Vibránium bánya

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 02 Feb. 2020, 00:00Kree Invázió 11 – A Sötétség mélyén – A Dzsungel titkai

Vibránium bánya, Wakanda


Résztvevők: Niteris, Magnus Lars Jönsson és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2020. február 6. (csütörtök)

Vibránium bánya - Page 3 HFiuoK8

Idő: 2030. november 22. Ismeretlen idő
Helyszín: Vibránium bánya, Wakanda
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
Résztvevők: Niteris | Magnus Lars Jönsson | Reena Reynolds
Egyéb információk:
Épp nincs.


A két férfi teljesen máshogyan reagált arra, ami történt, Magnus nekilátott elmenekülni és futni. Ahogyan ezt tette, nem akadályozta ebben senki sem, azonban több dolgot is láthatott, érezhetett a menekülés közben. Ahogyan távolodott a póknőtől, a testén levők pókok minden egyes lépéssel egyre nagyobbak lettek, a másik, hogy egyre betegebbnek érezte magát.

Minden egyes lépés egyre nehezebb lett, egyre nehezebben vette a lépéseket, fáradtnak érezte magát, kimerültnek, rázta a hideg, aztán izzadt, ez váltogatta egymást, az összes ízülete fájt, a feje is. köhögni kezdett. Mire az utolsó lépést megtudta tenni és ezzel a város szélére ért a pókok már kézfejnagyságúak voltak és teljesen belepték. Miután összeesett ekkor kezdték el a csáprágóikat belemélyeszteni a férfi húsába, ahol csak tudták. Kellemetlen erős fájdalmas csípésekkel.

Niteris elkésett a szavakkal, mert a társa elrohant, így már egymagában kellett alakot váltania, amit meg is tudott tenni. A pókokat és a póknőt mindez nem zavarta, a nő ugyanúgy csak figyelte, a kis pókok pedig ugyanúgy rohangáltak rajta. A szavaira szóbeli válasz nem érkezett a nőtől, de saját bőrén érezte a másik éhségét és azt, hogy fel akarja őt falni. Amit még láthatott, hogy a nőből jönnek elő a kis pókok.

Amik pedig mivel Andrew elrohant, csak Niteris felé haladtak és egyre több és több pók volt az, ami belepte a férfit. A nő tekintetében továbbra sem volt értelem, valószínűleg fel sem fogta azt, hogy mit mondott a férfi, csak az éhség, a szaporodás és a terjeszkedés volt az, ami érdekelte. A legegyszerűbb elemi ösztönökkel rendelkezett, semmi mással. És közben Niteris érezhette, hogy a kis pókok elkezdték csipkedni őt, ami kellemetlen fájdalmas érzés volt.

Vibránium bánya - Page 3 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vibránium bánya - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2350
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Niteris on Kedd 04 Feb. 2020, 23:48

A dzsungel titkai
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

- Beng, beng, beng! - mondta Niteris, és ő is lövöldözéssel próbálkozott, miután a diplomácia kudarcot vallott. Mivel saját magáról tudta, hogy társával ellentétben igazi pisztolyt hozott, egy pillanatra sem kételkedett benne, hogy ővé működni is fog. Ám ha valamilyen oknál fogva ő sem tudott lőni, vagy a lövései nem tettek kárt a póknőben, drámaian eldobta a fegyvert, és két kézzel megragadta megbízható esernyőjét.
- Heil Hydra! - kiáltotta, és nekirontott az ellenfelének. Elsősorban hátrálást, illetve oldalazást várt a póktól, de egy esetleges ellentámadástól sem lepődött volna meg (valószínűleg oldalról, azok válnak be legjobban, ha az embernek több végtagja van). Ha a roham sikeresen elég közel juttatta, megpróbálta keresztüldöfni a nőt. Ha ez nem jött be (azaz ha megsérült vagy visszavonulásra kényszerült), Niteris megkísérelte lélekben elhagyni a testét, és átvenni a pók felett az uralmat. Semmiképpen nem veszíthetett, így szép szisztematikusan minden trükkjét bevetette...


