek tűntek, valamint rövidnek és nem is tudtam olyan jól kapcsolódni hozzájuk. Ahhoz elegendőek, hogy harcban meg tudjam magam védeni, de nem a hozzám illő fegyverek.
A beszélgetést követően egy adott ponton azon kaptam magam, hogy a két vörös hajú nő technológiai beszélgetésébe akaratlanul is bekapcsolódtam, amikor a fejemben kezdtek összeállni, amiket mondtak, és habár a nagyobb dolgokat csak elméletben tudtam felfogni, gyakorlatban nem tudtam alkalmazni, a kisebb és finomabb dolgokban jónak bizonyultam. Legalább most már azt is tudtam, hogy képes vagyok ilyesmire, van hozzá érzékem vagy rejtett tudásom.
A felfedezés során többnyire Kölyök mellett maradtam és úgy követtem a két nőt, akik vezetőink lettek ebben a kis kirándulásban. Megtaláltuk a víztartályt, valamint a sérült reaktort is, ami úgy tűnt, hogy helyrehozható. A szerszámok megvoltak, a többit mi kellett intézzük, de úgy tűnt, hogy ez nem lesz túl nagy gond számunkra.
- Részemről semmi akadálya. - válaszoltam a nagy ajtó előtt a nőnek, miközben a két kést elővettem és felkészültem mindenre, amire csak fel lehet. Már amennyire ebben a helyzetben fel lehet készülni bármire is.

Felszerelés
Spoiler:
- Ruha
- Katonai kés x2
Képességek
Spoiler:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz.
Erőalkalmazások
Spoiler:
- Fénykardvívás (Jar’Kai alapszinten, Niman alapszinten)
- Telekinézis
- Receptív-Projektív telepátia
- Szabadulás
- Érzékszerv erősítés
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
- Életkötelék 1.szint (Rhyssa)

Karanténvilág - Page 3 LL4zCGM

_________________
Karanténvilág - Page 3 56127_s
Werda
Werda
Moderátor

Karanténvilág - Page 3 FUn312o
Karanténvilág - Page 3 6fZaEMM
Karanténvilág - Page 3 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 586
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 86
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 3 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Jonathan Skrex on Kedd 12 Nov. 2019, 22:34

Karanténvilág - Page 3 DKWVO9N

TA-010 [Jonathan Skrex] (8. kör)

Helyi Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Cél / Feladat / Küldetés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Játékostársak:
- TA-016 - „Csillagvirág” [Rhyssa Edaara Quillan-E'ron]
- TA-069 - „Boszorka” [Ingrid L'lerim]
- TA-028 - „Geelan” [Qymaen jai Sheelal]
- TA-051 - „Tépő” [Mogwar]
- TA-026 - „Padawan” [Aejay'gamu]
- TA-052 - „Ophi” [Shayla Kelborn]
- TA-043 - „Xesh” [Keth Tye E’ron]
- TA-045 [Edric Kane]

Talán még nagyon korán van az ilyesfajta bátor kijelentésekhez, de azt hiszem végre kezdtünk úgy működni, mint valamiféle csapat, vagy mi a szösz. Lehet hogy ebben nagyban hozzájárult hogy a roncs óta először volt nyugtunk, felszerelést is találtunk, mindenki le tudott higgadni picit. Végre nem valami elől menekültünk az életünkért, hanem kvázi biztonságos helyen voltunk, ha nem is maradéktalanul, de legalább minimálisan felszerelkezve és felfegyverkezve. Plusz végre meg tudtuk tervezni a lépéseinket, nem rögtönöznünk kellett az adott pillanatokban, ez a megközelítés sokkal jobban tetszett és ez a viselkedésemen is érződött, kezdtem újra megismerni saját magamat. Sőt, nem csak magamat, a többieket is. Persze elég foghíjas lett a társaság a turbékoló gerlepár elvesztésével, illetve a gyíkfajzat likvidálásával, illetve a robot se tűnt túlságosan cselekvőképesnek jelenlegi állás szerint, de a többiekkel kifejezetten jó együttműködés kezdeményeket generáltunk. Néha-néha felsejlett bennem a gyanú, hogy nem először csináljuk ezt az ismerkedés, együtt munkálkodás dolgot, de hiába vártam, nem ugrott be semmi múltbéli esemény. Amiért hálát adtam az egeknek, hogy az eddig gyötrő fejfájásom mintha kezdett volna alábbhagyni. Még mindig nem értettem mi ez a furcsa érzés, ez a kapcsolat, ami az érzelmek viharát, a lebegtetést, a gyógyítást, meg az egyéb korábban történt furcsaságokat előidézte, de ahogy fogytunk a környékről és ahogy picit megnyugodott a helyzet, már nem gyötörte annyira a buksikámat, mint eddig. Vagy csak kezdtem hozzászokni. A legjobb az lett volna, ha valahogy irányításom alá tudtam volna vonni a dolgot, de erre egyelőre lemondtam, amúgy is bőven volt más tenni valónk. Sok minden várt felfedezésre a környéken.

