Dagobah

Go down

Dagobah Empty Dagobah

Témanyitás by Werda on Csüt. 19 Szept. 2019, 21:14

A JEDI VISSZATÉR VOL. 3

Helyi Idő: Délután; MU.4
Helyszín: Dagobah
Feladat: A templom feltárása // Az álmok megfejtése
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar / Rix || Rhyssa Edaara Quillan-E’ron || Siqsa Povoxa || Werda'cuw'eghoo

A Dagobah bolygó évek óta a legnagyobb forgalmat most bonyolította le. Az elmúlt években összesen nem jártak annyian, mint ezen a napon. Ellen-t Lady Werda kereste fel, hogy csatlakozzon hozzá egy érdekes és elhagyatott templom felfedezésének ügyében. Megnyugtatta a lányt, hogy  Rhand varázslói nincsenek ott és jó muri lesz az egész. Siqsa a mestere parancsára érkezett a helyszínre, hogy megerősítse vagy épp megcáfolja mesterének gyanakvásait. Rhys az álmait követte. Hajtotta a kíváncsiság, de a tettei miatt érett bűntudat nehéz kőként nehezedett a vállaira. Őt nagyon is önös érdek vezette ide. A három csapat, talán pont az Erő akarta így, egyszerre érkezett a templom bejáratához. Siqsa arca érzelemmentes volt, Werdáé inkább durcás, mintsem dühös.
- Hát ez igazán pech. Megkérdezném mit keres a két nagyúr tanítványa itt, de attól tartok erre aligha válaszolnának. Javaslom mindenki intézze a maga dolgát, senki nem üti az orrát a másikéba és mindenki engem követ a felderítés során, mivel az ősi csapdák az én felségterületem. A másik opciójuk, hogy ezt a helyet kinevezem az Ősi tudás szférájának az ásatásává és leghamarabb is hetek múlva tudnak bármit is tenni itt legálisan.- a szavai közben csípőre tette a kezét teátrálisan.
A két nőnek jelen esetben valóban ez a két lehetősége volt. Mindkettőnek fontos volt a feladata és mindkettőt nagyban visszavethette volna ha az urdrarr hölgy beváltja a szavait.
Ha beleegyeznek a feltételekbe, akkor Werda vállat von és nekilát megkeresni a zárszerkezetet. Ez nagyjából mindössze öt percig tart, mert annyi idő alatt nem találja meg, így egyszerűen telekinetikával löki be a méretes kő ajtót. Bent ennek hatására por száll fel és a nehéz kőajtó alatt csontok törnek apró darabokra. Valószínűleg korábbi látogatók.
- Akkor előre! - indul meg befelé a nő, intve Ellennek, hogy kövesse, mintha a korábbi kis közjáték meg se történt volna. Siqsa továbbra is faarccal viseltetett mindez iránt, bár belül kissé zavarta, hogy ő minderre még nem képes, de illedelmesen előre engedte Rhyst, ha a nő nem indul meg, akkor pedig maga megy előre.
A hölgyek egy fél napot bolyonganak benn. Végig erős éhségérzetet éreztek, mintha néhány napja lenne, hogy utoljára ettek valamit, mindenfele üres termek és folyosók voltak, jó néhány csapdával, amit Werda még időben hatástalanított. A falak is üresek voltak, semmi forma, semmi mintázat vagy akár csak egy szimbólum sem volt, mint ahogy más templomokban szoktak lenni. Végül egy nagy kör alakú teremnél álltak meg, aminek a közepét elérve minden kijárat bezáródott és a padló pillanatok alatt beszakadt.
Rhyst Werda kapta el, aki bele tudott kapaszkodni egy kiálló vasba, velük szemben pedig Siqsa ragadta meg Ellen karját és kapaszkodott meg, hogy ne zuhanjanak le. Mikor az egész helyzet lenyugodott a négy hölgy a levegőben lógott, alattuk feketeség, felfele semmi kapaszkodó.


_________________
Dagobah 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Dagobah FUn312o
Dagobah 6fZaEMM
Dagobah EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 575
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 79
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dagobah Empty Re: Dagobah

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 20 Szept. 2019, 00:06
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Jedi visszatér vol 3.
Lady Lairorellen Verenwar / Rix
Sith/Urdrarr tanítvány, Krant úrnője, a Rix klán tagja


Játékostárs(ak) neve: @Werda

Dagobah SH3Hqlv
Dagobah 1X6bx7d

Idő: Délután helyi idő szerint; 262.4 MU
Helyszín: Lady Benûwia vaultja, Dagobah
Cél / Feladat: Templom feltárása
Többiek: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia | Siqsa Povoxa | Werda'cuw'eghoo
Egyéb információk:
Ellenségek: -
Épp nincs

Ellen meglehetősen furcsán nézett Werdára, amikor mondta, hogy hova is fognak menni és miért. Annál már morcos volt, amikor a másik felhozta a Rhand varázslóit is, hogy nem lesznek ott. Szíve szerint egyesével vadászta volna azokat a rohadékokat, akik miatt majdnem egész életére béna lett. Igaz valamivel több mint egy éve esett ki emiatt, de most már mennyire sokra vihette volna az Erőben, ha nem úgy jár, ahogyan. De így ugyanott tart, mint akkor, amikor Allen tanítványa lett, helyette csak befolyása van és egy bázisa, ami nagyon szépen fejlődik. Remélte, hogy lesz ideje. Útközben, amíg a bolygóra értek meditált, vagy pedig Werdával beszélgetett. A legnagyobb meglepetés akkor érte, amikor megérkeztek oda, ahova a társnője vezette és két másik nő is feltűnt. Mivel mind a ketten egy-egy tanács tag tanítványai voltak, így megismerte őket, még akkor is, ha Lady Benûwia páncélt is viselt, azonban nála még egy furcsaságot vett észre, a nő terhes volt, az Erőn keresztül pedig úgy érződött, hogy ikrekkel várandós. Nem hitte volna, hogy azok a pletykák igazak, amiket hallott, azt hitte, hogy csak Lord Xeth befeketítésére találta ki az egészet Lady Vadrin. E szerint mégsem.
~ Azt hittem, hogy csak pletykák, hogy ő és Lord Xeth… ~ üzente Werdának. ~
- Lady Siqsa, örülök, hogy újra láthatom! Lady Benûwia! – biccentett a két nő felé.
Saját maga természetesen hagyta, hogy Werda irányítsa az akciót, nem volt kifogása ellene, végtére is a nő volt a tapasztaltabb, számára pedig jó tereplecke lehet ez az egész. A következő pár percben várakoztak arra, hogy bejussanak, amit végül társnője eléggé barbár módon oldott meg. másodikként indult be, nem törődve azzal, hogy a többiek miként jönnek. A falakat és mindent vizsgált ő maga is odabent, a kutaszdroidot egyelőre maga mellett tartotta. Valami azonban nem stimmelt, sokkal hamarabb kezdett fáradni, mint kellett volna és éhes is volt, pedig nemrég evett. Semmi sem utalt arra, hogy kié volt ez a hely, vagy mi célt szolgált. Végül egy kör alakú terembe értek, ahol sikeresen bele is futottak egy csapdába. Igyekezett volna valami felé kapni, amikor a talaj kifutott alóluk, szerencsére Siqsa megtartotta őt. nem tudta, hogy a nő meddig tudja megtartani, így igyekezett az érzékeit kiélesíteni úgy, hogy kinyúlt az Erőbe és annak segítségével. Próbált körbenézni, hogy hol láthat kapaszkodót, hol lehet bármi itt, hogy ne függjön a másik nőtől.
- Nézz körbe, hogy hol tudnánk kijutni! – utasította a repkedő droidot.
Ha az még itt volt, akkor elindult körbepásztázni a területet miközben Ellen a sisakja szenzorjaival is próbálja pásztázni a helyet, hátha valamit meglát, érzékel.

