Vibránium bánya

Go down

Vibránium bánya Empty Vibránium bánya

Témanyitás by Cerebro on Csüt. 21 Nov. 2019, 16:39

A Wakanda területén található legnagyobb vibránium bánya, ami nagyon sok évvel ezelőtt egy meteor becsapódása után jöhetett létre.
Vibránium bánya TY4LXT3
Vibránium bánya AVOuwRj

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Kalandfigyelő - aktuális kalandokat lehet naprakészen nyomonkövetni
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1343
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 4
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 22 Nov. 2019, 00:00Kree Invázió 11 – A Sötétség mélyén – A Dzsungel titkai

Vibránium bánya, Wakanda


Résztvevők: Niteris, Magnus Lars Jönsson, Joseph Soltzbauer és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2019. november 26. (kedd)


Vibránium bánya XS3n1qM

Vibránium bánya HFiuoK8

Idő: 2030. november 22. 15:00 (helyi idő)
Helyszín: Vibránium bánya, Wakanda
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
Résztvevők: Niteris | Magnus Lars Jönsson | Joseph Soltzbauer | Reena Reynolds
Egyéb információk:
Épp nincs.


Prológus:
A Földön az utóbbi hónapokban viszonylagosan békésebb átmenet volt, a Kree-k most is támadtak, de ez valahogy más volt. A hadseregek és a SHIELD is könnyedén visszaverte ezeket. Néhány támadás volt csak sikeres, ezek főleg erőművek ellen mentek, hol fizikai támadások, hol pedig hackertámadás. Semmi sem volt katasztrofális, de azért voltak gondok.

Az első járvány, ami a nyár folyamán volt leült, eltűnt, nem volt sok halálos áldozat, így nagyon sokan valami rosszabbtól tartottak, hogy valaminek csak az előjele volt. Részben tényleg így volt. A nagyobb gond az volt, hogy nem csak az embereket fertőzték meg a kree-k, hanem az élelmiszereket és a vizeket is, amik bár az emberekre nem volt hatással, de az élelmiszerekre igen.

Hatalmas ültetvények mentek tönkre, mezőgazdasági területek a terménnyel együtt, ahogyan a föld is évekre használhatatlan lett. Ez több helyen olyan szintű volt, hogy több kisebb országban már bejelentették az ENSZ-ben, hogy éhezéssel fognak szembenézni a 2031-es esztendőben. Más helyek azt jelezték, hogy náluk is valószínűleg ez fog fenn állni.

A rossz víz és fertőzött takarmány miatt állatok millióit, ha nem milliárdjait kellett levágni és megsemmisíteni. Az élelmiszerek ára a világ minden részén a csillagos égig szökött. Sok helyen lázadások voltak, kormányok kerültek a bedőlés szélére. A feketepiac felerősödött, de ugye a világ nagy részén ez is az Orgyilkosok Ligája kezén volt, akik iszonyúan megerősödtek ennek köszönhetően.

Ami még egyre feltűnőbb volt, hogy az emberek egyre gyakrabban vesztették el a türelmüket, estek indokolatlanul egymásnak szerte a világon. Egyre több volt a brutális gyilkosság, mészárlás, lövöldözés. A frusztrációból adódóan a balestek száma is megnőtt, amin az sem segített, hogy a folyamatos rémálmok már a világ teljes egészére kiterjedtek. Az emberek olyanok voltak, mintha lőporos hordó tetején ültek volna.

A korábban egymással jóban levő országok között is feszültség kezdett kialakulni a helyzet miatt. Bármire is játszott a Kree Birodalom, láthatóan, láthatóan működött. Ezek az állapotok uralták a Földet 2030. novemberének vége felé. Hosszú idő után ez volt azaz év, amikor a Fekete Péntek minden negatív rekordot megdöntött, a hálaadás sem volt boldog ünnep. És a kree-k pont Fekete Péntek napján léptek.

Ezen a napon a kree-k feltörtek minden létező médiát, internetes holnapot, streamet, podcastot, mindent, amin csak el lehet érni az embereket. Hol kép is volt, egy nő képe jelent meg, ahol csak hang, ott csak a női hangot lehetett hallani, aki tökéletes angolsággal szólított meg az emberiséget.
Vibránium bánya 5yMqn9f
- Emberiség, a nevem Lady Gaia-Vell, én vagyok a Föld inváziójának főparancsnoka. Néhány hónappal ezelőtt egy újfajta vírussal fertőztük meg a bolygót, aminek mostanra már látható tünetei, jegyei is vannak. Mindez csak tovább fog terjedni, a végén az emberiség saját magát fogja kiirtani és eltűntetni bolygóról, nem fogja tovább fertőzni a planétát.