Mielőtt elindult volna a nagy körtúra, még pár dolog történt azért. Egészen sikerült elcsacsognom az asszisztálásomat kérő fiatal kék lánykával, aki a Padawan névre hallgatott. Azt is megtudtam, hogy a kis csápjait lekkunak hívják. Nem lettem tőle okosabb. Nekem nem voltak ilyenek, abban biztos voltam. De jópofán néztek ki. Az is aranyos volt, hogy a lány belepirult a megjegyzésembe, véletlenül se akartam zavarba hozni, de úgy tűnik sikerült picit oldanom a hangulatot. A padawan szót illetően sajnos nem jutottunk előbbre. Padawan. Miért jutott eszembe ez a szó. Talán valamiféle rangot jelenthetett. Akkor mi ketten egy bandába tartoztunk, sőt, egy kasztba, vagy ilyesmibe. Amikor visszatértünk a többiekhez, a guberálás közben ugyebár a gyíklény ártalmatlanítva lett, utána pedig elkezdtünk tanakodni, merre tovább. A vörös hölgyek elmondása szerint volt az épületből még bőven felfedezi való, így a javaslatokra, hogy folytassuk idebent a felfedezést, főleg annak fényében, hogy kint még mindig ömlött a savaseső, jelentőségteljesen bólintottam, hogy abszolút egyetértek. A felmerülő kérdésre, hogy ki mihez ért, nagy gondolkodásba kezdtem, majd vállat vontam.
- Őszintén szólva, fogalmam sincs mihez értek. De az az érzésem hogy jómagam is részesültem valamiféle harci képzésben. Főleg közelharci fegyverekkel. Ennyit tudok egyelőre. A többi meg remélem, hamar kiderül.
A szerelés nem tűnt az én kenyeremnek, a harci részében se voltam teljesen biztos, de amikor a bot a kezemben volt az olyan ismerős érzéseket keltett bennem, mint egy kard, vagy hasonló méretű közelharci fegyver forgatása. Ha én nem is, az izmaim emlékeztek, helyettem is. A kondim is egész jónak tűnt és valószínűleg nem dobozpakolásból tartottam fent. Ha már dobozok, mivel indulni készültünk tovább, lassan ideje volt felszerelkezni. Mivel még csak az épületen belül keresgéltünk, ezért az odakészített köpenyt és hátizsákot egyelőre itt hagytam, azokat majd csak az épület elhagyásakor terveztem magamhoz venni. A választott és felvett ruhák megfelelőnek tűntek, ott már nem intéztem cserét. Az egyik dobozban találtam néhány foszforeszkáló rudat, amik eltörés útján fényt bocsátanak ki, de a szerelő hölgyek ennél sokkal menőbbek voltak. Sikerült összedobniuk két olyan lámpát, ami a mozgási energiát alakította át elektromossággá, nem voltak éppen reflektorok, de a céloknak jelenleg teljesen megfeleltek. Miközben szerelgettek, én még a fegyver bizniszt intéztem magamnak. A lőfegyvereket hagytam inkább a többieknek, a legtöbb amúgy se működött, vagy nem volt hozzá lőszer, de szerencsére sikerült magamnak szimpatikus eszközöket találni. Kardok sajnos nem voltak, de találtunk katonai késeket, amikkel egyelőre be kellett érnünk, ha szúró vagy vágó fegyverre vágytunk. Ki is vettem a dobozból magamnak három darabot, egyszerre csak egyet terveztem használni ha akció lett volna, de sosem árt, ha van tartalék. Az övemre erősítettem új szerzeményeimet, pont időben, ugyanis a hölgyek készen álltak az indulásra és én se terveztem hátra maradni. El is indultunk felfedezni így négyen, kíváncsian várva, mik vannak még ebben az épületben.