felszerelés/egyebek:

Dagobah CdBKYMk Dagobah I5fVERg Dagobah EQEHnJx Dagobah Y5zPBEf Dagobah Nzze4PN Dagobah VZwKC7u
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A Jedi visszatér vol. 3
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Werda

Dagobah F9lWy2f
Dagobah URRPPd8

Idő: Délután helyi idő szerint; 262.4 MU
Helyszín: Lady Benûwia vaultja, Dagobah
Cél / Feladat: Megfejteni az álmot/látomást
Többiek: Lairorellen Verenwar | Siqsa Povoxa | Werda'cuw'eghoo
Egyéb információk:
Épp nincs


Rhys-nek már abban a pillanatban bűntudata volt, amikor kitalálta, hogy meg fogja tenni, hogy „engedelmeskedik” a hívásnak. Nem tudott otthon ülni már, mert lassanként felőrölte a tétlenség. Fogalma sem volt róla, hogy miként tudta elrejteni ezt Keth elől, de sikerült. Még akkor is, amikor a szíve szakadt meg, hogy a férje megitta azt a pohár üdítőt, amit ő maga megmérgezett és saját maga végignézte a jelenetet. Szerencsére a férfinak nem lesz baja tőle és kivételesen kialudja magát, de akkor is saját maga szenvedett…

~ Coruscanton ~
Mikor Keth nem kelt fel megszokottan hajnalban, akkor BB-4 nem várt tovább, a csipogás nem hatott, így kénytelen volt kissé megrázni a férfit, hogy felébredjen az altató hatásából. Amikor megtörtént, akkor aggodalmaskodva csipogva „mondta” el a férfinak, hogy Rhys elment és nincs itt, hogy aggódik érte és hagyott a nő egy üzenetet. Amit azonnal neki is látott lejátszani, ha Keth kérte. A holofelvételen Rhys jelent meg, arcán fájdalom a bűntudattól, amit már lassan két hete cipelt.
”Mikor megkapod ezt az üzenetet már messze járok, ne haragudj, kénytelen voltam ehhez folyamodni, mert sem te, sem Xeth nem vettetek komolyan. Azaz álom napról napra rosszabb, felemészt, ahogyan az egész Benûwia-s ügy is. Tudom, hogy ti mindent megtesztek azért, hogy ne ébredhessen fel, de ez kevés. Én nem tudok tovább itt ülni és várni, hogy sikerrel járjatok, muszáj tennem valamit. Nem akartam, hogy idáig jusson, de muszáj volt eljönnöm. Tudom, hogy elmondod Xeth-nek, hogy hova mentem, de remélem az a néhány óra előny, amim van elég lesz arra, hogy találjak valamit. Én tudom, hogy hova kell mennem, ti nem. Kérlek bocsáss meg ezért, nem akartalak ilyen helyzetbe hozni, sem megmérgezni az altatóval. Tudod, hogy mit érzek, ti is végigmentetek rajta… de ettől nem óvhattok meg, nem lehettek örökre mindketten mellettem. Vigyázok magamra, nektek hála már megtudom tenni, ha tehetném magammal vittelek volna téged is, hogy segíts, mert úgy talán elengedtél volna. ígérem, hogy egy-két nap múlva itthon leszek, és utána nyugton maradok a lányok születéséig. Kérlek… szerelmem értsd meg, hogy miért tettem, ha ti nem értitek meg azok után, ami veletek történt ki fogja? Ti is pont ugyanezt tettétek volna a helyemben, tettétek is, de én visszajövök, nem hagylak el titeket. Ott van valami, ami talán segíthet, tudom, érzem… mi másért látnám folyamatosan ezt az álmot? Igen, veletek érzem magam a legnagyobb biztonságban, de nem bújhatok örökké mögétek, katona vagyok, és nem bírom tétlenül nézni, hogy mi lesz velem. Pontosan tudom, hogy mit akarsz mondani , elviselek minden kiabálást és bármit, amit tőled, tőletek kapok, ha hazajöttem… most már mennem kell! Szeretlek!

Fogalma sem volt róla, hogy miként fogadhatta mindezt otthon a férje. A bűntudat ettől függetlenül szinte fizikai fájdalommal járt, a terhesség és a hormonok miatt pedig végigbőgte az utat a bérelt hajóján, amivel a Dagobah-ra ment. Annak ellenére, hogy elrejtette magát az Erőben, biztos volt benne, hogyha a helyzetét nem is tudják megmondani a férjei a fájdalmát bizonyosan érzik, ha nem is nagyon, de azt igen, hogy ő maga szenved. Megint. Pedig haza szándékozott menni. Miután megérkezett a bolygóra keresett egy stabilabb pontot és ott tette le a gépet. Hiába volt rajta a páncélja az álcagenerátort is magához vette a holografikus álcázóval egyetemben és így indult el a saját maga „sírboltja” nyomába. Tudni akarta, hogy mi van itt és miért akarta Benûwia, vagy az Erő, hogy idejöjjön. Hamarosan pedig meg is érkezett oda, ahol volt a vault. Azonban nem egyedül volt, hanem három másik nő is megjelent itt. Egyszerűen nem akarta elhinni ezt! Pont most?! A hármasból az egyiket ismerte csak fel, őt is akkor mutatták be az udvarba, mint saját magát, Lord Farrirr tanítványa volt az, a másik kettőről azonban nem volt tudomása, nem látta korábban őket, ami a saját helyzetében annyira nem volt meglepő. Az urdrarr nő azonban felismerte őket, valószínűleg a másik is. A nő szavaira csak elvicsorodott a sisak alatt, de az érzelmeit jelenleg visszafogta, hogy ne érződjenek. Bár az sem lett volna gond, ha érzik, az álcája része volt, hogy sith harcosnak vélték és nem pedig varázslónak. Szerette volna, hogyha lett volna arra ideje, hogy megpróbálja felidézni magában ennek a helynek a térképét, hogy mik vannak itt, miket épített ide Benûwia és hogyan tudják kinyitni. Azonban erre nem maradt ideje, mert a másik nő bezúzta az ajtót.
- Magának elment az esze?! – kérdezte dühösen.
Még folytatta volna, hogy mit és hogyan kellene tenniük, de a másik nő nem hagyta szóhoz jutni és elindultak. A következő fél napban folyamatosan bolyongtak, volt egy olyan érzése, hogy legalább több tucatszor járták körbe a helyet, többször próbálta felhozni, hogy mit kéne tenni, de az urdrarr nő egyszer sem hagyta. Végül beértek egy terembe, ahol most már megállt dühösen és dacosan. Már csak azért is, mert éhes volt, ő maga nem tulajdonított ennek különösebb figyelmet, révén terhes volt, folyamatosan éhes volt az ikrek miatt az utóbbi hetekben, két-három hónapban.
- Magánál amatőrebb kincsvadászt még nem láttam, fogalma sincs, hogy mit csinál, vagy…
Nem tudta folytatni, mert beszakadt alattuk a padló. Saját maga azonnal igyekezett telekinetikához nyúlni, hogy lassítsa az esését, vagy megtartsa magát lebegve ott, ahol jelenleg vannak. Azonban a másik nő elkapta, így nem esett le és nem is tudott semmihez folyamodni.
- Látom magának fogalma sincs erről a helyről, ha odakint hagyott volna öt rohadt percet, akkor centiről centire megtudtam volna mondani, hogy mi hol van, milyen csapda hol van ebben az átokverte vaultban de nem! A császár szottyadt golyóira maga egy rohadt pökhendi és beképzelt p*csa, aki betört a saját magam által épített vaultba és mindent tönkretesz! Öt, vagy tíz perc kellett volna ahhoz, hogy a hely felismerje, hogy az építője jött vissza és minden rendszer aktiválódjon, a csapdák kikapcsolódjanak, de nem! Maga betör és tör, zúz, mint a legostobább barbár! – kiabált az őt tartó nővel dühösen.
Vett néhány mélyebb levegőt, hogy némileg megnyugodjon, nem szabad idegesnek és dühösnek lennie a gyerekek miatt.
- Akkor most tartson meg, amíg megpróbálom feléleszteni a helyet és rájöjjön arra a vault, hogy itt van Lady Benûwia – mondta már nyugodtabban.
Ha a nő megtartja, akkor igyekszik kinyúlni az Erőbe és ott kiterjeszteni a hatalmát benne próbálva lefedni a vaultot, ha kell, akkor sötét oldali erőket is kibocsátva, hogy a hely megérezze az Erőmintázatát, még akkor is, ha ezzel Xeth és Keth is megérezhetik egy kis időre. A korábbi hely, ami Benûwia-é volt, olyan volt, hogy felismerte azt, hogy ő maga Benûwia, illetve egy leszármazottja és így nem ellenségesen fogadta őt. remélte, hogy ez a hely is ilyen és ezzel kimászhatnak abból a csávából, ahova az idióta urdrarr nő sodorta őket, aki láthatóan még nála is meggondolatlanabb és felelőtlenebb.