- Ha a bolygó kapitulál, akkor gyors és fájdalommentes halállal nézhet szembe az emberiség. Ha nem, akkor lassan, fájdalmak között, éhezve fogja egymást kivégezni. Nekünk van időnk, kivárhatjuk, de maguk tényleg ezt akarják? Az ENSZ 24 órát kap dönteni ebben a kérdésben, utána várom a válaszukat.

- Tudom, hogy maguk vallásosak… imádkozzanak, hogy a kapitulálás mellett döntsenek, a saját maguk érdekében…
Vibránium bánya 7GZ34SC Az utolsó, nagyjából fél éves események után Wakanda népe szerencsére ki tudta űzni a kree-ket Wakanda földjéről, így lényegében nem volt gond ebben az országban. A világ többi részétől eltekintve itt nem voltak olyan gondok, hogy alvászavarok, sem pedig azt, hogy egymásnak estek az emberek. Valamiért Wakanda megúszta mindezt; a helyiek természetesen az isteneknek tulajdonították mindezt.

Azonban pár nappal korábban valami történt a legnagyobb vibránium bánya közelében furcsa jelenségeket tapasztaltak, majd az ott dolgozók kezdtek furcsaságokat látni, érzékelni. Később többen egymásnak estek, majd jó pár gyilkosság is történt. Amint ez megtörtént az egész helyet lezárták és mindenkit külön helységbe különítettek el. Az eligazítást a csapat éppen Lady Gaia-Vell beszéde alatt kapta Reena-tól, aki jelezte, hogy a csapattal tart, de csak mint megfigyelő, Joseph lesz a parancsnok.

A feladat sürgős volt, nem csak a kree-k miatt, de amiatt is, hogy többen az elkülönített bányászlétesítményben öngyilkosak lettek. A hely maga már fertőtlenítve lett, nem volt bent semmi, ami gondot okozott volna, de azért javasolt volt a vegyvédelmi ruházat. A helyszínen laboratórium is van, ahol vibrániummal kísérleteznek, így adatmentés is szükséges lehet, ha úgy ítélik meg, hogy a helyet meg kell valamilyen módon semmisíteni, ami elég nagy gond lenne a nem túl stabil vibránium miatt.

Az eligazítás után a csapatot egy csapatszállító vitte bányához és az épületkomplexum felszíni részén szálltak le az egyik leszállóhelyen. Sehol nem volt senki, a karantént a jelentés alapján nem törték meg. most már csak a csapaton múlt, hogy fent, vagy a föld alatti részeken akarnak kezdeni a felderítéssel, esetleg annak utána járni, amit a bázis érzékelt a gondok előtt.

Vibránium bánya 7kMvp6c

Felszereléslistát írjatok.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vibránium bánya TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2283
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 21
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Michael Nikostratos on Hétf. 25 Nov. 2019, 19:05


Vibránium bánya NZSSBaR

Joseph Soltzbauer

A Hydra egyik Obersturmbannführere
Y projectes
Előtörténet | Főkarakter

Felszerelés:

- instabil molekulás mindenálló csodaruha ami egy SS egyenruhát mintáz
- Kel-Tec PMR-30as pisztoly Red dot célzóval és hangtompítóval, alulra szerelt lézeres célzóval
- M4 hangtompítóval és intelligens állítható célzóval (normal red dot, infrára váltható, illetve néhányszoros optikai zoomra képes)
- kommunikátor
- tartalék tárak
- kimoyo karkötő