Szisztematikusan kezdtük darálni az emeleteket, szépen az aljától kezdve egészen a csillagos égig. Főleg a vörösök mentek elől a tákolt lámpákkal, én pedig fedeztem őket, illetve picit Padawanra is igyekeztem figyelni. Végül is nem futottunk semmiféle ellenállásba, kihaltnak tűnt minden. Az ajtók mindenhol szétfeszíthetők voltak, nem is túl nehezen, így erőlködnünk se kellett nagyon, amikor egy-egy ilyen állta az utunkat. A -2. szinten találtuk a generátor, az egész emelet egy generátorszoba volt. A hely geotermikus energiát használt, szóval papíron nem fogyhatott ki egykönnyen, de sajnos rengeteg helyen sérült volt a rendszer és csak alapos, több napos, szakszerű karbantartás után lehetett volna kihozni belőle valami használhatót, legalábbis a vörösök szerint. Ennyi időnk jelenleg nem volt, ebben egyetértettünk, de elraktároztuk az információt. Ha több időt kellett eltöltenünk ezen a helyen, mint szerettük volna, napokat, esetleg heteket, akkor mindenképpen működésre kellett volna bírnunk a szerkezetet. De ez még messze volt. A -1. emelet egy megfigyelő állomás lehetett, legalábbis a sok-sok terminál erre engedett következtetni. Egy hatalmas víztartály is volt itt, ami a vizet szolgáltatta az állomásnak és ha hihetünk a gépezetnek, minden iható volt errefelé. Először furcsának tűnt, hogy valaki nemrég használta a vízkészletet, aztán eszünkbe jutott, hogy valószínűleg a fent turbékoló gerlepár lehetett a ludas. Nem sokat beszélgettünk a felderítés alatt, de egy picit eltanakodtunk azon, mit művelhetnek azok ketten. A tippünk megvolt, főleg azután, ahogy viselkedtek egymással. De arra nem jöttünk rá, honnan lehet nekik ennyi közös kapcsolódási pontjuk, mikor nekünk többieknek nem volt semmi ilyesmije. A földszintet ugye már ismertük, az 1. emelet is hasonló elrendezésű lakrész volt, csak energia nélkül. A 2. emeleten laborok voltak, tele tönkrement felszerelésekkel, nem nagyon láttuk nyomát, mikkel kapcsolatban mehetett itt a kutatás. Ráadásul itt már maga a szint is sérült volt, egy hatalmas tátongó lyukon keresztül be lehetett látni az épület hangárjába. Mielőtt nagyon izgatottak lettünk volna emiatt, hamar alábbhagyott a lelkesedésünk, amikor benéztünk. Teljesen üres volt az egész, sehol egy használható jármű, sőt, tele volt csontvázakkal. Valami csúnya dolog történt itt a múltban. Nyeltem egy nagyot, nem volt szép látvány, de nem is akadtam fenn rajta annyira, azt hiszem hozzá voltam szokva a hullák, maradványok és hasonlók látványához, már a roncsnál se voltak rám különösebb hatással. Azért abban reménykedtem, hogy mi nem végezzük hasonlóan, hogy majd egy későbbi kalandor csoport ugyanígy ránk találjon. Vagyis arra, ami megmaradt belőlünk. A 3. emelet még rosszabb állapotban volt, itt már állatnyomokat is találtunk, a természet elkezdte visszavenni az uralmat errefelé. Raktárféléket találtunk, de itt nem igazán voltak már menthető felszerelések, minden szét volt dúlva. Itt már elkezdtünk óvatosabban közlekedni, még az eddigieknél is jobban, egyre nagyobbnak tűnt az esélye annak, hogy valami csúnya meglepetésbe futunk bele. És ezzel a mozdulattal fel is jutottunk a 4. emeletre, amely egyben az utolsó is volt.

Már körülbelül egy órája kutakodtunk, de most elértünk egy furcsa ponthoz. Nevezetesen, hogy ezen a szinten egy rövid folyosó szakasz után egy kétszárnyú ajtóhoz érkeztünk, ami zárva volt. Eddig az alsóbb szinten többnyire csak nyitott ajtókkal találkoztunk, csak a lépcsőháznál kellett feszegetnünk. Valami érdekes lehetett az ajtó túloldalán. Vagy értékes. Vagy veszélyes. Vagy az összes egyszerre. Társaimra tekintettem, de meglepődtem volna, ha itt hagytuk volna abba a felfedezést és engedtük volna, hogy egy zárt ajtó utunkat állja. Gyanúm beigazolódni látszott, ahogy érzékeltem, a hölgyek is a továbbhaladás és az ajtó kinyitása mellett voksoltak. Ha tehát senkinek nem volt ellene ellenvetése, odaléptem az ajtóhoz, hogy megkíséreljem kinyitni. Azért a biztonság kedvéért ellenőriztem a terminált, esetleg valami csodával határos módon nem-e működik és akkor nem kell erőszakot alkalmazni, de ez lett volna a nap meglepetése eddig. Ha esetleg működött, akkor a gond meg volt oldva, ha viszont nem és erre számítottam elsősorban, akkor erővel igyekeztem szétfeszíteni az utunkat álló akadályt. Ha kézzel nem ment, akkor megpróbáltam az egyik késemmel, illetve ha esetleg találtam a környéken egy hosszabb fémdarabot, akkor annak a segítségével. Ha egyedül nem ment a dolog, akkor nem makacskodtam, kértem a hölgyektől is támogatást, ahogy elnéztem mindenki egész jó erőben volt. Ha éreztem, hogy enged az ajtó, akkor jött ismét az óvatosság ideje. Csak résnyire akartam először kinyitni, hogy mindenekelőtt be tudjunk nézni, mi van odabent. Ha esetleg valami veszélyes, akkor igyekeztem jómagam és a többieket is elterelni az ajtótól, vissza a lépcsők felé. Ha nyugis volt a benti felhozatal, akkor folytathattuk a felfedezést. Ha esetleg nem sikerült volna kinyitni az ajtót, semmiféle módszerrel, akkor sajnos robbanószerek és egyéb eszközök hiányában le kellett mondanunk a kutatás folytatásáról és visszatérni a támaszpont emeletre, hogy kitaláljuk hogyan tovább. De már furdalt a kíváncsiság, mi lehetett az ajtó mögött, szóval reménykedtem benne, hogy sikerül folytatnunk a felfedezést. Így, ha nem volt hajlandó magától kinyílni az ajtó, nekifeszültem az akadálynak és minden fizikai erőmet latba vetve igyekeztem utat nyitni magunk előtt. Akármi is várt minket a túloldalon.