felszerelés/egyebek:

Dagobah ZxD7j2S Dagobah SqAxTGu Dagobah JbcNp4Z Dagobah BoXhNuP Dagobah ZlnSBzQ Dagobah E9Rn4mm
Dagobah Tdnbsvt Dagobah 31eWAll Dagobah LRaSnHA Dagobah YMcSFLr Dagobah Iy5aNTG Dagobah VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dagobah 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3270
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 145
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dagobah Empty Re: Dagobah

Témanyitás by Werda on Szomb. 21 Szept. 2019, 21:31

A JEDI VISSZATÉR VOL. 3

Helyi Idő: Délután; MU.4
Helyszín: Dagobah
Feladat: A templom feltárása // Az álmok megfejtése
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar / Rix || Rhyssa Edaara Quillan-E’ron || Siqsa Povoxa || Werda'cuw'eghoo

~ Mindig engedd meg magadnak a gyanakvás lehetőségét. Lehet, hogy Lord Xeth-é a két gyerek, de másé is lehet.~ Werda nyugodtan válaszolt a társának, ahogy Siqsa arcán is egy gyors mosoly jelent meg és biccentett Ellen felé a köszönésre.
Ami azt illeti bent Ellen észrevehette a társnőjén, hogy egyre jobban élvezi, ahogy Lord Xeth tanítványát idegesítheti a cselekedeteivel, ahgoyan azt is, mint a jelenlévők közül egyetlen, aki valaha is dolgozott vele, hogy nem úgy "dolgozik" itt, mint az ásatásokon szokott. A csüngés közben és a hiszti hallgatás alatt pedig azt is megláthatta, hogy Werdának háromszor is megfordult a fejében, hogy jobb lenne, ha elengedné a nőt.
A droidja ugyan azt mutatta, mint az érzékelők, hogy lefelé nagyon hosszú az út, és csak helyenként vannak nagyobb sziklák és gyökerek. Az Erőben való kinyúlás sem segített, ahogyan Rhys sem azt találta, amire várt és amit hangoztatott. Hiába tapogatta le az Erőn keresztül a templomot, abban semmi sem volt, nem hogy Benuwiától, de még egy jött-ment urdrarrtól sem. Ezen pedig az sem segített, hogy sötét oldali energiát bocsájtott ki, attól csak az eddig is érzett éhségérzet erősödött csak fel benne, semmi más.
- Ha nem tudnám milyen terhesnek lenni, akkor azt mondanám ez az oka, de ezek szerint csak annyi a helyzet, hogy a gyermekei az ön eszét örökölték, mert a fejében semmi sem maradt. A kinn eltöltött öt perc alatt önnek is lett volna ideje arra, hogy rájöjjön, ahogyna én is tettem, hogy ez a templom egy dísz. Kincsvadászoknak és sírrablóknak, az egész hely nem öregebb olyan tíz-tizenöt évnél. Olyannyira el volt azzal, hogy ez a "maga" vaultja és "ön" építette, hogy fel sem tűnt az igazság. De ha ez megnyugtatja, én nagyon élveztem. - Werda az egészet érzelemmentes arccal és hanghordozással mondta el, Ezután behunyta a szemét, egy kicsit megremegett az épület, de nem veszélyeztetve őket, majd alattuk nem sokkal egy vastagabb gyökér húzódott ki a falból létrehozva egy biztos hidat a szakadék fölött. Ekkor engedte el Werda Rhyst,a ki így egyenesen a gyökéren landolhatott.
-Szólj, ha kész vagy, és elengedlek. - szólalt meg ezután Siqsa Ellennek szánva a szavait, és amikor ő jelzett, akkor elengedte, remélhetőleg nem a végtelennek tűnő semmibe. Természetesen nem volt olyan nagy a táv, vagy olyan kicsi a cél, hogy Ellen eltévessze a landolást. Miután landolt, akkor Siqsa is megérkezett melléje.
- Fényt! - Siqsa utasítását a hátáról halk csipogás követte, majd a droidja egy kis fényszórót aktivált amivel a nők már jobban láthatták egymást a lassan sötétedő helyen, de ahhoz ez sem volt elegendő, hogy néhány méternél lejjebb lássanak a sötétben.
- Ideje lenne felvilágosítania erről az "én építettem a vaultot" dologról. - fordult Rhyshez Werda miután utolsóként ő is landolt, illetve lelebegtette magát telekinetikával.
- Keress még vastagabb gyökereket, nagyobb sziklákat a falban. - szólt még oda Ellennek, feltehetőleg az út folytatása érdekében.
Dagobah SaaaQP1
"A nagyúr úgy gázolt be a mocsárba, mintha csak az élete múlt volna rajta, pedig az élete volt az, ami miatt a legkevésbé kellett aggódnia. Ami azt illeti most cseppet sem érezte magát olyan nagy úrnak, inkább ijedt kisfiúnak. Dühös volt saját magára és Kethre. Egyrészt hagyták, hogy ez legyen, másrészt Keth bedőlt egy ilyen olcsó dolognak. Mérgezés?! Komolyan?!
- Rhys! - üvöltötte a férfi, a hangja pedig minden fa törzséről visszhangzott szinte a végtelenségig. Válasz viszont nem érkezett rá. A férfi vállai fel-le mozogtak a dühtől, majd egy pillanatra megállt, hallgatózott, és futva indult el az egyik irányba.
Ahol korábban állt egy ember alak, egy nő emelkedett ki a mocsárvízből, pontos mása annak, akit a nagyúr keresett. Lassan felemlte a kezét abba az irányba, ahová a férfi futott, mintha csak meg akarná érinteni.
- Már nagyon rég óta várok rád... - még a hangja is pontosan olyan volt, mint a keresett nőé. Rhyssa Edaara Quillan-E’ron-é. Ezután nevetni kezdett, mintha csak eg yjáték lenne számára az egész. Végül a mocsárból felemelkedő ködben tűnt el mindkét alak."_________________
Dagobah 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Dagobah FUn312o
Dagobah 6fZaEMM
Dagobah EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 575
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 79
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dagobah Empty Re: Dagobah

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 22 Szept. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Jedi visszatér vol 3.
Lady Lairorellen Verenwar / Rix
Sith/Urdrarr tanítvány, Krant úrnője, a Rix klán tagja


Játékostárs(ak) neve: @Werda

Dagobah SH3Hqlv
Dagobah 1X6bx7d

Idő: Délután helyi idő szerint; 262.4 MU
Helyszín: Lady Benûwia vaultja, Dagobah
Cél / Feladat: Templom feltárása
Többiek: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia | Siqsa Povoxa | Werda'cuw'eghoo
Egyéb információk:
Ellenségek: -
Épp nincs

