K Micro Systems

Go down

K Micro Systems Empty K Micro Systems

Témanyitás by Bishop on Szer. 23 Okt. 2019, 01:20

NEM JÁTÉKBELI INFORMÁCIÓK

CÉGES INFORMÁCIÓK

 • Cég neve: K Micro Systems
 • Cégszékhely: Felucia (Független Rendszerek Konföderációja)
 • Kirendeltségek: HoloNet-en keresztül
 • Céglogó:

  K Micro Systems K_micr10


 • Cégprofil: Kisméretű eszközöket, datapadokat, alkarszámítógépeket, kommunikátorokat, hordozható konzolokat, páncélzatba elektronikát, droidokba áramköröket gyárt, és sok egyebet, amibe mikroáramkörök és chipek kellenek. Azzal foglalkozik, amivel a K Corp nem, annak érdekében, hogy lefedjék a teljes szektort. Hardver gyártással és szoftver fejlesztéssel egyaránt foglalkozik. Az ügyfeleknek, hasonlóan az anyavállalathoz a legkorszerűbb technológiát szállítja.

 • Leírás: A K Micro Systems a K Corp alvállalata, Th’edar Kolbert a K Corp alapítója, tulajdonosa és vezetője hozta létre, ahogyan azt korábbi beszédében megígérte. Célja ezzel, hogy a digitális, információs technológiai piacot teljesen lefedjék, és még nagyobb technológiai vállalattá válhassanak.
  Hasonlóan az anyavállalathoz könnyűipari módszerekkel gyárt digitális eszközöket. Feluciai gyáraiban rendkívül tisztán, hatékonyan és környezet barát módon üzemel, fejlett technológiát gyártva.
  Mindenkinek gyárt, magánszemélyeknek, más cégeknek és állami megrendeléseket is vállal, frakciótól függetlenül. Akinek lehet, szállít.  A K Corp-tól eltérően a termékeikkel jobban koncentrál az egyedi fogyasztókra, de természetesen nagy állami vagy vállalati beszállításokat is szívesen vállal.

 • Alapok: Th’edar Kolbert alapította a céget és ő is a vezetője. Részletek a beszédben.
 • Leányvállalatok: -
 • Anyacég: K Corp

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

A K Micro Systems telephelye és központja a K Corp-hoz közel fekszik.


A vállalat egy 3. szintű létesítmény.

Napról napra munkaidőben jelentős személyzet dolgozik itt, főleg a képzett specialisták jelentős része a cégnél lakik. Mindegyiküknek egy normál lakás van biztosítva, kiegészítve a K vállalatok első osztályú termékeivel.

Védelemért egy pajzsgenerátor a felelős, amely a reaktorok épségét is hivatott szolgálni. A teljes terület fallal és kerítéssel van körülvéve. Mivel a bázis egy erdőségben lévő síkságon fekszik, ezért szükség van ilyesfajta védelemre is, a domborzat nem nyújt védelmet és az erdőtől is el kell választani a helyet. Óvóhely is van, amely képes befogadni és biztonságban tartani a teljes személyzetet katasztrófa esetén. A telephely egyebekben az anyavállalat aktív védelmére és szenzoraira támaszkodik.

Az áruforgalom egy jól kialakított leszállópályán történik, a különböző áru és személyszállító űrhajók itt fordulnak meg. Független, jól kialakított szállítási rendszerük van.

A termelést négy darab gazdasági létesítmény biztosítja. Két gyár rendkívül precíz módszerekkel folyamatosan gyárt mikroáramköröket és chipeket, két másik pedig azért felel, hogy ezekből végül kézzel fogható termékek készüljenek.

A kutatás és fejlesztési részleg egy darab laboratórium, itt fejlesztik az újabb és hatékonyabb mikro megoldásokat, valamint a kódolást is itt végzik.

A kereskedelmi feladatokat egy külön üzleti részleg látja el, ők felelnek a termékek értékesítéséért, mindezt egy nagy épületben szervezik.

A vezérlőterem szolgál az egész telephely irányítására és ellenőrzésére, itt természetesen a saját K Corp technológiáikat is használnak, így rendkívül hatékonyan megy minden.

Kommunikációs torony biztosítja a kapcsolatot a külvilággal, elsősorban az anyavállalattal és az FRK frakcióval.

Létesítmények szintjén ezeken kívül még rendelkezik:

Egy közepes piactérrel, ahol főleg a saját márkák és termékek kaphatóak, de más helyi vagy éppen FRK-s termékek is vannak.

Étkező és konyha, amely rendkívül jól felszerelt, itt ételeket főznek a dolgozóknak és más vendégeknek. A minőségi étkező mellett több gyorsétterem is található itt, ezek népszerű márkák, amelyek rendkívül olcsón kínálnak ízletes fogásokat, ez szintén az FRK-hoz való tartozás és a cég filozófiája miatt van így.

Kantina, szabadon működő, a munka utáni kikapcsolódás és a csapatépítő események népszerű helyszíne.

Páralepárló teszi kényelmesebbé a környezetet, ellensúlyozza a Felucia párás dzsungeli klímáját, valamint ingyen vizet is ad.

Kórház, saját magánkórháza van az alvállalatnak is, húsz ágy, két bachta tartály, két orvosi droid. Megfelel az igényeknek, és az ingyenes egészségügyi ellátás szintén vonzóvá teszi a vállalatot a dolgozók számára, ahogyan az a K Corp-nál is van.

Két darab szabvány reaktor biztosítja a rengeteg épület és létesítmény energiaellátását. A Felucia egy hatalmas dzsungelbolygó, a helyiek természet közeli életmódot élnek, éppen ezért nem kívánatos semmilyen módon bolygatni a természetet és erőforrásait, így marad a reaktor, mint szinte tiszta energiaforrás, a védőpajzs pedig védi a reaktorokat, azok nehogy megsérüljenek. A megtermelt extra energiát tovább értékesítik a bolygón.


Összefoglalva:

Összefoglalva, röviden:

Ingyenes:
3. szint (7 pontos bázis):
- Közepes méretű telephely
- Kantina
- Közepes méretű piac
- Vezérlőterem
- Szálláshelyek (közepes: egy-két szoba, egy fürdő, saját konyha, kényelmes ágy/ágyak, szekrény, asztal, esetleges luxus felszerelés)
- Bázisvezető és tulajdonos szálláshelye (több szobás, jól felszerelt)
- Étkező/konyha (jól felszerelt)
- 2 Generátor (Reaktor)
- 4 bázis specifikus létesítmény: 4 gyár
- Kommunikációs torony (amennyiben valamelyik frakcióhoz tartozik a bázis)
- Leszállópálya (jól kialakított)
- 2 nem bázis specifikus épület: 1 labor, 1 kereskedelmi létesítmény
- Kisméretű kórház (20 ágy, 2 bachta tartály, 2 orvosi droid)
- Védőfal

Vásárolt:
- Pajzsgenerátor
- Óvóhely
- Páralepárló

Árak:
- 60.000 credit – Pajzsgenerátor
- 10.000 credit - Óvóhely
- 400 credit - Páralepárló

Energia:
3. szintű bázis minimum energiafogyasztása: 19 egység
Extra épületek energiafogyasztása: 3 egység
Összes energiafogyasztás: 22 egység
Termelt energia egység: 30 egység, 2x15 egység a 2 reaktor miatt

- Pajzsgenerátor – 2 egység energia
- Páralepárló – 1 egység energia
- Óvóhely – 0 egység energia

Kapcsolatok:
A K Corp alvállalatának tekinthető minden szempontból.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.