Nevarro

Go down

Nevarro Empty Nevarro

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 25 Dec. 2019, 17:26

A 9. szektor déli peremvidékén az FRK területén található ez a kis jelentéktelen bolygó. Főleg vulkanikus és köves a felszíne, amin nagyjából összesen egy kisebb város található csak, ahol rosszabb arcú kereskedők szoktak kereskedni. A városban működik egy nagyon kicsi fejvadász klán is, ami természetesen a Fejvadász Céh tagja.
Nevarro M5P2nI6

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nevarro 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3663
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 184
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nevarro Empty Re: Nevarro

Témanyitás by Bishop on Szer. 25 Dec. 2019, 18:31

Tényleg halott lenne?
Résztvevők:
Hyrsi Moldenson és Elofon Rien
//Előzmény: Kaldahan//

Lord Tubrokot természetesen nagyon nehéz volt meggyőzni, hogy Lady Hyrsit bárhová is elengedje, hallani sem akart a dologról, így hát nem csoda, hogy némi időnek el kellett telnie, ameddig megnyugodtak az indulatok és még ezután is csak egy jó erős hajóval, sok Végtelen droid kíséretében engedte el a hölgyet. Elofon sem úszta meg anélkül, hogy felhívják a figyelmét, Hyrsinek egy haja szála sem görbülhet meg, különben bajban van a tábornok is. Természetesen, pont a nagy védelem miatt rendkívül nagy feltűnést keltettek az Erő háta mögött lévő kis kolónián. Láthatóan tele volt a hely rosszarcú alakokkal.
Nevarro 960x0
Sokat nem is maradnak a városban, Hyrsi - remélhetőleg csuklyás álruhában - Elofon és minimum két Végtelen droid elindul siklókkal a hegyek felé, Elofon barátja ugyanis ott lakik. Ahogy haladnak egyre beljebb a hegyekben, keresztül völgyeken, át hágókon az idő egyre rosszabbá válik, sötét fellegek gyűlnek és mindenfelé villámok csapkodnak. A villámok mintázata egyáltalán nem természetes, szabályosan csapkodnak a kiálló sziklákba és abban az irányban sűrűbben, amerre mennek. A rádión Elofon hangja ad magyarázatot a jelenségre.
< - Ez nem a barátom műve, a mestere csinálja. Vele valószínűleg jobb ha nem találkozunk. Én még sosem láttam. >
Egy idő után elérnek egy kis állomáshoz, ott van egy fa tábla már lekopott írással és egy istálló benne két blurrg-al.
Nevarro The_Mandalorian_tv_series_concept_art-1719547
Itt kell megállni a motorokkal. A hosszú utazás után Elofon szívesen lesegíti Hyrsit a motorról, hogy ne kelljen annyit fáradnia. Ezután némileg sajnálkozva ad tájékozatást.
< - Innentől ezekkel az állatokkal kell tovább haladnunk. Sajnos a Végtelenek sem jöhetnek velünk. A villámok elpusztítanák őket, ahogy a motorokat is. >
Reméli a fiatal tábornok, hogy ez nem túl nagy probléma és nem kell visszafordulniuk. Az út legalább egy óra még a hátasokon, ami után egy a sziklába vájt toronyhoz érkeznek meg. A torony tetején lévő sziklatüskébe rendszeres időközzel csap bele egy nagy villámlás. A torony lábánál kell letenni a blurrgokat, kikötni egy istállóban és onnan egy nagy enyhén kanyarodó lépcsőn. Épphogy csak elindulnak a lépcsőn - ha egyáltalán Hyrsi fel akar menni a torony - máris szembe jön velük egy szürke csuhás alak.
Nevarro Cletus10
- Szia Dentur! - köszön neki lelkesen Elofon.
- Szia Elofon! Mióta nem találkoztunk jó sokat fejlődött az android technológiátok... Persze ez csak egy rossz vicc volt, egy android nem juthat el ide. Kit vagy mit köszönhetek az Ön személyében?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Nevarro Empty Re: Nevarro

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 26 Dec. 2019, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Tényleg halott lenne?
Lady Hyrsi Moldenson
Moldenson klán örököse, diplomata/szenátor, hadimérnök


Játékostárs(ak) neve: @Bishop

Nevarro FjRIcop
Nevarro HeVdF4r

Idő: Ismeretlen idő, 90.4 MU
Helyszín: Nevarro felszíne
Feladat: Meglátogatni Elofon ismerősét véleményért
Többiek: Elofon Rien tábornok
Egyéb információk:
Éppen semmi.