~ De abban meg semmi izgalom nincs… ebből szép kis botrány lehet és nem kis sebezhető felületet ad mindkettőnek ~ fejtette ki a véleményét. ~
Ellen nem rajongott különösebbképpen a sith harcosokért, mert képtelenek az érzelmeiket úgy uralni, mint a varázslók, ez most is remekül látszott Lord Xeth tanítványán. Nem igazán értette, hogy a férfi miért pont egy… mert azzal a bizonyos testrésszel „gondolkodott”. Viszont egy harcos nem illik a hírszerzés élére, de ez már a saját bajuk. Vagyis a Birodalomé lesz idővel… Amíg haladtak látta, hogy Werda nagyon élvezi, hogy szívhatja a vérét Lady Benûwia-nak és teljesen máshogy viselkedett, mint szokott. Egyrészt meg sem volt hajlandó hallgatni, azon felül nem úgy tett, ahogyan szokott. Valami nagyon nem stimmelt itt, azonban még nem kérdezett rá a másiktól, hogy micsoda. Immáron a lógás közben nem volt nehéz felfedeznie azt, hogy Werdának háromszor is legalább megfordult a fejében, hogy elengedi a terhes nőt és még itt is tovább veszekedtek, vagyis itt kezdték el igazán. Nem csak a helyzet, de az egész miatt megfordult a fejében, hogy otthon kellett volna maradnia és nem pedig eljönni. És inkább Rhand varázslóit vállalta volna be, mint ezt az egészet. Volt a nőnek gyereke?! Erről nem is tudott pedig már jó ideje ismerték egymást, igaz soha sem kérdezett effélét.
~ Mi ez az egész? Mi folyik itt Werda? ~ igyekezett kérdezni a társnőjét. ~
Sem a droidja, sem pedig az érzékelők nem mutattak semmit sem, de ettől még nem szándékozott feladni. Maximum elveszti a droidot és kell majd egy újat vennie. Azonban még Werda is lépett, így most már volt hova leesniük. Mielőtt megszólalt volna kinyúlt az Erőbe, hogy majd telekinetikát alkalmazva könnyebben landoljon.
- Engedhetsz! – mondta.
Ha Siqsa elengedi, akkor tényleg ezzel tompítja az esést, közben pedig Werda és Benûwia tovább perlekedtek és vitatkoztak.
- Dark-eye! Menj le egészen a hely legaljáig az egyik fal mellett, a másiknál vissza, keress olyan helyet, ahol járat van, amin keresztül ki lehet menni innen! – utasította a droidot.
Remélte, hogy a droid találhat valamit, közben még egy érdekes dolog is felmerült, mire azért ő maga is kíváncsi volt.
- Már megy is a kutasz keresni ilyet, meg kijáratot – felelte Werdának.
Ha a droid talált valamit, akkor jelzi a többieknek, közben pedig nekilátott annak, hogy a közelben keressen beugrókat, kiállókat és gyökereket, ha pedig talál, akkor még ő maga is megpróbálkozik telekinetikával maguk alatt kijjebb húzni azokat, hogy tudjanak lefele haladni majd.

felszerelés/egyebek:

Dagobah CdBKYMk Dagobah I5fVERg Dagobah EQEHnJx Dagobah Y5zPBEf Dagobah Nzze4PN Dagobah VZwKC7u
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A Jedi visszatér vol. 3
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Werda

Dagobah F9lWy2f
Dagobah URRPPd8

Idő: Délután helyi idő szerint; 262.4 MU
Helyszín: Lady Benûwia vaultja, Dagobah
Cél / Feladat: Megfejteni az álmot/látomást
Többiek: Lairorellen Verenwar | Siqsa Povoxa | Werda'cuw'eghoo
Egyéb információk:
Épp nincs


Rhys gyűlölte, hogyha úgy szórakoznak vele, vagy semmibe veszik, ahogyan Werda tette azt az elmúlt fél nap során és nagyon kezdte unni ezt az egészet. Nem érzett semmit sem a lógás közben, ami a helyet Benûwia-hoz kötötte volna, pedig tudta, hogy az övé, részben emlékezett rá, hogy így van, hogy itt épült a hely és Benûwia érzéseit is érezte, amikor ez próbált az eszébe jutni. Semmi sem járt sikerrel, amit akart, csak a bűntudata maradt meg, ahogyan eszébe jutott, hogy lehet, hogy Xeth már itt van a bolygón és épp őket keresi. Amit tett annak az eredménye pedig az lett, hogy még éhesebb lett, de az itt töltött ennyi idő után nem csodálkozott ezen. Máskor is tapasztalta, ha sokat tanult, gyakorolt, vagy Erőt használt, akkor éhesebb lett. Így továbbra sem fordított ennek nagyobb figyelmet. A másik nő szavaira csak vicsorgott a sisakja alatt és végül sziszegve szólalt meg.
- Maga pedig olyan baromi okos akar lenni olyanban, amihez semmi köze sincs és amiről semmit sem tud… itt van az a hely, tudom, emlékszem rá! És nem lesz a maga szférájáé, Lord Xeth és Lord Hiuval még azelőtt elpusztítják!
Azonban végre volt mire leugrani, mert az urdrarr nő csinált egy hidat. Amikor a másik elengedte, akkor ösztönösen nyúlt ki az Erőbe, hogy tompítsa az esést. Továbbra is dühös volt, mardosta a bűntudat, de kinyúlt az Erőbe, hogy lenyugtassa magát, nem maga miatt, ha magán múlna, akkor tombolna, a lányok miatt, hogy ők ne legyenek veszélyben. Nem akart csalódást okozni Xeth-nek, nem akarta újra elveszteni a gyermeküket, gyermekeiket jelen esetben. Werda szavaira a nőre pillantott.
- Nézze meg az Erőmintázatomat és rájön. Ha pedig rákérdez, hogy melyikre, a válaszom az, hogy pontosan! – felelte.
Ha más is megnézte, akkor láthatta, hogy kettővel rendelkezik és a kettő nagyon hasonlít egymásra, bár az egyik gyengébb volt, mégis az tűnt ősréginek, a másik pedig a ténylegesen sajátja volt. már tudta egy ideje, hogy ezzel nagyon egyedi mintázata van, nem tudta, hogy vajon Benûwia eltudná-e rejteni magát, vagy sem, de most ez nem volt fontos.
- A másik azé, akinek a nevét viselem, Lady Benûwiáé, rendelkezem az élete ezer évéből számtalan emlékkel és az utóbbi hetekben folyamatos látomásaim voltak a helyről. Többek között egy szarkofágtól, aminek nem kéne itt lennie, egy csarnokról, ahol van egy-két olyan dolog, amit azelőtt kell megtalálnom, hogy Lord Hiuval és Lord Xeth el nem pusztítják amiatt, hogy Benûwia ne reinkarnálódhasson és ne térhessen vissza az életbe. A szarkofágnak nem kéne ott lennie, ezt tudom. Ez az egész egy elterelés igen, elrejti a tényleges sírt, mert itt van, benne a szarkofággal, ami utólag került oda, mert emlékszem rá, hogy az nem volt itt tízezer éve, amikor a sír le lett zárva. Hülyének nézhet, nem érdekel, de ez az igazság!
Ezzel elfordul a nőtől és saját maga is próbál a falakon olyan helyet keresni, amivel lejjebb juthatnak mielőtt esetlegesen a fejük felett is bekapcsol valamilyen védelmi rendszer. Ki akart innen jutni és megtalálni tényleges sírt, ami itt volt valahol, még akkor, ha idiótának nézik és egyetlen egy szavát sem hiszik el.

felszerelés/egyebek:

Dagobah ZxD7j2S Dagobah SqAxTGu Dagobah JbcNp4Z Dagobah BoXhNuP Dagobah ZlnSBzQ Dagobah E9Rn4mm
Dagobah Tdnbsvt Dagobah 31eWAll Dagobah LRaSnHA Dagobah YMcSFLr Dagobah Iy5aNTG Dagobah VZwKC7u