// A template ezen verzióját már azóta őrizgetem, hogy Apokalipszist meglátogattuk Wakandában. Ideje volt már felhasználni Very Happy //
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 275
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 50
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Magnus on Szer. 05 Feb. 2020, 22:07

Andrew néhány másodpercig komolyan azt hihette, hogy egész jól megúszta. Úgy sikerült elemenekülnie, hogy egyelőre nem üldözték. Ráadásul a társa maradt hátra, hogy őt egye meg a nősténypók. Persze kell neki jó pár méter a háta mögött, hogy kicsit megnyugodjon és elkezdjen foglalkozni saját magával. Azonban valami zavarni kezdte. Ahogy haladt, már érezte néhány másodperccel korábban is, de az a nyugtalanító érzés egyre csak erősödött. Egyre nehezebbé vált számára a haladás. Először csak a szokásos savasodásként élte meg a teste és ki is zárta a tudatából. Azonban ez az érzés már túlmutatott a szokásos izom fáradáson. Ahogy megpihent néhány másodpercig feltűnt neki, hogy egyre nagyobbak az ízeltlábúak. Próbálta leverni magáról őket, iletve a hátát a falnak nyomja, de csak óvatosan, hogy a táskával a hátán futkosókat is lehetőleg minél előbb elnyomja. Nincs baja a kis lényekkel, de túl sokan vannak a kis testén és ez egyre inkább zavarja.


Felszerelés:

- MP7A2 + tár +10 póttár. Wolfram magos golyókkal.
- Kisebb kalibereknek ellenálló testhezálló öltözék.
- Hermetikusan zárható sugárzás álló öltözet és szűrővel ellátott maszk (kázi gázmaszk)
- Kerámia betétes golyóálló mellény zsebekkel, tartókkal.
- Kommunikátor
- Hátizsák
- Plasztik robbanószer + detonátor és távirányító
- Két komponensű vegyi robbanószer és időzítő
- Egészségügyi csomag
- Feszítővas
- Levegő és folyadék mintavételi eszközök
- Pipetta mintavételhez
- Fehérfoszfor gránát 2
- Irányított termit töltet 2
- Kézigránát 2
- Füstgránát 2
- Villanó gránát 2
- Kézi dekódoló kártya és kábel csatlakozóval
- Kimoyo karkötő.
Magnus
Magnus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 16
Join date : 2019. Sep. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Theon Lupin
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 06 Feb. 2020, 00:00Kree Invázió 11 – A Sötétség mélyén – A Dzsungel titkai

Vibránium bánya, Wakanda


Résztvevők: Niteris, Magnus Lars Jönsson és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2020. február 10. (hétfő)

Vibránium bánya - Page 3 HFiuoK8

Idő: 2030. november 22. Ismeretlen idő
Helyszín: Vibránium bánya, Wakanda
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
Résztvevők: Niteris | Magnus Lars Jönsson | Reena Reynolds
Egyéb információk:
Épp nincs.


Niteris úgy döntött, hogy nekiront a nőnek az esernyővel, az nem is próbált kitérni a támadás elől. Azonban az eddig törtehetetlennek bizonyuló esernyő darabokra tört a nőn, az pedig visszatámadott, egészen egyedi módon, a fejével nyúlt ki iszonyú gyorsan és mélyesztette bele a fogait Niteris vállába. Hiába volt ellenállóbb a férfi bőre, könnyedén harapta meg a nő.

A kis pókok pedig nem is várakoztak, mint a sebhez sietett és azonnal próbáltak a férfi bőre alá bemászni és ezáltal tágítani is a sebet. Ezek után próbálkozott meg azzal, hogy elhagyja a testét és megszállja a nőt. Ám ezt nem tudta megtenni, mert olyan furcsa érzése lett hirtelen, mintha most sem lenne a testében, így nem volt mit elhagyni.

Ebben a pillanatban kapott a póknő egyik lábától egy hatalmasat, aminek köszönhetően visszacsapódott a falig és beütötte a fejét, ám érezhetően nem ettől szédült meg, hanem a nő harapásától és a pókok csípésétől. Ekkor hirtelen ágyban fekvő helyzetből egy labort látott, maga melletti ágyon Magnus/Andrew feküdt, kezéből csövek lógtak ki, és gépekkel lélegeztették. Ez saját magára is igaz volt.