KREE INVÁZIÓ 11 – A SÖTÉTSÉG MÉLYÉN – A DZSUNGEL TITKAI

Hiába a hosszú alvás, és a hosszú rehabilitáció, Joseph nem érezte magát túlságosan izgatottnak azt hallva, hogy ismét csapatot vezethet. Persze örült neki, várta is márt, de a hosszú évek alatt már hozzá szokott a felelősséghez, és a nyomáshoz. Higgadtan és figyelmesen hallgatta az eligazítást, aztán hagyta a csapatának, hogy összeszedje amit kell, amennyiben erre volt idejük. Ő maga nem szöszmötölt, megszokott felszerelése, ami mindig nála volt, az erre a feladatra is tökéletes lesz, legalábbis ő így ítélte meg. Amennyiben Reena jelezte, hogy nem hagyna időt a felkészülésre, úgy Joseph ennek megfelelően mindenkit terelt egyből a csapatszállító felé, azzal felszerelkezve, ami éppen náluk volt. A csapatszállítóban aztán megragadta a többiek figyelmét.
- Aki nem ismerne, az most megismerhet, Joseph Soltzbauer Obersturmbannführer vagyok. Maguknak nem szükséges bemutatkozniuk, a rehabilitációm alatt olvastam az aktájukat. Magnus. - fordul a férfihoz - a maga szakértelme alapján öné a megtiszteltetés, hogy kidolgozzon egy behatolási tervet, kérem, nyűgözzön le. - intett a férfi felé, hogy kezdheti ismertetni, hogyan látna neki a küldetésnek. Az adatok adottak, és ha az aktában nem hazudtak, akkor ez rutinmunka kell legyen a férfi számára.


_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1057
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 33
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Niteris on Hétf. 25 Nov. 2019, 20:44

A dzsungel titkai
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Majdnem az egész világ tele volt ufógondokkal, de Wakanda ezt szerencsésen megúszta. Mindez persze, ahogyan Niteris nagyon jól tudta, a Hydra páratlan határvédelmének (és ügynökeinek) volt köszönhető. Valamiért a rémálmok is elkerülték a területet, ami egy kicsit már furcsább volt, de ezt is lehetett a Hydra jótékony mentalitásával magyarázni. Miért is félt volna bárki, amikor mindenütt rend és biztonság uralkodott? Legalábbis majdnem mindenhol, de már folyamatban volt a kivételek eltávolítása.
Niteris izgatottan várta az eligazítást, hiszen egyik kedvenc felettese tért vissza az álomvilágból, hogy ismét együtt akciózhassanak. Egy kicsit aggódott, hogy vajon megismeri-e, de látszólag a mélyen tisztelt Obersturmbannführer úr már hozzászokott az efféle jelenségekhez, és a meglepettség minden jele nélkül felkergette őket a csapatszállítóra. Sajnos az ufó fenyegető beszédeit így nem tudták kényelmesen meghallgatni, de annyi átjött a démonnak, hogy egy közös ima-összejövetelre buzdította az emberiséget, ami nagyon jó ötletnek tűnt. Az út a bányáig amúgy is hosszú volt, az alatt pedig az összes egyiptomi istent meg lehetett tisztelni pár szóval.
A helyszínre megérkezve Soltzbauer úgy látta jónak, hogy a kedves újoncra (Niteris nem olvasott aktákat, de eddig még nem látta a környéken) bízza a behatolási terv kifundálását. Furcsa, hogy őt választotta... pedig közös kalandjaik során a démon már többször bizonyította rátermettségét. Bár az ajtó megtalálása igazából nem is egy olyan nehéz feladat. Ez esetben bizonyára a kedves Magnus önbizalmának felépítése volt a cél.
Ezt felfedezvén a démon hangos hümmögéssel fejezte ki egyetértését, és várta a "behatolási terv" részleteit.


Ha valamilyen oknál fogva a terv nem érkezett meg, Niteris segítőkészen Magnus mellé lépett, és bölcs tanácsokkal látta el.
-Ott a bejárat - sutyorogta a fülébe, és esernyőjével a megfelelő irányba bökött.

Felszerelés:
- Eltörhetetlen harci esernyő
- Veszedelmes laborok felfedezésére alkalmas védelmi öltözék
- Gázmaszk
- Mindent-látó-szuperszemüveg (a lényeg, hogy setétben működjön)
- Világító cucc
- Egy hímzett zsebkendő
- Iratok
- Kommunikálásra alkalmas Hydra-kütyü
- Amennyiben létezik egy diszkrét kree-riasztó/irtó készülék, amivel a Hydra elláthatta, akkor egy olyan
- Egy pisztoly (amivel úgy lőni lehet)
- Batyu (benne vannak a sok dolgok)
- Egy plüss szimbionta (sajnos nem fért be)
- Egy apró álomcsapda
- Jegyzetfüzet/toll
- Elsősegélycsomag
- Nagy mennyiségű adat tárolására alkalmas szuper-Hydra-pendrive
- Kimoyo karkötő