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dagobah 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3270
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 145
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dagobah Empty Re: Dagobah

Témanyitás by Werda on Hétf. 30 Szept. 2019, 20:34

A JEDI VISSZATÉR VOL. 3

Helyi Idő: Délután; MU.4
Helyszín: Dagobah
Feladat: A templom feltárása // Az álmok megfejtése
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar / Rix || Rhyssa Edaara Quillan-E’ron || Siqsa Povoxa || Werda'cuw'eghoo

~ Normál esetben igen, de most a hírszerzési szféra nagyúráról és tanítványáról van szó. Egy ennyivel aligha találsz rajtuk fogást.~ Werda gyors és lényegre törő volt, és nem is állt olyan messze az igazságtól, hiszen az is igaz volt, hogy minden, amit ő maga Lord Xethről tud, csupán pletykák és feltételezések, és az előbbit nagyon könnyedén befolyásolja a hírszerzés propaganda munkája.
~ Majd ha olyan a kedvem elmesélem a sztorit... ~ a válasz pontosan olyan volt, mint amilyen Werda. Egyedül Siqsa állt ott, mint akinek halvány lilája nincs, hogy mi is folyik itt, mert se azt nem értette, és nem is akarta különösebben, amit Rhyssa mondott, sem pedig Werda szavait. Nem jelentette azt, hogy nem figyelt rá, csupán nem kereste az értelmét.
Rhyssa szavai után pedig a sith nő lassan elkezdett tapsolni. Nem sokat, olyan hármat vagy ötöt, de nem igazán lehetett eldönteni, hogy gúnyolódásképpen-e vagy sem.
- Ideje volt, hogy kezdjen valami hasznosat is mondani. Ez már kellő információ ami alapján elindulhatunk valamerre. Folytathatja azzal, hogy elmondja mire is számítsunk ebben a vaultban. Miket látott? - Werda nyugodtan és lassan beszélt miközben Ellen mellé lépett és mindig, mikor a nő jelzett neki, hogy hol van nagyobb szikla vagy gyökér, akkor kinyúlt az Erőbe és kimozdította azokat a falból, szépen lassan létrehozva egy lejáratot kisebb-nagyobb távolságokban. Siqsa eléggé haszontalannak érezte magát, így leginkább arra figyelt, hogy fentről semmi meglepetés ne érje a csapatot. Ellen droidja viszont kijáratot nem talált, csupán hosszú lefelé vezető út végén egy járatot, ami átmenet volt természetes kőzet és külső, értelmes lény behatásának. Valamikor feltehetőleg energiával ellátott hely lehetett, viszont ennek nyoma most nem volt.
- Mozgás. - szólalt meg ekkor Werda és elsőként indult el lefelé gyorsan és elegánsan ugrálva egyik "platformról" a másikra. Siqsa megvárta míg a két nő előre megy és maradt ő hátvédnek, hogy hátulról biztosítsa a helyet és a fényt a többieknek.
Lefelé az út elég eseménytelen volt, leszámítva azt az egy-két instabilabb sziklát vagy gyökeret, ami kicsit felvitte a rajta landolók vérnyomását, de semmi olyasmi nem volt, amit egy erőérzékeny ne tudott volna megoldani, ha viszont egy katona is lett volna itt, az valószínűleg már nem lett volna ilyen szerencsés. Rhys ha azután, hogy leértek és kinyúlt az Erbe, akkor érezhette, hogy a járat már az általa keresett vaulthoz tartozik, ám ez nem igazán volt olyan, mint a korábbi, amivel találkozott. Nem egészen úgy működött, leginkább olyan volt, mintha valaki lekapcsolta volna a lámpát és elvágta volna az áramellátást. Persze ez azt is jelenthette, hogy a csapdák sem lépnek működésbe, de ezt nem lehetett biztosan megmondani.
- Ez most már az, amit keresett, nem? Mire kell számítsunk? - Werda Rhyssa felé fordult, egyelőre maga a vault perifériáján kívül maradt, de olyan pontossággal, mintha annak a puszta határait képes lett volna érzékelni. Persze ez közel sem volt így, csupán a több éves tapasztalat következtében kialakult reflex volt. Siqsa fejben nagyon reménykedett abban, hogy lehetőleg ez a bizonyos régi Benuwia, akiről az új Benuwia beszélt, nem gyártott hobbiból monolithot a temploma pincéjébe, mint egy bizonyos sith, akivel nem is olyan régen volt szerencséje találkozni.
Dagobah SaaaQP1
"Csak percek óta bolyoghatott a ködös mocsárban a fák között, nem egyszer megcsúszva a nem túl emberbarát talajon, viszont neki már óráknak tűnt az egész, és egyszerre látott ellenséget minden fatörzs mögött, és feleségének a haját egy másik mögött. Aztán az egyik forduló után, mikor már azt hitte, hogy körbe-körbe rohangál, egy tisztáson meglátta azt amit keresett. A páncél és a vörös haj is ismerős volt számára, ahogy a felesége háttal állt neki.
- Rhys! - rohant oda boldogan és ahogy átölelte a nőt egy pillanatra úgy érezte, hogy minden rendben van, és most már semmi baj nem lehet, a következő pillanatban viszont azon találta magát, hogy az üres levegőt tartja a kezeiben. A meglepettséget a düh követte az arcán. Hiszen itt volt a karjai között, érezte a testet, az illatot, a melegségét, erre most eltűnt. Aztán újra megérezte a jelenlétét, most a háta mögül.
- Nem vagyok már gyermek. - jelentette ki a nő és ahogyan a tenyerét a felé forduló férfi mellkasa felé emelte az út röppent el a nővel ellentétes irányba, mintha csak egy kis kődarab lenne, amit elhajítottak. A fák közé, ahonnan jött.
- Jól hallod, amit mondok, Xeth?! Nem kell folyton megvédj minden árnyéktól vagy rossz tekintettől! - a nő hangja dühös volt, úgy ordította a férfi után a szavakat és előbb sétálva, majd egyre gyorsabban indult meg arra, amerre a nagyurat ellökte, közben pedig a fénykardját is aktiválta."_________________
Dagobah 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Dagobah FUn312o
Dagobah 6fZaEMM
Dagobah EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 575
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 79
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dagobah Empty Re: Dagobah

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 01 Okt. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Jedi visszatér vol 3.
Lady Lairorellen Verenwar / Rix
Sith/Urdrarr tanítvány, Krant úrnője, a Rix klán tagjaJátékostárs(ak) neve: @Werda

Dagobah SH3Hqlv
Dagobah 1X6bx7d

Idő: Délután helyi idő szerint; 262.4 MU
Helyszín: Lady Benûwia vaultja, Dagobah
Cél / Feladat: Templom feltárása
Többiek: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia | Siqsa Povoxa | Werda'cuw'eghoo
Egyéb információk:
Ellenségek: -
Épp nincs