Saját maga éppen csapkodott és valamit mondani akart, vagy legalább is úgy tűnt, félrebeszélve próbált beszélni és közben Reena igyekezett lefogni és mondta, hogy küzdjenek mind a ketten és nem adhatják fel. A következő pillanatban már megint a városban volt és láthatta, hogy a póknő sietős léptekkel haladt irányába.

Andrew először figyelembe sem vette a fájdalmat, amit érzett, de a végén már nem tudta figyelmen kívül hagyni. Úgy fájt minden izma, ízülete, végtagja, ahogyan egy roppant makacs influenza esetében szokott mindez. éppen ezért a kezét is roppant fájdalmas volt megemelni, hogy lesöpörje a pókokat, amiket egyelőre nem is akart megölni.

A pókok a lesöprés után még nagyobbak lettek és azonnal mentek is vissza a férfira, hogy újra és újra megcsípjék. Valamiért még agresszívabbak lettek, azzal, hogy a férfi finoman próbálta letessékelni őket magáról legalább egye tucat csípést már összeszedett. Ezeket főleg akkor, amikor a falnak dőlve a hátán levőket nyomta szét.

Eközben érezhette, hogy ezek már nem olyan kicsik voltak, magán is láthatta, hogy már minden pók férfitenyér nagyságú, így lényegében teljesen belepték a hátán a ruha pedig a szétnyomott pókoktól volt nedves és csutakos…

Vibránium bánya - Page 3 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vibránium bánya - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2350
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Magnus on Pént. 07 Feb. 2020, 21:25

Andrew nagyot sóhajtott és leült a földre. Elég jó volt a fájdalom küszöbe. Nem kiáltott, inkább összeszorította a fogát. Érezte, ahogy a szívverése egyre gyorsabb, ahogy a méreg szétterjed a testében és kiszorítja az oxigént. Tudta, hogy ilyenkor ez a jelenség kifejezetten veszélyes, mert ahogy a szíve gyorsabban pumpál, hogy több éltető O2-höz jusson a teste. Ugyanakkor a méreganyagok így csak jobban szétterjednek. Ezért kéne elszorítania a kérdéses területe, majd kiszívnia a mérget. Most túl sok helyen sebződött meg. Csak megvonja a vállát és szélesen elmosolyodik. ~ A matematika szabályai szerint a pozitívval nullára lehet hozni a negatívot. Hát az élet nem várta meg, hogy egyensúlyba kerüljek. De sebaj. Így is a fajom legjobbja vagyok. Az egyetlen dolgo amit sajnálok az életemből az az, hogy nem tudtam elég embernek megmutatni mennyire esendőek. ~ Behunja a szemét és vár. Csak szeretne elaludni amennyire a fájdalmak engedik.


Felszerelés:

- MP7A2 + tár +10 póttár. Wolfram magos golyókkal.
- Kisebb kalibereknek ellenálló testhezálló öltözék.
- Hermetikusan zárható sugárzás álló öltözet és szűrővel ellátott maszk (kázi gázmaszk)
- Kerámia betétes golyóálló mellény zsebekkel, tartókkal.
- Kommunikátor
- Hátizsák
- Plasztik robbanószer + detonátor és távirányító
- Két komponensű vegyi robbanószer és időzítő
- Egészségügyi csomag
- Feszítővas
- Levegő és folyadék mintavételi eszközök
- Pipetta mintavételhez
- Fehérfoszfor gránát 2
- Irányított termit töltet 2
- Kézigránát 2
- Füstgránát 2
- Villanó gránát 2
- Kézi dekódoló kártya és kábel csatlakozóval
- Kimoyo karkötő.
Magnus
Magnus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 16
Join date : 2019. Sep. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Theon Lupin
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Niteris on Vas. 09 Feb. 2020, 21:28