//Előzmény: Norvegr-i palota//

Nagyjából másfél hónap telt el mire Tubrok és Mordaen végül beadták a derekukat és elengedték Hyrsi-t az útra, ugyan nem a saját hajójával és végtelenjeivel – mert mindkettőből volt neki is – hanem az uralkodó adott hajót nekik. Emiatt viszont kénytelen volt elmondani a saját állapotát is nekik, amiről eddig hallgatott. Ami pedig Elofont illette, a titkos találkozó után kezdtek egyre gyakrabban beszélni, elsőre fel sem tűnt nekik, mert Rien tábornok csak Lady Moldenson állapotáról érdeklődött az elején. Csak formálisan beszélgettek pár mondatot. Az elején, utána egyre többször kezdtek másról is és már csak unaloműzés miatt is elkezdték egymás társaságát keresni, meg mert szerettek mindenféléről beszélgetni. Így pár hét alatt eljutottak oda is, hogyha éppen ketten beszélnek csak és nem hivatalos dolgokról, akkor tegezzék egymást. A végén pedig azon kapták magukat, hogy már nem csak munka után este, hanem munka közben is, amikor éppen kevesebb munkájuk van, vagy ráérnek, akkor is beszélgetnek, vagy holoadáson keresztül, vagy pedig írásban. Így most már határozottan elég közel voltak egymáshoz és valószínűleg ahhoz is közel, hogy az első randevújuk meglegyen valamikor, hiszen eddigre már látható volt, hogy vonzódnak is egymáshoz.
A megérkezés után, mert hihetetlen pompával és feltűnéssel érkeztek meg, még úgyis, hogy Hyrsi magából szinte semmit sem mutatott és egyszerű teljesen fekete csuhában érkezett. de sikerült felhívniuk magukra a figyelmet, noha a nő nem aggódott. Lehet, hogy nem látszott rajta, de ő is megkapta a harcosoknak járó kiképzést és volt nála kard és sugárpisztoly is. Remélte, hogy a lehető leghamarabb távozhatnak még azelőtt, hogy valaki beléjük köt. Ez a hely arra emlékeztette, mint amilyennek a Tatooine-t írják le, a csillagköd mocska van jelen ott. A férfi végül szerzett két siklót és azzal mentek tovább. Ahogyan közeledtek a hegyek felé, egyre több villámot látott, még rákérdeznie sem kellett, mert Elofon válaszolt is.
< - A barátod mestere egy Sith? – kérdezett vissza. >
Eddig ő ilyesfajta dolgokról csak a sith-ektől hallott, de persze nem volt túl járatos az Erőben, így ennél többet nem tudott. Hamarosan meg is érkeztek egy olyan helyre, ahonnan már nem mehettek suhanókkal tovább, hanem át kellett szállniuk két blurrg-ra. mivel odahaza nem sok ilyen lény van és nem sokat járt olyan helyen, ahol efféléket lehet látni, maximum holoképeken látott, így megnézte őket.
< - Ritka ronda jószágok ezek – állapította meg. – Ránk biztosan nem lesznek hatással? >
Kérdezte még, mert ha azokra volt, akkor feltételezte, hogy az állatokra is lehet. ha nemleges választ kap, hogy biztonságban vannak, akkor felül a blurrg hátára. Az egy órás haladás közben igyekszik beszélgetni a férfival, hogy ne csöndben haladjanak, hacsak nem elvárás, hogy ne vonják magukra a figyelmet. Az út végén igazából már örült, hogy leszállhatott a kényelmetlen állat hátáról és kitudta nyújtóztatni a végtagjait. A helység érdekes volt, sziklába vájt torony, mintha valamilyen fantáziameséből lépett volna ki a hely. természetesen, ha már ideáig eljött, akkor Elofon társaságában elindult felfelé, de nem is kellett sokat menni, mert egy nem túl bíztató külsejű férfi jelent meg, aki úgy tűnt, hogy a tábornok barátja volt.
- Ami azt illeti sokat fejlődött a droid technológiánk, köszönhetően nekem – mondta kissé hűvösen, nem értékelve a viccet.
Ebben nem ismert humort, főleg, hogy tőle függött mindez. Most már hátravetette a csuklyáját és kiszabadította a hosszú hófehér haját is és így nézett a férfira.
- Hyrsi Moldenson vagyok, Elofon egyik… barátja – mutatkozott be. – A segítségéért jöttünk.
Mivel nem akarta zavarba hozni a tábornokot és nem tudta, hogy a férfi miként hivatkozott már rá esetleg, így úgy érezte, hogy ennyi elég volt, hogy ezt mondta. Ha Elofon akarja, majd úgyis kijavítja ezt.

felszerelés/egyebek:

Nevarro TL5zR2h Nevarro Itu5H5A Nevarro Cp1rXP1 Nevarro CfAo6eM Nevarro VKYgyJx Nevarro EaYapF5

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nevarro 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3663
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 184
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nevarro Empty Re: Nevarro

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.