~ Azt hallottam Allen-től, hogy többen betegesnek gondolják a kapcsolatukat a legfelsőbb körökben… lehet, hogy csak változnak az idők ~ üzente vissza. ~
Annak a fényében, amin a Köztársaság végzete miatt átment saját maga is kissé máshogy látta a dolgokat. Régen halogatott volna olyan dolgokat, amik világiak, nem hiába a mestere küldte el, hogy szórakozzon is időnként és legyenek hobbijai. Azóta, hogy majdnem meghalt és realizálta, hogy miből maradhatna ki, ha hagyja, hogy minden elszalad mellette már inkább úgy volt, hogy talán hagynia kell magának is azt, hogy szórakozzon egy kicsit. Csak annyira, hogy ne menjen a tanulás és ehhez hasonlók rovására. Arra, hogy Werda nem mondta el, hogy mi folyik itt, azon csak elmosolyodott a sisakja alatt és nagyon kicsit megcsóválta a fejét. Ez pontosan olyan válasz volt, amit megszokhatott már a nőtől azóta, hogy ismeri őt.
~ Javíthatatlan vagy! ~ felelte. ~
Ellen is figyelmesen hallgatta Lady Benûwia szavait, hogy mit mond. Fel is vonta ismét a szemöldökét, ez eléggé érdekesen hangzott. Így emiatt ki is nyúlt az Erőbe, hogy megnézze a másik nő erőmintázatát. Most valami olyasmit látott, amit még korábban nem, csak olvasott róla, amikor egy erőszellem megszáll valakit, akkor lehet ilyen és végül csak az egyik marad meg, mert a másikat legyőzik és megsemmisül. Itt viszont két elég erőteljes mintázatot látott, amik nagyon hasonlóak voltak egymáshoz. Mintha egymás másolatai lettek volna, ilyenről nem olvasott és sehol sem látott. A leírások alapján még az ikreké is teljesen más, éppen azért lehet megkülönböztetni. De ez…
~ Ez, amit mondott, hogy lehetséges? Még a legtitkosabb könyvekben sem olvastam hasonlót azzal kapcsolatban, hogy két ennyire hasonló Erőmintázata legyen bárkinek is ~ mondta meglepetten Werdának címezve. ~
Amikor Werda lefelé utat csinált nekik, akkor kivárta, hogy megtehesse ezt a másik nő és addig a droidot is utasította, hogy maradjon és ne menjen lejjebb, csak ha már megvolt az út. Végül aztán lent talált egy járatot, mert más nem volt itt csak az, de ott végre volt valamilyen más út, egy rendes járat. Így végül el is indulhattak lefelé, végig az Erőbe kinyúlva haladt, hagyta, hogy az Erő vezesse a lépteit és ugrásait. Szerencsére már magabiztos volt, így nem aggódott, hogy lezuhanna. Aztán pedig csak leértek és végre ott is körülnézhetett. Egyelőre nem küldte be előre a kutaszdroidját még Lady Benûwia-ra nézett, hogy mond-e valamit.
- Remélem senki se bánja, ha közben előreküldöm a droidot is – mondta. – A falakat is nézd, hátha lesznek ott útmutatások.
Amennyiben nem volt kifogás, akkor megtette, és amíg válaszra, vagy egyéb másra vártak, addig figyelte a konzolt, amire érkezik a droid kameráján át a felvétel.

felszerelés/egyebek:

Dagobah CdBKYMk Dagobah I5fVERg Dagobah EQEHnJx Dagobah Y5zPBEf Dagobah Nzze4PN Dagobah VZwKC7u
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A Jedi visszatér vol. 3
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Werda

Dagobah F9lWy2f
Dagobah URRPPd8

Idő: Délután helyi idő szerint; 262.4 MU
Helyszín: Lady Benûwia vaultja, Dagobah
Cél / Feladat: Megfejteni az álmot/látomást
Többiek: Lairorellen Verenwar | Siqsa Povoxa | Werda'cuw'eghoo
Egyéb információk:
Épp nincs


Rhys és Werda továbbra is marták egymást, a nő az urdrarr szavai után ismét elvicsorodott a sisakja alatt, nagy volt a késztetés, hogy megüsse és lelökje innen csak pusztán azért, mert roppant kielégítő és örömteli lett volna a számára. Már csak amiatt a stílus miatt, amit a másik nő megengedett magának vele szemben. Már tudta, hogy miként szoktak a sithek viselkedni, de saját maga akkor is a köztársaságihoz volt hozzászokva, hogy a katonáktól megkapja a tiszteletet és másoktól is, akik felismerik. Nem várta el, de jól esett neki, ellenben ezzel a beszéddel.
- Pedig én eddig úgy tudtam, hogy a Rejtélyek szférájának a dolga, hogy ilyeneket tudjon és nem pedig a hírszerzésé – felelte a nyugodt szavakra némi éllel és csöpögő gúnnyal.
Néhány pillanatig elgondolkodott azon, hogy ne feleljen egyáltalán a nő kérdésére, végtére is miért kéne neki segítenie a három sithet, de aztán kényetlen volt beismerni, hogy nélkülük nem igen fog semmire sem jutni, ha más miatt sem, akkor azért, mert könnyedén akadályozhatják a munkáját. Nagyon is, azt pedig nem akarta kockáztatni, tudni akarta, hogy miért van itt, mi a köze van a gyermekeinek ehhez a helyhez. Leginkább ez volt az, ami aggasztotta jelen pillanatban.
- Néhány folyosót, a szarkofágot, azt, hogy a gyermekeim itt játszanak a vaultban és a külső részén. Nem, nem a régi perszóna gyerekei, hanem a sajátjaim. Az egyik itt hagyott fénykardomat. Ha lent vagyunk próbálok majd jobban visszaemlékezni arra, hogy pontosan mi hol van, de nem akarok a migrén miatt innen leszédülni – mondta.
A szavai közben a keze ösztönösen a hasához ért védekezően, mintha óvni próbálná a lányokat. Ahogyan a járatok megvoltak lefelé, akkor elkezdett ő maga is ugrálni, az Erőt használva, ha kell, akkor az egyensúlya megmaradjon, nem is beszélve arról, ha valamiért lezuhanna, akkor telekinetikával próbálja meg megakadályozni az esést, vagy azzal érkezzen le a következő kiszedett padkára. Mikor megérkeztek, akkor odalent tényleg most már jó alaposan igyekezett körülnézni. látszott, hogy valaki, vagy valakik nagyon, de nagyon megrongálták ezt a helyet. A bejáratot megismerte azt látta a látomásban és talán azért érezte nagyon, de nagyon ismerősnek. Most állt neki koncentrálni és kinyúlni az Erőbe, hogy feltérképezze a környéket és hátha innen tényleg megismeri a hely, de a helyet tényleg tönkretették és mindent lekapcsoltak benne. Elfintorodott, semmi sem akarta megkönnyíteni a helyzetét. Mondjuk már egy ideje tudta, hogy mások is jártak itt előttük, hiszen a szarkofág az bekerült ide valamikor, valószínűleg akkor, amit az urdrarr nő mondott, amikor a felső részt is építették. A kérdésre a másik nőre pillantott, miközben ő maga egy-két lépésnyire igyekszik belépni a vaultba és végighúzni a kezét a falon.
- Engem nem zavar, ha beküldi, és igen, ez a bejárat, ezt láttam a látomásban. De a rendszereket kikapcsolták, amikor a szarkofág bekerült és valószínűleg, amikor ezt itt felette is építették. Így esélyes, hogy a csapdák is ki vannak már, vagy belesétáltak az előző látogatók. De kérek pár percet és pontos tervrajzzal tudok szolgálni. Addig menjen a kutasz előre… – mondta.
Amennyiben most volt ideje végre egy kicsi, akkor leguggolt odabent és a hátát a falnak támasztotta. Csak a biztonság kedvéért, ha rohamot kapna, vagy megint olyan erős migrénje lenne, hogy nem tud megállni a lábán, akkor minél kisebbet zuhanjon. Nem maga miatt, a lányok miatt, nem szerette volna őket még ilyen veszélynek sem kitenni, hogy egy összeesés miatt. Nem is beszélve arról, hogyha itt beindulna egy ilyen miatt a szülés, vagy a vetélés, soha sem jutna el időben orvoshoz és amennyire lelkes és boldog volt Xeth a lányok miatt biztosan összetörne, nem beszélve arról, hogy ő maga egészen biztosan nem bírna ki még egyet. Nagyon nem szerette azt, ami következik, kinyúlt az Erőbe, hogy a régi, elfeledett emlékeket felidézhesse, konkrétan jelen pillanatban azokat az eredeti Benûwia emlékeiből, amik erre a helyre vonatkoznak. A Dantooine-i vaultnál nagyon szépen az erős migrén kíséretében beugrott a hely pontos régi kinézete, ahogyan Benûwia látta, amikor utoljára ott volt. Remélte, hogy itt is így lesz, ha szükséges volt, mert nagyon régi emlék, akkor erőteljesen szándékozik az Erőt és a helyi Nexust is megragadni és abból extra erőt nyerni, ahogyan Keth nexusát is használta, hogy a császárra sújthasson le Xeth védelmében. Ha sikerül felidéznie az emléket, akkor próbálja a lehető legtöbb részletet előkaparni az elméje és Benûwia elméjének mélyéből.
Ha pedig sikerült bármit is, akkor mondja Werdának, hogy mit látott, amint sikerül az esetleges fájdalmon felülkerekednie…

felszerelés/egyebek:

Dagobah ZxD7j2S Dagobah SqAxTGu Dagobah JbcNp4Z Dagobah BoXhNuP Dagobah ZlnSBzQ Dagobah E9Rn4mm
Dagobah Tdnbsvt Dagobah 31eWAll Dagobah LRaSnHA Dagobah YMcSFLr Dagobah Iy5aNTG Dagobah VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dagobah 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3270
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 145
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dagobah Empty Re: Dagobah

Témanyitás by Werda on Csüt. 03 Okt. 2019, 20:23

A JEDI VISSZATÉR VOL. 3

Helyi Idő: Délután; MU.4
Helyszín: Dagobah
Feladat: A templom feltárása // Az álmok megfejtése
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar / Rix || Rhyssa Edaara Quillan-E’ron || Siqsa Povoxa || Werda'cuw'eghoo

Erda nem lepődött meg az ifjú tanítvány kérdésére csupán a fejét ingatta, ahogyan azt a másik tetteaz ő korábbi válaszára.
~Mint láthatod lehetséges. Bizonyos kritériumoknak teljesülnie kell, de nem Benuwia lenne az első és utolsó sem, aki a halhatatlanságot és reinkarnációt kutatta volna bármikor is.~ ezt Ellen is tudhatta, hogy a Birodalom történelmében nem egy sith volt, aki logikus vagy erősen emocionális okokból kutatta az örök élet vagy feltámadás lehetőségét, de nem igazán voltak, akik ténylegesen el is érték mindezt.
Odalenn Ellen útjára indíthatta a droidot, ami egy elég hosszú folyosón haladt. A legutolsó ajtó kivételével a többi járat be volt omolva, vagy gyökerek fonták szorosan körbe az ajtókat. Viszont az utolsó ajtó sem nyílt ki a droid jelenlétére, vagyis ha valamikor volt is mozgásérzékelő, akkor az most már aligha működött.
Rhys dolgát lehet, hogy Benuwia ellenállása nehezítette meg, de lehetett pusztán nagyon régi emlék is, amit el akart érni, vagyis csak szükségesnek bizonyult a kinyúlás a Nexus irányába, ám ezt oylan hatás követte, amire biztosan nem számított. Saját magának a pontos, terhesség előtti, mása jelent meg előtte, de csak egy annyira, hogy egy pofont keverjen le neki úgy, mintha a sisakja rajta se lenne. Ennek a hangja a járatokban visszhangzott is. Sőt, ez a pofon azért is volt különös, mert nem csak Rhys érezte azt fizikálisan és mentálisan is, de a benne "élő" Benuwiának is jutott belőle hasonló intenzitással., és végeredményben az Erőben való kinyúlást is megszakította ezzel.
A többiek a hasonmást nem látták, csupán a pofon csattanásának hangját hallották. Ez azért is volt furcsa, mert Benuwián egyértelműen sisak volt, de a hang mégis olyan volt, mintha a pofoncsapás az arcát érte volna. Siqsa értetlenül nézte előbb a nőt, majd pedig Ellent, hogy a másik lány is hallotta-e amit ő. Nem sok sith harcossal volt eddig kapcsolata, de azt nem hitte volna, hogy ilyesmiket tettek volna.
- Ez mi volt? Pofonvágta saját magát?- Werda arcán is meglepettség ült ki, erre még ő se számított. Arra viszont igen, hogy ha a szavait követően a nő esetleg rátámadna, akkor védekezni tudjon annak megfelelően, vagy kitérni. Ami azt illeti arra még számított volna, hogy rá támad, de hogy saját magát vegye célba, azt elég nagy furcsaságnak tartotta.
Dagobah SaaaQP1
"- Te nem Rhyssa vagy!- vágta oda az üres levegőnek a férfi, miután az őt támadó nő ismét eltűnt a ködben. A nagyúr fénykardját is aktiválta már egy ideje, de bárki is viselte a felesége alakját nagyon jól forgatta a fénykardot, mert többször is sarokba szorította és amikor úgy tűnt, hogy lehetősége lenne, hogy megsebezze, egyszerűen eltűnt.
- Nem számít, hogy ki vagyok. A te tetteid számítanak, ó Sötét Nagyúr. -a nő a férfi látómezején kívül jelent meg és a fénykardjával hosszú vágást ejtett annak mellkasán. A páncél, mintha nem is lenne fénykard ellenálló, hasadt ketté a penge nyomán és olvadtak meg a szélei. A férfi felüvöltött fájdalmában. Sérülés nem jelent meg a testén, viszont a fájdalom ettől függetlenül valós volt. A nő egy ugrással kerülte el a felé induló ellenvágást.
- Gondolod, hogy mindentől meg kell védened? Ez a mániád, igaz? Minden úgy történjen, ahogy te akarod, nem? Pedig a feleséged igenis képes dolgokra. Megtalált téged szökésed és árulásod után, nem kis katonai pálya van a háta mögött, két világban él, több értelemben is, mégis úgy viselkedsz, mintha üvegből lenne. A pokolba is, az én erőmet is akarta használni. -minden egyes mondat után újabb fájdalmas vágást ejtett a férfi mellkasán, a nagyúr védekezni sem tudott ellenük. Az utolsó mondat előtt az alakja megremegett és egy pillanatra Xeth egy rakatát láthatott maga előtt. Ez legalább olyan kényelmetlen érzés volt, mint legutóbb a Szellemholdon. Fel is ébresztette benne azokat az emlékeket.
- Áruld el hol van és mit csináltál vele? - hiába szokta meg a nagyúr, hogy Rhyssen kívül általában senki se mond ellent neki, ez a hamis Rhyst egyáltalán nem érdekelte. Rohanni kezdett abba az irányba, amerre a feleségét vélte.
- Nem érdekel a feleséged cseppet sem. Most te vagy itt a sztár. - a nő úgy jelent emg a férfi előtt, mintha mindig is ott állt volna, és egy gyors felfelé tartó vágást indított felé."_________________
Dagobah 56127_s
Werda
Werda
Lil'SW KM

Dagobah FUn312o
Dagobah 6fZaEMM
Dagobah EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 575
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 79
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Dagobah Empty Re: Dagobah

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 04 Okt. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Jedi visszatér vol 3.
Lady Lairorellen Verenwar / Rix
Sith/Urdrarr tanítvány, Krant úrnője, a Rix klán tagjaJátékostárs(ak) neve: @Werda

Dagobah SH3Hqlv
Dagobah 1X6bx7d

Idő: Délután helyi idő szerint; 262.4 MU
Helyszín: Lady Benûwia vaultja, Dagobah
Cél / Feladat: Templom feltárása
Többiek: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia | Siqsa Povoxa | Werda'cuw'eghoo
Egyéb információk:
Ellenségek: -
Épp nincs