A dzsungel titkai
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Niteris összes támadása teljesen sikertelennek bizonyult. Hiába vetett be mindent, csúnyán megharapták, és még látomásokat is kapott, ahelyett, hogy megszállta volna a pókot. Már-már azon volt, hogy a pánikhoz fordul megoldásért, amikor egyszeriben rájött valamire. Hát az esernyője eltörhetetlen volt! Ha pedig mégis eltört, akkor ez az egész nem is lehetett igazság. Ha pedig pillanatnyi helyzete nem volt valós, akkor talán a látomása az volt. Ez pedig csakis a nagyon gonosz Rémálom műve lehetett.
A sok gondolkodástól (vagy talán a pókok miatt) egészen megfájdult a feje... de ez nem állt a Hydra legkiválóbb ügynökének útjába. Ismét megszállással próbálkozott, ám ezúttal a nem-is-igazi-pókemberek helyett Andrew barátját célozta meg. (Mármint nem az álomvilág-verzióját, hanem a valóságban lévő, csövekkel kiegészített verzióját.) Ha két test helyett csak eggyel kellett elszenvedniük a nemlétező veszedelmeket, azzal csak jól járhattak.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 275
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 50
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 10 Feb. 2020, 09:12Kree Invázió 11 – A Sötétség mélyén – A Dzsungel titkai

Vibránium bánya, Wakanda


Résztvevők: Niteris, Magnus Lars Jönsson és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2020. február 14. (péntek)

Vibránium bánya - Page 3 HFiuoK8

Idő: 2030. november 22. Ismeretlen idő
Helyszín: Vibránium bánya, Wakanda
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
Résztvevők: Niteris | Magnus Lars Jönsson | Reena Reynolds
Egyéb információk:
Épp nincs.


Magnus láthatóan feladta a küzdelmet, hagyta, hogy a pókok csipkedjék és saját maga pedig csak aludni akart, semmi mást nem. Azzal, hogy nem küzdött a méreg egyre jobban terjedni kezdett a szervezetében a csípések nyomán és valóban egyre és egye álmosabb lett az egésztől. Majd végül szépen lassan elaludt…

Ahogyan ez megtörtént úgy érezte, mintha elektromosságot vezetnének belé. Most ő látta ugyanazt, amit nem sokkal korábban Niteris. A szemei felpattantak, de először nem sötét várost és azt a részt látta, ahol lefeküdt, hanem egy orvosi helységben. Valaki éppen most emelte el a mellkasától a defibrillátort, határozottan orvos.

Amit még láthatott, hogy a szomszédos ágyon Niteris fekszik, saját magához hasonlóan belőle is csövek álltak ki, lélegeztették, és infúzió is be volt kötve. Saját magának ugyanez, láthatta Reena-t, és hallhatta a nő hangját, hogy küzdjön és ne adja fel, meg ne merészeljen meghalni, mert akkor ő fogja felpofozni érte.

Ezek után találta magát a férfi újra ott a falnál volt, most valamivel éberebb volt és kevésbé érezte rosszul magát, mint az előbb. Ezen az is sokat segített, hogy a pókok még éppen nem voltak rajta, mellette és körülötte feküdtek és ott rázkódtak, néha még egy-egy kisülés is látszott rajtuk, amit szinte biztosan a defibrillátort hatása okozott.

Ennek a hatása azonban lassanként kezdett elmúlni és a pókok is kezdtek szépen lassan magukhoz térni…

Ezalatt Niteris úgy döntött, hogy a férfi után megy és menekülni kezd. A póknő elől sikerült kitérnie, aki ahogyan meglátta azt, hogy Niteris menekült meg is állt, nem követte. Helyette nevetni kezdett, amit még Magnus hallott jócskán távolabb. Niteris is ezek után pontosan ugyanazt érezte, amit nem sokkal korábban a társa.

Minden egyes lépés után, ahogyan távolabb került a póktól egyre gyengébb lett. Először ő maga is csak végtagfájdalmakat érzett, a pókok elkezdtek rajta nőni, minden lépéssel egyre nagyobbak lettek. Saját maga pedig minden lépéssel egyre és egyre gyengébb lett. Fáradni kezdett, lázasnak érezni magát, fulladni.

Végül pedig meglátta a társát jó pár perc után, aki a falnak vetette magát, a pókok mellette épp a földön voltak, tenyérnagyságúak, eddigre Niteris-en is. Ahogyan nem sokkal korábban Magnus, itt már mindene annyira fájt, hogy mozogni is fájdalmas volt, nem volt semmi ereje és összeesett, a lábai már nem tartották meg.