Felszerelés:

- Egy pár fekete csizma
- Sötétszürke nadrág
- Fekete hosszúujjú felső
- Sötétszürke mellény
- Egy pár fekete kesztyű
- Foszforeszkáló rudak
- Három kés
- Köpeny
- Hátizsák
- Három napra elegendő élelmiszer és víz
- Elsősegély felszerelés
Szakértelmek:

*nem tud róluk
- Pusztakezes közelharci ismeretek*
- Közelharci fegyverek használata*
- Sugárfegyverek használata*
- Vadászgép, kisebb szállítóhajó vezetői ismeretek*
Erőalkalmazások:

*nem tud róluk
- Fénykardvívás (Shien haladó)*
- Telekinézis*
- Receptív-Projektív telepátia*
- Meditáció*
- Erőérzékelés*
- Érzékszerv élesítés*
- Szabadulás*
- Rövid idejű emlékezetnövelés*

Karanténvilág - Page 3 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 46
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 3 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 13 Nov. 2019, 00:00Egy kaland: A Karanténvilág

Karanténvilág


Résztvevők: Rhyssa Edaara Quillan-E'ron, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex, Qymaen jai Sheelal, Mogwar, Aejay'gamu


Shayla Kelborn, Lord Xeth / Keth Tye E’ron és Edric KaneKövetkező körváltás: 2019. november 17. (vasárnap)

Karanténvilág - Page 3 X6wNsye

Helyi Idő: 1. nap (Lezuhanás napja, ismeretlen idő)
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Célkitűzés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Jelenlevők: TA-016 | TA-069 | TA-010 | TA-028 | TA-051 | TA-026 | TA-052 | TA-043 | TA-045
További információk:
Ki kicsoda:
TA-016 – Rhys; TA-069 – Ingrid; TA-010 – Skrex; TA-028 – Sheelal; TA-051 – Mogwai; TA-026 – Aeyaj; TA-052 – Shayla; TA-043 – Lord Xeth / Keth Tye E’ron, TA-045 – Edric
Rhys felszerelés: 1db fabot; Ingrid felszerelés: 2 kisebb fémbot, némi fémdrót, 2 kés, és egy golyó alapú fegyver
Karanténvilág - Page 3 UVprZNU