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 25 Nov. 2019, 22:27-kor.
Niteris
Niteris
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 259
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 38
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Magnus on Hétf. 25 Nov. 2019, 22:19

Andrew Standish néhány nappal korábban érkezett Wakandába. Egy napot töltött azzal, hogy kicsit kikapcsolódott. A 190 centi magasságával magasságával, fehér kopasz fejével és rövid, de robosztus varkocsba fonott kecskeszakállával igancsak kitűnt a helyiek közül. Inkább nézett ki vikingnek, mint britnek, de hát most épp ez volt a fedőszemélyisége. Viszont jól érezte magát. Az elmúl hetek zűrzavaros idejében hiába volt nehezebb a világot átívelően utazni, mégis könnyebb volt számára, mint korábban. Lazult az ellenőrzés, tele volt a világ csempészekkel, akiket senki sem zavart. Totális káoszba fordult az egész bolygó. Sétálgatott a fővársoban, ivott egy kávét és elment kicsit egy helyi edzőterembe. Aztán csatlakozott a megbízóihoz. Leadta a felszerelés listáját, amit valószínűleg meg is kapott szinte hiánytalanul. Aztán beöltözött, de a maszkot nem vette még fel a tervezési fázishoz. Hallgatta az alezredes bemutatkozását. Mindig lenyűgözte a német egyenruha szabászat. Most sem volt másképp. Aztán várt. Nem igazán értette, hogy miért Magnusnak szólították.
-
Andrew...Andrew Standish...ex-SAS... - Mondta miután minden szempár rá szegeződött és közelebb lépett a képekhez. Meghallgatta a társa segítségét és csak bólintott. - Valóban. Szóval az ajtót javaslom. Nem kell kifejezetten rejtőzködnünk. A felszínen megközelítjük a bejáratot. Behatolunk és föntről lefelé derítjük fel a terepet fentről lefelé. Én így csinálnám, ha ki akarnám vizsgálni mi történt. - Vázolja az ötletét. Úgy érzi brainstorming következik, ezzel ad hozzá egy keveset.

A helyszínre már úgy érkezik, hogy lezárja a ruházatát és már csak a légszűrőn keresztül vesz levegőt, nem akarja beszívni azt a szemetet, amit előtte többen is és amitől megbolondultak. Abban pedig csak reménykedhet, hogy csak olyan hatások érik, amiket egyébként kivéd az öltözete.


Felszerelés:

- MP7A2 + tár +10 póttár. Wolfram magos golyókkal.
- Kisebb kalibereknek ellenálló testhezálló öltözék.
- Hermetikusan zárható sugárzás álló öltözet és szűrővel ellátott maszk (kázi gázmaszk)
- Kerámia betétes golyóálló mellény zsebekkel, tartókkal.
- Kommunikátor
- Hátizsák
- Plaszti robbanószer + detonátor és távirányító
- Két komponensű vegyi robbanószer és időzítő
- Egészségügyi csomag
- Feszítővas
- Levegő és folyadék mintavételi eszközök
- Pipetta mintavételhez
- Fehérfoszfor gránát 2
- Irányított termit töltet 2
- Kézigránát 2
- Füstgránát 2
- Villanó gránát 2
- Kézi dekódoló kártya és kábel csatlakozóval
- Kimoyo karkötő.
Magnus
Magnus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 6
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2019. Sep. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Theon Lupin
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 26 Nov. 2019, 00:00Kree Invázió 11 – A Sötétség mélyén – A Dzsungel titkai

Vibránium bánya, Wakanda


Résztvevők: Niteris, Magnus Lars Jönsson, Joseph Soltzbauer és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2019. november 30. (szombat)

Vibránium bánya HFiuoK8

Idő: 2030. november 22. 15:05 (helyi idő)
Helyszín: Vibránium bánya, Wakanda
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
Résztvevők: Niteris | Magnus Lars Jönsson | Joseph Soltzbauer | Reena Reynolds
Egyéb információk:
Épp nincs.