A távolban a póknő pedig egyre csak nevetett, a hangját pedig most már a falak is visszhangzani kezdték, a falakon a földön és mindenhol pedig végtelen mennyiségű férfikézfej nagyságú pók jelent meg, ami a két férfi felé kezdett masírozni.

Vibránium bánya - Page 3 7kMvp6c

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vibránium bánya - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2350
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Magnus on Csüt. 13 Feb. 2020, 14:53

Nem szerette soha ha felébresztették. Volt egy belső órája és gyakran állított ébresztőt is, de ha a tervezett idő előtt kellett kelnie, az mindig felbosszantotta. Most is. A fájdalom csak később jutott el az agyáig, inkább próbál oldalra fordulni. hogy ne világítsanak a szemébe és felmérje hol van. De csak odáig jut el, hogy a rögtönzött társa mellette fekszik. Egyelőre nem ért semmi, de kipattannak a szemei és újra ott van, ahonnan elindult. Felpattan és meg sem várva futva érkező társát újra elkezd rohanni. ~ Álmodom...vagy a halálban lebegek. A purgatóriumban. De ez nem a valóság...vazaz formálhatom is az elmémmel... ~ Fut át az agyán a gondolatsor, miközben lábait szaporán szedi, hogy minél inkább távolodjon az ébredező pókoktól. Egy pillanatra felvetődik benne, hogy mindketten ugyan azt "álmodják", de most inkább arra koncentrál erősen, hogy az üldözői porrá válljanak...nagyon akarja, erősen gondol rá...hátha igaza lesz és sikerül megtörnie az álmot.

Felszerelés:

- MP7A2 + tár +10 póttár. Wolfram magos golyókkal.
- Kisebb kalibereknek ellenálló testhezálló öltözék.
- Hermetikusan zárható sugárzás álló öltözet és szűrővel ellátott maszk (kázi gázmaszk)
- Kerámia betétes golyóálló mellény zsebekkel, tartókkal.
- Kommunikátor
- Hátizsák
- Plasztik robbanószer + detonátor és távirányító
- Két komponensű vegyi robbanószer és időzítő
- Egészségügyi csomag
- Feszítővas
- Levegő és folyadék mintavételi eszközök
- Pipetta mintavételhez
- Fehérfoszfor gránát 2
- Irányított termit töltet 2
- Kézigránát 2
- Füstgránát 2
- Villanó gránát 2
- Kézi dekódoló kártya és kábel csatlakozóval
- Kimoyo karkötő.
Magnus
Magnus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 16
Join date : 2019. Sep. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Theon Lupin
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Niteris on Csüt. 13 Feb. 2020, 20:00

A dzsungel titkai
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Niteris váratlanul bepánikolt, és szaladgálni kezdett, ami rossz ötlet lett volna, ám tervezés hiányában ezt aligha lehetett ötletnek nevezni. Az eredménye mindenképp rossz volt, a távolság növekedésével a pókok is növekedni kezdtek, ahogyan a rosszullét is, minek következtében a démon futkosó kedve alábbhagyott. De a tudomány nagy úr, így Niteris hamarosan kísérletezésbe kezdett. Hol közelített, hol távolodott a póknőtől, hogy bizonyítsa sejtését, miszerint a kis pókok mérete egyebesen arányos, a saját egészségi állapota pedig fordítottan arányos a nagy póktól való távolságával.
A nagy kísérletező hangulatában azt is megfigyelte, hogy mesés képességei közül eddig egyedül az alakváltást sikerült használnia (és eltörhetetlen esernyője miatt még mindig sejtette, hogy lélekben nincs otthon). Általában egy mentális csatározásban fel tudta venni az eredeti eredeti (vagyis a legszebb) alakját, így azzal is megpróbálkozott.
Ám a sikertől függetlenül lassan tudomásul kellett vennie a felé közeledő pici pókokat, tehát hozzálátott azoknak a szorgos eltaposásához. Ha bármilyen relációt felfedezett a távolság és a pókok mérete illetve a saját közérzete között, akkor eszerint módosította a helyzetét az ő hősies trappolása közben.
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 275
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 50
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 14 Feb. 2020, 00:15Kree Invázió 11 – A Sötétség mélyén – A Dzsungel titkai

Vibránium bánya, Wakanda


Résztvevők: Niteris, Magnus Lars Jönsson és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2020. február 18. (kedd)

Vibránium bánya - Page 3 HFiuoK8

Idő: 2030. november 22. Ismeretlen idő
Helyszín: Vibránium bánya, Wakanda
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
Résztvevők: Niteris | Magnus Lars Jönsson | Reena Reynolds
Egyéb információk:
Épp nincs.