Karanténvilág - Page 3 XVbNPWX Csillagvirág csak bólintott arra, hogy neki nincs a hátán, akkor maradt nála a három, míg a férfinél a négy tetoválás. A seb ellátás után pedig tényleg nagyon gyorsan haladtak a dolgok. Először az első látomás is már meggyőző volt arra nézve, hogy tényleg ismerik egymást, aztán pedig a szeretkezés elején volt egy újabb. Amíg az emlékek alapján a csókban ő volt a kezdeményező az együttlétnél már a férfi volt a türelmetlenebb az első alkalommal. Egy picit zavaró volt abban a helyzetben az a látomás, de végül is nem tudta megzavarni őket, hogy a következő valamivel több, mint egy órát csakis egymással töltsék el. A végén most, hogy az ajakaik is elszakadtak egymástól végre rendesen tudott levegő után kapkodni, ahogyan még mindig Xesh-hez bújva, vagy épp a fejét a férfi mellkasán pihentette. Az, hogy Xesh a vállát és a hátát simogatta most is roppant kellemes volt, egy kicsit fészkelődött, hogy még jobban, kényelmesebben feküdhessen, bújhasson a férfihoz, akit igyekezett ő maga is átölelni és simogatni olyan részen, ahol éppen nem volt teljesen bekötözve. Ahogyan a férfi beszélni kezdett kissé úgy helyezkedett, hogy teljesen rá tudjon nézni, azaz valószínűleg a mellkasán kellett megtámaszkodnia mindehhez. Az első résszel egyetértett, ő maga sem tudta volna ezek után cáfolni. Az biztos, hogy együtt voltak, vagy még mindig együtt is vannak, voltak a lezuhanás előtt is. A vonzalom és a kettejük közti szikra eléggé arra utalt, hogy a lezuhanás előtt is együtt lehettek.
- Igen, de azért zavar, hogy nem emlékszem a nevedre sem… a kislánynak azt mondtam, hogy nagyon szeretném, hogyha az, akitől a Csillagvirág nevet kaptam ne legyen a hajón… nem lett szerencsém. Mert abban biztos vagyok, hogy tőled kaptam ezt a nevet – felelte gyengéden és közben végigsimított a férfi arcélén.
Azt remek kérdésnek vélte, hogy mennyit mondjanak el a többieknek abból, amire elkezdtek emlékezni. Egyelőre úgy tűnt, hogy a férfi nem kifejezetten bízott a többiekben, saját maga pedig igyekezett a legjobbat kinézni belőlük, hogy nem lenne gond ebből. Amíg ezen próbált gondolkodni érezte szinte, hogy mit gondol a másik, nagyvonalakban az érzéseit.
- Nehogy azt hidd, hogy támogatni fogom, hogy te legyél a főnök – nevetett fel, aztán picit elkomorult. - Nem tudom, én szeretném azt hinni, hogy ez jó pont lenne, de nem tudom, hogy ismerem-e őket. Téged ugye egyből ismerősnek találtalak már tudjuk miért. De másnál bármiféle felismerés legkisebb jelét sem éreztem. Milyen hátrányunk származhatna belőle, hogyha megtudnák? Vagy nem lenne inkább jó pont, ha megbízunk bennük és elmondjuk, hogy két emlékkép is bevillant…[/b]
Itt eszébe jutott a két emlékkép, amiről fogalma sem volt, hogy Xesh is azokat látta-e, amit ő, vagy teljesen mást.
- Ha már az emlékképek… neked is feltehetőleg az első csókunk volt valmailyen edzésnél és az első együttlétünk egy sátorban, ahol nem hagytál távozni és visszahúztál? – kérdezte.
Tényleg kíváncsi volt, hogy ugyanazt látták-e, vagy ha nem, akkor a férfi mit. Szeretett volna a férfival együtt lenni még, de igaza volt, hogy ki kéne menniük. Így saját maga is elhúzódott, hogy feltudjon állni a férfi és saját maga is felült, maga köré csavarva a lepedőt. Mivel törölközőt nem látott, így valószínűleg ezt kell majd arra használnia.
- A fürdőszobában van víz, amennyire éreztem nem mar, én gyorsan lezuhanyoznék mielőtt megyünk – mondta.
Az idehozott ruhákat is magához vette, majd ha itt kapja a csókot, akkor viszonozza azt, majd felállt és a fürdőszoba ajtajából fordult hátra egy mosollyal.
- Ha gondolod és szeretnél, akkor csatlakozhatsz, bár szerintem akkor újra kell, hogy kössem a sebedet – ajánlotta fel mosolyogva.
Ha a férfi csatlakozik, akkor vele zuhanyozik, ha nem, akkor gyorsan letusol, ha a férfi nézni óhajtja közben, akkor gonosz módon direkt végig csak a hátát mutatja neki, majd szárítkozás után felöltözik és csatlakozik Xesh-hez, hogy megkeressék a többieket és most már ő maga is körülnézhessen itt, mert eddig nem sokat látott.Karanténvilág - Page 3 YovW2Pl Az Boszorkának is feltűnt, hogy Ophi és ő hasonló körökben mozogtak, lehetséges lett volna, hogy egy kultúrából jöttek, vagy egy bolygóról és ismerték egymást? Ő maga is hasonlóképpen gondolta, hogy ketten legalább nagyon jó csapatot alkothatnak és elég sok mindent túlélhetnek, ha összefognak. Jó lett volna még azt tudni ezek után, hogy a többiektől mire számítsanak. Amikor a kék lány a formagyakorlatokat igyekezett végrehajtani azok inkább tűntek valamilyen táncnak tűntek a nőnek, mintsem bármiféle hatékony harcnak. Tehát elkönyvelte azt, hogy a lány nem harcos, hanem táncos lehet és egy biztos, hogy harcban nem fogják a hasznát venni.
- Nem tudom, hogy ezeket hol tanultad, de nevetségesek, nem táncos képző ez, azt a szöszinek kell bemutatni az ágya előtt nem itt – mondta végtelenül hidegen.
Ha már az előbb úgyis voltak olyan jóban, hogy közösen vonuljanak el arra, hogy átöltözzön a kék. A felfedezésre ő maga is indult a többiekkel, csak a droid és a gyíklény maradtak hátra, nah meg a feltehetőleg turbékoló gerlepár, hacsak Csillagvirágnak nem voltak további tünetei, gondjai, ami miatt még ellátásra szorult. Az alsóbb szinteken megtalálták a generátort is, ami még működött de már alig-alig. Ő maga is igyekezett megnézni azt és hasonlóra jött rá, mint Ophi.
- Vannak alkatrészek, elég réginek tűnik, de azért szerintem javítható és talán elegek az alkatrészek, de az jó kérdés… talán energiánk is lesz. De haladjunk tovább – mondta.
A felsőbb szintek is át lettek nézve, nem sok minden volt itt, egy része a helynek pedig már korrumpálódott is és kívülről is bejutottak állatok, növények. A saját szintjük volt az, ami a legjobban védettnek tűnt. A többit, főleg a felső szinti ajtókat pedig, ahol betörtek az állatok le kell zárni, hogy ne jussanak később se lejjebb. Ezt majd később felveti Ophi-nak, remélve, hogy a nő is egyetért majd vele. Végül pedig felértek a legfelső szintre, ahol még egy zárt ajtó is fogadta őket. Eddig minden ajtó kinyílt egyszerűen, de ez nem tette.
- Nyissuk – értett egyet.
Ha szükség volt arra, hogy ő is segítsen, akkor fog, ha nem, akkor pár lépésről harcra készen figyelte az ajtót, ha bármi rájuk támad onnan, akkor felvehesse a harcot vele.