Ellen alig észrevehetően bólintott arra, amit Werda válaszolt neki. Még mindig nagyon furcsának találta. Azt tényleg tudta, hogy mindig is kísérleteztek effélével a magasabb rangú és erőseb urak és úrnők, de akkor sem látott még ilyet, nem is olvasott ilyesmiről. Igazából szívesen beszélt volna erről Lord Xeth tanítványával majd később, bár nem nagyon hitte, hogy válaszokat kapna a másiktól, már csak azért sem, mert iszonyúan vadnak tűnt a nő. Saját maga pedig nem érzett magában annyi erőt, hogy sith harcosokkal próbáljon közös nevezőre jutni, ahhoz nem volt meg a türelmük. Saját maga pedig inkább megkérdezi a mesterét majd ezzel kapcsolatban, gyorsabb és egyszerűbb. Közben figyelte a droidja útját és sikeresen feltérképezte a vault elejét, ahol több beomlott járat is várta, illetve növények gyökerei. Az ajtó pedig zárva volt, és nem nyílt ki a droidnak. Valószínűnek tartotta, hogy nincs energia a helységben, de akár az is lehet, hogy csak élőlényeket enged be és a droidot nem érzékeli. Ez az egész romkutatás a Kranti ügyére emlékeztette a fiatal nőt, amikor először volt Werdával közös küldetésen.
- Az egész hely romos, a járatok be vannak omolva, a folyosó végén zárt ajtó van, ami a droid közeledésére nem reagál – mondta.
Amíg ezzel foglalkozott, akkor tűnt fel neki a hatalmas csattanás, mintha valakinek egy óriási pofont kevertek volna le. Értetlenül kapta fel a fejét, noha a sisak miatt nem látszott az arca, de az Erőn keresztül bizonyosan érezni lehetett a meglepettségét. Ő maga is hol Siqsa-ra, hol Werdára, hol pedig Benûwia-ra pillantott, hogy ez mégis mi volt. Ahogyan látta nem csak őt lepte meg mindez, még Werda arcán is értetlenség volt. Már csak emiatt sem kérdezett rá arra, hogy ez mi volt, révén senki sem tudta. Neki sem volt tudomása arról, hogy egy harcos képes-e ilyesmire, de úgy vélte, hogy nem. Egyelőre pedig inkább várakozott, hogy mit is fognak tenni a többiek. Ha úgy döntenek, hogy bemennek, akkor követni fogja őket, hiszen végtére is azért jöttek, hogy azt megtudják, hogy mi is van odabenn. Közben mivel a droid nem tudott beljebb jutni, így most addig is utasította arra, hogy a falakat nézze meg, ha pedig lát rajtuk jeleket, rúnákat, akkor azokat vegye fel.

felszerelés/egyebek:

Dagobah CdBKYMk Dagobah I5fVERg Dagobah EQEHnJx Dagobah Y5zPBEf Dagobah Nzze4PN Dagobah VZwKC7u
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A Jedi visszatér vol. 3
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Werda

Dagobah F9lWy2f
Dagobah URRPPd8

Idő: Délután helyi idő szerint; 262.4 MU
Helyszín: Lady Benûwia vaultja, Dagobah
Cél / Feladat: Megfejteni az álmot/látomást
Többiek: Lairorellen Verenwar | Siqsa Povoxa | Werda'cuw'eghoo
Egyéb információk:
Épp nincs


Akkor most végre volt ideje kifújnia magát és megtenni, amit már elég régóta meg akart tenni. Azonban „lélektársa” ma makacsabb volt az átlagosnál és abban sem akart semmilyen segítségére lenni Rhys-nek, hogy emlékekhez férjen hozzá. Lehetségesnek találta, hogy a múltkori, amikor átvette felette az irányítást, akkor az eléggé legyengíthette. De ezek csak feltételezések voltak. Így pedig nem nagyon maradt más lehetősége, mintsem tényleg a Nexus-hoz nyúljon és annak a segítségét vegye igénybe ahhoz, hogy kellően sok energiát tudjon használni az Erőből. Azonban itt olyan dolog történt, amire nem számított. Saját magát látta meg maga előtt manifesztálódni és látta, hogy saját képmásának a keze lendül felé. Meglepettségében amúgy is felkapta a fejét, mert nem tudta, hogy ilyen lehetséges-e, majd elsőre a csattanást hallotta és végül megérezte azt, hogy ég az arca, mintha pofon csapta volna szó szerint saját maga. Ezt úgy, hogy a sisak is rajta volt és mégis annak a valakinek mintha az nem létezett volna. érezte magában, hogy még Benûwia is pontosan érezte mindezt, mintha ő maga is fizikailag lett volna jelen és ez a „lakótársának” sem nyerte el különösebben a tetszését. Ezzel meg is szakadt az, hogy kinyúlva volt az Erőbe. Látta az urdrarr nő arcán is a meglepetést, saját maga pedig a sisakhoz nyúlt, hogy az megsérült-e, vagy sem, de sértetlen volt. Örült, hogy az rajta volt, mert különben a meglepetés és meglepettség, ahogyan az értetlenség rajta is látszódott volna, ahogyan azt a többiek felől is érzékelte, vagy éppen látta az arcokon. Nem nagyon tudta hova tenni ezt az egészet, nem értette, hogy mi történt. A Nexus lett volna? Nem igazán tudta, hogy mire kellene számítania, hogy mire is képes egy Nexus, vagy ilyesmire képes-e. Saját magát bizonyosan nem vágta pofon úgy, hogy azt még Benûwia is megérezze. Werda kérdésére nem felelt, csak elvicsorodott a sisakja alatt. A legszívesebben hozzávágott volna egy erővillámot a másikhoz, de végül nem tette meg, mert beugrott egy ötlet neki. Nem tudta, hogy mennyire fog beválni, vagy mennyire nem, de egy próbát megért.
~ Akkor most játsszunk egyet, te megmutatod az emlékeket erről a helyről, ha nem, akkor ismét megkóstoltatlak saját magunk hasonmásával! Érzem, hogy neked sem volt kellemes, valószínűleg a következő ennyire sem lesz az… szóval rajtad áll! ~ gondolta saját magában. ~
Remélte, hogy Benûwia nem fog olyan nagyon makacskodni, hanem ezek után már segítőkészebb lesz. Ha nem, akkor még egyszer megpróbálta azt, hogy előhívja ezeket az emlékeket, de most azt a részt kihagyja belőle, hogy kinyúl a Nexus felé. Ha szükséges, akkor azonban ráijeszt Benûwia-ra, hogy megtenné. Mármint ő maga tényleg megteszi, ha szükséges, akár a saját egészségét kockáztatva is, ezt érezhette a ”lelki társa” is. Ha így sikeresen előtudja hívni az emlékeket, akkor majd elmondja a többieknek, hogy mi merre van. Ha azonban nem, akkor felkel a földről, előveszi a fénykardját és azzal igyekszik végigmenni a folyosón, majd ha elér a folyosó végéhez, akkor a pengével egyszerűen egy nagyobb ajtót próbál vágni magának és a többieknek is, majd az Erőbe kinyúlva telekintikával próbálja belökni a vault belseje felé azt, hogy végre tovább haladhassanak. Még ha meg is kapja az emlékeket, akkor is valószínűleg a bejutás ez lesz, mert nincs energia, de a lényeg majd utána lesz, hogy mennyire kell vakon haladniuk odabent, vagy éppen nem, annak fényében, hogy megvannak-e az emlékei a helyről, vagy csak a droidra támaszkodhatnak, hogy az fedezi fel előttük a terepet.

felszerelés/egyebek:

Dagobah ZxD7j2S Dagobah SqAxTGu Dagobah JbcNp4Z Dagobah BoXhNuP Dagobah ZlnSBzQ Dagobah E9Rn4mm
Dagobah Tdnbsvt Dagobah 31eWAll Dagobah LRaSnHA Dagobah YMcSFLr Dagobah Iy5aNTG Dagobah VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dagobah 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3270
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 145
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dagobah Empty Re: Dagobah

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.