Magnus gondolata helyes lett volna, hogyha ez egy álom, de láthatóan nem teljesen az volt az. Ugyanis nem tudta az elméjével elpusztítani a pókokat, sem pedig eltűntetni azokat. A pókok pedig tovább közeledtek, azonban azt láthatta, hogy a társa viszont valamilyen haladást ért el azzal, amit próbálkozott.

Niteris, ahogyan próbálkozott az alakját tudta váltogatni, így vissza tudta venni a szebbik alakját, hogyha szerette volna. A kísérletezése pedig határozottan működőképes volt. Ahogyan közelebb indult arrafelé, amerről jött, azaz a nagy pók felé a rosszulléte és a gyengesége csökkent, kezdett jobban lenni. A gondolata pedig teljesen helyes volt, a pókok is kezdtek összébb menni rajta.

Sőt, ahogyan a nagy pók felé ment, ott még szét is rebbentek a pókok, plusz a közelében levők is kezdtek összemenni. Mindezt láthatta Magnus is. Niteris ekkor pedig nekilátott annak is, hogy elpusztítsa a pókokat, minden egyes eltaposott és megölt pók után kezdett egyre jobban lenni és egyre erősebbnek érezni magát, ezeken felül pedig még egy kellemes dolgot vehetett észre.

A teste körül kezdett valamilyen védőmező is megjelenni, ami nem engedte a kis pókokat, hogy rá tudjanak mászni, ellenben ő maga továbbra is gond nélkül tudta őket taposni. A pókok közben továbbra is közeledtek Magnus felé is, amik távolról jöttek és saját magukkal, illetve a póknővel ellentétes irányban, azok még mindig nagyok voltak, amik Niteris közelében voltak apróbbak.

Azonban Niteris tapasztalhatta, ha megáll és nem halad tovább a póknő irányába, akkor hamarosan ismét gyengülni kezd. Mindez Magnus-ra igaz volt, hogy ő is érezni kezdte, főleg, hogy ő csak próbálkozott az álom(?) megtörésével.

Vibránium bánya - Page 3 7kMvp6c

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vibránium bánya - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2350
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Niteris on Hétf. 17 Feb. 2020, 19:27

A dzsungel titkai
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása
- Varázslatos intuíció

Niteris a tudomány erejével hamar megtörte a pókok hatalmát, és hozzálátott az ő eltaposásukhoz. Az eredeti eredeti alakját* sajnos nem tudta felvenni, így valószínűleg épp nem mentális kalandokban volt része, de helyette kapott valami védelmező cuccot, amit csakis az istenek küldhettek segedelmére. Az új felállás már szinte tetszett is neki. Elkezdte kedvenc nótáját dúdolgatni, és tovább irtotta a pókokat. Nagy boldogságában észre sem vette, hogy a siker egyenesen a póknőhöz vezette, kinek mérete eltaposásra alkalmatlan volt.
A démon ettől megtorpant, de az eddigi győzelmétől felbátorodva hamarosan ismét támadásba lendült.
-Heil Hydra! - kiáltotta ismét (mert ettől minden sokkalta menőbb), és hősiesen megdobta a szörnyet az ő jegyzetfüzetével, majd egy tollal is. Ha az ettől valamiért nem porladt azonnal szét, Niteris stratégiát váltott. Védekező állást vett fel, elmormogott egy imát Anansihoz (valami afrikai nyelven, amit nem értett), és felkészült rá, hogy jól felpofozza a póknőt, ha annak megint harapós kedve kerekedne.