Karanténvilág - Page 3 GxBFAIY
Odabent az ajtó mögött szerencsére Edric egy könnyed mozdulattal ki tudta magát szabadítani. Ahogyan felnyúlt és próbálta levágni a kezével a nyálkát az elengedett, saját maga pedig egy hangos puffanással terült el a földön a fémpadlón. Az ajtó ebben a pillanatban nyílt ki…

Odakint a csapat nem sokat tétovázott azon, hogy benyissanak-e, vagy pedig sem, mert úgy döntöttek, hogy megteszik. Itt ehhez az ajtóhoz kellett a Kölyök, Ophi és Boszorka közös ereje, hogy ki tudják feszíteni. Amint az ajtó nyílt bentről egy hangos puffanást lehetett hallani, aminek a forrása hamar meglett.

Amint kinyílt az ajtó a két fél meg is láthatta egymást. Itt fenn növényekkel teli helység volt, több nagy növény nagy levele is látszott, a plafon beszakadva, azon jutottak be. A földön egy TA-045-ös számot viselő nagydarab sötétszőke fiatalember terült el a földön. A lábán még zöldes nyálkás valami látszott.

A helységben egyébként elviselhetetlen bűz volt, megannyi csontváz, félig, háromnegyedig megemésztett, elrohadt tetem látszódott az egyik sarokban. Edric is láthatta a megérkezőket, két vöröshajú nőt, egy kék furcsa csápos lányt és egy szőke fiatal férfit velük. Rajtuk teljesen átlagos ruházat volt és késekkel voltak felszerelve.

Ebben a pillanatban a növények levelei megrezegtek és az a sarok hullámzani kezdet, ahol a csontok és félig rohadt tetemek voltak…Az együttlét után Csillagvirág le tudott zuhanyozni, bár csak hideg vízben, de legalább nem volt savas. Ezek után csatlakozott Xesh-hez és közösen tudták elhagyni a helyet. Így most mára vörös nő is végigtudta nézni, hogy hol is vannak, jobban, mint amikor a férfi csak becipelte őt a szobába.

A többiek sehol sem voltak, egyedül a kiborg volt itt, aki még mindig ott szobrozott a konténerek és az azzal szemközti szoba között félúton, hiszen a Gyíklény abba a másik helységbe lett betéve a leütése után. A raktár kissé máshogy nézett ki, elég sok kisebb alkatrész volt „szétdobálva” a földön.

Határozottan látszott, hogy valamilyen szerelés folyt itt mielőtt mindenki tovább állt volna. A konténerekben egyébként még mindig minden van, így Xesh és Csillagvirág is feltud szerelkezni, hogyha akartak.

Karanténvilág - Page 3 GxBFAIY

Fent spoiler tagbe kaptatok térképet a helyről.
És kérlek a felszereléslistát egészítsétek ki, jelenleg ételt és italt is vegyétek bele.
@Svarog karaktere megint magához tér, ha írt

statisztika:
Körök száma: 12 kör / eltelt körök száma: 11
Rhyssa Edaara Quillan-E'ron: 11 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Ingrid L'lerim: 11 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Jonathan Skrex: 8 reag – @Jonathan Skrex
Qymaen jai Sheelal: 6 reag – @Qymaen jai Sheelal
Mogwar: 4 reag – @Svarog
Aejay'gamu: 11 reag – @Werda
Shayla Kelborn: 11 reag – @Werda
Lord Xeth / Keth Tye E’ron: 5 reag – @Werda (7. körben csatlakozott)
Edric Kane: 1 reag – @Edric Kane (11. körben csatlakozott)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3341
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 163
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 3 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Jonathan Skrex Yesterday at 11:59

Karanténvilág - Page 3 DKWVO9N

TA-010 [Jonathan Skrex] (9. kör)