Vibránium bánya 7GZ34SC Az útra mindenki kapott magának egy-egy Kimoyo karkötőt is, amiben benne volt minden kód a bázisra, azaz, ha ez rajtuk van, akkor ott mindenhova automatikusan be tudnak menni, nem is utolsó sorban ez folyamatosan közli az egészségügyi állapotukat is és kommunikációs eszköz is volt.

A megérkezés után Joseph ki is adta a parancsot, amiben Niteris is segített Magnus számára, amire Reena csak a fejét csóválta, hogy a démon most is mennyire komolytalan volt. Mindenesetre a bérgyilkos is egyet értett, révén tudták, hogy jönnek és nem különösebben kellett betörni ide, hogy csak haladjanak teljesen nyugodtan végig a helységen. Így a csapat e szerint el is tudott indulni.

A helikopter pedig maradt itt, hogy majd elvigye őket, hogyha kell. Végül akkor mindenki el is indult, a karkötőknek hála az ajtó azonnal ki is nyílt. Először egy hatalmas központi csarnokba érkeztek, ami leginkább ilyen váró, vagy épp előtér volt tele növénnyel, padokkal és recepcióval is. Azonban most teljes üres volt a hely. A terminálok működtek, amihez teljes hozzáférésük volt.

Ezen lekérhető volt minden adat, a tervrajz, hogy miként néz ki a hely, a dolgozók helyzete, egészségi állapota, melyik szinten mi található, a liftek, bár azoknak a helye szabad szemmel is látható volt és tíz darab volt itt benn belőlük. Szóval itt tájékozódhattak és információt gyűjthettek, hogyha nem vakon akartak nekilátni a keresésnek.

Vibránium bánya 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vibránium bánya TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2283
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 21
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by King Raten Chromixen on Csüt. 28 Nov. 2019, 12:48


Vibránium bánya NZSSBaR

Joseph Soltzbauer

A Hydra egyik Obersturmbannführere
Y projectes
Előtörténet | Főkarakter

Felszerelés:

- instabil molekulás mindenálló csodaruha ami egy SS egyenruhát mintáz
- Kel-Tec PMR-30as pisztoly Red dot célzóval és hangtompítóval, alulra szerelt lézeres célzóval
- M4 hangtompítóval és intelligens állítható célzóval (normal red dot, infrára váltható, illetve néhányszoros optikai zoomra képes)
- kommunikátor
- tartalék tárak
- kimoyo karkötő

KREE INVÁZIÓ 11 – A SÖTÉTSÉG MÉLYÉN – A DZSUNGEL TITKAI

Ahogy az ügynök kijavította a nevével kapcsolatban, Joseph elengedte a füle mellett a másik nevet. Sok tiszt reagált volna arra, hogy kijavítják, de ő nem ez a fajta volt. Inkább arra figyelt, amit a férfi felvázolt. Maga is egyet értett vele, felesleges a titkolózás, és ha valami balul sülne el, és szorul a hurok, akkor Reenával együtt ott hagyják a ballasztot. Az ügynök képességeiben bízott, hogy megoldaná a helyzetet, a professzor pedig nem igazán érdekelte. Bólintott hát, és vezette a csapatot előre, és amikor beértek az ajtón túlra, akkor intett a két férfinak.
- Nos, szerezzenek nekem információt, avassanak be, hogy mit derítenek ki idebent a helyzetről. Mindent tudni akarok, amit fontosnak ítélnek. - adta ki a parancsot, majd maga is az egyik konzolhoz lépett, ahol a hely tervrajzát kérte le magának, és vizsgálta át. Igyekezett az emlékezetébe vésni, hogy bárhol is érné őket a szarlavina, tudjon menekülő útvonalat találni, és megtervezni az utat kifelé. Ezen kívül az érdekesebbnek tűnő helységeket is igyekezett feltérképezni, hogy merre találhatóak. Ilyen volt a kísérleti laboratórium, és a vibránium tároló.