*Discordon való beszélgetés alapján akkor az alakváltást sikertelennek vettem
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 275
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 50
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 18 Feb. 2020, 00:00

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vibránium bánya - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2350
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Magnus on Pént. 21 Feb. 2020, 22:05

Magnus erősen koncentrált, majd ellenőrizte a hatást. Ezután újra próbálkozott...és bár más eredményt várt nem változott a helyzete. Viszont észlelte, hogy társa visszafelé rohanva oldotta meg a kérdést. Nagyot sóhajtott és megcsóválta a fejét. ~ Hát persze...mert ez így működik. Belekerültem egy pszichedelikus álomba, amiből nem tuduk szabadulni, de haldoklom egy asztalon...hát, lehtne jobb. ~ Gondolja, majd hosszú léptekkel elkezdi követni Niterist. Abban reménykedik, hogy majd ugyan úgy nála is csökkennek a pókok. Legalább méretben vagy mennyiségben. Az "és" lenne a legjobb, de már nincsenek ennyire komoly elvárásai az élettel szemben. Pláne a saját halálával szemben ami épp zajlok. Talán épp a purgatóriumban van és szembe kell néznie a félelmeivel. Micsoda szimbólum rendszer, fut át az agyán, ahogy szaporázza lépteit.

Felszerelés:

- MP7A2 + tár +10 póttár. Wolfram magos golyókkal.
- Kisebb kalibereknek ellenálló testhezálló öltözék.
- Hermetikusan zárható sugárzás álló öltözet és szűrővel ellátott maszk (kázi gázmaszk)
- Kerámia betétes golyóálló mellény zsebekkel, tartókkal.
- Kommunikátor
- Hátizsák
- Plasztik robbanószer + detonátor és távirányító
- Két komponensű vegyi robbanószer és időzítő
- Egészségügyi csomag
- Feszítővas
- Levegő és folyadék mintavételi eszközök
- Pipetta mintavételhez
- Fehérfoszfor gránát 2
- Irányított termit töltet 2
- Kézigránát 2
- Füstgránát 2
- Villanó gránát 2
- Kézi dekódoló kártya és kábel csatlakozóval
- Kimoyo karkötő.
Magnus
Magnus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 16
Join date : 2019. Sep. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Theon Lupin
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 22 Feb. 2020, 00:00Kree Invázió 11 – A Sötétség mélyén – A Dzsungel titkai

Vibránium bánya, Wakanda


Résztvevők: Niteris, Magnus Lars Jönsson és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2020. február 26. (szerda)

Vibránium bánya - Page 3 HFiuoK8

Idő: 2030. november 22. Ismeretlen idő
Helyszín: Vibránium bánya, Wakanda
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
Résztvevők: Niteris | Magnus Lars Jönsson | Reena Reynolds
Egyéb információk:
Épp nincs.


Végül Magnus is csatlakozott ahhoz, amit Niteris tett, és a szerencséjére, az ő esetében is pontosan ugyanaz a dolog történt, ami a társánál. A pókok mérete és száma is csökkenni kezdett, ahogyan ő is nekilátott az irtásuknak. Ennek fényében pedig őt is kezdte körülölelni ugyanaz a dolog, amint a másikat. Magnus esetében is elmúlt a fáradtság is, és a betegség érzet is, amint a távolodás közben érzett.

Így érkeztek meg mind a ketten végül a póknőhöz, addigra pedig szinte teljesen egészségesnek érezték magukat mind a ketten, úgy érezhették, mintha kicsattannak az egészségtől. Ami a korábbihoz képest – amikor menekültek és távolodtak a pőknőtől – már határozottan jobb volt, mert nem érezték a fáradtságot, nem remegtek, a lázas, beteg érzésnek nyoma sem volt.

Ami az ellenfelüket illette korábbiakban csak éhség és állatiasság volt látható rajta, de ezúttal már düh is volt a tekintetében, főleg, hogy lényegében alig maradt kicsi pók is, azok pedig már csak akkorák voltak, hogy nem is zavarták a két férfit. A póknő valami sziszegő és kattogó hangot adott ki magából.

Ezt követően pedig nem is várt, a póklábain rohamozott a két férfi irányába, amikor közelebb ért támadási közelségbe, a két mellső lábával próbálta a két férfit mellkason szúrni.

Vibránium bánya - Page 3 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Vibránium bánya - Page 3 TumrecL
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2350
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 25
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vibránium bánya - Page 3 Empty Re: Vibránium bánya

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.