Helyi Idő: 1. nap (Lezuhanás napja, ismeretlen idő)
Helyszín: Felszín, Karanténvilág
Cél / Feladat / Küldetés: Megtudni, hogy mi történt és túlélni
Játékostársak:
- TA-016 - „Csillagvirág” [Rhyssa Edaara Quillan-E'ron]
- TA-069 - „Boszorka” [Ingrid L'lerim]
- TA-028 - „Geelan” [Qymaen jai Sheelal]
- TA-051 - „Tépő” [Mogwar]
- TA-026 - „Padawan” [Aejay'gamu]
- TA-052 - „Ophi” [Shayla Kelborn]
- TA-043 - „Xesh” [Keth Tye E’ron]
- TA-045 [Edric Kane]

Azt hiszem most jött el az a pillanat, amikor olyasmibe tenyereltünk, amibe lehet nem feltétlenül kellett volna. Pedig visszatekintve, eddig egész könnyen megúsztunk mindent, ahhoz képest, hogy milyen helyzetben is voltunk. A roncsnál az a rémséges fenevad nem üldözött minket, az erdőben semmi csúnyaság nem állta az utunkat, a híd nem rosszalkodott amikor átkeltünk rajta, a savaseső mire utolért minket már fedett helyen voltunk, ebben a komplexumba se ütköztünk semmi ellenállásba eddig, szóval várható volt, hogy előbb-utóbb belefutunk valamibe. Miután egész tűrhetően felszerelkeztünk odalent, új divatos ruházatokkal, minimális fegyverekkel, sőt, még rögtönözve összerakott fényforrásokkal is, négyesünk egészen izgalmas felfedező túrát tett az épületkomplexumban. A turbékoló gerlepárt valamelyik hálószoba fele elvesztettük, a gyík még mindig az igazak álmát aludta, a robot meg figyelt rá hogy ne rosszalkodjon továbbra se, vagy valami ilyesmi. Lényeg a lényeg, egyelőre négyecskén voltunk, de egészen ideáig nem is ütköztünk bármi olyanba, ami indokolt volna több főt. A generátor, a víztartály, a lakrészek, a laborok, a raktárak mind-mind érdekesek voltak és hasznos információkat rejtettek, de ezekre főleg akkor lesz szükségünk ha huzamosabb ideig itt ragadunk ezen a helyen, amihez őszintén szólva nem lett volna kifejezetten kedvem, de sajnos ezt nem mi határoztuk meg. A hangár üresen állt, leszámítva a rosszat sejtető csontvázakat, szóval addig legalábbis itt ragadtunk, amíg nem találunk valahol egy járgányt. Abban nem igazán bíztam, hogy sűrűn járna erre bárki, aki elfuvarozhatna minket. Már ha egyáltalán bárki megtette volna ezt. De ez még bőven messze a jövő zenéje volt. Ki tudja, talán meg sem érjük azt hogy ilyeneken kelljen gondolkodnunk.

Felérve a legfelső szintre, már bőven akadt nyoma annak, hogy a természet elkezdte visszafoglalni, ami eredetileg az övé volt. Állati és növényi nyomok mindenfelé, egyre romosabb körülmények. Ha tovább terveztünk itt szállásolni, vagy ki kellett pucolnunk a felsőbb részeket, vagy teljesen elzárni, hogy véletlenül se érjen minket innen fentről semmi kellemetlen meglepetés. Idefent, a negyedik emeleten picit meglepő módon egy zárt ajtóba ütköztünk, ahol kíváncsiságunk hamar felülkerekedett és egyöntetűen megszavaztuk, hogy bekukkantunk, mi bujkálhat odabent. Nem volt egyszerű az ajtónyitási folyamat, ez rögtön világossá vált, hiába voltam jó erőben, egyedül se én, se más jelenlévő nem tudta kinyitni a szerkezetet. Ophi és Boszorka segítségére is szükségem volt, így is feszültek az izmok rendesen, de szerencsére hárman már elegek voltunk az akadály leküzdéséhez. Ahogy az ajtó szépen lassan engedett a kifejtett erőnek és sikerült egy tűrhető méretű lyukat nyitnunk rajta, elismerően bólintottam a hölgyek irányába. Innentől már csak remélni tudtam, hogy nem fogjuk megbánni ezt az ajtónyitás témát és nem ocsmányságokat találunk odabent, hanem valami hasznosat.