[

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 920
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 1
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Niteris on Pént. 29 Nov. 2019, 01:32

A dzsungel titkai
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

A Magnus ügynöknek mégsem Magnus volt a neve, ami nagyon ciki lehetett, miután Soltzbauer kijelentette, hogy elolvasta mindenki aktáit. Niteris egy kicsit el is bizonytalanodott, hogy vajon tényleg teljesen képben van-e az ő kedves főnöke, és nem kéne-e mégis emlékeztetni a régi szép időkre.
A régi szép emlékeken való töprengésnél azonban hasznosabb az új, szép emlékek gyártása, így a démon egyelőre nem adott hangot kétségeinek. A többiekkel együtt bemasírozott az előtérbe (ehhez felhasználta a menő Afrika-gyöngyeit), és megcsodálta a bent sorakozó növényeket. Egészséges munkakörnyezetnek látszott, a zöld cuccok általában felvidítják a szorgos dolgozókat. Persze csak ha nem ették meg a leveleket...
A kapitány kiadta a parancsot, miszerint információkat kellene gyűjteni a részletesebb túra előtt, és azonnal hozzá is látott. Érdekes módon nem emelte ki, hogy kinek mi után kellett volna kutakodnia... Vagyis hát az egyértelmű volt, hogy Niteris a biológiát kapja. Könnyen lehet, hogy a Magnus-aki-igazából-Andrew szintén valamiféle specialista volt.
- Ránézek a dolgozókra, és a csúf kórságukra - mondta a démon, hogy még véletlenül se ugyan azt ellenőrizzék le párhuzamosan, és odalépett az egyik terminálhoz.
Itt az időtől függően szépen átnézte a dolgozók egészségi állapotát, a furcsa viselkedés terjedését, első felbukkanását... Elsősorban persze Rémálmot gyanította a háttérben, de bármilyen más összefüggést szívesen vett volna. Valamint azt is szerette volna tudni, hogy a védőfelszerelése valóban biztosítja-e a csapat mentális egészségét. Elvégre a Hydra nem engedhette meg magának, hogy egy ilyen csekélység miatt elveszítse a legkiválóbb ügynökét (és bátor segítőit).
Niteris
Niteris
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 259
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 38
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Magnus on Pént. 29 Nov. 2019, 21:16

Előre néző fegyvercsővel, vállgödörbe beszorított válltámasszal halad előre. A talpai szinte gurulnak, mint egy félkör íves pecsét a papíron. Így tudja a fegyver csövét minden mozdulatánál, a haladása közben is egy pontba fókuszálni. Mintha egy giroszkóp lenne a testében, ami irányban tartja a fegyverét. Ahogy sétálnak, több szöget próbál lefogni. Készül arra, hogy rájuk támadnak egy felsőbb ablakból, vagy a föld alól egy rejtett ajtón át jön elő valaki. De senki. A kezdeti eseménytelenség azonban nem fogja még rövid távon sem óvatlanabbá tenni. Amikor beérnek az előcsarnokba, először azt próbálja felmérni, hogy honnan törhetnek rájuk. Hol vannak kamerák amelyek láthatják őket. Mert bármi is történt itt, készül arra hogy akár ép elméjű, akár zakkant, de még élő biztonsági személyzet is lehet az épületben. Amikor úgy vélte, hogy már minden veszélyforrást felfedezett ő is keres egy szabad terminált. Leteszi a fegyverét és elkezd utána nézni a tervrajznak. Próbálja megjegyezni az épület szerkezetének logikáját. Mint egy útvesztőt. Amennyiben bajba kerülne vagy kerülnének, abban az esetben a legrövidebb menekülő útra van szüksége. Közben azokat a helyeket keresi a terminálon, amihez nem fér hozzá. Az épület titkait keresi egyelőre. Tapasztalata szerint az átlag termináloktól elrejtett pontokon vannak azok a terminálok, amelyeken azok az információk vannak, amit titokban akarnak tartani.

Felszerelés:

- MP7A2 + tár +10 póttár. Wolfram magos golyókkal.
- Kisebb kalibereknek ellenálló testhezálló öltözék.
- Hermetikusan zárható sugárzás álló öltözet és szűrővel ellátott maszk (kázi gázmaszk)
- Kerámia betétes golyóálló mellény zsebekkel, tartókkal.
- Kommunikátor
- Hátizsák
- Plaszti robbanószer + detonátor és távirányító
- Két komponensű vegyi robbanószer és időzítő
- Egészségügyi csomag
- Feszítővas
- Levegő és folyadék mintavételi eszközök
- Pipetta mintavételhez
- Fehérfoszfor gránát 2
- Irányított termit töltet 2
- Kézigránát 2
- Füstgránát 2
- Villanó gránát 2
- Kézi dekódoló kártya és kábel csatlakozóval
- Kimoyo karkötő.
Magnus
Magnus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 6
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2019. Sep. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Theon Lupin
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 30 Nov. 2019, 12:35Kree Invázió 11 – A Sötétség mélyén – A Dzsungel titkai

Vibránium bánya, Wakanda


Résztvevők: Niteris, Magnus Lars Jönsson, Joseph Soltzbauer és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2019. december 4. (szerda)

Vibránium bánya HFiuoK8

Idő: 2030. november 22. 15:10 (helyi idő)
Helyszín: Vibránium bánya, Wakanda
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
Résztvevők: Niteris | Magnus Lars Jönsson | Joseph Soltzbauer | Reena Reynolds
Egyéb információk:
Épp nincs.