Nos, érdekes látvány tárult elénk, annyi szent. Körülbelül pontosan akkor, amikor kinyitottuk az ajtót, egy hangos puffanás hallatszódott odabentről, szerencsére nem ártó szándékú. Nem éppen kellemes helyre sikerül betörnünk. A terem plafonja be volt szakadva, ezen keresztül a növényzet már határozottan törte magának az utat, szépen belepte az egész helyet. A kellemetlenebb rész az orrfacsaró bűz volt, ami idebent terjengett. A forrás nagy valószínűséggel a számtalan csontváz, illetve félig megcsócsált tetem volt, amik az egyik sarokban pihentek. De kellemesnek mondható meglepetés is várt minket idebent. Egy újabb társunk pihengetett éppen a padlón, legalábbis az öltözete, amit eddig mi is viseltünk, az már ikonikusnak számító csodálatos narancsszínekben tündöklő kezeslábas, erre engedett következtetni. Nagydarab volt, sötétszőke, fiatal férfiú, a lábán valami zöld maszattal. Ajjaj, ez nagyon nem volt jó jel. Eddig is erős volt a gyanúm, de most már szinte biztos voltam benne, hogy sikerült valakinek, vagy valaminek a fészkébe sétálnunk. És éppen szökni próbált a vacsorája. Megrezzentek a növények. Ebből baj lesz.
- Gyere, tűnjünk innen, mielőtt előmászik a házigazda!
Ezt egyszerre az új fickónak, a lányoknak és magamnak is mondtam picit. Nem akartam vacsora lenni, de ha már ide betértünk, nem hagyhattuk itt a pasast, pedig a legokosabb dolog az lett volna, ha szépen visszazárjuk az ajtót és soha többé nem tesszük be ide a lábunkat. Ezt persze nem tehettük. Legalábbis nem lett volna túl szép dolog. Nem tudtam mennyire tud emberünk állni, futni, főleg azzal a trutyival a lábán, szóval igyekeztem valahogy közelebb jutni hozzá, minél gyorsabban és segíteni neki. Ha ez sikerülne, akkor próbálom minél határozottabban lábra állítani és már iszkiri is együtt az ajtó felé. Közben próbálok figyelni a beszakadt tetőre és az itt-ott beömlő savasesőre, hogy ne legyek olyan kellemetlen zuhany áldozata, mint Csillagvirág. Illetve igyekszem a gyanús sarkot is szemmel tartani, ahonnan csak pillanatok kérdése volt, hogy előmásszon valami undorító förmedvény. Ha támadásba lendült volna, akkor megpróbálom a lényhez igazítani a stratégiám. Főleg a kitérést tűztem ki magam elé célul, de ha egyenesen nekem rontana, akkor meg kell kísérelnem kést rántani és azzal, illetve a puszta kezemmel védekezni, valamilyen úton-módon, nehogy jómagam is felkerüljek a menüre. Minden esetre reméltem, hogy a lény se fogta még fel teljesen mi történik és ha elég gyorsak vagyunk, el tudunk innen tűnni különösebb incidens nélkül. Ha a pasas fel tudott állni és már magától elindult, az szuper, félúton találkozhatok vele és úgy segíthetem a mozgását. Ha viszont nem tudott felkelni egyedül, akkor igyekeztem minél gyorsabban odajutni hozzá, felsegíteni és aztán elindulni vele visszafelé az ajtóhoz, mielőtt valami gond történne. Próbáltam figyelni hová lépek, mibe lépek, merre lépek, mégiscsak ellenséges terep volt ez, sőt, valaminek a fészke, minden lépésemet meg kellett fontolni, mert lehetett bármikor az utolsó. Közben reméltem, hogy a hölgyek se fognak tétlenkedni és valamilyen formában segítik a fickó kimentését, eddig egészen normálisan sikerült együtt dolgozni, talán sikerül fenntartani ezt a tendenciát. De ez volt az a pont, ahol nem volt idő hosszas megbeszéléseket tartani, cselekedni kellett. Gyors mentőakció, gyorsan be, gyorsan ki. A terv maga roppant egyszerű volt. A kivitelezés volt az, ami már problémásabbnak ígérkezett. Tényleg az áldott jó szívem fog a sírba vinni.


Felszerelés:

- Egy pár fekete csizma
- Sötétszürke nadrág
- Fekete hosszúujjú felső
- Sötétszürke mellény
- Egy pár fekete kesztyű
- Foszforeszkáló rudak
- Három kés
- Köpeny
- Hátizsák
- Három napra elegendő élelmiszer és víz
- Elsősegély felszerelés
Szakértelmek:

*nem tud róluk
- Pusztakezes közelharci ismeretek*
- Közelharci fegyverek használata*
- Sugárfegyverek használata*
- Vadászgép, kisebb szállítóhajó vezetői ismeretek*
Erőalkalmazások:

*nem tud róluk
- Fénykardvívás (Shien haladó)*
- Telekinézis*
- Receptív-Projektív telepátia*
- Meditáció*
- Erőérzékelés*
- Érzékszerv élesítés*
- Szabadulás*
- Rövid idejű emlékezetnövelés*

Karanténvilág - Page 3 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 46
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 3 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Today at 00:19

//Ha holnap kora du-ig írtok, akkor még lehet kör, egyébként csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Karanténvilág - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3341
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 163
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Karanténvilág - Page 3 Empty Re: Karanténvilág

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.