Vibránium bánya 7GZ34SC Magnus végig tudott mindent nézni idefenn, sehonnan sem tudtak rájuk törni, mert a karantén miatt minden rész le volt acélfallal – vibránium alapúval – zárva. Ez volt igaz a főbejáratra is, ami lecsukódott a beérkezésük után. kamerák nem voltak, azt már korábbi ittléte alapján tudhatta mindenki, hogy a helyiek nagyon kicsi érzékelőket használnak, nem kamerákat. Nehezebb megtalálni és kiiktatni ezeket.

Joseph kiadta a parancsot és nekilátott ő maga is megnézni a térkép bázisát, ahogyan Magnus is. Ennyire komplex épületet még nem látott egyik férfi sem. Igazából minden egyes helység érdekes volt az épületen belül, mert nem csak bányászati, de kutatólabor is volt a hely. Olyan szavakkal és kódokkal voltak ellátva az egyes helységek nevei, amiket nem ismert és nem tudott elolvasni.

Semmit sem lehetett ez alapján beazonosítani. Menekülő útvonal, ha valami rosszul üt ki, nem volt. tekintve, hogy minden egyes szint le volt zárva a karantén miatt.Ha meg a hely felrobban, akkor teljesen mindegy, valószínűleg teljes Wakanda is a levegőbe repül vele együtt. Mivel karantén volt, így bárhova is mentek mindent le kellett zárniuk maguk után, illetve a rendszer lezárt.

Ebből látszott, hogy miért volt annyira kényes és fontos az ügy. Ha történik velük valami, nem lesz erősítés, a teljes helyet el fogják gázosítani és megölni őket is, hogy bármi is van itt, ne jusson ki. Erre a hely egyébként tökéletes volt, ahogyan a hermetikus lezárás is, ha nem akarták, akkor senki és semmi sem jutott ki erről a helyről élve. Az alapján, ami a hely volt, nem volt csoda.

Azonban nem volt olyan rész benne, ami titkos lenne, semmit sem titkoltak el, a teljes térkép minden helységet kitöltött és háromdimenziós képen vetítette ki az adatokat holografikusan természetesen. Minden szobára, helységre, liftre, folyosóra rá lehetett zoomolni és akár élő képet is kérni az adott részről, helységről. Mindenhez volt hozzáférése a csapatnak, a nagy testvér kiválóan működött, élő egyenes adásban. Még az életjelek is mengézhetőek voltak, hogy hol voltak jelenleg.

Niteris a dolgozókat igyekezett megnézni, amiből 1976 darab volt, ennek a duplája, hogyha az éjszakásokat is nézték. Azonban szerencsére azok nem voltak itt, csak a nappalisok. Ennyi volt saját magukon kívül az összes létszáma most a helynek, ennyi beteg és fertőzött volt. Az adatok alapján 12 öngyilkosság történt az utóbbi napokban a karantén kezdete óta. Mivel egyesével hetekbe telt volna átnézni, szűrő volt a legcélszerűbb.

Azzal ki lehetett szűrni, hogy mindenkinek voltak hőemelkedése, láza, változó nagyságban a fokok. Különféle betegségek tüneteit mutatták, mint influenza, légúti fertőzések és ilyen nem túl komolyak. Ami nagyobb gond volt, hogy a kimoyo karkötő és a Wakandai rendszer sem tudta beazonosítani, hogy mi okozhatta mindezt, nem ismerte, hogy milyen vírus, vagy baktérium volt.

892 főnél voltak pszichológiai tünetek is, a legtöbb szerencsére csak szorongás és stressz, de volt jó néhány, ahol álmatlanság miatti hallucináció, hirtelen előtörő depresszió, agresszió – saját maguk és mások irányába is – megjelent. Összességében Niteris – a doktor korábbi emlékei alapján – sem látott még ilyet. Alvászavar nem volt senkinél olyan, amit Rémálom okozhatna, rémálmok nem voltak, csupán az, hogy nem tudta aludni a betegek.

Az első felbukkanás azoknál volt, akik lementek a bányába, mert a radarok érzékeltek valamit becsapódni oda és azt vizsgálták ki. Ők voltak az elsők és valószínűleg tőlük terjedt el minden. Azonban a becsapódás helyén semmit sem találtak az állításuk alapján. Ez a tíz fős csapat már halott volt, egy személy volt csak, aki életben volt közülük, egy dr. Shurino Zera nevű doktornő volt.

Vibránium bánya 7kMvp6c

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vibránium bánya TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2283
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 21
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Magnus on Kedd 03 Dec. 2019, 09:27

Próbálja memomirozálni az alaprajzot, mert neki a menekülő útvonal nem a nyitott út, hanem az a legrövidebb út amelyen a nehézségek leküzdése után a kijut az épületből. Ha megsemmisítik az épületet akkor meg annál rövidebb utat nem talál. Miután ezzel végzett, leveszi a hátizsákját és gyorsan mintát vesz a levegőből és feljegyzi, hogy az első mintát az előtérben vette. A folyamat végeztével összepakolt, magához vette a fegyverét, amit most már fel is csatolt a testén keresztbe húzott fegyverszíjra. Tett pár lépést az alezredes felé és kérdőn tekintett rá. De rájött, hogy ez nagyon furcsán hathat, ugyanis a maszkkal az arcán nem láthatta a férfi a tekintetét. Ezért inkább megszólalt még a kérdés előtt.
-
Nem találtam semmit. Vettem mintát a levegőből. Részemről végeztem itt uram. Várom a parancsot.


Felszerelés:

- MP7A2 + tár +10 póttár. Wolfram magos golyókkal.
- Kisebb kalibereknek ellenálló testhezálló öltözék.
- Hermetikusan zárható sugárzás álló öltözet és szűrővel ellátott maszk (kázi gázmaszk)
- Kerámia betétes golyóálló mellény zsebekkel, tartókkal.
- Kommunikátor
- Hátizsák
- Plasztik robbanószer + detonátor és távirányító
- Két komponensű vegyi robbanószer és időzítő
- Egészségügyi csomag
- Feszítővas
- Levegő és folyadék mintavételi eszközök
- Pipetta mintavételhez
- Fehérfoszfor gránát 2
- Irányított termit töltet 2
- Kézigránát 2
- Füstgránát 2
- Villanó gránát 2
- Kézi dekódoló kártya és kábel csatlakozóval
- Kimoyo karkötő.
Magnus
Magnus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 6
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2019. Sep. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Theon Lupin
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Niteris on Kedd 03 Dec. 2019, 19:52

A dzsungel titkai
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

- Tja! - mondta Niteris, amikor a tüneteket vizsgálgatta. Izgalmas jelenségnek tűnt. Éppen egy olyan eset, amit szívesen hazavitt volna magával egy jól otthonos és kellően klimatizált laborba. Már ha még mindig lett volna az olyanokhoz hozzáférése... Ám az efféle ábrándozásra nem volt idő, a szigorú kapitány, és kemény pofonokat osztó kapitánynő mindig figyeltek, és mindenféle gyors eredményeket vártak.
- Kapitány úr - szólalt meg a démon, miután eleget látott - A gonosz vírus látszólag egy becsapódás után jelent meg, és egy felderítőcsapat hordta szét. A csapat egy tagja, aki doktorból van, még él. Ha beszélni akarunk vele, azt minél hamarabb kéne megtennünk. A betegek szeretik bántalmazni magukat...
Amennyiben Soltzbauer érdeklődőnek látszott, még gyorsan ránézett, hogy hol is tartózkodik a dr. Shurino Zera névre hallgató egyed, továbbadta az információt, és büszkén kihúzta magát. Elvégre ő mégiscsak talált valami hasznosat. (Nem úgy, mint egyesek, kiknek a kapitány még a nevét sem jegyzi meg.)
Niteris
Niteris
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 259
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 38
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 04 Dec. 2019, 13:20

//A kései írások/nem írások miatt vasárnap lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vibránium bánya TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2283
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 21
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.